Gaudi-Nagy Tamás és a lincselés

2014 május 8 6:24 du.123 hozzászólás

Kanadai olvasóink egy része bizonyára emlékszik arra, amikor Gaudi-Nagy Tamás Torontóban, az egykori Kanadai Magyar Kultúrközpontban tartott előadást a 2006 október 23-ai rendőri túlkapásokról. Akkoriban Kerekes Sándor – aki ma lapunk egyik szerzője – tiltakozott Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás szélsőséges közéleti személyek kanadai szerepeltetése ellen. Pedig még akkoriban Gaudi-Nagy Tamás nem szervezett lincselés-kísérleteket Budapest utcáin olyan határon túli magyar vezetők ellen akik valamiért a magyarországi szélsőjobboldal szemében nemzetellenesek, hazaárulók és magyarellenesek. Napjainkra viszont már oda süllyedt a helyzet Magyarországon, hogy a Kossuth téren leköpték, illetve majdnem meglincselték jobbikos szimpatizánsok Pásztor Istvánt – a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét – aki éppen Magyaroszágra látogatott. Az atrocitást minden kétség kívül Gaudi-Nagy Tamás szította, miközben megafonnal teremtett fenyegető helyzetet egy vezető vajdasági magyar számára. Gaudi-Nagy mai napig vállalja azt ami a Kossuth téren történt és azt is elmondta, hogy Pásztor örüljön, hogy nem lámpavason végezte. Welcome to Hungary.

Gaudi-Nagy Tamás

Gaudi-Nagy Tamás

Két aspektusra szeretnék rámutatni ezzel az üggyel kapcsolatban.

1. Teljesen nyilvánvaló, hogy az ordítozó, köpködő jobbikos szimpatizánsoknak halvány fogalmuk sem volt arról, hogy Pásztor István mégis miért hazaáruló, miért érdemli meg azt, hogy utcán rátámadjanak. (Ezt persze senki sem érdemli meg, de oly annyira primitívek voltak a jobbikos tüntetők, hogy ezt nem lehetne nekik elmagyarázni.) Egy népszerű jobbikos vezető – úgy látszik – ma addit uszíthat Budapest utcáin és közterein, ameddig a támogatóik teljesen elborulnak és bármilyen erőszakos bűncselekmény elkövetésére képesek, amennyiben ezzel az ellenséget, a hazaárulót és a magyarellenest lehet likvidálni, de minimum megfélemlíteni.

2. Ezért a gyalázatos helyzetért elsősorban a Fidesz felel, még akkor is ha természetesen a kormánypárt körül mindenki elítélte Gaudi-Nagy Tamás tettét és uszítását. Az EP kampány közepén még jól is jöhet a Fidesznek politikailag, hogy miközben az elmúlt hónapokban PR és kommunikáció szempontból puhult a Jobbik imázsa, most a nemzet főterén hullott le álarcuk. Még akkor is ha Gaudi-Nagy Tamás per pillanat már nem jobbikos parlamenti képviselő.

A Fidesz volt az aki minden olyan magyar ember kirekesztését kezdeményezte és díjazta, aki nem tartozik a kormány kliensei közé, akit nem lehetett megvásárolni, megfélemlíteni, elhallgattatni, vagy gyenge és giccses nacionalista retorikával elvarázsolni.

Kanadában nem a Jobbik hírdetett háborút a „nemzetellenes” kanadai magyarok ellen, hanem Magyarország ottawai nagykövete, Pordány László. Ha a nagykövet állt volna az ottawai külképviselet parkolóján egy megafonnal és ordította volna azt, amit Gaudi-Nagy Tamás a Kossuth téren, akkor itt is akadt volna bőven olyan hazafias magyar aki leköpéssel és lámpavassal kergette volna el a hazaárulókat.

A polgárháborús helyzetet nem a Jobbik kezdeményezte, hanem Orbán Viktor pártja. A Jobbik egyszerűen a nem túlságosan elegáns lincselő szerepét vállalja fel a kereszténykonzervatív kormánypárt helyett.

Az üzenet pedig egyszerű és világos: aki nem jobboldali és aki nem felel meg a Fidesz, vagy a Jobbik elvárásainak, azt le kell köpni, le kell lőni, le kell szúrni, el kell taposni, fel kell gyújtani, fel kell négyelni, meg kell fullasztani, vas csővel kell fejét beverni és minél hamarabb ki kell kergetni az élők soraiból.

Ez ma a magyar jobboldal. Még akkor is ha a szimplán uszító Fideszből erre a piszkos munkára senki sem vállalkozna…hiszen tőlük jobbra van rá bőven jelentkező.

123 hozzászólás

  • Fenyvesi Glória

    Idézet a cikkből:
    „A polgárháborús helyzetet nem a Jobbik kezdeményezte, hanem Orbán Viktor pártja. A Jobbik egyszerűen a nem túlságosan elegáns lincselő szerepét vállalja fel a kereszténykonzervatív kormánypárt helyett.

    Az üzenet pedig egyszerű és világos: aki nem jobboldali és aki nem felel meg a Fidesz, vagy a Jobbik elvárásainak, azt le kell köpni, le kell lőni, le kell szúrni, el kell taposni, fel kell gyújtani, fel kell négyelni, meg kell fullasztani, vas csővel kell fejét beverni és minél hamarabb ki kell kergetni az élők soraiból.

    Ez ma a magyar jobboldal. Még akkor is ha a szimplán uszító Fideszből erre a piszkos munkára senki sem vállalkozna…hiszen tőlük jobbra van rá bőven jelentkező”
    ————–
    Azért essen túlzásba a cikkíró!
    Nem szokása sem a FIDESZ-nek, sem a JOBBIK-nak ilyeneket mondani, főleg nem tenni…
    Nagyon is meg szokták őrizni hidegvérüket a sok rágalom ellenére is.
    Gaudi Nagy Tamás már nem JOBBIK-os!
    Lehet, hogy éppen a forrófejűsége miatt nem.
    De azért azt el kell ismerni, hogy a Parlamentben, és az EU-ban is Ő volt az egyik, aki igazán védte a magyar érdekeket.Ez pedig érdem!
    No, de nézzük csak a Gyurcsány féle terrort 2006-ból.
    No,meg, ahogy mostanság is vörös fejjel, teli gyűlölettel, hogy uszít a jobboldal ellen…

  • Fenyvesi Glória

    Egy szót kihagytam: Azért NE essen…

  • Fenyvesi Glória

    Ez a nő egy primitív, indulatos személy, aki leköpte, és szidalmazta Pásztort.
    De ez nem a JOBBIK…
    Minden Összejövetelhez, Gyűléshez csapódhatnak ilyen, magukból kivetkőzött némberek.
    Mindkét oldalon…

  • A téma Varánuszilag :-))
    http://varanus.blog.hu/2014/05/07/gaudi_az_arnyekra_vetodo_ember

    Amúgy már egy ideje próbálom artikulálni, hogy a Fidesz a weimari szakácskönyvet lapozgatja. Na jó. Nem régóta. Csak úgy 2 és fél, három éve.

  • v. Csiszer Lóránt

    Pásztor István és a Fidesz viszonya felhőtlen. ” A Jobbik egyszerűen a nem túlságosan elegáns lincselő szerepét vállalja fel a kereszténykonzervatív kormánypárt helyett.” – a fenti tény alapján és Pásztor István leköpése vonzatában, ez a mondat nem is csúsztatás, hanem egyenesen hazugság.

  • A némber üvöltözése és a téma helyszíne is felemelő.Menjen oda látogatóba aki együtt tud üvölteni a sakálokkal.”Így szép a magyar lány”!Nekem van hol elkölteni a dollárjaimat atrocitások nélküli kellemes országokban.

  • Majdnem tökéletes helyzetkép a fidSS és a Jobbik közös platformjáról.
    A Jobbik Magyar Nácipártot a fidSS, még pontosabban Orbán hozta fedél alá egy által kiválasztott és nem alaptalanul alkalmasnak talált, vele egy közösségbe járó „polgári-körtárs” Vona Gábor elnökké kinevezésével, azzal a céllal, hogy legyen egy legális szervezet, amely kimondja a fidSS „polgári” párt helyett azokat a szíve mélyén fortyogó ördögi érzésekt és szavakat, amelyeket annak parlamenti(és kormányzási) etikettje már nem enegedhet meg magának. Ne felejtsük el azokat afidSS naggyűláéseket és felvonulásokat, ahol az árpádsávos és más náci, meg irredenta szimbólumok erdeje jellemzett. Aztán a Jobbik létrehozásával ez az állapot megszűnt, az árpádsáv-erdő többsége a fidSS-től átvándorolt az új, most már „legalizált” fasiszta szervezet gyűléseire. (Külön érdekesség, és megérne az is egy misét a Csíksomlyói katolikus Búcsú árpádsáv kultuszának évenkénti változásait is évről-évre tanulmányozni, a zászlórnegetegtől, az egyetlen központi árpádsávos óriás lobogóig.)

  • Hát ez a videó és maga történet mindent elmond. A „nemzeti radikálisnak” csúfolt eszme a videón „megcsodálható” végtelenségig primitív ösztönlények között talál követőkre.
    Baszki ez tényleg felfoghatatlan, hogy ebben az elbaszott országban nap mint ilyen degenerált állatokkal kell szembesülni, és hogy a kormánypolitika gyakorlatilag ezt a viselkedést üdvözíti hazafias hozzáállásként! Európa legutolsó, legocsmányabb, joggal legmegvetettebb patkánytanyájává váltunk! Köszönjük Orbán Viktor! Ha valakinek ezen a világon kijárna a lámpavas, az ő!

  • Csanády Lili

    Egyáltalán nem tisztelt Szerkesztő úr!
    Tisztában van azzal, hogy ezzel, a minden tárgyilagosságot, újságírói tisztességet nélkülöző írásával azokat a milliókat sértette meg, akik a Fidesz választói, akik szabad választásokon döntöttek mind a bukott baloldal, mind a szélsőséges jobboldal távol tartásától, a hatalomban? Milyen polgárháborús helyzetet vizionál? Honnan szerzi ezeket az agyament információkat? Minden normális EMBER, függetlenül a politikai hovatartozásától elítéli Magyarországon a Pásztor Istvánt ért atrocitást! Ha holnap, mondjuk a Szerkesztő urat véletlenül meglöki valaki a szupermarketben, van ne adj Isten gorombán szól magához, az is a Fidesz bűne lesz? Nem kellene talán azzal foglalkoznia ami ténylegesen egy történelmi adóssága a nagyhatalmaknak, a Trianoni szerződés, a Benes dekrétum Magyarországot és a népét megnyomorító, igazságtalan döntésének visszavonása? Én minden esetre a magam és a velem együtt a Fideszt és a demokráciát választók nevében kikérem magamnak ezt a velejéig rosszindulatú és hazug írást!

  • ˙
    Honnan Tudott az állítólag „pártonkívüli” főnáciGaudi N.T, arról hogy éppen kit is kell meglincselni (bocs’,egyelőre csak összeköpködni, meg aljas rágalmakat üvöltve mocskolni 🙁 ?) Csakis kormányhoz és fidSS-hez közeli körökből, hisz ők tudhatták csak, hogy Pásztor István „miben is vétkezett a magyar nemzet ellen”…
    ˙
    Semlyén nyilvánosan hivatalos elzárkózása tehát sz@t sem ér, hiszen, mint Áder államfő külföldi vendége(!) személyi védelem illette volna meg…
    ˙
    Amúgy meg Gaudinagy csak azért nincs az Országházban, mert a képviselők száma mostantól drasztikus mértékben csökkent. Így aztán MorvaKrisztin nem is volt hajlandó tőle, a tettétől elézárkózni, hisz mint kérdésre őszintén mondotta volt „a kollégámtól miért is zárkóznék el ?”
    .
    S végül, az egész ügy kísérteties hasonlóságot mutat a fidSS erőszakosan tolakodó, durva beavatkozásaihoz a romániai magyarok, az RMDSZ „autonóm” politizálásába, amely viszont csak
    az egykori hitleri Szudéta-vidék és ausztria elleni beavatkozási politikáját juttatja az eszünkbe…

    .

