Mitől fél Orbán?

2013 április 21 9:53 de.72 hozzászólás

Mert, hogy fél, az nem kétséges.

Elsőbben is, Gyurcsány Ferenctől. Orbán mind jellemben, mind termetben nem képes elviselni a vereséget, így bosszút esküdött. Több módon akart fogást találni ellenfelén, de ez idáig nem sikerült neki, így maradt számára a vérgőzös fenyegetőzés, pedig az a félelem jele. Sebaj. Majd megtalálja a módját, akad elég darabontja, aki segít neki. Még filmet is csináltatott róla, Balog páter beruházásában. Kérdés, hol fogják vetíteni, és hányan nézik meg? Vagy ingyé lesz a jegy?

De addig is:

Ki az? Mi az?

Vagy úgy!

Fordulj be, és aludj,

Uram, Viktor király,

Gyurcsány az, majd odébb áll,

Ő veri ablakod.

Fotó: AFP

Fotó: AFP

Mostanában fél Bajnaitól is, hiszen neki katonái, sőt, szervezett bandái vannak, akik rárontanak a nemzetére!

Aztán fél a sötétségtől is – bár elég vastagon honol országában – esténként nem engedi lekapcsolni a lámpát, mert úgy véli, a sarkokból mindenféle ártó liberális szellemiség oson elő, direkt őt mételyezendő.

Fél a csökkenő magyarságtól. Már csak max. 1,5 milliónyian vannak, mert a többi, határunkon belül lakó, az idegenszívű, nemzetidegen, nem magyar, se színében, se visszájában, sőt, nincs. Mert hát, ahogy nagy elődei mondták: aki nincs velünk, az ellenünk van (Rákosi), aki nincs ellenünk, az velünk van (Kádár), és most (Orbán) aki nincs velünk, az nincs! Szerinte, és csahosai szerint, legalábbis. De majd erősítenek a határon túlról.

Aztán fél az Alkotmánytól is. Mondjuk – saját bevallása szerint – tisztelni eddig sem tisztelte, de most már fél is tőle. Ugyanis:

„2. § (1) a Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam. (…) (3) senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom (…) kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni. „

Persze, ez egy ósdi, ’49-ben kelt alaptörvény, de már tett róla, hogy így ne maradjon. Azonban mintha a sajátját se tisztelné…

Fél attól is, hogy a Kossuth-tér elkezd tágulni, és kiderül, már nem mutat rajta az ünneplő tömeg olyan jól. Át is építteti, kevesebb füvet hagyva a demokratikus huggyantásokra. Mi több, a Kossuth-tér fáitól is fél, vágatja is ki azokat rendesen, hiszen részint azok is az előbb említett békametes ürítési szokások céltárgyai, részint meg jól el lehet bújni mögöttük a pretoriánusaival folytatott ipics-apacs játék közben. De szerintem Orbán leginkább a fák példamutatásától fél, ugyanis azok állva hallnak meg…

Fél a látóktól. Azoktól, akik átlátnak rajta, akik látják, hogy a király meztelen, akik másképpen látják cselekedeteit, mint ahogyan ő szeretné. Lázár, a párt ökle, már készíti a törvénytervezetet a narancsszínű lencséjű szemüveg kötelező viseléséről.

Fél a fejsze nyelétől, mert úgy van vele, mint a székely, ki faragni kezdte, oszt fia kérdésére, hogy mi lesz ebből, idesapám, legvégül azt találta feledni: fogpiszkáló, ha el nem …szom! A fejsze és a fa – mibe állítólag bele vágta – összefüggésében amúgy is van oka félni, mivel a mondás is azt tartja: nem szokta a cigány a szántást. Bár, a legújabb gazdasági fellendülésünk biztosítékában a balta komoly szerepet játszik. Mármint, az azeri.

Fél úgy általában, mint a kisgyerek a sötétben, aki azzal bátorítja magát, hogy hangosan énekel. Mondjuk, Orbán nem hangosan énekel, hanem leginkább kiabál, de hát ettől egyedi. Azt az ősi dakota mondást meg feledni látszik, miszerint, aki kiabál, annak tuti, hogy nincs igaza.

Bizonyosan fél a Jobbiktól is, hiszen: „ az országnak a Jobbik megjelenéséig nem volt olyan ellenzéke, aki kiállt volna és kijelentette volna, hogy nem tűri el, hogy az uralmon lévők ennyire gátlástalanul visszaéljenek erőhatalmukkal”. (Vona Gábor)

Fél a köménymagtól is. A múltkor kelkáposzta főzeléket evett sült oldalassal, és a köménymagtól súlyosan felfúvódott. Azóta személyes étekkóstolója van.

Fél a felejtéstől, ami az ő korában csak súlyosbodhat:

„ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely(..). nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés – legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről – csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül(…) Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen(…) Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az(…) idegengyűlölettel…”

„aki ma életkörülményeink gyors javulását ígéri, hazudik(…) Ha szembefordulunk a többpárti parlamentáris demokrácia intézményeivel, akkor helyette valami más fog következni Magyarországon(…) A parlamentáris demokráciánál csak rosszabb megoldás létezik(…) A parlamentáris demokrácián kívül minden más rendszer szükségszerűen vezet az egyén szabadságának elvesztéséhez…”

„senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél.” (Orbán-idézetek 1993-ból, http://hu.wikiquote.org/wiki/Orbán_Viktor).

Ahogy ezeket az orbániádákat elnézem, a demencia elég előre haladott lehet nála.

Fél a saját mamelukjaitól, ennek következtében lehetősége szerint mindegyiket bevonja a piszkos dolgaiba, kiosztva nekik a mikort és a holt, ahol ők is besározódhatnak, így már kisebb a valószínüsége, ha eljön a felelősségre vonás ideje, egyedül vigye el a balhét. Így a felelősséggel a büntetés is megoszlik.

Fél az Európa Tanácstól, mivel az általa kiosztott sallerek, kokik és tockosok után, nagyon úgy néz ki, bele fog szaladni egy kurva nagy pofán verésbe. Nem is megy a közelébe se, csak valamelyik csicskását tolja maga elé, ahogy azt már megszoktuk, aztán meg majd durcásan kiabál ki a háta mögül, hogy megint báncsák a magyart! Csakhogy, még egy csicskása se vett részt a vitán (Szájer kihisztizett ágálását hadd ne tekintsük már vitaalapnak), mert – állítólag – nem kapott a magyar kormány ez irányú meghívást, ami, ugyebár, rendkívül életszerű. Hazudni persze nem fél.

Fél a vitától, bármilyen szinten is folyik az. Bár Orbánnal vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Teleszarja a táblát, és a parti végén kijelenti: nyertem!

