Kerekes Sándor árvízi naplója (videó)

2013 június 9 8:06 du.19 hozzászólás

A Duna jelenleg a történelemben feljegyzett eddigi leghatalmasabb áradásán megy át. Vele együtt a Duna Medence települései és különösen Budapest. A vízszint naponta hozzávetőleg hetven centimétert emelkedik. Ez a video junius 5-én szerdán készült, amikor a vízszint felűlmúlta a 800 centimétert. Az eddigi legmagasabb szint 2006-ban volt, 860 centiméter. Ez a video a napi felvételek és benyomások dokumentuma.  Tovabbi hasonló jelentesek készulnek rendszeresen.

Kerekes Sándor

19 hozzászólás

  • Unalmas beszámoló.

  • Kulonosen unalmas a TV beszamolok utan.
    Nem is hiszem, hogy van ra igeny v. szukseg.

  • En koszonom a beszamolot, feltettem a http://www.canadahun.com oldalra.

  • ne szekaljatok mar arvizugyben is , ez nem politika

  • Jávorszky Mária

    Kerekes Sándor,kinek üzen e rejtelmesen rejtett üzenetével? A rasszista magyar Dunának,melynek áradása eltakarta a cipőket,vagy sajátjainak ? -jó lesz vigyázni bizony…

  • Kerekes Sandor

    Igen, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni. Viszont leszolni ezt is lehet. Leszolni mindent lehet, kulonosen ha nem volt benne az Echo TV hireiben. Azok persze sokkal erdekesebbek.

  • skála kópé

    a televizioban hallottam hogy az aranyhegyi patak megduzzadt es ma reggel megneztem , aquincumi HEV megallo , erdekes volt , vagy ket tucat katona pihent a partjain tabortuz mellett , a batthany teren a ter szintjen volt a duna szintje vasarnap , csak a magasitott 80 centis kofal allt ellen , ma mar 30 centis apadas volt vasarnaphoz kepest

  • skála kópé
    2013 június 11
    7:29 de.

    Az az aranyered volt, Lacika..Márhogy, ami megduzzadt.
    Ne tévét nézz, hanem orvoshoz menj vele..
    🙂

  • hehehe
    baján a TEK kommandósai rakják a zsákokat. végre tudják, hol a helyük. hajdú parancsnok is ott sertepeltél. piszok sok az elhárítani való.
    ez a szerencsétlen merkel meg csak kilátogatott magdeburgba, és izibe beígért 100 milliós gyorssegélyt, a nélkül, hogy egyetlen zsákot is a helyére igazított volna.
    ilyen amatőrt!

  • skála kópé
    2013 június 11
    7:29 de.
    nohát, nohát, ezek szerint itthon szennyezi a környezetét, burkus kutyám?
    azt nem látta véletlenül, hogy munkacsevonál a magyar katonák gúlába rakott puskák körül, félkönyökre heveredve, pipaszó mellett múlatták éppen az időt, amikor felhangzott a riadó: noboszmeg, gyün a muszka! azzal ugrottak is a puskáikért.
    ja, ez az I. vh-ban volt 🙂

  • Kerekes Sandor

    Mariskam irja, de komolyan:

    „Kerekes Sándor,kinek üzen e rejtelmesen rejtett üzenetével? A rasszista magyar Dunának,melynek áradása eltakarta a cipőket,vagy sajátjainak ? -jó lesz vigyázni bizony…”

    Edes draga Mariskam, bevallom, fogalmam sincs rola, hogy mirol beszelsz. Eltakart csizmakat, gumicsizmakat lattam, de ki lenne oly ostoba cipovel menni a Dunanak? Hacsak nem mint ongyilkos?
    VIgyazni persze helyes, kuloosen arviz idejen, de mint lattad, elegge vigyaztam ahhoz, hogy befejezzem a naplo jegyzetet, sot, hamarosan kuldom a masodik reszt.
    Nezdd edes Mariskam, ez a tortenelem legnagyobb aradasa. Ebbol csak nem akarunk kimaradni. Persze, mindenki gondolhat amit akar, meg azt is, hogy az ellenseg kuldte rank, de a helyedben en inkabb arra gondolnek, hogy a joisten kuldte „rank,” buntetesul, amiert ennyire ostobak es gonoszok vagyunk.
    Te mit gondolsz?

