Orbán, az orvosi eset

2013 március 9 10:20 de.68 hozzászólás

Hogy miből gondolom? Anélkül, hogy konzultáltam volna Orbán gráci orvosaival, a krónikus hazudozóról egy laikus is meg tudja állapítani, hogy orvosi eset.

Varsói tudósítónktól.

Fotó: AFP / Kisbenedek Attila

„A varsói V4+Hollande+Merkel találkozó alkalmából a felcsúti kis zsebcézárnak volt egy egyetemi találkozója is. Angolul itt megnézhető.

Végig hazudta az egészet. Nem ez az érdekes. Kivételesen itt lehetett kérdezni is és nem papírból olvasott. Ellenben nem tiltakozott a megmentőként aposztrofálása miatt. Igaz, a pisiorek már csak ilyen.

Bővebben: a varsói találkozó után a Varsói Tudományegyetemen Igor Janke szervezett egy találkozót. Ő a Csatár c. könyv szerzője. Magyarországon sűrűn kommentálták, de olvasni szerintem nem nagyon olvasták. Hiába keménykötésű és 303 oldalas a könyv, a képek pocsékok benne. Szóval a szerző felvezette őkelmét és őkelme jött a süket dumával. A nagy adósságcsökkentésről lökte a népbutító szöveget, ami szerinte 77%, holott köztudott, hogy csúcson vagyunk és 80%on áll a zászló. Persze lehet kivesézni, de azt el kell ismerni, hogy ugyanúgy hazudik külföldön, mint itthon. Például a 2010-es helyzet elemzése, miszerint a görögöknél rosszabbul álltunk, meg hasonlóak. Épp most írom a lengyel cikket ez ügyben. A video megnézése után mindenki számára világossá válik, mekkorákat lódít.

A felszólalók egyébként a jelenlegi lengyel ellenzék jobboldali szárnyát képezték. Megváltóként szólította meg (˝Helytelen a könyv címe, mert Ön nem csatár, hanem megváltó˝) a Jog és Igazságosság pártjának parlamenti képviselője a felcsúti kis zsebcézárt. Ez van olyan jó, mint a hibbant öregasszony kézcsókja. Na, ez egyszer Népünk Boldogsága nagy igazságot is mondott: csak úgy lehet a választást megnyerni – válaszolta – ha a médiák fölött uralkodik a párt. Ezt látjuk mi idehaza minden nap. Ez egy lenini eszme. ˝A 20-as évek szovjet kultúrájában a film, mint az információközvetítés teljesen új technikája a modernizáció eszköze volt. Lenin egy ízben azt mondotta Lunacsarszkijnak: „Oroszország számára egész művészetünkből a legfontosabb a film”.

A Jog és Igazságosság pártjának lengyel rövidítése PiS. A párt tagját (fidesz-fidesznyik) nevezi a humorosabbja pisioreknek, mert így lehet áthallással lengyelül is pisilőnek értelmezni, a manekin-Pis után.

Nem mellesleg Jose Manuela Barroso levelet kapott Guido Westerwelle, Frans Timmermans, Villy Sovndal, Erkki Tuomiojaa német, a holland, a dán és a finn külügyminiszterektől. Ebben javasolják, hogy az ilyen renitens államoktól,- amilyen pont a mi dilettáns, úrhatnám, antidemokratikus kormányzatunk által vezetett – akik semmibe veszik az uniós alapelveket, meg kell vonni az uniós támogatást. Erről már hétfőn fognak tárgyalni az illetékesek.

Pia Ahrenkilde Hansen szóvivő szerint ezek az elképzelések egyeznek Barroso elgondolásával. Erről egyébként a március 8-i sajtótájékoztatón beszélt. A hiteles és gyors tájékoztatásról csak ennyit. Tegyük hozzá, nem is Magyarországon történt.”

Ille István és Balogh László, Varsó

68 hozzászólás

  • ugyan a négyek nem nevesítették magyarországot, mivel úgy általában tették meg a javaslatukat, de népünk boldogsága lóhalálában levele írt barrosónak, hogy hát mi tiszteletben tartjuk az uniós alapelveket, sőt, és isten bizony!
    egyet nem értek: ha úgy gondolta, hogy minket azután nem fenyeget ilyesmi, hiszen olyan fene nagy hűséggel vagyunk az unióhoz, hogy csak na, és különben is, aki nálunk jobban tarja tiszteletben az unio normáit, az festi magát és porokat szed, minek sietett megint belehazudni barrosoék arcába?
    ez az ember tényleg képtelen igazat szólni?