  • Leköpni egy embert primitív dolog, de koncként odadobni a délvidék magyarságot a szerbeknek, kilóra eladni magunkat szerb politikusoknak és szövetséget kötni a nyíltan magyargyűlölő Szerb Haladó Párttal – sokkal aljasabb.
    Ez az erkölcsi szégyen, nem leköpni másokat.

    Pásztor Istvánt csak leköpték. Délvidéki magyarok tucatjait viszont megverik, mert magyarul mer beszélni, évekre börtönbe küldik, ha meg meri verni magát.

  • Hogy egy számotokra is érthető példával szolgáljak:

    magyarokat képviselő politikusként koalícióra lépni a Szerb Haladó párttal olyan, mintha egy gettó zsidók által választott zsidó vezetője szövetségre lépne a gauleiterrel, együttműködne az NSDAP-val, és elítélné a Varsói gettólázadás szervezőit és elkövetőit.

  • A két aspektussal kapcsolatban:

    1. Nemzeti radikális =/= jobbikos. Nagy a közös halmaz, de nem minden jobbikos nemzeti radikális, és nem minden nemzeti radikális jobbikos.
    Hány tucat olyan nemzeti radikálist mutassak, akik a Jobbikot is zsidópártnak tartják?
    Gaudi már nem jobbikos, a szimpatizánsok sem feltétlenül jobbikosok. Gaudi ráadásul a pártnak sem volt tagja.

    2. A szíriai polgárháborúért, vagy a maláj gép eltűnéséért is a Fidesz felel? Értem én, hogy nem szimpatizáltok a kormánypárttal, de ez a szintű fideszfóbia, hogy mindenért őket okoljátok, már beteges.
    Ráadásul elhatárolódhat akármennyire, nektek még az sem elég. Ha Orbán Viktor legéppuskázná a gárdistákat, ti még arra is azt mondanátok, hogy összejátszik a szélsőjobbal.

  • Csanády Lili
    2014 május 9
    4:53 de.

    Te nagyon szerencsétlen, gerinchiányos fidesz birka! a velejéig hazug és rosszindulatú írás az amit idehánytál! Fidesz és demokrácia??? Az csak a ti kilúgozott agymaradványotokban egy kategória! Egyébként te valami elcseszett időutazó vagy? Neked ez a jelen legnagyobb, népnyomorító problémája, a száz évvel ezelőtti nagyhatalmi döntések? Te Trianon kártyával fizetsz a közértben, meg a benzinkútnál? Ha egyszer sikerül majd kikukkantanod az élőistened fingfelhőjéből feltűnhet, hogy a hétköznapjaink racionális népnyomorító problémája a gazdád regnálása, és hogy a társadalmunk túltelítődött a hozzád hasonló legalja szolgoncokkal!

  • „A polgárháborús helyzetet nem a Jobbik kezdeményezte, hanem Orbán Viktor pártja.”

    Sajnos ez igaz. A helyzet egyre durvul és nagy valószínűséggel totális erőszakba és vérontásba fog fulladni.

    A polgárháborúról annyit, hogy ez nem polgárháborús helyzet hanem valós háború és a háború már elkezdődött.
    Sajnos az emberek a háborút minden esetben a tűzfegyverek, a lőfegyverek használatával azonosítják. Ebben a háborúban amit a Fidesz kezdeményezett, már legalább annyi ember életét vesztette, mintha megszólaltak volna a fegyverek.

    A csendes halál nem halál??? A lőfegyver nélküli háború nem háború. Hány ember halt éhen, hány emer vált hajléktalanná és halt meg betegen szociális gondozás nélkül?? Hány ember halt meg ebben a csendes lőfegyver használata nélküli polgárháborúban, ahol 80 éves közírót és ötszzezer fiatalt elüldöznek, elvándoroltatnak, ahol köpnek ütnek, lincselésre uszítanak??? Csak Pásztor Istvánt és Gyurcsányt köpték le, csak Kertészt inzultálták? Mindennapos dolog.

    Amikor egy nép inzultálja a saját polgártársát, amikor meg akarja ölni, vagy meg is teszi, nem azt nevezzük polgárháborúnak? Vagy csak akkor nevezzük annak a ha lőfegyverrel teszi???

  • Tisztelt Csanády Lili: Ne haragudjon, hogy érdemtelenül is megadom a tiszteletet.
    Nem tisztem nevezettek megvédése. Nem is ezt teszem.
    Magát vádolom. Ha minden normális ember pálcát tör a köpködés tevékenysége ellen, akkor mivel magyarázza, hogy mégis a helyzetet előidéző pártra szavaz? Arra a pártra aki megásta az árkokat, ami ott akadályozta a kormányokat ahol tudta, elősegíti a nácizmust, segíti horthy tisztára mosását és bagatellizálja a emberirtásban való szerepünket? Aki csak a saját szórakozására szórja az adófizetők pénzét? Unalomig ismételt nyugdíjpénz és valutatartalék lenyúlása (tudja, hogy az a híres IMF hitel nagy része valutatartalék formájában a Bankban volt Matolcsy uralkodásáig)? Aki kirabolja az embereket és rabszolgamunkára kényszeríti őket jól hangzó lózungokkal (közmunka). Aki a dolgozó emberek bérét sikeresen leszorította szinte a létminimumig? Trianont azért nem tudjuk rendbe tenni mert az egyszerű embereket folyamatosan uszítják Európa ellen. Ennek csak politikai haszna van, gazdasági semmi. Kinek a haszna kedves „normális” ember? Bukott baloldal? Kedvenc pártja hányszor bukott? Ne írjon már butaságokat. Minden szomszédunkkal (lassan a világgal) haragban vagyunk a külpolitikánk miatt. Persze, hogy ott tesznek keresztbe ahol tudnak (Benes megtartása). Nézze már meg mely országok a barátaink jelen pillanatban?
    Véletlenül lökdösték és megköpködték? A TV székháza és a Rákóczi út pedig öngyulladás volt? Maga a „normális” ember?
    A nagyhatalmak tartozása. A mai napig nem bántuk meg bűneinket. Az bizony súlyosbító körülmény.
    A Fidesz és demokrácia az oximoron (pl Kövér mint parlamentelnök megnyilvánulásai). Aki nem tudja mi fán terem a demokrácia az ne kérjen ki magának semmit a nevében. Sorolhatnám a disznóságokat. Nincs rá hely. Meg nálam okosabbak már jobban megírták. De éppen az új hír, a kaszinóelosztás.
    Semmi gyanús nincs benne kedves „normális” ember? Maga a normális ember? Akkor én nem akarok az lenni.
    Ha pedig látjuk a valót akkor velejéig rosszindulatú és hazugok vagyunk? Ha maga nem lenne siralmas akkor halálra nevetném magam, „kedves normális EMBER”.

  • Fuser: Tulajdonképpen ezt írtam én is neki, csak nem tudtam ilyen lényegre törően.

  • Azért a képet elnézve gaudi rosszul leplezi másságát. Nekem nincs bajom vele, de a pártja nem látja?

  • Christopher Adam

    llanfair,

    Gaudi-Nagy bojkottálja a nyugati, imperialista, kapitalista öltönyöket.

  • Christopher Adam: Hát, így is lehet magyarázni. Jól hangzik.
    De a Május 1 raktárában biztos van még néhány neki való. Persze az meg komcsi. Igazi zsákutca.

  • Ille István

    az 5számú tagkönyv tulajdonosa „Púpos lelkek” című tegnapi írásából – mely a Gaudi-Nagy és tsai. felháborító viselkedése kapcsán íródott.
    „Körülnézett. Vagy két tucat súlyos beteg nyomorult állt körülötte. Mindegyiknek púpos volt a lelke. (És befelé kunkorodott, de ezt csak irodalmi műveltségem mondatja velem…)”.
    valamint
    „Gaudi-Nagyot el kell takarítani. Ez a rohadék semmilyen módon nem tolerálható többé. És a köztévé ne merészelje még egyszer behívni bármelyik műsorába! A Jobbik pedig kérdezze meg Morvait, de haladéktalanul, hogy óhajt-e még az életben együtt mutatkozni ezzel a potenciális gyilkossal!”
    nocsak, nocsak…

  • Vipera,
    bedobtál egy jó és általunk tiszteletre méltó ötletet.Ha megtenné esküszöm rá még azt is megbocsájtanánk,hogy „össze játszik a szélső jobbal”.

  • Ille István
    2014 május 9
    9:01 de.

    Bayerben megszólalt az ember…

  • Ille István

    Csanády Lili:
    kikérte magának. na és? most mi lesz?
    amit a jobbik távol tartásáról halandzsázik, az csak a szokásos agymosott fideszbirka bégetése.
    ha meg még mindig trianon miatt vérzik a szíve, az, biza, a jobbik kívánságlistáján szerepel, nem a fideszén.
    valamit nagyon össze tetszett keverni, nemzettársnő 😀

  • llanfair
    2014 május 9
    8:21 de.

    Nem! Llanfair te ugyanazt írtad úriemberként (és egyébként nagyon világosan) mint amit én dokkmunkásként! 🙂 Az embernek azért (is) vannak a barátai, hogy ellenpontozzák a fellelhető egész picinyke hibáit! 🙂 ))))))))))))))

  • Ille István

    vipera: ebbe, bizony, beletrafált. a zsidó tanács, bizony, együttműködött a nácikkal. ami a fideszfóbiát illeti: ugyan, kukkantson már kövér elvtársára, neki komcsifóbiája van, bayernek mszp-fóbiája, lázáréknak gyurcsány-fóbiája, és a maga fajta öntudatos megmondóemberek meg a kritikát a gyűlölet megnyilvánulásának nyilvánítják.
    azt pedig, hogy gaudi nem volt párttag, bőségesen ellentételezi, hogy a jobbik képviselője volt.
    javaslom, ezeken a témakörökön még dolgozzon egy kicsit 😀

  • ” Bayerben megszólalt az ember…”

    Célirányos ellenségkép átszerkesztés, módosítás.

  • Fuser: Jut eszembe. Johann Georg Albrechtsberger írt tankönyvet az ellenpontról. Beethovent is tanította. Bécsben van eltemetve Mozarttól 30 méterre. Korszakalkotó tankönyv volt, még a múlt században is tanítottak belőle. Csak mondom.

  • irenehangodi

    Mindenkinek, akit illet!

    Nagyon sajnalom azokat a beirokat, akikböl olyan tömeny gyülölet arad, hogyha az interneten keresztül ölni lehetne, paran mar holtan esnenk le a gep elöl.

    Milyen lehet azaz erzes, amikor valaki ilyen fektelenül tud gyülölni, hogy lampavasra logatna Orban Viktort. En nagyon-nagyon nem kedvelem Gyurcsany Ferencet, söt pl. ezt a „kedves” köpködö, es a videon hallhatoan iszonyuan tragar, ocsmany szaju nöt, de meg rajuk sem irnam azt, hogy lampavasra velük.

    Egyszerüen fel nem foghatom,hogy ez a Kanadai Magyar Hirlap honnan szed ennyi gyülölettel megspekelt zürzavaros ostobasagot??

    Hala a jo istennek, hogy Kanadaban nemcsak ilyen magyarok elnek, pelda ra a nagybatyam es csaladja. Elkepesztö!

  • Vipera !
    Ebből a „nemzeti radikális” kifejezésből kiérződik az irántuk érzett szimpátiád… Ahelyett, hogy a nácit, vagy az annál egy fokkal enyhébb fasiszta jelzőt használnád rájuk nézve…

  • irenehangodi: Esetleg akit kiforgattak a vagyonából, kitették a lakásából, elvették a munkáját vagy nyugdíját?
    Segít a megértésben? Még ha nem is helyeseljük?

