A Jobbik zsidó-listája – Magyarország a nyugati világ szégyene

2012 november 27 12:36 de.185 hozzászólás

Vállalhatatlan Magyarország, vállalhatatlan a magyar nemzet és vállalhatatlan a magyar nemzeti identitás, amennyiben az eltűri az Országgyűlésben eddig elhangzott legdurvább antiszemita kirohanást, a Jobbik egyik képviselőjének az 1935 szeptember 15-én náci Németországban hatályba lépett nürnbergi faji törvényekre emlékeztető deklarációját. „Itt lenne az ideje a gázai konfliktus kapcsán, hogy felmérjük: a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára”–mondta Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő. Németh Zsolt, külügyi államtitkár ezt ridegen végig hallgatta és válaszában véletlenül sem ítélte el a hitleri zsidógyűlöletet nyiltan képviselő jobbikost. Egy olyan nemzetben, egy olyan országban, egy olyan kormányban és egy olyan, magát demokratikusnak tituláló ellenzékben amely ezeket a mondatokat fásultan végig hallgatja maroknyi emberiség sincs.

Hogyan is válaszolt Németh a náci képviselő antiszemitizmusára? „‘Ennek a kutatásnak nem tudok a támogatója lenni. Az, hogy hány zsidó származású személy van a magyar kormányban, nem nagyon kapcsolódik ahhoz, hogy milyen súlyos konfliktus zajlik a Közel-Keleten”–mondta az államtitkár a parlamentben. Még szerencse, hogy a Külügyminisztérium per pillanat nem tudja támogatni a faji zsidó-lista létrehozását. De amikor Magyarországon – ahol magyarok 600 ezer magyar zsidót mészároltak le, vagy toloncoltak ki a biztos halálba csupán 67 évvel ezelőtt–az államtitkár kötelessége lett volna erélyesen elitélni a jobbikos képviselő szájából áradó antiszemitizmust és követelni a politikus a tisztelt házból való eltávolítását.  Ezzel szemben Németh adminisztratív szempontból jelezte, hogy a zsidók listázása nem támogatandó.

Undorító és gusztustalan az a kormány és az az ellenzék, mely ezt az ülésteremben végighallgatja. Undorító és gusztustalan az a magyar társadalom, amely ezt indifferensen elfogadja.

Szerencsére, vannak civil kezdeményezések, amelyek pillanatok alatt megszerveződnek, és flashmob formájában lepik el azt a bűzős pocsolyát, amit Országgyűlésnek hívnak. A KMH szerzője – Garai-Édler Eszter – a november 27-én, 15 órakor megrendezésre kerülő sárga csillagos flashmob egyik szervezője.

„Ne hagyjuk, hogy elterjedjen a magyar Országgyűlésben fasiszta ideológia! Ne hagyjuk, hogy Magyarországon teret nyerjen a szélsőjobb eszmeisége! Ne hagyjuk, hogy kilencven évvel a zsidótörvények után újból „listázzanak”! Ne hagyjuk, hogy a fasiszta gondolatrendszer és világszemléleteluralkodjon hazánkban! Ne hagyjuk, hogy a magyar pártok némák legyenek! Magyar Demokraták! Antifasiszták! NE HAGYJUK! MINDEN MAGYAR DEMOKRATA VISELJEN SÁRGA CSILLAGOT!”–áll a flashmob felhivásában. A tüntetők 15 órakor Budapesten, az Alkotmány utca sarkánál gyülekeznek.

Észak-Amerikai magyarok is tiltakoznak, bár elképesztő a kanadai magyar közösség szégyenteljes és sunyi hangadóinak mély hallgatása.

„Mi, amerikai magyarok, politikai felfogásra való külõnbség nélkül a leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy Gyöngyösi Jobbikos képviselő rasszista hozzászólását a magyar országgyűlés tagjai a november 26-i ülésen pisszenés nélkül fogadták. Emlékeztetjük a honatyákat arra, hogy Magyarorszag becsületéről van szó; nem akarunk szégyenkezni szülőhazánk miatt. Kérjük Elnök urat, hogy Magyarország más közméltóságaival együtt, az eddiginél hatàrozottabban ítėljen el nyilvánosan minden fajta rasszista uszítást”–szól a Kövér László fideszes házelnökhöz intézett levél.

Eljött a határozott kiállás ideje. A magyar társadalom némasága tette lehetővé a magyar zsidóság kiírtását. Mégegyszer nem győzhet a közömbösség.

185 hozzászólás

  • „A magyar társadalom némasága tette lehetővé a magyar zsidóság kiírtását”???
    Ezt nem a nemetekre kellene vonatkoztatni???Vagy nekik nem is volt semmi koze a zsidoirtashoz???
    Ja… ertem… Ok mondtak, hogy „mea culpa”.Hogy mi is mondtuk, arra meg mi mondjuk. hogy nem szamit.Ne mas,
    hanem MI???

  • JIMBO! Magyarországon Adolf Eichmann csak 120 emberrel volt, szakácstól, sofőrig, csak adatokat vezettek, soha egyetlen Német katona nem hajkurászott zsidókat sehol. Azt mind, kizárólag csak buzgó, lelkes és mindenkinél jobb hatásfokú magyar csendőrök, rendőrök, katonák, nyilasok, taknyos naci gyereket csinálták. A Németek maguk ámultak el, a magyarok csúcsot döntöttek, még náluk is eredményesebben dolgoztak. Az összes magyar lakta területekről kevesebb, mint két hónap alatt 437,000 zsidót gyüjtöttek és deportáltak, a Németek kivonulásáig pedig közel 600 ezret deportáltak és végeztek ki. Mindezt tették, büszkénn, egyetlen Német katona segítsége nélkül. Itt az Eichmann per sok-száz hivatalos tanúvallomásainak összegzése. Takarodj te anti-szemita barom, neked a pöcegödörben van a helyed, a Jobbikosok seggét nyalni. ………..
    …………………………………………………………………………………………………………………………………..
    Az Adolf Eichmann per során elhangzott több száz tanú vallomásokból tudjuk az alábbit is, ami hiteles, nem úgy mint a hazug mese, amit évtizedek óta próbálnak elhitetni generációkkal a magyar kormányok és több soviniszta „történész”, most a Jobbik is, a Fidesz ösztönzésével! A Németek egyik érdeme volt (ma is az), hogy mindenről részletes és pontos adatot vezettek.

    „The German army was accompanied by a special unit (Sondereinsatzkommando – SEK) with orders to „dejewify” the country. The SEK was placed under the command of SS-Lieutenant Colonel Adolf Eichmann, head of the Reich Security Main Office’s (Reichssicherheitshauptamt – RSHA) IV/B/4 department, which was responsible for Jewish deportations across Europe. The SEK had no more than twenty officers and a force of over one hundred (including drivers, guards and secretaries, etc.). It was obvious that on its own, without the cooperation of the Hungarian authorities, the unit could not organise the collection and deportation of 760,000-780,000 Jews scattered all over the country with an area of 170,000 km2.

    Under German pressure, a few days following the occupation, Regent Miklós Horthy appointed a collaborating government ready to serve Nazi interests, led by former ambassador to Berlin Döme Sztójay. Interior ministry officials of the Sztójay cabinet (Minister of the Interior Andor Jaross and State Secretaries László Baky and László Endre) cooperated with the Germans with unexpected zeal. The „final solution of the Jewish question in Hungary” got under way with a speed and efficiency surprising even the Germans: between mid April and late May practically the entire Jewish population of the countryside was ghettoized and, in the largest deportation operation in the history of the Holocaust, between May 15 and July 9, over 437,000 people (with the exception of 10,000-15,000) had been transported to Auschwitz-Birkenau. The speed with which the Hungarian authorities cast out Jews from society, then robbed, segregated and deported them was unprecedented in the entire history of the Holocaust.
    ……………………………………………
    „A FIDESZ VISSZAÁLLÍTJA MAGYARORSZÁG MEGTÉPÁZOTT TEKINTÉLYÉT! (viktor, 2010 Feb. 5 – Millenáris Park)………….

    Ma is bizonyította a Fidesz 2/3-os pöcegödör, hogy a viktor igéretét betartják! Magyarország tekintélye hatalmasat nőtt KELETEN, a muzumán terroristák a levegőbe lövöldöztek Kalashnikov géppisztoyzukkal, ami náluk a tekintély elismerése.

  • Nem csak a Jobbik, ma az egész pöcegödör egy rakás sz@r!
    …….
    Horthy idejében a képviselők fele kivonult, az első Numerus Clausus javaslat hallatára. Ahogy Horthy egyre több anti-szemitát nevezett ki kormányaiban és a magyar emberek egyre jobban érvényesítették anti-szemita érzelmüket, úgy cserélődött le a képviselőház is.

  • Ott rohadjon meg a fasiszta Fidesz ahol van! A Fidesz a Jobbikkal együtt fog megdögleni. Ezek után nem lesz kegyelem.

  • Nahát, akik eddig azt gondolták hogy a nyugati sajtó az aki lejáratja Magyarországot, hát tessék: Európa szégyene vagyunk, minden segítség nélkül!

    Valaki irt/szervez valami tiltakozó levelet és gyüjt aláírást Kanadában? Mert szívesen adnám a nevem arra a listára!

  • Christopher Adam

    Kanadai,

    az Egyesült Államokban és Kanadában készül egy közös tiltakozó levél, amit alá lehet irni. Ha irsz emailt, szivesen elküldöm az amerikai magyar kezdeményező elérhetőségét.

  • Kedves Jimbo és Gybognárjr,

    nem szükséges most arról írogatni mi volt 67 éve és ki mit csinált, vagy nem csinált. Sőt arról is felesleges beszélni hogy még a 60as években az USAban (meg talán Kanadában is) voltak Country Clubbok ahol „No Jews” szabályok voltak…..

    Bőven elég az a tény hogy ez most, 2012, alig 24 órája hangzott el, és erre nem vonult ki az egész parlament!

  • KANADAI: Ezt kaptam én, nem tudom használ-e?

    From: Anna Bayer [mailto:[email protected]]
    Sent: November-26-12 10:08 PM
    Cc: [email protected]
    Subject: TILTAKOZÁS – Javított level az első alairokkal

    Ha alá szeretnétek írni, akkor holnap 11-íg jelezzetek

    Kövér László, a Magyar Országgyűlés Elnöke!

    Mi, amerikai magyarok, politikai felfogásra való külõnbség nélkül a leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy Gyöngyösi Jobbikos képviselő rasszista hozzászólását a magyar országgyűlés tagjai a november 26-i ülésen pisszenés nélkül fogadták. Emlékeztetjük a honatyákat arra, hogy Magyarorszag becsületéről van szó; nem akarunk szégyenkezni szülőhazánk miatt.
    Kérjük Elnök urat, hogy Magyarország más közméltóságaival együtt, az eddiginél hatàrozottabban ítėljen el nyilvánosan minden fajta rasszista uszítást.

    Tisztelettel

  • asher alexander

    ha ez az ujabb fortelmes otlet jelenti matol azt hogy „magyar”,akkor szegyenlem hogy valaha is annak az orszagnak allampolgara voltam!!
    igaz az allampolgarsagomat,eppen a fentemlitett hos magyar csendorok vettek el 1944-ben Budapesten a Mosoni utcai Csendorlaktanyaban,miutan jol osszevertek!a szemem lattara elottem rugdosta ossze ket probacsendor a 80 feletti mozgaskeptelen felvak Nagymamamat!!
    de kar a szoert ott,egy olyan ujsag oldalain ahol orjong ma is az antiszemitizmus,rasszizmus, es a nyilas ordas eszmek,az olyanok „tollabol” mint pl,; jaworszky,cupido,jimbo,topapo,stb-stb!!
    ——————————————————————————————-
    senki se higyje egy percig se hogy „az” csak ugy menni fog!!
    amire itt egyesek vagynak,-(deportacio,expulsion,segregation,……..urambocsass Lagerek!-mint arra mar volt pelda Tatabanyan kiplakatolva,a jobbik altal!!)-azt ezuttal ha kell fegyverrel megakadajozzuk!!megvedjuk zsido testvereinket,ha kell akar a teljes orszag tuzbe,verbe fojtasaval is!!
    zsidolista kell??
    tessek itt az en nevem elsonek,;
    Asher Alexander
    rehov h’Hatsmauth
    11131 CFAT/SAFED
    Erets Israel
    lassuk!!van-e batorsaga akarmelyiknek is idejonni es egy kozel kilencveneves emberke ele kiallni!!!???
    vagy mint mindig,megint csak a pofa nagy??
    ——————————————————————————————-
    az O.-rokkevalo sujtson le teljes haragjaval az ezerszer is atkozott magyeri nepsegre amelyik ujra-es-ujra verbe boritana a vilagot ordas eszmeinek szellemeben!!
    O.-rokkevalo Isten!!Mindenseg Kiralya!!Hallgasd meg sirasom!Halld meg szomat!!
    -„legyen atkozott az ejjeluk!legyen atkozott a nappaluk!legyenek atkozottak ok maguk minden csaladjukkal leszarmazottaikkal egyutt a 7-ik genetracioig!!”-

  • Alexander, a fajgyűlöletre rossz reagálás a fajgyűlölet. A „magyeri népség” nem átkozott, a német népség sem, hanem vannak idióták a parlamentben, akiknek én is azt kívánom, hogy a Mindenható csapja őket pofán, hogy magukhoz térjenek. Még akkor se szabadna elitélni a magyart mint népet, ha a többség így gondolkozna, de szerencsére attól messze vagyunk. Aki így gondolkozik, az benne van a Jobbikban és akkor látod, hogy az nem többség. Ne átkozódjunk. Nem beszélve arról, hogy ezeket a barmokat is a Mindenható teremtette, nem? Legalábbis ha hívő vagy. Én nem vagyok, és rasszista se vagyok ajlandó lenni, semmilyen irányban.

  • Megkérdezném már a kedves hozzászólókat,hogy az Izraeli parlamentben hány Magyar–Izraeli kettős állampolgár ül mint képviselő?A kissebbségek nek Magyarországon is vannak képviselői a parlamentben,de a zsidóság nem kissebbség.Nem tudtak összeszedni 3000 aláirást az őnkormányzatuk megalakitásához.Mondhatnánk,hogy egy vallási közösség de akkor ne foglalkozzanak a Magyar politikával.A légutolsó népszámlálás szerint 18000állampolgár vallotta magát zsidónak.Visszatérve az antiszemitázásra,nácizásra:Minél többet és hangosabban kiabálod,hogy FARKAS annál előbb megjelenik.Ezt a mondást úgy látszik a kommentelők többsége nem ismeri.

  • Puchert János

    Amíg a német társadalom szembe nézett a gyalázatos múltjával és szégyellte azt addig sajnos a magyar társadalom egy része erre képtelen és úgy nyilatkozik mintha ez a förtelmes bűnt csak a náci németek követték volna el, természetesen ma is vannak Németországban szélső jobboldali nézeteket vallok de a demokratikus társadalom elítéli őket pártállásra való tekintett nélkül na ez az ami nálunk hiányzik

  • Felhaborito. Kerlek kuldjetek at, hol kell alairni. [email protected].

  • Puchert János

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/27/sarga-csillag-az-orszaggyulesben/
    bár már ébredeznek a T. Házban de még nagyon kevesen vannak ez még nem elég

  • asher alexander

    te mocskos szaju troger!!
    az izraeli knesseth-ben egyetlen fele magyar-fele zsido se ul!!
    ott kizarolag csak 100%-ig izraeli allampolgar ulhet!!

  • asher alexander

    utod!
    sajnos a tobbseg ugy gondolkodik!!miert?-mert nem alltak fel-(az ellenzekiek sem!!!!!)-es nem vonultak ki az ulesrol,hanem fapofaval vegighallgattak!!mint mar annyiadszorra!!mint legutobb a vervadas felszolalas alatt is!!
    bunosok kozt cinkos aki nema!!!!
    -ezt hivjak ugy jogi szaknyelven,; bunpartolas!!!

  • katolikuskent is fel vagyok haborodva es szegyellem magam ehelyett a goreny helyett is es mostmar legyen eleg ebbol ….Kover meg mondjon le, mert minden szarert fel tud szisszenni, gyongyosi szovege meg retorziok nelkul maradhatott??? elkepeszto! ezek nem emberek!

  • Elképesztő,felháboritó ami most MO-on folyik és amit a jelenlegi hatalom megenged!Nem értem az EU és a világ demokratikusan müködő kormányit sem!Miért hagyják hogy ez ma megtörténjen!Jó lenne ha mielőbb tené nek szigoru intézkedéseket a jelenlegi hatalommal szemben ,addig amig nem lesz késő!!!!!

  • asher alexander

    persze most jol belegondolva,……………….csinaljak csak meg azt a „listat”!!hozzak nyilvanossagra!!
    legalabb a Vilag latni fogja micsoda aljadek,egy velejeig romlott erkolcsu nepseggel allnak szemben!!
    azt hiszem ellsonek eppen a nemetek-(hat nem fura mi!?!)-fogjak utalkozva kerulni veluk a barminemu erintkezest!!ok elismertek buneiket nyilvanosan!!a magyarok erre(is) keptelenek!
    bezzeg volt nyilasok,tomeggyilkosok reszere emlekmiseket celebralni-(lasd,;-kepiro sandor)-,elmekmuveket allitani-(lasd,;-szalasi emlekoszlop)-,ujratemetgetni-(lasd,;-nyiro)- van
    eszuk!!
    undoritoan aljas indokbol szuletett ez a gondolat a koztudottan neo-nyilas jobbik koreiben!!
    es meg ok vannak felhaborodva ha lenacizzak oket!!

