Kétharmad = tulajdonjog

2013 április 14 10:46 de.36 hozzászólás

Megnyugodhatunk elvtársak, végre minden a régi, megszabadultunk a demokratikus jogállam minden nyűgjétől és nyomorától. Már nincsenek független intézményeink, minden a központból, a Párt utasításai alapján történik. Minden fontos pozícióban a jóelvtársak ücsörögnek, nekik csak végrehajtó szerepük van, az, amit a központból megkapnak.

Már a Nemzeti Bank is elbukott, mint független intézmény, azt is átvette Huba elvtárs, és két hét alatt már el is költötte a devizatartalékunk 10%-át, 3milliárd eurót. És persze kirugdosta azonnal a szakembereket. A magyar gazdaságból csodát csinált, egy tündérmesét, mely triplabóvlit, recessziót, és Európa legmagasabb inflációját jelenti számunkra, no meg a beruházások mélyrepülését. De e jobbkéz tulajdonosa, a Párt főtitkára kinyilatkozta, hogy a magyar gazdaság a megfelelő úton jár. A csőd és a káosz felé.

Annyira nincs beruházás tündérmeseországban, hogy az egymillió új munkahely hazugságával kormányra jutott ember (akinek még sosem volt munkahelye), miniszterelnökként már minden szalag átvágásnál ott toporog, és csinál úgy, mintha bármi köze is lenne pl. egy német cég pár tucat új munkaerőt kívánó beruházásához. (Átvágásban profi, az biztos, de ő pávatáncnak nevezi.) Miközben csak a Malév hazavágásával 10ezer munkahely szűnt meg. Egy nemzeti szimbólum mellett. Viszont ezeknek a külföldi, zömmel német cégeknek sok tízmilliárdos vissza nem térítendő EU-s forrásokat biztosítanak. Mint a Mercedes, az Opel, a Coca-cola, vagy most a Knorr-Bremse. A nemzeti kurmányunk, melynek a szeme előtt mindig a magyar zemberek lebegnek, nem a magyar vállalkozásokat támogatják, hanem a külföldi multikat. (Miközben köpködik őket a hátuk mögött, és sarcolják különadókkal.) Vagy ha magyar vállalkozást, akkor meg a haveri..izé, a nemzeti oligarchák kapnak milliárdokat, mint Csányi tehenészete, vagy a Lázár fivérek országos terjeszkedései. Nekik nincs ítéletidő. Simicska elvtársról és a Közgépről nem is szólva. Az kapott 34milliárd forintos MFB hitelt is, ha már mindent ő épít Magyarországon.

Süllyedés

Süllyedés

Szóval jó úton járunk elvtársak, a nemzet oligarchái jól élnek, az adójuk is csökkent az utóbbi 3 évben. Nem kicsit, nagyon. A jobbágyoknak viszont nőttek a terheik, a dolgozóknak és így a vállalkozóknak 2010 óta duplájára nőttek a járulékfizetési kötelezettségeik. A minimálbér kevesebbet ér. Munka meg nincs. Van viszont kedves vezetőnk, aki egyszemélyben intézi a sorsunkat, minden hatalom disznóól takarítástól kérges kezeiben összpontosul. A független intézményeket leigázta, amelyek még ennek ellenére felmerik emelni szavukat agyament intézkedéseikre, azoknak csökkentik a hatáskörüket, elvonják a finanszírozásukat, vagy új törvényeket hoznak ellenül. Mint most a Gazdasági Verseny Hivatal ellen, amely a tavalyi Budai féle dinnyekartell ügyében vizsgálódott.

A GVH közleménye is úgy fogalmaz, hogy az eljárást azért kellett megszüntetniük, mert a parlament módosított egy törvényt, hogy a mezőgazdasági termékeket érintő – akár folyamatban lévő – kartell eljárásokban a GVH köteles kikérni a vidékfejlesztési miniszter állásfoglalását, és eljárását csak ezen álláspont alapján folytathatja.” Ez magyarul azt jelenti, hogy majd az elvtársak döntenek a tisztelt házban, semmi szükség a független intézmények önálló vizsgálódásaira. (A legutóbb már bírósági döntést is megkérdőjeleztek.) Majd a miniszter elvtárs állást foglal az ügyben, úgyis ezért kapta az állását a felcsúti castingon. Ha meg nem lenne álláspontja, akkor majd a kedves vezető tudatja vele. Úgyis mindenben a párttitkár elvtárs dönt, mint a régi szép időkben, csak most vezénylőtábornoknak hívják a hívek.

