Tüntetés a Horthy-kor restaurációja ellen

2012 június 13 10:09 du.96 hozzászólás

Tüntetést szerveznek magyarországi civilek 2012 június 17-én a budapesti Hősök terén, melynek során a Horthy-kor restaurációjára tett kísérlet, az egyre intenzívebb antiszemitizmus és a rasszista megnyilvánulások ellen szólalnak fel. „Mi, szervezők, úgy gondoljuk, hogy az indulatok ilyen látványos elszabadulása szoros összefüggésben van azzal, hogy nyíltan legitimálásra került Horthy és vele a kor szellemisége”–áll a Facebook-csoport közleményében. „Fontosnak tartjuk, hogy ez ügyben közösen, a civil társadalom, a demokratikus erők és a hit alapú szervezetek vezetői is megszólaljanak! Kifejezetten támogatjuk, ha adott párttól vagy szervezettől valaki felszólalni kíván, illetve láthatóan transzparensekkel is képviselik az adott szervezetet”–tették hozzá a szervezők, akik ezzel a gesztussal jelzik, hogy a civil kezdeményezés a demokratikus pártpolitikában aktívan résztvevők számára is nyítva áll.

A tüntetésre június 17-én, d.u. 3 órakor kerül sor. Eddig több mint 1,200 szimpatizáns jelezte az internet legnépszerűbb közösségi oldalán, hogy részt vesz a vasárnapi megmozduláson.

A tüntetés időzítése különösen releváns ha figyelembe vesszük azt, hogy a Jobbik által publikált Barikád című lap e heti számában egy „Torkig vagyok a holokauszt-tal” című írást közölnek. „A holokauszt-mítosz nem más, mint a globalizált hatalom önigazoló propagandája. Ma majdhogynem ugyanilyen mechanizmusok alapján fosztják ki a harmadik világot, de a görögöket és mindenki mást is”–áll a szélsőjobboldali lap nyíltan antiszemita címlapsztorijában.

A múlt héten pedig Magyarország nyugalmazott főrabbiját, Schweitzer Józsefet inzultálta az utcán egy antiszemita huligán. „A Magyarországot elöntő rasszista gyűlölethullám újabb megnyilvánulásának” nevezte az atrocitást a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz). Az ügyben Áder János fideszes köztársasági elnök is felszólalt. „Emeljenek közösen áthatolhatatlan lelki és szellemi falat minden rasszista, kirekesztő, öncélú gyűlölködésre okot adó megnyilvánulás elé”–írta az államfő nyílt levelében.

96 hozzászólás

  • „miért éppen június 12-én lett hirtelen érdekes a május 4-én történt „állítólagos” zsidóverés? Miért? S miért éppen ezen a napon nyilatkozott a NolTV-nek őfőrabbissága? Miért? Azért, mert politikai érdek kívánta így. S politikai érdekből őfőrabbisága úgy hazudott, mint a vízfolyás.”

  • asher alexander

    ….”mi itt Izraelben pedig argusszemekkel figyeljuk mi zajlik ott Magyarorszagon!!
    NEM fogjuk hagyni hogy egy ujabb Tettlegessegre keruljon sor a Magyarorszagi zsidosaggal szemben!!
    Az az Ido reg elmult hogy a zsidok birkamodon menjenek lehajtott fovel a vagohidra!!
    Ma Hala az Eg-nek,VAN mar kituno Eronk arra is hogy esetlegesen…..”!!!
    Knesseth TV Tegnap delutani adasa!!

  • Egyben tiltakozni fogunk a kanadai kormány rasszista, soviniszta cigánygyűlölő intézkedései ellen. El a kezekkel a romáktól.

  • Bencsics Klára

    Navaho, hozzászólása röhejes!

  • Mindég kell egy indok, hogy magyarországot pocskondiázzák. Lehet,hogy azok a zsidók is mennek tüntetni akik Hortynak köszönhetik,hogy nem tudták a németek elhurcolni? Miért küldött a zsidó Vilászövetség koszorút a Horty kenderesi ujratemetésére a ravatalára,ha nem érdemelte ki. Miért támogatta portugáliai emigrációja alatt a Zsidó Világszövetség alapítványa Őket ,ha nemérdemelték meg? Horty nemvolt háborus bűnös,nem ítélték el sehol. Mire jó ez az egész?
    Ki látta azt a szemét -állítólagos- provokátort aki szóval inzultálta a ny.főrabbit? Ezekkel a kétes dolgaitokkal tartjátok fenn ellenünk a bennetek esetleg eszunnyadni akaró gyűlöletet?

  • A történelem nem az, hogy mi lett volna, a tevékenységek, elvégzettek, lezárultak és kizárólag a tények alapján bírálhatók. A történelem az a múlt, ami megtörtént és megváltozhatatlan. A tény, hogy Horthy lelkén szárad több, mint 1.0 millió magyar élete, húsz millió ember szenvedése, a Fehér Terror, a diktatúra, a zsidó törvények, megnyomorított emberi életek milliói, karrierek megsemmisítése, atrocitások, kínzások, rasszista, soviniszta kormányok, Gömbös Gyula és Szálasi uralma. Az is tény, hogy Horthy szerette feleségét, gyermekeit, családját és a kutyáját is amikor volt neki. Horthy, mint korának gyenge, alacsony képességű, gyenge kezű politikusa, tetteiért szigorú elitélést, megvetést érdemel és nem szobrokat, vagy a legkisebb elismerést. (Ha valaki szeret fantáziákat szőni, lehet, hogyha tengerész marad, jó Tengernagy lehetett volna, ahhoz legalább értett valamit.)
    .
    P.S. Sztálin legyőzte a Németeket és megvédte a Szovjetuniót a leigázástól, milliószor nagyobb érdem, mint Horthynak tulajdoníthatunk, mégis Sztálin egy szörny marad örökké, mert kegyetlensége, több, mint 25 millió ember halála sokkal többet nyom a latba, mint a jó cselekedetei.

  • Puchert János

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=560230
    hogy mennyire aktuális a címben megjelölt téma

  • Bencsics Klára

    A tüntetésnek egy oka van csupán, provokáció! Mit tesznek majd a motorosok és a Jobbik? Nem nyugszanak na! Kell valami izgalmas Kersztelő Szent János ünnepének weekendjén!!
    Aztán jönnek itt a nácizó cikkek sorozata, már elkezdődött!

  • Hothynak senki ne köszönjön meg semmit. Ha nem élt volna , ezt kellene megköszönni a Mindenhatónak.

  • Daki :
    Úgy beszélsz mint egy valódi kis hős. A rabbi-verések hőse. Érdekelt vagy netán az ügyletben ?

  • T.Bencsics Klára!Itt aki mindig provokál az Ön és társai.Javaslom önnek hogy menjen el a még meglővő táborokba és akkor beszéljen legyenszives ilyen gyülölettel.Csodálkozzok azokon az embereken akik ilyen uszitó,gyülölettel tudnak hozzászólni.Csodálkozzok rajtuk hogy nekik nincsenek gyerekei,unokáik akoknek felelősséggel tartoznának?

  • Bencsics Klára

    A Horthy tüntetés az ami gyülölködő. Hol és mivel gyülőlködtem?
    Éltem a Horthy korban,, tudom milyen volt.Nekem nem kell róla mesélni, sem tüntetni.

  • Puchert János

    Nocsak Klára hát már a motorosokat és a Jobbikot uszítja a tüntetőkre hát már idáig süllyedt kiskegyed?

  • Csak 1200-an lesznek?

  • Bencsics valamiféle urasági sarj lehetett akkoriban. Valami népnyúzónak a valakije.
    Azok gondolkodnak általában ennyire elvakultan.
    És hát most tör ki belőlel a mélylélek-tartalom , mert választott új hazájában nem tudta semmiképp érvényesíteni a itthon ( is ) levitézlett úri világ áporodott szellemiségét.

