Közjogi paranoia – Felavatták Kövér őrségét

2012 december 30 8:34 de.35 hozzászólás

Az év utolsó jó híre megérkezett, elvtársak. Felavatták az Országgyűlési Őrséget. A kommunista Kövér család saját, házi testőrségének csapatzászlajára Kövérné Bekk Mária kötött díszszalagot, jelentsen ez bármit is. Hogy Bekk Mária mit keresett ott, az jó kérdés, hiszen ő „csak” most lett kinevezve egy kormányzati állásra. Konkrétan járási hivatalvezető lett. De hogy milyen minőségben masnizott a parlamentben, arról nem szólnak a hírek.

Kövér László, mint kommunista.

Megnyugodhatunk elvtársak, most már mindhárom közjogi fidesznyiknek van saját őrsége, van saját hadserege. A felcsúti rablóvezérnek ott a TEK, amely jövőre 30%-al több pénzből (13milliárdból) garázdálkodhat. Kell is a növelés, hiszen terroristákból Dunát lehet rekeszteni. Tanulni pedig senki nem akar, minden fiatal a közmunkára vágyik 16 éves korától, ezért a felsőoktatásra alig kell némi forrást szánni az adófizetők pénzéből.

A függetlennek jóindulattal sem mondható fidesznyik vakond államfőnek ugye, van a szintén nem túl régi Palota Őrsége, ami pont egy éve alakult. Kövér elvtárs közel 400 fős Őrsége majd megzabolázza az ellenzéket, ha az esetleg a választóik akaratát szeretnék érvényesíteni.

Így lassan lesz meg ugyan az egymillió új munkahely, de majd csinálnak testőrséget a nyugdíjvédelmi biztosnak is, meg az elszámoltatásügyi államtitkárnak, vagy az IMF átveréséért felelős tárca és pénz nélküli miniszternek is. Ennek a három közjogi fidesznyiknek több mint ezerfős gárdája van. Ha a többi parlamenti fidesznyik csicska (közel 300) is kap ilyen testőrséget, akkor meg is lesz pont százezer az egymillió új munkahelyből.

Kövér elvtárs azt mondta az avatáson, hogy az esküvel “életünk legfontosabb elhatározásait pecsételjük meg”, és arra kérte az egység tagjait, hogy ragaszkodjanak ehhez a kimondott szóhoz. Biztosan arra gondolt a kefearcú, amikor ők is felesküdtek a ’89-es Magyar Alkotmányra 2010-ben, majd pár hónapra rá úgy dobták ki a szemétbe azt, hogy csak néztünk, mint a moziban. A kimondott szóhoz is annyira ragaszkodik a Fidesz, hogy az utóbbi tíz évben a magyar szavak jelentése is teljesen megváltozott. A megszorítás az átszervezés lett, a tandíj az költségtérítés lett, a rokkant szó mára egészségest jelent, a nyugdíjvédelem ellopást, az ideiglenes különadó pedig végérvényest jelent. A korkedvezményes nyugdíj, az alkotmány, a népszavazás és a sztrájk szavak el is lettek törölve, de lehetne sorolni tovább. Egyedül a kefearcú parancsaira intézkedhetnek az Országgyűlési Őrség tagjai, és akár magánlakásokban is kutathatnak. Kényszerítő eszközként bilincset, vegyi eszközt, elektromos sokkoló eszközt, rendőrbotot, lőfegyvert használhatnak. Javasolnám még nekik a tábornoki rangot is, hiszen a jobb diktatúrákban elkerülhetetlen az, hogy a párt leghűségesebb szolgái fontos katonai rangot is kapjanak a hadseregük mellé.

