Ön melyik magyarországi pártra szavazna ha ma lennének Országgyűlési választások?

2013 június 9 8:29 de.104 hozzászólás

szavazasA Median legfrissebb felmérése szerint a magyarországi lakosság 56 százaléka szeretné, ha 2014-ben kormányváltás lenne és a Fidesz-KDNP kormány tevékenységével csupán 31 elégedett. Ugyanakkor a Fidesz még mindig 45 százalékon áll a biztos szavazók között, miközben az MSZP 23, Bajnai Gordon által vezetett Együtt 2014 – PM összesen 10, Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciója 4 és a Lehet Más a Politika 3 százalékon áll. A  Jobbikra a biztos szavazók 15 százaléka szavazna.

Minket leginkább az érdekel, hogy a KMH olvasói melyik pártot látnának szívesen kormányon, illetve, hogy szerintük ki lenne a legalkalmasabb miniszterelnök. Az utóbbi kérdés mutathat rá arra, hogy egy diaszpórában működő, de természetesen Magyarországon is olvasott lap olvasói között, melyik demokratikus ellenzéki párt vezetője lenne a legnépszerűbb Orbán Viktor kihívójaként.

Ön melyik magyarországi pártra szavazna ha ma lennének Országgyűlési választások?

View Results

Loading ... Loading ...

Ön szerint ki lenne a legalkalmasabb magyar miniszterelnök?

View Results

Loading ... Loading ...

104 hozzászólás

  • no, chris, most kihívtad magad ellen a sorsot 🙂

  • Ille István

    Miert hivta volna ki a sorsot Kristof? A szavazatok arany a vissza fogja tukrozni az olvasotabor osszetetelet. Meg talan Kristof elgondolkozhat egy plattform valtas lehetosegen… 🙂 elni kell!

  • Christopher Adam

    A Mandiner készített pár hete hasonló olvasói felmérést. Ott az derült ki, hogy a népszerű blog olvasói tábora eléggé vegyes, még akkor is ha alapvetően jobbra (a Fidesz felé) hajlik. Ha így előre tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy az Amerikai Népszavához képest, a KMH tábora politikailag összetettebb, mégis inkább balközép, vagy liberális, mintsem jobboldali.

  • Ez csak olyan mint ha halaknak megmondanank, hogy melyik ehet a toba vetett eledelbol.

  • Christopher Adam

    Így utólag (és talán nem túl későn) hozzáadtam a Munkáspártot az első, pártpreferenciás kérdéshez. Tulajdonképpen 1990 óta valamennyi választáson indult Thürmer Gyula pártja, bár 2010-ben – történelmükben először – az országgyűlésin nem tudtak országos listát állítani. Mindenesetre, a kommunistákra is lehet szavazni…akinek ehhez éppen kedve van…

  • természetesen Orbán Viktorra szavazok, mert Ö képes
    az ország jobbitására, senki más.
    Ök vezették ki a gödörböl az országot és kikerültünk
    8 év után a tulzottdeficiteljárás alól, ahová a kommunisták
    vezették bele.

  • Varga Sándor

    Biatch! „hogy az Amerikai Népszavához képest, a KMH tábora politikailag összetettebb, mégis inkább balközép, vagy liberális, mintsem jobboldali.” Biiaaaatccchhh! Most komolyan! Van valaki, aki 2-3 cikk után azt gondolhatja, hogy a KMH, mind azzal a faji-és szociális intoleranciával és gyűlölettel, amiről hetente „bázisdemokratikusan” (ezt mesélné el valamelyik, mi a f.sz az a „bázisdemokrata”!!??, sőt, ők miért hívják magukat „demokratának”…)Magyarország és a magyarok ellen uszítanak és propagandáznak, az balközepes és liberális?
    Mi magyarok, és ebbe a KMH-sok is nyakig bűnösök, mindannyian a következmény nélküli módszerváltás áldozatai vagyunk. Nálunk nincs „szocialista”, nincs „liberális”, és végképp nincs „balközép”. Elnézve a 2/3-os politikai „nemzeti közép” működését, mára az is nyilvánvalóvá vált, hogy csak kiszolgáló, ill. kiszolgálobb „személyzete”, „leadminisztráló”-ja lehet a Magyarországnak nevezett multi-náci-EU kolóniának.
    A „nemzeti közép” egyetlen mentsége, hogy a bal-és balközép liberálisokkal ellentétben, a hatalom megszerzéséhez ők nem szorulnak külföldi gazdáik segítségre, mint ahogy minden bal-bolsi-szoci-libero, 1848-óta eddig tette!

  • Ha rákeresnek a bajnaira, akkor csak hasonló videókat cikkeket olvashatnak, hát ilyen emberre nem szavazunk.

  • Kedves olvtarsak!

    46 szavazat? Lotagot… szerintem ezt a szavazosdit manipulalja a rendszergazda!

  • Fresz Irén, ha olyannyira youtube-szakértő, találhat ott az istenére vonatkozó videókat is – és nem feltételn osztják azt a kritikátlan hódolatot, ami a maga buta írásából süt…

    Magyarországon ma milliók érzik magukat kifosztva Orbán Viktor és bandája által, ebben nyugodt lehet.

    Egyébiárnt irigylem magát: könnyű lehet az élete. Minden rossznak okai a „kommunisták” (ide tartozik mindenki, aki nem Orbná Isten híve), és minden jó Orbán Viktortól származik.

    Ennyire sötét gondolkodásmód utoljára Rákosi idején volt tapasztalható sokak fejében. Maga ezek szerint leragadt abban a korban.

    Szégyellje magát, hogy felnőtt ember létére ennyire önállótlan, szolgalélek, mindeféle kritikára képtelen.

  • Az eltérésnek három oka van:
    1. A KMH olvasótábora nem reprezentálja a hazai szavazókat.
    2. A hazai média hazudik, félretájékoztatja a közönséget. Egészen más ismeretei vannak a KMH olvasóinak, mint a hazai átlagnak.
    3. Otthon a DK szavazói rejtőzködnek, nem árulják el véleményüket, mert félnek a retorziótól. (Megvan rá az okuk.)
    Mi lehet a valódi várható szavazati arány? Nem tudhatjuk. Feltéve, hogy a KMH sokkal inkább orbán- és jobbikellenes, mint a hazai átlag, annyit mondhatunk, hogy az eredmény a kettő között van.

  • Érdekes statisztika. Szerintem több szempontot is fel lehetett volna vezetni. Ugyanis a magam részéről más pártot, és egy másik párt jelöltjét látnám szívesen. Attól függően, mi az a szempont, ami alapján döntenem kell, más a végeredmény. Pontosabban az egyik párt esetén látok értékeket, de nem látom mindenben tökéletesnek. Ugyanakkor van ember, akiről úgy látom, rendbe tenné a gazdaságot, de nála elveszne az ember. A dolgot tovább is lehetne árnyalni.

  • Sanos nekem nincs szavazati jogom, tehát számomra kérdés tárgytalan!

  • A mi családunk a Jobbikra szavaz.
    Ismét lincselni akart a cigánycsürhe: ezúttal Pocsajon támadtak – az autós szerencsére élve megúszta
    Olaszliszka mintájára támadásba lendültek Orbán és a helyi polgármester „rejtett erőtartalékai” Pocsajon, amíg a magyarok a gátakon vannak – közölte a szebbjovo.hu helyi illetőségű informátora.
    Egy kocsi, amelyik a főúton közlekedett, elcsapott egy lejtős mellékutcából – az elsőbbségadási kötelezettség ellenére – elé bicikliző cigány gyermeket, akit a kiérkező mentők elláttak. A hírek szerint a sérült gyerek jól van, viszont a kocsi sofőrje, aki megállt, hogy segítsen, még jelenleg is a mentőben van. Talán ő is túléli a rátámadó feldühödött cigányok támadását. Óriási a rendőri jelenlét, mint ahogy az alábbi képen látható.

