Nemzeti az együttműködés?

2013 május 10 10:03 de.59 hozzászólás

Remek szlogen volt.

Voltak sokan, akik be is dőltek neki, de hát nem véletlenül találták ki a Fidesz kétségkívül ügyes és tehetséges kommunikációs szakemberei.

De lehettek volna ők bármennyire is ügyesek, ha nem társul mellé három feltétel, melyek nélkül a szlogen önmagában üres és hatástalan maradt volna.

Az első feltétel a kommunikációs fegyelem.

Éveken keresztül röhigcsélt – még hatalomban – a mai ellenzék a papagáj-kommandón, ahelyett, hogy odafigyelt volna arra, hogy miért csinálja Orbán kommunikációs stábja azt, amit csinált.

Évek kellettek hozzá, míg észrevették, további évek, míg el is hitték, majd még néhány év ahhoz, hogy a bőrükön érezve keservesen megtapasztalják, hogy mennyire hatékony ez a mélységes emberismeretről tanúskodó, de tulajdonképpen roppant primitív módszer.

Illusztráció: tasz.hu

Illusztráció: tasz.hu

Ha megkérdezünk az utcán valakit, hogy ki a mindenkori magyar miniszterelnökök közül a hazudós, három ember közül kettő, de inkább két és fél azt mondja, hogy Gyurcsány, pedig – ha mélyebben belegondolunk – éppen Gyurcsány volt az egyetlen magyar politikus, aki fellépett a rendszerváltás óta folyó, permanens ígérgetés és hazudozás ellen.

Ám felhasználva egy – nem is a nyilvánosságnak szánt – beszédének kiragadott részletét, egy 1956-os Szabad Nép vezércikk parafrázisát – hazudtunk reggel, délben meg este – majdnem meggyilkolták őt politikailag.

Nem mással, csak azzal, hogy papagájként ismételték a nagyon rövid, nagyon egyszerű üzenetet: Gyurcsány hazudott, maga is beismerte.

Ami persze marhaság, de eljut Józsi bácsi szőrös füléig, fészket ver az agyában, és onnan kiverni aztán hólapáttal sem lehet.

Nincsenek hosszú körmondatok, nincs magyarázgatás, kijelentés van és a kijelentés sulykolása egészen addig, mígcsak Józsi bácsi agyában a Gyurcsány névhez nem társult elválaszthatatlanul a hazug ember fogalma, függetlenül az állítás igazságtartalmától.

No, persze ezt az üzenetet rengetegszer el kellett mondani a cél eléréséhez, de ezzel sem volt gond, ma sincs, mert a Fideszben kommunikációs fegyelem van, beintésre egyszerre mindenki ezt kezdi mantrázni, bármikor bárki megszólal, beleszövi a mondandójába az adott üzenetet, ezt harsogja a jobboldali rádió, ezt mantrázzák a jobboldali televíziók beszélő fejei, Orbántól a pártszékház portásáig mindenki.

Példa erre napjainkban a velejéig hazug és álságos, csak a gazdagoknak kedvező rezsicsökkentési szlogen, tessék megfigyelni – ha például szóba kerül a libasült, a fideszes politikus okvetlenül rámutat, hogy a szocialisták alatt a zemberek nem tudtak libasültet enni, mert nem futotta gázra.

Most, hála a Fidesz-kormány rezsicsökkentő politikájának, már akár két libát is meg lehet sütni, a mellét szalonnával spékelve, sütés közben gondosan locsolgatva a libazsírral, merthogy a rezsicsökkentésnek hála, abból is kétszer annyit lehet kisütni, mint az elmúlt nyolc évben bármikor.

Magyarember meg elájul a boldogságtól, elismerően bólogat – ez igen, ez aztán a nagyvonalúság – közben nem veszi észre, hogy már megint hülyének nézték, mint ahogy azt sem, hogy neki libára akkor fogja futni, ha majd Orbán kilencven fokban elforgatott matróztrikóban csillés lesz az újranyitott Zobák-aknán.

Merthogy ez a második feltétele annak, hogy működjön Orbán délibáb-világa, magyarember végtelen hiszékenysége, manipulálhatósága és – mondjuk ki nyíltan – mélységes ostobasága.

Orbán fata morganaja olyan, mint a viccben a sivatagi délibáb: a távolban paloták, pálmák, tavacskák,

dúskeblű hurik látszanak.

Amikor közelebb érsz, akkor eltűnik a palota, a pálmák, a dúskeblű hurik és kettesben maradsz egy tevével. (Most érkezett a hír: a tevék kikérik maguknak, hogy egy lapon említsék őket Viktorral…)

Az én népem hihetetlenül hiszékeny, a tetejében két dolgot felettébb imád: az egyik, mikor hazudnak neki, a másik meg, amikor félhet.

Magyarember úgy él a félelemben, mint hal a vízben, magától egy istennek se viselkedik ésszerűen, de ha retteghet akármitől is (nyilasok, ávó, orbánviktor) akkor elemében van, akkor azonnal elkezdi törni a fejét azon, hogy hogyan tudja kijátszani és túlélni a rendszert, majd ennek bekövetkezte után a nyelvét hozzáméri új urai fenekéhez.