  • Hazugság hazugság hátán.

  • Ille Istvàn
    Te mersz valakit is hazudozonak nevezni? Sajàt bevallàsod szerint Szemenyei volt a patronusod, aki még mindig itt irna veletek,ha nem leplezödött volna le a süket hazudozàsaival,tényleg olyan is vagy.

  • Judit Noszticzius

    Barroso nagyon jól tudja észrevenni ,hogy Orbán Viktor tovább hazudik és diktátor !!!!!!!!>:-(((((//// Barroso nagyon jó Európai Biztottság elnőke és mi és én hűségesen ragasztjunk az EU-hoz !!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂

  • Azért a videó megért volna egy magyar alámondást, vagy feliratot! 🙂

  • Miutan nem tudta megszolitani a magyar ertelmiseget, rendes polgarsagot, a hitvanyaktol kert segitseget es kap szavazatokat, ezt ugy halalja meg, hogy kulonfele poziciokba tesz aljas gyilkosokat, ezek vedik a fidesz-szekhazat a teljesen artatlan egyetemi hallgatokkal szemben, de mondhatnek akarkit, mindenki artatlannak tunhet ezek mellett es vesznek fel havi 400 ezres fizetest, mikozben a gyerekek jovojet teljesseggel ellehetetleniti…valaki csinaljon mar valamit!? please!

    Denes te feleszu aljas

    te mar regen megdolgoztal a sosavadert, elkussoljal vegre!

  • Az EU malmai lassan őrölnek. Ha dinamikusabbak, már régen lépniük kellett volna. Igaz, ehhez hozzájárult az ellenzék is, hiszen ugyanúgy takargatták a szennyest, bizonygatva: a diktatúra nem diktatúra.
    Jó, tudvalevő, hogy ha diktatúrának minősítenek egy országot, azzal szemben sokkal keményebb bizonyítási feltételeket szabnak ezután, mint egyébként. Így a későbbiekre való tekintettel állították ezt. De már akkor is látszott, a hatalmi megszállott minden normát semmibe fog venni uralmon maradása érdekében. Így már régen fel kellett volna vállalni a valóságot.
    Lassan beindul a gépezet ami részben jó, de mint mindig, most is az átlag polgár szívja majd a legnagyobbat.

  • Nyilas Misi
    2013 március 10
    10:48 de.

    Gedeon, ezt mintha egy kicsit túllihegted volna.
    Fuss neki mégegyszer.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 9
    6:05 du.
    tudja, öregfiú, nagy az én bátorságom 🙂
    szemenyei tényeket közölt, maguk meg csak csaholtak, ahogy azt a rendes karavánkövető kutyának kell.
    ha szabad kérnem, a cikkben közöltekhez, ha szólna, mert ez továbbra sem más, mint argumentum ad hominem.
    annak megállapítása, hogy milyen is vagyok, ugye, belátja, nem az ön kompetenciája, kicsi huszár?

  • Ille Istvàn
    Szemenyei csak akkor irt hazugsàgot,amikor ide irt,de leleplezödött,
    szerintem téged is hasonlo fàbol faragtak.

  • Ille István
    2013 március 10
    12:18 du.
    István!
    Miből gondolod, h megérti?
    Inkább ide teszem a linket, mert úgysem érti miről van szó!
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem
    🙂

  • Pedig egyszerű lehetne.
    Olyan törvényt hozzon az EU, hogy azon országok, akik ellen az alapvető uniós jogokból mondjuk 3-ból kötelezettségszegési eljárást kell folytatni, az két lehetőség közül választhat:
    1. népszavazással döntsön az adott ország népe arról, hogy ez az irány kell-e nekik, amit a kormányuk képvisel. Úgy, hogy tudják, ha „igen” a válasz, akkor minden jogukat és pénzt megvonnak tőlük az Unióban. Akár ki is baszhatják a európai közösségből az országot, és csak kemény feltételekkel fognak velük legközelebb szóba állni. Ha „nem” a válasz, akkor a kormány választhat:vagy eltakarodik, vagy Uniós biztosok fogják felügyelni minden mozdulatukat és semmit nem tehetnek azok bólintása nélkül.
    2. a kormánnyal új választást íratnak ki, amin a renitens párt nem is indulhat, hiszen nem az európai normák szerint működött, nem tartotta be a jogszabályokat.
    Ha mi, állampolgárok nem tartjuk be a jogszabályokat,törvényeket, akkor börtön büntetés vár minket.
    Ha a politikusok nem tartják be, akkor rájuk is az várjon!

