Horn Gyula és Antall József a két kedvenc, Orbán Viktor pedig a legrosszabb miniszterelnök

2012 december 10 2:35 du.32 hozzászólás

A Tárki ma közzétett felmérése szerint ha a rendszerváltás utáni miniszterelnököket pontozzuk, a magyarországi lakosság az első helyet Horn Gyula szocialista, valamint Antall József Magyar Demokrata Fórumos kormányfőknek adná. Miközben holtverseny alakult ki a két ex-miniszterelnök esetében, Orbán Viktor, Magyarország  jelenlegi kormányfője, utolsó helyen van. Nála még Gyurcsány Ferenc ex-szocialista miniszterelnök is kedveltebb. Azzal, hogy a Fidesz a demokratikus ellenzék  táborába terelte a mai nap folyamán híd, kormányhivatal és campus-elfoglalásokkal, illetve csak nem ezer demonstrálóval a Kossuth téren tüntető egyetemi hallgatókat, a kormányfő és a Fidesz-rendszer megítélése valószínű, hogy tovább zuhan.

A Tárki öt fokos skálán mérte a magyar kormányfőket, amiben az öt volt a legmagasabb pontszám. A felmérés szerint Antall József konzervatív (1990-1993) és Horn Gyula szocialista (1994-1998) kormányfők voltak a legtehetségesebb miniszterelnökök. Horn és Antall egyaránt 2,89 pontot szerzett.

A második helyen Bajnai Gordon balközép kormányfő (2009-2010)végzett, összesen 2,79 ponttal, harmadik helyen pedig Orbán Viktor első inkarnációja, 1998 és 2002 között. Orbán 2,76 pontot szerzett.

Az első Orbán kormányt Medgyessy Péter teljesítménye követi. A 2002 és 2004 között regnáló szocialista kormányfő 2,70, mögötte pedig Boross Péter MDF-es miniszterelnök 2,65 pontos eredményt ért el.

Az utolsó helyért a második Orbán és  Gyurcsány Ferenc szállt versenybe. De végül Gyurcsány (2004-2009) 2,39 pontot, Orbán pedig 2,35 pontot kapott.

„Ezek az eredmények arra is utalnak, hogy a kilencvenes éveket ma egy kicsit boldogabb évtizedként látjuk a miniszterelnökök munkáin keresztül, mint a következő évtizedet”–írja a Tárki.

A közvéleménykutató cég még hozzátette: miközben a fideszes szavazók 80 százaláka értékelte jónak az első Orbán-kabinet teljesítményét, a második ciklussal már sokkal kevesebben (60 százaléknyian) vannak megelégedve.

A szocialista szavazók táborában Horn Gyula volt a legnépszerűbb miniszterelnök. Őt követte második helyen Bajnai , aztán harmadik helyen Medgyessy. Gyurcsány megítélése 43 százalékuknál volt kedvező.

Közben azt is tudjuk, hogy a Magyar Szocialista Párt vasárnap a szolnoki időközi önkormányzati választáson lesöpörte a fideszes jelöltet az asztalról. 2006 óta a Fidesz uralta ezt a körzetet, most azonban szocialista kézre került. A 12-ik választókerületben kiírt vokson a szocialista Petrovay Zoltánra 703, a fideszes Hegyiné Mladoniczky Évára 531 szavazat érkezett.

32 hozzászólás

  • Puchert János

    Vajon ezek után lehet még 2/3-ról beszélni, azt hiszem nem, egyébként nem Sopronról van szó hanem Szolnokról ott nyert a szocialista jelölt. De van egy másik hír a vasárnapi tüntetés után újabb gárdistákat avattak rendőri felügyelettel, tehát a két pofon még mindig nem csattant el.

  • Christopher Adam

    Kedves János,

    köszönöm, valóban Szolnokról van szó! Elirtam.

  • Azért igen furcsa értékítélettel bír az istenadta nép, hogy a nulla Boros Pétert többre tartja Gyurcsánynál…

    Én Gyurcsányt kivenném az ilyen felmérésekből, mert az ő nép általi negatív megítélésében legnagyobb szerepet az éveken át ellene folytatott pszichoterror játssza, aminek hatása máig nem múlt el, de a valóságos teljesítményéhez nem sok köze van. A róla alkotott véleményt olyan mértékben határozza meg az emberek fejébe vert hazugságok és aljaskodások tömege, hogy nem lehet mérvadónak tekinteni egy összehasonlításban.

