LMP-tüntetés a Közgépnél és a nemzeti érzelmű, kereszténydemokrata szadomazó

2012 július 12 2:42 du.18 hozzászólás

A Lehet Más a Politika akkor a legautentikusabb, legőszintébb és legszimpatikusabb amikor polgári engedetlenséggel lép fel az igazságtalansággal, a visszaélésekkel és korrupcióval szemben. A Fidesz-közeli Közgép bejáratánál történt tüntetés – LMP-s parlamenti képviselők és aktivisták szabályosan a bejárathoz láncolták magukat, és ott is maradtak,  ameddig a rendőrség el nem vitte őket – egy fajta Dávid és Góliát-narratívával ér fel. Hiszen a legkisebb parlamenti párt, a korrupcióval tényleg nem vádolható, jelentős részben idealista egyetemistákból és fiatal értelmiségiekből álló zöld alakulat emelte fel hangját a Fidesz mindenható oligarcháival szemben. 2010 óta több mint 70 milliárd forintnyi állami pénz került Fidesz-közeli cégekhez, elsősorban a Simicska Lajos vezetette Közgéphez.

A tiszteletreméltó  LMP-s fellépés ára az lett, hogy a párt politikusai és aktivistái fejenként 100 ezer forintot  fizethetnek ki bírságként, mely összeget a hatóságok bírtokháborítással és a rendőri intézkedések szembeni engedetlenséggel indokolták. A Közgép Zrt kérte a hatóságoktól a bírtokvédelmi határozatot és ebben az esetben rendkívül gyorsnak bizonyult az amúgy inkább lassú bürokrácia, hiszen a közigazgatás összesen két óra leforgása alatt maradéktalanul  teljesítette a Közgép kérelmét. Jávor Benedek frakcióvezető már jelezte: a párt parlamenti képviselői közmunka során dolgozzák le az összesen félmillió forintos bírságot.

Miközben –  többek között – Karácsony Gergely, Dorosz Dávid és Jávor Benedek hamarosan megtudhatja, hogy milyen közmunkásnak lenni, a Fidesz-KDNP hangadói ízléstelen viccek elmondására használták a magyar Országgyűlést. Rogán Antal például szadomazó pornót látott – helyesebben: szeretett volna látni – az LMP fellépésében. „LMP-s képviselőtársaink a láncok és bilincsek iránt olthatatlan perverz vonzalmat éreznek. Stimulálja őket, ha az előjáték közben egyenruhások is vannak” – mondta Rogán. Ugyanakkor a prominens fideszes és kerületi polgármester azt javasolta, hogy az LMP legközelebb forduljon a magyar pornó filmiparhoz és tanulják meg, hogyan lehet úgy akciózni, hogy azt mindenki maximálisan élvezhesse.

Azt már tudjuk, hogy a magyarországi jobboldaltól és a „kereszténydemokratáktól” – akik aligha keresztények és aligha demokraták –  erkölcsös, decens magatartást nemigen várhatunk el. De azt talán valahol még ők is megértik, hogy perverz vágyaikat nem éppen az Országházban kéne kiteregetni képviselőtársaik és a nemzet elé.

Szerencsére Selmeczi Gabriella kormányszóvívő nem csatlakozott Rogán forró álmaihoz. Selmeczi viszont azzal utasította el az LMP vádait a Közgép és a Fidesz összefonódásáról, hogy ha már az ellenzéki párt a Fidesz-közeli cég elé megy tüntetni, azzal vág vissza a kormány, hogy a szóvívő az ökopárt irodája előtt tart rögtönzött sajtótájákoztatót. Hiszen bántják az oligarcháikat.

Jávor Benedek fejtette ki legjobban mai parlamenti felszólalásában azt, hogy a Fidesz politikája nem a magyar vállalkozókat próbálja helyzetbe hozni, hanem a pártközeli cégeket részesíti előnyben.

„Önök nem a magyar vállalkozásokat támogatják, hanem csak 1-2 nagy céget. És ott is nagyon hamisan cseng a „hazait védjük” szlogen, hiszen például a Közgép az elmúlt évben több mint 70 milliárd forint közbeszerzést nyert el a Strabaggal vagy leányvállalatával közösen. Idén is van már példa arra – Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási program –, hogy a Közgép és a Strabag közösen indult egyedüli pályázóként, és nyert el nettó 16.8 milliárd forintos megbízást. Ez a politika megfojtja a Simicska-Nyerges birodalmon kívüli magyar vállalkozásokat”–mondta Jávor.

