My dear Mr. CÖF (or WTF)!

2014 szeptember 8 12:59 du.21 hozzászólás

Tájékoztatom önt, hogy levelét megkaptam és ezúton mondanék önnek köszönetet azért a pár vidám percért, amit szerzett vele nekemnek.

Amikor pár éve meghallottam, hogy az ön imádott prime minister-e, akit itt a White Házban magunk között csak little hungarian stockynak hívunk, alkalmaz bohócügyi államtitkárt, mi is létrehoztuk ezt a posztot.

Szórakoztató levelét válaszadás céljából továbbítottam a házban ilyen ügyekre szakosodott Secretary Clown Affairs-nak.

Üdvözlettel:
Barack Obama, US President

Tisztelt CÖF!

Engem ért a megtiszteltetés, hogy az Elnöknek írt fogalmazványukra válaszoljak.

Előrebocsájtom, hogy magyar vagyok.

Azért esett rám a választás, amikor erre a posztra embert kerestek, mert egyrészt ez eleve egy magyar világszabadalom, másrészt pedig a személyiségemből adódóan jól viselem el a súlyos és kezeletlen idiótákat.

Naszóval.

Az a csúnya helyzet drága uraim, hogy az amerkai kormányszervek és az elnök sem foglalkozik pitiáner szarházi feljelentgetőkkel, még akkor sem, ha azok alkalomszerűen közpénzen és ki tudja ki által szervezetten össze tudnak hozni egy-egy polgári hömpölygést.

De drága Uraim!

A háromezres fészbúkos rajongótáborukat legalább ne tegyék ki az oldalukra, ha izmozni akarnak. Ellenben tűpontosan tisztában vannak annak a jelentőségével, ha valamilyen ügyben az itt köztiszteletben álló Mr. Charles Gati megnyilvánul és ugyanilyen pontosan tudják azt a maga helyén kezelni.

Tájékoztatásul közlöm önökkel, hogy az Egyesült Államok kormány szerveinek rendelkezésére áll az az apparátus és az a hálózat, amelyen tájékozódni tud magyar ügyekben, ha akar.

Néha elég, ha csak egy alkalmazott kinéz a követség ablakán, mint az elhíresült szoborszerűség esetében.

De tudjuk azt is, hogy ki az  Mr. Habony és Mr. Simicska. Hogy ki az a Mr. Lázár és hogy merre és kivel költötte a közpénzt anno. Tudjuk, hogy mi történt kétezerhatban és tudjuk ki állt az események hátterében.

És drága cöfös urak, azt is tudjuk, hogy kik maguk és azt is hogy kik pénzelik önöket.

Nem a sajtóból tájékozódunk, bár elemezzük az olvasottakat és látottakat is.

Továbbá jobb, ha tudják, hogy országaink vezetőinek személyes találkozója nem aktuális, mint ahogy nem volt aktuális Mr. Bush idejében sem és nem lesz aktuális még sokáig, sok más elnök idejében sem.

Többek között azért nem, mert az önök vezetője nem partiképes.

Hangsúlyozom, nem az országuk, hanem a vezetőjük.

Hogy is szokták mondani?

Több tiszteletet Obama elnöknek!

Neonbagi

21 hozzászólás

  • …. meg több rágógumit a következő D-napi ünnepségekre.

  • iván: csak nem azzal van a gondja, hogy a D napnak (is) köszönhetően megsemmisült a hitleri náci birodalom?
    csak nem heil, iván bajtárs?

  • Azzal van gondom Ille et., hogy a náci birodalom megsemmisülési fennkölt ünnepségén Obama úr a disztribünön rágógumit rágott De keményen. Imigyen jattolt le a még élő hősökkel. Még jó, hogy szotyola nem volt kéznél…. Szabadság!

  • Nincs témájuk, na!
    Egy kis külpolitikára vágyom, pl.az ukrajnai válságra.
    Gyerekes, hülyeségekre nincs szüksége a KMH-nek sem.

  • Ugyan kit érdekel az Egyesült Államok, pláne magyar ügyekben?….
    Obamát meg miért is kellene tisztelni,meg jegyezni?……
    Már ő is FŐNÖKünk,nem csak az EU?
    Na téma tényleg ritkán van…de rágógumizás,okoskodás,nácizás(menetrend szerint…)és ki figyel oda!
    Talán a saját házuk táján kellene „sepergetni”,lenne mit!

  • Ami az ukrajnai válságot illeti,hát egyik fél sem „tökéletes”
    Az” oroszpártiak” lőnek,az ukrán nacionalisták,meg amúgy a kormány is lő,méghozzá ártatlan civileket, szemrebbenés nélkül…a kihirdetett tűzszünet alatt!!!!!
    na lehet az orosz pártiakat szidni,de az ukránok sem „piskóták”ez az igazság és bizony ez szomorú és döbbenetes!

