Képriport az antifasiszta sárga csillagos flashmobról

2012 november 28 9:37 de.87 hozzászólás

A KMH két szerzője is részt vett a magyar Országgyűlés előtt tartott flash mobon, melyben nem csak Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő példátlanul uszító és antiszemita mondatai ellen tiltakoztak sárga csillagokkal, hanem az ellen is, hogy a kormányoldal ezt némasággal és megrökönyödés nélkül el is tűrte. Amikor másnap a Fidesz-KDNP részéről végre elítélték Gyöngyösi azon tervét, miszerint a közéletben résztvevő zsidó magyarokat regisztrálni kéne–mert szerinte a zsidóság puszta jelenléte Magyarországon nemzetbiztonsági kockázatot jelent–Giró-Szász András előkapott egy már többször felhasznált és számtalanszor felmelegített bürokratikus szöveget, és ezzel le is zárták az egész ügyet. De szerencsére vannak olyan civilek, mint például Garai-Édler Eszter és Gergely Beatrix, akiknek az üres, sablonmondatok a kormány részéről nem jelentenek megnyugató választ a Magyarországon egyre inkább elterjedt és elfogadott fasizmus és nácizmus ellen. És muszáj azt is hozzáfűzni, hogy a jobbikos képviselő ominózus mondata lényegesen túlhaladta a „szimpla” szélsőjobboldaliságot, de még a fasizmust is. Gyöngyösi faji alapú, kötelező regisztrációs ötlete egyenesen a náci, a hitleri fajelméletekhez köthető.

A fotókat Gergely Beatrix készítette, a tüntetést pedig Garai-Édler Eszter mellett Erika Siegfried-Tompson szervezte.

Flash mob a magyarországi nácizmus ellen

Flash mob

87 hozzászólás

  • Köszönöm. Igen, jó volt köztük lenni, mert cinkos aki néma!!

    Itt a teljes album:

    https://picasaweb.google.com/gergelybea/TuntetesAParlamentnel

  • asher alexander

    hat igen!varhato ezekutan,hogy a jobbik elo fog allni az ujabb otlettel hogy a zsidok hordjanak megkulombozteto jelzest-(sarga csillagot)-!

  • asher alexander

    meddig tur meg a nep???????????????

  • Jávorszky Mária

    Regisztrációról szó sem volt, miért ferdíti el a cikk írója a valós tényeket?
    Simon Peresz kijelentése miatt a „felvásároljuk Magyarországot” a zsidóknak nincs mit keresni a magyar parlamentben.Ha valami nem tetszik, üljenek fel az első Tel-Avivi járatra…
    Az Izraeli parlamentben nincs egyetlen egy külföldi állampolgár.
    A magyaroknak jogukban áll ugyanazt megkövetelni.

  • Jávorszky Mária

    asher! Melyik népről beszélsz? Mert most a magyar népről van szó! A „meddig tűr még a nép??????????” kijelentésed az adott esetben csakis a magyarokra vonatkozhat! De ha másképpen gondoltad, akkor ott van Izrael, gyülekezzetek!

  • Jávorszky Mária, te olyan sötét vagy, hogy lehetnél a sötétség mértékegysége

  • azon töröm a fejem, Jávorszky, hogy ha kinyiffansz, mekkora tüzes korbáccsal fog téged kiűzni a menny kapujából a zsidó Jézus, akire olyan sokat és olyan szívesen hivatkozol….

  • voxsusy
    de tenyleg…

  • Garai Esztike : Minden elismerésem a tiétek 🙂 🙂 🙂

  • A csököttagyú Nyilasmariska nem tudja mit beszél. Jó hogy ide jár röfögni , mert így legalább tudunk jókat kacagni a végtelen hülyeségein.

  • Jávorszky Mária

    Zsófi, felvilágosítalak, tüzes korbáccsal senkit sem szoktak elűzni a menyeknek kapujából, mert azok akik nem méltóak arra, hogy oda belépjenek még a meny kapuját meg sem közelíthetik. Előbb Jézussal kell találkozniuk. De azt, hogy Jézus elé képes legyen valaki eljutni azt mindenki itt a földön a szándékai által dönti el személy szerint. Mivel a szándék a meghatározó.

  • Misi!…..Ilyen kommentnévvel én inkább a Jávorszky mellé állnék és nem ellene dumálnék!

  • Ki a „magyar”? Erre feleljen valaki teljes biztonsággal. Ha azt mondom, hogy zsidók már a római korban is éltek Magyarország (Pannónia) területén, akkor mit keresnek itt a „magyarok”? Hülye kérdésekre persze csak hülye válaszokat lehet adni.

  • Kedves Jávorszky Mária. Mindenki oda áll Jézus elé, mindenki meg lesz ítélve. Mindenkinek meg kell vallania hogy Jézus a Krisztus. Továbbá engedje meg, hogy nagyon halkan a fülébe súgjam hogy: szégyelje magát! Hogy miért is? Azért mert ugy használja Jézus nevét, miközben az Ő népét közben gyűlöli. Amit Ön képvisel az bizony nagyon messze van a kereszténységtől amit oly vehemensen szokott itt szajkozni. Amit Ön képvisel az nem más mint antiszemitizmus. Sajnos így kimondva. Ha igaz keresztény lenne egészen bizonyosan meghallaná a „kürt” szavát a bástyákon.Ha Ön szereti és tiszteli Jézust akkor szeretnie kellene a zsidókat is. Márpedig a kürtzengésben ez is benne van. Mária! még nem késő változtasson a hozzáállásán a saját érdekében. Nem fenyegetésként csak emberbaráti tiszteletből mondom.

