Szolgálati közlemény

2013 március 18 10:14 de.148 hozzászólás

Az utóbbi időben elszaporodtak a KMH-n az írásoktól független, argumentum ad personam hozzászólások, nem kifejezetten a vélemény azonos oldalról. Gyakorlatilag, amióta megjelentem/megjelentünk a KMH oldalán, az írások tartalmától függetlenül sértések, gúny és személyeskedés zúdult rám. Mindez ugyan már régen megszoktam a Nolblogon, le is pergett rólam, de van egy határ, amit nem engedek átlépni. Ide idézek egy hozzászólót, aki konkrétan buzinak nevez:

Lélfai Szilárd 2013 március 8 11:06 de.

Kedves Göre Gábor!

Engem nem zavar ha a férfi ismerőseit mucikázza,toleráns vagyok az önök fajtájával, egészségükre!Legalább addig sem szaporodnak!

Lélfai Szilárd 2013 március 10 Göre Gábor!

Azt hiszem az Illére gondoltál amikor engem mucuskámoztál, de tévedsz, én nem vagyok meleg, s nem is akarok részt venni a liaisonotokban!

Lélfai Szilárd 2013 március 11 4:29 du.

Olvassa el a Göre-Ille szövegeket, – ha nem anyáznak akkor az egymás iránt érzett homokos hajlamaikról áradoznak! Homoszexualitás magánügy, fölösleges dobra verni! De hát a rohadt alma már nem lesz egészséges!

Ille István 2013 március 12 2:37 de.

Lélfai Szilárd

2013 március 11

4:29 du.

ha lenne olyan szíves, és ide idézné, ahol egymás iránt érzett olthatatlan vágyunkról és azonos neműekhez való vonzódásunkról áradozunk, akkor esetleg meggondolom, hogy bíróság elé idéztessem rágalmazás és jó hírnév megsértése okán! egyet ne felejtsen el: megtalálható, bármilyen néven adja is itt elő magát!

már volt ilyen megnyert perem, ezt sem lesz nehéz lefuttatnom.

javaslom, vonja vissza állítását, mi szerint homoszexuális vagyok, és akkor megússza. gere nevében nem nyilatkozhatom.

Lélfai Szilárd 2013 március 12 4:16 du.

Ille!

A bunkó stílustalanságod, hozzászólásaid miatt már nem akartam reagálni semmilyen írásodra, most mégis kénytelen vagyok!

Ahogy mondani szokták – a te stílusodban – születésedkor apád nem csalódott benned! F…t dugott be, f…t húztak ki!

Felőlem azzal homokoztok akivel akartok, nemsokára össze is házasodhattok, egészségetekre!

Nem tudom milyen jó hírnevet sértettem meg, olyan neked nincs, csak hiszed, hogy van!

Ami a megnyert pered illeti:

– ezek szerint más is megismert?

– az biztos nálad is butább volt!

– kérjen tőled bocsánatot a harmadik meleg haverod!

– Göre nem fog pereskedni, okosabb nálad, (még ha titkolja is)!

A 24 óra helyett küldj egyet, mondjuk egy arany Doxát vagy Rolexet!

A postafiókodba nem fér bele amit küldenék neked!

Lélfai Szilárd 2013 március 13 3:52 de.

Kedves falusi!

Vannak olyanok akik az infantilisből mennek át a szenilisbe! Az óvodában ő volt az árulkodós később III/III-as volt, most meg feljelentgetős! Nem érzékeli a saját tetűségét, de ő mindenkit mocskolhat, főleg aki pl. hivatalánál fogva nem válaszolhat neki.

Különben roppantul rettegek az Ille fenyegetőzéseitől!

Mindezek után nincs más lehetőségem, minthogy nevezettet bíróság elé idézzem.

Elmondom, hogy megy ez.

Lélfai Szilárd ellen – teljesen lényegtelen, hogy valódi polgári neve ez, vagy csak egy nicknév – magánvádas eljárást indítok rágalmazás és jó hírnév megsértése címén. Mert amit tett, az Btk-ba ütköző. A magánvádas eljárás lényege, hogy közvetlenül benyújtható a bírósághoz. A bíróság megvizsgálja, hogy a vád alkalmas-e a tényállás megítélésére (alkalmas), majd befogadja a keresetet. Utána kiadja a rendőrségnek, hogy derítse fel Lélfai elérhetőségét. Ennek első lépése, hogy a rendőrség megkeresi a KMH-t, mi szerint adja meg az ott bejegyzett IP-címét. A KMH pedig ennek a megkeresésnek eleget fog tenni.

Ennek alapján megkeresik a szolgáltatót, aki törvényben előírt kötelességének eleget téve, ki fogja szolgáltatni az előfizető valódi nevét, címét, cipőméretét, és tömött fogainak számát, annak helyi értékét, vagyis minden adatot, ami azonosításához szükséges. Ezen adatokat megküldi a bíróságnak, amelyik ennek alapján beidézi Lélfait – akármi is legyen a polgári neve – hogy tán indokolná meg, milyen alapon nevezett engem buzinak. Ha nem tudja bizonyítani, biza, rágalmazásnak minősül, aminek büntetési tétele 3-5 év elzárás. Persze, lehet, hogy megússza próbára bocsájtással. Ebben az esetben polgári peres eljárást indítok ellene jó hírnév megsértése okán, ami igencsak sokba fog kerülni neki.

A lehetőség a bocsánatkérésre még mindig előtte van. Azonban – bár privátim lehetőséget adtam neki, hogy nála sokkal fajsúlyosabb ellenfél (fideszes aktivista volt a lelkem ) elleni eljárás részleteit megismerje (amire meglehetősen röhejesen reagált azok nyilvánossá tételével itt a KMH-n), így átgondolja a következendőket -, nem a kompromisszumos megoldást választotta. Valamit erősen félreértett ez a jóember: egy alaptalan, hamis és súlyosan rágalmazó állítás visszavonása nem a gyávaság jele, hanem a józan észé. A már pervesztes rágalmazó elődjének is megadtam a lehetőséget. Nem élt vele, jelenleg végrehajtási eljárás van ellene folyamatban.

Mielőtt bárki is félreértené: ez nem fenyegetés, hanem ígéret. Jó lenne, ha Lélfai is megértené ezt. Egy bírósági eljárás senkinek sem kellemes, de a vesztesnek ráadásul erkölcsi és anyagi romlás. A vesztes pedig nem én leszek. Ugyan Magyarországon nincs precedensjog, de egy előző bírósági ítéletet azonos témakörben, biza, figyelembe vesznek!

Ille István

148 hozzászólás

  • Kopácsi Judith

    Jogosan. Csak helyeselni tudom.

  • Egyetértek!Nem kell hagyni.Érdekes akár melyik portált nézzek v. a tüntetéseket,mindig a jobb oldallal,a szélsősségesekkel van gond.Az a baj hogy őket hagyja a mai rendszer azt csinálni amit akarnak,de akik ezt kulturáltan teszik,lásd a fiatalokat azokat bilicsben verve viszik el!ez a felháboritó!Jogos a felvetésed kedves István!Igy kell minden emberrel csinálni aki megfelejtkezik emberi mivoltjáról!

  • Kopácsi Judith
    2013 március 18
    10:37 de.
    még mindig nem késő visszatáncolnia. de attól tartok, túl kevély a peren kívüli egyezséghez.

  • Nagyon helyes! Így kell ezekkel bánni. Sajnos magyarországi blogokat iselárasztják a fideSS bérenc bértollnokok és a szólásszabadság nevében eltűrik! Ezért terjed a náci kór mint a pestis az orszádban.

  • általában az kiabál, akinek a háza ég, ennyit a Léfejű Szilánkról

  • Lélfai Szilárd

    Kedves Kopácsi Judith!

    Remélem majd a bíróság döntését is helyesli, ha a fenyegetőzés helyett lép is ille!

  • Örülök, hogy eljutottatok idáig, amikor én berzenkedtem az ocsmány kommentelés és a személyeskedés ellen, akkor csitítottatok.
    Remélem vége lesz végre!

  • Lélfai Szilárd
    2013 március 18
    12:35 du.
    még mindig nem érti…

  • Kovács Éva
    2013 március 18
    11:17 de.
    ne essen túlzásba, lélfai nem feledkezett meg emberi mivoltáról. ő ilyen embernek.

  • Avi
    2013 március 18
    12:25 du.
    bocs, de lélfai nem bértollnok, és még legkevésbé fideSS. neki ez a meggyőződése, véleménye. csakhogy valakit buzinak nevezni nem vélemény.
    önálló blogot összehozni a tudása már kevés, hát beszólogat. ettől lesz jó neki.

  • Kopácsi Judith

    Léflai, ismerve Illét, ö nem csak igér, Ő cselekszik is. Én a helyedben komolyan venném tőle ezt az igéretet.

  • István!
    Ha valamiben tudok segíteni, számíthatsz rám!

  • Hollósy Gerti
    2013 március 18
    12:57 du.
    nem lesz vége. a boda-jimbo-dakota-szky-félék továbbra is mocskolódni, sértegetni fognak, mert mást ugyanis nem tudnak tenni, mint tehetetlenül acsarkodni. ennyire még futja, de rágalmazásra már nem fognak vetemedni.
    max. átadják a feladatot az unión kívülieknek, akiket jogi úton nem lehet pofán csapni.
    mert hát, nekik küldetésük van 🙂

  • Gere Gábor
    2013 március 18
    1:52 du.
    kösz, gábor, de lélfai még a végén a homokosok összeesküvésére hivatkozna, akik meg akarják hurcolni az ő becsületes nevét 🙂

  • Kopácsi Judith
    2013 március 18
    1:45 du.
    nem szükséges, hogy komolyan vegyen, ez nem elvárás attól, aki még soha nem látott belülről tárgyalótermet.
    ami azt illeti, az ígéret, ha megtartják, úgy jó. ezért írtam, hogy én nem fenyegetek. én ígérek.

