Elegünk van abból a játszmából amit a fideszesek folytatnak Kanadában

2012 december 17 4:44 du.70 hozzászólás

Szombati cikkünk után Bede-Fazekas Zsolt, a Torontói Független Magyar Rádió műsorvezetője terjedelmes levelet intézett Göllner Andráshoz, a KMH szerzőjéhez, illetve a Kanadai Magyar Demokratikus Charta alapítójához. A bevallottan Fidesz-párti műsorvezető nem járult hozzá a levél közzétételéhez, ugyanakkor Göllner András válaszát mindenképpen nyilvánosságra kívántuk hozni, hiszen abban nem csak a torontói rádiónak üzent, hanem a demokratikus magyarok ellen uszító nagykövetnek – Pordány Lászlónak – és a rendszerpárti Kanadai Magyarok Országos Szövetségének is. Az üzenet lényege: game over. Bár ezt talán nem csak az alábbi levélből sejthetik, hanem a budapesti forrongásokból is.

Göllner András

Kedves Bede-Fazekas Zsolt:

Ne haragudjon, de az én honlapomon semmit sem írtam magáról. A Kanadai Magyar Hírlapban közölt írásom minden soráért vállalom a felelőséget. Levelére most sajnos nem tudok válaszolni, mert személyes okok miatt egyszerűen nincs időm rá. Az okokat hadd ne részletezzem. De ígérem,visszatérek hosszú levelére, és a nyilvánosság elé fogom tárni válaszomat, hisz Ön már rég óta, jóformán hetente, teljesen egyoldalú módon, válaszra lehetőséget nem adva, gyaláz engem és társaimat rádió-műsorában.

Merjünk bátran beszélni egymással, mindenki előtt. Kérem, tegye lehetővé levelének közzétételét a Kanadai Magyar Hírlapban. Ne titkolózzunk. Én ezért is kértem, hogy Christopher Adam közölje Önhöz írt mai soraimat.

Kedves Bede-Fazekas Zsolt. Előre bocsájtom – nem az életpályáját kritizáltam a KMH-ban közzé-tett írásomban, hanem azt a magatartást, ahogy a másként gondolkodó demokratákkal bánik rádió-műsorában. Azért mert nem a FIDESZ-hez húz a szívünk, mert nem Orbánt tartjuk a Magyarság megmentőjének, nem kellene bennünket hazaárulóknak, az ördög szolgáinak, a közösségbomlasztóinak minősíteni. Gyávaságukat az bizonyítja, hogy egyetlen alkalommal sem reagáltak kérésünkre, hogy üljünk egy asztalhoz és békésen, civilizált módon beszéljük át a magyarországi politikai helyzettel kapcsolatos eltérő nézeteinket. A sértegetést, lejáratást, a kirekesztéstnem én, nem mi kezdtük, kedves Bede-Fazekas Zsolt. Ez az Ön műfaja.

Nálam csak most telt be a pohár. Elegünk van abból a játszmából amit Ön és társai folytatnak a haza, a kereszténység, vagy az emberek nevében. Az a játszma amit Ön és a KMOSZ folytat az, ami megosztja, bomlasztja közösségünket. Tessék felvállalni a vitát, a párbeszédet, a politikai versenyt, tessék betartani a civilizált politikai diskurzus etikai játékszabályait. Akkor lesz fejlődés, békés együttélés a kanadai magyar közösségben ha Önök készséget mutatnak arra, hogy tiszteletbe tartják az egyetemes és kanadai politikai kultúra normáit, amelynek az egyik alapköve az eltérő politikai nézetek szabad, torzításmentes megmérettetése. Akkor lesz megbékélés, ha a KMOSZ vezetői,vagy Magyarország nagykövete, nem a faji gyűlöletet keltő Morvai Krisztinákat, vagy Raffay Ernőket hívogatja ide Kanadába okoskodni egyházaink auláiaban, hanem azokat akik az egyetemes demokratikus elvek betartáséért, az emberi méltóság tiszteletben tartásáért küzdenek.

Akkor lesz megbékélés, ha a KMOSZ vezetői nem olyan gyűlöletkeltő fasisztáknak küldözgetnek üdvözlő táviratokat mint Bencsik Andrásnak, a FIDESZ egyik prominens és e héten államilag kitüntetett személyiségének, aki a nyilvánosság előtt Kertész Imre Nobel díját egy tál fekáliához hasonlította, és a mai napig azt a rendszert dicsőíti mely egy millió magyar ember halálát okozta a huszadik század közepén. Kedves Bede-Fazekas Zsolt. Akkor lesz megbékélés és összetartás a kanadai diaszpórában, ha Ön és az Ön által dicsőített KMOSZ tiszteletbe kezdi tartani a másként gondolkodó kanadai demokraták politikai és emberi méltóságát. Amíg ezt nem teszik meg, s zámoljanak azzal, hogy mi is járatni fogjuk a szájunkat, és egyre erősebben, egyre nagyobb nyilvánosság előtt.

Üdvözlettel,

Göllner András

70 hozzászólás

  • Jávorszky Mária

    Göllner András!
    Ki nem szarja le, hogy maguk meddig jártatják a szájukat? Akár ítéletnapig!
    Tényleg azt hiszi, hogy a számtalan aljas hazug rágalmazás és lejáratás után valaki is magukkal ezek után szóba áll?
    Maguknak hamarább kellet volna ezen elgondolkozniuk.
    Még hogy egy asztalhoz! Kivel? A saját ellenségeinkkel?
    Csak nem gondolja komolyan?

  • Nagyon jol fogalmazott és összefogott ez a levél, kàr, hogy nem olvashatjuk azt,amire ezeket vàlaszolta!
    – Amit nem értek: ha Göllner Andràs személy szerint kapott egy privàt levelet Bede-Fazekas nevü feladotol, vagy ha én irok neki levelet:akkor az Göllner Andràs tulajdona, neki szol,és annak mutatja meg, akinek akarja.
    – Lehet, hogy nem igy van,-nem kötekedni akarok, csak kérdezem.

  • Kerekes Sandor

    Mi tortent Andras?
    Elment az eszed, olyan levelre valaszolni, ami nem jelenhet meg? Velemenyem az, hogy ha Bede ragaszkodik az irashoz, akkor azt a levelet kimeletlenul kozolni kell. A kockazat az ove! Vagy ne irjon maskulonben, (ez lenne az idealis megoldas,) vagy irjon olyasmit, ami kibirja a kozlest es nem kell szegyenkeznie miatta. Velemenyem az, hogy kozold a levelet ha tetszik az neki, ha nem. Legfoljebb azt kockaztatod, hogy legkozelebb majd nem ir. Hu de borzaszto lenne!
    A masik, meg fontosabb eszrevetelem az, hogy az az „egyseg” amelyet ennek a csoportnak a bevonasaval valositanank meg, nem erdemli meg, hogy letrejojjon. En nem akarok egysegbe forrni mindenfele szedett-vedett nacikkal, fidesznyikekkel es meg csak egyszeru nacionalistakkal sem. Nem tudom, hogy abba a kepzeletbeli egysegbe szamitottal-e ram is, de, fajdalom, a Bedet is magabafoglalo egyseg szamomra nem rejt semmi atrakciot. Ott kerulom ahol erem.

  • golner nekem meg most elegem beleloled es az egesz Magyarorszagot kirabolni akaro egyugyu tarsasagodbol. Te magyarnak egy nulla ()) vagy!!!!!!!!! Ezen a piros salad sem segit. Sokat kell meg tanulnod, hogy BEDE-vel egy napon emlegessunk!!!!!!!! Az a kisebbsegi erzesed, ami vegigvitt egesz eleteden????????????????

  • Javorszky

    ki az ellenseg? definiald, ha lehet, hogy ki (kik) az ellenseg!!! milyen harcot vivunk? kik es mit kepviselnek az egyik oldalon es kik, mit kepviselnek a masikon szerinted?

    Mohai te foldsotet gyoker

    a mostani part tagjainal senki nem rabolta ki jobban az orszagot, ez bizonyithato, mirol beszelsz papa? miert nem a sirkokeszito kisiparos szines, kepes brossurait lapozgatod INKABB?

  • a szocialista politikusok szerenyen eltek anno, orban meg az alcsuti putribol felkoltozott budara, ratette a kezet a foldekre, tokaji szolokre es kerdes lehet, hogy ki a rablo? valaki reszletezze mar Pinter mibol gazdagodott meg?

  • Kerekes Sandor

    Na, edes Mohaikam, igaza van! Eszebe ne jusson a cikk tartalmaval foglalkozni, az maganak tul magas amugyis. Maradjon csak a piros salnal! Mondja csak meg neki, ahogy megerdemli, hogy idetolakszik egy piros salban, amikor csokornyakkendot kellene kotnie.
    Nezze meg az ember!
    Ami viszont a tanulast illeti, persze, hogy Gollnerre raferne meg egy PhD, az ember sose tudhatja… a Bede az igazi, meg meltosagod, akik meg a gimnazium kornyeken sem jartak. Az a dofi!

  • JAJ de jó…jajjj de jóóóó…Mohainak végre most elege lett a lap egyik szerzőjéből.
    Akkor remélhettyük ugye hogy szeded innét a sátorfádat ugye..mondd hogy igen…naaa lécci lécci lécci..

  • Néddmána !
    Nyilaskismariskát kiengedték a pszichó-megfigyelőből.
    Hát erre első útja nem ide vezet ?
    Mondd csak Mariskám :
    Hová vezet ez ? Így folytatod , egyszer majd csak benntartanak ! Picinyem.

  • Tényleg! Vajon mikor lesz hajlandó a magát önhatalmúlag „nemzeti oldal”-nak aposztofáló, műveletlen, tuskó un. „jobboldal” szóba állni a saját nemzetével? Szóba állni a nemzettel persze nem azt jelenti, hogy uralkodni rajta. De hát ezt ezeknek hiába is magyaráznám……………

  • Jávorszky Mária es Mohai BT tarsasag. ha nem szollaltok meg az szem baj, a baj az hogy baromsagokat mondtak, irtak.
    Apropo, Jávorszky Mária, vigyazzal mert gyonni kel es a Androvinovics atja mit fog szolni?

  • Milyen demokratak azok, akik nev nelkul merik csak felvallalni mondanivalojukat?

