Békés válasz egy szélsőjobboldali vérdíjra

2014 július 9 2:14 de.48 hozzászólás

Olvasóink már bizonyára értesültek arról az újkeletű hagyományról, amely futótűzként terjed az elmúlt néhány évben Magyarországon. Ennek lényege, hogy ha a náci érzelmű szélsőjobbos személyeknek, vagy szervezeteknek nem tetszik valakinek a fizimiskája, vagy nem értenek egyet a véleményével, akkor honlapjaikon világgá kürtölik az illető neve mellett a telefonszámát, a lakcímét és igy bátorítják a szélsőjobbos közönséget, hogy a rokon,- vagy ellenszenvét “hazavigye” a szóbanforgó ellenzőjükhöz.

Horthy Miklós, kormányzó.

Horthy Miklós, kormányzó.

Ezúttal is valami hasonló történt, a Budapest Pride felvonuláson egy ellentüntető betört a felvonulás területére, ott felmászott az egyik teherautóra és ott a jelenlevőkre szitkokat és átkokat szórt. A jelenlevő rendezők közül hárman eltuszkolták és közben megrugdosták szegénykémet, de később a rendőrség is elvitte és állítólag vádat is emeltek ellene. Ugyanígy vádat emeltek az őrök ellen is. Ez azonban nem volt elég a Hatvannégy Vármegye szorgos aktivistáinak, ők úgy döntöttek, hogy leközlik az egyik honlapjukon az őrök fényképeit és egyben százezer forintos vérdíjat is kitűztek a fejükre. Igaz, nem „élve vagy halva,” hanem csak egy “elbeszélgetés” céljából. Igazán bőkezűek ezek a hatvannégyesek, hogy egy kis “beszélgetés” ennyit megér nekik.

Jólismert hazafiságuk és hagyománytiszteletük valóságos irigységgel töltötte el szívünket amikor a nemes hagyomány eme legújabb megnyilvánulásával szembesültünk. Percnyi tétovázás nélkül döntöttünk arról, hogy mi is hozzájárulunk a nemes hagyomány ápolásához. Szinte azonnal régi barátunk, Barcsa Turner Gábor, a többszörös gyilkos Ostenburg-Moravek Gyula önjelölt kései utóda jutott eszünkbe, aki történetesen a Hatvannégy Vármegye alelnöke és aki lévén jóképű, szemrevaló náci, megdobogtatja sok-sok homoszexuális férfi szívét, az érdeklődők számára mi is közzétesszük a képét, címét, hátha valakinek lesz kedve őt felkeresni.

Barcsa Turner Gábor

Barcsa Turner Gábor

Bármi félreértés elkerülése érdekében arról a Barcsa Turner Gáborról van szó, aki Kerepestarcsán született 1988 április 2-án, anyja neve Barcsa Ágnes. Ha valaki esetleg az emailcímén akarna randevút kérni, azt itt megteheti: [email protected].

 

Kerekes Sándor

48 hozzászólás

  • Kiszely Anna Mária

    Kérdés: És a nemtisztelt rendörség, ügyészség meg mit csinál a alésfelcsútikirálseggnyaláson kívül????

  • Kedves Anna Mária!
    Helyesen létja, a rendőrséget lefoglalja az ominozus segg nyalása, gondolom az ügyészség detto. Különben miért is történhetne olyasmi, hogy büntetlenűl lehet vérdíjat kitűzni a velük egyet nem értő emberek fejére, mert ez kb. olyasmi.

  • haladjunk sorjában.
    dicső és nem kevésbé vaskos igazságérzetű rögtön ítélő bíróságunk már fel is mentette a delikvenst, mondván, hogy nem figyelmeztették előzetesen, hogy a kamionra nem szabad felmászni. ez komoly mulasztás volt, hiszen az ilyen IQ-töppedt különvéleményeseket nyilván valóan írásban és szóban fel kell világosítani arról, hogy pride-os kamionra nem mászunk fel, mert az illetlenség, de még csak nem is rendzavarás szabálysértése!
    cserébe csoportos garázdaság okán eljárást indítottak a három önkéntes rendfenntartó ellen – ne nevezzük őket biztonsági őröknek, mert se képesítésük, se megkülönböztető jelvényeik nem voltak a feladat ellátásához – aminek büntetési tétele 2-5 év elzárás.
    kétségtelen, hogy a verdikt – jogosultság, megbízás hiányában – elfogadható, ráadásul még egy hivatásos biztonsági őr sem járhat így el.
    DE! a bíróság nyilván való beállása a zászló alá elég jól látszik, egyetlen előnye van az ítéletnek: ha holnap bemegyek a parlamentbe, és jól pofán verem pl. vonát, vagy sneidert, hivatkozhatom arra, hogy senki nem figyelmeztetett rá, nem szabad!