  • topapo

    mindenki szarik arra, te mit csinalnal milyen nevvel te foldsotet gyoker…

  • te javorszki, honnan lett az ipszilon a nevedben? Ez egy lengyel nev, es ott nem cicomazzak a nevuket ipszilonokkal te setet nember. Vagy arisztokratanak akarod magad feltuntetni? kar a faradtsagert, benned annyi nemesseg sincs mint ertelem a hozzaszolasaidban, te mocskos fajvedo tetu.

  • Csak megjegyezni kívánom,hogy Jézusnak csak VOLT a zsidóság a népe,ugyanis kikeresztelkedett.
    Aztán emlékezzünk csak Júdásra,Heródesre…stb.
    Egyébként a sok gyűlölködő és kintről is a hazájának ártó,mindenkit le fasisztázó zsidókat,különösen az itt
    hozzászólókat,akik még átkozódnak is őket kellene szeretnünk????Kb.úgy mint ők minket!…(Asher A.!)
    Nem a származásukkal van a baj,hanem a jellemükkel,az általánosító és hamis állításaikkal.
    Egyébként mindenki elítélte Gyöngyösit,aki elnézést kért,bár tudom ez kevés.!
    Ha azt mondta volna (ahogy később módosított)hogy a parlamentben ne legyenek kettős állampogárságu
    képviselők,abban teljesen igaza van,mert más országban sincsenek és annak tényleg vannak nemzetbiztonsági
    kockázatai…..vannak példák……
    Ez egy keresztény ország ezt tessék tudomásul venni,ahol minden más vallásúnak,bármilyen politikai nézetű
    embernek van helye, aki tisztességes és hazaszerető,a többi meg menjen világgá és azzal foglalkozzon,hogy
    abban az országban mi van!
    Mi itthon élünk jóban és rosszban és tűrhetetlen,hogy a jómódból az „egykori”!!!!magyarok beleszóljanak az
    életünkbe!

  • Jávorszky Mária

    Abryzoli! A hozzászólásából az emberbaráti tisztelet és a szeretett, csak úgy árad, mint New Yorkban a gyilkos Sandy.
    De azért kifejezetten tetszett a kijelentése – „Mindenkinek meg kell vallania, hogy Jézus a Krisztus.” De talán ezt magyarázná meg azoknak, akik őt keresztre feszítették és azóta is gyalázzák.
    A többi hülyesége magát minősíti.

  • Kedves Boda Marcsi:

    ezt tetszett írni:”Csak megjegyezni kívánom,hogy Jézusnak csak VOLT a zsidóság a népe,ugyanis kikeresztelkedett.”

    Jézus KIKERESZTELKEDETT? Ez lehetetlenség:

    Tudniillik akkoriban a zsidó vallás volt az egyetlen monoteista vallás. Jézus tanításai egy fajta reformáció volt. Igazában a keresztény vallások a zsidó vallásból erednek. Csak több száz évvel később lett egy önálló vallás a keresztény vallás. Nagyon sok köze van a keresztény vallásoknak a zsidó valláshoz, ezért ennél szomorúbb hogy létezik az antiszemitizmus.

    Ajánlom ezt a nagyon jó könyvet, amit Karen Armstong ist (aki évekig apáca volt) „Isten története”

    És még érdemes emlékezni Erdö Péter érsek szavaira: „a kereszténység összeférhetetlen az antiszemitizmussal, a gyűlöletkeltéssel és az indulatok szításával vallási közösségek és népcsoportok ellen.”

  • Boda Marcsi, Jezus soha nem keresztelkedett ki, zsidokent elt es zsidokent halt meg. Amirol te beszelsz, Jezus a reszvetelevel tamogatta Keresztelo Szent Janos mozgalmat, aki korulmetelkedes helyett ritualis tisztito furdessel „megmeritkezessel” hozta vissza a tudatlan es vallas nelkul elo zsidokat a hithez, es a nem zsidokat is befogadta. A keresztenyseg ideaja es gyakorlata, az elkulonules a zsidoktol csak evszazadokkal kesobb tortent. A tobbi mondanivalodhoz nincs hozzafuzni valom.

  • Jávorszky Mária

    Ennyi marhaságot még egy hozzászóló sem írt le eddig, mint ez a csipacsiba. Tényleg nincs mit hozzáfűzni, Hülye a köbön.

  • jaj istenem Bodanak konyvet ajanlani….haat ugy tunik ez, mint aki tud olvasni?:)

  • Boda Marcsi! Pontosan ilyen türhetetlen és pofátlan dolog, hogy mai magyar kormány szavazati joggal is felruházza a nem Magyarországon élő magyarokat is, hogy -na miért?- Azért hogy külhonból beleszóljanak majd az Önök életébe miközben a következményeket nem Ők hanem éppen Ön fogja tevőlegesen is viselni!!
    Jávorszky Mária konzekvensen azt gondolja, hogy Ő a keresztény ember mintaképe, miközben tettei, cselekedetei, mondatai homlokegyenest mást mutatnak. Én még ateista embert sem láttam ennyire gyűlöletesnek soha, nem hogy egy, -állítólag- Bibliát forgató valakit, akinek így tisztába kellene lennie a Jézusi tanításokkal, értékekkel.Téveszme járja át a fejeket odahaza történelmileg, morálisan, erkölcsileg. Bocsássák meg, ha féltjük országunkat a dilettantizmustól, a szellemi és gazdasági nyomortól és, hogy mindezekért szót emelünk a demokrácia, a szabadság és az igazságossák jegyében! Én még kedves Máriát is féltem, mert szegény Úrhölgy azt gondolja, hogy megváltás lesz mindannak a jutalama, amit Ő képvisel! Még van ide, dolgozhat rajta, remélem nem vész kárba lelke!