  • Asher!Akkor a magyar parlamentbe miért ül?

  • Felháboeitó és egyben undoritó az a kirekesztés,hogy az izraeli Knesseth-ben csak 100%-ig izraeli állampolgárok ülhetnek mint kepviselők.Még Ti vagytok felháborodva amikor Mi is azt szeretnénk,hogy a Magyar parlamentben se üljenek kettős állampolgárok.Ezt is közölhetnétek Európával meg az aláirni rohanó kanadai magyarokkal.

  • KANADAI: Köszönöm megjegyzését, véleményét és bírálatát. Tisztelem!

    Ezzel együtt engedje meg, hogy azt írjam véleményként, amit én tartok elégségesnek.

  • Puchert János: Igaza van. De úgy néz ki azért nem nézett szembe, azért nem akarta leróni és maga mögött hagyni a magyar társadalom a Holocaustban való lelkes, a Németeknél is eredményesebb és azok elismerését kivívó részvételét, mert a mai napig is nagyon sokan, a kormánypártokban is, anti-szemiták!
    ……………………………
    2010-ben 855,436 magyar (16.67%) szavazott a náci Jobbik pártra. A szavazati részvétel 46.64% volt a második fordulón. Eszerint legalább minimum 1.7 millió magyar még mindíg anti-szemita nézeteket wall, ami egybeesik a tavalyi névtelen véleménykutatásokkal, ami 20.0%-ot mutatott a második legmagasabb arányt Európában, a legmagasabbat az EU-ban.
    P.S. Csak említem, hogy a kormánypárti tagok és támogatók, Fidesz szavazók közt is lehetnek szép számmal anti-szemiták, de talán még az MSZP és LMP támogatók közt is akad néhány, elvétve. Így jöhet ki a 20%.

  • Nyilas Misi: Kóvér lemondhat, mert előít´lettel teli, bunkó-paraszt barom. A levezető házelnök azonban Balczó Zoltán volt (hallásból) nem vagyok biztos benne, hogy jól írom a nevét! Kövér most Indiában van, talán éppen rupiában kiadott magyar állampapírokat árusít New Delhi utcáin.

  • TOPAPÓ: Pofa be, takarodj topapó, anti-szemita férgeknek a kuruc.info a fóruma.

  • Vigyázz, mert lekéstél a szöveggel. Ma már elitélte a kormány a szöveget. Ime:Németh Zsolt külügyi államtitkár szerint Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő hétfőn, az Országgyűlésben egy új, számára elfogadhatatlan és a leghatározottabban elítélendő fajelméletet fogalmazott meg, amikor arról beszélt, hogy a kormányban, illetve a parlamentben helyet foglaló zsidó származású személyek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek Magyarországra nézve.

  • nem gyozom hangoztatni:
    A FASIZMUSNAK NEM JAR DEMOKRACIA ES A FASISZTA ESZMEK KOVETOINEK SEM, ebbol levezetve gondoljatok tovabb,hogy mi a teendo.

  • Christopher Adam

    Figyelő,

    de miért nem mondta Németh ezt tegnap, amikor elhangzott az ominózus szöveg? Mindig csak utólag, késéssel itélnek el ilyesmiket, amikor már nemzetközi botrány lett belőle és nincsen más választásuk.

    romano rom,

    ámen!

  • Mert megdöbbent, de abban az egy mondatban is elutasította. Hiába probáljátok a kormányról elhitetni, hogy antiszemita, másik válaszomban betettem Németh Zsolt nyilatkozatát erről a kérdésről.

  • 100%-ban igazat adok a cikk szerzôjének ! Elég a zsidò, cigàny, romàn, orosz, homoszexuàlis, szegény, hajléktalan gyûlöletbôl, az orszàg a szakadék szélén toporog !
    Nem lep meg a kanadai magyarok hallgatàsa, Ismerek egy pàrat. Azok, akik még Magyarorszàgon születtek sajnos mindegyik ugyanolyan „30-as évekbeli gondolkodàsmòdban szenved” (persze egy pàr ember még nem ad egy objektìv àltalànos képet, Remélem csak nekem nem volt szerencsém) …

  • Kedves zsido embertàrsaim ! A szélsöséget képviselök mindenhol elitélendök !Voltatok egy kicsit érzékenyek, amikor Bartusnàl Kertész Àkos cikke megjelent ?
    Christopher reagàltàl akkortàjt ? Vagy hasonloak vagytok a jobbikhoz ?

  • Figyelő: Eső után köpönyeg!!! Lemondott a náci képviselő Gyöngyösi? Lemondatták? Feloszlatták a náci Jobbik pártot? Szóról-szóra ugyanazt a közleményt adta ki a fasiszta Fidesz, mint Az öreg rabbi megtámadása után.
    Amíg ezzel foglalkozik mindenki, megszavazták a választási regisztráció újabb modosításait a sunyi, gazember, anti-szemita koszos maffia bagázs, ami a rablóobanda Fidesz!

  • DÉNES ERŐS: A moralitás teljes hiányával élők, az anti-szemitizmust és rasszizmust védő férgek, mint maga, a kuruc.info oldalán próbálják védeni a nácikat.
    Vajon mit gondolnának utódai, ha most magát és minden hasonló vallású, hitű felebarátját vinnék a Duna partra, összedrótozni, golyót spórolni és 67 év múlva csak a bronz cipők emlékeztetnének arra, hogy arra járt.

  • Majd ha beenged RENDESN ez a link, akkor folytatom hozzászólásaimat! Köszi, Christopher!

  • Nem ártana a listát a Jobbikosoknál kezdeni. Ismerek egy képviselőt, aki cigány, jobbikos színekben nyert és a sapkáján akkora vaskereszt van, hogy csak na! Ráadásul alpolgármester.

  • Hát a Figyelőnek teljesen igaza van,nem csak az ellenzék,de a kormány is elítélte a jobbikos hozzászólást!
    Kövérnek miért kellene lemondani,amikor ott sem volt,hanem külföldön.!
    Nagyon gyorsan reagáltak itthon és külföldön is az érintettek,már megint lehet az országot támadni,ócsárolni,holott
    sem a kormány,sem az emberek többsége nem antiszemita és minden tisztességes ember elítéli a múltban és a
    jelenben történt megkülönböztetést.
    Azért szeretném megkérdezni,hogy arról miért nem beszélnek a kint élő „magyar üldözöttek”,hogy a háborús
    bűnös Csatáry előzetesben ill.házi őrizetben van,míg Biszku elvtárs még csak „ártatlanul” védekezik a
    bizonyítékok ellenére.
    A más vallásúaknak,politikai nézetűeknek is voltak családi tragédiái és sok gyilkos szabadlábon van,nekik ez fáj!!!.
    Sajnos az 56-os megtorlások során az ÁVH-ban nem egy zsidó ember „tevékenykedett” és nem erről szól a sajtó.de
    ezek tények és még sok dolog kiderülhet….!
    Talán egy kis kölcsönös együttérzéssel az ellentéteket enyhíteni lehetne a múltat lezárni és a bűnösöket
    mindkét oldalon elítélni!.

  • GY.Bognár.jr! Sajnállak mert csak egy ágasra akasztott égetett cserépedény vagy,ha nem tudod felfogni avval a gombostűfejnyi agyaddal amit irtam.Te nem véleményt mondasz csak fröcsögsz azokra akik nem azt fújják amit Te.

  • figyelo

    nekem mar a neved is gyanus, mit figyelsz te tulajdonkeppen? miert is jarsz erre az oldalra?

  • itt egy hozzâszólo azt irja hogy miért az 1944 es magyar kormânyt hatósâgokat karhatalmat teszik a zsidók felelÖsé
    a deportâlâsokért ? A deportâsi listâkat,,a gettok felâlitâsât,a deportâlâsok elökészitését és VÉGREHAJTASABAN
    egyetlen német katonât nem lehetett lâtni,mindent gyorsan,kegyetlenûl magyar csendörök hajtottak végre.

  • Tisztelt külföldön élő „magyarok”!
    Felháborítónak tartom hogy a tengeren túli magyarok állandóan beleszólnak politikánkba! Talán csak a Kárpát-medencei magyaroknak lenne joguk hogy bele szóljanak belügyeinkbe mert ők nem tehetnek róla hogy kiszorultak az országból! Amíg nem éltek itt Magyarországon és nem tapasztaljátok meg a cigányok állandó támadásait a vidéken vagy a zsidók gazdasági csalásainak következményeit addig ne sziddjatok egyetlen MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRT sem!! MI nem élünk olyan álszent országban mint az USA!
    1945 augusztusában néhány nap alatt 350000 ártatlan japánt öltek meg az amerikaiak és még ma is tapasztalható a hatása!! És ezt soha senki nem dörgöli az orruk alá! Bezeg ha valaki tagadja a holokausztot azt már börtönbe kell csukni?!
    Furcsa mód a zsidók és a cigányok mindig egyenlőbbek az egyenlőbbnél. Szánalmas ez a világ!!

  • Puchert János

    Arról még nem esett szó, hogy ez a senkiházi Gyöngyösi Márton frakcióvezető helyettes és a külügyi bizottság alelnöke és már volt hasonló megnyilvánulása.
    Boda Marcsi nácikkal és az őket támogató személlyel semmi együttérzés nincs az 56 utáni megtorlást és a holokausztot csak nagyon sötét ember keveri össze

  • TOPAPÓ: Legalább van elfoglaltsága a fasiszta népvezér dicsőítésén kívül is.

  • Azért az nagyon megdöbbentett,hogy több hozzászóló szerint a magyaroktól ered a fasizmus és „egyetlen német
    katonát sem lehetett látni!”Hát nem tudom hol éltek….Hitlerről nem hallottak,vagy talán a koncentrációs táborok is
    nálunk működtek.A magyarok parancsot teljesítettek,bár volt köztük szimpatizáns,csak az a baj,hogy a „másik”
    oldal is kitett magáért csupán „élvezetből” 1956-ban és utánna például az Andrássy úton………..Terror Háza!!!!!!
    Mi egy megszállt ország voltunk és ismételten megjegyzem,hogy azok az amerikai „gazdag magyar”zsidók akik
    ennyi év után ettől a szegény országtól(akár a MÁV-tól,akár az OTP-től)MOST kérnek kárpótlást azok szégyell-
    jék magukat,de nagyon!Nem is nyerték meg a pert.!
    Amerika,KANADA és Izrael nem ártatlan „demokratikus” bárányok,ezt minden normális ember tudja!!!!

  • Kedves Boda Marcsi,

    igen, senki nem felejtette el se Hitlert, se a numerus clausus úgy Magyarországon mint a torontói egyetemen meg a Harvardon se, meg sok minden más bűnt amit a németek, amerikaiak és kanadaiak követtek el. Csak a különbség az, hogy ez most, 2012-ben hangzott el a magyar parlamentben és nem 50 éve. Ha ilyesmi elhangzott volna ma a német vagy amerikai vagy kanadai parlamentbe……hát az az igazság hogy ilyesmi nem is hangozhat el konzekveciák nélkül, és semmiképp nem ilyen lelassított reakcióval.

    Ha pedig arról van szó hogy ne legyen kettős-állampolgár egy politikus vagy magasabb rangú állami alkalmazott, akkor az más dolog és ez mindenkire akinek kettös állampolgársága van vonatkoznia kell. Pld Zwack Péter is lemondott annak idején amerikai állampolgárságárol.

    De egy bizonyos csoportot kiszemelni, főleg olyat, akik már megszenvedték azt hogy mindenféle „listákra” felkerültek, eléggé rossz szájizet hagy maga után, finoman fogalmazva……

  • Na az ilyen Asher Alexandert és a hozzá hasonló aljas embereket verje meg az Isten.!!!!!
    Nem fél ,hogy az átok visszaszáll?!(Remélem!)Maga már teljesen megőrült,de ezzel a büntetésnek
    még nincs vége…..Ami késik az nem múlik………Maga megérdemelne egy célzott Sindy 2……..t.
    Puchert úrnak üzenem, amit írtam az nem sötétség,csak történelmi igazság más szemszögből nézve,amivel egyesek
    nem akarnak szembesülni !Aki netán más véleményen van azt csak sértegetni tudják és még csodálkoznak,hogy
    a gyűlölet visszaszáll azokra akik szítják!Sebnyalogatás mellé egy kis önvizsgálatot!!!!
    Bár egyetlen pártnak sem voltam és vagyok tagja(sok más magyarhoz hasonlóan)ajánlom gondolkozzanak el azon
    vajon miért jutott be a Jobbik a parlamentbe?…..Az ilyen és hasonló nézetű emberek miatt.!A programjukat tekintve vannak kifogásolni valók,de a magyarság
    szempontjából elfogadhatók is.(például ha itthon élnének tudnák,hogy igenis van cigány bűnözés!ezt még több itthon élő,rendes cigány ismerősöm is elismeri!!!és szégyenkezik!)

  • Nehany nev hianyzik.

  • Na tessék.
    Mer’hogy Árvalányhajlandban nincs antiszemitizmus.
    Merhogy ez csak egy kis parlamenti baki volt. Senki ne vegye komolyan
    Topa apus maga meg kushaggyon már le. Ez most nem a maga napja rohatt náci.

  • adam kristoff Te egy gyerek vagy!!!!!! Jo lenne ha felnone!!!!!!!!!!!!!!

  • Pali akárki Kari
    Maga meg mitakar ezzel az elúnt jappán példálózással , mikor mindenki tudja hogy ha nem értetik meg Császári Vezérkarral hogy VÉÉÉGGE , akkor nem 350 ezer , de japán ( és USA ) katonai szakértők közös véleménye szerint cirka 5-6 millió ” ártatlan ” japán áldozata lett volna a háborúnak. Ja és mellékesn vagy 1 millió amerikai katona is.
    Akor most miről makog maga ???

  • Annyira jó, hogy évtizedek óta megy a zsidó, nem zsidó csata. Mindenféle sztereotip magyarázat, demagóg hülye dumák, bli-bli bla-bla stb… Valaki egyszer feltehetné a kérdést, hogy miért üldözik őket állandóan mindenhol? Hülye az egész világ, vagy esetleg tettek is valamit a gyűlöletért? Pl. a a Macedón (vagy mondhatnék jóformán bármilyen más nációt) népet miért nem gyűlölik a világon mindenhol. Az a baj, hogy elrohadt a világunk. Mindenki jogait eszetlenül védjük és követeljük, hogy mindenki tisztelje azok. Mindezt tesszük anélkül, hogy megnéznénk, hogy ez a tisztelet kölcsönös e. Nem vagyok szélsőséges és szükséges a civilizált viselkedés, de csak addig a határig, amíg a „védelmezett” él a lehetőséggel és nem visszaél.

  • Palokari

    valoban nem alszent, csupan egy, mar mindenki elott nyilvanvalova valt, dilettans, destruktiv, neonaci bunozobanda altal iranyitott orszagban elsz, ahol azert tenyeszik a nacizmus, mert EZZEL LEHET SZAVAZATOKHOZ JUTNI, erre vevok a magyar emberek….ha oszinten eletek allna valaki es elmondana, mennyivel tobbet kene dolgoznotok es becsuletesebben, mint eddig, mert az a haladas utja, az nem tetszene, de ha valaki ramutat a zsidokra, ciganyokra, hogy miattuk tartunk ott, ahol, akkor arra ugranak a magyar emberek…..ugy latom, megertetek egy termeszeti katasztrofara!

  • En csak azt nem ertem, hogy a tobbi nemetekkel egyuttmukodo orszag sincs megemlitve, egyetlen hozzaszolasban sem. Pedig szinte minden kornyezo orszag kiszolgalta a nemeteket. Elukon Romania, a csehek sem maradtak nagyon le toluk. A horvatok is igencsak buzgolkodtak. Ezt nem ertem, de mindegy.
    Az, hogy nemetek nem vittek el zsidokat, az szemenszedett hazugsag, amit megint olyanok irnak le, akik CSAK
    „kutatasokbol” probaljak „tudni” mi volt abban az idoben. Az en szulofalumbol 44 tavaszan vittek el a zsidokat es
    bizony nemet katonak szedtek ossze oket es nemet teherautokra raktak oket. En akkor lattam nemet katonat eloszor
    A nyilasok a leventeket hajkurasztak.
    Gondolom, „meg ne sertsuk a szomszedokat” elv miatt nem emliti senki a tobbi orszag szerepet???

  • az a helyzet, hogy a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot Magyarországon a Jobbik és a súlyos elmebeteg fideszes maffiózók jelentik, nem a magyar zsidók.

