Orbán, Alijev és a Júdás-pénz

2012 szeptember 4 8:46 de.86 hozzászólás

Azerbajdzsán, az iszlám állam Eurázsiában, Nyugat-Ázsia és Kelet-Európa határán található. Területe és lakosai száma kb. megegyezik Magyarországéval – de a gazdasági helyzete lényegesen kedvezőbb. Már a Szovjetunió tagállamaként is szinte egyedül biztosította a hatalmas Sztálin-birodalom olaj- és gázigényét. Az ország neve, Azerbajdzsán, perzsa eredetű: Atropatész – „tűzzel védett”.A közelmúltban Orbán Viktor Bakuban találkozott Ilham Alijev államelnökkel, akkor – egyebek mellett szóba került a „baltás gyilkosként” elhíresült, Magyarországon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt azeri katonatiszt sorsa…A Kanadai Magyar Hírlap levelezője – Föld S. Péter – írásában Safarov és a balta mellett némi Júdás-pénzről is szó esett.

Már onnan sejthető volt, hogy szar van a palacsintában, hogy megint Szíjjártó Péter magyarázta a bizonyítványt. Szegény Szíjjártó, annyiszor kellett már mellébeszélnie, hogy már ő maga sem csodálkozik, amiért senki sem hisz neki. – Pedig ezúttal is tette a dolgát, megdolgozott a pénzéért: végighaknizta a reggeli tévéket, dünnyögte a szájába adott mantrát, ahogyan kell, hozta a formáját a tőle elvárt tisztességel.

Nem a miniszterelnök (ti. Orbán Viktor) szólalt meg a finoman fogalmazva is hangsúlyos ügyben, de még csak nem is a külügyminiszter. Jó, most nem fontos államérdekről, például a Videoton futballcsapat soros bajnokijáról van szó, de azért ez az azeri ügy is viszonylag fajsúlyos. A Magyar Nemzet mentőövként még meglobogtatott egy ki tudja miért éppen hozzájuk került levelet, amelyben az azeri kormány biztosítja a magyarokat, hogy nem változtatják meg a baltás gyilkos, Safarov ítéletét. Elnöki kegyelemről, hősként való ünneplésről nincs szó az írásban.

A Fidesz lezártnak tekinti az ügyet – ez volt az első reakciók egyike. (Pedig nem a Fideszt kérdezték, hanem a magyar kormányt. Ha csak a kettő nem ugyanaz.)

Ám az Ügy nem tekinti lezártnak önmagát: minket utál a világ, azok is, akik eddig nem voltak ellenszenvvel irántunk.

Örményország már a kiadatás napján megszakította kapcsolatait Magyarországgal. Jerevánban magyar zászlót égettek – egyik sem a szeretet és megbecsülés jele. Amúgy nem értékelnénk túl az örmények erejét, de tény, hogy szerte a világban, így az Egyesült Álamokban is igen nagy befolyással bírnak.

És most nem kedvelnek bennünket, hazug árulóknak tartanak bennünket, akik eladták a becsületüket 30 Júdás-pénzért. Mások pancsernak tartják a magyar kormányt, amiért az azeriek úgy átvágták, mint szart szokás a palánkon – döntse el mindenki magában, melyik a nagyobb szégyen.

Tételezzük fel, hogy a magyar kormány ezúttal igazat mondott. Nincs sok okunk erre, de, mert az emberi fantázia nem ismer határokat, bármit képesek vagyunk magunk elé képzelni. Még azt is, hogy az azeriek valóban megígérték, hogy betartják a nemzetközi egyezményeket, és Safarovot továbbra is börtönben tartják. Mondjuk, az gyanús lehetett, hogy különgépet küldtek a baltás gyilkosért – mint tudjuk, a gyilkosok kiadatási gyakorlatában nem ez a szokásos eljárás.

Akik meg nem utáltak bennünket még az eddigieknél is jobban, azok most röhögnek rajtunk. Hogy milyen lúzer kormányuk van a magyaroknak, banánköztársaságokban szokták ilyen rútul bcsapni egymást a fegyverrel, droggal üzletelő törzsfőnökök, bandavezérek.

Úgy hírlik, hogy gazdasági ügylet van a kiadatás hátterében, állítólag az azeriek milliárd dollárokért vásárolnának magyar államkötvényeket. – Valljuk be, úgy kell a pénz a magyar kormánynak, mint egy falat kenyér. Mert az IMF-fel nyögvenyelősen haladnak a tárgyalások, gyakorlatilag felálltak megint, és itt hagytak bennünket… A szeptemberi folytatásnak, gyors megegyezésnek jelenleg halvány nyoma sem látszik.

Maradna tehát az azeri állam pénze, de ez a pénz mostantól még szagosabb, mint korábban bármikor. Mostantól az azeriekkel üzletelni felér egy hazaárulással. Nyílt beismerése lenne annak, hogy eladtuk a becsületünket, mert pénzért adtuk ki Azerbajdzsánnak a baltás gyilkost.

Ennek a matematikai feladványnak nincs normális megoldása. Eljátszottuk a becsületünket, ráadásul Orbánék is hülyét csináltak magukból. És, tudjuk, a világban nem jó üzlet hülyének lenni, de még annak látszani sem előnyös.

Belpolitikai hozadéka már most van ennek a történetnek: a magyar miniszterelnök újabb becenevet kapott az ő szeretett népétől. A Kedves Vezető után mostantól sokan Orbán Baltazérként emlegetik…

Valószínűleg sokba lesz még nekünk ez a névadás.

Föld S. Péter

86 hozzászólás

  • A helyes elnevezes ez lenne: Orban Elbaltazar

  • Ja
    Baltánia uralkodója.

  • Mintha lettek volna emberkereskedések szerte a világban máshol is,de az más!

  • Bencsics Klára

    Úgyan, úgyan!
    A magyar kormány NEM felelős mit tesz a rabbal az ” Azerbaijan” kormány! A nemzetközi vélemény is CSAK az egyik oldalról értesült. Pénzt meg nem kapnak “érte” , szóval már elég votl! Túl sok szöveg van az MHK-ban erről, 4-5 cikk. Gondolom, hogy miért?!
    Ha valaki a Facebooknak hisz, az jellemző az intelligencijára!
    Ja, és a téma már nagyon unalmas!

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Nem unalmas, hanem kínos, kedves Bencsics Klára! – Ha valaki Kanadában élve(!) védelmezi a magyarországi diktátort, aki így kormányoz… hát, lelke rajta! – De én azt hiszem, elégséges arra hivatkozni, hogy még az Orbán-szimpatozáns Bencsics Klára sem kockáztatja meg, hogy Budapesten élve támogassa Orbán Baltazárt.

  • haha most olvasom, hogy azerbajdzsan penzeli a jobbikot….

  • Azon gondolkodom ki pénzeli Bencsics Klárát 🙂

  • haha most olvasom, hogy azerbajdzsan penzeli a jobbikot….

    Szerző: Csipke Rozsa | szeptember 4, 2012, 1:07 du. http://bolcslazado.blogspot.hu/2010/04/jobbik-valodi-tamogatoi.html

  • Bencsics Klára

    Nemrég még Irán pénzelte…. gazdag párt lehet!
    A téma nekem egyáltalán nem kinos, semmi rosszat nem tett a kormány , Ti csináltok belőle nevetségesen nagy ügyet! Aki nincs ebben az mind Jobbos, náci stb.? Igen kis kaliberű gondolkodás.

  • Bencsics kisasszony, nem az örmény kormányról van szó! 🙂

  • Bencsics: Valóban nevetséges lehetett amikor baltával megölte az azeri baltás gyilkos az Örmény katonát! A Jobbik biztos kap majd használati utasítást, (videot az írni/olvasni nem tudók), hogy ők is alkalmazzák ezt a nevetséges módszert a cigányok, zsidók és minden más nem tiszta magyar emberen.

  • Szaniszló Ferenc a baltás gyilkos szabadon engedéséről és mögötte álló érdekekről http://www.youtube.com/watch?v=G3-HeU8mm74&feature=player_embedded#!

  • Bencsics Klára

    Nemzetközi törvényben van, hogy kiadható egy bűnőző.
    A másik, miélrt fizesse a magyar adófizető élete végig a börtönt?