  • Sok ujat nem mond ugy sem Bede, hisz mint a papagaly csak ismetli a melymagyar ideologiajat. Mi hallottuk parszor Torontoban igy eleve keruljuk tarsasagat,kimelve magunkat a felesleges mergelodestol.
    Semmilyen tamogatoja nincs a /torontoi/Magyar Hazban az amok futasa miatt kevesen kedvelik, a clubja szuk barati kor.Hol van a regi szep idok mikor meg 100 ember is neha ellatogatott hozza……regen vege ennek a „dicso” korszakanak.
    Mamar csak mindenkibe belekot, mindenkit kritizal, csak azt nem veszi eszre ,hogy legalabb olyan vagy megkozelitoen olyan szinten kene lenni neki, mint akit kritizal.

  • Göllner András

    Kerekes Sanyi, Csillapodj már le fiú 🙂 Kicsit forrón eszed a kását. Az előbb lebonyolítottam egy gyors felmérést, és megnyugtatlak, nem ment el az eszem. Még itt van, de én lehet, hogy rövidesen el megyek….(Örülsz, Jávorszky Mari ???) Na, szóval figyelj, Sanyi. A párbeszéd, a politikai diskurzus nem jelenti azt, hogy lefekszünk vitapartnerünkkel. Nácikkal nem szoktam vitatkozni. Bede Fazekast nem tekintem nácinak. Egyoldalúan tájékoztatja szegény hazánktól elszakadt testvéreinket, és szeretném ha formát bontana. Szeretném őt népszerűbbé tenni – senki se szereti az egy kezű tapsolás hangját. Sanyi. Térj már észhez és menjél el Te is 🙂 Jó éjt.

  • Kedves András!
    Gratulálok!
    Én nyilvánosságra hoznám a levél tartalmát, h mindenki lássa, megértse, h mit tesz az emberek, nemzet megosztásáért a „nemzeti oldal”!

  • Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel.
    Valahogy Orbán Viktor került szóba.
    Az öreg paraszt így szólt: “Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-teknős.”
    Az orvos nem értette a meghatározást, így megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a “cölöp-teknős”.
    “Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek
    tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős,” – magyarázta az öreg paraszt.
    De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.
    “Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye.
    Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van,
    mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon,hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette.”

    Ez volt az eddigi legjobb magyarázat Orbán Viktorról.

  • Kedves Göllner Andràs!
    Amig Önök a védhetetlen elözökormànyokat védik/biràlat nélkül és a leszerepelt Bajnait ujbol az orszàgnyakàra ültetnék/,addig elkell viselniük a jogos kritikàkat.

  • Abban igazat adok hogy a levelet nyilvánosságra kell hozni,hiszen közszereplő s igy vállalni kell a tetteinek a súlyát!Szegény Jávorszky Mária!azt hittem hogy öntől örökre megszabadultunk.Bevallom tévedtem!Ugy láttom hogy az orvosának és a gyógyszerészének nem sikerült,s ezt sajnálattal veszem tudomásul!

  • Dénes ERÖS
    2012 december 18
    5:49 de.
    Azok a „jogos kritikák” mind hazugságok, fröcsögések!
    Illik tudni különbséget tenni!
    Már, ha ….
    Bajnai többet tett az országért, nemzetért egy év alatt, mint ez az elmebeteg Orbán hat év alatt!
    Ezt nem tudod észérvekkel megcáfolni!
    Látva szellemi nívódat – nem is csodálom!

  • Kerekes Sandor

    Kedves Andras!

    Nem kell azt az elmenest elkapkpdni.
    Viszont jo hir, hogy misszios munkara adtad a fejed es a vademberek megteritesebe fogtal. Nemes hivatas. Igaz, hogy en, mint regi tapasztalt misszionarius, tudnek neked meselni errol, meg a sok finom vacsorakrol, ahol a misszionariusokat felszolgaltak es megettek, de nem akarlak elkedvetleniteni. Te csak vegezd az Ur munkajat, azutan ha majd vagy elvegezted, vagy elvereztel, megemlekezunk rolad egy vidam kis Te Deum-mal.

  • Göllner András

    Kedves olvasók – Bede Fazekas Zsolt hozzám intézet magán levelének nyilvánossá tételéért Bede Fazekashoz forduljanak. Egyetértek Önökkel és nem értem miért kell eltitkolnia a nyilvánosság elől hozzám intézett sorait.

    Én csupán azért fordultam a nyilvánosság elé válaszaimmal mert tele a hócipőm a suskussal, az emberek háta mögötti levelezgetésekkel, játszmákkal. Meggyőződésem, hogy Christopher Adam főszerkesztő úr is hajlandó lenne leközölni Bede Fazekas sorait, hisz Ő is mint mindazok akik e lapnak a munkatársai a nyitott, bátor, félelemmentes vélemény-nyilvánítás pártfogói.

  • Göllner András

    Erős Dénes ! Amig Ön engem hazug módon az előző kormány védelmezőjeként éltet, és olyanokat állít rólam ami nem igaz, ne kedveskedjen nekem. Jó ? Akkor keressen amikor rá tért az igazmondás útjára.

  • Göllner András

    És utószóként már csak annyit – hogy valóban, sokkal érdekesebb és fontosabb témákkal kellene foglalkoznunk mint egy olyan hétköznapi üggyel, hogy egy kis torontói rádióműsor vezetője végre rászánja e magát arra, hogy szót adjon azoknak akiket majd egy éve, ellenszó nélkül gyaláz. Ilyen kérdéseket egy felnőtt, demokratikus közösségben nem kellene hosszan boncolgatni, vitatni, hisz a válasz annyira egyszerű. Remélem Bede Fazekas Úr rá tér a kiegyensúlyozott tájékoztatás útjára, remélem hallgatóinak esélyt ad arra, hogy rendszeresen, több szemszögből is elmerenghessenek a valóság sokszínű mivoltjáról. Remélem, hogy a folyamatos, és egyoldalú anyázás helyett valami más fog áradni Bede-Zsolt szájából ezek után. Lépjünk kérem….

  • Tisztelt Kanadában élő Orbanisták!
    Ha már olyan mértékben jónak tartják a Magyarországi folyamatokat akkor gondolom már csomagolnak és költöznek is „hazafelé”.
    Persze távolból a kibicnek semmi sem drága, de ha valóban komolyan gondolják én szívesen cserélek önökkel.
    Lakás van és a munkahelyem is átadom havi majd 400 kanadai dollárnak megfelelő fizetéssel.
    Igaz demagóg szöveget olyannak könnyű nyomni aki nem érintett.

  • Jávorszky Mária

    Göllner Bandi,2012.december 18.12:40 de.
    Nem örülök,meg fog ütni a dögunalom…

  • Szerintem korrekt és úriember dolog tiszteletbe tartani Bede-Fazekas kérését és nem hozni nyilvánosságra a levelét, jól cselekedett Göllner A. Nem fogunk a civilizált párbeszédhez közelebb kerülni, ha mindenki folyton túl tesz az másik udvariatlan, olcsó és alpári modorán, és ezzel mélyebbre süllyedünk, ráadásul csak emiatt még makacsabb lesz mindkét ellenfél és „csak azért se” nem fog senki leülni egymással civilizált diskurzust folytatni. Meg kell valahogyan találni a közép utat.

    Akik pedig azt állítják hogy muszáj így beszélni mert csak így érti meg a másik oldal, azok csak kifogást keressenek arra hogy jól elengedjék magukat és „kreativitásukat” így fejezzék ki 🙂

  • Pixi

    ugyvan, nagyon talalo a magyarazat!

  • Btk.178. § (1)

  • Ebből kifolyólag a válasz nem ér egy kalap szamócát sem.

    Happy Hannukkah, göllner.

  • Kanadai

    ez egyreszt igaz, en idonkent elvezem is, nem tagadom, masreszt viszont tenyleg nem lehet veluk normalisan beszelgetni es egy ido utan azert csak megunja az ember a felesleges probalkozast…ha igy meg ugy szepen, kormondatokban probalsz ertelmes szavakon keresztul hatni rajuk, AZT nem erti, sot, szerintem el sem olvassa, es valaszol valamit, ami vagy nem igaz es/vagy nem odaillo…de ha viszont azt irod neki, hogy elkussoljal mar abba a geci kurva naci anyadba….ennek minden szavat megerti! igy van ez!:)

  • Göllner András

    Köszönöm, az ünnepi jó kívánságokat, Dakota. A mi családunk a Karácsonyt szokta ünnepelni, de megtisztel, hogy zsidónak néz. Shalom 🙂

  • Kanadai.
    2012 december 18
    10:55 de.

    Kedves Kanadai, egyesek kultúrájának a trágárság az alapvető része. De erről nyilas misit, született csipke rózsát, lánykori nevén gedeont kellene megkérdeznie, hogy árnyaltabb képet kapjon ezügyben:)
    Kellemes, szép napot önnek:)

  • Göllner András
    2012 december 18
    3:22 du.

    🙂

  • Kedves „Antidemokraták”!
    Felesleges törekvés,hogy az „igazi”demokratákat megértsük,mert valójában nem tudják igazán mi az, hogy
    demokrata,a demokráciáról már ne is beszéljünk….
    Vitatkozni,érvelni nem lehet velük,mert a szerkesztők lekezelően kiosztják,míg az egyes „többdiplomás” hozzászólók
    rögtön lehülyézik,fasisztázzákstb.ha netán valamiben is eltér egyeseknek a véleménye az övéktől,az önkritikáról
    vagy az általuk támogatott pártokról nem is beszélve.
    Ők nyíltan állították,hogy szoros kapcsolatot ápolnak Izraellel…,amin nem is csodálkozom,de azzal a Ron Werber kampányguruval is, akinek a” továbbképzésére” járnak és „hiteles,korrekt”tanait fordítják le magyarra.
    Bár Werber ősei (dédszülők) is magyarok voltak…ő szegény? már nem tud magyarul ezért kell a tolmács…..
    A demokrata MSZP 2002-ben az ő „segítségével”győzött,és azóta sem fejlődött annyit,hogy most az ő szolgálatait mellőzze a következő választáson:
    önálló,felkészült és hazugság mentes kampányt folytasson!

