Juharlevél – Hasznos tanácsok kezdő regisztrálóknak

2012 október 6 10:39 de.40 hozzászólás

Sok szó esik mostanság a regisztrációról. Vannak, akik tartanak tőle, és ellenérzéseik vannak ezzel kapcsolatban. Meg kell mondanunk, hogy ezeknek a feltételezéseknek semmi alapjuk nincs, mert nem arról van szó, amire a legtöbben gondolnak: a regisztrációnak, amit előzetes feliratkozásnak is neveznek, nem az a célja, hogy a Fidesz a magyar előnyére alakítsa át választási rendszert. 

A regisztráció révén ugyanis többen szavazhatnak, mint a nélkül. Ezt nagyon könnyű belátni: aki nem regisztrál, az nem szavazhat, aki viszont igen, az élhet a demokratikus alapjogaival.

Szó sincs tehát arról, hogy – amint arra egy fideszes elszólásból következtethetünk – a kétharmados törvénygyár a hatalomnak nem tetsző, ún. „vadbarmokat” távol akarná tartani a választástól.

Ezzel szemben az az igazság, hogy a regisztráció révén csak azokat a vadbarmokat zárnák ki a szavazásból, akikről feltételezik, hogy nem kellő ideológiai háttérrel és felkészültséggel, azaz, a Kedves Vezető pártjának nagyszerűségét fel nem ismerve, a nemzetközi liberálbolsevikok és hazai csatlósaik által megtévesztve szavaznának.

Ezen elemek kiszűrése mindannyiunk közös érdeke, ezért a lakosság számára megnyugtató, hogy a kormány a magán-nyugdíjpénztárak és a munkahelyek után a józan többség érdekében a választások tisztaságát is megvédi.

Miután azonban a lakosságban számos tévképzet él a regisztrációval kapcsolatban, egy rövid, a teljesség igényére nem törekvő iránymutatással sietünk a kezdő, még gyakorlatlan regisztrálóknak.

Kérjük, figyelmesen tanulmányozza az alábbiakat, mert így elkerülhető, hogy a regisztráció során a szükségesnél több kellemetlenségnek legyen kitéve. Ha megismeri és betartja a szabályokat, szinte kizárt, hogy a regisztráció során mindenféle előre nem látható problémákkal szembesüljön, és esetleg érvénytelen legyen a feliratkozása.

Tájékoztatónkat igyekeztünk közérthetően megfogalmazni, ám ha ennek ellenére további kérdései lennének, azokat a területileg illetékes jegyzőnél, okmánybélyeggel ellátva, két példányban, 24 órán belül nyújtsa be az illetékes hivatalnál.

Útmutató a regisztráláshoz:

Milyen öltözék legyen rajtunk a regisztráláskor? – Bármilyen öltözék viselése megengedett, de farmer például nem ajánlott. Ez ugyanis olyan képzeteket kelthet a regisztrációt végző munkatársban, hogy Ön liberális, baloldali, esetleg világnézetileg közömbös és nem kíván Orbán Viktorra és a Fideszre szavazni.

Milyen színű ruhában regisztráljunk? – A Nemzeti Együttműködés Rendszere, élén a Kedves Vezetővel, nem írja elő, hogy ki milyen viseletbe öltözzön, ezt a polgárok ízlésére bízza. Kerüljük azonban a vörös színeket, mert az a regisztrálást végző hivatalnokban azt a képzetet keltheti, hogy Ön a szocialistákhoz közeli nézeteket vall. Nem mintha a regisztrációt lebonyolító hivatalokban a Fidesz, és személy szerint Orbán Viktor iránt elkötelezett személyek ülnének, de egy régi dakota mondás szerint, az ördög nem alszik, és sose lehet tudni.

Ugyanez okból nem ajánlhatók a kék, zöld, barna, fekete, fehér és egyéb színek és árnyalatok. Ha biztosra akar menni, narancsszínű ruhát vesz fel, így garantált, hogy regisztrációja sikeres lesz.