  • Bencsics Klára

    Kicsit tulzás János, , hogy úszitok, csak helyszini képet nyujtok az ilyen fajta tüntetésről.
    Geyza, már írtam: fogalma sincs rólam, életemről, származásomról.

  • asher alexander

    aztan arrol is szegyenlosen hallgat mindegyik nagy horthy vedo,hogy eisenhower megfenyegette horthy-it egy esetleges budapest elleni terrorbombazassal ha nem allitja le a deportalasokat!!

  • Bencsics méltóságos :
    Nem érdekelnek életének a részletei. Megvan a világosan körvonalazódott képem Önről , bármit mondana csak rontana a kialakult amúgy is rossz véleményemen.
    Magácskát leírtam mint EMBERT . Maga egy agent provokateur , a butábbik fajtából.

  • Bencsics Klára

    Asher, nem kellett minket fenyegetni. 1943-44-ben olyan szönyegbombázásokat kaptunk ameriaki gépektől Budapesten, a Svábhegyről láttam a várpalotát és a Lipótvárost.égni! Pedig akkor már leáitották a deportálásokat.

  • asher alexander

    bencsics!!
    ne hazudj!!!!!!
    43-ban meg nem volt deportalas!!az 44 aprilisaban kezdodott tomegesen!!
    persze az meg se fordult az „agyadban”,hogy magyarorszag nemetorszag oldalan hadat uzent az usa-nak-(is),igy a bombazas ennek a haduzenetnek egyenesagi termeszetes kovetkezmenye!!
    a deportaciokhoz -(1943-ban)-az amerikai bombazasoknak SEMMI KOZE!!!

  • Én meg úgy emlékszem, hogy MO hadat üzent Amerikának is? Akkor meg mit vártál tőle Bencsics, hogy virágesővel üdvözöljenek?

  • Bencsics Klára

    Vidéken sokkal előbb kezdődött.! 1944-ben már Budapetről is, a német megszállás óta! .
    Tudunk a hadüzenetről.Itt viszont Eisenhowerről volt szó ….amiben én nem hiszek.

  • Januárban a hidegre hivatkoztak (-10 fok), hogy olyan kevesen voltak (kb. 10000-en), most biztos a meleg miatt lesznek csak tizedannyian:)
    Nevetséges ez az egész.

  • Nem lehet elég helyen és elég sokszor ismételni: sehol senki nem meri / nem akarja legalább kimondani azt, hogy Magyarországon a fasiszta (civil&politikai) szervezetek működését hatályos magyar törvény tiltja, ezért ezek léte illegális. És így Magyarország sok éve törvénysértő ország, és így menetel zavartalanul egy új fasizmus felé, és ebben cinkosa pl. Kanada, USA, Ausztrália, Anglia, India, stb. – mindazok az országok, akik aláírták a Magyarországot érintő 1947-es párizsi békeszerződést. Így hát a világon egy szem magam mantrázom, ahol csak tudom – és egy rövid kivonattal reagálok itt (is) a KMH fenti híradására & a kommentekre, egy kissé hosszúra sikerült blogcikkemből ( http://evitae.wordpress.com/2012/06/17/nem-eleg/ ):
    .
    “Erre a demonstrációra az összes demokratikus ellenzéki erőt meghívtuk” – mondják első helyen a szervezők. Ezzel csak annyi a gond, hogy Magyarországon nem léteztek és nem léteznek demokratikus erők. Ugyanis ha lettek volna, ha lennének, akkor azok nem hagyták volna, de legalább most nem hagynák, hogy Magyarország a saját törvényét megszegve, nácikat dédelgetve, zavartalanul masírozzon egy új fasizmus felé. Úgy gondolom, hogy egyetlen – valódi – demokratikus “erő” sem hagyná, hogy az országa folytatólagosan törvénysértést kövessen el azzal, hogy törvény által (is) tiltott fasiszta szervezetek vegyék birtokba egyre gyorsabb ütemben és egyre durvább módon az országot.
    .
    Néhány baloldali tette meg az egyetlen értelmes, érdemi lépést a magyarországi törvénysértés ellen: pert indítottak a magyar állam és ügyészség ellen az illegális náci szervezetek működése fölötti szemhunyása miatt! És azóta sem hallottam arról, hogy bármiféle “demokratikus erő” melléjük vagy mögéjük állt volna!
    .
    Zsák a foltját meglelé: a tér egyik oldalán az illegális nácik, a másikon pedig az őket legitimáló “ellenzéki” megélhetési és látványpolitikusok.
    .
    Kedves illúziófüggő NetTársam! Majd ha olyan “demokratikus erőről”, olyan mozgalomról, olyan tüntetésről szerzel tudomást, amelyik a probléma gyökerét, e törvénysértést legalább kimondani, a megszüntetését legalább megcélozni meri, akkor szólj! Addig nem érdekel egyetlen “demokratikus” párt, egyetlen “demokratikus” közéleti képmutató, hazug, gyáva verbálpettingje, egyetlen szépnevű, magát akárhány milliónak is nevező “demokratikus” civil szervezet, fészbúk “csoport” performansza se. (Hányni mástól is tudok.)

  • Bencsics Klára

    Evité. nagyon sok mindent írt. De sajnos tele van hibával. Kezdem az 1947- békeszerződéssel.Mit írt ott alá Kanada például, ami hibás lenne magyarság szempontjábol?
    A fasiszták kihaltak Muszulini kora óta. Egy szélső jobbos párt NEM csak a magyar parlamentbe jutott be, hanem többekközött Németorszában is.
    T.i. a demokrácia, a parlamentizmus erről is szól.Joga van pártot alakitani bárkinek, s ha elég sok követője van,a választáskor bejut a parlamentbe is.
    Ha tetszik, ha nem.
    Na már most, a megválasztott képviselőnek joga van felszólalni, akár milyen hülyeséget mond , akkor is. Lehet ellene felszólalni , az igaz. Vagy leszavazni, mást nem tud tenni a többségben lévő párt sem.
    Furcsának tartom, hogy ezárt az egész országot, az egész kormányt valaki lefasisztázza, vagy nácizza.
    Minden esetre ez arra vall, hogy még a diktatura szellemét nem tudta levetni valaki, s nem tudja elviselni a több párt rendszerben működő parlamentet. Lemaradt minimum 25 évvel.

  • EVITAE ! Inkább írta volna ezt a Magyarország elleni terjedelmes vádiratot tele helyesírási hibával, akkor legalább lett volna a maga számára egy mentség, mégpedig, hogy ez a szegény elkeseredett ember csakis emigráns lehet kit biztosan nagy sérelem érhette a múltban és ezért ilyen borúlátó. Azt írja „Magyarország sok éve törvénysértő ország és így menetel zavartalanul egy új fasizmus felé”…Erre a hazug állítására, csupán egy válaszom van,
    NEM KELL FÉLNI NEM FOG FÁJNI !

  • asher alexander

    bencsics!
    -„a fasisztak kihaltak mussolini kora ota”-
    mond mar te szegeny szerencsetlen szellemi hajlektalan!!!orvos latott mostanaban??
    akkor szerinted pl,; a „lega nord”,vagy pl,; az M.S.I.-(destra nazionale)-az micsoda??az fel se tunt hogy a mussolini unoka bent ucsorog az olasz parlamentben,mar tobb mint 20 eve,mint kepviselo az ujfasiszta partok neveben!?!!
    menjel szepen doktorhoz surgosen!!
    mellesleg a Deutsche Bundestag-ban NINCS bent az N.D.P.!!!!ne aruld el senkinek,de azok csak a tartomanyi valasztasokon nyertek ezt-azt!!-azt is foleg a volt ddr-es teruleteken mint pl ,; pomerania!!

  • asher alexander

    bencsics,;-az NDP -(vagy NPD)-a legnagyobb aranyu gyozelmet Csak a Mecklenburg-Pomerania-i Helyhatosagi valasztasokon tudott elerni!!
    mashol egyszeruen kigolyoztak oket!!