  • Ja,és mi is mondhatnánk,hogy elegünk van abból,hogy a
    kinti „demokraták” hazugság kampányt folytassanak
    a MI ITTHONI magyarok országában.
    Nem akarják tudomásul venni,hogy kint is vannak „antidemokraták”….
    Ma küldtem a hírlapnak egy nem itthoni zsidó levelét,amelyben azt írja,hogy zsidó és nem zsidó békében él
    egymást tisztelve és készül a karácsonyra,valamint az ő hitét nem zavarja a karácsonyfa,illetőleg a keresztény szokások.
    Advent van, a zsidóknál Hanuka,a hitetleneknél mi?Legalább egy kis tisztelet és a sértegetés,uszítás felfüggesztése illő lenne!

  • Boda Marcsi

    Vegulis mi a baj?
    Meseljen arrol:
    -hanyan csalnak ma MO-n az adoval?
    -Orban: ne azt nezzek mit mondok, nezzek azt mit cselekszem.
    -Orban: Megvedjuk zsido onfitarasainkat. (hogyan)
    -Orban: rend lesz 2 heten belul. Rend lett?

    On szerint Orban, Kover es egyaltalan a fidesz demokrata?
    Kubatov lisrakrol mi a velemenye? Az demokratikus?

    Kerdezzek meg?

  • Bajnai Közel 7%-os minuszt „teljesitett” és nyugdijtcsökkentett 2009-ben,igy „stabilizàlta” IMF pénzével,legmelegebb jokivànsàgaival és utasitàsaival az orszàgot.Mint koràbbi gazdasàgiminiszter felelös volt az orszàg eladosodàsàért,gyengeségéért.A problémàkat a szönyegalàsöpörve meghagyta Orbànéknak.
    A 2008-ban felvett kölcsön visszafizetésével/2012-es kezdettel 2014 végéig a felét/a màsik idegenszivüvel -Simorral- és a mär gyenge-szintén-levitézlett Gyurcsànnyal az orszàg kényszerpàlyàra àllitàsàval és a-làthatoan- eljövendö uj kormàny bukàsànak elökészitését valoszinüleg igy akartàk elérni.
    Ilyen „teljesitményt” nevez a szoc-lib stabilizàcionak,amely még a kritikàjàig sem jutott el/Mesterhàzy,dr Vadai stb./.

  • Bercsényi János Sándor

    Kedves Erős Dénes úr!
    Amennyiben szajkózza a hivatalos Fidesz álláspontot, jó lenne pontosabban utána járni a valóságtartalmának. A felhánytorgatott hitel harmadát már az Orbán kormány hívta le, a másik harmadát Bajnai az MNB tartalékába helyezte és egy harmad volt az az összeg, amit felhasznált hiteltörlesztésre (kisebb kamatúra cserélte a nagyobbat).
    Abban egyetértek, hogy a szocialista kormányok végezhették jobban is végezhették volna a dolgukat, de ne felejtse el, hogy bármilyen változtatást akartak, a fidesz zsigerből megvétózott. Pl. szociális népszavazás
    A nyugdíjakat nem csökkentette, hanem a 13. és 14. havi javadalmazásokat szüntette meg. (persze csökkent a jövedelem, de nem úgy ahogy felhánytorgatják)
    Most a fidesz elveszi a gerincműtétes, vagy a féllábú és az Alzheimer kóros rokkant nyugdíját, mert szerintük rehabilitálhatóak. Meghagy nekik 40 000 forintot ami egy téli gázszámla ára. 🙁
    A 16%-os adóval a kispénzüek buktak, egyre többen nem tudják fizetni a számláikat, a nagyobb pénzűek meg százezrekkel keresnek többet. 🙁
    A többi magyarkodó kirekesztő hozzászólónak: a fideszesek konkrétumokban nem állnak le véleményt cserélni, ha valaki azt mondja, hogy ezt meg ezt rosszul csináljátok, a válasz te fogd be a szád mert komcsi vagy, kussolj mert jobbikos vagy te nem vagy magyar stb.
    A királyi média elhallgatja a tényeket, meghamisítanak adatokat, kiretusálnak embereket. Ez a szabad sajtó! Nem csodálkozom, hogy ugyanez megy Kanadában és máshol is. Pl. nem tetszik az RMDSZ, csináltatnak polgári pártot Erdélyben, mindegy, hogy ezzel veszélybe sodorják a Magyarok képviseletét a román parlamentben.
    Állandóan az megy, hogy a Gyurcsány hazudik. Szerintem meg minden politikus hazudik, csak az egy szem buta Gyurcsány jelentette ki. 🙂
    A drágalátos viktorka mikor mond igazat, amikor kijelentette, hogy ne foglalkozzanak azzal mit mond?
    Az öregekre, betegekre ráhúzzák a földet, de a sok százezer kilátástalan helyzetben levő fiatallal mi lesz?
    Írhatnám napokig, de ennyi. Szép napot.

  • Dénes ERÖS
    2012 december 19
    5:14 de.
    Setét vagy szép öcsém!
    És hazudozó! 🙂

  • Az én kommentem!
    „Döntsük le a totemokat és törjük szét a tabukat!
    Söt,tekintsük öket semmisnek.Egyszerüen fogalmazva:
    Legyünk inteligensek.”
    Pierre Trudeau, 1970

  • Kedves Boda Marcsi,

    az a bizonyos levél attól a zsidótol amiröl Ön ir, akit nem zavarja a Karácsonyfa meg ha azt mondják neki hogy Boldog Karácsony, az Ben Stein amerikai szinész levele, ami már évek óta (kb 2004, 2005) kering, most már magyar forditásban is. Ö egy konzervativ ügyvéd-politikus és szinész. Az a levele tulajdonképpen telejsen másrol szól mint amiröl most itt a cikkröl van szó, konkrétan arról hogy egyes amerikai republikánusok azt hiszik hogy „háboru van Karácsony ellen” ha itt-ott úgy dönt egy-egy önkormányzat, hogy mégsem állit ki karácsonyfát vagy ha azt mondják hogy „kellemes ünnepeket” „boldog karácsony” helyett.

    Sajnálom hogy Ön nem ért angolul, mert itt jól elmagyarázzák (humorosan) a helyzetet:

    http://watch.thecomedynetwork.ca/the-daily-show-with-jon-stewart/full-episodes/the-daily-show-with-jon-stewart—december-03-2012/#clip819226

  • Na Bumm,már megint elterelés…
    Ha valami igazság itthon is kiderül és egyeseknek kellemetlen,akkor nem arra válaszolnak,hanem egész másról
    hablatyolnak,mint pld.adó- csalás ami minden országban van és nem pártfüggő …..
    Egyébként itthon továbbra sem üldözi senki a normális zsidókat(a „fasiszta”kormányban is többen vannak!!!)csak az olyanokat üldöznék?(kik?) illetőleg ítélnék el(sokan),akik már szerencsére (szerencséjükre…)”kimenekültek”mint a genetikai „csoda” Kertész Ákos….

  • Boda Marcsi

    Ugy tunsz nekem, hogy klinikai eset vagy.
    Nem godolkodtal azon, hogy kezeltesd magad?

    Bumm

  • Kedves Tóth Jani!Válaszával egyetértek!

  • Bakos Róbert Miskolcról

    Tisztelt Szerkesztők és kommentelők ! 15 millió magyarnak kell összefognunk annak érdekében, hogy ez a minidiktátor eltűnjön a politika süllyesztőjében, mégpedig ÖRÖKRE ! A FIDESZ bebizonyította, hogy életképtelen és csak azért nyerte meg a választásokat, mert a választóknak nem volt választási lehetőségük. Csak egyet tudtak: Bárki, csak ne az MSZP ! Nem szeretem Gyurcsányt és pszichiátriai alapesetnek tartom, DE: Vitathatatlan TÉNY, hogy ő volt az első,aki bevallotta, hogy hazudtak éjjel-nappal. Ilyen kijelentés senki szájából nem hangzott el eddig. VAN ALTERNATÍVA, NÉPI ENGEDETLENSÉGI MOZGALMAT KELL INDÍTANI ÉS ADDIG NEM FIZETNI SEM ADÓT, SEM TB-T, AMÍG EL NEM SZÁMOL A KORMÁNY A BEFIZETETT JÁRULÉKOKKAL ! A Parlamenti őrség 40 milliárd Ft-ba került, én személy szerint nem fizetek azért, hogy újabb MAGÁNHADSEREG BASZTASSON KEDVE SZERINT.
    Csak tájékoztatásul: Megkérdeztem Pintér belügyminisztert, mikorra akarja megtisztítani a rendőrséget a bűnözőktől ? Válasz NINCS. 2006-ban olvastam egy újságcikket arról, hogy a 40.000-es rendőri állomány 15 %-a – és ez ORFK-s adat – BÜNTETETT ELŐÉLETŰ. Megjelent a „Helyi Théma” című lapban 2006 nyara körül. KÉRDÉSEM EZEK UTÁN: Ki védi meg a magyar állampolgárt a rendőrségtől ???

  • Bakos Róbert Miskolcról

    Az újságcikk címe: Gyakran törvénysértők a törvényőrök.
    Barátokat is keresek Kanadában, ha valaki kapcsolatba akar lépni velem megteheti: [email protected]

  • „Akkor lesz megbékélés, ha a KMOSZ vezetői nem olyan gyűlöletkeltő fasisztáknak küldözgetnek üdvözlő táviratokat mint Bencsik Andrásnak, a FIDESZ egyik prominens és e héten államilag kitüntetett személyiségének, aki a nyilvánosság előtt Kertész Imre Nobel díját egy tál fekáliához hasonlította, és a mai napig azt a rendszert dicsőíti mely egy millió magyar ember halálát okozta a huszadik század közepén.”

    „Kertész szerint Magyarországon a fiatalság „konformista és fasiszta”, erre pedig nincs magyarázat. Úgy véli, e tekintetben Magyarország egyedi eset Európában, amire szintén nincs magyarázat. Az író szerint a magyarok görcsösen ragaszkodnak végzetükhöz, végül pedig mindig elbuknak, és azt sem tudják miért. ”

    http://mandiner.hu/cikk/20120210_kertesz_imre_a_magyarok_vegul_mindig_elbuknak

  • Bakos Róbert Miskolcról

    2012 december 31
    5:31
    Kifejtenéd,hogy mit értesz „magánhadsereg”alatt?Itt már láttam valahol ezt a kifejezést,de nem tudok róla,hogy ezt máshol is így hívnák.

