Egy önérzetes tolvajdinasztia

2014 június 28 2:12 de.16 hozzászólás

A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni:

„A Kormány álláspontja szerint helytelen, hogy az RTL Klub bosszúhadjáratot indít azért, mert Magyarországon is adót kell fizetnie.

Az pedig egész egyszerűen elfogadhatatlan, hogy a kormánytagok családtagjain, mint például a miniszterelnök édesapján akar bosszút állni ezért. Magyarországon a kisvállalkozások is fizetnek adót, nem is egyet, hanem többfélét. Teljesen természetes, hogy egy sokmilliárdos árbevételű cégnek, mint az RTL Klubnak is adót kell fizetnie. Nekik is, ugyanúgy, mint másoknak, ki kell venniük a részüket a közteherviselésből. A reklámpiac más szereplői is kifizetik a reklámadót, mégsem indítanak bosszúhadjáratot.”

Leltár

4 db hazugság (hogy ti. az RTL eddig ne fizetett volna Magyarországon adót, hogy eddig ne vette volna ki a részét a közteherviselésből, hogy teljesen természetes lenne egy 40%-os bevételi adó, és hogy a reklámpiac más szereplői, konkrétan a strómanok mögé bújt fideszes oligarchák által irányított Tv2 is kivenné a részét a közteherviselésből).
1 db tévedés (hogy helytelen lenne bosszúhadjáratot indítani a kifejezetten rájuk szabott különadó miatt — épp ellenkezőleg: nagyon is helyes).
1 db ki nem szarja le, hogy Orbán papa megsértődik.

Dinasztia

Orbán Viktor mostanra már olyan agresszívan, rutinosan és pofátlanul lop, mint egy ízfokozó-függőségben szenvedő mosómedve. Lop az apja is. Lop a neje, a szomszédja, a fogorvosa, a fényképésze, a veje, az ipa, és minden kétséget kizáróan lopni fog a lánya és a fia is, ha majd egyszer odaengedik őket. Ez egy ilyen lopós család, és mi annyira szeretjük őket ezért, hogy újra teljhatalommal ruháztuk fel Orbánt, amikor megígérte, hogy ugyanezt fogja folytatni.

Orbán anno

Micsoda család! Lopnak és közben önérzetesek. Neheztelnek, sőt szomorúak, ha valaki szóvá teszi, hogy ez a pár milliárdocska tavaly még itt volt a kasszában, most meg már nincs itt. A lopásból kiveszi a részét a család apraja-nagyja, de a tévében azért nem szeretnének szerepelni. Mert a család, az tabu.

Nem értem, mit szeretnének még Orbánék? Nem elég a teljhatalom és a büntetőjogi sérthetetlenség, még tiszteljük is őket? Hát a f*om nem kéne?

http://orulunkvincent.blog.hu

16 hozzászólás

  • Hát ez k@a jó !
    Dícséretet érdemel a karikatúra is. Kár, hogy a teljes cikkhez nem mellékelitek. Pedig, az külön megadná a bukéját…

    Akkor lám, egy régi pesti vicc aktualizált változata:

    Este van. Orbánvajda egy nagy zsákkal a vállán oson a felcsúti kertek alján, amikor a rendőr rászól:
    – Hová mész Orbán ?! – mire ő hebegve:
    – Miféle libááát… ?

  • málnaszőr: dolgozom rajta

  • A középkorban a tolvajoknak védőszentjük sőt, még céhük is létezett… Egy valamire való, magára adó tolvaj ki nem maradhatott ezekből az érdekvédelmi egyesülésekből, de maradjunk a védőszentnél. Kíváncsi lennék, hogy az egyház biztosította e ezt a „védjegyet”, vagy a korabeli Kereszténydemokrata Néppárt az ilyen bűnbandáknak, avagy csak úgy ráböktek a szentek névjegyzékére és, ha nem volt foglalt a név akkor maguknak vindikálták a jóhírét, amiről már az ókori Példabeszédekből tudhatjuk, hogy bizony „a jó hírnév többet ér az aranynál”.