Viseljünk-e „Szeretlek Orbán Viktor” kitűzőt a hajtókánkon? – Nem kötelező, de nem is tilthatjuk meg. Ha Önnek így kellemesebb, esetleg azt gondolja, hogy gyorsabban sorra kerül, akkor természetesen ne hagyja otthon a jelvényét. Természetesen más szövegű kitűzőket is hozhat magával: sokan kedvelik a „Rajongok a Nemzeti Együttműködés Renszeréért”, az „Éljen az örök és megbonthatatlan Kedves Vezető!” vagy „Bármikor szívesen meghalnék Matolcsyért!” szövegű jelvényeket is.

Vihetünk-e magunkkal újságot? – Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Sokan esküsznek rá, hogy előnyt élveznek, ha Magyar Nemzet vagy Heti Válasz kandikál ki a zsebükből regisztrálás közben. Szerintünk a budapesti Magyar Hírlap is megfelel erre a célra.

Regisztrációkor számít-e, hogy mi a keresztnevünk? – Természetesen mindenkit úgy hívnak, ahogyan anyakönyvezték, vagy ahogyan neki tetszik. Ugyanakkor meg kell említenünk, hogy a keresztnevekkel nem árt vigyázni. A Ferenc névről sokaknak Gyurcsány személye ugrik be, az Attiláról pedig többen az MSZP elnökére asszociálnak. (A Gordonról jobb, ha nem is beszélünk!). – A legjobb, ha a Belügyminisztériumnál még időben kezdeményezi, hogy Viktornak hívják.

Kedves választópolgár, mint láthatja, az előzetes regisztráció távolról sem ördögtől való gondolat. Sok sikert hozzá, és kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében még odahaza győződjön meg arról, hogy a mindig magánál tartott Fidesz-tagkönyve érvényes-e.

Föld S. Péter 

40 hozzászólás

  • ha nem tudnam, hogy ilyen baromsagokon alapszik a fidesz uralma, viccesnek talalnam a cikket….

  • Georgina Bojana

    Tisztelt Föld S. Péter! Nem csalódtam! Humoránál van! De azért elagyalok azon, hogy például fogyatékos ember – mármint mozgásában korlátozott, tehát nem idióta – szavazhat-e?! Lehetséges, hogy kizáró ok, mert ott van a minősítés: fogyatékos…
    No, igen, s akik regisztrálnak minket? Ők?! Nekik mi az előnevük?!
    Volna pár tippem.
    De ma már olyan sokat írtam, félő, hogy éjszaka meglátogat a nagy fekete autó?
    Már attól is lehet immár tartani…
    Csak úgy eltűnök a fene nagy semmibe, mert nem tudom tartani a számat, de az ujjaimra sem tudok elég nagyot ütni, hogy jobban fájjon. Orbán atyuska és Kusza Szem „csodás” rendeletei vagy azok amelyeket már bevezettek, vagy azok, amelyeken még agyalnak?!
    Valóban, mennyi bőrt lehet lenyúzni egy magyar emberről?
    Igaz, ha lenyúzzák, beteszik valamilyen cserző lébe, még azt is eladhatják – kiárusíthatják! – mint szép hazánkat!
    *
    Tisztelt Föld S. Péter! Megkérdezem, mit szólt ahhoz a „csodás” agyszüleményhez, hogy megszüntették a Műemlékvédelmi Hivatalt.
    No, szabad a gazda! Minden eladó!!!!!!
    *
    Tisztelt Föld S. Péter! Valaha egy Házban dolgoztunk, többször egy asztalnál ebédeltünk a Blahán, a Székház legfelső emeletén…
    Most nem tudja gondolatban hová is tegyen, de mindig ismertem a munkáját. S, egyetértettem vele… Én is sajtóban megkopott ember vagyok. Istennek hála, pontosan időben lettem rokkant. No, még ez is szerencse – ebben a fene nagy szerencsétlenségben. De összefutottunk a földszinti büfében is, Bálintnál – ahol csodás krumplipaprikást és lecsót vacsorázhattunk…
    Már régen kikerülöm a Blahát. A Székház miatt… Ott, ahol valaha – ha nem is egymás mellett – de együtt dolgoztunk…
    Tehát mozgásában sérült fogyatékos nyugdíjasként élek. Már, elmúltam 62 éves, tehát jogos az öregségi nyugdíj is. Megkérdezték, melyiket választom? A rokkant nyugdíjat választottam. Nem több, egyforma a forint összege, de legalább reménykedem, hogy ezt nem bántják. Az öregségiről mindig riogatják az idős embereket…
    Így „védett” lettem… Igaz, többször vissza akartak rángatni, sikertelenül… A vérvétel és a röntgenfelvétel – beszélt helyettem. Így ha beleszakadtak, akkor sem tudtak visszanyomni a fene nagy semmibe…
    Itt van az a helyzet, hogy égnek emeltem a kezeimet, hogy rokkant lettem…
    Szívélyes üdvözlettel!