  • Igen szomorú, hogy a Fidesz által terjesztett kór (ha nincs érved, személyeskedj, ha az sem megy/használ , akkor kriminalizálj), tehát a mi fajtánk-ti fajtátok nem , hogy nem csökken , inkább terjed. Mondjuk a himlő is akkor kezdett el „elmúlni”, amikor rájöttek, hogy miylen körülmények között virulens a kór és a körülmények civilizáltabbak lettek. Csak az sok időbe tellett…

    J

  • Na figyeljen ide „érzékeny lelkű”Ille!
    A cikkben közölt dologban nem vettem részt,sem a többiek akiket felsorolt,de maga csak nem nyugszik,minek szid megint olyanokat, akik nem is szóltak hozzá? Már megint provokál?(csak próbál!)Képzelje ilyen hozzászólásra nem
    vetemednék,mert nem vagyok annyira gátlástalan, mint maga!!!Igy jár aki mások nemi életével foglalkozik!
    Már kezdtem volna sajnálni….de szerencsére megint kitett
    magáért….!!!!Hát most megkapta!de nem az intelligensebbektől..
    Talán nem kéne annyit a szex-szel foglalkoznia.
    Ez a maga ügye,jelentgessen,fenyegessen,járjon bíróságra
    addig sem ír hülyeségeket!
    Egyébként több cikkben is kiálltak a melegek mellett,miért ez a nagy felháborodás?,mindenkinek magánügye mit csinál otthon,csak ne itt részletezze!
    Engem és sokan másokat egyáltalán nem érdekel!!!!

  • Ha jól olvastam, két rágalmazott van!
    Mindkettő blogger a KMH-n. (Súlyosbító körülmény).

  • Gerti!
    Te csak berzenkedj továbbra is a lap stílusa ellen,mert
    ha tárgyilagos vagy akkor láthatod,nem véletlenül jutott
    erre a szintre a hozzászólások színvonala.
    Te például nem sértegettél ok nélkül ordenáré módon más
    véleményen lévőket,mint több szerkesztő,de főleg Ille,meg
    a még nálánál is trágárabb pár kommentelő.
    Ez egy demokratikus (???)lap szégyene!
    Csodálom,hogy még ott vagy?!
    A Te cikkeid szívesen olvasom!

  • Sn nem ertem, hogy mi itt a problema? Fuggetlenul, hogy az Ille-Gere parosnak milyen hajlamai vannak, ezzel a cikkel jobban a melegseg ellen szolnak(perrel meg plane),mintahogy azt barmi mas modon tehetnek. Ha valaki tenyleg meleg, akkor miert serto, ha annak is szolitjak.
    Ha egy ember fekete es valaki feketenek nevezi, akkor az nem lehet serto. En meg sosem vettem sertesnek, ha feherembenek „csufolt” egy fekete. De hat Ille az australiai benszulotteket is bozotlakonak hivja. Sot meg engem is. Meghozza serto szandekkal.Sot, leciganyozott itt mar nem ciganyt is, SERTO szandekkal. Jobb sertes nem jutott eszebe.
    Kerdem: ki kezdi az ilyen utalasokat???Serteseket?? Vagy toluk ez elfogadhato??? Ha sertesnek veszi, hogy buzinak titulaljak, akkor ne hasznalja a melegek altal hasznalt szlenget. TALAN akkor ilyen problema nem fog felmerulni.
    Kulonben a KUTYAUGATAS NEM HALLIK AZ EGIG. Kulonosen ilyen KISKUTYA-e, mint Ille.
    Javaslom, hogy O hagyja abba a sertegeteseket, mert ugye,
    az nem tetszik neki, ha sajat fegyveret hasznaljak vele szemben. Roviden: amilyen az ADJON ISTEN, olyan a FOGADJ ISTEN.

  • Ille(ou)!
    Az elozo beirasomat kint a „BOZOT”-ban irtam. Csak, hogy tudd. Ha, netan keresel(pereskedes miatt),akkor a „BOZOT”-ban megtalalsz.(bozot nevu kocsmaban)Kar, hogy yeged ide nem engednenek be/ki. A „bozotlakok” nagyon megnezik, kit engednek maguk koze.

  • asher alexander

    ille!
    a sajat lekezelo,lenezo beszolasait is masolja ide!!
    mert van olyan is sok!
    jaaaaaa!
    onnekl szabad masokat alazni,pocskondiazni mùert maga „magyar” ugye,

  • Judit Noszticzius

    Nyugat országokban szabadsága van : melegek lehet köteni a házasságot!!!!:-) Itthon még nem ,mert 2014-es választáskor a többes százalékos baloldali pártokra,akkor lehet -e melegek köteni a házasságot???!!

    Sajnos,hogy fideszes és jobboldali szélsőségesek rágalmazik és nem engednek a melegek házasságot kötésért!!!!>:-(

  • A magam részéről nem igazán vagyok híve a pereskedésnek.
    A konkrét esetről ott, és akkor elmondtam a véleményemet.
    Tulajdonképpen az én meglátásom szerint mindenkinek van részigazsága. De a konkrét kérdésben nem kívánok bíró lenni, csupán általánosságban szólnék.

    Amiben más a KH a többi portáltól, hogy itt közvetlenül a publikáló szerzővel áll kapcsolatban az ember. Amikor véletlenül erre tévedtem, ezen nagyon meglepődtem. Ezért is ragadtam itt tartósabban.

    Az itt kommentelők mint mindenütt, széles keresztmetszetet mutatnak. Vannak nagyon művelt emberek, átlagosak, és olyanok is, akivel a napi életben nem szívesen társalognék.

    Válaszaiban Ille is a komment stílusában válaszol, noha mint a szavak embere érzi a megfogalmazás finomságait. Tud elbeszélni a dolgok mellett, amire egy műveletlen ember nem képes.
    Amiben igaza van Illének, a lap gyöngyszem a tengerben, ne engedjük lealacsonyodni egy alpári stílusra.

    Amiben nincs igaza, ha magunk is konfrontálódunk, akkor óhatatlan a hasonló eset. Azért valljuk be, erőteljesen provokálja is a szélsőjobbossokat.

    Ezeket az embereket én sem szeretem, mert a dogmatikus világnézet mindig beszűkíti az emberek látásmódját, gondolkozását. Így nem is megyek le arra a szintre. Inkább a dogmák ellentmondásait fricskázom meg. Aki képes ezen elgondolkozni, az előbb-utóbb rájön a tévedésére. Aki viszont nem, az önmagában nem ér annyit, hogy vitázzam vele. Nem a világnézetét akarom megváltoztatni ezeknek az embereknek, mivel az úgysem sikerülhet. De ha már a dogmák ellentmondásain elgondolkozik, akkor megérte.

    A pert a konkrét esetben inkább a stílus emberi formákba terelése miatt támogatom.

  • Boda Marcsi
    2013 március 18
    4:18 du.
    látom, maga sem érti a dolog lényegét.
    a) „A cikkben közölt dologban nem vettem részt,sem a többiek akiket felsorolt,de maga csak nem nyugszik,minek szid megint olyanokat, akik nem is szóltak hozzá?”
    megint a szövegértésével van a gond. a felsoroltakat érintő kitételem gerti kommentjére a válasz, mivel kétségtelen, hogy egyikük se fogja abbahagyni a szemétkedést. egyetlen egy szóval sem utaltam a lélfai-történésekre.
    b) „…,mindenkinek magánügye mit csinál otthon,csak ne itt részletezze!” ezzel látens módon maga is azt mondja, homokosnak tart minket gerével.
    jó meggondolta? ugyanis maga is behívható ebbe a perbe, csak állítson még ilyeneket.
    a maga nemi életével pedig senki nem foglalkozik. ami nincs, azzal nem igazán lehet 🙂

  • Boda Marcsi
    2013 március 18
    5:14 du.
    ez kétségtelen. a hozzászólások színvonalának romlásában magácskának is oroszlánrésze van. néha még saját magát is alulmúlja 😀

  • ombre
    2013 március 18
    4:47 du.
    gere még nem döntött, hogy mint magánvádló, csatlakozik-e a feljelentéshez, de gondolom, tanúként beszáll. lélfai pedig még mindig nem érti, mi vár rá.

  • Kedves Lélfai úr! Szégyellje magát!

  • Boda Marcsi, annyit pontosítanék, hogy nem a lap stílusa ellen berzenkedem, hanem a kommentelők egymással szembeni személyeskedő stílusa ellen…lényeges különbség…

  • Soha nem értettem, hogy bármilyen szexuális beállítódást miért kell pejoratív értelemben használni, és rákenni bárkire is. Sajnos azt kell hogy mondjam ez egyfajta szellemi nihilizmusról ad tanúbizonyságot, ráadásul észérv helyett ilyennel vagdalkozik, ahelyett, hogy megpróbálna olyan stílusban kommunikálni, amely értelmes vitára adna lehetőséget.

  • Ille!………….A maga helyébe nem nagyon fenyegetnék másokat feljelentéssel,mert lekicsinylő,emberi méltóságot sértő megjegyzései tömegével megtalálhatók bárkinél aki vette a fáradtságot és egy-egy oldalt képernyőnyomtatással megtartott magának.Úgy látszik ön sem tudja mi vár magára.

  • Topapó
    2013 március 19
    12:39 du.
    csakhogy, a lekicsinylés max. rossz modor következménye, az emberi méltóság helyett meg jobb lenne, ha önérzetet említene.
    amúgy, ha megkérhetem, bízza ezt rám. mint mondottam, ez nem fenyegetés, hanem ígéret.
    a feljelentés helyett meg magánvádas indítványról van szó.

