Parlamenti demokrácia képviselőéknél, a parlamenten kívül

2013 november 12 1:03 du.55 hozzászólás

Több mint érdekes dolgot szavazott meg a Parlament. Kövér úr bebizonyította, hogy a régi mondás, – miszerint asszony verve jó, – az a Parlamentben is érvényesülni fog. A Parlament egyik november 5.-ei ülésén még a napirendi pontok felolvasása előtt, Vadai Ágnes és Szűcs Erika és néhány képviselőnő társuk lila monoklikkal kisminkelten táblákat lobogtattak. A felirat a következő volt:

Fideszes fiúk! Az asszony verve jó?

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Kövér úr minősíthetetlennek nyilvánította a viselkedésüket, és jegyzőkönyvben is rögzítették az ítéletet, miszerint mindkét képviselő nőt tiszteletdíjának maximális csökkentésével bünteti. Nocsak! Már ide is bevonult a politika? Mármint a magánéleti gyakorlatba? Mert minden nőnek az az egyik legfájóbb pontja, ha férje vagy élettársa meggyalázza, azáltal, hogy okkal vagy ok nélkül, fizikailag bántalmazza, és ha még ez sem elég akkor, a pénzét is elveszi.

Nem tudtam, de most már biztosra veszem, hogy a Fidesz képviselő urak jó része még a paraszt bunkó titulust sem érdemli meg. Mert a parasztnak is van azért némi stílusa, és tudja, hogy az asszonyi intrikák ellen a verés is, meg a megvonás is csak időleges sikert hozhat. Még a mindennapos terror is csak időleges hatalmat biztosít. Az asszonyi furfang ellen még most sincsen fegyvere a férfi társadalomnak. A legváratlanabb helyzetben képes lesújtani. A kedves honatyafiak most ezt szeretnék, törvénybe foglalni, hogy a mindenkori úr a házban a férfi, még akkor is, ha ez marandó és látható nyomot hagy az asszonyaikon.

A paraszt is rájött, hogy nem válik be a gyakorlatban, hogy „kövérre” verjük a malacunkat. Néha etetni is kell!

Mindez a tiltakozás történt annak fényében, hogy az egyik képviselő, bizonyos Balogh József ellen elmarasztaló ítélet született azzal kapcsolatban, hogy több alkalommal is megverte élettársát. Ez a képviselő úr mai napig képviselő maradhatott. Sőt! Természetesen szavazhatott is (nagy valószinűséggel a verés mellett). Fiúk! Már otthon sem biztos a pozíciótok? Az asszony állat még verve is jártatni meri a száját? Nem csak a Parlamentben inog a hatalmatok, hanem már négy fal közt, az otthonaitokban is? Viktor, Viktor, ebben bizony a te mancsod is benne van. Köztudott, hogy a kis emberek hosszú bottal járnak, és az igen gyakran az asszonyokon, nőkön csapódik le.

Ezek után nem érdemes csodálkozni, hogy a fiúk mindent latba vetnek, hogy továbbra is bebizonyítsák, itt aki pofázni mer, azt még akkor is kerékbe törik, ha történetesen a családjuk soraiból való. Van itt akkor demokrácia? Már hogyne volna! Orbanisztáni, orrba szájba. Ne tudj levegőt venni, és kussolj is.

Avi ben Giora 

55 hozzászólás

  • A cikkel egyetértek.
    Azonban döbbenettel tekintek arra a passzívitásra ami otthon van ezügyben. Elképesztőnek tartom, hogy November 5-e óta, és a megregulázás óta a NŐK tömegei nem hallatják hangukat az utcákon, a tereken. Bizony minden Nőnek, normális férfinak tiltakoznia kellene ezen megalázási forma ellen.
    Azonban van itt más is. Mégpedig az egyik hírpoltál megkérdezte a „képviselő” urakat, hogy egyetértenek-e a büntetés mértékével. Eggyetlen egy képviselő volt aki azt mondta hogy tartozkodik /Pálffy István/ a többiek egy ütemre szajkozták a törvény ereje hivatkozást.
    Ezek a képviselők tanulatlanok? vagy ördögi, /náci/ magyarázatukkal ugy gondolják helyesen cselekedtek?
    Hogyan lehetséges a törvényre hivatkozni, mikor emberi méltóság sárba tiprásáról van szó? Egészen elképesztő ez a cinizmus.

  • érdekes módon a fidesz és a kdnp nőnemű képviselői (ez utóbbiakról nincs tudomásom) is voltak annyira bepucsítók, hogy megszavazták! kérdés ezek után, hogy miként is működik a 2/3 szavazógépezete? mer valaki ellentmondani a főbunkónak (mert mintha anikó asszonynak is lettek volna gondjai a stomatológián) ?
    kövér csak egy csicskás, nem a maga állásfoglalását adja elő.
    zoli, a nőknek nemhogy érdekképviselete nincs – a NANE látványos, de súlytalan – de úgy tűnik, önérzete sincs. ahogy a balogh ártány élettársa is visszakúszott az ólba, miután összedrótozták.
    bocsánatot kérek az öntudatos nőktől, de ugyan, mi lehet az oka, hogy n+1-edszer is megbocsájtanak a férjüknek/élettársuknak, és törött bordával sem hajlandók ellene feljelentést tenni?
    ezek ott a parlamentben nem cinikusak, hanem gerinctelen, gyáva, szar emberek!

  • Ille István: A Fideszes lányok és asszonyok nagyon jól tudják, hogy csak az ötödik gyerekig jár a verés. Addig meg kibírják valahogy.

