Gyurcsány Ferenc és a borászat

2012 április 30 8:33 de.62 hozzászólás

Schmitt Pál volt köztársasági elnök plagizált disszertációja után ismét felmerült a plágium gyanúja, most azonban Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök szakdolgozata eredetisége körül lehetnek kérdések és kételyek. Az viszont már az ügy elején megállapítható: a mostani történet is tipikusan posztkommunista, zűrös és ködös.

1984-ben a biológia-technika szakos Gyurcsány Ferenc írt egy szakdolgozatot a pécsi tanárképző főiskolán. Az ezt megelőző évben vette el feleségül Rozs Beatrixet, akinek testvére – Rozs Szabolcs – 1980-ban írta szakdolgozatát a Balaton-felvidéki szőlészetről és borászatról. Az esszé a polcra került és a mai napig a Rozs család balatonfüredi házában található a dokumentum. A Magyar Nemzet és a HírTV újságírói, vagy – Kövér László ideiglenes köztársasági elnök szavaival élve – „tollforgató terroristák” kiderítették, hogy Gyurcsány szakdolgozatának címe megegyezik sogoréval és a volt kormányfő írásának első 35 oldala is kisértetiesen hasonlíthat Rozs Szabolcs disszertációjára.

Azért írom, hogy „hasonlíthat” mert feltehetően nem fogjuk meg tudni, hogy valóban azonos-e a két dokumentum, mivel a pécsi oktatási intézményből eltűnt az irat. A PTE Természettudományi Karának dekánja viszont elmondta, hogy ez meglehetősen furcsa, hiszen a többi 1984-es szakdolgozat még megtalálható, csupán a volt kormányfő diplomamunkája hiányzik a gyűjteményből. Gyurcsány pedig – saját elmondása szerint – azóta sokat költözött és egyszerűen nem találja saját példányát. De a HírTv kérdéseire leszögezte: lehet,  hogy használta sógora diplomamunkáját. „Ha használtam, szeretném hinni, hogy tisztességesen megjelöltem a forrást”–jelezte Gyurcsány.

Én is ugyanezt szeretném hinni.

Mai Facebook bejegyzésében Gyurcsány Ferenc jelentősen emelte a tétet.

„Vádoltak anyósgyilkossággal, feleségcsalással, megvádolták gyerekemet, folyik a sukorói eljárás. Így élek, így élünk közel tíz éve. Az eszközök változtak, a célok nem: az első perctől el akarnak távolítani a politikából, pontosabban, politikailag meg akarnak ölni. Eddig nem sikerült, most sem fog sikerülni. Igazam van, és meg fogok érte harcolni”–írta Gyurcsány ma reggel a Facebookon. „Kezdjük azzal, hogy lopás miatt feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen, mert eltűnt a szakdolgozatom az egyetemről. Ki vitte el? Mostani vádlóim, hogy megnehezítsék, ellehetetlenítsék, hogy megvédhessem magamat? Polt Péter dolga lesz, hogy kiderítse, ki a bűnös”–folytatta a volt kormányfő. És holnap is folytatni fogja a Demokratikus Koalíció városligeti majálisán, ahol beszéde „a legújabb koncepciós vádról is fog szólni.”

Én viszont csak annyit várnék, vagy vártam volna jobboldaliaktól és baloldaliaktól egyaránt, hogy az elvárásoknak és a szabályoknak megfelelve diplomázzanak és talán kicsit kevesebb időt töltsenek a kiskapuk felfedezésével. És hogy az egyetemi irattárak dolgozói figyelmesebben őrizzék a dokumentumokat.

Nem hinném, hogy a hatvanas-hetvenes évek marihuánás-ködben tapogatózó, világbékében és testvériségben hívő hippinek kell lenni ahhoz, hogy azt merjük képzelni és álmodni, hogy egyszer Magyarországon is lesz olyan világ, ahol a politikusok és magasrangú kapcsolatokkal rendelkező személyek a mindenkire vonatkozó szabályok és elvárások mentén élnek, dolgoznak és virulnak.

John Lennon-nek azért ennél magasztosabb álmai is voltak.

62 hozzászólás

  • Érdemes volna utána járni a sok doktorinak és végzettségeknek. Sajnos a Magyar iskolarendszer nagy pofont kapott, amit a Hoffmann féle átalakítások ugyanoda irányítanak, mint a kommunista uralomban. Akkor a KISZ tagok kaptak jó osztályzatokat, érdemtelenül is, most a Fidesz tagok fognak kapni, plusz még szép összegek is jutnak nekik a simicska ösztöndíjakból.