“A GVH álláspontja szerint a jelenlegi szabályozási helyzet jogbizonytalanságot teremt a mezőgazdasági termékekre irányuló kartellek megítélésében” – zárják közleményüket. Az én álláspontom szerint pedig a jogbizonytalanság nem csak kartellügyben adott, hanem minden másban is. Az Alkotmányunk szemétre vetésétől kezdve az új választási törvényen keresztül a visszamenő jogalkotáson át minden másban is. Nem véletlenül vannak napirenden világbajnok kormányunk ügyei az Európai Parlament előtt. “Erőteljesen arra kérem Önt és kormányát, hogy foglalkozzon ezekkel az aggodalmakkal, és egyértelmű és határozott módon oszlassa el őket. Kétségtelen, hogy ez szolgálja a legjobban Magyarország és Európa egészének érdekeit” – írja Barroso a pávatánc művésznek.

– írja Barroso a pávatánc művésznek. Egy demokratának a lélegzete is eláll attól, hogy jogállami alapvetésekre kell felhívni a jogász-paraszt kormány figyelmét. „Ilyen például a politikai reklámok közzétételének korlátozása, az Országos Bírói Hivatal elnökének ügyáthelyezési joga egyik bíróságról a másikra, valamint az a passzus, amely arra kötelezi az Országgyűlést, hogy különadót vessen ki, amennyiben bármilyen bíróság döntéséből fizetési kötelezettsége származik az országnak.” Egy olyan pancser emberforma vezeti hazánkat, aki jogász végzettsége ellenére csupa európai joggal összeegyeztethetetlen törvényt alkot, és veri szét Magyarország jogrendjét és államigazgatását. És közben hazudja azt falusi suttyó létére, hogy szabadságharcolnia kell a szövetségeseivel, mert azok maradiak, mint London, Párizs, vagy Brüsszel.

Nem erősíti a jogbiztonságot az sem, hogy 35ezer (!) oldalas kormányrendeletet is képesek létrehozni. „Több száz, esetleg néhány ezer oldalnyi terjedelmű jogszabályokat – közöttük nemzetközi szerződéseket, mellékletek sorát tartalmazó törvényeket vagy rendeleteket – már eddig is kibocsátottak, de múlt pénteken a Magyar Közlönyben egy csaknem 35 ezer nyomtatott oldalt kitevő miniszteri rendelet látott napvilágot.” Persze egy komplett ország „újrahasznosítása” nem kis feladat, még akkor sem, ha azt senki nem ígérte, és senki nem kérte. De a régi-új rendszer alapját képezi az, hogy mindent testre szab a felcsúti géniusz. A saját testére. Hiszen a Kárpátok legújabb géniusza mindenhez ért, ő egy polihisztor, mindennek kijelöli a fő csapás irányát, a többit a csicskák elintézik. Van is káosz mindenütt rendesen, a közoktatástól kezdve a katasztrófavédelmen át az önkormányzati rendszerig mindenütt, de a lendület töretlen, ha kétharmad van, akkor jogosultság is van az ország szétverésére.

Nem tudom, mi történik majd akkor, ha jövőre egy másik párt nyer kétharmaddal, mert akkor azok fognak saját tákolmányt összeszögelni egy vonatút alkalmával? Azok is felesküdnek az Alaptörvényre, majd ők is kihajítják a szemétbe azt? Azok majd a mostani egyházakat szűntetik meg, és a többit hozzák helyzetbe? És ha egy ateista párt nyer 2/3-al, akkor megszűntetik a vallást, úgy komplett? Esetleg az a kormány a manyup vagyon helyett majd a bankszámlákat államosítja? Vagy a földeket? Mert szerintük a parasztok elrulettezték a vetőmagot az őstermelő kaszinóban? Majd kineveznek azok is egy szőke magyarföldvédelmi miniszterelnöki megbízottat, és az fogja elzsarolni a földeket? Mely birtokokat utána eltűntetnek, mintha soha nem is lettek volna? Mi lesz majd akkor, ha megint egy gátlástalan idiótának adnak kétharmados felhatalmazást az idióta magyarok? Egy újabbnak, akinek a hobbija nem a foci lesz, hanem mondjuk a Forma-1, és közpénzből nem stadiont építtet majd a porfészek magánbirtokára, hanem autóversenypályát, és ring lesz mindenütt az országban a városi fejlesztés? És annak sem fog számítani, hogy oktatásra meg egészségügyre már nem jut forrás?