  • abryzoli: Te komolyan elvárod ezektől, hogy ellentmondjanak a nagyúrnak? Itt a statuáláson van a hangsúly, mert kritizálták a fidesz vezetőségét. Mármint azt az egyet.

  • Marcsika vehemens hozzászólását ki törölte?

    Az emberi jogok sárbatiprását nem nem csak az mutatja, hogy hallgatólagosan felmentette a fidesz az erőszaktevőt egy kis sarokközelébe állítással. Ezzel legitimizálta is a brutalitást.
    A hímsovinizmust, a hierarchikus RENDET abszolútizálta a fidesz a döntésével, amíg kövér pedig a büntetéssel a szólásszabadság eltiprását, a megfélemlítést, a megregulázást egyetemlegesítette szentesítve a jogtiprást.
    A választások előtt mindenképp mozgósítani kell többek között a nőket is emlékeztetve őket a fehérkuvaszokra!

    De az ellenzék megtehetné, hogy a fideszes nőknek ajándékoznának egy -egy fehér kuvaszkölyköt!

    Ja! Félbemaradt az első gondolatom. Lehet, hogy nam is a szerkesztő törölte Marcsika bátor hozzászólását a témához, hanem a FÉNYESTEKINTETŰ FŐCENZOR?! Hiszen neki már nem is kell holmi matériális módon ezt megtennie, hanem az intellektuális erő olyan fokán áll, hogy mentális gyomirtásos törlésre is képes! Az agyak átmosásán keresztül a JÓ állampolgárok között.

  • Nem tudom, hogy van e alapja, de valaki aki ott él mesélte, hogy a nagyvezir rendszeresen gyepálta(vagy még talán manapság is) a kedves nejit. Megjegyzem ezek nem csak gerinctelen taplók de az alap emberi viselkedési normákkal nincsenek tisztában. Sőt! Az egész parlamenti bagázs kiállítja magáról a bizonyitványt. Ami csucs, hogy valahogy ide is eljutott a hir Ausztriába és pont a képviselők azok, akik követelik az EU felülvizsgálatát mert szerintük egy olyan parlamentnek nincs helye az EU-ban ahol törvényesített retorzíot von maga után, ha a nő lázadni mer a rendszeres terror ellen. A nagyvaezir nem tudja de nagyon kiáll Magyarország rudja az Eu-ból. Vagy lehet, hogy pont azt is akarja, hogy azt mondják neki na eddig volt az eddig volt, mostantól se segély sem Eu tagság. Itt és más európai országban külön van egy ugynevezett Frauen miniszter (Ille Pista jobban tudja magyarosítani mint én mert az eredeti fordítás az asszony nő miniszter, szóval akik az aszonyokat nőket képviselik a parlamentben) Ha a magyar nőknek lenne egy kis sütnivalójuk ezt követelnék, hogy legyen egy miniszterasszony és akkor ezeket a surmókokat lehetne nem csak pellengérre állítani, ha nem büntetni is.És nem fordítva. Persze Orbanisztánban kizárolag orbanikus törvények dominálnak. Ezért mondom azt, hogy kiefelé áll az ország rúdja az UNO-ból.

  • Kedves Avi, én egész másképp látom a helyzetet!
    Igen, Orbánról írták az ELSŐ kormánya idején egy könyvben, „Viktor” címmel, hogy veri a feleségét, amit én azonnal nem hittem el. Köztudott, hogy felesége mennyire férje mellett áll és kiegyensulyozott boldog házasságuk.
    Na most Kövér Lászlót vádolják ugyanezzel. Kérésem, miért éppen MOST ? Ki állitja, hol van a bizonyitéka? Ott volt? Az aszonyon kék foltok voltak?
    Igen nevetséges vádak.
    Semmi MÁSt nem tud kinjában az ellenzék kitalálni csak ezt?
    Hogy két megvállasztott képviselőnő tüntetni kezd erre fől, táblákkal és fekete szemekkel, valóban NEM normálsi parlamentbe való. Főleg akkor nem, ha tudják jól, hogy TV-n. látható a világban.
    Megérdemelték büntetésüket.

  • Na Vadai és Szűcs jót randalírozott a parlamentben,meg is büntették őket,jogosan,de nem eléggé!
    Fölöslegesen balhéztak mert a képviselőt kizárták a FIDESZ-ből.mag a párt is elítélte nyilvánosan mi kell még?
    Átült a függetlenekhez egyenlőre,lehet,hogy onnan is kiebrudalják!
    Aztán ugye ha valaki nőt ver az valóban elítélendő,különösen
    közismert illetőleg pozícióban lévő személyeknél,ez előfordulhat a baloldalon is ugye?ott is emberek vannak,csak netán nem tudunk róla…..
    Egyébként a hölgy (élettárs)megbocsájtott neki (igaz én én tettem volna……..!!!!)együtt maradtak,ettől kezdve magányügy a dolog,persze sokan szánalmasan politikai célokra használják fel,jobb híján…..

  • Kedves Figyelő!Gondolom lehet nyitott szemmel is Figyelni.Nem csak Figyuzni. Gondolja kelmed,hogy a tiszaeszlári per és a zsidó-lista vezetése egy „normális”parlament előfeltétele?