Ha szükséges, még egy rőfnyit nyújt rajta, nehogy elégedetlen legyen vele a seggtulajdonos (segg tulajdonos? – ezzel a hejesírással mindig bajom van…)

Ennek érdekében – álcázva valódi törekvéseit, miszerint vigyük haza az országot csavaronként – vad nyalásba kezd, melynek következtében mára már sálra sincs szüksége, mert a nyelvét háromszor körbe tudja tekerni a nyakán.

A harmadik dolog, ami szükséges ahhoz, hogy a népbutítás hatékony legyen, az egy valós igény.

Nem azt írtam, hogy reális igény, hanem azt, hogy valós igény, mint faluban az antiszemitizmusra, mely ugyan nincs, de igény volna rá az egyszeri tanácselnök véleménye szerint.

Ez az igény jelen esetben egy illúzióra épül, a „szeressük egymást gyerekek” szép illúziójára, mert magyarember elméleti szinten képtelen elfogadni egy versenyre és versengésre épülő társadalom elképzelését.

Magyarember azt képzeli, hogy az optimális állapot az, amikor mindenki szereti egymást, kivéve a zsidókat és a cigányokat, és könnyes szemmel együtt búslakodik a nemzet sosemvolt nagysága és nemlétező hősies diadalainak ködbe vesző emléke felett.

Ezzel egyidejűleg persze végighúzza a parkolóban tízforintossal szomszédja vadonatúj autójának oldalát – biztosan összelopta a rávalót a rohadt – és megmérgezi a szomszédasszony macskáját, minek vernyákol erotikusan éjszaka, mikor meg neki még az asszony is hátatfordít, nemhogy Claudia Schiffer lihegné a fülébe Seherezádé me… me… mehhhh… mehet még!… meséit…

A mi hazánkban elméletileg mindenkinek egyformán kell gondolkodnia, egyazon Istent imádni, mindenki keblének családszeretettől kell duzzadni, persze egy-két pofon a legjobb asszonynak is kijár, már csak hogy tudja, hogy ki a főnök, a k*rva kölyöknek meg hetente kell, leessen egy-két saller, nem árt az neki! A Vezért is verte az apja, mint a répát, mégis milyen sokra vitte!

Szóval, ha valami kell a magyarnak, az leginkább a nemzeti együttműködés, melynek aktuális célját – menet közben váltogatva a repertoár egyes elemeit- egyszemélyben Viktor, a demokrata diktátor prezentálja folyamatosan.

Orbánt magyarembernek találták ki.

Meg kell azért jegyeznem, hogy a kifejezés – Nemzeti Együttműködés Rendszere – önmagában nem mond semmit.

Az együttműködést Bubu, az ősember találta fel, aki szolt Voninak meg Huzinak, hogy jöjjenek segíteni, mert egyedül nem tudja hazacipelni a mamutot.

Azóta millió és millió alkalommal szervezte meg valaki különféle emberek együttműködését különféle célok érdekében, melyek között volt ilyen is, meg olyan is, de olyan egy se volt, hogy valaki kiállt volna a tömeg elé és felszólította volna őket, hogy gyertek együttműködni!

Ez a mi országunk kivételével mindenütt halott vállalkozás lenne, mert mindenhol azonnal akadna legalább egy izgága, aki feltenné a kérdést: jó, de hát milyen cél elérése érdekében?

Nálunk ez egyszerű volt, a Vezér meghirdette az együttműködést, propagandagépezete elmantrázta ötvenmilliószor, hogy együttműködünk, aki meg nem, az hazaáruló, majd mindegyik együttműködőre ráadta a hámot, maga felült a bakra és odacserdített kettőt az igavonók közé, mire is azok azonnal boldogságban úsztak, mert már megint hülyére vették őket, félhetnek végre és bónuszként még azon is röhöghetnek, hogy a másik hátán csattant a karikás.

Hogy holnap esetleg az ő hátukon csattan?

Na és? Az még odébb van és megmondta a Vezér is, hogy a hídon akkor kell átmenni, mikor odaértünk.

 

 

 

Jómagam csak azon csodálkozom, hogy a demokratikus ellenzék mennyire képtelen a tanulásra, szervezetei külön-külön is, de együtt hatványozottan ostobán kommunikálnak – vagy nem is kommunikálnak.

Ha én valamelyik párt elnöke lennék, és már hónapok óta tartana ez az idióta rezsicsökkentési kampány, akkor kommunikációt irányító munkatársam csúnyájának vége már régen a mángorló hengerei közé lenne csippentve, én meg minden héten egy tekerésnyit javítanék a kreativitásukon.

Hogy menet közben valahol elhagyták kommunikációs felületeiket is, az már csak hab a tortán, megjegyzem, ezeket véletlenül elhagyni nem lehetett, ezeket tervszerűen tették tönkre vagy játszották át a jobboldalnak, erre bármikor képes lennék egy jólformált, résmentes kis összeesküvés-elméletet fabrikálni.