  • bakos robicsek miskolci kocsonya 5:31 delelott …bepalinkazva ? …hulyere rohogom magam…maganhaccsereged lesz hogy megdoncsed viktator orbant ? mennyi zsoldot fizecc ?

  • Mihalyzet Kisburkus elment az esze ?
    Szeggye össze magát kérem.

  • Burkenye : Magának nem szükséges hülyére röhögnie magát , maga már éppen elég hülye annélkül is.
    Szaal ne propagálja itten az állapottyát , mindenki tisztában van azzal.
    Operáltassa meg magát !!

  • Küllőke már megint nagyon forog egy kérdés körül amit látszólag nem ért.
    Valójában persze érti csak adja a maflát.
    Provokatív célzattal.

  • Bakos Róbert

    Burkuslaci ! Te nem tudod,hogy a Miskolci kocsonyához nem megy a pálinka ? Amúgy ha nem azzal foglalkoznál, hogy hülyeségeket írogatsz, hanem olvasnád a magyarországi híreket és az Amerikai Magyarok újságjait, tudnád, hogy megalakult a Parlamenti Őrség kb 4OO fővel és 9O %-ban NÁCI SZABÁSMINTÁT KÖVET az egyenruhájuk ! NEM kell nekem „magánhadsereg”, hogy megdöntsem Orbán „Viki” kormányát, majd ahogy telik-múlik az idő, szépen a saját „hazugság-kardjába fog dőlni”… Majd a nép dönt, remélem a Kanadai Magyarok is, mert vannak az országhatárokon túl is olyanok, akik aggódnak az őshazáért és az emberekért. Ugye most nézel, mint „béka a miskolci kocsonyából” ? Ne csak írni tanulj meg, tanulj meg olvasni is !!! HEHE.

  • Bakos Róbert

    Dakota ! A Btk 178. §. szerinti, becsület csorbításra alkalmas kifejezés csak akkor büntetendő, ha a becsület csorbítására alkalmas kifejezés nem igaz. Ezt a kérdést hogyan döntöd el ? Ez így van a becsületsértés, a rágalmazás és a kegyeletsértés ügyekben egyaránt… Annak bizonyítása pedig a „sértett”,vagy törvényes képviselő feladata, hogy bizonyítsa az elhangzott állítás valótlanságát. Ez igaz az alapesetekre is, de a minősített esetekre is (nagy nyilvánosság, aljas indok, stb)…

  • Kerekes Sandor

    Attol tartok Robert, hogy itt tevedesben vagy.
    Akit megragalmaznak, vagy becsuletsertenek, annak semmifele bizonyitasi kenyszere nincs. Az alperes, aki a serelmet elkovette, o az akire a bizonyitas kotelezettsege harul. Ha az allitasai, legyenek azok akar sulyosan bantoak, bizonyitottan, tenyszeruleg igazak, akkor nem ragalmazott, hanem csak tenyeket allitott. A sertett felnek nem kell semmit bizonyitania.

  • Bakos Róbert

    No: Vannak KÖZVÁDAS és magánindítványra – feljelentésre – üldözendő cselekmények. A közvádas bűncselekményekben büntető-eljárás indulhat feljelentésre, vagy a hatóság észlelése alapján. Ilyen a Btk-ban felsorolt bűncselekmények 95 %-a. Pl. Lopás. A lopás viszont ha közeli hozzátartozó az elkövető (vagy gyanúsított) csak feljelentésre üldözendő. A magánindítványra – mely vonatkozik az elkövető felelősségre vonásának kívánalmára – olyan bűncselekmények, általában vétségek ügyében indul nyomozás, ahol a sértett eldöntheti, hogy él-e a jogaival és kéri-e az elkövető megbüntetését. Az eljárás magánindítványra indul, majd a vádat a sértett képviseli, nem az ügyész. (Pl becsületsértés, könnyű testi sértés, rágalmazás, stb). A bírósági szakban már vádról és nem magánindítványról beszélünk, tehát a magánindítvány éa a magánvád „testvérek” de nem azonosak. A bizonyítás minden esetben a polgári és a büntető ügyekben is a FELSŐ, tehát a támadó fél pozíciójában lévőnek van bizonyítási kényszere. Sem a beperelt félnek (polgári perben alperesnek), sem a terheltnek (büntető ügyben gyanúsítottnak, később vádlottnak) NINCS bizonyítási kényszere, mert vele szemben hoztak fel valamit. Ha a Jancsira azt állítja valaki, hogy részeges csavargó, nam a Jancsinak kell bizonyítania, hogy nem igaz az állítás, hanem annak, aki állította pl. TEHÁT A MAGÁNINDÍTVÁNYRA ÜLDÖZENDŐ BŰNCSELEKMÉNY esetén a Jancsi a sértett, ő sérelmez valamit és állítja, hogy nem igaz, mégsem neki kell bizonyítania,hogy nem igaz, hanem a kijelentést tevőnek, hogy igaz. Lényegében jó, amit írtál, csak keverted a polgári és a büntető ügyet, ami nem baj, mert értettem az összefüggéseket. Ezt nevezik „józan észnek”, ahogyan Te tálaltad a problémát. Természetesen előbb büntető-eljárást indítunk és bár az ítélet NEM KÖTI a polgári perben eljáró bíróságot, megkönnyíti a felperesi bizonyítást egy elmarasztaló ítélet a másik féllel szemben. Általában könnyebb a bizonyítás egy jogerős ítélettel a kézban, a kérdés csak annyi, hogy milyen összegű kártérítést fog megítélni a bíróság. Kicsit könnyebb a felperes – akinek a jogait megsértették – helyzete, mert az új Polgári Törvénykönyv már „HÁLA ISTENNEK” nem kényszeríti a sértett felet arra, hogy bebizonyítsa, hány Ft nem vagyoni kárérte, mert az soha nem is volt bizonyítható, pl mennyit ér valkink a jó híre a születési-éslakóhelyén, ahol leélt 5O évet és valami suttyó miatt összedől a jó híre és akár még el is kell költöznie. Én 4O év után jártam úgy, hogy inkább elköltöztem a születési helyemről, mert állandóan az járt a fejemben, hogy „most mit gondolhatnak rólam az emberek” – akik „jó magyar szokás szerint” nem hiszem, hogy kíváncsiak voltak az igazságra. Sándor, ha konkrét ügyben segíthetek, szívesen, írj nekem,ha kéred, megadhatom az e-mail címemet is akár. Elég rendes jogtárral rendelkezem.

  • Kerekes Sandor

    Robert, amit irsz, az nagyjabol azonos a lenyeget illetoen, mint amit en irtam. Ami hianyzik belole az annyi, hogy a pl. ragalmazasert vadlo sertett nem bizonyithatja azt, hogy nem kovetett el semmit, hanem aki megragalmazta, annak kell bizonyitania, hogy az allitasa alapos volt, ezert az nem ragalom, hanem teny. Ami ugyanis allitolag „nincs,’ vagy nem tortent meg, a nem letezest es a meg nem tortenest nem lehet bizonyitani. Csak azt, ami megtortent. Azutan, hogy a bizonyitek elegendo-e a felmenteshez, vagy sem, az a birosag iteleten mulik.

  • Teljesen korrekt írás, megfelel annak, amit én is gondolok a magyarkodókról, Bede-Fazekas Zsoltról. Elegem van abból, hogy ilyen Jávorszky és Mohai-félék akakrják meghatározni a magyarságo(ma)t és azt, hogy ki mit gondoljon. Ezek a legundorítóbb, a magyarságot mindig is neheéz helyzetbe sodró emberek leszármazottai vagy követői. A demokrácia azt jelenti, meghallgatom a másikat és szóba állok vele. Vitázunk és nem vitatkozunk. Sajnos a magyarság itt sem hazudtolja meg önmagát-ahogy Ady is írta: cigány-népek langy szívű sihederje.. Sok sikert egy új , demokratikus és modern magyarsághoz, Magarországhoz!

  • Bede-Fazekas Zsolt… Szinművész..Hehehe…
    A győri Kisfaludy szinház egykori töltelékembere. Egy hang a kórusban, két láb a tánckarban..
    „Szinészt” Kosaras Pufi csinált belőle, -Isten nyugosztalja- talán nosztalgiából, talán lokálpatriotizmusból- Pufi segédszinész volt Győrben a hatvanas évek elején, amikor Zsoltika nagybácsija, Bede-Fazekas Csaba énekesi pályája is emelkedni kezdett. (Az ország egyik legismertebb magánénekese lett.)
    Pufi nagy szervező volt, így megszerezte a magyarnyelvű tévéadás, valamint a magyarnyelvű rádió szerkesztését is. Akkoriban még lapokat is szerkesztett, Zsoltikából így lett rádiós. Mikor még Ontarióban éltem hallgattam az adást. Zsolti otthonról adott hetente beszámolót..Valamikor nekem is volt némi közöm az újságíráshoz, a győri rádióhoz, hát érdekelt, meg aztán magyar lennék, vagy mi.. Csak reményleni merem, hogy az almúlt tizenöt évben szedett magára valamit..
    Mégegy apróságot..
    A nyolcvanas évek végén kisegítettem egy Regina-ból érkezett családot Ontarióban. Zsoltika is Reginába érkezett mint menekült, így ismerték egymást, néha még beszélgettek is a Magyar Házban.
    Ez az ismerősöm mesélte a következő történetet:
    Valami véres-nagy hokimeccs volt a tévében, de csak a fizetős csatonán ment, így vagy tíz-tizenöt magyar beült a Ház klubjába nézni a meccset.. Valahol a második harmad közepén járhatott a mérkőzés amikor Zsoltika odament a készülékhez és átkapcsolta egy másik adóra, ahol valami Shakespeare-t adtak..
    Rendes lincsáhangulat keletkezett..
    Ennyit Zsoltunkról, illetve a közösségek iránti tapintatáról, együttérzéséről..
    Változott a világ..
    Mamár odahaza is, meg itt is , bárkiből lehet médiamunkás.
    Sajna, egyre több a cigányzenész- újságíró.. Úgy értem, annak húzza, aki fizet.
    És igen, van az a pénz….

  • Kedves falusi!

    sajnos beleillik a képbe, amit ír Bede-Fazekas órról. Csak nem értem, akkor miért hirdeti a magyarság összefogását?!

  • Journalist
    2013 február 17
    5:00 du.