  • szerintem Gyurcsanynak kb annyi koze lehet a boraszathoz, mint nekem:) de ettol meg semmivel sem rosszabb politikus, mint az orban….sajnos nem is jobb…

  • En is szeretnem hinni, hogy Gyurcsany Ferenc nem plagizalt. A bizonyitas termeszetesen az ot vadolok dolga. De akarmi is derul
    ki, Gy. F. nem visel kozhivatalt, lemondania nincs mirol. Legfeljebb partjanak, a DK-nak okozhat kart akar a maradasaval, akar a lemondasaval.

  • Egy fura „egyik kutya, másik eb”-mentalitás uralkodik ezen a cikken és web-oldalon…

    Amikor Schmitt ügyét (lemondatását) tárgyalták, akkor biztos nem hozták fel Gyurcsányt… aki, úgy látszik, nem csak részleteket vágott be a dolgozatába, hanem:
    1. ellopta sógorának dolgozatát,
    2. azt (a nagyobbik részét) a címmel együtt teljes egészében lemásolta és
    3. mint sajátját adta be,
    4. aztán késöbb az egyetem arhívumából politikai büszövetkezettel elopatta…
    (Ezekhez a vádakhoz persze hiányzik a dolgozat, mint bizonyíték, amít így eltüntettek.)
    5. Ehhez jön még a mostani hazudozás…

    Úgyhogy az „egyik kutya, másik eb”-érvelést kiki tartsa meg magának…

  • Érdemes volna utána járni a sok doktorinak és végzettségeknek. Mint tudható volt, sokaknak a karja alá nyúlt a kommunista rendszer.

    Ezt szorgalmazza a Fidesz is a maga embereivel tölti fel az államigazgatást, le a bölcsödékig. A politikai indoktrinálást nem lehet elég korán kezdeni. Hittan lesz és Fidesz magaviseletet tanítanak mellé. Fidesz féle történelem elemzés, agymosás van már most. Szobrokat semmisítenek meg, átírják a történelmet, mint a kommunisták és a fasiszták, ugyanúgy, mint az a náci Németországban tették. A Kossuth tér a Szálasi év, 1944 fényét nyerheti vissza. Anti-szemita felszólalások a Parlamentben, polgárháborúra szítás és a romák megfélemlítése most a modus operendi.

    Sajnos a Magyar iskolarendszer nagy pofont kapott, amit a Hoffmann féle átalakítások ugyanoda irányítanak, mint a kommunista uralomban. Akkor a KISZ tagok kaptak jó osztályzatokat, érdemtelenül is, most a Fidesz tagok fognak kapni jelest, plusz még szép összegek is juthatnak nekik a simicska ösztöndíjakból.

    Akkor a pártitkár volt az igazgató helyettes, most a Fidesz besúgó lesz és egy-két Fidesz titkos rendőrt is adnak segítségül. No meg verhetik a gyerekeket, ha a hittanórát elmulasszák, vagy a Fidesz magaviseleti órán nem buzgólkodnak. A Fidelitás is ott lesz az iskolákban, mint a KISZ!

    Minden diktatúra ugyanúgy müködik és ugyanazokat a szersámokat használja. Brody szövege Az Illés szekerén lemezén igaz; „Ezek ugyanazok!” Az eredmény is ugyanaz lesz.

    Brody János: Ezek ugyanazok.

    Ahogyan 40 évvel ezelőtt is már voltak nehéz idők
    de a Kondratyev-féle ciklusokkal sohasem törődtek ők
    Mer’ az erősek mindig úgy érzik, hogy csalhatatlanok
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

    Mikor az entrópia emelkedik és mindent felkavar
    A szolgálatok beindulnak, hogy ne legyen túl nagy a zaj
    S kitüntetett szerephez jutnak megint a seggnyalók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

    Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
    És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
    És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

    Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
    És átírja a központból kiküldött új adat
    S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

    Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
    Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
    És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

    S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
    Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
    És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
    Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

    Hát kedves fiam, édes lányom, véssétek be jól
    E szép országban pusztít más is, nemcsak az alkohol
    Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
    De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
    Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok

    Óh, valahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
    Édesapám, te megmondtad
    Van, ahol így van ez, ahogy volt, úgy lesz
    Édesapám, te megmondtad

  • Michael

    igaza van, Schmitt egy szuletett foldsotet gyoker, semmihez es senkihez nem hasonlithato!

  • Te, Michael, azért már nehogy megmagyarázd itt, hogy Schmitt plágiuma tisztességesebb volt, mint Gyurcsány plágiuma, mert szétröhögöm magam.

  • Kovács Árpád

    Bebukta: Gyurcsány Ferenc plagizált + Videó

    http://mno.hu/belfold/bebukta-gyurcsany-ferenc-plagizalt-video-1072270

    http://mno.hu/celpont_musor/pancsolt-bor-1072457

    Kommunista szoci falka elcsendesült ,hol van tullassay elvtárs ki kéne állni a nyilvánosság elé gyf dilomáját elvenni.

  • gyurcsany feljelentest tett az eltunt szakdolgozata miatt!