  • ghost
    2013 március 19
    11:47 de.
    azzal vitatkozni, aki ab ovo lebuziz? ezt te se gondoltad komolyan!

  • ghost
    2013 március 19
    11:47 de.
    Drága Jószellem!
    Sajnos itt sokan vannak, akik a NOL-on is ott vannak!
    Ott, ugye a moderálás más, ott az adott bloggerína, blogger tud vele élni!
    Itt nem!
    Sajnos! 🙁

  • Ille István
    2013 március 19
    2:37 de.
    István!
    Majd telefonon megbeszéljük a részleteket! 🙂

  • Ille!
    Maga tényleg nem normális!
    Én azt írtam,hogy mindenki azt csinál otthon amit akar,csak
    ne részletezze nyilvánosan és nem magáról beszéltem!
    Azt is írtam,hogy a bizonyos levéllel és stílusával nem
    tudnék azonosulni.
    Hogy ki a szemét!arról lehetne beszélni!
    Én nem adtam rá okot hogy perelgessen,a hozzászólásom is
    bizonyíték,foglalkozzon azzal aki belemászott a „finom
    lelkébe”,engem nem tud ijesztgetni.
    És még azt írtam,hogy majdnem sajnáltam….a bizonyos valóban sértő levél miatt!
    Vegye már észre,hogy miért durvultak el ennyire a hozzászólások és maga miket ír másoknak,mint szerkesztő!
    Sokan fenyegethetnék magát is,de levonják a konzekvenciát
    és jobb dolgul is van ennél.
    Jobb lenne ha bedugulna végre és kicsit értelmezné a
    válaszokat.

  • Asher ,Jimbó,Tóapó!

    Örülök,hogy hozzászóltak,csak kérdés,hogy a címzett
    felfogja-e?….
    Gerti kicsit csalódtam a válaszodban,de túlélem és megértem
    részedről a „kollegalitást”,persze ha tárgyilagosan olvasod
    az oda-vissza kommenteket elbeszélgethetnél Illével!
    Jót tenne a lapnak,bár már lehet,hogy késő!
    Én és a többiek azért időnként hozzászólunk,mert ugye
    nem tiltja a törvény?…..

  • Boda Marcsi!
    A „cimzett” pontosan felfogja(ha egyaltalan elolvassa)amit irtam, csak a szokasos csellel el: ignoral. Teszi ezt, altalaban, mikor nem tud mit felelni ra. Elvegre, nem mindenre lehet nacizni, fasisztazni, antiszemitazni.
    Az is lehet, hogy kifogyott az alpari kifejezesekbol…
    Mondtam mar es mondom ujra: ha valaki veszi a faradtsagot
    hogy visszaolvasson,akkor ra jon magatol is, hogy honnan indult ki az egesz. Vagyis ki kezdi a mocskolodast es hogy harapodzik el. Senki sem akar ados maradni egy-egy
    serto, vagy akar csipos beirasra, ami sajat szemelyere van celozva. Nehez Puchert Janos tanacsat megfogadni, miszerint nem kell minden kesztyut felvenni. Kulonosen, mikor egyenesen provokalo celzattal irodott. Marpedig abban itt nincs hiany.

  • Boda Marcsi
    2013 március 19
    4:21 du.
    én a más szellemi képességeiről az ön helyében , tekintve az ön szintjét, nem akarnék nyilatkozni.
    ha nem fogja fel, hogy amit írt, az egy, lélfaival egyetértő minősítés, a maga baja. ugyanis egyikünk se írt otthoni szokásairól.
    hogy mit tegyek, és mit nem, valamint, hogy mi tenne jót alapnak, és mi nem, ugye, belátja, nem az ön kompetenciája meghatározni?amúgy ijesztgeti magát a közterület felügyelő, nem én 🙂

  • JIMBO
    2013 március 18
    6:26 du.
    „Ha valaki tenyleg meleg, akkor miert serto, ha annak is szolitjak.”
    na, olajbogyó, ezzel maga is azt állítja, hogy buzi vagyok 🙂
    mondja, magától ilyen ostoba, vagy keményen gyúr rá?
    amúgy én az abokat nem tartom bozótlakónak, csak magát, édes fiam. bár az elég érdekes, hogy’ sikerült magánál, ausztráliában, ott, a bozótban, a fidesznek ilyen tökéletes agymosást végeznie!
    igaz, felesleges munka volt, nagyon sok neuront nem állíthattak át, különben sem számít, mert egy olyan outsider, mint maga, semmit nem tud tenni. max bekiabál a partvonalon kívülről, hogy: pfujj, bíró!
    ha már a kommenteknél tartunk: ha jól emlékszem, az első hozzászólása, rögtön az után, hogy megjelentünk a KMH oldalán, már pimasz volt, személyeskedő, de hát, az írások témájához soha nem tudott hozzászólni, így maradt ennél a módszernél. úgyhogy, ha szabad kérnem, ne játssza itt az eszét.
    ami a kiskutyákat illeti, valóban nem hallatszik ugatásuk az égig. de ne hajoljon le hozzájuk, mert torokra mennek 😀
    magát, kicsi huszár, még ignorálni se kell.
    más: még mindig nem képes egy code page 852 installálására? és még maga beszél…

  • Hollósy Gerti

    Kiforgatod a szavaimat, Boda Marcsi és hozzáteszel,
    „Én és a többiek azért időnként hozzászólunk,mert ugye
    nem tiltja a törvény?…..” – hol írtam, hogy bárki nem szólhat hozzá…?

    Ami Istvánt illeti, bárhol, mindig is vállalta és vállalja, amit csinál, nem engedi magát provokálni…

    Én csak a saját dolgaimért vállalom a felelősséget, ha csalódtál, hát én is ki fogom bírni…

    nem akarok korábbi dolgokat háborgatni, amikor ide jöttem keményen támadtatok, pedig akkor sem kötözködtem…(nem Rád gondolok mielőtt félreérted)

  • persze nem kotozkodtel, csak gyurcsanyoztal…

  • persze nem kotozkodtel, hanem gyurcsanyoztal Hollosy…es megkoszonhetjuk neked meg a fajtadnak orban 2/3-at…

  • sorry, az elsorol azt hittem nem ment at…de gyanitom ha tobbszor mondom neki sem erti, mekkora felelossege van a szocialistaknak es liberalisoknak a mai helyzet kialakulasaban…

  • Nyilas Misi
    2013 március 20
    10:35 de.
    na, ezt a „fajtádat” dumát, ha kérhetem, otthon, és az ivadékainak adja elő!
    ha jól sejtem, maga is egy fajta, úgyhogy, ha nem esik nehezére, fogja vissza magát!

  • Ille

    persze kezdhet velem is, de egyreszt en magasrol szarom le, masreszt pontosan tudjuk, hogy a valasztasok elott a nol-blogirok legnagyobb resze gyurcsanyozott es ami kialakult abban felelosek! szegyelljek magukat! amugy ille meg hollosy nyugodtan leirhatnak ide egyszer, hogy vegulis kiket kepviselnek es kinek drukkolnak??? meglepodnek, ha kepesek lennenek megfogalmazni…jaes hadd ne gratulaljak ahhoz, hogy 20 ev utan sikerult felismerni azt, hogy orban tonkreteszi az orszagot…idonkent a masolason kivul onallo gondolatokra is szert kene tenni!

  • Nyilas Misi
    2013 március 20
    4:18 du.
    „idonkent a masolason kivul onallo gondolatokra is szert kene tenni!”
    mélységesen egyet értek. már el is kezdhetné.
    olyan magasról azért mégsem tudja leszarni, ugyanis eléggé alacsonyan áll az egyedfejlődésben.
    mint említettem, otthon adja ezt elő, biztosan akad ájult csodálattal bámuló hallgatósága.
    amúgy hisztijének mégis, mi köze a közlemény apropójához?
    én, kisanyám, ha egyszer kezdek magával valamit, akkor bekapom, megcsócsálom, majd apró darabokban kiköpöm 😀
    amatőr…én onnan jövök vissza, ahová maga még el sem indult, úgyhogy, javaslom, állítsa le magát, mert nincs olyan helyzet, amiben ne tudnám megalázni!
    ha nem tudja, miért állok itt ki, mit képviselek és kinek „drukkolok” és viselem el a jobboldali kommentelők személyeskedését, baromságait, akkor nyugodtan álljon be a sorba, akik a fő téren, trombita szó mellett, díszkivilágításnál kinyalhatják!
    hosszú a sor, de ha türelmes…

  • Huha! Ez igen. Ez jo valasz egy olyannak, aki nem reg meg rajongoja volt es egyet ertett mindenben a „FOSZERKESZTO” urral.
    A Nyilas Misihez irt sorok, amolyan, onjellemzonek is elfogadhatjuk. Mogyorodi modra.
    Vajjon a mogyorodiak megengednek-e, hogy a fo terre kialljon a tiszteletlen „iro”, barmilyen celbol.
    Kulonben amit javasolsz, te romab berenc, azt csak drotkefevel lehetne vegrehajtani. Szivesen megis tennem.

