Zuschlag Consulting to the rescue! Zuschlag János mindenben segít!

2014 március 11 3:44 du.24 hozzászólás

Meggyűlt a bajod a Nemzeti Adóhivatallal és ellenőrzést akarnak végezni nálad? Zuschlag János segít! Állami pénzekre szeretnél pályázni, de kéne ehhez egy, a pályázatok világában jártas és jogerősen elítélt ex-politikus segítsége? Esetleg egy jó, meggyőző behajtót keresel, mert valaki tartozik Neked? Hívd bátran a börtönből néhány hónapja szabadult Zuschlag Jánost, akit újabban a Századvég bulvárlap és könykiadó tevékenysége emelt az egekben és aki egy új céggel várja a kedves ügyfeleket a budapesti Ajtósi Dürer sor 19-21 alatti irodában, vagy Zuschlag János személyes gmail címén: [email protected].

Zuschlag Consulting

Zuschlag Consulting

A NAV-ellenőrzésekkel, állami pályázatok megírásával, közbeszerzésekkel, valamint könyvelést és könyvizsgálói szolgáltatásokat nyújtó Zuschlag Consulting egész jó ötlet lenne egy szatírikus tévé műsorban. Mondjuk a Bagi Ivánnak és Nacsa Olivérnek tökéletes storyline lenne az abszurditás határait feszegető Zuschlag-történet.  De bármennyire is elképesztő, ez bizony a kőkemény magyar valóság. Az a volt szocialista politikus aki pályázatokon keresztül történő lopás miatt hat évet ült börtönben most a pályázatírásban nyújt segítséget consulting és coaching cégén keresztül. Gondolom, az országos listát állító, fejenként 150 millió forintyi állami támogatást szerző Új Dimenzió Párt és az Új Magyarország Párt körüli behind-the-scenes tevékenysége mellett (az utóbbi párt olyan ügyes volt, hogy még a Fidesznél is gyorsabban gyűjtötte össze az induláshoz szükséges  aláírásokat) Zuschlagnak consultingra is van ideje.

„Ma Magyarországon vagy nem csinál semmit, és szegény marad, vagy csinál valamit, és amikor már elkezdene kicsit jobban élni, rögtön jön a NAV (vagy egyéb hatóság) és lefölözi a hasznát„–írja Zuschlag consulting-honlapján. „Ahhoz, hogy legyen valamije és azt Ön és a gyermekei is élvezzék, tudni kell, mikor, melyik ajtón kell kopogtatni és melyik ajtót kell berúgni„–tette hozzá Zuschlag.

Tehát ha elolvastátok a Századvég ponyvaregényét és bármilyen gondotok támad, vagy ha valakinek az ajtaját kell netán berúgni, forduljatok bizalommal a Zuschlag Consultinghez. De ÁFÁs-számlát szerintem okvetlenül kérjetek Zuschlag úrtól.

Nem tudom, hogy Magyarországon mennyien nézték az amerikai Breaking Bad című sorozatot. Abban szerepelt egy totálisan szélhámos, alvilági ügyvéd, aki ugyanakkor egyben szimpatikus és humoros is volt. A Saul Goodman viszont szerencsére csak a tévéképernyőkön létezett, miközben a Zuschlag Consulting aligha vicc.

24 hozzászólás

  • Felvinczy Károly

    Kedves Christopher,

    ÉS mit csináljunk??? Te mit javasolsz onnan Kanadából? Gyere haza,onnan, a tribünröl egy sörrel és Popcorn-nal a kezedben jó buli ezt nézni, hergelni, izgatni, hülye magyarok…

  • Christopher Adam

    Kedves Felvinczy Károly,

    Mi a probléma? Abban nem értünk egyet, hogy ami Zuschlag körül történik az tényleg abszurd? Amúgy nincs tribün és nem javasoltam semmit. Arról van szó, hogy egy abszurd helyzetről reflektálok. Vagy netán csak a NER-hez fűződő dicshimnuszokat szabad énekelni innen Kanadából? Ami a popcornt és a sört illeti: a mű európai felsőbbrendűségi komplexusra pedig semmi szükség.

  • Josephine Harkay

    Egy börtönbüntetett előéletű személynek meg kell adni a lehetőséget, hogy tisztességes munkával rehabilitálja magát az emberek szemében. Ebben az esetben inkább vállaljon útépítési munkákat, vagy kertészetet, ahol nincs annyi kísértés.

  • Felvinczy Károly
    2014 március 11
    8:11 du.

    Kírdezed:
    „ÉS mit csináljunk??? Te mit javasolsz onnan Kanadából?”
    Énugyann nemvagyokeggy Krisztofer, da asztat javallom, gyere e velünk a szocsji szántóversenyre!! Mélyszántásba a döntőbe telehető a hármaseke!!

  • Fenyvesi Glória

    Hát nem az a cél, hogy a börtönviselt emberek újra beilleszkedjenek a társadalomba?
    Zuschlag nem az itt fórumozók többségének, kedvenc táborába (szociál-liberális)oldalon áll?
    Furcsa, hogy ellene vannak…

  • felvinczy károly: a tribünön már akad egy ilyen pasas. igaz, az szotyolázik, de ő is hülyének nézi a magyarokat. ne izguljon, magát is.

  • fenyvesi glória: mégis, maga hol él?

  • Ez a pótdíj gyerek most azt hiszi nagyot alkotott azzal amit csinál ill csinált .

    De ez is csak egy senki aki becsókolt a meleg „kajáig” a fdssnek ahogy anno tette .

