Schmitt Pál rendkívüli interjúja és a Fidesz pimaszsága

2012 március 30 8:31 de.87 hozzászólás

Kanadai idő szerint délután kettőkor (Magyarországon este nyolckor) ad negyedórás interjút Schmitt Pál államfő az MTV-ben, miután a mai nap folyamán lemondták az elnök valamennyi programját és a Lehet Más a Politika aktivistái tüntettek és sátoroztak egész nap a Sándor palota előtt. Hogy lemond-e a kisdoktorijától tegnap délután megfosztott Schmitt az nem biztos. Az viszont igen, hogy a botrány Orbánra is visszaüthet, hiszen a Fideszben, mások ellenében és Kövér Lászlóval történt súlyos konfliktus árán is, ő volt az, aki erélyesen támogatta Schmitt államfőnek való kinevezését.

Kéri László szerint ez lesz a Fidesz időszak Tocsik-ügye. „Jött egy ilyen malőr, amit nem vettek komolyan”–mondta a politológus az ATV Egyenes Beszéd cimű műsorában az akkori baloldali kormányról, mely szerint morális okokból és nem annyira kormányzásuk miatt veszítették el az 1998-as választást. A Fidesz is erre felé halad. „Nem fogták fel január óta, hogy lehet néhány hétig hülyének nézni a magyar állampolgárokat, de három hónapig már nem”–mondta Kéri.

„Megpróbáltak úgy csinálni, mintha nem értenék, hogy mi a probléma. Nekem magyar állampolgárként ez megalázó volt. Miért hagyták ezt az embert a mocsokba fulladni? Ahhoz, hogy lemond vagy sem, nincs sok köze Schmittnek”–mondta Kéri. A politológus szerint Orbán azt hihette, hogy várni tud a Schmitt-üggyel való foglalkozással, ameddig májusban – a ciklus felénél – megtörténik a kormányátalakítás. De ez a terv irreális volt, úgy mint az is, hogy Schmitt plágium-ügyét vizsgáló bizottság több mint két hónapot kért egy olyan vizsgálatra, mely semmiképpen sem kellett volna, hogy eddig tartson. Igy most már január óta megy ez a furcsa haláltusa.

„Ezt a szerencsétlent engedték, hogy arról szóljon amiről láthatóan nem is ért”–mondta Kéri Schmittről, a plágiumbotrány utáni megszólalásairól, amikor azt állította az elnök, hogy a plágium kizárt, mert megjegyezte azokat a forrásokat, amiket bemásolt disszertációjába.

„Miért hiszik azt, hogy amikor ez egyszer kibukik, hogy vissza lehet gyömöszölni”–kérdezte a politológus. Kéri szerint Magyarországon a rendszerváltás után is megmaradt a főnök-hűbéri kapcsolatrendszer, amikor a főnök megrendelhet valamit (például egy doktorit) és azok akik tőle függnek simán ki is szolgálják. „Ez az egész nem csak az ő tragédiája, hanem mindenkié. Nem kalkulálhatta be Orbán Viktor, hogy a jobboldal is fellázad. A jobboldali akadémiai értelmiség kezdett fellázzadni, mert észrevették, hogy 2014 után is lesz élet”–mondta Kéri.

Érdekesség, hogy Kéri kitért arra is: a jobb és baloldal egyaránt támaszkodik az értelimiségiekre a választások előtt és a kampányok alatt, viszont simán ejtik őket amikor kormányra kerülnek. Erre pedig mindig ráfáznak.

„Nyilvánvalóan letagadták a valóságot és a nagy nyilvánossog előtt pimaszkodtak. Ezt már a Fidesz nem tudja levakarni. A Fidesz nem tudja, hogy ezzel az ügyintézéssel kicsúszott alóluk a morális talaj. Cinikusan, pofátlanul viselkedtek a közvélemény előtt.”–mondta Kéri.

87 hozzászólás

  • Puchert János

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/03/30/minden-programjat-lemondta-schmitt-pal/
    Hallgassátok meg a nejét még Ő van megsértődve amikor a riporter rákérdez elég régóta házasok rájöhetett volna, hogy milyen emberhez ment férjhez amíg élvezte a férj jellemtelenségének a gyümölcsét addig minden rendben volt most amikor lelepleződött mindjárt baj van, van is miért vezekelnie de azért az országtól is bocsánatot kellene kérni

  • Dr. Molnár András

    Sajnos ez igaz.

  • Megnéztem Kéri interview-ját tegnap, amiből idézeteket olvashatunk a cikkben. Kálmán Olga nagyon jó műsort vezet és valószínűleg szerkeszt is. Kéri pontosan tudja mi a realitás, nagyon sok Magyar ember is, de rengeteg van, akiknek semmi sem számít, imádják a vezírt, mint Istent és eszük sincs arra, hogy bálványt változtassanak, amikor az a maga által ásott pöcegödörbe zuhan, magával rántva híveit. Diktátorok soha nem intelligensek, csak éppen jó időben, jó szólamokkal egy politikai és gazdasági vákuumot töltenek ki. Amint a körülmények változnak, a diktátor napjai is meg lesznek számolva. A kis falusi focista Viktoré is, mert most a tizenhatoson belül vágta fel az ellenfelét.!

  • Amikor két éve hatalomra került a FIDESZ / KDNP ” pártszövetség” , akkor azt propagáltam baráti körben hogy hamarosan össze fognak veszni , mint az hazai koalíciókban általában szokás. És akkor megindulnak a bukás felé,
    Hát nem úgy nézett ki !
    Úgytűnt hogy politikai szimatom , amire 20 év óta biztosan támaszkodhattam és előre megtudtam mondani mi következik , ezúttal cserben hagyott..
    Most örömmel látom hogy mégsem !

  • Kedves Geyza, amit mond az igaz és megállja a helyét sok országban, de Magyarországon törvényszerű is lett már évszázadok óta. Én egyáltalán nem is tudom elképzelni, hogy a Magyar politikusok eljuthatnak odáig, hogy az együttműködés, a koalíció, az ellenzék és az uralkodó párt érdemes vitája a szerszámaik közé kerülhessen. Mire lesz belőlük valaki, testük, lelkük el van kötelezve, anyagi, karrier és morális korrupcióban vannak nyakig. Sajnos ilyen gárda nem tud demokratikus gondolkodású népet nevelni és demokráciát teremteni, de egyáltalán soha nem is akart, most sem akar és nem hiszem, hogy ez a helyzet változik.
    Sokan nagyon jól értik Magyarországon mi a demokrácia, beszélnek is róla, de az emberek többsége nem akar, nem képes megkövetelni és maga is betartani a demokrácia legalapvetöbb szabályait, aminek egyike, hogy a törvényeket, az alkotmányt MINDENKINEK, kivétel nélkül be kell tartania, máskülönben büntetést érdemel, amit ki is kell osztani egy független igazságszolgáltatás által. Ezért tudnak korrupcióból élő, hataloméhes, moralitás nélküli, populista politkusok uralomra jutni és pöcegödröt csinálni a Parlamentből.

  • pont igy van kedves Bognar Gyula

    nem kivetik maguk kozul a szennyest, hanem ha naluk is tobbet birt lopni, csalni, meg kalapot is emelnek elotte!

  • Kedves Geyza, Olvassál bele a tipikus magyar ember hozzászólásaiba a csaló, hazug, hamis dr. gojostol védelmében. Jól tudod mit találsz. A védelem az, hogy, az MSZP is csalt, hazudott, lopott, azok közt is vannak, akik hamis disszertációkkal kaptak doktorátust, akkor most ne kritizáljanak bennünket, Mi egy fokkal jobbak vagyunk, a mi hazug,doktorunk még Olimpiai bajnok is volt, nem úgy mint az MSZP közönséges, csaló, hazug gazemberei. A tipikus magyar ember nem jut el odáig, hogy egy kormánycsere alkalmából megkövetelné, hogy az új kormány tisztán, a nulláról induljon, becsületes, őszinte, nyílt kormányzással és egy működő demokráciát teremtsen. Aztán amikor ugyanazt kapja, mint az előző korrupt kormány, legyint és azt mondja, „ezek is csalnak, rabolnak, hazudnak, mint az elődök” és megy a maga útján, boldogul azzal ami éppen van, egyre kevesebbet törődik a politikával és embertársaival. A magyar társadalom úgy működik, mint a mérleghinta, de így mindig ugyanazon a helyen billeg, soha nem jut előre.

