Törvény készül a kuruc.info ellen?

2013 május 12 1:48 du.124 hozzászólás

Külföldi szervereken lévő adatokat is véglegesen hozzáférhetetlenné tehet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter törvénymódosító javaslata, amelyet pénteken nyújtottak be a parlamentnek.”… ITT

Becsüljük a nemes szándékot, – még akkor is, ha tudjuk, hogy “pávatánc” – mert végre valami történik Zazrivecz-Vona & Co. újnyilas, ordas eszmét terjesztő és viselkedésű bandája ellen!

Miért is gondolom mindezt?

Mert Orbán politikájától nem áll messze ez az “eszme”! Még sosem fordult elő, hogykonkrétan, közérthető módon elhatárolódott volna ettől! Mitől is? Hát ettől:

Magyar hitlerista

Magyar hitlerista

Sosem fordult elő, hogy az ordas eszméket hirdető, antiszemita horda tevékenysége ellen felemelte volna hangját! Volt ugyan egy halk ficcentés-szerű kijelentése a két pofonról, haza zavarásról, – de ennél több nem! (Vagy valaki esetleg emlékezik ilyesmire?) Én nem! És nem is valószínű, hiszen kell a szövetséges neki, mint egy falat kenyér!

De félre a “sutkával”! Mire is megy ki ez a “játék” – holott egyáltalán nem az – ha belegondolunk jobban?

Most a Kuruc.info, (nagyon helyesen) holnap a Nol, Népszava, ATV, stb., stb., az összes ellenzéki sajtó, internetes oldal!

Aztán egy újabb törvénnyel a szőkék, kék szeműek, nyuggerek, csökkent munka-képességűek, stb. kerülnek “likvidálásra”!

Magyar nácik

Magyar nácik

Vajon miért nem veszi észre a társadalom, (beleértve a jobboldali érzelműeket is) hogy erre megy ki a “játék”? Vajon miért nem teszünk / tesznek ellene az “illetékesek”? Vajon miért nincs senki, aki megfékezze őt? Minek kell még történnie ahhoz, hogy ez az “ember” eltakarodjon a közéletből? Vajon fog-e valaha felelni azért, hogy az országot gazdaságilag tönkretette? Vajon fog-e felelni azért, hogy Európa úgy tekint ránk miatta, mint a pestisre? Vajon fog-e valaha  felelni a mostani “trafik-mutyi” miatt?

Hosszasan lehetne sorolni még viselt dolgait, de a józanul gondolkodó TÖBBSÉGnek ez nem jelent újdonságot!

Tudom, hogy ez “költői kérdés” csupán, de gondoljunk bele, hogy valójában a MI bőrünk a tét!

 Gere Gábor

124 hozzászólás

 • asher alexader

  Orban-(mert mondjuk ki rola van szo!!)-NEM fog felelni semmiert!!
  O a Fo felelos azert hogy a Jobbik-nak csufolt Neo-Nyilas bagazs egyaltalan letezhet!!!
  mostez a kurucino ellenes lepes?keo!!!korabban kellett volna!!akkor amior kiderult hogy Vollner Janos a tulajdonosa,es foszerkesztoje!!akkor azonnal kellett volona elallgattatni orokre!!

 • te gere ez borzalmas….felemelte a jobb karjat,,,,vagasd le AZONNAL TOBOL>>>csonkoltasd !!!!!!!!!!!!!minden ember legyen egykaru es az az egy csakis a bal karja lehet !

 • en betiltatom a csizmat IS…mert hitler abban jart ! valasszatok meg 2/3-al es intezkedem !

 • A cikíró kicsit zavaros a számomra.
  Azt látom, hogy örül, végre betiltják a kuruc.infót,ami sok kárt okozott hazánknak!
  De még ez sem tetszik valahogy……ha ezt bezárja, hátha mi médiánkat is?!
  Orbán akár mit tesz, az nem tetszik. Erről az ember és a szamár meséje jut eszembe!
  Nagyon konntra szelektív az egész!

 • HA EDDIG KRITIZâTâK a kormânyt mert nem tesz semmit a Kuruc-kurv.info ellen,most hogy intézkedni akarnak,akkor is kritizâljâk ?
  Nem értem

 • asher alexader
  2013 május 12
  1:58 du.
  Igen, de melyiket? 🙂

 • crazybruce
  Burkus!
  Miért jó az neked, h mindig lealázl(n)ak?
  Mazochista vagy?
  Szerezz be egy MAGYAR billentyűzetet, oszt’beszélhetünk!
  🙂

 • Lélfai Szilárd

  Gere Gábor!

  Van egy rossz hírem! Európa csak rátok tekint úgy mint a pestisre! Undorító is amit ti a kommunisták-szocialisták-zöldpártiak-liberálisok heccelésével, közreműködésével műveltek!

 • Figyelő
  2013 május 12
  2:09 du.
  Má’bocs, de sztem te vagy kissé zavaros!
  Olvasd el még 1x, 2x, 3x ….!
  Meglásd, megérted!
  Mondom ezt annak ellenére, h tisztában vagyok szellemi nívóddal! 🙂

 • WEISZ JOZSEF
  2013 május 12
  2:17 du.
  Nna, te már valamit kapiskálsz!
  Ezért neked elég még 2x elolvasnod, h megértsd! 🙂

 • Azért ez nagyon érdekes,azzal egyetértenének,hogy a kuruc.
  info-t betiltsák,de a baloldali hírlapok betiltásán(amiről
  ugye szó sincs!)már háborognának.Már azzal is vádolnak amit
  elképzelnek,csak elfelejtik,hogy minden ellenkező híreszteléssel szemben itthon demokrácia van,amit az is bizonyít,hogy ezt a fórumot sem tiltották be………!
  Aztán a kuruc.infót én soha nem olvastam,ezt meg igen és
  ennek ellenére több “agyatlan” le- fasisztázott,antiszemitázott
  hol itt a logika?sehol!
  Aztán attól,hogy ezt a lapot én olvasom(jól szórakozom…)még bőven lehetnék baloldali(bár a hozzászólásaim alapján tudják,hogy jobboldali beállítottságú középutas vagyok)de” hiteltelen liberális,
  demokrata”persze nem!!!

 • Weisz!
  Ennél a lapnál nem ez az egyetlen dolog,amit nem lehet
  megérteni…….vagyis igen, akiket itt eleve utálnak az semmi
  normálisat nem tehet amivel egyetértenének!!!!.
  Itt akinek netán más véleménye van valamiről az “ádáz ellenség”,meg hülye stb.
  Nem maga vette észre egyedül!

 • Persze, kritizáljuk Orbánt ebben is, mert megszoktuk, hogy hazudik, hogy nem lehet egy szavát sem elhinni, hogy mindig van hátsó szándéka, mert lépésről lépésre hozza vissza az egypárti diktatúrát, miután a pártállamot már visszahozta.

 • burkusnak nem a billentyűzetével van a baj, (azt kisilabizálja az ember), hanem az agyával.

  Figyelő:

  Ez itt errefelé így megy. Mindig van valami jel, kezdet egy nagy disznósághoz, előre lehet sejteni.
  A földügyek úgy kezdődtek, hogy az volt a mantra: földhöz kell juttatni a családi gazdálkodókat.
  Aztán úgy folytatódott, hogy ég akinek volt, attól is elvették, és a csókosok “nyertek” mindenféle mutyipályázaton 1000 hektárokat, sőt többet.

