Közlemények és felhívások a hírlap oldalán

2008 január 29 8:59 du.119 hozzászólás

Az elmúlt évek során gyakran érkeztek e-mailek és levelek a szerkesztőséghez olvasóinktól akik hírdetéseket, vagy közleményeket szerettek volna betenni a hirlapba. A mai naptól kezdve ezen az oldalon várjuk közleményeiket, illetve hirdetéseiket és megjelenésük teljesen ingyenes. Amennyiben Ön is be szeretne küldeni egy hirdetést, kérjük hogy kattintson az oldal alján található „comment” linkre. Irja meg bejegyzését, úgy mintha egy cikkhez szeretne hozzászólni. Töltse ki a kötelező mezőket (név és e-mail cím) és a végén nyomja meg a „submit comment” gombot. Közleményét 48 órán belül jóváhagyja a szerkesztőség és innentől kezdve megjelenik oldalunkon.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a hírlap és annak szerkesztői semmilyen felelőséget nem vállalnak a hírdetésekben közölt információk hitelességével kapcsolatban. Ezen kivül ajánljuk, hogy olvasóink mindig körültekintőek legyenek amikor internetes hirdetéskre válaszolnak, illetve ha az ott közölt szolgáltatások igénybe veszik. Hirdetőinktől pedig annyit kérünk hogy az általuk feladott közlemények és ajánlott szolgáltatások ne ütközzenek a kanadai törvényekbe. A szerkesztőség fenntartja a beküldött hirdetések elutasításának jogát.

Reméljük, hogy legújabb szolgáltatásunkat olvasóink hasznosnak találják.

119 hozzászólás

  • FELHÍVÁS

    A 90.-évek óta a mai napig tartó politikai csatározások csődbe vitték és viszik az ország gazdasági helyzetét.
    A mikro-, és kisvállalkozások, amelyek jelentős szerepet vállalhatnának a gazdaság megerősödésében tönkremennek vagy vegetálnak.
    Sokan vagyunk, akik kikerültünk a munkából, és ellehetetlenültünk az életben a körbetartozás, munkához képest méltatlanul alacsony munkabér miatt.
    Ennek a jelentős munkaerő potenciálnak az aktivizálására, a még meglévő, de alig – alig működő vállalkozások talpraállítására

    Érdekképviseleti Alapítványt

    kívánok létrehozni, melyhez ezúton kérem, hogy támogatásával járuljon hozzá az alapítvány megalakulásához.

    Az Alapítvány célkitűzése:
    Magyarország az Európa Uniós csatlakozáskor gazdaságilag az elsők sorában volt a vele egyidőben felvételt nyert tagországok között, azóta viszont az utánunk csatlakozók is megelőztek bennünket. Távlati célunk, a felzárkózás elősegítése.

    Rövidtávú cél: minden segítséget adjunk meg ezen emberek, vállalkozások reaktivizációjához, legyen az pályázati, hitelkérelmi ügyintézés, jogorvoslati lehetőségek biztosítása, mentális, ügyviteli, szervezési, koordinációs tanácsadás.

    Amennyiben egyetért célkitűzéseinkkel és lehetőségéhez mérten csatlakozni kíván azok megvalósításához, kérem jelezzen vissza.

    Nyíregyháza, 2008. 02. 12.

    László Gyula
    [email protected]
    T.: 06 20/318-9911

  • Szeretném a figyelmükbe ajánlani az új kezdeményezésünket, mely szerint megpróbálunk minél több magyart megtalálni, bármerre is éljen a világban!
    A honlapunkon országonként bejelölhető, hogy ki melyik országban tartózkodik, illetve járt korábban, és azon belül is megnézhető, hogy dolgozni, tanulni vagy utazni ment ki az illető. Ez nagy segítség azoknak, akik még a nagy út előtt állnak.
    Bízom benne, hogy Önök is bejelölik merre élnek a vilgában, ezzel segítve az érdeklődőket.

  • Kedves kanadai Magyar Honfitársaim!

    Szeretném segítségeteket kérni külföldi munkavállalásommal kapcsolatban!
    Egész életemben egészségügyben dolgoztam,innen mentem nyugdíjba.
    Egészséges,mozgékony,megbízható vagyok,hála Istennek jókedélyű,de sajnos nagyon kicsi a nyugdíjam.
    Sütés-főzést,mosást-vasalást,tehát házvezetői állást szívesen vállalnék akár kanadában is. Kérem ha valakinek ilyen segítségre lenne szüksége,írjon nekem a [email protected]-email címemre.
    Nagyon köszönöm,sok üdvözlettel ismeretlenül is:

    Kovács Cili Magyarországról,Debrecenből.

  • Árvai László

    SZERETNE GONDTALANUL ÉLNI?

    Tóalmáson, Budapest belvárosától 51 km-re ( 60 perc autóval) minden igényt kielégítő, termálvizes gyógyfürdőhöz közel, parkra néző, kertes szabadidőközpontunkba, élethosszig tartó teljes ellátással, 60 év feletti nyugdíjasok jelentkezését várjuk 1 és 2 ágyas kábel tv-vel és széffel felszerelt szobáinkba.
    Igény szerinti szolgáltatások: fodrász, manikűr-pedikűr, gyógy masszázs, zárt parkoló, kertészkedési lehetőség, kerti sütő, szervezett kirándulások bel és külföldre, szabadidős programok.
    Posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, templom, gyógyfürdő és strand 10 perc séta.
    Egyszeri belépési díj 1 ágyas lakóhelyiségbe (saját fürdőszobával): 15000.USD
    Egyszeri belépési díj 2 ágyas lakóhelyiségbe: 12000. USD
    Havi ellátási díj: 550.USD
    Ellátási díj tartalmazza a napi háromszori étkezést, takarítást, mosást, légkondicionált társalgó és internet használatot.

    Amennyiben minket választ teljes körű ügyintézést vállaluk. (nyugdíj folyósítás, biztosítás stb.)

    További információk: [email protected]
    Tel: 011-36-702677558

  • Balogh László

    Budapesti sírok karbantartása

    -73 000Ft-os budapesti fizetésemet szeretném kiegészíteni azzal, ha valaki a magyarországi rokonai sírját rendben szeretné tartatni, én szívesen vállakoznék rá.Természetesen budapesten.
    Betonfestést,sírkövek tisztítását, évelő vagy egynyári növények ültetését, terméskővel vagy zúzott kővel való feltöltést, gyertyákat,egyedi elképzeléseket megoldanék.
    Az elkészült munka referenciáját felteszem valamelyik nyilvános vagy zárt videómegosztóra.
    Új megrendelőknek előre, visszatérő jelentkezőknek ráér utólag is fizetni.
    Minden továbbit emailban.

    Címem: [email protected]

  • molnár istván

    Szeretnék Kanadában magánsofőri állást vállalni, egyéb házkörüli munkákba segitkezni, ápolást vállalni bentlakással. Telefonom +36302915020

  • Ahmed Krisztina

    Alberletet keresek Winnipegben a ferjemmel. Jelenleg Torontoban elunk, de junius elejen szeretnenk koltozni. Egy szobas, vagy plussz egy haloszobas apartmant keresunk,de barmilyen informaciot szivesen veszunk.
    Tel: 4167402087
    E-mail:[email protected]

    Koszonom

  • veiland márton

    Keresem azokat a szemelyeket akik 1957 be Hollandiabol, vagyis, Sloodorfbol, marcius közepe táján, Halifax, érkeztünk. Majd onnan tovább Edmontonba telepedtek le. Én jo magam akkor 17 éves voltam, voltunk többen ilyen fiatalon.Tobb mint két évet voltam csak Edmontonba-Winnipeg Toronto-Thomson, ezeken a helyeken is több honapot éltem. Szeretném ha valaki emlékezne rám!!Jelenkez!!!!! A nevem Marci-Martin Weiland-Veiland.

  • Szeretnék munkát találni Kanadában, konkrétan Vancouverben talpmasszőri tudással.
    Ha tud valaki informálni, hogy egyéni vállalkozóként foglalkozhatok e ezzel, es megadják e rá a munkavállalási engedélyt. Na és persze az sem mellékes, mennyit lehet vele keresni, bár nem tudom az ottani tarifákat.
    Minden választ, infót megköszönök.
    Üdv.: Virág

  • Aki nem tudja, Zentának van egy nemhivatalos honlapja (http://www.senta.org/sentam/index.php). Friss hírekkel, képgalériával, fórummal, csevegővel, bloggal…
    Lehet küldeni is: képeket, írásokat (kirándulások, ünnepek, érdekes történetek, stb.)
    Az oldalakon található email címen tájékoztatás kérhető. Esetleg állandó hírküldő jelentkezését is szívesen fogadjuk.

