Kövér László esete a „terrorista” újságírókkal és a botrányos szocialistákkal

2012 április 23 8:20 de.71 hozzászólás

Aki azt gondolta, hogy lett volna bármilyen halvány remény arra, hogy a nem egészen szalonképes megjegyzéseiről és tüzes tempermentumáról ismert Kövér Lászlóból lehett volna mégis olyan köztársasági elnök aki legalább kísérletet tesz a nemzet egységének megtestesítésére, az az elmúlt napokban végkép beáthatta,  hogy túlzott optimizmusa már a naivitás határait meghaladta. Kövér László, Magyarország ideiglenes köztársasági elnöke azt találta mondani egy HírTV-nek adott interjújában, hogy azok a hvg.hu-s újságírók, akik tényfeltáró zsurnalizmusukkal lebuktatták Schmitt Pál ex-elnököt nem mások mint „tollforgató terroristák” és ehhez még azt is hozzátette: szerinte botrány, hogy az Magyar Szocialista Párt egyáltalán a parlamentben van. Az kétségkívül igaz,  hogy az MSZP nehezen szerethető párt. Vannak bőven olyanok az ellenzéki oldalon akik a Fidesz kártékony tevékenysége ellenére is hasító fejfájást kapnak attól a gondolattól, hogy éppen az MSZP lenne az Orbán-kabinetet leváltó erő. De ettől még aligha lehet megkérdőjelezni a legnagyobb ellenzéki párt létjogosultságát és különösen nem illendő, ha éppen az ügyvezető államfő teszi ezt.

Kövér László

Múltjuk ide vagy oda, a magyar választók háromszor az MSZP-re bízták a hatalmat, a szocialisták voltak eddig az egyedüliek akik két egymást követő ciklusra kaptak felhatalmazást a szavazóktól és még az előző nyolc év „kormányzásnak” nevezett, de valóban koherens stratégia és jövőkép nélküli vergődést is valahogy túlélték.  Vagy legalábbis elkerülték a párt teljes amortizációját, most pedig – hosszú idő után – ismét ráébredtek arra, hogy volna igény egy autentikus, szociáldemokrata pártra, melyben a klasszikus liberális gazdasági gondolkodás mellet elfér a szociális igazságosság, a lecsúszott, elszegényesedett társadalmi csoportok képviselete. Nyitott kérdés, hogy a szocialisták hitelesen tudják-e valaha képviselni ezt a vonalat. De ettől függetlenül, a köztársasági elnöknek – legyen akár csak ideiglenes, mint Kövér László – nincsen más feladata mint tudomásul venni valamennyi parlamenti párt létjogosultságát, tisztelni a politikai pluralizmust és őrködni az alkotmányos, parlamentáris demokrácia felett.

De az MSZP-vel kapcsolatos nyilatkozatnál sokkal inkább az újságíráshoz fűződő észrevétele mutatta azt Kövér Lászlóról, hogy államfői és házelnöki feladatra egyaránt alkalmatlan és hogy a kádári középszerűség elkötelezett híve. „Néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista úgy gondolja, hogy rajta (azaz Schmitt Pálon) keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak. Ezek az emberek nemcsak velejéig romlottak, de olyan ostobák is, hogy szerintem azt nem is hiszem el, hogy ilyen lehetséges. Ilyen kevés neuronnal ember nem születik” – fogalmazott Kövér a hvg.hu tényfeltáró újságíróiról a HírTV Péntek 8 című műsorában.

Jellemző, hogy a publikum előtt Kövér nem a plagizáló volt elnököt tette felelőssé azért, hogy erkölcstelen viselkedésével szégyent hozott a kormánypártra, hanem azokat az újságírókat hibáztatja akik tényfeltáró munkájukat kíválóan végezték és kiderítették azt, amit az akkori akadémikusok vagy nem vettek észre, vagy egyszerűen elhallgattak. 

Gavra Gábor, a hvg.hu főszerkesztője szerint „csacsiságot” beszél az ügyvezető államfő és elmondja: tetszettek volna jobb államfőt választani. „Érdemes nem egy csaló és hazudozó köztársasági elnököt választani és akkor az ilyen botrányok elkerülhetőek”–javasolta a főszerkesztő.

És ehhez még azt is hozzátehetjük, hogy szintén érdemes egy higgadt, párton kívüli elnököt választani, mert akkor a Kövér-féle kirohanások is elkerülhetőek.