Nem akárki ám ez a Kövér elvtárs, nem is akárkinek volt anno állandó belépője az MSZMP KB Politikatudományi Intézetébe. Sokat tanulhatott ott politikai tudományból, például azt, hogyan kell a politikai ellenfeleket ledarálni, leszalámizni, kiutálni a parlamentből. AZ MSZP tudna erről mesélni, a múltkor azt mondta nekik a házelnöki pulpitusról, hogy örüljenek, hogy egyáltalán a parlamentben lehetnek. Így örülhetnek a választóik is, hogy a legerősebb ellenzéki pártként betehetik a lábukat a demokratikus országházba. Szóval Kövér tábornok elvtárs bomlasztotta volna belülről tovább is biztosan a kommunizmust, de sajnos egy felcsúti kis parasztgyerek kizavarta az oroszokat egyetlen beszéde által, így jött az a fránya rendszerváltás. Azóta csak a mi agysejtjeinket bomlasztja, de azokat nem kicsit, nagyon.

Ennyire még a komcsik sem rettegtek anno, ennyire nem féltették a tyúkszaros életüket. Úgy tűnik nekik nem is volt okuk ennyire félni. Ennyi görénységet nem is tettek a magyar nép ellen, mint ezek a fidesznyik bolsevik fasiszták két év alatt. A három közjogi méltóság (muhaha) egy alomból való, annyira függetlenek, mint a rákos beteg a daganatától. A demokrácia szánalmas látszata csak a teljesen hülyéket vezeti meg, mint ahogy tüntetni sem szoktak regnáló kormány mellett, csak az olyan helyeken, ahol bizonyítani kell a kedves vezető iránti feltétel nélküli i elkötelezettséget. Az ilyen helyeket hívjuk diktatúrának vagy autokráciának. De demokráciának semmiképpen.

Közel 3 év alatt minden közjogi tisztséget elfoglaltak a fidesznyikek, és mindnek külön hadsereg is fel lett állítva, mint egy keleti szél által átjárt kaukázusi vagy arab diktatúrában. Azerbajdzsánban, a baltás gyilkosok Mekkájában is csak nézik tátott szájjal, hogy Európa közepén is ki lehet alakítani egy hercig kis diktatúrát a nélkül, hogy a demokrata szövetséges országok egy kurva szót is szólnának. Itt ugyan még egyelőre nem csókolgatnak baltás gyilkosokat, csak ajándékoznak, viszont a haverok és rokonok milliárdokat kapnak az adófizetők pénzéből.

Egy szó, mint száz, fosnak a vidéki bunkók, nem érzik biztonságban magukat a fővárosban, hiába költöztek drága, frekventált helyekre a titkos jövedelmeikből. Javasoljuk nekik, hogy menjenek szépen vissza a falujukba, ahonnan felette anno őket ingyen (!) a fene egy budapesti kollégiumba, és tegyék azt nagy biztonságban, amire teremtette őket az Isten: takarítsák a disznóólakat. Most még talán biztonságban megtehetik. Jövőre már nem biztos.

Boldog újévet minden demokratának!

 A.G./ a Kanadai Magyar Hírlap Ellenszék rovata


35 hozzászólás

  • Szia Drusza!
    Megelőztél!
    Ugyanerről írtam, de nem ilyen magas színvonalon! :-))
    Grat!

  • Lassan ez az Ország, egyetlen hadsereg lesz! Megszólalnak a harsonák, felgördülnek az aranysujtásos függönyök és a „főnök” a fejére teszi a koronát. Az ellenzék /sokasága/meg csak vitatkozzon, kivel akar együtt 2014. választáson csodálkozni, hogy ez sem sikerült.

  • Puchert János

    http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/radio-100723/vasarnapi-ujsag-elozetes-a-nemzetek-a-civilizacio-vedvarai.html
    Nagyon jó a cikk gratula de akkor nézzük és hallgassuk meg Köteles Laci mai megszolalását

  • Igen én is egyetértek,nagyon jó a cikk.Gyalázat és felháboritó amit a mai hatalom megenged magának ,a mi kesereves megkeresett és tőlünk elszedett pénzünkből!Nem értem hogy mikor mondjuk már hogy elég volt!

  • Ez az öltözék a K.U.K. (Osztrák-Magyar Monarchia) katonai tiszti öltözéke. Akar itt még valaki szólni az antiszemitizmus ellen?