  Ugyanez a trafikmutyi.

  Rehabilitált betegek, munkanélküliek, kismamák jussanak munkához, mondták, erre kell a trafiktörvény: a pályázaton aztán csakis fideszes rokon, sógor, koma nyert.

  Igen, élünk a gyanúperrel, hogy a kuruc a kezdet, előjáték, aztán jön a többi nem tetsző médium. Ez teljesen logikus gyanú

 • asher alexader

  weisz!
  nem gonolod hogy kisse keso ez a bezarasi mania??
  akkor hol volt a Krmany amikor akurucinfon a zsidok reszere borondoket-(es ha kettot vesz ap egy gaz konzervet)-ajanlgattak??
  gondolo te vegig “veszelted” a haborut vagy kulfoldon biztonsagban,vagymaximum a ghetto-ban,mig a tobbseg velem egyutt -(csaladostol)-a lagerekben!!

 • asher alexader

  gere!
  hogy-hogy melyiket

 • WEISZ JOZSEF: Pedig ez olyan egyszerű, mint a nap. Ez nem a jobbik ellen irányul, hanem mindenki ellen aki ellenzék. Ezt még “jobb hemisphaerium-mal” is meg kellene érteni. Persze nem “crazybruce” és “Figyelő” hemisphaeriumával. Remélem egyszer megtudom, tényleg ostobák, vagy csak a gondolkodókat akarják bosszantani?

 • Judit Noszticzius

  Tiltakozzunk a sokféle jobboldali szélsőségesek (Kuruc.info,Jobbik, új nyilasok,új fasiszták,Magyar Gárdát,HVIM és a neo nácik) ellen!

 • asher alexader

  judith!
  tiltakozzunk???-az csak szaj jartas!!
  anak okfoganatja nin,sen!!ide mot mar nagyon-nagyon kemeny tettek kellenek!!

 • asher alexader
  2013 május 12
  5:06 du.
  Ezt írtad: …”amior kiderult hogy Vollner Janos a tulajdonosa,es foszerkesztoje!!akkor azonnal kellett volona elallgattatni orokre!!”
  Erre kérdeztem! 🙂

 • Lélfai Szilárd
  2013 május 12
  3:25 du.
  Kis butuska!
  Gondolj bele jobban, h Európában hány baloldali párt van és akkor nem beszélsz ilyen ostobaságot! Melyiket is utálják? 🙂

 • Boda Marcsi
  2013 május 12
  4:02 du.
  Olvasd el még 1x és értelmezd a lényeget!
  Szerintem még te is meg fogod érteni, hacsak ….. 🙂

 • cornelius
  2013 május 12
  4:13 du.
  Tovább megyek!
  Mondott valaha igazat? Akkor nem hazudik, mikor alszik!

 • ombre
  2013 május 12
  4:43 du.
  Az utolsó mondatod a lényeg!
  Ezt nem látják az ostobák!

 • Llanfair
  2013 május 12
  6:28 du.
  Szerintem ennyire!
  Sőt! 🙂

 • Judit Noszticzius
  2013 május 12
  7:17 du.
  Tiltakozunk, de, ha a hatalom dédelgeti őket, nem lehet mit tenni!
  Csak elzavarni őket 2014-ben!

 • Avi ben Giora

  Jaj be ne dőljetek már ennek! Hányszor kiabálták széjjel a világban, hogy lecsukatom betiltatom meg hasonlók. Mi lett eddig betiltva? Semmi sem. Akik annó a tv ostromában résztvettek feleltek valamiért is? A [email protected] feleltek. Budyházi és társai vigan folytatták ott ahol abba hagyták. A gárda megszünt? Talán papiron de valóságban létezik most is. Ez mind csak duma. Akkor lesz valami eredménye ennek ha tényleg kóterba vágnak egy párat de erre nem fog sor kerülni. Látványos ejnye bejnye az lesz.
  Lapozátok fel a Nemzeti együttműködés cimű cikket és ha nem is nagyon jól de ott fénylik két aláirás: Hegedüs Lórántné mint paralamenti jegyző(ejnye bejnye ilyen ülhet ilyen poszton?) és Schmidt Pál(levitézlet, de nehogy már sutba dobjuk ki tudja mikor mire lesz jó) szintén mint jegyző. Nos ha ezeket még mindig jegyzik akkor kit és mit akarnak betiltani? Először ezeket kellene egytől egyig lekapni a husz körmiről.
  Egy érdekesség a nagybides ellendrukkereknek. Fényesen bebizonyította a mostani zsidó hitközség vezetősége, hogy a világon minden érdekli csak a magyarországi zsidóság nem.Pusztán a poszt és a hatalom. Még a Világkongresszus előtt ment a morgolódás, hogy Feldmayert ki kell valahogy furni mert ebből baj lesz. Minek hozta a WJC-t Budapestre? Itt minden rendben van itt nem kell szaglászni főleg nem a zsidók háza táján. Még a Kongresszus előtt elakarták mozdítani a helyiről Feldmayert de nem sikerült meg valószin nem is akarták nehogy szemet szurjon. Most viszont beleadtak apait anyait és páros lábbal seggbe rugták. És kit választottak meg? Szabad a gazda. Természetesen Zoltay Gusztávot aki köztudottan volt ÁVOS besúgó és komcsi is na meg a vöros szakál seggnyalója Köves Slómóka is kapott valami kis koncot nehogy ugy tünjön kimaradt valamiből. Mint már többször is megirtam. Ne az egészet vegyétek egy kalap alá és itéljétek el. Ezek miatt a tetvészek miatt utálnak minket. Én zsidó pardon izraeli létemre mondom azt amig a saját fészkünkből nem dobjuk ki a szart utálni fognak minket továbbra is. Pedig az egyszeri mezei zsidók a saját fajtájuktól is szenvednek. Itt az élő példa rá.

 • Latom a zorbanfobia milyen szepen egy nevezore kepes hozni az” ertelmiseget” !

  Kerdesek:

  1.Miert csak a Magyar Kormany tiltakozott a Kuruc Info ellen minden fellelheto forumon? ( mindig elutasitva)
  2. Az EU, USA miert nem tett soha egy olyan lepest, mivel elosegithette volna a Kuruc leallitasat? ( a Kuruc az USA-ban van regisztralva – a gyengebbek kedveert)
  3. Miert van az, mikor a balfekeknek ugy kell a “zsidozas” a “rettegoknek” egy kis bakancs csattogas mint egy falat kenyer, akkor ezt a Kuruc leszallitja?

  Kinek all az erdekeben….? A Magyar Kormanynak nem, a Magyar Nepnek nem!!!!!!

 • Remélem ezt a nagy rakás szart is letiltják. Végre megtudok szabadulni ettől a szenyáradatol.

 • Judit Noszticzius

  Draga Professzor Asszony!

  A baloldali szelsoseggel latom nincs semmi bajod…. Te is olni tudnal egy Nobel Beke Dijert…. Szelektiv erkolcsi normad olyan kanbelas!

