Staudt Gábor fasiszta politikus előadást tart Torontóban február 1-én

2014 január 26 12:48 du.129 hozzászólás

Staudt Gábor, a fasiszta Jobbik Magyarországért Mozgalom politikusa érkezik Torontóba a napokban, ahol fellépési lehetőséget kapott Bede Fazekas Zsolt torontói fideszes rádióstól, az általa fenntartott Paraméter Klubban. A „Válaszút előtt Magyarország” című előadás úgy van hírdetve mint „lakossági fórum és kötetlen beszélgetés” és a torontói 695 Coxwell Avenue alatt, a 6 emeleten kerülne erre sor február 1-én, este 7 órákor.

Torontóban előadást tartana Staudt Gábor fasiszta politikust. Mondjon nemet a magyar fasiszták kanadai terjeszkedésére! Állítsuk le együtt az előadást!

Torontóban előadást tartana Staudt Gábor fasiszta politikus. Mondjon nemet a magyar fasiszták kanadai terjeszkedésére! Állítsuk le együtt az előadást!

„Ha Dr. Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője azzal a kéréssel fordul hozzánk, hogy az itt élő magyarokkal szeretne találkozni, akkor mi abban segítségére leszünk. Még akkor is, ha esetleg másoknak ez nem tetszik! És akkor is, ha esetleg a mi véleményünk sem egyezik Dr. Staudt Gáboréval”–mondta Bede Fazekas Zsolt, aki egyben a torontói magyar Pannónia Könyvesbolt tulajdonosa, illetve a fideszes Torontói Független Magyar Rádiót vezeti.

„A Parameter éppen attól vált fontos és meghatározó szellemi műhellyé, hogy ott a gondolatok szabadon szárnyalhattak. Így van ez ma is!”–tette hozzá a fideszes rádiós.

Ha valaki netán leszertné törni a náci  gondolatok szárnyait, hogy a Jobbik turulja Kanadában ne repülhessen szabadon, mindenképpen keresse fel helyi szövetségi parlamenti képviselőjét, illetve Matthew Kellway-t, a baloldali New Democratic Party (NDP) parlamenti képviselőjét, aki a Beaches–East York nevű választókörzetet képviseli. Itt lépne fel Staudt Gábor. Kellway email címe: [email protected] .

Továbbá, a Beaches – North York Ontario tartománybeli parlamenti képviselőjének is írhatnak, aki jelenleg Michael Prue ([email protected]) és szintén a baloldali NDP-hez tartozik, ráadásul állampolgársági és emigrációs kérdésekben aktív.

Amennyiben bárkinek információja van arról, hogy Staudt Gábor melyik nap, hány órakor és melyik járattal érkezik Kanadába, kérem írja meg a Kanadai Magyar Hírlap szerkesztőségi címére: [email protected]. Levelét bizalmasan kezeljük!

Együtt leállíthatjuk a magyar fasizmus importálását Kanadába!

129 hozzászólás

  • Hát jóvolna eldönteni, hogy fasiszta e vagy náci?! Mert nem úgyanaz!
    A könyvkereskedőről, honnan tudod, hogy fideszes?
    Hiszen torontói.
    Persze, én sem hívtam volna ki ezt az alakot, ha Jobbikos.
    A torontói rádiót vajon hányan hallgatják?
    Nem egy nagy űgy, „pohár vízben kever”, nem a tengerben.

  • Még egy: a feljelentéseknek komcsi magyar ize van!

  • Puchert János

    http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/26/balhe-lesz-londonban-vona-miatt/#a3
    Itt a példa tessék ilyen fogadtatásban részesíteni a jobbikos képviselőt.

  • hadd adjon elő, mit számít? ha attól néhány turulban született kanadai agyonmagyar esetleg a jobbikra fog szavazni, ahogy a népszáj mondja: még nem fog beesni az eső 😀
    meg, ha van felesleges kidobandó pénzük, hát csak nyüzsögjön ez a lánglelkű hazafi! hogy ott mijafrancot akar elérni, azt nem tudom…

  • Hat,hat.
    Nalunk itt nyugat Kanadaban mar megtartotta a kotetlen beszelgetest vagy ha az ugy jobb, lakossagi forumot.
    Nagy sikere volt.

  • Gábor Erzsébet

    Nem vagyok jobbikos, nem is támogatom őket, de azt mondani, hogy fasiszta párt, erős csúsztatás. Magyarországon nincs fasiszta párt, aki az ellenkezőjét állítja, nincs tisztában a szó valódi értelmezésével. Különben Magyarországon minden jobboldali kormányt, pártot fasiszta jelzővel illetnek. Ez elháborító,visszautasítom.
    Jellemzően minden választás előtt az u.n. baloldal a FIDESZ-KDMP-vel szemben előveszi a fasiszta és antiszemita kártyát, holott egyetlen párt, v. kormány sem tett annyit a zsidó vallású testvéreinkért, mint éppen ŐK.

  • Gábor Erzsébet: „…holott egyetlen párt, v. kormány sem tett annyit a zsidó vallású testvéreinkért, mint éppen ŐK.” meg visszautasítja…
    ??? ez most komoly?

  • Úgy gondolom,hogy Kanadában(és máshol is) különböző pártokkal szimpatizáló
    magyarok élnek,így a szélsőbaloldali szimpatizánsok mellett a jobboldali,meg netán a szélsőjobboldali szimpatizánsok is
    fogadhatnak az anyaországból küldötteket és politikusokat,joguk van hozzá,mindenki azt szűri le a találkozásból, amit akar!
    A baloldal acsarkodása,tiltakozása jogtalan és nevetséges,
    különösen ha azt vesszük nagyon hasznos a többféle megvilágításban tolmácsolt itthoni események ismertetése,
    ugyanis lehet,hogy a szélsőjobbnak kikiáltott politikus
    semmivel sem hiteltelenebb,mint sok szélsőbalos!!!
    A többféle információra mindenkinek joga van egy demokráciában,egyeseknek akár tetszik ,akár nem!!
    csak semmi pánik,mindenki leszűri amit akar!!!