  • Vipera 6.49 !
    ˙
    Szóval te ismersz „olyan nemzeti radikálisokat”, akik már a Jobbikot is „zsidópártnak” tartják.
    ˙
    Az ilyen agyalágyult elfogultak is egyszerűen abból indulnak ki, hogy a Jobbik jelenleg csak azért, hogy még több mandátumot szerezzen a magyar parlamentben és az európai választásokon kénytelen szalonképesnek látszani.
    Teljesen logikus, hogy annak előtte – különösen a 2010-es,azaz az elmúlt 4 éves ciklus elején ő vitte nemcsak a maga, de a fidSS fegyverét is a BAZ-i „gárda-harcok” frontjain. Ugyanis ezeket a Belügy, már ígérete okán is könnyedén sz@rá verhette volna, ami kutya-kötelessége is lett volna. [Lásd: Pintér „két pofonos” ígérete.]
    ˙
    Másrészt biztos, hogy ahogy lezajlanak az EU-s választások, ők ugyanott fogják folytatni, ahol abbahagyták. Most aztán szenvedhetnek, de nagyon, mert rettegnek attól, hogy még a végén(?) a többi náci lezsidózza őket. Merhát a finom modor azok szmében zsidó csökevény…
    ˙
    Ám a kormánypárt[ok] addig is megkövetelik a jobbiktól, hogy az ígéretéhez híven helyettesítse őket a harctereken , hogy ez alatt is folytassák a durva, vad és szélsőséges megnyilvánulásaikat…
    ˙
    Ezért voltak kénytelenek addig is, baráti szívességből a „német megszállási emlékműhöz” a 64-VÁRMEGYE harcokban edzett élcsapatát küldeni maguk helyett – még mielőtt a fidSS-KNP kiadná az ő – mármint a Jobbik – munkakönyvét…
    .

  • Ille István 9,01 !
    ˙
    Bayer szövege nekem valahogy a Röhm és társai sérelmére elkövetett „hosszú kések éjszakáját” juttatja az eszembe.
    Ez esetben remélem, hogy az ördögi firkász ezúttal egy prófétikus jóslást eresztett meg…
    .

  • Kieg.:
    ˙
    Röhm a német-náci rohamcsapat, az SA parancsnoka volt, akit hitlerék, illetve „ismeretlen tettesek” többszázad-magával együtt egy éjszaka leforgása alatt felnyársaltak. Ezt követően váltotta föl az SA-t az SS …
    ˙
    [[ Schwarzenegger apja is SA legény volt ]]

  • irenehangodi
    2014 május 9
    9:57 de.
    Jól látja Irén.
    Kanadában nem csak ilyen magyarok élnek, mint a cikk írója és a hozzászólok többsége.
    T.i. ebbe a blogba ilyen emberek írnak főleg, mások messze elkerülik……Én is menőfélbe vagyok….

  • irenehangodi

    Meg egy gondolatom lenne, aztan mar itt sem vagyok, es nem is leszek többet.

    Üzenem az oldal üzemeltetöjenek, hogy a moderacios szabalyokat nem artana alkalmazni, akar a kommenteknel, de akar maganal a cikknel sem, mert amit leirnak a moderalasi elvekben, az teljesen szembemegy ezzel a cikkel, valamint a hozzaszolasok nagyreszevel.

  • Ille István

    irenehangodi: tudja, merre van a kijárat…amúgy: köze?

  • Csanády Lili

    Tisztelt Kommentátorok! Akinek nem inge, ne vegye magára! De nekem furcsa deja vu érzésem van! Mintha a kommunista diktatúra szelleme járná át a fórumot, mert különben mi oka lehetne a névtelenségnek, az arctalanságnak? A feljelentős világban volt divat névtelenségbe burkolózni. Számomra sem nem vita, sem nem beszélgetőpartner egy álnév mögé bújó véleményt nyilvánító és legkevésbé érdekel a véleménye! Ráadásul nem is érti, hogy mit írtam! De ez is a tipikus kommunista csökevény,prejudikcióval élni, mint, ahogy Virág elvtárs véletlenül az ítéletet adja oda a tanúvallomás szövege helyett Pelikán elvtársnak! Milyen erkölcsi alapon ítélkeznek holtak és élők fölött, amikor a tárgyilagosságnak nyoma nincs a megnyilvánulásaikban, szemellenzősen fröcsögnek!

  • irenehangodi

    Gratulalok a „szerkesztö urnak” igazan nagyon „kedves” 🙂

    Viszont csak önmagat minösiti.

  • Ille István

    Csanády Lili: nem hallott még a nickről? nem hallott még a fidesz alattomos utánnyúlásairól? hogy magának ki a vita- és beszélgetőpartner, teljességgel érdektelen, mert ezen fensőbbséges kijelentése, mi szerint nem érdekli az olyanok véleménye, ignorálja.
    hogy mi a tárgyilagosság, azt, remélem , belátja, nem a maga kompetenciája megítélni. a szemellenzősséget meg jobb, ha hagyja. tudja, narancsszínű szemüvegen keresztül nem hinném, hogy jól látná a valóságot.
    ezt az álságos „tisztelt kommentátorokat” meg felejtse el. dehogy tisztel maga bárkit is, aki nem orbán seggszagában liheg 😀

  • Ille István

    irenhangodi: maradjunk annyiban, hogy inkább én magamat, mind maga engem 😀
    még 1x kérdezem: köze? főleg, ausztriából?

  • irenehangodi

    Köze, hogy en honnan? Maga meg Kanadabol???

  • irenehangodi

    Inkabb megkeresem a kijaratot, miutan elolvastam Illes ur ujabb fantasztikus beirasat.Igen „valasztekos” a szokincse.

  • Ille István

    irenhangodi: biza, közöm van. főleg, hogy mogyoródról. nem kell keresnie a kijáratot. ott van, ahol bejött. csak a felirat más: „tessék belépni” helyett az áll: kívül tágasabb!
    valóban választékos a szókincsem, úgyhogy ne próbáljon velem verbális párbajt vívni. másoknak se sikerült. amúgy se szívesen vívok fegyvertelenekkel 😀

  • Csanády Lili: Itt a régiek nagyjából tudják a másik nevét. Az enyém például nyilvános volt (persze minden jött-ment nem tudja. Idő kell ahhoz). Kevesen titkolják. De ha maga nem kémkedni jött, akkor miért nem mindegy, hogy nevezzük magunkat? Nem mindegy, hogy Llanfair vagy Csanády Lili? Nekem mindegy mert én nem feljelentgetni akarok. Az IP cím tökéletes azonosítást tesz lehetővé. Az enyém nem ugrócím. Ez gyerekes kötekedés.

  • Ille István

    llanfair: a nacsasszony nyilván arról sem tud, hogyan lehetetlenítettek el orbánék egzisztenciálisan olyanokat, akik arccal-névvel vállalták írásaikat, hogy milyen kampányt folytatnak kritikusaik ellen, és milyen simán indítanak eljárásokat a bűnöseik ellen eljárást kezdeményezők ellen. hiába, no, nem muszáj egy fidesz hívőnek mindent tudni…
    amúgy, ki tudja, a csanády lili nem álnév-e?

  • irenehangodi: Ausztriából tényleg mindegy lehet magának hány embert taszítottak a szegénységbe. A jólétben élni és kritizálni a reményvesztett emberek reakcióit orca kell. Kioktatni azokat akik nem tudják a rezsijüket kifizetni tényleg empátiára vall.
    A jóllakott ember nem érti meg az éhezőt. De örülök, hogy erkölcsileg ennyire felettük áll. Éhesen is tudná?

  • Ille István: Nincs rá garancia. De miért titkolná a Fidesz fényezését? Azért jutalomfalatka jár. De ha neki rólam a kommunizmus levegője jut eszébe, nekem az ő nevéről a fehér ingyenélő úri leányka. Mindketten fantáziálunk.

  • A Schwarzenegger apja SA legény volt?A németek büszkeségére.
    Ejnye-ejnye az aranycsapat fekete párduca grosits pedig 17 évesen önkéntes volt a hunyadi páncélos SS alakulatánál. Magyarország már akkor is „jobban teljesített”.

  • Gyuri10: Nem vagyok egy Schwarzenegger fan, de semmi köze ahhoz, hogy az apja mit csinált. Senki sem felelős visszafelé.
    Mindamellett osztrák volt, nem német.

  • Csanády Lili
    2014 május 9
    4:53 de.

    “Én minden esetre a magam és a velem együtt a Fideszt és a demokráciát választók nevében kikérem magamnak ezt a velejéig rosszindulatú és hazug írást!”
    —-
    Egyre kevesebben vagytok.
    Most a tízmillió magyar egy hídon akar átjutni a másik biztonságos partra, egy olyan hídon, ahol nincs (szociális) védőkorlát és az emberek sorban zuhannak a mélybe.

    A híd egyre keskenyedik, napról napra. Még kétmillióan biztonságban vagytok, de holnap ti zuhantok. Ti a demokráciát választottátok és kaptátok helyette Orbánt és a Fideszt a demokrácia ígéretével. 2014 ben már kb. 700 000-rel kevesebben választották őket.

    Hova tűnt a hétszázezer?? Felébredt??? Lezuhant a hídról. Ugyan mi okod lenne elhinni, hogy holnap te is lent találhatod magad a mélyben? Ugyan miért hinnéd el ma??? De mondok én valamit. Ha lent találod magad a mélyben akkor sem fogod elhinni, hogy rosszul választottál, akkor is azt fogod hajtogatni, hogy mindez azért történt, mert gyarmatosított az EU, mert levert a külső ellenség a belső árulás, a rosszindulatú cikkek. Persze hogy ezt mondod. Ezt mosták az agyadba. Hogyan is tudnál lenézni a mélybe és észrevenni a lezuhantakat amikor minden erőddel arra koncentrálsz, hogy fennmaradj a keskenyedő pallón.

  • Ille István
    2014 május 9
    4:10 du.
    Bizony. Kedves barátosném a Dunántólról éppen most lett kipaterolva két laptól is (újságíró) mert Hende Csaba személyesen járt el az eltávolítása ügyében.. Pedig mindössze annyi történt, hogy megírta azt, amit az ominózus kisvárosban mindenki tudott. És az érintettek nemcsak Fideszesek, hanem MSZP-sek, volt SZDSZ-esek is voltak.
    Ha megírja, hozom. A Mancs is kérte tőle, szal ha ők hozzák le előbb, akkor a linket..

  • Fuser
    2014 május 9
    9:06 de.
    Bocs, El Jeffe, de az kivan riglizve.. Valami hasbeszélő lehetett..Bayerban az emverből egy csipetnyi sem maradt..

  • Csanády Lili
    2014 május 9
    2:39 du.
    Idezsdrága galambocskám, Lilike..
    Mindig meghatódok, amikó illen lelkes igazmagyari hozzállássa tanákozok.
    Má’ előbbis akartam válaszúnyi, de mekköllöt etetni a tikokat, meg a macskais ellett, oszt ementa zidő..
    Szal. Ollan szípaz, amikó csaknem százívve kísőbb Trijanonnot, meg Benesakármilyét sirassuk.. Nem asztat, amit egyaktunk az emútt huszonötévbe, nemasztat, hogy lassacskánn má’ csak gumikesztyübe hajlandóak másnípek vezetőjji kezetfogni a diplomatájinka, nemasztat, hogy sikerűtt nígymillijó kódis országáva lennyi, nemasztat, hogya zoktatás a bányászbéka ülepíhő alúrú közelitt, nemasztat, hogya zegíssígügybő kivett pízekbű stadijonok ípűnek, nema háromezermillijó lenyűtt nyugdijjmegtakaríttást, nema félábujak munkakípessé nyilváníttását, Trijanont. Ami engemet ollet, hamáeccer harculunk, akkó nekem kőne a három tengeris. Asztámmeg Bornejó, meg Celebes.. Azokrú is tuggyuk, hogy magyar vót, meg magyar lessz!!
    Tod, galambocskám, amikorittena plébánosur fölóvastaja bejirásajidat, a tanittóur aszonta, hogy nemtuggya mér’, de terullad a Heltaji (Állítólag még Jenő is) Jótezsvérek cimezettü verse jutotta zeszibe. mer tenekednekis sikerát, oszt teis megosztottad..
    Ps. Aszontaja kántor, hogy szivessen megismerkedne veled.
    Valszeg evesztetteja nípszerüsígit özvegy Kutasinéná.