  • Bencsics és más viktor imádó bolondok: Hibbantak!. Nincs olyan nemzetközi (vagy egyéb) törvény ami azt írná, hogy kiadható egy bűnöző! Csak olyan törvények vannak, amik előírják, milyen feltételek, milyen körülmények és milyen kötelességek hárulnak a kiadó és a befogadó országra. Maga ne próbáljon meséket beadni, arra ott van a viktor meg a rengeteg seggnyaló körülötte, akik sajnos nem egyeztettek, és már sok mesét kitaláltak, egyik verzió nevetségesebb, mint a másik. A második része állításának a maga erkölcstelenségének bizonyítéka. Ugyanis csak egy prostituált az, aki pénzért elad akármit, még a tisztességét és egy baltás gyilkost is.
    ========
    Ugyanezt mondaná, ha az öccsét, bátyját ölte volna meg álmában, baltával egy ember, és most ünnepelnék érte? Maguk kéményseprőnek öltözve cigányokat akarnak felkoncolni, mert azok állítolag tiszta magyarokat ölnek. Vagy, miért nem eresztik ki mindegyik cigányt a börtönből, akik pl. a Cosma gyilkosai. Drága az eltartásuk, nem?
    ========
    Fölösleges részletezni, de tiszta sor, hogy a Fidesz és viktor imádók a világ legelvetemedettebb, legbecstelenebb, hazug, csaló emberi roncsaiból kerülnek ma ki. A 2/3 másik fele az MSZP elleni bosszúból szavazott a viktorra, ami totális hülyeségük bizonyítéka, mert vakhitűek. Tragédia, hogy Magyarország népességének nagy része, bár nem a többsége jellem, moralitás, becsület nélküli bűnpártoló, vagy bűnöző. A másik fele pedig lusta, nemtörődöm, kiábrándult, áldozat. Részvétem, de a magyarok ezt is maguk csinálták, mint a mohácsi vészt.

  • Bencsics, mondjon már egy példát, amikor Szeretett Vezetője elkúrt valamit, és maga nem védte meg?

    Ha jól értem, maga Kanadában él. Egy demokráciában. És ezt a felcsúti, szotyolaköpködő gazember diktátort védi???????

  • Bencsics

    en szivesen fizetnem, ha orban es sleppje bortonbe kerulne, de talan meg azokat is, akik tamogatjak, magat is beleertve…

  • Ezek vagy idióták , vagy festik magukat,
    Ők mindent rendben találnak miközben Amerika , Ororszország , az összes szövetségesünk , ellenségeink egy része nomeg a házmester is fel van háborodva az eset miatt.

    NEM fogom ilyen tyúkeszűek miatt mint Bencsics , illetve ilyen aljadékok miatt mint Cuppy , hosszasan kifejteni ennek az esetnek a mérhetetlen károkozását mind Magyarorszégnak , mind szövetségeseinknek , valamint a KAukázus országainak , amit Baltazár , Baltánia uralkodója idézett elő mérhetetlen ostobaságával és pénzsóvárságával.

  • Gábor:
    Mert Bencsics őnagyságának hazajönni már büdos lenne !
    ONNAN a biztonságból szeretné a MI tökeinket beleverni a csalánba !
    Tyúkeszű nöszemély.Ráadásul folyamatosan hazudik is , ha teheti.

  • Az itthoni magyarok?…lecsúszott ellenzék,csak beszél az a lényeg,hogy ártson nemcsak az általa utált
    jobboldali kormánynak és egyben a hazájának,de a kintiek is vajon tényleg magyarok.?…..
    Nemzetközi egyezmény alapján törvényesen adták ki az itthon ELITÉLT rabot,az azeri elnok szegte meg az irásban
    tett igéretét!
    Ennyi!
    Szégyelje magát aki ebben a nehéz helyzetben még árt is a hazájának,ettől még nem fog nyerni a következő választásokon és a kintiek pedig levizsgáznak!
    Egyébként az örményeket sem kell félteni …. és ez az ő harcuk,nem a mienk!
    Persze a gyilkosságot mindenképp el kell itélni,de meg kell nézni ki a tényleges felelős!

  • Geyza: Könnyű ezeknek a viktor seggét nyalni, nem a testveerüket, apjukat, annyukat, gyerekeiket ölte meg álmában egy rasszista, külföldi baltás gyilkos. Azért egy vagy kettő morfondírozna talán, érdemes-e a viktorra voksolni, ha a szeretteik gyilkosát adná el egy kis baksisért a viktor, amíg néznék a videot, hogy a gyilkost kitünteik hazájában, szerettének meggyilkolásáért.
    ====
    Habár a moralítás és értékrendszer annyira nem létezik ezekben az üres, emberi roncsokban, hogy talán még, ha családjukat véletlenűl kiirtanák a viktor által küldött TEK emberei, akik tévedésből rossz címre mentek ki. Gondolom a Szijj-Ártó virágot hozna és a viktor szeretetéről, megbecsüléséről biztosítaná a rokonokat miáltal a Fidesz befejezettnek tekintené az ügyet.
    ====
    Mi is!

  • “Baltásgate“

    Ezért aztán Viktor, most lenne három nagyon fontos teendőd! Ha maradt még Benned egy-egy szikrája az emberségnek, a becsületnek, a tisztességnek és a hazaszeretetnek, akkor legelébb is elzarándokolsz az örmény diplomáciai képv
    islethez és térden állva, a lehető legnagyobb alázattal bocsánatot kérsz! Aztán kiadsz egy nemzetközi nyilatkozatot a világ valamennyi országának, de legfőképpen az USÁ-nak, az EU-nak és Oroszországnak címezve, melyben kifejezed mélységes sajnálatodat a Dél-Kaukázus békéjének, nyugalmának Általad történt megbontásáért, s elismered felelősségedet az esetlegesen kirobbanó háborús konfliktus valamennyi áldozatáért! Végül pedig – miután visszavonattad a választási törvényeidet, meg a Tákolmányodat – kiállsz a Parlament elé és bejelented lemondásodat!

    Ha ezt megteszed, talán még visszaíratkozhatsz az “emberek”-kategóriába. Ha nem, valóra válik az Ellened szőtt “nemzetközi összeesküvés” eleddig csupán kitalációja!

    http://szendamondja.wordpress.com/2012/09/04/viharfelhok-gyulekeznek/

  • Bencsik Klára
    nézze meg az Ón kedvenc viselkedését, viselkedés amely sokkal csunyább az Andronovics Atya-enal, tudtámmal az is az Ón kedvence