  • cselekedni fontos és megtettem

  • A nácik mindenhová odatolakodnak.

  • Illepityu:
    Ennek a G Erzsinek az lesz a következő eszmefuttatása hogy :
    ” Én nem vagyok antiszemita ismertem rendes zsidókat is…”

  • geyza: boda rokona lehet 😀
    bár egy dologban kétségtelenül igaza van: staudt nemzettárs nem fasiszta. azok úriemberek a jobbikosokhoz képest.
    mondjuk, hungarista, ami csak egy kicsivel jobb, mintha náci lenne.

  • Nem értem! Miért engedik be Kanadába az ilyen embereket.Szégyenkezhet az ember miattuk.
    Ugyan olyan háború folyik a Kárpát-medencében élők között fejben,mint mondjuk Szíriában fegyverekkel.Szomorú de így van..

  • Illepityu :
    Feltéve ( bár de nem megengedve ) hogy ezek a tulajdonságok erénynek számítanak .

  • Mindenesetre Holnap az 27.-én este , budapesti idő szerint 7 órakor megemlékezés lesz az AUSCHWITZ haláltábor felszabadításának napjáról.

  • beci

    A megjelenes kotelezo vagy csak ajanlatos?

  • Majd Őt is el kell zavarni mint, ahogy a londoniak (UK) tették Vona Gáborral a minap.

  • Marcsi
    2014 január 26
    3:27 du.

    Kedves Marcsi! Mondjon már kérem egy „szélsőbalos” politikust végre. A lényegi dolgot meg megint nem érti. A „független” torontói rádiót vezető Bede-Fazekas teret ad egy náci ideológiát igencsak magáénak érző párt emberének.
    Figyelőnek igaza van abban, hogy Bedééket senki nem hallgatja, tehet ilyen szempontból nem oszt-nem szoroz.
    A baloldaliak pedig egy nagyobb halmazba tartoznak, amely halmaz a jóérzésű embereké. Tehát a jóérzésű emberek mindaddig kivetnivalót fognak látni az ilyen eseményekben amíg az kapcsolatba hozható egy radikálisan szélsőjobboldali, náci eszméket hangoztató és ezzel az ideológiával azonosuló ember szónoklásával Kanadában és másutt is. Az a baj, hogy Ön ezek szerint véletlenül sem tartozik a jóérzésű emberek halmazába -ahová akár Fideszesként is be lehetne kerülni, mert ez nem politikai hovatartozás függvénye.

  • Gábor Erzsébet
    2014 január 26
    3:12 du.

    Ebben a hozzászólásában nyilván viccelt kedves Erzsébet.

    “…holott egyetlen párt, v. kormány sem tett annyit a zsidó vallású testvéreinkért, mint éppen ŐK. (Fidesz-KDNP)”

    A jelenlegi hatalom szemet huny mindenféle rasszista és antiszemita megnyilvánulás felett. Az elvétve tapasztalható szövegelést soha nem kíséri valódi tett. Másrészt ami még borzasztóbb, hogy az emlékévet arra használják fel, hogy a Horthy korszakot tisztára mossák. Magyarország felelősségét a 600 ezer zsidó deportálása kapcsán pedig teljesen feloldozzák és mindent a németekre kenjenek. Vagyis ami ma napjainkban folyik az emberek szeme láttára az nyíltan TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS és minden ténytörténésnek ellent mondanak. Veszélyes játék ez, egyre veszélyesebb.

  • Én Szíriába és Eritreába küldeném ki őket, hogy keressenek magyar közösségeket és győzzék meg azokat.

    Ugyanakkor reménykedve érek minden külhoni magyart, hogy regisztráljanak és szavazzanak! Akik ismerik a szabad világot, azok többségében azt választanák, nem egy diktatúrát. Aki diktatúrát akar, az költözzön Magyarországra, hagyja el a szabad világot és ott legyen nagy a pofája!
    Ez olyan,mintha a kint élőket én Szibériába, vagy É-Koreába kényszeríteném a szabadságból.
    Nem is értem!Hogy kívánhat nekünk valaki diktatúrát, ha ő maga onnan elmenekült a szabadságba?!
    Mi is csak azt a szabadságot kívánjuk magunknak, amit Ti is megkaptok Kanadában, amiért odamentetek!
    Nem ez a bűn, hanem ha nekünk rosszabbat akartok és azt segítitek elő!

  • J Keches,
    Számodra a megjelenés kötelező lesz a Lipótmező újra nyitásánál.

  • Göllner András

    Az anti-demokrata Staudt jogait védő kedves olvasóknak a figyelmébe ajánlanám, hogy Christopher Adam szerkesztő úrnak, és a demokratikus eszmék pártolóinak pedig joguk van tűntetni olyan emberek ellen akik a szólásszabadság elfolytásával, a gyűlöletkeltéssel, a történelem meghamisításával, és nem utolsósorban, hazánk nemzetközi tekintélyének lejáratásával seftelnek. Bede Fazekas úr megint megmutatta a foga sárgáját. Brávó. Brávó Bede Fazekas, csak így tovább !!!! Legközelebb hozza ki Vona Gábort. Majd őt is megtiszteljük.

  • Ille István
    2014 január 26
    2:12 du.