  • az ilyen gaudifelekbol konnyen kinezem, hogy krealnak valamit gyurcsany ellen!

  • Kovács Árpád

    gyf a lekoppintott dolgozata tolvaja eltüntetője ,nem volt célja a tanári életút, ,eltökélt vágya a gazdagság, hatalom ,hatalmon keresztül jött a vagyonosodása,kommunista magas vezetők közé beépülni ,ezen keresztül tudott felívelni ,dolgozni nem kellett csak hazudozni ,pártban csak hazudozni kell ,besugni mint ahogyan diáktársait tanárát besugta ,alakított egy ellenzéki pártot ebbe akit tudott bevont majd akik csatlakoztak hozzá besugta őket,tanárát diáktársait az iskolából kirugták ,,igen ferkó utja ilyen aljas módon ívelt felfelé , az ellenzéki kerekasztalnál már ott settenkedett,idegesen a ceruzát markolászta, komcsik egyik besúgójaként ,

  • A mai MTV 1-es deli hirado pl. ezzel az egy (!!!) hirrel foglalkozott. Semmilyen mas hirt meg se emlitett.

    http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/30/12/MTV_Hirado_2012_aprilis_30_12_00.aspx

    Milyen kozteve az, amelyik ezt megteszi? Semmi mas hir nincs? Majus 1? A tuntetesek? Amikor Schmitt -rol mar minden bebizonyosodott, es a vilag rajta rohogott, meg akkor sem adott ilyen reszletes ‘tajekoztatast’ az o plagizalasarol. Itt meg azt mondjak, hogy GYF bizonyitsa az igazat… hogy nem plagizalt… Mi? Nem a vadlonak kell bizonyitani? Hol tart ez az orszag?

    Ezzel egyutt, ha itt plagium van, akkor GYF is elhuzhat melegebb eghajlatra. A problema tobbek kozott, hogy az elveszett dolgozatok miatt a bizonyitas nemigen lehetseges, se igy se ugy, igy meg ezzel fogjak sarozni meg vadolni meg evekig. Kiut ebbol nemigen van.

    A demoagogia odaig fajul, hogy arrol beszel (pl a hirado), hogy a sogor biztosan nem engedte meg hogy felhasznalja a dologzatat. Hol elnek ezek? Ekkora paraszt nem lehet ez a nep, hogy ezt beveszi. Senkinek nem kell hozzajrulnia semmihez. A szerzo azt hasznal fel, amit akar, (a bibliatol az alkotmanyig akarmit idezhet), a lenyeg a forras pontos megjelolese, labjegyzetekkel pl. meg az idezojelek stb… Hogy egyertelmu legyen mit honnan vett. Ezt meg az eredeti dolgozat hianyaban ebben az esetben egyelore nem lehet megtenni.

    Schmittnel sem az volt a gond, hogy Georgiev nem jarult hozza, hanem az, hogy odamasolt 180 oldalt, es nem tette egyertelmuve hogy ez pontosan honnan van (persze akkor se kapott volna doktorit mert akkor az egyertelmuen nem az o munkaja).

    Ilyen demagogiat meg Afirkaban sem tudok elkepzelni. Remelem GYF megtalaja az a k dolgozatot, es tisztazza magat. Ha masolt, es nem jelolte a forrast, – tehat plagizalt – akkor menjen. A legrosszabb azonban az, ha se igy se ugy ez nem derul ki, mert ‘elvesztek’ a dolgozatok. Igy marad a sardobalas, a ragalmazas, igy van mivel elfedni a sok szemetseget, adoemeleseket stb, amit eppen csinal a rablobanda.

  • szerintem meg nem kell megtalalnia semmit, nem koteles semmilyen kiagyalt vadra reagalnia, johogy nem mar mindig ugral, amikor ezek eloallnak valamilyen koholmannyal….szarni kell rajuk oszt kesz…