    Frissítés: Hála Istennek, nem történt újabb tragédia – maszatol a rendőrségi közlemény
    A semmitmondó rendőrségi közlemény természetesen próbálja elsikálni a lényeget, de legalább annyit megtudhatunk belőle, hogy a megtámadott autós – aki olvasóink információi szerint az ügyeletes orvos volt – szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

    „Pocsaj belterületén 2013. június 8-án 17 óra után egy Létavértes irányából közlekedő személygépjárműnek hajtott egy 6 éves kerékpározó kisfiú. Az ütközés következtében a gyermek elesett. Miközben a jármű vezetője megállt, hogy segítsen a fiúnak, a gyermek közelben tartózkodó rokonai bántalmazni kezdték. A bántalmazásnak a rövid időn belül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget: négy főt előállítottak a pocsaji rendőrőrsre, ahol folyamatban vannak a meghallgatások. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján mind a gyermek, mind a gépjárművezető könnyű sérülést szenvedett” – írják a rendőrségi honlapon.
    (szebbjovo.hu – police.hu – Kuruc.info)

    Szóljon hozzá! (63 megjegyzés)

    További részletek: http://kuruc.info/r/35/113389/#ixzz2Vkaij8gR

  • Fresz Iren
    2013 június 9
    10:52 de.
    Nna neked is leírom, h tanulj, ne halj meg ostobán:
    „A média több hullámban foglalkozott az üggyel, amelynek során számos valótlan állítás látott napvilágot Bajnai és a Hajdú-Bét kapcsán. Későbbi bírói ítéletek több médiumot helyreigazításra köteleztek. Hamisnak bizonyult például az a feltételezés, hogy a céget nem fejlesztették és csak a pénzt vették ki belőle. További helyreigazítások: FN FN II. MNO Hir TV”
    Bajnai minden perét megnyerte ez ügyben!
    És akkor kapaszkodj meg, h kik voltak a Hajdú-Bét igazgatóságának tagjai, akik döntöttek mindenről!
    Csányi Sándor, Gansperger Gyula!
    Ugye ismerős a két név?
    Most libázz ostoba! 🙂 🙂

  • Gondolod, tudja, ki volt Gansperger?

    Én nem nézem ki ebből a libából…

  • Gabec
    2013 június 9
    11:01 de.
    🙂
    Aki termézetesen része a New York-Tel Aviv- Budapest tengelynek..
    Jólvagyó?
    🙂

  • A szavazati arányokból és a hozzászólásokból látszik, hogy a diaszpórának lövése sincs a hazai viszonyokról… :/

  • Egy Orbán diktátor, önkényuralkodó által megfélelmlített lakosság biztos, hogy nem fogja a közvélemény kutatóknak megmondani, hogy kire szavazna, MI SEM mondjuk meg ! – különben pedig egyre több fideszestől hallottuk, hogy nagyon megbánták, hogy rájuk szavaztak.

    Mi és a körünkben sokan Bajnaira szavaznánk ! –
    kormányzása alatt helyreállította a magyar gazdaságot !
    Egy 4 gyermekes, ideális családi életet élő
    kiegyensúlyozott ember, aki higgadtságával egy MÁS TÍPUSI miniszterelnököt jelenítene meg. Olyan programjuk van, amellyel a 4 millió elszegényített embernek is lennének esélyei a „megéléshez”…….

    Egyébként a LIBA ÜGYről jól írták itt, hogy FIDESZ-hez egészen közeli személyek voltak ott a FŐ-FŐK, Bajnainak semmiféle ráhatása nem volt az ügy kimenetelére.
    Akkoriban volt a MADÁR INFLUENZA, ami Bábolnát is és a Hajdúbétet is súlyos bevétel visszaeséssel súlytotta.
    A FIDESZ-nek BÁBOLNA volt a favorítja őket támogatták SOK MILLIÁRDDAL, míg a HAJDÚBÉT-nek alig jutott néhány millió. Orbán akkoriban bevezette a minimálbér megemelését, ezzel még inkább ellehetetlenítették a dolgozók nagy számának a foglalkoztatását.

    Szóval írhatnám tovább az eseményt, de EGY BIZTOS, BAJNAI-nak semmi köze nem volt a Hajdúbét tönkremenetelében, MOST ORBÁN ORV MÓDON, ami neki életeleme TÁMADJA azt, aki vétlen, sőt sokat igyekezett megtenni, hogy az ott dolgozók jobb szituból kerülhessenek ki! Hát ezért nyeri a PEREKET SORRA BAJNAI!

    Orbán FÉL ! – Orbán nagyon FÉL, mert tudja, hogy NÉP HÜLYÍTÉSSEL, Csauseszku és sztálini módszerekkel nem sokáig lehet hatalmon. Közben több mint 500 000 milliárdos vagyonnal rendelkezik az Orbán-klán !!!!
    – de adakozni SOHA SEMMIRE, senkinek a megsegítésére NEM ADAKOZTAK !!!!!!!

  • cornelius
    2013 június 9
    5:19 du.
    Dehogy tudja!
    Ő csak Bajnait, Gyurcsányt, Orbánt ismeri!
    Ő még Simicskáról is azt hiszi, h valamelyik szeretetszolgálat vezetője!
    Egy ostoba liba! 🙂

  • Béla
    2013 június 9
    3:51 du.
    Hogy kire szavazol, tulajdonképpen szíved joga. Ezel nem is foglalkozom.
    Az viszont hogy a kurucinfót hiteles forrásként jelölöd meg, háát… a tájékozottságod megkérdőjelezi.

  • Figyelő
    2013 június 9
    3:03 du.
    Még nem vagy elkésve az állampolgárság felvételével.
    Viszont a statisztika nem is erről szól, hanem a szimpátiáról. Így nyugodtan nyomd az egeret.

  • Fresz Iren

    …és természetesen narancslé reggel, délben, este…
    Ja, és rossz oldalon vagy! ez nem a fidesz.hu!

  • A pártok felsorolásánál kimaradt a Schmuck-féle – nemrég új nevet kapott – szociáldemokata párt.
    Pótolható?

  • Andrási Sándor

    cornelius! Milyen alapon oktat ki bárkit? Milyen alapon gondolja, hogy az ön véleménye a helyálló? Miből gondolja, hogy aki elkötelezett bármely irányba, nem a személyes tapasztalatai alapján az? Miért akkora az arca, hogy azon egy kamion is megfordulhatna? Miért ennyire gyűlölködő?
    Ezek csak költői kérdések, a válasz egyszerű: Az ön által gyűlölt politikus (Orbán Viktor) megnyeri a 2014-es választást, amivel az ország is csak nyerhet. Egyéb alternatíva életképtelen, mint azok a pártok és politikusok, akik a saját pecsenyéjük miatt tolonganak a húsos fazék körül.

  • Fresz Iren
    2013 június 9
    10:48 de.
    magán nem is csodálkozom.
    persze, a gödörrel azért van egy kis bajom, de hát, maga ezt nem értheti, ugyanis annak mélyéről nézi.
    orbán kért még 10 évet, és garantálja, hogy akkorra meglesz az 1 millió munkahely.
    mármint, annyi fog maradni.

  • Béla
    2013 június 9
    3:51 du.
    autentikus hírforrások, mit ne mondjak.
    csak szavazz a jobbikra, biztosan jobb lesz az emésztésed tőle. más nagyon nem.