  • Dénesnek igaza van!.Szemenyei sok téves,alaptalan cikket
    írt felkészületlenül,csak a „becsvágy”… hajtotta,mint tanítványát Illét.(sikertelenül….!)
    Konkrét példa:Szemenyei
    Tavaly azt állította,hogy a nyugdíjasok csak infláció alatti
    1,6 %-os emelést kaptak,míg ez az csak az év végi
    visszamenőlegesen adott összeg volt,az év elején adott 4,2%
    os emelés felett.Nem ez volt az egyetlen „tévedése” és azok-
    hoz mások is hozzászóltak.!!!!
    Az hogy egyes hozzászólókat csak az indulat vezérel és
    valótlanságokat irkálnak még hagyján,de egy szerkesztő
    részéről tök égő a dolog,pláne ha konkrétan bizonyítható
    az ellenkezője!!!!

  • Ja,hogy ki vagy kik az orvosi esetek,arról jobb nem beszélni
    sokan vannak csak nem tudják magukról…..

  • Boda

    valoban en ismerek egy ilyet, Boda neven irogat baromsagokat a kanadai magyar hirlapra…

  • Boda Marcsi
    2013 március 10
    6:04 du.
    Így vagy te is ezzel! 😛

  • Ille(tlen) István mindenféle (külső)kényszer nélkül egy héten belül a harmadik cikkét írta. A cikkek közt szünet és lazítás nélkül folyamatosan mindenhova kommentál. Acsarkodik, mocskolódik. (Mikor foglakozik a háztartásával?)Az ilyenek gyakran vetítik ki saját személyiségüket másokra. Örömet csak a másik ember lekicsinylő illetve gyakran szexuális tartalmú becsmérlése okoz neki. Freudnak egy csemege lenne.

    Elárulom, az igazán nagy hazudozók a látszat kedvéért gyakran igazat mondanak. A szerző sem tűnne olyan pitiánernek, ha néha dicsérné és elismerné ellenfeleit.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 10
    2:11 du.
    édes fiam, fingja sincs arról, engem milyen fából faragtak 🙂 szemenyeit se tudta megcáfolni senki, engem se, de erőlködni, azt lehet.
    amúgy jelezném, nem engedélyeztem magának a pertut. a csendőrpertu meg már rég nem come il faut.

  • Boda Marcsi
    2013 március 10
    6:02 du.
    ugye, belátja, hogy fogalma sincs, miről beszél? a maga által említett emelés törvényileg előírt, tehát, ha szabad javasolnom,ne tekintsük már jótéteménynek! biza, az infláció az 5,8% volt, de erről kiskegyed forrásai elfelejtettek említést tenni. a kivonás pedig a négy alapművelethez tartozik, mi, úgy látszik, kimaradt kiskegyed tanulmányaiból.
    ami az orvosi esetet illeti: igaza van. maga se tudja magáról 🙂
    amúgy nem vagyok szerkesztő, de ez ne zavarja. magának különben is mind1, mi vagyok. nekem is teljesen mind1, hogy maga micsoda 🙂

  • Sárdi Jani
    2013 március 11
    5:03 de.
    😀 😀 😀
    hogy el ne felejtse: ez nálam a jó hangosan történő kiröhögés jele.
    csak, hogy megnyugodva hajtsa álomra a fejecskéjét, ez biza, így megy.
    a cikk tartalmához, ha esetleg, néhány önálló gondolatot?
    én megértem, hogy könnyebb engem ekéznie, de hát, ami magát illeti, a maga esetében freud nem foglalkozna az elemzésével.
    esetleg csernus doktor 🙂

  • Ille

    Azt viszont fenntartom, hogy az évértékelőről írt cikked nem sértett jó ízlést és volt benne jó adag hofis-prolis humor. Némi csiszolgatással a kabaréban is elment volna.

  • Sárdi Jani
    2013 március 11
    3:12 du.
    ezzel csak egy baj van: nem én írtam.