71 hozzászólás

  • Hát nagyon téved Kövér pedig az összefogás kapcsán lesz minél hamarabb leváltva a kormány. Egy biztos, hogy a ciklust nem viszi végig ha igy folytatja.

  • Kövér világosan beszélt, keresetlen stílusa olyan, mint a világítótorony azok számára, akik esetleg még nem lennének tisztában azzal, kiféle-miféle emberekből is áll a fidesz-kormány. Tudományos cím megszerzésénél csalni csak akkor bűn szerinte, ha az kiderül, aki a tényeket napvilágra hozza, az nyikhaj, senkiházi terrorista, és ha rajtuk kívül más is ül a parlamentben, az nem kívánatos. Ez nemcsak a házelnök, ez maga a fidesz. Legalább tudhatjuk, kivel-mivel állunk szemben.

  • en bizok a tollforgato terroristakban es remelem Koveren is talalnak fogast hamarosan!

  • Lehet,hogy Kövér László kemény kifejezéket használt de igaza volt. Most bezzeg nem fontos ,hogy Gyurcsány nem találja az övét,de minősíthetetlen kifejezésekkel illeték Schmittet. A lényeg az volt,hogy üssönek saját „hazájukon” és lejárassák az országot. Az EU úgy kellett nekünk,mint púp a hátunkon. Hogy lehet olyaan elvárásokat támasztani 45 év komunista uralom után az országgal szemben, mint az alapitó országok.Nekik csak Jalltát köszönhettük,meg a rabló privatizációt,a helyett, hogy segítették volna az országot,hogy méltó versenytársak lehessünk.A birodalmak elnyomók,de a történelem igazolta,hogy sorra elbuktak.

  • Maria Magdalena

    Na itt is micsoda csacsiságokat beszél Ernő! Gyurcsány nem egy kisdoktorit nem talált, hanem egy szakdolgozatot melyet a Janus Pannonius Tudományegyetem Főiskolai Kara annak idején jogszabály hiányában saját hatáskörűen selejtezett le a többivel együtt. Ezzel szemben Gyurcsány azonnal közzétette a főiskolai és egyetemi leckekönyvét is Ezekből az derült ki, hogy a tanárképző főiskolán a Balaton-felvidék szőlészete és borászata címmel adott be szakdolgozatot, 1990-ben a közgázon A gazdasági társaságok és a tőzsde működése címmel adott le disszertációt. Na de, hogy jön már megint ide Gyurcsány?? Ez a Jolly Joker? Megint vicces maga Ernő!
    Tudja mi járatja le az országot? Ha egy doktorit összelopó Elnök vezeti azt, aki hónapokig meg sem mukkant, aki az Olimpiai Bizottság profiljában és az EP képviselői profiljában is PhD-t hazudott bele. Na ez az ami lejáratja az országot. Nehogy már az legyen a hibás aki a lopást, a hazugságot kifogásolja? Vagy Magyarországon ilyen mentalitásúak az emberek? Ön pártolja a lopást a hazugságot? A hülyeséget azt látom, hogy igen. Az Eu pedig mindent összevetve nagyjából 1000 milliárd forintot hozott átlagosan minden évben mégpedig a befizetéseink fölött! Vagy az IMF a rossz fiú? Aki jóval a piaci hitelek kamatai alatt nyújt hitelt, de az nem kell, mert a magyarok úgy is megfizetik a drága piaci hitelt is az országnak? Istenem, micsoda viccesek maguk Ernő félék! Nem baj fizessék csak meg a butaságot.. Így is lehet.

  • Maria

    szerinted tudja a foldes, mit jelent az, hogy kisdoktori, hogy szakdolgozat vagy PhD?

  • Puchert János

    Földes az EU-val való megállapodások 90 %-át az első Orbán kormány kötötte akkor miről beszélünk

  • Maria Magdalena

    Aki írni tud és véleményt formál arról feltételezem, hogy tudja mihez szól hozzá, és amihez hozzá szól arról van is fogalma. lehet naív vagyok.

  • Földes, szokjon már le arról, hogy ha valaki bírálja a mostani rabló, népnyúzó kormányt, akkor az a hazáját árulja el.

    Ellenkezőleg: nincs ma hazafiasabb tett, mint ennek a kormánynak a megbukásáért mindent megtenni.