  • Kovács Árpád

    http://mno.hu/celpont_musor/pancsolt-bor-1072457

    tullassay álljon ki ,gyftől vegye el a diplomáját,

  • Fidesznyik barmok lepik el az országot, most lehetőséget kaptak a pofájukat kinyitni, miszerint Gyurcsány elleni gyűlölet ami kitölti az MTV híradót egész nap, elterelve a figyelmet a Fidesz sok ezer milliárdos, országot és milliókat tönkretevő borzalmas diktatúrájáról. A Gyurcsány dolgozatért feleljen a tulajdonosa, az ország tönkretételért pedig feleljenek a fidesznyikok, a Viktátor és a sok-sok bűnöző seggnyalója, meg a simicska a 200 milliárdért, amit zsebébe töm a Viktátor. Gyurcsány másolt, vagy idézett dolgozata miatt senki nem szenvedett anyagi, vagy morális kárt, egyenlőre bizonyíték sincs, a dolgozatot eltüntette valaki, talán a Fidesz direkt megbízásából.
    A smitpalkó egy hazug, csaló, bűnöző, hamis doktornak adta ki magát. A gazember dolgozata miatt az egyetemek, az ország szenvedett hatalmas kárt, a Viktátor miatt 10 millió ember szenved nap mint nap, munkája tehát felér Szálasiéval,Rákosiéval! Jutalma is legyen ugyanaz. Ezt akarják eltussolni néhány hétig, amíg száz milliókat rabolnak a fidesznyikok nap mint nap.
    Hol van a magánnyugdíj pénztárból elrabolt pénz? Miért paterolták el az IMF-et, hogy most siránkozva kelljen könyörögni nekik, ami évente 400 milliárdba kerül. Miért nem börtönözik be azonnal a Viktátort, megvádolva tőzsde manipulációval, amikor kacsát terjeszt a MOL részvételéről a Nabuccoban, felhatalmazás és tények ismerete nélkül? Koszos, bagázs, bűnöző banda rabolja és teszi tönkre az országot, manapság Uganda szintjén áll az ország rossz hírneve. Nem a Gyurcsány dolgozata miatt röhögnek az emberek Magyarország említésekor, hanem a smitpalkó és a fidesznyik idióták miatt, meg a kis mini-mussolini állandó hazugsága miatt! Akinek a Gyurcsány dolgozata a fontos hír, az milliószor nagyobb büntettekröl akarja elterelni a figyelmet.

  • Puchert János

    Kovács fogd vissza magad és gondold át miket irkálsz Te ide, valoban nem szép ha GyF a sogorától plagizált de hol a bizonyiték hol van a szakdolgozat. Tulassay és nem tulassay elvtárs hisz egy konzervativ tudosról van szó ö a SOTE rektora és Gyurcsány a pécsi Tanárképzön végzett tehát nem a SOTE ügye. Gyurcsány utána még a Közgázt is elvégezte és előszőr vagyonosodott és utána kezdet el politikával foglalkozni és nem miniszterelnöként vagyonosodot mint a vezéretek nagy külömbség

  • Én azt hiszem, ha kiderül, hogy valóban másolta Gyurcsány a szakdolgozatát, akkor neki is le kell, hogy modjon. Illetve tűnjön el a politikai életből. Én értem, hogy egy kisdoktori és egy szakdolgozat nem ugyanaz, de nekem mindegy, hogy valaki kiflit lop, vagy biciklit, a lopás az lopás marad. A kiderüljön alatt viszont azt értem, hogy hasonlísák össze a dolgozatokat ugyanúgy, egy bizottság által, mint ahogyan Schmitt esetében történt.
    Az, hogy nincs meg, sajnálatos. De nem tudhatjuk ki tüntette el. Lehet, hogy Gyurcsány, de az is lehet, hogy nem. Mindent kinézek mind két oldalból. 🙁

  • Kovács Árpád

    gyf nem minisztersége alatt nősült be az apró klánba ,előtte csóró futkosó volt 2 milliós fél lakás tulajdonával,,,gazdagodni úgy nem gond ha nem dolgozott érte gyf,,az anyósa apró piros által banki támogatással 700 millió forint mögött 2 milliós háttér ,ugyan másnak is adott volna bank ,,kötve hiszem ,Motim kiprivatizálása , leamortizálták ,majd a gyár udvarát dijmentesen feltöltötték nyersanyaggal aminek köbmétere több ezer forint volt,szinte ingyen kapta a gyárat ,gyf életében nem dolgozott ,annyit tett hogy a bankokat felkereste a nevét aláírta az anyósa által kikapart pénznek,minisztersége meghozta a több mint 150 cégét,melyben az anyósa felesége részvényes , az egész egy maffia banda,,,.tulassay elvtárs nagyon elcsendesedett, tartozik a nyilvánosságnak egy megszólalással ,gyf diplomájának elvételével,,,ja hogy konzervatívnak vallja magát ,komcsik vándorolnak egyik pártból a másikba ,mossák magukról a multjukat ,de a viselkedésük elárulja valójában kik ők ,,,,várjuk tulassay elvtárs tvben való megszólalását ,ha nem teszi akkor egyszinten van gyf-l

  • cicamic es meg SZOKE IS VAGY ??????????
    ennyi hatalmas sok eszre hogy tettel szert ??? >>> boootba vetted dekara ???
    MERT ,hogy NEM VELED SZULETETT az HOTZIHER !!!!!