  • Délután elkészült az interjú, mert persze nem élőben válaszolja a meg a kérdéses témákat. Közben megerősítik a Sándor Palota védelmét, na miért? Naa? A rendőrség is készenlétben…Ők már tudják, hogy Pali bácsi maradni akar? 🙂

  • Valóban, úgy tűnik ahogy irtad, Laci. A magyarázkodó műfaj, a televizión történő tagadás, a bagatelizálás ebben az esetben a lehető regrosszabb opció Schmitt, a Fidesz és az ország számára. Már a jobboldali értelmiségi körök is eltávolodtak az államfőtől, a jobboldali médiában most csak a Bencsik-féle Demokrata támogatja Schmittet.

  • Kedves Christopher Adam: Kívánom, hogy egyenlöre maradjon a gojostol! Minél tovább marad, annál erösebb lesz az ellenzék, annál nagyobb a kár, annál többen fognak menekülni a süllyedö hajóból. Az értelmiséget azért hívják annak, mert van észük. Idövel felismerik, hogy a diktatúra nem tarthat örökké, meglátják, amikor a törés bekövetkezik és akkor kezdenek ellenzékbe fordulni, a nép élére állni. Még az én pesszimista nézetem szerint is meglepödtem volna, ha a Magyar Egyetemek professzorai nem ismerik fel, hogy az egyetemek ott voltak, ott vannak és ott lesznek, a Viktorátor meg jött, van és hamarosan megy, majd rossz emlék lesz, mire azok, akik beiratkoztak az egyetemekre tavaly, megszerzik diplomájukat, doktorátusukat.

  • Szerintem abszolút jól látja a helyzetet, Gyula! Ekkora ajándékot adni az ellezéknek…

    Kanadai és magyarországi olvasóinktól kérdezem egyaránt! Hogyan készültök azelmúltkétév legdurvább valóság-showjára? Sör, bor, ropi, csipsz, popcorn? Az a 15 perces Schmitt-klip szerintem a YouTube egyik legnépszerűbb videója lesz ma este.

  • De érthetetlen -bár még nem tudjuk mi lesz(lett) a döntése Schmittnek, csak valószínűsíthetjük- szóval érthetetlen, miért ragaszkodik a posztjához. A tűzzel játszanak az biztos. A legfőbb közjogi méltóságnak makulátlan tisztaságúnak kell lennie, hogy hitelesen képviselje Magyarországot a világban. Elvonatkoztatva pártállástól, sportkarriertől, sport diplomatai múltjától, pusztán etikai szempontból és keresztényi értékek szerint sem szabadna elnöknek maradnia. Na most olvasom, egy azaz egy idős ember le hazaárulózta a Schmitt távozását követelő tüntetőket. Most akkor Ő helyesli azt, hogy aki szerinte „nem hazaáruló” az holnaptól következmények nélkül csalhat, lophat, hazudhat is, követve az elnök urat, követve a legfőbb közjogi méltóság példáját? érdekes dolgok fognak történni ha marad a posztján, az biztos.

  • Gyula, Önnek igaza van. Ráadásul költségvetési szempontból is jobb ha marad, mert akkor nem kell egy újabb államfőnek az élete végéig fizetni a járandóságokat. Na meg persze, az ellenzéknek ez egy óriási ajándék lenne, sok-sok szavazattal. Nem egyszerű a döntés, de Schmitt Úr biztos önmaga kitalálta, hogy mi legyen véle 🙂 Ami fontos, hogy etikailag és az ország megítélése szempontjából távoznia kellene! A többi már kombináció és számítás.

  • Christopher: Köszönöm. Én annak drukkolok, hogy az ellenzék kapjon jobb értelmiségeket programjához és olyan vezért, akinek van morális tökélye, van jó programja és kap támogatást a társadalom szélesebb rétegeitől. Ez azonban még nincs meg. Az apátia is erős, amíg a szélső jobb, (JOBBIK) soviniszta, cigány-, zsidó-ellenes náci programját sokan követik, és a Fidesz hagyja őket, mint egy láncos kutyát, megfélemlítésre. A kommunista gyűlölet olyan erős a magyar társadalomban, minden rétegben, hogy mindenre képesek, meg akkor is, ha az a saját kárukat okozza, mindenre szavaznak, csak nehogy azon „baloldali” címke legyen. Márpedig ez az MSZP/SZDSZ hibája, amit most nehéz lesz megváltoztatni egy ideig. Aki ott él, annak ez mindennapi szenvedés, nekünk könnyebb az ablakon benézni, de a történelemben akár 15-25 év is rövid idő egy társadalom átalakítására, csak azoknak nem, akik most a 60-at tapossák!

  • Elnézést mindenkitől, tudom, hogy a KMH nem Chat fal, de ez is jó: Kövért megkérdezték, hogy készül-e arra, hogy ideiglenesen át kell vennie az elnöki teendőket, erre Kövér válasza: ” Hülyéskedik velem?” 🙂

  • Kedves László és mindenki más tegezhet engemet, 45 éve élek az USA-ban és elszoktam a magázástól. Véleményeink egyeznek. A pénz amit a KE-re költ az ország, az szerintem nem sokat számít, ahhoz képest, amekkora száz milliárdos károkat okoz a Fidesz a törvényjavaslatainak megszavazásával, beiktatásával, a külföldi bizalom lerombolásával. A smitpalkó pedig ennek a rombolásnak egy részét jelenti. Irdatlanul primitív a Viktor, hogy nem érti a külföldi, nyugati demokráciában élő és gondolkodó embereket, azt hiszi logikátlan ideológiájára (a cionista bankárok és a pénz hatalma, összenől, ami összetartozik, kárpótlást szerzünk Trianonért) mindenki számára elfogadottá válik Magyarországon, amíg Nyugat-Európa tétlenül nézi azt és nem tesz komoly megtorló lépéseket. A Magyar gazdasági életet csak kb. 30%-ban tudja befolyásolni a Magyar kormány. Ez lesz a bukása.
    Ma már csak úgy lehetne elszigetelni Magyarországot (és másik, a Kárpát-Medencében levő országokat), hogy újra aknásított, lezárt határt építenének, olyant, amit Horn Gyula (engedéllyel a Nagy Baráttól) megszüntetett. Nem az európaiakat volna képes kint tartani, hanem a Magyar embereket bent tartani. Akkor is marad az Internet! A XXI. században akar szabadságharcot folytatni a Viktor XIX. századi módszerekkel, ami garantáltan politikai és gazdasági bukáshoz vezet. Reméljük a bukás megtörténik, mielőtt a Magyar gazdasági élet beadja a kulcsot! Nem Audi lesz akkor a szolgálati kocsi, nem is Skoda, hanem öszvér. Megérdemelnék azt most!

  • Puchert János

    T R A G É D I A. Schmitt Pál azt mondja megvédi a becsületét, hát azt hiszi, hogy van neki. Nehezményezi, hogy még Ő fontos ügyben tárgyal Szöulban addig az egyetem szenátusa roham léptekben meghozza a döntését és elveszi tőle a doktoriját anélkül, hogy Őt megkérdeznék. Megmutatja 70 évesen ír egy újabb dolgozatot. Hát így állunk drága magyar testvéreim.