 • A maffiakormánynak eszébe se jutna bezáratni a kuruc infót, ha nem lenne harcos ellenzéki, akik sokkal durvábban fogalmaznak mint a demokratikus baloldali ellenzék. Csak egy példa: a fideszt úgy emlegetik: zsidesz. Nem túl szellemes.
  Na de a kormány disznóságairól ugyanúgy lerántják a leplet, mint a baloldali ellenzék.
  Egyébként a baloldali kormányok valamelyikének már sikerült egyszer betiltatni, de átmentek másik szerverre, és jót röhögtek…

  Most is így lesz.

  Nagyon gusztustalan rasszisták, de ha kormánypártiak lennének, Orbánéktól a világ végezetéig működhetnének.

  Akik ide írnak, nagyon sok mindent nem tudnak a magyar médiaviszonyokról: pl:

  2013 május 12
  4:02 du.

  Azért ez nagyon érdekes,azzal egyetértenének,hogy a kuruc.
  info-t betiltsák,de a baloldali hírlapok betiltásán(amiről
  ugye szó sincs!)már háborognának.Már azzal is vádolnak amit
  elképzelnek,csak elfelejtik,hogy minden ellenkező híreszteléssel szemben itthon demokrácia van,amit az is bizonyít,hogy ezt a fórumot sem tiltották be………!”

  Elképesztő butaság.
  Már hogy tilthatna be magyar médiahatóság, és hogy tudná technikailag kivitelezni egy kanadai internetes lap betiltását?
  Egyáltalán: az internetes oldalakat csak ideig óráig lehet betiltani.

  Magyarországon meg afféle kvázi demokrácia van. Ami messziről annak látszik, de nagyon messziről.

  És nem felejtünk, marcsi. Semmit se felejtünk, de nem ám.

 • Gere Gábor
  2013 május 12
  2:53 du.
  áh, az sokba van, nem bírja a zsebe.
  elég lenne egy code page 852 letöltése, amit egyszerűen átkapcsolhatna, ha ékezetes billentyűzetet akar használni.
  csakhogy, az egy szoftver, és neki ahhoz, hát, hogy is mondjam, nincsenek meg a szellemi képességei.

 • lélfai meg honnan a bánatból tudja, európa kit és hogyan ítél meg?
  ja, hogy orbanisztánban él, ás a pártsajtóból értesül? az más.
  akkor tényleg mi vagyunk a pestis.

 • burkus,figyelő, weisz meg a többi
  A kurucinfót már rég betilthatták volna, ha akarják, mivel tudható, hogy Mo-ról üzemeltetik magyarok. A rendőrségen kívül mindenki tudja hogy hívják a tulajdonost.
  Ezért nem kellene új törvényt hozni. De így lehetőség lesz egyéb “újságokat” is blokkolni.
  Arról például szó sincs, hogy azokat a sajtótermékeket kellene blokkolni, amelyek rendszeresen hazudoznak, mint a magyar nemzet vagy rémhír-tv.

 • Ha úgy lenne, ahogy egyesek itt állítják, hogy minden ellenzéket bezár a Fidesz, miért nem szünteti meg a klub rádiót?
  Aminek főcélja a kormány gyalázása…….

 • Boda Marcsi! Magyarországon nem demokrácia van, hanem viktokrácia. A demokrácia intézményeit kiherélték, puszta paravánok lettek, melyek mögött diktatúra épül. Már nem is lopakodva, egyre jobban látható módon.

 • Avi ben Giora

  A klubrádiot beakarták szüntetni szintén. De ugye a demokrácia meg a szólás szabadsága. Nem lehet blokkolni a nettet csak ideig óráig ahhogy Ille ur irja. Iránban Kinában blokkolnak bizonyos oldalakat. De ott sem megy mivel akik értenek valamit is számítástechnikához körbe röhögik őket. Ha nem igy akkor úgy de mindig jelen lesznek. Fentebb betettem egy linket:www.nyilas.hu
  Nem tudták leállítani. Mai mapig megy a szennyes durva képfeltőltés és a fasiszta eszmék terjesztése. A megoldás az lenne, hogy a működtetőjét megkeresik és azt csukják le. Annó itt Ausztriában is működött egy náci párt.Nem olyan kozmetikázott mint Haider FPÖ pártja, ha ne ennél rosszabb. Betiltották. Erre mit csináltak? Kimentek az utcára kocsmákba és ott folytatták amig össze nem fogdosták az összest. A pikantériája a feje volt. Egy ÖVP közeli párttag aki a háttérből irányított. Nagy port vert fel amikor lebukott de tiz évre lenyomták és vele együtt az összest. Nem fognak egyhamar kiszabadulni és esélyük nem lesz ujra szerveződni. Ha nincs tett nincs eredmény. Pofázni lehet bármit attól még nem történik semmi. Erre annó a magyar komcsik is rájöttek ezért volt Magyarország a vidám barak. Pofázni lehetett(igaz egy volt ÁVOs elvtárs Komlós ur vezetésével,) de azért Hofi is meg többen is megmondhatták a frankót. Mi történt? Betiltották az MSZMP? Olcsóbb lett a kenyér? Egy frászt lett. De az istenadta nép kedvire röhoghetett fikázhatott. Attól még ugyan ugy az MSZMP koriferusai intéztek mindent nekik volt Öszöd meg az ingyen kaja pia ha oda mentek tivornyázni. Orbán ugyan ezt csinálja most hisz volt ő KISZ titkár is csak nem dicsekszik vele.

 • Figyelő
  2013 május 13
  8:31 de.

  Itt nemhogy az egyesek, de még a kettesek sem állítják azt, hogy “minden ellenzéket bezár a Fidesz.”
  A lehetőségről beszélünk, amit a leendő törvény szélesre tár.
  A Klubrádiót megpróbálták ellehetetleníteni, megszüntetni, viszont akkora volt a hazai és nemzetközi felháborodás, hogy részmegoldást kellett alkalmazniuk. Visszaadták a megnyert pályázat alapján nekik járó frekvenciát, ugyanakkor elvették a vidéki műsorszórás lehetőségét.
  Ergo: kérdésed álságos.

 • Godi István
  2013 május 13
  4:44 de.

  “Remélem ezt a nagy rakás szart is letiltják. Végre megtudok szabadulni ettől a szenyáradatol.”
  Nocsak.. Valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy ha nem olvasod, lelő?
  Vagy csak simán “munkaköri kötelességed”?
  Nagyegy hülye vagyte, Pityuka, nagyegyhülye..
  🙂

 • Gere!
  Elolvastam és felfogtam a lényeget,de az előre vetített
  alaptalan “jóslatok” némi üldözési mániára utalnak,meg
  amit (mármint a lap betiltását)sok itteni “üldözött” hozzászóló üdvözöl,annak miért nem tudnak “felhőtlenül”
  örülni?…..Ez tényleg röhej!

 • Figyelő
  2013 május 13
  8:31 de.
  “Aminek főcélja a kormány gyalázása…”
  😛 😛 😛

 • Gere!
  Kiegészítésként írom,hogy Orbán illetőleg a kormány nincs
  koalícióban a szélső jobboldallal,ha esetleg nem tudnád(?!!!)
  és többször kiállt a parlamentben (felszólalt!!)meg intézkedett a szélsőséges megnyilvánulások ellen,mégis mit kéne még tennie?
  Más országokban is vannak szélsőségesek és ezeket a pártokat
  sem ott sem itthon törvényileg nem lehet betiltani,mert
  választások útján kerültek be a parlamentbe.