Nem kétséges, elég nehéz lehet ma Magyarországon Orbán Viktornak lenni. Különösen a reggeli órákban, amikor először néz bele a tükörbe.

Persze, az is lehet, hogy tévedek, és Orbán Viktor nem fél, sőt, bátor. Kb. úgy, mint a cigány vak lova.

Ille István

72 hozzászólás

  • asher alexander

    -elenken elottem a kep az 1944-es parlament elotti terrol!!
    volt ott par igen szep mutatos Kiralytigis tank,meg jonehany waffen SS katona a Hunyadi SS Panzergrenadier division-tol es a Marai Theresia Freiwillige SS Kavalerie Division-tol!
    amugy a ter elegge sivar volt!!!leszamitva a horthy szobrot meg a prohaszka szobrot!!mindekettot alaposan leszarta minden odarepulo galamb!!biztosan keletrol jottek az adaz arulo kommonista hitu galambok!!
    egyedul az orszagzaszlo volt szep ott!!az angyalos cimerrel szep szinekben!!
    ha jol emlekezem van rola fotom valahol a tankokkal!!

  • Nem egyszerűúen fél, hanem mániákusan retteg, mint minden diktátor.
    Azonban ő nem csak az őt elárúlóktól félhet, hanem attól is, hogy mindenki rájön, hogy egy harmadrangú senki játsza az eszét! =))

  • Van is mitől félnie mert át verte a nemzetett mint a jég a határt és ha nem változtatt a politikáján és a viselkedéséért őtett fogját ugy meg hurcolni ahogy Ő csinált Fecóval,de nem sok van már neki a kormányzásból.

  • Jó kis írás.
    Félórát röhögtem a sakkozó galamb hasonlatodon..
    🙂

  • Mi is félünk,hogy ujbol a nemzeti érdekeket kiàrusitok,
    eladositok térnek vissza.
    Kedves alàzattal majd folytatjàk az àltaluk megkezdett orszàg nyomorito, a bankoknak és multinacionàlis cégeknek tetszö gazdasàgi berendezkedést,mint 2009-ben Bajnai tette a minusz 6,8 %-al.

  • Judit Noszticzius

    Tudjunk,hogy OPrbán Viktor csak fél az EU-tól!!!!!!!!!

  • Még hogy Orbán Gyurcsánytól félne,ez a hét legjobb vicce!!
    Mit akarhat egy volt hazug (reggel,délben meg este….)meg-
    bukott miniszterelnök az 5-nél is kevesebb %-ával.
    Ha nem lenne demokrácia itthon,nem igazán beszélhetne szabadon……
    A baloldal még egymással sem tud megegyezni,hogy ki legyen a „főnök”jelölt, Bajnai népszerűbb Mesterházynál,de neki is van
    múltja…..az LMP szétesett,mindenki kóstolgat mindenkit…
    Majd a választók eldöntik a jövőt!
    Minden hatalmon lévő kormány hoz olyan intézkedést,döntést
    ami nem mindenkinek felel meg,vagy netán nem a legjobb és a ciklusban veszít a népszerűségéből,de egyenlőre nincs olyan
    ellenzék , amit az emberek többsége elfogadna.
    A Jobbik erősödik,de kormánypárt nem lehet a szélsőjobbos
    nézetei miatt (bár ezt leszámítva sok dologban igaza van,azért mert elsősorban a magyar érdekeket nézi fontos gazdasági ügyekben.)
    Jelenleg nincs olyan egységes ellenzék,akire az emberek
    többsége szavazna,vagy akikben megbízna.Ha közben kialakulna ilyen,akkor is kétes a győzelem,mert az emberek megnézik,hogy ki kivel lép koalícióra a hatalom megszerzése érdekében!
    Ha jelenleg 2/3-dal nem is,de a FIDESZ vezet,akár tetszik akár nem,ez van!

  • Felvinczy Károly

    ez a cikk úgy ahogy van marhaság…! Kommentre sem érdemes. Az, hogy hogy Orbánnak messze nincsenek a cikkíró álrtal vizionált „félelmei” , mindenki számára világos, de Ille úrra megint rájött a feltünési hascsikarás és unalmában fröcskölt egy kicsit ennek folyékony eredményéböl-
    Az ilyen írások tanpéldái a demagógiánek, elöre nem bviszek, utat nem mutatnak, de gyülöletet fröcsögnek és sßertegetnek.
    micsoda színvonal…!
    és valami hasonló színvonalú 4-elemis válasz várható…

  • Kopácsi Judith

    boda marcsa, orbán még a saját árnyékától is remeg, jelzem teljes joggal, mert igen szörnyű lehet neki a mumust látnia a falon.

  • Kedves Boda Marcsi néni! Ez van, igen de bocsásson meg, ha ez egy nagy kalap szar, nagyobb mint az eddig adagoltak az elmúlt 23 év alatt, akkor azért már had legyen némi kifogás, -egy icipici- ellene. Had ne lelkendezzünk a nívó szint alatti kormányzásnak, csak azért mert nincs alternatíva. Attól a szar az szar marad. Egyébként igaza is van. Az ellenzék is egy kalap kaki, mert nem képes olyan mód összeállni, ahogy a Fidesz összezár, de ez még nem jelenti azt, hogy a Fidesz űberfrankó és hipp-hipp-hurrázni kellene ezt a híg végterméket. Legalább a frankó szintet súrolná, vagy az űbert, de miket is gondolok. Már az siker lenne, ha a frankóból az „f” betűt elérné. Akkor már teljesítményben pl. majdnem megközelítené mondjuk a Bajnai egy évét, de hát az fényévekre van a Fidesz képességeitől. Az ország szegénységi bizonyítványa, hogy ilyen harmadosztályú nemtörődöm politikusai vannak csak, akik tojnak az Ön fejére is! Sőt, paradox mód az Ön fejére még jobban tojnak mint a „nemfideszesekre”, mert hagyja magát hülyének is nézni. Úgy át verik, hogy észre sem veszi. Ez tény, hiszen egyértelműen nem vette észre a három+emúúúútnyóóócév+négy év alatt sem, azt hogy a pofátlan szarháziságnak az értelmező szótárban a Fideszt lehetne írni szinonímának. Piszok jól csinálják ezek a Fideszesek, nem? A nemzeti agymosoda emígyen sokkal veszélyesebb mint az a szörnyeteg nyugati összeesküdt világ és háttérhatalom amely épp a porszemnyi Magyarországot nézte ki magának, hogy játszadozzon vele. Jávorszky Márcsih néni szavaival félig élve: adjon az Isten több agyat a magyaroknak -értsd: A zembereknek. Csak úgy grátisz, bónuszképpen ha már nem fejlődött ki olyan szintre ami a mai modern világunk működési mechanizmusához illeszkednék, amilyenhez őfelsége Viktor király is lobogó hajjal kívánt rendszert váltani fiatal demokrataként. -Ki tudja miért de azóta letévedt az útról, eltévedt a bárányka és a szakadék felé kolbászol amivel az a baj, hogy húzza magával országát, népét, nemzetét ..ha tetszik, ha nem -ahogy Áder Jani szokta mondani, amikor egy „jelentéktelen kis” alkotmánymódosítás aláírásáról esik szó. Maradok Tisztelettel,

  • Felvinczy Károly
    2013 április 21
    6:39 du.