Hát, most itt tartunk – együttműködés létezik a Fidesz nagyágyúi és gazdáik között, szép példája volt ennek a forint árfolyamával való játék, mikor Szijjártó és Kósalali egy percre bedöntötték a forintot, kitermelve nyolcéves finanszírozásuk árát uzsorásaiknak, de ugyancsak magas szintű együttműködés folyt a Fradi csőcseléke és a puccsista vezér között, ahol egy felgyújtott televízió székház egy stadiont ért.

Mostmár csak az a kérdés, hogy az ellenzék mikor tanul meg együttműködni.

Ők könnyű helyzetben vannak, mert ha maguktól nem jut eszükbe cél, én tudok nekik azonnal javasolni egyet…

Fényes István

59 hozzászólás

  • miért? van híd?

  • „a hídon akkor kell átmenni, mikor odaértünk.”
    Persze arra nem gondol őfényessége, hogy azt a hidat valaki oda tervezte, azért hogy ő majd át tudjon menni másokkal együtt azon.
    Ha az a valaki nem tervezi meg, akkor ő most úszhatna.
    Ez a bon mot-ja is jól mutatja, mennyire rögtönöz mindenben, kivétel a nagy ország átalakítást. Azt bezzeg előre eltervezte minden lépését, az alkotmány kihajításától a külföldi szavazatokkal való manipulálásig mindent.

  • hát, szerintem ez nem NER, hanem NEP. hogy az mi? lehet utána nézni, a gugli a barátja.

    „A NEP elsődlegesen nem gazdaságpolitika volt, hanem politikai lépések egysége, amelynek célja a gazdasági folyamatokon keresztül a proletárdiktatúra védelmét célozta: parasztság semlegesítését és az árucsere megindítását (ezt szolgálta a vállalati gazdasági döntések jelentős decentralizációja is – ebben az időszakban a népgazdasági tervek legfeljebb jelzőszámok voltak[6]). A harmadik cél, az ipar helyreállítása a külföldi tőke bevonásával koncessziókon keresztül, a külföldi tőke bizalmatlansága miatt nem valósult meg.”

    nem ismerős ez egy kicsit? akár a mára is vonatkozhatna.
    különös tekintettel a simicska-féle nepmanokra.

  • Puchert János

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=644708
    jó lesz odafigyelni arra, hogy mit irtok Magyarországról KMH-ban mert ezek még képesek lesznek és kiutaznak Kanadába is és akkor lesz nemulass

  • Puchert János

    http://eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2013/05/10/A_szegedi_kemia-professzor_es_a_poennak_szant_fegyveres_zsido_erde
    figyeljünk csak amíg a CŐF egy vélhetőleg békés demonstrációval fenyeget a kémia professzor már fegyvereket emleget

  • Gratulálo uraim,azönök mocskolodása, megtananitott az önök gyülöletére. Jó munkát végeztek, valahogy igy született meg a terorizmus is.

  • fenyeske..hatha megnyuxol….1 perce mondta be a kossuth radio hogy orban ad nektek 80-150 ezer eurot auschwitzra…mas ugyse erdekel titeket csak a suska

  • olvasom az elmebeteg kuruc infot is es a szinten elmebeteg KMH-t is……..www.kuruc.info/r/26/26/111981/

  • Oh, azok a szép csaták az Indexen PuPu és a hiperszocdem Derek között 🙂 Hogy élveztem, néha még bele is szóltam a nagyok dolgába 🙂

  • Pár napja kinn voltam az Európa-napi megmozduláson, amit az ellenzék szervezett.

    A tömeg szép volt, azzal nem is volt semmi baj, aztán jöttek a felszólalások.

    Az MSZP rövid volt és legalább verbalice harcos. A DK harcos volt, de a felszólaló néha összezagyválta a mondatokat. Az E14 képviseletében felszólalt az aranyos Szelényi Zsuzsa, és tartott egy egyetemi doktori előadást. A tartalommal nem volt baj, de a hosszúsággal… hogy miért nem képesek megtanulni, hogy tömegrendezvényen röviden és ütősen kell szólni, fel nem foghatom.

    Aztán jött az LMP – de minek. Nem mondott semmit.

    Jött az új Liberális párt. Mondott valamit, de a rövid – ütős szinttől olyan messze volt, mint – hogy stílusos legyek – az égen szálló vadliba a Zobák-akna talpától.

    Hát így tud a mi drága ellenzékünk megnyilvánulni.