  • Kovács Árpád

    Elvtársak ismét nem sikerült a tervetek ,lehet csámcsogni:))))

    Acsarkodó mszp baloldal megismétli önmagát ,rákosi korszakban volt szokás hogy tanult ügyvédeket és más személyektől elvették a doktori címet ,, segédmunkásnak a építő iparban maltert hordattak és ujra az általános iskolába járatták,közben komcsi párt iskolán bunko analfalbéták tanították az ügyvédeket ,a tanórán az ügyvéd segítette ki az oktató bunkót mert tök hülye volt a tananyaghoz….Schmitt Páltól elvették a doktoriját a bunko komcsik ,de tudását nem tudják elvenni ,és ujra leteszi megvédi a doktoriját,,,na elvtársak még másokat piszkoltok addig magatokon nem látjátok a sz@rt:)))

  • Nem tisztelt Kovács Árpád. Maga a bizonyíték, hogy sem magának, sem a Fidesznek és sok százezer támohatójuknak abszolút nincs semmi becsületérzéke. Ezek szerint válasszon magának, rokonának olyan csaló orvos operációhoz, akiröl kiderül, hogy valaki más tette le a vizsgát helyette, doktorátusát visszavonták, de Fidesz támogató. Tragédia, hogy olyan emberek élnek és szavazhatnak akárhol, akárkire, mint maga, becsületböl maga helyett mások vizsgáztak!

  • Kovács Árpád

    Nagyon helyes, Schmitt úr tartson is ki! Az élősködő szerencselovagok újra támadásba lendültek. Bezzeg nagy volt a csend, amikor a „Hajdú-Bét”-es rablóból miniszterelnököt csináltak. Emlékeznek? 18,6 milliárdos bedőlés után. Megfűszerezve ezer trükkel. Akkor rendben volt minden erkölcsileg, pedig emberek lettek öngyilkosok, családok százai földönfutók. És a pislogós (bár dadogva)most a szegényekért aggódik. Akiket tönkretett, azokért elfelejtett aggódni, inkább még a bedőlés előtti héten is kirámoltak a cégből 800 000 000 Ft+ÁFA-t.

  • Kovács Árpád

    A „kisdoktori” nem tudományos értekezés, hanem összefoglaló írásmű, mely bemutatja, hogy a hallgató elsajátította-e az egyetemi tananyagot, tájékozott a szakirodalomban és ennek alapján képes a szakma fontos kérdéseit tárgyalni. Ennyi és nem több. Hogy is lehetne ez másképp, hiszen minden orvostan hallgató vagy jogász az oktatás végén hivatalból doktori címet kap, ha elfogadják leadott doktori dolgozatát. Schmitt esetében az oktatók és az opponens kiválónak minősítette a doktori disszertációját és a SOTE „szenátusa” most éppen a saját egyetemét köpte szemen, eliminálta ezzel a döntéssel. A SOTE „szenátusának” döntése után eljött az idő, hogy előkeressük a SOTE irattárából Tulassay és a többi 33 görény nagydoktor egykori kisdoktori disszertációját és megnézzük, mennyi bennük a koppintás, a bolsi nyalás, a politikai lózung, a célzatos politikai következtetés, és ennek eredményeként itt az idő, hogy megsemmisítsük a kisdoktori címeiket, amivel befejezettnek nyilvánítjuk pályafutásukat is, hiszen akkor kandidátusi és nagydoktori címeiket is törölni kell, mivel ha csalással szereztek diplomát, minden törvénytelenné válik ezután és csalással jutottak professzori állásaikhoz is. Elképesztő, miként lehetnek tekintélyes állásokban tetszelgő emberek ekkora aljasságra saját intézetük, hivatásuk és a hazájuk ellen, puszta politikai fenéknyalás és dörgölőzés, esetleges későbbi anyagi haszonszerzés érdekében !? A 33 prof. (most már sejthetjük, mifélék) meg a SOTE érdemtelen főnöke, olyan gyalázatos politikai játszmában vállaltak aljas, dicstelen szerepet, mely nagyon hosszú időre szennyezte be, alázta meg a magyar felsőoktatást. Ráadásul ezt igaztalan, hamis vádakkal, egy kollégájuk alaptalan bemocskolásával és tönkretételével tették, és ezért minden magyar értelmiségi számára örökre megvetés tárgyai lesznek, örökre kiírták magukat a tudományok képviselőinek sorából. Remélem Schmitt Pál erős marad és megvívja a harcot mindannyiunk érdekében.

  • Maga egy gátlástalan demagóg. Bíróságon lett elismerve, bizonyítva, hogy a baromságai, amiket hangoztat, szemernyi igazságot sem tartalmaznak! Mind a három rágalmazási pert megnyerte Bajnai Gordon, nem is dolgozott a válallatnál akkor, amikor a ráfogott dolgokat írták a fidesz seggnyalók. Függetlenül ettöl, maga egy becstelen ember, mert azt állítja, hogyha más gyilkol más követ el bünt az jó kifogás, és feljogosít mást is arra, hogy gyilkoljon. Még az ovodásoknak is több moralitása, mint magának! Maga a börtönböl írogat most?

  • haha, mar csak Kovacs mer idebeszelni, de o is azert, mert nincs szegyenerzete es sik hulye…

  • Kovács, maga akkora egy sötét, hogy a Mariana-árok feneke vakít magához képest. Lebukik ez a senkiházi, erre maga legörényezi azt a Tulassayt, aki mellesleg virtigli Orbán-fan – nem véletlenül rohangált Orbánhoz ötletelni, hogyan védhetné meg Plagi bácsit. Csak akkora lázadás tört ki az amúgy gumigerincű, a diktatúra alá önként és dalolva behajló magyar tudományos életben, hogy Tulassay jobbnak látta nem feszíteni a húrt. És nem is tehetett másként.

    Amúgy meg nem értem, mit hozsannázik. Ha a mai Schmitt interjút végighallgatta, egy mindenféle tartás nélküli embert láthatott, aki képtelen méltósággal elviselni a vereséget. Pedig, Kovács, jobb, ha tőlem tudja: az ember igazi jelleme ilyen esetekben válik láthatóvá, nem akkor, amikor minden rendszer seggét mindenkor kinyalja.

    Schmitt mint egy szaros kisóvodás, úgy hivatkozott múltbéli érdemeire, sportolói múltjára – ezeknek SEMMI közük a lopott kisdoktorihoz, tehát a témában irrelevánsak -, hárította át a felelősséget mindenkire, rektorra, konzulensre, opponensre, csak ő, a nagy Schmitt Pál nem felelős semmiért, ugyanis nem mondták neki, hogy lopni tilos, tehát azt gondolta, szabad.

    Ha azt gondolja, hogy Schmitt most jól megvédte magát, téved: leleplezte igen silány emberi minőségét. Igaz, aki Orbán kezéből eszik, az gerinces, önálló, tartással bíró ember nem is lehet, csak alamuszi szolgalélek. Ha ránézek, csak azt látom, hogy Kertész Ákosnak igaza van, de még mennyire!

  • – Koszonom a doktori cimet!
    – Nincshmit!:)

  • Gábor, köszönöm, egyetértünk. Legalább nem csak én hülyézem le a Kovács elvtársat. Ezzel együtt, a smitpalko nem hiszem, hogy nagy érdemeket fog szerezni a tudományos körökben, új disszertációjával, kivéve mamájának emlékére felel az meg, Isten nyugosztalja annak lelkét, ha már nem él. A smitpalko egy olyan egyéniség, akire nagy szüksége van diktátoroknak. A Pali mindenkinek meg akar felelni, (a mamája szerette volna, hogy doktorátusa is legyen) a legjobbakat akarja csinálni, azért, hogy meghálálják, megbecsüljék érte. Azt, hogy ezt kinek és miért teszi, azal nem törödik, aki jobban fizet, annak dolgozik. Moralítása ebben nulla. Keményen dolgozik, de ugyanakkor gondoljunk rá, hogy kevés tiszteletet adnak az emberek a hóhérnak, mert igazán kitűnően fejezi le az elítélteket.

  • Kovács Árpád

    Schmitt Pál de még a kisdoktoriját sem veszítette el, mert azt csak a bíróság vonhatja vissza, ha 20 év alatt nem évült el a lehetősége. Schmitt karakán módon ezért csak elmondott róla büszkeségből, és hozzálát, hogy nagydoktorit szerezzen, amivel kapcsolatban nincs kétségem, hogy hetvenévesen is megszerzi..