    „és valami hasonló színvonalú 4-elemis válasz várható…”
    Már nem kell várni rá.
    Megírtad.

  • Bocs István, hogy a postod apropóját használom fel, de abszolút módón kapcsolódik hozzá, pontosabban a hozzászólások egy részéhez.
    Nem értem a kanadásokat, hogy tudják ilyen elvakultan támogatni, sőt lelkendezni érte, Orbánt és populista, demagóg állam-szocialista ténykedését? Ha belegondolsz ők, vagy a felmenőik épp ez elől menekültek új hazájukba!!!

  • Felvinczy Károly
    2013 április 21
    6:39 du.
    „és valami hasonló színvonalú 4-elemis válasz várható…”
    íme, meg is adta, felvinczykém 😛

  • Boda Marcsi
    2013 április 21
    4:36 du.
    az 1993-as orbáni nyögeteket, ha elemezné a nagysasszony, mindjárt többet érne a hozzászólása!

  • Ille!……….’993-ban TE is mást mondtálmint most.

  • Puchert János

    Míg Gyurcsány és Bajnai sikeres más területen is nem csak a politikában addig vajon Orbán mit tud felmutatni bizony semmit kétségtelen ehhez a romboláshoz is tehetség kell amit végez és ahhoz is, hogy a híveit elbutítsa, erre is van példa a közvélemény kutatás szerint a többség azt mondja a Bajnai kormány sikeresebb volt mint az Orbán kormány de ha választásokon mégis az Orbánra szavaznának hát ki érti ezt.

  • Már nincs meg a 2,2 millió magyar sem,aki a vezérre szavazna.
    Hiszen a rezsicsökkentés jelszavával folyó aláírásgyűjtő íveket eddig csak 1 millióan írták alá!
    És valószínűleg a végén sem lesz több mint 1,2 millió megtévesztett zember.

  • Az kiabál akinak a háza ég…Kik jvékolnak naphosszat hogy félnek?Kik jelentgetnek a bomló Nyugatnak hogy mennyr félnek?Ugyan kitöl,mitöl?Mit gondoltok,magyar testvérek,miért a pánik hogy kilépünk az uniojukbol,vagy ö lép ki belölünk?Mert akkoor nem lenne hová futkoznik,demokráciát védeniük,nem lenne örökös hivatkozási alap…Mint azelött Moszvánál…Vagyis :EGYEDÜL MARADNÁNAK VELÜNK…

    Velünk,”renitens,nacionalista ,feudális,fasisztoid,”stb, néppel,akik inkább rohangálnak elmaradottságuk és nacionalizmusuk ágyékkötöjében mintem hogy leborulva,szent félelmmel hallgatnánk a liberalizmus intelmeit,ájultan tisztelnénk a felnöttek europai klubját…
    Na ettöl a félnek,ök,a Gyurcsányok,a Bajnaik,a Kálmánolgáik,egyszóval az párzer pesti megélhetési rettegö,akik pontosann érzik és ismerik egy nép mentalitását,ezért is akarják mindig megváltoztatni…”Formálni a szemléletet”… Brrr..

    Föleg most hohgy nyugaton is kezd bedölni a liberális jólét,és csaknhamar BALROL fogják hallani onnét AZT,ami itt a „SZÉLSÖJOBBOLDAL” PRIVILÉGIUMA.Változnak az idök!

    Bizony változnak és ez ennek a magát balliberálisnak mondott társaságnak semmi jot nem igér.Újat mondani nem tudnak,kiüresedtek,értékeik már kinaiul vannak,68- as szemlélet mohos kacat, és közröhej,az óra ketyeg.Ezért hát félnek… Jogtalanul,de félnek,foglakozás-szerüen.És ezt vetitik ki gyülöletük tárgyára arra az emberre,ki egyszemélyben testiti meg több generácio mentalitását, és a nemzeti vágyak letéteményesként igen,vezérré vált anélkül,hogy erre bárki gondolt volna korábban.

    Ezért hát a hajcihö,és a félem,alptalanul.Orbán sohasem tenné a gyülölködö Hócipő-generácioval,amit ök velünk ha szabad kezet kapnának.
    És azt sem ,amit az egyszerü nép tenne,ha ö kapna szabad kezet.
    Ezért mindeki érdeke,-igy a balliberális főfélőknek is,és föleg nekik- ahogy legyen egy rendteremtö ,eröskezü vezető.

    Vagy jobb lenne egy Jobbik-kormány?Tessék választani!

  • Attól fél hogy a hőn áhitott és átveréssel megszerzett hatalmát elvehetik.Remélem hogy el is veszik amennyiben összefogás lesz.A Boda és társai féle szintre pedig nem szeretnék lesulyedni!Ezért nem is válaszolok,minősitik ők ön magukat!

  • kiss pál
    2013 április 22
    8:08 de.
    ha az általam felsorolt tételeket cáfolná, sokban előre vinné a mellébeszély sodrát 🙂

  • Orbán Viktor szellemi képességének miben léte elég régóta kérdéses. Júliusban már látszottak a komoly bajok jelei.
    http://endresy.blogspot.com/2012/07/miniszterelnoki-tunetlicit.html

    Egy hónapra rá már az AN-en is ezt tárgyalták. Az előbbi blogon „Vezérkórtünet-vizsgálat.” címen

    Az utóbbi időkben pedig egyre inkább súlyosbodnak a problémák, mivel manapság már önmagához képest sem konzekvens a vezér. Látszik ez a csinovnyikok kapkodásán, és túlteljeseítési rohamain is.

  • Andy Mage
    2013 április 22
    12:59 du.
    hogy mije van neki? szellemi képessége? ugyan, kérem!
    egy autoriter túltengő, semmi más!

