Semmibe veszik Orbánt

2014 szeptember 30 11:00 de.27 hozzászólás

Mármint a fajvédők. Igaz, vannak sajtóorgánumok, amik ennél markánsabb  – ámbár sokkal valósághűbb – kifejezéseket is használnak, de mi maradjunk a PC formátumnál.

Miről is van szó: Orbán elvtárs – némi spéttel – utasította Pintér elvtársat, hogy tiltsa be a NPI szervezet Budapestre tervezett/szervezett szokásos évi kongresszusát.

„Dacára annak, hogy a kormányfő utasítására Pintér Sándor belügyminiszter betiltotta a hétvégére, Budapestre tervezett fajvédő konferenciát, a szervezők azt közölték, megtartják a rendezvényt.

Richard Spencer, a National Policy Institute vezetője (ez az amerikai szervezet áll a konferencia mögött) az Európa jövője című rendezvény Facebook-oldalán azt közölte: „Nem töröltük el a konferenciát. Találkozni fogunk Budapesten október 3-5 között” – írja az Origo. Spencer véleménye szerint nem ők sértenek törvényt, hanem a magyar kormány, amikor a véleményszabadsághoz és a gyülekezéshez való alkotmányos jogot korlátozza. Amint arról beszámolt a Népszabadság, Orbán Viktor utasítására a belügyminiszter letiltotta az október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett konferenciát, valamint a rendőrség beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a tanácskozás előadóival szemben – közölte a Belügyminisztérium (BM) hétfőn az MTI-vel. A konferencia ellen ezt megelőzően az Együtt-PM, a Demokratikus Koalíció és az MSZP is tiltakozott.Hogy a rendezvényt hol tartják meg, arra vonatkozóan nincs semmilyen nyilvános információ, az eredetileg helyszínt biztosító Larus Rendezvényközpont ugyanis szerződést bontott a szervezőkkel, és a biztonság kedvéért ki sem nyitnak a hétvégén.”Akkor most nézzünk egy kicsit a kulisszák mögé. Vajha olyan nagyon meglepetésként érte ártunk és qurmányunk illetékes nemiszerveit a tervezett rendezvény időpontja és helyszíne? Aligha, vagy, ha igen, akkor kurva nagy gond van a nemzetbiztonságunkkal és a felderítésünkkel! Nem gondolom, hogy az ilyen rendezvény előszervezését valahol Gönyű környékén – figyelem, hajóvonták találkozása tilos! – ürgebőrbe öltözött albán könnyűbúvárok biztosításával tartják meg egy csőszkunyhónak álcázott fedett találkahelyen. Inkább úgy vélem, hogy a külföldi együttműködő titkosszolgálatok – van ilyen, elvégre NATO és EU tagok is volnánk, vagy mifene, és akad un. pre time, azaz idő előtti baráti figyelmeztetés, vagy más néven: füles – időben adtak előrejelzést, hogyaszongya: figyelj, öcsi, valami készül!

Öcsi meg vagy nem figyelt, vagy nem vette komolyan. Azután, mikor megjelent a közlemény, hogy de bizony, lesz ilyen összejövetel, még mindig nem vette komolyan, ugyan már, csak nem gondolják komolyan, hiszen annyi tuti hely van, ennél sokkal inkább rasszista környezettel, minek jönnének ide, amikor mi deklaráltuk, hogy ilyen nálunk nincs? Benézték, Spencerék komolyan gondolták.

Haladjunk. Van ugyebár, ez a fránya véleménynyilvánítás szabadsága, meg a gyülekezéshez való jog. Hát, itt tényleg akad egy kis bibi. Ha egy tojás – még ha nem is záp, mert azért az valóban elég markáns kifejezése lenne a véleménynek – vagy egy kockakő nem más, mint a vélemény szabad nyilvánításának eszköze, akkor tessék már mondani, mi a gond egy Ku-Klux-Klan véleménynyilvánítással (ne tévedjünk, az NFI-ben akad még jó pár egyéb fajüldöző szervezet)? Ráadásul nem is érinti a hazai afro- …na, itt bajban vagyok, mert odaát, ugyebár, azért hívják őket afroamerikaiaknak, mert a néger, mint olyan, sértő, viszont az afroungar szó még nem honosodott meg (Pákó, meg tudsz nekem bocsájtani?), mivel nemcsak, hogy statisztikailag mérhetetlen számban rendelkeznek állampolgársággal, de ráadásul még az alapizé és Orbán úton-útfélen elejtett kinyilatkoztatása is védi őket.

