Kerekes Sándor árvízi naplója (videó)

2013 június 9 8:06 du.19 hozzászólás

A Duna jelenleg a történelemben feljegyzett eddigi leghatalmasabb áradásán megy át. Vele együtt a Duna Medence települései és különösen Budapest. A vízszint naponta hozzávetőleg hetven centimétert emelkedik. Ez a video junius 5-én szerdán készült, amikor a vízszint felűlmúlta a 800 centimétert. Az eddigi legmagasabb szint 2006-ban volt, 860 centiméter. Ez a video a napi felvételek és benyomások dokumentuma.  Tovabbi hasonló jelentesek készulnek rendszeresen.

Kerekes Sándor

19 hozzászólás

 • Unalmas beszámoló.

 • Kulonosen unalmas a TV beszamolok utan.
  Nem is hiszem, hogy van ra igeny v. szukseg.

 • En koszonom a beszamolot, feltettem a http://www.canadahun.com oldalra.

 • ne szekaljatok mar arvizugyben is , ez nem politika

 • Jávorszky Mária

  Kerekes Sándor,kinek üzen e rejtelmesen rejtett üzenetével? A rasszista magyar Dunának,melynek áradása eltakarta a cipőket,vagy sajátjainak ? -jó lesz vigyázni bizony…

 • Kerekes Sandor

  Igen, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Viszont leszolni ezt is lehet. Leszolni mindent lehet, kulonosen ha nem volt benne az Echo TV hireiben. Azok persze sokkal erdekesebbek.

 • skála kópé

  a televizioban hallottam hogy az aranyhegyi patak megduzzadt es ma reggel megneztem , aquincumi HEV megallo , erdekes volt , vagy ket tucat katona pihent a partjain tabortuz mellett , a batthany teren a ter szintjen volt a duna szintje vasarnap , csak a magasitott 80 centis kofal allt ellen , ma mar 30 centis apadas volt vasarnaphoz kepest

 • skála kópé
  2013 június 11
  7:29 de.

  Az az aranyered volt, Lacika..Márhogy, ami megduzzadt.
  Ne tévét nézz, hanem orvoshoz menj vele..
  🙂

 • hehehe
  baján a TEK kommandósai rakják a zsákokat. végre tudják, hol a helyük. hajdú parancsnok is ott sertepeltél. piszok sok az elhárítani való.
  ez a szerencsétlen merkel meg csak kilátogatott magdeburgba, és izibe beígért 100 milliós gyorssegélyt, a nélkül, hogy egyetlen zsákot is a helyére igazított volna.
  ilyen amatőrt!

 • skála kópé
  2013 június 11
  7:29 de.
  nohát, nohát, ezek szerint itthon szennyezi a környezetét, burkus kutyám?
  azt nem látta véletlenül, hogy munkacsevonál a magyar katonák gúlába rakott puskák körül, félkönyökre heveredve, pipaszó mellett múlatták éppen az időt, amikor felhangzott a riadó: noboszmeg, gyün a muszka! azzal ugrottak is a puskáikért.
  ja, ez az I. vh-ban volt 🙂

 • Kerekes Sandor

  Mariskam irja, de komolyan:

  “Kerekes Sándor,kinek üzen e rejtelmesen rejtett üzenetével? A rasszista magyar Dunának,melynek áradása eltakarta a cipőket,vagy sajátjainak ? -jó lesz vigyázni bizony…”

  Edes draga Mariskam, bevallom, fogalmam sincs rola, hogy mirol beszelsz. Eltakart csizmakat, gumicsizmakat lattam, de ki lenne oly ostoba cipovel menni a Dunanak? Hacsak nem mint ongyilkos?
  VIgyazni persze helyes, kuloosen arviz idejen, de mint lattad, elegge vigyaztam ahhoz, hogy befejezzem a naplo jegyzetet, sot, hamarosan kuldom a masodik reszt.
  Nezdd edes Mariskam, ez a tortenelem legnagyobb aradasa. Ebbol csak nem akarunk kimaradni. Persze, mindenki gondolhat amit akar, meg azt is, hogy az ellenseg kuldte rank, de a helyedben en inkabb arra gondolnek, hogy a joisten kuldte “rank,” buntetesul, amiert ennyire ostobak es gonoszok vagyunk.
  Te mit gondolsz?