  • László Németh

    László Németh
    október 26,2008 at18:12pm
    Kanadában élő magyaroknak,akik szándékoznak visszaköltözni Magyarországra ajánlom 2003-ban épült 110m2-es családi házamat.Zöld környezetben,nyugodt környéken.Csere is érdekel!
    E-mail:[email protected]

  • Barbara Takács

    Eltartási szerződést kötnék Kanadában élő idős nénikkel vagy bácsikkal lakásért,családi házért cserében.Ott lakással.
    E-mail:[email protected]

  • Legalisan canadaban elo kozepkoru intelligens ,egeszseges ferfi vagyok . Jelenleg Torontoban elek . 2 foiskolaval rendelkezem / vendeglato es muszaki / Szivesen attelepulnek barhova ahol munkat , nyugodt legkort , lakast talalok . Otthonrol menekulnom kellett , itt meg a helyem keresem . Becsuletes ,egyedulallo volt sportemberkent / vizilabda / vallalok minden munkat . Koszonom a segitseguket ! Minden jot az olvasoknak! Juhasz Istvan 1-6473097137

  • Vígh Károly

    Keresem a magyar származású, kanadai nemzetiségű volt osztálytársamat, aki a 60-as évek végén telepedett le Kanadában.
    A vele való kapcsolatfelvétel abból a szempontból fontos, mert 50 év elmúltával szervezzük az 1958. évben végzettek és érettségizettek találkozóját.

    Név: Deák László
    Életkor: 68 év
    Legutóbbi lakcíme:
    $ 408-940 Comissioners RD
    London, Ontario N5Z 372

    Elérhetőségem:
    Cím: H-1047 Budapest
    Sörétgyár u. 13.
    Hungary
    E-mail: [email protected]
    Tel/fax: 36-1-7870848

    Budapest, 2008. november 3.

    Üdvözlettel
    Vígh Károly

  • Soós József

    Építőiparban eltöltött sok éves gyakorlattal,sokmindenhez értő ember ( épületasztalos )szakmával,(nehézgépkezelő )jogosítvánnyal
    munkát keres,párjával együtt Kanadában….Minden megoldás érdekelne. (Szívesen végeznénk házkörüli munkákat…,kertészkedéstől a bevásárlásig.)Aki segíteni tudna ebben kérjük írjon.Előre is köszönettel.

    MAGYARORSZÁG
    Tatabánya
    2008.november 07.

    E-mail cím:[email protected]
    v; [email protected]

    Tel:36-706275932

    Üdvözlettel
    Soós József

  • Szatmári Lajosné

    Kanadából hazatelepüni vágyó magyaroknak, akiknek nincs családjuk, esetleg betegek vagy ápolásra szorulnak de nincs ki gondoskodjon róluk, de még nem egy otthonban, hanem önállóan szeretnék élni életüket,számukra én egy 100 nm-es teljesen különálló családi ház egyik szintjét kiadnám, ápolásukat esetleg teljes gondozásukat vállalnám. Érdeklődni a [email protected] címen vagy a 06203964899 telefonon.

  • Szatmári Lajosné

    Ez a jó email címes hirdetés

    Kanadából hazatelepüni vágyó magyaroknak, akiknek nincs családjuk, esetleg betegek vagy ápolásra szorulnak de nincs ki gondoskodjon róluk, de még nem egy otthonban, hanem önállóan szeretnék élni életüket,számukra én egy 100 nm-es teljesen különálló családi ház egyik szintjét kiadnám, ápolásukat esetleg teljes gondozásukat vállalnám. Érdeklődni a [email protected] címen vagy a 06203964899 telefonon.

  • Kedves Magyar honfi társaim!
    Segítségeteket szeretném kérni. Rokonaimat keresem Montrealban.56-os magyar diszidált nagybátyámről és unokatestvéreimről lenne szó. Nevűk: Dicső Dániel és Dicső Edit. 40-55 év közöttiek.10 éve meghalt a nagybátyám és azóta nem hallottam semmit unokatestvéreimről, mert nem beszélik a magyar nyelvet. Ha tudnak segíteni, vagy ismernek valakit aki tudna Nekem segíteni, kérem jelentkezzen az e-mail címemen. [email protected]
    Előre is köszönöm. Dobos Attila

  • Szatmári Lajosné

    Előre is köszönöm.

  • Sugár Mihály

    Szeretnék pékként dolgozni Kanadában,kérem aki esetleg tudna segiteni jelenkezzen.elérhetöségem 06705162608 email [email protected]

  • Szeretnék állást vállalni Kanadában és ha erre van lehetőség kimennék családommal, feleségemmel és kettő kis gyerekemmel. Angolul most tanulok, gondolom kint könyebb. A gyógyszeriparban dolgozom gyógyszerészként 8 éve. Amennyiben valaki tud segíteni, hogy a szakmámnak megfelelő illetve annak az irányába tartó munkát tudna ajánlani, amíg a megfelelő angol nyelvtudást illetve a különbözeti vizsgát ha kell letegyem, kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mail [email protected], tel.: +3630-9632-081

    Előre is köszönöm

  • Bodáné Patrik Szilvia

    Tolna megyében Tengelicen (az új, épülő autópálya mellett) és Sárszentlőrincen, Szekszárdhoz közeli kisközségekben, részben felújítandó, de költözhető, kis családi házak eladók TULAJDONOSTÓL. +36204149757

  • Bodáné Patrik Szilvia

    Tengelici ingatlanokról érdeklődni az [email protected] címen lehet.

  • A LEGNAGYOBB RASZISTA VEZETÖ. NAPJAINKBAN.BUDAPESTEN.
    VONA: HALÁLBÜNTETÉST ÉS CSENDŐRSÉGET 2009. 02. 13.
    Nyomtatás

    A halálbüntetés visszaállítását és a csendőrség létrehozását javasolta a Jobbik elnöke pénteken Budapesten az általuk „Elég volt a cigánybűnözésből!” címmel rendezett budapesti tüntetésen.

    Három bűnözési forma tartja „béklyóban” Magyarországot: a gazdasági, a politikai és a „cigánybűnözés” – állította Vona Gábor, a Jobbik elnöke a Papp László Sportaréna előtt összegyűlt több száz szimpatizáns előtt.

    Szerinte ezeket a bűnözési formákat egyszerre kell megszüntetni. „Ehhez át kell világítani a rendfenntartó szerveket, ki kell söpörni a múlt rendszerből itt maradt kádereket, vidéken fel kell állítani a csendőrséget és a legsúlyosabb bűncselekmények esetében vissza kell térni a halálbüntetés kiszabásához”.

    Vona Gábor vélekedése szerint „igenis létezik Magyarországon cigánybűnözés, amely mint szó nem vonatkozik minden cigányra, nem kollektív ítélet, hanem egy kriminológiai fogalom; jelentése, hogy vannak olyan speciálisan a cigánysághoz köthető bűnelkövetési formák, amelyeket csak speciálisan lehet kezelni”.

    A tüntetés, amelyen képviseltette magát a magyar gárda is, békésen ért véget.

    MTI

    Orbán: cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak
    FAZ: a „cigánybűnözés“ kliséjéből a szélsőjobb húz hasznot

  • Bevándorlás érdekében munkát keresünk Kanadában. 37 éves, 3 gyermekes (8,6 év és 3hó) középvégzettségű rendőr vagyok, 17 évet a rendőrségnél töltöttem. Rendelkezem jogosítvánnyal és kezdő angol nyelvtudással. Kutyakiképző a szakmám. Bármilyen fizikai, segédmunkát elvállalok. Feleségem kutyakozmetikus, jogsi van. Bármilyen munkát, pl. gyermekfelügyeletet, takarítást vállal. E-mail: [email protected]

  • Lőrincz Gábor

    Emelt szintű szakképesítéssel,angol nyelvtudással,jogosítvánnyal rendelkező 33 éves,megbízható,korrekt,családos fiatal ember vagyok.A kilátástalanság elől menekülve szívesen vállalnám idős,beteg ember,emberek gondozását,ápolását.Kérem ha valaki tud segíteni,keressen meg e-mailban.Köszönö[email protected]

  • Thanks Netherlands címen rendezvénysorozatot szervezek Budapesten.2009 június 19-től, 2010 február 8ig.Főhajtással a Holland nép elött, az 1920 ban indított gyermekmentő akció közelgő 90. évfordulója alkalmából.Várom a világ minden részéről olyan emberek jelentkezését, akik valamilyen oknál fogva érintettek, illetve felmenő rokonai barátai közt voltak érintettek.A website címet kérem másolják be a címsorba, és kattintsanak rá. Várom jelentkezésüket szeretettel.Peidlné Koren Gizella Magyarország. Budapest

  • Budapesti építőiparban projektelőkészítés és ingatlanfejlesztés
    területén foytatom a tevékenységet Kft társasági formában. Jelenleg Budapest belvárosában lévő épületek rekonstrukciós munkáit végezzük , ellenértékként az épület tetőterének tulajdonjogát kapjuk meg, melyet beépíthetünk és 100-150 m2-es luxus lakásokat alakítunk ki.
    Ezekhez a projektekhez keresek befektető partnert. Konkrét érdeklődés esetén minden dokumentációt és pénzügyi tervet megküldök.
    Havrán Anna
    FIRA Kft

  • NAGY TUNDE DORA

    45 eves apolono vagyok most LONDONBAN ELEK ES DOLGOZOM A VAGYAM ,TOTRONTOBAN ELNI ES DOLGOZNI.
    MINDEN SEGITSEGET MEGKOSZONOK4

  • NAGY TUNDE DORA

    CIMEM [email protected] IWIWEN UZENJ!