  • Andrási Sándor

    Kyten 2013 június 10 12:41 de.
    „Egy Orbán diktátor, önkényuralkodó által megfélelmlített lakosság biztos, hogy nem fogja a közvélemény kutatóknak megmondani, hogy kire szavazna, MI SEM mondjuk meg ! – különben pedig egyre több fideszestől hallottuk, hogy nagyon megbánták, hogy rájuk szavaztak.” ——- Na kedves kis hazudós, itt bukik a mutatvány: Hogy is van akkor? Meg vannak félemlítve az emberek, nem mernek beszélni, de egy libáspártinak elgágogják, megbánták amiért a Fideszre szavaztak? ——– Na ennyit ér az egész locsogásod!

  • Andrási Sándor

    Spenót 2013 június 9 — „A szavazati arányokból és a hozzászólásokból látszik, hogy a diaszpórának lövése sincs a hazai viszonyokról… :” ——- Ehhez hozzátenném: azok a külföldre szakadt hazánk fiai, vagy azok leszármazottai gyűlölködnek arra a kormányra amelyik visszaadja a magyar állampolgárságot azoknak, akik kérik, ráadásul egy egyszerűsített eljárás keretében. Ezek az emberek nem akarták elveszíteni a születésükkel szerzett jogukat, magyar állampolgárságukat. Tőlük elvették azt, megfélemlítéssel, vagy presszióval. Ezt a mindenkor regnáló magyarországi kormányok közönyükkel, elutasításukkal segítették, ha éppen nem ők vették el a magyar állampolgárságát az elüldözötteknek, a diszidenseknek.
    Nem értem azt, hogy a politikai meggyőződés ill. elvakultság felülírja a hazaszeretetet, a ragaszkodást, a hűséget.
    Azt sem értem, hogy egy ilyen csúfosan megbukott politikai rendszer megmondói hogy veszik a bátorságot, hogy észt osszanak? Miért is nem tették azt 2002-2010 között? Miért döntötték nyomorba az országot? Talán szándékosan akarták elveszíteni a 2010-es választást? Miért nem tisztelik a demokráciát, amit nap mint nap az ellenfeleik orrához dörgölnek?
    Apropó demokrácia: A demokratikus USA demokratikus erői abajgatják az Orbán-kormányt, a demokrácia deficit miatt. Akkor a napokban az USA-ban kitört telefon lehallgatási botrány mi? A demokrácia beteljesedése? Hol is van a NAGYTESTVÉR? Az elsumákolt, felettébb gyanús 2001-es eseményekre hivatkozással követték el. Ezt a zorbán csinálta? Ez Magyarországon történt? A piaci döglégy hozzájuk egyetemi docens!

  • Andrási Sándor

    Ille ! Nem csökkent, nőtt a foglalkoztatottak száma. De ezzel ne törődjön, a tények megzavarnák a tevékenységét, kitörnék a bértoll hegyét!

  • Andrási Sándor

    Kyten! A fenti önnel kapcsolatos bejegyzésemet törlöm (már ha képes felfogni amit írok) mer ön annyira leépült, hogy megerőltető gondolkodásra késztetéssel elvonnám a vegetatív funkciók gyakorlásától a kapacitást, amit a családja bánna. (Tisztába tétel, újra pelenkázás, stb.)

  • Nagyon örülök, hogy ilyen jó társaságban olvashatom a KMH-t
    Azt a néhány agymosott fidesz-jobbik-kurucinfóst elviseljük, ha nehezen is!
    Bárcsak otthon is ez lenne az arányuk!

  • 2013 június 9
    10:48 de.

    természetesen Orbán Viktorra szavazok, mert Ö képes
    az ország jobbitására, senki más.
    Ök vezették ki a gödörböl az országot és kikerültünk
    8 év után a tulzottdeficiteljárás alól, ahová a kommunisták
    vezették bele.”

    Olaszországot, Portugáliát, Franciaországot, Spanyolországot kifelejted.És Romániát, Észtországot.(Úgy is mint „kommunistákat”…-DDD)

    Na jó, maradjunk annyiban, hogy még NEM kerültünk ki, még csak az ajánlás pozitív.
    Ez még nem azt jelenti, hogy kivezették a gödörből az országot. Lefogadom, hogy nemigen érted a gazdasági dolgokat – ez csak egy szegmens – az előző kormányok is megtehették volna más gazdasági ügyek rovására.

    10milliárd eurót ( a magánpénztári tagok 3 ezer milliárd megtakarítását) áldozta be a kormány – és annak a pénznek semmi látszat, a zajló Dunába is dobhatták volna.
    Mert az államadósság nőtt azóta is.
    Rengeteg + adót, sarcot vezettek be – aminek 90%-át a népesség fizeti, ez köztudott.(33 új adónem!).
    Nálunk van a világon a legmagasabb áfa. Nálunk van egyedül ilyen jellegű csekk és tranzakciós adó. Nálunk van 3-szoros bóvli.
    Nálunk szegényedett el a legnagyobb mértékben a lakosság a térségben.
    A gödör most van, mert Bajnai idején már volt bizalom a magyar befektetések iránt, jöttek a német beruházók (most mennek), 265 ft volt az euró (most átlag 300)és növekedésnek indult a gazdaság a nagy válság után.

    Azóta recesszióba zuhant – és minden mutató nagyon rossz – miről beszélsz?

    De a legborzasztóbb a maffiaszerű kormányzás: földmutyik trafikmutyik, majd most alkoholmutyi követi és minden olyasmi, ami az egyszerű embereket kisemmizi, a csókosoknak meg tejel.

  • skála kópé

    mivel akarki akarhanyszor leszavazhat akarmelyik partra ez a felmeres szart se er . esetleg fizetett hirdetest megrendeloket lehet vele bolonditani

  • Andrási, ez a libáspártizás nagyon szellemes…:-D Mennyit gyúrtál rá?

    Igen, elmondják. Miért ne mondanák? Nekem is elmondják, pedig tudják, hogy mennyire biztos voltam abban 2010-ben, hogy kétharmadot nem szabad adni ennek a maffiának, mert visszaél vele.
    Most rengetegen visszaigazolnak, és tudják, hogy nyugodtan tehetik: nem mondom tovább.

    Merthogy itt mindenki tudja, hogy van listázás: Kubatov és egyéb.
    És igen, a közvéleménykutatóknak NEM mondja el, mert név, lakcím, telefonszám is kell – ezért van 55% nem válaszoló, és ezért vezet a fidesz annyira, amennyire. Ha a 2 millió szavazni kívánó, de nem válaszoló, viszont kormányváltást akaró ember elmegy szavazni, lesz félnivalója a maffiának, és ezt ők is tudják: pl. Lázár épp ma mondta el az aggályait. (Ravasz, okos fószer: nem becsüli le az ellenzékieket – mint az itteni buta zombeszek).

  • Azt sem értem, hogy egy ilyen csúfosan megbukott politikai rendszer megmondói hogy veszik a bátorságot, hogy észt osszanak? Miért is nem tették azt 2002-2010 között? Miért döntötték nyomorba az országot? ”

    Bocsánatot kérek, de hülye vagy.

    Az mebereket nem döntötte nyomorba 2002 és 2010 között az akkori hatalom – ez azóta történ meg.

    Az életszínvonal lényegesen magasabb volt még a válság idején is!

    Azóta a lakossági fogyasztás évről évre csökken – és ez az egyik oka a gazdaság hanyatlásának.

    „2013. 4. 24. 09:48|
    A kiskereskedelmi forgalom volumene 2013. februárjában 2,3 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest..”

    De az előző (2012-es évben is hatalmasat csökkent – 2011-ben is) 2010-hez képest.

    Miért?