A gyülekezési jog meg a másik. Ott van a CÖF, ők még az USA-ban is szabadon gyülekezhetnek, kinyilvánítva a magyar felsővezeték – illetve: felsővezetés – iránti szolidaritásukat, és felvilágosítva az USA tévelygő közösségét, hogy milyen rosszul is látják a NER-t! Ott van a Gárda, amit ugyan betiltottak, de kosztümöt váltva most már szabadon gyülekezhet széles e hazában! Akkor miért ne gyülekezhetne néhány ember, aki a faji megkülönböztetés élharcosa? Az, hogy miért pont nálunk? Hát, miért ne? Bimbózó demokráciánk, ugyebár, elbírja, nem? Mi több, ha jól sejtem, igény is van rá…

Az pedig már halovány mosolyt csalhat bárki orcájára, hogy: „…beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a tanácskozás előadóival szemben.” Tessék már mondani, hogy’ is van ez? Tudják, kik azok? Akkor tudták azt is, hogy lesz egy ilyen konferencia. Tessék már mondani, nem lehetett volna előre lefújni? Meg kellett várni, míg kicsordul a szar a biliből? Tudják, kik azok? Ugyan, miként kívánják megakadályozni a beutazásukat? Csak a repülőtéren van útlevél ellenőrzéses beléptetés!

Tehát, a szervezők közlik, hogy tesznek Orbánék fejére, és zum dafke találkozni fognak, itt, Budapesten, ahogy meghirdették. Kíváncsi vagyok, a magyar elhárítás fel fogja-e deríteni, hogy hol fogják megtartani? És, ha már felderítette, mit fog tenni Pintér elvtárs?  Most nem egy norvég alapítványi pénzeket elosztó civil szervezet lerohanásáról van szó! Lehet, hogy ide komolyabb erőket kellene bevetni?

Csak el ne késsenek!

27 hozzászólás

  • Állítólag a Tasz szerint, nekik is joguk van elmondani a véleményüket, jogellenes a tiltás!!!!!! Már mindenki meghülyül Magyarországon? Remélem nem fertőz. A „kishitlereknek” szólásszabadságot? Élni sincs joguk. Ez elmebaj!

  • llanfair: arra akartam rávilágítani, hogy van a mi kommunistánk, meg az ő kommunistájuk, van a mi véleményszabadságunk, meg van az ő véleményszabadságuk (szólásszabadság, alaptörvényileg deklaráltan orbanisztánban nincs, ahogy néhány más dolog sem), meg van az ő gyülekezési szabadságuk, meg van az ő gyülekezési szabadságuk.
    amúgy tényleg érdekes lenne rávetíteni orbanisztán jogszemléletét – basszus, hogy mennyire saját cikkem hatása alá kerültem! – az unio jogszemléletére.
    de nekem nem ez a fő kérdésem: miért így futtatták ki? csak nem megint feszegették a határaikat? amúgy eddig vastagon leszarták az ellenzék tiltakozását, bármiről is volt szó! most mi változott meg? szar van a palacsintában?

  • Ille István: Nem tudom. Esetleg már túl sok a kritika kintről? Lehet, hogy Obama nem is olyan súlytalan, mint Figyelő mondja?
    Lehet, hogy választások előtt kellemetlen már ennyire nácinak lenni?
    De engem a TASZ csapott arcul. És még kérik az 1 százalékomat. Még jó, hogy nekem nincs olyan.

  • llanfair: figyelő a külügyi attasé ottawai bohóckodásához fűzött 1:08-as hozzászólását figyelembe véve azért odakint is van gond a diaszpóra korcsoportos önértékelésével 😀
    a TASZ – ez az én véleményem – nem mér kettős mércével. vagy van szabad véleménynyilvánítás – még egy fajüldözőnek is – vagy nincs.
    nem itt van a gond, hanem, hogy hogy’ jutottak el egyáltalán odáig, hogy magyarországra szervezzék ezt a mocskot!
    ne mondja nekem senki, hogy e mögött nem volt némi tapogatódzás, helyzetfelmérés, fogadási készség kipuhatolás! az nem úgy megy, hogy a főrasszista rábök a térképre: na, most itt lesz a kongresszus!