  • Hollósy Gerti

    Nyilas úr,

    “idonkent a masolason kivul onallo gondolatokra is szert kene tenni!” – ezt írja nekünk

    Talán akkor szíveskedne a sok kötözködő komment mellé egy írást is esetleg feltenni – érdeklődéssel várjuk…

  • Chris

    be kene vezetni az ignore-t! es talan kiderulhetne, hogy Illet se jobb oldalrol, se bal oldalrol nem olvassa senki…

  • Azt vettem eszre, amiota az ellenszekes arulo banda feltunt, azota a kozkedveltebb irok nem irnak…pedig FSP, Buzas Huba irasai messze ertekesebb informaciokkal szolgalnak, mint ezek a kis jelentektelen, de annal zajosabb toll- es legyfingforgatok….ezekre a polemiakra nincs szukseg itt…

    Amugy Ille, ennel vilagosabban nem tudom leirni, mi volt a kifogasom, szovegertelmezest a Radnotiban mar elso osztalyban tanitanak…valahogy errol es az illemorakrol bizonyosan lemaradhattal…

  • Hollosy

    hogy en 20 evvel ezelott felismertem az otthoni politikai helyzet veszelyeit, maga meg meg ma sem, pontosan bizonyitja, kinek vannak onallo gondolatai…amugy meg nem kell nekem tojast tojnom ahhoz, hogy megmondjam, jo-e a rantotta…de amugy maga szolitott meg a Bodanak irt valaszaban, csak reagaltam ra, ha ennyire fosik, nem kell provokalni! Illehez egy szot sem szoltam, de itt is jol mukodik a nol-blogon bevett szokasos csapatszellem, ami persze egy ido utan inkabb terhes lesz mindenki szamara, mert osszemosodnak konnyen a dolgok es magarol is azt hihetjuk, olyan faragatlan vadparaszt, mint az Ille…

  • jó kis flame-war alakult itt…..
    Ille Istvánnak: nem tudom, miért gondolod azt, hogy becsületsértő az, ha valakit lebuziznak, függetlenül a szexuális beállítottságától.
    Azt viszont garantálom, hogy ha emiatt pereskedni akarsz, kiröhögnek a bíróságon máér akkor, amikor a keresetedet be kívánod adni.
    Egyébként meg azt mondják a bölcsek, csak az kényes arra, ha lekurvázzák az anyját, aki nem biztos az anyja erkölcseiben.
    Nem mindegy, ki mit hisz, te kivel élsz nemi életet?
    És hogyan akarod bizonyítani a bíróság előtt, hogy nem is vagy buzi?
    Életemben ilyen marhaságot nem hallottam még…. senkinek nincs ennél jobb dolga?

  • Nyilas Úr, ha nem vette volna észre felőlem mindenki úgy gondolkodik önállóan, ahogy csak akar, nekem kizárólag az ellen van kifogásom, amikor a kommentelés, az ellenvélemény személyeskedésbe csap át, ahogyan azt általában Ön is teszi.Én Önt nem szólítottam meg, a kommentem kizárólag Boda Marcsinak szólt, ez ott is van az elején, megszólításként.

    Még egyszer utoljára elmondom, abban az ominózus kommentben, amit Ön rendre félremagyaráz és újra emleget, Gyurcsány Ferencet éppen pontosan dicsértem a jó politikusi képességei miatt…Ön ezért a kommentért gyűlölködik, azóta folyamatosan…ez nevetséges és az Ön nagy okosságáról és húsz éve tartó kiváló gondolkodásáról kiállított szegénységi bizonyítvány…képtelen leakadni egy félremagyarázásról…

    Remélem elégedettséggel fogja eltölteni Önt, és hasonlóan műveletlen (nem a tudása, a viselkedése miatt műveletlen) és kiállhatatlan, gyűlölködő kommentelő barátait, hogy ezentúl tartózkodom ennek a jobb sorsra érdemes, de kommentelő és olvasó közönsége egy részének ocsmány magatartása miatt számomra érdektelenné vált újság látogatásától.

    Ille István barátom alaposan fel van vértezve az Önök kötözködései ellen és képes kitartással visszaválaszolni. További kitartást kívánok Neki és Önöknek jó szórakozást, amennyiben mások piszkálása, sértegetése jó szórakozást jelent.

    Ezúton, innen kérem Chris Adam főszerkesztő urat, hogy legyen szíves vegye le a fényképemet és a nevemet a szerzők listájáról. Sajnálom, nem vagyok mazochista, nem tűröm, hogy szórakozzanak velem, annak ellenére, hogy én egy udvariatlan szót senkinek nem szóltam.

  • JIMBO
    2013 március 20
    9:08 du.
    román bérenc …:D 😀 😀
    orvos látta már?

  • Hollósy Gerti
    2013 március 21
    10:25 de.
    nyilas misi, sajnos, nőnemű, így még pofán se lehetne vágni, mert az nagy neveletlenség lenne.
    amúgy pontosan erre megy ki a játék, amit írtál. szemenyeit is kiszekírozták, most téged is. ügyes.
    a legrosszabb az egészben az, hogy nevezett – elvben – baloldali nézetű. akkor mégis, mit várhatunk el a jobboldaliaktól?

  • Hollosy

    az egeszbol az jott le, hogy maga nem mond igazat, egeszen pontosan ugy emlitette Gyurcsanyt, hogy feltetlenul szuksegesnek erezte mellebiggyeszteni, hogy on nem kedveli…es ettol lett a maga „dicserete” edeskeseru…az a kis elszolas nem olyan kis elszolas azok utan, hogy az egyetlen ember, Gyurcsany, aki szimbolizalhatna a demokraciat, maganak nincs kedvere…ez egy dolog, de mikor a nol-blogirok tomegesen irtak hasonloakat a szavazas elott, azt szemetsegnek hivjuk akarmelyik oldalon is allunk…amugy soha egyetlen mas irasat nem kritizaltam….gondolom azert ugrik erre az egyre, mert pontosan tudja, hogy hibazott, de elnezest azert nem fog kerni, mert igy gondolta akkor is es most is….ezzel a gondolkodassal pedig akarhogy nezem, nem sok keresnivaloja van egy demokratikus lapon, viszont Christopher liberalis vonalvezetesebe meg igy is belefert…

  • Nyilas Misi
    2013 március 21
    7:32 de.
    arany anyám, mégis, mit is árulunk itt? hazát? csak nem? 20 évvel ezelőtt valami pokoli üldöztetésben lehetett része, hogy ennyire eltorzult a realitásérzéke.
    hogy magának miről és mi a véleménye, belátja, semmin nem változtat, de, ha megkönnyebbül tőle – bár két bővített mondatot önállóan még nem publikált (a kommenteket ne soroljuk már oda)- hát csak adja itt ki magából.
    még mindig jobb, mint ha lekever egyet a gyereknek, vagy oldalba rúgja a kutyáját.
    tudja, harmatos virágszálam, inkább vagyok vadparaszt, mint egy olyan valaki, amivé maga torzult.

  • Tüske Zsófia
    2013 március 21
    10:21 de.
    bocsika, de nem kellene tudatlanságáról ilyen nyilvánosan megnyilatkozni. amúgy halkan megsúgom, magyarországon a római jog van érvényben, mi szerint nem nekem kell az ártatlanságomat bizonyítani – mint az angol jogban – hanem lélfainak, hogy joggal állította, hogy homokos vagyok.
    amennyiben nem tudja, biza, Btk.179. § (1)
    kedvesem, amihez nem ért, abban ne ossza az eszét, csak beég 🙂
    teljesen érdektelen, hogy mit garantál, mivel nincs befolyása semmire.

  • István: Szemenyei kiszekírozásában Nyilas Misinek semmi része nincs, sőt. Nem kell azért azt a bizonyos sulykot ennyire elvetni.

  • Hollosy

    meg valami, tudja en valoban utom-vagom a jobboldalon levoket, na meg az arulokat, DE nezze mar meg szoltam e valaha rosszat azokra, akik velem megegyezo nezeteket vallanak?? SOHA! meg akkor sem, ha nem mindig ertettem veluk mindenben egyet! nem megyek neki Puchernak, nem megyek neki az oreg Asher bacsinak es nem fenyegetek feljelentessel senkit…jah es ha nekem beszolnak, nem hivom segitsegul a velem szimpatizalokat, hogy vedjenek meg….ez igazan gusztustalan, mint egy saskahad ugy rontanak mindenkire, aki nem ert magukkal egyet…itt, mint minden nyilvanos forumon jo esely van arra, hogy adunk es kapunk, ha azt gondolja, maganak mindig igaza van, ne menjen semmilyen nyilvanos forumra, de az intelligens megoldas inkabb az lenne, ha az irasai kozreadasa utan csak csendben lenne, nem kotelezo reagalni a hozzaszolasokra, az olvasok majd elcsemegeznek rajtuk kedvukre, elvegre azert vagyunk kulonfelek, hogy egy iras kulonfele gondolatokat ebresszen….egy iras mindig egy elokeszitett, megszerkesztett, atfesult mu, amit tokeletesithetunk, szepithetunk….a spontan reakcio, valasz pedig lehet meggondolatlan es nyers…ez utobbin valoban sokkal konnyebb elcsuszni…

  • Ille

    maga ugy nevetseges, ahogy van, amit ideirt, azt gondolom naponta kopizza tobbszaz kulonfele embernek, mert minden egyes sorat mar lattam valaki mashoz intezni, csak az osszerendezes valtozhat….ahhoz persze biztos sok esz kell?!:) maga egy szenilis, arrogans idiota, ha eltakarodik senkinek nem fog hianyozni….maga nemcsak a jobboldaliakat bantja, hanem mindenkit, erre sehol nincs szukseg….hamar eljutottak az emberek oda, hogy annyira antipatikussa valt, hogy nem voltak mar kivancsiak arra, mit is szeretne kozolni…szerintem menjen orvoshoz! mikor a jimbo mellem all maga ellen, AZ A MAGA VEGET JELENTI!:)

  • A magyarázatom nem Nyilas úrnak szól, mert Ő nem számít, hanem a többi, talán jobban értelmező embernek,

    nem azt írtam, hogy nem kedvelem Gy.F.-et, azt írtam,

    bár nem vagyok Gy.F. fan, mégis… és itt írtam le a kiváló tulajdonságait…

    a fan, fanatikus rajongót jelent, nem kell ahhoz rajongónak lenni, hogy valaki elismerje az illető ember tevékenységét (egyébként sem vagyok rajongó típus, ezt is leírtam később)