    Azt akarja előadni, amit most Magyarországon művel a Jobbik a választások közeledtével. Egész szelíd, családias pártnak állítják be magukat kutyákkal, labdázó gyerekekkel illusztrálva. Na ez az ember pontosan ezt akarja Kanadában is, hogy elhazudja azt, hogy semmi köze a Jobbiknak az antiszemitizmushoz, a rasszizmushoz és végül is egy vállalható szimpatikus gyülekezet. Kanadában pedig még annyira sincsenek képben nagyon sokan, hogy szájtátva hallgatnák ezt a fickót. -na nem mintha Magyarországon a nagy többségnek lenne halovány segéd fogalma arról, hogy mi is zajlik évek óta.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Aljas, szemét, anti-szemita barmok minden nemzet polgárai közt megtalálhatók, függetlenül attól, hogy hol telepednek le. A magyarok közt kissé több van az átlagnál és néhányan eljutottak még Canadába is. Fölösleges lenne a hasonszőrű barátaikat meghívni, nem vagyunk kiváncsiak rájuk!

  • e-migráns
    2014 január 26
    5:28 du.

    Nyugodj meg, kedves e-migráns, fogunk szavazni.

  • Göllner András
    2014 január 26
    6:29 du.

    „a szólásszabadság elfolytásával”?
    Komolyan, Göllner?

    Azonkívül, hogy nem ly, hanem j az „elfojtásával”, tanár úr, bort iszol és vizet prédikálsz?
    Neki ugyanolyan joga van elmondani a véleményét, mint nektek.
    És bizony, aki kíváncsi rá, hadd hallgassa már meg. A demokrácia jegyében.

    A kényszer szülte triumvirátust is meghallgatnám, max. vennék be előtte Dedalon tablettát hányinger ellen, de akkor is kíváncsi lennék a produkciójukra.

    Mi az, ami ennyire fáj, Göllner, hogy képes voltál megszólalni miatta? 🙂

  • HunCanada
    2014 január 26
    5:02 du.

    Miről beszélsz R.L.? Te milyen újságot olvasol, hogy ezt a következtetést vontad le belőle?
    Mindenhol azt írják, hogy igaz, hogy nem az eredetileg tervezett helyszínen, de meg volt tartva a találkozó.
    Sőt, a Neuterei Karta is ott volt.

  • Nem uj keletu Bedenek ilyen iranyu tevekenysege, sokan ezert is tavolodtak el clubjatol.

  • dakota!
    Demokrácia és szabad kotyogás csak demokratáknak és EMBEREKNEK jár.Fasiszta állatok ne Kanadában mérgezzék a levegőt!
    Na szóval,belőled sem lesz F-16.

  • Avi ben Giora

    Kedves Gábor Erzsébet!
    Magának teljesen igaza van. A mostani kormány annyi mindent tesz a zsidók ellen és nem mellett, hogy azt még eddig egyetlen egy kormány sem tette. Csak az a baj, hogy nagyon kihallatszik belőle a leplezetlen antiszemitizmus. Jaj meg ne sértődjön, mert ezt szépen magyarosan úgy fejezik ki: idegenrendészeti okokból nem kívánatos elemek. Jobban hangzik, az biztos.

  • dakota: fog szavazni. és? mit is fog számítani? semmit, picinyem 😀
    de utána biztosan hátra fog dőlni: na, megmentettem a nemzetem!

  • Kedves mindnyàjan!
    Vàrjuk-vàrjàk-meg,hogy mit mond!
    Vagy kérjék el elöször a beszédének a szövegét,mint a népidemokratikus idökben!

  • Remélem, olyan fogadtatásban lesz része, mint vonának és pörzsének Londonban. Nem kérünk a határon túli szavazatokból, különösen nem a fasisztákra adottakból!

  • dakota
    2014 január 26
    8:34 du.

    Csak reményleni merem, hogy a szobrászművész úrnál is reklamáltál ugyanezért…
    🙂

  • Gyula Bognar, Jr.

    Gábor Erzsébet: Az a csúsztatás, hogy a Jobbik az nem egy fasiszta párt. Az is csúsztatás, hogy a Stadioos viktor kormánya nem anti-fasiszta és nem diktatúra! Az is csúsztatás, hogy az ellenzék törődik bármi mással, azon kívül, hogy az állásukat, fizetésüket és a korrupciós pénzeket Április után is megkaphassák! Magyarország Jobban Teljesít! Csúsztatásokban, a realitás torzításában, a valóság és a tények letagadásában! Ennek eredményét láthatjuk meg majd Áprilisban is.

  • A világvégéről könnyű ám okoskodni…

  • Joe
    2014 január 27
    1:36 du.
    Akkor gyere haza! 🙂

  • nos az meg aztan meg se forduljon senki fejeben, hogy egy bizonyos szint folott a baloldal egyuttmukodik a jobb oldallal Magyarorszagon…szerintem csak siman atvagjak a nepet es osztozkodnak a hasznon…persze ettol meg a kisemberek teszik a dolgukat minden forumon, marjak egymast, a szavazashoz ez kell, bar annak kimenetelet tekintve egyetlen magyar politikus nem aggodik, eleve elrendeltetett…talan egyetlen magyar politikus maradt, aki a nep erdekeit kepviselne…es az Bokros…nem nepszeru, mert az igazat mondja: a regi kommunistak osszefogtak az uj kommunistakkal…kar, hogy igaz….

  • Figyelő: Ezek szerint a zsidókat a komcsik jelentették fel?Ezt megint nem gondoltad át!

  • Ille István
    2014 január 26
    2:12 du.: Nem tudok egyetérteni veled. Ha megjelenik egy svábbogár vagy egy négylábú rágcsáló, akkor jön a többi is. Mindig eggyel kezdődik. Ha nem lépnek elszaporodik. A pestist megelőzni kell, gyógyítani nagyon nehéz.