  • Kedves PuPu! Nagy tlsztelőd vagyok, most azonban nem értek veled egyet abban, hogy a „magyar ember ilyen, meg olyan”.
    Rossz a megközelités, szerintem. Annak idején, még a második világháború előtt a német ember is csak „ilyen meg olyan” volt?! Talán abból kellene kiindulnunk, hogy mennyire hasonlit a mai magyar helyzet az akkori német helyzethez, sőt a ma uralkodó párt és annak a vezére honnét is koppintotta le a hatalom az utcán való megszerzésének és megtartásának módszerét, és vajon miért szövetkeztek vele és miért finanszirozták olyan szivesen a válságtól megriadt nem „oligarcha” magyar tőkések azt az országrombolást, amit 2002-óta véghez vitt ez az ember hazánkban. Csak emlékeztetnék, annak idején is világválság volt, ezen túl az I. világháború győztesei még blokág alá is vették a német tőkét, és az ottani vezérnek is 12 évébe került, mig a baloldaltól rettegő „demokratikus” polgári pártok teljhatalommal ruházták fel őt.
    A magyar ember meg – mivel válság van, sőt egyre mélyül – retteg a munkahelyéért, és tanácstalan, mert az ellenzék is tanácstalan, mert a válság meoldására nincs, mert nem is lehet receptje. Igen, a „demokrácia” jelszavával nem lehet választást nyerni, mert itt sokkal többről van szó, a kenyérről!
    Persze az ellenzéki pártok csinálhatnák sokkal jobban is. Főleg a szocik, akiknek már régen Szanyi középső ujjának kellene a logójukon lenni……….Nekem mindenesetre az a véleményem, hogy Orbánt senki más, csak megint Gyucsány tudja és fogja legyőzni. Nélküle nem fog menni, mert azt már Orbán volt szives bebizonyitani, hogy annak idején mindenben Gyurcsánynak volt igaza. Hol lenne már ez az ország, ha Gyucsányt nem hagyja megbuktatni!

  • cornelius…..en is az indexen voltam tobbszazszor kimoderalva……az a Derek egyebkent nem volt rossz , csak mivel tanar volt ugy a szegedi egyetemen mint az usa-ban azt hitte o tojta a spanyolviaszt is…na es en ki voltam ? minek gunyoltak ?

  • Tisztelt Gyurcsány elvtárs!
    Nem tudtam,hogy ilyen szépen teccik tudni cikket írni is.Ön igen becsületes,mert tisztán,bátran kimondta titokban,hogy egyfolytában tetszettek hazudni és nem csináltak semmit,csak úgy tettek,mintha kormányoztak volna.Férfijas beszéd,erre csak a legnagyobbak kétesek.

    „Ám felhasználva egy – nem is a nyilvánosságnak szánt – beszédének kiragadott részletét, egy 1956-os Szabad Nép vezércikk parafrázisát – hazudtunk reggel, délben meg este – majdnem meggyilkolták őt politikailag.

    Nem mással, csak azzal, hogy papagájként ismételték a nagyon rövid, nagyon egyszerű üzenetet: Gyurcsány hazudott, maga is beismerte.

    Ami persze marhaság, de eljut Józsi bácsi szőrös füléig, fészket ver az agyában, és onnan kiverni aztán hólapáttal sem lehet.”

    Ez nagyon szép,de föleg nagyon igaz.Józsi bácsi meg hülye,minden bácsi és minden néni nagyon hülye,nem kell velek törödni.Nem nekik való a mi pártunk.A proletariátusnak való!

    De ez perszehogy hazukság,csak az alázat beszélt Önböl,és annak a hamis tényállásnak sincs apszolúte alapja,hogy a borászati szagdolgozatát másolta volna,hiszen nincs is.Tehát miröl beszélünk?!Hogy lehet valamit úgy plagizélni,hogy megsincs találva?A rohatt kétharmat állhat a dolgozat mögött,hogy Önt és az Ön bölcsességét valamint népünk iránti mélységes szeretetét antidemokratikus mótcerekkel konpromotiválják.
    De be is fejezem itt,mert égek a vágytól,hogy mégegyszer elolvashassam értékes szavait é útmutyatásait.
    Zdrásztutye!

  • crazybruce
    2013 május 11
    5:04 de.
    nem kellene hazudnia, picinyem.

    mint ismert, a fülke-forradalmi műveletlen paraszt-suttyó hatalom lánglelkű vezére a daliás 2/3isten elhíresült jelmondata (érdemes összevetni JFK mit nézzenekjével): ne azt nézzétek, hogy mit mondok, hanem mit teszek!

    az elmúlt hét végén és főleg azt megelőzően igen csak mézes-mázos és hangzatos kijelentéseket tett (tegyük hozzá, nem kevés árulkodó elszólással együtt) a WJC kapcsán bizonyítandó, hogy na, az antiszemitizmusnál semmi sem áll tőlük távolabb, az náluk kizárt dolog.

    igen csak érdekes ennek fényében a lengyel Piotr Cywinski, az Auschwitz-alapítvány elnökétől származó LeMonde információ. az elnök a kormányok közreműködését kéri, mert a megőrzött barakkok pusztulnak. 120 millió euró kellene. kifejtette: „Eddig 23 országból sikerült 100 milliót összegyűjteni, egyedül Magyarország nem ajánlott semmit. Holott még Törökország is adományoz.”.

    na, erre virítson valamit, fiam.