  • Boda Marcsi.
    Ki az igazi felelős? A baltás gyilkos el lett ítélve, márpedig nem hamis tanúzással, mint ahogy a Budai kondás Gyula, a Polt nyalis Peti és a Handó bájos Tünde futtatja a gazságszolgáltatást amíg a gazságminiszter kontráz, levélben kérve a bíróságot, hogy neki nem ízlik az ítélet, rendelne inkább valami mást.
    ==
    Akkor ki a felelős a baltás gyilkos kiadásában? Ki vállalja? Idáig megvan az aljas bűntény, a kiadatása, szabadon bocsájtása, de senki nem vállalja, hogy köze volt hozzá, hogy egy mindenre kiterjedő, alapos, a kötelességeket és a tilalmakat részletező nemzetközi egyezmény született. Amit a Szijj-Ártó fiúcska lobogtat az egy turistáknak is kiadható INFORMÁCIÓ! Ki akkor a felelős?
    ==
    Maga hallott már arról, hogy egy ország kormánya az a nép szolgája, vagy arról, hogy a kormány, a képviselők semmivel sem több joggal rendelkeznek, mint a legutolsó hajléktalan? Tudja azt, hogy egy demokráciában az ország minden polgára (és lakosa, vendége) fölött a független bíróság ítél, még az elnök és az igazságügyi miniszter fölött is, csak, hogy említsem? Érti maga azt, hogy a bírónál magasabb hatalom egy demokráciában nem létezik? Az előző este kinevezett falusi bíró ítélhet a miniszterelnök fölött, ami jogerőre emelve minden ellenszegülés nélkül letöltendő!
    ==
    Hallotta már maga mi az a GRAND JURY, a korlátlan hatalommal bíró, a kormánytól független VIZSGÁLÓ BIZOTTSÁG? Ugyanis a demokráciában így keresik meg azt, hogy ki a felelős! Aki hazudik, vagy nem válaszol a VIZSGÁLÓBIZOTTSÁGNAK, azt elítélik, börtönt kap és a karrierje nulla, Конец Филма Senki sem kivétel.
    Maga akar felelőseket megtalálni, ott ahol ezt a fogalmat nem is ismerik, csak viccként említik a párt tagok egymás közt, aztán hatalmasat nevetnek, amíg valaki odahozza a pénzes borítékot, vagy az elismervényt a bankba tett pénzről?
    ==
    Ne vicceljen itt maga? Az emútnyócév alatt még volt egy quasi jogállam és demokrácia. Felelősség viszont akkor sem volt. Most maga legyen boldog a tákolmánnyal, ami mindezt eltörülte, amiben nincs egyetlen sor sem a kormány kötelességéről, hatalmának korlátozásáról, a polgárok emberi jogairól, csak a polgárok kötelességeikről írtak abban. Minden másra csak „törekvés” lesz, hogy a „lehetőséget megteremtse” a kormány.
    ==
    Kérem menjen el bankjába és kérjen 10 millióra kölcsönt. Ígérje meg nekik, hogy „törekedni fog arra, hogy megteremtse a lehetőségét” hogy a kölcsönt vissza fizesse. Biztos ugrani fog a bankja erre az egyértelmű és jogilag is érvényes kötelesség vállalásra.
    ==
    Olvasta maga a tákolmányt, mielőtt megszavazták, vagy utána? Elemezte azt? Elment ügyvédhez, ha nem értette a szavak jogi értelmét. Nem az én tákolmányom, van nekünk egy, ami 212 éve jól szolgál, de vettem a fáradságot és az első piszkozattól a beiktatott változatig elemeztem minden mondatát. Észak-Korea demokratikusabb alkotmányt használ.
    ==
    Maga akar valamiféle jogot érvényesíteni és felelőst találni egy diktatúrában, ahol az ügyészséget a viktor a bírók szintje fölé emelte? Az ügyész választja ki a bíróságot, a bírót és megrendeli az ítéletet, attól, a bírótól, aki hajlandó a legalacsonyabb áron (gyors ítélet) licitálni a munkáért. A vádlottat, ha nem egy nyalizó a holdudvarból, vallatni lehet, anélkül, hogy ügyvédi védelmet kérhetne és megtagadhatná a vallatást. Három nap volt a határ, eltörölték, most csak úgy saját szakállukra vallatnak, amíg valaki megelégeli a dolgot, lehet az 1-2 óra, 1-2 hét.
    ==
    Maga él Magyarországon, igazán tudhatná mik amik az életét szabályozzák, korlátozzák. Maga választotta a képviselőjét, mikor találkozott vele? Mikor jött össze a körzete embereivel, hogy a képviselő nem a maguk érdeke szerint szavaz, vissza kell hívni! Mikor hívtak vissza képviselőket, minisztereket, a miniszterelnököt? Mikor mondattak le akárkit? Mit tud tenni a választások közti négy évben, ha a kormány lop, csal, hazudik és maguk nem akarják, hogy ezt tegyék? Ezeken kellene gondolkoznia, miszerint miként segíthetne magán a Magyar társadalom, ha már kormánya nem teszi azt meg.
    ==
    A demokrácia nem azért működik, mert valaki ír egy jó alkotmányt és ahhoz jó törvényeket iktat be, hanem azért, mert mindenki betartja, mindenkivel betartatja és ehhez megvan a független bíróság és a media, valamint az aktív és jogait, kötelességeit ismerő polgári réteg.
    ==
    Ez hiányzik Magyarországon. A polgárok elismerik, a kormány lop, csal, hazudik, nem jobb mint az előző. Oszt jó napot! A munkás emberek is rá vannak szorulva, hogy megtalálják a kis kaput a nagyon, a korrupció hatalmas, a szürke gazdaság növekszik, az adók még jobban, sokan pedig abból élnek, hogy vállalatokat alakítanak és csődbe viszik, amint jelentősebb jövedelmet kapnak. A kormány lecseréli az önkormányzatokat, az iskola igazgatókat, a kórházigazgatókat, stb., nem a tudás, a politikai hovatartozás szerint. Megy a matolcskodás, mindenütt, leakasztják a hatalmas pénzeket, szinte semmi érdemleges munkáért, besúgásért, kontárkodásért.
    Mi lennénk ezért hibásak, itt kint? Van sok jól képzett közgazdász Magyarországon, sok jó politikus is. Hallgat valaki rájuk? Ha nem, miért?
    ==
    Mi vagyunk, akik ártanak a hazájának, mi vizsgáztunk le? Nem mi bocsájtottuk áruba a baltás gyilkost, nem mi vagyunk a szerződéseket szegő, becstelem viktor koszos bagázsa. Nem mi élünk egy elszigetelődött, kiközösített kis banán diktatúrában. Nem nekünk van egy viktorunk, akit lassan leköpnek, ha a Fertő tótól, vagy pszichiátere Grazi rendelőjétől nyugatabbra merészkedik. Idáig csak a Fidesz támogatók hibája volt ez, mert többség volt. Most már minden magyar ember hibája, mert a többség szeretne egy becsületes, szakértő, transzparensen, őszintén működő, a gazdasági életet fellendítő, jó és hazafias kormányt, ami nem a Horthy kultuszban és a fasiszta ideológiában keresi a megoldást. Ezen kellene mindenkinek morfondírozni, nem az emútnyócéven, Trianonon, meg az 1000 éve most először állami alkalmazottként áldásokat hozó sámánokon. Nem Magyar Gárdák, Hungaristák, Goj Motorosok, 64 Vármegye, anti-szemitizmus, cigánygyűlölet, Csatáry bácsik jó hírnevének védelme, ami az ország javát szolgálja, de maguk tűrik mindezt, a kormány pedig ösztönzi.
    =========
    1000 éves történelem? Igen, megmutattam Esztergomot egy amerikai barátomnak, a Bazilikánál említettem, hogy ott már 1000 éve templom sora épült ott, azoknak alapzatára épült a mostani. Királyokat koronáztak ott. Esztergom városra mutatva barátom csak annyit mondott; -Szép templom, de azóta mit csináltak?

  • Junior, csak egy hegyes bot kellene és úgy repülnéd körül a Várat, hogy batman megirigyelné 🙂

    Üres vagy, mint egy lufi:)

  • Ezek vagy idióták , vagy festik magukat,
    Ők mindent rendben találnak miközben Amerika , Ororszország , az összes szövetségesünk , ellenségeink egy része nomeg a házmester is fel van háborodva az eset miatt.

    NEM fogom ilyen tyúkeszűek miatt mint Bencsics , illetve ilyen aljadékok miatt mint Cuppy , hosszasan kifejteni ennek az esetnek a mérhetetlen károkozását mind Magyarorszégnak , mind szövetségeseinknek , valamint a KAukázus országainak , amit Baltazár , Baltánia uralkodója idézett elő mérhetetlen ostobaságával és pénzsóvárságával.

    Szerző: Geyza | szeptember 4, 2012, 5:41 du. Geyzám igyekszem,de téged felülmúlni nem lehet.

  • Még a politikával nem foglalkozó örményeket is felháborította az azeri baltás gyilkos kiadatása, az [origo]-nak nyilatkozók mindannyian szégyenletesnek tarják a magyar kormány döntését. Sokan a zászlóégetéssel is azonosulnak, van, aki szerint Magyarország lesz a felelős, ha kitör a háború.

    *
    „Őszintén szólva nem nagyon érdekel a politika, de ez vérlázító. Ez mind Azerbajdzsánra, mind Magyarországra nézve szégyenletes, és súlyos sértés Örményországnak. Attól félek, kitörhet a háború. Az örmények sosem fogják elfelejteni ezt az ócska trükköt” – mérgelődött Lili, egy 22 éves egyetemista. „Magyarország valami nagyon rosszat tett, és a kormányának lépni kéne. Például el kellene ismernie a hibáját” – írta egy másik egyetemista, Hakob.

    *

    Etnikai jellege miatt az 1915-ös örmény genocídiumhoz és az 1988-as szumgaiti mészárláshoz hasonlította Safarov gyilkolását és kiadatását az [origo]-nak Avanesian Alex, az Országos Örmény Önkormányzat elnökhelyettese. A törökök által elkövetett népirtás áldozatainak számát 300 ezer és 1,5 millió közé teszik.

    A karabahi háború előzményének tartott szumgaiti mészárlásban 26 örmény és hat azeri vesztette életét, és Avanesian szerint azóta nem érte akkora sokk az örmény társadalmat, mint most.

    *

    A tíz megkérdezett mindegyike azt gondolta, hogy valamilyen, Magyarország és Azerbajdzsán közötti titkos megállapodás állhat a kiadatás hátterében. Akárcsak Magyarországon, sokan Azerbajdzsán gázvagyonát sejtik a döntés mögött, többen megemlítették azt is, hallottak arról, hogy Azerbajdzsán állítólag magyar állampapírokat akart venni.
    Az örmények karabahi háború 1994-es lezárása óta tartanak attól, hogy megint kitör a háború az egyre aktívabban fegyverkező Azerbajdzsánnal, és sokak szerint megint közelebb kerültek hozzá. „Nem akarom elhinni, hogy a magyar kormány érthetetlen döntésének fatális következménye legyen két országra nézve. Egy dolog azonban biztos: a döntés miatt Magyarország még jobban elmérgesítette Azerbajdzsán és Örményország viszonyát” – írta Verghineh.

    „A háború valószínű, ha nem biztos. Azerbajdzsán mostani lépése is ennek a jele, amiben Magyarországnak is megvan a maga kis szerepe, és talán a közelgő háborúban is Azerbajdzsánt fogja támogatni. Remélem, a mostani ügy meg fog oldódni, máskülönben Magyarország lesz az elsőszámú felelős a háborúért” – zárta sorait Suzanna.

  • Aki a hazai belpolitikát figyelemmel kísérte és kíséri az elmúlt 21 évben, számára köztudomású Orbán 2000 óta tartó pszichiátriai kezelése. Kezdeti fázisban még azon az osztrák klinikán kezelték, ahol Nyugat-Európa összes magas rangú potentátját (többek között Helmut Kohl-t is) gyógyították. Persze az intézmény jellegénél fogva onnan semmi hír nem szivárgott ki, és éveken keresztül havannai emberünket gyógyszeres és altatásos kezeléssel rendben is tudták tartani.