    Tessék gondolkodni: és azon, lehet-e a végtelenségig hazugul visszamutogatni?

  • skála kópé

    osszian….szaladj a befektetok utan kulfoldre…hatha latnak benned valami fantaziat es beledfektetnek valamit…en egy lyukas garast se biznek rad te ballerka

  • skála kópé
    2013 június 10
    9:25 de.
    Érdekes vélemény, bár nem gondolom, hogy így lenne.
    A magyarországi legújabb statisztikák szerint, most először Mesterházi megelőzte Bajnait a népszerűségi listán.
    A nem magyarországi magyarok esetében viszont lényeges különbséggel fordított a helyzet. Itt Gyurcsány lényegesen kimagaslik a mezőnyből, Magyarországon nem.
    Vagyis a statisztika szerintem híven tükrözi a határon túliak szemléletét.

  • skála kópé

    a kulfoldi befekteto se hulye …miert fektetne egy libakert SE fizeto szelhamosba mint bajnai ? esetleg ha egyutt lophatnak libat magyaroktol

  • Andrási Sándor
    2013 június 10
    8:23 de.
    Szerintem meg pontosan azt tükrözi a dolog, hogy a nem magyarországi Magyarok többsége felelősségteljesen gondolkozik. Hiába no, csak demokráciában élnek, és különbséget tudnak tenni a látszat és a valóság között.
    Talán pont azért, mivel a korrekt információk eléréséhez nem csupán a fideSS pártkiadványokat olvassák. Nem gondolja?

  • Kedves Christopher!

    Mivel nem így fog kinézni a választási lista, így ez a véleménykutatás is csalóka lesz mindenképpen.

    Fidesz-KDNP
    Magyar Szocialista Párt (MSZP)
    Jobbik
    Demokratikus Koalíció (DK)
    Együtt – PM
    Lehet Más a Politika (LMP)

    Három komoly párt indul: fidesz-kdnp; ellenzéki összefogás=mszp, együtt2014, lmp, dk), és a jobbik.

    Ősztől már így mérik a közvéleménykutatók, addig elaprózódik, szétesik a valós tömeg: viszont onnantól élesben megy.

    Egy nagy pártszövetség hívja ki a kisgömböcöt, amelyik minden kis pártot benyelt 1994 óta – a fideszt mert a kdnp, mint önálló párt egyáltalán nem létezik.

    Lázár János szerint már szoros a verseny – és még van 10 hónap.

  • skála kópé
    2013 június 10
    9:56 de.

    osszian….szaladj a befektetok utan kulfoldre…hatha latnak benned valami fantaziat es beledfektetnek valamit…en egy lyukas garast se biznek rad te ballerka”

    Burkuslaci, hát mit gondolsz, öreg, én rád bíznék egy rozsdás biciklit is? aki egy őszinteségi rohamában bevallotta Chis-nek, hogy a munkájában is kutyaütő volt, de valahogy elboldogult?..-DDD

    Ide öreg tróger (mármint Mo-ra), olyan beruházók kellenek, olyan működő tőke, amelyik kurrens, exportorientált. Mint a Mercedes, meg az Audi – de ezeket Bajnai csípte meg, ma meg már húzódnak Erdélybe.

    Magyarországon nincs fogyasztói kereslet, ide gyártani nincs mit, itt többet vásárolni nem akar senki – sőt állandóan apad a fogyasztás évről évre.
    De a gazdaság akkor is fellendül, ha idegen tőke itt ruház be, munkahelyeket teremt, adózik, növeli a magyar GDP-t.

    És ehhez az előző kormányok kiépítették az infrastruktúrát – csak éppen jogbiztonság is kellene, az nincs – és milyen szégyen: Romániában van!
    Ennélfogva nálunk rohad minden, de nem kerülnek rossz helyre (Erdélybe)a beruházások.
    Mára már mennek vissza a korábban idemenekült erdélyiek, mert minden szempontból jobb már ott, mint egy örült árvízi hajós országában.

  • Christopher Adam

    Kedves Osszian,

    szerintem is szorosabb lesz a verseny, mint amire a felmérésekből következtetni lehet. Ha 2002-ben már érvényesült a rejtőzködők szavazása az akkori kormánypárt ellen, akkor a NER által teremtett feszült, paranoiás hangulatban ez szerintem ismét jelen lesz 2014-ben, és hatása még az eddigieknél is szignifikánsabb lehet.

    A nagy kérdés azonban az, hogy képes lesz-e az egyesült demokratikus ellenzék arra, hogy kibeszélések és belső villongások nélkül kampányoljon együtt.

  • Nem veszitek észre -egyesek – hogy ez a „közvéleménykutatás” egy játékos megközelítése a valós problémának? Vitaindító, melynek anyagát a kommentelők adják maguknak. Szerintem jó ötlet.

  • skála kópé
    2013 június 10
    9:57 de.

    a kulfoldi befekteto se hulye …miert fektetne egy libakert SE fizeto szelhamosba mint bajnai ? esetleg ha egyutt lophatnak libat magyaroktol”

    Ne nevettess vén széltoló…-D

    Épp most írtam, hogy Bajnai hozott ide nagy német beruházókat – azóta senki.

    Ez a liba ügy megrekedt náld mi?

    Vén hülye: a Hajdú BT tulajdonosa nem Bajnai volt, hanem a dollármilliárdos Csányi, az OTP-s: ma is ellene zajlanak a kártérítési perek: Bajnait csak a politikai lejáratás okán keverték bele – erről 20 jogerős bírósági ítélete van és sok milliós kártérítést tehetett el…:-D

  • Osszian
    2013 június 10
    10:21 de.
    Még nagyban folynak az egyeztetések.
    Tulajdonképpen az egészben egy dolog a fontos, hogy a tákolmány eltörlésében egyetértsenek. Független attól, ki kerül kormányra. Ez azért fontos, mivel rengeteg olyan dolgot betuszkoltak a szemétkupacba a fideSS-ek, ami nem oda való. Tette ezt azzal a szándékkal, hogy a veresége esetén ellehetetlenítse a következő kormány, kormányok munkáját.
    Ha a szeméthalmazt eltakarították, már minősített többséggel is kormányozhat bárki, mint ezelőtt. Az nem is lesz baj, mert akkor a szükséges napi dolgokban döntésképes lenne, de a lényegi kérdésekben meg egyeztetésre kényszerülne.

  • Kedves Christopher!

    „A nagy kérdés azonban az, hogy képes lesz-e az egyesült demokratikus ellenzék arra, hogy kibeszélések és belső villongások nélkül kampányoljon együtt.”

    Képes lesz.

    Minden korábbi példa ezt bizonyítja, és még sosem volt ENNYIRE meghatározó az, hogy lenni kell összefogásnak.Enélkül nem megy: tehát meglesz.

    Épp az a jellemzője pl. a szocialistáknak, hogy amikor már nagyon muszáj, piszokul össze tudják kapni magukat. Veszekedős párt vagyunk, mondta Lendvai Ildikó – miért? Mert nem egy ember által dirigált, annak az egy embernek a szavára figyelő és azt feltétel nélkül végrehajtó formáció, hanem érveket ütköztető, kvázi demokratikus párt.
    És 1994-ben meg tudta nyerni a választásokat, holott 1990-ben 10%-ot kapott (38 képviselő).

    2002-ben soha nem látott tömeg szavazott, 5 millió 600 ezer ember. A mostaninál sokkal demokratikusabb, jobban teljesítő Orbán kormányt le tudta ez a tömeg váltani.A szocialisták összezártak!