  • Micsoda szines nevek alatt tud egynehany hozzaszolo irni. Viszont a stiluson keptelen valtoztatni.
    Ez a Csibacsi nagyon jo,marmint a csiba resze. Van ennek valami ertelme??? Mert senki nem veszi be a Dr. Ur szoveget, barmilyen nev alatt irja. Egyszer be kene latni ezt. Ugy latszik erre is keptelen!!!

  • Egyebbkent, a fotok nem nagy tomeget mutatnak, pedig „ugyes” a beallitasuk.

  • Jezus nemzetisegerol, melyet Magyarorszagon eloszor a naci lotyo, Morvai Krisztina vont ketsegbe, nemigen lehet vita. Mate Evangeliuma tisztan es vilagosan leirja, hogy a zsido csalad, melybe szuletett, a David kiraly nemzetsegebol szarmazott es zsido volt.
    Mifele kereszteny az, aki az Evangeliumot ketsegbevonja?
    Barmokkal nem erdemes hitvitat folytatni.

  • asher alexander

    ambator!
    nem David leszarmazottja volt Yeshua!!
    miert?
    -mert Melekha David nemzetsege az Israel torzsebol szarmazott es Judea-i volt!
    Yeshua teljes csaladja -(anyja,;Myriamne,es apja,;Yehohsue is)-Galilea-i volt!!
    ugyanis Nazareth Galilea tartomanyban van es ott a Gad,es Naftali torzsenek leszarmazottjai elnek!

  • asher alexander

    latom a BodaMarcsi csak a kepeket nezegeti az imakonyvben meg a bibliaban!!olvasni nem tud!!
    ujszovetseg,peldabeszedek konyve,;
    ezt irja,;-„-es szola Yeshua a tanitvanyaihoz!nem eltorolni jottem a profetakat-(oszovetsegiek!!sic)-hanem beteljesiteni azokat”-
    yeshua h’nocri b’n’z’rath-(jezus valod neve egyes korabeli forrasok szerint!flavius joseph-nel pl igy,; yeshua bar-yossef!)-ugyanis hithu zsido volt mindig is!!egyik legadazabb profetaja es szoszoloja a mozesi torvenyeknek!!

  • asher alexander

    csibacsi!
    keresztelesrol szo nincsen!
    azt a profetat eredetileg ugy hivtak,; Yokhanan h’Tovel!
    a h’tovel jelzo azt jelento jot-tevo!egyfajta vallasi ellenor volt a mikvaoth
    bemeritkezeseknel!-evente egyszer ugyanis a nyilt eg alatt folyovizben kell azt elvegezni!
    lasd a yordan vize!
    a tobbi bemeritkezest az erre a celra kialakitott ritualis furdokben vegeztek-vegzik ma is!!ezeknek a furdoknek a neve,;-mikveh!
    Yokhanan a sanhedrin gadol nevezte ki arra a posztra!!

  • asher alexander

    -„turhetetlen hogy a jomodbol az „egykori” magyarok….”-
    no es?kibujt a szog a zsakbol vegre!!a jomodunkra vagytok irigyek!!!lol-lol-lol-lol!!!
    remelem esz most a sragulos irigyseg!!
    „egykori” magyarok?
    nocsak!!milyen jogon dontened el eppen nte hogy ki magyar es ki nem,mitol magyar es mitol nem?
    Jaworszky!!
    -„akik ot keresztre feszitettek”-
    akkor siess romaba uvolteni!!azt ugyanis a romai helytarto pilatus parancsara a romai katonak csinaltak!!a megfeszites ugyanis egy romai kivegzesi mod!!
    ————————————————————————————–
    herodes antipas idejeben judeaban ugyanis kizarolag-(a zsidoknal!!)-csak az akasztas,a lefejezes,vagy a megkovezes volt ervenyben mint kivegzesi modozat!!
    mellelottel megint te kis buzgo besugokam!!

  • Jávorszky Mária

    Jézus Krisztus és himnusz gyalázóknak nincs helye a magyar társadalomban!
    Jézus szavai: ” A ti atyátok az ördög, aki kezdettől fogva gyilkos.”

  • En csak annyit kivanok hozzafuzni a vallasi vitahoz, hiszen ti mar majdnem
    mindent elmondtatok elottem, hogy ezek a szemforgato farizeusok sajat
    vallasuk hivoiert sem allnak ki.

    Az „arab tavasz” kezdete ota, miota uldozik az egyiptomi koptokat,
    miota a keresztenyek menekulnek Sziriabol es Libanonbol, senki nem vallalt
    szolidaritast veluk, legalabb szavakban.
    A „satan” Izrael befogadott libanoni kereszteny csaladokat.
    Igaz, mit vartok azoktol akik ” nyitottak” az arab vilagra es Dubaitol varjak bankok alapitasat
    es a beteg-turizmust magyar korhazakba{ok,- ellentetben a zsidokkal-csupa joszivusegbol
    teszik}.
    Javorszky „szentasszony”tol csak annyit kerdezek, mi a velemenye a Szent Szek
    az utobbi idoben megtett kijelenteserol, miszerint tevesen allapitottak meg Joshua-
    bocsanat- Jezus- szuletesi datumat. Akkor most meg kell valtoztatnunk a tortenelmi
    idoszamitast? Miben tevedtek meg?
    Meg egy- logikus- kerdes.
    Ha annyira szeretnetek hogy minden zsido kivandoroljon Izraelbe- miert
    beszeltek allandoan „lopott foldrol” Palesztinaban?
    Hiszen ilyen hivo asszonynak csak a”hatalmas” teruletu Izrael terkepet
    es a Bibliat kell elovennie es osszehasonlitani a neveket.

    Az „arulo magyar zsidokrol”- remelem, legkozelebb valamelyiktek kozolni
    fogja a magyar zsido Nobel dijas tudosok, mernokok,irok,szineszek,
    zeneszerzok teljes nevsorat.