  • falusi: vevő vagyok rá!

  • Csanády Lili
    2014 május 9
    2:39 du.

    Lilike! Ez egy kommentelős fórum aminek bevett szokásjoga a nick név alatt írás, amit csak a te rosszindulattól terhes, orbánista frazeológiád hív álnévnek. És ne legyenek olyan csacsi illúzióid, hogy bárki is vitatkozni netán beszélgetni akar egy magadfajta nyavalyás fidesz pincsivel! Elmondtam a véleményem ha már itt trollkodsz, de egyébként a kutyát nem érdekli a szánalmas lényed! Ha észre is vennélek csak arra ügyelnék gondosan, hogy nagy ívben átlépjelek mert utálatos dolog szarba lépni!

  • falusi
    2014 május 9
    9:50 du.

    Razón! Nekem is gyanús volt a dolog Szóvivő Uram, de elgyengültem egy pillanatra! Lo siento mucho! 🙂

  • llanfair
    2014 május 9
    5:43 du.

    Igaz! Schwarzi jó arc, ellentétben például a vegytisztán náci Mel seggfej Gibsonnal!

  • Inge Hangadó és Lilike !
    ˙
    A „névtelenség” vádjára egy rövid válasz :
    ˙
    MÉG VÉLETLENÜL SEM AKARUNK ÚGY JÁRNI, AHOGY A MINAP JÁRT PÁSZTOR ISTVÁN EGY SZABADNAK HAZUDOTT MAFFIA-DIKTATÚRÁBAN.
    .

  • Csanády Lili

    Fogja fel úgy a sértéseket és az alpári stílust, hogy anélkül, hogy intellektuális vitába bonyolódna, ezzel a kis áldozattal híveket szerzett a jobboldalnak. Biztos lehet abban, hogy az ilyen írásokat és kommenteket olvasva, a korábban ingadozó vagy elkényelmesedett jobboldali olvasók a szavazás napján elszántak lesznek és nem fognak otthon maradni.
    Persze, csak mértékkel hozzon ilyen áldozat, nehogy az ilyen sértegetők miatt elromoljon a hangulata. Kár lenne. Olyan szép neve van.

  • BrunszvikTeri

    Csanádili és IdejeHangóni !˙
    Amit a gyűlöletről itt összehadováltok, az egyszerűen a pofátlanság kakofóniája…
    A magyar polgártársak ellen táplált gyűlölet ú j k o r i története ebben az országban a hamis szóbeszédekkel, vérvádakkal kezdődik, majd ezekre épülő törvények meghozatalával, állami rangra emelésével úgy 1920. körül Horthy Miklós Lófőméltósága szégyenletes kormányzása alatt üti fel a fejét és mélységes sajnálatunkra a legvadabb . h i v a t a l o s . gyűlölködés szintjére, amely elvezet a magyar történelem szellemében a legádázabb, mennyiségében is a minden addigi e földön elkövetetthez képest is a legnagyobb tömeg és rablógyilkosság sorozatához.
    Na,szóval Csanádili és IdejeHangóni, AKIK a XXI.századra is ennek a folytatásaként tekintenek és vissza is kívánják azt, sőt már újra építik, mi CSAK AZOKAT kívánjuk vissza oda ahonnan gyüttek. Igazán nem rossz kívánság, jó meleg hely az…
    .

    Csak 3 példa a 600˙000 megrablógyilkolt magyar áldozatból:
    Radnóti Miklós
    Rejtő Jenő
    Szerb Antal
    És akkor ott van még az a többszázezer, aki valahogy mégis megúszta, és idegileg egy életre kikészült a felebaráti . s z e r e t e t . magyar értelmezésétől…
    Kik is gyűlölködtek és gyűlölködnek ?

  • Csanády Lili

    Eleinte én is kiírtam a teljes nevem. De észrevettem, hogy itt-ott a net-en is megjelennek az írások és kommentek részletei, rajta az én nevemmel. Ez nem lett volna baj, de a nevem mellett a baloldali kommentelőknek köszönhetően ott virítottak a különböző övön aluli testrészek és anyagcsere termékek is. Az, hogy én mazochista vagyok és ide irkálok, az én dolgom. De beláttam, hogy tekintettel kell lennem azokra is, akik szintén az én vezetéknevemet viselik, ezért aztán elhagytam az első nevem.

  • BrunszvikTeri

    Illanfair !
    Hogyhogy osztrák volt? Az egy SA legénynél teljesen mindegy volt, mert a Führer értelmezésében – lévén tiszta árja – németnek minősült. Egyébként nem sokkal az után Ausztriát be is kebelezte, mint a Német III.Birodalom szerves részét…

  • BrunszvikTeri

    Na arról már nem is szólva, hogy azok az áldozatok hogyan, micsoda tömegjelenetek, grandiózus idámadat jelenetek keretében fogadták a „birodalom” vezérét abban az „elfoglalt Ausztriában”.

  • jani: ez a rögeszme maguknál, úgy tűnik, ragadós. ha úgy véli, hogy a) jobboldali olvasó – aki olyan, mint az indián síugró, vagyis lehet, hogy van, de még senki nem látta (maguk az mazochista kivétel 🙂 – ha van is, nem miattunk fog magukra szavazni.
    az pedig, hogy csanády intellektuális vitába lenne képes bárkivel is bonyolódni, intellektusa hiányában, lássa be, elég meredek feltételezés. magának se sikerül mindig 😀
    falkatársai is sorozatban ezzel jöttek korábban. és?

  • jani: na végre. éppen ideje volt, hogy bevallja: mentális torzulása vezényli e fórumon 😀
    basszus, fiacskám, a maga rutinjával, ekkora magas labdát feladni! 😛

  • brunszvikteri: pedig bencsics (figyelő) szerint „megdermedt bécs, amikor bevonultak”! úgy lehetett, mert ő ott volt – vagy 12 évesen – a bevonuláskor, éppen valahol a grabenen kávézott – legalábbis ezt állítja – így maga kétségtelenül rosszul informált 🙂

  • Tevetoglu Erdenet

    Tisztelt Kanadában élő Honfitársaim! Ennek az irománynak szinte minden állítása– ami az Orbán-kormányra vonatkozik– torzítás ,ferdítés,helyenként szemen-szedett hazugság!! Nem könnyű egy anyaországbéli magyar élete,de életem 48 éve alatt,még sohasem voltam ennyire büszke a magyarságomra,mint most! A nehézségeket pedig könnyebb leküzdeni,ha emelt fővel teheti az ember! Nem írok többet,csak még annyit: valamennyi magyarnak a Világban kívánom,hogy sose kelljen lehajtott fejjel,lesunyt szemmel kimondania— „magyar vagyok”!

  • Csanády Lili,
    Gaudi-Nagy Tamás Dr. Morvai Krisztina szakértöje lesz Brüszelben.
    Ezt irja a Fidesz ellenörzése alatt álló szenylap:
    http://www.magyarhirlap.hu/morvai-szakertokent-szamit-gaudira-brusszelben
    Persze Morvai se Jobbik-tag, de mégis a Jobbik szineiben lép fel a május 25i választásokon.
    Ez egyik eb a másik kutya…

  • BrunszvikTeri: Schwarci osztrák volt, és annak is tartotta magát. Én az akcióhősről, Kalifornia kormányzójáról beszéltem, ki a háború után született. Azt, amit az apja csinált azt nem vetítem ki rá. Csak abban az esetben, ha kiáll mellette. De ilyet nem csinált. Az pedig, hogy hitler mit mond akárkiről is, nekem nem mérvadó.
    Mikor Arnold meglátta a világot, hitler már elfoglalta jól megérdemelt helyét a történelem szemétdombján.
    Utálnom kellene az apja miatt?
    Most nem értelek.

  • Tevetoglu Erdenet: Pedig most nagyon rajta vannak maguk, hogy szégyellni kelljen. És nagyon ügyesen csinálják.

  • Tevetoglu Erdenet
    2014 május 10
    12:54 du.
    Sajnálatos tény, hogy azért kell lesunyt szemmel kimondania— “magyar vagyok”, ami Magyarországon 4 éve folyamatosan történik!
    Ha ön erre büszke, nehezen tudnám embernek nevezni.

  • Fura nevű Teve,
    neked ,nem kell sunyítani!Büszkén,kidüllesztett mellel, egyenesen szemtől szembe bárkinek a pofájába mondhatod:A mi hazánk 1920 és 1945 között a világ egyik legszemetebb,fasiszta szemétdombja volt.Most a 21.században igyekszünk újra elérni az akkori nívónkat.Kár,hogy a tisztességes magyar emberek nem akarnak velünk kollaborálni.

  • Tevetoglu Erdenet
    2014 május 10
    12:54 du.

    Köszönöm a jókivánságaidat. Rám fér, mert 20 évvel ezelőtt, ha kérdezték honnan való vagyok, még nyugodtan rávágtam, hogy magyar vagyok. Ma már rájöttem, hogy jobb ha nem mondom. De nem amiatt amit én teszek, mert 20 év alatt nem változtam semmit, hanem azért ami magyarországon történik ma, és amivé magyarország változott.

    P.S. Nem Kanadában élek. Itt jóformán azt sem tudják, hogy magyarország létezik, legalább is a amíg legrangosabb helyi ujságokban cikkek nem jelentek meg Magyarországról, a Horthy kultusz ujraélesztéséről a fasizálódásról, amíg ide nem jött Orbán hatalmasakat hazudni és nevetségessé nem tette magát. A helyi TV megrázó filmet mutatott be a magyar antiszemitizmusról stb. Na nem írom tele az oldalt.

    Köszönöm a jókivánságaidat.

  • Tevetoglu Erdenet
    2014 május 10
    12:54 du.

    Há’ tigedetis üdvözülünk itten jótezsvírünk, Erdeji Oglu Teve.. Szóhattá vóna elóbbis. merhogyám mostanába leginkábbcsak szígyenkezünk amikó kiderű, hogy minkis magyarijak valánk. mer nemtunk büszkék lennyi. Nincsis mire. A zárvalejányhaj, a Bocskajy, mega sírvavigadás emútt dicsűsígünkönn máshun még egy savankás kisfröccsötse ír..Azé említhettévóna níhány dógot, ami mijatt temostann iggenbüzke vagyó.
    Alábbijat mega tanittóur küdi tenekednek, sohaeanem múló szeretette..:

    Romhányi József: A teve fohásza.

    Monoton
    üget a süppedô homokon
    a sivatag lova,
    a tétova teve
    tova.
    Hátán rezegve
    mozog a
    rozoga
    kúp
    alakú púp.
    A helyzete nem szerencsés.
    Apró szemcsés
    homokkal telve
    a füle, a nyelve.
    Sóvár szemekkel kutat
    kutat.
    Még öt-hat nap
    kullog baktat.
    Az itató tava távol,
    s oly rettentô messze még az oázis.
    Erre utal az alábbi fohász is:

    – Tevék ura!
    Te tevél tevévé engem eleve,
    Teveled nem ér fel tevefej tétova veleje.
    Te terved veté a tevevedelô tavat tavaly távol,
    de tévednél, vélvén,
    vén híved neved feledve
    elvetemedve
    vádol.
    Nem! Vidd te tevelelkem hovatovább tova,
    mivel levet – vert vederbe
    feltekerve – nem vedelve
    lett betelve
    a te tevéd szenvedelme.
    Te nevedbe
    legyen eme
    neveletlen tevetetem
    eltemetve!

