Megszületett a neofasiszta magyar állam – őszi választási bojkott!

2014 július 29 12:21 du.24 hozzászólás

A diktátor két napja deklarálta a neofasiszta magyar állam létrejöttét. Eddigi szövetségeseink, a fejlett nyugat országai lényegében asszisztáltak mindahhoz ami bekövetkezett. A demokratikus ellenzék különféle párttöredékekre szakadt, ebbéli létében alkalmatlan a fasizálódási folyamat nemhogy feltartóztatására, de még lefékezésére is. Nem tudni, hogy az újfasiszta magyar állam pontosan milyenné válik, s azt sem, hogy mikor és hogyan fog összeomlani. Azt azonban tudni, hogy itt és most milyen következtetéseket kellene levonni. Mármint nekünk, demokratáknak.

Bojkott!

Bojkott!

1/ ezt a rendszert a továbbiakban nem szabad legitimálni, azaz nem szabad részt venni abban az áldemokratikus szemfényvesztésben, amelyet egy ilyen rendszernek a különféle szavazásai jelentenek. Hiszen ennek oka csakis a bávatag nyugat pénzének megszerzése. Magyarán: az őszi önkormányzati választást bojkottálni kell!

2/ a jelenlegi demokratikus párttöredékek így, ahogyan vannak alkalmatlanok mind a kialakuló fasiszta diktatúra elleni harcra, mind arra, hogy annak majdani összeomlása után kivezessék hazánkat a bajból. Magyarán: a különféle párttöredékek helyén egy nagy népfrontos antifasiszta mozgalomra van szükség.

Tisztában vagyok azzal, hogy a fentiekben leírtak a pusztába kiáltott szavak. Még hosszú, keserves éveknek kell eltelniük, még további drága, szenvedéssel megnyert tapasztalatokkal, hogy aki(k)nek kell, azok értsék is.

Jómagam éppen 25 éve próbálok meg, próbáltam meg harcolni minden lehető módon a diktátor felemelkedése ellen. Be kell lássam: kudarcot vallottam. Heteken belül emigrálni fogok. Remélem, megérem egyszer még, hogy újra szabadság legyen Magyarországon.

Lovas Zoltán

24 hozzászólás

  • Fenyvesi Glória

    Mikor volt szabadság Magyarországon?
    Ugye, nem arra gondol,a cikkíró, hogy esetleg a baloldal alatt, pl. Gyurcsány alatt?
    Mi a szabadság:Az, hogy bárki bárkiét ellophatja, nem tart be elemi szabályokat, törvényeket?
    Bárki szétlophatja az Országot?
    Az a jó elv, hogy mindent csak magamnak kaparok, és a többi,a közösség le van ejtve?

  • fenyvesi glória: kérem, hagyjon meg minket, naiv olvasókat abban a hitben, hogy stabil az elmeállapota, és nem romlik tovább, nem hülyíti el jobban a jobbikos világlátás!
    hány éves is maga? huszon? harmincon? akkor semmit sem tud. nem kellene mindenben vonáék ideológusaira hallgatnia, árt az egészségének…

  • T. Lovas úr!
    Tiszteletben tartom abbéli véleményét, hogy megcsömörlött a kilátástalan küzdelemtől.
    Azonban a helyhatósági választások bojkottja nem egyszerűen rossz és értelmetlen eszköz, de alapvetően butaság is. Az önkormányzatoknak a hatalmon kívül más feladatai is vannak.

  • lovas zoli! lora kéne ülni! nem gondolod?

  • Rona Gyuri: vannak, hát, csakhogy, a hatalomhoz pénz is kell. a legtöbb önkormányzatnak a saját működésére sin cs elég pénze, nemhogy az önkormányzati feladatok ellátására.
    eddig az volt a gyakorlat, hogy – habár az önkormányzatok több, mint 75%-a fideszes – a feladatok megvonásával kapcsolatban pénzt is vontak el. nos, ez most sem fog változni. olyan nincs, hogy az állam pénzt fog adni az önkormányzatoknak – még a saját kölyküknek sem – hiszen attól önkormányzatok. teremtsék elő!