    Mert jól hangzik, meg ilyen szövegre lehet támogatást kapni a jelenlegi kormánytól.
    Gondolom tudod, hogy 3,9 milliárd forintot szavaztak meg az északamerikai magyar kultúra megsegítésére.
    Mert kellenek a szavazatok. Erdélyieket, vajdaságiakat, felvidékieket vagy a kárpáyaljaiakat már nehéz becsapni, túlságosan közel élnek, nézik a televízió adásait, olvassák a hazai újságokat.
    Lassan bennük is tudatosodik, hogy a 2OO4-es népszavazás szégyenteljességéért kit kell vádolni.
    Szia.

  • Nagy szeretettel köszöntelek mindnyájótokat, Ti kanadai-magyar vitakozó embertárs-barátok! Most tudtam csak írásaitokba/hozzászólásaitokba bele olvasni, mert még internet vonalam sem volt. Pedig de sokszor szerettem volna a jobbra törekvőket megtalálni a nagy világban, hogy valamilyen módon segítséget kérjek hazámért, népemért, a jogtalanult és szándékosan bedöntött devizahitel ügyben. Mivel tudom, hogy kik voltak azok, akiket bánként használtak fel a megbízóik, hogy egész Európában és szinte az egész világban ezzel a válsággal szolgákat és rabszolgákat vásároljanak. Hiszen erre ment ki a játék. Ami nem sikerült 1932-39-között a manipulált Hitlernek és csatlósainak, azt most a közöttünk élő manipulátoroknak, akik természetesen a vallások mögött bújnak el és még misét is celebrálnak, miután a terror jelmezüket lecserélték a csuhára, – majd nem sikerült. Ég és a Föld urai akartak lenni, de lebuktattuk a Vatikánt és a katolikus-keresztény-álortodox politikai egyházukat. CD-n van az oknyomozazati munka, amit elküldtem alkotmánybírónak, Kúriának, Orbánnak, Ádernak, rendőrségnek, de hiába! Még arra sem képesek, hogy a nem természetes halállal láb alól eltett Atyánk ügyét vizsgálják. Rajtam többször kíséreltek meg gyilkosságot elkövetni, mérgezéssel, infúzióval, nem nekik köszönhető, hogy mind ez nem sikerült! Besároznak, megrágalmaznak, médián keresztül üzengetnek, a gyermekeim halálával ijesztgetnek ők, akik a római és a náci egyház közös képviseslői, akik népírtással foglalkoznak Szíriában, Afrikában, Magyarországon és mindenütt, mivel most figyeljetek -„árja” fajt szerettek volna a Földön megtartani. Ők azok, akik a kezdet kezdetén nem voltak mások, mint nomád, sátorlakó és vándorló állattartók az ázsiai, kaukázusi sztyeppékről, illetve az északi hajós nemzetség a „vikingek”. Ti nem tudjátok, hogy JHWE/Jahve nem azonos JÉZUSSAL, a Világ Világosságával! Ti nem tudjátok, hogy Jahve a legelők királya volt Egyiptomban. Nevét valószínűséggel Salamon király idejében talál papi vasdíszítéséről vette, így lett Egyiptomban Ta Sasszú Jahve, amikor idegenek uralkodtak ott és nem volt vezetőjük. Ők Orbán és a Fidesz, valamint az összes államférfi manipulátorai, de a bankokat is e két manipulátor báb-színészen irányítják. Miért nem vesztitek észre, hogy káosz van, és annak oka a felerősödött antikrisztusi világ! Mindent ellenem tesznek az egész világban, mert a származásom nem kevesebb, de nem is több, mint Jézus és Mirjám eddig rejtegett Isten utódja! De a római és a náci fenevad mindent meg tesz, hogy a vízalá nyomjanak, vagy elhallgattassanak. Olyan körülmények közzé kerültem általuk, hogy azt csupán látni szabad, becsukott szemmel. Nem emberek, csupán nem létező gép-szörnyetegek, sicariusok. Láthatatlanokká tudnak lenni, majd olylan alakot élőt vagy élettelent felvenni, amilyet éppen csak akarnak. Ugye többet nem kell mondani róluk. Sorozatgyilkos, rituális terroristák. Nem csupán klinikai esetek, hanem forditott értékrendszerrel működő elmebetegek. Ennek ellenére semmilyen intézkedés nem történik hazámban.Lehallgatják a telefonomat, a számítógépemre rávannak kapcsolódva, fehér robotrepülőgéppel készítenek fotókat rólam, az ajánlott levelem nem érkezik meg a Strasszburgi Bírósághoz. Szíriát pusztítják jogtalanul, de Szíria csak védekezik az amerikából és nyugatról pénzelt terroristák ellen! Megérti végre valaki? Mirjám apai ágon szíriai volt. Könnyebb már így, hogy kik is lehetnek itt az országomban és másutt is. Ez egy alvilági szervezett Sátáni banda a Holtak Birodalmából. Kegyetlenül gonosz lények. Mindig egymás ellen heccelik az embereket, őkekt használják áldozatul, miközben ők mindig eltűnnek a színről. Életben maradnak, de az ártatlan odaveszett! Küldjétek el jó emberek a FBI és a Csotland Yard címét, hogy értesíteni tudjuk őket arról, hogy országom sorozatgyilkosokat, a legveszélyesebb terroristákat rejtegeti. Vagy gyertek velük együtt. Isteni kegyelemből látok olyat, amit más ember nem! Bele látok a „10-es” világba! Ugye értitek mit jelent? Mindenkit manipulálnak agymosással ellenem, bárhova is fordulok, ezért tart még az ügy csak itt. Szíria csak ürügy volt, amerikát és az oroszokat akarták összeugrasztani az ideggáz berobbajtásával. A tervezett népírtást majd ők elvégezték volna. Miértnem jön észhez a világ? A Vatikánnál van a legveszélyesebb biológiai vegyifegyver és Izraelben! Ott miért nem szerelik le? Miért kell egyedül harcolnom a békéért, a leszerelésekért? Obamát nem akarták elnöknek, de MI, a Szellemvilág Családommal és Ti földiek is őt választottátok, nem a pénzes ellenfelét. Értitek? Izrael Istene kegyetlen Isten, Jézus szerető Isten! Soha ne keverjétek össze a kettőt. Bizonyítékok vannak nálam, sok mindenről. Aki Lélektől született segítsen valamilyen formában, hogy ezt a sátáni nemzetközi bandát kiemelhessük a társadalomból, de MOST, és nem holnap!Az e.mail-jeimet is lekapcsolják, tehát nem biztos, hogy eljut a nagyvilágba. Tudnotok kell, hogy fontos láncszem vagyok egy gépezetben, de az még nem a Földön van, Folyamatosan próbálom az emberiséget öntudatra ébreszteni, spirituálisan megvilágosítani egy új Világlátásra, és arra, hogy a bibliát meghamisították. Semmi nem úgy volt, ahogyan a bibliában olvassátok. Hamis a Toprinói lepel, hamis a vértkönnyező Madonna szobor, nem volt Mózes. Mit mondjak még, hogy segítsetek a Földnek és gyermekekinek? A problémákat nekünk kell itt a bolygónkon megoldani! Nem Jézus jön, hanem az egyetlen Magját küldte új Vezércsillagnak a Földre, hogy a „gyökérhez” tereljük vissza a sok hazug vallás helyett az övéit és hogy megakadályozzunk egy 3. v. háborút! Felfogjátok? Nagyon szeretném, ha megnyílna a belső látásotok, mert akkor tudom,hogy valamilyen formában segítetek, vagy legalább ötletet küldötök. Ártatlan gyermekeket és embereket ölnek rituális gyilkolással, azonnal fel kell lépnünk az ellen, hogy fegyvereket küldjenek bárkik is, bár hova, ahelyett, hogy leülnének tárgyalni. folyton a terület foglalás a témájuk. Elmebetegek, őrültek. Le kell állítani őket! Továbbítsátok ezt az üzenetet oda, ahova szükséges. Sajnos én magam nem beszélem az angolt, valamit ki kell találni! szívem minden szeretetéből köszönöm. Utóirat: kértem Áder uratés Orbán urat még az elmúlt évben, hogy a kulturális örökségemet a Grál-királyi rangomat rehabilitálják azért, hogy eljárhassak a háborúellenes megbékélésekért Közel-Keleten és kiüríttessem a Vatikánt, de a mai napig nem válaszoltak. Összeült az egész manipulált orbáni-éri kémjeivel,besúgóival, rendőrségeivel diskurálni az ügyről nélkülem, mert tudja, hogy azonnal felkérném a távozásra. Én Vagyok itt a Földön az egyedüli, aki ezt megtehetem, de nemcsak a magyar miniszterrel. Megtettem ezt már Benedek pápával is, hiszen egyetlen pápának nincs dávidi-vérvonala, nincs apostoli származásuk, csak elhazudták évszázadokon keresztül, a népet megvezették, ahogyan az áthamísitott bibliával is! A manipulátor É-Izrael Jahvéja, a kegyetlen stadion építtető volt valamikor a férjem, de az Univezum elválasztotta Júda Dávid-király „messiási” házának utódját, Támárt tőle, aki Én Vagyok, így most bosszúból forrong a világ! Minden ellenem van és a domináns barna szemű faj ellen, Jézus népe ellen! Értitek már végre? Jahvét akarta a római egyház és a náci fajnemesítő projekt tudóskái a nyakamba varrni, mint Jézust, hogy egy Új rendőr Világkormányt, egy „titkos-testvériség” által irányított árnyékvilág kormányt állíthassanak fel és uralkodjanak mindenki felett! Valaki értesítse Obama elnököt, hogy ne fogadja a pápát, mert akkor őt is felszippantják magukba ezek az állat manipulátor gépek. Ez egy különleges képességük. Attól fogva Obamának megszűnik az identitása, ahogyan ezt megtették Orbánnal is, de a balgát hiába figyelmeztettem. Most láthatja, hogy rajta keresztül mit csináltak a manipulátorok az országunkban és a világban! Kérem és várom az azonnali reagálást és segítség nyújtást – jézusi szeretettel. Üdvözlet mindnyájótoknak és béke a világnak! Éva Shenandoah Barna.

