Safarov-ügy – Mr. Martonyi, most kéne lemondani!

2012 szeptember 3 12:01 de.101 hozzászólás

Valamennyiünket megrázta az a hír, miszerint Orbán Viktor kormánya rideg számításból, vagy esetleg csak dilettantizmusból kiadott egy gyilkost börtönéből. És igen erős bennünk a gyanú, hogy ezt 2-3 milliárdnyi eurós azeri befektetés, illetve államkötvény vásárlás reményében tehette a Fidesz-kormány, hiszen ezzel a keleti nyitás politikáját erősítette volna, nem is beszélve tárgyalópozíciójáról, amikor végre leülnek az IMF képviselőivel. Ha ez a felvetés akkurátusnak bizonyul, Magyarország lesz a demokratikus világ első olyan állama, mely beárazza bűnözőit és haszonszerzésből átengedi őket közép-Ázsia autokratikus uralkodóinak. De kinek a tanácsaira hallgatott a magyar kormányfő, amikor ilyen felelőtlenül beáldozta a magyar állam külkapcsolatait és maradék nemzetközi tekintélyét? Külügyes forrásunk szerint Martonyi Jánossal és a külügyminisztériummal minimális konzultációt tartottak azok, akik Ramil Sahib Safarov kiadatásán dolgoztak. Gondolunk itt Schmitt Pál ex-államfőre, Szijjártó Péter egykori miniszterelnöki szóvívőre, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszterre, valamint a Bakuban titkos tárgyalásokat folytató Orbán Viktorra. 

Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár elmondása szerint az örmény katonatársá meggyilkolása miatt Magyarországon életfogytiglanos szabadságvesztésre ítélt Safarov ügyvédjén keresztül kezdeményezte Navracsics Tibor miniszternél kiadatását Azerbajdzsánnak. Szijjártó azt állítja, hogy miután megérkezett a KIM-be Safarov kérvénye, a tárca felkereste az azeri hatóságokat és megerősítést kért arról, hogy Safarov otthon is szabadságvesztésre lesz ítélve.

Azzal kapcsolatban, hogy az azeri fél végül nem az általa küldött hivatalos dokumentum szerint járt el, a magyar Külügyminisztérium vasárnap jelezte Azerbajdzsán budapesti nagykövetének: Magyarország elfogadhatatlannak tartja ezt az eljárást – közölte Szijjártó, 48 órával az után, hogy nemzetközi botránnyá dagadt a Safarov-ügy és Örményország tiltakozásul felfüggesztette kétoldalú diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal.

Csakhogy ennél jóval bonyolultabb és rejtélyesebb történetről van szó. Kezdjük azzal, hogy vasárnap Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök elmondta, hogy 2004-ben – tehát kormányzása elején – erős nyomás nehezedett Budapestre Azerbajdzsán részéről, hiszen több alkalommal szorgalmazták a Bakuban nemzeti hősként kezelt rasszista gyilkos kiadatását. A Gyurcsány-kabinet pedig éppen azért nem adta ki Safarovot, mert tartott attól, ami pénteken végül be is következett: egy napot sem ül Safarov azeri börtönben, hanem azonnal szabadlábra helyezik, virágcsokrokkal fogadják rajongói. Ráadásul olyan érv is szólt Safarov kiadatása ellen, miszerint Örményország közelebb áll Moszkvához és Washingtonhoz mint Azerbajdzsán, ezért a szocialista kormány ezt a reálpolitikai valóságot is figyelembe vette.

„Azerbajdzsán akkori nagykövete folyamatosan kereste a kapcsolatot kormányunk tisztségviselőivel, köztük az én külügyi- és biztonsági főtanácsadómmal. Azt szerette volna elérni, hogy a gyilkosság miatt életfolytig tartó börtönbüntetésre ítélt azeri katona hazájában tölthesse le büntetését. A miniszterelnöki kabinet emberei a megkeresés után konzultáltak az Igazságügyi Minisztérium munkatársaival, mely alapján világos lett, hogy Azerbajdzsán semmilyen garanciát nem tud adni arra, hogy az elítélt hazaszállítását követően ne részesülhetne kegyelemben, azaz mentesülhet az elkövetett gyilkosság következményei alól”–írta Gyurcsány Ferenc blogjában. 

Tehát a szocialista kormányfő élt azzal a gyanúperrel, hogy Ilham Aliyev azeri elnök kegyelemben részesítené Safarovot. Orbán Viktor miért nem tartott ugyanettől? Miért volt a Fidesz ennyire naiv?

Nem biztos, hogy a Fidesz naivitásáról szól ez a történet. 2011 novemberében Schmitt Pál, a Fidesz köztársasági elnöke utazott Bakuba, amikor először szóba került Safarov esetleges kiadatása. Zahid Oruj, az azeri parlament nemzetbiztonsági bizottságának tagja elmondta: a Schmitt-tel folytatott tárgyalások Safarov sorsáról megakadtak, amikor kirobbant a magyar államfő plágium botránya. Balogh S. Éva kollégánk az amerikai Hungarian Spectrumban azt írta, hogy Orbán Schmittet küldhette Bakuba tárgyalni egy esetleges megállapodás részleteiről. És ha államfői tárgyalásokra került sor, akkor itt nem egy szimpla kiadatásról volt szó, hiszen mint ahogy Szijjártó is jelezte: évente 7-8 ilyen kiadatás történik és mindegyik esetben az 1983-as strasbourgi egyezmény eléggé egyértelmű előírásait kell követni. 

De itt ennél többről volt szó. Orbán Viktor 2012 május 29-én fogadta el Aliyev államfő meghívását és június végén Bakuba utazott. De még mielőtt Orbán elutazott volna – tehát június 8-án – a KIM levelet küldött az azeri kormánynak, melyben tapintatosan rákérdezett a magyar fél arra, hogy milyen lépéseket tenne Baku, ha Budapest végül kiadná Safarovot.

Június 8-án íródott a KIM levele. Az azeri igazságügyi minisztérium pedig augusztus 15-én – azaz, több mint két hónappal később – méltatta Budapestet bármilyen írásos válasszal. Ebben a levélben biztosítékot adtak arra, hogy ha átadják Safarovot, nyomban fegyházba szállítják.

Csakhogy közben – július 23-án – Szijjártó Péter is Bakuba utazott. Azt pedig feltételezhetjük, hogy a látogatás során a magyar fél rákérdezett megválaszolatlan levelére. És esetleg elmondta, hogy mi az a Budapest által támasztott minimális feltétel, elvárás, vagy válasz, mely lehetővé tenné Safarov kiadatását. Az is logikus, hogy Szijjártó esetleg azért utazott Bakuba, hogy azeri tárgyalópartnereit – akik hónapokig válasz nélkül hagyták Budapest kérdéseit – megnyugtassa: a küldendő levél csupán formalitás, vagy kamu, és nincs mitől aggódni.

Az ügy pikantériaja, hogy Martonyi János külügyminisztert valószinűleg alig vonták be a tárgyalásokba és az ügy részleteibe. Azt tudjuk, hogy a KÜM és a KIM kapcsolata nem a legjobb, a magukat profibbnak tartó külügyesek gyakran kissé lenézően beszélnek a KIM-ről. És a félázsiai magyar nemzeti identitásra épülő keleti nyitás politikáját, valamint az Európai Uniótól való elfordulást sem az eurófil és elkötelezett tranzatlanti politikát folytató Martonyi minisztériuma vezényelte le. 

Ha pedig a veterán, higgadt, szalonképes és a Fidesz mérsékelt szárnyához tartozó Martonyi János feje fölött hoztak olyan döntéseket, melyek jelentős részben a külügyi tárcához kötődnek, és ha ezzel a KIM valamint a Miniszterelnökség komoly károkat okozott Magyarország nemzetközi megítélésében, illetve hátrányosan befolyásolta a kormány külpolitikáját, akkor jobb lenne ha Martonyi önbecsületből visszavonulna a KÜM éléről. Hiszen ha helyén marad, nevét adja ehhez a rendkívülien káros következményekkel járó helyzethez.

101 hozzászólás

  • Véleményem szerint Martonyi lemond és a Fidesznyikektől is kilép, már ha van neki erkölcsi értékítélete.