  • Figyelő!
    Jó ha tudod ez megint egy szánalmas,hazug próbálkozás a baloldaltól,hogy Orbán veri a feleségét,aki ugye sokszor szerepel a nyilvánosság előtt,TV műsorban is volt,meg alapítványi rendezvényeken,piszkálja a csőrüket,hogy
    keresztény értékrend szerint élnek….és jól,nem úgy mint
    szegény Demcsák Zsuzsa műsorvezető,aki elmenekült a
    gyerekeivel a mamájához pár éve,mert a szoci képviselő férje
    terrorizálta,sőt jól megkalapálta…..ő mesélte el,napszemüvegben vezette a műsort szegény!!!!
    Na akkor,hol volt ez a szerencsétlen Vadai,meg a többiek és persze a FIDESZ sem pofázott bele,nem uszított,mert ez magánügy!bár elítélendő a dolog és ez a politikától függetetlen!!!!
    persze

  • Nekem ezzel az egésszel az a gondom, hogy a Fidesz-KDNP nőtagozata is egyértelműen a büntetés mellett voksolt. A másik az, hogy a vakkomondortulajdonos is, -és hagyták, hogy szavazzon..
    nekem rémlenek régebbi parlamenti ülések, ahol Vitykáék telepofával beordítottak, csuhásoztak, a kormányt, a kormánypártot ekéző polókat viseltek.
    Tudjátok, hiába visel valaki lakkcipőt, ha a gumicsizmától büdös zoknit viseli ugyanakkor..
    Kövér a legeklatánsabb példa arra, hogy a taplónak is van gyökere..

  • Figyelő
    2013 november 12
    4:37 du.
    Nem kettő, hanem hét képviselő.
    Érdekes a demokráciafelfogásod..
    A gyöngyösi nevű Jobbikos senkiházi nem kapott büntetést egy nyilt antiszemita megnyilvánulásért. Az LMP képviselők nem kaptak büntetést a tábláikért. Nem kap büntetést az, aki egy másik képviselőt „lehazugoz”. Nemkap büntetést Vona, amikor megvédi az antiszemita parlamenti hozzászólást. Nincs „állami sajtótáj”, amikor egy református lelkésze Horthy szobrot állít a templomának az előterébe. Nincs büntetés, amikor az Agyar Gárda Új Agyar Gáérda néven, ugyanabban a ruházatban demonstrál. Nincs büntetés, kivizsgálás, együttműködés, amikor az INTERPOL elfogató parancsot ad ki a MOL prominensére, aki egyben csókosa Orbánnak.
    Te egy unikum vagy, kedves Klára. A csőlátásodnál csak a tiszteletrevaló igényed nagyobb.
    A toleranciám veled kapcsolatban rettenetes módon törpül.. Mint a csepp víz a kalahári sivatagban..

  • Tessékmá’mondanyi.. Holvan ilyenkor Morvai Feministavédő Krisztina, hogy hallassa a hangját?
    Marcsi!
    Hazai statisztika, hogy hetente egy nő, és havonta egy gyermek hal bele a családi atrocitásokba.
    Csak remélni merem, hogy téged nem vert a férjed, ezért nem érted !
    (Ps. Valaki élelmes nyithatna egy vakkomondor-kölcsönző irodát. Lenne forgalma.)

  • Figyelő és Marcsi!

    Ti nem néztek televíziót vagy nem olvastok ujságot? Az illető saját maga nyilatkozta hogy bántotta az élettársát. Kedves Marcsi! bármennyire is nem egy politikai eszmét vallunk, ugy gondolom minden esetben elítélendő akár jobb oldalról, akár bal oldalról ha valaki az embertársára sőt mi több az élettársára, feleségére kezet emel. A dolog nem magánügy!! Súlyos, nagyon súlyos üzenete van, és ha nem lenne ennyire „elvetemült” ideológus akkor talán megértené ennek a negatív üzenetét.
    Figyelőnek a figyelmébe! Hiszi vagy nem hiszi, tény hogy 2002-ben bántalmazás érte a kedves feleséget. Akár én is kimehettem volna a helyszínre a sérültet ellátni, de más kollega volt ott. A mentőszolgálat hivatalból jelentette az esetet, de az is tény hogy eljárás valamiért nem indult. jaa egyébként a kissrác is kikapott akkor.
    Visszatérve Önökre Tisztelt Hölgyeim, nagyon elfogultak teccenek lenni még ebben a kérdésben is, holott nyílvánvaló volt a képviselő agressziója. Miféle erkölcs mozgatja Önöket, ha még ebben a kérdésben is /mint NŐK/ igazat adnak gyakorlatilag a bántalmazónak?
    Hogy merészel bátorkodni „normális parlamentről” beszélni? Hangsúlyozom ez számomra nem pártpolitikai kérdés, hanem emberi jogi, egyenjogúsági kérdés.

  • Na végre fröcsöghetek egy kicsit: Marcsi kedves, mi ez az indulat? Ön szerint ez randalírozás volt? Egy döglött Parlamentben a sok semmittevő semmit nem csinált éppen. Ők meg némán demonstráltak 5 percig..
    A balog meg ugyebár először ráfogta szegény vak kutyájára, aztán amikor már nem lehetett védeni a védhetetlent, bevallotta, mert túl sok szemtanú előtt agyabugyálta szét asszonyát.. Aztán addig verte, amíg meg nem bocsátott. Azért az iszonyatos pénzért, amit ez a szemét lenyúl, nem is volt sok választása.
    Na most azt mondani, hogy biztos a másik oldaliak is verik az asszonyukat, gyerekeiket? Ez az igazi fidesz-kdmp hozzáállás. A másik legkisebb feltételezett bűne őket felszabadítja a legnagyobb bűnöktől is…
    Hogy van az, hogy eddig csak a baloldaliak űltek?? Zuschlag, Hagyó, Hunvald? A jobbról még senki. Aztán persze még azokról is kiderült, hogy többnyire koholt vádak alapján..
    Na most hogy van az, hogy a fidesztől kirakták és a függetlenek között ott ülhet? Azt írja, hogy onnan is kiebrudalhatják? Tényleg? Akkor miért nem tették? Ön itt él Kanadában. Ugye tudja, hogy ez a balog attól a naptól kezdve már nem látta volna a napot, amikor az első öklös elsült felesége arcán, sőt, már amikor ökölbe szorította a kezét.. Most meg felveszi a több mint 2 milliós javadalmait és cinkosan vigyorog a markában és a saját bírálóit bünteti meg? Szép világ..
    Dehát Önöknek ez tetszik:(

  • Ha már fröcsögünk legyünk tárgyilagosak.
    Senki nem vádolja Kövér Lászlót kedves Figyelő! Az illető képviselő neve: Balogh József.