  • Drága Éva Barna:
    Türelmesen végig olvastam,a hosszúra nyúló,nagy időkre korokat,föld részeket átívelő írását.Nagy sajnálattal tudatom Önnel,hogy nem rendelkezem olyan orvosi szakirány
    képesítéssel,amely az Ön problémáinak enyhítését elő tudnám segíteni.Mindentől függetlenül-Önt kedvelem- és -keresni fogom az írásait.
    —SAJNÁLOM-

  • Kedves Pecor!
    Köszönöm a válaszát. Nem én vagyok a beteg, akihez gyógyító kell! De tényleg. Valóban mind igaz az, amiről írtam. Bár ne lenne! A gond csak az, hogy a még sötétben tapogatozó halandó ember nem hallott még ilyen és hasonló „tünetekről”. Gép-lények vannak közöttünk. Ilyen és hasonló tényt már igazolt Paul Hellyer a koronatanács tagja és Edward Snowden, akinek nem akartak hinni. Nem mindenki tud ezekről a valós, de eltitkolt tényekről, csak azok, akiknek a kozmikus antennájuk/vevőkészülékük tudatosan vagy tudatlanul is, de ráhangolódik az Univerzum Nagy Egészére! A Géniuszaink pedig mindig küldik a jelzéseket, csak legyen, aki meg is fejti azokat. Önök, emberek, fizikai szemmel nem láthatják azokat, akik alaktalan, testetlen éteri testben vannak itt a Földön. Csak a tisztán látók, a fényt látók, illetve, amikor fentről megnyítják belső látásunkat. Ez egy isteni és kegyelmi látás mód. Ha valakinek tudomása van arról, hogy mi az a „10-es” világba való beletekintés, az már tudja miről beszélek. Érdeklődjenek utánna, vagy nézessék még az asztrológiámat: 1953 10 03 Kaposvár – Magyarország 17-18 óra közötti születéssel. Én sajnálnám, ha azt hinnék, hogy gondom van ott „fenn”. Nem én vagyok a beteg, hanem azok, de súlyosan, akik fordított értékrendszerrel rendelkeznek és azt teszik országunkkal és az egész világgal, amit századok, ezredek óta tapasztalhattak őseik és most a jelenkor embere is. Éppen amerika az egyik fegyverkező dollármilliárdos állam, akik a legvadabb terroristákat (dzsihád és gerilla vezéreket)fizetik és küldik népírtónak Szíria ellen, de akár Afrika ellen is, és még sorolhatnám. Meg kell akadályozni! Vagy Önök nem így gondolják? Isten nem emberléptékkel gondolkodik! Higgyék el, Izrael, valamint a náci németek és a Római Birodalom Egyháza és Vatikánja egyetlen nap alatt is több bűnt követ el, mint Szíria, vagy Palesztína. Ezeket a fajidegen létformákat a Fényünkkel tudjuk háttérbe szorítani. Ahhoz pedig öntudatra kell ébredni, megvilágosodni azt illetően, hogy a földi papok akartak lenni az emberiség istenei, de lebukott a római birodalom katolikus-keresztény-ortodox egyháza, Vatikánjával együtt! Most is azt mondom, hogy Ferenc pápát és a benne lévő megalomán gép-manipulátorát nem szabad, hogy Obama elnök bármilyen témában is fogadja, hiszen, ha burkoltan is, de ellenem is készül merényletet elkövetni. Mert addig is, amíg nem lát teljes napvilágot az igazság, Izrael kegyetlen és bosszúálló Istene JHWH, aki nem más, mint a volt férj, az ortodoxiák „titkos társaságának” agymosó-szekta rángatható bábja, az ellopott ramgommal az egész világot akarják irányítani úgy, hogy az emberiségre a „homály csíráját” hintenék el! Célja az Ördög egyházának és Vatikánjának, hogy az egész világ emberiségét sötétség alá vonják. Kérdezzen utánná Barbara Hand Clow-tól. Ő tudja, hogy Európából, tehát Magyarországról kell elindulnia a spirituális felébredéseknek, de az egyházak semmiben nem segítettek, sőt ők akarják, hogy a nép éppen hazugságaik miatt sötétségben maradjon. Mégegyszer mondom kedves Pecor, rángatható, önmagamutogató, színészkedő gépek, akik eredeti energiával manipulálnak. Azt jelenti, hogy a testébe lépnek a kiszemelt áldozatnak és átveszik tudata felett az irányítást. Aki még nem ébredt fel, mindenkivel ezt teszik. Sőt tovább megyek. Amikor intim kapcsolatait végzi az ember, akkor is tesztelik őt. Tehát azonnal szükséges az intézkedés! Mit gondol, miért próbálok fontos helyekre írni? Hogy végre az illetékesek ráébredjenek a valós helyzetre, a tényleges igazságra. Azon kívül, hogy az embereket öntudatukra kell ébreszteni, hogy a belső fényük világítson, mert ezzel vissza lehet szorítani a sötétségben élő boszorkány/örödögöket, akik kegyetlenül alkalmaznak fekete-mágiát, azon kívül ki is kell emelni őket a társadalomból, mégpedig azzal a módszerrel amiről írtam. És szigorú gyógykezelés alá kell őket venni, hogy elméjük lecsillapodjon. Ők gépek! Ha automatára kapcsolják őket, ölnek, mesterséges vírusokat terjesztenek, halálosat is, nem kímélik a gyermekeket sem, mert állattá változnak és parancsot teljesítenek, katonák! Nyáron lassan ölő fagylaltporral mérgeznek. Mire sikerült kijárálnom, hogy mintát vegyenek, a kémjük, már össze is csomagoltatta az országunkban szerbek által árult olasz fagylaltosokat. Ugye, értik miért kérem az azonnali Nemzetközi segítséget? Megtettem a feljelentést jóságos Atyánk halálával kapcsolatosan, a mai napig nem indítottak eljárást, de még csak magyarázatot sem tudnak adni, cserélgetik a dandártábornokokat, akiket szintén a gépek manipulálnak vagy éppne személyesítenek meg. A levelet lehet, hogy olvasta Kanada, de egyeáltalán nem vagyok benne biztos.Mert minden írásomat összegyűjtenek és a címzett nevében válaszolnak. Még a stílusukról is megismerem őket, nemcsak más embertársamban, ahogyan ebből a hozzám intézett levélből is kihallom a szóvivójüket. Ez nemcsak hazám gondja. Ez az egész Univerzum gondja. Nekünk a földieknek kell rendbe tenni dolgainkat, megvédelmezni betolakodók ellen lakhelyünket, mert nincs másik! Ez a mi mennyországunk kparadicsoma, ha még nem jöttek volna rá. A Clinton házaspárra életébe, Monicát is ezek a sötét gonoszok játszották bele. Most, hogy a Szellemvilágnak újból Obamát javasoltam elnöknek és nem a pénzes vetélytársát, a gépek emberét, ezért Misell házasságát is kikezték. Mindig ellenem dolgoznak! Megértik már végre, hogy nem én vagyok az, aki orvosi diagnózisra és kórházi ápolásra szorul? Nem szoktam ilyet mondani, de most megteszem, „átkozott” egy izraeli banda/törzs, az alvilág 4D-ból. Kedves Pecor, örök hála a Fény Birodalmának, ahonnan jöttem és az Intelligens Kozmikus Energiának, de egészséges vagyok, lelkileg, szellemileg és fizikailag is. A Kozmonológia gyógyászatát és a kozmovitális táplálkozást hírdetem mindenkinek. Minden betegségből meg lehet gyógyulni, vértisztítással, DNS tisztítással! Ezt tudják Önök, amerikaiak? Tudják azt, hogy valójában nincs betegség, sem halál, mind ez illúzió. Ez eddig szükség volt rá, de a felébredések korában a tudattalant meg kell ltisztítani efféle képzelgésekből. A halálosztó csapat, aki ezt erőlteti az emberiség tudatába. Nekem pedig az a küldetésem, dolgom, hogy erre a brutál sötét arimán erőre a Fény Igazságát irányítsam. Mert az Isten Igazságát szórom szét az emberiségnek. Ezért az embereknek az a dolguk, hogy tovább adják egymásnak a valós igazságot. Így ébreszti fel egyik ember a másikat. Nagyon nem könnyű a dolgom, mert szinte teljesen ellehetetlenített ennek a pénz világnak a hírhedt társasága. Szinte majd minden forrástól elzártak. Márcsak a koldus él szabadabban, mint én. Talán nem így bántak el Galileivel, Mindszentyvel és a többi reformerrel, akik hazugnak nevezték a bibliát már azokban a századokban? Talán nem a katolikus egyház inkvizíciója működött akkor is és most is? Ha nem tudnák, elárulom: Kasztíliai Izabella volt az első inkvizítor a katolikus Aragóniai Ferdinánd oldalán, akik megszerezték Granada kulcsait, a Granadát gazdaggá tevő Mórtól. Most is azok az ebadták uralkodnak, de a mai kornak megfelelőn. Semmit ne sajnáljon, mert aki beteg, az nem én vagyok! Talán az ügyet ki kellene vizsgálni, hogy ki is derüljön. Ha nem volnék normál feletti, akkor nem felélnek meg a küldetésemnek, akkor nem én lennék Az, Aki Vagyok! A Gonosz Éj úrnője és ura mindent megtett és meg is tesz, hogy próbálják még tartani magukat, de az Ördög hazug és hitelnélküli katolikus egyház megbukott. És még próbálnak ugatni a kutyák, de már nem sokáig remélhetően. Miért lehetetlenítették volna el a körülményeimet, ha nem Én volnék és rangom a legfontosabb SZEM a láncban? Csak meg kell érteni. Ők a potenciális ellenségeim. Én pedig valóban Isten utódja vagyok. Ezért félnek oly annyira, mert a Szent Grált hoztam le a Földre az emberek közé. Miközben a Templomosok svájci Sion rendje azt hazudja, hogy ők őrzik. Olyan sok bűn tapad az alvilág kolóniáljának kezéhez, hogy azt a világ elgondolni sem tudja. Az időnap előtt elpusztítottak várják, hogy itt a Földön fölszámoljuk végre a Gonoszság Sötét Erőit, mielőtt ők avatkoznának be. Ugye, így már minden világos? Azt viszont nem kellene megvárni, mert mi is elegen vagyunk, csak fel kell ébredni az emberiségnek. Tényleg azt gondolták, hogy nem Dávid-király „messiási” házának magja vagyok? Akkor bizony tévednek. Éppen azért vagyok itt a Földön, hogy végre megbuktassuk az emberiséget megtévesztő áll vallásokat, hogy elszámoltassuk a Római birodalom egyházát és a Vatikánt, hogy Ítéletet kapjon az, aki csak arra érdemes (Izrael, a Római Birodalom/Vatikánja és a náci fajnemesítő program, amit nem sikerült Hitler idejében igazolni) és Áldásban részesüljenek azok, akiket eddig meghurcoltak! Valóban fél tőlem a katolikus egyház és a Vatikán, de a magyar politikai-egyház Orbán kabinetje is. Hiszen, ha nem volna igazam, akkor nem is volna félnivalójuk. A leveleimet, internetes írásaimat nem gyűjtenék össze, mintha megkapta volna a címzet, hanem megjelenítenék, és nem ők válaszolnának rá, az illető nevében. Ennyi hamsításért már a legsúlyosabb Ítélet jár! Ha nem tudnám a titkaikat, nem volnék állandó megfigyelés alatt, nem szereltek volna szobámba lehallgató készüléket. Mit csináltak annak idején Jézussal és Mirjámmal, csak emlékeznek rá, ha más nem a valós Evangéliumból? Csak tudják, hogy mit műveltek Kertész Ákossal – érdemtelenül? Velem még inkább elakartak bánni, már írtam miért. De valószínűleg most már rájöhettek, hogy tényleg halhatatlan vagyok, hiszen a „10-es” dimenzióból jöttem vissza, ahol eddig még csak magam jártam. Kérdezzék az Isteni Társadalmat, és én hiszem, hogy ilyen vagy olyan formában, de jelet fog küldeni az Univesrzum Lányáról. Egy biztos, és ezt vegye mindenki komolyan, aki nem segíti a munkámat, az sajnos Ítélet alatt lesz. Igyekezni kell alóla kikerülni, még a gépeknek is! Ez nem „buli”, ez nem játék. El kell azon gondolkodni, hogy miért hívott fel a pipogya férj, és miérét mondta, hogy „vedd vissza a hatalmat, ha tudod”, vagy a rám állított kémbarátnőn keresztűl, miért ismerte el a „szóvivő”, hogy „tényleg anyám, téged nem lehet elpusztítani”. Azok, akik már ilyenre is képesek, azok nem emberek, mert ember ilyet nem tesz azzal, akitől a lehető legtöbb jót kapták a gonoszságuk ellenére. Azok nem emberek, akik áldozatokon keresztül gyermekeket csonkítanak meg, rituális gyilkosságokat követnek el, égetnek fel otthonokat, pusztítják az őserdőket, mert tudják, hogy az az ember éltető energiája! Isten Teremtményei ilyen aljasságra nem vetemednek! Csak istentelenek. Ember nem képes arra, hogy egyik embert össze uszítsa a másikkal, még családon belül is, vagy országok vezetőit irányítsa egymás ellen és kényszerítse őket népírtó háborúba. Ilyen elvetemült állati cselekedetekre csak gép, embertől idegen faj képes! Én sajnálom! De nagyon, hogy nem a legelső pillanatban rúgtam őket nadrágvégen. De ami késik, nem múlik! Világos, hogy az igazság kiderülése, és napvilágra hozatala volt az első ok, amitől megbolondult a gépezet, és sorra követik el a hibáikat. Magukat árulták el, saját magukat buktatták le, például azzal, hogy azt kérdezi tőlem a volt férj, JHWH, mikor az infúziót említettem neki, hogy „ő adta be”? A gyáva féreg, már is védte magát. Nem azt mondta, hogy Éva, milyen infúzióról beszélsz? Hanem azt kérdezte, hogy „ő adta be”? Tudom, hogy ki adta be, azon az orvoson keresztül, aki már elhagyta a kórházat. A 60 évem alatt, amit itt töltöttem, úgy el lehetetlenítették az életemet, hogy csak lélekben és szellemben, no meg a Fény Birodalma