Bayer Zsolt hányásnak nevezte a magyar liberálisokat

2013 március 23 2:46 du.161 hozzászólás

Miután a magyar romákat likvidálásra szánt állatoknak nevezte Bayer Zsolt, a Fidesz alapítótagja és miután Kövér László leszögezte: a rasszista és antiszemita jobboldali közíróval feltétel nélkül szolidaritást vállal, az ominózus publicista ma ismét megszólalt és ezuttal a „liberálisok” levadászását ajánlotta. Bár néhányan jelezték, hogy nem szívesen olvassák Bayer szavait a KMH-ban, a nyíltan uszító, a népcsoportok likvidálását előkészíteni látszó írások mellett nem mehetünk el szótlanul és nem söpörhetjük őket szönyeg alá. Volt már – nem is olyan régen – egy korszak a magyar nemzet történelmében, melyben pontosan ezt tették sokan jobb és baloldalon, keresztények és zsidó származású magyarok is. Nem hitték el, hogy barátaik, családtagjaik, szomszédaik és ismerőseik képesek másokat megalázni, aztán lemészárolni, puszta származásuk, vagy világnézetük miatt. Pedig – mint tudjuk – abszolút képesek voltak erre magyar kortársaik.

Bayer Zsolt

Legutóbbi publicisztikájában Bayer Zsolt kihányásnak nevezte a magyar liberálisokat.

A bennünket körülvevő bagolyköpetek nem mutatnak semmiféle változatosságot. Gazdáik felzabálták a liberalizmus, neoliberalizmus minden fellelhető formáját, torz, beteg, legyengült, önmagából kifordult, sérült, fertőzött, mérgező, rusnya és undorító „példányát”, de még a dögöket is megették, majd megpróbálták megemészteni. De mert lényegében az egész emészthetetlen, hát naponta ideköpik a lábunk elé”–írja Bayer a magyar liberálisokról, illetve a Fidesz-KDNP kormány kritikusairól. „Ott van a bennünket körülvevő bagolyköpetekben a másság kultusza, a rend és a fegyelem elvetése, a szabályok összekeverése a diktatúrával, a beteges és undorító vallásellenesség – különösképpen a kereszténység gyűlölete -, a kirívó és példátlan magyargyűlölet, a hagyományok, kultuszok megbélyegzése és kiröhögése, a múlt örök megtagadása, vérfertőzés, bűnpártolás és bűnmegértés, a nemzet megsemmisítésének igénye és akarása, a hagyományos településformák, hagyományos közösségi formák, a családok megvetése, cinizmus, gyermektelenség, abortuszpártiság, devianciakultusz, szexuális kicsapongás, libertárius elmebaj, Lautréamont-dicséret, bűn, bűn, bűn és vad sakálröhögés„–teszi hozzá a budapesti Magyar Hírlap szerzője.

Bayer felháborodását fejezi egy, a német közszolgálati televízióban levetített rajzfilm miatt, melyben a német gyerekeknek magyarázzák Orbán Viktor miniszterelnök önkényuralmi rendszerét. Ez után viszont hálásan megköszöni Chris Smith republikánus szenátornak, a Helsinki Bizottság társelnökének, hogy a Magyarországról valószínű semmit sem tudó amerikai jobboldali politikus nem látott azon túl, hogy a tengerentúlon is folyik a bal és jobboldal közti harc és ő – természetesen – a jobboldal mellé kell, hogy felsorakozzon.

Aztán Bayer az ultrakatolikus és antiszemita nézetekről közismert Mel Gibonszon színész-rendezőre tereli át a szót. „Látták Mel Gibson Apocalyptóját? (Ha nem, sürgősen pótolják! És ne feledjék azt sem, miképpen akarták kicsinálni Mel Gibsont a bagolyköpetesek!) Nos, van a filmben egy jelenet, amikor az áldozatra szánt, de menekülő Jaguár Mancs leugrik a vízesés tetejéről, majd partra úszva így kiált oda üldözőinek, miközben törli le magáról azt a nagyon jellegzetesen kék festéket, amellyel bekenik az áldozatra szántakat: „Én Jaguár Mancs vagyok! És ez az erdő itt az enyém! Itt vadászott már a nagyapám is, és itt fognak vadászni a gyermekeim is, ha én elmegyek!” Ezt fogjátok fel végre, bagolyköpetgyártók: ez az erdő itt a miénk. És most töröljük le magunkról a kék festéket. Világos?!”–zárja cikkét Bayer.

Talán azok számára is világos lehet Bayer üzenetének lényege akik eddig nem vették komolyan azt a veszélyt, amelyet a magyar jobboldal szélsőségessége jelent mindenkire aki kisebbségként él Magyarországon (elsősorban zsidóként, vagy romaként) és aki nem konzervatívként, illetve kormánypártiként határozza meg önmagát.

Azt pedig biztosan nem gondolhatják komolyan a kijelölt potenciális áldozatok, hogy a kormánypárt, annak támogatói, a politikai elit és a magyar közigazgatás védelmére számíthatnak amikor az őserdő feltüzelt vadászai megérkeznek fegyvereikkel a préda lemészárlása véget. Ők ugyanis ahhoz túlságosan prődek és alattvalók, hogy cipőjüket és öltözéküket bepiszkolják, jobboldali és kereszténykonzervatív reputációjukat kockáztassák, csupán azért, hogy egy üldözött emberen segítsenek. Ilyen védelemre nem számíthatunk a hosszú sornyi szélsőjobboldalit kitüntető,  az Elie Wieselt sértegető Balog Zoltán minisztertől, a Bayerrel szolidaritást vállaló Kövér László országgyűlési elnöktől, a magyar jogállam végső lebontását gyáván, még esetleg hezitálva szentesítő Ader János köztársasági elnöktől, vagy  – itt Kanadában – az antiszemita Morvai Krisztina ottawai előadását szervező Feszty Dánieltől, a Kanadai Magyarok Országos Szövetségének (KMOSZ) elnökétől és Pordány László a Jobbikot szerecsenmosdató, a „nemzetellenes erők” ellen lázító ottawai nagykövettől, illetve a KMOSZ ellenünk indított, Szálasi Ferenc egykori testőrparancsnokának nyílvános támogatását és egyéb antiszemita magyar jóváhagyását élvező petíció aláíróitól.

Abban sem vagyok korántsem biztos, hogy a legyengült, tehetetlen, hatékonytalan, sokszor megalkuvó és korrupt, elsősorban hatalmi pozícióját visszaszerezni vágyó politikai ellenzékre számíthatnának az üldözöttek.

Az önvédelem legfontosabb szereplője a civil társadalom, a Sirályban és a Fidesz székházánal tüntető fiatalok, a Szolidaritáshoz, a Millához, a HaHához és még sok más grassroots kezdeményezéshez csatlakozó magyar. Bennük meg van a szándék. Kérdés csak az, hogy eléggé erősek-e ahhoz, hogy szembeszálljanak egy állampárttal és áttörjenek a magyar társadalom indifferenciáján.

161 hozzászólás

  • Csak az nem jut eszébe ennek a szerencsétlen, bagolyköpetbe oltott orrváladéknak, hogy mi is mondhatjuk: Ez itt a mi hazánk! Itt élt az apánk, a nagyapánk.. stb.. És akkor az mire lesz jó? Ráadásul az két ellenséges törzs volt-itt pedig magyarok élnek mindenütt..

    J

  • kanadai magyar

    biztos megismerte Illet es az arnyekszeket…eletemben eloszor ertek vele egyet!

  • mint az ovodaban…..ovo neni : ok kezdtek !

  • Kerekes Sandor

    Persze, hogy nagy a kisertes ennek a lotetunek az irasat megvalaszolni. De nem teszem. A lotetuk csak beszelgessenek egymas kozott. Ha majd eljon a szabadulas napja, akkor szepen horogra akasztjuk, es elmegyunk vele horgaszni a halak nagyobb oromere. Mar nem kell sokaig varni erre.

  • kanadai magyar

    Kerekes Sandor

    ugylegyen!

  • Bayert és társait egy szép napon végleg kikergetjük erdőnkből.

    És így jár majd minden náci:

    http://mek.oszk.hu/01900/01906/html/cd9/kepek/tortenelem/to303fit269.jpg

  • Hú, a Zsoca de be van ijedve.

    Végignevettem a fröcsögést. Természetesen ezek mind tudják, hogy a közvéleménykutatások torzítanak, és hogy tuti vesztésre állnak.

    Sötét van, félnek a sötétben és kiabálnak…:-DDD

    Pedig volt a Zsoca akkora liberális, hogy a fal adta a másikat. Amikor a Népszabadságnál dolgozott. Ő adta híról először, hogy a fidesz egy maffia.

    Aztán bevették a maffiába, és azóta éppúgy reszket, mint a főnöke – a vereségtől. Egyszer már átélték, keresztapu meg is zakkant 2002-ben hiszen annyira biztosak voltak, hogy folytassa fidesz lesz…

    De buktak.

    Most nagyobbat buknak.

  • Egy kis Bayer opusz 1994-ből, a Népszabiban, még masszív liberális korából. Legalább is a fidesz és Zsoca akkor épp azt hazudták, hogy liberálisok:

    „Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppen, hogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végső bukás után menekültem el.

    Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem. Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem őket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón.”

    Hát, mit mondja, jól áll most neki a bagolyköpetezés…

    Ez inkább pávarikácsolás. Farktollát vesztett páváé…-DDD

  • Csak az a baj,hogy Bayer túl finoman fogalmazott.

  • Tiltakozni kell az ilyen gyűlölködő, fasiszta cikkek ellen. De ne próbáljunk versenyt fröcsögni vele, állatnevekkel és állati váladékokkal jellemezve a cikkírót. Ez fasiszta szokás. A http://www.magyarhirlap.hu/bagolykopet kommentárjaiból riasztó képet lehet kapni a magyar közhangulatról és szellemi színvonalról.