    Marcsi kérdésére mely szerint:
    Fölöslegesen balhéztak mert a képviselőt kizárták a FIDESZ-ből.mag a párt is elítélte nyilvánosan mi kell még?

    Semmi egyébb nem kell hozzá, csak kezdjék el a törvények betartását a parlamentben is. Ugyanis Balog képviselő bűncselekményt követett el, 8 napon túl gyógyuló testi sértést, valamint családon belüli erőszakot. Mit tett a magyar parlament többsége? Igazából legalizálta az erőszakot, a nők bántalmázását, átléptek a törvényen, mintha nem is létezne, és ha valakik ezt urambocsáss szóvá tették és tiltakoztak ellene pénzbüntetésre ítélték. Csupán azért mert ellenzéki képviselők!

    Kedves Marcsi! Ugye nem haragszik ha azt méltóztatom mondani, hogy cinizmus amit Ön beszél, mely szerint randalíroztak a parlamentben, és ezért megérdemelték büntetésüket. Ilyet csak egy gonosz lelkületű egyén tud, és merészel állítani. Tévedés ne essék, tisztelem a korát, és azt hogy hölggyel beszélek.
    Kérem játszunk el a gondolatainkkal egy kicsit.
    Gondolja el, ha Önt agyba-főbe veri a férje, vagy bárki, és éppen Én járok arra akitől segítséget remélhet /ne/.
    1. Én azt mondom Önnek hogy „magánügy” ezért nem avatkozom bele ha Önröl patakokban folyik a vér.
    2. Beleavatkozom az ügybe, megpróbálok segítséget is hívni, és különösen tiltakozni amiért a férje brutálisan megverte. A tiltakozásomért pedig valaki akinek hatalmában áll „randalírozás” címszó alatt megbüntet. /Vajon ekkor is ilyen véleményen lenne?/
    3.Tanulva az Irgalmas Samaritanus történetéből, minden tőlem telhető segítséget megadok Önnek, akár a tiltakozásomat is kifejezve a bántalmazások ellen, és így közösen fellépve megpróbálunk célt elérni, hogy ilyen hasonló esetek többet ne fordulhassanak elő.
    Én a harmadik verzióban hiszek, és tartom helyesnek.
    Köszönettel, és nincs harag remélem.

  • abryzoli
    2013 november 12
    9:41 du.
    Köszönöm s helyesbitést! Tényleg elírtam, már javítani akartam. Vallószinű ez azért volt, mert a cikk olvasása után (melyben Kövér László IS szerepel) neve volt a fejemben. Különben a cikk is, meg a tüntető hölgyek is elkéstek, mert Baloghot már előbb KIZÁRTÁK a Fideszből.

  • A parittyás hangja

    Azért is volt hasznos ez a cikk mert kommentjei kapcsán, a mindennél világosabb képet kaphattunk a keresztény-nemzeti kurzus hívőinek, a legalapvetőbb emberi normákat is megtagadó korlátoltságáról, szemellenzősségéről. Az, hogy meglett korú nők -Figyelő, Marcsi- egy ilyen jellegű bántalmazásra nem a nőiességük alapvetéseiből fakadó ordító dühvel protestálnak, hanem puszta politikai elkötelezettségből még védelmére is kelnek valakinek aki az aláírt rendőrségi jegyzőkönyv szerint orrcsont, arccsont, járomcsont töréseket okozva, ököllel véres péppé verte a feleségét, nos erre nem nagyon lehet szavakat találni! Legfeljebb annyit hogy ennek az országnak tényleg befellegzett ha polgáraiból ilyen minden emberi büszkeségüket nélkülöző lábtörlők lettek!
    Arról a technikai apróságról már nem is beszélve, hogy Marcsika! Neked felnőtt, állítólag ép eszű „nő” létedre tényleg nem esik le, hogy már az álti alsó tagozatában is rém ciki volt azzal érvelni, hogy „de más is ezt csinálta”!? Csak szólok, ez valóban óriás gáz ahogy te vélekedsz emberi dolgainkról!

  • A parittyás hangja

    És csak mellékesen eszembe jutott, hogy Dakota milyen vehemensen követelte Marcsi női mivoltának tiszteletben tartását. Nos nehéz ezt a tiszteletet megadni valakinek aki saját magát sem tartja annyira büszke nőnek, hogy tiltakozva elhatárolódjon egy nő társa agyon verésétől! Fúú de rohadt szánalmas ahogy emberek kivetkőznek magukból csak hogy megfeleljenek a kurzus álszent, hazug normáinak. Orwell lehet megírta volna az Állatfarm folytatását ha megéri és megtapasztalja jelenünket. Csak az Állatfarm.hu-ban a Marcsi-juhok ezt kiabálták volna: „két pofon jó, egy pofon rossz” 🙂 ))))

  • na, boda, falusi hozzászólásához mit szól?
    szerencsétlen vadai, írja 🙂

  • A parittyás hangja

    Figyelő
    2013 november 12
    10:40 du.