Akkor majd ők is magukra szabnak egy választási törvényt? Akkor majd az ő haverjaik fognak mindenért milliárdokat kapni? Akkor majd más lesz az, aki minden fölött rendelkezik

egyszemélyben? Azok majd Magda Marinkót engedik haza? Esetleg ők egy hét alatt teszik úgy rendbe a közbiztonságot, hogy a rendőrök embereket vernek agyon kihallgatás alkalmával? Ha Gyurcsány rendőrei szemeket lőttek ki (sic), az Orbán huszárok már agyonverik a zembereket, akkor a következő kormány rendőrsége vajon milyen lesz? Az új kedves vezető is csinál majd magának magánhadsereget a házi testőre vezetésével tízmilliárdokért, és palota- meg házőrséget a kollégiumi szobatársainak? Vajon az ő második pártszékházát is gyilkosok fogják védeni a tüntető diákoktól?

És vajon az ő embereinek sem lesznek meg a törvények által előírt végzettségeik a beosztásukhoz, mint most az MNB-ben, vagy az Alkotmánybíróságon? Majd akkor ők fogják átszervezni az egész államigazgatást, és saját csicskáikat tenni be 9 vagy 90 évre a felelős pozíciókba? Akkor majd mi lesz a mostaniakkal? Repülnek ők is indoklás nélkül, mint most bárki? Mi lesz itt 2014 után, ha megint kétharmada lesz valami beteg arcnak? Kilépünk az Unióból, és vérszerződést kötünk az albánokkal meg az azeriekkel? Attól már most sem vagyunk túl messze.

Vajon meddig tűr az oly büszke magyar nép, vajon meddig hagyja magát hülyének nézni a csavaros eszű nemzet, pár tucat politikai bűnözőtől, akik tulajdonukként kezelik országunkat?

A.G. / a KMH Ellenszék rovata

36 hozzászólás

  • A szöveg közepe helyesen így hangzik:
    (kérlek Chris ezt töröld, ha javítottad)
    „A GVH közleménye is úgy fogalmaz, hogy az eljárást azért kellett megszüntetniük, mert a parlament módosított egy törvényt, hogy a mezőgazdasági termékeket érintő – akár folyamatban lévő – kartell eljárásokban a GVH köteles kikérni a vidékfejlesztési miniszter állásfoglalását, és eljárását csak ezen álláspont alapján folytathatja.” Ez magyarul azt jelenti, hogy majd az elvtársak döntenek a tisztelt házban, semmi szükség a független intézmények önálló vizsgálódásaira. (A legutóbb már bírósági döntést is megkérdőjeleztek.) Majd a miniszter elvtárs állást foglal az ügyben, úgyis ezért kapta az állását a felcsúti castingon. Ha meg nem lenne álláspontja, akkor majd a kedves vezető tudatja vele. Úgyis mindenben a párttitkár elvtárs dönt, mint a régi szép időkben, csak most vezénylőtábornoknak hívják a hívek.
    „A GVH álláspontja szerint a jelenlegi szabályozási helyzet jogbizonytalanságot teremt a mezőgazdasági termékekre irányuló kartellek megítélésében” – zárják közleményüket. Az én álláspontom szerint pedig a jogbizonytalanság nem csak kartellügyben adott, hanem minden másban is. Az Alkotmányunk szemétre vetésétől kezdve az új választási törvényen keresztül a visszamenő jogalkotáson át minden másban is. Nem véletlenül vannak napirenden világbajnok kormányunk ügyei az Európai Parlament előtt. „Erőteljesen arra kérem Önt és kormányát, hogy foglalkozzon ezekkel az aggodalmakkal, és egyértelmű és határozott módon oszlassa el őket. Kétségtelen, hogy ez szolgálja a legjobban Magyarország és Európa egészének érdekeit” – írja Barroso a pávatánc művésznek.

  • Oly büszke magyar nép? Röhögnöm kell…

    A XX. században minimum 4 diktatúrát élt át ez a büszke nép, és most lelkesen szavazza maga fölé az egyeduralmat.