  • kedves Georgina Bojana

    kifene hitette el magaval, hogy 62 evesen oregnek szamit???? ne hagyja magat kerem, az oreg kor 75 folott kezdodik es rokkantkent is kivanok maganak sok oromot, erot es egy komoly ellenallast a magyar kozfelfogas ellen, ahol szo szerint oregge tesznek minden 40 folottit….

  • Én már döntöttem :
    A feketszínű HEINEKEN reklámpólómban fogok menni regisztrálni.
    Amin félköríves HEINEKEN felirat középen babérkoszorú-övezte ötágú vöröscsillag van.
    ( Hiába no. Szeretem a sört. Meg a zötágút is.Pláne ha sörrel párosul. )

  • Végre! Rájöttetek,hogy a regisztráció senkit semmiben nem korláto!: Most mi az új gumicsont?

  • Geyza,

    ha ez most a Facebook lenne, biztosan lájkolnám posztodat! Lehet hogy még nagy siker lesz a zötágú pólód. Ha netán azt hiszik, hogy thürmeres vagy, akkor szerintem abszolut bejössz a fideszes-kereszténydemokratás regisztrációs/szavaztatós néniknél és ifjú titánoknál.

  • Technikai kérdés! Annak is kell regisztráltatnia magát aki már rajta van a Kubatov listán?:)

  • Tüske Zsófia

    Földes, magával a dementia senilis mondat ilyeneket. Ha hallgatott volna, kora ellenére bölcs maradhatott volna.
    mindenesetre imádott Kósája mondott ám olyat is, hogy a nyugdíjasokat ki kellene zárni a szavazásból, ne dönthessenek unokáik jövőjéről.

  • Kedves, sőt legkedvesebbParittyás!
    Aki szerepel a Kubatov (azaz, az én listámon) listán, az előzőleg jelentkezzen a legközelebbi Fidesz irodában, ott kapni fog egy igazolást, amellyel további 10, előzőleg nem regisztrált helyett is szavazhat. Mert ha az exit pool jelentések indokolttá teszik, akkor a nem regisztráltak is szavazhatnak, de mivel őket akkor már nem tudjuk értesíteni, az a legcélszerűbb, ha a szavazataik már eleve az urnában vannak.
    Parittyás! Ne aggódj! A legbölcsebb (A nevét nem írom le, találd ki!) elhatározta, hogy négyharmaddal fogunk nyerni. (Csak neked, szigorúan négyszemközt elárulom, hogy ezt az ötletet búgócsigázás közben találta ki)
    Kubatov

  • Georgina Bojana

    Kedves Csipke Rózsa és Többiek – akik mind, mind megértették, miről is „énekelek” – MEGKÖSZÖNÖM! – szíves hozzászólásotokat!