  • Tiltakozzon aki akar és persze ha tud….
    Egyébként szerencsére nekem ezen az oldalon nincsenek rokonaim…..!
    HunCanada én normális véleményt nyilvánítottam,azt meg hogy
    hány szélső baloldali írogat ezen a fórumon,( egyéb jellemző
    tulajdonságaikról….már nem is beszélve!)azt felesleges
    felsorolni,sokan észreveszik,de ebbe nem érdemes belemélyedni,sokaknak nincs eszük,hogy felfogják miket írogatnak…
    A véleményem elmondtam,több időt erre a témára nem pazarolnék!

  • nem oda FIGYELŐ.
    A feljelentéseknek komcsi,nyilas,horthyista és minden egyéb íze és szaga van.Régi,jó szittya szokás: házmester és vici módra.Józanon vagy részegen. Fő,hogy valaki megszenvedje!Akár bele is haljon.Ettől majd „a haza fényre derül”.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Joe: Okoskodni mindenről könnyű, példát adtál rá!

  • Kivételes nap a mai !
    MA megint téma volt Magyarország ( igaz történelmi szempontból ) Németország legeslegnagyobb hír-televízió hálozatán , a demokratikus ggndolkodásű N-TV .-n.
    Hitler és Horthy történelmi egymás-nyalása volt a téma , film bejátszásokkal és a narrátor nem mulaszotta el elmagyarázni a német nézők millióinak hogy Horthy átadott kb egymillió magyart Hitlernek megölésre és ebből első körben kb 400 000 magyar állampolgárt semmísítettek meg az Aschwitz-Birkenau -Dachau művekben.
    Na csak miheztartás végett mondom.

  • Nem tudom, kedves Christopher, de ez a feljelentgetős házmesterstílus már nagyon unalmas és ellenszenves.

    Biztos, hogy ezt tartod a legcélravezetőbbnek?

  • falusi
    2014 január 27
    8:55 de.

    Kedves falusi, én mindenkit meghallgatok. /Na jó, gyuri10 pl. nem igazán érdekel, de ettől függetlenül, igen. 🙂 /

  • Llanfair
    2014 január 27
    3:25 du.
    Engem az jelentett fel…
    de az is igaz, hogy a nyilas házmester feljelentette a zsidókat, majd mikor fordult a kocka, úgyanaz a házmester jelentette fel az „osztálidegen” lakót is!

  • Dakoca-Kaboca:
    Légy erős te meg EGYÁLTALÁN senkit nem érdekelsz.

  • Figyelő: Hát ez az. A feljelentgető pártsemleges. Csak éppen hordja valamelyik párt színeit. Egy ismerősöm mesélte ki a névtelen leveleket vizsgálta abban az időben, hogy csalhatatlanul kimutatták azt, hogy az idők változtak a feljelentők ugyan azok maradtak.

  • llanfair: naná. anno a nyilasok a maguk oldalára tudták állítani a nincsteleneket, a társadalom legalját, akik lelkesen elfogadták elveiket, politikájukat.
    ugyanezek az emberek ugyanolyan lelkesen fogadták el rákosi elveit, politikáját, később kádárét, most a jobbikét.
    mitől változott volna meg éppen a feljelentés pszichózisa?

  • Ille István
    2014 január 28
    11:05 de.
    Így igaz!
    Ezért helytelenitettem Christopher javaslatát, az ide utazó Jobbikos feljelentése kapcsán.
    Miért kell egy ilyen „szokást” folytatni a magyarnak Kanadában IS?

  • béci79
    2014 január 26
    4:37 du.
    Igen béci, beszéltem budapesti unokatestvéremmel és mesélte, hogy tegnap látta a TV-n, a Holokauszt megemlékezést és milyen szépen énekeltek a rabbájok azon!

  • Ezek szerint, nem lehet nagy antiszemitizmus Magyaroországon!
    Kanadában pl. nem tudok megemlékezésről…..

  • Kedves Figyelő: Nem feljelenteni kell a nácit. Fel kell hívni a belügy figyelmét ki akar az országba belépni. A belügy pedig még a gépről se engedje le. Ki tudja mit és kit mocskol be? Kedves Figyelő összetéveszted a nácikat az emberekkel. Ez nagy hiba!

  • figyelő: rabbájok…aha. mintha egy cseppet gúnyolódna. csak nem értem, miért?
    csak halkan jegyzem meg, hogy rabbi nem pap, hanem csak a vallás hivatásos tanítója. szerepe a gyülekezeten belül van, az imaházban, és nem egy nyilvános megemlékezésen. akik ott énekeltek, bárkik lehettek, de nem rabbik.

  • Ille, semmi gúny nem volt ebben. Annyira lelkesedett az unokatestvérem a megrázó énekről, komolyan!Bocsi, ha angolos-magyarsággal írtam!
    Tisztában vagyok mi a szerepe rabbinak,köszi!

  • figyelő: érdekes nyelv ez az angolos magyarság. olyan fonetikus. gondolom, magának se csöngött a telefonja, hanem ringett a bellje.
    ha tisztában van a rabbi szerepével, még rosszabb a helyzet. talán nem kellett volna az unokatesó tudatlanságának helyet adni.
    amúgy mióta többes szám a rabbáj? mert hát, az unokatesó rabbikról áradozott…

  • A T. bűn és cellatársak figyelmébe:

  • Ille István
    2014 január 28
    12:27 du.Igen, többesszámban mondta, milyen szép volt a héber énekük!
    Bocsi, de unokatessóm nem szakértő a zsidó vallásban, csak esztétikailag tartotta szépnek. Ez így megfelel?