    És hát Medgyessy… máig bennem van Lendvai Ildikó jellemzése Medgyessy utolsó hónapjairól: egy fáradt ember szomorú vergődése. Ennél találóbban nem lehet elmondani, hogy Medgyessynek nagy volt a kabát. Hogy Parkinson kifejezését használjam: a miniszterelnöki funkció messze túl volt a kompetenciamaximumán.

  • De hát ezt mindenki tudja, hogy Orbán a rendszerváltás utáni miniszterelnökök sorában legutolsó helyen kullog. Nem csodálkozom, hogy ez egy közvéleménykutatás alkalmával meg is lett erősítve.

  • cornelius
    Bár egyetértek, de igen érdekelt volna egy TAVALYI ilyen felmérés is. Mert akkor még Orbán jobb helyen állhatott, de fáradhatatlan munkával küzdte le magát a békapopsi alá.
    Tulajdonképpen igaza volt Mesterházynak, amikor az EM 2 évben nem nagyon nyüzsgött az Mszp-vel. Nemők jöttek fel – a fidesz süllyed a dilettáns kormányzásuknak „köszönhatően”
    Ő is rendíthetetlenül bízott Orbán lúzerségében, aki fáradhatalanul „harcol” tovább. Mert van még lejjebb is!
    Ezért érdekelne egy jövő évi ilyen felmérés is.

  • Pucher Jánossal egyetértek!Igen gárda avatás volt,rendőri felügyelettel!Ennyit a Rogán és a fidesz kettős beszédéről!Ő hozta létre azt a csoportot hogy a hőn áhitott hatalomhoz hozzájusson!ez a nagy fülke forradalmár nagy átverése volt!Abban is egyetértek hogy a rendszerváltás után a legnépszerübb Horn Gyula volt és van.Nekem Antal már kétséges?Corneliusnak igazza van hogy Gyurcsányt kivenném ebből az értékelésből,mert még mindig mindenért őt hibáztatják,pedig ahol megjelennik ott népszerüségnek örvend.Még mindig sok embert tud megmozgatni.Én egy hiteles,korrekt,emberséges embernek ismertem meg,még a fidesz hecckampánya,átverése ellenére is.Merte vállaln iil. meri mai napig is vállalni a negativ intézkedéseit.A nagy ,,fülke forradalmár”embertelen,hiteltelen,álszent emberi lény,aki a szegényekről a nem létező bőrt is lenyuzná,mig a gazdagoknak tömi a feneketlen zsebüket!S ez a felháboritó,mert az esküjét nem erre tette,hanem hogy a nemzetét,hazáját és népét szolgálja.Neki a szolgálat a népnyuzását jelenti?Amennyiben jól belegondolok már az egész parlament müködése nem jogos,mert nem a fideszes alkotmányra tették esküjüket!Erre remélem az alkotmányjogászok majd válaszolnak!

  • Orbán a távhődíjakat is csökkenti http://mno.hu/belfold/orban-a-tavhodijakat-is-csokkenti-1123641
    Lassan mondom….
    A szocialista kormány nyolc éve alatt 15 alkalommal drágult a gáz, az ára a háromszorosára, az az 300%-al nő!!
    Az áram ára „csak”két és félszeresére, 250%-al emelkedett!
    Vajon mindez…. a dübörgő gazdaságnak, és a száguldó döglött ”szocialista-pannon pumának” „köszönhetően”!?

  • Horn Gyula egy nagyon fontos dolgot mondott Orbánnak 1998-ban:

    „Nagyon kérem a Fideszt, akármilyen pozícióban lesz, ne tekintse az embereket kísérlet nyúlnak, vagy tengeri malacnak. Az embereken nem szabad kísérletezni. Nem szabad csak a változtatás kedvéért változtatni.”

    Látjuk, bőrünkön érzékeljük, hogy Orbán nem fogadta meg Horn intelmét, pedig az elődöktől tanulni nem szégyen, megy a saját buksija után. Ne feledjük, 2006-ban már neves európai vezetők nem álltak vele szóba látogatásuk alkalmával. Mégis elérte, hogy az akkori tevékenységét ma a demokratikus erők ellen fordítja a közvélemény szemében. Az sem érdekelte, hogy a polgári köreiből kinőhetett egy szélsőjobboldali, antiszemita párt, ma azt is a baloldal rovására akarja írni.

