A Béla, a Béláné, meg a külpeti

2014 szeptember 27 12:04 de.4 hozzászólás

Az a helyzet itten sajnos mámegin, hogy a hülyeség elért a világunk végire, ottan meg csak lóg lefele, mint egy elcseszettül nyújtott cafrangos rétestészta az asztal szélirül.

Merhogy teszemaszt mire gondújjak, mikor csak arról lehet tudni, hogy mahónap helyhaválasztás lesz,  hogy megin megtaláták a Bélát, meg a Bélánét kémileg.

Ez annyira szép sztori, hogy csak morzsolgatom a könnyeimet magam alá.

Kovács Béla közszereplő, miután egy indexes firkásztól megtutta, hogy a feleségének van egy japán férje is, sőt vót egy osztrák is, közleményt adott ki, miszerint csoportos nemi erőszakban fogant meg.

A többiről meg szóse essen.

Az, hogy Magyarországot talán egy orosz kém képviseli az Európai Unióban, az csak választások környékén néhány újságcikket ér, oszt jónapot.

Jónapot!

Az meg a legszebb az egészben, amikor a bajjerzsóti örömködik egy indexes cikken, a jobbik kárára.

De ez csak mellékszál.

A főszál szerint má csak néhány pillanat választ el minket attól, hogy megint hadat üzennyünk amerikának.

Hámitképzelnekezek?!

Ténybeli alap nélkül barátilag baszogatnak minket?

Hánemértik, hogy mi szeressük a szabadságot?

Népileg?

Éskülönbenis miisvót az indiánokkal?

Hátanégerekkel?

Guantanamó?

Ezek pofáznak?

Kapnak ezek olyan kokit, hogy a saller aggya másikat.Eddig se vótunk piskóták, de mostantól más szelek tolják a nyálat. Má van nekünk igazi tökös külügyminiszterünk. Kiöregedett focista és táskahordó, a vezér kedvence. Ő majd megcokiztassa a rothadó nyugati usákokat. Ő majd a vezér bölcs útmutatásával nem ellenáll a sorainkba férkőzni akaró mételyista-ármányista aknamunkázó ellenség bomlasztási kísérleteinek.

Márhogy a sikeres vagyongyarapító tevékenysége mellett természetesen.
Háhogymáshogy.

Neonbagoly

4 hozzászólás

  • Kiszely Anna Mária

    Igen, szó szerint így van. Egyszer aztán majd csak kibaxnak bennünket az összes kocsmábú, de az nem ér bennünket váratlanul, hájszen arra játszunk. Osztánék majd itten élhetünk a fekete (segg)lyukban, és taposhassuk egymást a xarban. Hurrá!

  • Beszélnének ezek másképpen Amerikáról, ha annak a kormánya tartaná őket hatalmon, ahogyan a múltban és a jelenben is számos hozzájuk hasonló értékorientációjú jómadarat. De Magyarorsz. geopolitikailag Német és Oroszország befolyási övezete között őrlődik, egy mélységesen primitív, elmaradott fejlettségi szinten álló ( amely helyzetből, hála az utóbbi negyed századnak esélye sincs kikecmeregni ) gyenge országként. Egyébként nem kell elájulni attól, hogy Obama egy pár szó erejéig enyje-benyjézte az orbáni rezsimet, ez is elsősorban nem az NGO -k elleni koncepciós eljárásnak és a jogállamiság hiányának szól, hanem a Putyin-barát (fél)fordulatnak. Ha fordulna a kocka és a klienseikké válnának Orbánék; listázná és figyelné még az NSA, a CIA és az FBI szentháromsága az Orbán-rezsim ellenzékét Magyarországon és külföldön egyaránt; többek között, azokat akiknek a védelmében állítólagosan most az elnök úr felszólalt…

  • Sőt lehet, hogy így is számon tartják az említett amcsi hivatalos szervek a csekély számú ellenzéket, mert természetszerűleg megbízhatatlan elemeknek ( esetleg ” nemzetbiztonsági fenyegetésnek ” ) minősülnek az olyanok, akiket nem kizárólag a haszonlesés hajt és nem könnyedén irányítható ösztönlények, amilyenek a kapitalista rendszerek ( keleten és nyugaton egyaránt ) uralkodó rétegei számára kedvesek.

  • És ellenzéken persze nem a hivatalos állami párttámogatásból élő, fizetésüket Kövér titkárságról felvevő álellenzéket és holdudvarát kell érteni, ők pont a legmegfelelőbb niemandok bárkinek a szolgálatában. Pl. a Bajnai szépfiú is remek kijárója volt az Orbán-rezsimnek Nyugaton, elsősorban közbenjárni az EU támogatások folyósításának ügyében, de a tengerentúlon is szépíteni, és mentegetni a menthetetlent. Persze nem is az ő „pártja” ellen indult koncepciós eljárás. ” Csak ” olyanok ellen akiknek a tevékenységében esetleg még valami emberi értékrend is fellelhető.