  • te szerencsétlen elmehunyt Boda: talán nézd meg, mikor hozták az első zsidótörvényt, a numerus claususról, és nézd csak meg, merre volt akkor Hitler. Dehogyis voltak a magyarok fasiszták…. csak parancsot teljesítettek….. de hogy hova vezetett nagy parancsteljesítési hajlam, a „szebb jövőt” kívánság azt már nem akarják látni. Talán nem ártana azt is megvizsgálnod, miért lőtte magát főbe Teleki Pál, és mit mondott a magyarokra búcsúlevelében. Ezt a mondatot ajánlom Erős Dénesnek is, aki itt próbál egyet rúgni Kertész Ákoson.
    És a magyar nem tanul, nem tanul és nem tanul. Ugyanazokat a bűnöket követi el újra és újra. Csak most Azerbajdzsánon kívül nincsen kihez törleszkedjen, egy fia Führer sincs egész Európában és ha sokat ugrál, esetleg kaphat a nyakába Szerbiához hasonlóan egy adag „nyugtatót” a nato-tol, hogy elkussoljon a hullaszagú eszméi vartyogása helyett.

  • Puchert Elvtars!
    Ha az ide felrakott cikkehez a hozzaszolasokat is elolvasta volna, nem hiszem, hogy felkerult volna a cikk.
    Nem nagyon tisztelt balkezes, habzoszaju kommentelok!
    A demokracia bajnokaikent probaljatok magatokat foltuntetni, amibe a szolasszabadsag,sajtoszabadsag, szerintetek is beletartozik. Akkor hogy lehet, hogy a nektek nemtettszo SZOLASOKAT betiltanatok???Ha valaki a Kadart szeretne rehabilitalni, azt hagynatok szohozjutni.
    Ezt tudjuk rolatok, de nem art ujra es ujra folhivni ra a figyelmet, hogy a ti DEMOKRACIA ertelmezestek, milyen tavol all a valosagtol es milyen egyoldalu. Ebbol senki nem ker, ezt mar tudhatnatok. Tudjatok is, csak pofatlanul figyelmen kivul hagyjatok. Ha Izrael parlamenjeben csak fajtiszta zsidok lehetnek, akkor a magyarban miert nem lehet ugyanezt megvalositani???

  • Jimbo, abban a pillanatban, ha tudsz EGYETLEN példát hozni arra, hogy a környező országok parlamentjében Zsidókat akarnak összeírni, emlegetheted őket. De ez hungaricum: rajtunk kívül egyetlen európai parlamentben sincs jelen náci párt. Úgyhogy ne próbáld a felelősséget megosztani és szublimálni: a világ civilizáltabb felén a 21. században tanultak a történelemből. Funart kiverték a románok a közéletből, Meciart a szlovákok, de itt Zázrivecz and Co. úgy is mint színmagyar, meg az ő áporodott eszméi büntetlenül fertőzhetik a közéletet.

  • GEYZA!Már megint sok volt a kóser pálinkából és visszaböfögted? A „rohatt” -at dt-vel irják.Iratkozzál be egy Magyar nyelvtanfolyamra.

  • Zsófika! Akémrepülők is FIDESZ-es felségjellel lavirozgattak a Magyar légtérben?

  • Tuske!
    Eloszor is: en 45-rol beszeltem. Masodszor: a Benes-dekretum meg mindig(ujra megerositve)ervenyben van, meg Szlovakiaban is. Harmadszor: minden utod-allam sorozatosan hoz magyarellenes intezkedeseket,torvenyeket.
    Gondolom,teszik ezt a sajat fajtajuk(tevesen)vedelmeben.Akkor a magyar miert ne vedekezhetne(csak tessek-lassek modon) a sajat vedelmere???A kornyezo orszagok ugy gondoljak, hogy legjobb vedekezes a tamadas.
    Egyebbkent, nagy tevedesben vagy, ha azt hiszed, hogy az altalad emlegetett orszagokban nincs jelen naci part.
    Jollehet, meg nincsenek a parlamentben, de majd az is bekovetkezik(sajnos). Most is van pl. szolvakiaban is nemzeti
    part(Szloboda, ha jol tudom…),Romaniaban is van. Sokkal vermesebbek, mint mint Mo-i jobbik.Csak le kell venni a szemellenzot es mar ez lathatova is vallik. Dehat ezt toled(barmilyen neven szerepelsz is) nem lehet elvarni.

  • topapo

    te melyik vagy a javorszky vagy a dakota reinkarnacioja? ha egyszerusitjuk az irast, azt lehet a cyber vilagban, de hogy neked valoban rossz a helyesirasod azt onnan tudjuk, hogy te meg bonyolultabban irod, mint helyesen kene…

  • asher alexander

    na ne tettesd mar magad te szerencsetlen hulye tyuk!!
    erted te nagyon is jol!!
    az 1944 Aprilisa-Juniusa kozt magyarorszagon a teljes videki zsidosag osszeszedesenel,gettositasanal,bewaggonirozasanal egyetlen egy esetben sem volt jelen-(vett reszt benne)-nemet SS katona!!!

  • asher alexander

    Liber reb Weiss!
    igy igaz!jomagam egyetlen nemetet se lattam az egesz procedura alatt 1944 Majusaban!!sem az osszeszedesunkkor,sem a csendorlaktanyaban,sem a gettoban,sem a waggonokba zarasnal!!ott csak es kizarolag MAGYAR CSENDOROK,RENDOROK,HONVEDEK voltak jelen!!
    Nemet Ss-t csak az osztrak hatar atlepes utan lattunk eloszor eloben!!addig a szerelvenyt a csendorok oriztek!!

  • Vagyis,te asher, csak ott voltal ahol nem voltak eppen nemetek. De Romaniaban, vagy szlovakiaban kik szedtek oket ossze.Sokkal nagyobb szorgalommal.
    Persze ti olyat bizonygattok itt amit senki nem tagad.

  • Szerző: Topapó | november 27, 2012, 10:33 de.

    Ahogy mondod, Topapó.

  • Kedves Christopher, mostanában csak te írsz ide cikkeket?
    Nem mintha zavarna, csak feltűnt, hogy nagyon „egyhangú” lett ez az oldal annak ellenére, hogy állítólag tizen valahány szerzője van a jobboldalon lévő névsor szerint.

  • TOPAPÓ
    Az mese, ami azzal végződik, hogy a farkas mégis megjelenik. Mert vannak farkasok, és aki ezt tagadja, ugyanolyan, mint aki nem adatja be a gyermekének a védőoltást: nem lesz immunitása a fertőzéssel szemben
    NYILAS MISI
    Mivel ez ugyanaz a nap volt, amikor megszavazták a gyalázatos bolsevik választási törvényüket, Orbán, Kövér és Navra-csicska gyáván elhúztak a búsba, mert így majd a számonkéréskor elmondhatják, hogy „ott sem voltak” a név szerinti szavazásnál.
    A Kdnp-s Balczó vezette az ülést a kereszténység nagyobb dicsőségére,.amelynek évszázados rutinja van zsidóüldözésből. Fel sem fogta, hogy ezzel a szöveggel bármi gond lenne.
    Egyébként meg látszik, hogy a fidesz-jobbik egykutya, a feladatmegosztás jegyében terelte a figyelmet a gyalázatos választási törvényről a még gyalázatosabb zsidózással a jobbikos képviselő. Nagy szívességet tett ezzel Orbánnak, mert így nagyrészt ezzel foglalkoznak itt is, pedig a demokráciának többet ártott a választási törvény. SOKKAL TÖBBET! Ezzel persze nem akarom lebecsülni a terelés szemétségét sem. De látni kell, hogy nem véletlen volt az időzítés!
    Valamivel el kellett terelni arról a mocskos húzásról a figyelmet, hogy az EGÉSZ társadalmat bírói ítélet nélkül megfosztották a választójogától, és csak kérelemre fogják visszaadni. Ennek meg a pánik az oka, mert Orbán látja, hogy a társadalomnak egyre inkább elege van belőle, és tisztességes választáson nem tudná megőrizni a hatalmát.
    EDDIG csakis bűncselekménnyel kapcsolatban lehetett valakit megfosztani a közügyekben való részvételtől (azaz a választójogtól) meg ha elmebeli okból gondnokság alá helyezték. Most ebbe a státuszba az EGÉSZ nép került, és az ez alóli kikerüléshez, a választójog visszaszerzéséhez 8 millió állampolgárnak kellene SZEMÉLYESEN elzarándokolni a hivatalokba, amiket a járási rendszerben jó távol helyeztek a falvaktól, és a legtöbb embernek nem lesz pénze még az oda utazásra sem. Ki van ez találva. „Akinek semmije sincs, az annyit is ér” azaz a szavazata nem ér semmit.
    Hát belátható, hogy ERRŐL csakis egy nagy szemétséggel lehetett elterelni a figyelmet!
    Ja, és aki elhitte, hogy tényleg tömegek és szervezetek állnak a békaügetés mögött, és ezért Orbán nem szorul rá a választás manipulálására (tényleg, az megvan, hogy államosítani akarják a független szavazatszámláló elektronikus rendszert üzemeltető céget IS, meg hogy csak az a párt küldhet ellenőrt a szavazóhelyiségekben aki egyszerre 2 főt tud? Ami a körzeteket számolva 22.000 fő? Meg hogy az EBESZ megfigyelői csak a központba mehetnek? Ahova majd az „államosított” rendszeren érkeznek az adatok?):De vannak még „trükkök százai amikről nektek nem kell tudni” hogy egy klasszikust idézzek (gyengébbeknek Gyurcsány Őszödön)
    egy komment a Varánusz.hu-ról:

    a szív fészkei · http://noinapozo.blog.hu 2012.11.27. 23:47:51
    FB: fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556180_10151467572395116_616241335_n.jpg

    „Osszátok meg, hogy más is lássa: így hazudnak maguknak támogatókat Orbán álciviljei!
    „Sem az Orvosi Kamara, sem a Református vagy az Evangélikus Egyház, sem további, a szervezet honlapján felsorolt társadalmi szervezetek nem csatlakoztak a Békemenetet és a Bajnait ekéző plakátkampányt jegyző Civil Összefogás Fórumhoz, derítette ki az atlatszo.hu. A CÖF-tagszervezetek között fantomcivilek is feltűnnek, és a Kárpát-medencei magyarság legitim képviselőjeként pózoló, harcosan kormánypárti Civil Összefogás Fórum jogi státusza is tisztázatlan.”

    atlatszo.hu/2012/11/27/bekemenet-utan-kisertetjaras-fantomszervezetek-kampanyolnak-bajnai-ellen/ „

  • JIMBO
    Én kommentelek az Amerikai Népszaván is, és meg kell mondanom, hogy Bartus sokkal rokonszenvesebben tartja tisztán a náci végtermékektől az oldalait, mint a láthatólag sokkal liberálisabb, és a manifeszt náciknak is szólás szabadságot engedélyező Kanadai Hírlap. Ő ugyanis deklarálta, hogy nácikat nem illeti meg a szólás joga, mivel az csak demokratákat illet, és ők nem azok. És az ilyeneket, mint e és elvbarátaid, nagyon hamar kivágja.Ezért ott nem kell barna kupacokat kerülgetni.Ide azért szoktam átlátogatni, hogy valamivel ellensúlyozzuk a hülyeségeiteket, és az olvasók lássák, hogy vannak normális otthoni magyarok is. Ha messziről a vödör tetején úszó trágya tűnik fel, jobb ha tudják, hogy alatta van tiszta víz is. Nem titok, hogy baloldali vagyok, és a jobboldalról (bocs: a MAGYAR jobboldalról , ami még hírből sem ismeri a tisztességes konzervativizmust) nagyon lesújtó véleményem van, amit kedvenc bloggerem nálam jobban meg tudott fogalmazni a zsidózásról írt bejegyzésében:
    http://www.pupublogja.hu/2012/11/derekig-takonyban.html

  • Christopher Adam!Háromszori moderálás?!De legalább levetted hogy minden hozzászólás számít.Miért nem hagytad leleplezni,én mikor megtaláltam szétröhögtem magam?!

  • Jávorszky Mária

    Vonuljon ki a magyar parlamentből az összes képviselő, akik nem értenek egyet Gyöngyösi Márton felszólításával a kettős állampolgárságú képviselőkre vonatkozóan. Akkor végre, csak a magyarok maradnának bent. Itt az ideje!

  • Asher!
    Hazudsz a vegtelensegig! Elozoleg meg valahol Karpataljan huzigaltak a CSENDOROK. Most meg mar pontosan tudod mi tortent az orszag tobbi reszeben. Estleg korbehurcoltak teged, hogy „pontos” adattal tudj szolgalni???
    Szeged mellett biztos, hogy nemet katonak szedtek ossze a zsidokat. A nyilasok massal foglalkoztak.

  • asher alexander

    te hazudsz!!
    engem karpataljan a magyar taboricsendorok „huzigaltak” 1941-ben!!!
    AZ A MASIK „HUZIGALAS” 1944 MAJUSABAN VOLT MAR MAGYARORSZAGON BUDAPESTRE SZALLITVA DEPORTACIOHOZ!!
    VAN KULOMBSEG 1941-es-1933 KOZT!!!TANULJ MEG OLVASNI MIELOTT RAGALMAZOL TE TETVES CSIRKEFOGO NYILAS!!

  • asher alexander

    -„VAN KULOMBSEG 1941-es-1944 KOZT……”-Akartam irni!!!!
    csak hogy ne ugass-(koss bele)-ebbe is!!

  • Érdekes, tett e volna bárki is nagyobb szívességet a bal-libero-filoszemita-cionista-holokausztiparos oldalnak, mint a rosszul fogalmazó-félremagyarázható „Jobbik-os” képviselő? Cui prodest? Ami azonban a zsidóság magyarországi túlreprezentáltságát érinti, a médiákban (Színház, film, sajtó, Internet-bloggerek, rendőrség, Maffia, stb.), a jelenlegi 2/3-os kormányban, a „baloldali” képviselők számában, az államigazgatásban, igazságszolgáltatásban, sajnos (?) a „Jobbikos” képviselőnek igaza van. Az USA Kongresszusában lehetne bárki is pl. iráni-USA állampolgár képviselő? Van e iraki tagja a Szenátusnak? Kínai-USA állampolgár tagja a legfelsőbb bíróságnak (Supreme Court)? A D-209-es, a Gyurcsány, még a szemita Bajnai is megesküdött a Szent Koronára, megesküdött a Sólyom-alkotmányra is, láttuk mi lett belőle…Egy biztos, nem lesz Karácsonyfa Budapesten, de lesznek Manórák a Nyugati téren, a Széll Kálmán téren, a Deák téren, az Örs Vezér téren…Érdekes az is, hogy itt senki nem gyászolja a 3-4 nap alatt megölt 150-160 gázai halottat. Ha a közel-keleti zsidók és az arabok egyenlő fegyverekkel lőhetnék egymást….

  • ps Magyarország nem a „Nyugati-Világ” szégyene, Franciaország az! Ott tépik egymást a zsidók…Sarkozy-Hollande. Nálunk legfeljebb az LMP-Libajnai-Milla-4K-DK-MSZP-Mazsihisz-Mazsök műsor a szórakoztatóbb, mert ilyen máshol a Világon nincs!

  • JIMBO!Persze hogy hazudik!!!Nézd meg más fórumokon a hozzászólásait,én sírtam úgy röhögtem rajta!

  • Tüske Zsófia

    jimbo, te hazudsz a végtelenségig. Itt van a háborús kronológia a deportálásokról:
    944. március 24.
    Baky László szélsőjobboldali politikus lesz az egyik új belügyi államtitkár

    1944. április 5.
    Az 1240/1944. ME sz. kormányrendelet értelmében a hat éven felüli magyar zsidók számára kötelező a sárga csillag viselése

    1944. április 7.
    Baky László aláírásával kiadják a 6163/1944. BM VII. res. rendeletet a zsidók elkülönítéséről és a gyűjtőtáborok felállításáról

    1944. április 8.
    Endre László, aki március vége óta a Belügyminisztériumban a zsidóügyek egyik fő felelőse, hivatalosan is belügyi államtitkári kinevezést kap

    1944. április 15.
    Kárpátalján megkezdődik a zsidók gettókba, gyűjtőtáborokba telepítése

    1944. április 16.
    Kiadják az 1600/1944. ME sz. kormányrendeletet, amely előírja a zsidók vagyonának bejelentését és zár alá vételét

    1944. április 19.
    A Sztójay-kormány 1520/1944. ME sz. rendeletével létrehozza a Magyarországi Zsidók Szövetségét, ami a létező Központi Zsidó Tanács átszervezését jelenti

    1944. április 28.
    Kiadják az 1610/1944. ME sz. kormányrendeletet, az ún. „gettó-rendeletet”, amely a zsidók lakásával és lakóhelyének kijelölésével kapcsolatos egyes kérdéseket szabályozza

    1944. május 14.
    Megindul a magyar zsidók tömeges deportálása az auschwitz-birkenaui haláltáborba. Az első transzportok elindítása és július 9. között 437 ezer zsidót visznek el, akiknek túlnyomó többsége a gázkamrákban leli halálát

    1944. június 15.
    Megkezdődik a fővárosi zsidók sárga csillaggal megjelölt házakba tömörítése

    1944. június 25.
    XII. Piusz pápa táviratban hívja fel Horthy Miklóst a zsidók üldözésének beszüntetésére

    1944. június 28.
    Cordell Hull amerikai külügyminiszter figyelmezteti a magyarokat a zsidóüldözések várható következményeire

    1944. június 30.
    V. Gusztáv svéd király táviratban kéri Horthy kormányzót a zsidóüldözések beszüntetésére

    1944. július 2.
    A szövetséges légierő súlyos bombatámadást intéz Budapest ellen

  • Tüske Zsófia

    Varga Sándor, hiába is álmodozik egy újabb numerus claususról, nem lesz. És mivel nem lehet semmilyen adata a magyar állampolgárok vallás-nemzetiségi hovatartozásáról, bármiféle túlreprezentáltsági vaker ócska hazugság.
    De hát jól tudjuk, zsidó, komcsi. homoszexuális, idegenszívű mindig éppen az, aki nem ért magukkal együtt, vagy akinek a képességeit még a bokájukig sem érik fel, erre a megosztó, mocskos és aljas gerinctelen magatartásra mindig lesz homályos agyú vevő.