  • Tisztelt jelenlévő Olvasó!
    Ha tudsz,kérlek adj tanácsot,segitséget Nekem.Székesfehérvári
    40 éves bútor és épületasztalos szakmunkás vagyok. Szeretem a
    szakmámat,jelenleg is benne dolgozom.Feleségem 53 éves cukrász
    és mézeskalácsos szakmunkás.Van egy 14 éves kislányunk.Szeretnénk
    Kanadába dolgozni menni és letelepedni.Szeretünk dolgozni,felesé-
    gem fiatalos,agilis,mindketten ugy érezzük, hogy itthon hiába
    dolgozunk szorgalmasan nem tudunk anyagilag előre haladni.
    Előre is köszönjük. E-mail cimem: [email protected]
    Telefon: 36-20-2772350

  • 22 éves, Toronto-ban élő, magyar egyetemista lány gyermekre, vagy idős emberre vigyázna. (First Aid, CPR, international driver licence) Érdeklődni lehet a 416 90 43 829 -es telefonszámon. Flóra

  • balogh zsóka

    jó napot mindenkinek!
    kanadában szeretnék munkát vállalni, abszolút megbízható, pontos, precíz vagyok!
    a pedagógiai, kuturális, és szociális területek jöhetnek elsősorban szóba, de bármilyen más segédmunka is érdekel!
    diplomás vagyok, 12 éves gyermekem van, és jelenleg a szociális szférában dolgozom!
    nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget előre is!
    tisztelettel: balogh zsóka

  • balogh zsóka

    balogh zsóka elérhetőségei: e-mail: [email protected]
    tel: 00 36 20 584 42 55

  • Acs szakmunkas munkat keres,de funyiras,hazkoruli munkat is vallalok! 30 eves,nem italos,nem dohanyzo ,szorgalmas,fiatalember.
    2 hete erkeztem Kanadaba! A Nyelvet sajnos nem beszelem,de azon vagyok,hogy minel hamarabb megtanuljam!
    Elore is koszonom a segitseget!

  • Mravik Tamás

    HAZAKÖLTÖZNE vagy BEFEKTETNE?

    Eladó Magyarországon, Budapesttől 20 km-re Gödöllőn, nagyon csendes környezetben, nagy család vagy több generáció számára is megfelelő, igen tágas (280 nm) családi ház panorámás, domboldali telken. 5 hálószoba, dolgozószoba, nagy nappali+étkező, konyha+kamra, konditerem zuhanyozóval, két autó számára alkalmas garázs. Automata kapunyitók és kerti locsolórendszer, központi porszívó. A ház 1997-ben épült.

    Információ a városról: http://www.godollo.hu

    Kérésre további információt illetve képeket küldök.

    Mravik Tamás
    GSM: +36309890061
    E-mail: [email protected]

  • Schwarzfischer Norbert

    Kislangon Balatontol 10kmre felujitas alatt allo Paraszthaz elado telek 1700nm erdeklodni a 00 36 20 2884588sz lehet

  • Schwarzfischer Norbert

    Gyuron budapesttol 20kmre 6000nm belterulet viz gaz villany csatorna a teruleten elado erdeklodni a 0036 20 2884588

  • Tatai Kft irodával és raktárhelységgel amely kereskedelmi célra is alkalmas közös használatra üzlettarsat keres bármilyen áru forgalmazására nagykereskedesére tf 0036 20 5897713

  • Hello mindenkinek,

    Lenne itt egy igen kedves ismerősöm, aki béranyaságot vállana, ha bárki tud házaspárt, aki gyermeket szeretne, vagy tud bármilyen nem ügynöki vonalat, ahol ez beteljesíthető, kérem jelezze nekem azonnal.
    A szóban forgó hölgy 32 éves, petite, csinos, makk egészséges…keveset beszél angolul de viszonylag világot járt illető, köszolgálati alkalmazott, idős betegeket ápol Budapesten az egyik kerületben ahol lakik és rendkívül szeretett és megbecsült a közösségben. Egy 11 éves kislánya van, akit egyedül nevel. Neki szeretne jövőt biztosírtani a béranyasággal, és mivel imádta a terhességét szeretne másoknak esélyt adni, az anyaságra, hiszen valamikor ő is nagy családot szeretett volna, noha a körülmények másképp hozták.
    Egyéb információt is szivesen szolgáltatok, ha akad érdeklődő, és egy találkozást is összehozhatunk.

  • Bereczki Levente

    Üdvözlöm. Bereczki Levente vagyok és villanyszerelői munkát keresek Kanadába. 35 éves , megbizható, munkájára igényes, szenvedélyektől mentes családapa vagyok. Szakterületem a villanyszerelés , gyenge és erőssáram rendszerek kivitelezése , biztonságtechnikai rendszerek kivitelezése, egyébb automatizálási rendszerek tervezése kivitelezése.
    Nagyon köszönöm segitségét.
    Tisztelettel Bereczki Levente
    0036205541774
    [email protected]

  • Szerencsés Gabriella

    Szerencsés Gabriella vagyok.Keresem Valkay Pétert, aki nagybugaci lakos 1956-ban diszidált Magyarországról.1937.-ben született Bugacon.Édesanyja neve:Vajda Márta, Édesapja :Valkay János.Aki tud felőle valamit kérem feltétlen jelentkezzen az e-mail címemen: [email protected]
    Előre is köszönöm.
    Tisztelettel : Szerencsés Gabriella

  • Pozsgai Sándor

    70 éves nyugdíjas mérnök-tanár vagyok. Fő hobbim a bélyeggyűjtés. Szeretném felvenni a kapcsolatot egy kanadában élő magyarul tudó bélyeggyűjtővel.
    Kérem a segítségüket.

  • Pozsgai Sándor

    70 éves nyugdíjas mérnök-tanár vagyok. Fő hobbim a bélyeggyűjtés. Szeretném felvenni a kapcsolatot egy kanadában élő magyarul tudó bélyeggyűjtővel.
    Kérem a segítségüket.
    címem:[email protected]

  • Kedves Mindenki!
    Tanácsukat,hozzászólásaikat várom.Kanadában szeretnék letelepedni és munkát vállalni feleségemmel.36 éves vagyok 13 éve az építőiparban dolgozom,építőanyagtelep-vezetőként,majd kivitelezőként.Korábban kaszinóban dolgoztam 7évet.Feleségem szintén az építőanyag kereskedelemben dolgozik,míg korábban a vendéglátóiparban.3 gyermekünkkel mennénk.Minden megoldás érdekel,ház körüli munka,bevásárlás,építőipar,sofőrködés stb.Bármilyen lehetőség esetén,kérem írjanak.Hozzászólásaikat,tanácsaikat előre is köszönöm!

  • Horváth László

    Tisztelt Kanadai magyarok!!

    A nevem Horváth László, 36 éves vagyok. Feleségem 26 éves. Egy közös lányunk van. Nehezen vettem rá magam, hogy segítséget kérjek de rákényszerűltem. Szeretnék munkát vállalni vagy családommal együtt kitelepűlni. Termelési igazgatóként dolgozom, minősített hegesztőket oktatok, magam is több minősítéssel rendelkezem (111,135,136). Röntgenes, ultrahangos varratokat folyamatosan készítek. Több mint 100 ember minőségi termelését irányitom, illetve szakmai tudásuk szintfelmérését végzem. Nem csak egyéni, de politikai okai is vannak, hogy elszeretnék menni Magyarországról. Elsősorban roma származású vagyok és a faly gyűlölet virágzik az országban. Másod sorban a magyar munkaadók, a körbetartozás szabályozásának teljes hiányában (szándékosan )1 éven belül teljesen összeomlik. Közismert vagyok a munkaadók körében a Megyeri-híd beruházásánál, a ki nem fizetett vállalkozók érdekvédője és szóvivője voltam és vagyok. Magyarországon 4 óriáscég birtokolja 20 éve az államiberuházásokat, amelyet kis és közepes vállalkozásokkal végeztetik a munkát, nagyon olcsón, és még azt sem hajlandóak kifizetni. Mivel élére áltam, a 4 céggel szembeni visszaélések és törvénytelenségek leleplezésében,(teljes média támogatottsággal)esélyem sincs a közeljövőben bármilyen projekten is vezető beosztásban dolgoznom. Hiszen ezek a cégek és leányvállalataik vannak mindenhol. Alapfokon beszélek németűl, középfokon oroszúl.Szeretnék minősített hegesztőként munkát találni Kanadában. Minden segítséget szívesen fogadok. Nem célom a kitelepülés minden áron, csak szeretnék családom számára stabil stressz és félelem mentes jövőt biztosítani.Előre is köszönök minden segítséget. E-mail cím: [email protected]

  • Kispesti Romákért Egyesület elnőkeként nem látok reményt hogy Magyarországi cigányságnak valaha is jobb lesz.Alábbi adomány kérésünkre nem kapunk segítséget sőt „jó kivánságokat kapunk”íme

    „szegénység ellen

    Nehéz szociális helyzetben levő gyermekeknek kérünk élelmiszert,játékot, ruhát, vagy anyagi segítséget. Ha az étkezési utalványából csak pár százast tud adni, konzervet, tejet,olajat, 1-2 kg lisztet, cukrot… kérem tegye meg!
    ERSTE számlaszám: 11600006-00000000-24019222
    Érvényes:

    október 10., 17:51

    györi monika,(szulejka rafae… Üzenek

    szeptember 20., 18:53

    mennyetek dolgozni büdös cigányok ne arra fogjátok hogy nem vessznek fel,aki akar az dolgozik de ti csak belölünk akartok megélni,hogy rohagyatok el a kölykötökel egyyütt.”