  • Kovács Éva!
    Maga olyan szinten van,hogy mélyebbre már nem tud süllyedni.
    mert még olvasni sem tud…….hát még írni amikor néha
    magához tér?…..Ha tudna olvasni akkor felfogná,hogy senkivel nem vagyok elfogult illetve elkötelezett,de amit az ellenzék csinál az lész röhej és igaz!
    HunCanada néni-bácsi?!
    Szintén nem olvasta el figyelmesen a cikkem,csak elborult aggyal írogat….de minek és mire válaszol?…..
    Illhez nincs szavam,mert felesleges és nem jegyzem!

  • Azt egyikötök sem irta meg, ami tény és bizonyítható. Viktor kint nyaralt szerényen a Fertő tó környékén(nem hozta magával az összes bikáját csak egy párat sőt saját maga vezette a járgányát is) Él itten egy hatalmas bősz ujságíró akit eddig az összes rendszer már mint magyarországi kinyiratott volna ha lett volna rá módja. Az ujságíró neve Paul Lendvay(vagy magyarosan Lendvay Pál valaha a Népszava ujságirója volt) Orbánt elhívta egy nyilt tévés beszélgetésre. Mindenki akit érdekel valamelyest a magyar politika dörgölte a kezeit hogy na most akkor kicsit megizzasztják a negyvezirt. Orbán úgy nyilatkozott, hogy köszöni a meghívást és áll elébe. A vége az lett, hogy egy kint tartózkodó csinovnyikot küldött el pár csahos kutya kiséretében de Lendvay darabokra szedte őket egymaga pedig a Profil föszerkesztője és valami magyar rádios riporternő is vele együtt ült(nem vagyok benne száz de úgy emlékszem a Tilos rádióé) Egy óra alatt szinte leforgácsolta őket kezdve a médiák teljes Orbánosításától az istenadata magyar polgár életterével utána folyamatosan osztotta ki őket a Jobbikkal és a Gárdával meg az antiszemitizmussal. A csinovnyiknak annyi ereje nem maradt, hogy kettőt vakkantson. Orbán erre kikérte magának a gyalázkodást és gyorsan iratott egy cikket Bayer Samuval amiben mindennek lehordatta Ledvayt. Lendvay meg egy hétre rá adta ki legujabb könyvét ami persze pont erről szól és eurőpai kasszasiker.Mindez tavaj történt még. Szóval van mit félnie mert amivel hitegetett hogy lesz még euró meg lesz még lágy kenyér azt már az ovodásoknak sem lehet eladni. EUS kölcsön nem lesz gyors mentőcsomag még ugy sem sőt egyre másra csak lemínősités(bösz zsidó bankárok műve ugyebár) Gyanítom, hogy ezen felhergelődve találta ki, hogy minden olyan osztrák földjét államosítatja akik nem orbánisták vagy nem rajta keresztül tudtak főldet venni. Kérdés áttudja e vinni és nem e lesz némi gondja a nemzetközi bíróságokkal.

  • Javallom elolvasásra az alábbiakat.
    Főleg azoknak, akik Orbánban a megváltót látják..

    http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

  • Ille István
    2013 április 22
    1:17 du.

    senkit nem akartam megbántani a feltételezéssel :-))

    BTW, a hozott link pont vmi ilyesmit feszeget 🙂

  • asher alexander

    kiss pal!
    irasod olvasva ugytunik egy egy betunel eppen mumpszos lehettel az oskolaban!!?!gondolom azert hagyod ki oket!!

  • „Orbán úgy nyilatkozott, hogy köszöni a meghívást és áll elébe.”

    Na, itt kezdtem izgulni, és hitetlenkedni. És természetesen igazam lett, mert a magyarok dicső vezére (kiss pál április 22
    8:08 de.), sokkal gyávább annál, minthogy ki merjen állni egy Lendvayval szemben, ahogy aztán a hsz folytatásából ki is derült.
    Igen, ezt szokta tenni a nagy hős: valakit küld maga helyett.
    Őfensége csak a saját brancsa előtt szeret szerepelni, ahol megtapsolják.
    Mert még valaki az orra alá dörgölné, hogy pl. minden nagy garral emlegetett csatáját (folyton csatázik és háborúzik ez az elmeháborodott) – elvesztette. Hogy ma jogállamiság Mo-n nincs, az neki köszönhető, emiatt nem jön ide egy beruházó se: ezért romlik az ország gazdasága, tavaly közel 2%-os recesszió volt, és az idén se lesz jobb a helyzet.
    És mennyit óbégatott arról, hogy csökkenti az államadósságot – nos ellopott 10 milliárd eurót, annak a felét bele ölte – na és a továbbiakban mi történt?
    Soha nem látott mértékű ma az államadósság. (Úgy csökkent, hogy nőtt)

    Ugyanez van a munkanélküliséggel: ma nagyobb, mint 2008 és 2009-ben a világválság idején volt.(12%-os)
    Nincs termelés, minden züllik, omlik össze, ezek ugyanis eszelősen rombolnak, de nem építenek.

    Egyre többen mennek külföldre. London már szinte magyar város lett. Menekül, aki tud.

    Amit írok, az 100%-ig igaz, ebben nincs egy szemernyi túlzás – a boda marcsik és kiss pálok hazudnak mint a vízfolyás.

  • Megható, hogy a baloldali összefogást hiányolja itt a sok fideszes kommentelő.
    Nos: éppen időben meglesz. Nem kell aggódni. Még egy egész év van a választásokig, ha csak addig O.V. bele nem bolondul teljesen a paranoiájába, és ki nem tör rajta látványosan az őrület.
    De maradjunk a 2014-es dátumnál.
    Mit tud felmutatni ez az alávaló maffiakormány?

    Gyakorlatilag csak negatívumot – amit pozitívumnak hazudnak.
    Jobban teljesítünk, mit 3 éve… na hiszen. Lásd mint fent.

    Akik nem hiszik, hogy le lehet őket győzni, az kezdjen el szépen számolni.
    Számoljon azzal a több mint 4 millió emberrel, akik nem mondják meg, kire szavaznak.
    Azoknak a fele holt biztosan nem a fideszre szavaz (először is minek titkolná – másodszor pedig ők azok, akikkel a leginkább elbánt ez a maffia), a másik fele az az apolitikus tömeg, akiket nem lehet megmozdítani.
    Nos, ha ezt a + két millió embert meg tudja szólítani a Bajnai – Mesterházy páros, akkor meg lesz a kétharmados győzelem (mert a szabályok a győztesnek kedveznek).

    A jobbik nem áll semmivel jobban, mint 3 éve. Ez is netto hazugság.