  • Libás Mihály

    javorszky

    ha ezt ugy erted, hogy a szocialistaktol atvandorol apenz az orbanek szamlajara, akkor tevedsz, sokkal jobb helyen van az a szocialistaknal, orban meg a sleppjevel egyutt takarodjon, igy is rabolt epp eleget az elmebetegje!neked meg azt ajanlom eljussoljal, mert valoban azok taborat gyarapitod, akik a fasizalodastol sem riadnak vissza sajat bankszamlaik gyarapitasara….megjarod meglasd!

  • Tisztára rettegek az éledező újfasizmustól! Hiába no, aki rettegni akar, az bizonyára meg is találja rá a lehetőséget, avagy megteremti rémképét! Nem ártana a kettős mércét elfeledni, akkor tán a fasizmus is jól megérdemelt helyére kerülne, mert addig a levágott fejek helyére mindig új nő, mert ti tápláljátok azokat!

  • Asher!Baromira unom már a holokauszt unos-untalan ismételgetését. Valahogy a 3 millió ukrán éhenhalatottról, a közel 100 millió komcsi áldozatról szó se esik! Most már csak azon kéne vitatkozgatnunk, mi a szörnyűbb – éhen halni 2-3 hét alatt, avagy 5 perc alatt gáz által a krematóriumban! Az egyikért –jogosan – kivégeznek, a másikról viszont szerényen elhallgatunk, sőt a vörös csillagot akár fel is magasztalják!

  • Az, hogy a barmoknak mint maga unalmas a Holocaust, az nem csoda, hiszen a magyarok tetemes része anti-szemita és soha nem ismerte el a Horthy és Szálasi korszakban elkövetett bűnét. Ma ezek a barmok inkább hazudnak, tagadnak és újra akarják lejáttszani a zsidók kiirtását, kitasz´tását a társadalomból. Ez a Jobbik célja és ezt támogatja a Fidesz/KDNP és magának is azért lehet unalmas, mert csendben akarja elvégezni „amit Szálasi és Hitlen nem tudott befejezni”. Tegyen koszorút ideálja, Prohászka Ottikár szobra alá! Lehet, hogy a Viktor/Vona kettőssel is ott találkozhat majd.

  • Tatulus, már megint hazudsz. Szemennyei majd minden cikke arról szól. Különben, ha unod a Holokausztról szoló megjegyzéseket, ne olvasd. Persze, dehogy unod, csak úgy falod, kéjesen örvendezve mások kinjain.

  • Tatulus:
    Én meg baromira únom már hogy vérnáci létedre itt lógsz még mindig.

    Amúgy meg
    Harthyzmus = Félfeudális államberendezkedés. ( Bencsics és többiek : hát csak hajrá…)

  • Cupido írta egy másik cikkhez.

    „Történt egyszer hogy egy bölcs ember egy társaságban elmondott egy viccet.Mindenki hisztérikusan nevetett,az ember újra elmondta a viccet már kevesebben nevettek.Újra és újra elmondta addig míg mindenki unott fejjel reagált a csattanóra.ekkor elmosolyodott és megkérdezte,nem tudtok újra és újra nevetni a viccen,de akkor miért tudtok ugyanazon a dolgon siránkozni örökön örökké?

    Szerző Cupidó | június 22, 2012, 2:11 du. ”

    Nagyon találó és igaz.

  • Szerző kopacsi | június 24, 2012, 10:14 de.

    kopácsi, ezt csak te szeretnéd, valami számomra eddig megfejthetetlen rejtély miatt, hogy akár Tatulus, akár mások így érezzenek.

  • asher alexander

    tatulus!
    azert hogy nalatok eddig senkit vagy majdnem senkit sem vontak felelossegre a vorocsillag egisze alatt elkovetett bunokert,azert kizarolag ti magatok vagytok a felelosek!!
    azert csak a sajat magyar hazadban keresd a mindenkori-(1989 ota NEM csak a szoc part volt hatalmon ugye???! a fideSS is!! upsz!!)-vezetoitek kozt bunbakot!!azert mi zsidok nem vagyunk felelosek!!

  • Annamaria Ruttkay-Saghy

    Igazàn „röstellem”, hogy a Holocaust ennyire unalmas egyeseknek,de talàn nem kellett volna megszervezni és megengedni, hogy megtörténjen, mintahogy most sem kellene megengedni az alamuszi és jolszervezett gyülölködést Magyarorszàgon. Vagy :Urambocsàss: ha tisztàba tették volna a dolgokat annak idején,a hàboru utàn: mint ahogy Németorszàgban ezt meg tudtàk tenni, akkoris jobban àllnànk moràlisan.De nem, mindent a szönyeg alà be.
    – A magyarorszàgi vezetôk beszédei pedig, amit manapsàg megeresztenek a külfôld felé:mondvàn, hogy minden a legnagyobb rendben van: engem Arafat beszédeire emlékeztetnek: màst mondott angolul beszédeiben, az ujsàgiroknak,a TV-interjuiban stb. és teljesen màst arabul, „hàzi” hasznàlatra.
    -Làsd: a Horty-szoboràllitàsàrol véleménye a magyarorszàgi nagyfönöknek: az interjujàt pàr nappal ezelött olvastam:azt mondà erröl: az a körzeti közigazgatàs dolga, hogy àllitanak-e szobrot, vagy nem…beszélhetnénk a kettös mércérôl meg a duplafenekü mondanivalokrol-
    -A kommunista rezsim àldozatairol pedig ebben a lapban elözöen és pàrhuzamosan megjelent cikkekben-tanulmànyokban lehet olvasni. Részletesen, és adatok,forràsok alàtàmasztàsàval megirt alapos cikkek – azoktol is megàll az ember szivverése. Feltéve,ha az embernek van szive.

  • Horthy nem volt hibátlan, kint senki sem, de aki nem ismeri a történelmet, az ne blablázzon. különösen nem gybognarjr, mert csak uszítani tud, de a történelemhez nem ért, vagy szándékosan hazudik. Horthy „fehérterrorja” egy kinagyított kommunista mese. Amikor visszafoglalták az országot a tömeggyilkos kommunistáktól, persze, hogy többen meghaltak, de amint túlkapások Horthy tudomására jutotta, rögtön számon-kérte, leállította őket. Ne akarja ezt senki se hasonlítani Kun Béláék vörös terrorjához, ami folytán szisztematikusan irtották a falvak értelmiségi embereit gépfegyverrel, amikor páncélvonattal járták az országot. Ők több száz, közel ezer embert (lehetőleg vezető embereket) szándékosan tervezve gyilkoltak. Ezt meg kellett állítani.
    Horthyt a nürnbergi perben nem csak felmentették, de megdicsérték és haláláig zsidó családok tartották el egész családját Portugálban. Amellett, hogy valóban lövés nélkül visszaszerezte az elcsatolt de magyar-lakta területek egy részét megkísérelte a „magyar” utat a nagyhatalmak között.Dacolt Hitlerrel, nem engedte a németeket rajtunk keresztül Lengyelországba, ezért majd 200000 Lengyel, ezek között legalább 50000 zsidó tudott Magyarországra jönni. Amikor a Szlovákok önként kiadták az összes zsidot Hitlernek kérés nélkül, a románok több mint 200000 zsidót masíroztattak gyalog a Kárpátokon túlra a legnagyobb brutalitással 1940-ben, akkor Horthy csak azután küldött hadsereget keletre, amikor már német álcázott repülők bombázták Kassát és Budapestet és a második hadsereget angol és zsidó tanácsra küldte, hogy megakadályozza Magyarország megszállását a németek által.A háborúból ő kétszer is ki akart szállni, Anglia visszautasította és Stálinhoz küldte, Egyik fiát megölték, a másikat koncentrációs táborba vitték a németek. A végén mégis megszállták az országot és a Horthy családot Austriába szállították.Horthy megállította a vonatokat Ausschwitzba, amig hatalma volt.
    Magyarok többsége sose volt antiszemita, a negyvenes években több ezer zsidót bújtattak családoknál, kolostorokban, A Vatikán több m int 10000 vízumot állított ki és a budapesti gettókban is közel 200000 en menekültek meg, hála Istennek, családom egy része is. A gettóról gondoskodott a budapesti rendőr-parancsnok, védték, egy időben a Wehrmacht segítségét is kérve olyan vad nyilasok ellen akik többször próbáltak embereket a Dunapartra vinni, hála Istennek csak néhányat sikerült nekik a Dunádba lőni. Ez a rendőrparancsnok kísérte Vallenberget többször a gettóba, ahol kereste a kimenekítendő pénzes embereket.
    Nos egészben a magyarok két hadsereget küldtek, mert Hitler és az Antant követelte keletre és ezzel majd fél milió magyar ember vesztette életét főként azért, hogy Hitler ne szállja meg Magyarországot és így minél több zsidó megmenekülhessen.
    Ezért voltak a zsidók hálásak Horthynak a háború után és ezért kéne minden zsidónak hálásnak lenni a magyarok felé, mert közel 500000 magyar áldozta magát értük (nem tudták, hogy miért teszik). Tehát magyaroknak kéne tulajdonképpen kártérítést kapni a zsidóktól és nem fordítva.
    Horthy nem volt szuper, de nem tapad vér a kezéhez, mindvégig becsületesen és emberségesen viselkedett. A délvidéki tulkapások vádlottjait még a háború alatt bíróság elé állították.
    A történelmet megérteni és az igazság szerint tanítani, nem vádaskodni. Csak így lesz béke a földön.
    Horthy megérdemli, hogy valóság szerint értékeljük és ha Vallenberg kapott egy szobrot, akkor Horthynak akár kettő is járna. Jobb ember volt, mint akármelyik politikus kortársa a környező országokban. Csak ez lehet a mérce, nem a mai agymosott történelemhamasított gondolkozásunk