  • ELöBB FOG MEGDöGLENI EZ A CSAVARGó bayer MINT HOGY Ö ujra lâthanta zsidókat kisérö masirozo gârdista nyilasokat.
    Hogy tudott a fidesz ilyen piszkos szâlasista pârtâ âtalakulni ?

  • Cserhât Ferenc

    EZ A STRICI bayer tul sokat iszik és pofâzik.

  • Cserhât Ferenc

    BAYER NEM hânyâs haben köpedelem slâjmos végbél termék.

  • Volt alkalmam vele találkozni. Tény hogy egy alkoholista hatalommániás minndenkiben az ellenséget látó zugfirkász.

  • Ha egy KÁDÁR állampártot meg tudtak dönteni, komoly és alapos összefogással az Orbán diktatúra, önkényuralom is elkergethető, mert ezek mást nem érdemelnek.
    Szerencsétlenné tették az ITTHONI MAGYAROK legtöbbjének életét, családokat, gyerekeket tettek elszomorító állapotba.

  • Bayer Zsolt pedig „mintaértékűen” a fideszesek példaképe és a Fidesz legjobb ölebje….., dédelgetik!

  • Topapó
    2013 március 23
    5:55 du.
    kétségtelen. téged például nem sorolt be, talán azért, mert veled kapcsolatban gyengék a jelzői.
    amúgy ne izgulj, bayert is le fogják vadászni. persze, az is lehet, hogy csak feltörlik vele a padlót.

  • kanadai magyar
    2013 március 23
    3:14 du.
    biztos is! sőt, receptet is kért tőle, mert már ritkul a szókincse 🙂
    szeretem, ha a jobboldaliak belátják, hogy hozzám képest ministránsfiúk, és én szívesen tanítom őket!

  • Judit Noszticzius

    Orbán Viktor és társai ismerősek : KDNP, Bayer Zsolt, Jobbiksok,Magyar Gárda,sokfélei jobboldali szélsőségesek, új neonácok,új fasiszták,új nyilasok és EZ NEM JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    >:-( >:-( >:-( Tudjunk,hogy nem lehet a féreggel szaporodni!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tüske Zsófia

    topapónak: Apponyi Albert, Bánffy Dezső, Podmaniczky Frigyes, Szilágyi Dezső, Széll Kálmán, Tisza Kálmán, Wekerle…. mind szabadelvű magyar politikusok voltak.
    Bayer azoknak fogalmaz túl finoman, akik szeretnek a kulturális mocsokban tapicskolni.

  • T.Utód! Sajnos az az idő elmúlt, amikor még finomkodással, meg a” mi nem vagyunk ilyenek, hagyjuk ezt meg nekik!” stílussal el lehetett valamit érni.. Sajnos ma sem a helyzet , sem az ország laakói jó részének mentális állapota, szellemi képessége nem tezsi ezt lehetővé…

    J

  • Ille

    maganak nagyon gyer a szokincse, nem tudom, mit kepzel magarol, raadasul balliberalis arulonak lenni sokkal nagyobb szegyen, mint a Bayer….mert ez utobbitol nem is vartunk jobbat, Gyurcsanyt leutolsoszamurajozni a legnagyobb ostobasag, igy maradjunk annyiban, hogy ON csak egy szimpla szenilis venember, aki sokat kepzel magarol…maga az a bizonyos szarka, csak nem birja a farka…

  • Az az erdő NEM a Fidesz arisztokratáké és fattyaiké, hanem a népé. Mi, a kommunista mozgalom társadalmi tulajdonba vesszük a fideszes grófurak földjeit, ha tetszik nekik, ha nem. És mindenki részesülni fog a javaiból.

  • amugy az egesz cikkrol Bartus jut eszembe, szerinte az egesz orban ugy egy szimpla bunugy! es ebben igaza van!

  • Ez a szerencsétlen ember tisztára meg van zakkanva. Nem tudom ezt is Graz-ban kezelik az Orsóssal?
    Szerencsétlen akkora ürülék, hogy a gané túró bogár is inkább leköpi és odébb áll.

  • Jávorszky Mária

    A liberós szocik itt törik magukat egymás ellen, hogy Bayer Zsolt igaz szólását bizonyítsák.
    „Ezt fogjátok fel végre bagolyköpetgyártók:ez az erdő itt a miénk”…

  • Köpönyeg forgató,csuszó-mászó alak ez az ember,de inkább vadálat.És ilyeneket tür meg a soraiban az antiszemitizmst hirdető társaság.Felháboritó,hogy a pártja felelös posztot betöltö politikusa „feltétel nélkül szolidaritást vállal”ezért a gyilkolásra készülövel.De felháboritó az is,hogy az ellenzék ugy tesz,mintha nem is hallott volna ezekről a gyalázatos kijelentésekről. Rágondolni is rosz,hogy mi lesz itt e honban 2014-után,ha nem sikerül a kormány váltás.Ébredjetek ellenzékiek.Vegyétek észre,hogy ez az alak már a kardját élesti,melyel a fejeteket fogja levágni.Ez az alak képes „kéjjel gyilkolni”.És ti lesztek az első álldozatok.

  • Te Feidesz Kolonc!

    Csakhogy leszogezzuk, se zsido, se cigany, se demokrata, se kommunista, se bal liberalis nem vagyok. De attol rohadt verzlazito ez az iras!
    Mindenkinek abba van joga hinni vagy nem hinni, amibe akar. Inkabb menjunk vissza lovat tenyeszteni, mert nagy hatalmas vezerunk azt mondja nekunk? Vagy eppen nagy Kereszteny borulast vegezzunk, mert azt talaltatok ki normanak? Koszonom, nem kerek egy ilyen hiteltelen, DIKTATORIKUS rendszerbol. Ez nem rend, ez DIKTATURA. Az hogy hazudtok reggel, delben, este (csakhogy idezzem egy altalatok annyira lesajnalt, es MINDENERT bunbaknak kikialtott, altalam szinten lenezett politikust) – azzal mar rend lesz? Ilyen szintu rohadas, mitn most nem letezett meg a magyar mediaban.

  • EMLÉKEZTETŐ: Ezeket pedig a magyarokról mondták! Akkor most mi van??? Nekik lehet, nekünk nem???

    „Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket.” (Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)

    Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta:
    „Önök magyarok, kelet Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok.”

    „Én bátran kimondom – mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban – hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni.” (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)

    2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát „Barangónak” nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: „Kiirtanám az összes keresztényt!” „Természetesen” azóta sem kértek bocsánatot. Ezt a rádiót eddig közpénzből támogatták, most pedig „közösségi médiaszolgáltató” lesz.

    Az MTA volt elnökének véleménye a magyarságról:
    „A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában.” (Glatz Ferenc)

    „Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.” (Landeszmann György főrabbi a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában megjelent Zsidók és magyarok című interjúban.)

    Brutálisan rátámadtak az Operába igyekvő Szentmihályi Szabó Péter író, költőre, valamint feleségére a baloldali tüntetők. Az írót hátba verték, letépték a kabátját, feleségét megrugdosták. A brutális támadás után a rendőrség közleményben tudatta, hogy a rendezvényen atrocitás nem történt. ( 2012. január 12.)

    Tom Lantos, magyar gyűlölő amerikai szenátor mondta: „Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja.”

    Nem tudok arról, hogy a fenti kijelentésekért az elhangzásuk óta bárki, bárhol, bármikor bocsánatot kért volna.

    És akkor még Kertész Imrét és Ákost, Eszterházi Pétert, stb. nem is említettem !

    én azért eszterházi egyik szösszenetét” közkinccsé teszem”..nem jó szívvel.Ez az „író” Kossuth díjat kapott tőlünk (miért, nem a te pénzedből fizetik?), akiket így jellemez:

    Esterházy Péter – Így gondozd a magyarodat!

    – A magyar géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
    – A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
    – A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
    – Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk…
    – A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
    – A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
    – A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
    – Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
    – Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
    – A sárgamagyar… a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar….mámoros. A vörösmagyar….meleg. A jómagyarember…. az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
    – A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
    – Olcsó magyarnak híg a leve!
    Ha nem ismernéd ,itt a jómadár:

  • Az erdőben sokféle állat él. Üvöltöznek a sakálok, ez még belefér. De a veszett állat nem gyógyítható, így egyetlen megoldás marad. A fertőzött dúvadat kilőni. Tenni kell ezt az erdő többségének érdekében.
    Van egy pont amikor nem elég visszamorogni. Ne legyen senkinek kétsége, eddig még egyetlen fertőzött dúvad sem tombolhatott sokáig. Eddig is levadászták őket, ezután is ez lesz.

  • Kedves Mária Nagy,
    köszönöm, a betett idézeteit! Emlékezet frisstésnek.
    Valóban, ki kezdte a gyülőlködést?
    Erre utal Bayer Zsolt cikke is.
    „Jó lenne végre ha mindenki tudomásul venné, akár tetszik ez egyeseknek, akár nem, hogy Magyarország egy több, mint 1000 éves keresztény állam.”