  • Az igazi, aljas gazember, a viktor marad, amikor a kötél járna neki és rablóbandájának!

  • asher alexander

    remlik hogy a tortenelem folyaman volt mar egy olyan keteshiru alak mint Orbanfuhrer!!
    azt ugyhivtak,; Vidkun Quissling, a Noveg Fuhrer!!
    a ket „ember” sorsa-(remelhetoleg az iteletuk is)-szoros parhuzamra vall!
    mindketto politikai nulla,kalandor!!

  • Június 8 vagy augusztus 6? Más a dátumformátum, mint a bal felső sarokban?

    http://mno.hu/belfold/itt-a-bizonyitek-hazudtak-az-azeriek-1102783

  • Ez persze csupán annyit jelent, hogy Szijjártó megbeszélte a részleteket, mielőtt a Navracsics-minisztérium lerendezte volna a bizniszt.

  • Nincs kedvem sorolni azt amiért így történt azt te is tudod ! De direkt elferdíted a valóságot.

  • Nem kell neki lemondania !
    Őt már lenullázták , egy pária lett Mosthatalmonlévő falkájában.
    Csak olyan valakit szoktak ” lemondatni ” vagy szokott lemondani aki még számít.
    De ez az ember mostanra egy politikai nullává degradálódott a jelen hatalmi gépezetben.
    ( Nem mondom , ha másfél évvel ezelőtt mond le , az még számított volna valamit….de most ??! )

  • III-II szt. tiszt elvtárs nem mond le . Miért tenné (?) , banánköztársaságba nem adnak a tisztességre . Van egy semmit mondó levelecske amire lehet hivatkozni , pár paragrafust idézve , de semmi konkrétum .

  • http://www.hir24.hu/belfold/2012/09/03/orban-hidegveruen-a-baltas-gyilkosrol/
    na látjátok mi mindent nagyon jól csináltunk a nemzetközi szabályoknak megfelelően hát nem megmondta az Orbán meg a magyar hangja a Szíjártó Peti

  • en attol tartok senki nem fog levonni semmilyen konzekvenciat, eddig se tettek pedig jopar ok lehetett volna ra….ez egy erkolcstelen banda es nem vagyok derulato, ha arra gondolok, hogyan is szabadulhatnank meg toluk….

  • Hogy lemond-e Martonyi vagy nem mond le, azt nem o donti el. Ugy le mint a felmondasok ugye most is, mint a Horthy-Szalasi-Rakosi-Kadar fele, egymassal jol osszefuggo rendszerekben a csucson dol el, az aktualis politiaki erdekenek megfeleloen.

  • Göllner András

    Martonyi nagyon szépen kiszolgálta a Kádár rendszert, mint az bizonyított. A Kádár korszakban külföldi utjai után szépen szófogadóan jelentett a magyar rendőrségnek tárgyaló partnereiről az emigrációban A hab a tortán vele kapcsolatban az, hogy amikor már nem is lett volna erre egy szikrányi morális érv, karrierjének ívelése érdekében, Martonyi belépett abba a kommunista pártba, melynek első embere meggyilkoltatta Nagy Imrét és az 56-os forradalom több száz bátor harcosát. Martonyi ugyan abban a polgári körben vállalt vezető szerepet amelyben fészket kapott a fasiszta Vona Gábor, a Jobbik vezére. Mit lehet ettől az embertől várni, aki se a Kádár korszakban, se Orbán alatt egyszer sem emelte fel a szavát a sorozatus hazudozások, igazságtalanságok ellen, és végig a hatalom talpát,nyalta, hogy ez által személyes előnyöket szerezzen magának és családjának ?

    Fejétől bűzlik a hal !!! A FIDESZ agytröszt egyik főszereplője Martonyi János. Akkor fog ez a fószer lemondani, amikor elkezd repedezni a FIDESZ hatalmának a talpazata. Ez így szokott menni odahaza. És mint évszázadokon át, a magyar nép többsége, hűségesen követni fogja, ha elmond egy két áhítatos miatyánkot, el énekli rezgő hangon a székelyhimnuszt, rákeni a felelőséget valaki másra, a zsidókra, a cionistákra, és lenyom egy pár hangzatos szöveget Trianonról, a nemzeti összefogás szükségletéről, a magyarok csodálatos történelmi szerepvállalásáról, küldetéséről. Isten engem így segítsen ?

  • Mindenkit, aki ezen a rettenetes eseten meglepodik egyenesen arcul mosolygok.
    Miert?
    Nos, Martonyi talan nem tudott az egeszrol, lehet, konnyen lehet, hogy a hata mogott tortent az egyezseg. De hol volt a „rendparti” belugyminiszter, aki a buntetesvegrehajtas felelose, mikor kozoltek, vele, hogy a gyilkos hazarepul? Tisztelgett es vegrehajtott.
    Ugyan hanyadik gyalazatos hazugsag es csalas volt ez a kormany reszerol? Van meg valaki, aki szamontartja ezeket?
    Akkor mindjart hadd jegyezzem meg azt is, hogy az azeri kolcsonbol nem lesz semmi.
    Majd lekommunikaljak.

  • Szerintem sem fog lemondani a külügyér.Ő sem akar eltávolodni a husos fazéktól.A becsület és a tisztesség nem jelemző erre a társaságra,mely annyi szégyent és rosz hirnevet hozott hazánkra.Lassan már minden magyar szégyelheti magát a világban.Vólt már plagizás,volt IMF.kifaterolás,és itt van az a gyilkos ember ügye.Mi jöhet még,hogy hazánkat teljesen elboritsa a szégyen?

  • Bencsics Klára

    Mivel ez már a második cikk a témáról, ismét beteszek egy hazai linket erről. Ami nevetséges, hogy minden egyes problémát szeretnek itt a kormány nyakába sózni.
    Talán olvassák el a tényeket is.
    http://mno.hu/belfold/magyarorszag-szamara-elfogadhatatlan-az-eljaras-1102862?utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel_20120902

  • Kedves Klára! A kormány generálja azokat a problémákat, így még csak nem is kell semmit senkinek a nyakába sózni. Sajnos ez a mai magyar kormány minden tekintetben alkalmatlan, hogy képviselje a kétharmadnyi választópolgár eredeti akaratát akárcsak a magyarság egészét!!

  • Bencsics Klára

    Nem hinném, hogy az örményekkel össze akart veszni, sajnálom! Az ellenzék a legnagyobb erősfeszítést tesz itt és otthon a kormány megbuktatására. Kár jósolni, majd a választáson elválik , a magyar nép kire szavaz és hogyan értékeli Orbán és kormánya működését. Addig felesleges a hangulatkeltés!

  • Nézze! Az hogy Magyarországon a választópolgároknak sajnos nincs más alternatíva mint Orbán Viktor és kormánya, az nem azt jelenti, hogy Orbán Viktor egy kiemelkedő tudású tévedhetetlen politikus. El kell viselni és el kell tudni ismerni azt is amikor hibázik. Ez nem azt jelenti, hogy aki ezt teszi az biztos komcsi, antimagyar, hazaáruló, ne féljen ettől. Az elmúlt két év és az azt megelőző elmúlt nyolc év ellenzéki tevékenysége sorra bizonyítja, hogy tehetsége, tudás messze elmarad egy demokratikusnak mondott ország vezetéséhez. Az ország szegénységi bizonyítványa, hogy a nívó alatt van az összes politikusa, és e nívó alatt a legnépszerűbb éppen a jelenlegi kormányfő, aki voltaképpen nyolcévig karaktergyilkolással és saját autokratikus kormányzásának megszervezésével foglalkozott. Az eredmény látható, érezhető. Ön szerint jó az irányzék, jó a trendvonal a Fidesz tevékenységének a magyarságra vonatkoztatva közel és hosszú távon?
    Persze, hogy nem akart összeveszni az Örményekkel, Ő az azeriekkel koketált és gátlástalanul letojta az örményeket. Bele sem gondolt a következményekbe. Ha viszont belegondolt az is szégyen. Így vagy úgy hibázott -újra és újra, de immár nem csak a magyarokat érintő kérdésben hanem két ország több évtizedes történelmi harcába beleszólván is.