 • asher alexader

  Gere Ur!
  MINDEGIKET!!!
  -hamr itt tartunk ma ahol…..

 • Nem tudom. A törvénnyel egy külföldön is üldözhetővé válna a Magyarországon betiltott pertál. Ez a része érdekes a törvénynek, mármint kivitelezés szempontjából.
  Persze a magyar területen történő blokkolás is nehézkes lenne, mivel egy névtelen szerveren át azonnal megkerülhető a blokk. Persze, sokaknak problémát okozna a dolog, mivel egy apró átirányító program kell hozzá.
  De szerintem nem erről szól a dolog, hanem a cenzúra kezdetéről. Ahogyan a halakat beetetik horgászat előtt, ez az etető. A tényleges halászat a cenzúra kiterjesztése lesz.

 • Avi ben Giora
  2013 május 13
  3:33 de.
  Igazad van! Eddig semmi nem történt és nem is fog!
  Ha mégis, akkor csak azért lesz, h ezt a törvényt az ellenzékre is alkalmazni tudják!
  Orbán(ék)nak azt sem szabad elhinni, amit kérdez!
  Egy beteges hazudozó tahó!

 • Gabec
  2013 május 13
  4:44 de.
  Aranybogár!
  Ha itthon élnél, tudhatnád a válaszokat!
  Látom, rád is férne még egy kis okosodás!
  Tanulj, olvass, hidd el csodát tesz! 🙂

 • Godi István
  2013 május 13
  4:44 de.
  Azért látom, te is jól elevickélsz benne!
  Csak néha csukd be a szádat, mert ami bemegy ki is jön!
  Neked is, nekünk is jobb lesz! 🙂

 • Gabec
  2013 május 13
  4:50 de.
  Csillagvirág!
  Mesélnél nekünk valamit a szélsőbalról?
  Hol találkoztál vele? 🙂

 • ombre
  2013 május 13
  4:55 de.
  Ez a sok negyedeszű itt azt hiszi, h ez az igazi ok!
  Ez csak egy kezdeti lépés ahhoz a sok aljassághoz, ami ez után várható tőlük!
  Azt hiszem ezt már jó párszor kitárgyaltuk Nálad is, nálam is, másoknál is!
  De “ezek” nem olvasnak, csak lökik a hülyeségeiket! 🙂

 • Ille István
  2013 május 13
  5:34 de.
  Csak nem nyugger Magyarországon az illető?
  Ha nem, akkor ez az ő szegénységi bizonyítványa!
  Persze az is lehet, h szégyelli a szép magyar nyelvet! 🙂

 • antifülke
  2013 május 13
  6:56 de.
  Látod Drusza, Te megértetted mire megy a játék! 🙂

 • Figyelő
  2013 május 13
  8:31 de.
  Mucuska!
  Eccerű a válasz!
  Mert van, aki(k)nek Orbán nem parancsol!
  (Pedig mennyire szeretne!)

 • Gabec, jókomám..
  Az USA tett..
  A hölgyet Nancy Pelosinak hívják.
  Az oldal elérését először 2008. július 4-én délután 3 órakor tiltotta le a szolgáltatója, az amerikai SoftLayer cég. A Kuruc.info első közleménye szerint nem történt amerikai hatósági intézkedés, csak a szolgáltató egyoldalú döntése volt, amiért pert indítanak majd. Ígéretük szerint más országból működtetik az oldalt is.( A szenátusi jegyzőkönyvekben olvasható a szánátorok által megszavazott döntés, miszerint az USA federális kormány felszólítja a szolgáltatót, hogy szüntesse meg az oldalt.)
  Megjegyzendő, hogy egy nappal később, 2008. július 5-én több más, a magyarországi radikális jobboldalhoz kötődő honlap (Szent Korona Rádió, Gondola, a Jobbik és a Magyar Gárda honlapja) is működésképtelenné vált, de ezek pár nap múlva ismét elérhetővé váltak.
  Az oldal július 10-én indult újra, a szervert továbbra is az USA-ban, ám egy másik szolgáltatónál (Layered Technologies) üzemeltetve. Az új szolgáltató július 15-én szüntette meg az elérést felhasználási feltételek megsértésére hivatkozva, így csak egy statikus oldal volt elérhető a webcímükön, melyen reklamáló e-mailek küldésére biztatták az olvasókat.
  ……
  Tulajdonképpen azt próbálod sugallni, hogy a Jobbikot, a Kuruc infót a baloldal tartja fenn?
  Volna erre esetleg valami magyarázatod? (Nem zavaros összeesküvéselméletre gondolok, hanem logikusan kifejtett véleményre.)

 • Gere Gabor

  Teged olvaslak es varom a csodat, hogy megokosodjak… Figyu cuncimokus! Eleget vagyok en ahhoz otthon, hogy tisztan lassak. Te otthon elsz es megis hulyeseget irogatsz. Lassan irom, hogy megertsd. A Kuruc az USA-ban van regisztralva es a kormany minden eddigi probalkozasa, hogy levegyek a porondrol, az USA torvenyei alapjan meghiusult. Ha valamelyik szot, netan mondatot nem ertetted szoljal…

 • Gere Gabor

  Rubintos viragszal! Peldaul az olyan balfekek, akik itt is irogatnak…. Alazzak a Nemzetet es a Hazat ahol erik!

 • Boda Marcsi
  2013 május 13
  1:39 du.
  Cuncimókus!
  Először: még neked is Gere Úr!
  Másodszor: próbáld érthetőbben, mert ebbe nagyon belebonyolódtál! 🙂

 • Boda Marcsi
  2013 május 13
  2:19 du.
  Látod cuncuska, te pont az a fajta vagy, akiket a Mutyesz akar!
  Agyad kimosva, esze semmi, csak nyomja a kiadott rizsát némi baksisért!
  Komolyan ezt is gondolod, amit írtál, vagy csak ez jött ki a lyukon? 🙂

 • asher alexader
  2013 május 13
  2:56 du.
  Én is erre gondoltam! 🙂

 • falusi

  Tesokam, a Kurucot azert hoztak letre, hogy folytonos legyen a naci veszely, amire mindig lehet hivatkozni! Ugy nottunk fel, hogy allandoan azt uldoztek, az ellen keszultek a balfek komonistak. Ezek meg a gyerekeik. a dal ugyanaz maradt… Ki a raknak hianyzik a kuruc? Az, hogy nehagy retardalt agyu beragasztozott marha, primitiv jelszavakra orjong valahol, az mind garantalt, hogy sajto ott fenykepezni fog… szal ki jar jol?

 • Don Ovuz
  2013 május 13
  2:57 du.
  Pontosan!
  Nagyon jól látod, gondolod!
  (Én is horgászom!)
  De vajon itt a többi miért nem érti, vagy miért akadékoskodik?

 • Gabec!
  Ha ez igaz (nem tudtam róla,hogy az USA-ban regisztrálták?!
  meg nem is olvastam,csak hallottam róla)akkor most mi lesz?
  ha itthon Orbán nem tudja betiltani,arról is ő tehet?
  Nagyon aggódom,mert Orbán “közeli rokonom” akinek a hátsó
  felét…állítólag rendszeresen……
  Szerencsére nem ez a legnagyobb gondom,soha nem voltam
  párttag,tisztességes munka után lettem nyugdíjas!