    Miért van ez? Kijelentette, ő miniszterelnöknek született, nem is tudna mást csinálni. Ha nem az ő szájából hallom közvetlenül, nem is hiszem el. Az jutott eszembe: „Óvakodj a törpétől!” Az ilyen küldetéstudatot nem lehet a demokráciával egyeztetni, az ilyen embert, aki mindenki mást ki szeretne zárni a hatalomból, nem tudom demokratának látni, hiába állítja magáról.

    Horn Gyulát a hazai közvélemény egy része (bolsevik-pufajkás) múltja miatt nagyon nem kedveli, de a fejlettebb nyugati demokráciákban előkelő helyen szerepel és tisztelik, hiszen tudatában vannak, hogy ő maga többet tett a demokratikus átalakulásért, mint az egész mai, innen-onnan összeverbuvált fideszes bagázs.

    Néhény azok közül, akik pálcát törnek ma Horn Gyula felett:

    Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
    Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
    Pintér Sándor – MSZMP titkár
    Martonyi János – MSZMP-tag
    Járai Zsigmond – MSZMP-tag
    Varga Mihály – KISZ-titkár
    Matolcsy György – MSZMP-tag
    Boros Imre – MSZMP-titkár
    Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
    Harrach Péter – MSZMP-tag
    Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
    Fónagy János – MSZMP-tag
    Deutsch Tamás – KISZ-titkár
    Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
    Kerényi Imre – MSZMP titkár
    Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
    Pozsgay Imre – az MSZMP KB és PB tagja
    Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

  • MAGYAROK!!!
    A kommunisták=szocialisták tettei… a magyar nép, a magyar fiatalság, a magyar családok ellen
    Soha ne feledjétek el mit csináltak, nagy szüleinkkel, szüleinkkel, testvéreinkkel, a magyar fiatalokkal, a családokkal a
    kommunista=szocialista gyilkosok!!! http://www.patriotaeuropa.hu/?p=13835

  • A 2010-es választások után mindenki csodát várt Orbán Viktortól, és ma, bő két évvel a szavazófülkékben végbement forradalom után egyértelműen megállapíthatjuk, hogy a csoda csakugyan bekövetkezett.
    Ha ismerjük az MSZP-SZDSZ kormányok által ránk hagyott terheket, ha ismerjük az nemzetközi gazdasági helyzetet (Orbán Viktor hivatalba lépése után néhány héttel Görögország összeomlott és elkezdődött az európai adósságválság), hálás szívvel megállapíthatjuk, hogy nincs a világon még egy államférfi, aki spirituális eszközökkel – mert hiszen anyagiak források nem álltak a kormány rendelkezésére – olyan grandiózus mentő-, szervező- és építőmunkát tudott volna végrehajtani, mint Orbán Viktor. Ha valaki széttekint a világban, megállapíthatja, hogy körülöttünk recseg-ropog minden, országok omlanak össze, kormányok buknak meg, milliók süllyednek hosszantartó szegénységbe.
    A mediterrán országokban a munkanélküliség évtizedes rekordokat dönt, a szociális juttatások soha nem látott mértékben csökkennek, százezrek tünetnek folyamatosan.
    Az utcákon egy összeurópai forradalom szelei fújdogálnak. Orbán Viktornak köszönhetően Magyarország volt a közelmúlt években a maga szűkre szabott határai közt a belső rend és nyugalom szigete.

    Így éreztük mi, akik benne élünk, és ezt állapították meg mindazok az idegenek is, akik nálunk megfordultak.

    A bölcs magyar nép bízik Orbán Viktorban, mert benne látja a rend, a biztonság és a gazdasági stabilitás legfőbb őrét.