    Valóban kizárták! Ezt azonban egy magára valamit is adó NŐ, a politikai hovatartozásától függetlenül úgy fogalmazná meg, hogy akkor vágták ki ezt a mocskos férget, amikor már olyan botrány kerekedett miatta, hogy őket kezdte veszélyeztetni!
    Érdekes tapasztalás lesz megfigyelni, meddig képesek elmenni egy, jogilag a súlyos testi sértés minősített esetével vádolt, erkölcsileg meg már rég, bizonyítottan legalja tróger mosdatásában!

  • A parittyás hangja

    Ja Marcsika mint anya, ha egyszer lesz időd, ugorj majd le Baloghékhoz és mond el szépen a fiú gyermeknek, hogy szerinted miért nem gáz ahogy a nevelő apja agyon verte az édesanyját hiszen más is ezt csinálja… Esetleg javasolhatnád majd a vasárnapi mise után az atyának, hogy tegyék be elméleted a hittankönyvbe mint legújabb keresztényi norma a házasság követendő gyakorlatáról. Szerintem jól mutatna rögtön a „homoszexualitás halálos bűn” passzus után… 🙂

  • Marcsi: Ennél jobban nem járathattad volna le magad. Az asszony verése magánügy? Neked komoly hályog van a szemeden. Idejében operáltasd meg, mert a nem használt szemideg elsorvad. Akkor sem fogsz látni, ha akarsz.
    Politikától független, hogy egy politikus „fraktura ripityomot” idéz elő szándékosan a babáján, majd össze-vissza hazudik, pártja meg mellé áll? Még a nőnek nevezett tagjai is. Sz@r emberektől vársz emberséges kormányzást? Legalább mond azt, hogy valaki visszaélt a „nickneveddel”. Vagy neked tényleg ezek a keresztényi erkölcsök? Akkor még nagyobb a baj. Ezt most kár volt. Most adtál mindenben igazat Illének és Parittyásnak.

  • na, eddig boda csak engem nem szeretett, most egyszerre vagy négyen is beloptátok magatokat a szívébe azzal, hogy egy hangyányit megvilágítottátok neki, hogy nem ő fújja a passzátszelet 🙂

  • A parittyás hangja

    Ille István
    2013 november 13
    4:54 de.

    István ez önzőség, hogy így ki akarod sajátítani Marcsi szenvedélyét! 🙂 ))))))
    Én legalább annyira a szíve csücske voltam mindig is! Egyszerűen oda van értem! 🙂

  • máháméne lenne magánügy? ha a höok elnökének irodájában – két nézetben is – lógó horthy-kép is magánügy, ez miért ne lenne az?
    manapság, orbanisztánban?

  • Azért hozzátenném, hogy ez az a társadalom, ahol ciki szeretni a feleséget és nem férfi az aki nem csalja meg hitvesét. Ha ezt még fel is vállalja, akkor csodálkozást és megvetést kap. Ha pedig kiderül, hogy egyetlen célja a család boldogsága, akkor megkapja a leglenézőbb titulust, hogy papucs. Ezek fényében nem értem a felháborodást. Persze, hogy megverte. Lehet, hogy ellentmondott neki, lehet, hogy elhúzta a száját. Esetleg még a hangját is felemelte.
    De a legnagyobb bűnt is el tudom képzelni, nem akart egy részeg állattal közösülni. Magyarország keresztény erkölcsei szerint járt az a verés naaaaa! Megakadályozta a férjét a gyermeknemzésben. Ez halálos bűn. És azt se felejtsük el, hogy a legbutább férfi is többet ér ott, mint a legokosabb nő. Mert okos csak az lehet, akinek farka van. De ez csak persze gonosz elmélkedés.

  • egye fene, legyen kívánságod szerint! ha jól sejtem, jut is, marad is 🙂

  • A parittyás hangja

    Áááá 🙂 ))) Na ja!
    Hisz oly sudár asszony…! 🙂 🙂 🙂 )))

  • hát, ez nem volt szép tőled! egy úriember nem élcelődik a szebbik nem bájain 😀

  • Az előttem szólok mindegyike szintén azt keresi kutatja, hogy még is micsoda demokrácia alapján működik a magyar parlament. Valaki már meg is irta, hogy Canadában (de más ugynnevezet kultur államban is elég ha ökölbe szorítja a mancsát a férfi már ott is teremnek a rendőrök és ugy lenyomják mint a bélyeget) Azt viszont kevesen irták ide, hogy aki nőt ver vagy nálánál sokkal gyengébbet az egy jellemtelen gyáva fráter. Volt egy film a franc emlékszik a cimére mert az embernek egy évben több száz filmet tömnek a fejibe a képernyő meg mozi által. Szóval adva volt egy hülye megalomán férj és egy nap az asszony megunta és nemes egyszerüséggel a saját revolverével lepuffantotta. Az asszonykát persze bekaszlizzák, de a végén kiderül, hogy a lepuffantott férj egy sorozatgyilkos volt. A feleségét „lassú tűzön” akarta megsütni mert ugy nagyobb az élvezet.
    Marcsi anyó! Maga szerintem egy elvált nőszemély aki azért beszél igy mert „ha megversz is imádlak én, te vad Orbán legény”. Nem csalódott önben itt senki de ezekkel a mondataival szerintem sok embernek belopta magát örökre az emberek szívébe. Tudja én mit csinálnák önnel? (nem vagyok szadista) reggel elverném és este. Rggel azért amit egész nap tenni fog este meg azért amit tett.=főleg a kis kacsóját, hogy hetekig ne tudjon klaviaturát kezelni, mert akkor nem terjeszti a kóros elméleteit itten) Jól nézne ki higgye el. Nem csak monoklis Fickó kutya lenne ha nem még dadogós sántikálos banya is. Mert ugy fél munkát nem szabad végezni sem a parlamentben sem otthon. Mert ebből volt és lesz a probléma, hogy a kedves képviselő urak nem dolgoznak. Még csak annyit jegyeznék meg, hogy Orbánné őnagysága egyszer ebben a kérdésben nyilatkozott és persze elitélte az olyan férfit aki tángálja a nejit ha kell ha nem. Most hol van ilyenkor? Egy miniszterelnöknének ha nincs is benne a T. házban kikéne nyitni a lepcsés pofáját. Ja hogy a férje egyszer kétszer betömte neki hogy anyjuk kuss nem vagy parlamenti hon nyanya. Hát ez kérem Orbanisztán. Nemes egyszerűséggel mondva a kurvák és futtatóik országa. De még egy sarki kurvának is nagyobb önérzete van és ha egyszer a strigója elveri nem csak átmegy egy másik strigóhoz hanem az előzött jól megvereti.