  • Ille….remelem az orbanozas jol esett az egeszsegednek…..gyere le a kukukkrol a krudy negyedbe obudara , itt is orbanozhatsz…legfeljebb kinevetunk….www.obuda.hu

  • Ille….ha ismered a szocik mokuskert vendeglojet a plebaniatemplom megett ott vigyazz mert rohadt dragak lettek es hiaba mutogatod a cikkeidet teged is megvagnak a szocik

  • Ille…..ma pesti ido szerint 11 ora 5 perckor irtam , nem tudom melyik cikkhez de ide a KMH-ba kossuth radio:::::magyarisztan 80 es 150 ezer euro kozott fizet auschwitzba…..lehet drukkolni hogy mekkora lesz a konkret osszeg

  • Ille….2002 es 2010 kozott miert nem fizettek auschwitzba ? ott volt a rengeteg penz az ellopott libakbol peldaul

  • Ille-ne igazat is írni!Azt is meg lehet szokni.
    Fölösleges a nagy szélhalomarc:nincs köré keret.

  • Avi ben Giora

    Na ezt is megérhettük! Szeressük egymást gyerekek a sziv a legszebb őgy….
    Valamire hajadzik ezknek a rendőröknek a magatartás. Pedig állítólag már „DEMOKRÁCIA” vagyon. Kisért a mult esetleg?

  • crazybruce
    2013 május 11
    11:23 de.

    Ille…..ma pesti ido szerint 11 ora 5 perckor irtam , nem tudom melyik cikkhez de ide a KMH-ba kossuth radio:::::magyarisztan 80 es 150 ezer euro kozott fizet auschwitzba…..lehet drukkolni hogy mekkora lesz a konkret osszeg”

    burkus, napról napra épülsz le szellemileg.
    Ez már vészes. Nemigen jutsz te már el Budára az idén, rossz repülőre szállsz és Burundiban kötsz ki…-)

    Szenilis vagy. Ezt a poént Auschwitz-cal már többször elsütötted.
    Vagy Alzheimer.

  • Pupu, az az áhítatos hívősereg Orbán körül max pár százezer ember.
    Kb. 1 millió a kedvezményezett, akik ragaszkodnának stallumhoz, befolyáshoz, pénzhez.

    A magyarok többsége inkább kiábrándult ember, évszázadok óta nem jön be semmi, kudarc kudarc hátán. Fél, igen, azért hallgat ez igaz.
    De hát, hogy magában mit gondol, azt nem tudjuk. Nem mondja meg se a közvéleménykutatónak, se a szomszédnak, se a riporternek.

    2 millió ember hallgat, de annyit elárul, hogy el akar menni szavazni.

    És a fülke csendjében nem ezt a maffiát fogja beixelni.

    A félelem valós. Ezt írja egy lap újságírója (Stop).

    „Azonban eltűrni Orbán Viktor és a Fidesz hányingerkeltő gazemberségét nem szabad. Lassan már minden megélhetést elvesznek azoktól, akik nem kedvesek számukra. Az emberek mégis félnek, hogy még azt a megmaradt keveset is elveszik tőlük, ezért kussolnak és meghúzódnak, hátha így nem veszik őket észre és nem vesznek el tőlük még többet, és még szégyellik is magukat, hogy „csak ennyit érnek”. Holott nem nekik kellene szégyellniük magukat, nem az embereknek kellene bujkálni, félni, hanem annak, aki meglopta, ilyen megalázott helyzetbe hozta őket.

    Nincs hová hátrálni, ki kell állni, szembe kell nézni velük és el kell zavarni őket. Ha nem ezt tesszük, akkor tényleg ennyit érünk.”

  • Nemzeti együttműködés nálunk nem volt és azt hiszem,sajnos
    nem is lesz,mint más országokban a fontos,egész nemzetet
    érintő dolgokban.
    Aztán egy párt se tökéletes és a politikusok sem mind szavahihetőek,de bizony vannak fokozatok…….
    Kár szépíteni ősződi beszédet(megkaptam a teljes szövegét
    aminek a tartalmán…kívül a stílusa …(mármint Gyurcsányé)sem kutya,ráadásul a „sajátjai” szivárogtatták ki.A szomorú igazságot csak tetézi,hogy nem volt hajlandó lemondani,inkább hagyta,hogy szétverjék a várost….A legnagyobb baj,hogy nem a népnek vallotta be a szemétségeket!!!
    meg az ellenzék azóta sem tud együttműködni még egymással sem,mert mindenki a hatalomra vágyik és többen elhatárolódnak a levitézlett politikusoktól,azok akik még
    nem folytattak kormányon „áldásos” tevékenységet meg nem
    elég népszerűek,vagy elítélik amiért az elődjeik bűneiért
    bocsánatot kér,vagy nem akar részt venni az országot kívülről támadó álságos liberális lejárató kampányában(itt
    Mesterházyról van szó).
    bizony nehéz lesz így győzni…..együttműködni?!meg pláne!