    Feladó:

    Saját apró
    Megjegyzem hogy magyar gyerekeknek segítünk ami az adat lapunkon fel is tünik és még is…..

  • Lakatos László Tibor

    Üdvözlet minden Kanadai Honfitársamnak!

    Kanadában élő méhészettel fogalakozó, vagy kapcsolatban lévő emberek ismeretségét keresem.Elsősorban szakmai és későbbiekben üzleti lehetőségekkel.Jelenleg hazai viszonylatban közép méretű méhészettel (50 méhcsalád)rendelkezem.Közeljövőben tervezem nagyobb önellátó méhészet kialakítását!
    Hosszú távú kapcsolatot szeretnék kialakítani továbbiakban.
    Ha szeretnének igazi magyar mézkülönlegességhez hozzá jutni,vagy önök is méhészkednek, netalán méhészeti eszközöket is gyártanak ,kérem Írjanak a [email protected] E-mail címemre.

    Üdvözlettel:
    Lakatos László Tibor
    Magyarország
    4400 Nyíregyháza
    Szarvas út 65 2/9

  • HAZATELEPULOK FIGYELMEBE SZERETNEM AJANLANI:

    Budapest XII.ker budai zoldovezetben, MOM Parknal 31 nm + terasz foldszinti kertkapcsolatos, gazfuteses (kozos koltseg 6000Ft/ho) oroklakas, csendes 5 lakasos villahazban elado, $78,000
    Tel: 416-834-9621 e-mail: [email protected]

  • Tisztelt Kanadában élő Magyar honfitársaim!
    2010 februárjában Torontóba utazom. Keresem helyi illetőségű magyarok ismerettségét!
    e-mail: [email protected]
    Tel: +36-20-224-14-12
    Üdvözlettel:
    Idrányi Csaba

  • „Dance Me To The End Of Love”-52 éves történelemtanárnő vagyok.Augusztusban járt Budapesten Leonard Cohen.Bár középiskolás koromban még gitáron is játszottam Suzanne c.dalt nem tudtam ki is Ő.Mire rájöttem már elment Európábol.Nemcsak erről maradtam le eddig de ezt most nagyon sajnálom.Ha van valaki Cohen szülőföldjén aki ilyen késői rajongó és mellesleg elszalaszta az utolsó lehetőséget azzal leveleznék. ÉVA

  • Soltész Róbert

    Üdvözletem.
    Bár tudom ez nem a megfelelő fórum mégis ide írok bizva abban,hogy valaki tud segiteni.
    Keresem Nagymamám(Komár Erzsébet)ő sajnos már nem él,kint halt meg Ottawában barátnőjét Mrs Rose Szasz-t.
    Utolsó címe Ottawa 44 Bayswater Ave 1801.
    Kérem aki tud bármilyen információt róla.A [email protected] címen föl tudja venni velem a kapcsolatot.
    Előre is köszönöm.

  • KEDVES MAGYAR HONFITÁRSAIM!TI AKI MÁR KÜLFÖLDÖN ÉLTEK,ÉS LETELEPÜLTEK ,ÉS TI KEDVES BARÁTAIM KIKNEK MÉG CSAK MOST ÁLL SZÁNDÉKOTOKBAN ELMENNI HAZÁNKBÓL ,NEM KELL ELMONDANOM,HOGY MENNYIRE LESÜLLYEDT SZEGÉNY ORSZÁGUNK A KORRUPCIÓ,A HAZUGSÁG,ANTISZEMITA HITVÁNY MOCSKÁBAN.41 ÉVES VAGYOK MAJD 20 ÉVET DOLGOZTAM SZÁMOS EURÓPAI ORSZÁGBAN ,ÉS SOHA NEM FORDULT MEG FEJEMBEN AZ A GONDOLAT HOGY ELHAGYJAM OTTHONOMAT.MOST VÉGSŐ DÖNTÉSRE JUTOTTAM, SAJNOS KÉNYTELEN VAGYOK ELKÖLTÖZNI EGY OLYAN ORSZÁGBAN AHOL MEG BECSÜLIK A DOLGOZNI SZERETŐ ÉS AKARÓ EMBEREKET.HA EZ AZ ORSZÁG KANADA AKKOR ODA SZERETNÉK MENNI.AHOL CSALÁDOMAT BIZTONSÁGBAN ÉS FÉLELEM MENTESEN TUDOM NEVELNI.ELSZOMORÍT HOGY ITTHON CSALÁDOKRA TÁMADNAK ,MEGÖLIK ŐKET CSUPÁN SZÁRMAZÁSUK MIATT.A LEGNAGYOBB PROBLÉMA HOGY NAGYON SOK SZIMPATIZÁNS HASONLÓ BEÁLLÍTOTTSÁGU AZ ILYEN EMBER.SOHA NEM VOLT PROBLÉMA A MUNKÁBAN VALÓ ELHELYEZKEDÉSEM KINT KÜLFÖLDÖN HAMARABB TALÁLTAM MUNKÁT MINT MAGYARORSZÁGON EZÉRT NEM IS ERŐLTETTEM AZ ITTHONI MUNKA VÁLLALÁST.NAGYON SOKSZOR VOLT BENNE RÉSZEM HOGY ROMA SZÁRMAZÁSOM MIATT NEM VETTEK FEL.MINŐSÍTETT HEGESZTŐ VAGYOK 22 ÉVE.KÉREM KEDVES MAGYAR BARÁTAIMAT SEGÍTSENEK ABBAN HOGY KINT DOLGOZHASSAK ,LETELEPEDHESSEK.4 GYERMEKEM VAN ÉS FELESÉGEM Ő ÁPOLÓ.OROSZUL,ÉS NÉMETÜL JÓL BESZÉLEK.ANGOLT ALAPFOKON.

  • e-mail címem:[email protected]ám.0036307280588.előre is köszönök minden segítséget,nagyon meg köszönném és hálás lennék ha a szakmámban tudnék elhelyezkedni avi-val ,és elektrodával bármilyen anyagot tudok hegeszteni,röntgen alá.feleségem ápolónő.minden nemű segítséget szívesen veszek.tisztelettel:orsós jános.(szigetvár ,baranya megye.

  • Erdélyi, jelenleg Magyarországon élő fiatal házaspár vagyunk. Én erdészeti szakközépiskolát, majd vadgazdamérnöki főiskolát végeztem. Jelenleg természetvédelmi szakmérnök hallgató vagyok és szakképzett ipari alpinistaként dolgozom, szóval semmilyen munkától nem riadok vissza és mégsem tudok sem itt, sem otthon Erdélyben igazán érvényesülni. Régi vágyam nekem és feleségemnek is hogy Kanadába dolgozhassunk (élhessünk), akár időszakosan, vagy akár véglegesen is. Kérem, hogy aki tud segítsen. Bármilyen tisztességes munkát szívesen végeznénk, akár szakmánknak megfelelő akár nem.
    Felségem végzettségei: egészségügyi operátor, vadbiológus, természetvédelmi szakmérnöki folyamatban. Jelenleg egy könyvelőirodában dolgozik és mellette takarít.
    Több mint tíz éve saját erőből tanulunk, dolgozunk és esélyünk sincs továbblépni, az albérletből és a kiszolgáltatottságból.
    Kérjük, aki tud segítsen! – Csibi Béla
    Elérhetőségem: 00-36-20-238-6616,00-36-20-931-1476, email: [email protected], [email protected]

  • Magyarosi Erika

    Kedves Kanadai magyarok!
    28 éves erdélyi nő vagyok, szakmám szerint gyermekpszichológus. Párommal, aki 30 éves és turisztikai valamint marketing végzettsége van (munkatapasztalata is) szeretnénk kijutni egy-két év erejéig Kanadába, ideiglenes munkavízummal. Próbáljuk olyan ügynökségekkel felvenni a kapcsolatot, akik munkaszerződéseket közvetítenek, azonban azt tapasztaljuk, hogy Kanadából kevés ajánlat érkezik. Kérésem az lenne, hogy ha bárkinek tudomása van olyan kanadai cégekről, ügynökségekről, akik munkaszerződésben (vagy tényleges munkában) tudnának segíteni, kérem, jelezze nekem. ([email protected])
    Nagyon szépen köszönjük a segítséget, előre is,
    üdvötlet mindenkinek Erdélyből!