  • Bencsics Klára: Amíg a nép védi a mutyizó, korrupt, aljas diktátort és csőcselékét, akik kilopják a szemüket és eladták becsületüket is, közben olyan diktatúrát állítanak most fel, amilyent Sztálin még álmodni sem mert, addig nincs remény, a Magyarországon élő becsületes, demokratikus gondolkozó emberek számára! Csak menekülés maradt, sokan meg is teszik ezt. A viktor Közgépi országa totálisan ki lesz rabolva az utolsó fillérig, utána majd mondhatja a következő kormány, hogy „elmútnyócév”, mert nyomtatásra még papírjuk és nyomtatójuk sem marad. legyen boldog majd új személyazonosságijával is, amivel mindenkori tartózkodási helyét, esetenként pedig beszélgetését is azonosítani és rögzíteni lehet komputerrel. Az egyetemi diákok most kapják meg az első generációs diák igazolványt az okos chip-el beágyazva, alig néhány év és sokkal több képességgel megáldott chip lesz a személyikben. A törvényt elfogadták, a tervek most készülnek. A viktorék és majd a TEK, ha írni/olvasni mindet megtanítják, ugyanis vigyázni akar minden magyar emberre. Hát nem emberbarát a Fidesz, még egy baltás gyilkost is szabadon enged? A viktor pedig, aki Magyarország egy személyben, nem válaszol azeri baltás gyilkos emberkereskedésként való eladásáról és zsebrevágott milliókról adott kérdésekre, mert csak ő ismeri a helyzet súlyát! Mi is, az bitófát lehetne mérlegnek használni!

  • Kedves Klára, a tények bizony cáfolhatatlanok, bizony Orbán és Navracsics adta ki a gyilkost az azerieknek, majd két nap múlva Szíjjártó megengedett egy erőtlen „nana, azért ezt mégse kellett volna”-t, egy olyan átverésre, amelyre egy magát valamire is tartó kormány minimum megszakítja a kapcsolatokat! De NEM, valamiért továbbra is nagyon fontos nekik Azeri, de bukni fognak ismét!!!! A muzulmán a gyaúrnak adott szavát soha nem tartja be!

  • Azoknak akik angolul (is) olvasnak Magyarorszagrol: http://drmandler.wordpress.com/2012/09/02/hungary-enters-world-stage-in-disgrace-releasing-an-axe-murderer

    Apukam, mellesleg, egy osztalyba jart Martonyival Szegeden. Tudna sokat meselni rola…

  • Azért még halkan megkérdezem: hol voltak a „kereszténydemokraták”??

  • hehehehehe ” kereszténydemokraták „….olyan nevetséges jelző ez azokra az emberekre , mint régen mondjuk a ” Békeharc ” volt. Vagy esetleg a ” szűz@urva ” kifejezés.

  • Az igazságot nem lehet regényekkel megváltoztatni. Kitalált hazugsággal etetik az aljas, bűnöző viktor támogatóit, mint a régi sztálini időkben! Erre viszont még jobban felfázik a barom viktor és aljas támogatói!

  • Hoppa! MInt azt csak nehany posttal elobb megjosoltam, az Azerbajdzsani olajtarsasag mar nyilatkozott is, semmi szandekuk nincs magyar allampapirokat vasarolni.
    Orban nemcsak, hogy eladta a magyar becsuletet, de eladta semmiert.
    KI fog ezert felelosseget vallani es hogyan?

  • Ambator, az lehet, hogy Azerbajdzsán nem vesz magyar állampapirokat, de fogadjunk, hogy adott a baltásért cserébe Vikinek néhány millát, amit aztán az szépen eltett a svájci bakban.

  • Ne vádoljuk a hibbant viktort, a baksis elfogadása a Keletre nyitás alapvető tényezője. Egyébként a baksis és a simicskázás ugyanaz. Ezt pedig űzik Magyarországon is, mióta csak Közgépesítették a gazdasági és politikai életet. Még két év és testneveléstől megerősödött magyar gyerkőcök akár egy kézben tartott nagy bádogpoharakkal futtában is tudnak koldulni, akár egyetemi tandijakra is, ahol, és idézek. Hoffmann Rózsa: „A testnevelő tanár a tantestület egyik legfontosabb személye!” Erős kulik kellenek, nem eszesek!

  • Kopacsi! Te ezt igy szoktad csinalni??? Ugy latszik van gyakorlatod. Nekem(es sok masnak) eszebe sem jutott volna. De nem Te vegy az egyetlen a vilagon, aki sajatmagabol indul ki. Marmint masok elbiralasaban. Nem nagy
    dolog.

  • asher alexander

    no majd ezt is rafogjak-„bizonyos korok”-(ugye teccik erteni kikre celzok?bar mar celozhatnek maskent es szavak nelkul!!)-a zsidokra,a ciganyokra,meg az legujabb „magyargyulolo”-(hogy ezt az allatsagot ki talalta ki?megetetnem vele orommel!!)-nepellensegre, az ormenyekre!!

  • Hát ez tényleg nem semmi! Hogy a szerzőtől idézzek „Valamennyiünket megrázta az a hír…” – hát ez már röhejes – elképelem, ahogyan Cristopher és ballibes barátai napokig se enni, se aludni nem tudtak Viktor galádsága miatt! Hogy mik vannak – csak elképzelni tudom, mit érezhetnek ezen érző szívű ballibesek, ha netán lezuhan egy repülőgép és meghal, mondjuk 200 utas. Érdekes, az ír gázoló esetében valahogy nem működött a dolog, meg, ha minket sérelem ér (lásd. szlovák elvtársak) ,az már nem annyira megrázó. Csakis Orbán és kormánya cselekedetei okoznak ilyen mély traumát a liberális, és a szociálisan érzékeny mszp-dk érző szívekben! Ez a nyilvánvalóan propagandacélokat szolgáló hozzáállás, megfejelve egy nem kis hazugsággal némi kötvényvásárlásról (amire ugye semmi bizonyíték), igen alkalmas nemtelen indulatok keltésére. Gyurcsány korábbi hazugságainak fényében, azért kíváncsi lennék a tényleges dokumentumokra is az ügyben – már ha ezek egyáltalán léteznek – holmi azeri kérésekről! Nem lepne meg, ha ilyenek nem léteznének. A cikk egyébként tele van feltételezésekkel, „ha így”, ha úgy” – javasolnám, maradjunk a bizonyítható tényeknél – ez alapján a kormány a megfelelő nemzetközi szerződések szerint járt el, mint más esetekben is. Persze bele lehet magyarázni mindent, csak tisztességes emberek a tényeknél maradnak, és nem kívánnak emberek, népek fölött pálcát törni.
    Néhány itt kommentelő maszopos-dk-s hazaáruló itt csócsálja ezt a mesterségesen felfújt ügyet, amihez csatlakoznak a magyargyűlölettől csöpögő asherek, meg kiszolgálóik! Kopácsi, egyszerűen undorító a hazugságod! Julius, belőled sajnos nem is lesz már eszes, csak hajbókoló!

  • Tatulus: Elvakult, demagóg emberek összefüggéseket próbálnak felhozni arra ami nincs. A baltás gyilkos kiárusítása az egész ország szégyene, sokkal nagyobb, mint akármi ezelőtt, meghaladja még Horthy hadüzenetét az USA-nak (ami csak nevetséges volt) Az Ír gázoló kiadatása nem ez a kategória, egy repülőkatasztrófa sem, a Titanic elsüllyedése sem, azok nem hoznak szégyent Magyarországra. Most az elmebeteg viktor és seggnyalói regnálnak, nem „azemútnyócév” adta el a baltást gyilkost egy ígéretért és a korrupciós közgépesített maffia olajbanda ellátásáért, ráadásul, szükségtelenül, aljas módon, mindenki más tudta nélkül (mert demokrácia van) az Azerieknek, nemzeti hősnek. Egyébként gondolom ideje van, találjon már ki még néhány jó felmentést és hitesse el a Világgal, ne velünk, hogy a CIA, a MOSSAD, az Orosz kémelhárítás kérte meg a viktort, hogy vigye el már a blamát és tömje meg zsebeit is, hála pénzel, baksissal, ha már ott van Azerbajdzsánban és küldje oda ki azt a szerencsétlen, azeri nemzeti hőst, (baltája nélkül) az Örményeket majd ők elintézik.
    Mi, a szabad világban élő, magyar származású polgárok ennek ellenére sem köpünk le minden magyart csak látásra, mi előbb megkérdezzük, hogy egyetértett a viktor emberkereskedésével, vagy sem. Nem úgy a Világ más származású, sietős polgárai, akik kérdés nélkül egy kalap alá veszik a magyarokat már. Van benne ráció, azok, akik ülnek a seggükön, mint szar a fűben, drasztikus tiltakozás nélkül, akik két és fél év után sem képesek elkergetni egy hibbant és elmebeteg viktor/matolcs duót Azeribaltazárig, azok is szégyellhetik magukat. Minden nemzetnek olyan kormánya van, amire képes! Magyarország csak egy aljas, elmebeteg, megalomániában szenvedő, baltás gyilkossal kereskedő, mindent letagadó, hazug, gonosz korrupt rablóbanda vezért képes megválasztani és kitart mellette. Hajrá Fiúk! hajrá Fidesz! Erre vártak nyolc évet! Nem csak ők, az Azerbaijaniak is!