    Természetes, hogy emlékszem erre az esetre, mert igazságtalan volt…meg is magyaráztam, hogyan értettem, akkor ott jöttek a további minősítések Nyilas úrtól…

    és most is ő hozta fel, hogy én gyurcsányoztam… én szándékosan kerültem a Nyilas úr körüli megszólalást…

    HA VALAKI ENNYIRE NEM ÉRTI A – BÁR NEM, DE MÉGIS – FORDULAT MEGERŐSÍTŐ VOLTÁT, HÁT LEGYEN VELE BOLDOG

    Nem fontos ez az egész, csak nem szeretném, ha mindenki úgy gondolná,ahogy azt Nyilas úr óhajtaná…

    azért annyira nem vagyok megalkuvó, hogy bármit megengedjek magammal szemben…

    remélem büszke a KMH Nyilas úr remekbe szabott kommentjeire, ahol olykor válogatott mocskolódások olvashatók…

  • Ille

    Tuske nem szorul vedelemre, csak a sajat tapasztalatomat tudom megosztani vele kapcsolatban, mint egyetemi konyvtarvezeto az o tudasat maga meg se kozelitheti…jah es fejbol, nem kell neki napokat toltenie anyaggyujtessel…:)

  • Hollosy

    de idonkent vicces legalabb, maguk viszont valoban ijesztoek…a nem vagyok gyurcsany-fan pedig egyfelekeppen ertelmezheto, valoban ott elszurta…

  • Nyilas Úr, hol rontottam én neki bárkinek, ha ki is fejeztem a nem tetszésemet, nem használtam sértő és csúnya szavakat, ezt vissza lehet bárhol nézni, Ön viszont igen…

    Más kommentelők szavaiért nem vállalom a felelősséget, mindenki úgy vág vissza másoknak, ami a habitusának, a mérgének megfelel, de lehet szalonképesen is. Mikor írtam én itt személyeskedve bárkire hogy hiteltelen, hazug, idióta, hülye stb. amiket sokan mások megengednek maguknak?
    Miért kellett volna nekem az írásaim közreadása után hallgatni. Ön tényleg félelmetesen elfogult, hol derül ki az, hogy csak nekem lehet igazam, én is csak pont úgy elmondtam a véleményem, mint mások. Nem az ellenvélemény zavar, és ezt a véleményemet fenntartom, hanem a SZEMÉLYESKEDÉS ÉS A MOCSKOLÓDÁS.
    Csak néhány igazán még szolid komment Öntől.

    NEM AZ A LÉNYEG, HOGY KIKNEK SZÓL, A SZAVAI NYILAS ÚR, UGYANEZEKET A GONDOLATOKAT BIZTOS MÁSHOGYAN IS KI LEHET FEJEZNI.

    Nyilas Misi
    2013 március 4
    4:34 du.
    mirol szavaznak ezek a tetvek? apjuk faszarol esetleg! nem lesz ennek jo vege…

    Nyilas Misi
    2013 március 7
    9:43 de.
    Felvinczy
    ha nem tetszik, nem kell olvasnod, ehelyett akar elmehetnel arra a jo melyturul apadfa@ara is …peldaul…

    Nyilas Misi
    2013 január 27
    12:01 du.
    burkuspocs
    nalam hiaba probalkozol, en nem vagyok rasszista, viszont tenyleg undorodom az agyhalott impotens tetvektol, mint te…

    Nyilas Misi
    2013 január 29
    8:00 du.
    Bodaszarcsi
    melyik keresztenyre gondolsz, arra, amelyik megeroszakolja pap letere a kisfiukat? ebbe az ertekrendbe kene beilleszkedniuk? csaxolok, hogy nem lettel okosabb, mindenki jobban jarna, ha a szemfedodet himezgetned INKABB!

    Nyilas Misi
    2013 február 2
    7:04 de.
    szarcsimbok
    mi abban az ellentmondas, hogy mindenki azt allitja foldsotet gyoker vagy? onts magadra sosavat es huzzad le magad a budin….nagy szolgalatara lehetnel a civilizalt emberisegnek…

  • Ille, Magyarországon NEM a római jog van érvényben (különben pl. a 12 éven aluli gyermeket joga lenne megölnie az apának) – ezt sajnálattal közlöm.
    Tekintve, hogy homoszexuálisnak lenni nem bűn, (az 1978:IV. tv. hatálybalépése óta) nem kell az ezzel kapcsolatos ártatlanságot bizonyítani. Az ártatlanság vélelmét felesleges idekeverni, lélfai bármit is mondott ezzel kapcsolatban.
    Mert kedvesem – valóban, aki valamihez nem ért, abban tényleg ne ossza az észt. De ez alkalommal nem én égtem be, csaxólok.

  • Tüske Zsófia
    2013 március 21
    11:23 de.
    nem személyesítettem meg.

  • Hollósy Gerti
    2013 március 21
    11:36 de.
    mondom, nyilas csak egy hp! nem férfi, legkevésbé úr!

  • Nyilas Misi
    2013 március 21
    11:32 de.
    drágaságom, hogy maga minek minősít, ugye, belátja, teljesen érdektelen!
    hogy mi jelenti a végemet és mi nem, arra pedig az ég egy adta világon semmi befolyása nincs, úgyhogy, szokjon hozzá a gondolathoz: én maradok, maga meg izzadhat kedvére, csak vigyázzon az erőlködéstől nehogy beszennyezze az alsó neműjét:)
    az jó, ha sokat olvassa írásaimat, legalább a koszon kívül ragad magára valami.
    amúgy hogy’ akarja kivitelezni, hogy végem legyen? halálra fog dumálni? 😀

  • én viszont megszemélyesíthettem volna, ha már.

  • én viszont megszemélyesíthettem volna, ha már.

  • Tüske Zsófia
    2013 március 21
    12:08 du.
    sajnálattal közlöm, hogy magyarországon a római jog van érvényben. ez a jogértelmezésre és a jogszemléletre vonatkozik, nem az egyes tételekre. ezért kell a vádnak bizonyítania.
    az ártatlanság vélelmének ehhez semmi köze. nem is arról írtam. ha ennyi gondja van a szövegértelmezéssel, akkor elég érdekes, hogy könyvtárvezetőségig jutott. bár kétségtelen, hogy a számítógép korában már nem sok dolgot kell olvasnia. elég, ha katalogizálni tud 🙂 na, fusson neki még1x.
    használjon irixet, állítólag az segít 🙂

  • Misi, nem vagyok könyvtárvezető – csak mezei informatikus könyvtáros – teljesen véletlenül húsz éve tájékoztatok jogi könyvtárakban
    🙂
    szegény Ille István ezúttal öngólt lőtt – van ilyen.
    igaziból nem is értem, mit hadakozik itt a fakardjával….

  • Tüske Zsófia

    http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3mai_jog

    az angolszász jogrendszer ugyan a bírói ítéleteken alapul, de arról szó sincs, hogy a vádlottnak kellene bizonyítania az ártatlanságát. A vádemeléshez még a vádlott beismerő vallomása sem elegendő, konkrét bizonyítékokra van szükség és még a közvetett bizonyítékok sem elegendőek a bűnösség kimondásához.
    Ille: tényleg ne ragozza ezt, ha nem akar végképp hülyét csinálni magából, ahelyett, hogy polihisztornak látszana.
    pláne, hogy megfelelő forrásokat is talál a tájékozódáshoz.
    hasonló a helyzet a katalogizálással is. nem igazán hiszem, hogy képben van az integrált könyvtári rendszerek kezelésének mikéntjével, vagy a könyvtáros szakma mai munkafolyamataival. tudja, kedvesem, a katalóguscédulák már régen kimentek a divatból.

  • Zsofia

    bocs, biztos rosszul emlekeztem, a lenyegen nem valtoztat!

  • Hollosy

    amiket ide beidezett az csak azt bizonyitja, milyen finom voltam, hiszen itt Kanadaban uldozik es buntetik a rasszistakat, neonacikat,minimum egy pofancsapas a gumibottal… nemugy, mint otthon, ahol a gyava, mindenaron bunbakot gyartani akaro albalosok es alliberalisok tulajdonkeppen felhintettek rozsaszirmokkal orban elott az utat…ismetlem, en tudok kulonbseget tenni! jah es jimbo epp az iment ontotte fogalmazasba, mennyire undorodik Illetol, tudja miert? mert meg o is tud kulonbseget tenni! kar magaert, maganak nincs egyreszt humorerzeke, realitaserzeke es csak hadonaszik ossze-vissza sertettsegeben…ha nem haragszik, ezen en most jot nevetek…amugy, ha Szemenyeit ki tudtak innen turni, mikozben maguknal sokkal fontosabb informaciokat hozott erre a lapra, akkor en szemely szerint el lennek maguk nelkul is…

  • Hollósy Gerti

    Ez nem sértettség Nyilas, ez sima undor…

    Aha, ilyen amikor finom…milyen lehet mikor durva?

    Ja, és nincs humorérzékem, szóval nem csak finom, humoros is?

    Egészségére a jóízű nevetést!

  • Lélfai Szilárd

    Csak az esetleges tisztánlátás érdekében!
    Amit az ille leírt igaz, csak a szokásos csúsztatásos stílus miatt azt kifelejtette, hogy ő miket írt! Az olajbogyó és társai, a lekezelő stílusa az a bunkóságának a sajátossága, megérdemli mindenki – aki szóba áll vele – én is!
    – kíváncsi lennék, ha én kezdenék valakivel is anyázni, mit szólna hozzá? Ez a magát irodalmárnak hívő tapló Édesanyámat kezdte emlegetni!
    – ha valaki ezek után saját meleg vágyait kezdi ecsetelni, ….
    – a hozzászólások egy részéből úgy tűnik, kiborult a bili és már csak Grál lovag – ille – maradt makulátlan!
    – szomorú amikor egy jobb sorsra érdemes lapot, az illen félék árnyékszék-be száműzik!