    Ahogy én számolok, úgy számol a fidesz is, és pontosan tudja, mi várhat rá. Ezért kampányol MÁR IS Bajnai ellen. És ezért fél Orbán. A 2002-es vereségbe belezakkant – egy újabb vereségbe teljesen belebolondulna.
    És ezért törik a fejüket választási csaláson. (Kettős és külföldön élő állampolgárok voksaival).

  • Boda Marcsi
    2013 április 22
    1:36 du.
    hát persze. puszta mazochizmusból olvassa az írásaimat 😛

  • ez a kukukkhegyi csak szeretné ha félne…….kiröhög téged mint én illecicska

  • Ombre!…………..Ennyi hüjyeséget egyedül találtál ki vagy segitettek benne?Az olyan USA bérencek mint Bajnai még a parlamentbe sem fognak bejutni nem-hogy kéthaemadot szerezni.Kit szólitana meg?A vidéket?KÉtlem.A melósokat?Nos azt is kétlem.Maradnak a bankárok a multik,de abból a csoportból is csak azok akiket nem vert át.A választási csalások sorozata pedig epp a balliberálisok ezköztárában található.Bajnai ellen meg nem kell kampányolni mer megbukik a nélkül is.

  • Orbán mindentől fél- de leginkább talán ifjúkori önmagától. Attól a vaalamikor bájosan suta, kissé bárdolatlan, de jól képzett, őszinte ifjútól, aki volt-és aki(k) követheti(k) nem sokára , így ledöntheti a trónját.
    A sakkozó galamb hasonlat nekem is nagyon tetszett, elismerésem! És ha belegondolunk, a galamb mindig odarepül, ahol etetik és könnyen megélhet. Egy parkban nagy tömegben megtalálhatók és két pad között mozognak-mindig oda, ahol éppen magot szórnak eléjük..

    J

  • Nem tudom ki mennyire fog tudni hozzáférni ehhez a videóhoz itt Bécsben megtudtam kukkolni. Reménykedem, hogy arrafelé is valahogy bejön majd(a dumával ne törödjetek hogy kedves néző ön nem Magyarországon akarja nézni…..)
    http://index.hu/video/2013/04/23/fafula/

  • asher alexander

    liber haver Avi ben-Giora!
    megneztem a felvetelt!!
    mit mondjak erre most??talan azt,; BARUCH ‘H !!!
    itt lenne az ideje hogy mindegyik megvezetett agymosott jobbikos raebredjen micsoda bakot lo az uldoztetesi maniajukkal!!
    salom bracha haver!!

  • Andrási Sándor

    Ille! Nem gondoltam, hogy a korábbi „írásaitól” van lejjebb. Tévedtem.

  • Andrási Sándor

    falusi – 2013 április 21 – 11:52 de.
    „Jó kis írás. Félórát röhögtem a sakkozó galamb hasonlatodon..:) ”
    – Értékes lehet az életed.

  • Andrási Sándor

    Önök rettegnek Orbántól! Pontosabban attól, hogy hamarosan itt a III. Orbán-kormány. És ettől nem csak a piti bértollnok Illék félnek, akik értéke a sakkozó galamb ürülékét sem éri el. Ők csak a csöcsről leesésük miatt félnek. Igazán a megbízóik félelme a jelentős, ez mozgatja a szálakat. Az arc nélküli internacionalista pénzvilág és helyi kutyáik csaholnak, vicsorognak, de önmagukon túl szükségük van még több kutyára, hogy még nagyobb legyen a lárma, a kutyakomédia. Kontraproduktív az igyekezet, elvtársak (hogy falusi is értse: visszájára sül el).

  • Andrási Sándor
    2013 április 24
    1:10 de.
    😛 😛 😛
    argumentum ad personam

  • kakukk
    2013 április 23
    1:22 de.
    😛 😛 😛
    csak vigyázzon a folyadék utánpótlásra, mert kiszáradnak a légutai! 😀

  • Azért olvasom Illét,mert kíváncsi vagyok néha, milyen hazugságokat és hülyeségeket tud összehordani és szórakoztat
    ahogy sokan helyreteszik!Bár lepereg róla és csak sértegetés
    re képes…..mivel el van szállva magától(nincs tisztában
    az „értékeivel”)de tojni rá…..