    Éljen a Magyar Nemzet, éljen Zázrivecz, a magyarok gyöngye…… na meg Szegedi Csanád, aki egészen odáig, amíg nem tudódott ki a zsidó, haláltáborból menekült nagymamája, a legvéresebb antiszemita volt.. Nem beszélve Morvai Krisztináról, aki még mindig nem döntötte el, hogy félzsidó gyerekei magafajták vagy másfajták.
    Hányadék, ócska szar alakok maguk mind.

  • Ugye lätszik a kettös mérce !? Az atlèta Kertész àtirhatja a hitleristàk fajelméletét a zsidokrol stb. a magyarokra, az megfelel a „demokratikus zsidoknak is” ,hogy Izraelben csak igazi zsidok ülhetnek a Knesszetben az is demokratikus, ha àgàlunk ellene,hogy elég volt a /2009 „eredménye ” miatti /zsido miniszterelnökböl az màr „kariergyilkossàg”.

  • Kedves Varga Sándor! Hol az összefüggés az Ön által megemlített példa alapján egy iráni-usa (vagy kínai-usa,
    …) állampolgárságú képviselő és egy magyar-izraeli állampolgárságú képviselő között? Mi a kockázati tényező egy izraelita képviselőben?

  • asher alexander

    varga sandor!
    az IZRAELI es az IZRAELITA az KETTO!!NEM UGYAN AZ!!
    az elso egy allampolgarsag-ot jelent,mig a masik CSAK es KIZAROLAG a Vallasi hovatartozast!!
    tehat a magyeri parliamentben ulok kozul ki izraelita,az mellekes kerdes-(az izraeli-magyeri is!!)-ugyanugy mint,az hogy hanyan reformatusok,atheistak,vagy katholikusok,stb!!

  • te fereg varga

    iran atommal fenyegetodzik, milyen egyenlo fegyverekrol beszelsz te gerinctelen varangy, eltakarodjal mar abba a roman forditott haromszogfeju anyadba…

  • asher alexander

    deneseros!
    mirol beszelsz megint okorsegeket?HOL voltal te 1939 majusaban!!!???
    varom a kimerito valaszt!!minden kertelo,mentegetozo duma habbal nelkul!!
    merthogy!!
    1939 Majus ho 5-en hatalybalepett magyarorszagon a Masodik zsidotorveny-(1939 evi IV.ik TC)-
    nos hadd tegyem fol a kerdest!!
    HOL VOLT A NEMET KOVETELES RA?? A MASODIK VILAGHABORU CSK 1939 SZEPTEMBER 01-en TORT KI!!!
    ez a masodik zsidotorveny Magyarorszagon Hatalybalepett jo 3,5 honappal elobb!!
    milyen nemet faji torvenyekrol pampogsz itt akkor?,
    az 1920ik evi Numerus Clausus-rol mar ne is szoljunk!!az volt az Elso zsidotorveny Magyarorszagon!!hol volt 1920-ban a nemetek zsidotorvenye????!!!

  • nem tudom, Erős Dénes, hogy hol él, de az valószínűsíthető, hogy a magyar szöveg értelmezésével már bajban van. Hol jelent fajelméletet az, hogy Kertész Ákos azt mondta, hogy a magyarok genetikailag alattvalók? Sajnos az utóbbi két év történései igazolni látszanak ezt az egyáltalán nem tudományos, csak keserű tapasztalatból szerzett állítást: más népek nagy valószínűség szerint kaszára-kapára kaptak volna, ha ilyen mértékű hátrányokat szenvedtetnének velük, mint Orbán és bandája akaszt a nyakukba.
    Nálunk még a futballhuligánok is alattvalók: Orbán ösztönzésére verték szét 2006 októberében a tévészékházat, gyújtották fel az autókat, lövöldözték csadorban a rendőröket csapágyba való golyókkal.
    A karaktergyilkosság pedig azt jelenti, hogy szántszándékkal súlyos hazugságokat terjesztenek valakiről – plakátokon is – a keresztény értékrend nagyobb dicséretére.
    Mindenesetre érdekes eljátszani a gondolattal, hogy miként fogadja majd a mennyben az üdvözülni vágyó magafajta nácikat a zsidó Szent Péter és a szintén zsidó Jézus.

  • na nézzük csak ezeket a szép, igazságos jogállami törvényeket:

    3.840/1944. ME számú rendelet
    a zsidók vagyonáról
    A m. kir. minisztérium a következőket rendeli:
    I. A zsidók vagyonának az államra átszállása
    1. § (1) A zsidók minden vagyona a nemzet vagyonaként az államra száll át. Ezt a vagyont a háború viselésével és a hadikárokkal, a hadigondozással, továbbá a zsidókra vonatkozó jogszabályok végrehajtásával járó költségek fedezésére kell fordítani.
    (2) Az (1) bekezdés alá eső vagyonnak az államra átszállásával kapcsolatos tennivalók ellátásáról a belügyminiszter felügyelete alatt az erre a célra kinevezett kormánybiztos gondoskodik.
    (3) Nem szállnak át az (1) bekezdés alapján az államra a következő vagyontárgyak:
    a) istentiszteletre és házi ájtatosságra szánt tárgyak; vallási szertartásokat teljesítő személyek által hivatásuk gyakorlása közben használt ruházatok, imakönyvek, vallási ereklyék, családi arcképek, sírok, sírboltok;
    b) a zsidónak magánlevelei és egyéb irományai; a zsidónak és háznépének iskolai könyvei és taneszközei.
    c) a zsidónak és háznépének betegsége vagy testi fogyatkozása miatt szükséges gyógy- és egyéb szerei és eszközei;
    d) a zsidó házastársak (jegyesek) jegygyűrűi;
    e) a zsidónak és háznépének kétheti időtartamra szükséges élelmi-, tüzelő- és világítószerei;
    f) a zsidónak és háznépének együttesen 300 pengőt és ezenfelül családtagonkint további 100 pengőt meg nem haladó készpénze;
    g) a zsidónak és háznépének rendes szükségletét meg nem haladó házi- és konyhabútorok, edények, főző- és evőeszközök, ruházati és személyi szükségleti tárgyak, továbbá a szükséges ágy- és fehérnemű, valamint a zsidó által folytatható foglalkozáshoz szükséges szerszámok és egyéb felszerelés.
    (4) Nem mentesülnek az államra átszállás alól az előbbi bekezdés alapján a zsidónak elhagyott vagy őrizetéből vagy rendelkezése alól egyébként kikerült vagyontárgyai, továbbá az előbbi bekezdés g) pontjában említett azok a vagyontárgyak sem, amelyek platinát, aranyat, ezüstöt, drágakövet vagy igazgyöngyöt tartalmaznak.
    (5) A zsidó köteles a jelen rendelet hatályba lépése után szerzett minden olyan vagyontárgyat, amely a jelen rendelet értelmében az államra átszállás alá esik, a szerzéstől számított nyolc nap alatt a pénzügyigazgatóságnál bejelenteni. A jelen rendeletet az ilyen vagyontárgyak tekintetében is megfelelően alkalmazni kell.
    (6) A kormánybiztos jogorvoslat kizárásával határoz abban a kérdésben, hogy a zsidónak valamely vagyontárgya a jelen rendelet értelmében az államra átszállás alá esik-e vagy nem.
    (7) A jelen rendelet alapján az államra átszállott vagyonért járó térítésről külön jogszabály rendelkezik.
    2. § (1) Az 1. § értelmében az államra átszállott ingatlan tulajdonjogát a telekkönyvi hatóság, amennyiben az ingatlanra vonatkozólag azt, hogy tulajdonosa zsidó, az 1.600/1944. M. E. számú rendelet 3. §-ának (2) bekezdése értelmében már bejelentették, hivatalból, egyébként pedig a kormánybiztos vagy a pénzügyi hatóság megkeresésére a jelen rendeletre utalással a kir. Kincstár javára jegyzi be. A bejegyzés tárgyában hozott végzést a telekkönyvi hatóság a kormánybiztosnak és az ingatlan fekvése szerint illetékes pénzügyigazgatóságnak, a bányatelekkönyvben felvett ingatlanok tekintetében hozott végzést pedig az illetékes bányakapitányságnak is megküldi.
    (2) A kincstár javára kell bejegyezni a tulajdonjogot akkor is, ha a tulajdonjog bejegyzését a jelen rendelet hatálybalépése előtt kötött jogügylet alapján a zsidó javára kérik.
    (3) Az 1.600/1944. M. E. számú rendelet 2. §-a értelmében érvénytelen jogügylet alapján bejegyzett tulajdonjogot a pénzügyi hatóság megkeresésére a kincstár tulajdonjogának bejegyzésével egyidejűen törölni kell.
    3. § (1) A tulajdonjognak a kincstár javára való bekebelezésével egyidejűen az ingatlant terhelő akár nemzsidó, akár zsidó javára bejegyzett jelzálogjogok törlésének bekebelezését hivatalból el kell rendelni. A törlésről a hitelezőt a jelen rendeletre utalással kell értesíteni. A jelzálogjoggal biztosított követelés kielégítésére a 12. § rendelkezései irányadók. Nincs helye az olyan jelzálogjog törlésének, amely a telekkönyvben foglalt feljegyzés szerint záloglevelek vagy kötvények kibocsátásának alapjául szolgáló követelés biztosítására van bejegyezve.
    (2) A kincstárra a jelen rendelet értelmében átszállott ingatlanra vonatkozóan zsidó javára bejegyzett egyéb jogokat is a kormánybiztos vagy a pénzügyi hatóság megkeresésére törölni kell.
    (3) Amennyiben a telekkönyvi hatóságnak a jelen § alapján hozott végzése ellen használt felfolyamodás következtében abban a kérdésben kell határozni, hogy a kincstár jogszerzésének a jelen rendeletben megszabott előfeltételei fennállanák-e, a telekkönyvi eljárás szabályait azzal az eltéréssel kell alkalmazni, hogy a felfolyamodásban erre vonatkozóan felhozott tényeket és bizonyítékokat figyelembe kell venni s a felek meghallgatásának és az esetleg szükséges bizonyítás felvételének is helye van. A felfolyamodásnak a telekkönyvi hatóság maga is eleget tehet.
    4. § A zsidó által elhagyott vagy őrizetéből vagy rendelkezése alól egyébként kikerült s a jelen rendelet értelmében az államra átszállott ingóságokat az a személy (hatóság, hivatal), akinek birtokában vagy őrizetében az ingóság van, köteles a rendes ember gondosságával megőrizni és a jelen rendelet hatálybalépésétől számított nyolc nap alatt a kormánybiztosnak bejelenteni s a kormánybiztos felhívására és utasítása szerint a hatóságnak átadni. Nem kell bejelenteni azokat az ingóságokat, amelyek a kormánybiztos megbízása alapján hatóság őrizetében vannak, úgyszintén azokat sem, amelyek a hatóság által jogszabály alapján elrendelt értékesítés során vétel útján jutottak harmadik személyek birtokába. Az elhagyott vagy őrizet nélkül maradt vagyontárgyak megőrzéséről egyébként a területileg illetékes pénzügyigazgatóság gondoskodik; a pénzügyigazgatóságot ebben a rendőrhatóság szükség esetében megfelelő karhatalom kirendelésével is támogatni köteles.
    (2) A zsidó a jelen rendelet alapján az államra átszállott készpénzét köteles a kincstár javára befizetni.
    6. § (1) Zsidó javára fennálló pénztartozás alapján az adós a fizetést a kincstár javára köteles teljesíteni. A követelésen harmadik személy javára fennálló jogok megszűnnek, a jog megszűnése következtében a kincstár ellen támasztható követelés kielégítésére a 12. § rendelkezései irányadók.
    (2) Az (1) bekezdés rendelkezéseinek ellenére a zsidónak vagy a zsidó rendelkezése alapján másnak a kezéhez teljesített fizetéssel az adós kötelezettsége alól nem szabadul.
    (3) Az az adós, akinek bármely címen zsidóval szemben áll fenn tartozása, köteles az 1944. évi december hó 31. napjáig tartozásának összegét, valamint a tartozás jogcímét, esedékességének idejét s a hitelező nevét és lakóhelyét a kormánybiztosnak bejelenteni.
    (4) A zsidó köteles az 1944. évi december hó 31. napjáig a kormánybiztosnak beszolgáltatni az 1.600/1944. M. E. számú rendelet értelmében bejelentés alá eső követeléseire vonatkozó okiratokat és bejelenteni a követelés fennállásának bizonyítására alkalmas egyéb adatokat.
    7. § (1) A 6. § (3) és (4) bekezdésében meghatározott bejelentési, illetőleg okirat- (adat-) szolgáltatási kötelesség kiterjed a nem készpénzbeli tartozásokra, illetőleg követelésekre is, ideértve az olyan ingóságok kiszolgáltatása iránt fennálló követelés alapjául szolgáló okiratokat (zálogjegy, letétijegy, közraktári jegy, stb.) is, amelyek a jelen rendelet értelmében a kincstárra szállnak át, úgyszintén minden olyan jogviszonyt tárgyazó okiratokra és adatokra, amelyek zsidónak külön nem említett valamely vagyoni értékű jogára vonatkoznak.”

    nem elég, hogy deportálták és kivégezték a zsidókat, még a felmerülő költségeket is velük fizettették meg.

  • Asher!Hogy kerültél Magyarországra kárpátaljáról?

  • Kedves Zsófika! Tudod annakidejen /a nagy népirtós háború után és a dicső szocializmus kezdetén is készült egy zsidó lista.—————–A jóvátétel.–Jól gondoltad.—Okos!A sok szenvedésért megerdemelték.Azért megkérdezném,hogy még meddig?—–Látom az arcodon a kétkedés jeleit ezért javasolom,hogy olvasd el a „Rózsadombi paktum”-ot. Azért azt se felejtsd el , lehet,hogy itt vették el a vagyonukat,de azt hadizsákmányként elvitték az Oroszok.A Németektől meg az Amerikaiak.

  • Antiszemita Wikipédia?List of Jewish American politicians http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_American_politicians

  • Tropa papa
    nekem mindegy hogy maga rohatt vagy rothadt , a lényeg az hogy bűzlik.
    Bűzlik magából a nácizmus !
    Magán már a páinkaivás sem segít. Igyon Krasznaja Moszkovszkaja kölnit.
    Legalább majd akkor attól fognak hányni a környezetében lévő szerencsétlenek.

    Mohabácsi :
    Mi maga hogy képes megítélni mások szellemi érettségének a fokát ?
    Maga valami önjelölt elmegyógyász ?
    Mertha igen , előbb kezdje a diagnosztizálást saját magán !

    Tamás:
    Látom te is a nagyokosok rendjéből származol.
    Akkora okossss kérdést tettél fel , hogy messzire világít.
    Bevilágítja az antiszemitizmus ( általad is oly nagyon kedvelt ) sötétségét.

  • T. Cupido,Köszönöm! Íme a bal-liberók kettős mércéjének ‘élő’ példája, a Wikipedia-nak külön listája van a temérdek USA-izraelita kélpviselőről???. Csak bulvár-poénként írom ide, lévén a Wiki-Leaks ellen beindult a teljes amerikai ‘jogállam’, hogy a CIA és az Afganisztáni USA erők főparancsnoka éppen most lett kirúgva, mert nem egy, több szeretőt tartottak, és ugye a nőiknél tartják a titkos papírokat, meg küldözgetik azokat Emailekben ide-oda…az egyik bombázó (az ember azt hinné, valamelyik Kardashian az!) szíriai-amerikai…most nem is írok a Monica Lewinsky affaireről, mert köszönet neki, egy éven át nézhettük, reggeltől estig, hogy az orális sex az Ovális Irodában az most szexnek minősül-e, és miatta kirúgják-e a Clintont, vagy sem.