 • Gabec
  2013 május 13
  3:59 du.
  Te itthon?
  Ne röhögtess, mert kigúnyollak!
  Egyébként olyan lassan nem tudsz írni, h érthető legyen!
  Ahhoz több “gógyidnak” kellene lenni!
  Ha nem tudod mit jelent, – mert neked ez hiányzik – szívesen elmagyarázom! 🙂

 • Gabec
  2013 május 13
  4:01 du.
  Mondom én, h nem fogod a témát pubi!
  Van Magyarországnak egy tahó, paraszt, felcsúti disznócicerésző miniszterelnöke, akinél nagyobb maffiózót nem hordott hátán a Föld!
  Na, mi, én erről beszélünk!
  Szólj, ha nem érted, +világítom elméd!
  Mert setét vagy pubi! 🙂

 • Gabec
  2013 május 13
  4:01 du.
  Azért azt még elárul6nád, h melyik a te hazád?

 • Gere Gabor

  Figyu tapsifules. Teged olvasvan, nekem az a gyanum, hogy az apoloid cigiznek te meg kilogtal az irodaba kalozkodni egyet…. Iszonyatosan brobalkozol itt valami jo vakerral ami nagyon ul. Hat eddig nem jott ossze, de nyomjad kiscsako ne add fel!

 • Boda Marcsi

  Persze, hogy az USA=bol nyomatjak az egesz [email protected]… Ezeknek a balfekeknek meg attol van orgazmusuk! Lehet Orbanozni meg fasisztazni meg antiszemitazni meg ami csak eppen jol jon.

 • Gere Gabor

  Abbol nekem csak egy van…. neked? Itt feljebb megkovetelted valakitol, hogy teged Gere Urnak szolitson. Egy Ur soha sem [email protected] oda ahonnan eszik Gabor.

 • asher alexader

  gebec!
  teved!!-enmegadom a tiszteletet-(lasd,; U!!)-annak akirol ugy gondolom megerdemli!!
  parancsra soha senkinek!!

 • Gabec
  2013 május 13
  4:43 du.
  Ejnye, ejnye!
  Látod, csak kibújik a szög a zsákból!
  Melyik is az az egy? Attól, h valaki tud magyarul, …
  Én ezt úgy gondolom, h aki vendégségbe megy, adja meg a kellő tiszteletet, ne okádjon az asztalra, de még alá sem!
  Ha mégis, ne csodálkozzon, ha rendre utasítják és nem hívják meg többé!
  Ilyen eccerű pubi!

 • asher alexader
  2013 május 13
  4:53 du.
  Látod, ez a szomorú, h ezt el kell magyarázni!
  Ennek alapvetőnek kellene lenni!

 • Avi ben Giora

  Ezen kár tovább rágódni.Van egy szörnyű gyanum de ne legyen igazam. Mielőtt élesre fordul a választási kampány, Orbán egy huszáros vágással megfogja szüntetni a Jobbikot. Most csiszolják rá a megfelelő törvényt. Mert ez tipikusan olyan mint a kecske meg a káposzta. Meg kell szüntetni a Jobbikot legalább is be kell tiltani a rasszista heccelődést. DE! Ebből a pártból egy olyan szalonképes pártot kell gyártani aki késöbb koalíciós partner lehet. Szóval akik azt irták, hogy szerecsenmosdatás azok látják jól. Tipikusan ugyan azt akarja csinálni amivel itt is nyert annó az ŐVP a néppárt vagy parasztpárt. Annó Schüssel tüzzel vassal irtani próbálta az FPÖ radikális szárnyát akik nyiltan szervezkedtek sőt sokszor előfordultak olyan atrocitások(főleg Kartnerben és Voralbergben), hogy ki volt irva a kocsma ajtajára nur inlander entreten. A vadabb helyeken meg még az is hogy juden bleiben ausen(belépés csak helyinek, zsidók maradjanak kint) Persze ez olaj volt a tüzre és napirenden voltak a bunyok gyujtogatások stb. Schüsselnek szüksége volt az FPÖ-re mint koalíciós partnerre. Lekellett ülnie tárgyalni Haiderrel. Haider nagyobb játékos volt mint Orbán. Azt mondta oké legyünk koalícióba. Igen ám de előtte európa kompetenssé kellett raknia a pártját. Gyors puceválás következett. Az ugynevezett radikálisokat lekapdosták gyorsított eljárással lecsukták vagy ellehetetlenítették őket. Igen ám de itt volt egy törvény(hu de régi mert még 1955-ös) mely kimondta a gyülöletbeszéd büntethetőségét. Ezt persze nem sőrün lehetett alkalmazni mert nem volt pontosan definiálva(még ma sincsen de ennek ellenére tudják alkalmazni) mi számít gyüleletbeszédnek mert példul ha valaki a kormányt szidta azt is ide lehett volna sorolni. Miután kissé megmosdatták az FPÖt bevonultak a bubdespresidenthez(akkor még a jó Kleistil bácsi volt) és megkötötték a koalíciós szerződést melyre a garanciát Kleistil apó adta. És itt volt a lényeg. Maga az államelnök vállalta a felelősséget hogy bármely antiszemita vagy rasszista megnyilvánulás esetén azonnal vége a koalíciónak. Egy évet vagy másfelet működött. Mert Haider megboldogult miután segg részegen kiegyenísetette a kanyart(volt egy teoria hogy meggyilkolták mert megbuherálták az autóját de egyértelmüen bizonyítást nyert, hogy totál részeg volt. Véralkohol szintje 3,8 volt ami a delirium krémes határát veri) Rá pár hónapra szétment a koalíció. Schüssel próbálkozott volna még és talán sikerrel ha Klesitil apó nem tér jobblétre és az utódja Fischer már nem irt alá semmit sőt Schüssel kénytelen volt lemondani. Valami ehhez hasonló lesz majd Magyarországon is de ne legyen igazam. Mert akkor majd buktában elő lehet venni az összes fekete ügyet a mutyizásokat meg a ki tudja milyen előnyök megszerzését. Na ja. Ausztria elég közel van és már nagyon sok esetben lemásolták a magyar parlamentben ugyan azt amit itt megcsináltak.

 • asher

  Minden szavaddal egyetertek… A tiszteletet az emberfia kierdemli, megszolgalja legyen az barki!!