    Állapotában jelentős rosszabbodást a 2002-es vereség, majd még további – immáron erőteljesebb romlást – a 2006-os kudarc váltott ki. Ekkor már svájci intézmény is bekapcsolódott a gyógyításba. Tavalyi soros elnökségi brüsszeli útjairól való hazajöveteleit az OTP-vezér privát repülőjének igénybe vételével rendszeresen megszakította hol Münchenben, hol Svájcban.

    Mármost, egy ember betegsége magánügy. De egy ország miniszterelnökének – pláne pszichiátriai! – betegsége nem az. Ha Orbán Viktor valóban beteg, akkor természetesen minden együttérzésünk az övé, és jobbulást kívánunk neki. Ám az ország polgárainak joguk van tudni, hogy vajon a végrehajtó hatalom első számú közjogi méltósága alkalmas-e a feladata végrehajtására, és ami a fő, mindig alkalmas-e. Nem kell-e arra számítanunk, hogy alkalomadtán, a betegsége miatt az országra nézve káros döntést hoz, avagy egy fontos pillanatban nem lesz „hadra fogható”? Ha az amerikai sajtó címlapon számol be arról, hogy az elnök hátáról eltávolítottak egy anyajegyet, akkor mi miért nem kapunk semmiféle hivatalos tájékoztatást a miniszterelnök egészségi állapotáról? Ha valóban beteg, akkor jogunk van erről tudni. Ha egészséges, akkor viszont csak így lehetne véget vetni a találgatásoknak.

    Orbán Viktor magyar állampolgár egészségügyi állapota, betegségei egyértelműen a legvédettebb személyes adatnak számítanak. A miniszterelnök egészségi állapota viszont közérdekű információ.

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Talán az összes hozzászóló közül a Bencsics Klára a legkomolytalanabb: leírja (Kanadában élve!), hogy „semmi rosszat nem tett a kormány” – ti. az Orbán-kormány. Egy komoly ember, hogyan írhat le ilyen mondatot egy másik földrészen élve?… Neki, mármint Bencsics asszonynak, nyilván nem tett rosszat Orbán és bandája – de ugyanezt 10 millió Magyarországon élő nevében hogyan írhatja le? Ez meglehetősen tisztességtelen megnyilvánulás…

  • Szégyelje magát Bencsics nagysága.Nagyon is nem „unalmas”ez az ügy és nem is csak „kinos”,hanem oriási szégyen.Mostantól minden igaz magyarnak lehajtott fejjel kell járnia,ha külföldre utazik,vagy külföldiekkel találkozik idehaz,Magyarországon.

  • Ja,még annyit.Nagyon szép és igazmondó irást olvastam az én bejegyzésem előtt,/GYBOGNARJR./.Minden szavával egyetértek.Valóban mi,a választó polgárok vagyunk a fő felelősek a kialakult helyzetért.Én nagyon szégyelem magam a gyávaságomárt.

  • egy, a helyzetet jól ismerő szerzőtől származó írás, ami talán kissé világosabbá teszi a képet:
    http://hvg.hu/velemeny/20120905_kaukazusi_darazsfeszek_es_a_teljes_dilett

  • http://www.hir24.hu/kulfold/2012/09/05/a-kormany-a-kulfoldi-lapok-boxzsakja-lett-safarov-miatt/
    Klári higgadj már le ne próbáld már annyira védeni ezt a hibbantat inkább azon legyél, hogy egy jó pszichiáter kezelésbe vegye hátha még lehet segíteni rajta az ország és a családja is boldog lenne ha ez megtörténe

  • http://mandiner.hu/cikk/20120905_az_szdsz_is_tuntetett_az_azeri_baltas_gyilkos_kiadasa_miatt
    hát így állunk ilyen gyalázat után csak ennyi ember megy ki az utcára, mi történt Hódmezővásárhelyen a választásra jogosultak 33% ment el szavazni a többi otthon maradt és milyen következtetést von ebből le a Fityisz a a választók döntő többsége a jelöltjükre adta le a voksát, mennyi is az a döntő többség tessék utána számolni, amíg az ellenzék nem tudja felrázni az apátiába süllyedt lakosságot addig itt nem lesz változás, nem ártana ha a különböző ellenkező csoportok meg válogatnák kiket engednek maguk közé mert a MILLA szóvivője egykor a drogliberalizáció élharcosa volt.

  • Nem a kiadatással van itt a probléma, hanem azzal, hogy az elítéltet szabadlábra engedték, amiért egyedül csakis Azerbajdzsán a felelős.Tegyük fel, hogy Azerbajdzsán nem szegi meg az általa dokumentált ígéretét és nem engedi szabad lábra az elítéltet, hanem továbbra is börtönben tartja az ítéletnek megfelelően.

    Ez esettben az örmények most nem égetnének magyar zászlót!

    De valakiknek az volt a célja, hogy magyar zászlót égessenek!

    Ebből az következik, hogy ami történt az Washington -Izrael terv szerin előre megszervezett összetett politikai akció volt, melyben nem, csak egy céljuk valósult meg. Hazánkat felhasználták céljuk elérésében, s így „egyszerre két legyet csapva le”, mert a Magyarország elleni uszítás most azért kellet, hogy meglegyen az alapja a két ország közti diplomáciai kapcsolatoknak ily szokatlanul hirtelen megszakítására.
    A háttérhatalom nagyon türelmetlenkedik, sietős a dolguk, mert azon a” vacak kis Magyarországon „sehogyan sem akar kirobbanni az a betervezett tetves polgárháború a cigányok és magyarok közt, ezért segíteni kell, hogy nagyobb legyen a káosz.

  • Na végre megszólalt a Jávorszky Marcsi is ,már nagyon hiányoltam és milyen okos dolgokat mondott sikerült túllicitálni megint a többi elvakult Fidesz hívőt azért arra kíváncsi lennék , hogy itt milyen érdeke volt az USA-nak és Izraelnek. Marcsi kezeltesd magad amíg nem késő, mihamarabbi gyógyulást kívánok tiszta szívből

  • Jávorszky: Elvakult, demagog viktor seggnyaló vagy, de mi is reméljük, hogy a viktor elmebetegsége nem ragadós, jobban gyógyszerezett és nem halálos! Sajnos nincs csak egy diliház Magyarországon, a Parlament. Ezért tartják ott, gondolom. Svájban gyakran kezelték, amíg az EU elnökség miatt ide-oda repkedett a Csányi gépén, de most csak levélben kezelik, mint ahogy a Népvezér egyre gyakrabban kényszerül érintkezni a külvilággal! Egyébként hamarosan csak esőköpenyben mehet ki, a sorozatos leköpések miatt!
    ====================================
    AZ A BAJ, HOGY A BALTÁS GYILKOST KIADTA AZERBAIJANNAK EGY ELMEBETEG, DIKTÁTOR! EZ A TÉNY, EZT MONDJA AZ EGÉSZ VILÁG, KIVÉVE AZ ELMEBETEG ÉS AZ ÁPOLÓI!
    A Többi csak az aljas bűntettnek a letagadása!

  • vegulis annyi azert kisult belole, hogy hajtovadaszat indult a baltas gyilkos es tarsa, orban viktor ellen….ki vannak szorolapozva ormenyorszagszerte es megindult a vadaszat….

  • Meg sem lepett, hogy ez a bértollnok, a DK szeretett firkász – üdvöskéje ki nem hagyta volna, hogy ismét oda…szon az általa hőn szeretett kormánynak, de leginkább kormányfőjének! Hogy hülyeségeket, hazug pletykákat terjeszt, az a legkevésbé sem zavarja, fő, hogy stílusosan előadott zagyvalékát az egyszerű olvasó bezabálja – hátha bővül a DK támogatóinak szerény tábora. Azt azért szívesen megkérdezném e tollbajnoktól, hogy mi lett volna akkor, ha simán megtagadjuk az azeri kérést. Amit persze azok – hivatkozva holmi jelentéktelen nemzetközi szerződésekre – nyomban nemzetközi bíróság elé vihettek volna, tekintve, hogy emberiességi, humanitárius szempontok is vannak. Akkor most azért verné a tam-tamot ez a nyomorult firkász? Ugye egy Cozma-gyilkosság egyik gyilkosát 8 év börtönre ítélve ez a liberális szív nem zajongott, tiltakozott, hanem csendben kussolt. Most, hogy 8 év után – emberiességi okokból is – a kormány nemzetközi megállapodás alapján is elengedte a baltást, most ezen rúgózik az egész balliberális firkász-had, álságosságból, rágalmazásból jelesre vizsgázva. Nem tudom, mi lett volna jobb, ha az azeriek átkozódnának, és zászlókat égetnének, és az örmények tapsolnának, vagy a mostani helyzet? Mindenesetre az egész kiválóan megfelelt az ilyen lejárató, álságos, hazug kampányok kiagyalóinak és bértollnok firkász segítőiknek.
    Nos, annyit még megemlítenék, hogy ez a sok hazaáruló, aki lelkesen gyűlölgeti az országot és népét (különösen gybognár j. geyza, puchert,nem utolsó sorban szemenyei és göllner) szégyellheti magát! Antimagyarok, hazaárulók dicstelen társasága, hazátlan gyökértelen sunnyogók, akik még a feltett kérdésekre sem tudtok válaszolni.
    Gybognár-tól idézem „1000 éves történelem? Igen, megmutattam Esztergomot egy amerikai barátomnak, a Bazilikánál említettem, hogy ott már 1000 éve templom sora épült ott, azoknak alapzatára épült a mostani. Királyokat koronáztak ott. Esztergom városra mutatva barátom csak annyit mondott; -Szép templom, de azóta mit csináltak?”
    Válaszom – olvasgasd a magyar történelmet gybognár – nagyon is rád férne, lenne mit mondanod a seggfej barátodnak a 240 éves – mint tudjuk nagyon demokratikus – amerikai történelemhez képest is!
    Az meg kimeríti az aljasság fogalmát, hogy bőszen terjesztitek a pénzért való elengedés városi legendáját, nem zavar benneteket, hogy saját nemzeteteket mocskoljátok – de ne aggódjatok visszaszáll rátok a mocsok!