  • Pártok támogatottságának alakulása a biztos szavazó pártválasztók körében

    Hónap  Fidesz- KDNP  MSZP  Jobbik  LMP  Demokratikus Koalíció  Együtt 2014 Mozgalom  Egyéb párt   Összesen  FKgP  SZDSZ  MIÉP  JESZ (MDF)  Centrum  Munkáspárt  KDNP 
    2013-04 51 20 21 3 0 5 0 100
    2013-03 50 19 16 1 3 11 0 100
    2013-02 55 20 13 2 1 8 1 100
    2013-01 42 31 16 3 3 5 1 100
    2012-12 40 24 20 4 2 10 1 100
    2012-11 38 24 19 3 2 12 1 100
    2012-10 40 28 20 6 2 2 100 1
    2012-09 38 24 19 8 8 2 100 2
    2012-08
    2012-07 41 25 21 8 2 2 100 1
    2012-06 38 31 19 7 3 1 100 0
    2012-05 38 30 22 7 4 0 100 0
    2012-04 42 26 15 8 7 0 100 2
    2012-03 49 19 19 5 5 1 100 2
    2012-02 41 28 19 4 6 2 100 1
    2012-01 39 24 22 9 4 2 100 0
    2011-12 42 25 21 7 4 1 100 0
    2011-11 49 18 25 3 4 1 100 1
    2011-10 49 22 21 7 1 100 0
    2011-09 51 22 21 4 1 100 1
    2011-08
    2011-07 59 19 14 6 1 100 0
    2011-06 56 25 15 3 0 100 1
    2011-05 49 24 19 5 3 100 0
    2011-04 55 24 15 5 1 100 1
    2011-03 57 21 13 7 1 99 1
    2011-02 63 18 12 6 1 100 1
    2011-01 69 17 9 5 0 100 0
    2010-12 70 17 8 5 0 100 1
    2010-11 73 14 9 3 0 100 1
    2010-10 70 14 11 4 1 100 0
    2010-09 69 16 9 5 0 100 1
    2010-08
    2010-07 62 20 11 6 1 100 1
    2010-06 70 13 10 6 0 100 0 0 0
    2010-05 67 15 12 5 1 100 0 1 0
    2010-04
    2010-03 63 16 12 7 1 100 1
    2010-02 61 22 11 3 1 100 0 0 2 1
    2010-01 62 22 11 1 0 100 1 0 3 1 0
    2009-12 63 19 12 3 0 100 1 1 1 1 0
    2009-11 68 17 11 1 0 100 1 0 1 0 2
    2009-10 68 17 9 1 0 100 1 1 1 2 1
    2009-09 65 18 12 0 100 1 0 3 0 1
    2009-08
    2009-07 65 17 9 2 99 1 1 3 0 1
    2009-06 58 23 10 2 100 3 0 3 0 1
    2009-05 70 17 4 1 100 3 1 1 2 1
    2009-04 64 22 4 4 100 4 0 2 0 1
    2009-03 62 23 4 2 100 3 1 3 2 2
    2009-02 64 21 3 5 100 2 2 2 0 1
    2009-01 61 30 1 2 100 2 1 2 1 0
    2008-12 61 26 7 100 2 4
    2008-11 54 32 5 100 5 4
    2008-10 61 30 5 100 2 2
    2008-09 61 24 6 100 3 6
    2008-08
    2008-07 61 29 5 100 2 3
    2008-06 61 27 5 100 4 3
    2008-05 67 23 3 100 3 4
    2008-04 67 22 6 100 1 4
    2008-03 69 20 4 100 2 5
    2008-02 68 22 2 100 3 5
    2008-01 67 22 3 100 4 4
    2007-12 68 21 4 100 3 4
    2007-11 67 23 4 100 4 2
    2007-10 66 25 4 100 1 4
    2007-09 64 25 5 100 2 4
    2007-08
    2007-07 56 31 4 100 2 7
    2007-06 62 25 5 100 2 6
    2007-05 51 34 4 99 3 7
    2007-04
    2007-03 52 34 4 100 4 6
    2007-02 47 37 5 100 4 7
    2007-01 57 30 5 100 3 5
    2006-12 52 35 3 101 5 6
    2006-11 51 36 6 102 4 5
    2006-10 50 41 4 101 3 3
    2006-09 56 33 4 101 4 1 3
    2006-08
    2006-07 49 38 2 101 3 1 8
    2006-06 42 49 1 101 4 1 4
    2006-05 38 52 1 100 5 1 3
    2006-04 40 50 0 99 5 1 3
    2006-03 41 49 1 101 4 2 2 1 1
    2006-02 48 43 0 100 4 2 2 1 0
    2006-01 47 45 1 99 3 2 1 0 1
    2005-12 44 44 2 99 4 1 1 2 1
    2005-11 44 46 1 101 5 2 2 1 0
    2005-10 43 46 1 99 3 1 1 2 2
    2005-09 46 43 2 101 4 1 3 1 1
    2005-08
    2005-07 46 41 1 100 6 1 3 1 1
    2005-06 45 42 2 100 4 0 5 1 1
    2005-05 47 38 1 100 7 2 2 1 2
    2005-04 47 43 1 99 2 1 4 0 1
    2005-03 46 43 1 101 5 2 2 1 1
    2005-02 45 41 1 99 6 1 3 0 2
    2005-01 47 39 1 100 6 2 2 1 2
    2004-12 47 41 2 102 5 2 3 1 1
    2004-11 46 41 2 100 6 1 1 1 2
    2004-10 49 38 1 101 5 2 3 1 1
    2004-09 52 32 1 100 8 1 4 1 1
    2004-08 50 35 0 100 7 3 3 0 2
    2004-07
    2004-06 49 41 0 100 3 2 3 0 2
    2004-05 42 43 2 101 7 1 4 1 1
    2004-04 50 38 1 100 6 1 2 2 0
    2004-03 48 38 1 99 5 2 2 1 2
    2004-02 50 35 2 101 5 2 4 2 1
    2004-01 51 34 2 100 5 2 3 2 1
    2003-12 42 42 2 99 6 2 3 2 0
    2003-11 43 41 2 99 5 2 3 2 1
    2003-10 48 37 1 100 0 6 2 2 2 2
    2003-09 43 41 1 101 1 4 2 3 4 2
    2003-08 46 42 1 100 0 4 3 3 0 1
    2003-07
    2003-06 40 52 1 101 0 3 1 1 2 1
    2003-05 36 55 1 100 0 4 1 1 2 0
    2003-04 34 57 1 101 1 3 1 2 1 1
    2003-03 33 56 0 99 0 5 2 2 0 1
    2003-02 37 52 1 101 1 5 1 1 2 1
    2003-01 34 54 1 100 1 5 1 2 1 1
    2002-12 34 54 0 101 1 5 1 2 3 1
    2002-11 34 55 1 100 0 5 1 2 1 1
    2002-10 34 57 0 101 0 3 3 2 1 1
    2002-09 34 57 0 101 1 4 1 2 2 0
    2002-08 34 55 1 100 0 4 1 2 2 1
    2002-07 38 51 0 101 0 5 2 2 2 1
    2002-06 37 51 0 99 0 6 1 1 3 0
    2002-05 44 47 0 100 0 4 2 1 1 1
    2002-04
    2002-03b 48 38 0 99 1 5 3 2 2
    2002-03a 47 37 1 101 1 5 3 4 3
    2002-02 42 45 0 101 1 5 3 3 2
    2002-01 43 45 3 101 2 5 3
    2001-12 48 37 2 100 2 5 5
    2001-11b 42 44 3 101 2 6 4
    2001-11a 48 39 2 99 2 5 3
    2001-10 44 41 3 99 3 5 3
    2001-09 40 45 1 99 2 4 4 3
    2001-08 39 47 2 101 4 3 4 2
    2001-07 42 43 2 101 2 5 3 4
    2001-06 44 42 3 100 2 4 4 1
    2001-05 42 42 3 100 3 4 4 2
    2001-04 40 41 5 101 2 7 4 2
    2001-03 38 43 2 99 3 6 4 3
    2001-02 38 41 3 100 6 5 3 4
    2001-01 39 39 3 100 6 6 3 4
    2000-12 31 49 3 101 4 9 4 1
    2000-11 36 45 3 100 3 7 4 2
    2000-10 35 45 3 100 6 6 3 2
    2000-09 34 47 4 100 5 5 3 2
    2000-08 32 47 2 100 7 6 4 2
    2000-07 35 47 2 100 6 6 3 1
    2000-06 37 47 1 100 5 5 3 2
    2000-05 36 45 2 100 8 4 3 2
    2000-04 36 45 2 100 6 5 3 3
    2000-03 36 43 4 100 6 5 4 2
    2000-02 37 45 1 100 7 6 3 1
    2000-01 35 48 3 100 6 4 3 1

    http://www.tarki.hu/hu/research/elect/gppref_table_03.html

    Van is mitöl félnie…

  • Hogy Lendvai Ildikó is megértse…

    Pártok támogatottsága(TÁRKI)2013-04:

    Fidesz-KDNP:51%
    MSZP:20%
    Jobbik:21%
    LMP:3%
    DK:0%
    Együtt 2014:5%
    Egyéb párt:0%

    Lehet félni.