  • Maria Magdalena

    De szépen fogalmazott Gábor! Úgyhogy hajrá magyarok, hajrá Magyarország a szebb jövőért. oops ezeket a szlogeneket kisajátították már a populisták meg a szélsőjobbosok, jaj de kár… No mindegy akkor is, aki a mai kormány mellett van az a nép széleskörű sanyargatása mellett van sajnos

  • igy van, egy olyan kormanyfot eroltetni, akinek nincs nemzetkozi elismertsege, aki szemelyeben gatja az orszag fejlodesenek, AZ A HAZAARULAS!

  • Áder jó lesz:) Sőt, nagyon jó 🙂

  • Kedves Mària Magdaléna. 1. Sajnos az IMF szelektàlva ad kölcsönt /németorszàgnak 2,7%-ért,portugàliànak 6%-ért, nekünk 7-9 %-ért satöbbi /,ezért szeretne a kormàny a piacoktol olcsobb pénzt felvenni. Az Europai Központi Bank 1%-os kamatra adott kölcsönt a bankoknak. A bankok nyereséget akarnak,hogy minnél több jutalommal a legjobb bankàrokat magukhoz tudjàk csàbitani,illetve megtartani. Esetleges tönkremenésüket a befektetök és az adofizetök /az Àllam/ fizeti. A nyereséggel ök rendelkeznek, a tönkremenetelt kollektivizàljuk. 2. Az sanyargatta,sanyargatja a népet aki az ADOSSÀGOT növelö kormànyzàsa mellett a problémàkat csak elodàzta.

  • Maria Magdalena

    A problémák elodázását szintén a fidesz művelte 2002-2010-ben amikor destruktív módon egyszerűen nem működött közre a szűkséges reformok meghozatalában, ezzel minimum 8 évet ellopott minden magyar ember, magyar család életéből, Nyolc év fejlődésének a lehetőségét hátráltatta egészen a saját hatalomra jutásukig -mert majd ők akarnak lefölözni mindent. Most persze tripla áron ugyan azokat a reformokat és még annál sokkal többet kénytelen véghezvinni OV kormánya a saját konoksága és ellenségkép kreálása miatt, a nép pedig mondá, hogy : rendben, Orbán Viktort a nyomorba is követjük, mert hát kit ha Őt nem?! Ez balgaság, vakság, öngyilkosság!
    Az IMF hitel kamatának nagyságát nem lehet konkrétan behatárolni, de lehet hogy Ön nem is Magyarországról beszél, hiszen 3,5 – 4% körüli a Magyarországnak nyújtott átlagos IMF kamat. Jelenleg a piacról értelmetlenül drága módon törlesztjük az adósságunkat. Az IMF-hitel kamatfeláránál is kétszer nagyobb összeget kell fizetni a 3-5 éves futamidejű állampapírok után (kb. 8-9 százalék körüli hozamon forognak). IMF-EU által nyújtott hitelek átlagos kamata nagyjából 3 százalékponttal alacsonyabb az összehasonlítható piaci kamatoknál. Az IMF hitel egyértelműen olcsóbb, mint a piaci finanszírozás.

  • Meg kellene kérdezni ” a kövért ” : amikor az MSZMP fizetett alkalmazottja volt , miért nem üldözte a komcsikat?
    Úgy tudom: a nagyapa járandóságából VÖRÖSKATONA volt, élt az egész család!!!!!!!

  • Jajj!!
    Majdnem kihagytam a kedves Ernőt!
    Vajon milyen hosszú a nyelved???

  • Denes Eros: olyan hulyesegeket beszelsz, te magad elhiszed ezt a sok baromsagot? Nemetorszagnak nem ad hitelt az IMF. Nemetorszaga piacokrol tudja 0% korul ffinanszirozni adossagat. Nemetorszag fizette be az IMF be azt a penzt, amit majd pl nekunk odaadnak – nem 9%on, te marha, hanem 3.9 % on. A Piac ad nekunk (jelenleg) 9 -10 % korul, te marha, nem az IMF. Az IMF kamatlaba fele mint a piace. Azt irod: ” ezért szeretne a kormàny a piacoktol olcsobb pénzt felvenni”. Ezert vagy te hulye, mert ennek az elelnkezoje tortenik, te meg nem vagy kepes felfogni te barom. Egyebkent a tobbiben igazad van. Ja hogy miben? mi maradt meg a nagyivu beirasodbol? Hat az, hogy a bankok nyereseget akarnak. Igaz. Nobel dij erte. (Kiveve az IMF, persze, az nem akar nyereseget, nem arra talaltak ki. Az IMF az nem bank, hanem egy nemzetkozi szervezet).