  • Kovács Árpád

    Azok becsülete veszett el, akik politikai csatározás tárgyává és kis hiján áldozatává tették egy tiszteletre méltó és értékes ember személyét, egzisztenciáját. Most nem ilyen egyetemes mocskokra gondolok, mint az elmebeteg gyurcsány, vagy a velejéig romlott Mesterházi és ez LMP-s biboldó ávóscsemete sisere had, hanem a szerencsétlen jobb sorsra érdemes, megtévesztett jobbikosokra, akik most írták le magukat véglegesen a választók szemében.

  • Libas Misi!, ha

    Kovacs

    mirol beszelsz, ez a schmitt egy koponyegforgato senkihazy, eloszor a kommunistak segget nyalta ezerrel, majd, mikor fordult a szeljaras, akkor meg azok kezebe szart, ahonnan addig enni kapott es lehet, hogy neked analfabetanak elkepzelheto, hogy megirja a nagydoktorijat, de a tanultabb emberek szamara teljesen vilagos, hogy ilyen buta ember, aki nemcsak nem tud ertelmesen megnyilvanulni, de az alsotagozatos magyar nyelvtani szabalyokkal sincs tisztaban, szoval ezek nem szoktak semmilyen doktorit irni Kovacs….ha nekiveselkedsz, a tied hamarabb elkeszul!:) egyebkent meg nem sajnalom, a sardobalast ti kezdtetek, a Schmitt nem artatlan egyaltalan, de ti nagyon sok, valoban artatlan embert kezdtetek ki es saroztatok be, soknak az allasaba, karrierjebe, eletebe kerult…..az jol lathato volt, hogy a bumerang egyszer visszacsap!

  • Kovács elvtárs: ” tiszteletre méltó és értékes ember személyét, egzisztenciáját” Maga kiről beszél? Mert egy csaló, aki lopott szöveggel szerzett doktorátust, az nem tiszteletre méltó és semmi esetre sem értékes ember. Maga is csalással, hazugságokkal építette fel az egzisztenciáját? Mert csak azok védhetnek egy tolvajt, mondván, hogy a tolvajlás nem bűn, akik maguk is hajlandók lopni. Az ilyen társadalom az egy Fideszes rablóbanda társadalma, akik lenyúlták a magánnyugdíjnéptárakat, mondván, hogy biztonságba helyezik a pénzt, amit azonnal elköltöttek magukra és MOL részvényekre, amin hatalmasat buktak. Az MSZP is lopott, csalt, hazudott, az is bűn. Amit az MSZP nem csinált, az egy tákolmány és a diktatúra felállítása, valamint egy fasiszta ideológián alapuló önámító szabadságharc folytatása. Kovács elvtárs, maga igazán semmit sem konyít az emberi becsülethez és moralitáshoz, függetlenül attól, hogy hol él, nézete tipikus a jelenlegi Magyar társadalomban, de sokkal ritkább ott, ahol demokrácia és jogállam van, mint az USA, Canada, Németország, stb. Az pedig, hogy kommunista, vagy jobbikos egy diktatúra, az semmit sem számít, mindegyikben csak a rendszer seggnyalói érvényesülnek.

  • Talált, süllyed, egyre süllyed!! Betegesen elszakadtak a fideszesek a valóságtól – nem is lehet csodálkozni azon, hogy Orbán megtartja Plagi bácsit. Ez a lépés teljesen beleillik az orbáni személyiségzavar képébe és szerintem a fidesz nagy árat fog ezért fizetni.

    A fideszes bértollnokok ide böffentett hülyeségein és mocskolódásán meg már csak röhögni lehet. Aki mocskolódik az a saját önuralmát, méltóságát adja fel, saját magát alázza meg. Hát csak rajta.

  • domdodom

    az egesz nep es a kovetkezo generacio is fogja fizetni, nemcsak a fidesz…

  • Hát ennek az ügynek úgy nézz ki köztük is van áldozata Kovács barátunk kissé megzavarodott mielőbbi gyógyulást kívánok neki, Gyula, Kovácsot okos érvekkel nem lehet meggyőzni de azért csak próbálkozzál hátha sikerül.

  • Kovács Árpád

    Puchert János…magadról beszélsz, zavarodott elméjű pufogó mocsár megzavarodva te vagy ,szándékot nem teljesült .haha

  • Köszönöm János. Fidesz imádókat nem lehet meggyőzni tényekkel, érvekkel, de senkit sem, aki hitből politizál, bármiféle eszmét hirdető diktatúrát támogatva, a realitást és az abszolut morális értékeket letagadva. Azonban nem csak Kovács Árpádok olvassák ezt az újságot. Fontos, hogy számot vessünk magunkkal, akik becsületet, őszinteséget, nyíltságot és demokráciát, független bíróságokat és médiát akarunk Magyarországon az ott elő honfitársainknak! Márpedig mi 100%-ban mögöttük állunk, abban is, hogy kergessék el ezt a bűnöző, rablóbanda, koszos bagázst! Van remény, most már sokkal több, mint akár egy hete.

    A gojostol 12 perc alatt többet ártott a Viktorátornak, és seggnyaló, korrupt, moralitás, gerinc nélküli, ingyenélő bandájának, mint száz MILA tüntetés. Tartsuk a nyomást és kergessük el ezt az országot romba döntő rablóbandát. Harcoljon a hülye Viktor a szabadságáért a rácsok mögül, vagy költözzön Észak-Koreába!

    Azt azonban be kell ismernünk, hogy az MSZP, SZDSZ, MFD is nagy mértékben hibás, hogy a magyar társadalom megmaradt a korrupciós, ismeretségen és politikai elkötelezettségen alapuló érvényesülés módszereinél, emiatt van sok tízezer ember, akik annyira megutálták a baloldalt, a csalásért, lopásért és hazudozásért, hogy még a saját káruk ellenére is inkább szavaznak az ördögre is, de nem a „komcsikra”. Ebből él a Fidesz és a neo-náci Jobbik, akik tetézték a bünt, szétverve a demokratikus intézményeket, az AB-t, a bíróságokat, a médiát és mindent, ami ellent tud nekik állni. Márpedig ez a legnagyobb bűn!

    Az emberek át tudnak élni megszorításokat, át is éltek 45 évig, 1944-1989 között felépítettek egy országot a romokból, mindennel együtt, hidakkal, utakkal, gyárakkal, erőművekkel, üzletláncokkal, önellátó, exportáló mezőgazdasággal, az elnyomás ellenére! Büszkék lehetnek szüleink teljesítményükre és mi is egy kicsit, akik 60-at nyomunk.
    Az örökösök, a rendszerváltók elherdálták azt mind, 23 év alatt. Mire lehet büszke a mai magyar társadalom, mi az az eredmény, amit fel tudnak mutatni a 23 év munkájaként? Azt, hogy eladták az országot, gyarmatosították önmagukat és a bűnöket most is másra akarják kenni. Azelőtt a Törökök, aztán a Habsburgok, aztán a Németek, a Szovjetunió, most meg az EU a hibás! No, de nem akarok történelem könyvet írni. Remélem az értelmiség és az ébredező fiatalok, egyetemisták visszataszítják Magyarországot a demokrácia felé vezető útra, hogy becsülettel tagja maradhasson az Európai Uniónak és nem lesz egy elszigetelt vasfüggönnyel lezárt sziget újra a Viktorátor játékszere.