 • Noszticzius Judit

  Álmában kell feltalálni az újabb technikával tervezni az árvíz ellen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jávorszky Mária

  Sándor,hogy én mit gondolok?-azt,hogy Isten nem küld ránk semmi vészt,se háborút…az csakis a gonosz,istentelen emberek műve.Isten megteremtette a világot az ember szabad akaratára bízva.Vannak,akik ezt félreértelmezve istenesdit játszva/HAARP…/megsértve a természet torvényeit hatalmaskodnak a világ nemzetei felett a világ uralmára torekedve,sok millió embert legyilkolva,tudatosan rengeteg szenvedést okozva az emberiségnek. Ők a negatív pólusú emberszabásúak,ezért negatív energiára van szükségük.A negatív energia nem Istentől való, amely megbolygatja a természet rendjét,áradásokat,szárazságot,foldrengést…okozva. Az emberek sok szenvedés okozta negatív energiája egy bizonyos helyen gyűlik ossze,majd fertelmes erővel lecsap,vissza oda ahonnan jott. Más szóval,ott fent nem engedik tovább jutni a negatív energiákat a kozmosz torvényei szerint.De itt lent az ember megsértve a természet torvényeit folosleges negatív energiát kreálva amely ugyanolyan korforgás részévé válik, mint minden más a természetben,mint pl.a víz mely felpárolog majd eső formájában újra leesik,vagy mint ahogyan meghalunk majd ismét megszuletunk, mint a virág mely ősszel elszárad magot hagyva maga után…

 • Kerekes Sandor

  Na latod edes Mariskam. Most mar mindent ertek.

 • skála kópé

  maradjunk annyiban,hogy Noe szerint Isten buntije volt az ozonviz.ugyhogy ez az aradas Noe szerint detto.de nemcsak a magyarokat veri az orban/fidesz miatt hiszen ostoba osztrakoknal tucatnyi halott volt , igaz ott a miniszterelnok nem volt kint a gaton es szervezte a vedekezest mint orban…ugyhogy orban legyen a miniszterelnok meg minimum 2034-ig , ez csak 5 ciklus , addig birja ki a szoci csurhe….amugy az aranyhegyi patak mellol elvonultak a katonak bajara,mohacsra….orbannal

 • skála kópé

  krisztoforus okos mert engedi az ellenvelemenyt nem ugy mint bartus a 150 centis miniducse

 • Kedves ismeretlen Mária,azok a bizonyos cipők, amelyeket említ, kb. 800 cm-es vízállásnál, bizony már nem láthatóak. Sándornak búvárfelszerelést kellett volna felvennie, hogy kamerájával le tudja filmezni azokat, és egy még “rejtelmesebb” filmet készíthessen. Amúgy a Dunával nincs is semmi gond. A mi lelkünket más árvizek öntik el szinte naponta: az emberi gonoszság keltette áradatok keserű habjai. Ön oly líraian fogalmazta meg a “negatív pólusú emberszabásúakkal” kapcsolatos meglátását, hogy csak azt tudom mondani, le a kalappal! Én még ilyet soha sehol nem is olvastam! És a víznek a körforgását is nagyon érdeklődve… – Azt szeretném ezért megkérdezni Öntől, ha lehetséges, hogy nem gondolja-e Ön, hogy az Önhöz hasonló pozitív pólusú emberszabásúaknak esetleg csinálniuk kellene már valamit, hogy a negatívakat valahogyan leszigeteljék? Várom megtisztelő mielőbbi válaszát.

 • És egyébként, kedves Mária, én még azt is el tudnám képzelni manapság, hogy azokat a cipőket is előbb utóbb elteszik onnan máshová, mint ahogy József Attila szobrát is arrébb tették, hogy majd a későbbiekben ott üljön valóban a Duna partján és nézze hogy úszik el a dinnyehéj… Így évente egyszer szegény József Attilát biztosan be fogja borítani az ár, csak az az okos feje fog kilátszani a vízből. Szerintem a Jóisten nem csak büntet egyébként, hanem jót is ád, például, előbb-utóbb az árvíznek is mindig vége van, és jön az apadás. Adná a Jóisten, hogy a sok gyűlölködő emberből ne is csak leapadjon a gyűlölet, hanem egyenesen száradjon ki! — A képriportnak egyébként örülök, engem nem untatott.

 • Jaj nagyon tetszett, kész novella 🙂
  Persze aki a mai “koszos” pesti aszfalt-szlenget szereti, az nem jó helyen jár és idegesítheti a lassabb, nyugotabb beszédtempó és a gazdag, igazi magyar irodalmi nyelv, melyet már csak bizonyos rétegek beszélnek sajnos.