  • Még soha nem olvastam ennél találóbb és gyönyörűen megfogalmazott kijelentést, mint Kövér Lászlótól:” Néhány nyikhaj,senkiházi, utolsó tollforgató terrorista úgy gondolja………………………….Ezek az emberek, nemcsak velejéig romlottak, de olyan ostobák is……………..
    Ez ám a beszéd ! Teljes hitelességgel bizonyította, hogy szívvel,lélekkel önzetlenül az igazság, s a magyar nép oldalán áll. Kövér László bizonyított, s a köztársasági elnöki poszt betöltésére 100%. megfelel.

  • Szégyen hogy egy ilyen ember az egyik közjogi ember!Ez az ember már annyi elképesztő kijelentést tett már:planerplorik,kötelet ajánlot,a békési embereknek rezervátumot,az ajánló pén zekért pénzt de sorolhatnám!ezt az embert a kijelentései minősitik!

  • Javaslat::::??? Valasszak meg Christopher Adamot vagy Gollner Andrast elnoknek…Meg Szemenyei is szamitasba johet. Bar o helyett inkabb Kopacsira szavaznak.(jobban megy neki az ondicseret).O legalabb egy pontrol/oldalrol hazudozik,Szemenyei tul sok oldalon megfordult mar.(igaz,hogy ez erenynek is szamithat).A font hangoskodok,nem jok.Tul gyerekesek.Tul naivak.

  • JIMBO, zsidó származású nem lehet köztársasági elnök, mert azt a JOBBIK nem engedné meg

  • se a magyar GÁRDA………………………………………………………………………………….

  • Javoszky! On jobban van informalva,mint en.Nem tudtam,hogy ezek zsidok….Esetleg Kopacsirol gondoltam volna,de tudni nem tudtam.Azt tudom,hogy valamelyik az asher neven firkal,de azt hittem csak falbol.Koszi a felvilagositast.
    De hat meg papa is volt zsido.Nem is lenne baj,ha a rendes zsidok kozul kerulne ki,nyugodtan lehetne elnok.
    Az en zsido barataimra nyugvast rabiznam az elnokseget.

  • Jimbo, akik ezeken az oldalakon folyamatosan ocsmányul támadják az Orbán kormányt és minden magyart aki védi hazáját, azok legtöbbje a szocik zászlaja mögé bujt zsidó, akik most összefogva a szocikkal és őket a saját céljuk elérésében kihasználva és felhasználva, rágalom, és lejáratási kampányt indítva a világ előtt Magyarország ellen, nagy tervük elérésében ! De ez a tény már nem újdonság. Tudom, azt a bizonyos nagy tervüket a Kárpát- medencében SOHA nem lesznek képesek véghezvinni !

  • Igy legyen Javoszky Maria!Es ha Isten segit,igy is lesz.
    Azt tudom,hogy ezek komcsi leszarmazottak.Mi sem bizonyitja jobban mint Kopacsi vallomasai,irkalasai,no meg az apja-e. 90-ben meg sikerult atmenteni a hatalmukat,de 2010-ben kirugtak oket es nem sok remenyuk lehet a visszateresre.Ez nagyon faj nekik.Azert egy kicsit lehetnenek atgondoltabbak is,mert igy meg egy 10 eves gyereket
    sem tudnak meggyozni.Es hat a letszamuk is igen gyer. Tamogatottsaguk se er egy fabatkat sem. Nyomtatott ujsagot nem tudnanak mukodtetni,mint az Amerikai Nepszava.Itt a penzbol amit kapnak,boven telik a csaholasra.

  • Mióta Jézust keresztre feszítették, a történelmet átírták………..most az EU-tagságot követelve még a földrajzi térképet is meg akarják hamisítani.

  • Szerintem az a botrány,hogy Magyarországnak ilye közméltoságou emberek vannak.

  • Megis! Milyen kellene???.Ez folottebb erdekes lenne tudni.

  • Javorszky!Sajnos a terkepet Trianonban hamisitottak meg.Ezt a jelen helyzetben nem lehet megvaltoztatni.Amikor
    lehetett volna,pont akkor voltak „ilyen kozmeltosagu emberek” a kormany kereknel.Sajnos.