  • Fenyvesi Glória

    Most már az is baj, hogy betiltatta Orbán a konferenciát?
    Talán előre meg kellett volna álmodnia, hogy ilyen konferencia lesz?
    Már semmi nem jó, amit tesz?
    Talán földig kellene hajolnia, bábként mindenki előtt?
    Így is előírnak neki dolgokat…
    És igen!
    Szólásszabadságnak kell lennie,nemcsak a balliberálisoknak…
    Ki így, ki úgy gondolkodik…
    Én pl. nem örülök a melegek felvonulásának, mert féltem a kiskorúakat a negatív mintától…

  • fenyvesi glória: nem, nem kellett volna előre megálmodnia. neki személyesen egyáltalán semmit sem, mert, ha valami álommaradékra ébred, abból csak bajunk lesz. de, mint említettem volt, létezik olyan, hogy titkosszolgálat, hogy felderítés, hogy nemzetbiztonsági szolgálat, ami mérföldekkel előbb beletaposhatta volna őket a sárba, ahová valók.
    glória, azt kell, hogy mondjam, maga kétségbe ejtően elvakult…ahogy maga gondolkodik, az már valóságos mentális környezetszennyezés.
    maga a negatív minta, amitől a kiskorúakat félteni kell. egy nemileg más identitású – érdekes, a leszbiket nem hozta fel, csak nem jó velük magának is? – ugyanis nem tehet róla, tudja, a gének néha furcsa tréfát űznek az emberrel…de maga, hogy ilyenné vált – na,nem meleggé vagy leszbivé, hanem elvakult rasszista és antiszemita jobbikossá -, az nem génhiba, hanem tudatos cselekedet, jellembeli hiba volt, így inkább magától kellene félteni a kiskorúakat.
    remélem, nem tervez szaporulatot, mert magával kapcsolatban óhatatlanul az ivartalanítás jut az ember eszébe. attól még élvezheti a szexet, de legalább nem szaporodik. van, amit himmlerék egész jól megideologizáltak….

  • Ille István: Termékeny föld az eszméik szaporításához. Miért pont ők ne tudnák.
    A TASZ-szal kapcsolatban nem értünk egyet. Nem fér bele minden, a szabad vélemény nyilvánításba. A fajelmélet ilyen. Természetesen bele lehet mindent mindenbe magyarázni, de tudjuk miről szól a fajelmélet. Nincs helye a földön. Jövőre megrendezzük a miért jó rablógyilkosnak lenni, és miért vagyunk ilyen kevesen gyilkosok kongresszust?

  • Azért az meglehetősen érdekes, hogy Orbán utasította Pintért…

    Állítólag (nem igaz) Gyurcsány is utasította anno a Fidesz-puccskísérlet idején a rendőri vezetőket. Ezért a jobboldal a fejét követeli.

    Orbánét meg nem, mikor pedig TÉNY, hogy utasította Pintért.

    Csak nem azzal a fránya kettső mércével van dolgunk? Bár a jobboldalon már megszoktuk…

  • No csak a magyarországi NGO – k ellen azért fel tudnak határozottan lépni, a külföldi/magyar nácik ellen már kevésbé.
    No de ezen az értékorientáción nem kell csodálkozni. Világ nácijai/fasisztái egyesüljetek Budapesten!

  • Szittyafalván már megint megtalálták a nyalásra alkalmas segget. Valahonnan megtudták,hogy hilary clinton testvére is ku-kuksz-klán söpredék.Avagy a klános testvér ismerte fel a turulveréb hozta szennycsatorna genetikáját?

  • Amerikában szövetségi kormányzati épületben dolgozgat az NPI, irodája szomszédos Charles Gati (Wilson International Center) kettős-mérce kalibrálóval.
    Most már mindenki határolódjon el mindenkitől, hogy a polkorrekt hazudozás meg ne sérüljön.
    Amúgy a reprodukcióra szintén képtelen tarajos gőte létét – élettér hiányában – védelemben részesíti a társadalom, ugyanezen tulajdonságokat felmutató fehér embercsoportok segélykiáltása halálos bűn.

  • apuwader: na végre…csak lehullott magáról is az álarc. olvasta a MODEM-et? nem? pótolja! a fajgyűlöletnek ezen az oldalon nincs helye!