    S evezzevel ava teve
    levelkévét kivilevelhevelteve.

    Merhogya taníttóur szerint te leginkább eggy iggenbánatos, iggenszerencsítlen sogpupu tevéhő hasonlíttó..
    Csókútat a kenyeresjány.

  • Kedves Falusi!
    Bravo!!!!!!!
    Regen nevettem ekkorat tiszta szivbol,
    mint amikor az altalad kuldott Romhanyi
    verset olvastam – a hozzatett-„kisero
    szoveggel”.

  • tevetoglu: hát persze, hogy az. szemen szedett hazugság.
    vagy nem.
    de tudja mit? ahogy elnézem, olyan magyar, mint maga, nem igazán akarok lenni.
    idejön, az asztalra köp, majd felemelt fejjel elvonul. gratulálok!

  • Tevetoglu Erdenet
    2014 május 10
    12:54 du.

    Teve! Megtennéd, hogy konkrétan felsorolod mik azok a jelenkori vívmányok amik miatt oly büszke vagy a magyarságodra mint még soha! Csak mert gyanítom, komoly fogalmi zavaraid vannak. Amire te gondolsz az a nemzeti gőg, és nem büszkeség. Próbálok találgatni mi is képezheti büszkeséged tárgyát! Talán az egyszer liberális, másszor nemzeti és mély vallásos áhítatot mímelő, félművelt akarnokok nyomulására? Vagy az általuk gerjesztett és szabadjára engedett honfitársi gyűlöletre? Netán arra ahogy a kedves vezetőd által újraértelmezett demokrácia intézményei látható elégedettséggel szemlélik a nácizmus újjászületését? A „nemzeti” oldalra vagy büszke? Azokra a faji gyűlöletre mindenkor kész, rém primitív magyarokra akiket a felsőbbrendűség gőgje, a faj mítosza visszavonhatatlanul megfertőzött, akik ennek az organikusan beteg szellemű és beteg társadalmú országnak minden baját a külföldben, az idegenekben, a kisebbségekben látják? Ezekre vagy büszke? Mert ez minden amit ez az ország az elmúlt években fel tudott mutatni!
    Ásd el magad!

  • falusi
    2014 május 11
    12:20 de.

    Formidable!

  • Sokat nem szeretnék foglalkozni ezzel a uszító bujtogató ,ostobák heccelői, Gaudi náci disznóval,de ha igaz,hogy letartoztatták a köpködő,seprűn közlekedő amazont,ennek a disznónak mellette van a helye.-mert a nagyobb bűnt Ő követte el.

  • llanfair,
    igazad van.Arnold Schwarzenegger osztrák és valóban nem felelős az apja bűneiért.Ez az alapja a magyarok holokausztban részvétel tagadásának és a megszállásra kenésének is.himmlernek,gőringnek a lányaik és a többi gyilkosok utódai sem kell hogy szenvedjenek apáik bűneiért. Mi az ártatlanul legyilkoltak utódai automatikusan lettünk a szenvedésben életfogytra ítélve.Akik a gyilkosok miatt meg sem születhettek nem kell,hogy elődeik miatt szenvedjenek.Szépen hangzó”igazságok”?Virtuálisan! Lehet,hogy nincs igazam.Nem kell a kákán is csomót keresni.Különben is az már olyan régen volt!

  • Tevetoglu Erdenet

    Nos,Irénke,teljesen igazad van…. Felesleges volt erre a szemétdombra ellátogatni. Olyanokkal érveket cserélni,akik még a másik nevét sem tisztelik,meddő próbálkozás emberi hangon beszélni. „Asztalra köpésről” hadovál itt valamelyik pária,holott intelligens hangnemben írtam,amire a legalpáribb reakciók zúdultak felém:))Tisztelet azon kivételeknek,akik,ha nem is értettek egyet velem,de nem okádtak zöld trutyit egyből. Nem is válaszolok ezeknek az elkeseredett,hontalanoknak,mert az ő karmájuk,nincs dolgom velük.A cikk írójának is csak annyit,Csingisz Kán a győzelmei után a dicső vezéreknek megbocsájtott,de az árulót azonnal kivégeztette. Még mielőtt valamivel megvádolnának ezek a jóhiszemű „magyarok”,ez csak egy példa volt arra,hogy az árulás megbocsájthatatlan bűn volt és az ma is az igaz emberek körében. Amit ez a „kiművelt” alak tesz Magyarország ellen egy idegen országban,az mélységesen megvetendő és megbocsájthatatlan. Ez az ember magyarul beszél,de nem magyar,csak egy idegen, irigy, frusztrált provokátor. Valószínűleg pénzért teszi,ami egyáltalán nem mentség,sőt….!!!Felejtsük el őket,messze vannak,Irénke!:)))Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

  • Tisztelt jobboldali, akár Fideszes, akár Jobbikos polgártársaim! Vajon nem az lenne a korrektebb és célravezetőbb – ahelyett, hogy a megmagyarázhatatlant magyaráznátok – , hogy kimondanátok végre, ez így nem mehet tovább! Higgyétek el nekem, akkor lennétek igazán „nemzetiek”, és igazi jobboldaliak……………
    Látjátok, a Gaudi csak lázított, és gyáván a köpködő perszóna háta mögé bújik. Így lesz ez veletek is: TI LESZTEK MAJD A FELELŐSEK, ÉS NEM AZOK, AKIK LÁZÍTANAK BENNETEKET! Akárcsak 2006-ban, amikor vezéretek páncélautón menekült, miután titeket nekiküldött a rendőröknek…………

  • Tisztelt Tevetoglu és a többiek! Én csak azt szeretném megérni, hogy csak egyszer az életben, megcáfolnátok egyetlen „hazugságot” is. Pásztor Istvánt leköpték? Le. Sok magyar politikust leköpködtek? Le. fideszes vezető nevezte az ellenzéket „gennyedő sebnek”, meg pestisnek? Igen. Abban a nagy, keresztényi jóindulatában! Hogy Bolseviktort meg szélhámosnak nevezik az ellenzékiek? Igen. De azért a két kifejezés mégse ugyanaz.
    Valaki itt megint Trianonon lovagolt. A magyar arisztokrácia indította éppen száz éve a világháborút, megtámadva egy másik államot? Igen. Mérhetetlen gőgjükben, meg butaságukban – amellyel mélyen lenézik ma is a magyar népet – csúnyán elvesztették a háborút, meg az ország harmadát? Igen. Másodjára nem a jobboldali „magyar, keresztény, úri középosztály” esett neki megint a világnak? De, igen. És megint – ezúttal a nemzeti vagyon 75-át, a magyar nép sok-sok millió tagját is elpusztítva – elvesztette a háborút? Igen. Egyszer régi újságokat nézegettem itt a neten. Sajnos nem jegyeztem meg pontosan, hogy melyik lap 1924-es példányában (de nem a Népszava volt), láttam a következő címet: Nekünk MOhács kell! De Trianont kaptuk! Világos?
    Majd, ha a jobbosok nem „büszkék” lesznek magyarságukra, hanem megélik a nemzet iránti felelősségüket, dolgoznak e közösségért, majd akkor elhiszem, hogy szeretik a hazájukat. Majd, ha megbecsülik a nemzet valamennyi tagját, akkor elhiszem, hogy a magyarok érdekét nézik. Addig ez csak olyan falvédő szöveg: ki az urát szereti…

  • Gyuri 10. Kedves Gyuri. Hosszú lesz. Megtisztelsz ha elolvasod.
    Nem ezt mondtam. Azt mondtam, „amit az apja csinált azt nem vetítem ki rá. Csak abban az esetben, ha kiáll mellette”. Azért ez nem ugyan az.
    A magyar jobboldal nem ezért tagad. Ők egyszerűen és cinikusan tagadják apáik és anyáik bűneit. Kiállnak a múlt mellett és nem hajlandók elismerni, hogy apáink gyilkosok voltak. Ráadásul ünnepelni és utánozni is akarják őket. Nem mindegy. Azért gaudi pofáját megnézném, mikor a családját kiirtó embernek emlékművet állítanának. De nekem a gaudi – morvai félék nem emberek. Csak undort érzek irányukban. A mosókonyhánkban már két éve lakó hat centis pókunk kedvesebb a szívünknek. Nem. Ő kedves. Pedig nagyon félek Tőle.
    De már családtag.
    Nem tudom, hogy a náci vezetőknek milyen korú gyerekei voltak. De nem hiszem, hogy bosszút állnál egy gyereken. Természetesen a rablót javakat elkobozni. De életüket megrontani azért mert apja patkány, nem lenne emberhez méltó. Majd később meglátjuk milyen ember lesz.
    Tényleg nem csak a zsidók szenvedtek. Édesanyám 89 éves és még mindig egy picit reménykedik abban, hogy testvérét nem lőtték agyon a románok vagy az oroszok. Nem csatában, fogolytáborban. Egész életében várta vissza.
    Másik nagybátyám „fegyver tisztítás közben” halt meg Rákosi alatt. Azt se tudjuk hova temették. Nagyszüleimet is elvitte a háború. Azért ugye ez se semmi? A nagyon sok lelki beteg ember aki nem tudta feldolgozni a gyilkolást. A zöme nem élvezte. Ők betegen élték le az életüket. Ez pedig a családjukra is kihatott.
    Nem tudom mit csinált apám a háborúban vagy 56-ban. Túl korán elköltözött. DE bármit csinált én nem vállalok felelősséget a tetteiért.
    Szégyellhetem és lehetek rá büszke. Kérkedhetek és kérhetek bocsánatot.
    De felelősséggel nem tartozom. Én így látom. És mert „ballibsi” szemét vagyok ezért a roma börtöntöltelék gyermekét ugyan úgy kezeltem a mentőknél mint a fehér ember gyermekét. Egyszer egy kicsit (?) szélsőséges sofőröm odasúgta. Most meggyógyítottuk, hogy holnap belénk vágja a kést. Sajnos lehet. De én akkor is csak egy nyolc éves gyereket láttam akinek eltört a karja.
    A holokauszt megbocsájthatatlan és felejthetetlen. Okozóit tisztára mosni azonosulás a népirtással. Nürnbergben lenne a helyük. De nagyon sok ártatlan is elpusztult. Ezt most látom igazán. Hihetetlen, hogy be lehet hülyíteni egy népet. Nem hiszek a szememnek, mégis igaz.
    A rasszizmus él. Japánban nevelkedett ismerősünk orvosként visszament Japánba dolgozni. Tökéletes nyelvtudással és japán kultúrával. Hazajött mert nem bírta azt a hatalmas lenézést és negatív hozzáállást a „fehér emberhez”.
    Ezért én helyeselnék egy emlékművet. Egy minden háború minden áldozatáért. De nem ilyen aljas politikai célból a Holokauszt emlékévében.
    Persze ezt a szobortervet is elvetném. Ennek még a szoborparkban sincs helye annyira aljas.
    Tényleg hosszú lett. Pedig lenne mit írnom. Bocsánat.