    Akár tetszik egyeseknek, akár nem ez Magyarország, a MI hazánk. Évszázados hagyományokkal, Turullal és árpádsávos zászlóval, a Szent Koronával, a Mária tisztelettel, Csíksomlyóval, magyar népdalokkal, magyar múlttal, magyar népmesékkel, Attilával, magyar hősökkel, és igen az 1000 éves magyar kereszténységgel. Márpedig ez így van és így is lesz, sajnálom ha vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, de nagy ívben teszek rájuk. Nem érdekel a nemzetidegen, mindent bemocskolni akaró, körbenyálazóan álságos, képmutató véleményük

  • Egyet nem erto Elek

    azert Gyurcsany demokraciat epitett mind kormanyoldalrol, mind ellenzekbol…es annyi ragalom es hazugsag utan, meg mindig teszi a dolgat…eppen ezert valt ki mindannyiunkbol tiszteletet…akarmilyen alternativa lesz a balliberalis oldalon, Gyurcsany kikerulhetetlen, mindenki szamol vele…nem feltetlenul kell neki a miniszterelnoki szekben ulni ahhoz, hogy segitse az ellenzeket…szerintem nagyon sokan allnak mogotte megpedig a minosegi kategoriabol…

  • Bayer a múltjával kénytelen a a naponkénti bizonyságtételre..
    Most éppoly lelkesen liheg a jelenlegi kormány farvizén, ahogy tette ezt egykoron a szocializmusén..(sic)
    Bayer a vitathatatlan írói vénájába most a FIDESZ, Jobbik, setétmagyar elvárások csövei vannak bekötve..
    Ha holnap változik a hatalom, Zsóti vele fog mozdulni..
    Mert az erkölcs, etika, tisztesség, ismeretlen fogalmak a számára.

  • Kerekes Sandor

    Esterhazy, mint mindig, itt is zsenialis. Es meg mondja valaki, hogy a kritika indokolatlan. Hiszen minden szava igaz.
    Ez a szanalmas hozzaszolo, Maria Nagy, maga szolgaltatja a bizonyitekot: a magyarsagrol csak terdenallva, ahitatosan szabad szot ejteni. Ironia es onguny ezesetben nem letezik. Es ki az aki az ahitatot koveteli maganak? Termeszetesen a sok irastudatlan bunko, akik nem is olvasnak Esterhazyt, vagy barmi mast sem.
    Mellekesen a Schweitzer Jozsefnek tulajdonitott idezetet csak ultraobbos websitokon lehet megtalalni es ismerve a rabbi hatalmas tekintelyet, nem hiszem, hogy az valaha is elhangzott, kulnosen nem a parlamentben. Schweitzer soha nem beszelt a parlamentben, annak a weben nincs nyoma. Ez a mestersegesen gyartott „idezet” csak arra jo, hogy a zsidogyulolethez urugyet szolgaltasson. Mintha urugyre lenne szukseg!
    Szentmihalyi Szabo pedig, az uszito naci, aki maga hivta ki a sorsat maga ellen. De ugyanott es ugyanakkor az LMP tagjait is megteptek az ultrajobbos ellentuntetok. Akkor most miert nem tetszik kettosmercevel peldalozgatni? Avagy a naci dicseretet erdemel, mig az LMP-sek verest? Itt zarul a kor, melyet Esterhazy huzott: igaza van, a magyar specialis kezeles igenyel. Csak ne lenne annyira szanalmasan nevetseges.

  • Nagy Mária.. Ill. Mária Nagy-úgyis ,mint nagy magyar,a kinek neve sem az… A gyűlöletkeltő szövegekkel nem értek egyet, sőt azt gondolom, aki ilyen szöveggel áll elő bárhol, annak nincs joga utána azt mondani, hogy őt nem szeretik Magyarországon. Azonban egy nemzet nagyságát-pláne egy állítólagosan keresztény nemzet nagyságát – az mutatja meg, hogyan bánik azokkal, akik nem ellenségesek vele szemben , viszont ellenszenvvel viseltetnek iránta vagy ellenszenves nyilatkozatokat tesznek.. És itt a bökkenő.. Azzal viszont nem tudok mit kezdeni, ahogy Eszterházyról ír.. nekem sem tartozik a kedvenc szerzőim közé sok minden oknál fogva, de a citált szövegek iróniáját érteni kell és nem félreérteni.. Ha ez Önnek nem megy, akkor a hiba az Ön készülékében van…

    J

  • Ennél a …nál nagyobb köpönyegforgatót még nem hordott
    a föld.
    Mindig oda nyal ahol kilátásban van valami.

  • Kerekes Sandor

    Ugyan kedves Figyelo, lenne szives megmagyarazni nekunk tudatlanoknak itt, hogy ha Magyarorszag, Maria orszaga, annyira kereszteny, akkor miert jar csak 13% templomba?
    Milyen kereszteny orszag az, amelyben a hercegprimas ugy nyilatkozik, hogy az o egyhaza nem kerte es nem is keri az altalanos hittan tanitast?
    Milyen kereszteny egyhaz az, amely gyerekeket ront meg, es mikent van annak joga az erkolcsi felsobbrenduseghez? Es ha mar maganak koveteli, akkor kikkel szemben ohajt felsobbrendu lenni?
    Miert eloskodik a katolikus egyhaz az adofizetok penzen, miert nem eri be a hivei tamogatasaval? csak nem azert, mert az meg a hidegvizre sem lenne eleg?
    Ertse meg vegre a tobbi elvakult idiotaval egyutt: Magyarorszag egy szekularis orszag, ahol a nepesseg tulnyomo tobbsege nem tarozik az egyhazhoz, nem jar templomba es egy tekintelyes resze meg abban sem hisz, hogy van isten.

  • Munkáspárt 2006
    2013 március 24
    8:42 de.

    Gondold ezt végig és úgy felejtsd el, ahogy van, merthogy senki nem kér belőletek többé.

  • Maria Nagy
    2013 március 24
    12:26 du.

    Kedves Mária Nagy, ki ez az eszterházi?

  • lassan úgy látom, hogy csak Ő, Szaniszló és én maradtunk a porondon. szeretném, ha nem 3-an maradnánk

  • Kerekes!
    Mivel te igy hiszel, azt gondolod, hogy a tobbseg is igy hisz. Egyebbkent, az hogy sokan nem hisznek Istenben, cask a komcsik agymosasanak tulajdonithato. Te mennyire vetted ki a reszed ebben???

  • Kerekes! Szentmihalyi Szabot, hogy letamadtak, az nem elitelendo, csak Kertesz Akos „letamadasa”, ami, enyhenszolva egy kicsit gyanus. Akkor, hogyis allunk a kettosmercevel???

  • Jó, akkor egy valamit szögezzünk le: egy kanadai ne ugasson bele a magyar közéletbe, akkor sem, ha történetesen magyar származású. Elmenni innen el tudott, úgyhogy akkor viszont pszt.

  • Kedves Journalist!
    Amit közzétettem, azokat nem én mondom, (miután idézőjelben van), hanem idéztem azokat, akik ezeket mondták rólunk, a magyarságról. Bayer Zsolt nem az egész cigányságra értette azt amit mondott, hanem azokra, akik rabolnak, gyilkolnak, fosztogatnak, idős nyugdíjasokat bántalmaznak, fiatal lányokat erőszakolnak meg, gyilkolnak meg (lásd: Bándy Kata, akit megerőszakolt és megölt egy cigány fiatal ember, hogy csak a legfrissebbet említsem). Én itt élek ebben az országban, tudom mi zajlik, nem pedig több ezer km-ről a lényeget elhallgatva tájékoztatnak, mint Önöket. Tessék itt élni és majd az után nyilatkozni! Minden külhonban élő magyarnak üzenem jöjjenek haza, tapasztalják meg az itthoni körülményeket és utána lehet szövegelni! Kerekes Sándornak üzenem, olvassa el az Amerikai Népszava cikkeit és akkor megtudja mikor ki mit mondott. Úgy látszik, szabad vélemény nyilvánítás, sajtószabadság csak egyesek számára létezik. Arról, meg kedves Kerekes Sándor, hogy ki élősködik Magyarország és a világ adófizetőinek pénzén, el kéne gondolkodnia!

  • Kerekes Sándornak csak egy megjegyzés! Ha maga magyarnak vallja magát, akkor azok a szavak, amelyek a magyarságot gyalázzák, genetikailag alávalónak titulálja, moslékzabálónak tartja,az magára is ugyan úgy vonatkozik! Ha meg nem tartja magyarnak magát, akkor semmi köze ahhoz, mi zajlik az országunkban, törődjön választott hazájával, mi sem mondjuk meg, hogy maguk mit csináljanak!

  • Munkáspárt 2006
    Alapból a legvidámabb barakk a lakosság többségének biztos megélhetést adott. Tisztelem az MSZMP vezetését, amiért a rendszerváltáskor volt annyi kurázsi bennük, hogy vér nélkül félreálltak, és átadták a helyet a fejlődésnek.
    De az idő meghaladta a korszakot. Mint ahogyan trianon semmissé tétele is mindössze utópisztikus álom, ugyanúgy utópia az önök álma.
    A szocializmus akkor, és addig adott biztonságot, amíg volt a KGST, ahol elosztották a termelési tételeket, így a biztos piac biztonságos kereskedelmet biztosított, katonai védelemnek meg ott volt a varsói szerződés. Mára csak a volt SzU töredéke szocialista. Kína már nem vehető ide, mivel szociálkapitalista lett.

    Addig rendben van, hogy a hazai viszonylatban megvalósítják ezt az álmot! De akkor hogyan is tovább?
    Szerintem, és nem csak szerintem, ez ugyanaz a helyzet mint Orbán hagymázos szabadságharca a világ ellen, csak a szín más.
    Igen! Akkor, ott, abban a korszakban működött, de az már elmúlott.

  • Journalist!
    Gondolom az alanti hír nem újdonság az Ön számára. Nos, Önök megtehetik, hogy visszaküldik őket, nekünk azonban együtt kell élni velük, de nem ez a probléma. A becsületes, rendes romák el sem hagyták az országot. Úgy látszik Kanada sem akar együtt élni azokkal a romákkal, akiket annyira véd, de bennünket kritizál ezért!

    Kanada hazaküldi a cigányokat
    Kanada reklámot folytat, hogy a cigányokat elijessze

    Kanada megunta azt amit a kelet európai és köztük rengeteg magyar cigány művel az országukban. Gyakoribb hatósági ellenőrzésekkel számolhatnak azok a Kanadából Miskolcra hazatoloncolt romák, akik az önkormányzathoz fordulnak segítségért, a gyerekeket pedig a gyámügy veheti gondozásba – mondta a város polgármestere. A kanadai kormány egy hónapos „lebeszélő kampányt” indít a városban, ami felháborodást keltett. Kanada megvilágosodott, hogy Magyarországon … Folytatás »(A cikk túl hosszú, azért nem tettem bele az egészet!)

