Nemzeti Dohány: az „ellenség” folytatja nemzetellenes aknamunkáját

2013 június 16 9:51 du.25 hozzászólás

A galád ellenforradalmárok folytatják aknamunkájukat a nemzeti dohányboltok és a Nemzeti Együttműködési Rendszer (NER) ellen. Kerekes Sándor, a KMH tudósítója éppen a Király utcában járt, ahol egy rendszerellenes, idegenszívű zöldségkereskedőt leplezett le kamerájával. Íme, a bizonyiték, a J’ai du bon tabac (jó dohányom van) című francia számmal megzenésítve:

25 hozzászólás

  • Muszály eröltetni ezt?
    Szánalmas.

  • nem aknamunka ez hanem irigyseg a trafikokbol kiszorulok reszerol , a sarga irigyseg . a szerzo nem szenved ebben o humorizal a jelenseggel . eddig peldaul az angol tescoe volt a haszon , most ok nem arulhatnak majd , hulye prolik meg siratjak az angolok veszteseget a tesconal . a fidesz megint ugyes volt….. az angol tesco dohany profitjat egy magyar nemzeti trafikosnak adta……habbzon a szatok szocik mert ez bizony szavazat nyereseg a fidesznek…..habbzon a szatok NAGYON a meregtol

  • Gyalogkakuk
    2013 június 16
    11:22 du.
    akkor szánakozzon 😀
    más úgysem marad magának 😛

    amúgy a kakukk két k-val írandó. még ha gyalog, akkor is, a szó végén, persze 😛

  • skála kópé
    2013 június 16
    11:35 du.
    Nincs róla infó, hogy a magyar Tesco Global Áruházak Zrt. tulajdonosi köre kikből áll.
    a wikipédia magának, kicsi kópé, kevés 😀
    amúgy ez nem szoci vs. fidesz ügy, de ha már, számoljon: a nyűgös dohányos nem fidesz szavazó lesz!
    szóval, dolgozzon ezen még egy kicsit 😛

  • Puchert János

    skála kópé ha néha gondolkoznál egy kissé rájönnél, hogy a Tesco -nak LIDLI_nek Aldinak stb.-nek nem okoz gondot az, hogy a jövőben nem árulhatnak dohány terméket ez azoknak okoz gondot akik évek-évtizedek óta csak ezzel foglalkoztak és ma ezt a lehetőséget elvették tőlük, és mivel a nemzeti dohányboltok egyre több árut forgalmaznak az egyéb kiskereskedőktől veszik el a vásárlókat

  • asher alexander

    -et parce que cette chanson -(chante par Bourvill)- est un provocation de qua dèja?!
    il-ya un seul image n”a pas visible-(video)-sur cette fameux „traffic”,excepte un boutique primeur fruit-lègumes ferme!!
    j’ n’est pas tres bien soisie de connection avec le theme traffic scandal!!
    seulment parce que cette magasin se trouve dans la rue Kiraly?-on sait bien -(hèlas trop bien…!!)- que cette rue est appartien de l’ancienne getto juive!!
    ce ça l’appropo??

  • asher alexander

    „skala-kope”
    et vou con naturell ou prenez vou les cours de soir???

  • Kerekes Sandor

    Hat… nem tudom. Kinek szerez majd szavazatot amikor a sok dohanyosnak kutatni kell, talani egy uzletet, ahol vasarolhatnak. Megazutan, ahogy minden egyes doboz cigarettaert kilometereket gyalogolnak majd, kinek a jo edes annyat fogjak szidni? Vagy talan ezert is a Gyurcsanyt lehet majd felelosse tenni? Hiszen „mindenert a Gyurcsany a hibas.”
    Skala kope kisse egyoldaluan nezi ezt a helyzetet. A profit legnagyobb reszet eddig is az allam vitte el, jovedeki ado formajaban. Ez nem fog megvaltozni. De hogy a csokosok is tobb penzhez jussanak, az arakat felemeltek, (ez sem eppen nyero amikor szavazatszerzesrol van szo), es az eddigi szetszort elosztast nehany barati kezbe koncentraltak. Innen a megemelt profitbol persze tobb politikai csuszopenz juthat a fideszes bukszaba.
    Nem nehez ezt megerteni, kopekam, csak a szemet kell kinyitni. De neked, mint latom, ez tul nagy erofeszitest okoz. Hiaba, az a rengeteg homok elneheziti a pillakat.

  • skála kópé

    eddig az angol tesco es a magyar cba IS arult cigit . julius 15 utan csak a magyar cba fog cigit arulni . tehat az ANGOL tesco ELVESZITI a cigi profitjat es az a profit magyar zsebekbe kerul . nem nehez ezt megerteni annak akinek megvan mind a 4 kereke . kerekesnek megvan ?

  • Ille István
    2013 június 17
    1:09 de.
    Yepper..
    A kakukk két kával, a muszáj meg pontos jével..
    A többi stimmel..
    🙂

  • Tudjátok mi lenne a legnagyobb szívás? Nem a cigi, hanem ha a következő kormány egyszerűen csak engedélyezné a jelenlegi rendszert.
    Már csak azért is, mivel a titkosítások miatt nem hozzáférhető dokumentumok lényegi részét úgyis eltüntetik a bűnözők.
    Ha ellenzéki politikus lennék, ezt a lehetőséget nemcsak kormányon, hanem a kampányban is kihasználnám! Biztos szavazók a sok tönkretett kisvállalkozó, és rengeteg dohányos!
    Amikor magyarországi Tesco-ban jártam, a kis étterem és presso pontosan a dohánystand előterével közös terület volt. Másfél óta alatt, amíg ott voltunk, egy doboz cigarettát vásároltak ott. Nem is volt eladó a dohánystandon. A vevőszolgálatos hölgy ment oda kiadni a cigarettát.
    Ennyit a Tesco-ról.