    A gyáva lelkek és hajlott gerincek országa vagyunk, kuruckodásaink nevetségesek, a hatalmasok előtti hajbókolás undorító, idegengyűlöletünk, primitív bezárkózásunk és szűkagyú provincializmusunk pedig csak azt erősíti, hogy az ország reménytelenül alkalmatlan a modernizációra.

  • Nem tudni, hogy mi lesz, de az biztos-a jelen garnitúra nem is készül arra, hogy rövid időn belül eltávozzon/hat a hatalomból. Márpedig ez valamit jelent. Vagy butaságot vagy önhittséget vagy „biztos tudást”(annak tudását, hogy nem mozdíthatóak el).. És bármelyik igaz, egyik sem jó-rajtuk kívül legalábbis senkinek… A magyar nép pedig csak tűr és mer (nem Thürmer) és néz, mint azok a bizonyos állatok az Állatfarm c. kisregény végén..

    J

  • Antifülke!………….Kényszerit rá valaki,hogy az legyál?

  • Journalist!……….Nyugodj meg,anyósom mondta,hogy 2014-ben is a FIDESZ fog nyerni.Anyósom az tudja Te sehol nem vagy hozzá.

  • Szerencsére csak „bowli” lett,nem csöd,nem kellett ujabb 20 Milliàrd EU-t felvenni,mint az elödöknek,-a vetélytàrsainktol eltéröen-.A „bowlit”persze elökészitették a Gyurcsàny-Bajnai kormànyok az
    igénytelen és bologato tettestàrsakkal 2008-ig,-pedig szorgosan privatizàltak-,valamint a 20 Milliàrdos EU kölcsönnel és a 2009-es minusz 6,8 %-al.
    Remélhetöleg Matolcsy az orszàg érdekeit figyelembe véve vezeti majd a MAGYAR NEMZETI BANK-ot is!
    Amig nem tudunk sajàt Mercedes-t…gyàrtani,vagy értékes,keresendö àrut produkàlni,csinàlnunk kell
    a német…és màs alkotàsokat,hogy munkahelyeink legyenek.

  • Journalist
    2013 április 14
    5:57 du.
    de mijaf@szt fognak csinálni, ha továbbra is hatalmon maradnak? se pénzük, se tehetségük a változtatáshoz, nem tudnak már elmúttnyócévezni, bajnaizni, gyurcsányozni, na, akkor mit fognak csinálni a fiúk?
    nagy szarban lesznek, az nem kétséges!

  • Topgyík
    Arra kényszerítenek, hogy szégyenkeznem kelljen, mert olyan kormányunk van, amitől minden demokráciának okádhatnékja van.
    És csak a te fajtád örül ennek…

  • Én nem vagyok ideges,több nyelven beszélek, kapcsolkataim vannak, szóval itt hagyom a disznóólat és majd önök megoldják a mafla nagy bölcsességükkel.. Csak az utolsó ne felejtse el lekapcsolni a villanyt. Anyósának meg jó egészséget, bár ezt még Hofi Géza kezdte…

    J

  • topapo maga magyarnak meri magát nevezni??
    Az ilyesfélék miatt lett oda a Haza háromnegyede és most azon ” munkálkodnak ” hogy az ország Dunántúlnyira zsugorodjon.
    Nyamvadt hazaáruló !

  • Journalist
    2013 április 15
    2:37 du.
    majd topapó megmondja, hogy ideges vagy-e, vagy sem! persze, az is lehet, hogy törvénybe iktatják 🙂

  • Judit Noszticzius

    Sem-sem elfogadjunk Orbán kétharmadért !!!!!!!!!!!!!!!! Kell visszalépni az Európai Unióba !!!!!!!!!!!!!

  • Journalist!………….Több nyelven is beszálsz?Kapcsolataid is vannak?Mégis itt rontod az ország levegőjét.

  • Ille!…………..Nem,inkább hagyni fogjuk,hogy a baloldali és liberális senkiháziak újra elkezdjék elkótyavetyélni az országot.Hiába károgsz,bárki is nyeri a választást,képviselő már soha nem leszel.Fogadd el,hogy rossz lóra tettél.Igaz?Hányadszor is?

  • Dénes!……………Tudod,hogy mi a NABI?A magyar ikarusz amerikai tulajdonban.