 • Boda Marcsi
  2013 május 13
  2:19 du.
  “Fidesz – Jobbik kft.
  A Jobbikot, illetve az általa képviselt undormány elveket évek óta sunyi módon teszi elfogadhatóvá a média ( a köztévé reggeli műsorában szinte napi rendszerességgel szerepelnek jobbikos, a politika fogalmát megalázó módon politikusnak nevezett rasszista véglények ) és a parlament – miket engedhetnek meg maguknak a “T. Házban”? miközben az “együtteses” képviselőket pl. most baromi keményen megbüntették – ez beszivárog az élet/ a közigazgatás minden területére. A Jobbik módszeresen, lépésről lépesre feszegette a határokat, amire a politika, a törvényalkotás és persze a társadalom legfeljebb hátrált, vagyis lépésről lépésre bizony átadta a terepet. Azok az “elvek”, amelyek megnyilvánulására pár éve még legalábbis összerezzent az átlagpolgár, ma már “bátran vállalt” dologgá vált, és nehogy azt higgyük, hogy a közigazgatás számos területén, illetve a rendőrségen, ügyészségen, bíróságon nincsenek hasonlóan érző emberek, akik felbátorodnak ebben a közegben. Eközben a jobboldali politikának sikerült szinte az összes jogvédelmi szervezetet “karaktergyilkolni”, sőt magát az elnyomottak jogvédelmét, az egyik legnemesebb emberi tevékenységet is. Az, hogy “jogvédő”, -azzal a gúnyos, lenéző, sokat sejtető hanghordozással, ahogy ezt többször hallottuk jobboldali politikustól, sajtómunkástól – mára ugyanolyan lesajnáló szitokszó lett, mint a szintén nemes emberi hozzáállás; a szabadságot prioritásként megfogalmazó liberalizmus. Ez pedig rettenetesen megnehezíti a jogvédők munkáját, miután társadalmi bázis, elismerés nélkül civil szervezet nagyon nehezen tud működni, prosperálni.
  Ezek következnek abból, hogy a magyar társadalom gyerekes, erkölcstelen, műveletlen és kulturálatlan.”

 • Gere Gábor
  2013 május 13
  4:23 du.
  neki nincs hazája, csak egy kétlaki bérenc. ami pedig az asztal megtisztelésére szóló megjegyzését illeti: az övére tényleg ne szarj. a végén még megeszi 🙂

 • Avi ben Giora
  2013 május 14
  3:56 de.
  Bizonyos fokig igazat adok, DE:
  Nekem az az érzésem, h nem a jobbikot tiltják csak be!
  Ha meg lesz a törvény, bármelyiket, amelyik útjukban áll!
  És ez a félő, h meg is fogják tenni!
  Ezt nem látja a sok agymosott!

 • Ille István
  2013 május 14
  4:40 de.
  István!
  Nem tudom, h honnan szalajtották, de, h nem 100-as, az biztos!
  Képzeld el, h őt ezzel a stílussal hányan tisztelhetik?
  Még a kutyája sem, – már, ha van neki!
  Az ilyen ostoba még azt is utálja, mert több esze van neki!
  🙂

 • Ille Istvan

  Latom birkozoszonyegen aludtal Pistikam… :)))) Nagyon vergodsz, hogy megkostoljal! Keves vagy fiam, mint Pilota Kekszben a katapult!

 • Gere Gabor

  Szoval arra utalsz, hogy a Kertesz Imre nem magyar? Szegyeld magad. Ismerjuk az ilyen alattomos antiszemitizmust…. Megcelzunk valakit, kozben masra utalunk?
  Ja, magamrol. De csak azert, hogy ne hulyen haljal meg Gabor. Hazam van es adozok Magyarorszagon, ami a Hazam s akkor is az volt, mikor az a [email protected] gyurcsanyi volt hatalmon. A pofam leszakadt volna, ha rosszat mondtam volna magyarorszagra, barhol is jartam a vilagban. Te hogy vagy ezzel Gere Gabor? Olyanok vagytok ezzel az Ille Pistaval, mint ket HMCS (helyi meno csavo)..

 • Gabec
  2013 május 14
  10:57 de.
  Nem tudom, h ezt miből következtetted ki te szerencsétlen fatojás?
  Megbocsáss, de neked valóban nem fejlődött ki az agyad ott vidéken!
  Egyébként mit is szerettél volna?
  Az, meg hadd legyen az én dolgom, h milyen vagyok!
  Közöd annyi, mint árvaházban a szülői értekezlet!

 • Gere!
  Azt hogy nekem ki az Úr azt én döntöm el…(azt ki kell érdemelni p ….fej)én a nevén szólítottam, ami nem sértő maga meg cuncimókusnak mégis milyen jogon,ki maga?egy nulla! olyan nagyképű és bunkó,mint Ille!!!
  Itt egyetlen hozzászóló sem urazta nem véletlenül……..
  aki meg ezt tenné az “véletlenül” írná!!!!Ha-ha
  Egyébként nem emlékszem,hogy tegeződtünk volna,de nem számít

 • Gabec!
  Gratulálok a hozzászólásaihoz,nem csak az a baj,hogy itt
  egyesek bunkók,hanem az hogy eszük sincs a hozzászólások
  felfogására,vagy csak nem akarják….
  A színvonal csúcs!!!

 • Gabec!
  Kertész Ákos sajnos magyar…….volt,mint itt sokan akik
  csak ártani akarnak az országnak.
  Kertész “kimenekült”(jól tette!)ezek miért nem, ha annyira
  elviselhetetlen…..nekik itthon?Sajnálom a “hátrányos” helyzetük miatt!
  Aztán vannak becsületes kint élő hazaszerető magyarok is
  szerencsére!

 • Boda Marcsi…majus 14…3:26 du….ezek —gere es ille putri lakok…..igy gondolkozzon roluk…mint putrilakokrol

 • Gabec
  2013 május 14
  10:44 de.
  na, ezen még dolgozzon egy kicsit, fiam. magának már a szar sem ízlik? 😀

 • Boda Marcsi
  2013 május 14
  3:26 du.
  “…olyan nagyképű és bunkó,mint Ille!!!”
  😛

 • asher alexander

  odamarcsi!
  csak azt feejtetted-(???veletlenul-e??)-ki hogy a Kertesz Imrere mint sok-sok szazezernyi masikra a magyar torenyek sargacsillagot tuzte,ghettokba zartadepoprtaltak,kfosztottak,egvontak allampolgarsagat csak mert zsidok!!

 • Boda Marcsi
  2013 május 14
  3:26 du.
  Elnézését kérem nagyságos matróna!
  Egy kis felvilágosítás, h hátralévő napjait ne élje le ilyen ostobán, mint most leledzik!
  A neten bevett szokás, h mindenki tegeződik, – légyen az nő, férfi, fiatal, matróna!
  Gondolom a matróna kifejezést nem kell kifejtenem, h kire is mondják? (ön az élő példa)
  Nos, ezek után el lehet dönteni!
  Szabadon választott!
  Az, + hogy s témához érdemben semmit, csak fröcsög kisnaccsád, az meg magát minősíti! 🙂

 • crazybruce
  2013 május 14
  11:06 du.
  Burkos, Domb, – mit szerettél volna?
  Szeretnél te ott és olyan körülmények között élni, lakni, mint mi!
  Kérdés?
  Addig kiröhöglek!
  Muhahaha!!!!!!

 • Gere Gabor

  Wazze jol beszota nekem… s mindez nem valtoztat a lenyegen, hogy a cikk egy felcmu, feligazsagon szorfozo ostobasag, hasonlo igenyu olvasotaboranak cimezve!

 • Ille Istvan

  Pistikam, egyem a szived. Ezt ugy mondjak helyesen ” ecsem, ha a [email protected] egy kicsit peneszes mar meg sem eszed?” Na csak ha legkozelebb poenkodni akarsz, ne egjel be megint, mint most is… Laziccsa Pistikam laziccsa! Minden poenod, kekeckedesed olyan eroltetett! Nem kell neked itt a Gere mogott vakkantgatni mint egy oleb!