  • küszküllő, ne küszködj, hidd el, nincs értelme.
    Azt még Török Gábor elemző is mindig mondja: ilyenkor kizárólag a teljes népesség körében mért adatokat érdemes figyelembe venni.

    Hogy miért?
    Mert a megkérdezetteknek több mint a fele nem mondja meg, kit választana.

    A fideszes az megmondja, minek titkolná – az ellenzéki inkább hallgat.

    Van most másfél millió szavazó, aki az összesített ellenzéki pártokra szavazna (kihagytad az Együtt2014-et)

    Vagy valamivel több. És most figyelj:

    „A kutatók előadásaikban korábban ismertetett felméréseik mellett nagy hangsúlyt fektetettek a bizonytalan választók szerepére.

    Hann Endre aktív elkötelezetleneknek nevezte azokat, akik magukat biztos szavazónak mondják, támogatható pártot mégsem tudnak megnevezni. A Medián vezetője szerint egymillió szavazó sorolható ebbe a rétegbe, amely jellemzően az átlagosnál iskolázottabb, középkorú állampolgárokból áll. Az utóbbi három hónap összesített adatai alapján elmondható róluk az is, hogy inkább a (Jobbik nélküli) ellenzékre szavaznának a Fidesszel szemben, a politikusi szimpátiaversenyben pedig Bajnai Gordon (Együtt2014-Párbeszéd Magyarországért) és Mesterházy Attila (MSZP) vezet körükben, őket Jávor Benedek (Együtt2014-PM) és Pokorni Zoltán (Fidesz) követi Orbán Viktor kormányfő előtt.”

    Egy millió. Ez már magában 2 és fél millió.

    Nem véletlenül mondom: számoljunk.
    A fidesz egyedül van.

    Ha az ellenzéki pártok összefognak – és lesz egyetlen nagy pártszövetség – tarolnak majd ebben biztos lehetsz, mert még van egy másik millió is: a legelesettebbek, akiket mozgósítani lehet: add össze.

    A Tárki a 2002-es választás előtt 11%os fideszes előnyt jósolt. A Gallup 9%-ot, a szonda 5%-ot és így tovább.

    Nos: lett belőle 2%-os vereség.

    Ez olyannyira emlékezetes, hogy Orbán azóta is gyanakvó.

  • Topapó
    2013 április 23
    1:57 de.

    Ombre!…………..Ennyi hüjyeséget egyedül találtál ki vagy segitettek benne?Az olyan USA bérencek mint Bajnai még a parlamentbe sem fognak bejutni nem-hogy kéthaemadot szerezni.Kit szólitana meg?A vidéket?KÉtlem.A melósokat?Nos azt is kétlem.Maradnak a bankárok a multik,de abból a csoportból is csak azok akiket nem vert át.A választási csalások sorozata pedig epp a balliberálisok ezköztárában található.Bajnai ellen meg nem kell kampányolni mer megbukik a nélkül is.”

    Legfeljebb megüt majd a guta, de azért ne rám legyél majd dühös.

    Ma az ország nagyobbik fele minden eddiginél elkeseredettebb. 4 millióan élnek a létminimum alatt és semmi reményük a kilábalásra, amíg ez a maffia kormány garázdálkodik.

    8 millió választó van – ezt hajlamosak vagytok mindig elfelejteni!
    A fidesznek meg van a stabil szavazó bázisa – kész, ebből kell gazdálkodnia.
    Itt majd csak az ellenzék tud megszólítani olyan réteget, amelyik egyelőre apatikus, egyébként meg apolitikus.

    A főváros már rég kiábrándult Orbánékból, a nagyvárosok szintén.

    De ne higgy nekem, nem bánom én azt,viszont szíves figyelmedbe ajánlom, amit a Medián igazgatója mondott, aki eddig még hajszálpontosan eltalálta mi várható.
    Van az ellenzéknek 1 millió potenciális szavazója.

    És van másfél millió stabil szavazója.

    Csalás?

    Ne hazudj. Ne hazudj, nekem különösen ne, mert általában tudni szoktam a dolgokról, amikhez hozzá szólok.

    Idézet a köv. kommentben.

  • Nos, az egyetlen párt a Fidesz, amelyiknek a tagjait elítélték választási csalásért. Jogerősen, a magyar bíróság:

    „Papcsák Ferenc a 2002-es választásokat követően választási csalás ügyébe keveredett, ugyanis a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság Fellebbviteli Büntetőtanácsa 2004-ben jogerősen egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Baktalórántháza volt alpolgármesterét választási csalás miatt.

    A volt alpolgármester ellen az volt a vád, hogy a 2002-es országgyűlési választások előtt több választónak 2000 forintot ígért minden egyes Papcsák Ferencre leadott szavazatért. Az eljárás során bizonyítást nyert a pénz átadásának ténye is. A bíróság jogerős ítéletében kimondta: a választási csalást Papcsák Ferenc fideszes képviselő érdekében követték el.”

    A vicc az volt, hogy 2002-ben az ellenzéket vádolták választási csalással a csalók.

  • Andrási Sándor
    2013 április 24
    1:17 de.
    ” Mint muzsik, ki térden űz lovat,
    legyeket hajtok, hasznot nem sokat.”
    Viszont bátran, sőt, büszkén állíthatom, ha értékes nem is, érdekesnek mindenesetre érdekes volt.
    🙂

  • küszküllö
    2013 április 25
    4:36 de.
    a szombati lottószámokat is, ha lenne olyan szíves 😛

  • Lehet,hogy Orbán Illétől fél,vagy a fórumon hozzászóló
    „veszélyes”ellenzéktől?Hát ez bizony félelmetes!

  • MARCSI….rezeg a gatya orbanon mert ille kukorekol es egy filler se marad a zsebeben ugy megijed illetol

  • ille…nesze a lottoszamok…..5..6…8…90….67….es a joker 66…popsid az agyra pattanhat

  • rimel…hatvanhat…pattanhat

  • „Lehet,hogy Orbán Illétől fél,vagy a fórumon hozzászóló
    “veszélyes”ellenzéktől?Hát ez bizony félelmetes!”

    Nagyon snassz vagy ezekkel a gyerekes dolgokkal, amit gondolom nagyon szellemesnek és pengésnek tartasz.