  • Jávoszkickij :
    Ne köhögj már kérlek a Zisten szerelmére !
    Akkora sületlenségeket írsz hogy melletted a Jimbó/Dakota-féle jólösszeszokott páros is csak a futottak még kategóriában nyerhet el valami kis nyeretlen pozíciót.

  • asher alexander

    dori!
    1,; horthy parancsara 1942-ben,kiadtak a nemet einsatzkommandok reszere-(elobb korosmezore,majd a 42-tol magyarhatartol kb 200km-re levo kamenec podolskij-ba)-23000 kulfoldi allampolgarsagu zsidot,tobbsegukben lengyel,osztrak,szlovak allampolgarokat!!
    mindezt anelkul hogy az ukrajna teruleten mukodo ket einsatzgruppen vezetoi,-(Dr Nebe,es Jeckeln)-csak egyszer kertek is volna!!
    2,; horthynak kene halasnak lennunk??
    nocsak!!
    csak nem azert mert parancsba adta Ferenczy csendoralezredesnek hogy szemelyesen felugyelje-(ferenczy volt a zsidougyi biztos horthy alatt)-a teljes videki zsidosag deportaciojat,kifosztasat 1944 aprilisa-juniusa kozt?!!
    koztuk jomagam,es a teljes csaladom!!
    -no es netan fizessek „karteritest” a magyaroknak,mert deportalhattak a csaladomat a megsemmisito lagerekbe??!
    ejnye no!!
    es meg mi nem kellene?
    megjegyzem!!
    NEM KAPTAM,ES NEM IS KERTEM SEMMINEMU KARTERITEST SENKITOL MAGYARORSZAGROL,-megmielott ezel vadolnanak meg itt!!

  • Tiszteletem, kedves Dori!

    Gayza, nem ártana néha gondolkodnod is.

  • Geyza, te is egy „nagyon” elkeseredett, borúlátó emigráns vagy, de amikor hülyéskedsz legalább az Isten nevét hagynád ki – Isten nevét hiába ne vedd ! hát nem félsz az Istenke nyilától ? Hát már Isten nevét is Z-vel kellesz írni ?

  • Igazán remek, ez a fasiszta, náci, mi van még? – homofób, antiszemita jelzőhasználat azok erőssége, akik – érvek híján – csak legázolni, gyalázni tudják ellenfeleiket, avagy kéjes örömet éreznek valaki gyalázásában, aki feltétel nélkül nem vallja nézeteiket azonos módon.
    Hogy kedves magyargyűlölő cionista Asherünk folyamatosan ismételgeti (gondolom, hogy el ne felejtsük) az Ő és családja szenvedésit, még megértem, mert szomorú és fájdalmas emlékekről van szó, de hogy ezt nekünk rója fel, azt már kevésbé. Azt meg még kevésbé, hogy (ballibes elvtársait kivéve) az egész magyar népet felcímkézi antiszemitának. Dori-val kell egyetértenem Hothy ügyében. Csak az itt lévő lumpenproli lelkületű geyza és társai véresszájúskodnak, értelmes emer helyére teszi a dolgot. Kopácsikám, te még olvasni se tudtál, mikor titokban elolvastam (anyámék eldugták) az első könyvet Auschwitzról (Pontos címre nem emlékszem, talán egy Zsidó orvos visszaemlékezései,vagy más, de az embereken végzett kísérletekről is szólt, képekkel).Na ez volt a „kéjes örvendezés mások kínjain – szerinted” Borzalmas volt és megalapozta a nácik iránt érzett utálatomat, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne vegyem észre, mint azt sok zsidó újságíró és író is tette, hogy egyesek hogyan csináltak üzletet a Holokausztból! Hogy ne vegyem észre, hogy bizonyos balliberális zsidó és nem zsidó értelmiségi körök, hatalmi és pozíciószerzési célból, hogyan próbálják nácinak, antiszemitának beállítani ellenfeleiket. Itt is ez folyik, ezért ez tőletek csak megerősíti a hitemet, hogy helyesen járok el, mondok véleményt.

  • bencsics!!
    ne hazudj!!!!!!
    43-ban meg nem volt deportalas!!az 44 aprilisaban kezdodott tomegesen!!
    persze az meg se fordult az “agyadban”,hogy magyarorszag nemetorszag oldalan hadat uzent az usa-nak-(is),igy a bombazas ennek a haduzenetnek egyenesagi termeszetes kovetkezmenye!!
    a deportaciokhoz -(1943-ban)-az amerikai bombazasoknak SEMMI KOZE!!!

    Szerző asher alexander | június 16, 2012, 6:08 du. Asher te hazudsz!1942-ben a szlovákok már deportálták a zsidókat.

  • dori!
    1,; horthy parancsara 1942-ben,kiadtak a nemet einsatzkommandok reszere-(elobb korosmezore,majd a 42-tol magyarhatartol kb 200km-re levo kamenec podolskij-ba)-23000 kulfoldi allampolgarsagu zsidot,tobbsegukben lengyel,osztrak,szlovak allampolgarokat!!
    mindezt anelkul hogy az ukrajna teruleten mukodo ket einsatzgruppen vezetoi,-(Dr Nebe,es Jeckeln)-csak egyszer kertek is volna!!
    2,; horthynak kene halasnak lennunk??
    nocsak!!
    csak nem azert mert parancsba adta Ferenczy csendoralezredesnek hogy szemelyesen felugyelje-(ferenczy volt a zsidougyi biztos horthy alatt)-a teljes videki zsidosag deportaciojat,kifosztasat 1944 aprilisa-juniusa kozt?!!
    koztuk jomagam,es a teljes csaladom!!
    -no es netan fizessek “karteritest” a magyaroknak,mert deportalhattak a csaladomat a megsemmisito lagerekbe??!
    ejnye no!!
    es meg mi nem kellene?
    megjegyzem!!
    NEM KAPTAM,ES NEM IS KERTEM SEMMINEMU KARTERITEST SENKITOL MAGYARORSZAGROL,-megmielott ezel vadolnanak meg itt!!