  • Csipke Rózsa: Kifene hitette el magával, hogy az öregkor 75 fölött kezdődik? Aki most 60-62, mire odaér, az öregkora 90-nél fog kezdődni, aztán megvénül. Aki meg nem ér oda a 75-höz, az soha nem lesz öreg! Logikus, mint az, hogy a vénség csak az öregség után jöhet, de a halál akármikor, éltkortól függetlenűl.

  • 🙂 ))) Köszönöm kedves Novi! Már kezdtem aggódni a harmadok miatt! De azért így egész más lesz!. Magunkra penderítjük a kacagányt, kezünkbe a kubatov igazolással, turulként szállunk Kedves Vezetőnk, vérből és rögből összegyúrt, sumér Úristenként ölelő karjaiba!:)

  • Ernő (a sötét) Földes: Magának a Gondolat lapra kell feliratkozni. Ott kizárólag Fidesz imádók vannak, akik, minden Fidesz jogtiprást, hazugságot, gonosz, kegyetlen, bosszúálló, aljasságot garantáltan helyeselnek, mert az első elégedetlen hozzászólás után kizárjak, aki azt meg merészeli tenni.: http://gondolatjelek.wordpress.com
    A weblap nevét „Gondolat”, amit évek szorgalmas és fáradságot nem sajnáló, nehéz fizikai munka után sikerült összehozniuk, közösen és betűnként. Náluk van gumicsont is.

  • Mindig beleesem a csapdaba!!! Azt (probalom)hiszem, hogy ujsagot olvashatok itt, de csak a MEGCSUFOLT
    Ludas Matyit talalom. Egy biztos, hogy egy eszement tarsasagba juthatok, mikor idejovok. Milyen jo az egyetertes
    mind a harmotok kozott. Viszont keveslem a szokasos cimkeket. Ja… igaz is mar nem is szolnak hozza a baromsagokhoz.

  • Bravó a cikknek!

  • csimbok
    mibajod a Ludas Matyival???

  • Reblogged this on hungarianvirus and commented:
    Regisztráljunk október 23-án a Parlamentél, mikor A Viktátor a következő Magasröptű agymenését fogja előadni! És meglátjuk milyen a „TURUL-BECSINÁLT” Magyar módra! !!!„Szeretlek Orbán Viktor” puhára főzve egy citrommal a szádban, legalább nem fittyed ki a nyelved!

  • Köszönet a Gondolat ciméért, végre egy normális keresztény oldal.

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Regisztrálás… Az elmúlt két év során minden kül- és belföldön élő választópolgárnak levelet írt Orbán Viktor. – Így, ebből következően létezik nyilvántartás, regisztráció a választópolgárokról. (A 2010-es választásokat – és a megelőző szabad választásokat – sem előzte meg regisztráció.) – Ez lesz az első nem szabad választás 1990 után?

  • Lehet vitatkozni azon,hogy a regisztráció kell vagy sem,meg azon,hogy plusz terhet ró az emberekre,ill.
    többletköltséggel jár-e …..,de könyörgöm aki regisztrál és elmegy szavazni az a fülkében továbbra is
    titkosan és arra szavaz akire akar!!!!!! Tehát a választás szabad!
    Nem köztelező regisztrálni és szavazni sem!
    Egyébként eszembe jutottak azok az idők,amikor kötelező volt elmenni,holott csak egyetlen pártra lehetett
    szavazni,az jó volt?

  • Boda Marcsi: Nem arról kellene vitatkozni, hogy egy jogtiprásból adódó törvényt” hogyan lehessen kielégíteni, hanem meg kell tagadni a lehetőségét, hogy a jogtiprás megtörténhessen és ha megtörténik, azt senki ne tartsa be. A Fidesz annyi jogtipró törvényt vezetett be 3 év alatt, teljesen önkényesen megszüntette a jogállamot és a demokráciát, hogy a polgároknak nem maradt más módszere ahhoz, hogy emberekként éljenek, amíg elkergetik a koszos bagázst, hogz meg kell tagadni mindennemű engedelmességet, nem szabad betartani egyetlen törvényüket sem. Erre kell szervezni az ellenzéket. Csak gondolja el, mit tehet egy kormány, ha 3 millióan nem tartják be a törvényeiket? Mindenkit bebörtönöznek? Akkor ki fizeti az ellátásukat? Mindezt nem azért írom, mert ezt egyszerre meg lehetne valósítani, csak illusztrációnak, hogy nem a vita a fontos, hanem a javaslatot eleve az alapvető emberi jogok megvonásaként kel teljesen elvetni majd megtagadni ha mégis beiktatják.