  • A háttérhatalom nagyon türelmetlenkedik, sietős a dolguk, mert azon a” vacak kis Magyarországon “sehogyan sem akar kirobbanni az a betervezett tetves polgárháború a cigányok és magyarok közt, ezért segíteni kell, hogy nagyobb legyen a káosz.

    Szerző: Jávorszky Mária | szeptember 5, 2012, 10:15 de. Pedig megtesznek érte mindent.http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/cigany-onvedelmi-szervezet-alakult-pecsen-2107465

  • Tatulusnál nem esett le a tantusz.
    =======
    Esztergom városát látva, magától adódik a mi szemléletünket sűrítetten jellemző mondat.
    „-Szép templom, de azóta mit csináltak?”
    =======
    Ne a történelmet hozza fel akárki, mintha az a saját teljesítménye lenne, ne a mellét verje és ostoba soviniszta módon azzal próbálja magát többre tartani. Először mutassa meg, hogy milyen eredményt ért el, mit tud letenni az asztalra most, ma 2012-ben, amit, ha igaz, az elődeinek munkájára épített, azokét folytatva. Mint az esztergomi Bazilika.
    =======
    Ugyanis az 1000 év történelmet, szalvétába becsomagolva, tízóraiként nem tudja megenni egyik gyerek sem!, Magyarországon és az USA-ban.
    =======
    Hetvenkedjen a történelmével az, aki annak tükrében, elődeire büszkén ma is megállja a helyét és országot épít, nem lerombol! Magának ez túl magas, mert csak a romboláshoz, mások lenézéséhez és a felelősség nélküli vádakhoz ért. A magyarok nem a Spanyol viaszt találták ki, hanem 800 év dicsősége után 200 éve a mentegetőzést és a bűneik másokra kenését. Ma már csak ebben jeleskednek!

  • István Berecz! Na ne, mindjárt itt fogok megszakadni a röhögéstől ! ” Mostantól minden igaz magyarnak lehajtott fejel kell járnia.”…. ha…..ha…..ha…………..azt ti, csak szeretnétek, álmodozzatok csak, de soha nem fogjátok elérni, hogy a magyar lehajtott fővel járjon! Ezek után jóval magasabbra emeljük a fejünket ! Magasról köpünk az ellenségeinkre !
    EGYSÉGBEN AZ ERŐ!

  • Gybognar ! Csak 1 kérdésem van, te kinek nyalod?
    EZT MONDJA AZ EGÉSZ VILÁG”, Ki az az ” EGÉSZ VILÁG „a liberális penészvirág , vagy inkább büdöske ? he…he….

  • Cupidó, egy polgárháború esetére a cigányok úgy eltűnnének mint a kámfor. Ezeket a sötét agyú, nagypofájú gumófejűeket, csak arra használják, hogy provokálják a magyarokat. Most kell őket leállítani a törvény keretében a fegyverkezés felszólítása miatt. Ki ellen akarnak fegyverkezni? A magyarok ellen, akiket ők meglopnak és pár forintért brutálisan legyilkolnak ? Most kell őket leállítani, már nagyon kinyílt a csipájuk!
    A cigányok többségének esze ágában sincs harcolni, vagy meghalni egy polgárháborúban, ők is féltik gyerekeiket.

  • Tatulus veled ellentétben mi tudjuk azt, hogy a baltás gyilkos elengedése nem a magyarok vagy netán az ország szégyene hanem Orbán és azon társai szégyene akik nem világosították fel időben, hogy mivel jár ha ezt a gyalázatot megteszi. A baltás gyilkos kiadatását már 8 éve folyamatosan kérték az azeriek de a regnáló kormányok ezt nem teljesítették mert erre semmi sem kötelezi őket, nem csak a liberális firkászok ítélik el ezt az aljas cselekedetet hanem Azerbajdzsánon kívül az egész művelt világ jó volna ha egy kissé higgadtan többet olvasnál a témában

  • Mintha a soviniszta Slotát hallanám vissza, mikor ez a gybogná jr. előadja vádjait ellenünk (magyarok ellen)! Nyilvánvalóvá vált, hogy ő valójában nem magyar, csak egy magyarul beszélő Slota-huszár! Nem nevezem hazaárulónak, hiszen nem magyar, azt mond rólunk, amit akar. Ezek a vádak régi keletűek, ezeket üvölti minden magyarellenes szlovák, román, meg minden náció, akik valamilyen ok miatt gyűlölnek minket! Miután nem várhatom el ettől a szerencsétlen idegentől, hogy a magyar történelmet tanulmányozza, itt meg nemigen van mód, hogy felsoroljam, mit is tettek elődeink a hazáért és Európáért, azt kell mondjam, nincs miért szégyenkeznünk. Szégyenkezhetne ő, mert hittársai (a bolsevik, liberális bagázs) hatalomra jutásuk óta (nagyjából 1948) igen sokat tettek az ország szétveréséért, lelke meggyilkolásáért. Aztán, amikor lehetett, folytatták ezt a rendszerváltozás után is, a liberális, szociális demagógiába csomagolva. Most, hogy erre nincs módjuk, mindent megtesznek, hogy országpusztításukat be tudják fejezni. Ebben sajnálatos módon társakat találnak idehaza és Európa megtévesztett közösségében is. Javasolnám neki, hogy ha véletlenül magyar állampolgársága is lenne, sürgősen mondja le, mert hazaárulókra nincs szükségünk!

  • CUPPY :
    NE verdessé’ szárnyacskáiddal.
    Nem vagy te akkora szerelemisten hogy röpülni is tuggyá’

  • Jávorszki-Nyilasi Marcsa
    megint hülyeséget beszélsz , mint mindig.
    Tegnapi rossz hír hogy a honi romák megalakították a maguk önvédelmi félkatonai csoportját te idióta ! Tudsz te olvasni ??
    Vagy csak írni tudsz értelmetlenségeket ?
    A romák eme lépését már három éve prognosztizáltam . Sajnos most bekövetkezett.
    És távolról sem biztos hogy ez jó lesz a hazámnak !
    Ti , rohadt nácik , ezt váltottátok ki !
    A cigányok nem liberális széplelkek és válaszásokban értelmetlenül bizakodó baloldaliak.
    Ők sajnos , ha megkapják a kiképzést és a lelki felbuzdítást , rombolni fognak ahol csak tudnak.
    Nemtudom mi lesz ebből….

    Azonkívül hagyd már ezt a baromságodat hogy az USA meg Izrael bíztatására történt ez a kiadatási mizéria.
    Gondolkodjál már el ezen ha tudsz. Ki veszítheti ezzel a legtöbbet ? Na ki ? Hát persze hogy az USA és Izrael akik súlyos pénzeket fizetnek az azeri diktatúrának egypár támaszpont bérletéért , az Iráni határ mentén.
    Szóval legyen már eszed , mégha nincs is…

  • Tatulus túlságosan hoszú az idebeírt tartalmatlan szennyirományod.
    Úgy-e nem képzeled hogy bárki is végigolvassa ?
    Ugyanis nemszükséges.
    Mindannyian tudjuk hogy tények és érvek helyett csak gyűlölködsz és mocskolódsz. Ennyie vagy képes.
    Magát a cikket meg el sem olvasod soha.
    Szóval ha olvastatni akarod magadat , foglald össze három mondatba.
    Esetleg három szóba.
    Vagy egy szóba.
    Ha annyiba sem , akkor leköteleznél mindannyiunkat.

  • Nem minden magyarnak kell lehajtania a fejét, csak azoknak az aljas magyaroknak, akik úgy gondolkoznak, mint Jávorszky, no és a viktor mega az egész Fidesz/KDNP/Jobbik koszos bagázs! Én ma ott leszek Örmény kollégáimmal, főnökömmel együtt a tüntetésen a Magyar Konzulátus előtt! A viktor és a koszos bagázs MONNYON LE!

