Barcsa Turner, amint éppen kicsit túlzó

2014 január 5 2:00 de.30 hozzászólás

hatvannégy

„Ne gyertek haza!… Soha! Igazatok van: itt az újnácik és fasiszták fel fognak titeket akasztani a gusztustalan cikkekért. Itt mi vagyunk az urak, mi tombolunk, gyűlölködünk, rasszistáskodunk és antiszemitaként viselkedünk, utálunk mindenkit, de főleg titeket!

Szóljatok legyetek szivesek az itthon maradt elvbarátaitoknak is, hogy élhetetlen lett Magyarország a burjánzó nácizmus miatt, és hívjátok ki magatokhoz Dániel Pétert, Gyurcsányt, és a sok tetvet.

Felejtsétek el a nyelvünket, hiszen ezt már csak fasiszták és ’mélymagyarok’ beszélik!

Ne használjátok a magyar jelzőt, hiszen az már szinonímája lett a IV. Birodalmat építő hungarista-nyilas-csőcselék-szélsőjobboldali bűnözőknek! – Ne mondjátok magyarnak magatokat, mert mindenki a fasisztákra gondol.

Legyetek kanadaiak, amerikaiak, európaiak, amik csak akartok, de szátokra ne vegyetek semmit, ami a magyarsággal kapcsolatos!

És igen: antiszemita vagyok, ha antiszemitáztok az igazság kimondása miatt. Fasiszta vagyok, ha a rendpártiságomat bíráljátok. Náci vagyok, ha elítéltek, amiért nem a hivatalos dogmákat vallom a második világháború kapcsán. – Hungarista vagyok, amikor Magyarország hősies világháborús szereplését szidjátok. Fehérterrort kívánom, mikor Ságvári Endrét éltetitek! – Példaképem Ostenburg-Morawek Gyula és az ő különítménye, mikor a ti cikkeiteket olvasom, én is lennék egy Somogyi-Bacsó firkászpáros gyilkosa!

Rasszista vagyok, mikor a cigányokat véditek elvtelenül, szemet húnyva az idősök és gyengék terrorizálása felett. Én mindig az vagyok, akit éppen szidtok: antiszemita, rasszista, fasiszta, szélsőjobboldali, hungarista, különítményes és még sorolhatnánk. A legszélsőségesebben szélsőjobboldali vagyok, egy csepp baloldaliság és a baloldaliság irányába tett tolerancia nélkül!

Én vagyok az, aki ellen küzdenetek kell. És higyjétek el nekem, nagyon sokan vagyunk itthon, túl sokan. – Ne gyertek soha vissza! Maradjatok odakint és haljatok meg hontalanul, vagy éppen Izrael állam dicsőítésében, de ami magyar, azt ne vegyétek a szátokra többé!

Barcsa T. Gábor”

A VI és VII kerületi ügyészség szerint ugyan „morálisan kifogásolható” Barcsa Turner Gábor azon levele, melyben jelezte, hogy megölné a KMH szerzőit és szerkesztőit és hogy ez „a Kanadai Magyar Hírlap munkatársait érzelmeikben alapjában sérti,” mégsem történt semmilyen bűncselekmény Barcsa részéről, maximum pici túlzásba esett a HVIM alelnöke. Mert hát ő már csak ilyen kis hebehurgya.

Íme az indokolás:

  Na, kérem. Ha ezek után még bárki is kételkedne abban, hogy az orbáni hatalom kiszolgálói gyávák, gerinctelenek és sunyik, akkor a helyzet valóban reménytelen.

Mégis, mi kell ahhoz, hogy egy nyilván valóan közösségellenes neonácit bármiért is elítéljenek?

 

 

30 hozzászólás

  • Ille!………….A KMH szerzői kózzül sem büntettek még meg senkit.

  • talán azért, mert nem biztattak olyasmire, mint a vármegyés vezér. javítson ki, ha tévednék.