  • ombre … ertelek en….itt szenvedsz bu T apesten egesz evben…..en csak fel evet….ezert en jol erzem magam…te meg rosszul…ez van….kerjel menedekjogot kanadaban

  • Judit Noszticzius

    orbán Viktor tovább diktátor,hazudik,önző ,agresszív, nem tud alkalmazkodni az Eu-hoz !!!!!!!!!!!!:-( 🙁 🙁
    Akkor azonnal ??? KELL LEVÁLTJANI AZ ORBÁN-KORMÁNYT !!!!!!!!!!!!!!!

  • Avi ben Giora

    Bocsánat!
    A fenti beirásomból kimaradt a lényeg. Ime itt vagyon
    http://index.hu/belfold/2013/05/11/orban_felkereste_az_izsakon_agyonvert_ferfi_sirjat/

  • hehehe
    jó lesz vigyázni bodával, olyan fontos ember, hogy megkapta a teljes szöveget!

  • crazybruce
    2013 május 11
    11:25 de.
    hát, ez már kóros…még mindig a libáknál tart, nomeg, négy kommentet is elpazarolt szerény személyemre értékes gondolataiból.
    szegénykém…

  • küszküllö
    2013 május 11
    11:50 de.
    ha ennyire tisztában van reménytelen helyzetével, akkor miért küszködik még itt?
    habár, magának is csak azt tudom mondani, mint bodának: nem akkor vesztett, amikor legyőzték, hanem, amikor feladta.
    hát ne adja fel. küzdjön csak 🙂

  • Avi ben Giora

    Kérdés!
    Miket hallani manapság sok helyen? Tessenek ezeket végignézni. A történelem ismétlődik és a gyilkos eszméknek ha nem vetünk gátat ujra begyulladhat
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=109655515906826&set=a.100994506772927.1073741827.100005871331135&type=1&theater

  • Nagy fordulatról ír a Wall Street Journal MoneyBeat nevű blogja a forintról szóló beszámolójában. Az írás emlékeztet arra, hogy a magyar fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama márciusban még jócskán a 300-as szint felett járt, ám május elején rákapcsolt, és ezzel a régió legjobban teljesítő devizájává vált. Ez egyrészt a viszonylag magas kamatokkal, másrészt az új MNB-vezetés törekvéseinek kedvezőbb fogadtatásával magyarázható a cikk szerint.
    Bartosz Pawlowski, a BNP Paribas vezető londoni stratégája úgy nyilatkozott a blognak: „Mindig is úgy gondoltam, hogy a piac rosszul árazott, amikor azt gondolta, hogy az MNB új vezetése a hivatalba lépésével tönkreteszi a magyar gazdaságot. Úgy gondolom, hogy a magyar adatok javulásról tanúskodnak, és Magyarország mostanra az egyik legvonzóbb befektetési célpont lett.”

    Jöhet az elhárítás.

  • „Magyarember azt képzeli, hogy az optimális állapot az, amikor mindenki szereti egymást, kivéve a zsidókat és a cigányokat, és könnyes szemmel együtt búslakodik a nemzet sosemvolt nagysága és nemlétező hősies diadalainak ködbe vesző emléke felett.”

    Nem szégyelled a sovinizmusodat?Neked szabad?

  • „Jómagam csak azon csodálkozom, hogy a demokratikus ellenzék mennyire képtelen a tanulásra,”

    Mindegy,melyik „gondolatodat” ragadom ki,mind hamis.Melyik „demokratikus ellenzék”,elvtárs?Mitöl demokratikus az a rablóbanda,amelyik harminc ezüstér eladta a hazáját?Fejezzétek már be ezt az aljas „demokratikus ellenzék” baromságot!

  • „Orbánt magyarembernek találták ki.”

    Na mi van,megvilágosodtál?

  • „Ez a mi országunk kivételével mindenütt halott vállalkozás lenne, mert mindenhol azonnal akadna legalább egy izgága, aki feltenné a kérdést: jó, de hát milyen cél elérése érdekében?”

    Te vak vagy?Mit gondolsz,hogy Németország,Anglia,Franciaország,Svédország satöbbi, minek köszönheti a sikereit?A széthúzásnak?A céltalanságnak?A megosztottságnak?Figyelj,aranyom!Ha nem tetszik neked Magyarország és a magyarok,nyugodtan választhatsz magadnak új hazát.Menj oda,ahol jól érzed magad.Ha nem érzed otthon magad,ne foglalkozz a magyarság problémáival.Minek?Mazochista vagy?

  • Ille…5:27 du….most mondta be a kossuth radio hogy bajnai a libak penzebol kampanyol a fidesz szerint…..he he he….lebuktatok….kinek is adtak el azt a rengeteg libat es mennyiert ?

  • Avi…7:40 de….de meg mennyire ismetlitek….mozes idejeben is es ma is ott veszekedtek a kozel keleten…nem unjatok ? a shalomot nem csak mondani kell ! meg kene valositani nem ?

  • Ille István

    2013 május 10
    2:03 du.

    miért? van híd?
    A híd mi vagyunk,Ille!