    ami a vármegyéseket, jelesül ezt a tésztaizmú barcsát illeti, szeretném, ha elbeszélgetés céljából meglátogatnának – gondolom, én se vagyok szimpatikusabb nekik, mint más.
    kapumra ugyanis az van kiírva: a belépés szabad, a kilépés bizonytalan 🙂
    ja, és megkérdezném a szépfiút: mégis, miből tellett neki ekkora házra? csak nem abból a forrásból, ahonnan a vérdíjak is dotálódnak?

  • érdeklődő: gyere házhoz, olajbogyó. holnap várlak: mogyoród, ivó u. 1.
    ma este csak tejet kapnak vacsorára a kutyáim, hogy legyen kedvük bele harapni abba a szittya húsodba 🙂
    persze, ha sietsz, ma is itthon találsz. akkor kihagyom a buliból a kutyáimat.
    csak az arcodon kívül az izmaidat is hozd el, nincs kedvem nokedlikat szaggatni 😀
    ki a faszt érdekel az öltözködésed, selyemfiú?
    bohóc vagy terepszínben is 😛

  • Nekem aztán semmi közöm az cikk írójához, kedves István, csak beidéztem, mit írnak odaátról 🙂 Rendezzék le egymás között 🙂

  • Judith Kopácsi

    érdeklődő, hogy hirtelen te milyen bátor lettél. Hozzád hasonló figurákat már a nagyapám is villásreggeliként fogyasztott el.

  • Fenyvesi Glória

    Kérdésem: Ha valakinek gyilkos volt a felmenője, ő tehet arról?Nem ismerem a történetet…de…
    Ha manapság meggyilkolnak valakik,valakit, arról tehet pl. az elkövető anyja, apja, testvére, stb…?És meg is büntetik azt is?
    Más:Aki a meleg-fevonuláson felmászott az autóra, azt azért le lehetett volna kísérni, ahogy más rendezők szokták…
    Nem agyba-főbe verni!

  • érdeklődő: nem a cikk írójáról van szó, beszarikám, hanem az a kérdés, hogy mi a fasznak tette fel a saját nickje alatt?
    a smile-t meg, ha szabad javasolnom, használja helyesen. akit ki lehet röhögni e tárgyban, az nem én vagyok!

  • fenyvesi glória: fingja sincs az érzelmi tényezőkről és hatásokról. mi a kurva anyjának izmozott ott az a kamionmászó? miért nem ezen gondolkozik el? már, ha bármi féle gondolkodásra képes a központi irányvonalon túl…

  • judith: ne bántsd, ő csak ki akarta tágítani a horizontunkat. én nélküle az életben nem olvastam volna ennek a barcsa nevezetű genetikai tévedésnek a honlapját. amúgy privátban megkerestem a megadott mail címen. egész jól találta ki: az atka egy ugyancsak káros élősködő.

  • Judith Kopácsi

    Rendben van, ma nem eszem meg reggelire őkelmét.

  • judith: nem igazán értem ezeket a hadfiakat. ott ül a tó szélén, bedobja a követ, azután nézi, hogy’ fut ki a partra az általa gerjesztett hullám…

  • Judith Kopácsi

    Rasid, ezeket nem megérteni kell, hanem nemes egyszerűséggel lelőkni öket a ló hátáról, amivel állitólag csatába mennének.

  • Judith Kopácsi

    Fenyvesikém, a gond az csupán, hogy az igaz, hogy egyikünk sem felelős felmenöink cselekedeteiért, egészen addig, amig önként és dalolva nem vállaljuk fel az illetőt, és még el is dicsekszünk vele. Mert akkor már tudni lehet, hogy valóban nem esett messze a fájától az ürge.