    Ma sérült a demokrácia, sérült a jogállamiság, nem működik a fékek és egyensúlyok rendszere, az ország miniszterelnöke atyaúristennek képzeli magát és nem is normális – ugyanakkor hatalmas tömegnyi kárvallottja van a NER-nek, ahogy nevezik a marhaságaikat – több mint amennyi a kedvezményezett.

    Te, mint kanadai polgár, de magyar identitású demokrata, érted, érzed, tudod, hogy mennyire fontos újra demokratikus, normális országot csinálni az óhazából.

  • Andrási Sándor
    2013 június 10
    8:28 de.
    már hogy mi nőtt? a foglalkoztatottak száma?
    ne komolytalankodjon!
    a közmunkások – mivel beindult az idény – persze, hogy jó statisztikai számadat, de maga szerint az ároktisztítás, meg az erdőirtás milyen hozzáadott értéket termel ki?
    mert, jó fiú, a közmunkások foglakoztatása csak viszi a költséget, de nem termel ki semmit!
    nomeg, a megnövekedett foglalkozási adatokhoz számolják a külföldön dolgozókat is – hogy milyen alapon, azt csak a magasságos balog páter tudja.
    szóval, így kozmetikázott adat ám az a foglalkoztatottsági adat!
    de ne is törődjön vele. már churchill is csak annak a statisztikának hitt, amit maga hamisított.

  • Don Ovuz
    2013 június 10
    10:44 de.

    Osszian
    2013 június 10
    10:21 de.
    Még nagyban folynak az egyeztetések.”

    Még szép, hogy folynak, anélkül csak káosz lenne és parttalan duma.

    Ezek olyan választási törvényt hoztak, hogy aki (teszem fel egy baloldali pártszövetség), de persze magukra gondoltak – első helyen végez, a töredékekkel stb eleve kétharmad lesz.

    4 évet ki kell radírozni, úgyszólván is situ.

    Később bővebben kifejtem.

  • nemhiszem
    2013 június 10
    10:36 de.

    Valoban fantasztikus otlet… Mitha az ovodaban kutatnal kozvelemenyt, hogy mi a legtapalalobb kaja.

    1 spenot

    2. szilvasgomboc

    3. rantott csirke

    4. makosteszta

    Szerinted mi fog nyerni? Na te meg itt ennyi balfek kozott azt akarod megtudni, hogy a zorban vagy gyurcsanyi-e a nyero? 🙂

  • osszian…lehet hogy en ven hulye vagyok ahogy irtad , de te meg egy ostoba fajanko aki a LIBAKERT nem FIZETO POLITIKUSOKAT szereted….ird ide mit kuldjek neked es hova mert szereted a potyat es az ingyen libat is…..etelt es italt kerj mert penzt nem kapsz tolem

  • skála kópé
    2013 június 10
    12:20 du.
    Az adományt Csányi Sándornak, vagy Gansperger Gyulának kellene küldeni. Esetleg tájékozódni liba ügyben, mert akik megnéztük a céginfóban a vezetőségi tagok listáját, ezen a liba ügyön görcsölőkön csak nevetünk. Szegény tudatlanok!

  • skála kópé
    2013 június 10
    12:20 du.
    Megint elfelejtetted a jelszavad, Lacika?
    🙂

  • Burkuska, vén szamár, nyugodtan idétlenkedhetsz. Én ugyanis tudom mindig mit beszélek.

    ‘A rendszerváltás után kialakult hazai nagyvállalkozói réteg sajátságosan készült az „új életre”, hosszú távra rendezkedik be az uniós taggá vált Magyarországon. Hazánk uniós tagságának első évében csak erősebbé vált az a korábbi években is zajló folyamat, amely a hazai húsipar koncentrálását célozta meg.

    Mára Csányi Sándor, Mónos Péter és Román Gyula tulajdonosi köréhez tartozik a hazai húsipar közel 50 százaléka. Így válhatott a nagy nevű Pick, a Zalahús, a Hajdú-Bét vagy a Délhús és tucatnyi más húsipari nagyvállalat néhány hazai tőkés érdekkörébe.”
    Igen, Csányi odébbállt, a csődöt hátrahagyta – és mert a sokféle vállalkozásból összeállt (csak egy pici szegmense volt a Hajdu bét)konszern igazgatója Bajnai volt,a politikai ellehetetlenítésére használták az esetet – de perelni a tulajt, Csányit és az OTP-t perlik a kárvallottak mind a mai napig.

  • Jobboldalról az elfogultság okán, egyfajta vakság vehető ki, baloldalról pedig a kevés önkritika. Így nehéz tiszta képet kialakítani a jövendő választásokról. Kanadából pedig a megújult MSZDP, illetve a 4K sem látszik, pedig ez utóbbi figyelemre méltó képződmény, még akkor is, ha az elvtelen LMP a spanja… A Fidesz nevű maffia a történelem süllyesztőjében eltűnik, ez talán nem kérdés, de addig még sok /ár/víznek kell lefolynia a Dunán-Tiszán. Nehezen, de még a leginkább szervilis tyúkeszű hozzászólók is felismerik idővel, hogy demokrácia nélkül nincs jövő, a demagógia pedig a gazdasági eredmények/eredménytelenségek/ tükrében lelepleződik. Ki és mikor kerül felelősségre vonásra, az csak idő kérdése. Hiszem, hogy Simicska,Orbán,Kövér, Szíjártó,Pintér,Selmeczi stb stb nagyon csalódott lesz a vádlottak padján, amikor a hálátlan bíróságok nem fogják értékelni a teljesítményüket. Ami pedig Csányi, Demján és társait illeti, ők nem kerülnek majd vád alá…

  • skála kópé

    te osszian…most azt irod hogy nem a bajnai vezerigazgatosaga ala tartozo wallis/hajdu bet nem fizetett a libusokert hanem csanyi ? …hazudj nyugodtan , hagy rohogjek…na ezert fogtok bukni…mert HAZUDTOK

  • Skála kópé, a hazugság szót Orbánvezér uralkodása óta legyél szíves ne alkalmazd az „elmútnyócévre”, mert ebben a műfajban – ez feketén-fehéren kiderült” – Orbán verhetetlen.

  • 2013 június 10
    3:03 du.

    te osszian…most azt irod hogy nem a bajnai vezerigazgatosaga ala tartozo wallis/hajdu bet nem fizetett a libusokert hanem csanyi ? …hazudj nyugodtan , hagy rohogjek…na ezert fogtok bukni…mert HAZUDTOK”

    Pontosan. Ugyanis Csányi volt a tulajdonosa a Hajdu bét-nek.

    Ez szilárd tény, olyan, mint a nap az égen.

    A Hajdú bét tulajdonosa Csányi S,Mónos Péter és Román Gyula voltak.

    Ma is perlik a károsultak az OTP-t és Csányit, csak erről nem beszél a Hír tévé.

    NÉZD a dátumot: 2011!

    Eredeti levél :
    /2011dok/110706_2/Las110704.pdf

    „Dr. Csányi Sándor vezérigazgató úr Budapest, 2011. június 16.
    részére
    OTP Bank Nyrt. Tárgy: Tájékoztatás kérése az OTP Bank
    Rt. törvénysértően megszűnt
    Hajdú-Bét Rt-s részvényesi
    minősége miatt
    1051 Budapest
    Nádor u. 16.

    Tisztelt Vezérigazgató Úr, Tisztelt OTP Bank Nyrt!

    „A Hajdú-Bét Rt. hitelezőiként, mint az adós társaság korábbi jelentős befolyású részvényesétől kérjük az érdemi választ az alábbiakra figyelemmel.”

    „Az OTP Bank Rt. jelenős befolyású részvényes a Hajdú-Bét Rt. szerződéses partnereit, majd hitelezőit is tévedésbe ejtő és tévedésben tartó törvénysértő állapotba éveken át belenyugodott.”