  • Ezek szerint, ha halálosan megfenyegetek valakit, akkor az nem bűncselekmény ma Magyarországon.
    Még csak nem is szabálysértés.
    Ha ezt az ügyészt én ugyanígy megfenyegetném, akkor is ez lenne az álláspontja?
    Amúgy meg érdekelne, hogy ez a náci barcsa turner esetleg a fenyegetéseken kívül leírta-e azt is, hogy mi nem tetszett neki a cikkben, mi volt szerinte valótlan benne.
    Persze ilyen apróságokkal ( a lényeggel) nem nagyon szoktak foglalkozni a turulból kipottyantak.

  • Szegyen. Semmilyen fenyegetes, (elet veszelyes sem) vagy rendszeres zaklatas avagy csaladon beluli eroszak vagy bantalmazas, nem elitelendo Magyarorszagon. Vagy nem elegge. Hiaba barmilyen feljelentes , hacsak nem peldat akrnak statualni vele. Nos, akkor egyszer, talan. Egyebkent nem…

  • kedves appleby, miért is lenne ez gond magyarországon? hiszen topapó olvasónknak sincs semmi gondja barcsa magatartásával, az szerinte teljesen O.K, ő is csak a KMH szerzőinek büntethetősége miatt aggódik…

  • Kedves Istvan,
    Nagyon sokaknak nincs gondja, nem csak neki. En szegyenlem, hogy olyan hely Magyarorszag, ahol ez megengedett, es meg sok minden mas is. Azt is, hogy mar gyermek korban megalazhatoak, felemlithetoek emberek, nepcsoportok, csak mert MASOK. A masik oldalon meg vannak emberek, nepcsoportok akik azt hiszik, magukrol, hogy ok meg felsobbrenduek, minden hatalom felett allnak. Azt tehetnek amit akarnak, mert ugy sem buntethetoek, Valoszinuleg, politikai erdekek alnak ez mogott vagy a tarsadalom altal elfogadhato „erkolcsi norma” hatarain nem mutatnak tul ezek az esetek. A vilagnak azon a felen ahol Magyrorszag van. Mindenhol mashol es az en ertekrendem szerint is: Elfogadhatatlan es Turhetelen ami Onokkel tortent.

  • Turner(?) – magyar(?), Usztics(?) – magyar(?)! stb., stb., stb.
    .
    Engem nem zavarna, de ilyen habzó szájjal, ilyen echte Hazaffysággal, tényleg magyarok?
    .
    Mitől?

  • Ille!……………..Meg sem próbálom mert úgy is kimagyarázná magát.A Barcsa levélről meg csak annyit,hogy”amelyik kutya ugat az nem harap”.A KMH-t olvasva kitűnik,hogy aki egy kicsit is jobban magyar érzelmű arra egyből rásütik,hogy náci ,rasszista,antiszemita.

  • topapó, azért egyszer megpróbálhatná.
    különben változott a helyzet, már nem is kell barcsa turner levelével kapcsolatban állást foglalnia. fenti kommentjében megtette. ha magának barcsa turner ettől magyar érzelmű – és ezért természetesen erkölcsi felmentést kaphat minden aljassága alól -, akkor nincs több kérdésem.