  • Bubula!
    Hát ez nehezen elképzelhető,mert lesznek olyanok akiknek elege mindenből,vagy egyéb nehézségek miatt nem
    megy el regisztrálni ill.szavazni,de olyanok is akiknek határozott elképzelése van azzal kapcsolatban,hogy kire szavaz. és ezért elmegy!
    Egyébként Magyarországon annyira elkeserett az emberek többsége,hogy nehezen dönt és ekkora összefogás
    nem jöhet létre,mert sokan úgy gondolják el kell fogadni az új törvényt,mert különben kizárják a választás lehetőségét!
    Különben nem hiszem,hogy bárkit is börtönbe zárnának,csak nagy botrány és káosz lenne.!
    De addig még van idő,ami sok dologra választ adhat.

  • Boda Marcsi: Önnek igaza van, a realitást nem lehet letagadni. Viszont kis különbséggel az emberek bárhol élnek, alapvetően hasonlóképpen reagálnak a kormány által rájuk szabadított nyomorra és jogtiprásra. A magyar társadalom egyre jobban afelé a határ felé van szorítva, hogy nagyon sok embernek nem lesz mit vesztenie és drasztikusan fogja megpróbálni, hogy visszaszerezze egy részét, annak amit elvesztett. A viktor is tudja, ezért van neki a TEK, amire egyre többet költ a kormány.

  • Ha az, hogy regisztralni kell, „jogtipras” es minden egyebb, amit irnak egyesek, akkor a vilagon eleg sok jogtipro
    orszag/allam van. Egesz sor orszagrol tudok, ahol regisztralni kell, mert a szavazas kotelezo. Az mas, hogy konnyu vagy korulmenyes a regisztralas. Nem hiszem olyan nagyon megnehezitenek, hogy ez BARKINEK is problemat okozzon. Az meg,hogy engedetlensegre, polgarhaborura(ahogy mar olvashattuk itt) serkenteni barmelyik nepet
    a vilag barmelyik reszen, egyenesen rosszhiszemu(enyhen szolva). Aki ilyet javasol, az jobb ha nem szol semmit,
    annal is inkabb mivel kulfoldrol teszi. Az ilyen(kulfoldi) „magyar” csak kart akar okozni egykori hazajanak, amit mar tobbszor megtagadott. Ehhez kulon lelkiismeret kell, ami nem lehet tiszta.

  • ha a kormany mukodese es az oket helyeslo birkak a haza, akkor en megtagadom, sot szegyellem…Alex, lelke csak annak van, akinek esze is van hozza, mert boldogok az egyugyuek mert ovek a mennyek orszaga….maga egy szegyen!

  • Alex Rózsa: Maga teljesen tájékozatlan, telve van előítéltekkel, akár egy logikátlan fidesznyik. Miért kellene regisztrálni Magyarországon, ahol már megvan a pontos szavazói lista? Több választás lefolyt már, regisztráció nélkül. Nem ez a fontos, maga semmit sem ért sem a joghoz, sem a jelenlegi tákolmány tartalmát nem ismeri. Olvassa el, értse meg a tákolmányt, aztán magyarázza meg MI AZ AMI SZÜKSÉGESSÉ teszi a szavazók regisztrálását? Más.
    Honnan tudja, hogy a határon kívüliek akár egyszer is megtagadták hazájukat, vagy többször is, mint állítja. Maga ismeri az össze határon kívül élő magyart és azok mindegyikét kikérdezte, hogy hányszor tagadták meg hazájukat? Gondolom azok, akik Erdélyben, Szlovákiában laknak, azoknak volt rá idejük, több generáció született ott, a Monarchia óta és mindegyiknek meg kellett tagadni hazáját, hogy biztos legyen benne, hogy Románia, vagy Szlovákia az igazi hazája. Maga olyan korlátolt, hogy számomra igazán csak egy következtetés maradt, ezt magához hasonlóan teszem, a Fidesz összes szavazói hasonlóan korlátoltak, mint maga, nem is egyszer, de többszörösen is. Annyiszor, ahányszor a Fideszre szavaztak. Ne reménykedjen, ha idáig nem jött meg az esze, ezután már nem is fog.