    P.S. Mindent le lehet tagadni, mindent lehet hazudni, el lehet hárítani a felelősséget, de nem az igazságot és a bűn következményeit. Kár, hogy ezentúl minden magyar ember elszenvedi, nem csak az un. 2/3 Fidesz támogató idióta.

  • nagyon ciki tatulus, hogy hamarosan kiderul, orban egy szimpla elemebeteg es te ezerrel kialltal mellette es tamogattad az agyhalott minden megmozdulasat…

  • Gybognár jr! Idézlek: „Elvakult, demagóg emberek összefüggéseket próbálnak felhozni arra ami nincs. „ Hát ez az!Ezek vagytok ti, akik demagóg, álságos módon, tényeket és valóságot összekeverve a saját téveszméitekkel, próbáljátok eladni a saját marhaságaitokat külföldi és belföldi olvasóknak. Lehetőség szerint a jelenlegi kormányt, de legfőképpen Orbánt ledegradálni, ellehetetleníteni, mocskolni! Már csak azt szeretném tudni, mitől is vagy te és a veled egyívású liberális bandatagok a szabad világban élő magyar származású polgárok képviselői? Tudtommal alapos kissebségben vagytok (viszont jóval hangosabbak és pénzben dúskálóbbak) a hazájukat szerető magyarokkal szemben. Az általad emlegetett „ 2/3 Fidesz támogató idióta” – ami ugye mégis csak jóval több, mint a szoclib bagázs félrevezetett, agyhalott támogatói – itthon dolgozik, itthon próbálja a nagy nemzetközi ballibes aknamunka ellenére előbbre vinni az országot. Már korábban is jeleztem, ti egyszerűen besorolandók vagytok a Slota-huszárok közé, magyartalan, hazátlan, az országot lejárató idegenek közé. Kizárólag idegen érdekek közvetítőjeként meg vagytok veszve attól a gondolattól, hogy az országot nemzeti érzelmű kormány vezeti, netán marad is a ballibes martalócok legnagyobb bánatára!

  • Tatulus: Semmi baj, hited van, maradj meg benne, légy büszke rá, védd meg, élvezd boldogan. Az igazság ismerete és a morális értékrendszer nélkül is lehet létezni, mint ezt minden nap bizonyítani kell magadnak. Sok sikert.

  • Gybognár jr! Valóban, az az igazság, az a morál, amit ti itt műveltek nem az, amit követendőnek találna egy tisztességes ember. Maradjunk csak amellett, sok-sok magyar emberrel együtt – nem kell nekünk se az idióta paprikajancsi, se a bájgúnár zsúrfiú, bárhogyan is próbáljátok őket ránktukmálni – mi, valóban demokratikusan, megválasztjuk a képviselőinket, vezetőinket, ti meg nyugodtan káráljatok tovább.

  • Nyüzsi irja:

    „Rendezzen nálunk vérfürdőt!

    Címkék: Örményország; Azerbajdzsán; Ramil Safarov; azeri baltás gyilkos;

    Európai és amerikai diplomáciai jelentések szerint az alábbi, azonos szövegű hirdetés jelent meg több közép-ázsiai és közel-keleti napilapban.

    Ön egy különösen gusztustalan, elmaradott diktatúra gyermeke, aki nehezen tud gyűlölt ellenségeihez közel kerülni, mert amazok saját államuk védelme alatt állnak, a semleges országok viszont zokon veszik a határozott közeledési kísérleteket?

    Nem mellesleg Ön egy szociopata állat, aki a nemzeti büszkeségén esett sérelemért csak ököllel, szúró- és vágófegyverekkel, láncfűrésszel, lángszóróval, himnuszkifütyüléssel tud elégtételt venni?

    Magyarország tárt karokkal várja!

    Hangulatos leszámolások, kézi- és lőfegyverek széles választéka, garantált személyi biztonság, csendes hullák, gyors ügyintézés.

    Csoportos pogromok esetén kedvezmények!

    Kezdőket is szeretettel fogadunk. Részükre személyi trénert biztosítunk saját vandáljaink, illetve a környező országok robbantásos szakemberei közül.

    Apró betűs rész: Amennyiben az ön állama hajlandó egy nagyobb tételt vásárolni szart sem érő állampapírjainkból, mert valamiből finanszíroznunk kell teljesen megzakkant gazdasági miniszterünk lidérces álmait és miniszterelnökünk költséges hobbijait, úgy a jegyzésről szóló igazolás kézhez vétele után

    postafordultával küldjük haza, és máris élvezheti a teljes szabadságot az Ön despotája jóvoltából!

    Amennyiben valamilyen általunk érthetetlen oknál fogva az Ön országa vezetőinek erkölcsi kifogásaik támadnának, vagy nemzetközi kellemetlenségektől tartanának, úgy megbízható euroszkeptikus szerződéses partnereink majd meggyőzően érvelnek az európai fórumokon, hogy valójában szabadságharcot folytatunk, és nem pontosan ugyanolyan korlátokat nem tűrő, hatalommal visszaélő ormótlan gazemberek irányítanak, mint az Ön Tisztelt köztörvényes főnökei.

    Nem fog csalódni!

    Kiváló referenciákkal rendelkezünk.

    Véres kommunista diktatúrák küldöttségei elégedetten számolnak be arról a professzionalizmusról, amellyel az ellenük tüntető nemzeti kisebbségek képviselőit lefogjuk, és megalázzuk. Mert mi akkora elvtelen girnyók vagyunk, hogy bármikor készek vagyunk elárulni azokat, akikkel egyébként a sorsközösséget hangsúlyozzuk, viszont telerinyáljuk a nyugati sajtót, hogy viharos történelmünk során milyen hálátlan volt velünk a világ.

    Igazi picsogó, gerinctelen, önbecsülés nélküli taplókra vágyik?

    Igen, megtalálta!

    Lépjen velünk kapcsolatba most!

    Ugyanitt rohadó félben lévő, saját népük ellen háborút viselő diktatúrák számára kutyakiképző exrendőrök bérelhetők!”

  • asher alexander

    orbanfuhrer hazug mezes-mazas szavara ugy bukott a magyar 2/3ad mint gyongytyuk a takonyra!!
    hat kerem meg ha keseru is tessek most ugyanolyan hevvel lenyelni!!
    sajatmagukon kivul senki se hibazott ezuttal!!ugyhogy kar masokban keresni a bunbakot!!tessek szegyenlosen tukorbe nezni,es jol lekopni azt aki visszanez!!

  • Tatulus: Akkor beszélj majd, amikor a kocka fordul. Nem tudom hány éves vagy, de ha öt évet élsz, abból már biztosan lesznek kellemetlen éveid.
    Mi itt sokan türelmesek vagyunk és nem kell kukás kannákban keresnünk az élemet, a várakozás közben, bár sajnos van sok-sok szegény ember itt is és nem kívanjuk senkinek a sorsot.
    Te vagy az az előlény, moralítás, keresztény értékrendszer, gerinc, felelősségérzet, bűntudat nélküli, akinek vállán diktátorok állhatnak. Milliók éltek így, csak a közelmultban, segítve Lenint, Sztálint, Maot, Hitlert, Mussolinit, Horthyt, Szálasit, Rákosit, Kádárt, hogy néhányat megnevezzek.
    Neked semmi közöd sincs, még futtában sem, a politikához, politikai ismeretekhez, gazdasági ismeretekhez és szimpla emberiességhez. Neked megtanították, hogy mit kell mondanod, minden logika, tény és bizonyíték nélkül. Ideális polgár vagy, milliók kellenek minden diktatúrához. Ugyanolyan könnyen hasznosítható vagy, mint más élőlények, a Németek ipart terveztek a felhasználásra, a Szovjetek, Kínaiak városokat, erőműveket építettek így. Nem részletezem, de a tervük füstbe ment. A tiéd is!