  • Tüske Zsófia

    Nagy Mária – keresem itt az Országgyűlési Naplóban Schweitzer József felszólalását, de sehol sincs nyoma…. nézek utána, volt-e egyáltalán parlamenti képviselő – nos, ennek sincs nyoma…. úgy tűnik, orbitálisat hazudni teccett….
    a kereszténygyűlölet-orgián csak röhögnöm kell….. én ezt sosem éreztem itt egyetlen zsidó részéről sem. az egyre bátrabb és durvább antiszemitizmust viszont igen…. először a metróban, amikor véletlenül egy kocsiba kerültem egy újpest-meccsről hazatérő, még mindig őrjöngő fradista szurkolótáborral. az élmény egészen ijesztő volt. a zsidózó fiatalok ott szúrták combon azt a srácot, aki azt mondta nekik (a balga lélek, a vele egyivásúnak vélteknek) hogy ne zsidózzatok, én is az vagyok…..
    ami a Szentmihályi-Szabó esetet – megrugdosását illeti az szintén hazugság… a kutya sem ismeri ezt a szerencsétlen fűzfapoétát személyesen…. és csaxólok, hogy ott elsősorban nem a baloldal tüntetett, hanem az a tömeg, aki a tákolmány és a fidesz ámokfutása ellenn tiltakozott. mellesleg akkora volt a tömeg, hogy az Oktogontól a Bajcsy-Zsilinszky útig nyúlt, ha véletlenül pestinek tecc lenni…viszont az alfahír, ahonnan maga tájékozódik, azt már elfelejtette megemlíteni a tüntetéssel kapcsolatban hogy a jobbikos gárdisták az mszp képviseletében tüntetőket valóban megtámadták. (amit tanúsíthatok személyesen is, mert történetesen ott voltam látástávolságban)
    aki meg nem érti Esterházy iróniáját, az ne olvassa… éppen idézhetett volna a Kis magyar pornográfiából is, de szerintem az sem járt magánál szemközelben, csak ugye a náci site-ok…. a Kárpát-medence valóban huzatos, a magyarok az évszázadok során keveredtek a franciákkal (napóleoni harcok) németekkel, osztrákokkal, a környező szláv népekkel, – meg kell mondanom, szerencsére, mert mindez a géndegenerációk elkerülését szolgálták. lehet megnézni egyes sváb közösségeket, hova vezetett az egymás közötti házasodás.
    és egészen nyugodtan meg lehet vizsgálni azt is, mi maradna a magyar tudományos- és kulturális értékekből a zsidók nélkül.
    de a legszebb az, hogy az ilyen esetek kapcsán elfelejtik megvizsgálni a habzó szájú szájtépők felmenőit. hadd utaljak csak már nem először a beégett antiszemita jobbikos Szegedi Csanád auschwitzi deportált zsidó nagymamájára.
    javaslom, talán a fontosabb és értékesebb tulajdonságokra összpontosítson, nem az atillára, a ronggyá mocskolt, gazemberek által politikai jelképpé silányított zászlókra. nem ezek adják a magyarság igazi értékeit.

  • Tüske Zsófia

    … mellesleg nézem itt Szentmihályi Szabó Péter wikin megjelent életrajzát. http://hu.wikipedia.org/wiki/Szentmih%C3%A1lyi_Szab%C3%B3_P%C3%A9ter Hogy ennek az antiszemita seggfejnek mekkora mázlija volt, hogy kivágták a gimnáziumból….(bár Pannonhalma kirúgta volna, politikai okokból? hát, nem tudom…) ugyanis egyházi gimnáziumból nem mehetett volna tanár-szakra a bölcsészkarra. No és a későbbi véresszájú antiszemita Radnótiról írt dolgozattal került volna be az egyetemre? Nem ciki ez kicsit?
    nos, bármi is lett mára, a verseit csak vasidegekkel rendelkezőknek ajánlom. Szabolcska Mihály hozzá képest géniusz.

  • Ebben az országban ez a szörnyű, hogy hívek, alattvalók vannak, akik nem képesek arra, hogy önállóan gondolkodjanak. Arra pedig végképp nem képesek , hogy kicsit elszakadjanak hazájuktól -akár valójában, akár képletesen – , mert akkor oda a nagymagyar dicsőség, ill. nem képesek (és nem is akarnak) egy idegen nyelvet (többet pláne nem!) megtanulni.. Viszont a nélkül pedig nehéz mások „világát”, kultúráját megérteni.

    J

  • johat Bencsics ezereves tapasztalatat osztja meg velunk, elnezhetjuk neki…:)

  • A liberálisok nem hányások,hanem megvezetett gyakorlatiatlan emeberek.Van messianisztikus küldetéstudatuk-ök tudják a tutit,a népet megkell változtatni boldogitani kell normákat kell adni nekik haladás,eu,demokrácia jogállam…Kell,kell kell…

    Tovahubu.

    Nem néznek körül,nem veszik észre hogy ez itt nem más ország,ez Magyarország.Évszázadok óta sajátos mnetlitással,generáciok ota ,önvédelemböl kialakult zárt személyiségszerkezettel,önállo tulélésre berendezkedve,ugyancsak önvédelembol.
    Ráeröltetnui erre a népre azangolszász telepesmentalitást,a a happy erzést,a „megcsináljuk” fogpasztareklámmosolyu ,visszataszitoan idegen teli száju nevetéssel ötvözött optimizmusát- kontrapoduktiv,és értelmezehetetlen.

    Okolják a népet,a kormányt,az ellenzéket,mindent,csak nem néznek körül.
    Nem értik meg hogy nem kellenek.Nem azért mert ellenségek,vagy kulturálisan mások, hanem mert müanyagok.Mint a pohár, amit elásnak.nem veszi be,nem bontja le a föld.Nem tud vele mit kezdeni.

    Pedig lehetnének esélyeik.Levetnék magukrol az ejroper kikoktato szerepét,magyarrá forditanák az általuk oly hőn szeretett, europai értékrendet,csak egy KICSIT kedvesebben,alázatosabban közelitenének a számukra idegen területü vidékhez….De ehhez önmagukat kéne tulhaladni.Vajmi kevés erre az esély…

    Csók a családnak.

  • Tüske Zsófia

    kiss pál: elmondaná, ebben mi annyira borzasztó, és főleg, mi a műanyag?
    „A liberalizmus, más néven szabadelvűség, gondolatok széles spektrumán alapuló eszmerendszer, amelyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus.

    A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és – más ideológiákkal együtt – a szabad választásokban.”

  • Tüske Zsófia

    „A liberálisok nem hányások,hanem megvezetett gyakorlatiatlan emberek”
    Apponyi Albert, Bánffy Dezső, Podmaniczky Frigyes, Szilágyi Dezső, Széll Kálmán, Tisza Kálmán, Wekerle…. mind szabadelvű magyar politikusok voltak.
    ezek mind megvezett, gyakorlatiatlan (ez meg milyen magyar szó?) emberek lennének? már, ha egyáltalán tudja kik is voltak ők.

  • Rossz olvasni ezeket a hozzászólásokat.
    Pont úgy acsarkodnak Kanadában is egymásra a magyarok, mint itt/otthon az újságírók.
    Az idézett cikknek megtalálható a párja a másik oldalon, nem kell félteni senkit.
    És gondoljátok végig: a fasiszta magyar kormány teszi Európaszerte a legtöbbet az ott élő cigányokért.
    A nacionalista magyarok még nem vertek agyon egy ukránt/románt/szlovákot/szerbet sem, míg ez fordítva nemrégen is megesett.
    Nem akarom én fehéríteni a feketét, elég sötét szürke mindkét oldal.

  • a liberalizmus eszmeinek megertese, a liberalizmus ertekei menten valo eletvezetes mindenfelekeppen feltetelez egy minimalis kulturat, tajekozottsagot, tanultsagot es lassuk be a magyar emberek nagy tobbsege nemhogy nem bir ezekkel, de foldsotet gyoker, muveletlen tuskok…ezert emeszthetetlen az ilyen kisspaloknak, mert hamarabb megideologizalja, miert semmire nem jo a liberalizmus, minthogy befejezne az altalanos iskolat…ezert fordult vissza orban az egyhazakhoz, mert tudja, milyen konnyu ezt a sok sotet, buta magyart megvezetni…lassan be is erik munkalkodasanak gyumolcse…ezert viszolyog mindenki tolunk Europaban, Amerikaban es mindenhol, ahol az ertelem es emberseg karoltve haladnak…liberalizmus nelkul elkepzelhetetlen a fejlodes…

  • inkabb azt kene megvizsgalni, miert is all erdekukben a liberalisokat lejaratni?! talan mert tele van a gatyajuk… lehet is, mert a kovetkezo valasztasok eredmenyekent ez a Bayer a fonokevel egyutt jobb esetben elmegyogyintezetbe, rosszabb esetbe bortonbe vonulhatnak…igy mostantol semmi nem lesz draga, amit ennek elkerulesere be ne aldoznanak…

  • Daniel

    csak a lefizetett roman, magyar allampolgarsaggal, AZ szolhat bele?:)

  • Daniel
    2013 március 25
    1:44 de.
    Rosszul mondja! Ön van egy kanadai portálon, és az óhazáról véleményt formáló kanadaiak, illetve más országokból a portálra ellátogatók szavaiba ön dumál bele. Tudja, itt szabadabban áramlik az információ is, kevesebbet kell utána kutatni. Avagy ezen emberek többsége veszi a fáradtságot, és utánanéz. Ön miért nem? Hiszen vannak itt Magyar honból kommentelők is, akik igen felkészültek a valós tények tekintetében! Önnek is adott a lehetőség!