    Szerző asher alexander | június 24, 2012, 6:43 du. Asher!Megint hazudsz,Rabe von Pappenheim ez a nazi féreg intézte hogy a magyar csapatok bevonuljanak ukrajnába, a magyaroknak nem ukrajna volt fontos hanem Bánát és Erdély vissza foglalása.

  • Jávoszkickij :
    Ne köhögj már kérlek a Zisten szerelmére !
    Akkora sületlenségeket írsz hogy melletted a Jimbó/Dakota-féle jólösszeszokott páros is csak a futottak még kategóriában nyerhet el valami kis nyeretlen pozíciót.

    Szerző Geyza | június 24, 2012, 5:38 du. Geyza ha a hülyeség hajtaná a biciklidet kontrázva mennél fel a Himalájára.

  • Nna..egy újabb istenverte Horthy-mosdató történelem-hamisító.
    Tessék mán elfáradni a levéltárakba és utánajárni a dolgoknak !

    Dakoca: Minek ? Bármeddig is gondolkodom Magán és szavain , mindig az jön le hogy a Maga szavain és alattomos jellemén nem érdemes gondolkodni.
    Már ismerjük itt magát.
    Sajnos.

  • heheheheheeheeheheheeeeeheheheheehehheEHEHEEHEEHEHEHhhhheeehh heheh…Jávorszky…

    Kettő dolog :

    1 : nem hinném hogy emigráns lennék..ahogy most kinézek dombon álló nappalim ablakán , igen szépek a budai hegyvidék esti fényei.
    1 :borúlátó sem vagyok , hacsak nem a magafajták jelen ámokfutása miatt.
    3 :Isten neve nem kihagyható , annélkül nincs tréfa manapság.
    4 : Nem félem a Zisten nyilait. Elektromos szakember vok , tudom a módját miképpen kő azokat levezetni a fődbe.
    5 : Amúgy meg sokat jártam ( magányosan ) a fellegek felett , hidd el nincs ott egy darab Isten sem.
    6 : Később sok olyan eszköz készítésében vettem részt amik már a légkörön kívül járták titokzatos útjaikat , azok sem jeleztek a nagy semmin meg nehány kósza részecskén kívül semmit.

    Remélem ez a kettő dolog , amit felsoroltam , meggyőző volt.
    ( Szaal nincs mitől félni. Legalábbis ebben a vonatkozásban. )

  • asher alexander

    megunvan az orokos mocskot,foleg az egyes kanadai melymagyar neonyilasoktol,-felhivtam nehany kituno baratom es szervezetuk figyelmet rajuk!!minden tagja az adott szervezetnek kitunoen ki-kepzett szakemberek!
    szervezet,; Toronto South Cook County Jewish Defense League !!

  • asher alexander

    kupi!
    te hazudsz!!!!
    mert a szovjetunio megtamadasaval egyidoben vonultak be a magyarok karpataljara!!

  • asher alexander

    kupi,;
    te szerencse’tlen kis senki!!
    itt MAGYARORSZAG-rol volt-van szo!!!

  • Ne haragudj, kedves gayza, nem akartalak túlterhelni ilyen nehéz kéréssel:)

  • Geyza,,junius 25.2012.4:20 DU. Humorérzéked az van, bár eléggé drasztikus és önpusztító !
    Majd egyszer, amikor kilépsz az elhasznált biológiai „ruhádból”, s azt ismét fölvenni magadra már képtelen leszel (bármily kétségbeesetten igyekeznél) akkor majd egy egészen másféle, váratlan meglepetésekkel teli utazásban lesz részed, s azonnal megvilágosodik majd előtted, hogy sem az elektromos szakember tudásodat…..se humorérzékedet …… ott nem tudod hasznosítani.
    Amit gondolsz – az vagy, s ugyanaz vár odaát. Egyszerű logika.
    Aki nem hisz Isten létezésében hogyan is láthatná meg ŐT ?

  • Horthy diplomácia útján érte el, hogy a trianoni határokat korrigálják és a főleg majd tisztán magyarok lakta de elcsatolt vidékek egy részét visszacsatolják (Kassa, Kárpátalja, Északéerdély és a Délvidék egy része. Itt és ekkor az egyetlen lövöldözéseket a szerb partizánok tették, akik gyáván, háttérből, mint éleslövészek löttek ki számtalan magyart. Ezután történtek megtorlások, mert a lakosság nem akarta (félt) kiadni a tetteseket. Nos a magyar hadvezetés bíróság elé citálta a tulkapásokért felelős magyar tiszteket. Nos a szerb partizánokat, akik előtte és utána is magyarok ezreit (magyar férfiakat, és főleg a vezetésre alkalmas személyeket) gyilkolták és ezzel a magyarok holokausztját okozták, a mai napig nem vonta senki felelőségre. (Holokauszt az, amikor valakit a származása miatt száműznek, gyilkolnak), ahogy az a zsidókkal történt.
    A németek megszállták Magyarországot 1944 márciusában, tehát ami azután történt, már nem Horthytól jött és a családot deportálták egyik fiát megölték, a másik koncentrációs táborba került.
    A románok több magyar faluban magyar-ellenes progromokat deprtálásokat követtek el, amelyek megközelitették a holokaust mértékét. De ők 1940-ben 200000 zsidót gyalog masíroztattak a Kárpátoktol keletre. A többség nem élte túl. Az ukránok több falú népét irtották, mert magyarok voltak.
    A magyarok mindig toleránsok voltak a nemzetiségekhez, nálunk nincsenek tömegsírok mint az oroszoknál, szerbeknél vagy cseheknél. A magyarok elleni gyűlölködésnek nem lehet történelmi alapja, ez egy szándékosan szított, politikailag irányított mesterséges folyamat. Ezt főleg a „magyar” baloldali és „liberális” körök mozgatják.(a liberálist idézőjelben, mert nekik mindent szabad, de aki más véleményen van azt ők nácinak fasisztának…. nevezik, tehát a liberalizmushoz és demokráciához semmi közük)
    Ne vegyetek benne részt.
    Ahogyan már írtam, Horthy a kortársai között, mint politikus, mint ember előkelő helyet foglalt el. 100-szor jobb, mint Tiszo, aki pénzért árulta a zsidókat, vagy a szemét Churchill, aki felrobbantatta azt a holland tengeralattjárót, amelyik időben jelezte a japánok támadását Perl H-ra, hogy ne legyen tanu arra, hogy ezzel akarták az USA-t behozni a háborúba és tudták előre a támadást. A több ezer áldozatra szükség volt, ..Nem folytatom, mert minden háboru és gyűlölködés utálatos, de többeknek nagy üzlet.
    dori

  • Asher úr! Szépen kérem, fogja vissza magát – utalnék itt az állandó fenyegetőzéseire – mert ezek valóságtartalma nulla. Csak önmagát járatja le ezzel, meg persze a zsidóságot. Lehet, hogy Izraelben az ön „kitűnő barátai” jól és büntetlenül gyakorolhatnak védtelen palesztinokon, azonban Kanada és Magyarország nem az a hely, ahol a cionista vitézek büntetlenül garázdálkodhatnak. Megjegyzem, különösen akkor, ha Ön olyan személyeket nevez nácinak, fasisztának, akiknek semmi közük ezen eszmékhez, csupán adott témában nem értenek Önnel egyet. Itt jobboldali részről semmiféle fizikai fenyegetés nem hangzott el eddig, vagyis úgy tűnik, liberálisként is jobban beválunk, mint Önök, akik állítólag demokraták, és liberálisok.

  • kupi!
    te hazudsz!!!!
    mert a szovjetunio megtamadasaval egyidoben vonultak be a magyarok karpataljara!!

    Szerző asher alexander | június 26, 2012, 5:58 du. Asher felborult szemétláda!A Barbarossa tervről nem hallottál,hol voltak a magyarok mikor a románok már zsidó vérben fürödtek Ukrajnába,de te a feneketlen magyar gyűlöleted nem ismer határokat!Az 1938-as bécsi döntés után,1939 március 15-én a magyar hadsereg vissza foglalta Kárpátalját,a magyarok Bánát és Erdély vissza foglalására készültek,nagy ívben lesz@rták Ukrajnát meg téged is!!!!!!