  • Agyalágyult szent fazekak.
    Meg emlékszik valaki a Marosvásárhely eseményekre, 1990 március, Sütő András, emlékeztetek naci palánták, emlékeztetek, ott az adót helyzetben az Erdély cigányok azt kiabáltak ,,Ne fejetek Magyarok, itt vannak a cigányok,, ezt akkor kiabáltak amikor az ottani magyarság ,,gyengének bizonyult,, szóval akkor jók voltak a cigányok ugye, most meg nem. SZEGYLEJETEK MAGATOKAT VILÁG SÖPREDÉKEI
    Ti nem HAZAFIAK VAGYTOK hanem HAZAÁRULOK, miért lásd Vona Gábor beszedett és az Orbán Vigyori és bandája cselekedeteit

  • Arra emléxem..az jó volt….” NE FÉLJETEK MAGYAROK , ITT VANNAK A CIGÁNYOK ” :DDD

  • Érdekes lenne megtudni, mi vezeti ezt a gybognár jr. maszop imádó, gyurcsány seggnyaló egyént, hogy ilyen durva, elmebeteg módon fikázza a magyarságot, a kormányt és főleg Orbánt. Valahogyan az az érzésem, hogy geyzával együtt szép napokat töltöttek egy bizonyos sárga házban, ahol direkte a pojáca szeretetére nevelték őket! Nem bírom megállni – hogy ugyan kissé átköltve – de alkalmazzam meghatározását reá és barátaira, mint mszp – szavazókra.
    „Fölösleges részletezni, de tiszta sor, hogy az MSZP – DK és Gyurcsány imádók a világ legelvetemedettebb, legbecstelenebb, hazug, csaló emberi roncsaiból kerülnek ma ki. Az MSZP-re és a ballibes oldalra szavazók szavazása totális hülyeségük bizonyítéka, mert vakhitűek. Tragédia, hogy Magyarország népességének ezen része, bár nem a többsége jellem, moralitás, becsület nélküli bűnpártoló, vagy bűnöző. A rájuk szavazók másik fele pedig lusta, nemtörődöm, kiábrándult, áldozat.” Igazán kifejező és ráadásul igaz is. Remek, hogy gybognár is felismerte elvtársai valódi mivoltát! Ilyenek voltak ők már az 1947-es választásoktól kezdődően, ami azóta sem változott, csak a név amire buzgón szavaznak!
    Geyza, te rohadék liberális mezbe öltözött nácigyerek! Szintén leköteleznél, ha nem válaszolnál, mocskolódásaidat nehéz eltűrni, anyád biztosan pofánvágna érte!
    Jbognár! A koszos bagázs tüntetésére vigyen magával papírtörlőt is – igaz, maguk már hozzászoktak a seggnyaláshoz!

  • Jávorszky: Magának a moralitás egy szó, amit csak másokra alkalmazhat, ment magának semmi sincs, egy aljas becstelen gazember, mint a viktor..

  • Gybognár, Geyza, Batori ! Teszünk rátok magas fáról, ti magyarok ellenségei, hazaáruló degradált lelki nyomorékok!
    Soha nem fogjátok látni, hogy a magyar lehajtott fővel jár, mert ti az ellenségeink adtok ahhoz erőt, hogy fejünket mindig felemeljük! Így lesz ez örökkön örökké, a világ végezettéig!

  • Jávorszki-Nyilasi Marcsa
    megint hülyeséget beszélsz , mint mindig.
    Tegnapi rossz hír hogy a honi romák megalakították a maguk önvédelmi félkatonai csoportját te idióta ! Tudsz te olvasni ??
    Vagy csak írni tudsz értelmetlenségeket ?
    A romák eme lépését már három éve prognosztizáltam . Sajnos most bekövetkezett.
    És távolról sem biztos hogy ez jó lesz a hazámnak !
    Ti , rohadt nácik , ezt váltottátok ki !
    A cigányok nem liberális széplelkek és válaszásokban értelmetlenül bizakodó baloldaliak.
    Ők sajnos , ha megkapják a kiképzést és a lelki felbuzdítást , rombolni fognak ahol csak tudnak.
    Nemtudom mi lesz ebből….Szerző: Geyza | szeptember 6, 2012, 9:17 de.Mi lenne,semmi.Nemzetellenes fegyveres szervezkedésért hány évet adnak?

  • CUPPY :
    NE verdessé’ szárnyacskáiddal.
    Nem vagy te akkora szerelemisten hogy röpülni is tuggyá’

    Szerző: Geyza | szeptember 6, 2012, 9:04 de.Csak csacsogjál a a szájacskáddal,nem vagy te akkora zseni hogy gondolkodni is tudjál.

  • Mi még ugyanazon a földrészen sem akarunk lenni, ahol aljas, degradált, becsület nélküli, a realitást még fényévre sem közelítő elmebetegek élnek, mint a jávorszky, tatulus, és fidesz klan. Ezért változtattunk lakhelyet és sokan új hazát. – Ahol születik valaki, az a származását határozza csak meg, amikor felnő, akkor eldöntheti, hogy szülőhelyét akarja hazájának is választani, vagy sem. Addigra ugyanis kiismerheti magát és környezetét. Mivel sok olyan moralitás és becsület nélküli idióta lakhat és érvényesülhet Magyarországon , mint a viktor/matolcs/navracsics/szijártó, stb. barmok, azokat tatulus/jávorszky morális korcsok hatalommal látják el, mi, sokan nem a baltás gyilkosokkal üzérkedő, koldus körúton keringő, eredmények nélküli, elszigetelt Magyarországot választottuk hazánknak. Választásunk helyessége igazolva van, 7/24, immár évtizedek óta.
    jávorszky/tatulus, sorolják már fel, a sok, elismert, hasznot hozó, az életszínvonalat, boldogságot, megelégedést javító, gazdasági és politikai eredményeket, amit a magyar kormányok elértek, elég csak az utóbbi 22 év. Milyen is a népszerűsége ma Magyarországnak, a viktor diktatúra óta? Szerencséjük van, ha magukat beengedik az állatkertbe, mint kiállított, a ketrecekbe.

    Hajrá Fiúk! hajrá Fidesz! Erre vártak nyolc évet!

  • Felemelt fejjel mehettek, mint a pulykák az esőben. Gondolom annyi eszetek sincs, hogy tudjátok mit jelent ez, de jobb, ha igen.

  • Tatulus, maga hülye. Nem ért magyaul? Hol olvasott egyetlen sort, amiben Gyurcsányt említettem. maga annyira korlátolt, hogy csak focimeccsként látja országát, két csapattal. Én nem. Egyébként pedig soha nem szavaztam Magyarországon és valószínűleg nem is fogok, még, ha jogot kapok hozzá, akkor sem. Kivéve, ha maga, a jávorszky és egyéb hibbantak elmennek szavazni akárkire.

  • Jávorszky Mária, Bencsik Klára stb. olyan sötétek vagytok hogy alig tudom elolvasni a neveteket, biztos hogy a sötét kor miatt, amiben éltek. Kapcsoljatok mar fel a villanyt, petróleum lámpa ideje le járt.

  • „Soha nem fogjátok látni, hogy a magyar lehajtott fővel jár…” JÁVORSZKY MÁRIA | SZEPTEMBER 6, 2012, 1:10 DU.

    Kedves Jávorszky! Akkor miért van az, hogy ha végigmegyek Budapest akár melyik utcáján, az emberek 99% mind a földet bámulja -azaz lehajtott fővel jár?

    Igaza van, egységben az erő, csak éppen a magyarokra ez soha nem volt jellemző. Látja maga is hátráltatja gondolkodásával az ország szekerét, és hátrafelé akarná tolni. Nem szép magától, igaz magyartól aki felemelt fejjel jár kell a Kárpátok alján.

  • Kedves Bencsics Klára!

    Ön ebben sem lát kivetnivalót mert az Orbán tette, igaz? Az a baj, hogy holnap ha egy azerbajdzsáni megöl bárhol a világon egy örményt azért hazájában nem büntetés, hanem nemzeti hőssé való avatás, netán előléptetés és még ki tudja mi minden jár. Önnek nem számítanak életek? Az Örmények figyelmeztették a magyar kormányt, hogy ez fog történni ha kiadják a gyilkost Azerbajdzsánnak, de egyik fülön be a másikon kiment az infó pofátlan, meggondolatlan, zárt osztálybéli szégyenteljesen pénzéhes módjára. Amatőr ez a Viktor ami nem lenne baj, ha nem egy országot sodorna bajba „azemúúút két év inkompetenciájával, plusz nyócévnyi inkorrektségével.

  • Az akkori magyar vezetés meggondolatlan ostobasága volt hogy továbbképzésre meghívta két háborúban álló ország katonáit és azokat ráadásul közös folyosón szállásolta el. Ez súlyos felelőtlenség volt az 1992-es Khojali-ban történt vérengzésre való tekintettel. Ugyan csak figyelembe kellett volna venni ezeknek az összenőtt szemöldökű, forrófejű keleti embereknek a vérmérsékletét, ők sajátos belső törvényeik szerint cselekednek.
    Emlékeznek még melyik kormány hívta ide őket? Mert a mostani kormány csak örökölte ezt a problémát, púp volt a hátán ez az ügy. Sajnos mostani kormányunk szerencsétlen megoldást választott az ügy megoldására.