    Búcsúzóul egy vicc:
    Eljön hozzám az ille, panaszolja, hogy mindenki őt bántja, pedig ő milyen jóindulatú és ártatlan! Adjak neki tanácsot!
    Elmondom neki:
    – én az ilyen rosszindulatúakat két csoportra osztottam, az egyik csoport kinyalhatja, a másikakat pedig magasról lesz..om!
    – és engem hová sorolsz – kérdi ő!
    – te kiváltságos vagy, választhatsz!

  • Hollosy

    furcsa gyomra lehet maganak, aki attol, hogy en elkuldom a nacikat a halal faszara undorodik, de Ille mindenkit inzultalo megjegyzeseit, beszolasait a vilag legnagyobb rendjenek talalja…valami baj lehet magaval az mar biztos!

  • Orommel tapasztalom, hogy a toportyanok egymas torkanak ugrottak. Csak igy tovabb.

  • Igen,igen. Csak verkedjenek. Ez is onmagaert beszel.
    Es ezt mind nyustyunak lehet koszonni.

  • Misi, benéztél itt dolgokat. Rasid is írt Gyurcsányról, még a Mandíner is átvette.

    „Gyurcsány, az utolsó szamuráj Harunalrsid ellenszék

    2012. szeptember 19. 14:52

    Gyurcsány felvállalta magát, felmérte, hogy mit áldozhat be ura, a nép javára, és a szamuráj becsület szerint cselekedett, önmagát áldozta be.

    „Véleményem szerint az utolsó szamuráj Magyarországon Gyurcsány Ferenc. Vegyük csak végig esetében a szamuráj becsületkódex pontjait.

    Őszinteség: Őszöd rá a példa.

    Igénytelenség: ez felemás, hiszen pénze van, de nem a miniszterelnöki fizetéséből gazdagodott meg.

    Tisztelettudás: hát, a többi még megáll, de hallgatagnak éppen nem hallgatag.

    Tiszteletadás: kétségtelen.

    Udvarias viselkedés: még az ellenségeivel szemben is.

    Együttérzés: kétségtelen.

    Ellenség tisztelete: annál inkább, mert őt nem ellenfelek, hanem ellenségek támadják. És nem ő teremtette őket maga ellenében.

    Bátorság: mély keresztényi erkölcsiségre (?) támaszkodó semjének, navracsicsok, hátulról bátor senkik ellenében igencsak megvan.

    Mindettől függetlenül, felesleges fényezés nélkül: Gyurcsány felvállalta magát, felmérte, hogy mit áldozhat be ura, a nép javára, és a szamuráj becsület szerint cselekedett, önmagát áldozta be.

    Ami azt illeti, még Napóleon is – pedig korántsem volt szamuráj erkölcsű – hűséget esküdött Franciaországnak. Hát Orbán? Miniszterelnöki esküje maga a hazugság. A szamuráj becsületről fogalma sincs, de hát, egy jogvégzett emberkétől miért is kellene olyasmit elvárni, mint őszinteség, együttérzés, ellenség tisztelete, alázat ura iránt?

    Talán Orbán is szamuráj volt valamikor, de mára már csak egy szánalmas ronin”

  • Hollósy Gerti
    2013 március 21
    4:51 du.
    Gerti.
    Nagyon sajnálnám ha néhány agyatlan, neveletlen és vulgáris tapló miatt ezentúl nem olvashatnám az írásaidat.
    Ne add fel.

  • Tüske Zsófia
    2013 március 21
    1:05 du.
    nos, kedvesem, ezzel csak az angolszász jogrenddel kapcsolatban fejtette ki véleményét. márpedig a magyar jogrend nem így működik. jómagam pedig már akkor mikrofilmes katalogizálással foglalkoztam, mint rendszerszervező – úgy a búr háború idején, már ami az informatika történetét illeti – mégpedig az országos szécheny könyvtár részére, amikor kiskegyed még csak pajzán gondolat volt, úgyhogy, ha kérhetem, ne akarjon engem kioktatni az integrált könyvtári katalógus rendszerekről. javasolhatom, ne csináljon abból hiúsági kérdést, ha valamit benéz, könnyebben fog aludni.
    ami azt illeti, én is sajnálom magát. a fakarddal ugyanis kurva nagyot lehet ütni 🙂

  • ombre
    2013 március 21
    8:13 du.
    azt hiszed, felfogja az abban írottakat? nem a szellemi képességei miatt, hanem a von haus aus kommunista dogmái miatt!

  • Nyilas Misi
    2013 március 21
    4:03 du.
    bocs, de ki az a jimbo? és magát mi tartja itt? vagy az orvos írta fel magának, hogy minket olvasson?
    cseréljen orvost, biztosan akad olyan, aki más receptet ír fel a betegségére 😀

  • JIMBO
    2013 március 21
    6:41 du.
    mi az a nyustyu? kicsit torzult szlávban talán a nu sto megfelelője, de, mint tudjuk, maga rögeszmésen románnak, vagy legalábbis román bérencnek tart engem. már javasoltam, ezzel a bajával forduljon orvoshoz.

  • Lélfai Szilárd
    2013 március 21
    4:56 du.
    ahogy a ki-mit-tudban mondták valaha: jó nevettünk vidéki versenyzőnk viccein!
    remélem, a bíróság előtt is ilyen vicces kedvében lesz.
    elárulná – csak, hogy megkönnyítse a dolgomat – szigetszentmiklós melyik járásbírósághoz tartozik?

  • Alex Rozsa
    2013 március 21
    6:39 du.
    nos, attól tartok, nem ismeri a farkasok társadalmát. a farkasok közt csak akkor van vérre menő küzdelem, amikor egy fiatalabb farkas megpróbálja átvenni a hatalmat a falkavezértől – aki általában a legerősebb, legtapasztaltabb hím, bár kanadában találkoztak olyan falkával is, amit nőstény vezetett – a falka és nem utolsó sorban annak nőstényei felett.
    amúgy a falkán belül pontos hierarchia uralkodik.
    nem ártana, ha a KMH-n kívül néha mást is olvasna, vagy legalább a national geografic ismeretterjesztő filmjeit nézné a tv-n.

  • Nyilas Misi
    2013 március 21
    6:13 du.
    bocs, de magát lehet inzultálni? egy öntudatos kommunistát? na de kérem, ki merészelne ilyet tenni? 😀

  • Hollósy Gerti

    Kedves falusi, én is őszintén sajnálom.
    Az ügy amiért itthon írunk, amiért felemeljük a szavunkat számomra komoly és fontos. Tehát én képtelen vagyok eltűrni, ami ezen a felületen a hozzászólások terén folyik. (Igaz otthon is így történik sokszor, de ott magam moderálhatom a mocskos kifejezésekkel teli kommenteket, a gyűlölködést.)
    Szleng kifejezéssel élve én nem tűröm, hogy a nyúl vigye a puskát.
    A félreértés elkerülése végett, bizonyára régimódi vagyok, de én úgy tartom, hogy azok az emberek, akik más véleményen vannak nem ellenségek, hanem ellenfelek, nem gyűlölöm és mocskolom őket, mert másképp gondolkodnak, egyszerűen véleményt cserélünk, mindenáron meggyőzni sem akarom őket.
    Kétségtelen tény, hogy ez a féktelen gyűlölethullám igazán a jelenleg regnáló kormány ideje alatt felerősödött, már nem csak a politikát uralja, de lassan a hétköznapi életünkbe is befészkeli magát.

    Kinek képzeli magát pl. Nyilas úr, aki bárkit durván kioktat és durván kötözködik, a hozzá hasonlók uralják itt a felületet, ez nekem nem felel meg, ehhez a műsorhoz nem adom sem a nevemet, sem az arcomat.

    Aki akar, az megtalál, több helyen is.

  • Hollósy Gerti

    Nyilas még egyszer!

    TÖBBSZÖR NEM MONDOM EL, ENGEM ILLE ISTVÁN KOMMUNIKÁCIÓJA NEM KÖTELEZ SEMMIRE, AZ AZ Ő DOLGA, HOGY HOGYAN CSINÁLJA. ÉN CSAK A SAJÁT DOLGAIMÉRT VAGYOK FELELŐS.

    ÖN NYILAS ÚR NEM ÉRT A VILÁGON SEMMIT! NEM AZZAL VAN GONDOM, HOGY ELLENTMOND, HOGY HARAGSZIK AZ ELLENFELEIRE,
    hogy az ön szavait idézzem „a halál faszával” kifejezéssel és a hasonlókkal van bajon és azzal, hogy Ön velem személyeskedik.
    Ha tudni akarja az ocsmány kifejezések bárkinek a beszédében írásában, zavarnak Ille Istvánéban is.