A politikában és a közéletben az ellenzéket és a másképpen gondolkodókat fojtják meg, az üzleti életben pedig mindenkit aki még nem a pártközpont érdekeit és a pártkassza gyarapodását szolgálja.

18 hozzászólás

  • A baj nem csak az, hogy minden palyazatot a Kozgep nyer, hanem az is, hogy a palyazatokat egy titkos bizottsag, titkos feltetelek alapjan, titkos eljarasban iteli a Kozgepnek.
    A Kozgep tulajdonosa, Simicska Lajos a mult evben 3 milliard forint osztalekot fizetett sajat maganak.

  • Göllner András

    A baj nem az a szemenszedet disznóság amit Simicskáék és a FIDESZ művelnek a magyar asófizetők pénzével és az ország becsületével, hanem az, hogy a magyar nép ezt úgy tűri mint a barom. EZ a magyarok tragédiája ÉVSZÁZADOK ÓTA!!!

    Ha a szemetet, a hulladékot, nemzeti és keresztény mázzal bevonják vezetőink, mi azt lelkesen, nagyörömmel lenyeljük odahaza és itt kinn a diaszpórába, miközben egyházi vezetőink sok esetben áldást mondanak erre, és mi meg kérjük utána a repetát. Ez az az adottság és hajlam amit Örbán és társai nagyon leleményesen felfedeztek bennünk, és most röhögve etetnek minket, miközben tömik a saját zsebüket és fosztogatják a konyhát. A magyarok legtöbbje, a nemzeti összefogás nevében lelkesen zabálja ezt a kaját, és majd, amikor ettől összeroppanunk akkor valakire rákeni a felelőséget – a zsidókra, a szabadkőmüvesekre, a kommunistákra, a melegekre, a büdös liberálisokra, mindenkire, csak azokra nem akik felelősek az ártverésért, vagy azokra akik ezt az átverést szótlanul lenyelték, HAJRÁ MAGYAROK, CSAK ÍGY TOVÁBB !!!!!

  • …” amikor ettől összeroppanunk”…
    Nem roppantunk össze a fasiszta-kommunista diktatúrától, amint írja „a büdös liberális” provokációtól sem fogunk összeroppanni, s akik felelősek az átverésért a múltban és a jelenben elkövetett nemzetellenes soviniszta bűneikért felelni fognak. A magyar ember olyan mint az acél – minél jobban ütik, annál szilárdabb.

  • Okoskáék 8-évig miért nem járt a szoclib pofátok? Végre egy kormány valamit elkezdett persze nektek ez sem jó ! Nagyon unalmas a névsor amit itt látunk rendszeresen ezen az oldalon !!Savanyú a szőlő kedves az általad felsorolt náció!!!!