    a bojkott ebből a szempontból jó ötlet. győzzenek csak mindenhol a fideszesek meg a jobbikosok, garantált, hogy a pór, akinek – nem személyében, persze, de közösségileg – nem jut járdára, vízelvezetésre, pormentesítésre, utcai világításra stb. rohadtul meg fogja utálni őket!
    én több éve küzdök szűkebb pátriámban, hogy az – egyébként fideszes – önkormányzat legalább az önkormányzati törvényben előírt kötelezettségeinek tegyen eleget, de hiába. nincs pénz – mondják – és uniós hitelből főteret és templomteret újítanak fel, pedig vannak földutak is a faluban, amik jószerével járhatatlanok!
    vannak közvilágítás nélküli utcák! akkor mégis, miről beszélünk? győzzék csak roggyantra magukat, attól még nem lesz jobb a településeknek, és az ostoba pór majd elfelejti, hogy kire is szavazott! sőt, van egy olyan sejtésem, hogy eléggé morcos lesz!

  • István ne csináld már!
    Értelmetlen, gondold meg Orbánék folyamatosan mást sem csinálnak, mint csökkentik a szavazók számát!
    A bojkott csak nekik segít!

  • RonaGyuri: na és? a végkifejlet nem 2014-ben lesz. 2018-ra annyira hazavágnak minden önkormányzatot – és azáltal a településeket – hogy nem lesz olyan pór, aki rájuk szavazzon!

  • Nem vagy te egy kicsit naív? =))

  • schuth gyula dr.

    Neofasiszta…..primitiv cikk sajnos kb 60 ev kommunizmus utan nehez valtoztatni a Gyurcsanyek ” elloptak mindent”.
    Hogy Kanadaban is kommunistak elnek nem gondoltam volna.(közel van a nagy szomszed NSA besegit ….STazi, KGB Gestapo NSA csak igy tovabb………Sok sikert ebben a vilagban!!!!!!

  • fenyvesi fenyvesi!
    pontosan a kedvenc elmebetegedről beszélsz!
    sosem lehet kivédeni, hogy a politikusok ne járjanak jól, de ennyire pofátlan, ennyire aljas szemét és kleptomániás csőcselék még nem uralta az országot! minden kormány a nyakunkba sózott megszoritásokat a saját baromságuk miatt, de valahogy mégis jutott mindenre, de mióta ez a pokolfajzat bagázs van hatalmon, a szemünket is kilopják, és röhögve mondják a pofánkba: hogy ezt mi akartunk, mi adtunk rá felhatalmazást! vedd már észre te sötétagyu elfogult liba, hogy nem véletlenül van betojva a főganéd, hogy egyszer őt is utoléri a valódi igazságszolgáltatás. tudja, hogy egyszer végetér a hatalma és keményen el kell számolnia neki, meg a fideSS és a rosszabbikos parlamentereknek, akik gátlástalanul, kritikátlanul megszavaztak mindent, amit ez az utolsó csirkefogó kitalált!

  • Horváth Béláné

    Kedves Zoli!
    Naponta látom, olvasom tiltakozását Ártunk és Ormányunk ellen! Becsülöm ezért. A bojkottal kapcsolatban kérdem: Mi értelme van, ha vannak olyan pártok Jobbik, LMP melyeket soha nem lehetne erre nem hogy kérni, de rávenni pláne nem!
    Akkor még a külföld is legyint egyet, oszt jónapot. Az ő jelenlétükkel pont olyan legitim lenne a szavazás, mintha mi egyáltalában nem is léteznénk.
    Erre tud válaszolni? Tegnap hallottam a KR-ban, Bitó Úrtól, hogy talán a főpolgármester ellen, ha ezt betartanánk, akkor lehetne valamit tenni, de még ő sem értette igazán, hogy hogyan. Nem szabadna az a néhány helyet föladni, ami még lángot gyújthat egyszer ebben a tök sötét hazában!

  • Kedves Horváth Béláné, elnézést, de melyik Zolinak válaszolt? Én nem látok hozzászólót a cikkhez Zoli néven. Csak kiváncsi volnék, kinek válaszolt, lehet, hogy másik cikkre kellene feltenni a hozzászólását, hogy az illető elolvashassa.

  • Lovas Zoltán a cikk írója.

  • schuth doktor nem tom milyen doktor, de gyógyulni is kéne nemcsak gyógyitani, ezzel az ősi magyar névvel meg pláne.
    ha meg nem gyógyitó orvos, az érvei alapján úgy érzem a válóperemet sem biznám rá, nagyon ugy tünik, valahol nagyon alacsony szinten rekedt meg a tudása, egy 14 éves gyerek szintjét sem üti meg.

