Pakisztán is jobban teljesít

2013 április 27 11:41 du.115 hozzászólás

Hallelúja elvtársak, hallelúja! Már odáig jutott el világszám kormányunk munkássága, hogy a szövetségesünk, az Európai Unió, amely ellen szabadságharcot folytatnak, immár szoros felügyelet alá vonta őket. Kezd az Unió is rájönni arra, hogy itt nem véletlen törvénykezések és jogszabályváltozások százai történtek az elmúlt 3 évben, hanem egy precízen felépített, tendenciózus folyamatról van szó, mely a Magyar Köztársaság elleni alkotmányos puccsal kezdődött, és a magyar demokratikus jogállam megdöntésével folytatódott. És még nincs vége, de nem is tudhatjuk meg mi lesz a vége, mert a felcsúti Kaká nem árulja el, mik a végső tervei Magyarországgal. Hiszen mi közünk hozzá, mi csak itt élünk, de nincs kétharmadunk.

Amazing Illusion / Rob Gonsalves

Amazing Illusion / Rob Gonsalves

„Ez a döntés az ET (Európa Tanács) fennállása óta példátlan, hiszen korábban sohasem fordult elő, hogy egy EU-tagország esetében a demokráciával és a jogállamisággal kapcsolatban olyan súlyos aggályok merüljenek fel, amelyek a monitoring bizottság szerint indokolttá teszik az eljárás beindítását.”

“Tény, hogy Magyarország nemzetközi tekintélye padlón van. Csakhogy ez az ötvenes éveket idéző kormánypropaganda állításával szemben nem a “balliberális áskálódás”, hanem Orbán Viktor totalitárius hatalomgyakorlásának következménye. Egy olyan politikáé, amely mára a saját európai pártcsaládját is szembeállította a magyar miniszterelnökkel” – fogalmaz a bizottsági jelentés. Az indítvány, amelynek nyomán a jelentés született, néppárti kezdeményezés volt, a bizottság többsége szintén jobboldali politikusokból áll. Ennyit a baloldali ármányról, mert persze az is szemen szedett hazugság. Nem mintha egy ellenzéknek nem az lenne a feladata, hogy a kormányt ellenőrizze, óvja a demokráciát, és a megfelelő fórumokhoz forduljon, ha egy kormány részéről a jogállammal összeegyeztethetetlen lépéseket vél felfedezni. A kedves vezető a Gyurcsány kormány alatt azt követelte az Uniótól (tehát valóban áskálódott), hogy „semmilyen módon ne támogassák Magyarországot”, mert akkor éppen azt hazudta, hogy nálunk nincs demokrácia. Pedig akkor még volt, nem kicsit, hanem túlságosan is. Akkor még lehetett rendőrségi kordont is bontani, meg a fővárost szétverni, vagy piti 300 forintért népszavazni. Ma már sztrájkolni sem lehet, meg népszavazni se, még alapvető jogainkért sem.

Így állunk most, a felcsúti demokrácia kiverte végre a biztosítékot Európa szebbik felénél is, nem csak nálunk, demokratáknál. Az ötvenes évek kormánypropagandájához hasonlítják a felcsúti géniusz és pártjának gusztustalan hazudozásait, kiemelve, hogy már a saját európai pártcsaládjuknak is hányingerük van tőlük, nem csak a magyar demokratáknak. Végre talán elkezdődnek azok az európai folyamatok, amikre mi már vagy 2 éve várunk, a demokratikus Alkotmányunk eltüntetése óta. Melyre őfényessége felesküdött, majd kinyitotta középen, illedelmesen beleszart, becsukta, és kihajította a szemétbe 10millió magyar ember demokratikus alkotmányát, oszt jónapot. Nem sokára erről a történelemkönyvekben fognak tanulni a diákok, arról, hogy volt valaki, aki a demokratikus választásokon csalással kétharmados többséget szerzett pártjával kivezette az európai jogállamok közül Magyarországot. Majdnem 100 év után, 2004-ben újra Európához csatlakozhattunk, de mindössze 6 évvel később, egy elmebeteg személyes hatalomvágyától hajtva újra kivezet minket a normális társadalmak közül. Irány a Balkán, majd ismét lehetünk mi a legvidámabb barakk, Ócsán már épül is hozzá a díszlet.

Az ellenzék leszalámizása folyamatban van, rájuk ugyanúgy nincsen szükség, mint az ötvenes években. Gyurcsány új pártja, a DK azért nem alakíthat frakciót a parlamentben, mert a jóságos Fidesz az utolsó pillanatban 10-ről 12 főre emelte a frakcióalakításhoz szükséges létszámot. Mert tudta, hogy a DK 10 fővel alakulna meg, ami pont elég lett volna a törvény szerint. De az ízig-vérig demokrata Fidesz ezt pár nappal a megalakulásuk előtt eltörölte, és 12-re változtatta meg. Az Alkotmánybíróság vadi új tagja, a Fidesz által delegált Pokol Béla elvtárs kapta meg ezt az ügyet, mert a DK azt hitte, van még alkotmányosság, és van még demokrácia Magyarországon, ezért az AB-hoz fordult. Hát tévedett. Nem kicsit, nagyon.

A Párt központi lapja, a Magyar Nemzet a napokban leírta azt, hogy “ahol demokrácia van, meg jólét, ott egy párt is bőven elegendő, a pártosodás – miként 1989-ben is – a bomlás biztos jele”. Itt tartunk elvtársak, egy párt is elegendő, megírta nekünk az a szatirikus napilap, amely havonta kénytelen helyreigazítania saját magát, mert a bíróság kötelezi rá. Ugyanis rendszeresen hazudik, és valahogy mindig a Fidesz ellenfeleit sikerül besároznia igaztalanul. Persze nem újdonság ez azoknak, akik még emlékeznek arra, hogy a hazug újságírás és a hazug kormánypropaganda a bolsevikok és a fasiszták sportja. Ők azok, akik a hatalom megtartásáért, és az új társadalmi rendszerük bevezetéséért bármire képesek, még koncepciós perektől sem riadnak vissza, ha az ellenfél amortizálásáról van szó. Ez utóbbiak szép számmal vannak már, koncepciók is vannak rendesen, de a bíróságok még nem elég „felkészültek”, pedig folyik az ő amortizálásuk is. Hiába alkotmányellenes és Uniós jogokat is sért a bírák kötelező nyugdíjazása, világbajnok kormányunk azt hiszi, ha beteszi ezt a rendelkezésüket az alapizéjükbe, akkor minden rendben. Persze ezt csak a csavaros eszű magyarok harapják meg, a világ egyéb, sokkal elmaradottabb pontjain is ez tűrhetetlen.

„A pakisztáni rendőrség letartóztatta és átadta a bíróságnak pénteken Pervez Musarraf volt pakisztáni elnököt, akit azzal vádolnak, hogy államfői megbízatása idején hazaárulást követett el – jelentette a helyi média. A vád szerint Musarraf jogellenesen járt el, amikor 2007. november 3-án, még államfőként rövid időre rendkívüli állapotot hirdetett ki, és elmozdította állásukból az ország főbíráit.” Annak ellenére, hogy Pakisztán nem a demokrácia bölcsője és fellegvára, ott mégis tudják a dolgukat. Tudják, hogy ahol nincs önálló bírói, ügyészi, rendőrségi tevékenység, ott jogállam sincs. Vagyis az olyan tevékenység, mint a bírói kar elmozdítása a jogállam ellen irányul, ami egy demokráciában hazaárulás. Hogy a felcsúti géniusz ezen már jóval túl van (pl. ügyészség és rendőrség már zsebben) – és ez csak egy a több tucat hazaáruló tevékenysége közül -, az csak azt bizonyítja, amit Kertész Ákos két évvel ezelőtt már leírt. Azt, hogy a magyar nép egy moslékzabáló fajta (legalábbis a kétharmad), melynek a demokratikus pártok és intézmények nem kellenek, egy diktátornak viszont úgy a csókolgatják a kezét, mint koldus a cári kopejkát. Miközben annyira korlátoltak, hogy gőzük sincsen arról, mi lenne a saját érdekük, annyi elegendő nekik, ha gyűlölhetik a liberalizmust, vagyis gyűlölhetik a szabadságot. Ennyi hülye tényleg nincs arányaiban (2/3) máshol az Univerzumban, és az hogy ezer éve létezhetünk, az maga a csoda. Történelmünk már számtalanszor bizonyította, hogy addig nem nyugszik a magyarok többsége, amíg valaki rabigába nem hajtja az országot. A szabadságot gyűlölni, és a rend-, meg a munka-alapú társadalmat preferálni nem vall józan észre.

Az ötvenes évek mai propagandája azt hazudja, hogy „Magyarország jobban teljesít”, holott ez semmilyen szinten nem igaz. A tripla bóvli, a tavalyi infláció és a recesszió semmi jót nem jelent, maximum a Pakisztánoknál teljesítünk jobban gazdaságilag, ami csak Felcsúton érdem, sehol másutt. Egy valamiben vagyunk világelsők, az az áfa-kulcsunk mértéke, ami tudottan a szegény emberek adója. A szegények számának emelkedésében viszont jobban teljesítünk határozottan.

„Ma több szegény él Magyarországon, mint a Bokros-csomag idején, a kormány három év alatt nem tudta megfékezni a 2008-ban felgyorsult elszegényedést. Sokan nem a lecsúszástól félnek, hanem már túl vannak rajta. Ami nem rövid távú szükséglet, abból egyre kevesebbet veszünk.” A KSH adatai sem azt bizonyítják, hogy Magyarország jobban teljesít, inkább pont a propaganda ellenkezőjét. Az UNICEF felmérése sem a kedves vezető hazug propagandáját igazolja: „Az UNICEF 2009-ben már elvégezte az ország lakosai között a felmérést, akkor Magyarországnál az Európai Unió tagállamai között a gyermekek nélkülözését tekintve csak Bulgária és Románia nyújtott rosszabb teljesítményt. Ennek ellenére az akkori adatok szerint 2009-ben csak minden harmadik gyermek nélkülözött Magyarországon, és minden tizedik élt szegénységben.” Ma már minden második gyermek nélkülöz valamilyen szempontból Magyarországon, a felnőttek pedig nélkülözhetik többek között a demokratikus jogállamot. Két dolgot nem kell nélkülöznünk, az pedig a hazugság és a pökhendi bunkóság. Ezekből el vagyunk látva, nem szorulunk külső segítségre, hála a Fidesznek, mely avval fog bekerülni a Guinness-rekordok könyvébe, hogy úgy kormányozhatott kétszer is egy országban, hogy soha nem mondott igazat, és soha semmit nem tett az ország és a benne élők érdekében. Csak saját érdekében tett mindent, erről is szólt a kampány szlogenje: csak a Fidesz!

 A.G. / a KMH Ellenszék rovata

115 hozzászólás

  • Ez Fideszül az jelenti, hogy megijedt az ellenség. Orbán születésnapi miséje után közös imádságot rendeznek majd az ördög (EU) ellen.