 • Boda Marcsi
  2013 május 14
  4:00 du.

  Kedves Marcsi..
  Én pölö igazán örülök annak, hogy Kertész Ákos magyar.
  Annak már kevésbé, hogy ezt néhányan kétségbe vonják.
  Viszont fenntebb nem Kertész Ákosról, hanem Kertész Imréről beszéltek.
  Ugyanaz az emelet, csak másik ajtó.

 • Gabec
  2013 május 15
  4:36 de.
  Szívem leghőbb vágya, h valami értelmeset olvashassak tőled!
  Tudom, h ez sajnos lehetetlen, mivel még ahhoz is butuska vagy!
  Tanulj még picikét!

 • Gabec
  2013 május 15
  10:51 de.
  🙂 kétségtelen, a maga környezetében úgy mondják helyesen. 😀
  ami az erőltetettséget illeti: nyugi, nem fogok sérvet kapni tőle.
  szóval, inas, álljon be szépen a sorba 😛

 • Csak demokratikusan, elftársak! Fő az éberség !

  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=209898:a-dk-hirdetese-miatt-buentettek-a-klubradiot&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115

  Nü, majd a Deutsch Nemfür Tomi rendetvág az idegenszívü bolsi-libsi médiákok között! Meg majd ad a nácikoknak is !!

  (Várom a törvényt a Nemzeti Kuplerájok pályáztatásáról..)

 • Gere Gabor, Ille Istvan

  Ket tollforgato, akikrol szuperrelativuszokban beszel mind a hat rajongojuk…
  Remenykedjunk, hogy kovetoitek nepes tabora nem olvassa azon rofiket melyeket nekem kuldtok, mert siralmasak.
  Ha magatoktol nem megy, szoljatok a hazmester fianak, vagy ugorjatok le a helyi toporgoba fulelni egy felorat, hogy legyen mar valami fuszer abban amit irtok fijjjug.
  Na mindegy, a remeny hal meg utoljara.
  Kaptok ti fizetseget a cikkekert melyeket irtok es itt publikalnak?
  Ha igen, nagyon-nagyon elelmesek vagytok…gratula.

 • Falusi

  Tesokam 🙂 Szegeny Klubradio. Ez mar tenyleg diktatura. A kovetkezo lepes, garantaltan lovasroham es szemkilovetes lesz. 🙂

 • Ille István
  2013 május 15
  1:29 du.
  István!
  Mögöttem is áll a sor! Ha végzett a Tiéddel, beállhat mögém is!
  Csak bírja nyelvvel! 🙂

 • Gabec
  2013 május 16
  2:16 de.
  “Ket tollforgato, akikrol szuperrelativuszokban beszel mind a hat rajongojuk…”
  😛 😛 😛
  argumentum ad personam

 • Gere Gábor!

  Nem bánom tegeződhetünk(mint itt sokan)de normális megszólítással,egyébként pertut eddig sem de ezután sem iszunk….
  Aztán bocs tényleg összekevertem a két Kertészt,illetve
  az olvasásnál néztem el,de Kertész Ákos sértegette
  “genetikai allatvalónak,baromnak “stb.nevezte a magyarokat
  és sértődötten távozott…
  A másik Kertész az író,pedig szintén önként távozott pár éve mondván,hogy itt nem becsülik meg,ő sem érezte itt
  jól magát,persze senki nem üldözte el!
  Érdekes most,hogy súlyos beteg lett hazajött ebbe a
  “szörnyű” országba,hogy a pécsi klinikán kezeltesse magát,
  persze jóval olcsóbban mint kint….!
  Aschernek szeretnék pontosítani,mindkét Kertész él és
  most nem a múltról beszélünk,hanem a jelenlegi Magyaror-
  szágról,így ha lehet ne keverjük a dolgokat!

 • Ascher!

  Egy kis kiegészítés: nem Orbán felelős a holokausztért és
  a ma itt élő emberek többsége sem,viszont ne felejtse el,hogy
  a holokauszt emléknapot Orbán vezette be,ez tény!!!!
  Itt ma senkit nem üldöznek, aki a hazáját szereti,dolgozik és képes beilleszkedni,másokat tisztelni,persze aki ok
  nélkül gyűlölködik,sérteget az a többségnek nem igazán
  szimpatikus,de nem üldözik legfeljebb megvetik!

 • Boda Marcsi
  2013 május 16
  4:07 du.
  elírta. nem megvetik, megverik. méghozzá bőrszíne, vallása okán. mindezt, persze, a hazaszeretet nevében.
  a holokauszt emléknap pedig csak egy látványos dekoráció, kulissza, ami mögött horthy, nyírők, szálasik, wass albertek rejtekeznek.

 • Asher Alexander

  Magyarországon sem Trianon, sem a Holokauszt nem lett kitárgyalva. A rendszerváltás előtt mindkettő tabu témának számított, illetve csak nagyon leegyszerűsítve tanították. A rendszerváltás után pedig – nem mentesen a napi politikától – egymástól eltérő álláspontok alakultak ki,. A történészek feladata volna helyére tenni a dolgokat. Vannak tények, amelyek vitán felül állnak, mint amilyenek a zsidókat ért igazságtalanságok és a Holokauszt. Vitatkozni legfeljebb a felelősségen lehet.
  Szerintem, Gróf Teleki Pál búcsúlevele a Holokausztra is érvényes. Mielőtt elsütötte a fegyverét, egyebek közt ezt írta a Kormányzónak: ..”A gazemberek oldalára álltunk, nem tartottalak vissza, bűnös vagyok.” Nyilván figyelmeztetésnek szánta.
  Nem tudom milyen magyar csatornákat tud nézni. Horthy Istvánné temetésekor a Duna TV-n volt egy megemlékező műsor, amelyben elég hosszan foglalkoztak a Holokauszttal, és (számomra) sok új információ hangzott el. Nyilván a jövőben is lesznek ilyen műsorok, érdemes nézni. És persze, nem kell mindent kritikátlanul elfogadni.
  A múltkori „véletlenül” idézet mondatokról az a bibliai (Thora) ige jutott eszembe, hogy „Embernél az elme gondolta, de az Úrtól van a nyelv felelete”. Eszerint az Úr akart magával közölni valamit. Talán azt, hogy számon tartja, és mindent tud.

 • Ille István!

  Nem írtam el,az emberek többsége -minden ellenkező híreszteléssel ellentétben-megveti és nem megveri a
  hazáját ócsárló,népét szidó,bűncselekményeket elkövető,(lopás,gyilkosság,zsarolás,sértegetés)
  munkakerülő,együttélésre,mások tiszteletére képtelen
  embereket!Nem a vallása és a bőrszine miatt…..
  Persze vannak kivételek,amikor “egyesek” túlfeszítik a húrt
  és bizony megverik,ami ugyan törvénytelen,de nem csoda!!!!
  Nézőpont,igazság és “tartalom”kérdése,hogy az emberek kit olvasnak,választhatnak,hogy kit érdemes…..
  Aztán van ami tény és nem dekoráció….a holokauszt bűnözőket meg ne azok között keressék akik akkor még nem is éltek.
  Aki úgy érzi,hogy ma sincs itt biztonságban az menjen el,
  szabadon megteheti,bár egyeseket már nem mindenhol fogadnak be …..
  Ennyi!