  • Erős Dénes: „Remélhetöleg Matolcsy az orszàg érdekeit figyelembe véve vezeti majd a MAGYAR NEMZETI BANK-ot is!”

    na, ezen hempergek a röhögéstől. A kétkabátos Eltolcsy éppen most gründolja saját felügyeleti szervét, a PSZÁF-et is.
    Amúgy csak szólok, Magyarországon kiváló buszokat gyártanak, de itthon nem veszi senki, inkább a németeknél leselejtezettekre van kereslet. Gondolom, nem kis baksist hoz ez valamelyik döntésben érdekelt seggfejnek.

  • Geyza!………..Igy aláirni egy kommentet,nem szégyenled magad?A személyidbe is ez a név szerepel?

  • Tisztelt A.G.!

    Ön összevissza beszél.Összekeveri Gyurcsányt,Bajnait és Orbánt.Pár példa:
    „Szóval jó úton járunk elvtársak, a nemzet oligarchái jól élnek, az adójuk is csökkent az utóbbi 3 évben. Nem kicsit, nagyon.”
    Ismeri a mondást:klasszikusokat csak pontosan…

    Íme:

    Gyurcsány: elkúrtuk, nem kicsit nagyon

    Egy hangfelvétel szerint Gyurcsány Ferenc egy májusi szocialista frakcióülésen elismerte, hogy négy évig nem csinált semmit a kormányzat.
    2006.09.17 16:57, Forrás: MTI

    „A Magyar Rádió birtokába jutott felvétel szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni (…) Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz”.

    A felvétel Balatonőszödön készült május 26-án, és Gyurcsány Ferenc azt mondta: „Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni… Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása azt valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?”(ma.hu)

    „… Európa legmagasabb inflációját jelenti számunkra, no meg a beruházások mélyrepülését.”

    Ezzel szemben a valóság az,hogy 38 éve nem volt ilyen alacsony az infláció:

    „A várakozásoknál lényegesen alacsonyabbra, 38 éves mélypontra, 2,2 százalékra zuhant az infláció márciusban az előző havi 2,8 százalékról, a fogyasztói árak 0,3 százalékkal nőttek az előző hónaphoz képest. A maginfláció azonban jóval mérsékeltebben, 3,6 százalékról 3,4 százalékra csökkent.”(Index,2013.április 11)

  • Topapó
    2013 április 16
    10:33 de.
    A történetét is tudod, vagy csak a nevet ismered?

  • Küszküllő!
    Ha már idézet..Olvass bele ebbe:
    http://hu.wikiquote.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
    Jobb soffőrök ezt limuzinnal is tudják. 18O fokos fordulatnak hívják.

  • Topapó
    2013 április 16
    9:58 de.
    hát persze, maga csak tudja 😛 😛 😛
    na, ennek fusson neki +1x 😀

  • falusi

    2013 április 18
    11:21 de

    Fogadjuk el,hogy anno,Orbán volt Saul (nem volt,de mondjuk…).Nem az a lényeg,hogy honnan,hanem,hogy hova!

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Damaszkuszi_%C3%BAt

  • falusi
    2013 április 18
    11:21 de.
    Szerintem ez már nem 180°!
    Ez már olyan pörgés, h a ventilátor „kismiska” hozzá képest! 🙂

  • küszküllö
    2013 április 18
    1:37 du.
    Tudod, nem az a lényeg, h ő hova?
    Azt lexarja az ember!
    AZ ORSZÁGOT HOVÁ VEZETI? EZ A LÉNYEG!
    Sajnos a szakadékba!

  • küszküllö
    2013 április 18
    1:37 du.
    Júdásra jobban hajaz, de még annál is jobban a főfarizeusra,
    Kajafásra.

  • küszködő
    mindjárt kitalálja, hogy ov maga Jézus.
    Istenem,a személyi kultusz és az idióták kéz a kézben járnak.
    Meg öszödözik a szerencsétlen, mikor ov naponta többet hazudik, mint Fletó egész életében tette.
    Ha küszködő a magyarok átlag értelmi színvonalát képviseli, akkor nagy a baj.

  • Gere Gábor

    2013 április 18
    2:42 d
    Gábor,ezt nem gondolod komolyan.Nem zavarnak a tények?

    falusi

    2013 április 18
    2:53 du

    …mert kit árult el?A bankokat?