  • az ellenszek helye pakisztanban van , csomagoljatok es induljatok MEG MA

  • bergengociaba is mehettek , ott kiralynotok is van

  • Pakisztán is jobban teljesít

    Erre csak ennyit:hát persze,hát persze,elvtársak.

    „Hallelúja elvtársak, hallelúja! Már odáig jutott el világszám kormányunk munkássága, hogy a szövetségesünk, az Európai Unió, amely ellen szabadságharcot folytatnak, immár szoros felügyelet alá vonta őket.”

    Nem kell egyetértened semmivel,de nem árt,ha a demokrácia ´jegyében meghallgatod a másik felet is.Talán így kerekebb a kép.Szánd rá magad,áldozz néhány percet rá:

    http://www.youtube.com/watch?v=MzJfaTMOii0

    Esetleg két közismert közgazdász kritikájával is megismerkedhetsz,azt nem mondom,hogy megszívlelheted…

    http://www.youtube.com/watch?v=RCoXlz5B4fg

    Tudom,hogy a neoliberálisokra esküszöl,de talán sosem késö belátni,hogy ez sem több közönséges ideológiánál.Mi több:lejárt,lejáratott,kifulladt,becsödölt zsákutca.

  • domb
    Nem kellett csomagolni, minden magyar embert átköltöztettek egy másik országba.
    Ez már nem a Magyar Köztársaság jóbarát, ez Kollegisztán.

  • Magyarországon ilyen silány és aljas brancs Gritti kormányzása óta nem volt. annak lassan 500 éve.
    Igen, jól írja a blogger, hogy ilyen hülye nép nincs még egy az Univerzumban -de nem mind egyede hülye.Most a hülyék elfogadják a maffiakormányt, a rendelkezéseiket, a törvénytelenségeiket – de mi van, ha a többség mégsem hülye.

    Dpmb, a te mérhetetlenül primitív, csacska, második gyerekkort idéző kommentjeid, nagyon hasonlítanak egy burkus laci nevű kommentelő irkálásaira: aki egyébként bevallotta., hogy nem sok mindenhez ért, még a szakmájában is kutyaütő volt.

    Kutyaütő, mint megmondó ember???

    …-DDD

  • küszküllö
    Írd le mit akarsz mondani, mert két tacho-tv-s linkből nem tudom meg azt, mi nem tetszik neked.
    Ha meg a szabadságra azt mondod, hogy „lejárt,lejáratott,kifulladt,becsödölt zsákutca”, akkor sajnállak, de nélkülem mész vissza a „modern” keresztény középkorba.

  • Jó írás, minden szava ül.

    Küszküllő, vettem a fáradságot, és megnéztem a belinkelt két felvételt.

    Aki az Echo TV-t hozza föl mértéknek – jelesül te – az eleve komolytalan. Aki egyetemi tanár létére bevonul ennek a szennytévénak a stúdiójába és ott előadja a legprimitívebb fideszes és jobbikos pártpropagandát, azt meg normális egyetemi rendszerben kirúgnák az egyeteméről. Éspedig azért, mert kultúrországban ilyen tanárnak nem lennének diákjai.

    Kertész Ákosnak igaza volt. Minden nap ezt igazolja.

  • elírtam: domb.

    Nem kell megyünk Bergengóciába, mi vagyunk itthon, a hazaáruló félázsiaiak mennek, amerre látnak. Pl. miért ne mehetnének Mongóliába? Jurta van, birka van, és ott nem lesz Bajnai…:-))

    De mehet a nagy mélymagyar Kazahsztánba is, ott is van birka… Vagy a legjobb hely lenne ezeknek a marháknak É-Korea, viszik a vezérüket, kényszerzubbonyban, mert holtbiztos, hogy totál megbolondul, a 2002-es megzakkanás csak a kezdet volt…

    Küszküllő elvtárs.

    Mit akarsz a közgazdászokkal, könyörgök:

    „Esetleg két közismert közgazdász kritikájával is megismerkedhetsz,azt nem mondom,hogy megszívlelheted…”

    Mi itthon 200 közismert közgazdásztól tudjuk, hogy az Orbán kormány teljesen katasztrofális állapotba zavarta a magyar gazdaságot, ami az idén is recesszióban lesz, tavaly is abban volt.

    De olvasni, azt nem tudsz.

    „…hogy a szövetségesünk, az Európai Unió, amely ellen szabadságharcot folytatnak, immár szoros felügyelet alá vonta őket.” (Írja A.G.)

    Nos, az ET ebben az esetben NEM a gazdaságot vizsgálja, azt Olly Rehnék vizsgálják az EB keretein belül – ezek a jogállamiságot vizsgálják.

    Illetve annak hiányát.

    „…Az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének strasbourgi ülésszakán szerdán az úgynevezett monitoring bizottságban napirenden szerepel a Magyarország elleni megfigyelési eljárás megindítására vonatkozó javaslat, és nagy valószínűséggel szavazni is fognak arról.

    A megfigyelési eljárást olyan ET-tagország ellen indíthatják, ahol kétely merült fel a demokrácia, a jogállamiság, illetve az emberi jogok maradéktalan érvényesülését illetően.”

    A gazdaság egy másik dolog – és a Velencei bizottság is – az a harmadik vizsgálat.

    Én széllenék ennyire tájékozatlanul megnyilvánulni itt. (Gizike és gőzeke – nektek mindegy).

  • Dobálódzás a szavakkal:
    „…a szövetségesünk, az Európai Unió,…”
    Bocs,A.G.,de az EU nem a szövetségesünk.Ez nem katonai szervezet,nem szövetségi állam!Mi egyenrangú tagjai vagyunk az EU-nak.Óriási különbség.
    …………………………………………………
    „amely ellen szabadságharcot folytatnak,”

    1.Folytatnak,vagy folytatunk?
    2.Ellen?Te honnan nézed a hazád?

    ” mely a Magyar Köztársaság elleni alkotmányos puccsal kezdődött, és a magyar demokratikus jogállam megdöntésével folytatódott.”

    A kommunista alkotmányra gondolsz?Azt síratod?Az volt a demokratikus jogállam alapja?Gratulálok,elvtárs!

    Puccs:”A puccs a szélesebb néptömegek által nem támogatott, a hatalom megragadására irányuló tevékenység , többnyire fizikai erőszak alkalmazásával, katonai erőt is alkalmazva. Az irányító hatalmat egy szűk csoport ragadja magához a törvényes formák és a többség akaratának mellőzésével.”

    Nem folytatom,fáraszt ez a sok baromság.Vagy hülye,vagy hülyének néz mindenkit.Nézze,ha gyülöli a magyar kormányt,ha gyülöli a magyarokat,semmi gond,csak ne tegyen úgy,mintha féltené,aggódna érte.Kérem,legyen öszinte:mondja ki tisztán,hogy mi fáj,ne csomagolja álobjektív álérvekbe az érzelmeit.Magyarország végre elkapta a fonalat,s ha Isten is úgy akarja,hamarosan kimászik a szakadékból.Már vannak követöi az EU-ban,és a jelek szerint,számuk gyarapodni fog.A ti osztályrészetek: a süllyesztö!

  • Látom, küszküllő, a maga agyába is beleültették a kis chipet, ami a „neoliberáli” szó hallatán azonnal szájhabzást generál.

    Megmagyarázná, hogy ha ez önnek, virtigli jobbosnak ennyire problémás, akkor a Vezére miért törte kezét-lábát, hogy ott lehessen a neoliberális gazdaságpolitika szimbólumának tekintett Thatcherné temetését?

    Ez a piciny ellentmondás persze az önhöz hasonló hívőnek nem tűnik fel. A hit ugyanis az ellentmondásokat nem feloldani akarja, hanem behunyt szemmel túllép rajtuk.

    Ezt csinálja maga is.

    Kedvenc Fidesze pedig nem csinál mást, mint jól felmérve az ország szellemi nívóját – ami a béka segge alatt van, mint ide Nagykanizsa – ha kell, a legprimitívebb rákosista antikapitalista, tőke- és bankellenes szöveget nyomja (a buta nép zabálja az ilyesmit), közben persze, ahogy a dohánybuli is mutatja, gátlás nélkül rabolja el a magányvagyont (ezt is Rákosi csinálta utoljára), de ha tőkésekkel találkozik, akkor a leggátlástalanabb neoliberalizmust propagálja.

  • U.i.
    Bocsánat-ott ahol van- a magázásért!

  • Drusza!
    Én azt hallottam, h Burkina Faso is fényévekkel előttünk jár az ipari termelésben, az egy főre jutó jövedelemben, a GDP növekedésben!
    És ott minden politikus igazat mond, mert a név jelentése: becsületes emberek országa.
    Hol vagyunk mi ezekhez? :-))

  • „…széllenék ennyire tájékozatlanul megnyilvánulni itt. (Gizike és gőzeke – nektek mindegy).”

    Szégyellenék…stb.

    De nem véletlen ez a tudatlanság. ezt szerrti az Orbán rezsim – minél tudatlanabb a népe, annál manipulálhatóbb.

    Mert manipulálásban a fidesz verhetetlen – persze alany is kell hozz.

    Értelmes embert nem lehet manipulálni, az a saját szemének hisz.

  • Ember esze megáll…egy ilyen nemtudni miből összehányt DOMB rendelkizik arra nézve hogy ki hová menjen Árvalányhajlandból.
    Mert itten ő parancsol. Meg a rohadt bandája.

  • Küllő ne is törődj vele kicsi mókuskerék.Forogjál csak szépen tovább , amik itt történnek azokat úgysem értheted meg.

  • Domb!
    A királyságot jobb ha nem veszed szádra még haló poraiban sem. Fővesztés jár érte és csupán csak a királyos asszony kegyelmén mulik, hogy végrehajtják e vagy bűnbocsánatban és kegyelemben részesit. Csomagolni meg minek kellene bárkinek is? Szabad manapság a véleménynyilvánítás vagy tévedek?

  • Kopácsi Judith

    Dombika, olyan kirájság, hogy Bergengócia nincs. Gelbergócia van, de oda sem te, sem mélyen nem tisztelt hiveid soha be nem tehetik a lábukat. Jobb, ha beletörödsz. Persze, ha nem, az sem izgat. de kivűlrő mégiscsak tágasabb.

  • domb
    2013 április 28
    6:54 de.

    kedves domb, írjuk pontosan, mert kopácsi erre különösen érzékeny:) „kirájnő” az az önjelölt királynő:)

  • Llanfair!
    Le van maradva,a misét nem Orbán hanem egy pap kezdeményezte
    O.nem is tudott róla,de leállíttatta és külföldre utazik
    pár napra a családjával,nem tart partit,bulit!!!!!
    Okosan teszi már csak az ellenzék miatt is……
    Hát ez nem jött be,persze Gyurcsányért 2011-ben mondtak
    misét…….rajta ez sem segít!…..

  • Küszküllő!
    Ezen az oldalon nincs demokrácia csak alaptalan gyűlölködés és hazudozás…..
    Ha demokraták írogatnának akkor nem csak a saját igazságuk
    létezne!