  • Én úgy közelíteném meg a rendszerváltás utáni Magyarország gazdaság (mostani) helyzetét, hogy melyikük volt a legkártékonyabb m.elnök.
    Amikor vállvetetten Torgyival OV elkezdetek pufajkázni és „a miniszterelnőők monngyon le” szajkózásukat, Antal József úgy vélekedett, hogy „a Viktorunk több kárt fog okozni,az országnak, mint a második Világhábórú”.
    Azt hiszem nem kell nagyon sokáig számolni, mert ott vagyunk! A magyar gazdaság majdhogynem egy hajszálon függ, mint a várnai csata. És a tomori büszke vezér rájött, hogy ez nem egy húsvéti körmenet, mely után a hívek egy ostyát kapnak és „büszke vezér” benyakalja a kupában lévő piát.
    A „fülkeforradalom” óta a gazdasági minisztertől, a nemzeti szalaggal átkötött söralátétről mondottak óta egy épkézláb mondatot nem hallottunk.
    És most már, b@zmeg van!

  • noch dazu, a kormányszóvivő, a szőke szenátorinya simán belehazudja a köz pofájába, hogy bizony, ők a nem tandíj bevezetésével megnyitották az utat a felsőoktatásban részt venni kívánók előtt, hiszen nagyon demokratikusan ott van nekik a diákhitel – némi röghöz kötöttséggel fűszerezve – ami lehetővé teszi, hogy a diploma megszerzése után mindjárt több milliónyi adóssággal vágjanak neki az életnek, különösen úgy, hogy még munkájuk se biztos, hogy lesz!
    hozzáteszi nagy pimaszul, hogy legalább megszűnik a kényelmes egyetemi langymelegben a több éves, felesleges dagonyázás!
    hiába, na, ha egyszer szőke valaki, akkor nagyon szőke!

  • Holott a TÁRKI tulaja Orbán Viktor baráti köréhez tartozik.
    Állítólag.

    Libáska:
    Lassan mondom : húzzálmán el a szoc-demagógiáddal valami hitlerista oldalra köcce.

  • Egyébként jellemző a turulban-születettek politikai-társadalmi és fejbéli sötétségére hogy Antall Józsit így ítélik meg. Ha csak kicsit is gondolkodnának és utána olvasnának akkor világossá válna előttük hogy az MDF AKKORI országlása alapozta meg a MOSTANI nyomorult helyztünket !

  • Libáska :
    ITT vannak a te országromboló komcsijaid , lehet rajta csámcsogni:
    Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
    Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
    Pintér Sándor – MSZMP titkár
    Martonyi János – MSZMP-tag
    Járai Zsigmond – MSZMP-tag
    Varga Mihály – KISZ-titkár
    Matolcsy György – MSZMP-tag
    Boros Imre – MSZMP-titkár
    Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
    Harrach Péter – MSZMP-tag
    Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
    Fónagy János – MSZMP-tag
    Deutsch Tamás – KISZ-titkár
    Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
    Kerényi Imre – MSZMP titkár
    Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
    Pozsgay Imre – az MSZMP KB és PB tagja
    Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

    Na csak miheztartás végett mondom te szerencsétlen !

  • Libás Gordon
    2012 december 11
    4:47 de.

    Figyu!

    Vajon ezekről nem jut eszedbe semmi, csak Bajnaiék?

    Sárazsadány,- Felcsút,- Puskás Akadémia,- földbérlet,- 50 év,- ne mi nyerjük,- oligarcha, föld,- demosztokrácia,- Simicska,- Köz(gép)társaság,- Orbán,- MOL,- OTP,- Nyerges testvérek,- CBA,- Lázár fívérek,- Manyup., -nyugdíj,- Kaja Ibrahim,- székház,- Fidesz,- 0%,- KDNP,- Lázár,- KE?, -16% adó, – Varga T.,- Kövér Sz.,- Kövér L.,- Horthy,- Orbán Gy.,- kőbányák,- Kossuth tér,- Károlyi szobor,- József Attila szobor,- Kossuth szobor,- Moszkva tér,- Széll K. 1.0, 2.0,- TEK,- gárda,- két pofon,- Nyírő,- AB.,- médiatörvény,- MNB,- bóvli 4X,- Matolcsy,- unorthodox,- államcsőd,- fasiszta,- Néró,- Puskás-hagyaték,- náci,- Kósalala,- Szíjjlepubi,- EU,- €,- korrupció,- Tömjénzsóti,- tabletta,- budiforradalom,- 300Ft.,- adócsaló,- kék cédula,- plágium,- NER,- NENYI,- tákolmány,- Hoffmann,- egyházak,- Polt,- közmunka,- 6-7%,- atomrobbanás,- gazdasági csoda,- 1 millió,- Kubatov,- hazudik,- hadüzenet,- etc, etc.