    Ertuk- jutalmul- kaptuk a „listazast”- es ami azt kovette.

  • Jávorszky Mária

    Huncanada, sietek megnyugtatni, nem tartom magamat a kereszténység mintaképének, s a gyakori szóhasználatával élve a Bibliát sem „forgatom” olyan értelemben, buzgó templomba járó sem vagyok.
    De ellenben tudom amit tudok. Szívesen leírnám itt, hogy világgá kiáltsam és megosszam embertársaimmal az igazságot faji vagy vallási hovatartozásuktól függetlenül. De ha megteszem, azt nem itt ennyi Jézus gyűlölő meggyőződéses ateista között, kiknek magyar gyűlölete már az EGEKET döngeti.

  • A sárga csillagot a nyilasoknak kellett volna felvenniük,ha tényleg bocsánatot szerettek volna kérni.
    Nem kértek,sőt………
    Hülye az a zsidó,aki önként felveszi a megkülönböztető jelet !

  • Jávorszky Mária

    Izrael! Milyen listázásról beszél?Miért kell mindent tudatosan ferdíteni, félremagyarázni?A parlamenti képviselőknek az izraeli-magyar kettős állampolgárságának nyilvánosságra hozataláról volt szó, ami jogos és törvényes, de Simon Peres világraszóló kijelentése után a „felvásároljuk Magyarországot”egyenesen halaszthatatlan a képviselők hovatartozásának nyilvánossá tétele. Akkor valahogy senki sem jártatta a száját a parlamentben és a Jobbik párton kívül mind hallgatott. Senki sem tűzte ki mellére büszkén a magyar kokárdát.
    Mindezek után, lássák be, hogy a parlamenti sárga csillag demonstratív és provokatív kitűzése, csak olaj a tűzre. Mi jöhet ezután? Most a kommunisták is kitűzik vörös csillagaikat?
    Ne ragadtassák el magukat, Magyarországról van szó és nem Izraelről, mi vagyunk hazánkban a gazdanép és nem fogjuk hagyni, hogy bármely más faji és vallási hovatartozású egyének vagy politikusok diktáljanak nekünk magyaroknak és ők hozzanak döntéseket, s ők mondják meg mi a jó a magyarnak.
    A sárga csillag kitűzése részben azért volt rossz ötlet, mert ezzel, csak szítják az ellentéteket, de azért van ennek pozitív oldala is, már mint a magyar hazafiak szemszögéből nézve.

  • hulye javorszky

    igy nez ki a „gazdanep” mint a Novak elod??? haha, akkor katolikus magyar letemre inkabb szeretnek a zsidokhoz tartozni! mit nem lehet erteni te agyhalott javorszky, a magafajtaja impotens, termeketlen, buta….az orszagot nem a fejlodes palyajara teszik, hanem a marakodas es szarbasullyedes palyajara….egeszseges ember nem ker ebbol! a jobbikot be kell tiltani, orban, meg, aki szulte az egeszet, azonnal mondjon le!

  • Jávorszky: Takarodj! Féreg!

  • Mária kedves, mindenki tudja, hogy Simon Peresz abban a beszédében miről is beszélt csak az olyan ál-naív judeofób emberek értik szándékosan félre, mint kiskegyed.
    Vagy Ön mit ért azon, hogy : „felvásároljuk Magyarországot”? Mi ebben a tragikum? Talán a befektetésektől tart, a munkahelyteremtésektől, az így keletkezett adóbevételektől ami a Magyar államot gazdagítja? Netán arra gondol, hogy infrastruktúrától kezdve az állami apparátuson át mindenre igényt tartanának Izraelben? El kell keserítenem Önt, mert nincs olyan buta ország aki ekkora hiánnyal rendelkező költségvetést és adóságban úszó országot meg kívánna szerezni. Nem beszélve a szellemi szintről ami jelenleg uralkodik Magyarországon. Gondolkodjon és ne gyűlöletből beszéljen hölgyem!

  • Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Önök most elhitetik magukkal, hogy valami nagyon egyénit és eredetit közölnek a világgal. Sajnos, ki kell, hogy ábrándítsam Önöket. Ugyan ezek a gondolatok már több százezer évvel ezelőtt is léteztek a Földön. És mégis csak itt tartunk. Parányi elméncségek csokipapírba csomagolva. Miért gyűlölik egymást.? Van ennek értelme?
    A Sátán

  • Nem en lettem megszolitva,de ezt mar nem tudom szonelkul hagyni./11:50/ MAGYARORSZAG felvasarolva!!!!!!!!!!Kerdesem,hol vannak a munkahelyek,az orszag fellenditese?Helyette orszagrablas,es a nep megnyomoritasa folyik 23 eve.Hazug,a HAZA-t kiarusito korlatlan rablo banda Antall-tol Orban-ig bezarolag.

  • Kedves Éva! Két síkon is végig lehet vezetni a gondolatmenetét. Egyrészt igaza van, hogy Antaltól Orbánig voltak olyan kormányok akik „országot raboltak”, de ezért böszmeség, tudatlanság Izraelt, a zsidókat hibáztatni. De mindenképpen kényelmes valakire ráfogni Magyarország nyomorát. Sajnos a magyar ember többnyire olyan, hogy siránkozik és másban keresi a bűnbakot, ha valami nem megy. Szellemi síkon is el lehet gondolkodni, hogy vajon miért nem áldja meg Isten évszázadok óta a magyart, és miért veri a balsors? Nehogy azt gondolja bárki is, hogy ez a fajta mentalitás ami odahaza van, az Istennek kedves. Szebb jövőt kérünk? Isten áld meg a magyart, jó kedvvel, bőséggel? Előszőr legyünk méltóak a szebb jövőre, a jó kedvre és a bőségre, bizonyítsunk és nem marad el a siker sem. Az az út amit az elmúlt években Magyarország és a magyarok járnak az egyáltalán nem oda vezet. Sajnos ez nem jövendölés, hanem az érezhető valóság. Csak tessék megnézni az elmúlt 22 évet, hogy miből mikk lettünk gazdaságilag, társadalmilag, morálisan!!
    A Zsidózással, a „mély magyarkodással” nem jutunk előre és most nem arra gondolok, hogy ne ápoljuk hagyományainkat, ne gondozzuk történelmi örökségeinket. De igen, csak ésszel és mértékkel!