  • Pálmai Mónika

    PLEASE, HELP!
    Én a férjemmel és két kicsi gyermekemmel (6 és 4 éves) szeretnénk Kanadába jönni. Először csak munkavállalási engedéllyel dolgozni, de később a letelepedést is megkérnénk. Én egy keveset beszélek angolul, de egyenlőre olyan munkát keresünk, amihez nem kell a jó nyelvtudás. Mindketten bármilyen munkát elvállalunk!
    Olyan valakinek a jelentkezését várjuk, aki majd meg tudná küldeni nekünk a munkavállalási engedély kérelemhez szükséges kettő darab hivatalos papírt, hogy beadhassuk a kérelmünket.
    Kérjük, hogy valaki segítsen, mert a gyermekeink jövője a tét!
    E-mail címem: [email protected]

  • Soltész Róbert

    Üdvözletem.

    32 éves fiatalember vagyok,finommechanikai műszerész végzettséggel,alapfokú angol tudással. nagyon szeretnék Kanadában munkát vállalni nem feltétlenül a szakmámban,bármilyen munkát elvállalok.
    Elérhetőségem:[email protected]
    Előre is nagyon köszönöm!

  • Sebestyén Andrea

    Kedves Mindenki, Háztartási munkát vállaló személy figyelmébe ajánlom ezt a hírdetést. Férjemmel Montréalban élünk, s egy Montréal környékén lakó, megbízható, pontos,tisztaságot, s rendet szerető személy segítségét keressük, aki minden második szombaton a háztartási munka elvégzését vállalná. Érdeklődök jelentkezését várjuk az [email protected] e-mail címre. Tisztelettel: Sebestyén Andrea

  • Lyoness Business Team – Partnereket keres Kanadában!

    Szeretne Ön részesülni Európa és USA és Kanada kereskedelmi árréséből?

    Amerikában élő magyarokat keresünk a 2010-ben induló nemzetközi törzsvásárlói rendszer kiépítéséhez. Minden családnak, akár élethosszig tartó megtakarítást és jövedelmet biztosíthat.
    Jelenleg 15 Európai országban érhető el a nemzetközi Lyoness törzsvásárlói rendszer, de cél ( 2020-ig ) a teljes kontinensre szóló rendszer kiépítése, illetve a 2010-ben induló USA és Canada, mely hatalmas lehetőségeket rejt. Nem MLM ( Multi Level Marketing ) és nem ügynöki, hálózatos munkáról van szó, akár mellékállásként is végezhető. Segítünk, hogy tisztán lásson és hogy el tudjon indulni.

    Bővebb információ:
    [email protected]
    http://www.lyoness.hu

    Köszönettel:
    Tarsoly Ferenc

  • Ki tudja hova vihet a sors..???
    Dél Floridai kisportolt, korához átlagon felüli kitünö kondicióban lévö, mak egészseges fiatalos szellemü 74 éves, gondtalan anyagiakkal rendelkezö Amerikai – Magyar férfi, keresi; kedélyes és inteligens, energikus jó alakú, (az az nem elhizott) Magyar hölgy baráti társaságát.

    Az ideális személyt; atractive, modern idökkel tartó, 40 – 65 év közti, – jó lelkü, nem dohányzó, kábitószermentes, napfény, viz és frish tengeri levegövel teli egészséges életmodot kedvelö, valamint öszinte barátságra és szeretettre vágyó, jól preservált hölgy képviselné.

    Érdekeltek, jelenlegi fényképet, Önmagukról részletes erényeiket felsorolva, önéletrajzott küldjenek [email protected] cimre.

    Kérem hogy, szerencse vadászok ne is fáradozanak, hiszen az ugy is hamar kiderüne!

  • Pityu Agi, zene enek duo, az Austraila Melbourne magyar kozpont 2009 szilveszteri buli a youtubon lathato ezen a cimen:

    http://www.youtube.com/watch?v=TeKA4CBy0_A

    Vagy google: pityu es agi

    Udvozlok mindenkit, Pityu

  • Bőténé Deér Anikó

    Magyarországon élő két gyermekes házaspár vagyunk.Kanadában keresünk munkát,férjem asztalos,most jelenleg épületszobrász melett dolgozik,kandalló,gipszstukkó gyártásával foglalkoznak,ügyes kezü,nekem varrónő a végzetségem,vállalnék takarítást,konyhán kisegítést.A férjem beszél angolul,én nem.A férjem dolgozott 10 éve már Kanadában.Sokan írtak erre az oldalra munkával kapcsolatban,mi is egy vagyunk a sok közűl,de hátha segíteni tudna valaki.Válaszukat előre is köszönjük.További szép napot kívánunk.Bőte család. e-mail címem:[email protected]

  • Nagy László

    Magyarországon élő 30 éves iker fiúk szeretnének munkát vállalni Kanadában. Szorgalmasak, becsületesek,megbízhatóak, református vallásúak. Mindketten biológia-testnevelés szakos tanárok. De bármilyen munkát szívesen elvállalnak. Szeretettel fogadnánk a lehetőséget! E-mail cím: [email protected]

  • Bőténé Deér Anikó

    Az e-mail címet rosszul írtam véletlenűl:[email protected]

  • Tokodiné Kun Zsuzsanna

    Olyan civilszervezettel szeretném felvenni a kapcsolatot, melynek az alaptevékenységében szerepel a Táplálékallergia és annak megelőzése ill. egészséges életmód!Együttműködés reményében és a Prevenció fejlesztése érdekében!
    A bejelentkezést a mellékelt e-mail címre kérem!
    Üdvözlettel: Tokodiné Kun Zsuzsanna egyesületi elnök

  • Tokodiné Kun Zsuzsanna

    Bocsánat az e-mail cím lemaradt, pedig a kapcsolat felvételhez feltétlenül szükséges az elérhetőségem:
    e-mail: [email protected]
    Tokodiné Kun Zsuzsanna egyesületi elnök

  • 27 eves magyar lany vagyok.Torontoban elek. Szivesen vallalnek banysitterkedest, takaritast, idosgondozast.
    Telefonszamom:647-884-0933

  • Danyi Zoltánné

    Renáta vagyok Montrealba élek Van Horne utcába munkát keresek takaritást, vigyázást, sok öreg nénikre és bácsikra vigyáztam már és sok helyen takaritotam már.. mindent elválalok csak a benlakásos helyek kizárva.. elérhetöségem 5147311426 vagy 5146253999

  • Bornemissza Melinda

    Kedves Kanadában élő Magyar honfitársaim!

    A segítségeteket szeretném kérni. Magyarországon élünk férjemmel (Lackóval), ő 35, én 33 éves vagyok. Szeretnénk Kanadában munkát vállalni és letelepedni. Lackó targoncavezető és raktáros, én pedig egy idősek otthonában vagyok vezető ápolója, előtte pedig éveken keresztül kórházban dolgoztam különböző osztályokon szakképzett ápolóként. Ha tudnátok nekünk esetleg munkalehetőséget valahol kérlek írjatok az e-mail címemre.

    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Üdvözlettel: Melinda

  • Bornemissza Melinda

    E-mail címem: [email protected]
    (Elnézést kérek, most látom ez nem íródik oda automatikusan.)

  • Camilla Schneider Baumgartner

    Kedves Kanadäban elö honfitärsaim!
    Egy szokatlan keressel fordulok Önökhöz!
    Egy magyar kisfiu / a neve:Magyar Lacika/ vär segitsegre, ill. a szülei!
    1 eves a csöppseg, szivbeteg! Jelenleg müsziven van, donorra värnak!
    Egysteril szobät kell kialakitaniuk Lacikänak, ez az alapfeltetele annak, hogy a
    mütet utan hazakerüljön!
    Itt mellekelek Önöknek egy pär linket, amiböl bövebben täjekozodhatnak a törtenetröl!

    http://www.magyarlacika-szivehez.blogspot.com/

    http://tv2.hu/aktiv/video/szivre-varva-3

    http://www.videohirek.hu/video/52274/bajban-a-muszives-lacika-szulei

    Ugy erzem, barmilyen segitseg elkellne, itt nem csak penzbeni adomänyokra gondolok!/kisruha, jätek, hasznälati tärgy/
    Kerem Önket, ha lehetösegük van rä, segitsenek!
    En mär megtettem, de nem hagy nyugodni a törtenet, ezer megfogadtam magamnak, a lehetö legtöbb forumot megkeresem, igy nagyobb az eselye annak, hogy megoldodjon ez a problema! Igy jutottam el Önökhöz is, kerem segitsenek!
    Küldjek el Önök is a lehetö legtöbb helyre ezt a felhivast, köszönöm a segitseget, üdvözlettel: Camilla Schneider Baumgartner Ausztia Salzburg
    email;[email protected] A szülök cimet sikerült megtudnom, ha valakit erdekel, szivesen eljuttatom!