    Gagarin
    2013 március 25
    9:12 de.
    Vannak itt Magyarországról kommentelők is, ők általában a mély-, vagy esetleg sötétmagyarok, akik elhozták nekünk a kultúrájukat.

  • Tüske Zsófia

    Tetszenek a hozzászólásai. Nagyon felkészültnek látszik.

  • Don Ovuz

    egyetertek Tuske Zsofi teljesen kepben van!

  • Terez anyu
    2013 március 24
    8:31 de.
    azt maga nem tudhatja, mit bír a farkam, és mit nem 😀

  • Jávorszky Mária
    2013 március 24
    10:51 de.
    ha esetleg felmutatná valaki a földhivatal rájuk cedált tulajdoni lapját, nagyban segítene a szavahihetőségükön!
    a bagoly meg különben is védett állat 🙂

  • Kerekes Sandor

    Bravo! Kedves Kiss Pal!

    Mi tobb kell mint beismeres? A liberalis Europa halad es gazdagszik, mig a magyar, a maga evszazados elmaradottsagat mint erenyt babusgatja es inkabb marad koldus es hulye, mintsem feladja a maga begubozott „magyarsagat.”
    Ezt utaljak es megvetik abban, amit ma az Onhoz hasonlok „magyarnak” neveznek es egre inkabb nyilvanvalo a vilag szemeben, hogy Maflaorszag Burmaval meg Eszak Koreaval egyutt ambicionalja a kulonallast.
    A siker garatalt. Ahogy Maflaorszag pillanatnyilag all, vagy ahogy maguk mondjak: „teljesit,” Europaban mar magaramaradt, a vilagban pedig zuhan a listak aljara.
    Persze, hogy Maflaorszag a maflake. Ugyan ki masnak kellene?

  • Kerekes Sandor

    Ugyanmar Kedves Gagarin, mint irod: „Az idézett cikknek megtalálható a párja a másik oldalon, nem kell félteni senkit.”

    Lennel szives rairanyitani a figyelemet egy-ket peldara? Mert bizony en egyrol sem tudok.

  • Kerekes Sandor

    Nos, kedves Maria Nagy, kedves-edes Mariskam, mint latom kegyed a kovetkezoket volt szives megjegyezni:

    „Kerekes Sándornak csak egy megjegyzés! Ha maga magyarnak vallja magát, akkor azok a szavak, amelyek a magyarságot gyalázzák, genetikailag alávalónak titulálja, moslékzabálónak tartja,az magára is ugyan úgy vonatkozik! Ha meg nem tartja magyarnak magát, akkor semmi köze ahhoz, mi zajlik az országunkban, törődjön választott hazájával, mi sem mondjuk meg, hogy maguk mit csináljanak!”
    Most jol kapaszkodjek meg, mert tetelesen fogom a megjegyzest megvalaszolni. Ime:

    „Ha maga magyarnak vallja magát,”
    Mariskam, ez nem valasztas, vagy „vallomas kerdese. Mi az, hogy „ha?” Ez a szuletes lutrija, ott szulettem es nevelkedtem, a magyarsagot sem elvenni, sem letorolni nem lehet rolam. Legfeljebb megtagadni. Arrol azonban szo sem lehet, meg ha akarnam sem, de eszemben sincs megtagadni.

    „akkor azok a szavak, amelyek a magyarságot gyalázzák, genetikailag alávalónak titulálja, moslékzabálónak tartja,az magára is ugyan úgy vonatkozik!”
    Latja edes Mariskam, ez pontosan igy van. Es ezt a magafajta primitiv handabandazok miatt kell elszenvednem, mert maguk annyi marhasagot hordanak ossze, hogy arra csak ezek a lenezo es megalazo szavak johetnek valaszul, meg akkoris, ha en szemely szerint nem vagyok ertuk felelos. Ezert kell nekem is maguk miatt szegyenkeznem.

    „Ha meg nem tartja magyarnak magát, akkor semmi köze ahhoz, mi zajlik az országunkban, törődjön választott hazájával, mi sem mondjuk meg, hogy maguk mit csináljanak!””
    Lassa, it van a nagy veszelye annak, hogy egy nap, ugy mint sokan masok, en is elengedem a maguk kezet, nem leszek hajlando tovabb szegyenkezni maguk miatt, legyintek es azt mondom magamban: fulladjanak meg a sajat hulyesegukben es primitivsegukben, nekem ebbol eleg. Sokan legjobbjaink kozul megtettek ezt, majd nobeldijat szereztek mashol. Vagy elmentek amilyen messze csak lehetett, mert nem birtk nezni ami otthon folyt: Jelki Andras, Korosi Csoma, Kosztler Artur, a Pollanyi csalad, Kertesz Imre, Gabor Denes, Deak Istvan es meg sokan masok. De en meg nem vagyok keszen erre. Segitek, amig tudok, bizonygatni, hogy meg a magyarok kozott sem mindenki annyira ostoba es primitiv mint On, meg a tarsai: „el magyar, all Buda meg!”

    Vegezetul hadd emlekeztessem arra, ami eddig eszebe sem jutott, nevezetesen arra, hogy csak beleszuletni a magyarsagba, az sovany vigasz, nem erdem, es Magacska, akivel ez akaratlanul megtortent, semmifele kulonleges jogot nem szerzett ezzel maganak. Legkevesbe arra, hogy masokat a magyarsag termeszeterol es az azzaljaro jogokrol kioktasson. Kulonosen ugy nem, hogy fogalma sincs arrol, amirol beszel.

  • Daniel
    2013 március 25
    1:44 de.
    Ezt írod, hogy

    „Jó, akkor egy valamit szögezzünk le: egy kanadai ne ugasson bele a magyar közéletbe, akkor sem, ha történetesen magyar származású. Elmenni innen el tudott, úgyhogy akkor viszont pszt.”

    Dániel, és mi a helyzet az itt kegyelemkenyéren helyet kapott ellenszékkel? 🙂

    A kanadaiak joggal mondhatnák, hogy akkor azok is írjanak a saját oldalukon, ne itt rontsák a levegőt.

    Hogy is van ez? 🙂

  • Terez anyu
    2013 március 25
    9:30 de.

    „inkabb azt kene megvizsgalni, miert is all erdekukben a liberalisokat lejaratni?”

    Teréz anyu, kedves, csak azt felejtetted el hozzátenni, hogy senki nem járatja le jobban a magukat liberálisoknak nevezőket, mint ők maguk.

  • Terez anyu
    2013 március 25
    9:26 de.

    „a liberalizmus eszmeinek megertese, a liberalizmus ertekei menten valo eletvezetes mindenfelekeppen feltetelez egy minimalis kulturat, tajekozottsagot, tanultsagot es lassuk be a magyar emberek nagy tobbsege nemhogy nem bir ezekkel, de foldsotet gyoker, muveletlen tuskok”

    Teri nyanya, hiába kapálózol, csak kinevetteted magad ezzel a buta és érthetetlen gyűlölködéseddel 🙂

  • Dakota!
    Ugyan… Ok nem gyulolkodne, nem szemelyeskednek.Haha..
    Csak „TENYEKET” irnak ide. Es cask az igaz, amit ok mondanak…

  • Csak úgy halványan említem :
    MA átlépte a Dollár a 250 Forintos árfolyamot , ha a NET.-en vásárlok.
    Méghalkabban mondom , hogy senki meg ne hallja :
    Gyurcsányferi országlásának kezdetén ugyanez 200 Forint volt és mire a Bayerhez hasonló görények szemét hazudozással „leamortizálták ” szépen 150 Forintra csökkent.
    Depersze a Topapóhoz meg Kakukkhoz hasonló hülyemagyarok erre ügyet sem vetnek.
    Meg arra hogy a Gyurcsányferiék aljas és önös érdekből akár 18 % ÁFA tartalmat is raktak az alapvető élelmiszerekre és a távhőre.
    Szerencsére most már a Nemzeti Ügyek Kormánya ezt is ” lecsökkentette ” 27 %.-ra , mert az a jó a hülyemagyarnak.
    Rájuk is szavaztak Dunakeszin !
    Nem véletlen !
    A hülyemagyar csak vásárolni tudja ( utolsó pénzeiből ) a csúcsteknikás komputereket , összeadni és kivonni már nem tud velük.Azért nem mert elvonja figyelmüket az idiótikus pornóbámulás és a baromságok olvasgatása a Kurucinfón. Számolásra , pláne fejszámolásra már nem marad idő és energia.

  • Geyza! Gondolom Te is egy vagy a hülye magyarok közül!

  • Kerekes Sándornak!

    Csak olvasom a hozzászólásokat és a döbbenettől nem tudok szóhoz jutni! Maguk szövegelnek? Semmivel sem különbek Bayer Zsoltnál, sőt…. még sokkal rosszabbak! Csak olvassa el a hozzászólásokat, milyen szavakat használnak! Az meg hogy ki a buta, primitív, jól mutatja amit itt leír kedves Sándor. Nyugodtan engedje el a kezünket, nincs rá szükségünk! A stílus maga az ember! Egyébként meg azért mert maga magyarul beszél, még nem jelenti azt, hogy magyar. Nekem van hazám, tudom mi az a nemzet, és szeretem és nem gyalázom, nem gyűlölöm! Rossz lehet magának, csak sajnálni és szánni tudom! És most jöhetnek a mocskolódó szavai, mert maga egy okos, művelt, „intelligens” ember ugyebár! 🙂

  • Maria Nagy
    2013 március 26
    8:49 de.
    Tisztelettel érdeklődöm, kedves Mária, te hol nyertél szellemi vetélkedőt?

  • dakota
    2013 március 25
    7:42 du.
    köze? azon kívül, tud tenni valamit ellene? na ugye.
    úgyhogy, maga csak olvasgassa szépen, amit írunk, fortyogjon, durcáskodjon, meg szervezze a túlterheléses szervertámadásokat.
    semmi nem fog változni.