  • Kovács Árpád

    Micsoda nagy szájjal tolvajozott, csalózott a böszme Schmitt Pállal kapcsolatban !. Amit a dolgozataival kapcsolatban nyilatkozott, azon tisztán látszik a handabanda, az apró klán nem készitette fel a nyilatkozatokra, belegabalyodik a hantáiba. Hogy létezik, hogy az ő két dolgozatából egyiket sem tudja bemutatni? Hogy létezik, hogy csak az ő dolgozata hiányzik az egyetemen, osztálytársaié mind megvannak ? Hogy létezik, hogy a sogoré is ,/aminek ugyanaz a cime, mint az övének,és a két dolgozat birálata is megegyezik /, holott az ő évfolyamtársaié is megvannak ? És hogy létezik, hogy a böszmének nincs meg a saját példánya vagy a munkapéldánya egyik dolgozatának sem, mig a sogor ezt be tudja mutatni? És még ő , aki hazudik, aki lop,hadovál mocskos játékról ! Ejnye, böszme, remélem ebbe beletörik a bicskád !Már épp ideje !””” GYF OTT HIBÁZTA EL HOGY A SÓGORA DOLGOZATÁT VISSZA TETTE ,NEM MERTE ELTÜNTETNI,VAN BIZONYÍTÉK A CSALÁSRA.

  • Göllner András

    Mi bajod van Kovács ?? Schmitt plagizálása bizonyítva. Végig szarakodtál miatta, haveroddal, a köteles Kövérrel együtt. Eljátszottátok, hogy nem a tolvaj, hanem a detektív a bűnös. HA bebizonyosodik hogy Gyurcsány is lopott, plagizált, a szégyen hasonló lesz Schmitt Páléhoz, és természetesen elítélendő. Várjuk ki a végét. Egy dolgot boritékolok: Te és a Kövér a Gyurcsány esetében nem a detektíveket fogjátok rugdosni. Hihetetlenül lumpen, és pitiáner a taktikázásotok, szerencsétlenek.

  • Xoxo,érdeklődöm, melyik része verte a ki a biztosítékot nálad, Elég rövid, nem okozhat gondot egy ilyen határtalanul értelmesnek, mint Te vagy, bővebben kifejteni.

  • Én csak annyit tennék hozzá, hogy a megszerzett diplomák semmit sem jelentenek, ha az illető nem dolgozott azon a területen, amelyiken szerezte. Az, hogy csak azért végzek el egy könnyű sulit, hogy legyen egy papírom, felháborító.
    A plagizálás meg érdekes ügy, a mai technika mellett lehetetlen. Ezért a nagyjából 2000 óta végzett hallgatók nem igen keveredhetnek ilyen ügybe. Ha valaki egyszer írt egy szakdolgozatot és azt a későbbiekben nem tudja bemutatni az már más kérdés. Ugye az gyakorlatilag egy szellemi érték, ami a diploma megszerzésének egy jelentős lépcsője, de igazából az emberiség számára is fontos lehet. Sokan úgy merítenek gondolatokat a tudományok terén, vagy használnak fel értéket, ötletet, hogy szakdolgozatokat olvasnak át, hátha lesz egy szikra és tovább tudják fejleszteni. Mondjuk, aki egy ilyen el tud „veszíteni”, az azt jelenti, hogy valószínűleg az életére nem nagy befolyással volt. Tehát vagy úgy írták meg neki, vagy valahonnan átemelte és nem is kellett sok időt fordítania rá. (Természetesen ez tapasztalat, nekem 2 év munkám volt benne, és eléggé meghatározó volt számomra, hiszen valamit le szerettem volna tenni az asztalra. Digitálisan mindenképpen megőrzöm). Az iskolák manapság azért kérik be digitálisan is a szakdolgozatokat, mert a végén beemelik egy rendszerbe őket, ami végül is a plagizálást hivatott szűrni. Gondolom annak idején, minden politikusét átvizsgálta a titkos szolgálat, úgy hogy ha nagyon meg akarják találni, ott biztos rálelnek valami másolatra.
    Minden csak akarás kérdése. Az, hogy meg GYF mit nyilatkozik? Hogy jujj most ez összeesküvés meg biztos ellopták… Persze-persze. Jó kifogás sosem rossz. Meg kellett volna őrizni a saját példányt és akkor most nem kellene ismételten hazudoznia.

  • Puchert János

    Matyi ha már kritizáltalak többször meg kell mondjam ez a hozzászolásod illet a tárgyhoz és elég reális volt köszi

  • Megirtam a facebookban a Schmitt Pál minősíthetetlen hagú támadásaival kacsolatban, hogy ez a szemétkedés százszorossan fog a fejükre visszahullani. A tiétekre is. SCHMITT MÉGIS CSAK VOLT VALAKI a polgári életében és hozott dicsőséget a sportvonalon és tett is valamit,de ez a gyf mit tett? Csalt ,lopott,hazudott (igaz,hogy jogszerűen?)Tömte a zsebét a ti jóvoltotokból,mert hozzásegített benneteket az ország kifosztásához.Tudjátok ti nagyon jól mit köszönhettek neki.Most kényelmetlen számotokra az ami kiderült. Szégyelhetitek magatokat,ha egyáltalán van szégyenérzet bennetek,tudom ez nem számit ,mert ez nem hoz profitot

  • ha lehet választani a között, hogy a hirtv hamisít vagy gyurcsány az első verzió hihetőbb

  • Kovács Árpád

    gyurcyany kezéből a diplomája nem veszi ki a kapanyelet (plágium)hihi.gyf-t hazugságvizsgáló alá vetni ,,lássuk a medvét.