  • MAGYAR FESTMENYEK!

    BUDAPESTI GALERIA MAGAS ARON VASAROL NEVES MAGYAR ES KULFOLDI
    FESTOMUVESZEK ALKOTASAIT.

    [email protected]

  • Szeretettel koszontom az oldal olvasoit.50 eves jelenleg Budapesten elo no vagyok aki live-in or out munkat keres. Fokent elderly homecare erdekelne mert szeretem az embereket de brmilyen munka megfelelne sponzorral. Kerem ha valaki tud ilyet ne zarkozzon el tolem . Nagyon jo referenciaim vannak az USA-bol. Koszonom

  • dr.viltsek jános

    Eladó Budapesten az Erzsébet krt és a Wesselényi utca sarkon a IV emeleten egy felújítandó 46 m2-s lakás. A ház földszintjén volt Budapesten az első mozi, most élelmiszer áruház müködik benne.

  • Dr. Nagy Tibor

    Kedves Kanadai Magyarok!
    Keressük Fejér Katalint (Harangozó Katalin, született Budapesten 1950-ben, Kanadában használt neve valószínűleg Andrea C. Fejer), vagy gyermekeit. Magyarországi hagyatéki ügyben szeretnénk fellelni őt/őket, lehetséges örökösként, idén januárban elhunyt magyarországi rokonuk után. Férje neve: George Strifler. Kérem írjanak ([email protected]), vagy hívjanak (+36 20 9383087). Köszönettel: dr. Nagy Tibor, ügyvéd Magyarország).

    We are trying to find Ms. Katalin Fejér (Katalin Harangozó, born in Budapest, 1950, most probably using her name in Canada as Andrea C. Fejer) or her children. This is regarding a Hungarian inheritance matter where she/they might well become heir/ess following the death of a Hungarian relative. Her husband’s name: Mr. George Strifler. Please send an email ([email protected]), or give us a call (+36 20 9383087). Many thanks. Tibor Nagy, attorney-at-law (Hungary).”

  • Kedves Kanadai Magyarok!

    Keresem testvéremet Alexander Kovacs-ot.Utolsó információm szerint Ottawában él,feleségével Ann-el.Foglalkozása belsőépitész,és tanít vagy tanított valamelyik egyetemen.
    Sajnos a pontos korát sem tudom,45 és 50 év körül lehet.
    Édesanyánk is kint élt ő 1993-ban meghalt.
    Minden információt szívesen fogadok.
    Tel:+36309062069 vagy E-mail:[email protected]

  • munkalehetoseg

    keresek 1 fo franciaul beszelo munkatarsat, konnyuszerkezetes hazak terveit ismeri es irodai kisegitesre alkalmas (telefon, email)
    email: [email protected]

  • Soltesz Robert

    Eladó Mátészalkán kertvárosi részen 110nm-es újépitésű családi ház akár teljes berendezéssel,falfűtéssel,garázs,parkositott udvar,grillsütő,kis konyhakert.Időseknek,fiataloknak egyaránt ideális.
    Kérésre képeket,árat e-mailben küldök.
    Érdeklődni lehet:+36306837981 vagy E-mail:[email protected]

    üdv.

  • viltsek jános

    T Kanadai Magyar Hírlap !
    Kérem sziveskedjenek a hirdetésemet levenni
    köszönettel
    viltsek jános

  • balogh timea maria

    Sziasztok, Timi vagyok 33 eves, es 2 eve elek itt torontoban, keveset beszelek angolul, de szuksegem lenne munkara, szeretnek dolgozni napi 8 orat( ha tobb az sem baj) hetfotol pentekig, kerlek szoljatok nekem ha van valami megoldas! ami erdekelne az takaritas, vagy barmi amihez nem szukseges nagy angol nyelv tudas! kosdzonom!

  • balogh timea maria

    a telszamom: 647-708-1823

  • balogh laszlo

    Balogh laszlo vagyok, 52 eves es munkat keresek, az angol kisse nehezen megy de dolgozni tudok, barmijen ferfi munkat elvalallok, kerlek hivjatok
    amihez ertek: festes, epitkezesekben is tudok segiteni! 647-717-0678, koszonom

  • Buzas julianna

    Sziasztok Buzas Julianna vagyok, a most erkezett csaladomnak szuksege lenne baba agyra, babakocsira, szofara, szonyeg, es minden ojan hasznos dologra ami a haztartasban elkell.
    Ha ugyerzed hogy szivessen ajandekoznal akkor kerlek hivj! tel: 647-348-0712
    Koszonom szepen, Isten aldjon!

  • Buzas julianna

    Sziasztok, Buzas Julianna vagyok!
    40 eves vagyok, es dolgozni szeretnek hetfotol -pentekig.
    Takaritast valallok, a szakkepzetsegem szocialis gondozo es apolo de szivessen valallom idosek gondozasat is.

  • Buzas julianna

    Sziasztok, Buzas Julianna vagyok!
    40 eves vagyok, es dolgozni szeretnek hetfotol -pentekig.
    Takaritast valallok, a szakkepzetsegem szocialis gondozo es apolo de szivessen valallom idosek gondozasat is.
    tel: 647-348-0712

  • paczok andrea

    sziasztok Paczok Andrea vagyok, torontoban elek es takaritast vallalok a het minden napjan hetvegen is ha fontoss! kerlek hivjatok!
    647-348-7019 koszonom!

  • Horvath Gizella

    Horvath Gizella vagyok!
    takaritast, fozest vallalok, ha kell gyerekekre is vigyazok.
    Nem dohanyzom, tobb eves gyakorlatom van a gyereknevelesben, mivel tobb unokam is van! koszonom: 647-348-7019

  • sziasztok Nora vagyok, vallaok takaritast, fozest, gyerekvigyazast, es idosek gondozasat is! 647-348-7019

  • Buzas julianna

    Sziasztok Julika vagyok, dolgozni szeretnek ami erdekel az takaritas, vasalas, idosek gondozasa. kerlek hivjatok: 647- 855-2378
    koszonom!

  • Üdvözlök mindenkit,
    tavaly márciusba kerültem munkanélkülire,(megszűnt a munkahely)szobafestő a szakmám
    (kb.20-éves gyakorlatom van)de értek az ép.ip.belül sok mindenhez,szeretnék dolgozni
    sajnos kis hazámban erre nagyon kevés esélyt látok(SAJNOS).ebben szeretnék segítséget kérni,ha valaki esetleg tudna információt adni nagyon megköszönném,értek még a számítógéphez,valamint amatőr grafikus festő vagyok,csináltam DEKO-festést is.
    Elérhetőségem:
    Tel: +36302588479
    email: [email protected]

  • 25 éves vagyok, és munkát keresek Torontoban április elejétől. Diplomám van, angolból felsőfokú nyelvvizsgám, spanyolból középfokú.

    Budapesten 3 éves irodai munkatapasztalatom van, gyerekekkel 4 év tapasztalatom, nemzetközi baby sitter referenciám Angliából, és angol tanárként is dolgoztam.

    Elsősorban irodai munkát keresek, vagy baby sittert!

    Email címem: [email protected]

  • quebecbe keresek magyarul helyesen beszelo 1 fo haztartasi alkalmazottat es babysittert 2 kisgyermekhez heti 2-3 napra. fenykepes levellel. [email protected]

  • Volum Beáta Tímea

    Keresem Gabura Miklós és családját. Úgy tudom 1988 körül jártak Magyarországon. Sajnos hiányos a tudásom egyik tetvére Anna, született egy fia és egy lánya is. Miklós tudomásom szerint már elhunyt.
    Rokoni szálak fűzik a Rácz, Bodnár és Volum családhoz. Elnézést kérek a hiányos adatokért, ha valaki mégis rájuk ismerne kérem írjon nekem: [email protected]
    Köszönöm

  • dr. Molnár Annamária

    Kedves Kanadai Magyarok!

    Keresem Csillik Andreát, sajnos az asszonynevét nem tudom ( született Szegeden 1950-es évek végén) Tudomásom szerint Kanadában Ottawában él. Kérem ha valaki ismeri vagy értesítse őt erről a keresésről, vagy értesítsen engem, aki az édesapja egykori tanítványa vagyok. Édesapjával kapcsolatosan kellene felvegye a kapcsolatot magyarországi rokonaival, én ebben a keresésben segítek nekik. Köszönettel: dr.Molnár Annamária ([email protected], +36-20-4373347, vagy +3662-312296).
    I’am trying to find Ms. Andrea Csillik in Ottawa ( born in Szeged, the end years1950). Please send an email ([email protected], or give me a call (+36 20 4373347). Many thanks. dr. Molnár Annamária (Hungary).