  • kerekesnek nincs ki a 4 kereke

  • No, jót szórakoztam rajtatok, azért ügyeljetek arra, nehogy agyvérzést kapjatok miközben a legválogatottabb szitkokat, mocskokat szórjátok ránk. Szerencsére itthon senkit nem érdekel a véleményetek, és most én is lapozok erről az oldalról! Szép napot mindenkinek! :):D

  • Mariska irja egyebek kozott:
    „Nekem van hazám, tudom mi az a nemzet, és szeretem és nem gyalázom, nem gyűlölöm! Rossz lehet magának, csak sajnálni és szánni tudom! És most jöhetnek a mocskolódó szavai, mert maga egy okos, művelt, “intelligens” ember ugyebár! ”

    Mariskam, mint elobb mar leszogeztem, a maga magyarsaga nem mas mint baleset. A magyarokra nezve es magara nezve egyarant.
    Megis nagyon meghato, hogy az en intelligenciammal kedves foglalkozni. Javaslom azonban, hogy ehelyett vegye szemugyre a sajatjat. Ha ugyan van mit.

  • Kopácsi Judith

    Kerekes, ahhoz, hogy Mariska saját intelligenciáját vehesse szemügyre, egy igen nagyméretű távcsőre lenne szüksége. Elöször még meg volt bennem a hajlam, hogy kölcsönözzünk neki egyet, de meggondoltam magam. Annyit nekünk nem ér.

  • Gagarin, kedves uram! Maga hol él? És milyen információkkal látja el magát??! Nem olyan régen cigányokra lövöldöztek-néhányat meg is öltek – a saját házukban/előtt…

    J

  • Kedves Maria Nagy! Tévedni tetszik-én magyar magyar vagyok.. Nem kell tájékoztatni, megteszem azt magamtól is.. testközelből..

    J

  • Ille István
    2013 március 26
    9:53 de.

    Ugyan, ille:)
    Engem nemhogy nem zavar, hogy te itt firkálsz, hanem kifejezetten szórakoztat:) Már miért tennék bármit ellene, hiszen te egyértelműen mindent megteszel a jobboldal sikeréért ezen az oldalon, és ez mindenképpen értékelendő:)
    Csak így tovább, ille 🙂

  • JIMBO
    2013 március 26
    1:22 de.

    Ó hogyne, kedves Jimbo, csak kár, hogy a jelmez alól kilóg a lóláb:) Ugye Libás anyu?:)

  • Ki ez a Nagy Maris?
    Mintha Wittnert hallanám! Hogy mer ez magyarságról, főleg keresztény magyarokról beszélni? Fröcsög a gyűlölettől!!!
    Bayer ez az áldott köpönyegforgató szintén ezt teszi… Undorító!
    Milyen keresztény Magyarországról beszélnek ezek? Most a kereszt alá akarják terelni a zembereket, mert már csak abban reménykednek, hogy majd a papok a tehénbe prédikálják még a borjút is, mert nekik már veszett fejsze nyele.
    Törődjenek bele a Bayer Nagy Marisok, hogy :
    „bár felül a gálya,
    s alul a víznek árja,
    azért a víz az úr!”

    Mi, a NÉP kivetjük magunk közül az ilyen szellemi nyomorékokat, és egy boldogabb jövőt építünk, ordas eszmék nélkül!!!

  • Bumburi, te nagyon primitív!
    Egyben tévedsz de nagyon, nem vagyok vallásos, nem járok templomba és nem hiszek a papoknak és nem beszéltem a keresztény magyarokról! Még értelmezni sem tudod amit írtam! A gyűlölet meg belőletek árad, itt fröcsögsz, majd agyvérzést kapsz a gyűlölettől, de ezt nem veszed észre, mert homály fedi a szemedet! Miért gondolod, hogy csak Ti gyalázhattok, mocskolhattok és nekünk ugyan ez tilos??? Semmi mást nem tettem, csak rávilágítottam arra, amit Bayer mondott, ti ugyan azt mondjátok ránk! Hol itt a probléma? Szólásszabadság van, szabad véleménynyilvánítás, akkor?? Vagy ez csak rátok vonatkozik? Igen a víz az úr, csakhogy ti „erecskék” vagytok, és főleg nem a nép, a NÉP mi vagyunk!

  • dakota
    2013 március 26
    11:16 du.
    ne túlozzon, fiam. magát nem szórakoztatja semmi, amit itt írok, mert a szórakozáshoz humorérzék is kell, az meg magának nincsen, így egyéb gazságokra is képes.
    amint kifejtettem: ami a megjelenésünket illeti, nem azon múlik, hogy mihez van kedve, és mihez nincs, hanem, nincs rá lehetősége bármit is tenni. szóljon, melyik szót nem értette.
    fogalmi gondjai is vannak: a jobboldal győzelme – mármint, hol is? – nem az én írásaimon múlik. szeretném azt hinni, hogy észrevételeimmel hozzájárulok a maga féle agymosottak megvilágosításához, de sajnos, hiú ábránd. a sub maguknál már kóros, visszafordíthatatlan állapotot eredményezett.
    de semmi baj: pistának maguk is jók lesznek 😛

  • Kedves Maria, jól mondta-a nép MI vagyunk…. (mi , mindannyian)

    J

  • Mariska!
    Nektek semmi nem tilos… Levegőt venni sem.Kár,mert én az ilyeneket megvonásban részesíteném.Az olyan „NÉPET” mint ti vagytok, a józan emberek elsöprik,mint a szemetet!
    Na pá kedves. Vizet nem gereblyézek…Veled, AZZAL a „NÉP” lányával csak azt lehet.

  • Ille István
    2013 március 27
    12:10 du.

    ille, őszinte köszönet illet a hasznos tevékenykedésedért:) Tőled többet senki nem tett még a jó ügy érdekében.
    A vak is látja, hogy a darabos, bunkó modorod, érző szívet takar és csak azért gyűlölködsz, sértegetsz minden jobboldali hozzászólót, mert ezáltal is segíteni próbálod őket, hogy minél többen szavazzanak rájuk. Ne szerénykedj, igazi hős vagy, ille:)
    Sokan fognak hálás szívvel gondolni rád:)

  • Maria Nagy
    2013 március 27
    10:40 de.
    márminthogy kicsodák maguk? a nép? mégis, melyik? mert én nem hallottam sehol, hogy magát a magyar nép felhatalmazta volna nevében nyilatkozni!
    persze, meglehet, hogy valóban maguk a nép. orbán is maga a nép, sőt, ő maga a haza. egyenes következtetés, hogy maga orbán népére célzott. ilyesféle népet azonban valahogy nem lehet felfedezni itt, a kárpát-medencében. tessék mondani, mikor jöttek be? mi a zászlajuk? mik a törvényeik? mi az államformájuk, hol vannak a határaik?

    mária, ha maga képviseli azt a népet, biztosan válaszolni tud az ilyesféle kérdésekre!

  • Nagy Mária! Hogy képes ennyire erkölcstelen szarházi lenni? Pofátlan hazugságokat állít! Schweitzer József főrabbi soha, sehol nem mondott még csak hasonlót sem! Pont ő az akinek humánumát, tisztességét a jobb oldalon is elismerik, kivéve persze az ilyen velejéig rosszindulatú, szélsőséges nyomorultakat mint maga!

  • Kedves Christopher!
    Köszönöm a gyors válaszát!:)
    Megoldódott a probléma.
    Üdv!
    Tamás

  • dakota
    2013 március 27
    8:44 du.
    nálam hízelgéssel semmire sem megy, fiam.
    de azért pistának maga is jó lesz.

  • Marinagy aztat igérted kettővel fenntebb hogy többé nem gyössz ide a buták közé.
    Akkó most miva’ ?
    Átnevelni nemtucc minket. Mi viszont hülyének nézünk téged.
    Most mi a ráta abban hogy itt mafláskodsz ?

  • Egyet nem értő :
    Ne nézzed le a mi Ferinket , mert bizton állíthatom :
    Az Öszödi Beszéd 500 év múlva éppen olyan tananyag lesz mint mostanság a Halotti Beszéd.
    Nemzedékek fogják elemezgetni , értékelni.
    Úgyhogy örüljünk hogy kortársai lehetünk Ferinek !

  • És az is vitathatatlan , hogy dakota úr, Jimbo és az összes valamilyen Mária szintén nagy szolgálatot tesznek azoknak, akik még ma nem tudják, hogy is szólítsák meg a semleges, dönteni nem tudó szavazni akaró polgárokat…

    J

  • Ille István
    2013 március 28
    12:30 du.

    Kedves ille, szó sincs hízelgésről, csupán érdemeid elismerésének adtam hangot:)
    Csak így tovább, ille:)

  • Journalist
    2013 március 28
    5:20 du.

    Kedves Jurnalist, azokat a polgárokat nem kell megszólítani, azok el tudják dönteni egyedül is, hogy mi az, aminek esélyt adnak. Velem is így történt, hála ennek az oldalnak, az itt publikálóknak, írogatóknak, ma már határozottan tudom, hogy mi az, amire nem fogok szavazni:)

  • Beaszarás mikor ez a felcsúti indián itten bíztatgatja a nálánál ezerszer okosabb és műveltebb embereket hogy aszongya :
    ” csak így tovább ”
    Egy jobb kocsmában az ilyen stílussal nagyképűsködőt úgy csapnák pofán egy teli korsóval hogy kiköpködné a fogait.
    De hát itten mi csak jóindulatú demokraták meg libsik vagyunk , mindössze bosszankodunk kicsit az ilyen elvetemült cinikus szarkeverőkön.