    Orbán elmebeteg. Ez akkor derült ki róla, amikor 2002-ben váratlanul elveszítette a választásokat, és megzakkant. Kezelések, Graz, Bécs, stb. Majd kutass kicsit utána, hogy miért nem jelent meg és fotóztatni se engedte magát a felesége évekig. (Állkapocs)

    Borzalmas időszak volt ez az akarnok Orbánnak. Nos, most attól fél, hogy megismétlődik. Nagy valószínűséggel tudja, hogy ép ésszel nem bírná elviselni. Nem úgy gondolkodik, mint a többi politikus, hogy oké, ma nekem, holnap neked, hanem mint az a pszichopata, aki képtelen elviselni bármilyen vereséget. Aki felborítja a sakktáblát, ha mattot kap. De még akkor is, ha sakkot.

    Hát ezért a rettegés, kedves, kissé infantilis Marcsi.

    És van egy rossz hírem? bukni fog.

  • domb
    2013 április 26
    4:31 du.
    a cikkhez, ha szólna, hős lovagom! vagy az túl megterhelő?
    argumentum ad personam, az bezzeg megy.
    a rimel amúgy egy kozmetikai márka 😀
    még hogy domb 😀 inkább mentális szakadék 😛 😛 😛

  • csodás hirem van abalaton fővárosából…l…orbán duplázik jövőre…ombre meg dühöngeni fog

  • vereséget
    2013 április 27
    4:50 de.
    Látod, az lehet.
    Egyszer már bukott.
    🙂

  • az a helyzet hogy a kukukkhegy az nem hegy , hegynek hazudjak a lakoi de csak egy ici pici dombocska , 53 meterre kell csak leasni es mar inni is lehet a vizet , azaz a kukukkDOMB 53 meter magas a mogyorodi lapalyon

  • nem az adia tengerszintjehez kepest van 53 meterre a kukukkCSUCS hanem a mogyorodi falu/varos szinthez kepest

  • adriai tengerszint nem adia , keves itt a szamolni tudo ember azert ragom szajba

  • domb
    2013 április 27
    11:59 de.
    Lacika.
    Apály, vagy dagály idején?
    És miért pont az Adria? Miért nem mondjuk a Sárga, vagy a Vörös tenger?
    Benned egy geológusba oltott hegyibúvár veszett el..
    🙂

  • gelbergócisztán

    falusisztan ! odamesz es lemered

  • Ja több szakmai szakértő!!!nem politikus megállapította,hogy a Balaton olyan tiszta,hogy inni lehet belőle!……
    Ez megint egy hazug támadás kintről,mint a többi,persze
    bizonyítani kéne….Azért jön a sok külföldi ugye?…
    Aztán ami a hazugságot illeti nincs rá és nem is volt soha
    okom hazugságra, mert becsületes munkából éltem,most meg nyugdíjas vagyok,szerintem ezen az oldalon azok hazudnak,
    akiknek anyagilag meg politikailag megéri…..
    Én több helyről informálódom és egy pártnak sem vagyok
    tagja!

  • Orban fel gyurcsanyitol…. na ennel nagyobb okorseget a nyomtatott sajto nem mostansag kozolt. Gyurcsanyi politikai fajsulya mara kb annyi, mint egy toketlen fecske ropke szellentese a hoviharban. A mor megtette dolgat, a mor mehet…. ezt csak nehany kiabrandult, alkoholista komonista mammonista nem kepes felfogni.

  • asher alexander

    nezzuk inkabb onnet,kitol-ill.-kiktol lenne nyomos oka felni Orban Viktornak??
    mert hogy valamitol-vagy-valakiktol fel az biztos!!

  • Ille István

    domb
    2013 április 27
    11:56 de.
    reménytelen…egy név nem a tulajdonságaitól név, hanem a helyi hagyománytól, de ez magának, fiam, reménytelen.
    amúgy geológiailag a kukukkhegy legmagasabb pontja egy szintben van a hársheggyel.
    mogyoród pedig nem lapály, hanem dombság. na, dolgozzon ezen még egy kicsit 😛

  • Ille István

    Gabec
    2013 május 1
    8:17 de.
    ennyi csak? hát, ez édes-kevés! gyakoroljon csak, tud maga ennél jobbat is 😀

  • Sokaktol fel kitol sokan felnek…

  • Ille István

    Gabec
    2013 május 1
    12:08 du.
    látom, kezd feltisztulni 🙂
    return: a farkasnak nem számít a birkák száma.

  • Na,hogy ki vagy kik elmebetegek az ezen az oldalon jól látszik.
    Sőt ha nem jön be a „jövőképük”…..a tünetek erősödhetnek,
    a vége sokaknak „zárt osztály”lehet,szomorú,de reméljük
    addig csinálnak elegendő helyet……

  • A már KÉTSZER BUKOTT Orbán, igen FÉL, ez látszik rajta, most már nagyon látszik, lerí róla a félelem !!!!

    Fél, ha veszítenek, hogy számol el az itthoni magyar néptől elrabolt milliárdokkal, stb.:

    „Tamás Kovács ?
    Kiemelt hozzászóló

    EZ MINISZTERELNÖK?
    „Orbán Viktor ügyvéd foglalkozású felesége, Lévai Anikó is kivette a részét a páratlan vagyongyarapodásból. A gyermekei születése előtt a Nógrád Megyei Földhivatalnál dolgozott. Azt beszélik arra felé, hogy a megye területén lévő ércbányákat az Orbán család, valamint a FIDESZ- holdudvarába tartozó vállalkozók részére juttatta.
    Orbán Viktor édesapja nem véletlenül lett dúsgazdag bányatulajdonos.
    Már több szerző is leírta, hogy a FIDESZ a 90′-es években eladta a székházát. A FIDESZ-hez közeli cégek, a székházból befolyt pénzekből, megvásárolták az addig állami tulajdonban volt bányákat, amelyeket aztán jelképes összegért eladták Orbán Viktor édesapjának. A bányák jövedelmezőségének biztosításához, a meglévő politikai kapcsolatok révén, zsíros megrendeléseket szereztek a Dunai Vasműtől, valamint az autópálya építkezésekhez. Az Orbán-család vagyonát egyes közírók 500 milliárd forint körülire teszik, amihez hozzátartozik egy Pintér Sándor belügyminiszterrel közösen vásárolt és fenntartott horvátországi sziget az Adrián, valamint egy kb. 600 millió Ft. értékű jacht, ami francia lobogó alatt került nyilvántartásra…”

    Meg aztán azt is szeretnénk tudni, hová lett a Grippen gépekért kapott „jatt”, hová lett az azeri Safarov gyilkosért kapott kiadatási több százezer dollár…, stb., stb., szóval van mivel elszámoltatni a MÁR KÉTSZER is BUKOTT MINISZTERELNÖKÖT, Orbánt, nem urazom, mert attól ő messze van, legfeljebb csak „nemében” az.