  • ja és Obamát ugye egyáltalán nem érdeklik a náci áldozatok,mint más sem,csak a saját országa érdekei…..de az is megkérdőjelezhető, sokak által vitatható módon és persze bizonyos köröket képviselve!

  • „Egy kis malac cöf-cöf-cöf…”

  • Fenyvesi Glória

    No, és kit érdekel Obama?
    Nekünk nem őt kell tisztelni és szeretni…
    Ez itt Magyarország!

  • Gratulálok a levél irojának.

  • Ejnye MARCSI!Már megint félrenylted a reggelidet.Irásaiddal magadat minösited,és az országot romlásba vivőkkel való egyetértésednek adsz tanubizonyságot.

  • Tökéletes válasz.
    Tisztelni csak azt lehet, aki kiérdemli azt, ergo a „little hungarian stockynak – nagyon találó kifejezés!!! – nem jár tisztelet több okból kifolyólag sem, politikailag szalonképtelen.
    Ha belegondolunk Navracsics miatta nem lesz kereskedelmi biztos, jó esetben is csak fejlesztési biztosnak szavazhatják meg, de még az sem biztos, mert második kőr rá, Junkers így döntött, és ennek egyenes következménye, hogy akár eu-s biztos nélkül maradhatunk.

  • Ja meg azt azért nem kellett volna a cikkben hangsúlyozni,
    hogy Amerika akkor és azt tud meg rólunk amit csak akar….
    A kémbotránnyal ezt be is bizonyították,több más „állítólag” szövetséges….országgal szemben,na többek között ezen A.Merkel is kiakadt és joggal!
    Mi van akkor ha egy ország ellenség?….na nem semmi,magukat minősítik,mint itt sokan…..meg,hogy ki vitte az országot romlásba
    azt minden normális ember tudja,sőt az ellenzék közül is többen elismerik,még Gyurcsány is persze ő kénytelen volt rá,mert kiderült!!!!Rén kellemetlen!!!
    na ennyi!

  • valóban az. megint magunkat minősítjük…rém kellemetlen…ráadásul gyurcsány a hibás…rém kellemetlen ez is…ráadásul tényleg akkor és azt tudnak meg, amit akarnak….ez meg, húúú, de kellemetlen…elég csak kinézniük az ablakon…de a lényeg, hogy a gripenek fradistadioni avatórepülését 30 évre titkosították…ez egyáltalán nem kellemetlen….persze, lehet, hogy az amerikaiak ezt is kiderítik, talán meg kellene kérni őket…már, ha nem kellemetlen…na ennyi…

  • Hát tényleg rém kellemetlen!!!!
    Ezen felül….meg ugye az tény,hogy Amerika nem a mi főnökünk,ez is kellemetlen…..de ez sem nekünk!!!

  • marcsi: igaza van. maguknak orbán a főnökük, és ez tényleg rém kellemetlen 😀
    glóriának meg természetesen igaza van, még akkor is, ha fingja sincs arról, amiről beszél 😛
    rém kellemetlen, nem igaz?
    és ami az igazán kellemetlen, hogy most történetesen nincs itt az oldalon senki, akinek szervilisen helyeselhetne 😀
    ráadásul még én is egyetértek magával…hát nem kellemetlen?

  • Ez az Obama, meg a nevében válaszoló Neonbagi nem tudják, hogy milyen veszélyes vizekre eveztek, hogy kikezdtek Viktorral, sőt, addig is elmentek, hogy egyszerűen kis magyar köpcösnek hívják maguk között, ha egyáltalán szóba kerül.
    Elfelejtették, vagy nem tudják, hogy neki – Viktornak – Horthy a példaképe, s ez a példakép egszer hadat üzent az USA-nak. Ez megint bekövetkezhet, ha nem fogják vissza magukat.

  • …És a Cöf hivatalos létszámába, ill. a békemenetbe beszámítják e kedves uraim a létszám híján a magyar adófizetők pénzén oda szállított és megetetett lengyel vendég-felvonulókat is, avagy azok csupán a nezetközi proletárinternacionalizmus jegyében látogatták meg a magyar nemzeti szocalizmus fellegvárát ?

  • Tyűha, de beindult a jobboldali védőreflex.
    Bánccsák a hazát[megtestesítő hungarian little sotckye-t].
    Egyás szájából kapkodják a keresett szitkokat. Nem is gondolná a zember, hogy azonos munkaidőben végzik ezt a fontos megbizatásukat.
    Hiába,a hivatás már csak ilyen,kedves CÖFögők… )) 😀 ((

  • Nem az a lényeg,hogy Orbán fogja már fel…..hanem egy független ország törvényesen megválasztott kormánya,aki ezt nem érti az tényleg kellemetlen!

  • marcsi: a választási csalások mióta tartoznak hozzá egy parlament megválasztásához? mert, ugyebár, a parlamentet választották meg, a kormány tagjait kinevezték…ajjaj, boda, ez a tudatlanság tényleg kellemetlen!