  • asher alexander

    tatulus!
    te „beszelsz”-(hogy most nagyon joindulatu legyek)-itt „tisztesseges emberekrol”!!ugye nem magadra gondoltal!!??
    meghogy „domkratikus” valasztasok mi!!aztan hol te!!?
    csak azon a magyarorszagon ahol az orbanfuhrer-i uj „alaptorveny”-(nek csufolt-gunyolt fercmu) kivette a hivatalos orszagnevbol a demokratikus jelzot!!?uppsz!!
    meglatjuk a kovetkezo valasztasok utan!!
    -(mar „ha” egyaltalan lesz olyan………………..merthogy a valasztasok elott-alatt benito orban hosszutavu egyeduralomrol beszelt!!hogy-hogy az fel se tunt nektek ott?csak nem hittetek hogy az csak szobeszed!!?

  • Nekem ugyan nincs bankszámlám Svájcban, vagy akár máshol sem, a pénzemért becsületesen megdolgoztam, soha egy fillért el nem fogadtam, amiért nem dolgoztam meg. Engem nem fizetett le soha senki, mint ahogy egyetlen családtagomat sem lehetne hasonlókkal vádolni. Viszont nem vagyok sem vak, sem süket, és csak azt látom, hogy emberek, akik életükben még egy napot sem dolgoztak, egyik napról a másikra megszedték magukat, és dúsgazdagok lettek és mindezt mások kárára. A jelenlegi magyar vezetésre gondolok elősorban.

  • Az ambator féle idézetet én is olvastam – persze a tények ismeretében feltehető (esetleg ki is fog derülni), hogy kik azok a szarháziak, akik ezt az aljasságot terjesztik. Van persze sejtésem – a maszop és a dk farizeusai körül keresgélnék, nekik semmi sem szent, főleg nem az igazság. Mindegy, hogy az országot lejáratják, a minél rosszabb, nekünk annál jobb elvét alkalmazzák, így vélvén elérni céljukat, az Orbán kormány lejáratását, esetleges megbuktatását – na, ez csak hiú remény!
    Asher, ha valakit le kell köpni, az te vagy! Uszítasz itt, mint egy Slota-huszár, egyáltalán mit irogatsz ide? Semmi közöd hozzánk, te cionista izraeli zsidó vagy, aki megtanult magyarul. Ha jól számolom 17 éves korod óta nem is itt élsz, hanem választott hazádban, Izraelben. Magyargyűlöleted annyira nyilvánvaló, hogy bizonyítani sem kell. Terroristaként kezdve, majd ki tudja hogy folytatva – nem mintha érdekelne – nyugdíjasként nyomod a gyűlöletbeszédet. Rosszabb vagy, mint Slota és társai. Megértem a viselkedésed okát, így csak egy magyargyűlölő idegennek tartalak s így is kezellek!
    Érdekelne, milyen kellemetlen éveket jósol nekem Gybognár j.r.? Itt ti többet nem kerültök hatalomra – hacsak külső fegyverekkel nem – ahogyan ezt már megtettétek a szovjet fegyverekkel, de nem hinném, hogy ebben európai nemzet segítene nektek. Mindenütt ráébrednek a mai liberális eszme nemzetpusztító mivoltára, társadalombomlasztó voltára és szépen a helyetekre kerültök – a történelem szemétdombjára. Nos, rátok ez a jövő vár – én pedig demokrataként valóban nem félek, és még csak nem is gyűlöllek benneteket, csak mélységes sajnálattal nézem a hatalom megszerzése érdekében tett görcsös erőfeszítéseitek sikertelenségeit.

  • Dzsimbók :
    Mi lenne ha EGYSZER ebben a r@hadt életben a cikkel foglalkoznál és nem másokat szapulnál ?
    Egyáltalán tudod hogy miről szól ez a cikk ?
    Nem tudod.
    Na ugye hogy megmondtam !

    TATULUS
    Maga meg minek fo…bocsánat..ír ide ekkorákat ?
    Hát azt akarja maga hogy a monitoron felbukkanó nevére hánnyam a vacsorámat ??

  • Tatulus:
    Ha bajod van velünk akkor még mindig megteheted hogy elmész innét a francba.
    Annál is inkább mert valahogy az az érzésem hogy az itteni cikkek nem nagyon nyerik meg tetszésedet.
    De akkor miajóbánatnak lebzselsz itt ?
    Képtelen vagy találni magadnak egy rufnyát , akinek kifejthetnéd a hülyeségeidet ?
    ( Jaaa hogy 10 percnél egy sem bírja ki veled tovább…hát az már ciki. )

  • Tatuskam, ehhez nem kell mesterdetektivnek lenni. A HVG velemeny oldalarol valo, ott „terjesztik,” es itt a link is hozza:

    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120831_azeri_gyilkos#rss

  • asher alexander

    geyza!
    -azert van itt mert a bartus az usa nepszavarol,idekuldte bomlasztani!!

  • asher alexander

    tatulus!
    -„asher!………..egyaltalan mit irogatsz ide..”-
    mi kozod hozza ugy megis kolokmajom??ki vagy te hogy eloird hova irok?,
    ez itt a KANADA-i nepszava,erted futyike!!!?huzd meg magad nagyon!!!!
    ez itt NEM Magyarorszag!!ez itt NEM a Magyarorszagi Fasiszta sajto!!Vilagos?,
    ha nem tetszik a rendszer,…………….El lehet tolni a biciklit haza!!!

  • asher alexander

    akit erdekel !!!!!!-(akit nem az ne nezze meg!!)-
    egy film,a cime,;-„BEAUFORT”-!-(a masodik libanoni haboru idejen jatszodik egy eloretolt helyorsegben,egy beton erodben!!)-
    ebbol mindenki megtudhatja mit is jelent itt izraelben az hogy katonai szolgalat haborus helyzetben!
    nem hinnem hogy utana,sokan irigykednenek a katonainkra!!
    elore bocsajtom meglehetosen durva,idonkent sokkolo jelenetekkel tarkitott,rendkivul elethu filmrol van szo!!
    megtortent esemenyeket dolgoz fel!!
    ………………………….aztan kesobb visszaterunk ra egy-egy vita erejeig!
    ilyen,es ettol veresebb harcokban en 1948-ban resztvettem itt izraelben,ugy a golan heights-en,mint a sinai-n!

  • Szerző: Tatulus | szeptember 4, 2012, 2:38 du.

    Kedves Tatulus, azt ők nem hajlandóak elfogadni. Méghogy demokratikus úton, méghogy 2/3-dal. Ugyan?

    Majd rájönnek.

    Érdekes a most épp folyamatban lévő Quebec-i választás, ahol mintha egyesek elnézőbbek lennének az eredményekkel kapcsolatban.

  • Szerző: asher alexander | szeptember 4, 2012, 9:33 du.

    Beszéld meg a piszchiátereddel.

  • jav. pszichiátereddel

  • dakota

    en biztos vagyok abban, hogy a ti ketharmadotok hamisitvany volt, elvetemult bunozok vagytok mindent ki lehet nezni beloletek…ha azt hiszed gyonassal feloldast nyerhetsz, tevedsz!

  • dakóca:
    TE meg a pszichipátereddel…

    Asher :
    Naaa ne gyűlölködjél.
    Bartuslaci az ilyeneket mint Tatulus vérnáci mindenféle duma nélkül szokta kirúgni .