    Természetesen nem kell “áthallást” keresni e szavak, nevek között, – de, ha valaki talál, az nem a véletlen műve! (gondolom) Természetesen a sor közel sem teljes, de, hát ki emlékszik minden “piszlicsáré” dologra?
    Te ezekben bízol? 🙂

  • Kedves Ille Pista!

    Az még hagyján, hogy valaki szőke, nekem is volt dolgom olyannal, jó testes volt, csak hideg. Az viszont nagyon irritál, ha az illető egyszer vörös, majd barna és úgy szőkésedik neki. Az ember ilyennel nem tudja, mikor, hogyan végezze a dolgát, nehogy lerúgja az ágyról, aztán mehet a szomszédasszonyhoz kuncsorogni.

  • Kedves Ódor György,Prixi,Geyza,Raptor!teljes mértékben igazzuk van!Azt nem értem hogy ezeket azok az emberek nem látják v. nem tudják amikor itt gyülölködve a nem valós dolgokat állitják?

  • Libás Gordon
    Nem öncélúan, hanem a világpiaci árak alakulásának „köszönhetően” emelgettek. Merthogy kapitalizmusban élnénk, vagy mi a francban, ahol az árakat nem Orbán hasára paskolva kell megállapítani. Ha eltérítik a piaci áraktól – a különbséget előbb-utóbb valakinek meg kell fizetnie.
    Egyébként meg azt sem feledjük, hogy mit műveltek ezek az emberek a zsidók deportálása körül, a javaik „elsajátítása” körül. Isten nem bottal ver!
    Ja, és ismerjük, hogy Európában az EGYETLEN ország Magyarisztán, ahol még mindig nem érték el a válság előtti szintet. Tudod ezért van az, hogy „rosszabbul élünk, mint 4 éve!”
    Egyébként ma találtak meg Gyöngyösön egy házaspárt, a saját lakásában megfagyva. Csapd Orbán számlájához – mi is azt tesszük. Persze a tüzelőn kívül libájuk sem volt.
    „Nincs szebb állat, mint a lúd,
    nem kell neki gyalogút
    hopp, a jégen mezítlááb
    úgy kiiméli a csizmáát”
    Béke és nyugalom szigete, mi? Tegnap csak párszázan tüntettek, holnapra szervezik a diákok a nagy tüntetést.
    El vagy te tévedve! A románokra is azt mondták, hogy a „puliszka nem robban” aztán csak kihámozták a Kárpátok Géniuszát az asszonykájával együtt a páncélozott autóból, és aztán ratatata!

  • Örülök az ujboli megjelenésednek Libàs Gordon !

    ORBÀN-MATOLCSY pàrosunk nélkül ottlennénk,ahova a Gyurcsàny-Bajnai az IMF-el szeretne bennünket làtni.
    A 2008-as kölcsönnel,annak visszafizetési hatàridejével,az orszàgkiàrusitàsàval és a problémàk szönyegalàsöprésével görögorszàgiàllapotokat akartak az orszàgnak a magyaroknak!
    kÜZDJÜNK A HAZUGSÀGAIK ELLEN!

  • Még mindig gondolkodok, hogy ez a Libás nevű izé ironizál-e, vagy tényleg így gondolja.

    Ha ironizál, akkor gratulálok, mert igen színvonalasan csinálja.

    Ha valóban így gondolja, akkor meg vak, süket és gondolkodásra képtelen.

  • Mostmár nem tudok mit mondani.
    ( Géjjza szomorúan csóválja a fejét , lemondóan ):
    Ez a Dénes egy közönséges idióta.
    Én még ilyet nem láttam.
    Komolyan…

  • Cornelius! Ez a libás nevű retardált véglény tényleg így gondolja! Már egy ideje itt rontja a levegőt, és csak ehhez hasonló marhaságokat képes írni. Nem vak és süket, hanem egy szociopata vadbarom!