  • Jimbo, átvitt értelemben gondoltam, mivel Izrael az Európai Unió tagságára törekszik, akkor jöhet Kína, Japán, de akkor az EU -t is át kellesz keresztelni, ami azt jelentené, hogy az EU,mint Európai Unió megszűnne létezni, egyértelmű ki diktálna ott. Ez is csak azt bizonyítja, hogy Izrael világhatalomra törekszik. Már beleszólnak Magyarország belügyeibe, megmondják a magyar polgároknak többek között, hogyan neveljük gyermekeinket és unokáinkat …a holokauszt tudatának bűnbánatában, megmondják, hogy miben higgyünk és miben nem, melyik Istenben, megmondják hogyan gondolkozzunk, felszólítják a magyar parlament képviselőit arra, hogy mi a helyes politika , mit kell tenniük és mit nem !
    EBBŐL ELÉG !!! MERT KÉSŐBB MÁR KÉSŐ LESZ !

  • Ezt en is vallom,meghozza csak ezt.Nem veletlen talaltak ki a globalizaciot es a politikai korektseget.Ez manapsag a ket legnagyobb veszely,pedig egy FIATAL es AMERIKAI professzor 25 evvel ezelott folhivta ra a figyelmet.Senki nem figyelt ra.Pedig a pol.korektseg szinte masnap be is lett vezetve.Akkor meg csak azoktol akik hallattak magukat(politikusok,ujsagirok,TV-sek stb.)Csak azt nem ertem miert kell nekik annyira MAGYARORSZAG???
    Miert nem tudnak beken hagyni bennunket???

  • Kedves JIMBO, nekik nem csak Magyarország kell ! Magyarország politikai helyzetét kihasználva, amit ők szítottak fel nyomulnak előre minden téren. Ők Európa népeit akarják rabszolgává tenni. Az EU tagságuk lenne az első lépés, és ez az amit nem szabad megengedni !

  • Maria Magdalena. Én pontatlanul fejeztem ki magamat,a mostani pénzügyiatrakcio vàrhato feltétele lehet a 7-9% kamat.Ezt hallottam a DUNA TV ” Klubszoba” müsoràban.

  • Dàniel. Az iràsod minösit.Nem véletlenül nincs itt a teljes neved.

  • Daniel! Remélem,hogy valamelyik kissebbséghez tartozol!

  • Dénes Erős:
    maga tényleg ENNYIRE tájékozatlan? A magas kamat a SZABADPIACON érvényesül – az IMF ennek a feléért nyújt kölcsönt. Mit gondol egyébként mi a fenének fogadta el az Unió feltételeit Orbán? Mert 7 %-nál már lapátra tették az olaszok Berlusconi, és ez a 8-9% (de volt az 10 % felett is) egyszerűen megfizethetetlen. HA (mondom HA!) megkapnánk az IMF hitelt, akkor a piacok megnyugodnának, hogy van tartalék a visszafizetésre – és AZUTÁN mennének le a szabadpiacon kapható hitelek is alacsonyabb mértékre.Tehát az igaz, hogy az „alacsonyabb szabadpiaci kamatokért” akarják az IMF hitelt felvenni – de a régi vicc szerint nem Merciket, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.
    Hogy értse is: Ha felvesz 1.000.000 dollár kölcsönt 9 %-os kamatra, akkor évi 90.000 dollár törlesztésnél csak a kamatot törlesztette, és a tőketartozás megmarad. Ha van egy vállalkozása, amelyikből csak 80.000 dollár az éves jövedelme – akkor el tudja képzelni, hogy mennyivel jobban járt volna, ha 4 %-os kamatra kapta volna a hitelt. Mert akkor a kamat törlesztés mellett jutna valami a tőke csökkentésére is – és még meg is tudna élni. LEGÁLIS tevékenység átlagban 7-8 %-os tiszta nyereséggel jár. (lányfuttatás, fegyverkereskedelem és drog állami szinten nem jön számításba) Így csak az Orbán által felvett hitelek kamatai MEGHALADJÁK az ország által megtermelhető értéket. Ez a legjobb és legbiztosabb út az államcsődhöz. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ha dollárban vesszük fel a kölcsönt, de annak hülye kormány-nyilatkozatok miatt elszáll az árfolyama – akkor forintban akár a kétszeresére is nőhet a törlesztés!
    Na: EZÉRT vannak már a jobboldali közgazdászok is Orbán eszement gazdaságpolitikája és eszelős „szabadságharca” ellen!