 • Gabec
  2013 május 16
  2:19 de.

  A szemberózsámhaszerecc,- így a lovasroham is- néha tisztességesebb, mint kilopni a gyerek alól a matracot..
  🙂

 • Kiegészítés!
  A baj csak az,hogy az üldözöttek azt terjesztik,hogy a vallásuk és a bőrszínük miatt “bántják” őket,holott
  csak a tevékenységük miatt,ami bizony egyes csoportokra
  nagyon jellemző………persze a normálisokra nem
  (szerencsére vannak többen is!)akik csak szégyenkezhetnek
  a társaik miatt!
  Ok nélkül nem támadnak le senkit sem!
  A szélsőséges csoportokat (ilyenek is vannak)pedig törvényes
  eszközökkel próbálják megfékezni,mint más országokban is!

 • falusi
  Tesokam! Minden szavad arany… De nem hiszem akar gyurcsanyi, akar bajnai, akar melyik masik visszaadna egy fillert is! Vagyis marad a tisztesseges lovasroham? Szerinted mi tortenne, ha a zorban kiadna ugy a parancsot a csocselek ellen, mind azt kiadta a boszme anno?

 • asher alexander

  bodamarcsi
  hat ez az!
  meg se probaljak megfkezni oket!!ha nem igy lenne akkor olyan nyiltan naci szervezet mint a blut und ehre-(ver s becsulet)-nem is letezhetne!!no meg az un,; “becsuletnap” se!!

 • Gabec
  2013 május 18
  6:41 de.
  Jótezsvérem, neked féláron is.. (Majd mondom a számlaszámot :))
  Mondmárfülöp, mit kéne nekik visszadni? Hazavitték a kádkövet? Lopták a libát?
  Nemarhuljunk, kéremtisztelettel..
  Ne kiabáld el, hogy nem adja ki a parancsot, hamár a halvérüeknek is tele lesz.
  Hogy mi történik akkor?
  Cső csövön nemmarad..
  Mi meg ríhatunk valamelyik irish pub-ban, hogy volt egyszer egy hazánk..

 • Teheránban halálra röhögik magukat ezen a maroknyi cionista férgen. Van már magyar tolmácsuk is. Ez az oldal az esti kabaréjuk.

 • Gabec
  2013 május 18
  6:41 de.
  Várd ki a végét!

 • asher alexander

  godi!
  fereg vagy te magad kisfiammeg az anyad aki kisart a vilagra!!
  ruhes naci kocsog!!

 • Gere Gabor

  El Salah…

 • Godi István
  2013 május 18
  11:21 de.
  Magadról beszélsz szarjankó?
  Asher-rel teljes egyet értésben javaslom, h ereszkedj térdre és szeress!! 🙂

 • Boda Marcsi
  2013 május 17
  1:14 du.
  “A szélsőséges csoportokat (ilyenek is vannak)pedig törvényes
  eszközökkel próbálják megfékezni,mint más országokban is!”
  😀 😀

 • Godi István
  2013 május 18
  11:21 de.
  orvos látott már?

 • Avi ben Giora

  Marcsika! Milyen törvényes eszközökről beszélsz? Van már egy elfogadott törvény amiről nem is tudunk? Eddig én csak egy törvényt ismertem meg: mindenkinek kuss az állam én vagyok én mondom meg mi a frankó. Szerencsétlen nép a magyar, hogy mindig ilyenek próbálják meg vezetni. Csak ők sem látják az ut végit ami ki tudja hova vezett.

 • Avi ben Giora

  Te mint izraeli hazafi, hogyan tudod osszehasonlitani a magyar helyzetet az izraeli demokraciaval?

 • asher alexander

  Ojjvaaaajjjj!!
  egy ilyennek mint agodi dog oda se adnam meg arra se!!

 • Avi!
  A törvényes eszköz alatt azt értem,hogy a másokat sértő,durva megnyilvánulásokat például megemlékezések meg
  zavarását,provokatív tüntetéseket a rendőrség minden eszközzel igyekszik megakadályozni,egyébként pedig a kormány is mindig (parlament,TV,sajtó stb.)elítéli azokat.
  Egyenlőre nincs más lehetőségük,mint más országokban sem
  ahol választások útján alakultak meg a szélsőséges pártok!
  Aztán ne is haragudj,de ez a lap bőven belefér a “szélsőbal”
  kategóriába,ahol ellenkező oldalról hirdetnek fajgyűlöletet,mások méltóságát sértő alaptalan vádakat
  persze “csak írott formában”,gondolok itt egyes cikkírókra és hozzászólókra.
  Arra nem gondolnak,hogy ezzel azokban is ellenszenvet
  váltanak ki,akik egyébként alapvetően toleránsak más világnézetű illetőleg vallású emberekkel szemben.
  Mind a jobb mind a bal oldali szélsőséges megnyilvánulások veszélyesek és békétlenséget szülnek.
  Na ezt kellene megérteni sokaknak,meg azt,hogy aki nem tud azonosulni egyes szélsőséges baloldali nézetekkel az
  egyáltalán nem biztos,hogy szélsőjobboldali,náci,rasszista stb.
  Vannak középutasok akik nem akarnak senkinek sem ártani,
  senkit sem megalázni és főleg egy egész népnek ártani
  (kint és itthon),bárhol is éljenek.

 • Gödi István

  Semelyik oldalon nem szeretem, ha értelmes érvek helyett sértegetnek vagy csúfolkodnak. De ha mégis ezt teszed, ne általánosíts, hanem nevezd meg, kivel van bajod, és “játszd le” azzal. Ezzel a stílussal ne bújj a’mögé, hogy a magyar érdekeket képviselsz. Inkább züllesztesz.

 • Asher Alexander

  Mint lágereket megjárt és rokonait vesztett idős embertől elnézést kérek a hozzászóló stílusáért. Korrekt, hogy nem az összes jobboldalit küldte a ..ba.

 • sárdi jani
  2013 május 19
  4:50 du.
  Jani, téged én egyre jobban kedvellek..

 • asher alexander

  Sardi Jani!
  persze hogy nem!
  joimagam is egy erosen jobbos part-ra voksolok evek ota!
  Erets Israel Shelanu=Israel a Mienk!!
  nincsen olyan-(csak bizonyos hulye agyakban!!)-hogy “kollektiv bunosseg”!!
  de!!!
  -bunosok kozt cinkos aki nema!!!

 • Ekkora veszélyt jelent a kurucinfó a világra? Mellesleg napi olvasója vagyok a Kinfó portálnak és semmiféle veszélyt nem jelent a számomra az ami ott le van írva.Az lesz majd a veszély ha az igazságot is eltiporják rasszista meg antiszemita dogmákra hivatkozva..Mellesleg honnan veszi a bátorségot a cikk írója hogy le új nyilasozzon bárkit is? Köztük engem is.Azért mert olyan dolgokat mernek leírni kimondani amiről kussolás van az már okot ad a nyilasozásra. Ennyivel letudjátok a kényes kérdésekre adandó válaszokat hülyefejűek? Fingotok nincs semmiről ami itt ebben az országban történik és nyilasoztok. Cáfoljátok meg a kurucinfón leírtakat és utána pofázzatok! Ha nem megy akkor nem kell hülyeségeket írkálnotok.