  • Urai es Holgyeim!!! Ez a csont nagyon megfelel, hogy ragodjanak rajta. Hat jo ragodast. Csak nehogy beletorjon a foguk.

  • Barory, maga bátran hazudik! Nagyon jól tudja, hogy nem erről van szó. Mondjon, csak 1 példát, amikor egy magyar ellopta a cigány tyúkját vagy biciklijét, házába betört pár forintért, gyilkolt és megerőszakolt idős embereket, levágta végtagjait stb. még sorolhatnám, de nem teszem, mert hányingerem lett, de nem csak ettől, de elsősorban magától! Maga és elvtársai a gyilkosokat védelmezik a magyarokkal szemben.
    Azt is jól tudja, hogy a magyarok nem az egész cigányság, hanem a közülük való bűnöző réteg ellen védekeznek, melyektől még maguk a cigányok is , csak súgva beszélnek, mert rettegnek tőlük. Na, hát maga és elvtársai ezeket a cigány bűnözőket használják fel a magyarok ellen, hogy polgárháborút idézzenek elő.
    TI VAGYTOK A VILÁG SÖPREDÉKE, BÚJJATOK EL A FÖLDALATTI FÉREGJÁRATOKBA, AMEDDIG MÉG LEHET !

  • Huncanada! Ne higgyen a szemének csupán, csak illúzió!

  • Marcsa! Már megint elvetette a sulykot! Mint délelőtt a társalgóban, ahol megint meg akart harapni mindenkit, akit nem bocskaiban talált, ahelyett, hogy szót fogadva a gondozójának, szavalta volna ebédidőig a székely himnuszt ahogy szokta. Pláne ne mondjon ekkora banális baromságokat, hogy a magyarok között nincsenek bűnözők, mert kénytelenek leszünk felemelni ismét a gyógyszeradagját! Ráadásul használja a rég levédett dumámat, amiért jogdíjat fogok szedni magától, és ne merje azt mondani nekem, hogy majd fizet természetben, kérem nekem van ízlésem! Különben is tudom, hogy a palesztin fütyikre bukik! 🙂

  • Fakopács: Rogán Antal szerint azr volt a hibás aki egy emeletre, folyosóra költöztette két embert. A Rogán hülye! A balta gyár a felelős

  • Parittyás! Nem mondtam, hogy a magyarok között nincsenek bűnözők, vegyük pl. engem, mert nem csapom le, hanem kizavarom a legyet, de mivel köztudott, hogy a legyek bacikat terjesztenek ezért nem szabad hagynunk, hogy tovább terjesszék a nyavalyát, ezért az effajta tett bűncselekménynek számítandó. Állampolgári kötelességünk, sőt becsületbeli ügyünk ( amit törvénybe kellene iktatni) hogy a tőlünk kizavart légy be ne repüljön a kedves szomszédunk ablakába és ne repüljön szájról szájra, mert talán az egyik szomszéd már három napja eltávozott odaátra… De mi van, ha véletlenül egy parittyás a kedves szomszéd, aki már kilőtte az akváriumának összes kavicsát és szomszédjainak összes ablakát a rohadt legyekre vadászva ?

  • fakopáncs, az ominózus továbbképzés nato projekt volt és nem a kormány szervezte. mindenesetre a tanfolyamnak helyt adó zmne volt annyira jóhiszemű – avagy balga – hogy nem feltételezte, hogy olyan nemzeti hősök lesznek a résztvevők, akik halált megvető bátorsággal baltával, álmukban számolnak le az alvó „ellenséggel”.

  • Geyza!Már kapják is a kiképzést,nem fekete sereg lesz,fekete leves!!!Elfefogták Daflics ezredest – Rendőrségi közlemény

    A Pécsi Rendőrkapitányság 2012.09.05-én közbiztonság, közrend fenntartására irányuló tevékenység jogellenes szervezésének vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen.

    A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2012. szeptember 6-án Pécsett elfogták és előállították – a magát Daflics ezredesnek nevező – B. Ferenc 45 éves pécsi lakost és a vele egy társaságban lévő öt személyt. Az elfogott személyek között volt egy pécsi fotóriporter nő is, aki saját járművével szállította B. Ferencet.

  • Marcsa! Már megint elvetette a sulykot! Mint délelőtt a társalgóban, ahol megint meg akart harapni mindenkit, akit nem bocskaiban talált, ahelyett, hogy szót fogadva a gondozójának, szavalta volna ebédidőig a székely himnuszt ahogy szokta. Pláne ne mondjon ekkora banális baromságokat, hogy a magyarok között nincsenek bűnözők, mert kénytelenek leszünk felemelni ismét a gyógyszeradagját! Ráadásul használja a rég levédett dumámat, amiért jogdíjat fogok szedni magától, és ne merje azt mondani nekem, hogy majd fizet természetben, kérem nekem van ízlésem! Különben is tudom, hogy a palesztin fütyikre bukik! 🙂

    Szerző: A Parittyás hangja | szeptember 7, 2012, 9:10 de. A primitívségednél csak a modortalanságod és a férfiatlanságod rosszabb! Csak egy nemi identitás zavarral küszködő, puha pöcsű fiúkának jut eszébe ilyeneket mondani egy Nőnek. Na menj cserélj bugyit, és mosd le a szemfestéket mert el fog mosódni, mikor torzó magányodon szipogva ágyba bújsz….

  • Barory, maga bátran hazudik! Nagyon jól tudja, hogy nem erről van szó. Mondjon, csak 1 példát, amikor egy magyar ellopta a cigány tyúkját vagy biciklijét, házába betört pár forintért, gyilkolt és megerőszakolt idős embereket, levágta végtagjait stb. még sorolhatnám, de nem teszem, mert hányingerem lett, de nem csak ettől, de elsősorban magától! Maga és elvtársai a gyilkosokat védelmezik a magyarokkal szemben.
    Azt is jól tudja, hogy a magyarok nem az egész cigányság, hanem a közülük való bűnöző réteg ellen védekeznek, melyektől még maguk a cigányok is , csak súgva beszélnek, mert rettegnek tőlük. Na, hát maga és elvtársai ezeket a cigány bűnözőket használják fel a magyarok ellen, hogy polgárháborút idézzenek elő.
    TI VAGYTOK A VILÁG SÖPREDÉKE, BÚJJATOK EL A FÖLDALATTI FÉREGJÁRATOKBA, AMEDDIG MÉG LEHET !

    Szerző: Jávorszky Mária | szeptember 7, 2012, 2:44 de. Darazsakat küldtem el előttetek, s így vetettem ki helyükből őket, az amoriták két királyát — nem a te kardod és íjad által. Így adtam nektek földet, amelyért nem fáradtatok, s városokat, amelyeket nem építettetek, hogy bennük lakjatok, szőlőket s olajfákat, amelyeket nem ültettetek.

  • GybognárJR: Nem csak az egy emeletre költöztetés volt a hiba, hanem be sem kellett volna engedni őket az országba. Sem az örményt, sem az azerit. Esküdt ellenségei egymásnak és ezért mindenre képesek. Erre az akkori MSZP-SZDSZ kormánynak gondolnia kellett volna.

  • Szerző: A Parittyás hangja | szeptember 7, 2012, 9:10 de.

    göllner, szerintem kezeltesd magad, mert egyre jobban elhatalmasodik rajtad a kór.
    Ne mondd, hogy nem szóltam időben.

  • Fakopács. Ha már beengedték az említetteket, akkor lehet rasszizmusból, sovinizmusból büntetlenül ölni?
    ======
    Teljesen hiányzik a moralítás, becsület és a felelősség az ország MINIszterelnökéből, aki személyes érdekből gyilkossal üzérkedett. A Rogán meg ugyanolyan becstelen, aljas gazember, no és mindenki, aki nem követelte a viktor és a kormánya lemondását. Németh Zsolt beismerte, hogy a magyar kormány számíthatott rá, hogy a baltás gyilkos kegyelmet kaphat az Azeri elnöktől, de ennek ellenére nem írták be a megkötést a szerződésbe, hogy ez ne történhessen meg. Másodrangú politikusok Japánban öngyilkosok lettek volna sokkal, de sokkal kisebb erkölcstelenségért, mert ott szinte minden politikusban és kormány tisztviselőben van felelősségérzet és önbecsülés, amit a nép megkíván. ======
    A viktor egy hatalmas nemzetközi botrányt kevert és Magyarország becsületét a béka segge alá vitte, amit évtizedek komoly munkája állíthatna csak vissza, de csak egy becsületes, demokratikus jogállam kormánya által. Ez azonban nem létezik már, a tákolmány bevezetése óta. A zsebdiktátor meg vigyorog, higgadtan és nyugalommal, mert egy felelősség nélküli, becstelenné alacsonyított kis banándiktatúra korlátlan ura.
    ========
    GONDOLOM MAJD MEGKERESIK A BALTA GYÁRAT, MERT A KORMÁNY SZERINT AZ LESZ HIBÁS MINDENÉRT!
    ========
    Elnézést, de ennél alacsonyabbra nem süllyedt még Magyarország. 1,000 éves történelemre büszkék a magyarok, az szép, de milyen sikereket könyvelhetnek el az utolsó 22 évben, vagy az utolsó 200 évben? Azt, hogy Azerbaijan elnöke ad egy szép aranyozott fedelű Koránt a viktornak, a gesztus viszonzásaként? Majd azt is megáldják a Sámánok, mint ahogy a rontást is levették St. István koronájáról. Oszt jónapot!