  • Ille!
    Sínen vagyunk az infláció 5,8 % volt,év elején kaptak a nyugdíjasok 4,2 %-ot év végén pedig 1,6 %-ot visszamenőleg!
    Akkor miről beszélünk?Ez összesen 5,8,ugye????
    Egyébként Szemenyei azt állította,hogy összesen 1,6 %-ot
    kapnak a nyugdíjasok és az sem biztos….Hát feleslegesen aggódott megkapták!!!!
    Maga írni sem tud normálisan,de hogy számolni se az már nem semmi! Nem fontos válaszolni,mert csak” osztaná” az észt,ha
    lenne….Kac kac!

  • Ja és a szocik is csak a törvényben előírt kiegészítést,adták kivéve amikor a 13-ik havi nyugdíjat
    először csökkentették,majd teljesen elvették,a választások
    előtt beetették a nyugdíjasokat utána meg jól átverték,na ez
    a nagy különbség,de az értelmesebb nyugdíjas nem felejt!!!!

  • Meghogy Szemenyeit nem tudtak megcafolni!!!Akkor ugyan miert huzta el a belit innen, az egyetlen helyrol, ahol meg tudott „publikalni”. Mert en nem talalok tole sehol se irast(lehet, hogy van, de nagyon rejtett lehet).Lenyeg, hogy szemtelen,pimasz tanitvanya itt itt kekeckedik…

  • JIMBO
    2013 március 11
    6:10 du.
    rosszul is viseli, igaz? 😀
    mi lenne, ha a cikkhez szólna? vagy megkeresné a bumerángját 😀

  • Boda Marcsi
    2013 március 11
    4:51 du.
    jóasszony, nem az én írásaimmal, hanem a maga szövegértelmezésével van a gond: az említett 4,2 törvényben előírt, nem kegy, hanem rezsimtől függetlenül kötelező, semmi köze az infláció mértékéhez.
    hogy nekem van-e eszem, vagy nincs, ugye, belátja, hogy nem alkalmas a megítélésére?
    amúgy a cikkhez, ugyebár, semmit se, merthogy a személyeskedés az könnyebb, nem igaz?
    nem megy ez magának, harmatos virágszálam 😀

  • Jávorszky Mária

    Ha nem írta volna a cikk alá a nevét Ille, akkor sem lenne nehéz kitalálni, a – nesze semmi fogd meg jól – stílustalan, csupán irigykedő epés mondanivalójának közönségesen alacsony színvonalú modortalansága miatt.

  • Ille

    Nem hiszem, hogy eltévesztettem a címet. Csak zavarba akarsz hozni..

  • Ille Istvàn
    Szemenyei azt irta,pl. hogy Devecseren a rendörség a kisebbséggel szemben a magyarok pàrtjàra àllt,ezzel szemben egy 4-5 fös magyar csalàdot kellett megvédeni-szomszéd perpatvar utàn-30-40 összeröffent, dorongokkal,vasrudakkal tàmado cigànyok ellen,mint ahogyan te is irtad,hogy „Ne hazudj Viktor”.Ilyenek vagytok.
    Ezzel keresitek a pénzt?

  • Andrási Sándor

    Ille pille!
    Maga röfög személyeskedésről?
    Hogy meri kiejteni ezt a kifejezést?
    A gyűlölettől sütő, személyeskedő fröcsögése tele van hazugsággal.
    De ez nem csoda, hiszen minél sértőbb a „cikk”-e annál magasabb a honorárium. Ugye, baloldali értékeket képviselő, pártokhoz nem kötődő bértollnok elvtárs?

  • Jávorszky Mária
    2013 március 12
    3:24 de.
    a cikkhez, tartalmilag, ha szabad kérnem. vagy az már nem megy?

  • Sárdi Jani
    2013 március 12
    3:29 de.
    az évértékelőt – ami a jövőben játszódik, valóban nem én írtam. csak el kellene olvasni, kinek a neve alatt jelent meg.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:33 de.
    ilyenek vagyunk. na és?