Családtagjaim segítségével vagyok gazdagabb, mint egy koldús. Ennek ellenére a mai napig nem volt hajlandó a politikai-egyház a benyújtott jogos kártérítési igényemet megfizetni, bocsánat kéréssel együtt. Az Orbán Viktor már nem Orbáj Viktor, csak a külső burka van meg. Teljesen ez az őrült náci fickó irányítja az elméjét, még a mozdulata és a haj állásai is a volt férjé, Dokumentumokkal tudjuk igazolni. Eközben külföld azt hiszi, hogy Orbán Viktorral tárgyal. Nem! Csak egy gonosz nácival, aki valamikor Izraelt is megjárta, mint birka pásztor. JHWH nem JÉZUS!!! Miután sorra fényderül minden – emberek ellen elkövetett becstelenségére az egyháznak, így megpróbálják a gyilkos vértől szennyezett lepedőjüket egy áldozatra, rám varrni, ahogy teszik ezt a gyávák. Akik mindig álarcot húznak, mert az igazsággal nem mernek szembenézni! Gondolták, ha már más nincs a tarsolyban, akkor nem normálisnak tituláltatnak azok, akik maguk elmebetegek. Ölni tudnak, de orvoshoz menni azt nem! Ha nem követtek el bűnöket, akkor mitől félnek, akkor miért ez a nagy „lárma”, ez a hűhó? Annak nem kell félnie, akinél az Isten Igazsága van! Ez mindekinek világos. Fontos, hivatalos levelet küldtem a devizahitel miatt, amit ezek aaz embertelen gépek döntöttek be szándékosan, hogy emberkekt, országokat kebelezzenek be, de a világ olyan sötét és olyan süket a vallási fenegyerekeknek köszönhetően, hogy nem képes meghallani, mi az Isteni Igazság. A hátammegett toboroznak csoportokat,(Koppány, Coka, Cöf) miközben az én Isten ihletettségű könyveim valós tartalmát használják fel hozzá,csakhogy ne én legyek az, aki segíti a Föld népét. Természetesen erről és minden ez eddigi véres történetről tudnak az Égiek. Ezt a csatát már megnyerték az Igazság bajnokai, a Fény Birodalmából, már csak nekünk kell őket lekapcsolni és vizsgálatot kezdeményezni ellenük. Hiába lesznek CIA tanácsadók, vagy kémek csak azért, hogy korábbi gyilkos tetteikből amnesztiát kaphassnak. Rajtam kívül senki nem adhat ezekre a bűnökre amnesztiát. Hiszen a CIA, vagy az FBI is a Grál-királyság rangja alá tartozik. Aki egy kicsit is intelligens az tudja miről beszélek. Ennel fontosabb rang és hatalom a vezetésre nincs a Földi életben. Ezt kell majd mindenkinek elfogadnia és együtt működnie Velem, hiszen a békére törekszünk és a leszerelésekre, nem pedig háború uszítására. Elég volt! Ismerem az olcsó és ocsmány jétékaikat, nem beszámíthatónak akarnak tilulálni, tehát nem normálisnak, és ezért mindent el is követnek a háttérben ellenem. Ha valóban ígazuk lenne, akkor gondolja, hogy valaki is foglalkozna velem? Dehogy! De az ellenségeim, akik a rendőrállamú világkormányt akarják létrehozni nagyis jól tudják, hogy Ki Vagyok. Bele kell ültetni őket a hazugságvizsgáló gépbe, továbbá Angliában, vagy Amerikában már vannak nagyon jól képzett regressziv belső utaztató terapeuták/pszichiáterek, akik feltudják tárni a meghibásodott elme archaikus részét ahhoz, hogy igazolást kapjon az emberiség a fordított értékrendszerükről, elméjük sérült rétegeiről. Önt éppen úgy manipulálják, mint bárki mást, aki még nincs spirituálisan öntudatra ébredve. Gépek, olykor gép-szörnyetegek, akik manipulálják az emberiséget az egész világon. Ők azok, akiket lebuktattunk (valamikori sémi/sasszú és az északi tengeri/viking népcsoport, ők azok, kiket erőszakos, durva viselkedésük miatt mindenhonnan deportáltak, a Mennyekből is, ezért nem kaphatnak még halandó testet sem! Elhunytak letett testét öltik kmagukra. Csak hallottak arról éppen amerikában, hogy többször látták Michael Jacksont materializálódni a semmiből és táncol? Csak hallottak Jimmyről, az elhunyt magyar énekesünkről, hogy találkoztak vele amerikában egy bár/kocsmában? Dokumentumok is vannak róluk. Szinte hasonló ocsmány a működésük, mint a scientologiának. Már régen fel kellett volna számolni a scientológiát az amerikai államnak! Miért nem tették meg, hogy az Ördög egyházától megmentik a tudatlanokat? Csak hallottak Tom Cruise-ről és Katieről? Ezek a fajidegen létformák betegítették meg rákos betegségben egy végtelenül művelt, intelligens és spirituálisan lelki embert, Aaron Russot a filmrendezőt, miután kitálalt egy interjúban, hogy Rockefeller az álbarátja és a háttérből irányító „titkos testvériség” milyen Új rendőrállamú Világkormányt akarnának az amerikai hamis papírokkal rendelkező -az 1945-ös magyar aranyvonatról elrablott több tonnányi aranytömbbök, kincsek, MNB értékpapírjai, magán emberek vagyonai, stb.- álzsidók/gépek létrehozni. Ők azok, akik eltették láb alól azt a magyar feltalálót, aki vízzel hajtatott autót tervezett, vagy Bódai Árpádot, aki a nullponti energia készülékét akarta szabadalmaztatni. A gép-törpök is vákuum erősségű energiával működnek. Hirtelen mindegyik féfiú eltávozott az élők sorából. Még a laikusok is szándékosságról beszéltek. Velem is megtették, – a májamat, állítólag a kórházban nem létező sárga színű infúzióval betegítették meg, ami másnapra majdnem felrobbant. De hála a Szellemvilág Családomnak és a holisztikus gyógytudományomnak hosszú idő után meggyógyult, természetesen hosszú ideig jártam vérvizsgálatokra. Mit gondol miért akarnak elhallgattatni? Csak nem azt gondolja, hogy egy porszem vagyok a Nagy Egészben? Porszemekkel nem tesznek ilyet. Mit gondol miért hallgatják le a telefonomat, miért vannak a számítógépekre rákapcsolódva, miért lopták el a könyveim tartalmát/Isten üzeneteit és céljait, és abból dolgoztatják a Fideszt úgy, hogy ne az Isteni cél és terv valósuljon meg, hanem a háttérhatalom érdeke. Az emberek meg jajveszékelnek. Politikusok egymásnak ugranak. Az egész magyar nép jogosan van kétségbe esve, ennek ellenére még sem akar fogadni a parlamentben Orbán manipulátora, hogy az igazságot elmondjam nekik. Teljesen kizsigerelik ka magyar népet, de a görögöt is, a ciprusit is és sorolhatnám tovább azokakt az országokat, ahol gyengék az állami vezetők és nem látnak át a szitán. Írtam, üzentem, hogy Orbán alá ne írja a paksi bővítésről szóló szerződést, csak azért is aláírták. Ők a vesztét akarják a magyarnak. Országunkba gazdag „patkány-királyokat” akarnak telepíteni külföldről, ez minden nmagyarnak világos. CSakhogy nem fogjuk engedélyezni! Ne mondja, hogy amerika nem hallott róla? Csak tisztában van az amerikai ember a „koponya és csontok” nevű titkos társaság tevékenységével? Csak rájöttek az amerikai tudósok, hogy mi történhetett 1976. márciusában a 243. atombunkerben James Rodney Sclesinger volt CIA igazgatójával? Ha a mai napig is talány, akkor azonnal induljanak az illetékesek Magyarországra, hogy hogy elmagyarázzam, bemutassam, hogy segíthessek azoknak, akik még e fajidegen létformával kapcsolatosan sötétben tapogatóznak. Azonnal induljanak, mert nem akárkik ezek a bűnözők! Viszont nagy körültekintéssel! Mit gondol kik szedték le pár évvel ezelőtt a Lengyel légitársaság repülőgépét a lengyel államfővel, feleségével teljes kíséretével? Mit gondolnak Önök amerikaiak, kik voltak akik mostanában a hajókat elsüllyesztették? És miért? Egy biztos, nem a gép-lények, hanem Isten teremtményei utaztak rajtuk. A cél, hogy a Földet elfoglalják azok, akik még a Pokolból (4D) is ki lettek tiltva. (Értse szó szerint! Az Univerzum Nagy Egészének dolgozom, mint a Föld Gondviselője. Csak tudom, Önökkel ellentétben, hogy miről van szó! Meg kell világosodni, felébredni és emlékezni arra a helyre ahonnan jöttünk. Nem mindenkinek fog sikerülni, de igyekezni kell, mert az ember lelke a tét. Vagy az Ördögé, vagy a Fényé lesz! Az Ördög majdnem ugyan azt tudja, mint Isten, de nem tud adni halhatatlanságot, azt Ő sem kapott, sőt már halandó testet sem. Ezért kényszerültek más elhunytak testét magukra ölteni. De ölthetnek állati testet is magukra, vagy élettelen tárgy alakját is felvehetik. Miért olyan hihetetlen ez???! Mit gondolnak Önök okos amerikaik, miért engem küldtek Önök közé a Földre? Mit gondolnak, miért nem kapta meg a strasszburgi Nemzetközi Bíróság az ajánlottan küldött válasz levelemet? Mert fontos dokumentumok vannak bent. Most keresi a magyar posta. Oda is betették magukat a gép-szörnyek, ahogyan az iskoláikba, a hiteltelen hittan tanulással, csakhogy dacoljanak velem. Uralják a kereskedelmet, a szolgáltató ipart, a celeb kultúrát, minden emberből gép-szolgát akarnak, de a megtévesztett ember nem veszi észre, hogy minden csapda körülötte. Csak azt ne higgyék, hogy Önök amerikaiak ebből kivételek! Ennek a levélnek a tartalmával tisztában vannak a gép-lények, és akihez megy , azt próbálják ellenem olyan „csírával” beoltani, mintha nem volnék normális, mintha csak fikciókról beszélnék. Még az is lehet, hogy nem is jut el Kanadáig. Ez is ki fog derülni, de akkor ez volt az utolsó dobásuk. Már századok, ezredek óta közöttünk élnek emberi alakban. Kifogtam egy „jóképű” gép-férjet, Istenemre magát az Ördögöt! Aki érdekházasságot kötött velem, a rangomért és a vele járó hatalomért. Majd többször próbálkoztak, hogy eltesznek láb alól, a tanácsadónőjével, utánnam a gyerekek következtek volna, mert kizárólagos jogot akartak formálni önmaguknak az egész bolygó irányítására. Ez a rang több, magasabb, rangosabb, mint az amerikai elnöké, a Hadászat vezetőié, a Nemzet Biztonságiaké, a NASA-é vagy akár a Vatikán pápájáé! Kedves Atyám Fiai és Lányai, felfogják végre, hogy miről beszélek, hogy mire irányítom rá a figyelmét az emberi fajnak? Felfogják végre, hogy valóban és igazolhatóan Dávid-király „messiási” házának az egyetlen MAG-ja Vagyok? Akit rejtegetni kellett Mirjámnak a római Fenevad elől. Felfogják végre, hogy elszámolni valóm van velük? Felfogják végre, hogy az Új Jeruzsálem megteremtésén dolgozunk, de előbb Izrael, Róma és a Náci fenevadak felett ki kell hírdetnem az Isteni Ítéletet. És meg fogom tenni könyörtelenül, Istenemre! Nincs televízióm, nincs újságom, nem volt internetem mostanáig, hogy a borzasztó hírekről hallhattam volna. Eltávolítottak egy csellel vidékre. Vajon miért? Ne az eszével gondolkodjon a világ embere, azzal nem szabad, csakis szívvel kell, és akkor ki fogják találni mi miért történik és miért adok hírt olyanról, amiről emberek nem a valóságot tudják. Mindenkit manipulálnak, akivel kapcsolatba lépek, de az intuíció és a tudatosság elvezet mindenkit a spirituális megvilágosodáshoz. A Sátán, az ördögi „egó” testet öltöt, csak nem gondolja, hogy éppen Ön, vagy Önök amerikaiak maradnának ki a játszmából? Le kell győzni a kozmikus tudattalan elme sötétségét és a szívre kell hallgatni, ugyanis oda nem tud hatni, mert ők nem tudnak szeretni, sem érezni, viszont okosak, mint a kígyó, ravaszak, mint a róka – a Vörös Sárkány és árnykatonái. Csak hallottak róla? Ezekről kedves mindnyájam nem a templomi litánián fognak hallani, sem nem a hamis bibliából, hanem a legspirituálisabb szellemi vezetőtől, az Ítélkező Grál-királynőtől! Ha elhiszik nyert ügyük van, ha kételkednek veszíthetnek, de szükségem van a világ összefogására, higgye el. A Teremtés Egységben gondolkodik és cselekszik. Cél, hogy fogyjon a Teremtmény, akik pedig maradnak behódoljanak, mint rabszolgák, mert az alvilág férgeinek a Teremtmények rabszolgának kellenek csupán, volt már rá példa a történelmünkben. Most már kezdik érteni, hogy mi folyik itt a világunkban, a Földünkön? Nem szoktam tréfálkozni, az idő nem annak kedvez – sajnos! Mit gondol, kik lehetnek azok az alsóbb rendű állati fajok, akik a felnőtt gyermekeim halálával próbáltak ilyesztgetni? Kedves Pecor, hol élnek Önök, hogy azonnal nem jönnek segítségünkre és saját Önön segítségükre? Hosszú levelet írtam , mert látom a spirituális szellemi hiányosságokat. A Történteket nem elhinni kell, hanem bízni abban, aki engem küldött! Nem engem kell sajnálni, hanem az illető manipuláló gépnek önmagát, hogy nincs olyan pillanata, hogy ne buktatnák le magukat. Köszönöm, hogy bír ezzel a levéllel is az olvasója. Áldás békesség és tudás, hogy a Fény Lánya legyőzhetetlen! Köszönöm a választ, de most már Kanadából. Éva Shenandoah Barna