  • Budapest,XIV.ker.Zugló,Nagy Lajoskir.-úton,61 nm-es magasföldszintü,másfélszobás,egyedi gázközpontifütéses öröklakás,utcára és kertre nézö,saját vízórával,legjobb közlekedésnél,önkiszólgáló közelében,alacsony közmüvel,teljes,komplett berendezéssel,16 Millió forintért eladó.E-mail cím:[email protected]

  • Torontóban bentlakással vállalnék háztartási munkát, email [email protected]

  • kedves kanadai vállalkozók én nagy györgy vagyok tápióbicskéről és burkoló a szakmám de a kőműves munkákhoz is értek szeretnék kanadában munkát vállalni,értek a klinkerezéshez a gránit és mészkő a térburkolatokhoz,és a terméskőrakáshoz is
    az elérhetőségem [email protected]

  • 2010 év novemberében, majd folyó év márciusában jelent meg Magyarországon az egykori kisvasutas, Nagy János tollából „A KAPUVÁRI GAZDASÁGI VASÚT” című könyv. A könyv 192 oldalon mutatja be a kisvasút hétköznapjait sok fotóval és nyomvonalárával gazdagon illusztrálva. A kiadvány kemény borítóval ellátott, fényezett papírra nyomtatott, mérete A4.
    1956-ban a forradalomban aktívan résztvevők, és a jobb életet remélők is ezrével utaztak ezen kisvasúttal az osztrák államhatár felé. A kisvasút ekkor beírta nevét a történelembe.
    A könyv beszerezhető Kapuváron a szerzőnél a +36-96/242-583 számú telefonon, vagy az [email protected]
    e-mail címen.

  • EUROPA, MAGYARORSZÁG
    Korlátozott példányszámban még 2012 évben is beszerezhető „A KAPUVÁRI GAZDASÁGHI VASÚT” „A Hanyi Vasút” című könyv. A szerző a reprezentatív megjelenésű, kemény borítású könyvében 192 oldalon állít emléket az országosan is jelentős közlekedéstörténeti, ipartörténeti, – a báró Berg Gusztáv által épített, Magyarországon az első – mezőgazdasági keskeny nyomtávú, a hanságban kialakult gazdasági majorokat összekötő kisvasútnak.
    A pályán a számtalan terményt, és terméket szállító tehervonatokon kívül, személyvonatok is közlekedtek menetrend szerint.
    Nagy „bűne” volt a kisvasútnak, hogy a nyugati határ közelében a „vasfüggönyön” kívül is közlekedett,ezért fokozott határőrizeti felügyeletet igényelt.
    A könyv igényehető az [email protected] e-mail címen a szerzőnél.

  • Varga Zoltán Lajos

    Mit akarsz Európa?!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    Volt már Magyar a hajnal,
    De nem tudott mit kezdeni a „művelt” nyugat
    A Magyar ötvenhattal!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    Vertünk törököt, oroszt, tatárt,
    Véreink hullottak, de mi mégis itt vagyunk,
    Őrizzük Magyar hazánk!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    Kenyerünk magyar kovásszal,
    Istenünket hívjuk és áldását kérjük
    A Magyar alkotmánnyal!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    Magyar férfi, nő és gyermek
    Családjainkat rontó veres bűnösök
    Közöttünk nem élhetnek!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    A nemzeté a nemzet bankja,
    Sehonnai bitang a dolgos magyar kezekre
    Mammon láncait nem rakhatja!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    Semmivé válsz a magyar ellen,
    Szózatunk imádság, ész, erő, szent akarat,
    Törhetetlen Magyar szellem!

    Mit akarsz tőlünk Európa, mit akarsz tőlünk Világ?!
    Nem csordogál bennünk alázat,
    Valamiképpen mindahányan kik itt élünk
    Hívei vagyunk e hazának!

    2012. 01. 14.

    Varga Z. Lajos

  • Mezei Lászlóné

    KEDVES KANADAI ZSIDÓK! SEGITSETEK EGY MAGYARORSZÁGON ÉLŐ ZSIDÓ CSALÁDNAK! MUNKÁT SZERETNÉNK VÁLLALNI KANADÁBAN,ÉS LETELEPEDNI AZ ORSZÁGBAN.NAGYOM NAGY ANTISZEMITIZMUS VAN MAGYARORSZÁGON! GÁTOLJA A MEGÉLHETÉSÜNKET A RASSZIZMUS! SZERETÜNK DOLGOZNI.BÁRMILYEN MUNKALEHETŐSÉG ÉRDEKEL,TAKARITÁS FŐZÉS,HÁZVEZETÉS ÁRUSZÁLLITÁS,GYERMEKFELÜGYELET,FODRÁSZ.KÉREM AKI TUD SEGITSEN!MEGBIZHATÓAK VAGYUNK! UI SZERETÜNK SEGITENI MÁSOKNAK! NAGYON JÓL TUDOK FŐZNI!!!!!!!!! NAGY FIAM A BANKI SZAKMÁBAN SZERZETT TAPASZTALATOT.KÖSZÖNETTEL KIRSCHNER MÁRIA . 0620 277 0541.

  • Horváth Veronika

    Kedves KANADAI Magyarok!
    Figyelmetekbe szeretném ajánlani cégünket…Magyarországon, győri székhellyel működő autókölcsönző vállalkozás vagyunk. Amennyiben hazalátogatáskor szükség lenne bérautóra, szívesen állunk rendelkezésre, természetesen lehetőség van reptéri felvételre is.
    Bármilyen kérdéssel, vagy ajánlat kéréssel forduljatok hozzánk bizalommal…
    Üdvözlettel, Horváth Veronika (weboldal:www.rentcargyor.hu, e-mail: [email protected])

  • 25 éves doktori hallgatokent gyermekfelügyeletet vállalok magyar, francia és angol ajkú családoknál. A következő telefonszámon vagyok elérhető: 438 381 6648. Outremont-ban lakom.

  • Simon András

    Tisztel Hölgyem

    Segítését kérném, az 1912-be. Kanadába Saskhatewan Welvilé , box 85 címen 1976-ig élő cím lakói valamint, familiális leszármazottak felkutatásában vagy elérhetőségében szíves segítségét kérném!
    Plusz adatként tudom szolgáltatni a család női tagjának valamint férjének Winnipeg-i címét :(név:Cejmicki Kormos Imre Winipeg 4 Man 481 Szolter Street Kanada. A címen említett hölgy Cejmincki úr felesége a nagynéném.
    Lánykori neve: Simon Erzsébet. A család többi tagjainak neve.. Simon József. Születési helyük Sasketowan box 85-vagy a hozzá tartozó anyakönyvileg illetékes anyakönyvi hivatal Kérem szíves megértését és jóindulatu segítségét
    Indoklás: familiális összetartozás valamint a Magyarok világszövetségének ,valamint a Nemzetegyesítésnek az érdekében. és a Magyarországon feltalálható utolsó hozzátartozó jogán.
    Tisztelettel aláírás: Simon András
    Várom válaszát a [email protected] email címre
    (köszönettel Simon András ). LEvelezési cím Magyarország 3965 NAGYROZVÁGY KOSSUTH LAJOS ÚT 27

  • KIADO LAKAS BUDAN I.ker.

    2 SZOBA OSSZKOMFORTOS NAGYON SZEP LAKAS KIADO. BELVAROS, SZEL KALMAN TER/Moszkva ter/ MATTYAS TEMPLOM 10 PERC. $45/ NAP

    t: 514 747 9420; E-MAIL: [email protected]

  • Tisztelt Szerkesztőség!
    Korodi Klára vagyok Romániában (Erdélyben) élő magyar. Három évvel ezelött, az akkor 28 éves lányomnál emlőrákot diagnosztizáltak. Műtét, kezelések és másfél év nyugalom. És ez év februárjában jött a villámcsapás: kiújult emlőrák csontáttétel tetőzve. Kolozsvári orvosainak bizonytalansága, időhúzása miatt a lányom arra kényszerült, hogy keressen egy olyan klinikát és egy olyan orvost aki képes lesz pontosan diagnosztizálni és megkezdeni a kezelést. Ez végül Bécsben sikerült, ahol megállapitották, hogy a csontrák egyik ritka formája jelent meg nála. A rá váró kezelés hosszú, fájdalmas és drága. Nem anyagi segitséget akarok kérni önöktől, csupán annyit, hogy nézzék meg a lányom honlapját – http://www.biharikatalin.eu – és ha hitelesnek találják a linket tegyék fel újságjuk honlapjára. Ez lehetőséget adna arra, hogy segélykiáltásunk eljusson külfőldre is, és esetleg kerülnének
    olyan magánszemélyek vagy alapitvány akik támogatnának.
    Előre is köszönöm.
    Tisztelettel Korodi Klára