    Hát Orbanini és familiája ezt a fogalmat, hogy jó hírnév
    nem mondhatja a magáénak. A saját lopásaikat mannával és balzsammal kegetve adják el a saját, mákonnyal bezabáltatott híveiknek, míg más tolvajokat, ha kell még genetikai vizsgálatnak is alávetnek, ha a lopást az ő családtagja kárára követték el…
    A minap derült ki például, hogy Orbanini Rahel lakodalmán az elveszett mobilja után kutatva ezt a drága – 150ezer/fő – módszert is bedobták, csak kiderüljön, hogy ki volt az a vamzer, aki a tolvaj-királyi lakomára bemerészkedett, hogy adatokat csenjen… Nem ám a hiperdrága telefon kellett neki, nem…
    Ez a vizsgálat, mintegy húszmilliójába került az adófizető állampolgároknak. Nem baj, ezt az adótömeget a TolvajCéh úgyis a sajátjának tekinti, és így állhatja az a cehhet… Annak teljes tömegéhez képest pedig, ez az összeg szinte kifejezhetetlenül alacsony, töredék számot jelent… Nemde?
    Az már csak úgy mellesleg tartozik az ügyhöz, Rahel királykisasszony elveszett készülékén olyan felvételek kerültek rögzítésre, amelyek a korábban megrendezett „leánybúcsúztatóján” készültek. – Hű de izgalmasak lehetnek, ha ezt kénytelen volt az oly magas erkölcsű papájának is elmesélni, hogy az meg erre kénytelen volt személyesen elrendelni a nyomozást… Már csak azért is, nehogy Ráhelka kisebb – pápa-megáldotta – kiskorú testvérei egyszercsak a Neten szembe találják magukat a nővérüket kompromittáló képsorokkal, amelyek alighanem immár sok-sok tízmilliókat érnek a fekete piacon, ahol a szajrét általában kisstílű tolvajok értékesítik. Nem úgy, mint a most meglopott nagyok, akik ugyanezt nyíltan teszik, a kétharmadra hivatkozva.

  • amolyan cigányosan adják elő a kis récselke meg tipikus kis romacsaj lett kifejlődve mit vártatok? ja, hogy most meg én vagyok rasszista? csak egy kicsit…sokkal kevésbé rasszista mint amennyire tolvajrabló az egész hatalom élen a kirájjal

  • Georgina Bojana

    Kedves István,
    az igazság NEM :(, a cikk TECCCCCCIK :)! Mer’ igaz…

    Van ugye az a kis szobrocska a három majommal. Egyikük a fülét, a másik a szemét, a harmadik a száját fogja be.
    No, most kérem alássan, mi nem tartozunk azok közé, akiknek ez a szobrocska a minta.
    Mi hallunk, látunk és nem fogjuk be a szánkat, sőt rátesszük a kezünket a billentyűzetre és megírjuk, világgá röpítjük mindazt, ami fáj, de cefetül!
    🙁
    G.B.

  • Kedves Georgina Bojana

    Mi valoban”látunk és hallunk és nem fogjuk be a szánkat”:De az a nagy baj,hogy ami „nekünk fáj” annak sokan tapsolnak.Lásd a „békemenetelőket”
    Büszkén vallombe önnek,hogy én sem tartozom e szemét banda közé.

  • Georgina Bojana

    Kedves Berecz István!
    Szeretettel fogadunk köreinkben!
    🙂
    Mi sem tartozunk „ODA”
    G.B.

  • Az jutott az eszembe,hogy az Orbán család Klán nem is lopós.–inkább a csalás a mesterségük.
    Most nyerő szériába,vannak,mindent Ők nyernek meg-el.
    Orbán papa bányái megnyeri az állami pályázatok zömét,-
    Orbán és baráti körei,elnyerik a megélhetését szerényen biztosító csökkent munka képességű emberek trafikjait.–elnyerik más tulajdonát képező akácfa ligetet,-elnyerik a szántókat a réteket legelőket gazdaságokat,-elnyerték a húsz évre munkát biztosító reaktor építési pályázatot,-elnyerték a játék autómaták üzemeltetési jogát,-elnyerték Tokaj borvidék és környékét,-elnyerték Felcsut és környékét telkeit szántóit–Szinte végeláthatatlan a sor,hogy mi mindent megnyertek,elnyertek.-Pedig a jelszó az volt,hogy ne mi nyerjük a legtöbbet.
    Orbán és körei ezt a nyerő sorozatot az arcátlan csalásra a manipulációra alapozták,–Aki pedig csal annak börtönben a helye,-mondotta Orbán Viktor.–Bízok és remélem,egyszer ELNYERIK a méltó büntetésüket is.–Ámulatba ejtenek,—megsértődnek ha valaki megmeri mondani nekik ,hogy csalók.–mintha a jog rájuk nézve nem volna érvényes.
    Magyarországon a jogrendszer akkor fog a helyére billenni,ha jön egy tökös főügyész és letartóztatja az egész Orbán klánt,Simicskástól.
    Orbánné és a Fatolvajné pedig időben kezdje el gyakorolni a kocsonya főzés rejtelmeit mert az uraiknak csak azt tudják beadni a rácson keresztül.