  • Georgina Bojana

    Tisztelt és kedves Olvasóink! Emlékeznek még arra, amikor a Fidesz védte a szegényeket, nagyobb összetartást javasolt az „ellenzék” ellen. Nem is vagyok már abban annyira biztos, hogy az „ellenzék” valóban ellenzék. Emlékeznek, amikor fuldokolva ordítozott Torgyán doktor a Parlamentben? S, Ő, amikor a közös tortából kellett szeletelni, akkor magának mekkorát kanyarított?! Szent meggyőződésem, de lehet, hogy „lüke vagyok”, hogy EZEK, meg AZOK a függöny előtt ócsárolják egymást, de ott, a függöny mögött viszont:
    – Ma én lopok, holnap Te lopsz, holnapután pedig hagyjuk Őt lopni… Ma én osztok, holnap Te, holnapután pedig Ő fog osztani, de úgy hogy mi is jól járjunk…
    *
    Bocsánat, ha tévedtem.
    *
    Hja és a „lebuktatások”? Azok hogyan is?
    – Ő felesleges! – mert sokat tud. Ő meg azért, mert hülye és keveset enged minket lopni, el vele! Hja, Ő? Túl becsületes. No, meg igen, Őt miért is? Háát igen, mennie kell, mindig aggályoskodik…
    *
    No comment… ?
    Jobban tenném. Hangsúlyozom, EZEK a dolgok, nemcsak az én fejemben fordulnak meg. De ilyen véleményeket hallani a piacokon, a vonaton (utazásomkor), s az orvosi váróban…
    Hja igen.
    Miért nem szólunk? Miért nem teszünk?
    Jómagam 62 múltam, hiába is akarnék – járókerettel nehéz megállni egy tömegben, sőt futni sem tudnék, tüntetés törölve részemről és a hozzám hasonló korú és eü. állapotban lévőknek. A fiatalok? Örülnek, hogy lyuk van ott, ahol kell lennie, mert legrosszabb esetben Franc-hitellel terhelten élnek. S, rettegnek a talpon maradásukért. Nem szólnak, nem politizálnak, húznak birka módjára, s csendben meghúzódnak. Féltik a munkahelyüket, nehogy kiderüljön, hogy ők zúgolódnak… Ugye rontaná a cég hírét. – Rosszabb esetben, terheltek – nem agyilag! – de ha diplomások, akkor a diák hitellel.
    S, hogyan legyen lakás? Újabb hitel? Gyerek?
    Utóbbihoz hitel nem szükséges, csak pár boldog perc és kész.
    De hogyan tovább?
    Kevés a bölcsőde, apuka annyit nem tud keresni, hogy családot egymaga eltarthassa. A fiatal anyuci örülget az első években a gyereküknek, a boldogságuknak. De az a pár év elszáll. Jön az óvoda, s a gondok. Ha elhelyezkedik (gyerekes anyucik problémásak) munkahelyet nehéz találni. S, be is üt a krach, ha lázas a gyerek, neki futnia kell érte… Ápolnia kell. De most az is megváltozott, hogy bizonyos kor után az anyuka nem kaphat betegszabadságot. Hogyan tovább?
    *
    De a Parlamentben kimondták, kevés a gyerek.
    De hogyan tovább?
    No, azt OTT, az ország házában kellene tudniuk, s annak érdekében tenniük is…
    De egyelőre el vannak foglalva a zsebek tömködésével.
    Mármint kinek a zsebének a tömködésével?
    Elsősorban saját, majd rokon, barátok zsebei.
    *
    De nem tudják, mert nem mondták még el „Nekik”, mármint azoknak, akik ott ülnek a Parlamentben, jobb, ha tudják, minden mulandó. S, e világi kényelmet, házat, pénzt nem tudják átvinni abba a Másik világba… Én tudom, hogy a halottas ingen nincsen zseb. Ennek tudatában neveltek.
    Ezért szeretetet, élményeket gyűjtök (ez utóbbiból szerény a „behozatalom”)…
    *
    Szájtépés.
    Mindegy mit írunk, mit teszünk. Minden megy a maga „beolajozott” útján. A nagyok nem esnek nagyot, a kicsik buknak. Ennyi.
    Hja és kiket is sajnálok? A fiatalokat, akik azon agyalnak, külföldre mennek. Pedig ITTHON kellene a lehetőségeiket megkapniuk. S, a jövőbeni nyugdíjasokat, akik most fizetik a járulékot, hogy a jelenlegi nyugdíjasok tudjanak élni, de ők hogyan?!

    No, mára ennyit.
    Bocsánat a kisregényért.

  • Varga Sándor

    Ah, a csodálatos „polgári engedetlenség”..Mijaú! Anno, az LMP elődje az SzDSz csinálta a „performance”-t, remek kis Lpo-Stop tábláik voltak…Aztán elúszott a Budapest Airport, a Malév, közben a Strabag építette a világ legdrágább autópályáit (hihetetlen, de a D-209-es sz.t.tiszt is belebukott), viaduktot két domb közé 44 milliárdért, elindították az azóta +500 milliárdos metro 4-es „beruházást, a Swietelsky-Bilfinger-Porr AG-Obayashi Corp. kivitelezésében, ami 10 év alatt már 70% készültségben van, csináltak volna egy új Kormányzati Negyedet is, amiből nem lett semmi de 11 milliárd úszott el rajta, és…fárasztó, hogy a ex-kommunista-liberóknak nincs memóriájuk. Senkit nem érdekel, Magyarország miért áll államcsődközelben? Tényleg a nyugdíjasok éltek föl 21 milliárd USD-t 2 év alatt?

  • Varga Sándor

    ps: Göllner eftársnak:http://www.origo.hu/itthon/20120709-portre-furst-gyorgyrol-a-tilosban-parkolo-rolls-royce-tulajdonosarol.html
    Isten ments, hogy zsidózzak, de nézzen már utána, ki is az a Demszky, Horváth, Steiner, Havas, Hunvald, Fürst, Mesterházy, Horn Gy., Horn G., Szekeres I., MSZP, SZDSZ, LMP, stb.