    Csatlakozz,ha igazán érdekel a magyarság ügye.Ha nem,hallgass!

    http://www.nemzetiregiok.eu/

  • Judit Noszticzius

    Draga Judit! Ne felejtsd el a vilagbeket es az ehezo afrikai gyermekekert valo szot sem… A ronda Orban Viktornak meg dogojjon meg a tehenuk…. ugye draga Judit! mindig olyan feludules, mikor egy hozzad hasonlo humanista megszolal!!!!!

  • crazybruce
    2013 május 12
    10:08 de.
    hát, ez nem jött be. a kossuth azt hazudik, amit akar, az ügy konkrétan pedig nem az eladásról, hanem az átvétel megszüntetéséről szólt, de ilyen aprósággal ne is törődjön.
    a tenyésztők így nem jutottak pénzükhöz. tudja, át nem vett libákat elég nehéz bajnailag eladni.
    nem megy ez magának, fiam 🙂

  • küszküllö
    2013 május 12
    10:26 de.
    a híd az a hortobágyi kilenclyuku, meg az erzsébet, az árpád és a többi.
    éntőlem adhat parancsokat, ki hallgasson, ki beszéljen, csak hát, sok esélye nincs be is tartatni. amúgy meg sz@rok a parancsolgatására.
    de azért küzdjön csak.

  • Valóban megkaptam az öszödi beszédet,persze nem
    ettől a laptól….,hanem egy ismerősömtől( biztos forrásból),
    „élmény” volt olvasni,gondolom nem vagyok egyedül,többen
    olvasták!
    Nem a „gyónással” van baj,hanem a tényekkel ami benne van,
    meg hogy csak „belső” használatra készült és nem a nyilvánosságnak!

  • Fényes István

    GODI ISTVÁNNAK

    Kedves István!
    Vannak dolgok, melyeket gyűlölni kell, vannak dolgok meg, melyekre túlzás ilyen végletes érzelmeket pazarolni.
    Ilyenek például a vélemények – mások véleménye a bennünket körülvevő világról.
    Ezeket el lehet olvasni, át lehet lépni, el lehet rajtuk gondolkodni, de gyűlölni?
    Ugyan miért?
    Vagy szerinted mindenkinek egyformán kell gondolkodni?
    Ugyan…
    Több türelmet, ha javasolhatom!
    :O)))

  • Fényes István

    crazybruce-nak
    Kedves crazy, 100000 euro az harmincmillió forint, még a felcsúti stadion költségvetésben is gyakorlatilag szinte kimutathatatlan tétel.
    Inkább ne adtak volna semmit.
    Egyébként ez azért most téma, mert az érintett országoktól most kértek felajánlást.
    Éppen ennyit ér ez a kormány.
    Szart se.
    :O)))

  • Fényes István

    Kedves cornelius, Derek eltünt, mint a büdösség, magam is sajnálom, mert amikor lemúlt róla a dühroham, akkor sok értelmes dolgot is írt monomániás szocdem barátom.
    Ami a tömegkommunikációt illeti – és ebbe beleértem tömegrendezvények szervezését is – ez ellen be van oltva az ellenzék, elképesztően amatör és színvonal alatti szinte össze megnyilatkozásuk.
    És hát itt az már régi dolog, hogy nem is szónok az, akinek a beszéde alatt nem alszik el a fél közönség.
    Egy olyan országban, ahol TGM szónoki teljesítménye bravúrária, mit várjunk?
    :O)))

  • Fényes István

    Kedves todor48!
    természetesen igazad van, magyarember mint olyan nem létezik, van Fényes István meg van todor 48, van Ille István meg Avi ben Giora, és akkor még itt a bizonytalan rendszertani besorolású küszküllö is…
    Ami a világválságot illeti, annak még nyoma sem volt, amikor Orbán már kettéosztotta a nemzetet, azóta megy ez az őrület, de nem értelmetlenül és végképpen nem céltalanul.
    Érdemes megnézned ha van időd Frei Tamás riportfilmjét, http://www.youtube.com/watch?v=-rYeUVa9GHo a séma ugyanaz.
    Demján már megmondta, hogy a nyomor a legjobb hajtóerő, majd ha itt is délkelet-ázsiai bérekért dolgozik a munkás, ajkkor versenyklépes lesz a gazdaság.
    Gyurcsánynak egyelőre nincs esélye, más kérdés, hogy emellett még pocsék szervező is rettenetes káderpolitikával és túltengő humanizmussal.
    De ennél a köcsögnél ezerszer jobb.
    :O)))

  • Fényes István

    Kedves küszküllö, a nicked választásánál nem volt szerencsés a nyakadhoz kapnod a fejed helyett, igaz, a szarvak se lettek volna szerencsésebbek, a töködhöz meg hiába is kapkodtál volna, ami nincs, aból nem lehetnicket fabrikálni.
    Megtisztelő, hogy Gyurcsányt véled felfedezni bennem, okos pasinak tartom, emellett szinte a butaságig korrektnek és sportszerűnek.
    Én bizony brutálisabban rendeztem volna a dolgokat 2006 októberében, utána meg legfőképpen.
    Amni a legnevetségesebb, hogy azt a faszit ünneplitek, aki szent ünnepetek, az 56-os forradalom ünnepét összekente szarral, elvéve még azt a kis tiszteletet, ami még körüllengte előtte.
    Megérdemitek egymást.
    :O)))