    Geyza kollega! Döncike fondorlatosan ismét megszabadult az ápolóitól, és ilyenkor aztán tombol a kis elmebeteg de nyugi, hamar rálelnek mert mindenhova oda rondít!:)

  • Ejnye Géjjza, a farkadat csóválnád inkább a fejed helyett, örömödben! Nem látod, az ilyen ERŐS emberek csak azt szajkózzák, amit a hirtévében hallanak, meg a szőrös cöf felragasztgatat a buszokra? Mingyá gyünnek a nyóc évvel, oszt’ mi meg szégyelhetjük magunkat, mert a végén, ha már mást nem tudnak, lekomcsizzák még a tejesüveget is, mintha menstruálna. Komolyan…

  • Geyza
    Mert nem látogatsz elég szorgalmasan el a Mandinerre. Ott az ilyenből 12 egy tucat! De akad még ennél is eszementebb is.
    cornelius
    Egyébként igazad van, ez a mondata: „ORBÀN-MATOLCSY pàrosunk nélkül ottlennénk,ahova a Gyurcsàny-Bajnai az IMF-el szeretne bennünket làtni.” felveti a tényleg hülye vagy csak teszi magát kérdést. Mert tényleg ezek nélkül az eszementek nélkül ott lennénk, ahol a demokratikus vezetők és az IMF szeretne látni: az élvonalban, ahova Bajnai felhozta az országot a válságkezelés közben. De ez tényleg hülye még a saját szövegének az értelmezéséhez is!

  • oR5BÁN SZÁMLÁJÁHOZ ÍRHATJÁK EZT IS: GYERMEKEK ÉS RÁKOS BETEGEK ÉLETE ÁRÁN TÁMOGATJA A KATASZTROFÁLIS MAGYAR FUTBALLT és a Simicska-klánt:
    http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/legyozte-a-jaszkarajenoi-kisfiut-a-gyilkos-kor-475397
    Tehát javult a gyerek állapota, szeptemberben megvonták a gyógyszert, decemberre már meg is halt. R.I.P. 11 évet.
    Na: így libázzatok a jövőben!

  • „A bölcs magyar nép bízik Orbán Viktorban, mert benne látja a rend, a biztonság és a gazdasági stabilitás legfőbb őrét.”

    Hogy te mekkora barom vagy.
    Elnézést.

    Egy olyan cikket olvas, amiből feketén fehéren kiderül, hogy a magyar nép ELUTASÍTJA azt a kóklert, azt a szaros kondást, a parvenüt, amelyik ráadásul elmebeteg.
    Síkőrült, egy idióta gazdasági miniszterrel, ketten nyomorba döntötte az országot, ellopott 10 milliárd eurót a nyugdíjra gyűjtőktől, megkárosított 3 millió embert, sarcokból, állandóan újabb és újabb adókból tákolja a gazdaságot, ami recesszióban van, visszaesett a magyar termelés, a mezőgazdaság nulla, a GDP közel két%-ot esett, és világszert nálunk a legmagasabb az általános forgalmi adó és az infláció.

    És nincs jogállamiság – új diktatúra van.

    Szétverte az egészségügyet, most a felsőoktatást teljesen, (éppen tízezrek tüntetnek, te barom, és erre azt írod, az ország „a belső rend és nyugalom szigete”.)

    Hazudsz, mint a patkány, itt belső rend és nyugalom 2002 óta nincs, amióta ez az elmebajos primitív bunkó nyüzsög: itt megosztás van, ellenségeskedés, gyűlölködés.

    Most meg éppen választási csalásra készülnek. Óriási választási csalásra, de résen leszünk, a világ közvéleményét is felhívjuk segíteni, titeket is kanadai tisztességes magyarok, és nem magyarok.
    Orbánt a sleppjével el kell (el fogjuk) zavarni.

  • Báró De Osgyani Bakos Róbert

    Orbán egy tetű, az MSZP-sekkel kollaboráló HAZAÁRULÓ ! Menekülnek a multik az országból, dübörög a gazdaság,ahogy csúszunk a lejtőn. Börtönt épít a nyomorult, nem gyárat !
    KELL NEKI A SOK INGYEN-RABSZOLGA, tömegével börtönzik be még a legkisebb szabálysértést elkövetőket is. Az új Szabálysértési Törvény annó 2012 „mini” BTK. Zabálja ám az Orbán a Xanaxot marékszámra !!! Pszichopata tolvaj !

  • Báró De Osgyani Bakos Róbert

    NEM MELLESLEG: Csalással győzött a FIDESZ !!!

  • Bezzeg Horn és Bajnai. Tény, hogy mindketten szépen énekelték az Internacionálét. Ettől pozitívabb nem jut eszembe róluk.