  • Libas Misi!,

    a szakdolgozatok tobbsege nem er semmit, ez az igazsag! mint ahogy az eletben is, nagyon keves az a fiatal (tudos, szakember), akiknek a munkaja, kutatasai vegulis senki altal nem ismert uj tavlatokat nyit es megfoghato, a tarsadalom szamara hasznos eredmenyeket tartalmaz, mert ugye ez lenne mindnek a lenyege…..az atlag azonban masok kutatasi eredmenyeinek az osszegzese, jobb esetben egy addig meg ki nem dolgozott aspektusbol…..eppen ezert Gyurcsany boraszatbol keszitett szakdolgozata teljesen jelentektelen, kulonosen mert kesobbi elete soran, nem azon a teruleten dolgozott…..azon a teruleten, ahol vegulis dolgozott es ma is dolgozik, kepes eredmenyeket felmutatni, es ha kritizalhato is, mint minden politikus, azert meg egy-egy megnyilvanulasa utan nem otlodik fel az emberben automatikusan, hogy mekkora egy analfabeta, mint Schmitt Palt hallgatvan!

  • Libas Misi!,

    allitoalg ez a Rozs, akirol allitolag Gyurcsany masolt, egy alkoholista, akit minden munkahelyerol kirugtak mar es penzert anyjat is eladna konnyeden, nemhogy a diplomamunkajat!:)

  • Ernö Kovács: Maga a moralitás első betűjéig sem jutott el, fogalma sincs mi a becsület, őszinteség, tisztesség és felelőségérzet. Azt sem tudja mi a rasszizmus, anti-szemitozmus. Remélem nem Canadai, vagy USA lakos, itt ezeket a komoly hiányosságokat amint felfedezik, büntetik, kivéve, ha nem beszámítható az egyén, akkor irány a diliház. Avagy már onnan küldi a leveleit?

  • Az az igazság amit bizonyítani lehet, tényekkel, tárgyi bizonyítékokkal! Hinni a templomban, meg a Fidesz párházban kell, ami lassan kezd összenölni, mert össze tartozik. Az állami támogatásért a HírTV és a katolikus egyház is ugyanazt a Fidesz nótát fujja.

  • „azon a teruleten, ahol vegulis dolgozott es ma is dolgozik, kepes eredmenyeket felmutatni”
    Szerző Libas Misi!, | május 1, 2012, 8:10 de.
    Magyarország csődközeli állapotba juttatására gondolsz? Végül is az is eredmény 🙂

    „hogy mekkora egy analfabeta, mint Schmitt Palt hallgatvan!”
    Schmitt életútja össze sem hasonlítható GYF-ével. Értékeset az értéktelennel nem igazán lehet. GYF Amerikában már rég halálbüntetést kapott volna a tetteiért.

    „Az állami támogatásért a HírTV és a katolikus egyház is ugyanazt a Fidesz nótát fujja.”
    Szerző gybognarjr | május 1, 2012, 11:10 de.
    Mert az ATV az hivatalos 🙂 Emlékszünk még az M1-en Balóra? Jujj… Hova is lett? Talán most ő is Kanadában szájkaratézik?

  • Tüske Zsófia

    valld be őszintén, mátyus, hogy irígyled a gyurcsány diplomáját, mert ő nem a 21 műszaki főiskola 21. helyén levő fideszes foximaxin szerezte a diplomáját, mint te.

  • Libas Misi!,

    Mutyitetu

    sot, Amerika valsagaert is Gyurcsany a hibas!? Gyurcsany se allt a helyzet magaslatan, de ilyen boduletesen kontar donteseket nem hozott, mint a zorban es nyilvanvaloan emberkent is tobbet er, mint orban, hatmeg az a szerencsetlen smittpal….hogy nem tudsz kulonbseget tenni, azon itt senki nem lepodik meg!

  • Libáért vette, zsó fika? 🙂

  • Orbán döntéseit nem védem, de belátom,hogy minden számára, számunkra negatív döntés, a szocialisták bűne. Ők írtak alá egy szerződést, amiben a hitelekért cserébe, le volt írva milyen intézkedéseket kell hozni a következő években. Most, hogy Orbán teljesítette az első lépcsőt, már nem jut csődbe az ország, megkapjuk az EU-s forrásokat.
    Szerző Libas Misi!, | május 1, 2012, 5:01 du.