  • Tündérmesét mond, mint amilyent a matolcs pofázik a magyar gazdasági életről. Magyarországon a magyar történelmet megrendelésre változtatják, de minden alkalommal a fele hazugság.
    .
    Szerencsére a levéltárakban van elég anyag, hogy elfogultságtól mentes történészek is írhassanak tényeken alapuló történelmet. Természetesen kevés ebből, amit lefordítanak magyarra, mégkevesebb, amit az emberek elolvasnak és egyik sem kerül az iskolák tananyagába. Magyarország a mai napig letagadja a történelmében elkövetett szégyenletes fordulatok nagy részét.
    .
    Magyarország az egyetlen európai ország, amelyik a mai napig nem ismerte be teljes egészében elkövetett bűneit és azokat nemhogy lerótta volna, de most dicsőíti újra. A Horthy kultusz és a Jobbik népszerűsége erre a bizonyíték!

  • upi,;
    te szerencse’tlen kis senki!!
    itt MAGYARORSZAG-rol volt-van szo!!!

    Szerző asher alexander | június 26, 2012, 6:00 du. Asher!Kinyalhatod hungarikum!Nézd már meg mit írtál,általánosítottad hogy (43-ban meg nem volt deportalas!!az 44 aprilisaban kezdodott tomegesen!!)

  • megunvan az orokos mocskot,foleg az egyes kanadai melymagyar neonyilasoktol,-felhivtam nehany kituno baratom es szervezetuk figyelmet rajuk!!minden tagja az adott szervezetnek kitunoen ki-kepzett szakemberek!
    szervezet,; Toronto South Cook County Jewish Defense League !!

    Szerző asher alexander | június 26, 2012, 5:55 du.Asher vedd be minden mélymagyarnak a vérnyomáscsökkentő orvosságodat,aztán aludd ki magad!

  • asher alexander

    tatulus!!
    keso banat!!
    kedves barataim min Mr Kahana,most keresik elo a kanadaban elo neonyilas magyarok valodi neveit,lakcimeit,tel szamaikat,munkahelyuk cimet,stb-stb!!
    az illetekes kanadai birosagon feljelentest tesznek ellenuk holocaust tagadas,es diffamacio vadjaval!!
    addig nem nyugszunk amig a birosag vissza nem vonja allampolgarsagukat,es ki nem utasitjak oket kanada teruleterol!!
    ez van!!
    korabban kellett volna gondolkodni,hogy mit es hogyan engedhet meg maganak akarmelyikuk is!!

  • asher alexander

    frau duro dora!!
    mert ugye hogy onrol volna itt szo!!
    horthy „diplomacia” utjan mi??
    akkor mit kerestek a magyar taboricsendor alakulatok osszpontositva az ukran hatarra mar 1940 oktoberetol??
    gondolom a fegyvereik utan-(turan tankok,nimrod onjaro lovegek,toldi nehez harckocsik,stb)-nem egyszeru vasarnapi turistakrol volt szo ugye!!?upsz!!
    ja!!
    meg ugye „ha” csupan diplomaciarol lett volna szo,mi szukseg volt a ruszinok kivegzesere -(ugy kb 300 fo,nok gyerekek,oregek)-1941-ben MUNKACSON A MAGYAR HONVEDEK ALTAL!!!!LATTAM A KIVEGZEST A SAJAT SZEMEMMEL!!VELNUK ZSIDOKKAL TEMETTETTEK EL OKET UGYANIS!!

  • heheheheheeheeheheheeeeeheheheheehehheEHEHEEHEEHEHEHhhhheeehh heheh…Jávorszky…

    Kettő dolog :

    1 : nem hinném hogy emigráns lennék..ahogy most kinézek dombon álló nappalim ablakán , igen szépek a budai hegyvidék esti fényei.
    1 :borúlátó sem vagyok , hacsak nem a magafajták jelen ámokfutása miatt.
    3 :Isten neve nem kihagyható , annélkül nincs tréfa manapság.
    4 : Nem félem a Zisten nyilait. Elektromos szakember vok , tudom a módját miképpen kő azokat levezetni a fődbe.
    5 : Amúgy meg sokat jártam ( magányosan ) a fellegek felett , hidd el nincs ott egy darab Isten sem.
    6 : Később sok olyan eszköz készítésében vettem részt amik már a légkörön kívül járták titokzatos útjaikat , azok sem jeleztek a nagy semmin meg nehány kósza részecskén kívül semmit.

    Remélem ez a kettő dolog , amit felsoroltam , meggyőző volt.
    ( Szaal nincs mitől félni. Legalábbis ebben a vonatkozásban. )

    Szerző Geyza | június 25, 2012, 4:20 du.Geyza!A levegőt a szelet sem látod mégis tudod hogy van.

  • asher alexander

    kupi!
    te agyilag zokni!!
    1940-41-rol van szo te Niemand!!
    A romanok hol voltak ukrajnaban „zsidoverben” te szerencsetlen hulye???mar a foldrajz se megy mi te majom!!?
    a magyarok igen is kovettek el meszarlasokat ukrajnaban tetszik ez vagy sem!!

  • asher alexander

    kupi te hulye kis senki!
    1942-ben a MAGYAROK adtak ki a Nemetek reszere-(anelkul hogy azt csak egyszer is kertek volna a nemetek!!!!!)-23000 appatrid zsidot!!
    az egyszeru kozonseges tomeggyilkossag volt magyar reszrol,es nem deportacio!!

  • asher alexander

    kupi!
    lehet „jopofiskodni” nyugodtan!!-de………………….megkapja MINDEGYIK KIVETEL NELKUL azt amit ilyenkor kapniuk KELL!!
    utolagos reklamacionak NINCS helye!!

  • Asher! Agg korodra való tekintettel szépen figyelmeztettelek, de csak nem hagyod abba!
    Azt hiszem ideje felhívni a belügy és a terrorelhárítás figyelmét a magyar állampolgárok elleni fenyegetődzéseidre – beleértve cionista – terrorista barátaid magyarországi jelenlétére!
    Érdekes lesz egy parlamenti felszólalás az ügyben, aztán a vízumod visszavonása! Tudod, a demokrácia már csak ilyen – rátok is vonatkozik!

  • frau duro dora!!
    mert ugye hogy onrol volna itt szo!!
    horthy “diplomacia” utjan mi??
    akkor mit kerestek a magyar taboricsendor alakulatok osszpontositva az ukran hatarra mar 1940 oktoberetol??
    gondolom a fegyvereik utan-(turan tankok,nimrod onjaro lovegek,toldi nehez harckocsik,stb)-nem egyszeru vasarnapi turistakrol volt szo ugye!!?upsz!!
    ja!!
    meg ugye “ha” csupan diplomaciarol lett volna szo,mi szukseg volt a ruszinok kivegzesere -(ugy kb 300 fo,nok gyerekek,oregek)-1941-ben MUNKACSON A MAGYAR HONVEDEK ALTAL!!!!LATTAM A KIVEGZEST A SAJAT SZEMEMMEL!!VELNUK ZSIDOKKAL TEMETTETTEK EL OKET UGYANIS!!

    Szerző asher alexander | június 27, 2012, 7:09 du. Asher lábon hordtad ki az agyhalált?A határ őrizettet 1920 januártól a csendőrég vette át,azért voltak az ukrán határon.Turán tankok mi?Meg önjáró lövegek,hány liter után voltak ilyen látomásaid?Az NKVD bűneit is a magyarokra kened?

  • kupi!
    te agyilag zokni!!
    1940-41-rol van szo te Niemand!!
    A romanok hol voltak ukrajnaban “zsidoverben” te szerencsetlen hulye???mar a foldrajz se megy mi te majom!!?
    a magyarok igen is kovettek el meszarlasokat ukrajnaban tetszik ez vagy sem!!