  • ombre

    most ezzel nem ertunk egyet, Gyurcsany mellett csak ki kellett volna allni…semmi olyat nem mondott vagy tett, ami akkora hordereju lett volna, hogy hatat kellett volna neki forditani es hiszem, hogy nem elsosorban a fideszesek, hanem sajat parttarsai csinaltak ki a liberalisokkal karoltve…amugy en is kritizaltam, mikor kormanyzott, de most, amikor mindennel fontosabb (szerintem akkor is a volt, az elozo szavazas elott is) az osszefogas, akkor odabiggyeszteni egy mai mondandohoz, hogy egyebkent nem vagyok Gyurcsany-fan, ostobasag es irritalo! a kerdes: hanem? milyen fan vagy aranyom?:D
    jopar amerikabol es nemetorszagbol megjelent cikk, ami ugyanezt allitja, gyurcsany nem az utolso szamuraj, csupan egy olyan idoszakban, mikor mindenkinek ossze kene dugni a fejet, hogy kimasszunk ebbol a helyzetbol, ha ugytetszik valoban vegigcsinaljuk a rendszervaltast, magara hagytak es nemcsak magara hagytak, hanem elarultak…ilyenek a magyar emberek!?:( amugy Illevel semmi dolgom nincs ezugyben, o csak ugy erzi mindenbe bele kell ugatnia…es rendszerint, ha beleugat, csak megjobban elmergesit mindent…ugyes ember!:)

  • falusi

    gondolom anyadrol beszelsz…

  • ombre

    a legarulkodobb az egeszben, vajon miert tartotta szuksegesnek odabiggyeszteni, hogy o nem gyurcsany-fan?! azert, gondolom, mert o egy olyan kozosseghez tartozik, ahol hasonloan gondolkodnak, azok fele mindenkeppen huseget kell tanusitani…es feltehetoen ez az az arulo kozosseg, akik mindenkitol elhatarolodnak es sopankodva tarjak szet a kezuket, hogy nincs alternativa…NEKIK koszonhetjuk orban 2/3-at! de ha nagyon messze vagyok az igazsagtol, miert nem korrigalta? inkabb megsertodott?….perdig a kovetkezo valasztason is jelentos szerepe lesz Gyurcsanynak!

  • hulye vagy Ille

    en sosem voltam kommunista de meg kisz-tag sem, vagy akik Gyurcsanyt tamogatjak azok lennenek a kommunistak??? tenyleg nagyon sotet vagyol Ille…

  • persze Hollosy

    teged Ille kommunikacioja azert nem zavar, megha undorito is, mert nem feled iranyul es nem teged erint…a tobbi meg le van szarva…minel jobban belemelyedsz ebbe, annal kevesbe tunsz szimpatikusnak…
    mas, az en verbalis agressziom sose valos, a kritikam igen! ezert vagy megsertodve!

  • Hollosy

    de azert az elofordulhat, hogy a cizellaltan megfogalmazott kormondatai mogott beketlen lelek nyugszik… az irasait atnezi, idot fordit ra, sot talan masok is atnezik, igy megy a kozonseg ele, amiket meg spontan ideir az szinte mind ostobasag…most akkor hadd ne higgyem, hogy az irasai tukrozik a lelket is…

  • Tüske Zsófia

    Ille, ahogy gondoltam, elmulasztotta megnézni a római joggal kapcsolatos linket. (különös tekintettel az alsóbb régiókban taglalt – továbbélése a magyar jogban c. résszel)
    De, mint tudjuk, a mogyoródi jobbikos kocsma és a számalk termeli ki a legnagyobb szakértőket az élet minden területén – ezek, tudvalevő, mindenre képesítenek, még a magyar jogrendszer rómaivá tételére is, nem beszélve a könyvtáros szakmáról. Szinte a mindenhez értő, lakitelki főiskolán kiképzett fideszes kádereket hallom a maga szájából vartyogni.
    Ami pedig a kioktatást illeti, a kommunikációja is félelmetesen fideszes: amit maga csinál, azt simán ráfogja másokra. Hajrá, Ille, hajrá Magyarország. (Amúgy a fakardjától nem félek, homofób kiskakas.

  • Tüske Zsófia

    Misi, mit magyarázkodsz ennek a jóképességűnek. Tudhatnád már Orbán és Kövér példáján, hogy ha ez a fajta valamire azt mondja, úgy van, az akkor is úgy van, akkor is, ha a tények mást igazolnak. Az ilyet hagyni kell toporzékolni, majd megbékül a maga kenyerén. És ha nem, hát úgy marad. Ő sem tart örökké.

  • Tüske Zsófia

    dik mán, Ille még a farkasokhoz is ért…. ki hitte volna….

  • Kedves Ille!

    Egy kis idézet, tőled:
    „arany anyám, mégis, mit is árulunk itt? hazát? csak nem? 20 évvel ezelőtt valami pokoli üldöztetésben lehetett része, hogy ennyire eltorzult a realitásérzéke.
    hogy magának miről és mi a véleménye, belátja, semmin nem változtat, de, ha megkönnyebbül tőle – bár két bővített mondatot önállóan még nem publikált (a kommenteket ne soroljuk már oda)- hát csak adja itt ki magából.
    még mindig jobb, mint ha lekever egyet a gyereknek, vagy oldalba rúgja a kutyáját.
    tudja, harmatos virágszálam, inkább vagyok vadparaszt, mint egy olyan valaki, amivé maga torzult.”
    Na, ez az a stílus, ami gyomorforgató!
    Honnan veszed, hogy Nyilas Misi nő? Ha pedig biztos vagy benne, hogy az, akkor milyen alapon beszélsz vele ilyen határtalanul bunkó stílusban? Hát illik ezt egy „úriembernek”?!

  • Tüske Zsófia
    2013 március 22
    9:10 de.
    😀 😀 😀

  • balkezes
    2013 március 22
    9:35 de.
    hogy honnan tudom? balkézről 🙂
    maga szerint ezzel a mocskos szájú kőagyúval – aki állítólag valami genetikai tévedés folytán baloldalinak tartja magát – hogyan is kellene beszélni?
    „Nyilas Misi
    2013 február 2
    7:04 de.
    szarcsimbok
    mi abban az ellentmondas, hogy mindenki azt allitja foldsotet gyoker vagy? onts magadra sosavat es huzzad le magad a budin….nagy szolgalatara lehetnel a civilizalt emberisegnek…”
    vagy esetleg
    „Nyilas Misi
    2013 március 7
    9:43 de.
    Felvinczy
    ha nem tetszik, nem kell olvasnod, ehelyett akar elmehetnel arra a jo melyturul apadfa@ara is …peldaul…”
    amúgy ki állította, hogy úriember vagyok?
    különben is: köze?

  • Tüske Zsófia
    2013 március 22
    9:19 de.
    bizony, bizony, van még ilyen meglepetésem, de a maga számára ennyi is elég. el lesz ezzel egy darabig 😛

  • Tüske zsófi:
    tekintsünk el attól, hogy nincs kompetenciája meghatározni, mit fogad be egy bíróság, és mit nem, tehát kérem, válaszoljon: nekem kell-e azt bizonyítanom a bíróság előtt, hogy a rágalommal ellentétben nem vagyok buzi, vagy lélfainak, hogy az vagyok?
    ha kérhetem, felejtse el a homoszxualitás büntethetőségének kérdését, mert nem erről van szó. okos megjegyzés volt a maga részéről, csak éppen nem érintette a témát, ahogy az összes jogi mellédumája sem.
    vagy túl sokat várok el egy könyvtárostól?

  • Ille István

    nu stiu – nem tudom/értem (román)

  • Tüske Zsófia

    Ille: menjen csak, pereskedjen felőlem egészen nyugodtan, ha van rá pénze… csak éppen a „buzi” szó nem rágalom, bármennyire sértőnek érzi is. Mindegy, lehet küzdeni ott is, mint a disznónak a jégen, ahogy itt is teszi. Mindenesetre csaxólok, hogy a pszichomókusok szerint a látens homoszexuálisok háborodnak fel a legjobban ez ellen a vád ellen. Álljon be talán a meleg büszkeség napján a jobbikosok közé a felvonulókat vegzálni.
    Teljesen mindegy, mit vár el tőlem, mint könyvtárostól, nagy valószínűség szerint soha abba a könyvtárba be nem téved, ahol dolgozom…bánatát panaszolja el egy ügyvédnek, annak majd talán elhiszi, hogy baromságon rugózik itt már napok óta.

  • Sárdi Jani
    2013 március 22
    12:14 du.
    nu te inteleg – ha már román. nincs megfelelő karakterkészletem, de a „t” betűn van egy farkinca, ezért „c”-nek ejtendő.
    akadt egy-két regény, amiben olvastam.

  • Tüske Zsófia
    2013 március 22
    1:02 du.
    a) nem válaszolt a kérdésemre.
    b) sajnálom, de nincs kompetenciája megállapítani, mi a rágalom, és mi nem.
    c) ha nem rágalomnak nevezi, akkor talán a becsületsértés és a jó hírnév megsértése csak megáll, nem, okoska?
    „Álljon be talán a meleg büszkeség napján a jobbikosok közé a felvonulókat vegzálni.”
    ugye, nem várja el tőlem, hogy ezt kommentáljam?

  • Tüske Zsófia:
    „…bánatát panaszolja el egy ügyvédnek, annak majd talán elhiszi, hogy baromságon rugózik itt már napok óta.”
    ez is egy vélemény. az, hogy a magáé, nem sokat javít rajta.
    csakhogy, a közelben sem lesz ügyvéd – hacsak lélfainak nem – ez ugyanis magánvádas ügy lesz, ahol a magánvádló veszi át az ügyész szerepét. upppsssz 🙂 olvasson utána.
    jóasszony, én már onnan jövök vissza, ahová maga még el sem indult. verbális duellumban nem tud legyőzni, egyéb képességei meg elég szerények.
    elismerem, hogy hasadt egyéniségének meglehetősen nehéz besorolnia: most illét, mint orbán , és orbán rezsimjének kritikusát ócsároljam, vagy illét, a szabad szájú mogyoródi vadparasztot, esetleg illét, aki csak úgy, nem tetszik nekem?
    na, fusson neki +1x 😀
    ja, és nem mellesleg: köze?