  • István Berecz

    tapis32.A Simicska előrenyomulása Jozef Tot és Kaja Ibrahim ota töretlenül és büntetlenül nyomul előre.Könnyü neki,mert jó „hátszele”van.A hozadék,meg szépen landol a fidSS-nél.Mi meg sokezer napja még mindig nem tudjuk ki az a két idegen személy,akiknek az ellopott utlevelük alapján adta el aza bizonyos Simicska a fiktiv vagyonokat.

  • István Berecz

    tapis32.A Simicska előrenyomulása Jozef Tot és Kaja Ibrahim ota töretlenül és büntetlenül nyomul előre.Könnyü neki,mert jó „hátszele”van.A hozadék,meg szépen landol a fidSS-nél.Mi meg sokezer napja még mindig nem tudjuk ki az a két idegen személy,akiknek az ellopott utlevelük alapján adta el az a bizonyos Simicska a fiktiv vagyonokat.

  • Igaza van Jávorszky Máriának és Varga úrnak is. Ami a pávatáncot illeti az igazán az LMP-re illik,ők szeretnék eladni magukat a választóknak,ezért próbálkoznak ,hogy legyen sajtójuk,de ezek a „láncos” bemutatók nem aratnak sikert.

  • Göllner András

    Javorszky, Bak, Varga – jó étvágyat, hagyománytisztelők !!!! Egyétek szépen továbbra is azt a nemzeti, keresztény mázzal bekent szemetet, amit a fosztogató hatalom cinkosai tálalgatnak nektek, miközben teli tömik saját zsebeiket a legjobb falatokkal. Rajtatok röhög az egész világ ezért a hülyeségetekért !!!!!. Gőzötök sincs arról, hogy ebbe az egészségtelen táplálkozásba pusztult bele már több szerencsétlen magyar generáció. Folytassátok a hagyományt, Folytassátok Magyarország vesztes politikai kultúráját !!! Lövöldözzetek továbbra is bele, mint elődjeitek, szerencsétlen hazánk zátonyra vezetett hajójába. Ez mesterségetek címere. De ha megint beseggeltek, és be fogtok seggelni, ne mutogassatok másra, mert azt már nem fogjuk tűrni. A huszadik század közepén egy millió magyar testvérünk halálát okozta hülye, megalkuvó, hagyománytiszteló baromságotok. Ezt még egyszer nem fogjuk nektek megengedni vagy elnézni. Lúzerek vagytok. A történelem szemétdombján a helyetek a Kövér Lacitokkal együtt.

  • Gollner! Neked meg a szemetdombon sincs helyed!!!
    Hol van neked hazad??? Csak menedek helyed van.

  • Figyejjé csak BAK
    Magának van pofája meg a magához hasonló aljanáciknak.
    Csak nem magának is visszaosztanak valamennyicskét a zsíros állami álpályázatokon kicsikart pénzekből ?
    Mert akkor megértem hogy ennyire ágál.
    De ha nem akkor maga egy nettó idióta.

  • Varga :
    Te meg miket hordasz itten össze ?
    Úgy hazudsz mint a disznó !
    Demszkyt gyerekkorától fogva ismerem….méghogy zsidó…idióta hazudozó maga !
    A többi fröcskölédésében pedig több a szemét csúsztatás mint a valós információ.
    De EZ a ti módszeretek . Hazudni hazudni és a végén még egy kicsit hazudni.

  • Dzsimbó hát te meg ?
    Szabadságolva lettél a 42 Th. street sarkáról , ahol jólmenő fából ácsolt mobil cipőpucerájt üzemeltetsz ?
    Vigyázzá mert ha itten okoskodsz , még kitúr valami mulatt kölök a jó kis placcodról !

  • Földagyú meg mint az óvodás gyerek :
    ” Ááá nem is ééén hanem teee….beeee…”

  • Az LMP politikusairól az a véleményem hogy külön ugtasok,és inkább jobbra állnak!Semmilyen összefogásban nem hajlandóak résztvenni.

  • Kitalàltàtok,mert minden nemzeti ellen vagytok,nem akartok beolvadni Europàba „a vilàg proletàrjai egyesüljetek”-a socializmust,a kommunizmust/Markx, hazai követöi Kun,Szamuelli,Lukàcs,Ràkosi stb./.Most a globalizàcioban,a bankok karmaiba hajszolt orszàgot kell àtszervezni,a magyar vàllalkozokat erösiteni.