  • A cikk azzal az ironikus gondolattal kezdődik, hogy
    megszabadultunk a jogállam minden nyűgétől,átkától. Hát még nem! Hivatalosan összeállítottak hitelezőink számára
    egy jelentést a legutolsó év gazdasági eredményeiről, s nyilvánosságra is hozták. Ebben a hanyatlás számai és tendenciái sorakoznak tárgyszerűen, szembemenve az ugyancsak hivatalos propagandával.
    Megjelent azonban már a kezdődő személyi kultusz negédes
    szolgalelkűsége és annak negédes-kedélyes elhárítása is –
    magának a diktátornak nyilatkozatában. Május 31-én tölti be Viktorunk 50. életévét.Ebből az alkalomból pártja csongrádi nőszervezetei szentmisét és imaláncot szerveznek. „Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben…” (a Facebookról. Ugyaninnen az orbáni válasz: „Az ilyesmivel jobb megvárni az ember
    temetését. Ötvenévesnek lenni nem érdem, csak állapot, ezért nem is ünnepeljük”.
    A negédességet, a képmutatást és a szolgalelkűséget akadálytalanul lehet fokozni. A hatvanéves Sztálin az ún.
    Győztesek Kongresszusán magáról már harmadik személyben
    beszélt: „Győzelmeinket nem Sztálin elvtársnak, hanem
    diadalmas pártunknak, nagy népünk fiainak és lányainak köszönhetjük”. (Felkiáltások: „Éljen a nagy Szt.! Éljen
    Szt. apánk! Hurrá!” A küldöttek talpra szökkennek. Hosszú, ritmikus taps….) Ott újongott a népes Komszomol delegáció is, élén Koszirjov titkárral. Este
    aztán – dalos, italos pillanatban – kedvencét,a fiatal, elkényeztett kádert zubbonyánál fogva maga elé rántotta, s úgy sziszegte az arcába: „Megöllek, ha elárulsz!”. Két és fél évvel később meg is ölette.
    Ezen a úton – a tekintélyelvű diktatúrától a totális zsarnokságig – végigmenni nem történelmi szükségszerűség.
    Annyi minden szól az ellen, hogy az ország kormányzata ilyenné alakuljon át, hogy csupán borzongató jelenet (szinte semmi relevanciával Orbán Viktorra nézve), amit
    a hetvenéves Sztálinról az egyik személyi testőre mondott később jegyzőkönyvbe. Sétáltak. Ő két lépésre, de hallótávolságban a generalisszimusz mögött. Az sorban dünnyögi el azoknak a rokonoknak, közeli munkatársaknak a
    nevét, akiket eltétetett láb alól. Dünnyögi a múlt felidézése közben, „szerettelek benneteket…téged is, téged is… Miért fordultatok szembe Sztálin elvtárssal?”
    A testőr köhentett, a diktátor visszaperdült, szeme még tele könnyekkel: „Maga leselkedett?!”
    Mindezt azért idéztem fel ebben a kommentben, hogy
    szabadságjogaink foszló maradványait megragadva a tekintélyelvű diktatúra még képlékeny időszakában álljunk
    a sarkunkra…
    delegáció is

  • Dr. Gabor Kronstein

    2013 április 19
    7:04 de.
    Remek kiáltvány,kolléga.Hol lehet aláírni?
    Liberálljunk a sarkunkra (calcaneus)!

  • küszküllö!

    Ird a WC falara. Tudod oda ahova az elozot is irtad… megtalalod a tobbiek alairasat is! Igazi liberalis kozosseg. A torveny a regi. Ha elhiszed az en hulyesegemet, en is elhiszem a tiedet.

  • küszküllö
    2013 április 19
    2:42 de.

    „…mert kit árult el?A bankokat?”

    Nem, jótezsvér.
    A társadalmat, a demokráciát, a Tízparancsolatot.. (hamár ekkora hívő lett..)

  • Ille István

    Gabec
    2013 május 1
    8:34 de.
    a fülkeforradalom felfalja gyermekeit 😀
    küszködő a maga csapatában játszik, maga mentálisan erős kihívásokkal küszködő 😛

  • Kedves Ille Pista!

    Tudom, hogy ki a küszküllö! Nem ellene szoltam, erte…. Te nagyon okos Pista te.

  • Gabec
    2013 május 1
    8:34 de.

    Szerintem ezt még gondold át.

  • dakota!

    Atgondoltam. Erdemtelenul gorombitottan küszküllöt. Megkovetem.