  • Andrási Sándor
    2013 március 12
    8:30 de.
    hát, kicsi huszár, ezt még bizonyítani kellene 😀

  • To whom it may concern !
    Lassan nincs senki, akibe Ille úr ne taposott volna bele.
    Ezt a jobb sorsra érdemesült BLOG-ot teljesen szétcincálja.
    Valós súlyát bárki lekontrollálhatja a http://www.valasztas.hu hivatalos magyar honlapon, mondjuk a 2010-es önkormányzati választáson megkeressük Mogyoródot,egy kis magyar települést, s megtaláljuk Ille István Károlyt (Ivó u.1.) aki a 27. helyen végzett a 28. indulóból…. Ennyi!
    .Nem igaz, hogy a Szerkesztőség ne tudna találni menő, magyarországi liberális értelmiségit (TGM stb. …), aki súlyt és tekintélyt adna ennek az online újságnak !?

  • Dénes ERÖS
    2013 március 12
    7:33 de.
    És nem igaz?
    Mert ezt írod: „Devecseren a rendörség a kisebbséggel szemben a magyarok pàrtjàra àllt,ezzel szemben egy 4-5 fös magyar csalàdot kellett megvédeni-szomszéd perpatvar utàn-30-40 összeröffent, dorongokkal,vasrudakkal tàmado cigànyok ellen,”

    Segítek:
    cigányság= kisebbség
    magyarok= a 4-5 fős család
    A rendőrség megvédte a családot a cigányok ellen.
    Melyik kifejezéssel van gondod?

  • Ille Úr, megnéztem az angol szöveget. Azért mégsem lehet orvosi eset az, aki egy órát képes beszélni angolul papír nélkül. Igaz, kicsit alcsúti a kiejtése, de mentségére ő nem élt évekig angol nyelvterületen mint önök.

  • kovács: a viktor egy hibbant rablóvezér és gonosz, aljas hataloméhes barom! Ez nem teszi lehetetlenné, hogy betanulja beszédének szövegét, az egyik olyan nyelven, aminek jó tudása neki is kötelező, mert az EU-ban ez a képesség a minimuma még a WC-t takarítónak is.

  • Vajda Attila
    2013 március 12
    12:05 du.
    picinyem, ismerem az maga által felhozott adatokat. és?
    a post tartalmához, ha szólna, már, ha képességei engedik 🙂

  • kovacs
    2013 március 12
    2:33 du.
    na, jófiú, csak itt és most, magának, hogy szokja: olvasson harunalrasidot!
    http://www.harunalrasid.nolblog.hu
    abból kiderül, hogy életemben nem éltem angol nyelvterületen 🙂
    de: cinkota, VIII ker, óbuda, XIII ker, vastagon. most meg egy végtelen szellemi sötétségben, 2 km-re budapest határától, mogyoródon. a szellemi sötétség nem az enyém, hanem az „őslakosoké”, akik a 25-30 éve itt élőket „gyüttmenteknek” nevezik.
    maga, édes fiam, hol él?

  • Ilyen valaszt ad Ille, mikor beszoritjak a sarokba. helyesen irva:szarokba.

  • JIMBO
    2013 március 12
    8:19 du.
    bizony, ilyen választ. ha esetleg cáfolni tudná állításomat, és bizonyítani tudná kovácsét – angol nyelvterületen éltem – akkor esetleg nem nevezném seggfejnek. de hát…
    vagy tud valamit arról, hogy magyarország mikor volt angol nyelvterület?
    magának is javaslom, amit kovácsnak: olvasson harunalrasidot. nem fog ártani 🙂

  • Kopácsi Judith

    Jimbo, te mersz beszélni szarba mászásról, amikor onnan kokurékolsz kis már évek óta? Ne nevetesd már ki magad! Illének a zoknija sarkáig sem érsz szellemileg. Menj a kengurudhoz és azokat fejd meg a kecskéd helyett.

  • Falusi
    Köszönöm a segitséget,a cikk azt érzékeltette,hogy a rendörség
    elfogult volt.

  • Dénes ERÖS
    2013 március 13
    9:05 de.

    A cikket nemolvastam csak azt, amit idéztél.
    Azért írtam azt, amit.