    Szidjad csak a diplomám, azt hiszed érdekel? Különben sem rólam van szó. (Bár szerintem különb, mint a Tiéd, de erről felesleges vitatkozni. Írok róla egy tanulmányt csak neked.)
    Szerző Tüske Zsófia | május 1, 2012, 3:14 du.

  • Szerintem meg nem kell megtalalnia semmit, nem koteles semmilyen kiagyalt vadra reagalnia, johogy nem mar mindig ugral, amikor ezek eloallnak valamilyen koholmannyal….szarni kell rajuk oszt kesz…

    Szerző Libas Misi!, | április 30, 2012, 12:08 du.

    SCHMITTNEK IS EZT KELLETT VOLNA CSINÁLNIA, NEM DE?

  • Milyen trehány ember lehet az, aki nem találja saját dolgozatát! Csak ennyire becsüli egykori munkáját, amiért önmaga megdolgozott! Ilyen trehány volt miniszterelnökként is, önmaga vallotta be úgy tettek mintha kormányoztak volna! Avagy nagyon is tudatos volt a dolgozat eltüntetése? Ezt kellett volna tennie Schmittnek is. Ami nincs azt nem lehet kritizálni.

  • Az ország két harmada foglalkozik a Gyurcsány dolgozatával, amíg a simicska kilopja az egész ország vagyonát és röhög a bankig (Svájcba). Ha jól hallottam, feljelentések voltak és hivatalosan vizsgálják az ügyet. Akkor érdemes volna megvárni milyen eredményeket hoz a sok hivatalos szerv. Közben a Fidesz rablóbandát kellene leleplezni és kiebrudalni, mielőtt csődbe megy az ország, aztán akkor senkinek sem lesz nyugdíja, amire a Senkiházi (kiflilopó )Gabriellának kellene vigyázni. Az állami földeket fillérekért viszi a Fidesz holdudvar, kap hozzá komoly EU támogatást, (ingyen töke pénz) hogy felhozza a termelést és aztán irdatlan nagy haszonnal eladja, a külföldi kisbefektetőtöknek, miután a moratórium lejár és a földek eladása legális lesz újra. Ez nem fontos senkinek, csak a Gyurcsány dolgozata? A smitpalkó ügye más volt, ott károsult az ország és az egyetem hírneve. A Gyurcsány pedig nem sok vizet zavar, nincs hitele, hiába áll fel a legmagasabb dobogóra!

  • Libas Misi!,

    fakopacs

    az egy jelentektelen elso szakdolgozata volt, sosem dolgozott abban a temaban, ha tudnad mit jelent egy szakdolgozat, nem haborodnal ennyire fel, johat aki az erettsegiig sem jutott el, az nem sejtheti mirol is lehet szo!

  • Szerző fakopács | május 2, 2012, 4:13 du.

    Nincs szerencséje, mert a sógoráé megvan 🙂

    Egy sámlira se álljon fel, nemhogy dobogóra.

  • Libas Misi!,

    azert dakota gyurcsany vegulis lemondott, orban pedig mar sokkal sulyosabb hibakat kovetett el es meg mindig fontoskodik, ami pedig a samlit illeti tudod, orban kihuzta magat…..hogy lasson a samlitol!:)

  • Böszmeség 🙂

  • Jaja, de Schmitt Pali munkája az jujj… azonnal mondjon le… Gyurcsány… jajj szegény! Koholt vád!… mindjárt el kezdem sajnálni. Nem az ellenfeleinek volt érdeke, hogy eltűnjön a dolgozat, hanem neki. Egy gyenge, ismételt hazugság egy idióta, diktátor szájából (juj valaki ellopta… jujjjujjjj).

  • Matyus10, én nagyon csodálkoztam volna, ha megvan 🙂 Szerintem azt sem tudja, hogy a bor szőlőből készül:)

  • Tüske Zsófia

    mátyuskám,
    egy tudományos doktori dolgozat nincs azonos szinten egy diploma-záródolgozattal, bár nem vagyok meglepve, hogy ezt te nem tudod, a fideszes foximaxis diplomáddal a megszűnőfélben lévő főiskolán.
    másrészt a plagibácsi doktoriját tételesen összehasonlította az eredeti bolgár dolgozatával a nyilvánosságra hozó hvg-s gárda, a gyurcsányénak és a vele állítólag azonos dolgozatnak híre-pora nincs eddig, csak a már megszokott , és nemcsak gyurcsánynál alkalmazott imázsrombolás nyilvánvaló. Hogy ki az idióta diktátor, az már nemcsak nézőpont, hanem ténykérdés, ahogy az is, hogy az álmagyar zázrivecz akarja szelektálni az országot, ki a magyar, ki nem.