    Sajnos a nácik olyan helyeken képesek megerősödni , ahol kissé helytelenül értelmezik a liberális elveket.
    Megerősödnek aztán belerugnak azokba akiknek köszönhetik a létüket.
    Pl. Németországban nem annyira erősödnek meg.
    Minap is láttam a német híradóban , amint egy rendőr gondosan belevágott egy olyan börhajú pofájába ököllel , akinek a hátába már ketten beletérdeltek. Gondolom udvarias rendőr lehetett , mert nem akart a szavába vágni. Azért vágott a képébe neki.
    Ugyanis elötte lehajolt a nácihoz és kérdezett töle valamit. Az meg eltorzult képpel kezdett valamit magyarázni. Erre vágott neki a mocskos pofájába.
    Hja a német rendőrök udvariasak. Nem vágnak a náci a szavába. Csak a pofájába.

  • asher alexander

    geyza!
    -en nem „gyulolkodok”!
    a bartus apuka,zsidovadasz csendor volt a XV.ik csendorkeruletben,a magyarorszagi deportalasok idejen!

  • asher alexander: idáig tisztelettel olvastam amit írtál, azt azonban, hogy valakit az apja foglakozása és nézete miatt egy kalap alá veszi és elitéli, vagy feltételezi, hogy a leszármazott is ugyanazt teszi, gondolja, véli, az ellene megy mindennel, amiben én hiszek! Mi itt aszerint élünk, hogy az előítéleteket elvetjük, MINDENKIT mint egyént kell elbírálnunk, véleménye, cselekedetei alapján! Azt reméltem, hogy legalább azok, akik demokráciában és előítéleteket teljesen a háttérbe szorító társadalomban élnek, megtanulták a helyes elvet és kivétel nélkül alkalmazzák is. Amit te írsz Bartusról és apjáról, az ugyanazt a hitet tükrözi, amit a kommunisták, nácik, bármilyen diktátorok kialakítanak, apja/anyja, rokonai után ítélik el a leszármazottat. Csalódtam benned!!

  • asher alexander

    gybognarjr!!
    asszem surgosen menjen szemorvoshoz,mert nagy-nagy szuksege van ra!!
    HOL(???) irtam en azt hogy a „valaki” apjarol volna szo???!!maga csak a nagybetuket ismeri mi??
    no akkor!!
    azt irtam,; a BARTUS APUKA!!!-(bartus l = usa nepszava!!)-
    -(mar persze ugye „ha” a valaki nem azonos azzal………….!!!-amit erosen ketlek!

  • asher alexander

    amit en a bartus-rol irok?
    edesfiam,azt en hosszas keresgelesek utan a korabeli-(deportaciok!!)-Csendoreinek nevsoraibol,kerestem ki,-no meg bizonyos USA-ban szekelo szerveink segitsegevel!!
    azt nehez lenn most csakugy ukmukfuk cafolni!!

  • Asher, Asher! Ha gyűlölködés nélkül a tényeket vizsgálnád, magad is rájönnél, hogy ez a nem zsidó balliberális, szoci horda csak addig szereti és azt a zsidót, aki az ő véleményüket, megítélésüket osztja. Megjegyzem, történelmi tény, hogy a nagy sztálin elvtárs épp a zsidók kiirtására készült, csak a halála megakadályozta ebben. A zsidóság a jobbközép konzervatív embereknél teljes jogú magyar állampolgár, aki sem jobb, sem rosszabb a többi magyar állampolgárnál, kivéve, ha kiemelkedő teljesítménye folytán (például a zsidó származású Nobel-díjasaink, vagy hősies katonáink) büszkeségeink lesznek. Megjegyzem Ők sohasem tagadták meg magyarságukat, a kultúránkhoz való kötödést – nem úgy, mint például Kertész Imre, akit éppen ezért nem is tartok magyar Nobel-díjasnak – bár lehet, nem is így jegyzik. Számtalan zsidó ismerősöm van, akik a haláltáborból érkeztek meg haza, de gyűlölködő megjegyzést nem hallottam tőlük, nem úgy mit tőled! Ők pontosan tudják, hogy mint minden nemzetben, a miénkben is vannak aljas emberek, akik a történelem szeszélye folytán hatalmat kapnak és azt ocsmány módon használják fel. Ettől még a tisztességes emberek többségben vannak és közös feladatunk a megismétlődés megakadályozása. Ezért nagy hibát követsz el a jobbközép oldal, sőt az ország elleni folyamatos gyűlölködéseddel! De már megírtam a véleményemet rólad.

  • Csipke rozsa alias libas misi hülyeségei, már fájóak, de ez a primitív geyzuka igazán a csúcs!
    Szinte sajnálom, hogy Kopácsi ilyen társakkal kokettál itt, de hát, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók! (mint a jó magyar közmondás tartja)

  • asher alexander: Ne hozzon ki sodromból, de, ha csak sértegetésekre képes, az a maga szellemi képességeinek határát illusztrálja. Inkább írjon komplett, teljes mondatokat, amik félreérthetetlenek. bartusapuka és csendőrök, a zsidók deportációja WWII, 1945-al befejezve, csak, hogy felidézzem. Ha pedig Bartus Lászlóról írsz, akkor nem létezhet, hogy 67 évvel ezelőtt csendőr lett volna.
    Tehát ne legyél pökhendi, durva, fél mondatokat kirókázó kisokos, mint a viktor, hanem add meg a tiszteletet azoknak, akik elolvassák írásodat és írjál félreértésre lehetőséget nem adó teljes mondatokat. Ha erre nincs időd, lusta vagy, inkább várj, amíg erre időt szánhatsz. Egyébként sértegetni én is tudok, de megválogatom hogy kinek van erre értéke.

  • Erosen ketlem, hogy a zsido Bartus zsido apukaja zsidokra vadaszott volna.

  • Tatulus, neked most pontosan mi a bajod velem?

  • asher alexander

    mondja maga tenyleg ennyire ertetlen,vagy esti iskolaban orakat vesz!!?
    ki irt itt a bartus laszlorol maga vaksi!!??
    en az APJAROL irok!!erti???????????????????
    AZT MEG EN JOBBAN TUDOM MINT MAGA MERT ENGEM DEPORTALTAK ONNET CSALADOSTOL!!!

  • asher alexander

    AMBATOR!!
    bartus akkor zsido,amikor en hottentotta kiraly!!!

  • asher alexander: Akkor pedig te vagy hibbant. Az első hozzászólásom és feltetelezésem érvényes. Bartus László (AN) apját hozod ide, aki szerinted csendőr volt és zsidókat szedett össze. Erre azonban nem hoztál fel hiteles bizonyítékot, tehát szimpla egyéni vád. Ezután, ennek mi köze lenne Bartus Lászlóhoz (AN) aki ennek a csendőrnek állítólag a fia volna! Nos, asher, a fiút elitélni apja után csak előítéletekkel teli emberek teszik, amit én 100%-ban ellenzek, még utalásként sem fogadom el!
    Egyébként beszélni fogok Bartus Lacival, Ő mégiscsak tudja ki volt az apja, mit csinált és ez miként mutatkozik meg az Ő szemléletében. Benned ugyanis ezek után egyáltalán nem bízok meg, kultúrálatlan írásmódod miatt pedig a tiszteletem is megszünt!

  • Kopácsi! Nekem annyira nincs bajom veled azonkívül, hogy – pedig jól ismered a valódi magyar helyzetet – mégis lelkesen üdvözlöd a szemenyei-féle blődike hazugságokat, a gybognár jr.-féle gyűlöletbeszédet, vagy a libas misi féle durva megjegyzéseket. Rólad feltételeztem, hogy pontosan tudod a magyar szélsőjobb semmivel sem erősebb, mint Európa más országaiban, zsidóüldözés egyáltalán nincs (zsidózás persze van – akárcsak Európa más országaiban – de minimális mértékben, és a többség elítéli). Feltételeztem, hogy ennek birtokában csendesíted, visszafogod a gyűlölködő hangnemet, a jobboldaliak folyamatos gyalázását, mert most éppen nem a nektek tetsző kormány van hatalmon. Nyugodtan lehet kritizálni, de álindokok, hazugságok terjesztése, majd azok gyalázása, akik ezt ténybélileg cáfolják, nem igazán demokratikus. Ez van, talán elég idős vagy hozzá, hogy túl tedd magad a téged ért sérelmeken, és objektíven szemléld az eseményeket, avagy túl idős vagy hozzá s csak a gyűlöleted marad! (Mint Ashernak.)

  • Ez a kormány tényleg nagyon gyenge, de tisztességes, szemben az előzővel, akik erősek voltak az ország kiárúsításában.