  • Nem teljesit jobban, csak nincsenek olyan bunko ellenlabasai mint ti… az ilyeneket ott, csak ugy siman agyonverik.

  • gelbergocia……..kiralyno….megszakadok a rohogestol….kip..kop…kopacsi….acsi/kop

  • ki kopog mi kopog tan a fekete hollo gelgergocia kirajnoje kopacsol

  • belgergergociazni

  • Boda Marcsi
    2013 április 28
    3:37 du.

    Kedves Boda Marcsi, ne számítsunk csodára. Tulajdonképpen saját maguk sem tudják, hogy mit akarnak, mert épp most olvastam egy cikkben, hogy épp a laptulajdonost támadják, mert el merte mondani a véleményét. Komolyan mondom, hogy megáll az ész.
    Ezek azt sem tudják, hogy mi a demokrácia, mégis a nevében szónokolnak.

  • Gabec
    Ha neked a demokráciát kedvelő emberek az ellenlábasaid, akkor azok vagyunk.
    Még mindig nem látod mi folyik itt?
    Már nem csak az ellenzék mondja, hanem egész Európa, hogy súlyos gondok vannak, nem csak a gazdasággal, de a jogállamisággal is.
    Ha te még mindig nem látod, akkor nálad IQnuku.

  • Az elszegényedés valóban 2008-ban kezdődött ebben az egyben
    van igazság a cikkben,ugye ez az előző kormány idején volt,ha nem tévedek,persze legyünk tárgyilagosak a válság
    is akkor tört ki….!
    Aztán teljesen mindegy hogy 10 vagy 12 fővel lehet frakciót
    alapítani,Gyurcsány „jövőjét” illetően ez nem igen számít,
    a múltja miatt meg pláne.
    Aztán az EU.”korrekt próbálkozásába” egy kis hiba csúszott,
    ugyanis a cseh Jana Fischerovába több tisztesség és becsület szorult,mint sok magát „magyarnak”…. tartó
    szélsőbaloldaliba ….,mert nem tartotta megalapozottnak
    a jelentést jogilag sem,lemondott!
    Hiányolta a velencei bizottság és az EB jelentéseit is…
    Közölte ha nem is értenek kint mindenben egyet,politikai
    indokok alapján nem lehet egy demokratikusan megválasztott kormányfő ellen eljárást kezdeményezni,különösen
    úgy,hogy a magyar alaptörvény nem illegitim és nem antidemokratikus!!!Hoppá!
    A jelentéstevőknek dokumentumokat is csatolni kellene….
    Több országban köztük Amerikában is kiálltak amellett,hogy itthon maximális vallásszabadság van többek közt…!
    Gondolom az EU.nem engedheti meg magának,hogy bizonyítékok hiányában igazságtalan eljárást kezdeményezzenek hazánk ellen (legalább a látszatra ügyelniük kell,……nem úgy mint egyes balliberális
    lapocskáknak…)Szlovén,román politikusok is kiálltak mellettünk.!!!!!

  • Boda Karcsi
    Győzz meg minket, hogy itt minden rendben, és csak képzelődik egész Európa.
    Csak a tények mindig kimaradnak a kommentjeidből.

  • Gabec
    2013 április 28
    4:12 du.
    Ahogy az FP-n a más véleményen lévőket?
    🙂

  • ombre
    2013 április 28
    7:49 de.

    Ébredj fel szépen, beleér a kezed a bilibe.

  • Boda Marcsi
    2013 április 28
    3:37 du.
    Kedves Marcsi.
    Szerintem Chrisnek semmi kifogása nem lenne az ellen, hogy valaki jobboldaliak közül írjon valami közérdeklődésre számottartót.
    Ön – és még néhányan- azt reklamálja, hogy az írások nem felelnek meg a valóságnak, torzítva, csúsztatásokkal szinesítve írnak az itteni tollforgatók.
    Bevallom, én még nem találkoztam itt olyan hozzászólással, amelyik bármelyik cikket is tételesen, vagy legalább egyes részeit tényekkel, indulatmentesen, és logikusn cáfolta volna.
    Igaz, mindössze (kb) egy hónapja fedeztem fel ezt az oldalt, és még nem olvastam minden megjelent írást, és azoknak az olvasói hozzászólásait.
    Itt mindenki egymással van elfoglalva ahelyett, hogy az írásokat elemezné, kiigazítaná, vagy cáfolná.
    Pedig az jóval érdekesebb lenne.

  • Kopácsi Judith

    Ez csak természetes, hogy a saját „kirájságomra” igen kényes vagyok. Mint Avi is irta, teljes joggal, miután én ott teljes pallosjoggal rendelkezem. 🙂

  • gelbergócisztán

    az ellenszek tudoskái hosszu hosszu kutatomunkaval kideritettek hogy pakisztan sokkal jobban teljesit ami a terulet nagysagat illeti mint az ÁZSIAI izrael , azsiai hiszen izrael azsiaban van , torokorszag kis azsiaban mig izrael nagy azsiaban van , teruletileg torokorszag is jobban teljesit mint izrael

  • gelbergócisztán
    2013 április 28
    10:02 du.
    gelbergócisztán-as.Dombi!
    Kéne még pár néven regisztrálnod, h figyelembe vegyünk!
    Minden néven ostobaságokat írsz!
    Az avatarod lebuktat! 🙂 🙂

  • Kopácsi Judith
    2013 április 28
    8:58 du.
    ez jól hangzik, ám a lefejezés helyett néha az is elég lenne, ha néhány hitványkodót alkalmanként hajnalban a vár fokán egy balegyenessel….
    🙂

  • gelbergócisztán
    2013 április 28
    10:02 du.
    Ez szép levezetés volt, látszik, hogy képtelen vagy értelmezni a cikk tartalmát. De így legalább izraelezhettél egy kicsit.

  • Csatlakozom az egy előttem szólóhoz. Két hete ismerem a lapot. Azóta egyetlen Fideszt védőtöl nem olvastam intelligens, tényeket megcáfoló hozzászólásokat. Óvodás szinten, beeee mi vagyunk hatalmon, és ott is maradunk. Ti meg hülyék vagytok. Még egyetlen egy sem írta le, miért jó nekünk a jobboldal. Azért nem gondoltam volna, ilyen egyenirányitás alá lehet vonni emberek agyát. A tények teljes mellőzése, az elmúlt nyolc év állandó emlegetése, mely felmenti a Fideszt minden aljassága alól. Az a lóláb, hogy maguk szerint MINDEN Fidesz cselekedett jó, már önmagában árulkodó. Szélsőbalról beszélnek, ami Magyarországon már rég nem létezik. Nem tudnak különbséget tenni egy baloldali, és egy MSZP szimpatizáns között. Az okoz maguknak boldogságot, ha kibabrálnak a baloldallal, és nem veszik észre, hogy közben magukat is meglopják. Aki gondolkodik, az „szélsőballibsizsidócigánybarát”, és lehet maguknál százszor több agya, akkor is csak egy hülye. (Kertészék, Fischer Iván Schiff András stb). Tények hijján, mindenki hülye, olcsó vicceket gyártanak, majd együtt nagyon büszkék rá! A kormányzati bunkóság népvallásá emelése, ami maguk szerint így jó, egész Európa idiota. Ha meg akarnak valakit győzni, több kell. Ha csak gúnyolódni akarnak, akkor nagyon gyengék. Ha pénzt kapnak ezért, akkor nem dolgoznak meg érte. Esetleg ha tényeket leírna valaki, miért jó Magyarországnak a Fidesz kormány. Három éve kérem, és még SENKI nem tudta megindokolni. Én bejártam Európát, tudom miért jó ott élni. (még a bajban lévőkben is) És túl sokáig éltem Magyarországon, tudom miért van halálra ítélve. Miért nem akarják látni? Nem az a hazaáruló, aki elmegy, hanem az aki segít elpusztítani. Azért segíteni a Fideszt, mert utálták Rákosit és Kádárt? Ezzel orvoshoz kell fordulni! Olyan büszkék magukra. Akkor lépjenek ki végre a fényre, lépjenek ki Orbán bűvköréből. és gondolkodjanak tiszta aggyal. Nehéz, de sokan megoldották már. No, lehet anyázni!

  • antifülke!

    Europanak is? Na ne rohogtess…. Az, hogy egy europai (is) hatalmi csoport, melynek nem titkolt hodito szandekait csak a hulyek es a csokosok nem latjak az egy dolog. De ahhoz mar iszonyatos sotetseg kell, hogy magukat demokratakent aposztrofalo demagog anarchista utodok suketelesenek bedoljon valaki. Magyarorszag egyenlore meg a magyarok orszaga akkor is ha a tomeg meg egyenlore bargyun turi is a hatalomban es javakban tobzodo percemberkek regnalasat. Minden hoditonak be kell kalkulalnia annak a lehetoseget, hogy a hoditas nem sikerul es a kudarcnak ara van….

  • Kopácsi Judith

    Falusi, tudod Gelbergócia egy olyan hely, ahol a hülyék automatikusan kiirtották magukat. És nekem, mint kirájnőnek, még a pallost sem kellett emelgetni. Például ennek a tolvajnak semmi esélye sem lehetne ott. Emiatt, aztán, ott tiszta a levegő is. Ha érdekel, szóljál, beengedlek, és bemutatlak, mert csak meghivásos alapon müxik.

  • Kopácsi Judith
    2013 április 29
    10:08 de.
    Természetesen érdekel, és köszönöm a megelőlegezett bizalmat.
    A pallosjoggal kapcsolatos beírásom, Rejtő Fülig Jimmyjét akarta volna idecitálni..
    („Hajnalban a vár fokán egy balegyenessel kitoloncolni. Többet nem látogathatja.”:

  • Szövetségesünk?kinek a szövetségese?A fejeseké,akik jol megszedték magukat,makogo értelmiségi belpesti megmondoembereké,akik ” szemléletvéltoztatási” bravurjaikba már százsszor belecsavarodtak…Miféle szövetség lehet elnyomo,és elnyomott,egymástol fényévnyi lelki távolságra élö csoportok között?miféle szövetséges a demokráciájukat napalmmal terjesztö,Irán lerohanására készülö usa, a tölünk totál idegen buzi házasságot éltetö eu,mi közünk egymáshoz?Nekünk ugy szövetségesünk ök,mint a vörös birodalom,a CCCP,mint macska az egérnek.

  • Kopácsi Judith
    2013 április 29
    10:08 de.
    Kedves Judith.
    Megtaláltam az oldalt és próbáltam regisztrálni.
    Rákattintva a regisztrációra ezt a választ kaptam:

    The requested resource was not found on our servers

    Segítél kibogozni a regisztrációs lehetőséget?
    Kösz.

  • Érdekes, nem csak ezeken az oldalakon érvényes, hogy a jobboldalik, a félfasiszta Orbán rezsim hívek soha, egyetlen egyszer sem képesek cáfolni sem az ellenzék cikkeket, sem a hozzászólásokat.
    Legfeljebb olyat böknek oda, hogy „ébredj fel a kezed belelóg a bilibe”, vagy amiket küszküllő összehord mindig, de kivétel nélkül mindig tények és érvek nélkül.
    Egyetlen érv a minősítés.