    Szerző asher alexander | június 29, 2012, 9:07 de.Már látom személyesen Artz Heimer-kór úrhoz van szerencsém. A szovjetunió megtámadása mikor volt te igen hülye?Nézd már meg hogy mire válaszoltam!Bebaszva meg ne fórumozz mert ritka nagy baromságokat írsz!

  • kupi!
    lehet “jopofiskodni” nyugodtan!!-de………………….megkapja MINDEGYIK KIVETEL NELKUL azt amit ilyenkor kapniuk KELL!!
    utolagos reklamacionak NINCS helye!!

    Szerző asher alexander | június 29, 2012, 9:14 de. Semmi gond asher,tudjuk hogy az elmeroggyantak intézetében most van az ápolóknak kávészünete te meg odalopakodtál a számítógéphez.

  • asher alexander

    tatu!
    parlament??
    jaaaaa!!csak nem a magyar Reichstag-ra gondoltal,ahol a magyar Fuhrer es Gauleiter-ei pofaznak hulyesegeket ossze-vissza?ugassatok csak!!
    attol fuggetlenul ugy lesz ahogy elore megirtam!!nincs irgalom!!!!
    a magyar „elharitas”??ugyan kerem!!az csak egy hulye vicc!!-a mienk ezerszer kemenyebb-utokepesebb!!
    mondtam nem?-keso banat!!utolagos panasznak NINCS helye!!

  • asher alexander

    kupi!
    meshuga goy!!
    ugass csak!!-most meg teheted!!-………………………………..de az semmin sem valtoztat!!!
    nem allunk el a szandekunktol,addig amig csak egy koszos neonyilas magyar letezik Canada-ban!!
    minden eszkozzel odaig visszuk hogy kiutasitsak oket orokre onnet!!

  • Nahát nahát.
    Az alja-nácikból kitört itt is a ” wasalbertizmus ” .
    ( Hamár nem gyilkolhatnak fizikailag , legalább mocskolják az oldal lakóit. Ahogy Parteingenosse Was és kies különítménye gyilkolta a román és ukrán parasztokat. )

  • Némáoda : Cuppi egy asztrállélek ! Holott pedig azthittem hogy kisnyilas.

    Jávorszki tekintetesné :
    Maga meg még mindig hisz abban a baromságban , amit a nyilas bányarém térjeszt , hogy a Magyarság a Plejádokról vagy honnan érkezett ide harmincezer éve , kék Bocskai-kabátban , és lélekvándorlás útján tartósította magát ?

  • Dakóca:
    Ahhoz hogy Kiskegyed engem ” túlterheljen ” legalábbis hetven tonnásnak kéne lennie.

  • kupi!
    meshuga goy!!
    ugass csak!!-most meg teheted!!-………………………………..de az semmin sem valtoztat!!!
    nem allunk el a szandekunktol,addig amig csak egy koszos neonyilas magyar letezik Canada-ban!!
    minden eszkozzel odaig visszuk hogy kiutasitsak oket orokre onnet!!

    Szerző asher alexander | június 29, 2012, 6:26 du. Asher! Hogy lehet hogy Heinz Edgar Lehmann nazi soha nem lett felelősségre vonva?

  • Gayza, ez igen gyengus riposzt volt részedről.
    Szerintem próbálkozz vele a The days inn Montreal-on 🙂

  • Dakóca:
    Ahhoz hogy Kiskegyed engem ” túlterheljen ” legalábbis hetven tonnásnak kéne lennie.

    Szerző Geyza | június 30, 2012, 4:51 de. Pont annyi az úthenger!hihi

  • kupi!
    meshuga goy!!
    ugass csak!!-most meg teheted!!-………………………………..de az semmin sem valtoztat!!!
    nem allunk el a szandekunktol,addig amig csak egy koszos neonyilas magyar letezik Canada-ban!!
    minden eszkozzel odaig visszuk hogy kiutasitsak oket orokre onnet!!

    Szerző asher alexander | június 29, 2012, 6:26 du. Asher! Hogy lehet hogy Heinz Edgar Lehmann nazi soha nem lett felelősségre vonva?

    Szerző Cupidó | június 30, 2012, 12:21 du. Na mi van asher,segítsek?Kanada MKUltra program?

  • Nahát nahát.
    Az alja-nácikból kitört itt is a ” wasalbertizmus ” .
    ( Hamár nem gyilkolhatnak fizikailag , legalább mocskolják az oldal lakóit. Ahogy Parteingenosse Was és kies különítménye gyilkolta a román és ukrán parasztokat. )

    Szerző Geyza | június 30, 2012, 4:44 de.HAHAHAHA Geyza a kulák pogrom is magyar találmány?A nemzeti szocialisták Lenintől és Sztálintól tanulták a karlendítést.

  • asher alexander

    geyza!
    -ezt hivjak ugy,”vihar elotti csend”!
    arrol van sz hogy az egyik szemelyes kituno baratom,a Toronto South Cook County Jewish Defense League vezetoje!!
    fekertem oket testverileg,hogy ugyan keressek elo az osszes -(a K.M.H.-ra irigato)-magyarszarmazasu neonyilas valodi nevet,lakcimet,stb-stb,-es tegyenek meg mindent hogy ezektol megvonjak a Canada-i allampolgarsagot,es utasitsak ki okeyt orokre onnet!!
    -nokeremszepen!!
    most mielott a vesztukbe rohannak,ratesznek meg par lapattal es mocskolodnak egy jot!!
    -engem mar megfenyegettek-(cupi,stb)-a magyar terrorelharitassal-(meg viccnek is silany!!)-egy esetleges zsidoellenes parlamenti-(magyar reichstag)- felszolalassal,stb,-mintha olyan felszolalas eddig meg nem is lett volna ott mi!!?!!-lasd,; -(tobbek kozt)-a „vervad felszolalas”-!!! upsz!!
    geyzam!!
    hagyd el!!
    aminek meg kell tortennie velukszemben,az meg is fog tortenni!!itt a szamonkeres ideje!!

  • asher alexander

    geyzam!
    -es meg mondjak,hazudjak hogy nem ugy van!!
    tegnapi hir!!
    egy amerikai felmeres szerint, a mai magyar osszlakossag jo 63%-a antiszemita erzelmu!!
    na ugye hogy magyeristan egy antiszemita neofasiszta allam!!
    vezetoje egy felfuvalkodott fuhrer orbanvitezfohercegvezenylotabornok-stb-stb korsag!!
    parlamentjuk megszegyeniti meg az 1938-as Berlin-i Reichstag-ot is,sot meg Munchen-i ugynevezett „barnahaz”-at is!!
    az orszag jelenlegi vezetoi egytol-egyig az Olasz fasiszta kormanyzat,es a kesobbi Naci kormanyzat kopiaja,ugy miniszteri funkciokban,mint tartalomban!!
    bizonyos felszolalasok,szinte a szorol-szora forditott szovegek elobegatasa a mein kampf-bol,es a rosenberg konyvekbol!!
    de mar hallottam -(internetes oldalon!)-egy-egy hitler beszed szinte szorol-szora leforditott magyarositott valtozatat eloadni a magyar reichstag elott,szelsojobber felszolalok pofaja altal,amihez a kormanypart hevesen helyeselve tapsolt!!
    nehez lenne-(LEHETETLENSEG IS!!!!!)-mindezt letagadni mert a net-en elokeresheto,nyoma van!!mint pl a „zsidofergezo” szovegnek is amit egy jobber olvas fel a kispesti parthaz ulestermebol sugarozva!!

  • itt a szamonkeres ideje!!

    Szerző asher alexander | július 1, 2012, 6:45 de. Mi is úgy gondoljuk!