  • Kedves Huncanada ! Csodàt nem vàrhatunk ,a gazdasàgicsodàkat embereknek ,népeknek kellett és kell létrehozni. A 2002-2010 közötti idöszak bebizonyitotta ,hogy nem az igazi ut , a keleteuropai elsök közül az utolsok közé kerültünk és még eladosodtunk. Csak kitarto munkàval ,a nehézségek elviselésével, szilàrd akarattal és fejlödésivàggyal tudunk a mostani nehézhelyzetböl kilàbalni.
    Természetesen védeni kell megmaradt értékeinket, termöföldjeinket a spekulànkosoktol , mert egy leértékelödött àrubol többet lehet vàsàrolni ugyanannyi pénzért , az AJKAI ALUMINIUM KOMBINÀT-ot 10Millio Ft ért lehetett megvenni -aminek a keritése többet ért- .

  • 2:19 DU.Tessek csak a szoci bagazst menteni.Koszonom „megtisztelo”/boszmeseg…”valaszat.Horn Meggyesi,Gyurcsany,Bajnai is csak az orszag tonkreteteleben jeleskedtek.Megegyszer szeretnem hangsulyozni,egyik hazaarulo kormany sem az orszag erdekeert harcolt.Amit nagyon sajnalok,nincs egy olyan vezernek valo,akire lehetne alapozni a jovoben.Ez a sok HIENA kiverezteti ezt a jobb sorsa erdemes,szorgalmas NEP-et.Johet a 2005-ben alairt 500ezerbetelepites,amit a Horn,Oban stb irtak ala.

  • Huncada!
    Teljesen egyetertek Onnel, csak kifelejti a lenyeget: Mo-t minden iranybol gatoljak, pusztan azert, mert nem akar baloldali lenni. Emlekezzunk Haider fele cirkuszra, mit csinaltak Ausztriaval akkor??? Nem hiszem, hogy nagyon demokratikus eljarasnak lehet nevezni. Most ezt teszik a magyarral, csakhogy a magyar nem adja be a derekat
    olyan konnyen mint a sogorok.
    Sokszor folmerul a kerdes, hogy miert nem vonjak felelosegre a bunosoket? Hat, szerintem tobb oka is van es az egyik az, hogy az egesz nyugat folhaborodna(erthetetlenul), es rosszabbul jarnank, mint a sogorok, annak idejen.
    Es most nem kell ide frocsogni, hogy Haider egy naci, fasiszta volt meg minden szokasost. Legalabb neha teljen ki valamivel jobb valasz.

  • Jávorszky Mária

    Éljen Palesztina! Gratulálok a palesztinok győzelméhez, szívvel lélekkel együtt ünnepelek a sokat szenvedett néppel!
    Az ENSZ 138 igen szavazatával Palesztina mostantól az ENSZ 194. megfigyelő státusszal rendelkező állama.
    Ezennel hadd gratuláljak Izrael kiemelkedő politikai verességéhez is.
    Ezután az következik, hogy Izrael elkotródik a Palesztin földről és kárpótlást fizet mielőbb a halomra gyilkolt gyermekek és lerombolt otthonaikért. Ez a legkevesebb amit Izraeltől elvár, egyben megkövetel a világ!
    VIVA PALESZTINA!

  • Bartek
    ez nem igaz, ha a szocik uralkodni akartak volna mindorokre megtehettek volna, csupan nem kellett volna nyitniuk a demokracia fele, minden hatalmuk megvolt hozza…

  • asher alexander

    almodozni szabad!!az ingyen van!!
    ha sokat ugralnak,elobb-utobb megunjuk es bevonulunk gazaba erovel!!visszavesszuk,espedig akkor amikor nekunk tetszik!!
    ——————————————————————————————-
    annak idejen ma valaki megprobalta azt amirol itt aradozol besugokam!!
    ugyhivtak Gamal-Abdel Nasser!!
    elbukta csunyaul!!
    pedig az egyptomi erok ugyanolyan jol felszerelt fegyverekkel harcoltak-(es joval nagyobb szamu haderovel!!)lvettuk toluk a sinait is!!most is el tudjuk venni!!csak ezuttal orokre!!a-mint mi ellenuk!!ez uj izrael hatar a szuezi csatorna is lehet!!

  • Jávorszky Mária

    Szégyen Kanadára, amiért Palesztina ellen szavazott az ENSZ közgyűlésén!!!
    Ti kanadaiak, még mertek belepofázni Magyarország belügyeibe? BARBÁROK!!!

  • asher alexander

    na most kerem!
    -en a KANDA- magyarhirlap szerkesztoi helyeben,paroslabbal rugnam ki orokre a jaworszky-t!!
    az aki oda szarik ahonnan enni kap,…………….nem erdemel szemminemu megertest!!!
    az aki itt egy Kanadai oldalon gyalazza Canada-t;az kotrodjon innet orokre!!!neki nincsen tobbe semmi keresnivaloja itt!!
    ha hagyjak maradni,megis;-…………….;en megyek el,es azthiszem meg sokan fogjak bojkottalni a KMH-t!!