  • Na, itt a világvége…
    Az új pápa nem a Viktor, hanem a Ferenc nevét választotta..
    megvették a komenyisták…
    🙂

  • Élmény ez a fórum,szerencse,hogy Illét többen is „értékelték”persze ez lepereg róla,mint rólunk a sértegetési
    próbálkozása,még akkor sem veszi észre magát, amikor a hülyeségeit a fejére olvassák!
    Ille nekem nem „picinyem” „harmatos virágszálam”csak
    harmat gyenge és bunkó,bár mindenkinél okosabbnak képzeli
    magát……

  • Boda Marcsi
    2013 március 14
    4:37 du.
    Maradhatunk abban, h nálad igen, sokkal értelmesebb, hitelesebb, felkészültebb!
    A többit nem írom, mert az már csak a hab lenne! 😛

  • Boda Marcsi
    2013 március 14
    4:37 du.
    ami az élményt jelenti, kiskegyed hozzászólásai se babapiskóták 🙂
    igaz, hogy rendszerint az írás témájának a közelében sem jár, de elnézzük ezt a gyengeségét, elvégre nem kell mindig okos dolgokat írnia 😀
    nem hiszem, bármi is leperegne magáról. nem az a fajta. magát megsérteni, egyre kevéssé harmatos virágszálam (ne mondja, hogy nem adom meg a korának a kellő tiszteletet), attól tartok, ácskapoccsal sem lehet. tudja, a bőre miatt 😀

  • Gere Gábor
    2013 március 15
    7:39 de.
    hiába beszélsz neki, nincs összehasonlítási alapja, csak a saját elvbarátaival vegyül, ott edzi a szellemét 🙂
    ja, és néha lemegy valamelyik aluljáróba, hogy ragadjon rá egy kis kultúra 🙂

  • A szellemileg -sötét- Mogyoródon, mint -viágító fáklya- él korunk nagy írója Harunalrasid!

  • kovacs
    2013 március 15
    7:39 du.
    hízelgéssel nálam semmire sem megy! 😀

  • Ille uram édes fiamnak nevezett, persze nem tudhatta hogy 75 éves vagyok Ön meg csak 66! Ettől függetlenül a Csíkvölgyi Pipa Csárdában, vagy akár a fóti Fáy Présházban megihatnánk együtt egy pofa sört! Beszélgetés közben javasolnám, ha nem szereti a mogyoródiakat költözzön el onnan pl. Alsószentmártonba Baranyába, vagy a Borsodi Gadnába, vagy éppen a Heves megyei Gyöngyöspatára. Ott befogadó jó szomszédokat találna akik nem tekintenék őt gyütmentnek.

  • Na ez is jó volt,élmény volt olvasni,Kovácsnak gratulálok!

  • kovacs
    2013 március 17
    10:29 de.
    hát, az ön korában már tényleg gondok lehetnek a realitásérzékével. úgy vélem, valami helyismerettel bír errefelé. akkor talán engem is ismer, és tudja, hogy akárkivel nem ülök le egy asztalhoz. a pipást nem kedvelem, a fáyban meg drága és szar a bor – nem igazán vagyok sörissza.
    a mogyoródiakat nem kell szeretnem, olyanok, amilyenek, a gyökösségük nem változott száz év óta. nem engem tekintenek gyüttmentnek, hanem MINDENKIT, aki nem az „alapítókhoz” tartozik. Persze, ettől elég belterjes is a község.
    ami pedig a költözésre vonatkozó megjegyzését illeti: mintha azt sugallaná, költözzek a cigányok közé, mert ott a helyem.
    ez, ugye, belátja, erősen jobbikos hajlamra utal, de én mégis megállom, hogy nem javaslom magának, hogy hova költözzön. oda ugyanis régen is elég szűk volt a bejárat, most már ráadásul nem is nagyon megvalósítható, mert útban van úgy 80-100 cm-nyi föld, meg némi deszka.
    amúgy cigány mogyoródon is van, nem sok, de az egy „gyilkos” ragadványnevűt kivéve igyekeznek tisztességesen élni.
    azért attól még ne bízza el magát, hogy boda élvezettel olvassa a kommentjét. zsák és a foltja.

  • Boda Marcsi
    2013 március 19
    6:36 du.
    ami magának utoljára élmény volt, az egy beöntés volt, amit székrekedés ellen kapott. csakhogy, félre diagnosztizálták: magának nem béltraktusi, hanem mentális székrekedése van. ha az orvosai nem lettek volna őszinték magához, megsúgom: nincs rá gyógymód, már csak így marad 🙂

  • Látom Ille úr a költözködésre való célzásomat megértette. Tehát maga tényleg egy okos ember. Én is megértettem a 80-100 cm földre való célzását, de ne gondolja hogy az a 9 év amivel fiatalabb nálam olyan nagy előny az Ön számára, mert ha irodalmi tevékenységét így folytatja, akkor Ön idő előtt a gyűlölködésbe fog belepusztulni. Másrészt nem Boda Marcsinak volt székrekedése, hanem az Ön ELLENSZÉKLETE kapott székrekedést, mert kis hazánkban nem akadt rá szponzor.