    Tessék megnézni Boda Marcsit: elég régen ír ide, de azt, hogy miért jó az a magyar kormány, amelyik a gazdaságot teljesen tönkretette, amelyik törvénytelenséget törvénytelenségre halmoz, amelyiknek a regnálása alatt nőtt az elszegényedés, a munkanélküliség, az euró és az államadósság, amelyiknek az alaptörvénye tele van alkotmánysértésekkel – na, ezt még egyetlen egyszer sem fejtette ki, viszont bőven minősítette mindenfélének azokat, akik bírálják a maffiamódon kormányzó, az országot tönkretevő kormányt.

    Ami lassacskán kiiratkozik Európából.
    Túl sok a jogsértés, a törvénytelensége, a korrupció (amit intézményesítettek, törvényekbe foglaltak), az EU már unja, hogy van a sorai közt egy olyan ország, ami lebontotta a demokráciát és ahol nincs jogállamiság.
    És ahol elmebeteg a miniszterelnök.

  • Gabec
    2013 április 29
    5:12 de.
    „De ahhoz mar iszonyatos sotetseg kell, hogy magukat demokratakent aposztrofalo demagog anarchista utodok suketelesenek bedoljon valaki. ”
    Te, kiről beszélsz?

  • kiss páé
    Akkor te maradj egyedül, neked a úgysem jó semmi.
    Csak arról írsz mi nem kell neked.
    Írd le mit szeretnél.
    Észak-Korea vagy Irán az jó lenne neked?
    „…” szemléletvéltoztatási” bravurjaikba már százsszor belecsavarodtak…” Kire gondoltál, a fideszre?

  • kiss pál akart lenni az előző

  • kiss pál
    2013 április 29
    12:36 du.

    Szövetségesünk?kinek a szövetségese?A fejeseké,akik jol megszedték magukat,makogo értelmiségi belpesti megmondoembereké,akik ” szemléletvéltoztatási” bravurjaikba már százsszor belecsavarodtak…Miféle szövetség lehet elnyomo,és elnyomott,egymástol fényévnyi lelki távolságra élö csoportok között?miféle szövetséges a demokráciájukat napalmmal terjesztö,Irán lerohanására készülö usa, a tölünk totál idegen buzi házasságot éltetö eu,mi közünk egymáshoz?Nekünk ugy szövetségesünk ök,mint a vörös birodalom,a CCCP,mint macska az egérnek.”

    Most én minősítelek, bár szomorúan teszem, én inkább sajnálom az idiótákat, mintsem bántani szeretném őket: teljesen hülye vagy.

    Magyarország rengeteget profitált az eu-s tagságból, kára nem származott.

    Te se tudod érvekkel alátámasztani azt a neonáci jobbikos dumát, ami teljese értelmetlen katyvasz. Mi az, hogy „egymástól félévi lelki távolság”, és a buzik hogy jönnek ide, Irán miért fáj neked, és az USA hogy jön ide, ha épp az Unióról van szó – szóval zavaros kocsmai fejtegetés.
    Ma úgy állunk, hogy az elmúlt 7 évben nagyon sok magyar város megújult, uniós pénzekből, úgyszólván kizárólag azokból. A mezőgazdaságunk meghalna a nagyon jelentős uniós támogatás nélkül.
    Sorolhatnám az előnyöket, ami közül nem a legutolsó, hogy fél millió magyar kapott munkát az Unióban – mivel tagok vagyunk.

    Mit gondolsz, miért töri össze kezét lábát Szerbia, hogy tag lehessen?

    És mit gondolsz, hogy mit kezdenénk mi egyedül, körülvéve uniós tagokkal, uniós támogatás nélkül?

    A húszas évek nyomora köszöntene az országra.

  • És miközben Orbán állandóan pénzt követel az uniótól, és henceg, hogy mennyit kapunk a következő években, ilyen baromságokat beszél egy szentmisén. Az alábbiakból tökéletesen kiderül, hogy közveszélyes őrült, már ott le kellett volna fogni, kényszerzubbonyt rá és egy mentőautóba tuszkolni – irány a gumiszoba:

    „Európa és Magyarország csak akkor tud megújulni, ha az imádság és a munka hagyományát sikerül visszahelyeznie életfelfogása középpontjába – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a jáki templom felújítási ünnepségén.”

    „Ma ezzel szemben azt látni – folytatta -, hogy Európában lassan már sem az imádságnak, sem a munkának nincs becsülete. „Európa egy agresszív szekuláris, internacionalista és családellenes látomás csapdájába esett, ami logikusan vezet a saját keresztény hagyományainak feladásához. (…) A hajdan égbe törő Európa a földhöz ragadt” – fogalmazott. Szavai szerint a kontinens és benne Magyarország csak akkor tud megújulni, ha sikerül visszatalálnia önmagához, és sikerül visszahelyeznie az imádság és a munka hagyományát életfelfogása középpontjába.

    „Mi ezt a feladatot és helyzetet ismertük fel 2010-ben, amikor a választók ránk bízták Magyarország új alkotmányának létrehozását” – jelentette ki Orbán Viktor, jelezve, hogy ehhez először le kellett bontani a magyar alkotmányról „azokat a hagymakupolákat, amelyeket a kommunista rendszer épített rá”.

    Gyakorlatilag minden egyes hagymázas állítását cáfolni tudom, ha valakit érdekel. De egyelőre csak a hagymakupolás idiótaságát, amivel megsértett egy másik keresztény vallást.

  • Antifülke,Falusi!
    Tényeket írtam,(konkrét tényeket,névvel)kár hogy nem olvasták figyelmesen,így nem igazán értem a választ,de
    mindegy!
    A hozzászólásomban is írtam,hogy az EU-nak bizonyítania… kell
    ami a képviselő lemondása miatt,meg egyébként is problémás,tehát a hozzászólásom nem kizárólag az én szubjektív véleményem!
    Hát majd kiderül mi az igazság!

  • Kopácsi Judith

    Falusi, elöször nekem irj a [email protected] cimre. Ott a többit megbeszéljük. Mint már irtam, meghivásos alapon megy, és csak az én engedélyemmel lehet belépni. Persze naponta többen próbálkoznak enélkül is, és csodálkoznak, hogy nem engedjük be öket.

  • Kopácsi Judith

    Falusi, mindenestre Fülig Jimmit emlegetni, már egy jó jel nálunk, mert a humorérzék kötelező.

  • Boda
    Válaszolt helyettem ombre.
    ombre
    2013 április 29
    12:47 du.
    Tessék megnézni Boda Marcsit: elég régen ír ide, de azt, hogy miért jó az a magyar kormány, amelyik a gazdaságot teljesen tönkretette, amelyik törvénytelenséget törvénytelenségre halmoz, amelyiknek a regnálása alatt nőtt az elszegényedés, a munkanélküliség, az euró és az államadósság, amelyiknek az alaptörvénye tele van alkotmánysértésekkel – na, ezt még egyetlen egyszer sem fejtette ki, viszont bőven minősítette mindenfélének azokat, akik bírálják a maffiamódon kormányzó, az országot tönkretevő kormányt.

  • antifülke
    2013 április 29
    2:57 du.
    boda hívő. neki hozhatsz fel bármit, ő hisz. majd megkérdezem tőle egyszer, mire jutott vele. most még nem. még nem tisztult fel eléggé 🙂

  • Egyébként itt a válasz Boda Marcsinak.Nézzük:

    „Európa nem tekinti Orbán Viktor Magyarországát teljes értékű demokráciának. Európa nem gondolja, hogy az alkotmányos rendszer átalakításával kapcsolatban megfogalmazott széleskörű kritikák alaptalan támadások, és nem hiszik el az Orbán-kormánynak azt sem, hogy készek a demokratikus normákat sértő intézkedések korrekciójára.
    Ismertetésük szerint a bizottsági jelentés nem csupán a magyar demokráciát szűkítő intézkedések tartalmát, hanem azt a döntéshozatali módszert is kifogásolja, amely révén az Orbán Viktorhoz köthető politikai és gazdasági érdekcsoportok kezdeményezései mindenféle társadalmi vitát és érdekegyeztetést megkerülve, egyik pillanatról a másikra válhatnak törvényi, sőt alkotmányos normává.

    „Tény, hogy Magyarország nemzetközi tekintélye padlón van. Csakhogy ez az ötvenes éveket idéző kormánypropaganda állításával szemben nem a „balliberális áskálódás”, hanem Orbán Viktor totalitárius hatalomgyakorlásának következménye. Egy olyan politikáé, amely mára a saját európai pártcsaládját is szembeállította a magyar miniszterelnökkel”
    … érdemes felidézni, hogy az indítvány, amelynek nyomán a jelentés született, néppárti kezdeményezés volt. Emlékeztetnek arra is, hogy a bizottság többsége szintén jobboldali politikusokból áll.”

    „Az eljárás megindítására vonatkozó végső döntés csak a közgyűlés június végi ülésszakán fog megszületni. Az Orbán-kormányra nézve azonban kevés jóval kecsegtet, hogy addigra a Velencei Bizottság elemzése is elkészül az alaptörvény negyedik módosításról, amelyet a fideszes kétharmad a hazai és nemzetközi közvélemény által többször megfogalmazott, a bizottság jelentésében is szereplő aggályokat lesöpörve fogadott el
    Az Európa Tanács (ET) monitoring bizottsága szerdán 21:20 arányban szavazta meg a Magyarország elleni megfigyelési eljárás megindítására vonatkozó javaslatot.”

    Tehát kész nevetség azt sugallni, hogy az az 5 darab szocialista képviselő intézte el mindezt az áskálódásával, és fel tudta bujtani a néppártiakat is.
    Mert Európa ragaszkodik a demokratikus értékekhez, a jogállamisághoz, és egyre jobban szúrja a szemét egy elmeháborodott diktátor, az Unió kellős közepén.

  • Boda Marcsi
    2013 április 29
    1:49 du.
    Kedves Marcsi.
    Nem, az ET-nek nem kell semmit bizonyítania. Az ET mindössze felkérte a velencei bizottságot, hogy vizsgálják ki a negyedik módosítással kapcsolatos változások európai jogoghoz való viszonyát.
    Árpilisban voltak ott két napig. Meghallgatták a kormánypárt képviselőit, az ellenzéket, a civileket, stb. Véleményt- ítéletet- majd júniusban. Az eljárás megindításáról 22.-én volt szavazás, ahol 21:2O arányban az eljárás megindítására voksoltak. Érdemes megjegyezni, hogy mindössze a bizottsági tagok fele vett részt az ülésen, így egy későbbi szavazás lehet nagyobb méretű különbséget mutató is, de fordítva is történhet.
    Jana Fischerová a magyarországgal foglalkozó bizottsági tagságáról mondott le, mert úgy gondolta, hogy nem volt eléggé megalapozott a vizsgálat, és még nincs kézben a VT és az ET hivatalos döntése, vizsgálatának eredménye.
    Ezzel akár egyet is tudok érteni, mert nagy jelentőségű, precedenst teremtő eljárásról van szó, amihez- szerintem- minden szempontot figyelembe kéne venni.
    A VB határozata júniusra várható.
    :

    Ismét a magyar Alaptörvényt vizsgálja a Velencei Bizottság

    2013. április 16. kedd, 16.45
    Az Európa Tanács Joggal a Demokráciáért Bizottságának (Velencei Bizottság) delegációja idén is Magyarországra látogatott, most azzal a felhatalmazással, hogy értékelje az alaptörvény negyedik módosítását, és az annak nyomán kialakult alkotmányos helyzetet.