  • Jávorszky Mária

    Az orosz hadihajók sétahajókázása eredményes volt.
    he……….he………he…….

  • asher alexander

    -„az ajkai aluminiumkombinatot-10millioert….”-
    es?mieert nem vettetek meg ha olyan olcson adtak??miert hagytatok hogy mas vegye meg??
    jaaaaaa!!hogy meg tizmillioert se kellett ott senkinek sem?,-akkor meg kuss!!
    most hogy mukodik es jo gazdasagi erzekkel biro kezben van,-most bezzeg kellene mi??
    csakhogy!!
    az aki megvette mert latott benne jovot,az NEM fogja nektek ajandekozni,csak mert a fogatok fajna ra!!
    tul egyszeru lenne a masok penzen kiepitett keszbe csak ugy beulni!!

  • Koszonjuk Amerikanak, Kanadanak, Hollandianak es Csehszlovakianak
    hogy mellettunk allnak. Csehszlovakiatol kapta a fiatal es szegeny uj allam az elso fegyvereket,
    amikor, roviddel kikialtasa utan, 6 arab allam tamadta meg .
    Az uj Palesztina, „observer”, ami nem jelent tobb jogot, mint ami ma a Vatikannak van.
    Ha valaki a Hagai Torvenyszekhez igyekszik, beperelni IDF tiszteket, nekunk is rengeteg
    beperelni valonk van, a terroristak aldozatai reszerol.
    Kulonben, semmi ellenvetesunk az onallosag ellen|

    1. Ha visszaternek az egyenes targyalasokhoz.
    2.Elismerik a zsidok- egyetlen- orszagat.{Nekik van 3}.
    3.Lemondanak a terrorrol.

    En azt is megtargyalnam, mi lesz a 850000., arab orszagokbol kiuzott ,
    zsido menekult jogaival, akik ma Izrael polgarai, es senkitol
    sem kaptak karteritest .

    Ugy latszik, hogy az ENSZ nevu gittegylett semmit nem valtozott.

  • Jávorszky Mária

    Izrael, már melegében kártérítésen töritek a fejeteket, hogy hogyan kéne frissiben nemzeteket ” megcsapolni”? Akinek kártérítést van joga követelni az elsősorban Palesztina.
    Az ENSZ jelentős többsége, a138 igen szavazatával élethűen bizonyítja, hogy a világnak elege van a cionfasiszta diktatúra népirtó gyermekgyilkos politikájából.
    A 9 nemmel szavazó országok a szégyenletesen gyáva és emberiségellenes gaztettével lejáratta saját nemzeteit a háborús bűnös Izrael bűnpártolása miatt, s ezennel a XXl-ik századi civilizáció szégyenfoltjaként kerültek most be a történelembe! Következetesen egy új fajta, a világ színe előtt történő, valós tényen alapuló és bizonyítékként szolgáló listához jutott az emberiség, mely listát senki sem követelte meg, az igazság felszínre tört magától!
    Itt vannak az első jelek, amiről a minap írtam.

  • Jézust Keresztelő Szent János keresztelte meg,akit aztán Heródes meg is öletett.!!!!!!
    Az UTOLSÓ VACSORÁN Júdás árulta el!és nem a keresztények.
    Vajon kik feszítették keresztre?A keresztények?
    Ezt még az is tudja,aki nem olvassa rendszeresen a BIBLIÁT.
    Már akkor létezett a zsidó mellett a keresztény vallás.
    Döbbenetes,hogy egyes hozzászólók ezt nem tudják és ráadásul,még primitív,gyűlölködő
    és alpári stílusban okítják az ellenkező véleményen lévő hozzászólókat illetőleg a tényeket.
    Nem az a baj ha valaki más vallású,(minden vallást tiszteletben kell tartani)csak az ha
    kínjában hülyeségeket ír.
    Pár kivételtől eltekintve ezt még bunkósággal,mások sértegetésével tetézik!
    Egyébként több forrásból hallottam (nem csak én!)hogy az M3-as mellett már épülnek a
    zsidó lakótelepek,táblák jelzik amelyeken üdvözlet és csillag is van.
    Ha ennyire fasiszta és elviselhetetlen ország vagyunk,akkor vajon miért akarnak hazatelepülni?
    Netán azért,hogy segítsenek szegény keresztény embertársaiknak?Ha igen akkor az igen
    nemes dolog lenne……gondolom nem csak befektetni akarnak,inkább hasznot húzni politikai és
    gazdasági téren is,minél előbb!Vagy esetleg munkalehetőséget teremteni?

    Persze a fenti információ lehet „rémhír” is,bár így lenne!
    Na most lehet megint fasisztázni,antiszemitázni!

  • Jávorszky Mária

    Ha nem hagyják abba a nemzetellenes erőszakos honfoglalási gyarmatosítási hadjáratukat a Kárpát-medencében, az számukra tragédiával fog végződni. A történelem során eddig még minden nemzet kizavarta őket hazájukból.
    Ott van nektek Izrael ! Magyarországra ne gyertek ti Jézus Krisztus és magyar himnusz gyalázók!

  • Kedves Boda Marcsi! ………..Sajnos ahir igaz.Újbuda Sasad-liget lakópark.Izrael állam tulajdonában lévő lakóparkot már benépesitették az Amerikai-Izraeli állampolgársággal rendelkező végzett egyetemisták akiknek 10 év után asaját tulajdonukba kerül a lakás.A Magyarországi multiknál kiemelt állás várta őket.Az egész Polgár Zsuzsának,Polgár Judit sakknagymester testvérének Áldásos tevékenységét dicséri.