  • Göllner András

    Szépen elbeszélgetett itt a két náci, a JIMBO meg a Jávorszky – mintha a vécébe lennének. És ezek után még képesek azt mondani, hogy nem rasszista fajgyűlölők ?????. Ha ha ha…..nemcsak nácik, hanem bunkó seggfejek . . (Bocs Christopher és kedves olvasók, már itt se vagyok)….

  • Göllner András

    JIMBO, beszélj a nyilas haverjaiddal, jelőljetek elnöknek – vállalom. Majd én szépen a helyetekre tennélek titeket, Elintézed ? csinálj már valamit, vaze….

  • Erős Dénes, most akkor – csakcsupán az azonos elbírálás alapján – követelje jimbo, tatulus és a többi, magával egy véleményen levő dekódolását is. avagy annyira eccerű lennen, hogy azt hiszi, jávorszky mária a saját nevén ír?

    lehet, hogy kisebbségi ő is?

  • Gollner!Egyik szavaval agyonuti a masikat.Javaslom nezzen utanna,miket irkal ossze-vissza.Es meg maga mond masokra lekicsinyito velemenyt…Azt elhiszem hogy valalna az elnokseget.Elkepzelhetoen jobban fizet,mint a bertollnokoskodas.Sajnos,nincsenek nyilas haverjaim,igy az on elvtarsaira var,hogy jeloljek magat elnoknek.En meg a varosi vizeldet sem biznam magara.Kulonben is akkor elszabadulna magaban az alap termeszete(amit itt is sokszor kinyilvanitott) es akkor kiirtana 2/3 Magyarorszagot.Az itteni 4-5 hive nem lenne eleg a kormanyzasra.
    Kulonben tudja mit tehet a velemenyevel????

  • KEKEC. A piacokon verseny van,az IMF diktàl. Berlusconi elvesztette a többségét a parlamentben.

  • Tüske Zsofia. Én nem követelek senkitöl és semmit,csak a hamis névvel stb.iràsok szerzöi engednek meg àltalàban maguknak személyeskedést.

  • Göllner András

    JIMBO. Tegnap este kivételes este volt. KIcsit eljátszadoztam veled kis pocok. Úgy éreztem, hogy hiányoztam néked. Sajnos, ma már nincs időm veled játszadozni. Sütnöm, főznöm kell. Tudod ? De ez téged ne zavartasson. Fuss el szépen a Jávorszky mama szoknyája alá és ott morfondírozz a városi vizelde jövőjén. Szerintem ott valóban közel leszel a forráshoz. Majd a Marika megdicsér ha ügyes voltál.

  • Mit sutsz fozol?

  • Göllner András

    Mezei pockot 🙂

  • vegulis csak fuszerezes kerdese:)

  • Tüske Zsófia

    Erős Dénes, itt a regisztrációnál senki nem kér személyi igazolványt, így az a név, amit választanak az ide írogatók, tetszőleges. Kekec kulturált megjegyzéseket tesz, pedig nyilván nem ez a neve. A zsidózók rendszerint szintén nem a saját nevüket használják.

  • Tüske Zsófia

    jövőre lehet, mindannyian – legalábbis a pórnép – ráfanyalodunk az ürgeöntésre, varjúlevesre.

  • Ha a kekec,libas/hibas,gollner no meg tuske boki irasai a kulturaltak,akkor en mar csak meg maradok ilyen alacsony szintunek.Nem vagyom arra a szintre ahol ok vannak.Kulonosen a parlagisag,tragarsag teren.Ezt ok tenyleg magas szinten muvelik.Egeszen szorakoztato.

  • Jimbo, zsó fika mindig megmondja a tutit:) Kár, hogy nem gondolja át előtte.
    Kopácsi királykisasszony szerint kötelező számukra velünk szemben a trágárság, itt írta valahol.
    Igazad van, arra a szintre ne is akarj lemenni. Hagyd, hadd erőlködjenek:)

  • Javorszky!Ez roppant tanulsagos.Remeljuk,hogy ennek ellenere is van meg remeny.Adja Isten.

  • hu.metapedia.org/wiki/A_világ.legnagyobb_zsidóbűnözői

  • JIMBO, még ők fasiztáznak és náciznak minket,van egy találó mondás- az beszél akinek a háza ég!