  • A véleményem a Gere cikknél megírtam.

  • Az külön tetszik, hogy Orbán, aki gyűlöli Budapestet, a város egyik legdrágább helyén vett magának villát. Emlékszünk még a csóró kollégistára? Felvitte az Isten a dolgát a Szabadság-hegy tetejére…).

    A mai vezető kormánygarnitúrában úgy tudom, egyetlen budapesti politikus sincsen. Tarlós ugyan nem kormánytag, és ő ősbudapesti (pontosabban ős-óbudai), de ő is inkább a Fidesszel akar jóban lenni, nem a városával.

  • cornelius

    most meg csak budapestit nem talalsz, par even belul mar hataron belulit is alig…

  • Puchert János

    Számomra is érthetetlen, hogy a szalagot miért a főméltóságú elvtárs felesége kötötte fel hisz van a Parlamentnek háznagya aki az őrség mellett a politikai tiszt feladatát látja el és történetesen hölgy az illető Mátrai Márta személyében aki régi hűséges katonája a fülkeformnak

  • Jávorszky Mária

    Szavazzanak a Jobbikra,mert amikor ők fognak nyerni a választásokon(idő kérdése)és csakis akkor, de egytől-egyik határon belüli, csak magyar állampolgárságú képviselők lesznek a parlamentben.
    HAJRÁ JOBBIK!

  • Puchert János azért kötötte a Kövér asszonyság,mert megteheti .Hiszen a férje havi 2,5 millió és ő 700 e Ft haviért ezt megteheti.Elképesztő 3,2 millió havonta,az emberek pedig éheznek,megfagynak!Jávorszky Mária akkor ne tiltakozzon a nácinak titulálják,hiszen azt a pártot élteti!Javaslom két orvosi kezelés közben ha egyáltalában kikerül láttogassa meg Auschwitzot!S akkor éltesse s nácikat!!

  • Jávorszkynak és társainak üzenem, hogy a Szarabbik nem demokrata párt, maga Vona mondta magukról.
    Akik pedig őket kedvelik, azok nem demokraták.
    Ide pedig csak demokratákat várunk.

  • Jávorszkykám, belegondoltál-e már, hogy ki finanszirozza a te Vona álnevű barátodat, ki finanszirozza a gárdát? Ha belegondolsz – már amennyire ez tőled telik -, akkor talán azt is meg fogod érteni, kit képvisel szeretett vezetőd……….

  • Ti ezt a közönséges gyülölködö szennylapot újságnak nevezitek?Sose adjon jobbat nektek a liberális cionista istenetek!

  • Küszküllő az a te szerencséd hogy nem kell idejárnod ha nem tetszik itt.
    Húzzál a francba!
    Idióta elborultagyú náci gyilkos-palánta.

  • Geyza

    2013 január 1
    2:19 du.
    Fordítva ülsz a lovon,toleráns pajtás:a gyilkosok itt vannak.Ajánlom figyelmedbe a XX.század magyar történelmét.Meglepödve láthatod majd,miként fonódott össze a baloldal a szélsöjobbal.Kedvcsinálónak csak Kohn Béla és Szálasi nevét említem meg az állandó átjárás tényét egyik oldalról a másikra.
    Mellesleg neked ide kell járnod?Te döntöd el.hogy ki írhat be?Te vagy a tulaj?Az nem lehetsz,mert ö ma beszélt a Kossuth rádióban,tudod abban a kirekesztöben.Abban a „gyilkos náciban”.

  • küszküllö
    Ne küszködj, mert sajnos ez a való világ, amiről itt olvashatsz.
    Hogy te a tények alapján azt a konzekvenciát vonod le, hogy Mo-on a Kánaán jött el, és minta demokrácia van, akkor az a te korlátoltságodat jelzi.
    Ha neked a tények gyűlölködést jelentenek, akkor olvasd a magyar hirlapot stefka elvtárs prezentálásában.
    Abban viszont igazad van, hogy a szélső jobb és a szélső bal egy ponton már összeér, ezért komcsi-fasiszta a fidesz.