  • Nyugi, az előadás elmarad. Bár igen érdekes lenne egy olyan előadást tartani, ahol minden párt jelöltje elmondhatná elképzeléseit.

  • figyelő: nem érti a lényeget. nem az unokatesója itt a tétel, hanem a maga magyarázkodása. mind1, így is túl van spilázva.

  • judith: elmaraaad? nocsak, nocsak…

  • Judith Kopácsi
    2014 január 28
    1:01 du.Miniszterelnökünk viszont igen látványosan emlékezet meg.
    Egyik párt sem jön fel hozzá.

  • falusi
    2014 január 28
    12:31 du.

    „-És meghallgatásra találtak az imáik?
    -Még itt vagyunk!”

    Nem láttam még ezt a filmet! Nehéz mit mondani így rögtön utána, de nem is kell…
    Falusi! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy felraktad!!!

  • Figyelő, egy kicsit részletesebben erről. Mármint melyik miniszterelnök, hol és mikor, és miért kéne ahhoz a többi párt képviselője? Mert ha Kanadáról beszélsz, tudtommal itt még nem lesz választás, tehát korteskedni sem kell.

  • Judith Kopácsi
    2014 január 28
    3:05 du.
    Bocsi Judith, neked válaszoltam.Azt hittem te a kanadai pártokról szólsz, mert itt NEM volt megemlékezés. Ellentéteben a magyarokkal, amiről írtam, mennyire tetszett budapesti unokatestvéremnek a TV-n látta.

  • na itt az élő példa arra,amikor valaki aki kint él régóta,egy nem szándékosan téves kifejezésért kulturáltan elnézést kér (ugyan minek és kitől?)ennek ellenére többszörösen leszúrja egy munkatárs…
    Meg az is furcsa,hogy egy volt magyar kifogásolja egy szintén kint élő még mindig magyar részéről,hogy a jelenlegi
    miniszterelnök beszédét dicséri!
    Mi ez ha nem felesleges kötözködés???csak az lenne a természetes és jogos,ha egy szintén kint élő ok és bizonyítékok nélkül szidja az itthoni kormányt és az állapotokat???
    Az emberek különbözőek és nem egyformán látják a dolgokat,de ez még nem jelenti azt,hogy csak a vitaindító fórum igazsága létezik!
    Na ezen kellene változtatni,különben nincs értelme a fórumnak,kivéve,ha kikötik csak egyetérteni lehet,de az
    már nem fórum hanem párttaggyűlés!

  • Fuser
    2014 január 28
    2:26 du.

    Da nada,- mondaná a mívelt szingaléz..

  • Jávorszky Mária
  • jávorszky mária: javaslom, olvassa el a MODEM-et. szélsőséges honlapok linkjének ezen az oldalon nincs helye.

  • Jávorszky Mária

    Ki vagy te,hogy megmond nekem mi a szélsőséges te álldemokrata cioncsicskás!

  • jávorszky mária: én vagyok az ügyeletes moderátor, így teljes joggal tiltom le. jobb, ha megtanul ezzel együtt élni. javaslom, hogy a személyeskedéssel is hagyjon fel, az se tesz jót a kommentjei megjelenési lehetőségének.

  • Jávorszky Mária

    Ille! „Nagy ember” lettél amióta moderálsz ezen a magyargyűlölő cionista szennylapon,ez nálad a maximum amit elérhettél az életedben.

  • jávorszky mária: nem vagyok biztos benne, hogy maga a megfelelő személy ennek megítélésére 😀
    a figyelmeztetést megkapta, javaslom, szívlelje meg, ha azt akarja, hogy kommentjei megjelenjenek.

  • Jávorszky Mária

    Ha azt akarod,hogy írjak ide,akkor tedd vissza a cikket amit levettél.Nem én tehetek róla,hogy az igazságot,csak egyetlen,az is,csak internetes újság jeleníti meg a-kuruc.info.

  • jávorszky mária: akarja a hóhér 🙂 nem emlékszem, hogy kurucos cikket levettem volna, de ettől függetlenül itt nem fog az a fajta „igazság” megjelenni, bármennyire is neheztel érte.

  • Ez viszont annyira szép, hogy nagyobb nyilvánosságot igényel… 🙂 🙂 🙂

    http://kapcsolat.hu/blogszemle/szele-tamas-halandzsa-farao-kora

  • István, felejtse el na!
    ismerős nekem a hölgy……

  • falusi: hát, tényleg nagy az isten állatkertje! ez is van olyan, mint a szíriusz-elmélet, meg a sumér eredet 😀

  • figyelő: szívesen elfelejtem. nem esik nehezemre.

  • mindg mondom :
    A nácik mindenhová odatolják magukat, ha kell ha nem :
    Liberális-demokratikus emberek társaságába
    Például a Holokauszt-témakörbe
    Magánlakásokba szórólapokkal
    Állandóan mindenhová
    Akár a csótány.

  • Figyelő
    2014 január 28
    4:18 du.
    Hm.. Harper meg Kenny Jeruzsálembe mentek a Holokauszt napra..
    Kanadában meg ez történt:

    http://www.cic.gc.ca/english/department/media/releases/2014/2014-01-23.asp

  • Köszi, megnyugodtam.

