A legújabb fideszes ötlet: erdélyi földmutyi!

2014 január 9 9:49 de.6 hozzászólás

Tisztelt dr. Orbán Viktor miniszterelnök és FIDESZ elnök úr!

Földet kérek!

Földet kérek!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy SORON KÍVÜL, mindenféle vizsgálat és személyi adatok áttekintése  mellőzésével vegyenek fel a FIDESZ tagjai közé! Kijelentem, hogy nem vagyok büntetett előéletű, ellenem jelenleg  sem folyik szabálysértési, vagy büntetőeljárás. Megbízhatónak tartanak általában, de ha a PÁRT TAGJA leszek,  akkor ígérem, ezt a tulajdonságomat azonnal a kukába fogom dobni. Hű leszek a Párthoz, a pénzhez, a vagyonhoz  addig, amíg meg nem szedem magam, de mint tudjuk, a pénzből soha nem elég.

Párttagságomért cserébe nincsenek nagy igényeim!

Nem akarok a trafik mutyiban részt venni, nem szeretnék holmi gyakorlatlan kis senkiházi piti rablovicsokkal  vesződni, ha tőlem akarnának dohányárut, vagy pénzt rabolni. A hazai föld mutyi sem érdekel. Nem értek a gazdálkodáshoz, nincs gyakorlatom a szántás – vetésben, a lovakhoz sem értek, csak a fejüket ütném, azt meg nem szabad – állatkínzás lenne. Nem szeretnék bankár, vagy valami hasonló beosztást sem. Eredendően lusta vagyok, akik ismernek, azok azt szokták mondani, hogy tiszta orvosi eset. A lajhár hozzám képest idegbajos kapkodó zabáló gép. Ha elindulok valahová, menet közben lehetne aranyeret műteni rajtam…

Mint ábrázoltam, és jellemeztem magam, teljes egészében megfelelek a FIDESZ általi követelményeknek. Semmihez nem értek, viszont mindenről tudok mondani valami egetverő marhaságot, és ezzel, akár később szóvivő is lehetnék ERDÉLYBEN! ERDÉLYBEN, mert ott, ahogy értesültem, óriási üzlet van kilátásban. A FIDESZ kormány nagyon gyorsan egy sor földet, erdőt vásárol meg az Erdélyben élő magyar gazdáktól olcsón. Cserébe felajánlották nekik, hogy maradhatnak a földjeiken, dolgozhatnak is ott, és életük végéig támogatásban részesülnek.

CSODÁLATOS AZ ÖTLET!

FIDESZ tagként, kaphatnék egy darabka gazdaságot. természetesen ingyen, bérmentve? Dolgoznom sem kellene, csak figyelni arra, hogy működjön a gazdaság – amit a régi gazda fog üzemeltetni. Nekem csak élvezni kellene a vagyon örömeit, időnkén elszámolni a haszonnal, és amikor választások vannak, akkor villám gyorsan aláíratom a regisztrációs ívet a kis dolgozómmal, aki azt kitölti, és uralkodhatnánk tovább, az idők végtelenségéig!

Tisztelet Miniszterelnök úr! DRÁGA ELNÖK ÚR!

Ne habozzon, határozzon !

Döntsön, és azonnal jövök, a földet, házat elfoglalom, és ígérem, egyetlen szöget sem fogok ott beütni a falba, egyetlen kapavágást sem ejtek – még megsérülnék – de a választások idejére annyi, de annyi hívet szereznék, hogy csuda! Mert rábeszélő képességem, az van.

Mit tököl? Miért nincs még elfogadva a belépési nyilatkozatom? Hol van az a kis földdarab, az a 900 vagy1000 hektárnyi földecske, meg az erdőcske? Vagy netán attól tart, hogy a Román kormány nem járul hozzá az ország kiárusításához?

Ugyan már!

Hol van ez ahhoz az üzlethez képest, hogy itthon néhány ezer EU fejében állampolgárságot lehet nyerni… Nem ez a buli, hanem ez a kis telekbalhé… De odaát, ha nem figyelnek, én mindent elrendezek. Nyilatkozom a sajtónak, hogy ÚJMAGYARKÉNT – ahogy ÖNÖK fogalmaznak a romákról – örököltem a földet, a gazdaságot, és csak segíteni, támogatni akarom a régi tulajdonost teljes szívvel odaadással.

Ezt a kis levelet, vagy nevezzük üzleti ajánlatnak, azért nem FELCSÚTRA címeztem, nehogy a postás kibontsa és elhíresztelje a nagy bulit. Feltettem az internetre, itt úgy sem olvassák a kormány programját – mert azt hiszik, hogy nincs!

Nos, ha nem kapom meg azt a kis földecskét meg erdőcskét, akkor én is azt mondom, hogy se program, se kormányzás, csak mutyizás van ebben az országban…

Maradok tisztelettel, ma még nem FIDESZ tag, de ha megkapom, amit kértem, akkor akár vezetőségi emberként ott Erdélyben híve:

( név, születési bizonyítvány, oltási kiskönyv, cím és telefonszám a szerkesztőségben)

Háttérinformáció:Krónika

6 hozzászólás