  • Ha rasszista megnyilvánulás és politikai hazugsággal való uszítás büntetendő, akkor Ashernak 3xos életfogytiglan járna. Téma befejezve.

    dori

  • asher alexander

    duro dori!!
    a rasszista,antiszemita,politikai ferditesek,hazudozasok eppenhogy titket jobbereket jellemeznek vilagszerte!!
    a magyarok 63%-a antiszemita fereg!!
    ez sokmindent megvilagit!!

  • Szerencse, hogy a hülyékből van kevesebb
    hehehe

  • duro dori!!
    a rasszista,antiszemita,politikai ferditesek,hazudozasok eppenhogy titket jobbereket jellemeznek vilagszerte!!
    a magyarok 63%-a antiszemita fereg!!
    ez sokmindent megvilagit!!

    Szerző asher alexander | július 5, 2012, 5:12 de. Mi van Golda fellökött a kecske?Tényleg mit szólsz hozzá hogy Szegedi Csanád zsidó származású?Lehet hogy a többi is?

  • Asher!Nézd már mit találtam, a zsidó származású Johan Georg Elser unterscharführer volt.Míg Horthynak életjáradékot fizettek,Elsernek golyó jutott a beígért állami járadék és családi ház helyett.

  • asher alexander

    te majom!kupi!
    elser a nurnbergi torvenyek ertelmeben NEM VOLT ZSIDO!!!!!
    most persze tokmindegy hogy te majd rafogod mindegyikre akinek „olyan hangzasu” neve van!!
    de miert nem irod mindjart ide bizonygatva-(csak tudnam mivel,milyen alapon Barki zsido vagy Nemzsido voltat???!! Ki kerte fol ra??)-hogy a Naci foideologus Alfred Rosenberg is zsido szarmazasu?!
    te szeegeny szerencsetlen szellemi nincstelen!!
    keress inkabb egy kituno psych-t!!Hatha segit rajtad!!

  • Te Cuppi boy.
    Levagy maradva nehány brossúrával.
    Még mindég itt rágod a gumicsontot ?
    Egyél inkább cupákot.
    (Az mégiscsak egésségesebb.)

  • Te Cuppi boy.
    Levagy maradva nehány brossúrával.
    Még mindég itt rágod a gumicsontot ?
    Egyél inkább cupákot.
    (Az mégiscsak egésségesebb.)

    Szerző: Geyza | Július 8, 2012, 7:16 du. Na figyelj kis barátom ,apád lehetnék, ha a kutya nem előz meg a lépcsőn!

  • te majom!kupi!
    elser a nurnbergi torvenyek ertelmeben NEM VOLT ZSIDO!!!!!
    most persze tokmindegy hogy te majd rafogod mindegyikre akinek “olyan hangzasu” neve van!!
    de miert nem irod mindjart ide bizonygatva-(csak tudnam mivel,milyen alapon Barki zsido vagy Nemzsido voltat???!! Ki kerte fol ra??)-hogy a Naci foideologus Alfred Rosenberg is zsido szarmazasu?!
    te szeegeny szerencsetlen szellemi nincstelen!!
    keress inkabb egy kituno psych-t!!Hatha segit rajtad!!

    Szerző: asher alexander | Július 8, 2012, 5:17 de. asher így utoljára kedves édesanyád szólította apádat!!! „A háború utáni politika ismert személyisége, a német békemozgalom képviselõje, Martin Niemöller evangélikus lelkész 1946-ban a göttingeni egyetem hallgatói elõtt tártolt elõadásában kijelentette, hogy a koncentrációs táborban együtt raboskodott Elserrel. Elser a valóságban SS unterscharfûhrer volt, s a merényletet a müncheni Udvari Sörfõzdében Hitler egyenes parancsára követte el. Ugyanezt állította Elser tettérõl több, más beavatott is, mindenekelõtt Ribbentrop külügyminiszter munkatársa, Erich Kordt és Walter Usslepp, SS unterscharführer, aki a sachsenhauseni koncentrációs táborban Elser õrzõje volt. Az utóbbi állítólag megtudta Elsertõl, hogy a merényletet nemcsak Hitler egyenes parancsára hajtotta végre, hanem egyszersmind megfelelõ jutalomért is, a háború után állami járadékot és családi házat kellett volna kapnia.

    Ehelyett golyót kapott a nyakszirtjébe. Best kapitány írja, hogy a nácik veresége után több megszabadított rabtársával együtt egy okmányokkal teli aktatáska birtokába jutott, amelyben többek között ezt az írásbeli utasítást találta,

    „Az SS birodalmi vezetõjének legfelsõbb parancsára és utasítására feltûnés nélkül végezzenek az önöknél fogolyként tartott Georg Elserrel, akit a müncheni Udvari Sörfõzdében 1939 novemberében elkövetett merénylet tetteseként tartanak fogva.”

    A szövetséges légierõk München ellen intézett márciusi támadásai közben, amikor százával hullottak a bombák, és ezerszámra csattantak a lövések, egy lövéssel több hangzott el.

    Georg Elsert lõtték agyon szökés közben, így némították el a nácik az egyetlen tanút, aki megvilágíthatta volna a Hitler ellen 1939-ben elkövetett merénylet hátterét.” http://anotherlife2time.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1063639

  • asher alexander

    csak azt hallgattad el hogy elser az SA tagja volt,homosexuel,csakugy mint ernst rohm,es helyettese karl ernst!!
    a bad goedesberg-i ejszakarol-(langemessernacht)-eddig nem hallottal mi?
    mellesleg NEM VOLT ZSIDO!!!!
    mondok rogton egy jo peldat a nacik szerinti ki zsido-ki nem-re,;
    Anne FRANK holland zsido!!-(deportalva,meghalt 1944 Nov, Buchenwald,a lager felszabaditasa utan flekktifuszban)-
    Hans FRANK Gauleiter der Generalgouvernement in Poland!!-(felakasztottak a Nurnbergi torvenyszek itelete alapjan)-
    holott mindketto neve FRANK,megis az egyik zsido a masik nem!

  • csak azt hallgattad el hogy elser az SA tagja volt,homosexuel,csakugy mint ernst rohm,es helyettese karl ernst!!
    a bad goedesberg-i ejszakarol-(langemessernacht)-eddig nem hallottal mi?
    mellesleg NEM VOLT ZSIDO!!!!
    mondok rogton egy jo peldat a nacik szerinti ki zsido-ki nem-re,;
    Anne FRANK holland zsido!!-(deportalva,meghalt 1944 Nov, Buchenwald,a lager felszabaditasa utan flekktifuszban)-
    Hans FRANK Gauleiter der Generalgouvernement in Poland!!-(felakasztottak a Nurnbergi torvenyszek itelete alapjan)-
    holott mindketto neve FRANK,megis az egyik zsido a masik nem!

    Szerző: asher alexander | Július 12, 2012, 3:15 de. Bryan Mark Rigg kutatásai alapján a Führer hadseregében több mint 150 ezer zsidó származású német állampolgár szolgált, akik között sokan Hitler tudtával és jóváhagyásával elérték az ezredei és tábornoki rangot is. Hitler hatalomra jutása után a társadalomban valami láthatatlan, de valódi háromszög alakult ki: a hazájukhoz hűséges, nagyrészt asszimilálódott zsidóság, a nemzeti érzésű német lakosság és a cionizmus.A német társadalomba beolvadt zsidóság nem érezte magát többé zsidónak, hanem hazájukat szerető németeknek, akik véletlenül zsidóknak születtek.Johan Georg Elser azért nem volt zsidó,(de az volt) mert hűtlené vált a zsidó nép és a zsidó vallási hagyományok iránt.

  • asher alexander

    na igen!
    meg szerencse hogy az „olyan”-okbol mint maga csak keves van!!

  • na igen!
    meg szerencse hogy az “olyan”-okbol mint maga csak keves van!!

    Szerző: asher alexander | Július 23, 2012, 11:42 du. Még csak 2/3 de lesz az 4/5 is ,mert ti úgy irányítjátok a politikánkat, valahogy kikel robbantani azt a polgárháborút!Erre vártok,vagy nem?