  • A biztonsági őrök brutalitása sok téren elgondolkodtató és megborzongató. Tudniillik ugyanis, hogy rengeteg rendőr hagyja ott az állami szervezetet, és megy át a civil-piaci szférába „biztonságot őrizni”. És viszi magával azt a mentalitást és stílust, amit már a rendőrségen kialakítottak maguknak. Egyszer beszélgettem egy rendőrrel, aki elmondta, kiket gyűlöl zsigerből: ebbe benne volt a cigányság, a melegek, a szélsőjobb, a hajléktalanok. Ők voltak az „ellenség”. S hozzátette: sok kollégája osztja ezt a nézetet. Ezt a beteges nézetet. Vagyis valószínűleg más ideológia mentén ütötték-verték a melegfelvonulást meghekkelni kívánó radikálist, mint ami a LMBT öntudatlan droidjait mozgatja. Az egyik „ellenség” szolgálatába állnak zsoldért, és közben elégtételt vesznek a másik „ellenségen”. (Mi van a 2006-os rendőrterror felelőseivel, hmm?) Na, ezért nem akarok rendőrállamot! Nehogy engem is, mint „ellenséget”, úgy elpicsázzanak, mint azt a szerencsétlent!

  • Náci-Magyarország..

    ( Vannak népek nemzetek amelyek képtelenek tanulni nemhogy a mások kárából de még a saját nemzeti tragédiáikból sem.)

  • Judith Kopácsi: Babarczy Eszter egyszer maga dicsekedett egy Veiszer Alinda által készített belterjes interjúban, hogy az egyik ellenforradalmi felmenője egy szállodában (az ő szavaival) „gyilkolászott”. És nevetett is hozzá. Hmmm, hmmm…

  • krasznai: ezek a beavatkozók NEM VOLTAK biztonsági őrök, úgyhogy jobb, ha felül vizsgálja általánosítását. pályaelhagyó rendőrből meg nem lesz talpas, max. önálló vállalkozó, de ő már nem avatkozik be semmibe.
    „Vagyis valószínűleg más ideológia mentén ütötték-verték a melegfelvonulást meghekkelni kívánó radikálist, …”, ez komám, nettó baromság, mivel előző szavaival a pályaelhagyó rendőrökre céloz.

  • Revans!

  • Kiszely Anna Mária

    Krasznai: „Na, ezért nem akarok rendőrállamot!”

    Valóban???? Pedig a nagyonméltóságoskisztitkárdisznópásztornak meg a nagyonbunkóvörösnagypapakisztitkárnak saját hadserege van!!!! Szerinted….????

  • Kiszely Anna Mária

    Ille István: „nem figyelmeztették előzetesen, hogy a kamionra nem szabad felmászni. ez komoly mulasztás volt, hiszen az ilyen IQ-töppedt különvéleményeseket nyilván valóan írásban és szóban fel kell világosítani arról, hogy pride-os kamionra nem mászunk fel, mert az illetlenség, de még csak nem is rendzavarás szabálysértése!”

    Az sincs megírva sehol, hogy ne randítsunk (magyarul: sz@rjunk) az asztalra, a kultúrált, inteligens ember mégsem teszi.

  • kiszely anna mária: azért nem mindegyik. van, aki csak az asztalra köp.

  • nos, írtam a belinkelt cikkben megadott postafiókra, kb. ugyanazt, mint a kommentemben (itt követem meg „érdeklődő” nicknevű olvasónkat, bár most sem értem, miért kellett belinkelnie ezt az oldalt. a barcsa gyerek cikkében írtakra reagáltam, de neki címeztem. gondolhattam volna, hogy barcsa gyáva ahhoz, hogy személyesen szóljon be).

    ez ideig se a barcsa gyerek nem érkezett meg, se a válasza.
    pedig olvassa a KMH-t – ez valami kényszeres dolog lehet nála – és valszeg a postafiókját is.
    hát igen, ezek már csak ilyen tökös turulfiak.
    hátulról bátrak.

  • Ille István
    2014 július 10
    1:50 de.
    Ahogy látom, ez a érdeklődő gyerek ahogy jött, úgy el is tűnt! Ki lett elégítve a kíváncsisága?
    Ahogy eltűnt, gondolom nem véletlen jött ide. Vagy csak szimpatizáns volt, de egyedül érezte magát, hiányzott a falka.

  • kedves donom, az a fajta, aki szereti bedobni a követ a nyugodt felszínű tóba, majd kiül a partra, és nézi, ahogy gyűrűznek a hullámok.
    le van…amúgy a szépfiú barcsa gyerek is kussol, pedig hívtam, ugyan, jöjjön már házhoz!