  • Itt van a háborús kronológia a deportálásokról:
    944. március 24.
    Baky László szélsőjobboldali politikus lesz az egyik új belügyi államtitkár

    1944. április 5.
    Az 1240/1944. ME sz. kormányrendelet értelmében a hat éven felüli magyar zsidók számára kötelező a sárga csillag viselése

    1944. április 7.
    Baky László aláírásával kiadják a 6163/1944. BM VII. res. rendeletet a zsidók elkülönítéséről és a gyűjtőtáborok felállításáról

    1944. április 8.
    Endre László, aki március vége óta a Belügyminisztériumban a zsidóügyek egyik fő felelőse, hivatalosan is belügyi államtitkári kinevezést kap

    1944. április 15.
    Kárpátalján megkezdődik a zsidók gettókba, gyűjtőtáborokba telepítése

    1944. április 16.
    Kiadják az 1600/1944. ME sz. kormányrendeletet, amely előírja a zsidók vagyonának bejelentését és zár alá vételét

    1944. április 19.
    A Sztójay-kormány 1520/1944. ME sz. rendeletével létrehozza a Magyarországi Zsidók Szövetségét, ami a létező Központi Zsidó Tanács átszervezését jelenti

    1944. április 28.
    Kiadják az 1610/1944. ME sz. kormányrendeletet, az ún. „gettó-rendeletet”, amely a zsidók lakásával és lakóhelyének kijelölésével kapcsolatos egyes kérdéseket szabályozza

    1944. május 14.
    Megindul a magyar zsidók tömeges deportálása az auschwitz-birkenaui haláltáborba. Az első transzportok elindítása és július 9. között 437 ezer zsidót visznek el, akiknek túlnyomó többsége a gázkamrákban leli halálát

    1944. június 15.
    Megkezdődik a fővárosi zsidók sárga csillaggal megjelölt házakba tömörítése

    1944. június 25.
    XII. Piusz pápa táviratban hívja fel Horthy Miklóst a zsidók üldözésének beszüntetésére

    1944. június 28.
    Cordell Hull amerikai külügyminiszter figyelmezteti a magyarokat a zsidóüldözések várható következményeire

    1944. június 30.
    V. Gusztáv svéd király táviratban kéri Horthy kormányzót a zsidóüldözések beszüntetésére

    1944. július 2.
    A szövetséges légierő súlyos bombatámadást intéz Budapest ellen

    Szerző: Tüske Zsófia | november 28, 2012, 8:48 de. 1944 március 19-et miért hagytad ki,azzal kellett volna kezdeni?!Margarethe I,vagy a Klessheimi tárgyalások mond neked valamit?

  • Bár a nyugati sajtó egymással versenyt futva háborodott fel Gyöngyösi Márton hétfői parlamenti felszólalásán, a világ más országaiban bevett szokás a választott politikai tisztviselők állampolgárságának nyilvántartása, sőt, számos demokratikusnak mondott jogállam vezetett be e téren korlátozásokat.

    Származási és vallási listázás az Egyesült Államokban

    A sort kezdjük rögtön az Egyesült Államokkal, amelynek nagykövete kedden „a lehető leghatározottabban” elutasította a jobbikos felszólalást, az MTI-nek eljuttatott közleményükben kiemelték: „az ilyen gyalázatos és rendkívül sértő megnyilvánulásokat köteles minden demokráciában élő személy azonnal és keményen elítélni”.

    A közlemény már csak azért is megmosolyogtató, mivel a „szabadság és a lehetőségek hazájában” nem csak a politikusok állampolgársága, hanem vallása és etnikai hovatartozása is nyilvános adat. Angolul értő olvasóink a saját szenmükkel győzödhetnek meg arról, hogyan „listázza” kongresszusi képviselőit és szenátorait Amerika. A PEW Research Center nevű agytröszt összeállításából például kiderül, az egyes vallási csoportok számarányukhoz mérten mekkora súllyal vannak jelen az amerikai törvényhozásban, és ezek az adatok hogyan változtak az évek során.

    Az adatokból például kiolvasható, hogy az Egyesült Államok lakosságának alig két százalékát kitevő zsidó kisebbség a Képviselőházban 5, a Szenátusban 10 százalékban van jelen, ezzel messze a legfelülreprezentetáltabb vallási csoport. (2010-ben még 8,4, illetve 13 százalék volt az arány.)

    Az alábbi linkre kattintva megtekinthetjük az Egyesült Államok összes szenátorának és kongresszusi képviselőjének vallási hovatartozását – államokra lebontva.

    http://www.pewforum.org/uploadedfiles/Topics/Religious_Affiliation/appendix.pdf

    Az antiszemita Wikipedia nem szégyellte lajstromba venni a zsidó származású amerikai képviselőket.

    Aki eddig még nem kapott sokkot, az kapaszkodjon, mert az Amerikai Tudósok Szövetsége (Federation of American Scientists – FAS) a nyilvános adatokból egy olyan összeállítást közölt, amelyből kiderül, hány afro-amerikai, latin, ázsiai és indián származású képviselője van a Fehér Háznak.

    Országok, amelyek a Jobbiknál is radikálisabbak

    A sort folytassuk Franciaországgal, ahol törvény tiltja, hogy egy gall másik országban töltsön be kormányzati vagy katonai pozíciót. Ennek lett a foglya a haiti születésű Michaëlle Jean, aki egy Kanadában élő, francia állampolgárságú filmrendezőhöz ment feleségül, és ezáltal megkapta a francia állampolgárságot. Amikor 2005-ben Jeant a kanadai hadsereg főparancsnokának nevezték ki, le kellett mondania francia állampolgárságáról, hogy tisztségét betölthesse.

    Hasonló a helyzet két balti államban, az észteknél és a litvánoknál is. Toomas Hendrik Ilves jelenlegi észt elnöknek 1993-ban, Valdas Adamkus volt litvániai elnöknek 1998-ban kellett lemondani amerikai állampolgárságáról, mert enélkül egyikük sem lehetett volna államfő.

    Ausztrália alkotmánya kifejezetten megtiltja, hogy külföldi állampolgársággal rendelkezők beülhessenek a camberrai parlamentben, Új-Zélandon pedig akkor veszíti el valaki az állampolgárságát, ha hivatala elfoglalása után kérvényezi egy másik országét.

  • Geyza!………………Úgy látszik ma nagyon elemedben vagy,elvitted a Pc-ig a hordót?Nem kell kimélni magad mert már igy is agyhalott vagy.

  • asher alexander

    egyszeruen fiam!
    ugy hogy a magyar hadsereg bevonult karpataljara 1941-ben!!igy az egeszen 1945-ig magyarorszag volt!
    nem gondoltam volna hogy annyira hulye vagy hogy meg ezt se tudod!!
    -es meg te pampogsz itt?

  • 1944. július 2.
    „A szövetséges légierő súlyos bombatámadást intéz Budapest ellen”.
    Ez erdekes, mert Szegedet mar majusban bombaztak.Ezt nem kutatasbol tudom, hanem ateltem. Mindenesetre mutatja az frocsogok targyilagossagat. De az is lehet,hogy mikor „tenyeket” emlegetnek,fogalom zavarban vannak.

  • varga2000: Az USA vállalja, hogy nyilvános adatként tartja polgárai vallását, származását, ha azokat megadják az illetők (mert nem kötelező ezeket feltüntetni a nepszámláláskor, vagy más esetekben sem) amint Magyarország elvállalja a felelősséget 600,000 zsidó deportálásának, annak egy részének brutális kivégzését, Német segítség nélkül. Gondolom a magyar demokrácia és jogállam ezt megengedi, hiszen moralításban, kultúrában magasan felülmúlja a gyorsab lecsúszó nyugati társadalmakét. Ja és Orbán Viktor a lehgjobb miniszterelnök a Világon! Ezt a véleményt sokan osztják a gaza övezetben, pakisztánban, Iránban is és manapság eljutott híre Észak-Koreába is. Cubában azonban még kissé ismeretlen a viktor.
    Ja és az USA-ban mint önök mondják, természetesen az égvilágon mindenki anti-szemita és utáljuk a cigányokat, ezért mennek Canadaba.

  • Miért ne lehetne nálunk is nyilvános a lista elvégre demokrácia van.

    A romák azért mennek Canadába mert ott még elhiszik a kamuzásukat, bár már érezhető ott is némi ellenszenv a romák viselkedése miatt, talán nem véletlen hogy már ott sem szeretik őket.

    A romáknak meg kellene tanulni viselkedni, azaz alkalmazkodni a többségi társadalomhoz az adott ország kultúrájához, hiszen ott élnek, amíg ezt nem teszik meg addig ellenszenvesek lesznek minden ember számára.

    Ha elmegyünk nyaralni külföldre, akkor megnézzük hogy az adott országban hogy kell viselkedni és úgy viselkedünk, ez ugyanígy érvényes kellene hogy legyen ha egy országba nem csak mint turisták vagyunk jelen, hanem ott is élünk.

    Érdekes hogy sem a svábokkal, sem más kisebbséggel nincs gond csak azokkal akik nem tudnak viselkedni.

    A múlt felhánytorgatására pedig nincs szükség már csak azért sem mert aki nem tud túllépni a múlton az ameddig csak él mindig gyűlölködni fog, erre pedig nincs szükség.

    Nem szabad egy országot állandóan megbélyegezni a múlt miatt.

  • Bocsánat, JIMBO nem tartozik közéjük, elnézést kérek. KEKEC-et akartam írni helyette.

    Apropó KEKEC | NOVEMBER 28, 2012, 12:34 DE.
    Azt ki dönti el, hogy ki a fasiszta? Bartus? Mert ha igen, akkor ő maga is fasiszta.

  • Kedves Varga!
    Nem hiszem, hogy szukseges lenne Ont folvilagositani, mert amit le akarok irni, azt On is tudja, sok massal egyutt.
    Azoknak irom, akik esetleg nem tudjak, vagy nem gondoljak, hogy milyen melyertelmu es elgondolkodtato, amit On ir.
    Erdemes tobbszor is elolvasni. Nagy kar, hogy a „balkezeseknek”, ez falrahanyt borso. Legfoljebb, majd kivesznek belole egy nehany jobb mondatot, szepen atformalva leirjak ide, mint SAJAT gondolatukat. Persze tamado hangnemben.
    Hogy miert emlegetik a multat? Mert azt tamadofeluletnek hiszik, eleg balgan. Hiszen mar 56-ot is teritekre tettek,
    sot majdnem kibeleztek. Most ugyan hianyoljak Szemenyeit, de ugyveszemeszre,hogy masik cikkben mar ujra ir, persze nem a sajat neve alatt. CA. ket sargacsillagos cikkenek a stilusa roppant hasonlit Szemenyei stilusara.
    De hat itt ez megy: ugy valtogatjak a neveket, mint mas ember a kabatjat

  • egyszeruen fiam!
    ugy hogy a magyar hadsereg bevonult karpataljara 1941-ben!!igy az egeszen 1945-ig magyarorszag volt!
    nem gondoltam volna hogy annyira hulye vagy hogy meg ezt se tudod!!
    -es meg te pampogsz itt?

    Szerző: asher alexander | november 28, 2012, 4:23 du.Asher!A magyar hadsereg 1938 március 14-én vonult be kárpátaljára nem 1941-ben,ennyit illene tudnod.Miért és hova huzigáltak a tábori csendőrök kárpátalján?

  • igy igaz!jomagam egyetlen nemetet se lattam az egesz procedura alatt 1944 Majusaban!!sem az osszeszedesunkkor,sem a csendorlaktanyaban,sem a gettoban,sem a waggonokba zarasnal!!ott csak es kizarolag MAGYAR CSENDOROK,RENDOROK,HONVEDEK voltak jelen!!
    Nemet Ss-t csak az osztrak hatar atlepes utan lattunk eloszor eloben!!addig a szerelvenyt a csendorok oriztek!!

    Szerző: asher alexander | november 27, 2012, 6:50 du. Hogy hogy nem láttál?Pedig ott voltak.Mikor történt az osztrák határátlépés?

  • iran atommal fenyegetodzik, milyen egyenlo fegyverekrol beszelsz te gerinctelen varangy, eltakarodjal mar abba a roman forditott haromszogfeju anyadba…

    Szerző: Nyilas Misi | november 28, 2012, 10:05 de. Nyálas Misi!Ezt a baromságot meg honnan szoptad ki?

  • varga2000

    Kanadanak legkisebb gondja a ciganykerdes egyreszt, masreszt magyarorszagot epp a jelene miatt belyegzik meg, jogosan!

  • Tüske Zsófia

    topapó: a szöveg teljes egészében a magyar jogszabály szövege. ahhoz nem tettem hozzá semmit, bár nem raktam be az egészet, nehogy oldalakat foglaljon el.
    varga2000: a múltat felhánytorgatni (?) talán valóban nem kellene, ha a zsiók listázásának szükségességét nem a héten, 2012-ben vetette volna fel a parlament egy (náci) képviselője.
    vipera, azt ki dönti el, ki magyar? csak nem ti, annak alapján, ki csípi veletek közösen a náci eszméket?

  • Tüske Zsófia

    jimbo a kronológiát éppen te is kiegészítheted. ha az állításodat tényekkel igazolni tudod, nyilván el is fogadják azt hitelesnek.

  • http://nol.hu/kulfold/besugo_volt_szocs_geza_apja…..nos csak ennyit az erdelyi „baratainkrol”…mintha nem lenne eleg szaralak hatarokon belul, meg koltsegekbe verjuk magunkat, hogy megtobbet importaljunk….elkepeszto

  • Nyilas Misi!(elozo neve Libas Misi, egyebek mellett)
    Ez a forditott haromszogfeju jelzo roppant ismeros. A tovabbkepzesen igazan megegyezhetnetek, ki milyen kifejezeseket hasznal, melyik nev alatt. Igaz, hogy nehez szamontartani, de azert megis.
    A besugokrol, jobb ha nem szolsz semmit, mert a balvanyotokon kivul koztetek is sok van ilyen. Nem is szolva a Canadaba beepitett ugynokokrol. Te is az vagy???
    Tuske!
    Sajnos 44-ben nem csinaltunk fenykepet a bombazokrol. Csak a bombatolcserek maradtak fenn az utokorra.
    Barmelyik szegedi, 75 eves (sokan elnek meg,de nem elegen) bizonyitana amit irtam. Lehet, hogy valahol le is van irva. Majd utanna nezek, mert ha olvasod, akkor TALAN elfogadod. Bar a korlatoltsagod lehey, hogy nem engedi meg.

  • „http://www.magyarvagyok.com/videok/9-News-Politics/248672-Egy-zsi-tabornok-fia-a-tortenelmi-hazugsagokrol.html
    Csak egy kis tajekoztato. Igen erdekes.

  • szarcsimbok

    ha itt valaki korlatoltnak tunik, AZ TE VAGY! irigyled tuske jolinformaltsagat es csak ilyen baromsagokat tudsz valaszul idefirkalni, mar nem sokaig oromkodhetsz, megindult a visszaszamlalas!

  • Almodozol Nyilas berenc.
    A Tuske informaltsaga legyen a tied. Ti csak onnan informalodtok, ahol kedvetekre valot talaltok. Ezert vagytok ilyen egyoldaluak, ezaltal korlatoltak.

  • Magyarországon senkinek sem a „fajjal” van a baj, hanem a „faj” TETTEIVEL és annak elnyomó hatalomra-törekvésével, térfoglalásával! Legyen már vége a sok ferdítésnek, félremagyarázásnak, hisz nagyon egyértelmű a tény, és csak az ilyen média-szerszámok -mint ez az oldal is- próbálják elferdíteni azt, hogy kinek kivel mi is a baja…

  • asher alexander

    jimbo!
    no es mond mar te!!
    akkor szerinted -(mert bombaztak az usa-nak hadatuzent magyarorszak egyik varosat,nevezetesn szegedet)-ez felmentest ad a szegedi XV.ik Csendorkerulet hoseinek amiert oly buzgon vertek agyon a mohacsi zsidok egy reszet,a ghettoban??!!
    arrol sincsen foto,de van rola szakszeru csendorsegi jegyzokonyv!!
    valahogyan-(szinte mindig!!!)-elhallgatod azt a torytenelmi tenyt hogy az akkori nemtek csatlosa magyarorszag Hadat uzent ugy az Oroszoknak,mint az USA-nak a nacik oldalan!!!
    hogy bombaztak ott?
    ES???
    az lenne a csoda ha nem tettek volna azt egy Ellenseges orszaggal szemben!!!!
    nemarhogy ezen vagy kiakadva??

  • Nem kell ez emberek 🙂 Mennyi buta ember él itt,Te jó ég! Hogy a németek nem zsidóznak? A magyarok se tennék,ha nem lennének ellehetetlenítve a saját országukban. Nem kell velem egyetérteni,de lássuk be,ebben az országban (Magyarország) mindenki megtalálja a számításait,csak épp a magyar nem. Érdekes,ha elmegy innen a magyar,pikk-pakk könnyebb az élete. Nem a zsidók hibája ez,hanem bizony magyaroké,akik nem képesek rendet tenni maguk körül. Másra mutogatni,másokat hibáztatni könnyű,de nem szül megoldást.A bűnözés is csak akkor él meg,ha eltartja a nép. Ha egy nemzet összezár,és kitakarítja magát,akkor is lesznek problémák,csak lehet más tőről fakadnak majd.Mindenesetre mint jóérzésű ember elítélem amit a zsidók Gázában művelnek. Gyerekeket gyilkolnak halomra,és ezt akkor se tehetik meg,ha 70 éve a magyarok,vagy a németek irtották őket.

  • Imre

    haat a kanadaiaknak mar mondhatod ezt a faj meg a tetteirol szolo meset….jelenleg kezd a merleg az azsiaiak javara billenni, de volt itt mar olasz befolyas, ir stb….es? kepzelje mind Kanadaert dolgozik es az o tehetseguk igy vagy ugy mindenkinek kedveznek….inkabb egy tehetseges zsido „elnyomasara” vagynek, mint egy tehetsegtelen, foldsotet gyoker jobberera…

  • arrol sincsen foto,de van rola szakszeru csendorsegi jegyzokonyv!!Szerző: asher alexander | november 30, 2012, 7:52 de.Vetted a vaterán?