  • Hát ezek szerint sajnos mégsem „rémhír”?!!!!!!!
    Közben a gonosz fasiszta magyar szülők gyerekei albérletben élnek és esetleg munkanélküliek,az nem baj?
    Hát az igazság „Odaát” van.!!!!

  • Gondolom erre,még az előző kormány idején került sor,nem véletlenül.!!!!!
    Annak azért örülök,hogy Sukoró nem jött össze,az nagyon simlis dolog volt,de gondolom nem az utolsó.sajnos!
    Nagyon előnytelen lett volna az országnak,bízom benne,hogy a jelenlegi kormány nem tesz kivételt a kétes
    külföldiek (magyarok?..)ingatlan spekulációjának megítélésében?!

  • Erdekes, hogy a vilag(szinte) minden orszagara jellemzo jelensegeket mennyire magyar sajatossagnak tudjak foltuntetni itt nehanyan. Akar gazdasagi, akar politikai. Ugy is allitjak be, mintha ez a vilag szempontjabol donto is lenne. Ugyanakkor, mas helyen meg azt gajdoljak, hogy Mo. milyen jelentektelen pont a terkepen. Szinte minden balrol jovo „topic” a kettosmercet alkalmazza, barmi legyen is az. Rendben is lenne, hogy kuzkodnek, hogy visszajussanak a husosfazekhoz, de ne akarjanak baranynak latszani, mikor a legveszettebb farkasok.
    Egyebbkent a neonaci „mozgalom” Nemetorszagban utotte fel a fejet eloszor, meghozza a keleti reszben, ami mar akkor is meglepett, ismerve a kelet-nemet „AVO” mukodeset. Itt meg mindenki(balos) ugy probalja lenyeletni az olvasokkal, mintha magyar talalmany lenne. Ez (enyhen szolva is) naiv,de foleg hazugsag.

  • asher alexander

    gondolom nem ingyen!!mennyibe is kerult az egesz???

  • Hat en koteleznem oket a sarga csillag viselesere allandon!

  • asher alexander

    mohai!
    szivbol kivanom legyen reszed csaladostol mindabban,ugyanugy amiben neknuk zsidoknak volt miattatok!!irtsak ki a csaladod jo reszet ugyanugy mint a mienket!!
    aztan utana visszaterhetunk a sargacsillag kerdesre!!

  • asher alexander

    remelhetoleg eszebe jut ott masnak is az otletem!!
    az ilyeneknek mint ez a vernaci mohai,cupido,jimbo,jaworszky,stb-stb,vagjak bele egy jol kifent bajonettel a homlokukba a nyilaskeresztet!!

  • Jávorszky Mária

    Nevetséges és szánalmas, hogy az itt firkáló fröcsögők, ezek az Istentelen és ateizmusukkal kérkedők merészelik szájukra venni Jézus Krisztus nevét, s ezek a hitehagyottak igyekeznek bennünket hívőket meggyőzni a saját hitetlenségük igazában és hazugságaikat igyekeznek alátámasztani Jézus Krisztus árulásának Júdásteóriájával.

  • topapó, szerinted a román-magyar állampolgársággal rendelkezők vehetnek lakást Magyarországon?

  • Javorszky Marianak kuldom-
    -nagy szeretettel- Ady Endre orokszep sorait.

    Erdekes,ti joval utana szulettetek, es megis,
    milyen jol ismert benneteket.

    „Ma a bilincses millioknak
    Ehnyavalyas,kinos elete gyaszol,
    S ujra megatkoz teged,
    CSALARD LEGENDA,BETLEHEMI JASZOL
    HAZUG FOLKENTSEG,AL SZERETET.”

  • Kedves Boda Marcsi:

    „Már akkor létezett a zsidó mellett a keresztény vallás”…..

    Ezt úgy kell értelmezni hogy még Jézus KERESZTre feszitése ELÖTT voltak KERESZTények?

    Sajnálom, de Ön nincsen képben a keresztény vallás meg a a Szent Föld Jézus ideje alatt történelmével.

  • Mohai, én meg a kereszt viselésére köteleznélek téged.

  • Kedves Boda Marcsi:

    egy kis részeletes magyarázat:

    „A kereszténység egyistenhívő vallás, ami a Názáreti Jézus életére és tanításaira épül, ahogy azt a Bibliai Újszövetség előírja. A keresztények azt vallják hogy Jézus az Isten fia. Egyúttal az Ószövetségben megjósolt Messiás (vagy Krisztus). Az Ószövetség a keresztény szentírásnak az a része, ami közös a zsidó vallással.”

    „A tanítványokat először „keresztény”-nek (görög Χριστιανός – jelentése: “Krisztus követői”), Antiochiában nevezték. Antiókhiai Ignatius az első keresztény, aki saját magára hivatkozva használta ezt a címkét. A kereszténység kifejezés legkorábbi használata szintén Ignatius által született, i.sz. 100 körül.
    Mint a judaizmus (zsidó vallás) és az iszlám, a kereszténység is egy Ábrahám-utáni vallás.”

    és a lényeg:

    „Kereszténnyé a vallás kialakulásának korai szakaszában csak és kizárólag szegény zsidók válhattak. (!!!!!)

    „Ennek megváltozása az úgynevezett páli fordulatnak köszönhető. Pál apostol úgy vélte, hogy a kereszténység ebben a formájában nem lehet több, mint egy elszigetelt zsidó szekta. (!!!!!)”

    „Ahhoz, hogy a kereszténység világvallássá válhasson, Pál apostol a zsidók számára pogány népek (például a görögök) körében is elkezdte a keresztény hit terjesztését. A kereszténység későbbi államvallássá válásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Pál apostol már nem követelte meg a gazdagoktól a vagyonuk szétosztását (mint ahogy azt Jézus megkövetelte tőlük, és ami igen népszerűtlenné tette a kereszténységet a tehetősek körében), hanem elég, ha adakozik, alamizsnát ad. Az új hit csak a páli fordulat után kezdett el beszivárogni a vagyonosabb rómaiak közé is, ami így a kereszténység világ -és államvallássá válásának alappillére volt.”