  • Itt van amivel bojkottálni lehet :

    http://issuu.com/tempohirek/docs/ispanbekebiro1

  • Tisztelt Lovas Zoltán! Minden szavával egyetértek és a kommentek is megerősítik, hogy már itt vannak mindenütt a magyar újfasizmus kopói és figyelnek kibe mibe harapjanak. Én már a tavaszi választásnál is csak a bojkottal értettem egyet, de itt ma Magyarországon Orbán tusványosi beszéde után már hivatalos, hogy Mo-on megszünt a demokokrácia és az magát teljesen lejáratott hiteltelen magukat demokratikus ellenzéknek kinevező pártok és erők megszüntek és csak legalizálják ezt az echte posztfasiszta rendszert. Talán ha az igazi ellenzék -akik a bojkott mellett vannak (tekintélyes névsor!)- megegyeznének még a legeslegutolsó választásunk elött egy közös bojkott felhívásban (logó pl. lásd mint fennt) akkor lehetne csak és kizárólag abban bízni, hogy a világ jobbik fele felfigyelne, hogy milyen diktatúra építése folyik Európa közepén egy EU tagországban. Egyébként is ez a mai magyar magát demokratikus ellenzéknek nevezők, Orbán által fizetett felszámoló biztosok helyett egy teljesen új liberális demokrata baloldalt kell építeni. Nincs más út!

  • felsziget: kopók? egy frászt. egy kopó nemes állat, alkalmazása szerint nemes vadra is hajt.
    azonban a szellemi honvédők és a CÖF spiclijei – emlékszünk? tessék figyelni, jelenteni, ki ellenérzetű! – mindenek, csak nem nemes állatok. egy kopó csak felhajtja a vadat, de nem áll meg marcangolni a gazda által elejtettet.
    orbán deklarált célja: megsemmisíteni a baloldalt! (most tekintsünk el attól, hogy ehhez a baloldal mennyire önként hajtja a nyakát a bárd alá).
    ehhez kitűnő segéderők az említett kopók. azonban meg kell jegyeznem, hogy ezek nem kopók, hanem sakálok és hiénák.

  • Na süket ötlet,ezt már a a baloldali ellenzéki politikusok
    is elvetették,és nagyon is igyekeznek részt venni a választásokon,persze a jelölt állításban még vannak eltérő
    vélemények (megegyezés,széthúzás….stb.a nagyobb és a kisebb pártok között)meg ugye,ha nem vesznek részt,akkor
    ugye győzni sem tudnak……amit nagyon szeretnének(lesznek helyek ahol esetleg összejön…)és ezt nem hagyják ki,hát majd kiderül….
    Egyébként a baloldalt nem kell megsemmisíteni,saját maguk
    dolgoznak ezen…..pár hiteles és normális embert kívéve!

  • schuth gyula dr!

    Maga nagyon naiv,persze hogy élnek kint komcsik,először ők menekültek ki a várható népharag elől és ott lapulnak,uszítanak büntetlenül …,aztán az igazi magyarok a felkelés leverése után!

  • bajao!
    mindenesetre a hozzászóló ugye doktor(mindegy milyen,de azért szinten van…),az itteni többség meg
    netán 8 elemis….na jobb lenne hallgatni,meg netán a híreket nézni,vagy újságot olvasni az itthoniaknak,a kintieknek meg hiteles forrásból és nem hazugságból tájékozódni!!!Talán akkor végre normális képben lennének!

  • Az elemi volt 4 és 6 osztályos. Nyolcosztályos mikor volt?

  • marcsi, maga elhiszi, hogy a jóember doktor? csak azért, mert odaírja? a maga hiteles forrásairól inkább ne beszéljünk, minőségük látszik azokból a bődületes marhaságokból, amiket írni szokott

  • llanfair: bodáéknál. ő is nyolc elemit végzett. volt ugyebár az alapszakasz, akkor legyűrt 4 évet. kétszer visszabukott, így kijött neki a 6. nagy nehezen begyűjtött egy-egy év butát és ostobát, és meg is van neki a 8.

  • Minden igaz, csak az a NEO nem stimmel. Valami vagy fasiszta, vagy csak egy hétköznapi diktatúra.

    Nem kell szépítgetni. Orbanini és rendszere a Mussolini-i értelmeben feltétlenül . f a s i s z t a. Oszt annyi.