  • Németországban is téma Gyurcsány szakdolgozata
    ” ….a volt kommunista (Gyurcsány) erősen megosztó figura, aki nagyban hozzájárult a magyarországi politikai árokharc
    visszataszítóságához”. A szerző végül megjegyezte:”nehezen elképzelhető, hogy (Gyurcsány) egyszerűen elvörösödik és elnémul”.

  • Szerző Libas Misi!, | május 2, 2012, 5:08 du.

    Misi! Én azt jól tudom hogy nem nagy dobás egy szakdolgozat, de úgyszintén egy kisdoktori sem. Én nem piszkálnám GyF-et ezzel, de nem piszkáltam volna SP-t sem azzal. GyF-et nem lehet lemondatni, mert funkciója sincs, de a visszatérését meg kell akadályozni. (Egyébként tévedsz hogy nincs érettségim, mert kisdoktorim is van. Viszont meglehet te még óvodába sem jártál.)

  • Szerző Tüske Zsófia | május 3, 2012, 3:27 de.

    Zsófika! Nagy valószínűséggel eltüntette, hogy ne lehessen kritizálni. Elég dörzsölt fickó ehhez, nem tegnap lépett le a falvédőről! Ezt kellett volna tennie SP-nek is, de arra nem gondolt hogy egyszer majd megpiszkálják a doktoriját. (Az egyetem saját magát köpte szemen, amikor visszavonta! Mert amit egyszer már ők elbíráltak és lezártak, az le van zárva. A temetőből sem lehet a halottat visszahozni.)

  • Szerző Tüske Zsófia | május 3, 2012, 3:27 de.
    Köszönjük az észrevételt ismételten. 🙂

  • Tüske Zsófia

    Fakopács úr, azért valljuk be őszintén, nem annyira életszerű az, hogy gyurcsány, vagy megbízottja megjelenik a pécsi tanárképző főiskola tanszéki könyvtárában, elkéri a szakdolgozatát, majd nem adja vissza. 🙂 pláne egy 1984-ben írottat.
    a doktorikkal picit más a helyzet, mert azt nemcsak az adott intézményben őrzik, tekintve, hogy tudományos címért írják.

  • „a gyurcsányénak és a vele állítólag azonos dolgozatnak híre-pora nincs eddig”

    Szerző Tüske Zsófia | május 3, 2012, 3:27 de.

    zsó fika, azért mert te nem tudsz valamiről, az nem azt jelenti, hogy nincs:) Olvass kicsit többet, mielőtt nyilatkozol.

    http://mno.hu/belfold/elokerult-a-bizonyitek-ez-vegkepp-padlora-kuldheti-gyurcsanyt-1073189

  • Kovács Árpád

    Gyurcsány nem is kaphatott volna diplomát, mert nem teljesítette a KÖTELEZŐ gyakorló tanítási órákat – EGYET SEM TARTOTT – ami pedig elengedhetetlen (szabályzatban előírt!) feltétele volt magának az államvizsgának a letételéhez. Ergo, nem is írhatott szakdolgozatot, vagy ha írt, az érvénytelen.

  • Kovács Árpád

    http://mno.hu/celpont_musor/fekete-lovag-1073640
    -na erre varjatok gombot visító komcsik.

  • Már unalmas ez a GyF szakdolgozat téma is. Kérem Christopher Adamot a topic lezárására!

  • Tüske Zsófia

    dakota kedves: rozs szabolcs dolgozata eddig is megvolt, a szülői házban, örvendetes, hogy össze lehet majd hasonlítani az egyetem példányával, de a gyurcsányé még most sincs meg. anélkül meg elég nehéz lesz bebizonyítani, hogy a kettő azonos.

  • novák jozsef

    Azért ha már így van, meg kellene az összes fidesz parlamenti honatya doktoriját vizsgálni mert a 70%KA hamis.

  • Józsi, lehet, hogy 70%-a a doktorátusoknak hamis, lehet, hogy még több. Furcsa, hogy a képviselők 2/3-a úgynevezett doktor valamiben. Tudomásom szerint seggnyalást nem tanítják doktori szinten. Érdekes, hogy a képviselők 2/3-a doktornak adja ki magát, amikor egyikük sem ért semmi máshoz, csak, hogy megtalálja az „igen gombot”, amikor a kis mini-mussolíni és a Lézer Jancsi rájuk parancsol.

  • Szerintem az ügy lezárható. A HírTV akciója megbukott.

  • zsó fika, lehet, hogy Kató néni őrizgeti a ládafiában, mint a szemefénye produktumát:)
    csodálkoztam volna, ha az övé is ott van az egyetemen, mint mindenki másé, miután kiderült, hogy érdeklődnek utána:)
    böszmeség:)
    kicsit sem feltűnő:)))

  • Mindegy már, kigolyózták, így is, úgy is.
    Mostmár nem veszélyezteti Bajnai remélt királyságát, legalábbis ő nem:)
    Érdekes, hogy a puszipajtások között is van hatalmi harc:)