  • Puchert János

    „A sport világában a csalók ellen zéró-toleranciát hirdettek. Az aranyérmet természetesen elveszik azoktól, akik esküjüket megszegve akarnak jogtalan előnyhöz jutni. Nem ártana ezt a kifejezést megtanulni. Semmi engedmény a hazugság és a csalás számára. Azonnali, szigorú büntetést kell kilátásba helyezni, és azt maradéktalanul megvalósítani, hogy az kellőképpen elrettentsen.” (Schmitt Pál, 2006. október 15., Kossuth tér)

    Emlékeztek rá ezt akkor mondta a snitt Pali amikor a disznó csorda hetekig a Kossuth téren tanyázott és a Fideszesek mivel nem bírták elviselni a bűzt kelő távolságra a tömegtől mindennap egy-egy Fideszes tartott egy lelkesítő beszédet, milyen jól tudta ezt SP amikor másról volt szó

  • Puchert János

    Igazad van Gyula én is úgy vagyok ezzel az sem tetszik ha hozzám közelállók tesznek elfogult nyilatkozatokat és követnek el bűnöket, ezért sem köteleztem el magamat egyik párt mellett sem.

  • Sajnos,hogy vannak olyan szemét politikusokés kommentelők akik egy húsz évvel ezelőtti kisdoktorit előásnak és annak okán szemét módon próbálnak mocskolódni.Na és annak idején Clinton fehérházi botrányakor nem járt a szátok. Az erkölcsi mintapéldány egy enök magatartására. Amit Schmidt Pál a a péntek esti TV nyilatkozatában elmondott abban igaza volt.Hol vannak azok az okmányok amik alapján (akkor főiskola) minősitették pályázatát, az akkor érvényes szabályok szerint. Egyáltalán mi köze ennek a mai funkciójához? Hátha elkezdenénk a doktori disszertációk (amiket annakidején elfogadtak) és azokáltal elnyert címek és azokat ma is viselő személyek után,szép kis eredményre jutnánk. Nem hiszem, hogy ettől jobb lenne a mai helyzetünk. Ez ok volt arra, hogy bemutassákot piszkos és ocsmány valótokat. Ez sem segít rajtatok!

  • Puchert János

    Földes Ernő üde színfoltjai vagytok Kovács Árpáddal ennek a portálnak Ti még képesek volnátok – ha a szeretett vezér úgy kívánná,- azt bizonygatni, hogy a föld lapos és nem gömbölyű ahogy azt a libsibolsik állítják írjatok csak tovább ide nagyon jól elszórakozunk a beirásaitokon.

  • T.Kovács Ádám!Ön már régóta orvosi eset!Önnek már javasolt lenne a kezelése,mert a gyülölködése,a szélsőssége,a realitás érzéke elhatalmasodott!Ön is éppen olyan hiteltelen mint akiket véd!

  • foldsotet erno

    szerintem csak igazitsa meg a kateteret es tolja arrebb a kerekesszeket, mert itt senki nem tud mit kezdeni a maga bugyuta beirasaival….megcsak nem is nevetseges, sokkal inkabb szanalmas!

  • Földes Ernö/Kovács Árpád: A köztársasági elnök az ország elsö embere, egységet kell képviseljen, pártatlanságot, példamutató embernek kell lennie, mint ahogy minden politkusnak, közéleti személynek, a társadalomban mérvadó véleményformálónak, morálisan feddhetetlennek kell lennie. A Pálgium egész politikai karrierje seggnyaláson alapult, kiszolgált minden érdeket, amiböl elönye származott, mert nincs morális értékrendszere. Emiatt nem felelt meg egy percig sem a posztra, csak a Viktorátor levelezölapja miatt van ott.
    Kiderült, hogy a doktorátus megszerzésében os csalt, hazudott, 20 éve és azóta is. A doktorátust nem mint köztársasági elnök hamisította,hanem mint egyetemi hallgató, magánember. Erkölcsileg egy csaló, hazug, moralis értékek nélküli személy, aki semmiképen nem szolgálghat példaként még börtöntöltelékeknek ssem, akik szeretnének reformálódni.
    Aki egy jellemtelen, csaló hazug és hamis doktort pártol, az biztosan nyugodt maradna, ha gyermekén, vagy feleségén, édesanyján operálhatna egy ember, aki ugyan nem vizsgázott le doktornak, a hamisan használt doktori címet ezért megvonták töle, de a növér megnyugtatta, hogy az operáció jó lesz, mert az illetö egy jó Fidesz párttag.
    Egyébként nem Clinton elnökröl beszélünk itt, aki ellen azért indítottak eljárást, mert feltételezetten hamis vallomást tudtak volna bizonyítani rá. Ez sikertelen volt, mert a vallomását nem találták hamisnak. Ennek ellnére a morális vétsége (megcsalta feleségét) eltiltották az ügyvédi jogosítványának használatától mind az 50 államban. Feleségét megcsalni nem ugyanaz, mint hamis doktorátussal elönyt szerezni és azt letegedni.

  • Földes Ernő: picit tévedni tetszik…. a szociban sportdoktori cím nem létezett, mert a1990 előtt a Testnevelési Főiskola, ahol Schmitt felsőfokú végzettséget szerzett, nem avathatott doktorokat, azt csak egyetemeken lehetett. A TF csak 1990 után lehetett a SOTE egyik kara. 1992-ben MINDEN egyetemen egységes minőségi feltételeknek kellett megfelelni, hogy ott doktori címet adjanak. Pont ez itt a probléma, mert a tolvaj csaló KE így a többi – igen komoly – doktori értekezéseket – lám a maga szemében is – egy nívóra juttatta, a béka segge alá. Egy biztos: doktori értekezést sem akkor, sem azóta nem szoktak egy hónap alatt összecsapni, de még egy sima diplomamunkát sem. És, hogy felhomályosítsam: az ELTE egyik karán a tudományos dékánhelyettes visszavonatta két diák diplomáját, mert egyezést mutatott korábban megírt dolgozatokkal. De ha hisz, ha nem: az érettségiről is kivágják azt a diákot, aki meg nem engedett segédeszközt használ.

  • zsó fika, érdekes, hogy az elvtársaid levelezőn szerzett, MSZMP párttagsághoz kötött diplomáit, doktorátusát nem kérdőjezed meg.
    Csak halkan mondom, ha sárral dobálóztok, magatok is sárosak lesztek.

  • Kedves Bognar Gyula Jr. , persze, hogy nem ugyanaz, sokkal undorítóbb, ha azt a White House-ban maga az elnök teszi.

  • Dakota: Nem Clinton a téma. Nem Jack the Ripper, hanem a smitpalko. Maradjunk annál és a jelenlegi problémánál. Clintonról egyébként megállapította a Grand Jury, és a Szenátus, hogy nem követett el bűnt. A smitpalko pedig meg lett fosztva doktorátusától, csalás miatt.

    Ennek ellenére, mondjuk azt, hogy sok-sok ember elkövetett bűnöket, vannak, akik gyilkoltak. Ennek semmi köze ahhoz, hogy a smitpalkonak mentsége lehet elviselni bünének következményét. Márpedig erre nem képes, hazudik még a 12 perces interview alatt is, folyamatosan.
    Pl. állította, hogy nem származott erkölcsi és anyagi előnye a doktorátusból! Hazugság a köbön! Az évek során a fizetésére prémium járt, kb. Ft2.5 millió a nyelvtudása és a doktorátusa miatt külön-külön. Infláció miatt ennek duplája vásárló értékben. Nem a pénz a fontos, a hazugság
    Egy közönséges csaló, bűnöző, seggnyaló most Magyarország elnöke. Aki védi, meg is érdemli. Az egész Világ megvetéssel, megbotránkozással nézi a Viktorátor esztelen, bűnös, hatalmas károkat okozó szabadságharcát, amit a pali hitelesít aláírásaival.
    De itt a Clinton ügy is.
    Az elnök a White House-ban tartózkodik és nem járkálgathat titokban egy szeretőhöz, negyven Secret Service emberrel a nyomában. Tehát, ha megcsalja a felségét, azt helyben tudja csak megtenni. Ebben mi lenne jobban undorító, mintha egy egyszerű ember egy motelbe vinné alkalmi szeretőjét. Mindez morálisan elítélendő, de, garantálom, hogyha minden férjet és feleséget kivégeztek volna az évezredek alatt, amikor megcsalták házastársukat, az egész Föld lakossága ma alig néhány százezer emberből állna, főleg homoszexuálisakból és még ma is öszvér volna a közlekedési eszköz.