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Bocsánat, de én kétkedek az orbáni hatalom gyávaságában, bár a többi jelzőt nemcsak elfogadom, de még enyhének is találom.
    A bátorság azoké, akik hatalmon vannak, akiknek a példa tanúsága szerint például az ügyészészség (a főügyésszel egyetemben)a markukban van. De a bírói szervezetet is sikerült végleg a hálójukba akasztani. És amikor azt mondom, ők vannak hatalmon, akkor ebbe benna értendő nemcsak a fid-SS-KDNP, de a Jobbik, a 64vármegye, de még MIÉP maradékai, meg a Vezérünk által létrehozott jobboldali,úgynevezett Polgári Körök is…
    A Jobbiknak nevezett csőcseléket, maga a diktátor hívta életre, a saját szájaíze szerint, mert szüksége volt egy, a parlamentbe is beeröltethető, mégis náci indíttatású szócsőre…
    Így aztán a fenti példából is kitűnik, hogy az egykor magukat fiatal demokratáknak elhazudó . c a m o r r a . ma minden helyzet ura Magyarországon. Úgy tesznek, ahogy nekik éppen tetszik, de inkább, ahogyan azt évtizedekkel ez előtt kitervelték, kifundálták… Immár nemcsak a teljes média palettát birtorkolják, beleértve a legkisebb magánrádiók hír-monopóliumát is, de a – minden más híresztelés ellenére – az ellenzékinek nevezett jobboldali csőcslék fölött is ők rendelkeznek akcióikat is ők mozgatják a velük paktált ügyes együttműködési programok keretében.

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Ps.:
    Amennyi demokratikus jog gyakorolható még az országban az egyrészt az Internet, másrészt annyi amennyi az Európai Unióban való bennmaradás – a pénzekért – érdekét kell. hogy szolgálja.

  • Ille!…………..Szövegértelmezési gondjai vannak?A kommentelők nem egybefonandók Barcsával.

  • "tisztelhölgyeimésuraim"

    Egy példa az „ők mozgatják”-ra:
    .
    Hetekkel ez előtt még, de hónapokkal ez előtt még izzott a levegő a bankellenes „lakossági, demagóg” akcióktól. Még a Vezér házához is „felrohantak” – persze kocsikkal -a többszáz méter magas Svábhegyre… És érdekes módon – a főnök köztudottan külföldön lévén – nem volt otthon. Őnagysága jött ki véletlenül, hogy tárgyaljon velük, mert az olyan jó asszony… csak úgy spontán. Mígnem aztán a mi Führerünk felszólította a Kúria nevezetű legfelső bírói testületet, hogy adjon ki a deviza-hitelek ügyében e úgynevezett jogegységi állásfoglalást. Az pedig kiadta… De olyat amit a Fid-SS nem volt hajlandó zsebre tenni, és a vazatői szinte a legtrágárabb módon támadták a legfőbb ítélkezési testületet a médiában. Egy adarabig ez még eltartott persze „az alulról jövő” népi megmozdulásokkal együtt, mignem aztán szinte egyszerre abbahagyták. Az benne az érdekes, „hogy a az ún. banki károsultak” honnan a fenéből tudták, hogy . m o s t . kell abbahagyni ? Azt hiszem világos, hogy ez a kérdés is költői.

  • nem, topapó, magának vannak ilyen gondjai. kérdeztem, hogy csak ennyi a véleménye erről az újnyilas köcsögről, maga becsülettel kinyilatkozta, hogy semmi gond, mindössze magyar érzelmű, ettől aztán rendben is van a dolog.
    ha netán más lenne a véleménye, gondolom, nyíltan megírta volna.
    így bizony, fiacskám, sunyi módon csak maszatolt. nem egybefonás, fiacskám, csak következtetés.
    teccett volna gerincesen kiállni pro, vagy kontra!

  • Erröl a thémàrol nem illének kellett volna irnia.Aki Magyarorszàgon
    él,olyanokat ir,mint ille és nincs üldözve-megkergetve-,pedig elfutna Montreàlba,enyhén szolva hiteltelen. Nyilvàn a magyar hatosàgok és a kanadai követség is igy gondolkodik.

  • erős dénes, miért is kellene nekem montreálba futni? miért is lennék hiteltelen? mert maga mondja? az azért egy csöppet kevés 😀
    mit nem értett meg a cikkben? én csak közzétettem a feljelentés magyar hatóság általi negligálását és brcsak – ezek szerint maga egyetértésével is találkozó – mocskos levelét.
    miből gondolja, hogy pl. a kanadai követségnek ehhez az egész ügyhöz bármi féle köze van?
    nem hallott még olyanról, hogy kívülállók is felvállalják a harcot?
    mi az a théma? már magha is raccshol, kéhemalássan?