  • olyan, hogy orbánné, nincs. volt annyi esze, hogy nem vette fel orbán nevét. jó ő lévai ildikónak is.

  • Kösz az infót. Ezt nem is tudtam még.

  • Kedves István. Lévai Ildikó név helyett jobban hangzik a Lévai Anikó. 😀 Az pedig tény hogy mint a második lady igazán megszólalhatott volna, ha már a First nem tette meg.

  • elírtam, pedig még a wikin is megnéztem, hogy nem orbánné-e mégis 😀

  • Többeknek.
    Orbán NEM berte meg a feleségét, csak egy ember fantáziájában történt, amiről könyvet írt.
    Akkor mi van? Minden hülyeséget be kell venni, mert az illetőt esetleg utáljuk?
    Erről ennyit. Ami meg a kanadai erkölcsöket, családi perpatvarokat jellemzi, már évek óta figyelem a hírekben. Egyre több npő őli meg gyermekeit, különböző módon, különböző okokból.
    Egy fréfi is megőlte a gyerekeit, de sajnos nem kapott büntetést, hanem pszichiáteri megfigyelést.
    Muszlim család megőlte 3 lányát, az anya, apa és fiú segítségével, mert túl nyugatiasak voltak…
    Asszony verés kevés van, inkább gyilkosság.
    Vannak helyek ahol egyetemista lányoknak nem ajánlatos sétálni, mert megerőszakolják őket, aztán megőlik.
    Ti meg helyslitek Balogh miatti tüntettest, akik már nincs is jelen parlamentben?

  • Figyelő: Veled nehéz vitatkozni, mert általában olyan fokú tájékozatlanságot mutatsz, ahova rangon aluli lemenni..
    Azt Ti kezdtétek, hogy biztos valaki a másik oldalon is követ el házi erőszakot, így a mi kis balog barátunk is csak egy átlagember.. Aztán itt tovább próbálod relativizálni az egészet, hogy itt Kanadában is van erőszak.. Megsúgom, mindenhol van.. Meg jogrendszer is, csak nem mindegy, milyen. Nem mondom, hogy ez itt Kanadában valami nagyon jó, mert borzalmas dolgok vannak itt is, de azért mégse egy politikai erő teljes elnyomása alatt van, mint otthon..
    Orbán nem verte vagy veri a feleségét? Biztos nem?? Ok, biztos nem… Bár az ismert habitusába simán belefér:) Hogy nem vette fel a nevét? Jól néznénk ki, ha többek között a fél Tokajhegyalja is nem Lévai, hanem Orbán néven lett volna bejegyezve….
    Balog úr tudtommal hallgatva barátaira, lemondott a Fidesz tagságról, hogy ne kompromittálja őket, viszont bentmaradt a Parlamentben függetlenként és megtartotta polgármesteri állását is.. Azért ez 6-7 fokozattal jobb, annál, mint amit érdemelne. Mégiscsak egy visszaeső súlyos köztörvényes bűnöző. Bevallotta saját maga! Mi a kérdés ezután??

  • Kedves Falusi és abryzoli!

    Azt hiszem megint nem olvastátok el figyelmesen a hozzászólásom!!!!!

    Megírtam,hogy elítélem a képviselő, nő illetőleg élettársverését(amit persze először nem ismert be)valamint azt is
    hogy a FIDESZ is elítélte,kizárták a pártból jogosan!!!,
    Aztán megjegyeztem(ismert személy példájával illusztrálva),hogy a baloldalon is volt ilyen…..no meg esetleg van amiről nem tudunk!!!!
    Azt is megírtam,hogy pártoktól függetlenül az ilyen embernek nincs helye a közéletben!!!
    Mi kell még?ahhoz hogy értsétek!!!!!
    Aztán bár én már régen elváltam(1 hónap alatt!!),annak ellenére, hogy szerencsére nem vert a férjem,nem kell tűrni,jól tökön rúgtam volna…..
    Idáig rendben lenne,de Vadai cirkusza ugye politikai és szánalmas volt…meg az asszonyka a történtek ellenére is
    kibékült „gyengéd” párjával,hát hülye nők is vannak…..
    Ami pedig az Orbánt ért vádakat illeti hazugság!!legalább annyira szánalmas mint a Vadai és Szűcs politikai célú cirkusza,amit ugye nem a nők védelmében rendeztek!!!
    Különben minden stimmel….!Túl van ragozva…!
    Sok nőt vernek sajnos nem egyszer,hanem rendszeresen amiért a baloldal nem aggódik ennyire!Kár!