  • Fényes István

    ombre, bár az Úr szólna belőled…
    :O)))))

  • Fényes István

    Boda Marcsi
    Kedves Marcsi, nem klell a szemedet csapágyasra forgatnod, te is másképpn beszélsz egy vállalati rendezvényen, mint a szobában a kollegáiddal.
    Ezzel nincs baj.
    Namármost az a baj, hogy a tartalommal sincs, aki tud szöveget értelmezni, az ezt tudja, aki meg nem, az küszküllö.
    Egyébként minden politikus a hatalmat akarja, mert csak annak birtokában tudja megvalósítani vízióját arról, hogy szerinte milyennek kellene lenni az országnak.
    És az ellenzéki együttműködés éppen ezért is lesz nehéz, a sokféle elképzelést most az egyszer össze kellene egyeztetni addig, míg ezt a mamot el nem zavarja a nép – utána lehet folytatni a versengést.
    szerintem…

  • Fényes István

    Kedves gabec, remekül tudod mások hozzászólását elemezni, – nem tennéd meg a sajátoddal is?
    Kezdhetnéd akár úgy is, hogy kedves Judit, egy valódi, huszonnégykarátos tapló szól most hozzá a bejegyzáésedhez…
    :O)))))

  • Crazybruce, maga még ott tart, hogy elhiszi, amit Bajnairól a Fidesz állít????

    Keresse fel orvosát, gyógyszerészét sürgősen. Talán még gyógyítható.

  • Fenyes Istvan

    Csak 24? 🙂 Te mint a Judit vedelmezoje? Jo paros…. 🙂 Latom nalad sem az esz a donto!

  • Cornelius

    Te hiszel el mindent amit a zorbanrol allitanak balfekek?

  • cornelius …..hol a penz amit bajnai kapott az ellopott libakert ? maga szerzett mar ingyen libakat ?

  • crazybruce
    2013 május 13
    6:02 de.
    hát, maga, fiam, már tényleg orvosi eset! bár a maga esetében még van remény: a jelenkor pszichiáterei már egész jól tudják gyógyítani a fixa ide-t, obsessio-t. nem lesz könnyű. persze, ha nem fedezi a biztosítása, csórikám, akkor privátban sokba fog kerülni.
    sag schon, legfeljebb így marad 😀

  • Fényes István
    2013 május 12
    3:45 du.
    na, érted már, mennyit ér ez a legújabb házizsenink?
    gabec is csak személyeskedni tud, hát, annyit is ér.
    valami kényszer működteti, mert a tárgyhoz soha nem szól. az magas neki.

  • S, mindezt teszik az Európai Unió és Amerika passogo szeme láttára és tapasztalatára !!!!!

    Éppen itt az ideje, hogy elmondjuk : TALPRA MAGYAR…… KÖZMUNKÁSOK, RABSZOLGÁK LESZÜNK- E VAGY SZABADOK ??????

  • Ille Istvan

    Pistikam, mar megint emberkecc? Nezd Pista. Engem elolvasni, megkeresni hozzaszolasaimat, ketsegtelenul nem tartozik az altalanos muveltseg alapkovetemenyei koze. De! Irastudo letedre, ujjonnan felfedezett iroi venad azert annyit elvarhatna toled, hogy tajekozodj. Minden egyes iras alatt megjelent rofit amit megvalaszoltam, a tema, az irott cikk ertelmeben tettem. Mellesleg semmivel sem vagyok szemelyeskedobb mint te draga Pista, csak mig te a nemzeti hozzaszolokat ocsarlod, en az olyan balfekeket mint te is. Szal 1:1

  • Doug Y. Hudson

    TIGY: Nincs ellentmondás. Bizonyos elméletek szerint Amerikában azért nincs erős jóléti állam, mert a klasszikus amerikai szavazópolgár – a fehér angolszász protestáns férfi – nem akarta finanszírozni a feketék jóléti programjait. Magyarországon egyre inkább úgy véli a többségi társadalom, hogy a szociális segélyeket a cigány lakosság veszi igénybe, így valami hasonló kezd kialakulni, mint egykoron az USA-ban. De ez nem jelenti azt, hogy a szavazók nem akarnák a korai nyugdíjazást, vagy ne elleneznék az egészségügyben a privatizációt. Az őket érintő jóléti intézkedéseket továbbra is igénylik, és a bővítésükre, fenntartásukra fognak szavazni. Valahol mindenki az államból szeretne megélni: a segélyezetten kívül az útépítő vállalkozó is, az orvoson kívül az akadémikus is, a pályázatírón kívül a pályázatban részesedő is, az agrárszektor ugyanúgy állami védelmet keres, mint a színházi szakma.