  • Onok kardoskodnak a mas velemeny jogosultsagara. Ezeken a lapokon. Csipke es Bubala pont az ellenkezojet irta
    ide. Szep magyarnyelven. Azonkivul kikialtjak magukat mindent”tudonak”. Fogalmam simcs milyen jogon/alapon.
    Ha elolvasnak neha amit irnak, es olyan okosok lennenek, akkor rajonnenek, hogy nem az esz arad irasaikbol, hanem a gyulolet es elvakultsag. Semmire nem irtak meg egyenes valaszt, csak cimkeket ragasztanak masokra.
    A haza megtagadasa pedig itt szerepel. Csak ahogy mondtam: olvasni kellene amit irnak. Foleg elgondolkozni rajta.
    Csipke Rozsa csak az utolso bejegyzeseben (ket sorban) ketszer tagadja meg a hazat. Rendben is lenne, hiszen ujat valasztott, de akkor hagyja beken azt amit MEGTAGADOTT.
    Az elszakitott teruletek magyarjait mar nehogy a nyugatra „menekult”ekkel hasonlitsuk ossze.Ezt kikernek maguknak.
    Ha nem tudnak ajanlani mast, mint ami most van (Fidesz), akkor kar hanglezni. Ha csak nem komplett anarchiat akarnak abban a szerencsetlen orszagba. Ezt viszont eltudom kepzelni, hiszen tobbszor is polgarhaborura es polgari engedetlensegre buzditanak. Ez viszont az Onok „tudos” lelken szarad. Onoknek kell ezzel elni.

  • A több generáción át határon kívül született magyarok – kivétel a kikorcsosodott és magukat magyarnak hazudó álmagyarok, az itt magyarul fröcsögő hazug senkiházik, akik a magyarság lejáratásán fáradoznak – soha sem tagadták meg az anyaországot és soha más országot nem éreztek hazájuknak, csakis Magyarországot !
    EGY AZ ORSZÁG EGY A NEMZET !

  • Alextetu

    az orszag fiatal tehetsegeinek fele Orban orszaglasa alatt hagyta el az orszagot es menekult nyugatra…lat valami osszefuggest a haza megtagadasa es orban kozott? na ott keresse a problema gyokeret…..az 56-sok sem onkent es dalolva hagytak el az orszagot te foldsotet gyoker, miertnem joanyadnak duruzsolsz abbol a sotet fejedbol kulonfele botor torteneteket, talan o meg megsimizi erte azt a borzasztoan ures tok fejedet….amugy meg elkussoljal vegre, mert irritaloan buta vagy!