    Az ET főtitkára a negyedik alaptörvény-módosítás elfogadása után kérte fel a Velencei Bizottságot arra, hogy készítsen arról jelentést. Korábban az Európa Tanács főtitkárának írott közös levelükben (magyar, angol) az Eötvös Károly Intézet, a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság a Szabadságjogokért amellett érveltek, hogy az alaptörvény-módosítást a Velencei Bizottságnak kell vizsgálnia. A vizsgálat lefolytatása érdekében a Velencei Bizottság jelentéstevői április 11-12-én Magyarországra látogattak, ahol a kormány, valamint a pártok képviselői mellett találkoztak a TASZ, az MHB és az EKINT munkatársaival is.

    A találkozón a civil szervezetek részletesen ismertették a negyedik alaptörvény-módosításról készített elemzésüket. A jelentéstevők az Alkotmánybíróság módosított jogköre, az Országos Bírósági Hivatal ügyáthelyezési jogának Alaptörvénybe foglalása, az egyházak alkotmányos helyzete és a politikai kampányra vonatkozó új alkotmányos szabályok iránt érdeklődtek. A civil szervezetek a delegáció rendelkezésére bocsátották a külön a véleménynyilvánítás szabadságának további korlátozásáról készített elemzésüket is.

    A Velencei Bizottság jelentésének elfogadására várhatóan a szervezet június 14-15-i ülésén kerül sor.

    Vagyis, korai akár pro, akár kontra véleményeket megfellebbezhetetlen tényként lereagálni.
    (Ps. Nem nagyon szeretem az mno-s híreket, mert közel ezernél jár a helyreigazítások száma, amelyek úgy kezdődnek: „hamisan állítottuk, hogy…)

  • antifülke!

    Azokrol beszelek, akik bel es kulhonban tamadjak Magyarorszagot. Ilyen cohnbandita kaliberu alakok, meg azokrol a balfekekrol, akik itt ezen oldalakon fasisztazzak az Orban Kormanyt, meg nyilasoznak es rettegnek oraberben.
    Nalatok akkor van demokracia, ha ti vagytok hatalmon es azt mondja mindeki amit hallani akartok. Ha valak(k) nem ugy latja a vilagot mint ti es esetleg meg szereti is a Hazajat es Nemzetet, sot ne adj Isten erre meg buszke is… na akkor jon a sakalhad!! Nacifasisztanyilasantiszemita levele pfujjj antidemokracia van ejropa szegyenei melymagyarok. A Kormanyt a valasztok 2/3-a valasztotta meg es addig,, mig a kovetkezo valasztasokon ezt a dontest a nepfelseg meg nem valtoztatja, ez marad. Marad akkor is, ha a fejetek tetejere is alltok! Isten ovja Magyaraorszagot es minden tisztesseges embert, aki ezt az orszagot hazajanak tekinti, annak gyaropadasat segiti, annak nepet nemzettarsainak tartja s annak igaz tortenelmet buszken vallalja!

  • Judit Noszticzius

    Orbán Viktor diktátúrával uralkodik,hazudik vezeti a kormányban !!!!!!!!!!!!!! 🙁 🙁

  • Tudod, itt nálunk elég sok ló van. Ezek termékét rengeteg veréb eszegeti. Mégsem hiszem, hogy a többség mellé kellene állnom. Ez nem így megy. Azt meg felejtse el, hogy csak az szereti a nemzetet, aki féltéglával veri a mellén a „nagyMagyarország” matricát! Én vállalom országom történelmét, de büszke az nem lehetek rá. Nagyon nem!

  • Gabec
    Sajnos neked fingod sincs arról, mi a demokrácia.
    A te személyi kultuszod szánalmas, semmi köze a demokratikus jogállamhoz.Hiába vezeti le neked valaki, hogyan törték darabokra a magyar demokrácia gerincét, a te fajtád nem érti miről beszélnek.
    A trafik-gate pedig hűen tükrözi a mélymagyar kormányod lelkületét.

  • Gabec

    Honnan szalajtottak téged, te szerencsétlen tudatlan.

    Na mindegy.

    Magyarországnak ma maffiakormánya van – minden intézkedésük bizonyíték erre.

    A hozzád hasonlóan tudatlan 2/3. valóban megválasztotta ezt a maffiát, de az vissza élt a felhatalmazással.

    Egyre inkább visszaél, már a látszatra se ad: egészségügyi hivatkozással (a nikotin árt), államosít, majd a legközelebbi holdudvarnak adja ki a concessiót – egy sereg ebből élő egyszerű kisvállalkozót földönfutóvá téve, a klientúrának utólag háromszoros hasznot garantálva.

    Három és fél millió dohányos van Mo-on.

    Azok most kurva pipák, és akkor finoman fogalmaztam.

    Az ilyen cinikus erőfitogtatásba bele szoktak bukni – és mivel a vezér elmebeteg, és úgy viselkedik, mintha az övé lenne az ország (mint az afrikai diktátorok, bele is fog bukni: Bokassa császár, vagy a Fülöp -szigeteken a Marcos, vagy a Kadhafi) – lehetne sorolni a diktátorokat akár mifelénk is: na: mi lett a sorsuk???

  • „mig a kovetkezo valasztasokon ezt a dontest a nepfelseg meg nem valtoztatja, ez marad. Marad akkor is, ha a fejetek tetejere is alltok! ”

    És minél rosszabb, annál jobb. Régi fideszes mondás.

    És most itt egyre rosszabb minden, épp ennek a maffiakormánynak a működése eredményeképpen.

    Majd hamarosan megírjuk, hogyan válnak a száz és ezer milliárdok magánvagyonokká.

    És az is kiderül, hogy míg az ország népe jelentősen elszegényedett, ezzel egyenes arányban hogy lett az ország leggazdagabb embere a főmaffiózó.

  • Hát majd minden kiderül,de bizonyíték kell,ezt írtam!
    Aztán Kopácsi a királyság és a királynő így helyes ly-al
    nem következetesen „j”vel,ha már magyarul írunk….
    Judith Noszticzius biztosan nem magyar mert legtöbbször
    érthetetlen mondatokat ír(a tartalomról már ne is beszéljünk…)de akkor miért töri magát?

  • Hadd javasoljam az alábbiakat átgondolásra..
    Néhány dolgot helyrerak..
    http://444.hu/2013/04/30/titkos-haboru-dul-budapest-es-brusszel-kozott/

  • Nagytudasu ombre!

    Az igazsag az, hogy mikor elolvastam hozzam cimzett valaszodat egy percig csak pislogtam aztan megfogalmazodott bennem egy erzes. Amig olyan panelprolik akarnak magyarorszagon rendszert valtani mint te, addig nincs semmi gond.

  • antifülke!

    :))))) Tartok tole, hogy a demokracia fogalmarol neked nincs fogalmad… mindattol fuggetlenul eppn a te fajtadnak talaltak ki! Mellesleg megjegyzendo: eppen a demokracia letjogosultsagat es ertelmet kerdojelezi meg az a teny, hogy egy „ombre” vagy egy „antifülke” szavazata is annyit er, mint mondjuk egy Bogar Laszlo szavazata…. ez a teny mar onmagaban is egy intellektualis harakiri!

  • Boda Marcsi. Olvasson több Rejtő Jenőt. Persze titokban, mert zsidó volt. De ezt megoldották a jobboldaliak, már nem gond. Tudok kölcsönadni, két teljes összkiadásom van. Nagyon jól elfér Dosztojevszkij és Zola mellett.
    Ha megérti Rejtőt, nem fogja zavarni a „kiráj”. Hiszen tudni fogja miről van szó!
    Egy kérésem még lenne. Ne osztályozzon itt, hogy ki a magyar. Nincs se felkészültsége, se joga belelátni más lelkébe.

  • Hát ez igaz,hogy itt sokaknak nincs se felkészültsége(szerkesztők?,hozzászólók..) se joga belelátni mások lelkébe,de ne is próbáljanak olyanok, akiknek se lelkük
    se erkölcsük,se stílusuk, se semmijük …..nincs,én ilyen reménytelen ügyre nem is vállalkoznék!
    Aztán soha nem osztályoztam a könyveket az író származása,
    vallása szerint,a tartalom,a mondanivaló és az olvasmányosság számított,már megint kitört az idétlen üldözési mániájuk egyeseknek…….Szánalmasak!!!!

  • Gabec
    Igazad van,nekünk a demokráciát találták ki, neked és a fajtádnak meg az autokráciát.

  • Kedves Boda Marcsi: Lelke mindenkinek van. Erkölcsről már nehezebb beszélni, hiszen erkölcsösnek nevezhetjük azt, aki lenézi a másikat? Ez bonyolult kérdés. Nincs üldözési mániám, már jeleztem máshol, 24 órás orvosi felügyelet alatt állok. Teljesen tiszta az agyam. Szánalmas soha nem voltam, és igyekszem nem az lenni. Ha csak azért nem, mert elüldöztek hazámból az erkölcs bajnokai. De ezzel is jól jártam, sorsom nagyságrenddel jobb lett. Milyen felkészültség kell egy hozzászóláshoz? Aki leélt az élet akadémiáján 40-50 évet, az kijárta az iskolát. Hozzászólhat. De a hat éves is, mert ez a demokrácia. Azt elhiszem, hogy Ön nem nézi az írók vallását. De védi azokat, aki nézi. És ez nem erkölcsös. Tehát ne tessék más erkölcsét kritizálni.

  • Kedves Boda Marcsi! Azt tudja, hogy az erkölcsös jobboldal Bartók Bélát hazaárulónak kiálltotta ki? Wass Albertet meg nagy hazafinak. Aki ilyen erkölcsöket véd, annak nincs joga ítélkezni!

  • Kopácsi Judith

    Boda, csak hohy tudd magadat mihez tartani.