  • Tevetoglu Erdenet & Nos,Irénke & Lili: Vagy tájékozatlanok vagytok vagy hazudtok. Tegnap kíváncsiságból megnéztem néhány komment oldalt (heti válasz stb). Ahhoz a hangnemhez képest az Ille és a Fuser zsenge ibolya. Nem tudom Ti hol éltek, de nem tudjátok mi van körülöttetek az biztos. Mindenki aki baloldali rohadjon meg, pusztuljon, szemét alja ember. Aki nyugaton szót emel orbán ellen az kommunista bérenc. Több kommunista van már nyugaton mint a Szovjetunióban valaha is volt? Észnél vagytok? Ezt miért nem látjátok? Ez a honlap azért szemétdomb, mert a jobboldaliak kedvenc köpködőhelye. Ti semmit nem bizonyítottatok. Kinyilatkoztátok a véleményeteket (Orbán véleményét) és nem válaszoltatok a kérdésekre. Nem tetszik a hangnem? Ez van. Ne várjátok el a szíves fogadtatást mikor a sokadikok vagytok akik minden okos érv nélkül mondjátok meg a „tutit”. Arra itt van Figyelő és Marcsi. Én például nem bántottalak Titeket mégsem válaszoltatok nekem. Nem mondtátok el érveteket. Sértődtetek mert az helyettesíti szerintetek a választ. Ha nincsenek válaszok akkor persze igen. Nem sértődni hanem érvelni. De jóllakottan ne beszéljetek az éhesek nevében.
    Fuser barátom szokatlanul visszafogottan feltette a kérdéseit. Hol a meggyőző érvekkel alátámasztott válasz? Hárman vagytok rá. Kíváncsiak vagyunk miért lehetnénk büszkék? Mert se mi, se a külföld nem látja. Azt pedig felejtsétek el, hogy a Néppártnak tetszik. Kell a szavazat mert nagyon egyenlőek Európában az erőviszonyok. A szavazatnak se szaga se színe nincs. Tehát elviselik azt aki rájuk szavaz. Van válasz?

  • tevetoglu: nos, fiacskám, kezdjük azzal, hogy maga egy hazug fráter. azt írta, nem jön erre az oldalra többet. most meg mégis ide ette a fene.
    a szemétdombra látogatást megértem: a maga féle férgeknek ez amolyan genetikai késztetés.
    dzsingisz, okoska, győzelmei után csak a behódoltaknak kegyelmezett meg, aki ellenállt, azt kíméletlenül kiirtotta. ráadásul a behódoltakat – akit korában gyülevészeknek neveztek – hajtotta maga előtt hadjáratain, hadd hulljon a férgese!
    magának, fiacskám, érvei amúgy sincsenek, ráadásul földsötét a dzsingiszida időkhöz, úgyhogy, maga igen egyszerű emberke, javaslom, ne akarjon minket kioktatni.

  • Fuser: Megtaláltam! Büszkék lehetünk. Csökkent az elvándorló orvosok száma. Tizennéggyel kevesebben kértek papírt. Nem azért mert aki tudott az már elment. Nem is azért mert telítődnek a jobb állások külföldön. Nem is azért mert a helyettesítő orvosok fizetése csökkent a telítettség miatt. Egyedül az Orbán kormány intézkedése miatt. Hiszen van olyan orvos aki már megkeresi a 180 000 forintot is. Hülye lenne elmenni 2 – 3 millióért. Ha idevesszük, hogy nem akarják mindet lecsukni csak a harmadát, már meg is van a Kánaán. Megint győztünk. Éljen!!! Ha ezt sem értékeled akkor nem tudok mit mondani.

  • llanfair: elfogadom, orbán nagy ember – és most nem a hokedli és az ő viszonyára gondolok, mert kétségtelen, hogy ez utóbbi mögül mérték adóan kilátszik – hanem belpolitikai nagyságára, de azért még nem akkora, mint vélhető példaképe – már, ami a népéről való gondoskodást illeti – sztálin, így orvosperre talán még nem kerül sor!

  • Ille István: Folyamatosan fenyegetik Őket. Ma már Magyarországon mindenki egészségesen kerül kórházba, ahol a gonosz orvosok megölik. Már zsarolással fenyegetik őket ha paraszolvenciát fogadnak el. A betegeket egyértelműen rájuk uszították.
    Még ott voltunk. Huszonéves takonypolc az egyetemen. Azonnal adják oda a leletét. Feleségemet hívta oda az asszisztens.
    Mondja neki, hogy sajnos egy-két hét mert a technológia ezt kívánja. Ha nem biztos az eredmény akkor ez sajnos akár egy hónap is lehet. Csak biztosat adnak ki, és az időt nem lehet gyorsítani mert tönkremegy a vizsgálati anyag. Akkor még több idő. Erre visítás, üvöltés, hogy lusta szemét banda pénz kell ahhoz, hogy meggyógyuljon? Most megy és feljelenti a feleségemet. Ha ez a tudatlan szarházi feljelenti természetesen elveszti. De a cirkusz, a per és a kabátlopási ügy nem hiányzik. Gyógyítsa ezeket a harapós ló. Ez nem jöhetett volna létre a kormány és a sajtó uszítása nélkül. A megsemmisítés nem mindig a gyilkosságot jelent. Az pedig nem érv, hogy van ilyen orvos. A bayer olyan amilyen. Azért mégsem olyan minden újságíró?

  • Orbán egy tudatmódosított, percízen bebeállított, mentálisan beprogramozott, megbízatását és feladatait pontosan és hűségesen ellátó biorobot.

    Egy fél évig nem húzná az agyprogramozói nélkül, ha magára maradna. Amellett kimondhatatlanul jellemtelen, szélkakas, hatalommániás, megbízhatatlan, szeret a saját receptje szerint főzögetni ezért egy percig nem hagyható felügyelet nélkül.

    Pitiáner kis fogaskerék a nagy gépezetben aki szorgos nyelvcsapásokkal dolgozza fel magát.
    A rengeteg tudatmódosítás és agykontroll miatt, hamarosan kiszolgált öreg kacat lesz. Biológiai hulladék. Nem tudom a testét meddig lehet életben tartani, de önálló személyisége, ítélőképessége már nincs és nem is lesz, és napról napra mélyebbre süllyed.

    Megállíthatatlanul a drogok, alkohol, és gyógyszerek áldozata lesz, ha nem történik csoda, hamarosan megy a recirkulálóba. A rendszer pedig amely ezt a szerencsétlen pszichikai és lelkibeteg roncsot befogta hámba, kidobja és megy tovább mással. Addig ő teljesíti a dolgát és véghezviszi a roncsolást. Az egyetlen amire nem kellett beprogramozni, hogy örömét lelje benne.

  • Richárd ,-egyetértek.

  • Kedves llanfair,
    Nem gondoltam bárkit is vádolni elődei bűneiért.Sokkal inkább fókuszolnék a máig is élő gyilkosokra és az eszméiket élesztgető új hívőikre.Koruk figyelembe vétele nélkül. A gyilkosságok elkövetésekor ők sem vették figyelembe,hogy a leendő áldozat 8-10 hónapos vagy 90 éves aggastyán,nő vagy férfi.Amit Édes Anyádról írsz nem lep meg.Én is mindig Apámat vártam vissza.Még 1997 ben is amikor én 60 éves voltam. Ő ha életben maradt volna már 96 éves lett volna.Dacára,hogy tudtam,testvéröccse a nagybátyám temette el az eichmann féle halál marsban Mautchauzen felé.Barátai a vállukon vitték kilométereken keresztül már halottan is.Egy Trieben nevű kisváros mellett az országúton nem bírták már tovább erővel és letették a menet közepén. Pár perc múlva az SS biztonság kedvéért még fejbe lőtte.Nos,én igazán megértem azt aki nem tudja feldolgozni szerettei elvesztését.
    Kuriózumként még annyit,hogy gőring lánya be akart térni a zsidó vallásba és Izraelbe költözni.Az akkori országos Fő rabbi,aki előtte a hadsereg Főrabbija volt tábornoki rangban, Slomo Goren természetesen eltanácsolta.Ez szerintem nem bosszú állás csupán jóizlés kérdése volt.Gondolhatod,hogy tőlünk nem lehet bocsánatot kérni,mert az elévülhetetlen priuszra még az aranycsapat „fekete párduca” sem kaphat bocsánatot.Ha ezért a véleményemért bárkinek nem nem leszek szimpi,vállalom.
    Én is kissé hosszúra húztam,bár így is nagyon elnagyoltam.Már egy éve írom az autobiográfiámat.Még csak 15 oldalnál tartok, de az is el van nagyolva.Tudod,aki sokon megy keresztül, a történeteiben mindig adós marad önmagának.

  • Vipera
    2014 május 9
    6:49 de.: Jól hangzik az utolsó mondatod. Próbáljuk ki?

  • Tevetoglu Erdenet

    Hogy nemcsak mi, de mi mások véleménye a magyarokról és
    Orbánról.

    Sokak szerint kevés de kezdő lépésnek talán jó lesz ez a video.

    ” Ez a nép – előre bejelentetten – végletkig ostoba és ellenséges.”

    http://indavideo.hu/video/Orban_Viktor_Molnar_F_Arpad_es_az_Uj_Vilagrend?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

  • Gyuri10: Hát igen. Ezért kell a demokrácia mögé búvó nácikat kirángatni onnan és kiverni belőlük a gyilkos eszmét.
    Persze ha a gyerekét lőné agyon egy másik ilyen féreg talán észbe kapna. De nem lehet ez a cél. Pedig a náci nácit nevel. És sajnos szaporodnak, ezért azt hiszik mert sokan vannak akkor igazuk is van. Tudjuk a szegénységgel és a butasággal egyenesen arányos a szaporodásuk. De ha nincs annyi agya, hogy felfogja a gyilkosság nem lehet megoldás akkor bizony lehetetlenné kell tenni őket. Persze ők a demokrácia sárba tiprását kiabálják, pedig ez csak a demokrácia megvédése (lenne).
    Nem értem, mikor kerek szemekkel csodálkoznak, hogy miért nem vitatkoznak velük? Mert egy gyilkos eszme nem lehet vitatéma. De ha még ezt sem fogják fel? Hihetetlen itt is mennyien magyarázzák, hogy ők nem nácik. Csak olyan vagy hasonló elveket vallanak. Azon próbál vitatkozni, hogy náci vagy hungarista. Nem mindegy? Eltaposni való embertelen féreg mindkettő. A megoldás az ember emberré válása lenne, de éppen süllyedünk folyamatosan az állatvilágba vissza. Az ország nagy része az eszem, alszom és sz@rok körben éli le az életét. Nehéz így emberré válni.
    Olvasom a kommenteket, hogy Putyin milyen ügyes Ukrajnában. Ez? Embereket ölet halomra és feléget egy országot. Ez ügyes? Nekem más jön le. De kiderült ő ártatlan áldozat. Az a gonosz EU. Azt tehet mindenről, már minden jobboldali tudja. Mert gyarmattá akarja tenni, míg Putyin a szabadságot hozza. Az oroszok azt szokták vinni ajándékba. Megint a gyilkos agresszor a hős?
    Persze mi megint mellé állunk. Mint mindig. Mindig a gyilkos oldalára. Mert mi annyira szeretetre és tiszteletre méltó nép vagyunk? A francokat!