  • Alex Rózsa: Mi élünk demokráciában és jogállamban, mi vagyunk a szavazó, aktív, sorsunkat irányító, szabad országok állampolgárai, vagy lakosai. Ezzel szemben Fidesztán lezüllött. Hibbant vezére még önálló ideológiát sem tudott kitalálni, pedig évtizedek áltak rendelkezésére, termelő, hasznos munkát végző munkahelye ugyanis soha nem volt. Az emútnyócév alatt szinte alig ment be még minimális kívánalmakat sem támasztó munkahelyére, a Parlamentbe, csak a búsás fizetését utalták át neki.
    .
    Így mára csak sebtében kiagyalt marhaságokat próbál eladni a viktor, fél-ázsiainak titulált hallgatóinak. Oda jutott, hogy kölcsön vesz ötleteket akármelyik seggnyalójától és most éppen turul madaras mázzal leöntött, lopott, náci Vér és Rög ideológiát pufogtat, a MINIszternök. Magyarországot a viktor és koszos bagázsa lezüllesztette egy, még Horthy szelleménél is primitívebb fasiszta gulyás diktatúrába.
    .
    Az eredmények igazolják állításainkat. Nem mi, a civilizált, demokratikus, becsületes szabad országok polgárai menekülünk el hazánkból. Nem mi vagyunk kényszerítve, hogy lábbal szvazzunk. Nem nálunk állítja fel a többséggel bíró, vagy a kissebbségi párt a szavazások csalásának rendszerét. A koszos bagázs használta és használja a már létező Kubatov listát, a szavazó kőrzetek felosztása (gerrymandering) is megtörtént. Most kirekesztik a Fidesz ellen szavazók százezreit a kötelező, jogtipró, regisztrációval. A legelvetemültebb kommunista pártok vezérei, Mao, Sztálin és banánköztársaságok juntái sem vetemültek el erre a gonosz, jogtiprásra. Egy meghibbant, hataloméhes kis falusi focista azonban mindenre képes, hogy továbbra is harácsolhasson.
    .
    A magyar polgárok menekülnek, a baltás gyilkossal üzérkedő kis kaliberű, becstelen viktor és koszos bagázsának nyomorba döntő diktatúrája elől, mégpedig évente sok tízezren. Mihamar elmenekül szinte mindenki, aki legalább a betűvetés tudományát elsajátította, nehogy közmunkára legyen ítélve, mert állást nem találhat, még akkor sem, ha fidesznyik, antiszemita, magyarkodó soviniszta vagy annak teteti magát.
    .
    A matolcs unortodox? Nem! Unortodox gazdasági rendszer nem létezik, még fogalom sincs ilyen. A matolcs szimplán egy számolni sem tudó hibbant idióta. Tanácsot adok minisztériumának potenciálisan extra jövedelem szerzésre, a Szijj-Ártó levelező tagozaton szerzett diplomáciai képességei is felhasználhatók ennek érdekében.
    .
    A baltás gyilkos nem hozott pénzt a konyhára? Talán el lehetne adni a négy ember halálát okozó sexy Ms. Rezeshovát Szlovákiának. Négy embert ölt, nem csak egy Örményt, gondolom jobb ára lehet kérni érte. Aztán ott van a Csatáry bácsi, azt talán megvenné még Izrael is. Nem egy, de számtalan ember halálában és kínzásában volt kezes. Nagy pénzt lehetne kérni érte és ketrecben szállítani, hogy a Blikk exkluzív jogot kapjon képes cikk közlésére, miután Rogán Antal is részesülhessen értékes, jóindulatú támogatásban. Blikk rikkancsok járnának előtte mindenhová, nevét hirdetve.

    Csak mellesleg, kapott egy kis pénzt a marcali bíróság által hozott Radimir Cacic elleni, felfüggesztett eljárásért a Fidesz a Horvátoktól? Két ember halt meg a balesetben amit okozott, kocsijával. Ez is megérhet egy kis aprópénzt.

    No adjisten, ha nem kergetik el a koszos bagázst, mert annyira kirabolták az országot, hogy nem érdemes, az utolsó magyar oltsa le a lámpát, mikor elhagyja Fidesztánt!

  • Baszki! Persze senki nem figyel oda rá, nekem is csak ezért most esett le. Ez a Jávorszky egész biztos, hogy egy beszélő automata! Tudom, önkínzás, de figyeljétek meg! Valami kezdetlegesebb szoftver lehet, mert nem tud reagálni hirtelen témaváltásokra, ezért olyan röhejesen meghökkentő mikor egyszer csak a semmiből oda kerül a szokásos hungarista szlogenje.