  • Éva Shenandoah Barna
    2014 február 7
    9:45 du.

    Évike most már nyugodjon meg szépen! Ott az osztályon mindenki tudja, hogy maga a fény lánya, a doktor úr is aki rögvest jön és ha ma nem akarja megharapni, délelőtt kimehet sétálni Napóleon úrral meg a többi kedves ufóval!

  • Kedves Éva Barna köszönöm a kissé tömör hozzám intézett
    gondolatait.Nagy gondot okoz számomra az a tény, hogy sajnos nem rendelkezem oly magas szintű műveltséggel,hogy az Ön gondolatait értelmezni tudjam.és pontosan az értelme szerint
    kezeljem.Mindennek ellenére oly lebilincselő gondolat sorokat tartalmaz,amelyeket városi könyvtárakban nem meglelhetők.Kedves Éva az Ön gondolatai közkincsek,és e szerint kezelem.fénymásolom tanulásul az utókor számára.
    Kedves Éva én egészen pontosan értem Önt,tisztában vagyok hogy mi váltja ki Önből a fenti gondolat sort.
    Mint már említettem,-Kedvelem Önt,és szívesen olvasom írásait,–Nagy bánatom az,hogy nem tudok segíteni.

  • Komolytalan válasz, ezért megérdemli a sorsát mind az, aki ebben a „buliban venne van! Hozzátok kellene egy nagy adag Fény, és még Isten Igazsága is, hogy építő jellegű munkában tudjatok részt venni.

  • Kedves Éva Barna:
    Elszomorít az a tudat,hogy komolytalansággal vádol,és ilyen nyúlfarknyi válasszal elégíti ki a kíváncsiságomat a jövőnkel kapcsolatban.-Kedves Éva szívesen olvasom írásait,
    Bízom benne,hogy a kapcsolatunk nem fog meg szakadni,holmi
    apró félre értés miatt.–Baráti üdvözlettel.–Pecor-

  • Kedves nevét föl nem vállaló!
    Már is megszakadt a kapcsolat.

  • Kedves Éva Barna:-A nevem PECOR-a lakcímemet mégsem tehetem közzé,-nem tehetem ki magamat annak az esetnek. hogy megrohamozzanak a húsz éves fiuk vagy lányok.
    Kedves Éva az az érzésem,hogy egyszerűen kínoz engem,pedig az írására tanulás képen most volna a legnagyobb szükségem.
    A tudás FÉNY ez az én éltető elemem. Kérem gondolja meg
    és írjon néhány biztató szót –Köszönöm.-