  • Gyuri 10: A sportolókról nekem külön véleményem van. A nép szórakoztatására kialakított embercsoport. Jól megfizetik őket és kinyalják a seggüket. De! Magának csinálja nem a nemzetnek.
    De a nemzet tartja el őket. Fontos? Ki emlékszik, hogy Moszkvában ki nyerte az 5000 méterest. Senki. Na, ilyen fontos. Nem értem miért kell belőlük ingyenélő istenséget csinálni. Mert utána dolgozni csak kevés fog. Ilyen berki féle alakokká válnak (legjobb esetben elhelyezkednek a sportban ingyenélőnek). De nem az a agytalan tehet róla hanem az emberek. Miattunk lett olyan. Szeretek sportolni. Ma is kerékpározok naponta 20-25 kilométert. A kertben krokettpályát alakítottunk ki. Édesanyám nagy pályás kézilabda bajnok és válogatott volt (amatőr, tényleg munka mellett). De! Lehet tőlem fehér párduc is. Ha szar ember volt, akkor az volt. Jól csinálta? Az volt a munkája. Ha rosszul csinálja akkor mehetett volna bányásznak. Akkor nincs utazás és nincs csempészés. Megszűnik a jó élet. Ugrált volna más a kapuban.
    De jó, hogy voltak. Most van miért sírnunk. Mert sírnivaló nekünk nagyon kell. Csak nem értem. Ha mi vagyunk Mária országa, mi vagyunk a bokréta Isten kalapján, akkor miért ver minket mindig? Nem érdekes? Még egy vacak világbajnokságot sem adott. Pedig milyen más lenne minden. Milyen?
    Öntjük a pénzt a vízilabdába. Száz-kétszáz néző. Azért költünk rá ennyit, hogy újsághír legyen. A kajak-kenut is csak a tv-ben látják. Ez a gusztustalan Janics cirkusz. Dobra verte nemzeti érzéseit. Ki ad többet? Példakép? Nem az aranyak száma számít hanem a GDP. Szerintem.
    Itt „jani” mindig dohog a dopping miatt. Elvárjuk, hogy 10 métert ugorjon távolba. Elvárjuk, hogy Ő legyen a világ legjobbja. Mikor ezt mindenáron teljesíteni akarja, akkor rongy emberré válik. Ha nem teljesít akkor rongy emberré válik. Akkor most?
    Itt a két fontos sport az Ír foci és a hurling. Amatőrök művelik, mégis élvezetes jó sport. Persze minden gyerek csinálja. Mert mindenhol pálya van, mert az fontosabb mint az élsport. Itt iskola épült. Négy kosárlabdapálya, focipálya (ír és hurling) mert egy méret, és tornaterem. Ez a fontos, és nem a Puskás szentté avatása.
    Kicsit mellé ment. Legalább kidühöngtem magam.

  • Na a „lincselés” az azért némi túlzás (AMI EZEN A FÓRUMON NEM EGYEDI ESET)no meg Gaudi már nem tagja a Jobbiknak(akik
    el is határolódtak tőle!)nem ő köpködött,hanem egy közönséges felbőszült hülye nő,akit közben már elő is állítottak.Áder meg nyilvánosan elítélte a dolgot!
    Na ez az igazság,persze túlzások,elferdítések nélkül…..

  • Marcsi: nem tagja, de az ő delegált képviselője. nem kell ahhoz tagnak lenni, hogy valaki uszítson. mert hát, a felbőszült hülye nő nem magától bőszült fel.
    uszításért meg, ugyebár, orbanisztánban nem jár semmi. áder elítélte? na és? meg nem történté nem tudja tenni.
    és még ezek után követelünk tiszteletet a magyaroknak!
    tudja, miért hazaárulózott gaudi-nagy? mert az elnök úr nem kis mértékű lobbizásának következtében a vajdasági magyarok nem a jobbikra, hanem a fideszre szavaztak.
    na, ez az igazság, persze, túlzások és elferdítések nélkül 😀
    most meg a nagy elhatárolódást követően gaudi-nagy morvai hisztike tanácsadója lesz.
    hogy’ is van ez, kedves marcsi?

  • Ille!
    Elítéltem Gaudit,az egy dolog,hogy Morvainak barátja(aki védi…ebben nem kellett volna!)de a Jobbiknak nem tagja!
    Áder valóban elítélte és Pásztor mellett állt ki!(TV egyenes adás!)
    A nőt meg tényleg előállították!!!
    Hát ez az igazság,de lincselés az szerencsére tényleg nem volt!

  • marcsi: akasztófa sem, pedig gaudi azt is állított volna. ahhoz, hogy morvainak tanácsadója legyen, nem barátság kell, hanem elvbarátság. mint említettem, ahhoz, amit gaudi művelt, semmi köze a tagságnak, vagy a párton kívüliségnek.
    áder nyilatkozata teljesen érdektelen, mert nem a forrásról szólt, hanem a fröccsenetről. márpedig a forrás gaudi volt, aki, mint tudjuk, nem párttag 🙂
    a nő kap némi pénzbüntetést – pedig a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés büntetési tétele 1-3 év, ha garázdaságnak minősül, akkor 3-5 év – mivel a súlyosabb következményektől sípjának nemzetiszín szalagja megóvja. gaudi mit fog kapni? semmit. ill. egy jutalomfalatot: morvai mellett egy kisszéket brüsszelben, havi 1,5 mille + költségtérítésért.
    gondolom, orbanisztánban ez jár az uszítóknak. ja, és tisztelet, amit megkövetelünk brüsszeltől.

  • Marcsi

    Ha isteni képességeim lennének átváltoztatnálak téged Pásztor Istvánná és betennélek közéjük vagy átküldenélek ugyanabban a szituban ugyanott a téren.

    Tíz másodperc múlva stílust váltanál és csókolgatnád Gaudi seggét, de az sem segítene. Még meg is vernének. Az, hogy csak verés vagy lincselés az attól függ mennyit bírsz ki.

    Ha túlélnéd utána megbeszélhetjük változott-e a véleményed. Szerintem ahogy kibujnál Pásztor bőréből és elmúlni éreznéd a veszélyt ugyanott folytatnád ahol most. Most biztonságban érzed magad, ennyi az egész.
    Sokan felfogták a lényeget és ők nem érzik magukat biztonságban.

    Mindegy, hogy Pásztor vagy bárki más. Ma Pásztor a célkeresztben, holnap te.
    That’s the name of the game.

    Nem úszod meg Marcsi ezek nem olyanok, hogy meghálálják a seggnayalást, max. csak átmenetileg. Nemsokára nyűg leszel a saját csapatod számára. Ezeknek állandóan ellenség kell és ha fogy a készlet jó lesz a barát is. Azt is beáldozzák. Régi játszma, mennek levadászni a barátokat. És ki van jobban kéznél és közelebbés mint egy stréber barát?
    Egy stréber Marcsi, azért nem kár.

    Nem kell Pásztor bőrébe bújnod így te leszel a következő.
    Nem az első akivel megesik.

    Orbán most a civileket fogja célozni, gaudiról és Jobbikról ne is beszéljünk. Te is civil vagy Marcsi??
    vagy hivatásos. Az sem véd meg. Alul vagy a rangsorban.

  • hoppá van!

    „Nem csak a vajdasági magyaroknak, hanem saját magának is árt a Jobbik a délvidéki magyarokkal kapcsolatos politikájával – mondta az atv.hu-nak a párt határon túli tevékenységét jól ismerő vajdasági forrásunk annak kapcsán, hogy a Gaudi-Nagy Tamás által szervezett demonstráció több résztvevője inzultálta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét a Kossuth téren.” – olvasható a portál egy ma délelőtti írásában.

    az írás és az említett forrás idézik Pásztort, aki helybéli ellenfeleikről úgy vélekedik: „Ők bizonyos tekintetben kevesebbet ártottak a délvidéki magyarságnak, mint az úgynevezett demokraták az elmúlt tíz évben, akik például mindig meg akarták osztani a magyar szavazótábort”.
    sőt, egy még frappánsabb gondolatát is érdemes idézni: „a tevékenységük többnyire csak támadási felületet biztosít a szerbek számára a magyarokkal szemben. Ágyútölteléknek használják a határon túliakat.)”

    ezeket a gondolatokat – lásd az ukrán és lengyel hivatalos reakciókat Orbán zagyválására – nem csak a Jobbik és nem csak délvidéki magyarság vonatkozásban lehetett volna megfogalmazni!

  • bodának, csak úgy, balkézről, hogy legyen min morfondíroznia:
    „A múlt héten már őrizetbe vettek egy 41 éves budapesti nőt, aki a rendőrség megfogalmazása szerint „garázda magatartást tanúsított, amelynek egyik eleme Pásztor István inzultálása volt”. A rendőrség kezdeményezte, az ügyészség pedig indítványozta a nő előzetes letartóztatását, de a bíróság szabadlábra helyezte őt.

    A BRFK közölte, hogy mivel a felvételeken is jól látható, hogy az inzultusban többen részt vettek, valamennyiüket keresi a rendőrség.

    A Népszava szerdán írt arról, hogy a múlt héten őrizetbe vett nő nem azonos azzal a napszemüveges, hatvan év körüli, árpádsávos kendőt viselő nővel, aki leköpte Pásztort, holott korábban sokan egyértelműnek tekintették, hogy őt vitték be.”

    itt van a drága:
    http://kep.index.hu/1/0/608/6086/60863/6086326_6883fbd0107adf9b490caf890c1c7307_x.jpg

    mondja, marcsi, nem maga az véletlenül?

  • Ille István

    El tudod képzelni mi itt lenne ha Marcsit így leköpné egy DKs?
    Vagy bármelyiküket?

  • richard: mégis, mi lenne? fel se tűnne neki. a varangyosbékának folyamatosan nyálkás a bőre.

  • A cigányok nap mint nap hány embert köpnek le nyilvánosan? Őket miért nem állítják elő?
    Egyébként meg Nem „magyarságában alázták meg”! Mint kollaboránst köpte le.

  • BÉLA: Az óvodában mutogatunk a másikra. Lehet, hogy Őt nem sértették meg a magyarságában, de a köpködők és támogatóik lejáratják a magyarságot. Nem először, és nem utoljára. Azután arcátlanul követelik a tiszteletet. Nem nevetséges?

  • BÉLA
    2014 május 14
    3:29 du.
    Há’ mesejjé Bélám.. Hányat?
    megarrú is, hogy mitű lessz valaki a teszótáradba kol laboráncs? Hogy efogattaja kösztársasági elnök mekkhivását? Hogy nem Bocskajyba vót, kalpagtollas fővel, meg árvalányhajja a kardbóttyánn?
    Teittenmost bizonyítottad, hogy Karithy örök.. Mer’ „él még a méla Béla”…

  • llanfair: attól kollaboráns, mert nem a jobbikra szavaztak az általa instruált vajdasági magyarok, hanem a fideszre.

  • Ille István: Az már megszokott, hogy az aki nem az ő „értékrendjük” szerint cselekszik az minimum golyót érdemel Duna parton.
    De nem mindegy, hogy a jobbikra vagy a fideszre? Nekem egykutya.

  • Akik magukból kifordulva gyalázták Pásztor Istvánt, megalázták a határon túli honfitársainkat, megalázták egész nemzetünket, nem számoltak azzal, hogy Pásztor István azok közé tartozik, akik magyarként álltak helyt békében, háborúban. Nem nézhetjük ezt tétlenül – fogalmazott Áder.

    Meggyalázták Pásztor Istvánt
    Ismert, Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik volt parlamenti képviselője egy általa szervezett keddi tüntetésen észlelte, hogy Pásztor István a közelben sétál a Kossuth téren. Ezt követően a vajdasági politikust kezdte szidalmazni a hangosbemondón, a feltüzelt tiltakozók pedig Pásztorra „indultak”, és minősíthetetlen kifejezésekkel illették, többször le is köpték.

    Nem nézhetjük tétlenül

    Nem nézhetjük tétlenül, hogy valakit bántalmazzanak vallási hovatartozása vagy politikai nézetei miatt – jelentette ki Áder. A köztársasági elnök úgy fogalmazott: minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy a jövőben megakadályozzuk, hogy ilyesmi még egyszer előfordulhasson. Ha azonban mégis megtörténik – folytatta az államfő –, akkor minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy a törvény teljes szigorával sújtson le azokra, akik ezt a tettet elkövették.

    Áder szerint ilyen esetekben félre kell tenni minden ravaszkodást és politikai haszonlesést, és egy emberként kiállnunk azok mellett, akiket a bántalmazás ért. Beszédét a köztársasági elnök azzal zárta: megköveti Pásztor Istvánt és a vajdasági magyarokat.