  • Sajnos még nem találtam meg, egy kis segítséget elfogadok.

  • apuwader: keresse nyugodtan, van rá ideje, de úgy vélem, teljességgel értelmetlen, mivel attól még nem fog megváltozni a világnézete.
    érdekes, hogy mindentől függetlenül nem háborodik fel, hogy fajvédőnek/fajgyűlölőnek neveztem…

  • Már többször átnéztem a honlapot lelkiismeretesen, de nem találom a moderálási alapelveket. Természetesen ettől nem változik meg a világnézetem, de magától értetődően tudomásul veszem, hogy ezen a honlapon vendég vagyok és elfogadom a vendéglátó szabályait. (csak olvashatnám már)

  • Fenyvesi Glória: Kicsit olvasna akkor tudná, hogy homokos pároknak nem lesz homoszexuális a nevelt gyermeke. Illetve nem nagyobb arányban, mint a „normális” házaspároknál. A tévhitek nélkül sokkal jobb és világosabb lenne a világ. Elhiheti. Elég sok homoszexuálist láttam már életemben, egyszer nem jutott eszembe, hogy kipróbáljam. Tényleg nem akar egy kicsit olvasni, és ismereteket felszedni?
    Inkább a butaságtól féltse a fiatalokat. Mint látjuk, az veszélyesebb.

  • apueader: töredelmesen bevallom, most én sem találom – pedig lepsénynél még megvolt! kérdeztem a főszerkit, mihelyt megkapom a választ, tájékoztatom.

  • Remek, figyelem az értesítést.
    A fajvédő – fajgyűlölő kettősből ragaszkodnék az elsőhöz, a második jelzőre megpróbálok nem okot adni.

  • apuwader: http://kanadaihirlap.com/2013/09/21/a-kmh-moderalasi-szabalyzata/
    dolgozunk a hírlapot bemutató cikkbe történő inzertálásán

  • Ille István: Nem kell ide modem. Az jó ízlésnek elégnek kellene lennie. Akinek nincs, a modem sem segít.

  • llanfair: szerintem kell, különben önkényesnek tűnik, ha valakit figyelmeztetek, vagy kimoderálom.

  • apuwader: valahogy nem tudok örülni az első felvállalásának sem 🙁

  • Köszönöm a linket, elolvastam és a hozzászólások nagyrészét is. Tanulságos.

  • Pedig teljesen békés és pozitív jelentésű szóösszetétel.
    Ahogy a KMH közössége kidolgozta magának a szerinte legjobban használható szabályrendszert, a „MODEM-et”, – hisz fórumának túlélése volt a tét – ugyanezt joga van megtenni bármely népnek, népcsoportnak.
    1950 óta 250 nyelv (és ezzel nép) tűnt el a nagyvilágból, manapság 500 van veszélyben. Szerintem humánus dolog a védelmük.

  • apuwader:
    „Amúgy a reprodukcióra szintén képtelen tarajos gőte létét – élettér hiányában – védelemben részesíti a társadalom, ugyanezen tulajdonságokat felmutató fehér embercsoportok segélykiáltása halálos bűn.”
    aha. kifejtené bővebben, melyek ezek a fehér embercsoportok és hol is hallható a segélykiáltásuk? ne felejtse el, miről is szól a cikk, úgyhogy, ha kérhetem, ennek szellemében bontsa ki az igazságot.

  • Kulturálisan és gazdaságilag jelenleg a világot uraló „fehér ember” oly mértékű önpusztításba kezdett, amely más meghatározó népekre nem jellemző.
    Saját reprodukciójára képtelen, folyamatos pszichés gondokkal küzdő, öngyilkosságra, abortuszra és más erőszakos tevékenységre hajlamos, környezetét rohamosan felélő istentelen szörnyeteg lett.
    A függetlenedést kívánó kis népek népszavazása is például segélykiáltás, hátha zártabb közösségként túlélhetik a globális multikulti katyvaszt. És itt a zárt közösség az ijesztő kulcsszó, hisz ez már maga a kirekesztés a kollektív öngyilkosságban hívőknél.

  • apuwader: igaz, én kértem a a kibontást, de vessenek a mókusok közé, ha értem, milyen összefüggésben van ez a fajvédő konferenciával 🙁