    Akkoriban is azok körül sertepeltélt ugyebár 🙂
    S mindezt úgy hogy ne vegyék észre aki sunyinak született sunyi is marad .
    De meg kell nézni azon képeket amik felkerültek már a netre róla pont úgy néz ki mint a szíjj gyerek , csak úgy megjegyezem vajon ki helyett vitte el anno a bulit ?
    Nem hinném hogy ez a figura akkor tényező lenne itthon mint amekkorát a sajtó csinál belőle tiszt a kivétel .

  • HEHEHEHEEHEHeeheheheheeheheheehehehehhhh…
    Cusi az új Messiás

  • Elmondom miről van szó :
    Annak a másik pártnak az újabb ” ember-kísérletéről ” .
    Meg akarják mutatni hogy egy valódi erkölcsi nullát hogyan tudnak piedesztálra emelni , miközben azokat , akik nekik nem tetszenek , leszedálják .
    Már már olyanok akár a Jóisten. Vagy a Nemezis.
    A Nemzet Nemezise…
    ( PErsze csökkent agyú idióták nem tudják mi a ” nemezis ” szó jelentése de most nem fogom elmagyarázni )

  • érdekessss: országos listát tudott állítani az állítólagos Új Magyarországért Párt és a számítógépbuzi
    Új Dimenzió Párt – pár taggal, némi facebook-like-al – ugyanott, ugyanazon a területen van az „átfedés”.
    a szervezője mindkettőnek na, ki? ZUSCHLAG JÁNOS!!!!!!
    hogy micsoda véletlenek vannak!

  • Ille!……………….Magának is a Cusi nyomdokaiba kellett volna lépkednie akkor mostanra már képviselő lehetne.Igaz,csak önkormányzati.de az is valami.

  • Geyza!……………Te mint kisérleti alany egészen jól teljesitesz.Orvosod,ápolód biztos elégedett.

  • hogy is volt azzal a csinos tatar fiuval a szovjet idokben ?

  • ille: üdvözöllek, kedves régi olvasóm. megtisztelsz, hogy három évvel ezelőtt a nolblogon közölt CCCP-beli élménybeszámolómat olvastad, mi több, még emlékszel is rá. gondolom, mélyen beléd vésődhettek a sorai.
    csak egy apróság nem stimmel. tatárnak ugyan tatár volt, csakhogy lány, raja, azaz rasida. a bátyja ugyan fiú volt – rasid – de nekem valahogy nem tűnt csinosnak. lehet, hogy te megkívántad volna – ki tudja, aberráltságod milyen mértékű – de én már csak maradtam a hugicánál.
    nem is tudtam, hogy él rokonságom floridában. te melyik ágról való vagy? úgy sejtem, a szopó ágról 😀

  • hoppa…en a burkus vagyok kissimmee-i ip cimmel

  • ille: hát, kedves rokon, akkor mégiscsak a szopó ágról vagy! írt is nekem a szomszédod, a torkos borz, hogy piszkosul irigykedik rád 😀

  • Ille István
    2014 március 12
    7:14 de.
    Mea culpa a kéretlen „segítségért”!
    .
    http://444.hu/assets/udp-ump-animated.gif

  • dubitus: jelölni bárkit lehet, bárhol, semmit nem jelent. tudja, bethlen, 1922-ben egy meghatározott intelligencia szinthez szerette volna kötni a szavazásra jogosultságot, mondván, hogy ne tanulatlan, helyzetértékelésre képtelen tömegek döntsék el egy ország jövőjét. nem jött össze neki.
    pedig ezen a választáson nem ártott volna felállítani egy bethleni küszöböt…
    amúgy a „mea culpa” kifejezést nem jó helyen használta. egyáltalán, tudja, mit jelent? kétlem…

  • dubitus
    2014 március 12
    2:05 du.
    a teljes szöveg: mea culpa, mea maxima culpa

    Mise elején a bűnbánati szöveg. Mellveréssel jár.
    Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem.

  • Burkus Laci!
    Ameddig nem az elmebeteg beírásait küldözgeti, írogathat. Viszont Ille reakciójából ítélve hamar beazonosította.

  • kedves donom, nem nehéz, ugyanis a szövege meglehetősen egysíkú: buzizás, zsidózás, anyázás. arról nem is beszélve, hogy ugyan mindig kamu nevet és mail címet ad meg, de az IP-címe elárulja, mivel vagy az öregek otthonából – ahol lakik – ír, vagy a városi könyvtárból – ahová nem igazából érthető, miért jár, mert intelligenciáját meghaladják az ott olvasható könyvek – hacsak nem amerika kapitány comic-ról van szó.

  • Tüske Zsófia

    nagy a kapkodás a fideszben, ha már a Cusira szorulnak hiteltelenítés terén, pláne, hogy a bíróságon jól dokumentált hangfelvételek alapján ítélték el. Igaz, ha az ötvenkilós tüntető diáklányok ellen jónak látnak gyilkosság miatt tizenkét évet börtönben töltött „rendcsinálókat” alkalmazni, Cusi is jól elfér a csapatban. A fidesz jutalmul két pártot is gründolt neki. (kíváncsi lennék, ki ajánlotta őket, hogy a pártjai bekerültek a választhatók közé)

  • Na azért jó,hogy megírta a könyvét…..meg az is,hogy
    közölte,hogy megfenyegették…okos a fiú(jogos önvédelem!!!akkor is ha mások szemét módon tagadnak!),így legalább nem merik kinyírni,pláne a választások előtt!
    Valószínűleg Simon is teregetni fog,mert ugye ő sem egyedül volt a buliban….!”Szegény”nehezen bírja a börtönt(talán igaza van,többeknek ott lenne a helye…,). ,ami késik az nem múlik!Remélhetőleg „időben” beszél mielőtt kinyírják…..
    Na csak így tovább!