    Amit Gelbergóciáról tudni kell:
    A Gelbergóc kirájságot nem ok nélkül írjuk pontos j-vel. Tudunk helyesen írni, még akkor is, ha a látszat mást mutat.
    Gelbergóciában demokratikus abszolutizmus az államforma és alkotmányosan rögzített, hogy tilos a munka. Az államnak jól működő és rugalmas alkotmány,- és jogrendszere van, amely percről percre változhat az igényeknek megfelelően. Vitatott esetekben bármikor hivatkozni lehet olyan a Kirájnő által hitelesített törvénycikkelyekre, amit a Kirájnő nem is ismer. Gelbergócia kirájságban bárkit bármikor és bármivel meg lehet vádolni a diplomáciai nyelvezetben használt kifejezések felhasználásával, kizárólag önözve, esetleg magázva vagy kegyedezve. Egyébiránt a tegeződés az elfogadott a normál társalgások során. A hejesirást senki sem veszi komojan, habár szabájaival a nagy többség tisztában van. Valami oknál fogva azonban kialakult az a szokás, hogy szándékosan ejtünk helyesirási hibákat. Így írni többeknek nagyon nehéz. A Kirájnő – Isten óvja – nem nevezhet ki senkit, semminek, mert az munka lenne, ezért a kinevezéseket az állampolgárok oldják meg, maguk gondoskodnak a rangról, címről és az ezzel járó fizetésről, melynek hiányát időként felróják a Kirájnőnek, de ezt ő bölcsen figyelmen kivűl hagyja.
    A rangokhoz címerek is járnak, amelyeket a tagok kívánságára Pistuka a kirájság, horgásza, halásza, madarásza, stb… készít el. A kirájságnak saját pénzneme is van, amit Gelbergóc petáknak neveznek és jegyzik valamelyik tőzsdén, csak már elfelejtettük, hogy melyiken.

  • A fenti irás a magyarság temetésén elmondható gyászbeszéd.Sajnos igaz az irás minden állitása.De még sajnosabb,hogy az országban élő „értelmiség?” jelentős része ezt nem látja.Sőt tapsolással aszisztál hazánk tönkretételéhez.Igy mutatva példát azok számára,akik eddig feltekintettek az értelmiségre.Ez az „értelmiségi” népesség,majd akkor döbben meg,amikor az országból való kiutazását csak VIZUMMAL teheti meg,mert Magyarország,ha kikerül az uniobol ismét vasfüggöny mögé lesz zárva.

  • Gabec
    2013 április 29
    5:31 du.
    Gabec!
    A külföld sem, és az ellenzék sem, de mégcsak az ideirogatók sem magyarországot, hanem a jelenlegi kormányt támadják. Joggal. Hogy ez itt nem a Fórumportál? Az bizony igaz. Itt nincs egy kataton kazár Kozár, aki kizár, ha nem hajolsz meg naponta ötször Felcsút felé fordulva.
    Veled kapcsolatban számomra az a legbőszítőbb, hogy magad is gazdasági, szolgáltató cég vezetőjeként, egy demokratikus országban élve, egyszerűen nem veszed figyelembe a tényeket.
    Három év rémkormányzása után, ahol még a második Gyurcsány kormányt is sikerült alulmúlni, te még mindíg a New York- TelAviv-Budapest tengelyt mantrázod, a negyvenezer éves sumér, vagy Párthus múltat, az Istváni örökséget, Szentkoronát, vallást, erkölcsöt, ilyeneket.
    Nem akarod elismerni, hogy lopnak. Hogy sokkal pofátlanabbul, szemtelenebbül és mohóbban, mint bármelyik eddigi kormánypárt tette azt. A szocialisták is, a konzervatívok is (MDF), de még az első Orbán kormány alatt sem volt ekkora a nyiltszíni tolvajkodás, a harácsolás, a korrupció, és a protekcionizmus.
    Eddig legább néha a saját kezükre ütöttek.
    Mára nincsenek fékek, nincs visszatartó erő, csak piros-fehér-zöld lózungokba csomagolt semmitmondó közhelyek. Fülkeforradalom, szabadságharc, elnyomás elleni nemzeti kiállás..
    Nemzeti..
    Ez a másik kedvencem..Lassan a templomok bejáratán is ott lesz a tábla: Nemzeti Fohászati Művek.
    Szal, suba-subaru, cafkára nemértelek.
    (pontosabban, néha félek attól, hogy megértelek. Nem téged, hanem azt, amit képviselsz.)

  • Ille István

    gabec, hun a 3,14csába rejtekeztél eddig? hülyeséged üdítő változatosság bodáékhoz képest 🙂

  • Ille István

    falusi
    2013 május 2
    11:05 de.
    „Veled kapcsolatban számomra az a legbőszítőbb, hogy magad is gazdasági, szolgáltató cég vezetőjeként, egy demokratikus országban élve, egyszerűen nem veszed figyelembe a tényeket.”

    ez most komoly? ez az izé egy demokratikus országban él? cégvezető? emberek, meneküljetek onnan!

  • -Ismét valamiben elsők vagyunk, elvtársak!-nézett körül elégedetten a baromfiudvarban Orbán, a Gazda eddig kedvenc kiskakasa. -Ha így folytatjuk, végképp elbizonytalanítjuk a még normális udvarlakókat ill. a gazdát:az előbbiek nem fogják tudni, mi a helyzet és mit tehetnek, míg utóbbi nem fogja tudni, hogyan közelítsen felém.. Ellenségesen fogom fogadni vagy barátáságosan? És ha kinyújtja esetleg a kezét, akkor majd hangosan fogok rikácsolni, mire Burkus, a jó öreg házőrző egyből iderohan ls riadóztatja híveimet, a tyúkokat, akik még a születésnapomra is titokban szervezkednek az interneten valamint a rezsi-és imádságügyi népbiztosomat, aki majd megmutatja a szenvedő szárnyasoknak, hogy mennyivel is csökkentettük szenvedéseiket(hiszen nem kell figyelniük, milyen görbóletű tojásokat tojjanak) ill. a nagy szárnyas imádságtól olyan kakofónia fog keletkezni, hogy még a Jóisten sem ismeri ki magát a helyzetben… csak én.. de hát ez nem is csoda..

  • gelbergócisztán

    http://www.nepszava.com/2013/05/velemeny/bujak-attila-baratok-kozt.html miert is remenykedne egy ERTELMES baloldali abban hogy egy LIBATOLVAJ nyerhet orban ellen ? a magyar ember NEM hulye „kedves” baloldali szavazok !

  • gelbergócisztán
    2013 május 3
    6:36 de.
    a magyar ember tényleg nem hülye – amit magáról nem igazán lehet elmondani 🙂 no, nem okvetlenül az elemállapotára céloztam 😀
    amúgy ki is lenne libatolvaj? csak idézze ide a vonatkozó ítéletet, és máris igazat adok magának. mondom, ítéletet, és nem süket fideszes dumát!
    nem az első eset, hogy konkrétumot kérek magától, de valahogy mindig elmarad. szalajt már a memóriája, fiam?

  • falusi!

    Oreg cimbora! Ha a cegemet nyolc even keresztul ugy vezetik, hogy az ugy moralisan, mint financialisan a beka segge ala kerul, akkor en azt nem ugy fogom elkezdeni rendbetenni, hogy megbizhatatlan, levitezlett befektetoket es vezetoket alkalmazok. Vissza a kalyhahoz… Felmerem az ingo es ingatlan allomanyt, ujraszervezem a munkaerot, a torvenyeket vasszigorral betartatom, ha kell ujakat hozok. Visszaszoritom a koltsegeket es minden beruhazas, beszerzes egy szigoru szuron keresztul kerulhet vsak engedelyezesre. Addig amig a felhalmozott adossag nem kerul egy menedzselheto szakaszba, drakoi torvenyekkel tartok be minden intekedest. Magyarorszagon ez tortenik. Ahhoz, hogy ezek a folyamatok beerjenek ido kell es minel kevesebb kibic, akik csak a sajat pevsenyejuket sutogetnek es nyaklo nelkul rabolnak az orszagot….
    Igazad van, hogy sokan lopnak, sok a csokos es az orszag moralisan meg nagyon tavol van attol, hogy erre buszkek lehessunk. De ha emlekszel, ez negy eve sem volt jobb, sot rosszabb…. Amiben en ezt a kormanyt dontoen jobbanak latom az az, hogy Magyarorszag erdekei mar szerepelnek a fontossagi listan. Ismersz, nem vagyok FIDESZ-es. Magyar vagyok es Magyarorszag es a Nemzet erdekeit tartom szem elott. Akik ezt kormanyzati szinten is teszik, azokat en tamogatom a magam egyszeru modjan.

  • falusi!

    🙂 Ha kitelik a becsuleted mint „ujsagiro” (is)jelentkezz! Elni mindekinek kell…:)

  • Hm… az elozo az Ille Pistanak cimeztetett, nem oreg baratomnak falusinak!

  • Ille István
    2013 május 2
    1:42 du.
    Ráadásul határozottan jó, elismert vezető. Világpolgár, és van humora.
    Alig néhány dologban koczka csak, de én már megszoktam.
    mint „haver” határozottan jó fej.
    Tomén, nehéz elhinni, de tényleg az..
    🙂

  • Kopácsi Judith
    2013 május 2
    10:01 de.
    T. Kirájnő ! (Úgy is, mint pallosjoggal rendelkező.)

    A már három napja elfojó hó valamejik napján irottam levelem kéredzkedésileg. A fojamodvány a kirájság bevándorlási feltélei után vót érdeklődésileg megcifrázva, + .-os utánjárási lehetőségeket javallott megtekintésre.
    Nemtom, hogy a cybertérben bujkálló kommonista eltársak ármánya-é, hogy esetlegesen nemérkezett meg címileg a postagalamb, vagy csak eccerűen bűr és ratikusak az ottani törvények, oszt válaszilag hajaznak a hónaposretek kipirosodásának bijológijai stoppergyára, szal nemtom.
    Mivel tomén, hogy az elmútt háborúk okozta lelki sérülések nemmindíg tapaszolhatók fröccsel, vagy házipálinkákkal, 6’t ezúton próbállok 6 6ós prokcióra szeret tenni kirájnéjilag.
    Maradok lent, mint fent, Kirájné asszony kegyelemtől sem mentes ítéletére várakozva- (már vagy három üveg Glenfiddich-nek annyi azóta, szal nem igazán gazdaságos nekem a várakozás,) kézcsókok, meg rézfúvósok ( fanfárral nem lehet sramlit..)hangjai mellett kivárok:
    Egy falusi plebejus.

  • llanfair!
    Engem és másokat is értek atrocitások,sajnos már általános iskolás koromban: osztályfőnöki órán a „vonalas” kedves (antipedagógus,szemét…)
    tanitó néni megkérdezte ki hiszi az Istent,ki jár hittanra?
    Én meg egy pár kis hülye, akit otthon nem okítottak ki…(Többen voltak vallásos gyerekek természetesen))
    felálltunk,na ettől kezdve rossz jegyeket kaptam sorozatban
    bárhogy is igyekeztem.Aztán a „kedves” tanítónéni a névnapján nem fogadta el tőlem a virágot……ez már sok volt bőgve mentem haza….Apámnak itt betelt a pohár, bement az igazgatóhoz
    és kiverte a balhét……aki annak ellenére,hogy kommunista
    volt nagyon begurult és helyre tette a tanárnőt…
    Persze meggyőződéses baloldali volt (nem érdek….)és alapvetően igazságos.Ez az 50-es években volt ami sok dolgot megmagyaráz,azt is például,hogy akár jobb akár baloldali nézetű valaki minden korban és körülmény között
    tisztelheti a más nézeteket vallókat,ettől nem lesz kevesebb és ezt sokaknak meg kellene tanulniuk!
    A szélsőségesség egyik oldalon sem helyes és csak indulatokat,gyűlölködést vált ki!