    Szóval ez a zsidó vallásnak egy másik, újjabb ága volt. A kereszténység mostani formája sokkal késöbb történt.

    Most már érti?

  • Jávorszky Mária,az elmebeteg náci a Kurucinfóra linkeljen!

  • asher alexander

    kedves kanadai!
    ha netan igy se erti a bodamarcsi,akkor legkozelebb,szamolj be neki Theodosius Bizanci kereteny csaszarrol!de akar Nagy-Constantinusrol ha tetszik!
    ahogy en emlekszem O volt az elso Kereszteny Romai csaszar!
    ———————————————————egyetlen icurka-picurka javitas csupan!
    nem az „Abraham utani vallas”-rol van szo!
    az Islam,a Judaizmus,a Keresztenyseg mind Avr’ham OSAPATOL szarmazik,akinek ket fia volt,;
    Yichaak,es Is m’EL!
    Yichaak-(kesobb az UR-tol megkapja az „Is r’EL”=aki harcol I.-stennel,nevet)- a zsido vallas megalapozoja!
    mig Is m’EL=aki Istenre hallgat,az Islam vallase!

  • Jávorszky Mária szégyen hogy ön van,létezik!

  • Jávorszky Mária

    carey200! Én hűségesküt tettem a KMH-ra.

  • Jávorszky Mária

    izrael! Ady Endre a zsenialitásának őrült extázisában hol védi,s hol bántja a magyart. Szeszélyes, ellentmondásos, politikától és hangulattól függő labilis személyiség,ezért képtelen volt kifejezni egyértelműen, félreérthetetlenül magyarságát, mert semmihez és senkihez különösebben nem kötődött, ellenben pl.Petőfivel.

  • Hulye facok a flasmobotokkal.

  • Kovács Éva
    2012 december 2
    1:15 du.

    Évike, tőled szánalmasabb báb nem igazán van a KMH-n.
    Még egy értelmes, logikus mondatot nem olvastam tőled, csak a gyűlölködést. Máriának a kisujja is többet ér nálad, csak miheztartás végett mondom.

  • asher alexander
    2012 november 30
    10:07 du.

    Szánalmas, hogy már csak gyűlölködésre futja, emberi szót nem hallottam még tőled. Pedig azt gondolná az ember, hogy a te korodban már képes mindenki tisztességes módon viszonyulni másokhoz. Itt van a példa, hogy mégsem.
    Elgondolkodtó, megdöbbentő ez a minősíthetetlen, megmagyarázhattalan gyűlölet, ami minden kommentedből árad.

  • Jávorszky Mária

    Dakota,Jimbó és a többi 56-s hősökhöz szólunk!
    PESTI SRÁCOK!
    Hálásan köszönjük nektek, hogy életetek árán is védtétek a HAZÁT!
    Esküszünk a magyarok Istenére, hogy amit 56-ban ti elkezdtetek azt mi most befejezzük, nem fogjuk hagyni, hogy kárba vesszen az 56.hősök szabadságharca!
    Meghalunk a HAZÁÉRT ha kell, boldogan!
    Eltakarítjuk az ellenséget magyar földről örökre!
    ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!

  • asher alexander

    jaworszky!
    a vegerol-(a szebb jovot utan!)-valahogy loefelejtetted odairni,; kitartas!eljen szalasi!

  • Jávors@ar: Végre egy jó ajánlat! „Meghalunk a HAZÁÉRT ha kell, boldogan!”
    —-
    Akkor nosza neki, tedd meg rögtön! Конец фильма

  • Ez a Jávorszky meg az elvbarátai szövrohamot fog kapni, ha látni fogják, hogy Magyarország egyre süllyed a gyűlölet mocsarában, ugyanakkor Izrael tovább emelkedik,ellenségeinek legnagyobb bosszúságára. Vigyázzanak azok akiknek a zsidók bármilyen listázása jut eszébe, ma már ők is kerülhetnek olyan listára mint a terrorista vezetők. Nem lesz egy leányálom.

  • Jávorszky Mária

    Alex22 ! Azt a listát ti találtatok ki. Listáról szó sem volt. Szégyelljétek magatokat magyargyűlölő szarkavaró rasszisták.

  • asher alexander

    hat igen!egy-egy ilyen terrorista lista tagjait mar ki is fingattuk!!most jon a tobbi!!szep sorban ahogy illik!!
    nalunk ezt ugy hivjuk,;-„ellimination ciblee”-

  • az Islam,a Judaizmus,a Keresztenyseg mind Avr’ham OSAPATOL szarmazik,asher alexander
    2012 december 1
    9:42 du.Szép lenne,ha igaz lenne,csak hogy megelőztek a sumerok.

  • hat igen!egy-egy ilyen terrorista lista tagjait mar ki is fingattuk!!most jon a tobbi!!szep sorban ahogy illik!!
    nalunk ezt ugy hivjuk,;-”ellimination ciblee”-asher alexander
    2012 december 3
    8:13 du.Nálunk meg úgy hívják hogy kinyalhatod.

  • asher alexander

    eppen ma este volt az ARTE csatornan egy magyarorszagrol szolo dokumentum film!!az orbanfuhrer es az altala vezetett fasizalodo kormanyzatrol szolt!!
    onmagaert beszelt a film!!
    megszolaltak benne MINDEGYIK OLDAL-(igy a Gyongyosi Marton is!!!)-KEPVISELOI!!!

  • asher alexander

    cupido,;-
    nyasgem!!!100% kosher!