    A Clinton impeachment procedure nem a felesége megcsalása miatt volt, hanem arról szólt, hogy a tanúvallomásában igazat mondott-e vagy sem. Mint tudjuk, a hamis tanúzást nem lehetett bizonyítani. Clinton megmaradhatott elnöknek. Morális félrelépése miatt azonban megfosztották a BAR membership-töl és nem gyakorolhat jogot az Unio 50 államában.
    P.S. A palkonak két felfüggesztett börtönbüntetése is van, egy csempészésért, a másik közúti baleset miatt, ami megintcsak nem a plágiumhoz kapcsolódik.

  • Miért esik más elbírálás alá az USA elnöke?

  • Ennyire fáj, hogy nem a baloldalra szavazott a választók 2/3-a, hogy ezért képesek bemocskolni mindent és mindenkit, még akkor is, ha az egész nemzetnek ártanak ezzel, függetlenül a politikai hovatartozásuktól?
    Hihetetlen ez a korlátoltság, és kisstílűség, ami a vesztes baloldal részéről tapasztalható.

  • Kovács Árpád

    Bíróságnak joga elvenni a doktori címet.
    Bevezetném a „felségsértés” büntetőjogi intézményét.Ami a schmitt ügy mögött van ,az alkotmány elleni támadás ,vagyis az ország ellen.Meg kell állitani ezt a demokrata köntösbe bujtatott ultraliberális mozgolódást.Az amcsi tanácsadónő meg menjen haza.

  • Szerintem most beszélgessünk Clinton elnökről és Monica Lewinsky-ról:)

  • dakota

    melyik reszerol, amikor elovette, vagy amikor benyelted?:)

  • Dakota: Tipikus Fidesz mentalitással két, teljesen más témát akar összekapcsolni és bűnpártolással él a gojostol hamis doktorátusának nincs semmiféle kapcsolata Clinton ügyéhez és senki máséhoz. Ezt azonban nem akarja elfogadni, bűnpártolást végez inkább. Azonban, mint sokszor írtam, biztosan nyugodt és elégedett lenne, ha hozzátartozójának szívoperációja közben a nővér tájékoztatná, hogy nem egy doktor operál, hanem egy doktorátustól megfosztott csaló, semmi baj a hamis doktor egy jó Fidesz tag. Úgyszintén, ha a hozzátartozóját meggyilkolják, a tettest fel kell menteni, mert más is gyilkolt már de technikai okok miatt nem volt bűnös és nem kapott börtönt (O. J. Simpson). Utoljára, aki védi a smitpalkot, annak nincs abszolút moráli értékrendszere, mert a bűnért büntetni kell minden elkövet öt ugyanazon mérce szerint, nem elnézni, mint azt a Fidesz támogatók teszik seggnyalójuknak. Gonoszabb, megátalkodottabb és kishitűbb idióták, mint a mini-mussolini Viktor éppen ezért sokkal sikertelenebbek diktatúrákat felállítani és azt hosszan futtatni, alapvető morális kérdésekben a béka segge alatt vannak, hibát hibára halmoznak és megbuknak. A Viktor még egy taccsbírónak sem alkalmazható, annyira gonosz, bosszúálló és ellen véleményt, ellenzéket egyáltalán nem bír elviselni. Sajna ez tettszik a maga féle bűnpártolóknak. Legyen vele boldog.

  • Kovács elvtárs, magát kiengedik még az utcára az ápolója kíséretében, vagy rács mögött kell tartani?
    Mellesleg én itthon vagyok, egy demokratikus, jogállamban, az USA-ban. Canada is az, és nagyra becsülöm ezért.
    Mindig is nagyon tiszteltem sportszerű Canadai szomszédainkat, szövetségeseinket, azért is, mert elsők a Világon abban, hogy a legészakibb szomszédunk. Töretlen rekordjuk July 1, 1867 óta áll és kétlem, hogy akárki egyhamar meg fogja dönteni, amit szerintem egyetlen észak-amerikai ember sem szeretne látni.

  • Tisztelt Kovács úr, nem érdemes vitatkozni velük sötétek és korlátoltak, mint a lépcsőház. Különösen az aki 45 éve él az USA-ban, mégis milyen jól tájékozott az otthoni viszonyokat illetően.

  • Fakopács meg csak egyre kopácsol…bőszen kopácsol…hátha talál még valami kis férget a kéreg alatt…

  • Kis hülye Kovácselvtárs…hát már megint jégrefutott. Mert nem figyel , csak idióta elméleteket gyárt.
    A SOTE rektori tanácsa pontosan hogy egy bíróság , ami ebben az ügyben egyedül illetékes ítéletet hozni.
    Kovácskám miért nem olvassa Nyilas Misi kalandjait ? Bár a Nyilas Misi nem volt nyilas , attól még egy ilyen csontnáci is , mint maga , művelődhetne…főleg hogy tudtommal kötelező olvasmány is.
    Kicsi szegény bunkó tanulatlan műveletlen árpádsávosom….hajjh..

  • Fakopács Úr! Érdemes vitatkozni mégpedig a szó eredeti értelmében mindenképp. Az Ön indoka a vitatkozás elhárítására egyenlő az igazság megismerésétől való félelemmel. Félelem attól, hogy az esetlegesen tévesen beállított politikai fókuszát a helyes -valódi össznemzeti érdekek felé közelítő irány felé mozdítsa, mert akkor kikerül a komfort zónájából.

  • Puchert János

    Kuncze Gábor remeklése

    Riporter: Kedves Elnök úr! Ne haragudjon, hogy rögtön egy kemény kérdéssel kezdem. Fantasztikus, hogy Ön mennyire népszerű! Minek tulajdonítja ezt?
    S.P.: Nem voltam itthon az utóbbi napokban.
    Riporter: Most viszont haza tetszett érkezni, mindannyiunk legnagyobb örömére. A repülőtéren tömegek gyűltek össze az üdvözlésére, találkozott velük?
    S.P.: Sajnos nem, sietnünk kellett, tudja az államügyek.