  • Nekem a nácizásról a szerb „antifasiszták” jutnak eszembe, akik ’44-45-ben a Délvidéken lemészároltak több tízezer magyar és sváb civilt, az Isztrián pedig 15 ezer olaszt, mert szerintük „fasiszták” voltak.
    Aztán a ’90-es évek elején az „antifasiszta” szerbek megismételték ezt a horvátokkal, bosnyákokkal és az albánokkal is, mert szerintük ők is „fasiszták”. Végül mégis az „antifasiszta” szerbeket bombázták meg az amerikaiak, és az ő vezetőiket ítélték el emberiesség elleni bűnökért Hágában.

  • Nyilas Misi!

    Te mit szólnál, ha a nick nevedből valaki levezetné, hogy azért választottad, mert tudat alatt igaziból nyilas vagy?

  • antifülke

    2013 január 2
    3:21 de.
    Már megbocsáss,de ne találd ki helyettem,hogy én miröl mit gondolok.Ha valóban kíváncsi vagy rá,dióhéjban elmondom neked.A jelenlegi kormánynak sorsszerü lehetösége van arra,hogy végrehajtsa azt a fordulatot,amit az 1990-es években mindenki elmulasztott.Vagyis az igazi rendszerváltást.Jelenleg éppen ez zajlik,azért olyan fájdalmas egyeseknek.Elérkezett a most vagy soha.Rengeteg hibával ugyan,de talán Mátyás óta elöször,végre magyar pályára állt Magyarország.Ha ezt a lehetöséget is elszalasztjuk,akár további 500 évet is várhatunk.Itt nincs helye az átkos rendszer kiszolgálóival való egyezkedésnek.Mióta kell az áldozatnak figyelembe vennie a hóhér véleményét?Mióta kéri ki pl.Németország bármiben is a nácik vagy a komcsik véleményét?Vagy az más?

  • küszküllő
    Nagyon fáradt ez a rendszerváltás dumád, különösen hogy most folyik a rendszervisszaváltás, amit a sok volt kommunista elvtárs prezentál nekünk ex KISZ titkárok vezetésével.
    És mi az hogy magyar pálya? A diktatúra talán? Mert most azt sikerült összehoznia a jobboldalnak.
    Attól lesz most rendszerváltás, hogy mindent egyetlen párt, annak is a tulajdonosa koordinál? Hogy egyetlen ember lázalmai valósulnak meg 10millió magyar érdekei helyett?
    Hol laksz te, hogy ebben hiszel? Biztos nem Mo-on.

  • antifülke

    2013 január 2
    9:48 de.
    Drága magyar testvérem!Vedd tudomásul a 2/3-os gyözelmet,máris könnyítesz szíveden.Ha te nyernél ilyen fölénnyel,nem szorulnál a bírók segítségére.Magyarán:nem kérnéd ki mások véleményét,hogy mit hogyan tegyél.Értsd már meg:Magyarországon rendszerváltás van!!!A kommunisták,balliberálisok,szélsöjobbosok most tünnek el örökre.Magyarország újra Magyarország lesz!Már az is,csak ti még kekeckedtek kicsit,hogy jól érezzétek magatokat a nemzet kárára.Lételemetek a gyökértelenség.

  • köszküllő
    Neked meg lételemed a gyökérség.
    Jó lenne, ha megértené a fajtád, hogy a kétharmad az nem azt jelenti, hogy tiéd az ország, azt csinálsz vele amit akarsz. Ezt csak a primitív bunkók hiszik, akik saját alaptörvényt csináltak maguknak, és minden törvényt magukra szabnak.Meg azt is hiszik, veled együtt, hogy joguk van kizárni komplett ideológiákat. Mit szólnál ha én azt mondanám, hogy soha többé ne legyen jobboldali párt Mo-on? Lázadnál, és teljes joggal.
    Ez nem rendszerváltás drága magyar testvérem, hanem hazaárulás.