  • Szemenyei-Kiss Tamás

    Bár én idejében figyelmeztettem a főszerkesztőt arra, hogy Magyarországon feljelentést tenni a nácik ellen felesleges tevékenység – mégis akadt olyan „kolléga” aki ezt megtette. No, nem a megfelelő helyen pl. Kanada külügyminiszterénél, miniszterelnökénél vagy a kanadai rendőrségnél – hanem a Budapest XI. kerületi Rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztályánál… – És ráadásul tanúvallomást tenni még a KMH főszerkesztője is elutazott Budapestre úgy, hogy még költségtérítést sem kért!
    Volt olyan KMH-nál publikáló kollégám, aki még az én adataimat is kiadta a náci ország nyomozóinak – előzetesen ki sem kérve a beleegyezésemet.
    Ez is egyik oka volt annak a döntésnek, hogy a továbbiakban helyesebb ha több cikket nem küldök a KMH-nak. – A legminimálisabb védelmet sem kaptam meg a kanadai internetes újságtól. Ez az eset figyelmeztető kell hogy legyen minden olyan sorstársamnak, aki Magyarországról küld cikket külföldre!

  • Azert a rendorsegi vegzesnek van valami alapja, a level nem keltett felelmet, ha a kmh munkatarsai haza mertek menni felelem nelkiul.

    Amugy, ahol kerekes megjelenik csak civakodas es veszekedes kezdodik.

  • hát, ha így gondolja, julio, akkor meg vagyok nyugodva. valóban, nem igazán félelemkeltő, csak végtelenül aljas, kirekesztő, antiszemita és becstelen.
    az ilyesmi tényleg nem érdemel szót se. kívánom magának, naponta szembesüljön ilyesmivel, ha már ennyire egyetért vele.

    kerekest volt szerencsém más kmh szerzőtársakkal együtt vendégül látni. érdekes, nem volt civakodás.

  • Ez egy régi ügy felmelegitése,akkortàlyt sem történt semmi különleges és azota ugyancsak nem. Hiszen a KMH szerzöi is haza
    làtogattak,egyrészük pedig otthonrol tovàbbra is sàrral dobàlodzhat.

  • régi ügy? érdekes, a határozat dátuma alig két hetes…affrancba az ilyen régi ügyekkel!
    amúgy magának is csak ennyi a véleménye turner mocskáról?
    mitől is sárral dobálódzás, ha nem a maguk talpnyaló ízlése szerint írunk?
    maga pl. cáfolt már meg bármilyen cikkünkben leírtat?

  • Kedves?Julio,
    Intelligens magyarázatot kérek rá,hogy mit jelent az a mondás,hogy”haza mertek menni”? Mertek,-értem.Menni,-értem.Haza?Kinek a hazája az a mocskos szemétdomb,ahol a kopasztott turul veréb záptojásából kirohadt náci mutációk terrorizálhatnak egy fél illetve egy egyharmad maradék istállót. És az istállómester csak rábólint.Mit képzel julio, mindenki a maguk birka képére termett,nagypofájú,szittya senki?Úgy ki lesznek rúgva az európai unióból,hogy a patkányoknak sem marad turkálni való a kukákban
    Az ilyen senkiházi barcsák,marcsák és juliok sorolhatnám a nem túlzott tiszteletet érdemlők névsorát a végére írom a varga békát,nem vették még észre(mert az nem sok akad),hogy megérkeztek a 21.századba.Akik ellen uszítanak jó esetben lemosolyogjuk ősenkiségüket. Arra azért jó lenne odafigyelni,hogy ne nagyon haragítsanak magukra…

  • Ez egy olyannyira „regi ugy, hogy milliok haltak bele a masodik vilaghaboruban…es azota sem tettek ellene semmit, hogy ne fordulhasson tobbet elo.” Antiszemita, rasszista, kirekeszto,felsobbrendu faj letet sugallo,stb.