    Riporter: A Sándor Palota előtt is sokan várták, hogy egy pillantást vethessenek Önre, volt aki sátrat is vert. Velük sem beszélt?
    S.P.: Sajnos nem, sietnünk kellett, tudja, az államügyek.
    Riporter: Elnézését kell kérnem, de muszáj megkérdeznem, hiszen a munkatársaival a délelőtti, több órás egyeztetésen ebben maradtunk: mit szól a doktori címe körüli történésekhez?
    S.P.: Hallottam ezekről. A viták miatt kénytelen voltam elolvasni a dolgozatot. Életemben először. Nagyon színvonalas munkának látom, ez a Georgiev alapos munkát végzett, indokolt a summa cum laude minősítés. Igaz, nem filozófiatörténetről szól, mint azt korábban gondoltam és nyilatkoztam is, de így is megteszi.
    Riporter: Na igen, de ez mégiscsak az Ön dolgozata.
    S.P.: Természetesen! Hiszen több helyen oldalakat hagytunk ki az eredeti szövegből. Az, hogy mit hagytunk ki, az én szellemi termékem.
    Riporter: Akkor ha jól értem, a doktori dolgozat lényege az, ami nincs benne a szövegben. Ez fantasztikus, ilyesmi még senkinek sem jutott eszébe. Ne haragudjon, hogy a szemébe mondom, de Ön zseniális.
    S.P.: Kicsit neheztelek, hogy csak most vette észre, pedig már öt perce beszélgetünk.
    Riporter: Elnézését kérem, majd bevágjuk a riport elejére, úgy is abban maradtunk a munkatársaival, hogy ma délután felveszünk néhány órát és este bemutatjuk azt az öt percet, ami ebből értékelhető.
    S.P.: Helyes, fontos, hogy pontosan tájékoztassuk az embereket. Hiszen én vagyok az emberek embere. Visszatérve a dolgozatra: valóban, eddig még senki nem kapott doktori címet azért, ami nincs benne a dolgozatában. Nem tehetek arról, hogy ez nekem jutott először az eszembe. Sőt, ez már a továbbfejlesztett változat. Ugyanis nem is végeztem kutatásokat ezen a területen. Hiszen, ha valaki évekig kutat, úgy könnyű, úgy a bolond is tud doktori címet szerezni. De úgy, hogy semmit sem csinált az adott területen és mégis képes értékes részeket kihagyni valamiből, nos ehhez kell a becsület, a jellem, a kitartás. Ne feledje, olimpiai bajnok voltam. Ami azt illeti, még rohanó korunkhoz is tudtam alkalmazkodni: beadtam a kérelmet, egy hónap múlva pedig már doktor voltam.
    Riporter: Elképesztő! Hihetetlen! Bocsánat, hogy ismét akadékoskodom, de miért csak kisdoktori címet kapott az Elnök úr?
    S.P.: Mert akkor még a PhD nem létezett. Ha lett volna, azt kérek magamnak. Biztos vagyok abban, hogy azt is megkaptam volna, hiszen jól ismertem a bíráló bizottság tagjait, mindannyian a MOB alkalmazásában álltak abban az időben.
    Riporter: Hogyan tovább, Elnök úr?
    S.P.: Azt tervezem, hogy megszerzem a PhD fokozatot, így hetven évesen. Úgy látom, lesz rá időm, nem nagyon mozdulhatok ki majd a Sándor Palotából a következő hónapokban.
    Riporter: Már alig várjuk! Megtudhatnak a nézők valamit az új dolgozatról? Esetleg ismét valami fordítás? Hiszen Elnök úr a kitűnő nyelvi képességeit egész életében jól tudta hasznosítani!
    S.P.: Nyelvi képességek, hát, mit tagadjam, tényleg nem rosszak… Örülök, hogy észrevette. Nos, az is fordítás lesz biztosan, még nem tudom a témát, de a munkatársaim már keresik. Szeretek teamben dolgozni, ne felejtse, az olimpiai bajnoki címet is teamben szereztem, ott is dolgozott a csapat többi tagja. Biztos, hogy valami nagyon vastag, több száz, esetleg ezer oldalas munkáról lesz szó, hiszen a phd azért már komoly dolog. Egyrészt szeretnék még több részt kihagyni az utókor számára, másrészt, a miniszterelnök is biztatott, hogy tartsak ki, mert még akár a Kossuth-díj is összejöhet. A napóleoni háborúkkal szeretnék foglalkozni. Az ideiglenes cím: Béke és háború.
    Riporter: Köszönöm az interjút. Kedves nézőink, önök az MTV1 tényfeltáró riportját láthatták. Ne menjenek sehova, az Elnök úr is marad.
    Kuncze ismert volt a humoráról még képviselő korából ez a kis szösszenete zseniális

  • Geyza ne aggodjál a 2014 -es választásokat kétharmados többséggel nyeritek. Söt ha a MAZSIHISZ most már mint legális párt is beszáll 98 % -os lesz az eredmény, mert ha nem akkor esz 1000 forntos euro és minden magyarbol kivégezhetö terrorista, na meg fasiszta. Legyél már türelmes Geyza.

  • Godikám túl sok a feltételezés irásművében. Én ennél roszab forgatókönyvet prognosztizálok :
    A lakosság totális elnyomorodását , az értelmiség külföldre menekülését és a végén egy akkora éhséglázadást , hogy kő kövön nem marad. Utána aztán kezdhetjük onnan ahol Koszovó volt a háború után.

  • Kovácskám -írásai alapján- kezd agyilag megrokkanni. Nehezen viseli hogy fejben feépített szép új világa repedezni látszik.
    Csak azt nem értem : ha annyira komcsi-gyűlölő , akkor miért pont egy ilyen volt állampárti díszlet-ember mellett végez folyamatosan kirohanásokat ?
    Helyesebb lett volna inkáb bíránia Mosthatalmonlévő azon ötletét hogy a volt kádári ” lieblinget ” nevezzék ki Álammmfö.-nek.

  • Most , igen hosszú idő eltelltével , másfél nap után jövök rá mit is akar rossz kifejezőkészségű Kovács testvér mondani.
    ( Másfél nap a NET.-es viszonylatban hosszú idönek számít.)
    Ő azt taglalja makacsul , ( Sittpali után idézve ) hogy csak a bíróság jogosult a doktorijának a viszavonására.
    Ez kicsit másképpen van. A Biróság csak elítélni tudná Sittpalit , az okirathamisítás miatt. Mert egy lopott Doktori disszertáció okirat , aminek alapján módosították a személyijében a nevét , doktorrá.
    De ez már rég elévült , tehát ez nem bírósági ügy.
    Haviszont mindezek ismeretében igy gondolkodik Sittpali ( és Kovácskám is ) akkor ez két dolgot jelenthet :

    1. Annyira primitívek hogy képtelenek átlátni egy köztörvényes bűnügy és egy morális bűntett közötti különbséget.

    (Hiába szerez valaki törvénysértéssel egy tudományos fokozatot , ha maga a bűntett elévül , attól még nem válik érvényessé a tudományos fokozat)

    2. Sittpali ( és Kovácskám ) gondokodásmódja megegyezik a maffiózók és egyébb bűnözők gondolkodásmódjával , mert úgygondolják : ha elévült a bűnügy akkor erkölcsileg feddhetetlenné váltak és megtarthatják tettük „méltán ” megérdemelt gyümölcsét.
    Ez viszont aljas gondolkodásmódra mutat náluk.

  • A Kovács elvtárs beteg agyát meg kell, hogy operálja a múlt héten a Parlamentben a Szent koronát megáldo shaman és az éneklö shaman asszony legyen a növére. Elötte mindkettöt Fidesz doktorrá avatja a Viktor, hogy jól menjen az operáció! Neki még ebböl is haszna lenne.
    http://kanadavilaga.com/2012/03/27/bohockodas-a-szent-korona-korul-saman-tanc/

  • Szerintem meg kellene vizsgálni azt is, hogy vajon jogos volt-e a saját bevallása szerint AVO-sokat bújtató, védő Kopácsiról a sétány elnevezése.
    Nem tartom korrektnek, hogy most azért kelljen körbemenni, mert valakik valamiért kompenzálni akarták, ha már az Operába nem hívták meg.

  • Nagyon tetszik PUCHERT JÁNOS humoros összefoglalója a Schmitt féle omniózus doktoriról és magáról Schmittről, még ha nem kevés rosszmájúság is van benne. „Hiszen Elnök úr a kitűnő nyelvi képességeit egész életében jól tudta hasznosítani! „Brilliáns! DE! Ez egy 20 éves „elévűlés-szagú” ügy. Miért nem kaparták elő évekkel korábban? Azok a felelősek, akik akkor nyomban nem dobták vissza a fércmunkát és kiadták a minősítést. Ezt 20 év után előpiszkálni és vita tárgyává tenni nagyon gyenge erőlködés. Világítsuk meg ezen állításunkat sportból vett példával: 1962-ben Chilében a labda rugó VB-n 1:0-ra kikaptunk Csehszlovákiától. Most 50 évvel később miért nem indítunk óvást, mert köztudott hogy Tichy válaszlövése a gólvonalon belül pattant le, de a vaksi bíró ezt nem vette észre! A bíró ítélete ha rossz is szent, és ritkán óvható meg. Több év után pedig végképpen nem. Így van ez a doktori tanács akkori ítéletével is. Az hogy a SOTE illetékesei a felkorbácsolt indulatok csillapítására ezt mégis megtették, precedens nélküli. Másrészt az államfői beiktatáshoz a doktori cím nem követelmény, így ezt a két dolgot összekapcsolni ésszerűtlen. Schmitt önszorgalmából próbált doktori címet szerezni, akkor még nem is sejthette hogy valamikor államfő lesz. Azért hogy doktorija plágium lett nem biztos hogy rosszhiszeműség vezette, csak nem volt tisztában a követelményekkel.