  • Málnaszőr!

    Ez a zsákos vicc még abban az időben születhetett, amikor Orbánék azt énekelték a felcsúti kórosfesztiválon, hogy
    „…s e n k i k . v a g y u n k , s . m i n d e n l e s z ü n k…”
    Mára megv alósult: ők lettek a minden – senkikből…
    Ma már nem zsákban hordják a szajrét, automatice számlá(k)ra utalják nekik…

  • brunszvik teri: igaz, az eredeti úgy szól, hogy semmik vagyunk – mert hát, mégiscsak a proletárokról, mint olyanról szól – de a lényegen nem változtat.
    csakhogy, a folytatás is érdekes: ez a harc lesz a végső…orbán valóban a végsőkig harcol. csatát már nyert, de háborút…
    a folytatás meg: és nemzetközivé lesz holnapra a világ – elég erős párhuzam az unióval…
    de nézzük csak tovább:
    Pusztuljon ez a rablóbanda,
    a rabságból elég nekünk.
    A gazdagoknak kedve-kénye
    erőnkből szívja ki a vért,
    csaló az államok törvénye,
    mert minden bajt szegényre mért.
    Kínlódás most a munka bére,
    de már ebből elég, elég!
    Szerszámot hát az úri kézbe
    s ide a jognak a felét!…
    elég egyértelmű a mai orbanisztánt nézve, nemdebár?

    Mi milliók, mi munka népe,
    mi alkotunk a földtekén,
    mienk lesz még pompája, fénye
    s a munka nem lehet szegény.
    A tőke még a húsunk marja,
    de már a gyáva had remeg –
    kelőben már a munka napja
    s ragyogni fog a föld felett.
    lehet, hogy egyszer még milliók fogják ezt dalolni? van olyan, mint a nemzeti összetartozás lúdtalpas nótája.

  • Kedves István !

    A semmik helyett jelzett senkiket csupán a poén kedvéért, szándékosan, szójátékként vonultattam föl.

    Egy dolog nem stimmel a válaszodban, mégpedig az, hogy orbánék proletárok lennének, vagy lettek volna, hisz a klasszikusok szerint a városi, illetve a gyári munkásság tartozik ebbe az osztályba. Legföljebb mint „agrárproletárok” nevezhetők annak, ami viszont nem felel meg a proletariátus történelmi helyének…
    Orbán még annyira sem volt proletár, amennyire Hitler Adolf az volt… Orbánék eredetileg parasztok voltak, annak az osztálynak a jellegzetes gondolkodásmódját hordozva, akkor is és ma is…

  • Ille István
    2014 június 29
    7:30 de.: De szép is lenne! Ha azt gondolom,hogy fel kéne már kelni ezek a szemetek ellen,az ugyebár nem minősül uszításnak,csak ha ki is mondom, nemde?

  • brunszvik teri: nem célzatosan javítottam, csak hát, bajnai se tudta a szöveget 🙂 amúgy tényleg senkik voltak.
    nem is orbánékra céloztam. a proletáröntudat se lenne éppen a sajátjuk. viszont az internacionálé idézett sora a jelenkori rabszolgatartókra és elnyomókra kétségtelenül ráillik.

  • Ahol a gyalázat uralkodik, ott gyalázat van.

    De tényleg, valóban ilyen szolganép vagyunk?
    Még mindig ez a rablóbanda kapja a legtöbb szavazatot?
    Mert, kapja …

    A többség „beszopja” a bül-bül „éneket”.

    Az „elit”, mint a magyar történelemben annyiszor, el van a maga kis világában, gy9nyörű elméletekkel, logikai okfejtésekkel bűvöli egymást.

    Annyira el van varázsolve önmagától, hogy nem is igazán érti mi és miért történik körülötte lényegében. Csak a felszínt, látja.

    Elképzelése sincs arról, hogyan szólíthatná meg a győzelemhez nélkülözhetetlen tömegeket.

    Veszít is rendesen!

  • Fenyvesi Glória

    Rablóbandák voltak ám az előző kormányok is!

  • Fenyvesi Glória ! (VII.9.-12,35)

    Egymondatos rekciód végén az az „is” eleve elismeri, hogy Orbánék bizony rablók…