  • Kedves Tuske Zsofi

    ez a feljelentos fenyegetese is annyira naiv, ha feljelentene itt valakit, vegul ot buntetnek, mert o olyanokat is inzultal, akik eleg turelmesen es intelligensen fejezik ki nemtetszesuket…johat falusi otvarszenny vadparasztbol sosem lesz varosi urigyerek…azt hiszem az egyetlen,amit tehetunk, hogy nem olvassuk a cikkeit, a hozzaszolasait, egyszeruen ignoraljuk…

  • Azért ez nem semmi,amikor a liberális mesterek és a hűséges,helyeslő
    tanítványok is „összecsapnak”,ezek szerint mégis
    van egy kis probléma a stílussal,mások véleményének
    tiszteletben tartásával,a szólás szabadságával no meg a „demokráciával”…
    Ezek után a másként gondolkodóknak sincs okuk megsértődni,bár eddig is leperegtek rólunk az alaptalan és
    gyakran bunkó,primitív támadások…
    Ami a „pört”illeti,hát a bíróság jót fog röhögni,mint a

    házunkban lévő két lakó perén,aminek tárgya egy „idomított” macska lábtörlőre piszkítása volt….

  • Ezt, Nyilas, mar en is javasoltam. Olvasni lehet, valaszolni nem muszaj.

  • Azert en rettentoen ertekelem, hogy egymas torkanak esnek
    itt a balkezesek. Gondolom mas is van igy vele.

  • Mellesleg domnule: a farkasok ehsegukben, bizony egymasnak esnek,kulonosen, ha serult van koztuk. Marpedig ti ehesek vagytok(hatalomra),ezert is verekedtek ossze. Azt hiszem, hiaba csattotatod a fogad, immar minden iranyba, cask rosszat teszel vele az „UGY”-nek.

  • Nyilas Misi
    2013 március 22
    7:37 de.
    Nem. Rólad, meg a tapló, pontagyú többi baromarcuról.
    Ilyen hangon meg a kedvesmamáddal társalogj majd, ha hazaért a Rákóczi térről.

  • haha:) rendben, kosz!

  • adjal nekik MIsi ur ! bar en fideszes vagyok , de benned van GERINC , annak ellenere hogy az orban utalatod karos a magyaroknak . Hajra NYILAS MISI !!

  • JIMBO….de meg milyen ehesek…..az ehseg nem kifejezes….EHENKORASZOK……hogy pattognak a kmosz penzei miatt…..az ellenszekletnek valamikor volt valami olcso szobacskaja pesten…aztan most mar meg se tudnak jelenni pesten es kanadai ingyen „levesen” = ingyen szerveren jelennek meg a „josagos” adam zsurfiu kegyelmebol..

  • „BUZOGJ VER,CSAK BUZOGJ.Hehehe.

  • JIMBO
    2013 március 22
    6:22 du.
    nocsak, nocsak…a kis bozótlakónak természettudományos ismeretei is vannak 🙂

  • Nyilas Misi
    2013 március 22
    4:22 du.
    😀
    (ez csak egy halk kiröhögés)

  • Boda Marcsi
    2013 március 22
    5:23 du.
    „másként gondolkodóknak” írja. ezzel van egy kis gond. benne van egy szó, amire pl. maga teljesen képtelen. a gondolkodásra célzok.
    nem tűnt fel magának, hogy a fidesznyikek nem tűrik el a másképpen gondolkodást?
    na, ezért mondom, hogy aki a gondolkodás képességével nem rendelkezik – se másként, se egyébként – annak nem nagyon van értelme agyatlanságát még írásban is kinyilvánítania.
    a bíróság meg nem nyilvánít ki érzelmeket. két dolgot tesz: vagy befogadja – azaz megalapozottnak tartja a vádat, és ebben az esetben elindítja a pert, vagy nem tartja megalapozottnak, és akkor elutasítja. de nem röhög.

  • JIMBO
    2013 március 22
    6:10 du.
    azért bájos ez a megengedő formula: olvasni lehet 🙂
    csakhogy, minek? magának úgyis magas, mint lónak a farzseb, a többi meg nem biztos, hogy a maga engedélyére vár:D

    nyilas meg úgy sem bírja ki, miután egyszer verbálisan elkentem a száját, azóta presztizskérdést csinál abból, hogy mikor tud személyemmel szemben ótvarkodni 🙂
    kicsit hiú a lelkem, nomeg, valszeg a nemi életével sincs minden rendben, persze, az is lehet, hogy klimaxol, akkor szoktak a nők – már, amelyik, mert a többség tud uralkodni magán – így kivetkőzni magukból:)
    persze – ahogy a reklám mondja – lehet, hogy csak éhes. mi lenne, ha bedobna egy snickers-t? 😀 😀 😀

  • falusi

    ostobasagodnal mar csak jelentektelenseged nagyobb, elkussoljal INKABB! leszerepeltel az arnyekszekkel egyutt, atkoltozhettek mashova!

  • Boda ne okoskodjal itt azzal a paranyi eszeddel

    itt csak arrol van szo, hogy a balliberalis arulok meg nalatok is undoritobbak, de akar kezet is foghattok!

  • Nyilas Misi
    2013 március 23
    7:40 de.
    Térdelj le és szeress..

  • Ille….kakukk megirta melyik partban a helyed ma 6:49-kor…koztarsasagi elnyok lecel

  • Az UTÓBBI időben??

  • falusi

    ferfi letemre ezt szivesen megteszem, de ehhez nem kell terdelni, csak egy eles balta…bar feltehetoen, ami nem mukodik, annak hianya sem okozna fajdalmat…

  • falusi

    ami a terdelest illeti, szegeny fogatlan anyad is undorral nyammog rajta, de talan ajanlgasd az arnyekszekeseknek, hatha rabuknak orommel…

  • Nyilas Misi
    2013 március 23
    10:17 de.
    hogy maga micsoda? férfi? na, ne röhögtessen 😀
    belső információim szerint nőnemű, de annak is gyenge. persze, lehet, hogy herma 😀
    ami pedig az átköltözést illeti: ugye, belátja, hogy e tárgyban se a megengedő észrevétele, se tevőleges közreműködése nem játszik? 😛

  • kakukk
    2013 március 22
    11:38 du.
    beszélsz hülyeségeket, amatőr…
    egy inernetes újságnak, szerinted, milyen szoba kell? neked gumiszoba, nem kétséges 😀

  • Ille

    talan rossz az informatora, esetleg meg kene nevezni, ki az!? mert igy, hogy sosem latott, lassa be fogalma nincs, ki vagyok…esetleg ha megcsapnam es ket hetig egy iranyba szaladna, talan felsejlene magaban, melyik nemhez is tartozom…

  • Ille….hat ez GYANUS……..valahol az interneten olvastam hogy a TE ellenszek vagy mi a franc volt a nevetek volt egy cime a XVI. keruletben….kikeressem neked es azokat is beperelheted ha TENYLEG nem volt ott cimetek ???????????

  • XVI.kerulet….utcanevvel es haz szammal…..KI FOGOM KERESNI !!!!!nyominger leszek mint colombo hadnagy falk miksa los andzselecbol

  • valaki masolja mar ide Arany Janos verset a MINDIG pereskedo magyarokrol….a FULEMULE eneke zavarta a szomszedot….de nem a kukukkhegyen tortent ez kivetelesen…de ide illik a vers nem kicsit hanem NAGYON !

  • Ille Istvan

    Nem tudni, magat honnan szalajsztottak, de se nem vicces, se nem intelligens, se nem kanadai, se nem szimpatikus…mit is keres ezen az oldalon? Talan a szerkesztosegnek at kene gondolnia, Ille Istvan mennyiben adalek a kanadai magyar kulturahoz. A cikkirok itt nem fonok-beosztott viszonyban vannak az olvasokkal, hanem szolgaltatnak. Nemcsak a cikkek tartalmaval kell tobbletet adniuk az olvasoknak, hanem emberi tulajdonsagaikkal is peldaertekunek illene lenniuk, ennek az elvarasnak Ille Istvan semmilyen modon nem felel meg, a nepet nem lehet levaltani, de ot el lehet zavarni! Sajnos erezheto, hogy ezek az irok a valosagos magyar atmoszferabol irnak, napi gyakorlattal masok megszegyeniteseben, mert Magyarorszagon ez lassan a napi rutin reszeve valik, otrombak, faragatlanok es nem tudjak, hol a hatar. Nem kell nekunk is ilyenne valni, ehhez nem kell peldakat mutatni.

  • Nyilas Misi
    2013 március 23
    10:29 de.
    Misike…
    Ne szenvedj aranyló ereiddel a magadlevében főtt őszödi szőrösvirslin kuporogva.
    Amilyen buta vagy, nem is csodálkozom, hogy választékosan még anyázni sem tudsz.
    Úgy látom, akkora állat vagy, hogy az ingerek mákszemnyi agyadig csak órákkal később jutnak el..
    🙂

  • Ille

    miutan sosem lattal, fogalmad nincs ki lehetek es bizony elkepzelheto,hogy rossz az informatorod…talan leirhatnad pontosan ki is az?! tudtommal nincsenek kozos ismeroseink!
    azert ha megcsapnalak es ket hetig egyiranyba szaladnal, volna elkepzelesed melyik nemhez tartozhatok…

  • kanadai magyar

    falusi

    mar megint osszekeversz anyaddal, aki csak ugy tud beszelni hozzad, ha elobb zsakot huz a fejedre…

  • kanadai magyar

    amugy igaz falusi

    nem tudok valasztekosan anyazni, mert a nacikon es az ilyen kis fereg arulokon kivul, mint te vagy, senkit nem szoktam anyazni…deha ciant nyalnal, mindenkivel jot tennel…

  • Nyilas Misi
    2013 március 23
    12:23 du.
    Ha férfi lennél, – tudhatnád – h csak egy nő lehet ennyire ostoba, mint te!
    Nőből vagy mucus!
    Az is az ostobább fajtából! 😛 😛

  • kanadai magyar

    Gere

    te meg patkanybol

  • kanadai magyar

    Gere

    mucus meg az a vibratorban himbalodzo bibircsokos joanyad!