  • irigyled tuske jolinformaltsagat es csak ilyen baromsagokat tudsz valaszul idefirkalni, mar nem sokaig oromkodhetsz, megindult a visszaszamlalas!

    Szerző: Nyilas Misi | november 29, 2012, 7:50 du. Rózsaszálam!Tüske ép úgy dezinformál mint te.

  • Imre: Amit állítasz, az lehetetlenség, a logika hiányát és előítéletedet bizonyítod, félre akarod vezetni, aki olvassa bejegyzésedet, ámítod magadat. ……………
    Ha a szomszédod feldúlja és kirabolja a házadat, és megerőszakolja lányodat, akkor nem a rablóval van bajod, csak cselekedetével. Másnap átjöhet, hogy kölcsön vegye a fészerben felejtett fűnyíródat, és szívesen oda is adod neki, elbeszélgetsz vele egy sör mellett, a Világ dolgairól, hiszen a cselekedetét ítéled el, (amit majd a bíróságon elintéztek békésen) nem az embert. ………….
    Ha így élnél, akkor komoly bajok vannak az ítélőképességeddel.
    ………………………….
    Nem szabad egy fajt, csak a negatív cselekedeteivel azonosítani és azokat is ebből ítélni meg, akiket életedben először látsz, vagy soha. Ez azonban magas, a magyar emberek (és más nemzetek) embereinek tetemes részének. A magyar emberek 25-26%-a anti-szemita, (EU felmérés és matematikai tény) de emellett a cigányokat minimum 75%-a az embereknek egy kalap alá veszi, mondván, ….
    Lusták, lopnak, törnek, zúznak, nem becsülnek meg semmit, nem küldik gyerekeiket iskolába, koszosak, munkakerülők, bűnözésből élnek, de az állam százezreket ad nekik havonta, még az önkormányzatok is adnak extra pénzt nekik. Lassan hatvan éve hallom ezt a magyar emberek szájából.
    40-45 éve itt is hasonlóan vélekedtünk a feketékről, de jött egy fordulat, Martin Luther King meggyilkolása, amikor észhez tért sok ember és rájött, hogy nem külön-külön kell az integrációt kiharcolni, amikor a fehérek azt várják, hogy a feketék úgy éljenek, mint ők amíg a feketék nem akarják elveszteni identitásukat, nem akarnak fehérré válni, természetüket, egyéniségüket, stílusukat feladni. Martin Luther King temetésénél milliók álltak szorosan egymás mellett, feketék-fehérek-sárgák, vörösek, egy igazi embert vesztett nemzetünk, aki békésen akarta, hogy „Egy álmom van, hogy a négy kis gyermekem egy nap olyan országban éljen, ahol nem a bőrük színe, hanem a karakterük alapján lesznek elbírálva.” – Egy álmom van, hogy egy nap a Georgia vörös hegyei közt, a régi rabszolgatartó fia és a rabszolga fia le tud ülni együtt felebarátként egy asztalhoz.” ………Sok másról is álmodott M. L. King, nem sorolom fel, azt is mondta, hogy; Ha Amerika igazán a nagy nemzetek sorába akar emelkedni, álmainak teljesülni kell. MEGFOGADTUK TANÁCSÁT! Együttesen megoldottuk az integrációt, szinte 100%-ban, mindenki gazdagabb lett, mi is átvettünk dolgokat a feketéktől, ök is átvettek dolgokat tőlünk 45 év alatt és eljön az idő, hamar, amikor teljes lesz a siker. NEM AZÉRT TETTÜK, MERT OKOSABBAK VAGYUNK! AZÉRT LETTÜNK OKOSABBAK, MERT RÁKÉNYSZERÜLTÜNK, MAJDNEM POLGÁRHÁBORÚ TÖRT KI. Sajnos a magyar emberek is csak kényszerrel téríthetők észre, meg is fog történni. Nem lesz kellemes átélni!

  • Jávorszky Mária

    Lehet, hogy ezért a nagy összefogásukért is jelent meg a négerek legújabb kedvenc szórakozása, hogy New York utcáin fényes nappal, csupán szórakozásból és válogatás nélkül ütlegelik a járókelőket?
    Hát ez tényleg – VILÁGRASZÓLÓ ÖSSZEFOGÁS !
    Martin Luther King forog a sírjában amikor fentről lenéz a felzárkózottaira.

  • Ne mossuk össze a négerek integrációját a cigányokéval! Teljesen más a két dolog!!! A négerek vért izzadva követelték,hogy integrálódhassanak! A cigányokat félpolitikus maffiózó bűnözők terelgetik jobbra-balra,bár jelentős részük nem akar integrálódni. Mihez is kellene? Egy széthúzó,hazáját feladó,elanyátlanodó,kifosztott,műveletlenségig butított nemzethez? Ki akarna ehhez „integrálódni” ? 🙂 Jah! Meg minek? Pár év,és többen lesznek.Akkor minek alkalmazkodjanak majd lefelé? 🙂 Jackson voltam. Művelt,tájékozott magyar,akit szokás le nácizni. Pedig csak látok. Van véleményem. Ha emiatt bűnös lelkű,rettegő „honfitársaim” szemében náci vagyok,az őket minősíti. Kanadából meg ne okoskodjatok,hogy mi folyik Magyarországon! 🙂

  • „Nem szabad egy fajt, csak a negatív cselekedeteivel azonosítani és azokat is ebből ítélni meg”, irod Gybognar.
    Akkor ennek vonatkozni kellene egy kormanyra is. Nem gondolod? Vagy a szokasos kettosmercevel allunk szembe?
    Jackson!
    Az utolso mondatoddal szaz szazalekig egyetertek, bar a tobbi is igaz. De az nagyon bosszanto, hogy Canadabol
    akarjak intezni a magyarnep sorsat. Foleg szemtelen es pimasz. Gybognar, meg hazaszeretokent is tettszeleg.
    a „nagy jolet” teljesen elveszi az eszuket. De az is lehet(sot biztos), hogy csak itt tudnak elmenckedni, Szemenyei irast hiaba keresek akar hol, nem talalok. Valoszinu nem kell meg Bartusnak sem.

  • Szerző: Nyilas Misi | november 29, 2012, 8:00 de.

    Gedeon, már megint nevet változtattál?:) Lehetnél fantáziadúsabb, ha már:)

    Magyarország jelenéhez szervesen hozzátartozik sajnos a cigánykérdés is, ha már megemlítetted.

    Érdekes, hogy még soha nem hallottam pl. svábkérdésről Magyarországon. Vajh miért nem?

  • Semmiképpen nem helyes specifikáltan készíteni azt a kimutatást, de mint bármely normális országban, Magyarországon is joga van tudni a választóknak, hogy melyik képviselőnek, parlamenti funkcionáriusnak van kettős állampolgársága. Nemzetbiztonsági kérdés? Igen, az.
    Az, hogy pl. miért nem a koreaiak tiltakoznak ez ellen, nyilván annak is megvan az oka. PL. Rogán nyilatkozott már?

  • Jackson

    szerintem meg tavolabbrol jobban lehet latni, mi folyik, ti meg nem latjatok a fatol az erdot….az, hogy le lett butitva az orszag, nem ok arra, hogy rasszistava valj…csupan annyi a kulonbseg a bekes kadar idok es a mostani kozott, hogy az elobbiben a neprol is gondoskodtak, a ciganyokrol is, utobbiban a nep az elete aran is eteti az uj es tehetsegtelen kormanyokat…mikozben azok bankszamlaja dagad, akozben az orszag nagyobb resze meg tisztesseges munkaval sem kepes kimaszni a remenytelensegbol, kilatastalansagbol…nincs perspektiva! ehhez ugyan mi kozuk a ciganyoknak, zsidoknak? ugy amblock hulye az egesz nep! mas orszagban mar ilyet, mint az orban ugy kipicsaztak volna, hogy csak ugy huzta volna a fustot maga utan alcsutig!

  • Varga Sándor

    1. „Dísz-zsidók”: Deutsch Tamás Fideszes képviselőt nevezte kettes számú „dísz-zsidónak Pásztor Tibor, MSZP. Az V. kerületi önkormányzati képviselő honlapján szerepel a megfogalmazás. A Fidesz választ várt az MSZP-től és Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől arra, hogy elfogadhatónak tartják-e a nyíltszíni zsidózást, és milyen lépéseket terveznek az ügyben.

    Rogán Antal hozzátette: ha ezt egy fideszes képviselő tette volna, már rég a lemondását követelnék…!

  • Varga Sandor!
    Itt jon be a mondas: „Amit szabad Jupiternek, nem szabad az okornek”.Gondolom, ez motiv-ja a kettosmercenek.
    Az EU vezetesben mar beteges szinten van, minden kendozes nelkul.Lassan mar nyilt „policy” lesz.

  • Nyilas Misi
    2012 november 30
    9:28 du.

    Gedeon, mi van a svábkérdéssel?:)

  • „Magyarországon is joga van tudni a választóknak, hogy melyik képviselőnek, parlamenti funkcionáriusnak van kettős állampolgársága. ”

    Mi ebben a furcsa?
    Csak azok tiltakoznak ellene, akiknek „vaj van a fején”.

  • Varga Sándor

    Látszólag nem a témához tartozik, de mégis. A módszerváltás megnyitotta a határokat, ment is innen-onnan rengeteg cigány nyugatra. Anekdotának tűnhet, de nem az. Bécsben, a Schönbrunn-i kastély parkjában letáborozott egy csoport, csináltak kis tábortüzet a park fáiból, és megették a dísztó hattyúit! Következmény? Zéró.
    A cigány-probléma odáig fajult Franciaországban, hogy megvonják az „utazási engedély”-t tőlük, ami annyit tesz, hogy nem táborozhatnak kedvük szerint ott, ahol éppen eszükbe jut…A helyi önkormányzatokat kötelezik a vándor cigányok (les gens de voyage) letelepítésére, iskolázására..a külföldi cigányokat pedig deportálják.
    Svájc stoppot rendelt el a minaretek építésére, Marseille-ben amerikai drog-gangster filmeket megszégyenítő területi harc folyik feketék és arabok között a „területért”…de az már nem is hír, az sem, hogy Párizs külkerületeiben a rendőrök sem mernek rendet tartani, havonta kocsik tucatjait gyújtják föl, de már az sem hír. Olyan jól működik a multi-kulti „Loving the Alien”, hogy a UK több nagyvárosában (London and UK riots) zavargások voltak egy héten át, de az sem probléma…Azután jön a Gyöngyösi nevű Jobbik-képviselő, aki bár hiába diplomata-gyerek és a Trinity College végzőse, és hiába is vet föl legitim demokratikus kérdéseket, képtelen úgy fogalmazni, hogy abból ne legyen szemitázó-lavina, akkor, mikor maga az ország túlélése a tét? Hajlok rá, valakik súgtak neki, vagy ez is csak egy remek kis diverzió a valós problémák takarására?

  • Senki nem akar semmi listat kesziteni, pedig kene.
    Nemzetbiztonsagi kockazatrol van szo, olyan szemelyek kapcsan akik rendszeresen jarnak visitelni izraelbe.
    Nem tartom normalis dolognak ha az orszaggyules 2/3 izraeli allampolgar. De ha valakinek tiszta a lekiismerete az mitol fel, nem kell kemkedni foleg egy olyan orszagnak aki koztudot a legtobb kemet es bergyilkost szabadit az emberekre.

    Itt volt ugynevezett MUCUSKA ugy amikor roman ribanc lefekudt a fel orszaggyulessel es fontos informaciokat zsarolt ki.

    De segitek USA-ba nyilatkozni kell a kettos allampolgarsagrol es vallasrol minden politikusnak, sot meg munkahelyeken is peldaul amikor az oneletrajzodba kitoltod hogy feher ember vagy.

    cegek: IBM, GE

  • ittelek: Magának fogalma sincs miről hord össze itt marhaságokat. Járt maga iskolába, vagy csak a Hungaristák vették szárnyuk alá?

  • asher alexander

    „itthonvagyok”!
    1,;-biztos vagy te abban hogy „itthon” vagy?!mert kinek mit-(es foleg hol!!!)-jelenti azt az a szo itthon!
    -mert en is ITTHON vagyok erets israelben!Mert eszem agaban se volt idejonni,de ti magyar nacik tettetek rola 1844-ben, hogy mar csak ide lehessen jonnom 1945 utan!!elotte ugyanis en is mashol voltam itthon!magyar varosban,mlagyar foldon,magyarul beszelve!!
    2,;de ha mar ennyire reszletesen tudalekoskodsz itt!!szamolj mar ben a jobbik irani,siryai,es orosz forrasokbol jovo penzeirol!!!

  • kedves asher alexander!

    itt viragzik a zsido jolet, mindenhol ok vannak nem tudom mirol beszelsz.
    De ha annyira rossz nekik akkor miert van itt ennyi, peldaul olyan akinek semmilyen magyar felmenoje sincsen, orommel eloskodnek itt nem igazan latom a nagy rettegest.

    itt a zsidok nagyon jol eloskodnek nyugodj meg!

    ebben jo partner a sok magyar-izraeli szelhamos aki egy kis judas penzert mindenre kepes.

    a jobbik nem kormanyzo part en ezeket a titkos forrasokat mint emlitetttel a mese vilagahoz sorolnam, nem kell nekik irani penz, az emberek a nagy demokraciat nem tudjak megenni, elelemre nem telik na ez a baj. De a zsidok tok jol elvannak.

    de az LMP fidesz szdsz mszp kepviselok izraeli kettosallampolgarsaga es tamogatasa nekem erdekesebb.

  • kedves gybognarjr!

    toltsd ki egy allashirdetest es lehet elhatarolodni,
    http://www.ge.com

  • ittelek

    majd ha annyit tanulsz es annyit dolgozol, mint a zsidok, akkor majd szovegelhetsz, de foldsotet magyarkent semmiben nem vagy se kulonb, se jobb, se okosabb, se tehetsegesebb, most a tefajtad kipicsanak kell de oszinten? SENKINEK! akik kellettek, azok mar mind elhagytak az orszagot!

  • Ezt a hozzaszolasom egy angolul irt cikk hozzaszolasomnak a masolata. Ott alig lezengett nehany hozzaszolo, itt viszont van tobb is, tehat atmasolom ide. Remelem nem kovetel el vele semmi gonoszt a site szabalyai szerint.

    Kedves Gyerekek!

    Az a baj a legtobb hozzaszoloval itt, hogy ok *csak* zsidok, vagy ciganyok, es ezert nem ertik meg az azonnali szuksegesset a zsidok magyarorszagi osszeirasanak.

    Ugyebar Magyarorszag a vilag egyetlen super-power-je, igy tehat ok nem engedhetik meg maguknak, hogy arulasra hajlamos kettosallampolgaroknak helyt adjanak a parlamentben.

    Olyan kis nyuzuge es teljesen jelentektelen orszagokban, mint pl az USA, ott meg lehet ezt engedni, ott nem kell osszeirni a zsidokat, mert vajon miert izgulna egy amerikai parlamenti kepviselo, hogy egy zsido esetleg allamvedelmi szempontbol alatesz az amerikai kormanynak?

    Remelem most mar vilagos miert kell a hatalmas ereju, vilagjelentosegu Magyarorszagnak ovakodnia a *csak* zsidoktol. 🙂

    Udv;
    Moshe

  • Igenis igaza van Izraelnek, hogy nem engedi a kettős állampolgároknak, hogy bekerüljenek a parlamentbe és fontos pozíciókba.

    Íme a példa, csak követni kell. Tessék tanulni belőle, kéremszépen.

  • Varga Sándor

    Tessék, nem mindenki hülye! Köszönöm, Dakota, hogy egyszerű tényekkel képes nem őrültségekbe bocsátkozni. -Nincs demokrácia, nemzeti, állami, l. közösségi önvédelem nélkül!- nekünk már annyi katonánk sincs, hogy a határainkat megvédjük, vagy egy árvíz esetén mentség aki-ami menthető! Már az is „náci”-nak van kikiáltva, ha a gimnazistákat önvédelmi, Oh, Isten ne adja!?, honvédelmi fogalmakra tanítják!? Egy kérdés még mindig válaszolatlan: Ki engedélyezte, EU-NATO, ki tudott róla, ki tagadja máig, hogy izraeli kémrepülők nálunk gyakorlatoznak, minket megfigyelés alatt tartanak? Meg, ugyan miért? A KMH miért pártolja azt a rezsimet, mely KGB-s tiszteket nevez ki a legmagasabb nemzetvédelmi pozíciókba, és miféle nemzetbiztonsága van annak a szuverén államnak, melynek „IT rendszerét” KGB-sek ellenőrzik?

  • Varga Sándor

    Magyarország még a nemzetközileg elitélt rasszista (UN) cionistákat is eltűri! Tessék, a mostani anti izé-náci-fsiszta performance-ot is a Kossuth téren! Sőt, azt is tűrjük, hogy a „Kossuth-Címerrel” visszaéljenek…hogy a Himnusz-on ülve röhögjenek…Hé, Asher, csak 6-10 hónappal ezelőtt pont az „Isten áld meg a magyart” volt a netanjahu-tok (bibi), mi történt azóta?