  • Jávorszky Mária

    Illenek már megint epeömlése van.
    Ha nem fogja vissza magát, rövid időn belül itt már,csak önmagával szórakozhat.

  • kovacs
    2013 március 21
    5:23 du.
    lám, lám, mégiscsak gondja van a szövegértéssel. én nem magára céloztam, hanem arra a helyre, ahonnan kipottyant e világra, és ami költözési célterületként az említett okok miatt az ön számára már nem elérhető. vagy csak kevés az asszociációs képessége. mind1.
    nem követte rendesen az ellenszék sorsát, de ezt a korából adódó figyelmetlenségnek tudom be.
    szponzor akadt volna bőven, az mszp-től az lmp-n keresztül az együtt-ig, csakhogy, mi nem akartunk beállni egyik párt zászlaja alá sem, mert, tudja, az kéri a nótát, aki a primást fizeti!
    most se állunk be, pedig, mint tudjuk, egy a zászló 🙂

  • Jávorszky Mária
    2013 március 21
    8:53 du.
    jajistenem, csak nem itt fog hagyni minket? egy világ omlik össze bennem!

  • Jávorszky Mária
    2013 március 21
    8:53 du.
    Cuncimókus!
    Ez most fenyegetés, vagy vegyük ígéretnek?
    Utóbbi jobb lenne! Ha nélkülözni kényszerülnénk kiskegyed hülyeségeit, nagyon nagy örömünkre szolgálna!
    Nem is értem, h miért nem a Kurucon, vagy a Barikádon osztod az észt?
    Hidd el, nagy sikerekben lenne részed! 😛

  • Ille István
    2013 március 20
    6:41 de.
    István!
    Most nem értek veled 1-et!
    Lesz ez még nála sokkal rosszabb is, már, ha még lehet!

  • Bocsánat kedves István tényleg félreértettem, mert a 100 cm földet és a koporsó deszkákat nem az én majdani síromra hanem drága Édesanyám sírjára értette! De ötlete azért is kivitelezhetetlen, mert császármetszéssel születtem. De komolyra fordítva a szót, az emberek nagyobb része nem vevő az itt olvasható alpári írásokra, undort kelt bennük
    és ahelyett hogy az Önök kormánybuktató céljaik mellé állnának, inkább elfordulnak Önöktől és az Orbán kormány maradását fogják támogatni. Ismerőseim közül már ketten is így döntöttek a Kanadai Hírlap olvasása után.

  • Ja, és kedves Ille István én a Mogyoróról való elköltözését csak azért javasoltam, mert panaszkodott az ottani emberekre, holott egy olyan kisebbség között él akiknek szorgalmas munkája, eredményei és életvitele példa lehetne az egész ország számára, beleértve a többségi magyarokat is. Aztán kijelentem, semmi közöm a jobbik eszmerendszeréhez, noha vörösréz permetezőm, szivattyú gépem nekem is eltűnt. Nemzeti érzelmű baloldalinak tartom magam.

  • kovacs
    2013 március 22
    9:54 de.
    hogy minek? nemzeti érzelmű baloldalinak? az meg milyen állatfaj? mennyiben különbözik a jobbiktól?
    hol él itt példamutató kisebbség – ami, az ön felvezetése szerint nyilván nem magyar, mi több, következésképpen cigány – de miért nincs annyi vér a pucájában, hogy nyíltan kimondja? – és miért is élnék én köztük, főleg, hol? a kukukkhegyen?
    hogy az ismerősei elmeállapota milyen jövőképet fog eredményezni magyarország számáre, remélem, belátja, irreleváns, hacsak nem osztódással szaporodnak.
    felhívom szíves figyelmét arra, hogy az írások nem alpáriak, ellenben a kommentek vastagon.
    de valamiért az olvasóink ezek szerint mazochisták, mert notóriusan visszatérnek olvasni.

  • A svábok azok. Tudnak dolgozni és gyarapodnak is.
    Az írásokat főleg a kommentekre értettem, de a cikkek között is van alpári. Pl. 2/3-os szarkupac. Aztán én nem küldtem vissza Önt Édesanyja szülőjáratába, de Ön engem igen. Akkor melyikünk a bunkó író úr?