  • Menne ő, csak a whisky nem hungarikum, szilvóriumot meg nem kínáltál. A kutyád sem puli! Soroljam még?

  • kedves donom, kétségtelen, amit kínálnék neki, na, az nem szilvórium, cserébe 8 napon túl gyógyulna tőle, a whiskymből meg nem adok! christől kaptam, kanadai!

  • Fenyvesi Glória

    Azért az vérlázító, hogy ez a papnak öltözött valaki még a nagy Magyarország térképét is meggyalázta!
    Tehát támadta a keresztényeket, és a magyarokat.
    Le kéne csukatni!
    Ez merő magyarellenesség, rasszizmus…
    Más népek fiai már világgá kürtölve e gyalázatot, forgatnák szemeiket,…
    Ez ellen tiltakozva mászott fel a fiatalember, a Bibliát idézve…
    Ezek meg rárontottak…

  • fenyvesi glória: mi is áll a bibliában? felebarátod házát, mezejét, feleségét és biciklijét ne babráld 🙂
    de komolyan: „Láthattuk, hogy a problémák végső soron Isten által vannak megengedve, és előidézve (Ézs.45:7; Ám.3:6; vö. 6.1-es Tanulmány). Tehát a gonosszal szembeni tevékeny ellenállás Istennel szembeni küzdelmet jelent. Jézus ezért megparancsolta nekünk, hogy fizikailag ne álljunk ellene a gonosz erőszaknak: „Én pedig azt mondom néktek, hogy ne szálljatok szembe a gonosszal, hanem annak, aki arcul üt jobb felől, tartsd oda másik arcodat is. Ha valaki pereskedni akar veled, és el akarja venni az alsó ruhádat, engedd át neki a felsőt is.” (Mt.5:39,40). Krisztus a példánk ebben: „Hagytam, hogy verjék a hátamat… ” (Ézs.50:6).”

    ha ide idézné, mit is adott elő felfelé másztában ez a hős? ráadásul nem is figyelmeztették, hogy nem szabad felmásznia 😀

  • Csak a rend kedvéért szólok, hogy nem volt olyan rég, amikor a HAHÁ_sok átmásztak a Fidesz székház kerítésén, aztán felmásztak a balkonra és onnan lobogtatták transzparenseiket. Úgy emlékszem, nem verte meg őket senki..

  • Ille Ístván

    Ha olvasta a Bibliát, akkor tudja, hogy miután Jézus negyven napig böjtölt a pusztában, a Sátán ószövetségi idézetekkel kísértette meg. Most maga is valami hasonlóval próbálkozik.

  • jani: eszem ágában sincs megkísérteni senkit, három okból: nem látom, hogy valaki errefelé jézusként ténykedne, valamint nem vindikálom magamnak a jogot sátánként működni, ráadásul ateista vagyok.
    éppen ezért ne keveredjünk teológiai vitába, mivel hozzászólása szerint maga az ószövetséget a megkísértés eszközének tartja. akkor mégis, az újszövetség mi a franc?
    ” A katolikus egyház és az ortodox egyházak szerinti Ószövetségben több könyv van, mint a jelenlegi héber Bibliában (amelynek a kánonja csak a kereszténység és a zsidó vallás szétválása után véglegesült)”. a sátán mégis, melyik könyvből idézett? noch dazu a komlexum első tétele, a törvény=tóra elég viccesen hangzana a sátántól 🙂 ráadásul az újszövetséget az ószövetség nélkül még értelmezni sem lehet. tehát: mi a gond az ószövetségi idézettel?

  • Ille István! Én szívesen lemennék és szétkapnálak a pudlijaiddal együtt de egy unatkozó , értelmetlen életű, szottyadt arcú vén buzeráns komcsiért annyi jár mint egy rendes emberért.:) Azt a pár évet ami még hátra van miért nem tudod nyugton tölteni? 🙂

  • huitzilop: mi tartja vissza? a címet ismeri, nosza, cselekedjen! de ne csak hátulról legyen bátor! holnap reggel hét után otthon leszek – sajnálom, de ma nem tudok a rendelkezésére állni -, egészen fél kettőig, akkor megyek a DK rendezvényére, vasárnap szolgálatban vagyok, de hétfőn megint ráérek eljátszogatni magával.
    szottyadt arcú lennék? ezt meg honnan veszi? babaarcom van 🙂 buzeráns? hát, ezt már más is állította, hamarosan lesz a tárgyalása. komcsi lennék? erre milyen bizonyítékai vannak? mert, hogy maga mondja, az azért nagyon sovány 😀
    javaslom, ezen a projecten még dolgozzon egy kicsit 😛

  • Kiszely Anna Mária

    Huitzilop

    Csak nem maga a hivatalos vérdíjkitűző és itéletvégrehajtó?????!!!!!
    Apám, ilyen stílust és gondolkozásmódot – ez elképesztő. A tapasztalatom az, hogy azok komcsiznak a legjobban, akik igencsak belül voltak maga istenbarma.