  • Figyelő!
    A tüntetés és az alaptalan,hazug (bizonyíték?)rágalmazás
    egy provokatív cirkusz a „szellemes” és „hiteles” ellenzék részéről!Na ennyire futja szegényeknek!
    Aztán azt is lehetne állítani,hogy Gyurcsány Vadaival csalja
    a feleségét,akit a jóval öregebb férje egy fiatal huszonéves
    párttársával bevallottan megcsalt….voltak ilyen hírek is,de ki figyel oda?Ők is gyarló emberek,mint a többi,csak reflektor fényben vannak,tehát viselkedniük kell!!!

  • Kedves Bánfi, semmi kérdés a részemről. Egyszerűen nem hiszek el mindent…..
    Csak annyit,az asszony, nevének megtartása: ma már igen gyakori.Barátnőm, aki DR. gyerekpszichologus, két házasságban is megtartotta a nevét. Orbán felesége meg ügyvéd, ezen a néven ismerik mint ügyvédet, világos, hogy megtartotta!

  • értettétek, ugyebár: marcsi megmondta, mi a hazugság, mi a szánalmas, mi ilyen oldalas és különben is, túl van ragozva, tehát tartsátok magatokat ehhez!

  • a MODEM szabályai szerint hozzászólás törölve.

  • Ja Ille sziporka,….nem Ildikó,hanem Anikó,csak józanul …
    és megfontoltan hozzászólni,ha mód van rá!

  • A parittyás hangja

    Marcsi
    2013 november 13
    2:44 du.

    „Sok nőt vernek sajnos nem egyszer,hanem rendszeresen amiért a baloldal nem aggódik ennyire!Kár!

    Tárgyilagos Marcsi! Talán nem hallottál a tavaly szeptemberben kezdődött és többek között az ellenzéki pártok által szervezett tüntetés sorozatról a családon belüli erőszak ellen ami érdekes szintén egy fideszes képviselő Varga István miatt indult el? Tudod, summázva ő vélelmezte úgy, hogy a nő az szüljön és kussoljon! De nyilván hallottál róla, csak megint rohadt tárgyilagosan ferdíted a valóságot!

  • nyugi, picinyem, már rég beismertem, hogy elnéztem.
    amúgy piásan is józanabb lennék, mint maga 😀

  • Ja már válaszolni sem lehet?
    Ó ez mindent megmagyaráz…

  • boda, azt írta korábban, hogy elolvasta a MODEM-et. ha elolvasta, akkor nem tudta értelmezni.
    nem kell konkrétan valakit megsérteni, pártpropagandát folytatni, zsidózni ahhoz, hogy moderálásra kerüljön a komment. elég ahhoz a tartalma és nyilvánvaló szándéka.
    ha nem tud ezzel együtt élni, magát zárja ki a kommentelés lehetőségéből.
    amúgy az alkalmazott kommentszűrő szoftver öntanuló. addig, amíg egy nicknév nem kerül ki a vizsgálata alól, minden új hozzászólást automatikusan a spamtárba helyez.
    de ígérem magának, odafigyelünk. amennyiben a cikkhez – értelmesen – szóló kommentje érkezik, kivesszük a vizsgálati automatikából.
    persze, ha nem éli túl, megnyugtatom, nem fogjuk saját halottunknak tekinteni 😀

  • Marcsi
    2013 november 13
    2:44 du.
    Kedves Marcsi.
    Hadd próbáljam elmagyarázni, hogy mi is a gondom a hozzászólásoddal.
    Szép, és tisztességes dolog, hogy elítéled a Balogh nevű közbunkót. Szép és tisztességes dolog, hogy elítéled a feleség/élettárs/nőverést.
    Nincs is ezzel senkinek sem gondja..
    A gondom nekem,- meg gondolom a többieknek is- azzal van, hogy bár Balogh úr(?) megvált a Fidesztől, vagy ha úgy jobban tetszik, a Fidesz megvált Balogh úrtól, viszont egyetlen jogi lépést sem tett azért, hogy az általuk hozott törvényt foganosítsák.
    Tudod, itt falun ez úgy megy, hogyha valahol akárcsak egyetlen gyenge kis pofon is elcsattan a férjuram, vagy az élettárs részéről, akkor a rendőrség helyből letartóztatja, feljelenti, és elítéli az illetőt. Ha ilyet egy parlamenti képviselő követne el, az már másnap nem tudna bemenni az épületbe..
    Mert tulajdonképpen mi is történt?
    Balogh úr pacallá verte őnagysága arcát. Őnagyságát néhányórás műtéttel újra emberszabásúra szabták.
    Balogh úr ráverte a balhét a vakkomondorra, -aki később bánatában belepusztult a lelkiismeretfurdalásba. A kutya hűséges, még a lelkiismeretfurdalást is átvállalta, mert tudta, a gazdinak más egyébb, bokrosabb teendői vannak, és egyébként is, ez a kifejezés nem szerepel a képviselőúr kéziszótárában.
    Egy-két napig méla csend a Fidesz soraiban, majd az országos felháborodás eredményeként azt mondták Baloghnak, öreg, ülj át a fügetlenekhez, amíg az ég dörög, oszt majd meglátjuk. Még ez sem verné ki nálam a biztosítékot, mivel jól tudom, hogy a szippantóskocsis munkája egy politikuséhoz képest etikailag valóságos laboratórium.
    Ámdemeghamár.
    Ha azokat a nőket, akik fel mernek háborodni azon, hogy egy büdösbunkó vadbarmot hímestojásként kezelget a kormányoldal, azokat büntetik, kivezetik a parlamentből, akkor ez már maga elég lenne ahhoz, hogy egy tisztességes nő, egy tisztességes országban söprüt, sodrófát, fapapucsot ragadva rohamozza meg az épületet, ám nem nálunk!! Nálunk a Fidesz női tagozata hozzájárul ehhez a szégyenletes eseményhez! Megszavazza, hogy legyenek megbüntetve azok, akik helyettük is szólni mertek!!
    És ez az a pont, kedves Marcsi, ahol beszélhet nekem bárki, akár te is arról, hogy igen, de X, vagy Y ellenzéki politikus is..
    Tudod, ez nem oldal, pártkötődés, vagy ideológiai kérdés, hanem erkölcsi.
    Nemtom, hogy az illető hölgynek, Balogh élettársának van e fiútestvére, unakatestvére, férfi rokona.. Ha van, az is szégyellheti magát.
    Ha ez az én hugommal, nővéremmel történik, akkor Balogh úr nemhogy a parlamentben nem lenne alkalmas arra, hogy megszavazza az ellene tüntetők büntetését, hanem arra sem, hogy a hiányzó fél arcát önállóan tudja pótolgatni egy véres ronggyal, mivel törött kézzel, nyaktól tökig gipszben az ilyesmi bonyolult.
    Hát..kb ennyit arról, hogy nemértem a mondandód lényedét.