  • asher alexander

    Mi van???
    le maradtal gyogyszerosztasrol??!!
    mily „isten ald meg…”-rol pampogsz??
    a mienk ugy kezdodik,; „Koolod balevav penimah!Nefesh yehudim homiah….”-
    el vagy tevedve kisfiam nagyon-nagyon!

  • asher alexander

    az iszlamrol diohejban!
    ————————–
    maga az islam vallas csak i.sz.utan,; 633-ban MeCcah-ban lett valodi vallassa!!
    addig a Kaaba-(a szo onmagaban azt jelenti negyzet,ill. kocka arabul)-nem volt csak egy meteori ami fole huztak egy takolmanyt es elhelyeztek benne az addig imadott arab istensegek szobrocskait,mint,; Ubal,Alat,es Uzal!!
    Mahomet aki eredetileg kereskedo csaladbol szarmazott jo 30 „djihad”-ot hirdetett meg!
    -(maga a szo az Arab „Tshaada” szobol ered ami azt jelenti,; nagy tett!!)-
    ezek a Mahomet-i djihadok abbol alltak hogy a „profeta” parancsara legyilkoltak minden ferfit es fiugyermeket,mig a noket es kislanyokat rabszolganak adtak el!!
    maga Mahomet felesegul vette a 9(!!!)eves Aisha-t aki a szolgaloja volt!!
    kuldtem be Christopher Adamnak egy mai palastini tomegeskuvorol kepet ahol jol lathatok a gyerekkoru menyasszonyok,es a felnott ferjeik!!hiven a Mahomet-i hagyomanyokhoz!!

  • Kedves Nyilas Misi,

    te tenyleg buta vagy, de nagyon

  • kedves Varga Sándor!

    magyarorszag tele van zsidokkal budapest a fellegvaruk ha nincs munkajuk akkor is itt maradnak itt olyan zsidokra godolok akiknek semmilyen magyar kotodese (magyar rokonuk) nincsen.
    Tehat ez a nagy retteges nevetseges, itt nagyon jo dolguk van.
    Csak az embereknek kezd feltunni mi a szart keresnek itt ha ennyire nagy fasizmus van itt vagy ennyire hulyek lenenek?

  • maga Mahomet felesegul vette a 9(!!!)eves Aisha-t aki a szolgaloja volt!!asher alexander
    2012 december 4
    9:53 de.De legalább 3 évesnél idősebb volt.

  • ittelek

    bagoly mondja verebnek…

  • asher alexander

    -„semmilyen magyar kotodesuk sincsen-(magyar rokonaik)-”
    es ezt ki mondta neked jeromos!!?az orban vagy a zazrivec?!
    mibol gondolod hogy ne lenne kotodesuk?mert mi legyen azzal az 56000 magyar segedlettel kiirtott magyar zsidoval akik kozt ott vannak a kesobbi rokonok is??
    jaaaa!az teged hidegen hagy mi?minket meg az hagy hidegen hogy miket ugatsz ossze-vissza te kis hulyegyerek! mars visszaa homokozoba ott jatsz!!

  • asher alexander

    de!!
    en is felteszek egy kerdest!!
    mit keres itt az a par ezernyi magyar nalunk izraelben-(nem zsidok!!!!)-akik feketen itt „dolgoznak”,vagy csak hordjak ide a kurvaikat „dolgozni”??milyen jogon rontjak ok itt a levegot??

  • Varga Sándor
    2012 december 4
    8:14 de.

    „Igenis igaza van Izraelnek, hogy nem engedi a kettős állampolgároknak, hogy bekerüljenek a parlamentbe és fontos pozíciókba.

    Íme a példa, csak követni kell. Tessék tanulni belőle, kéremszépen.”

    Teljesen jogos szerintem, világos, mint a nap, hogy ez a megoldás. Nem értem, hogy mi a problémája ezzel egyeseknek.
    Ja, hogy esetleg a Tisztelt Ház majdnem kiürülne? Sebaj. A választóknak törvény adta joguk tudni, hogy kikre szavaztak, hogy legközelebb ennek tudatában adhassák le szavazataikat.

  • Kedves Varga Sandor!

    Csak azert mert valami ujnyilas, vagy ujnaci tul sokat ivott es rossz almai lettek tole, es aztan ezt az almot mint valosagot lekozolte egy ujnyilas lapban, meg nem biztos hogy az a bizonyos alom tortenelmi valosag. Sot!

    Tehat a soraid: ” Ki engedélyezte, EU-NATO, ki tudott róla, ki tagadja máig, hogy izraeli kémrepülők nálunk gyakorlatoznak, minket megfigyelés alatt tartanak? Meg, ugyan miért? ” enyhen szolva nevetsegesek.
    Ha Izraelnek szuksege lenne repulokkel gyakorlatozni, akkor nem Magyarorszag folott tenne meg, hanem kozelebbi Gorogorszag felett, ami nagyobb is, no es hogy mostanaban kialakult a ket orszag kozott egy puszi-pajtas kapcsolat.

    Persze ertem en, hogy egyeseknek minden napra kell inzultus Izraeltol, vagy egy zsidotol, kulonben nem lenne miert gyulolni a zsidokat. Hogy aztan alomrol van szo, vagy valosagrol, az mar nem erdekes.

    Udv;
    Moshe

  • Kedves Asher!

    Nehany dolog amit az iszlamrol irsz hibas – legalabbis ahhoz kepest ahogy en ismerem a temat.

    Azt irod, hogy: „maga az islam vallas csak i.sz.utan,; 633-ban MeCcah-ban lett valodi vallassa!!”

    Ez olyan feligazsag. Ugyanaz, mintha azt mondanank, hogy a Keresztenyseg Konstantin utan lett valodi vallassa. De ez nem teljesen igaz, mert Konsztantin utan meg hosszu evszazadokig valtoztatgattak magan a Biblian is.
    Az iszlam eseteben pedig ugye Mohamed halalaig nagyon keves volt leirva, es meg azokbol is vett el kesobb Mohamed elvtars, amikor rajott, hogy azokat a verseket maga a Satan kozolte vele. Mohamed halala utan kb 80-100 evvel eloszoris befejeztek a Korant, majd a Koran tulzottan primitiv jellege miatt ok is elkezdtek irni az o sajat Talmud-jukat, csak azt Hadith-nak hivjak. A Hadith stilusa tok ugyanaz, mint a Talmude, csak a metodologiaja mas.
    Tehat az iszlam igazabol csak a Hadith leirasa utan valt vallassa, addig csak politikai mozgalomnak tekintheto. Szerintem. De szerintem meg manapsag is a vallasi resz elenyeszoen paranyi a politikai reszehez.

    Azt is irod, hogy: „Mahomet aki eredetileg kereskedo csaladbol szarmazott jo 30 “djihad”-ot hirdetett meg! …
    ezek a Mahomet-i djihadok abbol alltak hogy a “profeta” parancsara legyilkoltak minden ferfit es fiugyermeket, mig a noket es kislanyokat rabszolganak adtak el!!”

    Lehet, hogy szulei kereskedok voltak (erre nem emlexem) de azt tudom hogy Mohamed elvtars a palyafutasat dzsigolokent kezdte (felesegul vett egy nala legalabb 20 evvel idosebb gazdag not) es aztan mint sivatagi rablovezer folytatta, mielott profeta lett belole.
    Ami a legyozott nepeket illeti, ebben is van nemi hiba. A szulesre alkalmas noket tobbnyire nem adtak el rabszolganak, csak a kislanyokat. A noket megeroszakoltak, es ezzel „arabositottak el” az adott nepet, mint pl az egyiptomit, sziriait…stb.

    Azt irod: „maga Mahomet felesegul vette a 9(!!!)eves Aisha-t aki a szolgaloja volt!!”

    Nem 9 eves volt a kislany amikor Mohi felesegul vette, hanem 3. Mikor a kislany 9 eves lett akkor magaeva tette ot, azaz szepen megeroszakolta.

    Ez olyan szep, meghato tortenet, hogy nem mulik el nap, hogy ne akarnek muzulmannak beterni. Ugye te is igy erzel Asher nagypapi? 🙂

    Udv;
    Moshe

  • asher alexander

    hat igen!
    ennyire nagykepunek azert nem kellene lenniuk hoigy azt hirdessek,az I.A.F.-(Israeli Air Force)-kizarolag magyeristan felett tud csak gyakorlatozni,eppenezert egeszen odaig repulnek izraelbol!!
    ugyan kerem!!
    ott van nekunk arra pl,;-a libanoni legter,a teljes negev,neha-neha a sinai,es hat igen cyprus,kreta,es gorogorszag is!!
    ez utobbi azota hogy a torokok felrugtak mindent!!

  • asher alexander

    Liber Mojsele!
    haaaaat a rosseb se tudja hogy nekem volna-e-(biztosan nem!!!)-gusztusom megeroszakolni egy 9-eves kislanyt!!?
    no mostan!
    -en azt irtam i.sz.utani 633-tol lett VALODI vallassa!!ez viszont igaz,mert addig a Kaaba kovere epitett takolmanyban ott voltak,-Ubal,Alat,es Uzal korai arab istensegek-balvanyok szobrai!!633-ban tortek ossze oket es lett egyisten hitte az iszlam!!elotte joparszor el is kergettek Mahomet-et es a szektajat MECCAH-bol!!
    ne feledd semmikeppen!!
    a babyloni fogsagig a Torah is csak szo alakban letezett!!aztan keszult csak el a Talmud Bably,es kesobb-(a visszateres utan)-a Talmud Yirushalmi!
    Maga a Sefer h’Torah eszak Izraelben irodott h’Rav,h’Gadol,h’Tsaddik Eliyahu Hanavi altal CFAT varosaban,ugy kb,;- 3500 eve csupan!!addig csak szajrol-szajra terjesztettek!

  • Kedves Asher Nagypapa!

    Azt irod:

    ” haaaaat a rosseb se tudja hogy nekem volna-e-(biztosan nem!!!)-gusztusom megeroszakolni egy 9-eves kislanyt!!?
    no mostan!”

    Na, nekem se lenne kedvem hozza, meg ha nem is kell eroszakolni, de en is csak egy budos zsido vagyok, aki nem erti meg a magasabb erkolcsi erteket annak, hogy Mohamed elvtars jo peldajat kovetve 3 eves lanykakat vegyunk felesegul 70 eves korunkban… es aztan ha van meg mivel, akkor 6 evvel kesobb megereszakoljuk ot. Viszont a muzulman testvereink meg manapsag is elen jarnak eme nemes hagyomany fenntartasaban. Es lathatod csak itt, ezen a forumon, az itteni magyar hozzaszolok kozott vannak olyanok, akiknek tetszik ez, imadjak a muzulmanokat. (Kuldjunk nekik egy tevet jutalombol!)

    ” … elotte joparszor el is kergettek Mahomet-et es a szektajat MECCAH-bol!! ”

    Igy van. Mohi elment a kozeli Arafat nevu hegyre 40 napig diskuralni Allahal, amitol hirtelen megvilagosodott az agya, es visszaterve be akarta magyarazni a hulyesegeit Mecca lakoinak. (Mellesleg, nekem feltunt, hogy valami ragalyos betegseg lehetett ott a Kozel-Keleten evszazadokon at, hogy minden valamirevalo profeta vagy megvalto Mozes utan 40 napig diskuralt az Istennel egy hegy tetejen.) :-))
    Es amikor Mecca lakoi elhajtottak a kis dzsigolot, akkor elment Medinaba, ami akkor egy zsido varoska volt. A zsidok befogadtak Mohamedet. Viszonzaskepp, miutan rablovezerre lepett elo Mohamed, halabol kiirtotta a medinai zsidokat, kiveve egy 3 eves kislanyt, aki kesobb kedvenc felesegeve valt.

    Irod, hogy:

    ” ne feledd semmikeppen!!
    a babyloni fogsagig a Torah is csak szo alakban letezett!!aztan keszult csak el a Talmud Bably,es kesobb-(a visszateres utan)-a Talmud Yirushalmi!
    Maga a Sefer h’Torah eszak Izraelben irodott h’Rav,h’Gadol,h’Tsaddik Eliyahu Hanavi altal CFAT varosaban,ugy kb,;- 3500 eve csupan!!addig csak szajrol-szajra terjesztettek! ”

    En egesz maskepp tudok errol, persze attol is fugg hogy te mit ertesz „Torah” alatt. Vannak, akik a Mozes 5 konyven kivul az egesz Zsido Bibliat es meg a Talmudot is Torah-nak nevezik. De igazabol (eredetileg) csak Mozes 5 konyve a Torah… es emiatt en mindig igy ertelmezem e szot.

    A Mozes 5 konyve es Jozsue szerint a Torah le lett irva, mielott az izraelitak beleptek volna Kanaan foldjere. A Frigyladaban tobbek kozott ezt is magukkal hurcoltak. A mai Hevron varosa adta az elso „allando” helyet a Torah-nak.
    Kesobb persze alaposabb elemzes kimutatta, hogy pl Mozes 5. konyvet nem Mozes irta, hanem Jeremias profeta. Persze a masik 4-bol is keves johetett magatol Mozestol.

    Abban igazad van, hogy a babiloni fogsag idejen nem volt irott Torah, mert amit a Frigyladaban oriztek, az eltunt nyomtalanul. Egyesek szerint Etiopiaba menekitettek oseink, mielott Nebukadnezar megostromolta volna Jeruzsalemet. De ez az etipiai „szo:g” (angle) nem igazan meggyozo.
    Tehat az igaz, hogy amikor a perzsa kiraly hazaengedte a zsidokat, azoknak (a koznepnek) halvany gozuk sem volt a Torah-rol. Ezsdras es Nehemias profetak olvastak fel nekik abbol a Torah-bol, amit ok maguk irtak az elso galut soran Babilonban es Perzsiaban. Hogy ebbol mennyi volt eredeti, es maradt-e benne egyaltalan valami is Mozestol, azt csak Hasem tudja.
    Lenyegeben, ahogy kinez az Ezsdras es Nehemias konyeibol, ok ketten akar egy egeszen uj vallast is krealhattak akkor. Ez persze azert nem nagyon valoszinu, mert mas profetak is hasonlo torvenyekrol beszeltek, meg Jeremias is, aki az „irastudok hazug tollairol” irt egy alkalommal elegge keseruen.
    Tehat szerintem, lenyegeben a mozesi „vallas” nagy resze megmaradt Ezsdrasig is, es le lett irva a(z eredeti) Torah sokkal hamarabb.

    Abban is tevedsz – szerintem – hogy egy rabbi irta le a Torah-t 3500 evvel ezelott. Rabbik csak ugy 2000 eve vannak. Meg talan annyi se. (Attol fugg kit tekintunk rabbinak.) 3500 evvel ezelott nepunk meg Egyiptomban keszitett teglat a faraonak. 3200 evvel ezelott volt az exodus, es Canaan reszleges elfoglalasa.

    A Cfatban elo rabbik a 12. es 13. szazadban (ugy hogy aparol fiura szallt a munka, 3 generacion keresztul) az akkor ismert vilag minden Torah-jat felkutattak, lemasoltak es elvittek Cfatba, es aztan a kismillio valtozatbol csinaltak egyet. (Nehez ugy volt, mert a masolok surun tettek hozza megjegyzeseket a lap szelen, es ugye a pont, vesszo… stb hianya miatt neha nem lehetett tudni, hogy ez resze-e a Torah-nak, vagy nem.)
    No es aztan – ahogy fenn irtam – a sok valtozatbol csinaltak egyet, ami azota nem valtozott, minden zsinagogaba, minden konyvbe ugyanaz megy beturol beture. De ez csak a 13. szazadban lett valosag. Szerintem te erre emlekezhettel a Cfat nevu varoska kapcsan. (Mellesleg – nemtom miert – ha Izraelbe koltoznek Cfat-ban szeretnek lakni.)

    Udv;
    Moshe

  • Upszi… orexem es hulyulok. Azt elfelejtettem irni, hogy a cfati rabbik a kozos, azaz Jezus utani 12. es 13. ugykodtek, es nem a kozos idoszamitas elott. Nagy kulonbseg!

    Udv;
    Moshe

  • asher alexander

    mojsele!liber chaver!
    a frigyladaban nem a Torah-t(az akkoriban meg nem letezett irasos formajaban,mert az UR csak a sinain levo Har Horeb-en kotott szovetseget nepevel!!)-hanem a kotablakat-(a Hala’ha-t,=a torvenyt!)-es Aaron fopap vesszejet-(azt a vesszot-botot amit a farao ele dobva kigypova lett)-oriztek-hordoztak!!

  • a legjobban tetszik a tartalmas vita,
    izraelbe a kneszet tagja nem lehet csak izraeli allampolgar, usa-ba listat keszitenek kepviselok vallasarol es allampolgarsagarol es borszinerol, erre eddig senki nem reagalt.
    Nalunk ilyen nincs, erre tessek reagalni!
    Ott nem feltitek a demokraciat?
    Micsoda kepmutatas, undorito.