  • Javorszky Maria! Olyan mondas is van hogy amelyik kutya ugat az nem harap.Hagyni kell oket ugatni.A ven marhanak mar foga sincs.En mar csak szorakozok rajtuk.Maganak is javaslom.Ugyis olyan kevesen vannak,hogy semmi gondot nem okoznak.Kulonben se baj ha nacinak hivnak(legalabb is nekem),mert az csak annyit jelent (mint ugy is tudja)hogy NEMZETI.Mar pedig en nemzeti vagyok,meg ha ezek meg pukkadnak is(remelem is).Es nem is vagyok egyedul.Egesz sokan vagyunk ilyenek.Sokkal tobben mint az o oldalukon.Kb.2/3 plusz.

  • LEGKÖZELEBB TÖBBEN LESZÜNK !

  • JIMBO, Igen, sokan vagyunk mi, NEMZETI érzelműek, tudjuk mi a dolgunk, amit legutóbb be is bizonyítottunk a világ előtt. Minket nem kellet felszólítani, mentünk magunktól, s ha újra szólít a HAZA, szívünkkel megérezzük !

  • Maria Magdalena

    Jimbo, a fogalmakkal legyen már tisztába egyszer-egyszer, legyen olyan kedves. A náci nem a nemzeti-t jelenti, arra külön fogalom van, mégpedig a nacionalista, ami pedig nem egyenlő a nácival (nazi). Szóval inkább maradjon csak nacionalista hamár nemzetinek mondja magát. Látja ez a baj, hogy magát sem tudja sem Ön sem Jávorszky sem a többiek definiálni, mert tájékozatlanok, így pedig megvezethetőek és meg is vannak vezetve. Orbán pont magukkal játszik a legszívesebben, és nézi magukat annak amik, butuskáknak. Maguk nem nemzetiek, hanem nemzet ellenes, a magyar családok megnyomorítási politikáért kiálló álságos és tudatlan hazaromboló személyek. Fenti tévedéséből eredően azért el ne szólja magát egy hivatalos szervnek, hogy Ön egy büszke náci 🙂 Kár lenne, ha ennek a lapnak a viccrovata maga nélkül folyna tovább!

  • Maria

    nem is ertem, miert nem buntetik ezeket?

  • Maria Magdalena

    Na igen, de majd a jó Isten ítélkezik felettük, addig is szórakoztatásképpen itt tékozolják el az idejüket a legnagyobb örömünkre. Nagyon viccesek.

  • ÉLJEN MAGYARORSZÁG ! ÉLJEN A MAGYAR NEMZET !

  • Maria magdalena!Most nem fogok itt lecket adni,mert hiaba tennem.On meg azt a szot sem ismeri,hogy tajekozottsag,tajakozatlansag.Javaslom keresse ki a szotarban mindkettot a „nazi” szoval egyutt.Meg fog lepodni.

  • Kedves Jimbo, mégis mit vársz Kopácsitól?

  • Valoban Dakota.Erre nem is gondoltam.Leven johiszemu ember,mindig beugrok a provokacioknak.Sajnos.

  • Nem csodálkozom, kedves Jimbo, itt némelyeket lassan Ságvári 1, Ságvári 2 stb. neveken kell szólítani, hiszen lassan lehagyják a példaképüket, pedig annak csak 32 neve volt.

  • Ha…ha..haaaaa!!!Ez jo!

  • Nagyon ügyesen elzárták az átlag, nyelveket nem beszélő, csak a tv-ből (echo, hír TV) informálódó embereket a valóságtól. Emberek tömegei tényleg elhiszik, hogy nem a kormány rossz kül- és gazdaságpolitikája, hanem a nemzetközi nagytőke támadta meg az országot. Fel se merül bennük, hogy lehetne intelligens, korrekt államfője is az országnak, tökéletesen meg voltak elégedve (tömegesen) egy műveletlen, helyesen írni nem tudó, minden rendszerben érvényesülő köpönyegforgatóval, és próbálták megvédeni őt a plagizálás következményeitől ‘mindenki csal’ jeligére. Ez a fajta igénytelenség nem fog eltűnni egy esetleges kormányválással sem.

  • Coni:
    Ezt mondom én is.
    A társadalmi folyamatok viszont elég lassúak , lassacskán fognak ráébredni az emberek hogy mennyire becsapták őket.
    Ha viszont rájönnek , az roppant kellemetlenségekkel fog járni azoknak akik most mindenhatónak képzelik magukat.
    Nefeledjük : ezúttal SENKI nem áll mögöttük szuronyokkal !