  • Kedves ..sztán! Érdekes, hogy mostanában mindenféle sztánok a Kedves vezető kedvencei… Na, mindegy. Csak szeretném figyelmeztetni, hogy ez a brossúra már jó ideje lejárt.. Ugyanis Bajnai több pert is megnyert ez ügyben.. Gondolom Önt is szívesen beperelné és mivel Ön egy gazdag unatkozó senki, ezért, örömmel venné , ha Ön is fizetne neki egy kis kártérítést.. (Én örülnék neki, mert ez a fajta sunyi, aljas karaktergyilkolászás hozta meg a Feed Ass-nek a sikert és a mai napig sem tud leállni vele)… Ön egy aljas, undorító, sunyi valaki, aki dirket hazugságokat terjeszt egy embertárásáról.
    2. A magyar ember sajnos hülye. Egyrészt azért, mert bevette Orbán hazugságait, másrészt , mert még mindig tűri, hogy ez a NŐELLENES,MUTYIZÓS,HAZAÁRUKÓ banda regnáljon..

    J

  • Boda Marcsi: Én a 60-as években jártam általánosba. Miután barátaim ministráltak, ezért oda csapodtam. Gyakorlatilag az ottani kántor cserkészcsapatot csinált belőlünk. Háromszor ült érte. De nekem mint gyereknek soha semmi hátrányom nem volt ebből, csak előnyöm. Az iskolában hittanóra volt, amit a helyi pap tartott. Ebből és az Ön történetéből az vonható le, hogy mind a két oldalon vannak okos emberek, és hülyék. Vagy csak gyávák? De az Orbán kormány nem jobboldali kormány. És sajnos miután engedte és erősítette a szélsőségeseket, én náciba hajló fasiszta kormánynak nevezném. Az erkölcsösségükről nem beszélhetünk, mert nincs. Nincs mit tisztellni bennük. Sajnos. Elhiszem, hogy valaki utálja a „kommunistákat”.
    De ezért megvakulni és megsüketülni nem szabad. Én elhiszem, hogy Ön egy becsületes jobboldali ember. De akkor miért nem látja, hogy az Orbán – Semjén tengely egyszerűen csak képmutató lelkiismeretlen tolvaj banda. Semmi közük a jobboldalisághoz.

  • Kedves Mindenki!
    Miután csodálatos lakhelyemen mindenhol birkákat tartanak, sikerült már sok birkával „beszélnem”. Állíthatom, egyik sem szavazott a Fideszre. Ebből kiderül, a birka egy okos állat. Kérem a bántásukat befejezni!

  • Ille István

    falusi
    2013 május 3
    1:52 du.
    hát, ha a pimaszságát és lenéző gúnyát te humornak nevezed…
    ha nekem ilyen „haverjaim” lennének, ellenségekre már nem is lenne szükségem.
    nekem viszont nincs kockákra szükségem. pláne nem olyanra, amit ő maga dob el, majd, mikor lapjára fordul, ráfesti a hat pöttyöt, és kijelenti: nyertem!

  • gelbergócisztán

    Ille…..fizetett a libakert bajnai ? …nem….nem fizetett….ez lopas , lopta a libakat

  • gelbergócisztán

    journalist,,,fizettek a libakert ? …nem fizettek…aki nem fizet a libakert de elveszi az lop

  • gelbergócisztán

    miota es hol lehet fizetes nelkul tobb tizezer libat elvenni es utana miniszterelnoknek lenni ?

  • Ille Istvan!

    Te csodas… tehat a lenezo pimasz humor csak akkor jo ha toled jon? Szokjad kiscsako… Vagy vegyel vissza az arcodbol a cseppnyit. Ha nem lehetek a haverod, azt majd valahogy kibirom… szerintem. Persze lehet, hogy a kardomba dolok a csalodottsagtol!
    Tudod a falusi mitol qualitas? Megmondom. Birja a zrikat, a zrikaja stilusos. Felkeszult, intelligensen ervel. Vele vitatkozni elmeny es vele szemben meg vesziteni sem rossz, mert a O is tud vesziteni. Ertjuk egymast kedves Pista? Ja es az en olmos kockaimtol nem kell tartanod. Ki mint el ugy itel? Velem egyszeru a kep. Amit latsz, azt kapod… kedves Pista.

  • Kedves Falusi!
    Én és mások többször tényekkel támasztottam alá a hozzászólásom(erre nem reagáltak!),persze volt olyan is amikor a mások észrevételeihez(ami nem volt tényekkel alátámasztva)megírtam
    a véleményem,gondolom ehhez bárkinek joga van.Aztán amikor
    cáfolhatatlan tényeket írtam arra nem tudtak sokan csak sértésekkel válaszolni.
    Mint említette csak egy hónapja olvassa a lapot,én sokkal régebben,így sajnos tudom,hogy sokszor megalapozatlan,gyűlölködő írások jelentek meg,volt aki el
    is tűnt az oldalról,mert olyan valótlanságokat állított amihez nem is kellett nagyon utána nézni,mert még a kisemberek is tudták,hogy nem igaz.(Szemenyei-Kiss Tamás
    valótlanságot közölt a nyugdíjemelésről,amit már meg is kaptunk….)ez csak egy példa de több is volt….
    Aztán az nem bűn, ha valaki esetleg szubjektív bizonyos
    dolgokban világnézete, vallása vagy pártszimpátiája miatt,de az már igen,hogy a baloldal,különösen ezen a fórumon egyenesen provokál és nem tart tiszteletben másokat!
    A múlt sérelmei miatt is csak azok várhatnak együttérzést,
    akik elismerik a másik oldal sérelmeit is.
    Aztán aki a hazáját szereti akár itthon, akár kint él az
    ne ártson az itthon élőknek.
    Most sem „kerek” a világ,de majd a választásokon az emberek döntenek,gyűlölködéssel, hamis vádakkal csak gyengíti a választási esélyeit a baloldal!
    Az sem igaz,hogy minden keresztény náci ill. nyilas,mint az sem,hogy minden zsidó cionista,hazaáruló.

  • Boda Marcsi
    2013 május 5
    3:34 du.
    Kedves Marcsi.
    Nem vonom kétségbe, hogy amit írt, az úgy is van.
    Mint említettem, nem vagyok régi „tagja” ennek a közösségnek, így abból következtetek, ami az elmúlt rövid időben elémkerült.
    Ám azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a sok apró, sértő szurka-piszka egy idő után valóban ellenszenvessé teszi azt, aki már másra sem képes. Ami engem illet, az ilyesmit én úgy szoktam megoldani, hogy vagy humorral válaszolok, vagy sehogy.
    Amit alapvetően nemértek az az, hogy azok, akik ennek az oldalnak a szellemiségével, az írások minőségével és témafelvetésével nem értenek egyet, azok minek olvassák? Vitázni mindennel lehet, csak nem mindegy, hogy azt hogyan tesszük.
    Hadd hozzam példának Figyelőt. Vagy tízegynéhány éve vitatkozunk szinte mindenen, alig van olyan, amiről ugyanaz lenne a véleméntünk, de legjobb tudásom szerint még soha nem sértettem meg sem emberségében, sem női mivoltában.
    Már nem emléxem, hogy melyik német politikus mondta az ottani Parlamentben egyszer, mikor az ellenzék vezetőjét nemtelenül támadták, hogy -nem szó szerinti idézet- szinte egyetlen szavával sem értek egyet a képviselőtársamnak, de ha kell, az életemet adom azért, hogy a véleményét elmondhassa..
    Valahogy így. Nem kell egyetérteni mindennel, mindenkivel, de az nem azt jelenti, hogy meghallgatni, végiggondolni sem kell, vagy érdemes.

  • Ille István

    Gabec
    2013 május 5
    9:49 de.
    kössz, picinyem, de egész jól elvagyok az arcom nagyságával.
    ami a haverságot illeti: ezt, ugye, maga se gondolta komolyan. de, ha már a kardjába dől, az legyen mindjárt mérgezett is. jobb, ha tutira megy.
    amit maga zrikának nevez, az nem más, mint ostoba személyeskedés, ugyanis egyetlen megjegyzést sem tett írásaim tartalmával kapcsolatban, csak felbukkanása óta ekézett. ezt ugye, még maga se nevezi vitának?
    nem, fiam, magának a kockái nem ólmozottak, csak sima, érték nélküli, üres kockák. bármelyik oldalára fekszik el, ráfesti a 6-ot, és kijelenti: nyertem!
    megértem. szövegértésben nem éppen nyerő, de hát, nem is csoda, a mai magyar írásbeli egyik tétele: szövegértés!
    code page 852. addig, fiam, odaáll szépen az oldalvonal mellé, és onnan kiabál be a pályára. nem játszik együtt a nagyfiúkkal, kiabál.
    értjük egymást?

  • Ille István

    gelbergócisztán
    2013 május 4
    2:05 du.
    ne komolytalankodjon! ellopta volna? sőt, maga értékesítette azokat? miért nem tett feljelentést? állampolgári kötelessége!
    nem megy ez magának, fiam, csak kavarja a szart, pedig ki is merhetné!

  • Ille Pista!

    Jo hir, hogy meg vagy elegedve az arcod nagysagaval kedves Pista, bar megsebzett hiusagod ugy latom inkabb diktalja nalad a tempot! Na sebaj… te mint ezen oldalak „neheztuzersege” legalabb a helyedre kerultel egy kicsit. Szal szerenyebben kiscsako, mert nem kell neked mindenkivel emberkedned es eljatszanod a non plus ultrat!

  • Antifülke!
    Csak pontosítani szeretnék:az államadósság,munkanélküliség nem nőtt!!!!
    Persze ennek ellenére sosem állítottam,hogy most minden
    „kerek”!!!