  • asher alexander

    te szegeny szerencsetlen!
    mar miert lenne kepmutatas az hogy csak izraeli allampolgar lehet tagja az allam parlamentjenek,a Knesseth-nek??
    attol meg ott vannak az IZRAELI ALLAMPOLGARSAGU Arab-Beduin muzulman vallasuak,a Druz Keresztenyek,az Orthodox Gorog Keresztenyek is kepvoseloikkel!!
    amihez csak izraeli allampolgarsag johet szamitasba az azok a funkciok ahol allami fontossagu,strategiai donteseket hoznak meg!!
    a tobbi egyszeru kepviselok kozt vannak kettos allampolgarok is!!

  • asher alexander

    mi ugyanis mar jol megtanultuk azt hogy milyen eletet biztosit nekunk,ha mindig masok-(legtobbszor egyenesen kulfoldrol,es NEM ZSIDOK!!!)-dontenenek arrol hogy mi zsidok hogyan,milyen korulmenyek kozt akarunk elni a fuggetlen,sajat hazank hatarain belul ERETS ISRAEL-ben!!
    ——————————————————–
    Elegunk lett ebbol egyszer-es-mindenkorra!!
    mi egyedul is tudunk ezekrol a kerdesekrol donteni!!
    a kulfold altal obegatott „szegeny arabokat sujto un,; „szegregacio”-rol meg annyit peldakent,;- a legutobb Israel szepe-(es a joisten a tudoja itt van igen-igen sok nagyon szep lany!!)-egy PALESZTIN Leany lett!!-es mi zsidok Buszkek vagyunk Ra!!!!

  • kedves asher alexander

    a magyar is megtanulta mi a sorsa ha eloskodoket tart el nem sok jot josolok nekik itt, eljenek boldogan izraelbe ott a tokeletes demokracia joga csak a zsidoknak van remelem ezt nalunk is bevezetik minnel elobb.

  • ittélek: Írásából világosan kitűnik, hogy csak vak előítélete van és nincs esze. Nem magyarázom, mert meg sem értené. Egyet azonban megérthet. Maga a magyaroknak azt a kategóriáját képviseli, amelyik immár néhány száz éve totális kudarcra kárhoztatta az országot. Akik pedig sikerre képesek, előítéletek, rasszimus nélkül, azok nem Magyarországon mondták és mondják ma is, hogy „itt élek”!

  • gybognarjr

    nem tudom milyen zsido sikerrol beszelsz talan kun, rajk, gero, rakosi, apro stb
    gondolom tudod orban kivel van a legjobb viszonyba miniszterek kozul.

  • mindeg ilyen idiota valaszokat kap az ember: vak eloitelet, semmi konkretum.
    magyarorszagon is be kell vezetni ugyan azt mint izraelbe es usa-ba, de segitek a kepviselo allampolgarsaga az nem tabu söt arrol nyilatkozni kell, ez meg mindeg sokkal jobb mint az usa listazasa es izrael egyertelmu diszkriminacioja.
    Nem ertem mi a gond vagy mar a zsidoknak is ego a magyar orszaggyules megszallasa?
    Ha ep esszel bele gondolsz mi abba a rendkivuli ha a valaszto tudni akarja kire szavaz? tudtommal ez a a demokracia alapja.
    Az a baj ez tipikus aza az eset amikor vissza nyal a fagyi:)

  • ittélek: Ne írjon több marhaságot, mert magának nincs „ép esze”, mint ahogy senkinek sem ép az esze, amikor megkülönböztetéssel, rasszizmussal vallási, nemzetiségi, faji alapon támad és meg akar semmisíteni, ki akar rekeszteni embereket. Maga az „ép eszével” szintén összedrótozná a parlamentet elfoglaló zsidókat a Duna parton, hogy néhány lőszert megspóroljon, hogy csak minden másodikat lőjön le?

  • Csak a záró-poén kedvéért. Van egy kedvenc színészem, Jake Gyllenhaal-nak hívják – direkt nem politikust említek..!. Őt, mint jószerével bárkit, aki valaki és van neve, megtalálható a Wikipedia-n. Ott csak azt nem tudhatjuk meg, hogy Jake mit vacsorázott tegnap, mert a családi nevének eredetétől, a származásáig minden ott van (csak a telefonszáma nincs! Dommage!) Így most tudom, hogy germán nemesi eredetű-svéd nemes emigráns az apja, és zsidó az anyja…Jé, ez ott számít? Másik kedvencem az Adrien Brody, akiről azt is tudom, köszönet a Wiki-nek, hogy magyar zsidó az édesanyja…Kell még? A kanadai zsidók, magyarok, vietnamiak, kínaiak és arabok-muszlimok milyen arányban van reprezentálva az ottawai Parlamentben? Ja, Kanada nem foglalkozik az „etnikumokkal”…Vive le Québec libre!

  • Csak a poén kedvéért, ezt meg a BUSH-ékról, mert van egy sajátos „charm”-ja: http://prorev.com/bush2.htm

  • nincsen informaciom hogy pesten a dunaba akarnak loni oket de ha igy lenne nem hiszem hogy itt eloskodnenek.
    magyarul nagyon jol erzik itt magukat nem ertem mi a gond, egyenlore az orszagot magyarok hagyak el fiatalok es remenyt vesztettek, na ez a problema.
    Tudod hany orvos met el pl az egeszsegugybol?
    Olyan ellen ertelmetlen rettegni amit magyarországon nem csinalnak ellenbe az osszes orszaggal nalunk nincs lista, eu-s orszagokba komolyan vizsgaljak kepviselok allapolgarsagat sot szankcionaljak segitek szlovakia, itt ilyenrol szo sem volt, ez miert nem zavar?

    De ha csak atgondolod amielot irsz, te szerinted mi a dolga a nemzetbiztonsagi hivatalnak vagy olyan naiv vagy hogy ezt neked bejelentik, nyugodj meg mindenhol utananeznek kepviselok allampolgarsaganak es kapcsolatainak, ne legy idiota.

  • megkülönböztetéssel, rasszizmussal legfeljeb szived csucsket izraelt vadolhatot eleg ha az izraeli palesztinokat nezed ilyen meg del-afrikaba se volt,

  • Borbély Károly

    ha jól emlékszem akkor arról volt szó hány kettős állampolgár van a parlamentben!a zsidózást már csak hozzátették!de attól függetlenül se zsidó se semmilyen náció ne legyen a parlamentben!!csak magyar!!az izraeli és az amerikai parlamentben sem lehet kettős állampolgár akkor mi a faszt lázadnak????

  • Kedves Honfitársaim. Én egy 56-os Harcos voltam. Hogy hol harcoltam, megtalálod: A Szabadság Perazsa című könyvbe, vagy Eőrsi Laszlo Baross Köztársaság, vii.ker Felkelő Csoportok könybe. A könyv hátsó borító lapján a fényképem is ott van. A történész, Eőrsi leírja, hogy hol harcoltam, melyik csoportnak voltam a tagja, sebesüléseimet. Híres Barrikádomat, stb-stb.
    1940-es években én még gyerek voltam, de hallottam igen sokat a Zsidók összeszedéséről, deportálásokról. Anyám családokat bújtatott, a deportálások elől. Életét kockáztatta, persze miénket is. Anyám védte őket, mert ez minden Keresténynek kötelessége és ismerte jól a családokat. Sikerült átmenteni őket.Az úgynevezett Szovjet-fölszabadítók-leégették házunlat. A Zsidók hazamentek Pestre, mert már nem volt hol lakni és a veszély elmult ellenük. Mi lakás nélkül maradtunk. Az egyik zsidó ügyvéd, (Somogyi) volt olyan kedves, hogy díjmentesen átadta Rákosszent Mihályi, házát ami ugyan üres volt. Tehát mi segítettünk, mikor ő volt bajba, ő segített mikor mi voltunk bajba. Ez Kerestényi kötelesség. Legalább is Anyám így nevelt. Én harcoltam 56-ban, minden Honfitársamért, nem érdekelt soha, hogy mi a vallása, milyen Nemzetiségűnek valja magát. Csoportomba, egy Dohány utcai Zsidó kb.22-éves lehetett, harcolt, úgy mint mindenki más. Én úgy gondolkozom, még ma is, hogy aki Magyarországon él, fizeti az adót, tiszteli-szolgálja Hazánkat, az tehát Magyar Testvérem. Lehet, hogy valaki úgy fogja ezt a föfogásomat értelmezni, hogy én elmebeteg vagyok. Úgy is jó. Anyám tette-és az-én tetteim-kötelességemnek tartom, és kötelessége minden Magyarnak, Állam Polgágárával szemben, felekezeti,vagy nyelvi megkülömböztetés nélkül. Mert:Ember az-ember-de a Magyar ember viszont, a leg értékesebb, a Világon, mert az emberiség MAGJA, Isten választotja. Ha kihal a mag megszűnik a folytonlagosság. Emberben-Állatban-Növényben. Gondolkozz.

  • Petrov Ferdinánd,

    amiről írtál, azt nevezik átélt, vagy megélt történelemnek. Jellemzője, hogy sokan az élményeikből általánosítanak. Pedig amikor fegyveresen harcoltál, voltak köztetek más felfogásúak, vagy politikai hitvallásúak is. Meg aztán elég sok zsidó honfitársunk pont 56-ban gondolta úgy, hogy most kell azonnal elhagyni az országot. Ilyen volt a helyzetértékelésük, ők így élték meg az akkori történelmi eseményeket, az őket ért élményeik szerint azonnal menekülniük kellett.

    Ne felejtsük el azokat a honfitársainkat se, akik az anyaország határainak túlsó felén élnek és születtek, nem tehetnek róla, hogy egy erőfölénnyel kierőszakolt országhatár diktátumnak köszönhetően egy másik ország állampolgáraivá váltak. Ők szintén magyar testvéreink, és szerencsére van már szavazati joguk is.
    (az másik téma, hogy a hazai politikusok mennyire bírják őket akaratuk és szándékuk ellenére befolyásolni)

    Végül az se veszítsük el szem elől, hogy más országok népei éppúgy értékesek az emberiség számára, mint a magyarok. Ma is nagyon veszélyes gondolat egyetlen nemzet tagjait a világ legértékesebbjének tartani. Ennyi idős korodra ez már nem lehetne téma.

  • Orsós Elemér

    Petrov Ferdinánd
    2017 augusztus 1
    7:05 du.

    „Mert:Ember az-ember-de a Magyar ember viszont, a leg értékesebb, a Világon, mert az emberiség MAGJA, Isten választotja. Ha kihal a mag megszűnik a folytonlagosság. Emberben-Állatban-Növényben. Gondolkozz.”

    Sajnos az ÖN privát kinyilatkoztatása a magyar sovinizmus legtámadhatóbb, bizonyíthatatlan példája, ehhez hasonló csak a kiválasztott népnél tapasztalható, de erről ne kezdjünk anyázásba fajuló értelmetlen, meddő vitát! Másrészről meglehetősen lomha az Ön reakció ideje, ha 4 évre volt szüksége a vitába kapcsolódáshoz!

  • Petrov Ferdinánd Mitől is a legértékesebb a magyar? Ez magyarázatra szorulna, ha nem lenne lehetetlen megmagyarázni.

  • Petrov Ferdinand
    honnet vetted ezt a kivaklasztottsagi hulyesegedet??
    tudod te egyaltalan mit jelent kivalasztott-nak lenni??
    megsugom.’-
    a kivalasztottsag azt jelenti hogy az UR szovetseghre lepett mozes nepevel a har Horeb-en. adta neklik a torvenyt es kotelezte oket annak betartasara.
    adott nekik 367 torvenyt……………..minden napra egyet.
    mi zsidok orommel vettuk es vesszuk -/halaimat rebegunk az UR-nak /-mert megengedte-megengedi nekunk hogy mi dicsoithessuk a SZENT NEVET> orommel es buzgo figyelemmel kovetjuk a torvenyt igyekszunk azt minden korulmenyek kozt megtartani. mindezt tesszuk orommel es teljesen onkentesen.

  • barlev.Kiválasztottság-nem egy hülyeség. Csak „Gondolkozz” Miért tette az „ÚR” hogy pontosan az Ős-Magyarok-Ősei voltak a Kárpát Medencébe betelepítve, a „Jégkorszak” ideje alatt. Ki adta az Őseinknek a Beszéd-az-Írás-olvasás, tudományát. Ha ez a nép-fajta, nem egy kiválasztott nép-faj. Akkor miért van az, hogy a Magyar Nyelvet-beszélő-Magyarul-Gondolkodó-Intelectuális-személyek-szabadalmak-százait-adták a világ-mberiségének-Oldalakat írhatnák-fizika-kémia-orvosi-találmányokról. Csak egy és más,pl.Miért adta az „ÚR” a Magyar-Népnek A Föld-Szívét, Pilisi-Dobogókővet,ez is egy „Hülyeség” Miért nem bízta az „ÚR” más népre. Pl. az Oláhokrs. A Magyar-Nép-Fajta, adta az Emberiségnek, az összes találmányokat, hogy az életüket, könyítse, cask egy párat említek itt, a „Kerék” a „Ló és Szerszámai” a „C”-Vitamin” a „Golyós-Toll. a Parkosítás-városokba. Erdő gazdaság-ha ez nem lenne nem lenne oxygen. Oxigén nélkül nem élnél, és nem írnád nekem azt,hogy „Hülyeség” Talán egy kissé „Sovinisztikus” de nem „H..” Ha érdekel. Gondolod ez mind cask a véletlenség fölhalmazása nne. „Nézz” utána mi is történik a fölből kiásott bizonyítékok ezrei látnak napvilágot. És Csodálatos hm..és ez.. „Mind-Magyar”.. Kérdés Miért nem, más nemzetiségű-pl-Oláh” Cseh-Osztrák-Francia-Olasz-Szerb-Szláv-Vagy….Én nem vagyok Tudós, ebbe a Szakba-Én egy kiváló „Restaurátor” vagyok. Nézz utána. Miért van az hogy a Magyar „Szent Korona” védi a Magyar-Nemzetet,egy relytélyes titok „Miután a „Szent Korona” Haza jött, népünk ellensége a „Kommunizmus” szétesett. Ez is H…ség. Miért van nekünk anyi „Szentünk” „Szent Királyaink” stb. Mint ahogy mondtam „Nem vagyok szakember az „Ó” kor tudományba. Az én szakmámba igen, de „Büszke vagyok, hogy Magyarnak születtem, Magyarul gondolkodom, Magyar népemért harcoltam,és máig is harcolok, ott ahol kell. Rólam akasz valamit tudni, akkor vedd a fáratságot:Írd be a számítógépedbe „ferdinánd petrov” fine art restorer conservator, vagy ferdinánd petrov author of art books, vagy Petrov ferdinánd 56-os nemzetőr, vagy petrov fersinánd a szabadság parazsa, vagy eőrsi lászló a baross köztársaság a vII.kerületi felkelő csoportok,ennek a könyvnek a hátsó borító belső oldalán megtalálod a fényképemet is. Kutass és találsz.

  • Barlev, és mások.
    A másik amit nem írtam be, az hogy az „Úr a Magyarok Istene” adta nekünk nyelvünket. Aminek, Misztikus ereje van. Nyelv-tudósok szerint, a Magyar Nyelv egy „Misztikus erőt rejt magába” Állításuk Szerint, a vegyes házasságú Családok gyerekeik, a vérkeveredés által, de főleg a „Zsidó” származásuakat tanulmányozták,mert ez többet mutat ki, hogy meglepően igen sok Okos Magyarokat ad a Világ Kulturális, fizika, kémia, ipari és más….tudásokban „Gazdagítja az össz Emberiséget, jobb, hosszabb és egészségesebb életfoform kifejlesztésére. Ez is egy „Plussz” a Magyarság javára. Kösönöm neked, Magyarok Istene.

  • Marosi Daniel

    Petrov Ferdinánd
    2018 január 5
    6:14 du.
    Az egeszseges keveredes a ket nep kozott tenyleg hasznos lehetne, de ahhoz mindket nepnek ki kene irtania magabol a barlevfele arokaso vallas es ember imitatorokat valamint a gyuloletre gerjesztett vallasi es faji rivalzalast! Az utobbinak On is rossz peldat mutato nagymestere!

  • Nomeg a Marosi-féléket.

  • Petrov Ferdinand
    orvos mikor latott n utoljara>

  • Úgytűnik orvosai is lemondtak már róla.
    Egy darabig még feszíti magát ezekkel a baromságokkal aztán szépen megpukkad.

  • ez a Ferdinand az ekes bizonyitek arra milyen nagy hiba volt bezarni a Lipotmezot

  • Hja.A hülye szocik zárták be.

  • Marosi Daniel

    barlev
    2018 január 6
    2:57 du.
    Mar Galiciaban a haszidok is tudnak az OPNI bezarasarol vagy inkabb barlevunk haszidsaga nem igaz? Nem semmi urge maga!

  • m.Daniel
    itt olvastam rola……….es mivel folkeltettte ay erdeklodesemet ay ugy,megoriztem emlekezetemben.
    ebbol melyik betut nem ertedd?

  • mellesleg nem vagyok Galicia-i………..sose voltam az,az oseim sem.
    maga viszont egy turani csavargo.

  • Hát hogyne.
    A Lipót bezárása kemény államtitoknak számít..egyes idióták szerint.

  • Marosi Daniel

    Geyza
    2018 január 7
    8:00 de.
    Miota ont is kiengedtek nem allamtitok!