  • Szerintem, inkább az örményeknek kellett volna kiadni ezt a gyilkost. Ők nem kérték?

  • Tényleg, várakozáson alul teljesít ez a kormány, de Isten ments a Bajnai és a Gyurcsány-féléktől!

  • Most aztán megint lehet beszélni másról, mint amiről kellene.

  • asher alexander

    „tisztesseges”??
    ugyan!!
    most szetlopjak egymaskozt,es megtartjak sajatmaguknak!!
    az mennyivel jobb?
    Csak ne m reszesulsz te is igy vagy ugy a haszonbol?

  • Nem a Gyurcsányok és a Bajnaik, Orbánok a probléma, hanem a magyar nép! Aki nem vállal felelősséget sorsáért, nem aktív annak irányításában, nem követeli meg magától és kormányától, hogy korrupció mentesen, transzparensen, demokratikusan, hozzáértően végezze dolgát, betartsa a törvényeket és betartassa a törvényeket az olyan kormányokat kap, amire képes. A magyar emberek, csak ilyen fél-ázsiai, aljas, rablóbanda maffia vezért tudtak megválasztani a koszos bagázzsal, erre képesek. Becstelen, gonosz, hazug diktátor van kiárusítja országa becsületét, eljátszotta a tiszteletét és vígan pofázik a népnek. Máshol főbe lőtte volna magát egy elnök ekkora kártétel után. Mikor térnek észhez az emberek, hogy nem a kormány irányít, hanem a polgárok, a kormány az a nép szolgája, azt kell tenniük, amin a többség és a kisebbség, szakértő módon megvitatott elfogadott, ha kell társadalmi vitával kiegészítve. A sült galambot várni, nemtörődöm lustasággal, munkába temetkezni, elvetni a polgári kötelességeket és nem követelni a kormány minden tagjának felelősségét, azt kap mindenki amit megérdemel. Egy titokban működő korrupt rablóbanda maffiát.
    Mi az, hogy a Fidesz elzárkózik egy hotelben és elhatároznak ezt, meg azt? Idióta a magyar nép? Mindent nyíltan, az ellenzék bevonásával kell megvitatni, az szakértőkkel dolgozni, hatástanulmányokkal alátámasztani a javaslatokat, a hosszú lejáratú gazdaság és adópolitika részesévé tenni, a nép többségének támogatásával megszavazni. Ja, ezt nem teszi senki, mert ez munka. A viktor/matolcs duó majd kitalál inkább valamit a WC-n, oszt jó napot.

  • Látó. Ez a kormány azért lehetet egy gátlástalan, maffia bűnbanda, mert túl sok ember azt mondja, mint maga „tisztességes”. A magyar nép már tisztességesnek tartja, hogy a kormany egy rasszista balta gyilkossal emberkereskedelmet folytasson? Ahol ez tisztesség, ott megérdemelik, hogy egy elmebeteg rablóvezér korlátlan diktatúrát vezessen be. Szégyen, amit a magyar emberek eltőrnek, amit másra kennek, mert senkinek nincs, nem maradt felelősség érzete. Nem véletlenül és égetik, tapossák most a magyar zászlót megérdemelten, Világszerte! Másutt ugyani egy ilyen becstelen, hazug, aljas elnököt elzavartak volna, vagy öngyilkosságra kényszerült volna szégyenében, hogy eladta országa becsületét.

  • Szerző: Tatulus | szeptember 6, 2012, 7:20 de.

    Kedves Tatulus, helyettem is mondtad. Számomra is nagy csalódás kopácsi.
    Ettől függetlenül örülök, mert legalább megmutatta az igazi arcát.

  • Szerző: gybognarjr | szeptember 7, 2012, 9:48 de.

    Junior, neked megvonták a kakaóadagodat az oviban, ha nem beszéltél hülyeségeket?
    Komolyan mondom, hihetetlen ez az infantilitás részedről.

  • dakota: ne csalódjál, nem kell olvasni amit írok. én csak akkor olvasom amit írsz, amikor engem említesz.

  • asher alexander

    dakota!
    toled az anyatejet vontak el es az apad nevelt fel „rajta” ugye??attol-azota vagy ilyen szellemes kis niemand!!
    ugy hallottam a csaladod noi tagjai a budapesti varosliget mogott,kinaljak „szolgalataikat” barki reszere!!legyen az akar fizetni tudo cigany is!!
    erre vagy buszke!?

  • Asher! Azt hittem, idős emberként ragadt rád, valami kultúra! Hát tévedtem! Mit szólnál, ha a te családtagjaidról mondogatnának ilyeneket! Most vénségedre vagy meghülyültél, vagy mindig is ilyen voltál. Talán bocsánatot kellene kérned!

  • asher alexander

    az en csaladomrol nem csak mondtak „ilyeneket” de meg ezek a mondasok hatasara ki is irtottak oket!!
    ugyhogy kisfiam!!pofadat evesre hasznald!!

  • Asher! Pofád neked van, meg a lónak! Öregkorodra megjöhetne már az eszed, 70 éves dolgokról beszélsz, de mindig ugyanazt adod elő, kicsit unalmas vagy, sirámaidat kívülről tudjuk, és baromira unjuk!

  • Szerző: asher alexander | szeptember 8, 2012, 6:49 de.

    asher, tekintettel az agg korodra, bár egyáltalán nem tisztelettel, mert undorító, ahogy viselkedsz és erre nem mentség semmiféle régi sérelmed, amiket fogalmam sincs, hogy kik követtek el,ellened vagy a családod ellen, elnézem, hogy már ilyen vén, hülye, rosszindulatú, megkeseredett akárki vagy. Nem kell bocsánatot kérned, tőled el sem fogadnám.
    Szerintem neked a legnagyobb bűntetés az, hogy nem tudsz szabadulni az állandó gyűlölködésedtől. Nagyon szomorú, sivár életed lehet. Minden, másokfelé irányuló rosszindulatod visszaszáll rád. Csak csináld nyugodtan. Csak nevetnek rajtad 🙂

  • Szerző: Tatulus | szeptember 8, 2012, 12:20 du.

    Köszönöm, kedves Tatulus, de hagyd, nem érdemes szót sem vesztegetni rá. Ha 90 éves koráig nem tanult meg viselkedni, mostmár esély sincs a változásra.

  • asher alexander

    nem erdekel a velemenyed!!a tied aztan vegkeppen nem!!
    te csak egy velejeig romlott erkolcsu,aljas kepmutato kis senki,egy „echte niemand” vagy,aki azt hiszi magarol-(itt is,mint a bartus fele usa-(naci)-nepszava oldalaim)-hogy „o a hattyuk tavabol az iszap”-!!
    a ti fo bajotok,hogy ti magyarok nem mertek-nem tudtok szembesulni a multatokkal!!
    marpedig mint azt a tortenelem annyiszor bebizonyitotta mar,;-„aki a multjat nem becsuli,az a jovojet sem erdemli!!”-
    nos ti aztan vegkeppen nem erdemeltek semmifele jovot!!
    ja!!
    es MI,-(meg egesz Europa!!!!!)-Rohogunk rajtatok!!!

  • Bizonyára igazad van Asher! Megértelek, nehéz az aggkor, pláne, ha senki se figyel rád! Már csak az érdekelne, hogy jön ide a bartus féle szennylap?

  • Szerző: Tatulus | szeptember 10, 2012, 9:42 de.

    Figyelemelterelési próbálkozás, nagyon gyenge eredménnyel, kedves Tatulus:)

  • Asher egy megkeseredett ember, ezért gonoszkodik, egyetlen öröme az életében, ha másokat bánthat. Tudni sem akar róla, hogy másképp is lehet élni, hogy a szeretet a legfontosabb az életben. Ha emberibb módon beszélne, akkor lehetne együtt érezni vele és szeretni őt, de ő mindezt megtagadja és helyette a gyűlöletet és a bosszút választotta. Pedig szeretni sokkal könnyebb mint gyűlölni.

  • Gybognar jr, ha a magyar nép felébred, annak maguk nem fognak örülni, mert ez esettben a nagy többség a Jobbikra fog szavazni! Örüljön, amíg a „szeretett viktátora”van a hatalmon! Mert azután jön, csak az igazi feketeleves, a magyar földről való futás, amiről már írtam, de néhányuknak nem tetszett. Látom jó úton mennek a dolgok, csak így tovább!