    Itt a teljes levél:

    http://twww.tempohirek.com/news.php?readmore=197

    Velem ne kezdj, burkuslaci,nem lehetsz nyerő, akárhogy próbálsz pimaszkodni.

  • Andrási, nem oktatok ki senkit, csak a nagyonhülyéket. Éspedig azon az alapon, hogy élesben vagyok kénytelen elszenvedni ennek a felcsúti tahó tolvaj gazembernek az áldásos tevékenységét.

    Én nem gyűlölöm ezt a pacákot, hanem utálom, megvetem, lenézem, mert egy élhetetlen, fullasztó országot csinált Kelet-Európa valaha volt legélhetőbb, még a diktatúra évei alatt is normális hangnemű Magyarországából.

    Igen, aki akkora baromságokat mond, mint ez az Irén, vagy éppen maga, azt le fogom ordítani és le fogom hülyézni, mert azok. Nem volt ez mindig így, én alapjában békés ember vagyok, csak tudja, elegem lett, hogy aki nem az orbántakony híve, az ab ovo hazaáruló, komcsi és persze zsidó a Futballköztársaságban, és Orbánnak esze ágában sincs leinteni a haverjait, hanem ő adja ebben is alájuk a lovat. Ez az ipse nem Magyarország miniszterelnöke, hanem a Fideszé, a piti alcsúti stadionjáé, az új pártnomenklatúráé. És maga ezért lelkesedik. Szégyellje magát!

    Jön itt a külhoni magyarok állampolgárságával. Tudja, hogy amíg Orbán volt a minelnök, addig hallani sem akart róla? Csatoljak be idézeteket tőle, hogyan utálta el ő is, meg a haverjai is a külhoniak kérelmét? És csatoljam be, hogy az akkori külhoni vezetők hogyan vették ezt tudomásul csekélyke morgolódással? Idézzem, amint Kasza József vajdasági vezető szó szerint ordítozott a Parlementben a Gyurcsány-kormány idején, hogy a KÁP az nekik jár? Az a Kasza, aki kussolt, amikor Orbánnál kellett volna ordítania!

    És hol volt a jobboldal a népszavazás idején? Otthon kussolt, mert más a nemzeti kebeldagasztás, és más, amikor azért kérik az állampolgárságot, hogy részesüljenek a szociális juttatásokból és ez a jobboldali honpolgár adójából is megy (Életünket és vérünket, de zabot azt nem – nem ismerős magának ez a felfogás?). Ezt pontosan érzékelte a jobboldali választópolgár, ezért inkább el sem ment szavazni. Mert ha elmegy, vidáman győz az igen szavazat. De egyszerűbb volt Gyurcsányt hibáztatni, aki világosan megmondta, azért ellenzi a KÁP-ot, mert annak a vége a szavazati jog. És felelős magyar miniszterelnök ezt nem akarhatja.

    És lőn! Gyurcsánynak tökéletesen igaza lett. Erre ment ki az egész gusztustalan játék, amit a külhoniakkal űztek és űznek azóta is. Ennek a fideszbandának még a külhoni magyarság két legjózanabb politikusa – Markó és Bugár – is csak szimpla áruló, valamiféle szocibérenc. És még ezek pofáznak nemzeti egységről, hogy nem sül le a bőr a képükről!

    És akkor még egy szót sem szóltam a szegények, rokkantak, fogyatékosok ellen elkövetett aljasságokról, a segélyvonalak állami lenyúlásáról, a manyupok kifosztásáról egy eszement gazdaságpolitika miatt. De ha nagyon felbosszant Andrási, azokról is tudok beszélni.

  • skála kópé

    osszian….tehat csanyit is volt kepuk meglopni a WALLISNAK …..es mivel a wallis fonoke bajnai volt…..hAT TUDOD EGY ILYEN JELLEMTELEN ALAK MINT EZ TAKARODJON kulfoldre….arrol mit tudsz hogy a libacomb melle soletot honnan szereztek bajnaiek INGYEN ?

  • burkusnak teljességgel értelmetlen bármilyen tényt az orra alá dugni.
    narancsvakságban szenved, ráadásul rögeszmék is kínozzák (sólet meg libacomb ügyben is).
    a narancsvakság nem gyógyítható, a rögeszmésségből – viewiness – ma már elég jó eséllyel képesek az orvosok a beteget kigyógyítani, de burkust nem vállalják.
    reménytelen eset.

  • skála kópé
    2013 június 10
    3:03 du.
    Megint (még mindig) ostoba vagy, hiába okítunk!
    A Wallis „főnöke” volt Bajnai, – aki meg akarta menteni a Hajdú-Bét-et! Több tíz Mrd.-ot ölt bele, mert Csányi és Gansperger elbaxta a felelőtlen gazdálkodásával!
    Gondolom, h így megérted?
    Ha nem, nem mi tehetünk róla – hiába változtatod a neveidet!
    🙂

  • cornelius
    2013 június 10
    3:46 du.

    cornelius! Ha mar ekora elannal beszelsz a mai politikarol – azt hitelesitendo – legalabb anyit illene tudnod, hogy Magyarorszag nem Kelet-Europa. Ha nekem nem hiszel, kerdezz meg egy olyan embert a kornyezetedben -ha van – aki tud olvasni es ok is ala fogjak tamasztani, hogy Europa kozepen van, tehat Kozep-Europa. Kozep-Europa idestova joparezer eve, netan azt gondolnad a zorban arrebb tolta, hogy veled kibabraljon.

  • skála kópé

    http://www.etterem.hu/10839 david kiraly soletja…..probaljatok ki…draga de megeri http://www.ettere.hu/10839

  • Arra szavaznék ami egyszerre munkáspárti,és magyar!se nem jobb se nem bal,munkás és magyar.
    de ilyen,népoldali párt-jellegü párt nincs.marad a fidesz,nehogy a komcsik eu-mázban visszajöjjenek.

  • Szeretnénk látni az EREDMÉNYT a cikkben feltett választásról. Már 67 beírás volt! T.i. falusi, már betette az itteni eredményt egyik fórumra. Vagy nem publikus átlag személyeknek?

  • Figyelő
    2013 június 11
    9:57 de.
    Hm..Ha valamelyik választási lehetőségre rákattintasz (szavazol) megjelenik az eredmény is..

  • AHA, AZ EREDMÉNYT LÁTNI, elnézést, nem vettem észre linket:.
    Az eredméy tisztán megmutatja kik olvassák ezt a blogot, semmi többet.

  • Kedves cornelius barátom! Mindenben igazad van, de -hidd el nekem – ezeket az igazság egyáltalán nem érdekli, mert már régen bevették az Orbán-drogot. Nem is tudnak mást mondani, mint amire beprogramozták őket. Arra azonban nagyon kiváncsi leszek, hogyan fognak ezek a nagy melldöngetős „nemzetiek” viselkedni, ha 2014-ben a választásokon esetleg mégis „baleset” éri őket. Lesz-e megint hidfoglalás, esetleg tank-elkötés és egyebek, vagy netán képesek lesznek-e arra, hogy elfogadják a választások eredményét?
    Ha az ő kommentjeiket olvasom, akkor kénytelen vagyok arra gondolni, vajon ezek mind kaptak-e trafikot, vagy csak ingyen ennyire hülyék? Mert ugye ingyen senki sem hülye, mondta egykor Simicska…….Vagy mégis?!

  • Figyelő
    2013 június 11
    10:34 de.
    Asszem más célja nemis volt..