  • fakopacs

    azt feltetelezni, hogy az orban-fele aljas ragalomhadjaratokra nincsenek valaszok a masik oldal kezeben, naivitas volt! es ez meg csak a kezdet!

  • Gyuluskám! Valahogy hiteltelennek tűnik, Woodland Hills egyik luxuslakásból küldözgetni a tömény bölcsességet az óhazában maradt csórikáknak!

  • Tisztelt Libás Misi (jaj bocsánat, majdnem Gordont írtam)!
    Amikor a másik oldal kezében volt a hatalom, korántsem voltak olyan következetesek önmagukkal szemben, mint amit most SP-től elvárnának! Az öszödi beszéd sokkal súlyosabb botrány volt mint ez a pitiáner doktori és a miniszterelnök még sem mondott le, a széleskörű tiltakozások ellenére sem. (Sőt az nem egy régi előkapart ügy volt!) Akkor most miért mérünk kettős mércével! A politikusoknak általában kemény ellenálló bőr van a képükön, miért ne maradhatna hivatalában SP, ha a másik tábor embere maradhatott?

  • az oszodi beszedet kiforgattak, annak osszefuggeseit, azok , akik agaltak ellene, soha meg nem ertettek, az egesz szoveget soha el sem olvastak, ennek ellenere persze gyurcsany mondjon le, DE mivel jol lathato modon a politika resztvevoi valamilyen modon mindig kikezdhetoek, csak ido es szandek kerdese, hogy akarkit leleplezzenek,, megragalmazzanak (mint Bajnai Gordont)….ez persze jo moka, csak eppen az orszag borere megy es 20 eve nem elore, hanem visszaleptunk ezek altal….es a nep elszegenyedett mindekozben az orban meg meggazdagodott, most akkor mivan?

  • Brávó Uraim! Lehet pezsgőt bontani! Egy kis ünneplés, egy kis lazítás után munkához kell látni és máris keresni az újabb célszemélyt! Misi maximálisan egyet értek Önnel: „- mivel jól látható módon a politika résztvevői valamilyen módon mindig kikezdhetőek, csak idő és szándék kérdése, hogy akárkit leleplezzenek, megrágalmazzanak-” Munkára fel! Le kell vadászni a nemzeti kormányban akit csak lehet, a 17%-os MSZP-t pedig fel kell kérni hogy kizárólag ők jelöljenek nekik tetsző elnököt. Misi az öszödi beszédet mi szó szerint úgy értettük ahogy az le volt írva.

  • Fideszkopács! Akkor bontunk pezsgőt, amikor az öklével a Parlementben a pártját tapsra vezénylő barom, a mini-mussolini diktátor, rácsok mögé kerül – nem szükségszerűen börtönben, lehet az diliház, vagy a cirkuszban az állatok közt. Ez az idióta most csődbe fogja verni az országot, pénzügyileg – erkölcsileg trágyadombot csinált már belőle! maga meg erre bontson pezsgőt – MOST!

  • Judith Kopacsi

    Az igazság az, hogy tényleg ünneplünk, mert ez a kezdete az Orbán klán bukásához vezető útón. Végre egy kis fény az éjszakában!!!!

  • Judith Kopacsi

    Fakopács, ha egy politikus nincs tisztában cselekményei következtével, akkor minek adja politikára a fejét? Nálunk még az ovodás is tisztában van cselekményei következményével, nem hogy egy 50 éves felnőtt.

  • Judith Kopacsi

    Ja, csak még mellékesen megjegyezném, hogy a büntető kódban nincs olyan, hogy „nem tudtam, hogy ez bűn és emiatt én ártatlan vagyok.”

  • Judith Kopacsi

    Fakopács, én nagyon jól elviselem, azt, hogy apám megmentettt 100 ávost, mint azt, hogy egyetlen ártatlan ember vérét is ontotta volna. Bár tudom, ez magas neked.

  • Schmitt Pal lemondott, par honappal ezelött a németek elnöke Wulf, kb.1éve a német hadügyminiszternek kellett hasonlo okbol tavoznia. A politikusok sajnos ragaszkodnanak a hatalmukhoz! Medgyessy,Gyurcsany nem mondott le.Gyurcsany és Bajnai elodaztak a problémakat :MALÉV, MAV,EGESZSÉGÜGY, OKTATASÜGY,BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI VALLALAT,TÜZOLTOK TULORAI, A 83%-OS ADOSSAG TERHEI, A 2008-BAN FELVETT ADOSSAG RÉSZLETFIZETÉSÉNEK ELKEZDÉSE ÉS HILLER ISTVAN 5 MILLIARD-OS ADOSSAGANAK ÖRÖKBEHAGYASA.

  • A hazug, csaló bünözö nem öszántából mondott le. Csak azt nem tudom, hogy sallert, vagy kokit osztott ki neki a Felcsúti diktátor, hogy lemondásra ösztökélje. Én bikacsököt használtam volna, már Januárban, de nem csak a palin, az összes csaló, hazug, rabló gazemberen a Parlamentben, mégpedig párt hovatartozás nélkül kiosztva, annak, aki megérdemli.

  • MOST KELL UTÁNANÉZNI A KÖVÉR LÁSZLÓ DOKTORÁTUSÁNAK! EGYTEMRE MEHETETT FELVÉTELI NÉLKÜL! BUNKÓ, PARASZT, TAHÓ! LEHET, HOGY ABBÓL DOKTORÁLT? AZ „JOGOS” LENNE!

  • Déneském még mindig emútt nyóccéven rágodik mint eb az eléje vetett cobákon.

  • Dénes úr ?
    Magának mennyivel nőtt meg a jövedelme a 16 százalékos egykulcsos adó bevezetése miatt ?
    Csakmerthogy ilyen véresszájúan védelmezi azt ami védhetetlen.

  • a Kover vegigbukdacsolta az egyetemet, amit mas 4 ev alatt vegzett el, azt o 8 ev alatt az allam penzen, az AKKORI allam penzen!

  • gyula bognarhoz, a totális lelki nyomorékhoz: te tényleg magadat a külföldre menekült értelmiségiekhez sorolod ?Inkább azt meséld el te nagypofájú seggfej, hogy miért menekültél el hazulról, mert ha te nem írod le itt és most, akkor majd azt én megteszem helyetted, de előre figyelmeztetlek te HAZAÁRULÓ,hogy nagyon vigyázz mit írsz !

  • A 16%-os ado azt jelenti,hogy aki TÖBBET TUD ÉS AKAR csinalja ! NEM KERÜL FELSÖBB ADOKATEROGIABA, KISZAMITHATOAN TÖBB MARAD A TÖBBÉRT! Mindenkit ÖSZTÖNÖZNI KELL! Ne gyartsunk 20-30 évig egyforma TRABANTOT,ZAPOROZSECET,ZSIGULIT satöbbi. Ne elégedjünk meg 38-50m2-es panellakasokkal,AKARJUNK TÖBBET,JOBBAT,merjünk erössebbekké,nagyobbakka valni! A nyugati vonatokon,buszokon horgolo,kötö hölgyeket latok. Ugye van még tenni,tanulni valonk!? Erre biztat a 16% és én egy nyugdijas,aki még dolgozik.

  • Denes

    akkor te ha jol emlexem sokaig viszont nem adoztal meg nem is termeltel igazan semmit, akkor inkabb ne adj tanacsot abban, hogy az akkor, tobbek kozott altalad, felhalmozott adossagot hogyan dolgozza le az utanadjovo generacio….de bizonyosan, akar bal oldalon, akar jobb oldalon ulnek, ez az adossag nyomja oket es ki fognak talalni ra valamit, bar ahogy most simicskat elnezem, sokkal inkabb eltulajdonitja azt a penzt, amit a mai adofizetoktol befolyik….de ugy latom, ez teged nem zavar!

  • Tüske Zsófia

    hát a 16 %-os jövedelemadót 30 %-os áfával gondolná kipótolni az (el- és) Matolcsy, csak hogy azok a szegények, akik kénytelenek legalább élelmet vásárolni, tovább finanszírozzák a gazdagok jutalmazását.