  • asher alexander

    Naugye!!!
    elore megmondtam hogy errol lesz szo!!!
    javorszky elszoltad magad rendesen!!!
    Naci mintara -(az 1933-as Deutschland Erwache)-,kovetkezik most az „Ungarn Erwache”!!
    kivancsi leszek a -„Die Fahne Hoch die reihe fest geworden,sa marschiert mit ruhig festen schritt….-(Horst Wessel lied)-Magyarositott valtozata hogy fog szolni vajon!!
    vagy csak eloszedik a sutbol a jo regi,;
    -„elhagzott a szo zeng az indulo,gyoztesek megint regi zaszlaink!!fent a hargitan nepe jajjszavat….”-nyilasindulot!!?

  • Mindenütt vannak náci ideológiát valló emberek, sok fasiszta demagóg, Magyarorszagnak csak nagyobb adag jutott belőlük és nagy szerencséjükre a magyar emberek nagy része tehetetlen, nemtörődöm, gyenge moralításu birka. Mindez megmutatkozik az eredményeken. Egy hibbant bűnöző és a koszos bagázsa ma már csak a terorista muzulmán államokban maradhatna uralmon. Erre aszintre csökkentették az országot a jávorszky, tatulus féle bűnöző szavazók és a Fidesz/KDNP/Jobbik.

  • Gybognar jr, nem az olyanok mint mi csökkentettük az országot erre a szintre, hanem azok, akiket maga visszasír.

  • Asher, nem szóltam el magam, csak leírtam, hogy mi fog történni, csak következtetek.

  • Jávorszky, az eredmények igazolnak mindent. Ha tudnának jót tenni maguk, amire szándékuk sincs, akkor nem Somalia szintjére menne le az ország. A pofázás ingyenes, de a jó eredmények eléréséhez minimum tudás, becsület, komoly munka, szorgalom és felelősség kell, ami teljesen hiányzik a társadalom nagy részéből. Az erkölcsi nívó az országban 50%-ot esett az elmúlt 2 év alatt. Olyan ész nélküli, demagóg emberek, mint maga juttatták az országot a béka feneke alá.
    Csak feltevésként: Ha nem maguk a kártevők, hanem az „emúltnyócév” akkor miért nem tudják kijavítani azt amit más rontott el, ezt ígérte a viktor? Ma sokkal rosszabb minden, mint három évvel ezelőtt, főleg sok gonosztevő, mint maga most kimerészkedett odúiból, mert most megteheti. Én nem ott élek én csak látom, hallom, olvasom mi megy végbe és az tragikum, amit most művelnek az emberek Magyarországon, saját maguk teszik tönkre az országot, nem kell hozzá Orosz, vagy más elnyomó hatalom. Két magyar politikus, a viktor/matolcs duó többet ártott az országnak két év alatt, mint az egész Szovjet Dicsőséges Felszabadító Hadsereg 45 év alatt.

  • Milenne Tatula ha a cikkről irnál általános mocskolódás helyett ?
    Baromi unalmas állandóan beleütközni az undorító agymenéseidben itten.
    Nálatok az anyatejjel szíttátok magatokba a gyűlölködést he ?

  • Undorító amikor egy liberális oldalon ennyi megveszekedett nyilaspárti meg jobbár ossza az észt.
    A cikkekhez képtelenek hozzászólni , el sem olvassák őket.
    Csak mocskolódnak vég nélkül …
    Olyanok vagytok mint egy hat méter hosszú , csuklóvastagságú galandféreg , amikor kb. 10 centiméter / perc sebességgel kimászik a szarvasmarha hátsójából :
    Végtelenül hosszúnak tűnő, undorító , büdös és visszataszító.
    Ilyenek vagytok ti jobbárok.

  • Szerző: Geyza | szeptember 13, 2012, 6:25 du.

    Gayzuka, ne fokozd, így is hányingerem van tőled. Téged miért nem moderál ki Christopher?

  • Gybogna jr, hol a magyar népet hordja le a fekete földig, hol a jelen lévő hatalmat, pontosabban mindkettőt, majd ezzel együtt mindenkit aki az itt hozzászólók közül védik hazájukat, nemzetüket, akiket bűnözőknek stb. nevez, mert azt hiszi, joga van rá, mert maga már 45 éve az USA-ban él, amire nagyon büszke. De ki jogosította fel magát erre? Talán, csak nem azok akik erre nevelték és már gyerekkorába magába táplálták az apja politikai kudarca miatti magyar gyűlöletet, miközben magyarul tanították beszélni ?

    Mesélje el nekünk, ki volt a maga apja Magyarországon? Mit tett amiért Amerikába kellet emigrálnia, vagy talán menekült?
    Maga annyira gyűlöl mindent ami magyar, amiből arra következtetek, hogy az esti mesék tartalmából szívta magába a magyar gyűlöletet.
    Vagy mondjon már valami okosat is, pl.maga szerint melyik az a párt amely képes lenne megmenteni a „süllyedő hajót”? Melyik pártra kéne szavaznunk? Vagy talán nem meri leírni? Mondjon már valami konkrét dolgot, mert a maga szavaival éljek „pofázni ingyen lehet”, de a papír is mindent kibír amire maga a számtalan rágalmait, beteges hülyeségeit minden lehetséges orgánumnak elküldi, mert magának mindegy, hogy mit, csak magyarellenes legyen.

  • asher alexander

    javorszky!!
    mar megint elszoltad magad!!ejnye-bejnye!!
    -„ho a jelen levo hatalmat”-
    milyen „jelen levo” hatalom???itt?,csak nem hiszed hogy a kedvetekert mindenki fideSS-nyikke valik majd!!
    ne almodja ha ebren vagy!!keserves lesz az ebredesed!!

  • Jávorszky: Szüleim életének semmi köze véleményemhez, magának meg semmi köze a magánéletemhez. Maga az az állítás, hogy egy embernek politikai sikerre lenne szüksége megélhetésre, tipikusan egy diktatúra támogatójának tűnhet normálisnak.
    Maga egy olyan lezüllött társadalomban él, aminek lezüllesztésében aktívan részt vesz. Ha maga boldog benne élvezze, a disznók is évezik a sárban hűsölést. Ma már a kisebbségben van! Akik az országot irányítani tudnák, azok sem nem szervezettek, sem nem bátrak és azonnal el lennének távolítva, amint az uralmon lévő maffiát veszélyeztetnék. Lásd Bajnai Gordon elleni hazug, becstelen támadások, amik „enyhék”, amíg nincs mögötte tömeg és erő. A diktatúra egyre erősebb lesz, hamarosan tönkre megy, a patkányok egy része elmenekül majd, az országot kifosztva, lezüllesztve, morális káoszba taszítva otthagyják, valakiknek, akiknek sem programjuk, sem képességük nem lesz felépíteni az országot. A nyomoron csak a szélsőséges, terrorista bűnözők tudnak uralkodni, a demokrácia lesz legtávolabb mindenki gondolatától. Remélem boldog lesz mindvégig, mert maga ezen dolgozik.

  • Dakota azért nem moderálják ki Geyzát mert objektív, bár szerintem kicsit visszafogott… jellemzést ad rólatok, azzal a meghökkent bosszúsággal mikor valaki a cipőjére ragadt kutyaszart nézi, és a ti véleményetek annyit is számít, és annyit is ér. Az ember ledörzsöli a cipőjéről és otthagyja a döglegyeknek.

  • Szerző: A Parittyás hangja | szeptember 14, 2012, 1:18 du.

    göllner-gayza szerintem ezt még mondd el a többi neveiden is, hátha valaki odafigyel rá:)

  • Radin,azt kérdezi „Hol vannak a keresztény demokraták?”Én meg mondom:a béka segge alatt hunyászkodnak.Igaza van Gayzának:Valóban nevetségesé teték a keresztény Demokrata kifejezést.Álságossá és megtévesztöként szerepel a politikai életben.Bencsik Klárának ,meg azt üzenem,ne fitogtasa hovatartozását.El fog jönni az idő,amikor szégyenkezni fog a mostani kimondott véleményéért és lehajtott fővel fog járkálni a hazát őszintén szerető emberek között.