    Megdöbbent alelnök

    Az Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottságának alelnöke, Szabolcs Attila megdöbbenéssel értesült, hogy a parlament alakuló ülésének napján „néhány tucatnyi gyűlöletgyáros gyalázatos módon lépett fel” Pásztor Istvánnal szemben. „Amikor néhány éve a vajdasági magyarok képviseletében több napos látogatáson jártál Budafok-Tétényben és közösen emlékeztünk a Trianon okozta országvesztésre, már akkor is elhangzott: a múlt terméketlen vitái helyett nézzünk a jövőbe. Kitartó munkádnak is köszönhető, hogy a vajdasági magyarok erős képviselettel építhetik a jövőjüket, és mindig is számíthatnak Magyarország segítségére, szolidaritására”, írja Szabolcs Attila.

    Pártreakciók

    Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető egyetért Áder János köztársasági elnökkel, hogy ami a Parlament előtti tüntetésen történt, az „az egész magyar nemzet szembeköpése volt”. A hatóságok dolga, hogy fellépjenek azok ellen, akik túlmentek a véleménynyilvánítás jogi keretein – fűzte hozzá. „Az, ami akkor ott történt, szélsőséges és bunkó viselkedés volt. (…) A Jobbik ettől továbbra sem határolódott el, hiszen a Jobbik európai parlamenti listavezetője személyesen is támogatta” a demonstrációt – mondta Rogán Antal.

    A Jobbik csak az MSZP-szól vissza
    A Jobbik nem reagált Áder János szavaira, mindössze egy „Reagálás az MSZP elnökének álszent közleményére” című dokumentumot juttatott el szerkesztőségünkbe. Szavaik szerint „ha az MSZP elnöke végre felébredne Csipkerózsika-álmából és visszanézné az elmúlt napok híreit, akkor bizonyára meglepve tapasztalná, hogy a Pásztor Istvánt ért gyalázatos inzultust a Jobbik, annak elnöksége és EP-listavezetője is kettő sajtótájékoztató, három közlemény és számtalan médiaszereplés során ítélte el”. A Jobbik ugyanakkor álszentnek tartja a baloldal viselkedését, „hiszen 2004. december 5. előtt az MSZP még épp a határon túli magyarok ellen uszított, EP-listavezetőjük, Szanyi Tibor pedig még 2010-ben is nemmel szavazott a határon túliak kettős állampolgárságára”.

    Az MSZP elnöke szerint Áder János köztársasági elnök megtette, amit államfőként megtehetett: kemény szavakkal ítélte el a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét ért támadást, Mesterházy Attila szerint azonban a Jobbik vezetőinek is meg kell követniük Pásztor Istvánt. Az MSZP elnök-frakcióvezetője pénteken, az MTI-hez eljuttatott közleményében fontosnak tartotta, hogy minden politikai erő álljon ki az államfő szavai mellett, tegye egyértelművé, hogy megbocsáthatatlannak tartja az ilyen, indulat vezérelte politizálást. Kövessék meg ezért Pásztor Istvánt a Jobbik vezetői, Vona Gábor elnök és Morvai Krisztina EP-listavezető is – fűzte hozzá. Az MSZP elnöke méltatta Áder János személyes kiállását.

    A Demokratikus Koalíció szerint Áder János köztársasági elnökhöz méltóan cselekedett azzal, hogy sajtótájékoztatón követte meg Pásztor Istvánt. Molnár Csaba, az ellenzéki párt alelnöke kiemelte, bár pártja több kérdésben vitában áll az államfővel, Áder János pénteki nyilatkozatát tiszteletre méltónak tartják. „Ha úgy tetszik, egy like-ot helyeztünk el a köztársasági elnök üzenőfalán” – mondta.

    Az Együtt–PM tudatta: egyetértenek azzal, hogy a legfőbb közjogi méltóság elítélte Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke megtámadását. Megengedhetetlennek tartják – írták –, hogy a véleményszabadság jegyében sértegessenek és leköpjenek egy másik embert, főképpen egy olyat, aki évek óta a határon túli magyarok képviseletének szenteli az életét.

    Pásztor István, a politikus
    Pásztor István 1996–2004-ig volt képviselő a vajdasági képviselőházban, 1996 és 2000 között pedig jugoszláviai alsóházi honatya. ’99 és 2003 közt az Ideiglenes Magyar Nemzeti Tanács Intézőbizottságának elnöke, 2000 és 2004 között pedig a vajdasági Végrehajtó Tanács gazdasági kérdésekkel megbízott alelnöke volt. 2007 óta vezeti a Vajdasági Magyar Szövetséget. 2008-ban Szerbia elnökének is jelölték az összefogott vajdasági magyarok, csaknem 100 ezer szavazatot kapott. Még ebben az évben vajdasági tartományi miniszterelnök-helyettes lett, illetve a tartomány gazdasági minisztere. 2012-ben a vajdasági parlament elnökévé választották.
    http://mno.hu/belfold/ader-janos-megkovetem-pasztor-istvant-1225575

  • fenyvesi te olyan hülye vagy mint egy segg szüretkor!
    már elnézést a népi hasonlatért, de a nem normálissal igy kell beszélni!
    szerinted ki a jó franc volt az a 41 éves szottyos qrva? akárhogy fáj is neked, ez a csőcselék jehte rosszabbikos volt, ne mosakodj, hogy gaudi már igy nem, meg ugy nem, a nézetei ugyanazok, nem változtak.
    velejéig fasiszta és náci érzelmü mind, aki bárhol velük mutatkozik, vagy rájuk szavaz! igen! az is!
    mert kéne már annyi tudásnak lenni a mai világban, hogy nem rajongok a hájas kövér ingyenélő feketeruhásokért és azok pártjáért!
    egyáltalán nincs szó eltévelyedésről, tévedésről, megtévesztésről.
    nagyon is tudatos elmebeteg az, aki ezeket sztárolja és követi, szavazataival támogatja és ezáltal eszmei közösséget is vállalnak ezzel a mégoly szabályosan megválasztott csürhével!

  • BrunszvikTeri

    Gyuri10 !
    Igazad van. Csak azok szenvedjenek egy életen át, akiknek a nagyszüleit, és az egész családját kardélre hányták és „örülhedtnek”, hogy őket nem sikerült. A rablógyilkosok unokái viszont megkímélendők még a tudattól is, hogy közönséges latrok, vagy gyilkosok kollaboránsai voltak a felmenőik ?
    Ezt csak azért teszem még egyszer szóvá, mert például Schwarzeneggertől egyszer sem hallotta senki, hogy legalább, csak úgy általában elítéli a horogkereszt rémtetteit.
    Másrészt, llanfair [ V.10. 3:15] azt hangoztatja, hogy ne beszéljünk ilyeneket, mert akkor valami olyasmit teszünk, amit a nácik is tettek… Ebből csak az nem világos, hogy a nácik a (zsidó) apák mely bűneiért gyilkoltak Gellérthegynyi halomra csecsemőket, gyerekeket, öregeket és asszonyokat ???
    Vedd már tudomásul, hogy minimum azt a megbánást szertnénk látni és hallani tőlük, hogy nyilvánosan elítélik a szüleik, nagyszüleik tetteit, akkor is, ha „csupán” kollaboránsok voltak az istenadta ártatlanságok …
    És még egy, ha van egy nemzetnek büszkélkedni valója, akkor szégyelni valójának is kell lennie, azaz az állítólagos kollektív dicsőség joga, adja a kollektív felelősség jogát is… Mese tehát, hogy a fiúk nem lehetnek felelősek apáik történelmi bűneiért… Hozzátéve, hogy őszintén megvallva azokat,a feloldozás a jutalom.
    Németországban már egy komoly mozgalom van kibontakozóban a „”náci unokák”” körében*, hogy konkrétan és n é v . s z e r i n t . is . elítélik az ős(ök) nyilvánvaló főbenjáró bűneit. Ez az egyetlen járható út Magyarországon is.
    Még egyet „Schwarziról” is. Éppen egy ilyen világhíresség, mint ő, e sajátos lényegéből kiindulva tekinthetné kutya kötelességének a nyilvános „mea culpát”, persze ha valóban egy olyan jó ember mint ahogy azt itt egy páran lefestették, és nem csak a kaliforniai villája mendencéje vizén át tekintget a világ, onnan nézve már homályosnak látszó realitásai felé…
    ˙
    *Lásd: az Élet Menete zárórendezvényén felszólaló két német szónokot, akik szó szerint kinyilvánítotaák a megnevezett nagyszülők bűneinek elítélését.

  • Tüske Zsófia

    A honlapján most éppen a Magyarok Világszövetsége öregbíti nemzetünk hírnevét…. muris a szervernév is, ezzel a cikkel, mit ne mondjak 🙂

    http://www.egipatrona.hu/mvsz/index.php/1734-kolbasz-pina#.U3jwWPl_sqY

    …. Patrubány és a Világ Magyarjainak nagyobb dicsőségére

  • Mit vártatok, Mariska néni Gaudi nevezetű bik@j@tól?
    Ezer bocs.
    Harcos társától, baj (báj?)társától?

  • Fenyvesi Glória

    Fuser!
    Maga elítéli azokat, akiknek fáj Trianon.
    Tudja,mit veszítettünk, mi, magyarok akkor? Területeink 2/3-át, az összes nemzeti vagyonnal együtt.
    És , persze, a magyar lakosokat,akik elszakítva élnek tőlünk, az Anyaországtól.
    De nézzük a jelen politikai eseményeit:
    Ön szerint akkor miért marakodnak a területekért a zsidók és az arabok?Miért fontos nekik megszerezni?
    Ez a harc jogos? Melyik félnek van igaza?

  • Fenyvesi Glória

    Egyébként Gaudi a múltra hivatkozott, hogy mit tettek a hazaárulókkal,régen…
    Most ez, persze, hogy nem történhet meg.
    De milyen sok hazaáruló van manapság mégis Hazánkban…

  • fenyvesi glória: név szerint? időpont? helyszín? hazaárulás dokumentált formája?
    vigyázzon, picinyem, rágalmazásért elég sokat nyomnak ki manapság, úgyhogy én a maga helyében sürgősen felhagynék ezzel a baromsággal!
    gaudi külön tétel. nem gondolom, hogy nyugodt öregkora lesz.

  • Fenyvesi Glória

    Bajao!
    Ez egy hajléktalan , primitív nő lehetett.
    De ez a dolog, a vitánk, ami több kommentelő között folyik, nem jogosítja fel magát, hogy ilyen megalázó módon szidalmazzon…Na, ez biztosan nem az intelligencia bizonyítéka, T. Ille István…
    Én bármennyire nem értek egyet a balliberális oldal tetteivel,(pl. a volt Gyurcsány kormányéval), mégsem szidalmazom őket nyilvánosan, meg az ő pártjukon állókat sem…

  • fenyvesi glória: nem tisztem megítélni bajao intelligenciájának mértékét. az pedig, hogy maga vitapartner lenne, már megbocsásson, de igen távol van a valóságtól. jobbikos érvrendszer használata nem vitaalap, hanem rögeszme.
    nem mellesleg nem vagyok T., még puszta udvariassági formulaként sem, mi több, nem is akarok az lenni. a francnak se hiányzik a maguk tisztelete!

  • Fenyvesi Glória

    Ille István, én önmagam vagyok,nem vagyunk többen, még állapotos sem vagyok…

  • fenyvesi glória: az „önmaga” nem azonos az „egyedül” szóval, amit a második mondatrészben vitat. az, hogy másállapotban van-e, vagy sem, senkit nem érdekel, bár valóban lehet összefüggésben, hogy önmaga-e, vagy sem. egy ilyen agyonnemzeti jobbikos, mint maga, valóban nem lenne önmaga, ha nem egy szittya piros-fehér-zöld magját fogadná be 🙂
    az pedig, hogy nincsenek többen – nem úgy, mint az enyhén skizo boda marcsi – elfogadható, csak éppen önálló gondolata nincs, így mégiscsak érvényes a többes szám.