  • Journalist! „És az is vitathatatlan , hogy dakota úr, Jimbo és az összes valamilyen Mária szintén nagy szolgálatot tesznek azoknak, akik még ma nem tudják, hogy is szólítsák meg a semleges, dönteni nem tudó szavazni akaró polgárokat…”
    Nem is hissed, hogy ez mennyire ratok vonatkozik.
    Tobb hivet szereztek Orbanna(sajnos),mint amit O valaha is remelhet. A nagyobb baj, hogy a jobbikot is (ezzel) tamogatjatok.

  • Geyza
    2013 április 1
    5:54 du.
    teljesen érdektelen, hogy miket zizeg itt ez az izé. a szavazata sem számít, ő se számít, hát csak pörögjön. de azért a biztatásának eleget teszek. ő meg semmi mást nem tud tenni, minthogy elolvassa, vagy nem olvassa el. érdektelen.
    amúgy nála okosabbnak és műveltebbnek lenni nem egy was ist das 🙂

  • Geyza
    2013 április 1
    5:54 du.

    gayza, gayza ne irigykedj illere, ez nem elegáns.
    Inkább segíts neki te is. Igaz, hogy az eddigi produkciód meg sem közelíti az övét, max. kisinas lehetsz mellette, de azért ne add fel, fog ez menni 🙂

  • Örömmel látom, hogy a Kanadai Magyar Hírlapban is jelennek meg színvonalas, igazi tartalommal rendelkezö írások. Még akkor is szivet melengetö érzés, ha Bayer Zsolttól kell ehhez idézni.

  • Ille! …………….Forditás németről magyarra?

  • Avi ben Giora

    Senki se lepődjön meg ha egy szép napon a következő pársoros irás fog majd megjelenni valahol: Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bayer Zsolt képviselő( ezt nem tudom pontosan, hogy az e)és ujságiró végigkutatva családfáját megkérdőjelezhetetlenül bebizonyította, hogy ő bizony zsidó.
    Volt már ilyen csoda vagy nem? Szegedi Csanád sem ment a szomszédba ha zsidózni kellett. Mig egy napon kiderült, hogy zsidó felmenői voltak. Legjobb védekezés a támadás. A zsidók is ezzel nyerték meg a 68-as háborút

  • Topapó
    2013 április 4
    1:50 de.
    gugli a barátja 🙂
    legyen már végre topon 😀

  • Kerekes Sándor!Ne sajnáld Máriát, anyádat kellene sajnálni,aki ilyen primitiv gyereket nevelt.Neked is volt gyerek szobád,de közösen használtátok aszarvasmarhákkal az istálót,ezért lettél ilyen primitiv.Nagy Máriát ne szólitsd Mariskának,még nem ittad meg a láb vizét te foss szájjú alak. .

  • Paul Takacs
    2013 április 5
    7:55 de.
    na, végre egy újabb hátulról bátor 🙂
    hun a francba keménykedtél eddig, kicsi huszár?
    a témához valamit, esetleg, ha nem haladja meg annak a két bitnek a kapacitását, amit a koponyájában tart agy helyett? 😀

  • Kopácsi Judith

    És ebből is rögtön tudni lehet, hogy Takács úr egy echte úriember, aki semmi esetben sem köp az asztalra, no meg a koszos csizmás lábát sem teszi rá, mindennap.

  • Ille!…………Látom neked még a „guglival”sem megy a forditás.Azért ne keseredj el,legközelebb jobban sikerül.

  • Tudja,tisztelt Christopher Adam,az antiszemitázás mindenre jó.Jó arra,hogy másokat megbélyegezzünk,jó arra,hogy folyamatosan magunkra tereljük a figyelmet,és jó arra,hogy sokmindenröl eltereljük a figyelmet,bár ez a kérdés semmivel sem aktuálisabb ma,mint más kisebbségi probléma.És mégis.Mintha természeti törvény volna,mintha ez lenne az emberség és emberiesség fokméröje.Leple alatt felelötlenül,büntetlenül lehet gyülölködni,uszítani.Zseniális sakkjátszma.

  • Journalist

    2013 március 26
    3:11 du.

    „Gagarin, kedves uram! Maga hol él? És milyen információkkal látja el magát??! Nem olyan régen cigányokra lövöldöztek-néhányat meg is öltek – a saját házukban/előtt…”

    Valóban nem volt olyan régen,az akkori „felelös” kormányt mszp-szdsz-gyurcsány-bajnainak hívták.

    2010 óta nincs egyenruha,nincs gárda,nincs romapogrom,de van helyette -magyar kezdeményezésre- európai romaprogram.

    Jogos a kérdés:hát maga hol él?!

  • Urakok!A teganapi2013.04.05-i irásom holvan?Lenyelték?,vagy cenzuráznak?Önök beszélnek szólás szabadságról? Mária Nagy hoz irt Kerekes ocsmány levelét mertem kritizálni,ez volt szálka?Nekik szabad egy hölgye csa úgy mint egykor a cselédeket kezelték mariska!megszólitást használta ez a magát műveltnek hitt kerekes.Az irásomat aki lenyelte szégyelje magát.Nagy Máriával mindenben egyet értek,még ha kerekes meg pukkad akkor is,bár nincs ilyen szerencsém.

  • Ille István,ennyi szó kincsed van?,de ez elég az utca söpréshez,fog ez menni ne add fel vár a ló szar az utteste,vihetsz hazais belőle,mert a te fajtád szereti a potyát.

  • Tüske Zsófia+Terez anyu!
    Nyilván a klasszikus liberalizmusra gondolnak.Jelentem,annak vége.Ma már neoliberalizmusról és ultraliberalizmusról szól a fáma,ami egyáltalán nem ugyanaz.Épphogy azzal a bizonyos „láthatatlan kézzel”(Adam Smith) van a legnagyobb baj:kiderült,hogy szégyentelenül maga felé hajlik.Tanulmányozzák még a témát.

  • Paul Takacs
    2013 április 6
    9:35 de.
    Esszem Paulusom, ezért kár volt bereggelned..

  • Paul Takacs
    2013 április 6
    9:35 de.
    magának ennyi is elég. ért belőle? ért. akkor meg?
    😀

  • Topapó
    2013 április 6
    1:41 de.
    a guglit magának ajánlottam. nekem nincs szükségem rá, én ugyanis von haus aus beszélem a német nyelvet. igaz, magának meg nem kell mindent értenie 😀

  • Miért van az,hogy csak a magyarságot gyalázó mocskolódó szövegeket hagyják fent, a józan korrekt dokumentumokat,rövid időn belül eltüntetik?Már látom,hogy az ilyen szellemi topronygyokkal nem érdemes szópárbajt folytatni,mert a tudatokig nem jut el az értelmes szöveg,csak fújják a maguk hülyeségeiket.Sajnálatra méltó emberek. Mária Nagy kár a fáradságért,mert ezeket józan ésszel nem lehet meggyőzni.

  • fodor mariann

    Igaza van! Szerintem is okádék amit művelnek a ballibek. Huszonhárom éve kellett volna kipicsázni innen ezt a mocskos bandát, mert minden évvel nagyobb lesz a pofájuk. Ráadásul azok után, hogy szétlopták az országot, most még az identitástudatunkat is el akarják törölni. Rohadjon meg mind!

  • fodor mariann

    Nem azért, de már a cím is hazugság! Senki nem nevezte hányásnak a liberálisokat. A cikk arról szólt, amit kihánynak magukból. Bagolyköpethez hasonlította az okádékukat. Hogy mi az a bagolyköpet? Az elfogyasztott táplálék emészthetetlen részei, a csontok, toll, szőr, rovarok kitinpáncélja, stb. Egy nagyon is találó metafora arra a mindent megmérgező gyűlöletre, ami belőletek liberálisokból ömlik. Ráadásul még hazudósok is vagytok! Förtelmes banda!

  • http://www.magyarhirlap.hu/orjonges a szerzo a zsoti gyerek , bayer mint bajor vagy aszpirin ?

  • így találod meg mert fenn van az interneten http://www.magyarhirlap.hu láttam , de én a 155 froncsiba került nyomtatott kiadásban olvasom MAJD , rajta , ígyátok zsóti szavait

  • kiérdemeltem egy virtuális pofont a cikk címe : söpredék , bogár örjöngött zsóti söpredékerziuk http://www.magyarhirlap.hu/sopredek

  • Parittyás hangjának! Anyádnak volt hülyébb gyereke mint te?NEMHISZEM.

  • Kopácsi Judith

    Mi van takács, tükörbe néztél? Borzalmas látvány lehetett! Megértem, hogy elszörnyülködtél.

  • fodor mariann
    2013 április 7
    4:43 de.
    veled is csak egy baj van, libamadár: hogy élve születtél!
    most meg itt vagy, mint mentális környezetszennyezés 😀

  • Paul takacs
    2013 április 7
    4:16 de.
    😀
    szereptévesztésben vagy: szó- vagy szellemi párbajt vívni csak az tud, akinek ahhoz megfelelő fegyvere van.
    te meg, pubi, teljesen fegyvertelen vagy, úgyhogy veled szópárbajt vívni a részünkről nem lenne korrekt dolog 😀
    a józan ész a te esetedben pedig barokkos túlzás. 😛
    jó lenne, ha megadnád a dealered címét, mert baromi jó lehet az a cucc, amit szedsz 🙂

  • Tüske Zsófia

    fodor mariann, nosza, fegyverkezzetek, és írtsátok ki rákosi módjára a belső ellenséget. csak aztán ne tessék vinnyogni, hogy csak 4-5 millió magyar maradt, és a határon túliak se akarnak idejönni, mert inkább a román és a tót, mint a szelektáló belmagyarok.
    az indentitás az fontos. de nemcsak nektek az. holmi vérnáci bagázs nem ver ki innen olyanokat, akik elutasítják ezt a fajta ideológiai szelektálást.

  • Paul takacs
    2013 április 9
    9:54 de.
    Hát…neked biztos, hogy van testvéred..
    Ennyire hülye egyedül nem lehetsz…

  • fodor mariann
    2013 április 7
    4:43 de.
    Elemcserét javaslok..
    Duracellt. Tarttósabb.