  • skála kópé
    2013 június 17
    7:19 de
    honnan tudja az angol tesco hazai érdekeltségeinek arányát?
    „Nincs róla infó, hogy a magyar Tesco Global Áruházak Zrt. tulajdonosi köre kikből áll.”
    melyik szót nem értette, kicsi burkus?

  • falusi
    2013 június 17
    8:49 de.
    apróságokra nem adunk 🙂

  • skála kópé
    2013 június 16
    11:35 du.
    Lacika..
    Úgyis otthon lopod most a napot (és még ki tudja mi mindent..)
    Vegyél már magadnak egy magyar nyelvtankönyvet..
    Mert lassan úgy leszek veled, mint a keresztrejtvénnyel: Azték titkosírás, két betű hiányzik, a közepe ess..
    🙂

  • skála kópé

    mindenki tudja hogy a tesco angol ceg , az itteni kft-je is.

  • skála kópé: Remélem mikor téged rabolnak ki, nem fogod irigyelni kirablód zsákmányát. Hiszen annyit dolgozott érte. Téged olvasva, Orbánnak nincs is nehéz dolga a hülyítéssel. Alapanyag van bőven. A budakalászi gyermekbénulásos hölgy melyik multinak lopta a pénzt te nagyon hülye? (elnézést, kihozod az emberből az indulatot) És ne hablatyolj hülyeséget róla, véletlenül ismerem az esetet.

  • Értjük, skála kópé, értjük mi ezt. Nem baj, ha lopnak, de legalább magyar lopjon.

    Mondja, maga tényleg ennyire hülye, vagy csak úgy tesz?

    Ha egy szoci kormány csinálta volna ezt a trafikmutyit, ott pisálna maga is a Kosuuth téren a többi „hazafi” társaságában. De mivel Orbán csinálta, így semmi baj.

    Eszem megáll…

  • skála kópé

    nagyon ideges a baloldali csurhe mert a fidesze a penz , elvezem az idegrohamaikat , hat egyenlore nem lehet ingyen libat lopni mint a bajnai wallis tette ,

  • skála kópé
    2013 június 17
    2:21 du.
    Ez nem vicc, valós esemény.

    Több mint 20 millió forintot nyert a Nemzeti Együttműködési Alapból a 2011-ben bejegyzett „Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület”, mely a bíróságnak benyújtott éves elszámolásában Gipsz Jakabot, Iksz Ipszilont, Piros Aranyt és Hát Izsákot szerepeltette költségtérítésre jogosult

    Ugye, haza, hon, nemzeti,…etc. és máris nem számít a lopás, mert benne szerepel egy demagóggá degradált szó.

  • skála kópé
    2013 június 17
    2:21 du.
    hoppá van!
    „…mert a fidesze a penz…”
    na, látom, már magánál is derül az ég alja 😀

  • skála kópé: Feladom elveimet. Lemegyek a szintedre. Egy igazi agyatlan rosszindulatú barom vagy. A hülyeség legnagyobb mértékegysége 1 skála kópé. Tényleg nem érted, hogy gyakorlatban nekem mindegy ki rabol ki téged? Engem már nem tudnak meglopni. De Magyarország nem csak olyan véglényekből áll mint te. Az embereket sajnálom. De utolsó hozzászólásodról (is) ítélve te egy szarzsák vagy! A meztelen csiga hozzád képest egy szimpatikus állat. Élvezkedjél nyugodtan, más élvezet úgy sem jut neked!
    Már csak azon csodálkozom, hogyan tanultál meg írni.

  • skála kópé

    Llanfair….2:57 du……kicsit ideges vagy ……es ennek nagyon orulok

  • skála kópé
    2013 június 17
    6:09 du.
    No, ezért vagy szarzsák. Csak nem ideges vagyok miattad, hanem undorodom. Nagy különbség. De elég büntetés neked, hogy magaddal kell töltened silány örömökkel teli életedet.

  • Kerekes Sandor

    Elnezest kerek, amiert elmulasztottam megmagyarazni a bevezetoben, hogy a „J’ai du bon tabac ” kifejezes, amennyire megertettem, nem leven francophone, egyszeruen valami olyasmit jelent, hogy jo srac vagyok, vagy jo fej vagyok. Orulnek, ha franciaul jol erto tarsaink ezt megerositenek, vagy megcafolnak. Legnagyobb sajnalatomra en nem beszelek franciaul, de csinalok fiakat, akik viszont igen.

  • Hatalmas a fazon..
    http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/nemzeti_asztalos_dohanybolt_palyzat_mutyi

    Egy hozzászólás a dologhoz:
    Carlo Marx írta:
    Tetszik a pasas vagánysága. Remélem, pár hét és jönnek a nemzeti kebabosok, a nemzeti szippantósok, a pesti aluljárókban a nemzeti zöldségárusok, a nemzeti kurvák, a nemzeti wc-szerelők és a nemzeti pedikűrösök. Nagyon helyes. Ezeket a nemzeti főbarmokat semmi nem idegesíti úgy, mint a vicc. (Már ha a tréfa róluk szól.)