A note of protest – Hungary appoints rabid anti-Semite as ambassador to Rome

2014 július 24 12:32 du.12 hozzászólás

A note of protest to Italian President Giorgio Napolitano

Dear Mr. President, Excellency:

I am writing to you in protest, as well as to offer a warning.

It came to my attention that the government of Hungary has appointed Mr. Péter Szentmihályi Szabó as its next ambassador to Italy.

It would be a grave mistake and an international embarrassment to the Republic of Italy if a man of Mr. Szentmihalyi Szabo’s „credentials” were accepted as ambassador, because his credentials as an ardent propagandist of communism in his earlier years and an inveterate purveyor of nazi ideas and anti-Semitism in recent years, render him entirely unsuitable for the post.

In support of my contention I recommend the reading of the following assessment of Mr. Szentmihályi Szabó’s checkered career: ” Raging anti-Semite will be Hungary’s ambassador in Rome” and „The other side of Péter Szentmihályi Szabó„: he is an ardent communist.

Both are available on the Hungarian Spectrum website.

Yours truly:

Sandor Kerekes

12 hozzászólás

  • World Jewish Congress urges Italy to refuse accreditation of ‘anti-Semitic’ Hungarian ambassador

    http://www.worldjewishcongress.org/en/news/14963/world_jewish_congress_urges_italy_to_refuse_accreditation_of_anti_semitic_hungarian_ambassador

  • Nem ertem hol a problema? Olaszorszagban is vannak bolsik, koztuk komcsik es nacik is. Nagyon jol elfer ez a kivalo magyar – aki oregbiteni megy a magyarsag hirnevet – Olaszorszagban.

  • Christopher Adam

    Moshe, az igaz, hogy vannak Olaszországban bőven kommunisták, de feltehetően – a hazafias kereszténykonzervativ magyar kommunistákkal ellentétben – ők nem gondolják azt, hogy a zsidók sátán ügynökei. Vagyis legalább ezt igy nem merik kimondani és felvállalni.

  • na egy magyar hírlapban illene magyarul írni,de szerintem semmi fontosról,vagy légyeges dologról nem maradtam le….
    mint sokan mások sem…..

  • marcsi: ott van az magyarul is, csak hát, maga, mint tudjuk, nem éppen egy nyelvzseni.
    amellett, ha nem tudná, akad olyan, hogy goodwill – na, ez megint olyan dolog, amiről magának fogalma sincs – azon felül, mivel nem érti, miről is szól a cikk, arról vetyengenie, hogy miről maradt le és miről nem, elég nagy ostobaság 😀
    boda, milyen az a najófilm?
    hogy magának mindig van valami jobb dolga…

  • Pille agyu!
    Ez a cikk itt nem magyarul jelent meg,ezen kár is vitatkozni,de nem érek rá keresgetni,fordíttatni,annyira nem érdekel….

  • ja rákattantam a magyar fordításra (nem vagyok olyan hülye,mint itt egyesek,más cikkeknél is van ilyen)de ez esetben nem érte meg az időt pocsékolni,változatlanul fenntartom,hogy egy magyar hírlapnál elvárható lenne az elsődlegesen magyar nyelvű megjelenés….Na pá,tényleg jobb szórakozásom van….meg az ilyenekkel…nem érdemes vitatkozni!

  • marcsi: ez a cikk valóban nem. amúgy valóban kár lenne fordítania, ugyanis nem beszél angolul – se 😀
    leginkább még a magyarral is komoly gondjai vannak 😛

  • marcsi: de, annyira hülye 😀 maga csak a karját tartsa fenn, akkor legalább kiszellőzik a hónalja, ami ugyancsak büdös 😛
    tudja, ebben a hőségben annyit erőlködni, amennyit maga erőlködik, igencsak szagos bomlástermékekkel jár. azon felül ajánlom a reparont. csodákat tesz az ánuszával 😛

  • Szerencsétlen hülye,a magyar fordítást megnéztem képzelje,mert nem vagyok annyira sötét mint maga,de akkor is fenntartom,hogy egy magyar hírlapban magyarul kell írni,meg ugye régebben egy (a sok közül…)ellenvéleményen lévő kinti magyartól számon kérte még az ékezet hiányát is (bár magyarul írt)na most már tényleg nagyon szánalmas,sőt inkább megvetendő!!!

  • marcsi: semmi gond, akkor szánakozzon és vessen meg. én élvezem. a legszebb az egészben az, hogy nem tud csinálni semmit. 😛

  • moshe akiva!
    csakhogy!!van egy oriasi kulombseg az olasz es a magyar kommunistak kozt!!
    az olaszok nem a zsidokban latjak minden rossznak a kezdetet!!
    amugy eppen az irasa utan itelve maga is antiszemita mivel egy zsido szabadsaghos nevevel kerkedik a zsidosagot mocskolva!!
    remelem nagyon hogy visszanyal a fagyi!!!!!