  • Nem akarok bekeveredni a korpa koze. Nem szeretnem, hogy a DISZNOK egyenek meg. Mar pedig itt megennenek.
    So long, disznok!!!! Bye-bye!!!

  • Parittyás, Blablablabla….! Pofázzatok tovább, engem nem zavar, eleget beszélgettünk eredménytelenül, ezért nem látom értelmét annak, hogy hülye provokálásaitokban részt vegyek. Benneteket fizetnek azért amit írtok, de én a hazámat és nemzetemet védem veletek szemben és ingyen, tiszta szívből, önzetlenül és nagy örömmel!
    Lenne egy kérdésem, már foglaltatok magatoknak patkányaluljárót a földalatti járatokban? Siessetek, mert még arról is lekéstek, balfékek! he……………….

  • Bubalablablabla……, nagyszerű ötlet a ketrecben szállítás! Kifejlett képzelőerőmnek köszönhetően látom szemeim előtt a szép jövőt, amint a Bubala az összes különböző néven író ikerlángjával, a rittyentő Parittyással, Geyzával és a többi itt firkáló balfékkel együtt csücsül egy ketrecben amelyen nagybetűs felirattal ez áll:

    ÍME A KIS SZÜRKÉK AGY MOSOTTAINAK RÉGEN KIHALT BEBALZSAMOZOTT EMBERSZABÁSÚ PÉLDÁNYAI.
    TÖRTÉNELMI BIZONYÍTÉK A JÖVŐBELI NEMZEDÉK SZÁMÁRA .
    ( Minden magyargyűlölőnek végtiszteltetésként kijár egy időnek előtti, de időtlen időkig tartósított balzsamozás.)

  • Jávorcsodaszarvas: Az állatok is álmodnak?

  • Marcsa! Ez az utolsó kibogozhatatlanul kuszára sikeredett, annyira belelovaltad magad. Mióta megfogadtam, hogy felhagyok a kezeléseddel, mert a laborból visszaigazolták gyanúmat, hogy az érzelmi viselkedés szabályozásáért felelős emlős agy, illetve a civilizált viselkedés hordozója az agykéreg nem kimutatható nálad, teljesen elvadultál. Eddig csak röhejesen demagóg voltál, de mostanra autistán kényszeres, és zavaros is. Aggódom! előbb-utóbb kárt fogsz tenni magadban! Pihenj le kicsit! Megvárnak a szélmalmok!

  • Igen, az állatok álmodnak akár az emberek, mert nekik is van lelkük, csak a lelketlen ragadozó emberállat nem álmodik, mert nem Istentől való.

  • Parittyas „G”!
    Szemenyei szerint ez a lap nem ellenseges. Te mit gondolsz??? Es most irhatnam a te szavaidat ide jelzonek, de ennyivel kulonb vagyok, mint te!!! Ezert nem irom, amit ugy is gondolhatsz. (Konyorgom, keress mar a szotarban
    mas szavakat is. Tudod?… a kocsis szotarban. A kanasze is megfelel)

  • JUHÉ! A Parittyás is megszegte a fogadalmát, s már aggódik is értem akár, csak az őseim intéseit hallanám, hogy rosszul fogom végezni az életben, mert a szomszéd kommunista leskelődő bácsi ablaka alá minden nap fasiszta horogkeresztet rajzoltam a földre, hogy lásson is valamit, hát az volt az első amit reggel láthatott. Igyekeztem örömet szerezni, most is azon vagyok kedves elvtársak. he….

  • Jimbo! Nem igazán értem most épp miért nyavalyogsz? Amit Marcsának írtam, miért is ordenáré szerinted? Pedig lehettem volna az is, mert puszta keresztényi hazafiságból már megint zsidózik, egy másik cikknél. Egyébként olvasgasd már át újra a jobberek napokban kiizzadt bejegyzéseit! Ki az ellenséges? Jimbo, most megint nagyon seggfej vagy!
    Ja! És mi az a „G”? Csak hogy lehessek megint ordenáré…