  • Sajnálatos, hogy a hetek óta a neten keringő „igazolvány”-on lévő bélyegzőt, ill. annak szövegét senki nem olvasta el, merthogy az valódi kamu. Ez mit sem von le a cikk, így K.L. értékelésének értékéből, csak az eszközöket – legalábbis ezen az oldalon – nem a FIDESZ kelléktárából kellene kölcsönözni.

  • antifülke

    2013 január 3
    3:13 de.

    Szerinted.Emlékeztetnélek rá,hogy az az ideológia,amit te olyannyira fájlalsz egyenrangú azzal,amit Hitlernek köszönhetöen a világ nemzetiszocializmusként ismert meg.A diktatúra akkor is diktatúra,ha vörös.A marxizmus százmillió áldozatot követelt világszerte.Jelenleg Magyarországon nincs hiteles baloldali párt.Amit annak próbálnak beállítani,az balliberális egyveleg,semmi más.
    Az emeszpé bevallottan,hivatalosan is a régi emeszempé jogutódja.Ezért kaphatta meg a vagyonát.A cseheknek volt annyi vér a pucájukban,hogy a régi elvtársakat eltiltották a politikai közélettöl,nekünk erre most lenne lehetöségünk,de a felelösségrevonás rengeteg ismert okból,akadozik.Tökéletesen tisztában vagyok vele,hogy ki a hazaáruló.Rossz helyen tapogatózol,ezt garantálom.

  • küszküllö
    2013 január 3
    9:27 de.
    „Az emeszpé bevallottan,hivatalosan is a régi emeszempé jogutódja”
    hát persze. itt le is ragadtál. hol is van ez deklarálva? csak nem az alapizében?
    amúgy, mi köze az egésznek a post tartalmához? ja, hogy semmi?
    akkor hajrá, küszködő! emelkedő jön:)

  • Jávorszky Mária

    Kovács Éva!
    Ha majd megunta a hülye küldözgetéseit, szóljon, talán elkezdhetünk beszélni i.
    Eddig a dokihoz, most már egészen Ausicccba küld engem? Menjen inkább maga oda és maradjon is ott.
    Én inkább lépek a szarba – az szerencsét hoz!
    (Hogy miért nem ment inkább abortuszra az a jó…kedves…..édesanyja magának……?)

    ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!
    Egy vér náci rászista.

  • Jávorszky Mária

    todor48 !
    Ne titkolózz, mond ki!
    Próbálj meggyőződésemben megingatni.
    Erőltesd meg magad, csak óvatosan.

  • Ille István

    2013 január 3
    10:36 de.
    István,ez mellébeszélés.Ne próbáld elhitetni velem,hogy nem tudsz róla:az MSZP az MSZMP jogutódja.Hozzászólásomnak a post szelleméhez és a kommentek némelyikéhez van köze.Mintha ezt bárkinek meg kellene magyarázni.
    http://www.aradszkiandras.hu/az-mszp-az-mszmp-jogutodja-tehat-osztozik-minden-felelossegben/

  • küszküllő
    Ezt nézd, ha még nem ismernéd a listát:

    Stumpf István – jelenleg alkotmánybíró, volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront volt alelnöke,

    Járai Zsigmond – jelenleg a Költségvetési Tanács elnöke, volt MSZMP-tag, volt kormánytag, III/II-es együttműködő,

    Matolcsy György – az Orbán-kormány nemzetgazdasági minisztere, volt MSZMP-tag, III/II-es együttműködő,

    Martonyi János – jelenleg külügyminiszter, volt MSZMP-tag, kormánytag, III/II-es együttműködő,

    Pintér Sándor – jelenleg belügyminiszter, volt MSZMP-titkár,

    Boross Péter – jelenleg a Fideszt segíti, volt MSZMP-tag,

    Pozsgay Imre – részt vett az új alaptörvény megalkotásában, volt MSZMP KB-tag,

    Csintalan Sándor – jelenleg a Fidesz házi csatornájánál, a Hír TV-nél dolgozik, volt MSZMP- és MSZP- tag,