  • Kedves Falusi!
    A lapot régóta olvasom,annak ellenére,hogy sok dologgal
    nem értek egyet,de úgy gondolom mindenkinek joga van olvasni
    és esetleg véleményt nyilvánítani(sajnos sokszor ellenvéleményt és egyre többen vagyunk!)
    Akik ebben az országban élünk igenis kíváncsiak vagyunk az
    ellenzék álláspontjára és jogunk van a TÉNYEK!!!alapján
    ha kell azokat megcáfolni a magyarok érdekében és ezzel
    nem vagyunk (legalábbis én nem!)elfogultak ezzel a kormánnyal és nem vagyok se rasszista,se nyilas stb.
    Ha hamis vádakkal sikerül a kinti baloldalnak az országnak
    ártani azt minden kisember megérzi akár bal akár jobboldali,ezt kellene megérteni sokaknak!!!Aztán akár tetszik akár nem ez a kormány 2/3-dal legálisan győzött,és jelenleg a baloldalon egyetlen párt vagy tömörülés sem képes „csábítóbbat”meggyőzőbbet,jobbat felmutatni,mert egymással sem tudnak megegyezni,valamint
    a múltjuk miatt, amik tények.
    A közvélemény kutatás szerint (minden intézet!!!)
    a hibái ellenére még mindig a FIDESZ vezet!
    Ez van,majd az emberek eldöntik 2014-ben,hogy többségében
    kire szavaznak!Jó lenne ha törvényes választások lennének,de akik gyűlöletre,polgárháborúra „építenek”…
    azok vesztesek lesznek.Ezt kellene megérteni az ellenzéknek,mert ezzel a módszerrel több saját régi szimpatizánst is elriasztanak,és erősítik a szélsőséges
    pártokat.
    Ledöbbentett,hogy több volt MSZP-SZDSZ-es ismerősöm(utóbbi eltűnt nem véletlenül,,,,,,most kezd éledezni Fodor Gáborral az élen)egyenesen a JOBBIK-ot élteti.Nem semmi és elgondolkoztató.

  • Ombre és mások!
    Brüsszel nem egyenlő Európával…….!(Egyre inkább…)
    Szerencsére Európában,Amerikában (és főleg Kanadában!)is
    vannak akik tárgyilagosabban,tényszerűbben és nem elferdítve
    látják a magyar valóságot!

  • Boda Marcsi: Például? Vagy egyszerűen messziről minden szebbnek látszik?

  • Ille István

    Gabec
    2013 május 6
    12:31 du.
    ezzel a hízelgéssel nálam nem sokra megy 😛
    amúgy az arcom méretéhez: nagy fejhez nagy arc dukál 😀
    a helyemet meg, már megbocsásson, nem a maga fajta niemandok fogják meghatározni, de azért csak próbálkozzon.
    a szerénységem meg közismert, azon maga se tud javítani. ami az emberkedést illeti, nézzen már körül: a maguk oldalán hol lát itt maga olyat, akivel érdemes lenne? 😀
    szóval, szeretném felhívni a maga esetében is az összefüggést s sün, meg a dauer közt. kevés, ugye? na, ez a kevés elgondolkodtathatná személyével kapcsolatban.

    ja, és code page 852. gondolja, képes rá, vagy segítsek?

  • Ille Istvan!

    Stilusod szepen pallerozodik, megerdemelsz egy dicseretet Pista.

    Ui: haggyad manaszt a code page 852-t te Pista! Nem fogom a klavimat osszeragaszgatni mindenfele bigyokkal, meg a te kedvedert sem, bar nagy volt a kisertes bennem, hogy imponaljak neked:). Feltetelezem, hogy az itt vitezkedo olvtarsaknak van annyi agya, hogy relative hamar ra tud allni az ekezetek hianyara…. ha nem, hat ecceruen ignoraljon.

  • Gabec: Erre van egy jó megoldás. Van egy „occo” laptopom, amit erre használok. A vírusok miatt is jó megoldás. De igen, van annyi agyunk. (Azért mert nem gyújtunk fel székházakat, még tudunk gondolkodni). Csak kényelmetlen, és szándékosan nem csinálok olyat,ami másnak kényelmetlen.

  • Boda Marcsi
    2013 május 6
    1:57 du.

    Kedves Marcsi.
    Semmi gond az információ-igénnyel, sőt. Ahhoz, hogy tisztább képet kapjon az ember, ismerni kell minden oldaláról a kérdést is, a válaszokat is.
    Sok mindenben igaza van, ami az emberek hozzáállását, a Fidesz támogatottságát, vagy a jelenlegi ellenzék elutasítottságát illeti.
    Amiben nem értek egyet az az, hogy ön a „kinti baloldalt” hibáztatja, illetve vádolja azzal, hogy az országnak akar árteni.
    Kedves Marcsi.
    Higyje el, kívülről tisztábban lehet látni a dolgokat, mert nincs közvetlen érintettség, nem befolyásolják a véleményalkotást a napi kényszerűségek.
    A külföldön élő magyarok nem az országot támadják szerintem, hanem a jelenlegi kormány intézkedéseit, lex-törvényeit, a fejetlen, logikátlan kapkodását, a demokratikus államokban kötelező fékek és ellensúlyok központosítását, illetve azok jogállami lehetőségeinek a korlátozását. Nem kell ahhoz baloldalinak lenni, hogy valaki megértse, egy hat órás vonatút alatt megírt Alaptörvény nem hasonlítható össze minőségileg egy olyannal, mint pl. a kilencvenenes évben elfogadott Alkotmány, ahol alkotmányjogászaink nemzetközi alkotmányjogászokat is bevonva tizennégy hónapug dolgoztak azon, hogy minden igénynek megfelelő legyen.
    Ezt az új akármit már négyszer módosították, pedig állítólag „kőbevésettnek” szánták..
    Nincs nekem semmi gondom elismerni azt, hogy a FIDESZ-KDNP legálisan, választások űtján töltö be jelenleg a kormányhivatalokat. Azzal sincs, hogy a statisztika szerint még mindíg az őket választók vannak többségben azok közül, akik hajlandóak is szavazni.
    Ám hadd kérdezzem meg, nem az lenne-e egy demokráciában a többség feladata, hogy óvja és biztosítsa a kisebbségek jogait is? Hogy olyan életteret teremtsen, ahol lehetőség szerint mindenki megtalálhatja a boldogulását? Hogy érzi magát az a bíró, aki negyvenéves gyakorlattal már nem dönthet, akiknek felülírják nembíró politikusok a döntéseit bűnügyekben? Az a diák, aki anyagi lehetőségei híjján ki lett zárva a továbbtanulásból, az a bányász, aki megrokkant a földalatti munkában, de most munkaklpesnek lett minősítve, pedig bottal jár, az a cukor, tüdő, vagy szívbeteg egykori tűzoltó, rendőr, katona, akik úgy vállaltak egy veszélyes, ám a társadalom számára roppant fontos munkát, hogy nemtudták, talán marad-e bennük annyi energia a nyugdíjazásukkor, hogy még élvezhessék egy kicsit a békés, nyugodt öregkort? Azok a kisvállakozók, akiknek az adók, a megkötések, az egyéb terhek lehetetlenné teszik a túlélést? Azok, akik harminc-negyven éveket lehúztak gyári munkásként, bolti eladókként, és már öregek, fáradtak ahhoz, hogy újra beüljenek 55-6O évesen az iskolapadokba? Amikor a közmunkával -ha van- megkeresett fizetésből nemhogy egy családot, de még önmagát sem tudja fenntartani?
    Amikor a polgár naponta szembesül a prominensek korrupcióival, amikor százmilliárdosra tehető néhányszáz politikus éves jövedelme, amikor arcába kapja a negyvenévet kubikusként ledolgozó nyírségi cigány, hogy annyit ér amennyie van? Akinek a gyerekeinek, unokáinak már lehetősége sincs arra, hogy beilleszkedjen, mert lopnia, rabolnia, bűnöznie kell ahhoz, hogy legyen sóra, kenyérre, meg melegvízre? Azok a szellemi óriások, akik világhírnévre tettek szert, akiknek a felmenői is már többszáz éve élnek az országban, de most egyik napról a másikra „idegenszívűek”, magyarellenesek” lettek, „tifajtátok” meg „mifajtánkként” vannak aposztrofálva?
    Miért van az, hogy a fél világ nemért egyet a jelenlegi kormány indézkedéseivel? A fél világ kommunista lenne?
    Milyen furcsán hangzik ez azoknak a szájából, akik maguk is az előző időszak kedvezményezettjei voltak.. Kilencvenben egyedül az SZDSZ kardoskodott amellett, hogy a szocialista kormányok egykori prominensei ne lehessenek politikai potentátok a továbbiakban. Minden egyes párt, aki részt vett a kerekasztal tárgyalásokon, ellene szavazott. Legutóbb az MSZP javasolta, hogy hozzák nyilvánosságra a titkosszolgálati aktákat. Melyik párt volt az, amelyik nem szavazta meg? Pedig kétharmaddal nem lett volna bonyolult.
    A politika mocskos, viszont vannak benne kötelező elemek, tiszteletkörök. ezeket mindenki meg kell, hogy
    fussa. Magyarországon esetleg elfogadottá vált az egymás anyázása, lehazugozása, vérgőzös ordibálás a Parlamentben, de a Lajtától nyugatra az ilyesmit nehezen tolerálják. Azt is, ha valaki az arcukba hazudik. azt meg főleg, ha valaki hülyének akarja nézni őket.
    A FIDESZ-nek minden lehetősége megvolt arra, hogy egy élhetőbb országot, egy stabilabb gazdaságot építsen, hogy egyenlő félként tárgyalhasson bárkivel, legyen az az EU, vagy az Egyesült Államok.
    nekünk Mohács kell..
    Hiszi, nem, rohadtul közel van. és ez nem néhányezer zsidó, vagy cigány bűne, hanem az elmúlt huszonhárom év politikai elitjéé.
    Tudom, nem lehet egy éjszaka uniformizált fejeket demokrácia-chipekkel ellátni, de mára már a józan paraszti ész is kuhalóban van. Ellenség kell, forradalmi hevület, bűnbak.
    Úgy fogunk járni, mint az a francia család, ahol vagy ötven, többmilliárdos örökség várományosa be lett zárva egy hatalmas terembe azzal, hogy az utolsó túlélőé lesz az örökség..
    Üdvözlöm.

  • Ilanfair!

    Orulok, hogy van egy laptopod… olvasvan gondoltamenetedet, legalabb nem kerulsz bortonbe!

  • Azért csak nem jár börtön, mert nem gyújtok fel székházakat.
    Már ott tartunk, hogy kötelező? Ne már!!!!! Vagy csak jobboldali rutin a fenyegetés?

  • Gabec
    2013 május 7
    12:29 du.
    bocsika, de ez egy szoftver. nem kell összeragasztani semmit, csak át kell kapcsolni. ha nem megy, hát nem megy.
    a stílusom minősítésére, már megbocsásson, teljesen alkalmatlan.

  • Szilágyi István

    Szia Ille István!
    Szilágyi István vagyok, egykor együtt dolgoztunk.
    Mi van veled, hogy vagy?
    Erre a honlapra teljesen véletlenül kerültem, de nagyon meglepett (és megörültem), hogy itt látlak. Hogyan kerültél ide? Írd meg kérlek.
    Jó egészséget és minden jót,
    Üdv:
    István

  • Llanfair

    Nem kotelezo felgyujtani semmit es valszeg akkor gyujtogatasert sem fognak lecsukni.. Kit fenyegetnek a jobboldalon? Mond kedves Llanfair, te egeszseges vagy? Nezesd meg magad, szerintem egy kialakuloban levo piromania lehet nalad a gond!

  • Gabec
    2013 május 10
    5:36 de.

    Olvasd ezt el, azt hittem Te írtad. Hagyjuk abba a beszélgetést, túl személyeskedővé vált. Erre nincs szükségem.

  • 🙂 so be it…