  • jávorsz(sen)ky!
    Nemzetes némber, a kuruc in fostól egyenesen rohadt ide vagy kerülő úton a jobbik latrinájából hozta ide a kopasztott turulcsirke. Ennél mocskosabb szöveget a varga béka műsorában lehet hallani.Ki az a barom aki egy ilyen nívótlan náci-szörny ugatására reflektál?Legjobb ha a szennycsatornában marad csodálatos műveivel együtt!Cionista szennylap? Te kis ócska náci patkány?(bocsánat a hasonlatért a patkányoktól)Fogalmad nincs mi az,hogy”cionista”. Mondhatod nyugodtan,hogy zsidó.De ne itt. A saját csatornatöltelék barátaid között.Abba pedig ne köss bele,hogy letegeztelek.Ebben az esetben I.ments, ez nem barátságot,hanem mélységes undort és megvetést jelent.Legközelebb, senkiségedről a Kozarek vagy a Bali Mihály írjon orvosi disszertációt.
    Így „üdvözöl”egy cionista!

  • gyuri: a nemzetes asszony ráadásul ukrajnából kuruckodik 😀
    egyet ígérj meg: nem rontasz így neki többször, ugyanis nincs módja válaszolni, pedig ezek után ugyancsak kedve lenne rá 🙂

  • dakota!
    Ne álmodja magát stukának. Maga felszállni képtelen,vigasza legyen,landolni sem tud már mélyebbre.Már régen lezuhant!

  • Figyelő
    2014 január 29
    9:10 de.

    Na ezért csípem magát szívből! Ami persze nem zárja ki, hogy ne igazítsam ki azt a marhaságot amit az egydolláros kínaiakról írt! 🙂 Mindjárt oda is kattintok!

  • Jávorszky Mária
    2014 január 29
    7:02 de.

    Marcsa ostobaság volt így beköszönni ennyi idő után! Mi a fészkes fenéért nem tudod moderálni magad?! Pedig őszintén érdekelt volna, hogy látjátok ti ott a forradalmi helyzetet, pláne hogy állítólag az ukrán szélsőségesek a magyar kisebbséget is fenyegetik.
    P.

  • fuser, jávorszkyt ugyanaz a személyes ellenszenv vezeti, ami bodát, vagy jimbot. mindegy, mit írok, mivel én írom, már eleve gyűlöletes 😀

  • Falusi,
    Kösz,hogy feltetted ezt a filmet.A gazemberek úgy sem tanulnak ebből.Minket pedig megkeményít akkor is ha próbálnak cionistázni meg zsidózni. Ezek a jávorsz(sen)kyk,dakoták,izomagyú dénesek fel sem foghatják milyen erőt ad a múlt a jövő építéséhez és a HAZA megvédéséhez.Mert a HAZÁT mi meg tudjuk védeni,a mocskolódásuk ellenére is.Nekik ennyi maradt és az irigyek csaholása.
    Figyelő, „Nagyim”!Téged többre és különbnek tartalak,mint hogy ezekkel szimpatizálj!
    !עם ישראל חי

  • Igen, tudom! Sajnos ez a végtelenül szánalmas probléma velük!

  • Tudomásom szerint, Jávotszky Montreálban él. Sajnos.

  • figyelő: megnyugtatom, ukrajnai. hacsak montreálban nincs ukrán szolgáltató 🙂

  • Figyelő
    2014 január 29
    3:16 du.

    Figyelő drága! Jávorszky lengyel ősökkel rendelkező kárpátaljai magyar.

  • Lehet, de egy montreali őrült. Legalább is Jávorszky Máriát személyesen ismerem. ” Művész” és kicsit „különös”! De lehet, hogy ketten vannak?

  • figyelő, biztosan ketten vannak. ugyan az ide írogató jávorszky se nem művész, se nem kicsit különös, hanem egy vad jobbikos, ráadásul gárdista.

  • Ille István
    2014 január 29
    4:05 d
    Ukrajnában?

  • figyelő: ott. a gárdában nem kizáró ok az idegen állampolgárság. különben is, biztos, hogy kettős lett, különben nem tudna imádott führerére szavazni.

  • Gyuri10
    2014 január 29
    2:01 du.

    Csak így tovább, kedves Gyuri10:)

    „A malis vituperari laus est.”

  • dakota!
    itt gyalázkodásról nincs szó.Lehet,hogy te már a léteddel is gyalázod az EMBEREK világát. Jellemző,hogy honnan kapargatod elő arrogáns citátumaidat. Kár,hogy nem vagy képes disztingválni,mert érzelmeid ismert helyekre sodornak.Van ebből kigyógyulás? Nem hiszem!
    (a lipit már régen bezárták.)

  • Fenyvesi Glória

    Ez egy antidemokratikus fórum?
    Mert a nemzeti beállítottságúakat rendre lehurrogják…
    Úgy veszem észre…

  • fenyvesi glória: nem az. de csak a maga demokráciafelfogásába illik bele a nyílt jobbikos propaganda. nemzeti beállítottságú lenne? az meg milyen?

  • Fenyvesi Glória
    2014 január 31
    11:34 de.
    Ez egy úgy nevezett: liberális demokratikus fórum.
    Sajnos, a liberálizmus csak addig terjed, amíg egyetértő beírás van. Ha nem, akkor rásszáll az emberre az egész társaság. Meg kell szokni és lerázni, logikusan vitázni, talán akkor megtűrnek.

  • figyelő: attól tartok, nem aludta ki magát. a maga rögeszméinek is teret adtunk. ráadásul maga se vitázik logikusan, hanem kijelent dolgokat, és annyi.
    fenyvesi glóriáról meg aligha feltételezhető, hogy nem hogy logikusan, de egyáltalán vitázni képes.
    természetesen maga egyetlen jobbikossal sem ért egyet…

  • Gyuri10
    2014 január 31
    4:18 de.

    Miről beszélsz, gyuri10?:) Ez egy régi latin közmondás, amely tökéletesen illik erre a szituációra. Kezeltetned kellene a paranoiádat, mert kezd elhatalmasodni rajtad.