  • kiszely anna mária: ugyan, csak egy szájkaratés majom. bacsa turner is beígérte, hogy házhoz jön, de még nem találkoztam vele. lehet, hogy most éppen ezzel a huitzi gyerekkel vitáznak azon, ki üssön először?
    bohócok.

  • Judith Kopácsi

    Rasid, annak idején apám és én is vonzottuk a dögöket no meg a bolondokat. (Anyámtól szabadon idézve.)Gondolom, neked is van hasonló vonzási köröd.Miután ez leginkább szeretre méltó embereknél történik, igy nem egy megvetendő tulajdonság. :))

  • judith: azt, hogy én szeretetre méltó lennék, elég sokan vitatják errefelé 🙂

  • Judith Kopácsi

    Na de akik ezt vitatják, azoknak én sem akarnék tetszeni.

  • Tisztelt Kerekes Sándor,

    nagy örömömre szolgálna, ha kommentelés vagy új cikkek írása előtt alaposan tájékozódra arról, hogy mit ír le és ezzel esetleg kinek okoz problémákat.

    A jobboldali úriemberekhez semmi közöm, az én nevem egyszerűen csak Turner Gábor, viszont a feltett képen a családi házunk látható a címmel együtt.

    Kérem, hogy a lehetős leggyorsabban távolítsa el a képet és a címemmet.

    A viccet is értem ha kell, nekem ugyanis egy bal és egy jobboldali szomszédom is van, mindkettővel nagyon jó viszonyban vagyok.

    A kommentelők közül pedig Ille István üdvözlöm, volt szerencsénk együtt dolgozni.

    Üdvözlettel: Turner Gábor

  • turner gábor: nem gondolnám, hogy az illusztráció problémát okozna.
    ahogy az a nyálas kis egyed se keresett fel engem, úgy senki nem fog hepciáskodni a házad előtt, gyere ki, ha mersz felkiáltással.
    látom, jól fizetett az utódlásom, pedig a lakótelepi lakásod se volt apró.
    mind1.
    arra azonban kíváncsi lennék, hogy’ kerültél a KMH olvasói közé? nem éppen a te világod…
    amúgy rovatvezető társszerkesztője, és nem kommentelője vagyok a KMH-nak, méghozzá a szomszédból, mogyoródról.
    a foto eltávolítását megteszem.

  • Judith Kopácsi

    2014 július 9
    12:01 du.

    A mai rögvalóságban ez azért nem olyan egyszerű: az derék Fideszes potentát (pontosabban azok a potentátok), akik a papa pártfunkciói mentén érvényesült, talán mégse rohadt-komcsizzon!

  • rongyuri: miért ne? ez egy következmények nélküli ország 🙁

  • Ille István

    2014 október 23
    3:29 du.

    Ebben igazad van, de én ennek ellenére úgy vélem, hogy gerinctelen a dolog!
    Ja hogy nem csak ebből látszik! =))

  • ronagyuri:
    ha figyelembe vesszük a fidesz-birkák gerincének fiziológiai felépítését – nem éppen a test függőlegesen tartására, ezáltal a távlat belátására van berendezve – és a közel vízszintes testtartásból adódó horizontális látás igencsak lapos szögét, ami azért az orruk előtt levő fűcsomón túl attól nagyon távolabbi perspektívát nem mutat -, mégis, mi a kérdés?

  • Ille István

    2014 október 23
    3:42 du.

    Igaztalan vagy az ő esetükben van a fűcsomón túl vagy mellett még cél: egy SEGG

  • Van szerencsém birkák és tehenek között élni. Kedves, barátságos, jóindulatú állatok, kikre öröm ránézni. Ráadásul roppant hasznosak. A hálószobánk ablaka is bárányokra nyílik, minden reggel megcsodálom őket.
    Komolyan sértőnek érzem rájuk nézve az összehasonlítást De komolyan.
    Csak mondom.