  • Ez a neve annak a weboldalnak, amit Elek Sándor és Rácz Levente indított 2011-ben. Nagy jövöt jósolok ennek a hazai kezdenényezésnek, mivel igen ismert és méltán elismert hazai marketingesek a létrehozói. Ök egy korábbi internetmarketinggel foglalkozó weboldal márkanevét sikeresen felhasználva, és egy teljesen újszerü megközelítéssel egy nagyon korrekt ajánlói rendszert hoztak létre. A rendszer zsenialitását az adja, hogy virusmarketing eszközökkel és az “affiliate marketing” (ajánlói- vagy partnermarketing) lehetöségét kihasználva óriási ismeretségre tesznek szert. Ezt a ismertségi hálót a benne résztvevök közös elönyére használják ki. Azaz, ha valaki a saját ismerösi kapcsolatait a háló részévé teszi, komoly automatizált pénzforráshoz juthat általa. Ehhez mindenféle marketingeszköz, még pl. Facebook-oldal, és egyéb közösségi oldalak használata is megengedett, söt különféle technikákkal tanítják is a marketinget a résztvevöknek. Már csak ezért is érdemes néhány p ercet rájuk szánni. Ez a két fiatal ember, nagyon sok emberen segíthet, bárhol is él, egyre több nyelven csatlakoznakhozzánk
    Próbálja meg Ön is
    Két nap alatt nem hozza meg gyümölcsét

    http://kmdholding.com/huc8wsf
    Varga Zsuzsa

  • Kedves Kanadai Magyarok!

    Külföldön élve egyre többször szembesültünk vele, hogy a különböző előítéletek miatt magyarnak lenni a nagyvilágban manapság nem egyszerű. Ezért indítottuk el az Edelland weboldalt, ahol elsősorban a nagyvilág felé szeretnénk közvetíteni Magyarország egyedülálló értékeit. Reméljük minél többen csatlakoznak a kezdeményezéshez és örömmel használják a weboldalt ill. tovább adják annak hírét.
    Célunk, hogy ismét büszkén vállalhassa minden magyar a hazáját bármerre is jár a világban.

    Nézzék meg weboldalunkat: http://www.edelland.com
    Kövessenek bennünket Facebookon: http://www.facebook.com/edelland

  • Csúthy György

    Hazatelepülőknek eladó egy átlagon felüli Buda -hegyvidéki ingatlan!

    Budapest belvárostól 4 km. -re.! Ebbe az ingatlanba a csodásan tiszta levegő, a csend, a hely, a környék, a városra elvehetetlen panoráma, a jó tájolás miatt lehet beleszeretni. A XII. kerület Mártonhegyen, Költő utca közelében, nyugodt zsákutca végén, 1400nm-es önálló saját kertel 2 utcára kijárattal, a 2 szintes nettó 130 nm teljesen szeparált családi házrész, sok egyedi értékkel, 50nm.-es burkolt mediterrán intim belső udvarral, 95nm-es száraz boltíves borospincével, stb. eladó.
    A z 1989 ben átépített ház kettéosztja a nagy telket, elő és hátsó kertre. Az előkert terasza cca.30 nm. extra, Gellért hegyre panorámás, ezen a szinten kis előkert, és 2 gk- részére fedett kocsi beálló van. A felső kert, cca. 1100 nm. enyhén lejtős sok fával, bokorral, 20 nm.-es kerti épített medencével. Földszint: 31 nm. nappali étkezővel + 26nm.-es szoba, fürdő, wc, konyha, kamra, burkolt teraszokra kijárat. Emelet: 3 félszoba, hálószoba, fürdő, közlekedő, panorámás lodzsa, felső kertel kapcsolatos terasz. A ház adottságainál fogva 2 külön bejáratos lakássá alakítható és felújítást igényel. Autóbuszok,(21.-es 212.-es 112.-es ) fogaskerekű, nagy élelmiszerboltok, iskola, patika, posta, 3-400 m.-en belül elérhetők.
    Hivatalos értékbecslő 88.200 000 Ft.-ra becsülte.
    Most az ára alku nélkül:69.000 000 Ft. ( 230 000 euró )
    E-mail: [email protected]
    Érdeklődőnek fotókat küldünk küldünk.
    Telefon: +3630 900 49 78
    Csúthy György

  • Timea Dornyei

    Kedves kanadai Magyarok! Jelenleg Torontoban – Mississaugaban élek férjemmel. Vállalok takarítást, babysittinget, idős gondozást. 27 éves nő vagyok, kanadai munkatapasztalatta, beszélek angolul és olaszul. Kérem, aki tud segíteni, illetve akinek tudnék segíteni a munkámmal keressen meg az alábbi telefonszámon:647-836-31-40, vagy e-mailben: [email protected]
    Keresek továbbá Kanadában élő magyar zenészeket is, énekesnőként több éves rutinnal rendelkezem, és szeretnék létrehozni vagy csatlakozni magyar zenéket (is) játszó zenekarhoz. Kérésre előzetesen küldök demo anyagot, bátran keressetek! Előre is köszönöm:)

  • Kedves kanadai Magyarok! Csak érdeklődöm és minden véleményt segítségként veszek. 41 éves vagyok, 2 kiskorú gyermekem van, az egészségügyben dolgozom dipl. ápolóként. Angolt tanultam, de nem használom. Párom közel 50 éves. Mindkettőnknek van állása, van lakásunk, de keserves a megélhetés. Kanada mindig vonzó ország volt számomra, ismeretlenül ugyan. Már néhány éve foglalkozom a gondolattal, hogy a biztosabb megélhetés és a gyermekeim jövője végett külföldön kellene „szerencsét” próbálnunk. Milyen eséllyel kérhetnénk letelepedési engedélyt, találnánk munkát, milyenek az egészségügyi bérek, milyen az oktatás, az egész életszínvonal (becsületes munka mellett) stb.? Minden hozzászólást előre is köszönök! [email protected]

  • Gonda Krisztina

    Kedves Mindenki,

    Leinformálható, egyedülálló fiatal hölgy szakács végzetséggel szeretne munka és tanulás végett Kanadában néhány évet eltölteni. Katolikus családi háttérrel, megbízható, pontos, tisztaságot és rendet szerető egyéniség.
    Érdeklődök jelentkezését és ajánlatát várom az [email protected] e-mail címre.

    Tisztelettel: Gonda Krisztina

  • Alvial Gabriella

    Kedves Ismeretlen Mindenki !

    Franciául még beszélő ápoló-gondozó nő vagyok. Igaz ez év májusától nyugdíjas, de kívül- belül fiatalos, munkavállalás céljából kérek segítséget. Gondolom hírből ismerős, hogy a nyugdíjból itthon megélni a többségnek nagyon nehéz.Sajnos én is közéjük tartozom. Rendes tisztességes, munkabíró nő vagyok, de választanom kell. Itthon keresgélek még hónapokig vagy ha van lehetőség a számomra mindig vonzó Kanadában jól fizető munkát találni és szívesen tanulnám az angol nyelvet is eredeti környezetben. Amennyiben kérésem, felkeltette figyelmüket, szíves segítségüket előre is köszönöm.

    Tisztelettel: Alvial Gabriella
    [email protected]

    24.10.2012.

  • Rajkó József

    Kedves Magyarok.

    Kanadában szeretnék dolgozni.
    Gépszerelő és karbantartó a szakmám (úgy tudom kanadában a Millwright a megfelelője)
    10 éves asztalosipri gyakorlatom is van főleg ajtó és ablak gyártás valamint beépítés területén. Bármilyen munka érdekel.
    Kérem aki tudna segíteni az vegye fel velem a kapcsolatot.
    skype: rajkojoe
    email: [email protected]
    mobil:36 20 4929589

  • krisztiánusz Mátyás

    Tisztelt ólvasók!

    Magyarországon élek, klinikai szakápolóként 30 éves gyakorlattal, angol nyelvtudással.

    Szeretnék caregiver-ként, vagy hasonló munkában dolgozni. Aki tud ijet kérem küldjön egy pár sort.

    Üdvözlettel Mátyás

    Budapest

  • Szabó Attiláné

    Jelenleg idősgondozó vagyok , a férjem pedig villanyszerelőtechnikus. Kanadába szeretnénk élni és dolgozni akár kint élő magyar családnál is,mivel nem beszélünk angolul én németet egy kicsit beszélem. 50 es házaspár vagyunk, de sajnos magyarországon nem lehet munkát találni/a férjem jelenleg munkanélküli/Aki tud valamit ajánlani szívesen fogadjuk.Köszönettel:Egy elkeseredett házaspár

  • laura berki makone

    szeretnek munkat talalni montrealban kerem hivjon a kovetkezo telefon szamon,4387645061.idoskoru gondozo es vigyazzo szakteruleten dolgozom.minden megoldas erdekel,forduljon bizzalomal mert meg eri.elore is koszonom makone berki laura