  • Ille!
    Én a maga magyarázata…nélkül is értelmeztem a szabályzatot
    és nem használok csúnya szavakat,a sértő,lekezelő megjegyzéseket, mindig maga kezdi(ez nem baj?)gondolja,hogy
    magán kívül más értelmes ember, illetőleg vélemény nem létezik,téved,bizony sok van!
    A „szerénysége” és az önkritikája nem ismer határokat….
    ezt már többen is megírták!

  • ennek örülök. csak azt nem értem, ha értelmezte, miért nem igazodik hozzá?
    ami pedig határtalan szerénységemet és önbizalmamat illeti: hát, biza, ezzel meg kell tanulnia együtt élni 😀

  • falusi: Teljesen igaza van. Mellesleg nálunk (USA) a városi ügyész köteles vádat emelni a tettlegességgel a másikat megsértő házastárs, vagy a permanens lakótárs (ha nem házasok, csak évek óta együtt élnek) ellen, akkor is, ha a sértett nem hajlandó rá. Előtte viszont az orvos, a kórház, a rendelő is köteles jegyzőkönyvet felvenni, az megy a rendőrségre, azok kiszállnak és irtatják, hogy a házastárs akar-e élni a jogával és vádat emelni. ha nem, akkor a jegyzőkönyv megy a városi ügyészhez és az emel vádat, ahogy fentebb írtam. Nálunk a törvény nagyon komolyan veszi a tettlegességet családon belül és nincs olyan politikus, aki ez alól menedéket, különleges elbírálást kapna. A karrierje azon nyomban befejeződik, amint a tettlegességet bizonyítják! Nálunk is vannak b[ ven nagy gazemberek, de nincs Balogh képviselő, vak komondorral és a kormány sem egy bűnözőkből alakult rablóbanda, gátlástalan, korrupt és asszonyverő, maffia társaság.

  • Na 100x a gyengébbeknek!

    Elítélték nyilvánosan is és kizárták s pártból,én is és mások is elítélik,mi kell még?
    Ha kiderülne,hogy egy baloldali képviselő is veri a feleségét,ugye nagy csönd lenne(bár biztos van ilyen is)ez nem párt kérdése…
    Egyenlőre nincs olyan törvény,hogy függetlenként ne mehessen be a parlamentbe,amivel persze én sem szimpatizálok,de ez van!
    No meg a hölgy a történtek után „összeborult” élete párjával,továbbra is imádják egymást és kérte ne zavarják a békés családi életüket!Na ez van!!!!Innentől tényleg magánügy!!!
    Aztán az meg már nagyon idétlen,szánalmas baromság,hogy
    persze az egész FIDESZ asszonyverő maffia társaság,hát ezen
    csak röhögni lehet de nagyon gybognarjr!

  • Marcsi: Téged nem érdemes olvasni sem. Mi köze a baloldali, jobboldali, vagy közép politikai álláspontnak az asszony (vagy férj) veréshez. Az állatpártiak teszik azt. Bárkire bizonyítják, az börtönt érdemel, a tettlegesség mérteekéhez viszonyítva és listázza a rendőrség, mint nálunk, hogy a környék lakosai is olvashassák a weboldalon, ahol a környékükön lakó bűnözők névsora és címe van. Zaj, veszekedés esetén gyorsabban reagálnak a szomszédok, ha tudják, hogy milyen „vadállatok” laknak környékükön! Sajnos Magyarország nem sorolható a modern civil társadalmak közé, ma is a feudális férfi domináció és a tettlegesség, a veréssel történő büntetés a gyakori megnyilvánulás veszekedések esetén! Mindezt tetemesen le lehetne csökkenteni, alig 10-15 év alatt, ha a törvények és főleg a büntetések, minimum olyan szigorúak lennének, mint most itt az USA-ban. Még a legdurvább házastárs is fél börtönbe menni és hatalmas bírságot, ügyvédet fizetni és utána bűnözőként listázva, bárhová megy lakni, dolgozni, be kell jelentkeznie a helyi rendőrségnél is.

  • Gyuszi, ez szerintem egy korrekt lezárása volt a témának. Ezzel a szerecsen mosdatási szándékát is elveszed szegény Marcsinak, aki láthatólag rá van kattanva erre a témára. Bár ha nem ismernénk Marcsit, akkor mondhatnánk, hogy csak egy okos provokátor, aki minket férfiakat buzdít heves nő védelemre…

  • Noszticzius Judit

    orbán MINDIG GÖGÖSEN VISELKEDIK !!!!! 🙁 🙁