  • todor48

    Abszolut komikusnak talalom, mikor orban-fobiaban szenvedo emberkek, akik ugy vannak Orbannal, mint Moricka a dugassal (mindenrol az jut az eszebe)vadoljak Orban imadattal azokat, akik semmi mast nem csinalnak mint amit ok, csak ellenkezo elojellel.
    Kozben semmi alternativaval meg eddig fel nem jottek, ami az Orszag szempontjabol azert fontos lenne. Inkabb az Ordog mint Orban megoldas meg nem hiszem, hogy egy orszag eleteben, sorsaban jarhato ut lenne…

    Lehet, hogy az a 3-4 orbancocos nyugger, akik itt egymast hulyitve licitaljak tul egymast orbancilag, eppen az olyan olvasotaborra (mind a 6) apallalnak mint te?

  • Figyelő
    2013 június 11
    10:34 de.
    Ezek szerint nem is olvastad a cikket?
    Avagy minden cikket ennyire figyelmesen olvasol el? Így már értem a kommentjeidet.
    :-))

  • „Kedves Külhoni Magyar Testvéreink!

    Arra kérünk Titeket, hogy csak akkor vegyetek részt a magyarországi szavazásokon, ha utána itt is éltek, velünk dolgoztok,adóztok, iskolába jártok, gyereket neveltek, nyugdíjat kaptok, közlekedtek, végzitek a magyar hétköznapok ügyes-bajos dolgait. Nem biztos, hogy a távolból tisztán látjátok a helyzetünket. Boldogulást Nektek, és köszönjük.”

  • Todor 48, ha az orbánagyúakat baleset éri a választáson, ne legyenek illúzióid: Budapesten újból épületek fognak lángolni, és Orbán bandája rászabadítja a városra a futballhuligánjait. Hiszen ők képezik a bevethető rohamcsapatokat, ahogy ők voltak azok 2006-ban is.

    A jobboldalt nem érdekli a haza, nem érdekli semmi, egyedül az érdekli, hogy hatalmon maradhasson. Mert arra csak neki van joga, ha nem így történik, az a történelem kisiklása.

    És túl sokat loptak már, túl sokat raboltak, iszonyú pénzek forognak kockán, ha netán egy tökös ellenzéki kormány jönne és nem valami Bajnai féle pálmaáglengetés. Nem engedhetik meg, hogy mindaz a vagyon veszendőbe menjen, amit 2010 óta – és még előtte is – felhalmoztak a Simicska Corporationban.

    Legrosszabb esetben szabályos utcai harcok lehetnek, de békesség még a legenyhébb változatban sem képzelhető el.

    Ahogy Popper Péter mondta: ezek bűnözők.

  • Noszticzius Judit

    Nagyon örüljünk,hogy Gyurcsány és Bajnai SIKERES HAJRA,HAJRA !!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

  • cornelius
    2013 június 11
    4:55 du.
    orbánagyú…ez jó!
    mert hát, a jobboldali magyar emberek agyuknak csak 15-20%-át használják gondolkodásra. a többit orbán használja.
    ám én inkább nem agyúnak, hanem tudatúnak mondanám. tudod, mint a krisna-tudatú.
    fidesz-tudatú, orbán-tudatú, egyszóval: hívő.
    a hit pedig hegyeket képes megmozgatni! akár kockakőből is.

  • cornelius
    2013 június 11
    4:55 du.

    Most ugrott be, te a zartosztalyrol irsz… igy mar minden ertheto. Jobbulast Kornelka.

  • skála kópé: Leszakadhatna már a libákról és a sóletról. Már mindenki vette, hogy maga nagyon ostoba. Próbáljon már valami értelmeset írni! Csak Hofit tudom idézni. Hogyan bírja elviselni ezt a hatalmas üres telket a fejében? Minden bántás nélkül.

  • Gabec
    2013 június 11
    12:27 du.
    Orbán azért nyert választást, mert inkább az ördög, mint a „kommonisták”. Megkaptátok. Mármint az ördögöt. Ebből következik, ha kormányváltást akarnak, nem szavazhatnak az ördögre.

  • Kérlek Benneteket, nézzétek meg a honlapunkat és a facebook-on is ott vagyunk.

    köszönettel

    Egri Péter

  • A mi családunk is a Jobbikra szavaz. Elegünk van a külföldi diktátumokból, az EU kizsákmányoló és népsanyargató politikájából és a kibaszott kisebbség azon részéből akik élősködnek a becsületes dolgos emberen. Hol a segélyezési rendszer által, hol pedig meglopja és újabban már meg is öli. Hozzánk 14szer törtek be az idén. Ebből 8szor lett meg az elkövető és 3szor volt tetten érés. Minden esetbe cigány az elkövető. Amikor az ember a saját bőrén tapasztalja a dolgokat már nagyon nehéz elhitetni a hülyeséget az emberrel, kedves balliberális közönség. Nehéz ám..

  • Tibi, drága barátom, mióta védi a balliberális oldal a szemét tolvajokat?

    Soha nem védte, csak kényelmesebb rájuk fogni.

    De megnyugtatlak: ha a Jobbik nevű társaságra szavazol, az égadta világon semmi nem fog megoldódni az említett problémádbl.

    És miféle külföldi diktátumokról beszélsz butaságokat? Amíg a magyarországi beruházások 96%-a EUs forrásokból (is) történik, addig inkább ne utáld el a külföldet, mert ki fog lógni a seggünk a jó magyar alsónadrágunkból.

    EU, mint kizsákmányoló: ha ezt Rákosi pajtás hallja a túlvilágon, elégedetten dörzsöli tömpe kezeit…

  • Cornelius,

    Mióta védi a balliberális oldal a bűnöző cigányokat? hmm fogós kérdés.. lássuk csak. Talán amióta balliberális a balliberális oldal?

    http://img5.hvg.hu/image.aspx?id=1a888c55-6057-4ce2-bef2-2ac7e88451cd&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

    Nem csak védik de támogatják őket! Aki gyereket csinál azért, hogy aztán abból finanszírozza a saját züllését, már bűnöző! A kormány meg nem tesz különbséget ember és ember között, mert bizony néha az valójában ember és állat.

    Az EU sokkal de sokkal kevesebb pénzt ad nekünk mint amennyit pl szupermarketek kiszivattyúznak! Ezt mindenki jól tudja. Az, hogy az EU így meg úgy támogat beruházásokat csak parazst vakítás. Sokkal többet bukunk azzal, hogy elveszítjük a piacainkat a nyugati hulladék dömpinge miatt!

    Attól mert adod itt a cinikus hülye gyereket még nem lesz igazad. Köszöntem!

  • Továbbá: a rendszerváltás előtt szocializmus volt mint tudjuk. Azóta pedig 4 évente ingadozunk szocialista és áll jobboldaliak között és EZZEL nem haladunk semmire! Meddig akarod még magadat és a hozzád hasonlókat hitegetni azzal, hogy volt MSZPs politikusok (csak más párt névvel) majd itt megváltoztatják a világot? Elég! Elfogyott a türelem! Több mint 20 éve csak süllyedünk kormányról kormányra mert SENKI nem volt hajlandó a sarkára állni, kiosztani néhány pofont és azt mondani: Elég! Magyarország a magyaroké! És nem tűrjük az élősködést, kioktatás és, hogy belepofázzanak a belügyeinkbe!

  • Nem kérdés!!! Demokratikus Keresztény Királyság Pártra
    DKKP ♥

  • Mester Erzsébet

    Kimaradt a felsorolásból a Negyedik Köztársaság párt! 😀

  • AKI NEM MAGYARORSZÁGON ÉL AZ NE REGISZTRÁLJON ÉS NE SZAVAZZON MERT NEM ÉRZI A BŐRÉN? HOGY MI VAN ITTHON!!!
    AMELLETT CSAK FÉLREVZETIK A MAGYAR KÖZSZOLGÁLATINAK MONDOTT FIDESZ TV- ÉS RÁDIÓADÓK HÍREI!!!