  • Parittyás, gusztustalanságod, primitívséged itt is beigazolódott. Látszik, nem volt gyerekszobád, hogy ilyen stílusban beszélj nőkkel, ha azok véleményét nem osztod. Szégyelld magad!
    Gybognár, hagyd már ezt az orbánozást, meg gyalázkodást, kicsit unalmas, hogy csak ezen a szinten tudsz mozogni. Elhiszem, hogy könnyebb neked így, valaki leírta a kliséket (most soroljam?), te szépen összerakod és megvan a bejegyzésed. Válaszolj már, kis túlképzett politológusom – milyen kormányt képzelsz el nálunk – kikből is állna? Nagyon kíváncsian várom elképzelésedet, hátha kijön belőle valami értelmes.

  • Tatulus: A magyar népnek kell megérnie ahhoz, hogy olyan kormányt követeljen, az olyan emberekből álljon, akik demokratikus, becsületes, transzparens, szakmailag hozzáértő és az orsság érdekében, önzetlenül dolgoznak, szövetségeseikkel és az ellenzékével EGYÜTT! Sajnos, ha egy baltás gyikos kiárusítása után sem zavarja el az aljas bűnözőt és nyalizóit a magyar nép, akkor nem érett meg a demokráciára, nem elég becsületes és nincs felelősség érzete. Magyarország a muzulmán despoták által futtatott korrupción és rabláson alapuló kis magánbirodalmak mintájára formálódik, de a nép nem tesz ellene semmit. Így a nép megérdemli azt a kormányt, azt a diktatúrát, önkényuralmat, azt a nyomort, megvetést, amit ez a diktatúra biztosít számára. Gondolom, tatulus, te is ezt a baltás gyilkos moralítású népvezért támogatod, hasonló értékrendszered alapján. Sok sikert!

  • Schmitteltem de naon jóóó! 🙂

    Ha én bárki lennék

    Ha én Viktor volnék, mindig csak drogoznék,

    A való világtól totál elszakadnék.
    És ha egyszer engem bárki megkokizna,
    Meglepetéstől a szemem tágra nyílna.

    Ha én Führer volnék, népszerűtlen lennék,
    Az egész világon páriává válnék,
    Üres tekintettel átnéznének rajtam,
    Diplomáciából már megint megbuktam.

    Ha én Kövér volnék, csak bajuszra gyúrnék,
    A volt elvtársakkal büdös bunkó lennék.
    És ha a suttyóság már annyira fájna,
    Kampányolni mennék Transylvániába.

    Ha én Tompi volnék, picsaszájú lennék,
    Twitteren, írásban bárkit lefaszoznék,
    Az sem lenne jobb, ha kinyitnám a pofám,
    Kuplerájvizitből írtam a diplomám.

    Ha én Lázár lennék, rögtön feltámadnék,
    Még a WC-re is Audival járnék,
    Néhány milliárdért örömmel mutyiznék,
    Naponta akár száz indítványt beadnék.

    Ha én Semjén volnék, mindig imádkoznék,
    Fagyott kutyaszarnál is keresztet vetnék,
    Védett madarakra ráfognám a puskám,
    Nem tudom, ha látna, mit szólna apuskám.

    Ha én Gabi volnék, SelmeCziki lennék,
    Szoláriumbarnán bármit elhazudnék,
    És ha az ellenzék lódításon kapna,
    Ott a kiflim csücske, azt is bekaphatja.

    Ha én Nyerges volnék, oligarcha lennék,
    Simicskával párban közpénzeket nyúlnék,
    Ezermilliárdok átfolynának rajtam,
    Akkor lennék boldog, ha mindent elloptam.

    Ha én Gárda volnék, mindig masíroznék,
    Árpádsávos zászlót fennen lobogtatnék,
    S ha be lennék tiltva, magasról leszarnám,
    Úgyis fasizmus van, megvéd majd a gazdám.

    Ha én tapló volnék, fideSS-re szavaznék,
    Bármit hazudnának, én mindent elhinnék,
    És aki ellentmond, lekommunistázom,
    Mert Viktornál nincs jobb az egész világon.

    Ha ma Tolcsy volnék, unorthodox lennék,
    Magyar tündérmesét vizionálgatnék,
    És ha nem válna a jóslatom valóra,
    Keresztben pislognék a recesszióra.

    Ha kezelve volnék, ártalmatlan lennék,
    Országomban többé rombolni nem tudnék,
    Mindenki jól járna, (ha) begyógyszereznének,
    S emléke sem volna már a feritélnek. (fairytale-nek)

    Ha én magyar volnék, nem otthon kuksolnék,
    Százezredmagammal utcára vonulnék,
    Addig tüntetnék, míg megbukna a kormány,
    S menne mind Nürnbergbe, de legfőképp Orbán.

    Ha én ország volnék, köztársaság lennék,
    Határomon belül fasizmust nem tűrnék,
    Demokrata erők mind teret nyernének,
    S nem lennék játéka minden csőcseléknek.

  • Marcsa! Egyedüliként el tudta kapni a szarkazmus fonalát, és úgy vette, amilyen motivációval írtam. Ez sallang nélkül intelligens információ feldolgozás. Egyszer kinövi a mélymagyarságot, magából egy jófej nő lesz!:)

  • Gybognár jr.! Igazán örülök, hogy kibujt magából a fűzfapoéta – valahogy kár, hogy nem gyurcsány és bandájával kezdte, majd bajnaival folytatta – igazán történelmi így lett volna, így csak sajnos egy beteg ember fantáziátlan és gyengus szóösszetételeit olvashatjuk. Maga egy szegény Orbán-fóbiás agyhalott, tele keserűséggel, fantazmagóriákkal, gyűlölködéssel. Azok a „demokrata erők” – akiket maga képzel, most csak a fantáziájában léteznek, a valóságban korábban léteztek – Szamuely különítményeseknek nevezték őket – maga ezt sírja vissza, de mi valódi demokraták (s mi vagyunk jó nagy többségben) ezt nem engedjük – maga meg csak álmodozzon tovább a jó Kanadában a barátaival együtt.

  • Tatulus: Semmi baj élvezze a magyarországi változatát annak, amit maga demokráciának nevez. Kb. olyan közel jutottak vele, mint a régen megszünt Utas Üdítő volt a 7up-hoz képest, vagy a Bambi a Coca Cola-hoz. Jó volt a magyar embereknek, de sehol másutt eszébe sem jutott senkinek, hogy utánozva legyártsa azokat.

  • Gybognás – nekünk megfelel ez a demokrácia – maga meg álmodozzon tovább, fantáziáljon csak a labanc-magyarországról, meg a komcsi barátai jövőjéről tovább!

  • Fakopáncsnak! Az azeri és az örmény katonát nem a magyar kormány hívta meg. Magyarország a NATO tagja, és a NATO szervezett Budapesten, a nemzetvédelmi egyetemen a békepartnerségi program keretében angol nyelvtanfolyamot nemzetközi csapatnak. Ezen vett részt a két tiszt, és mivel békepartnerségről volt szó, az egymással szemben álló feleket is meghívták. Hátha szót tudnak legalább váltani, ha nem is érteni egymással. Nem gondolták, hogy ilyen tatulus-féléket küldhet bármelyik állam, mint Safranov. A kiadatást évek óta szorgalmazta Azerbajdzsán, de a szocialista vezetésű kormányok felmérték, hogy milyen nemzetközi bonyodalmakat okozhatna az ügy, ezért elutasították a kérést.
    Orbán nem hallgatott a saját külügyi és igazságügyi apparátusára se. Úgy gondolta, hogy levajazza majd ő a nagy eszével, meg remélte, leesik egy kis lé is. Nem lennék meglepve, ha neki személyesen jutott volna valamennyi baksis. Orbán Viktor eladta a hazám becsületét, megsértette a nemzetemet. Ezt nem ússza meg.

  • Hogy világos legyen: Orbán Viktor mélyen megsértett magyarságomban, elárulta nemzetemet. Ezt nem ússza meg.

  • Talalom! Neked ugyan se magyarságod nincs, se nemzeted nem a magyar, így meg se sérthetik! Viszont remélhetőleg te sem úszod meg azt a sok aljasságot, amit a magyarság ellen elkövettél! Ballibes, labanc, antimagyar társaiddal együtt!