  • Gyuri10!………….Aki ilyeneket ir a hazájáról az egy hazátlan senki.Megtiszteltetésnek veheted,ha bárki bunkó,ágasra akasztott mázas cserépedénynek szólit./csak a moderátor kedvéért fogalmaztam ilyen kultúráltan,/

  • topapó, ne fogja vissza magát! csak nyugodtan fogalmazzon bárdolatlanul, megígérem, nem fogom moderálni – bár kulturáltságot emlegetni a maga részéről több, mint túlzás – legalább itt lesz olvasható, hogy’ is vélekedik egy igaz hazaffy!
    amúgy, topapó komám, egyetértek gyuri megfogalmazásaival. akkor én is egy hazátlan senki vagyok? csak azért, mert maga mondja?
    fusson még egy kört, komám, és közben gondolkodjon el azon, hogy milyen messzire lehet eljutni újnyilas eszmékkel – amihez érezhetően egyre jobban közeledik?

  • Ille!…………..Aki igy vélekedik a hazájáról az ugyanúgy egy jellemtelen senki mint a gyuri10.Külünben ,ha nem tetszik a hazája nyugodtan cuccoljon fel és irány Kanada.C.A.biztös elintézi a formaságokat.Azért sajnálom,hogy ideológiai eszméket felhasználva itéli msg a hazáját.

  • én magát sajnálom, topapó. 2012. novemberében jelent meg itt először, legalábbis ezen a nicknéven. az első perctől kezdve osztotta az újnyilas eszét.szívesen ide idézem a sértéseit, mocskolódásait, zsidózó szövegeit. én ugyanis meg tudom tenni. maga meg le se tudja tagadni.
    a jellemtelenségről meg, ha javasolhatom, ne nyilatkozzon. nincs összehasonlítási alapja.
    utazási programot se nagyon akarjon nekem csinálni. jól elvagyok én itt, ráadásul simán seggbe rúghatom magát bármikor. képletesen, persze. egy ilyen féreggel, mint maga, még a cipőm talpát se szennyezném be.

  • Idiótának TIP-TOP-APÓ,
    Látja aranyoskám én leírom amit gondolok Ősenkiségéről.”Ócska nyilas-köcsög.”Abból is a bornirt kategória eminens képviselője.Belekotyog mindenbe,ha azt sem érti miről van szó. Agytisztítás keretében elmondanám,hogy 1956 óta van HAZÁM és utódaimnak is lesz az idők végtelenjéig. Mivel sajnos a magyar kultúrán nevelkedtem és szeretném,hogy az a balsorstól tépett ország a magához hasonló nyilas tetvektől megszabadulva, EMBERI életre keljen,ezért nem riadok vissza az ostorozástól sem.Persze ezt egy neo vagy akár régi nyilas barom IQ val képtelenség felfogni.Magának is, mint frivinek,marcsának stb. ajánlanék egy testre illő szennylapot.A neve kuruc in fos. varga béka szeretettel fogja ténykedése után körülnyalni.Közeledik a nap,hogy egy ilyen nagyszerű senki mint maga elfér Amerikában a varga béka és a pesti judit között.Vigyázat lehet,hogy jó szittyához méltó sitt lesz a vége.

  • Ille!……………Köszönöm a kioktatást,de kb.annyira vagyok újnyilas mint maga.Kötődesét egy hungarista hirszolgálatoshoz le sem tagadhatja.

  • topapó, még 1x mondom, ne akarja, hogy ide idézzem megszólalásait, mert azokból egyértelműen kiderül az ideológiai platformja!
    persze, lehet, hogy tévedek, és nem újnyilas.
    régi.
    maga mit ért kötődésen? hogy nem tagadom le, ő vezetett be az újságírás rejtelmeibe? adott szakmai tanácsokat, és óvott, hogy disznókkal birkózzam, mert magam is sáros leszek?