    Schmitt Pál – jelenleg köztársasági elnök, 1989 előtt pedig miniszterhelyettes

    Kerényi Imre – miniszterelnöki megbízott, volt MSZMP alapszervezeti titkár,

    Szita Károly – jelenleg fideszes kaposvári polgármester, volt III/III-as együttműködő,

    Mikola István – az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, 2006-ban a miniszterelnök-helyettesi poszt jelöltje, a Hazafias Népfront alelnöke volt,

    Fónagy János – jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, volt MSZMP-tag,

    Varga Mihály – jelenleg fideszes országgyűlési képviselő, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, volt KISZ-titkár,

    Deutsch Tamás – jelenleg EP-képviselő, volt KISZ-titkár,

    Orbán Viktor – miniszterelnök, volt KISZ-titkár

    Kövér László – fideszes országgyűlési képviselő, a narancsos kormány házelnöke, volt KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársaként is dolgozott.

    Nálunk valóban nem tiltották el a politikai közélettől a komcsikat sajnos.
    A fenti lista alapján úgy látszik, hogy mégis van hiteles baloldali párt ma Mo-on 🙂
    Már megint lukra futottál, de azért ne add fel!

  • küszküllőnek még egy kis olvasni való:
    http://hvg.hu/gazdasag/20130102_70_millioert_johetnek_hozzank_a_kinaiak#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_1_2
    Tárt karokkal várják a kommunista testvéreiket fideszék.
    Csak hogy tudd, a fidesz a Kínai Kommunista Párt testvérpártja. Ez most nem vicc.

  • kopaszapó
    No, ugyan már! Te tényleg azt hiszed, hogy az igazolvány hamisítvány? hogy Kövér nem azért tanulhatott a Bibó kollégiumban, mert 19-es vöröskatona volt a nagypapi?
    Hogy nem dolgozott az Mszmp Politikatudományi Intézetében? Sőt: hogy a fideszben nincs több volt Mszmp-s tag, mint az Mszpben?
    Te tényleg ENNYIRE naiv vagy? Jelenleg éppen a Rákosi rendszer restaurálásán dolgoznak. Csak azért használnak antikomcsi szövegeket, hogy a magadfajtákat megtévesszék.
    „1983 óta a szakkollégiumi mozgalom tagja, 1984-ben a Bibó István Szakkollégium tagja, majd nevelőtanára, emellett a Századvég című folyóirat szerkesztője volt. Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt.[1] 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjas.
    1986. február-szeptember között az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézet munkatársa volt.
    1988 novemberében a frissen alakult Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke lett (a másik MISZOT alelnök Gyurcsány Ferenc volt). A szervezetben nem választottak elnököt, a kollektív vezetést a választmány látta el.[2]” wikipédia
    Szóval Gyurcsánnyal EGYÜTT vezetett egy ifjúsági szervezetet! A TÉNYEK makacs dolgok!

  • antifülke
    Az viszont egy vicc – csak sajnos komoly – hogy INGYEN lehetnek magyar állampolgárok a kommunista kínaiak, sőt még mi fogunk nekik fizetni érte. Ugyanis KÖTVÉNYT vesznek a 70 millióért, amire 5 év múlva VISSZAfizetjük a tőkét és még kamatot is hozzá! Méghozzá magasabbat, mint amit bárhol máshol a világon elérhetnének. A portugálok valamivel olcsóbban adnak letelepedési engedélyt, és „Azért némi büszkeséggel tölt el, hogy nem mi vagyunk Európa legolcsóbb szajhái”
    http://sorkoz.blog.hu/2013/01/03/a_legqrvabb_nemzet

  • kekec
    A tények nem zavarják a narancsagyúakat.

  • antifülke

    2013 január 3
    12:45 du.
    Csak tudnám,hogy kerül ide ennyi balliberális közé egy neonáci?!Vagy egykutya?