  • Tibi
    2013 június 14
    2:27 de.
    Wow…
    Lesz még Moszkva Magyar falu!!
    Borneo és Celebes, Magyar volt és Magyar lesz!!
    Tucc még ilyenek, jókomám?
    Gyűjtöm az aranyköpéseket..

  • Egyikre sem szavaznék! Az ELSŐ Baráti Társaság pártra szavazok!

  • hajrá DK!

  • Ma Magyarországon nincs igazságszolgáltatás, csak annak akinek pénze van, Akinek nincs az ne is keresse mert úgyis csak vesztes lehet.Ha valaki nem hiszi szivesen megosztom saját történetemet,Már elrettentő példakép is meglehet győződni rólla. A legfelsőbb biróság nem az igazságot keresi csak jóváhadja amit valaki állit de az igazság nem számit .Csupán annyi hogy az igazságát követelő embert megnyomorítsák,főldbedöngöljék,a mindennapi megélhrtésétől is megfosszák.Rettegésbe tartsák hogy halgasson,és tanulja meg ha nincs pénze és elégbefolyásos ismerőse,neki nem lehet igaza.

  • Name (required)

    Fresz Iren, te ugye azert kommunistazol, mert analfabeta vagy?

    a helyes valasz: igen

  • Tibi
    2013 június 14
    2:27 de.

    Akinek esze van az tudja, hogy Horn é Bajnai idején rendbe lett téve az ország, mondhatnám úgy is, hogy az ország szekere helyes irányba lett fordítva. Kell ennek a népnek vagy neked az értelmes kormányzás? Akik ezt nem értik, és nem fogják fel azt a két sort amit írtam Hornról, és Bajnairól, azoknak köszönhetjük, hogy itt tartunk.

    Ennek a népnek nem kell szakértői kormányzás. Ennek a népnek szakmai kormányzást hazudó Fidesz, és más hókuszpókuszos sámánokra van szüksége. Aki ezt nem látja, az teszi tönkre hazánkat! Tudom, hogy sokan vagytok sajnos. 😛

  • Milyen vadkommunista oldal ez, hogy még mindig ezeket favorizálja ez a weboldal! TISZTA SZÉGYEN!

  • Jóléti rendszerváltást Magyarországon!

    Külpolitika – Nyugati zárás

    – EU-ból kilépni, ezzel gazdasági kizsákmányolásunkat megszüntetni.
    – NATO-ból kilépni, ezzel az agresszív gyarmatosító katonapolitikával szakítani.
    – Oroszország vezette Eurázsiai Unió – gazdasági tömbhöz csatlakozni.
    – Oroszország vezette Kollektív Biztonsági Szerződés – katonai tömbhöz csatlakozni.

    Belpolitika – Közösségi társadalom

    – Nincs adózás, az állam a termelésből él.
    – Nincs kamat, az állam kamatmentes hiteleket biztosít.
    – Alanyi jog a lakhatás, az állam mindenkinek lakást biztosít.
    – Alanyi jog a munka, az állam mindenkinek munkát biztosít.

  • mármint kiket? csak nem a fideszre tetszik gondolni?

  • javaslom a szekérvárak azonnali gyártásának megkezdését is, valamint a hátrafelé nyilazás felvételét a NAT-ba.
    TU-154: sajnálom, de hungarista weblap propagálása ezen az oldalon nem kívánatos, lásd MODEM

  • Tu-154
    2014 január 16
    4:21 de.

    Te valami nagyon ütős cuccot tolhatsz öcsém!

  • Tibi
    2013 június 14
    2:27 de.

    Na nyugodj meg szépen Tibike! Nincs semmi baj, rögvest itt lesznek az ápolóid és visszavisznek a Syriuszra! Ha nem harapsz meg senkit együtt ebédelhetsz a fajtársaiddal és megbeszélhetitek, hogy hugyoztátok közösen a Golf-áramot!
    Ja, és persze-persze ti nem tűritek tovább! És mit csinálsz? Előadsz valami fenyegető rúdtáncot?!

  • Tibi
    2013 június 14
    2:20 de.

    Továbbá,
    Azért mert adod itt az -elájulok magamtól akkora magyar vagyok- hülye gyereket nem lesz igazad! Meséld már el honnan jönnek a pénzek ha nem az EU-ból? Az Audit meg a Mercedest, stb. is a csodaszarvasod szarta ide te idióta? Milyen piacot veszítesz el? A négymillió létminimumon vagy alatta élő piacát? Ha egyszer sikerül kitekintened Vona farpofái közül majd rájössz, hogy itt Európa közepén a karikás ostor csattogtatásból nem lehet megélni!

  • erika
    2014 január 16
    4:20 de.

    Ismerkedik hazánk a barnuló narancsosokkal, néhány vörös folttal tarkítva, és ismerünk rothadó nácikat, nácik, és Horthysták, nyilasok szellemi utódait is.

    (Azt szoktam mondani, hogy ne a neve, ne a múltja után ítéljünk meg embereket. Ahogy ma cselekszenek az a lényeg, abban az esetben amennyiben nem követtek el a múltban emberiségellenes bűncselekményt.)

    A demokratikus baloldal pártjai és vezetői komoly szerepet játszottak a békés átmenet lebonyolításában, és több mint 20 éve bizonyítják a liberális demokráciákhoz való kötödésüket, és ezt a nyugati világ szabad népe el is ismerik..

    Ellenben 1990-ben kivívott demokráciánkra ma a Fideszt, és a Jobbikot tartják legveszélyesebbnek, mert ezek a pártok veszik semmibe a szabadvilág, a liberális demokráciák értékeit.

    Ma a Fidesz az autokrata keleti rendszereket tartja barátainak, és horthysta rendszer restaurálásán fáradozik, nácik, nyilasok utódait tűntetve ki, és leépítve a fékek, ellensúlyok, független hatalmi ágak rendszerét bolsevik-náci mintára.

    A Jobbik nevű antiszemita, rasszista pártförmedvény pedig iráni nép vérétől csöpögőkezű iráni gárdát hozatná hazánkba a választások lebonyolításra, a magyar gárdával közösen tevékenykedve. A jobbikos, a magyar gárdások erőszakra kapható tagjai megfélemlítenek békés magyar állampolgárokat, és elhangzik olyan is a szájukból, hogy az a jó magyar ember, aki megöl tíz liberálist legalább, és a Jobbik nevű párt nem határolódik el, az általa létrehozott gárda embertelen, brutális, fanatikus személyeitől. De nem ám, hanem összeírná a zsidókat is a magyar parlamentben.

    Ezektől kéne félteni hazánkat!

  • erika
    2014 január 16
    4:20 de.

    A tiszta szégyen az, hogy még mindig a kommunistázásnál tartasz te szerencsétlen, és még ennél is nagyobb szégyen, hogy a két bites elméddel nem esik le, a vezéred -akinek a seggében van a nyelved- követi a rákosista hatalomgyakorlást!

  • már említettem, kamaz, hogy itt nincs helye újnyilas, hungarista reklámnak. melyik szót nem értette? a moderátor.

  • Andrási Sándor
    2013 június 10
    8:28 de.
    Tisztelt Sándor! Persze ha kikozmetikázzák mindenképp!
    Ön szerint normális ha diplomásokkal napocskát meg felhőt rajzoltatnak,mert erről szólnak az új munkahelyek!!! Ez a magyar közmunkaprogram éhbérnél is kevesebbért! Vakegér!