  • Noszticzius Judit

    Álmában kell feltalálni az újabb technikával tervezni az árvíz ellen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jávorszky Mária

    Sándor,hogy én mit gondolok?-azt,hogy Isten nem küld ránk semmi vészt,se háborút…az csakis a gonosz,istentelen emberek műve.Isten megteremtette a világot az ember szabad akaratára bízva.Vannak,akik ezt félreértelmezve istenesdit játszva/HAARP…/megsértve a természet torvényeit hatalmaskodnak a világ nemzetei felett a világ uralmára torekedve,sok millió embert legyilkolva,tudatosan rengeteg szenvedést okozva az emberiségnek. Ők a negatív pólusú emberszabásúak,ezért negatív energiára van szükségük.A negatív energia nem Istentől való, amely megbolygatja a természet rendjét,áradásokat,szárazságot,foldrengést…okozva. Az emberek sok szenvedés okozta negatív energiája egy bizonyos helyen gyűlik ossze,majd fertelmes erővel lecsap,vissza oda ahonnan jott. Más szóval,ott fent nem engedik tovább jutni a negatív energiákat a kozmosz torvényei szerint.De itt lent az ember megsértve a természet torvényeit folosleges negatív energiát kreálva amely ugyanolyan korforgás részévé válik, mint minden más a természetben,mint pl.a víz mely felpárolog majd eső formájában újra leesik,vagy mint ahogyan meghalunk majd ismét megszuletunk, mint a virág mely ősszel elszárad magot hagyva maga után…

  • Kerekes Sandor

    Na latod edes Mariskam. Most mar mindent ertek.

  • skála kópé

    maradjunk annyiban,hogy Noe szerint Isten buntije volt az ozonviz.ugyhogy ez az aradas Noe szerint detto.de nemcsak a magyarokat veri az orban/fidesz miatt hiszen ostoba osztrakoknal tucatnyi halott volt , igaz ott a miniszterelnok nem volt kint a gaton es szervezte a vedekezest mint orban…ugyhogy orban legyen a miniszterelnok meg minimum 2034-ig , ez csak 5 ciklus , addig birja ki a szoci csurhe….amugy az aranyhegyi patak mellol elvonultak a katonak bajara,mohacsra….orbannal

  • skála kópé

    krisztoforus okos mert engedi az ellenvelemenyt nem ugy mint bartus a 150 centis miniducse

  • Kedves ismeretlen Mária,azok a bizonyos cipők, amelyeket említ, kb. 800 cm-es vízállásnál, bizony már nem láthatóak. Sándornak búvárfelszerelést kellett volna felvennie, hogy kamerájával le tudja filmezni azokat, és egy még „rejtelmesebb” filmet készíthessen. Amúgy a Dunával nincs is semmi gond. A mi lelkünket más árvizek öntik el szinte naponta: az emberi gonoszság keltette áradatok keserű habjai. Ön oly líraian fogalmazta meg a „negatív pólusú emberszabásúakkal” kapcsolatos meglátását, hogy csak azt tudom mondani, le a kalappal! Én még ilyet soha sehol nem is olvastam! És a víznek a körforgását is nagyon érdeklődve… – Azt szeretném ezért megkérdezni Öntől, ha lehetséges, hogy nem gondolja-e Ön, hogy az Önhöz hasonló pozitív pólusú emberszabásúaknak esetleg csinálniuk kellene már valamit, hogy a negatívakat valahogyan leszigeteljék? Várom megtisztelő mielőbbi válaszát.

  • És egyébként, kedves Mária, én még azt is el tudnám képzelni manapság, hogy azokat a cipőket is előbb utóbb elteszik onnan máshová, mint ahogy József Attila szobrát is arrébb tették, hogy majd a későbbiekben ott üljön valóban a Duna partján és nézze hogy úszik el a dinnyehéj… Így évente egyszer szegény József Attilát biztosan be fogja borítani az ár, csak az az okos feje fog kilátszani a vízből. Szerintem a Jóisten nem csak büntet egyébként, hanem jót is ád, például, előbb-utóbb az árvíznek is mindig vége van, és jön az apadás. Adná a Jóisten, hogy a sok gyűlölködő emberből ne is csak leapadjon a gyűlölet, hanem egyenesen száradjon ki! — A képriportnak egyébként örülök, engem nem untatott.

  • Jaj nagyon tetszett, kész novella 🙂
    Persze aki a mai „koszos” pesti aszfalt-szlenget szereti, az nem jó helyen jár és idegesítheti a lassabb, nyugotabb beszédtempó és a gazdag, igazi magyar irodalmi nyelv, melyet már csak bizonyos rétegek beszélnek sajnos.