  • Szegény Stuka,
    te tényleg lezuhantál,ha még azt sem tudod,hogy egy régi-régi jezsuita böfögést írtál le.Aki nem tud arabusul ne beszéljen arabusul. Melyik sufniban tanultál jezsuita latint.A te szituációdhoz jobban illene a skizofrénia. Ha netán tán téged paranoiának hívnak valódi néven hát vállalom a kikezelésedet.

  • Gyuri10
    2014 február 3
    6:03 du.

    Kösz gyuri10, azt meghagyom neked 🙂

    De, mint mondtam, „A malis vituperari laus est.” 🙂

    Mondj bármit nyugodtan, de közben gondolj arra, amit mondtam neked, mert én mindig erre gondolok, amikor olvasom a gyűlölködő hangvételű kommentjeidet:)

    A fröcsköléseddel saját magadat sározod be leginkább.

  • Fenyvesi Glórának egyetlen ismérve van :
    *
    Ő HIVATÁSOS MAGYAR !
    *
    Aki más az alja ember. Jobb ha kussban marad.
    Csakhát sajnos ezen felül semmit nem tud felmutatni.
    Akárcsak az összes többi ” hivatásos magyar „.

  • Te Daki-Diki
    A latint is a fiskális-gyorstalpalón szedted fel ?
    De…mértnem idézel inkább oroszul ?
    Most már lehet ! A Békemenet tüntetett az oroszokért.
    Idézhetnéd pl. Berijját. Az sem volt aljasabb mint Te , csak neki nagyobb volt a hatalma.

  • Fenyvesi Glória

    Kedves Geyza!
    Ez itt nem a magyarok,Kanadai magyarok fóruma?
    Akkor miért szitokszó a „magyar”?Ha valaki magyar mer lenni…
    ———–
    Más valakinek:Aki azt írta, hogy a Vona Gáborékat sikerült ellehetetleníteni Angliában,a liberálisoknak, hát nem sikerült nekik…
    Mert megtartották, akár a szabadban is a fórumukat, és sok érdeklődő magyar fiatal hallgatta, és kérdezte Őket.
    ———–
    Más: Itt, ezen a fórumon kizárólag a jobboldali magyarokat bírálják.De most is , kit váltottak le korrupció miatt?Az MSZP alelnökét,mert sok pénzt halmozott fel,és titkolt el, amiről nem tud elszámolni…
    És még hány olyan ún.”baloldali”van Magyarországon, akinek már rég börtönben volna a helye…
    De, hát nincs elszámoltatás…Még mindig…

  • fenyvesi glória: lazítson. 1) ez mindenki fóruma, aki úgy érzi, mondani valója van azzal kapcsolatban, ami itthon megy kormányzás címen. okoskodott itt ausztráliából is egy bocsakiba bújt bozótlakó is. 2) nem leváltották, lemondott 3) nem korrupció miatt, hanem vagyon eltitkolása okán (NAV ügy) 4) hány un. jobboldali van magyarországon, akinek már rég börtönben lenne a helye? na, ezért nincs elszámoltatás. pedig volt hozzá egy igen rátermett kormánybiztosuk, budai „ésakkormittudnakvelemcsinálni” gyula aki – miután rendesen pofára esett – kineveztetett államtitkárnak.
    így megy ez orbanisztánban. jobb, ha nem piszkálja a jobbik ezt az elszámoltatás ügyet, mert a végén még leszámoltatás lesz belőle.

  • Fenyvesi Glória

    A JOBBIK még nem volt hatalmon, és nincsenek korrupciós ügyeik.Ezért is szeretne tiszta vizet önteni a pohárba.
    Ők elszámoltatnák a jobboldali korruptakat is.
    Támogatják a Parlamenti képviselők visszahívhatóságát is.És nem üdvözlik az álláshalmozást sem…

  • Fenyvesi Glória

    Gyuri10!
    Maga igen nagy magyargyűlölő!Rasszista?(Milyen nemzetiségű, ha magyarul ír mégis?
    Nem tudta, hogy bűn más népek ereklyéit szidni?
    Idézem:”kopasztott turulcsirke”
    Vérlázító!
    Ez a magyarok szent madara….

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 21
    9:48 de.
    Ereklye az ami kézzelfoghatóan megvan. A koronázási tárgyak.
    Nemzeti jelképek a Himnusz, Zászló.
    Az eredetmonda nem ereklye, és nem jelkép. Mese a múltról. És ugye a turul a monda szerint meghágta Emesét.

  • Csak tudnám miért ilyen Gloákákról meg Takonyákról kell szólnia ezeknek az oldalaknak…mikorpedig a cikkek sokkal érdekesebbek , de azokról nem lehet beszélni pert ezek Figyelő meg Andrássy félék rendre elterelik a témát.
    Undorító és felháborító.

  • fenyvesi glória: olyan madár, hogy turul, nincs, bár kétségtelen, hogy maga mégis abba született 😀

  • Ille István: Jókor szólsz. Már két éve etetem a madarakat a kertben. Van, hogy harminc-negyven is van egyszerre az etetőkön. Alig vártam már egy turulmadarat. Most pedig megtudom, hogy nincs is? Mennyi kidobott pénz és elveszett illúzió. Akkor most marad a robin (VÖRÖSbegy)?

  • Fenyvesi Glória

    Ennyire nem lehet sötét.
    A turul soha nem létezett, csak a magyar mondák mítikus szárnyasa. Nem kellene rögtön szentté avatni, meg nemzetivé.

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 21
    9:48 de.

    „Ez a magyarok szent madara….”