  • Ille….kéne az IP címem …írd ide

  • Tüske Zsófia

    2013 április 9
    1:23 du.
    Neked a határon túli magyarok románok és tótok?Akkor te mi vagy?

  • tüskés zsófia, Látod milyen sötét vagy? Senki nem akar fegyverkezni, ti kiabáltok farkast, mint a jelen esetedben te is! Te beszélsz vérnáci belmagyar bagázsról! Látod, kibújt a szög a zsákból! Én nem mondtam, hogy a balliberálisok nem magyarok, te buktattad ki magadból, mert valószínűleg így érzed! Aztán meg vérig vagy sértve, ha mások mondják rólad! A vérgőzös szavaidból el tudom képzelni, mit művelnél azokkal, akik nem az elvtársaid, ha a hatalmadba kaparinthatnád őket! Komolyan mondom, kezeltesd magad, mert te egy nagyon beteglelkű ember vagy! Szégyelld magad tüséském!
    Annyit még hozzátennék, h véleményem szerint a liberalizmus a bűnözés melegágya, a baloldaliságról meg annyit mondanék, hogy én az vagyok, de ti, akik baloldalinak hívjátok magatokat, soha nem voltatok!

  • ille istván, Látod ez a probléma veled kapcsolatban is fennáll, mármint, h élve születtél! Csak ilyen olcsó 20 éve lejárt ‘jópofiságokkal’ tudsz dobálózni? Annyira lejárt lemez vagy, hogy az már szégyen! Ezzel a rossz dumáddal már az ovisok is kiközösítenének, te gyökér! Azért, mert másokat sértegetsz és személyeskedsz még nem lesz igazad, ráadásul nem is a saját szavaiddal teszed, hanem az innen-onnan ellopkodott gáz szövegeddel. Nagyon ciki vagy barátom, von haus aus!

  • küszküllö
    2013 április 10
    4:16 de.
    Hm…
    Olvasd el már mégegyszer az ominózus mondatot…..

  • fodor mariann
    2013 április 10
    6:43 de.
    😛 😛 😛 (ez a nagyon hangosan kiröhögöm jele)

  • falusi

    2013 április 10
    12:22 du.
    Igen,valóban.De ettöl Tüskés nem lesz magyarbarát.

  • kukkológia
    2013 április 10
    3:11 de.
    sajnálom, de nincs módomban megadni, mivel ilyen információhoz nem férek hozzá. de kérdezze meg a szolgáltatójától.

    figyelmébe ajánlom, burkus kutya, hogy ha – ahogy jelezte -, átmenetileg itt fogja szennyezni a környezetet, az oltási kis könyvét hozza magával. a határon ellenőrizni fogják, be van-e oltva veszettség ellen.

  • küszküllö
    2013 április 10
    1:15 du.

    Kevésbé Magyar sem..
    Nem azon múlik ugyanis, hogy valaki kapásból vágja-e hajnali háromkor frissen ébredve, hogy hány a-betű van a Székely himnuszban…

  • csalódtam benned , az én IP számom nem érdekel csak a lélfaié ? nem vagyok féltékeny de engem is követhetnél , játszunk nyomozósat . ez most egy internet kávézó ÓBUDÁN http://www.obuda.hu nosztalgiázz !

  • kakukk
    2013 április 11
    6:27 de.
    burkus, a lélfaiét majd kideríti a rendőrség. tudja, az eljárás során nevesíteni kell az ismeretlen elkövetőt, ahhoz pedig az IP-cím a belépő kártya.
    a legkevésbé sem érdekel, hogy maga hol van. hollétét úgyis kideríti a környezetszennyezések keletkezését vizsgáló hatóság.

  • küszküllő, az nem újdonság, hogy képtelen vagy egy bővített magyar mondatot értelmezni, hát ugorj neki még néhányszor, hátha dereng majd, mit is írtam valójában.

    amúgy meg nekem nem kell magyarbarátnak lennem, mert magyar vagyok.

    fodor mariann, önts némi tiszta vizet a fejedbe, mert virtigli hülyeség jön a szádból kifelé…. amúgy vitatkozzon veled a túlmagyar vezéred a Zázrivecz.

  • falusi

    2013 április 10
    6:55 du.
    Ki beszél itt erröl?Szerintem (is) magyar az,aki érdek nélkül magyar.Nem lebeg,nem fetreng töle,csak nem tud más lenni.És nem türi,hogy mások bemocskolják.Nem azért mert „vérnáci”-ahogy Tüske mondja-,hanem azért,amiért mások sem türik.Mert ö így ember.

  • küszküllö
    2013 április 11
    1:47 du.
    szép az, ami érdek nélkül tetszik.
    na, ez az igazi.
    a „magyar az, aki érdek nélkül magyar” csak egy satnya plágium.
    ráadásul nem is igaz. ne menjünk bele a magyarságtudat, a lélekben magyar és a fizikailag magyar összefüggéseinek és különbözőségének taglalásába, mert abból csak ennek az állításnak hamissága sülne csak ki.
    a maga környezetében talán nincs érdekből magyar? akkor, biza, valami dakota rezervátumban él…

  • még egy apróság, küszködő:

    magyarságnak nincs határa, csak ára.
    márpedig magyarságnak nagy az ára.
    acsarkodni akad elég magyar ok.
    álmot alkotunk, s nem államot,
    ezért magyaroznak üres magyarok.

  • Jó néhány évtizedet megértem már, de ilyen Ille nevű írócskáról eddig nem is hallottam. Még szerencse hogy Magyarországon kevesen olvassák ezt a kanadai fórumot, így nagy befolyása nem lehet az emberek véleményének formálásában.

  • küszküllö
    2013 április 11
    1:47 du.
    Magyarnak lenni egy állapot. Annak születsz, vagy nem.
    A kritika nem azonos a gyalázással, a bemocskolással.
    Semmi gondom az egészséges nacionalizmussal, olyanom nekem is nőtt. Itt legtöbben büszkék vagyunk (voltunk?) arra, hogy Magyarnak születtünk. Az országra, annak szépségére, az európai létet is befolyásoló történelmünkre. Ugyanakkor nem büszkélkedhetünk Rákosival, Kádárral, vagy Matuska Szilveszterrel. A jelenlegi politikánkkal, politikusainkkal sem.
    Evvan. És ennek semmi köze a „magyarbarát” kitételhez..

  • kovacs
    2013 április 12
    8:33 de.
    olvass harunalrasidot, vagy bagdadi kalifát 😀 esetleg keleti bölcset. ugyanis azt már magyarországon is olvassák, 2009 óta 🙂

  • na, picinyeim, lehet beállni a sorba:
    Német György szociológus kijelentette: a cigányok bomlástermékek. Mindezt a cigány – magyar együttélésről rendezett konferencia előadójaként volt pofája előadni. Kovács Zoltán általános felzárkózásért felelős államtitkár erre adott reagálása: bla-bla-bla
    szóval, a bayer-féle férgek mögött akad még jelölt.
    akkor miről is beszélünk?

  • falusi

    2013 április 12
    9:28 de.

    Ille István

    2013 április 12
    2:22 de.

    Ne menjünk bele (nagyon sok meghatározást olvastam már én is),mert soha nem lesz vége.Az én”plágiumom” arra a sunyi vádra reagál,hogy aki védelmébe veszi a magyarságot,az fideszes „vérnáci”.Kár vitatni,tagadni,hogy ami itt folyik,az nem kritika,hanem magyarellenes gyülölködés.Nem is akármilyen.Többször elöfordult már,hogy nem a kormányt,hanem a magyarságot,a magyar népet és kultúráját gyaláztátok leplezetlen megvetéssel.Ezért kérem azokat,akik így élik ki aljas ösztöneiket,ne oktassanak ki magyarságból!Kinek nem inge…

  • Ille István

    2013 április 12
    1:47 du.
    Arról,hogy ferdítesz,uszítasz.Olvasd el Atyám,mielött ítélkeznél:

    http://mno.hu/belfold/nemeth-gyorgy-bomlasnak-indult-a-ciganysag-1151783

    Németh György tabukat döntöget,pontosan rámutat a lényegre.Megoldásokat keres.Tudom,a mellébeszéléshez szokott füleknek ez sértö.Csépeljétek!

  • Én őszinte leszek önökhöz. én nem szeretem a cigányokat.Ezt a tapasztalataim alapján mondom.
    De aki szereti őket, az költözzön közéjük, illetve ha megteheti akkor alkalmazza őket háztartási alkalmazottként.Vagy adja hozzájuk a lányát, házasodjon be közéjük stb..
    Ha mindezeket megteszik az urak és hölgyek. Csak akkor de csak akkor van joguk engem kioktatni, értve vagyok ?

  • Ille István
    2013 április 12
    5:05 de.

    ille, erre a riposztra egyetlen, ötbetűs szó jutott az eszembe, de nem mondom, mert nem méltó hozzám, neked meg felesleges, bár ennek ellenére szerintem kitaláltad, hogy mire gondoltam, te, kis te:)

  • Ille István

    dakota
    2013 május 1
    10:14 du.
    nyugi, picinyem, magához minden méltó 😛

  • Toth Piroska

    Es? Igaza volt Zsoltnak , mint azt az itt bebufogo libbantak ekesen bizonyitjak.

  • Toth Piroska
    2013 május 4
    9:53 du.
    beállhat a sorba 😛

  • Ille István
    2013 május 2
    1:37 de.

    Amikor nincs elfogadható válaszod, mindig ezt csinálod, ille:)
    Egyszerűen unalmas vagy:)

  • Ille István

    dakota
    2013 május 5
    6:42 du.
    ne is törődjön vele. ha unalmas, hát unalmas. majdcsak együtt tud élni vele 😛
    amúgy méltó válasz? mégis, kihez méltó? magához? na, akkor helyben vagyunk 😛