    Ááááá 🙂 🙂 🙂 ))))))))))))

    Az nem létezik, hogy valaki ennyire setét legyen!!!
    Mond, hogy direkt csinálod mert lelki mazohista vagy, és egyfajta lelki kielégülést érzel ha óriás hülyét csinálhatsz magadból!
    Szent madara??? Megtennéd, hogy ide teszed a turul pontos rendszertani besorolását, latin nevét, előfordulási helyét, állományának becsült mennyiségét!
    De most komolyan, te be vagy tépve mikor ilyenek írsz? Dobd már át sutyiba mit tolsz mert nagyon ütős cucc lehet… 🙂 ))))

  • Mindenkire akikre vonatkozik!

    Tenyleg, holgyek es urak! Nem unjak meg ezt a hulye fasisztazast? Azt sem tudjak mi az, csak azonnallefasisztaznak mindenkit akik nem a ballib maszlagot kedveli.

  • kerdezgetek
    2014 február 21
    5:31 du.

    Mindenkire akikre vonatkozik!

    Tenyleg, holgyek es urak! Nem unjak meg ezt a hulye ballibsi, komcsi, hazaárulósdizást? Azt sem tudjak mi az, csak azonnalleballibeznek mindenkit akik nem a fasisztoid maszlagot kedvelik.

    Kérdezgetek, Most akkor mi van??

  • A horthysta fasiszták és a hitlerista nácik egyenlőre még szégyenlik valódi mivoltukat.
    De el fog jönni az az iső is Árvalányhajlandban amikor már nem fogják , büszkén fevállalják szellemi elődeiket.
    Aztán a Nagyvilág el fogja tiporni őket.
    Ugyanis természetükből fakadóan ellenséget keresnek maguknak , itthon már nem lesz ezért külföldön.
    És még a szart is kifogják belőlük verni , sajnos erre rá fog menni Magyarország.
    A II Világháború utáni igéreteink be nem tartása miatt szét fognak minket darabolni.( Addigra már az amerikaiak rég kicspnak minket a NATO.-ból )
    EZÉRT hazaárulók a nácik és horthysta fasiszták.
    Ami a Világháborúban -Sztálin kegyelméből- nem sikerült nekik , most majd szépen megpróbálják ismét megvalósítani.

  • Fenyvesi Glória

    Turul (madár)
    Ez a lap egy ellenőrzött változatarészletek megjelenítése/elrejtése
    A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
    Wikitext.svg
    Ezt a szócikket némileg át kellene dolgozni a wiki jelölőnyelv szabályainak figyelembevételével, hogy megfeleljen a Wikipédia alapvető stilisztikai és formai követelményeinek.
    Disambig.svg Ez a szócikk a mondabeli madárról szól. Hasonló címmel lásd még: Turul (folyóirat).
    [A fájlhoz képjegyzet tartozik]
    Díszkivilágításban tündökölnek a Szabadság híd pilléreinek turulszobrai.
    Koronás fejű turul a budai Várban
    A tatabányai Turul-emlékmű, Európa legnagyobb madárábrázolása
    Falco rusticolus
    Az altaj sólyom példányai valójában a kerecsensólyom Falco cherrug és a északi sólyom (Falco rusticolus) közti hibrid példányok
    Kerecsensólyom
    A Képes krónika illusztrációja, Árpád pajzsán a turul motívum

    A turul a magyar eredetmondák mitologikus madara. Kézai Simon szerint Attilától Géza fejedelem idejéig a koronás fejű turul volt a magyarság hadi jelvénye.
    (magyarul)
    „Etele király címerén is, melyet tulajdon pajzsán szokott volt hordani, koronás fejű madár volt ábrázolva, melyet magyarul turulnak hívnak”

  • fenyvesi glória: eredetmítosz és nem ornitológiai tény. akad koronás sas és szárnyas oroszlán is más népek hadi jelvényei közt, pedig azok sem valós lények.
    ráadásul turulban születni is elég nehézkes lenne. ha még ide hozza nekem eredetmondaként az árpád sávos lobogójukat is, akkor komolyan mondom, dobok egy hátast!
    de nem a maguk jelképein van a hangsúly, hanem az ideológiájukon.

  • Fenyvesi Glória

    De más népek jelképeit, nemzeti ereklyéit szabad volna büntetlenül sértegetni?
    Egyesek kéjes örömöt éreznek, hogy a magyarságot gyalázhassák, miközben magyarul írnak, beszélnek…

  • fenyvesi glória: „…magyarul írnak, beszélnek”. na, ez az, ami magáról nem mondható el.

  • Fenyvesi Glória
    2014 február 26
    1:52 du.
    Fentebb definiáltam a különbséget.

    Tegyen már különbséget a valóság, jelkép és ereklye, valamint a mese között, mint a turul.
    A turul az ősök harmóniáját jelképezi a természettel, és a természeti erőkkel. Megjelenik benne az a hit is, hogy mindennek, a fának az állatnak szelleme van, ami segíthet. A természeti népek sajátja, és a legtöbb népnek van eredetmondája. Mindenki a helyén kezeli. De egyedül a magyar szélsőjobb gárgyult bele egy mesébe. Az eredetmondának nem a turul a leglényegesebb eleme, hanem az, miszerint a mese szintjén elmesél egy utat. A leírásnak vannak valóság elemei, és ezt kiegészítették mese elemekkel. Azok az értékek.
    Amúgy meg nem a turul vezetett ide minket, hanem már akkor futottunk a tatárok elől! De azt nem mondhatja a monda, hogy gyáván elfutottunk előlük, hát van a turul.

  • kedves donom, de van ám! háturul 😀 amúgy én inkább a mongolokra gyanakodnék, mert valami olyasmiról ír benkő lászló a trilógiájában. igaz, hogy ő „csak” író, de elég mélyen beleásta magát az akkori világba.