Mi lesz a következő? Vagy ki?

2014 október 12 4:36 de.40 hozzászólás

Váradi Andrást Alcsút határában ütötte el egy autó, amikor a saját kocsijáról lecsúszó létráért sétált vissza. A polgármesterjelöltet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Váradi elhunyt a székesfehérvári kórházban.

Szombat este nyolc órakor gázoltak el egy férfit Alcsútdoboz határában egy külföldi rendszámú gépkocsi – a rendőrség honlapján csak ennyit közölt. A hvg.hu információi szerint az elgázolt férfi az Együtt polgármesterjelöltje, akit mindenki csak a Mészáros Lőrinccel tengelyt akasztó alcsúti juhászként ismer. Noha a rendőrség adatvédelmi okokra hivatkozva nem árulhatta el, ki az áldozat, a hvg.hu kérdésére annyit közölt a Fejér megyei rendőrfőkapitányság, hogy a gondos egészségügyi ellátás ellenére 22.20-perckor életét vesztette az áldozat.

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője elmondta a hvg.hu-nak, hogy beszélt Váradi András feleségével, aki a következőről értesítette: Váradi a saját autójával járt bent Alcsútdobozon választási plakátokat ragasztani. Horváth úgy tudja, amikor ment haza a tanyára, Göböljárásra, a félúton lévő golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte. Ekkor gázolta el egy külföldi rendszámú autó. Horváth és Pápai többször hangsúlyozták, nem direkt gázolták el Váradit, nem cserbenhagyásos gázolásról van szó. A rendőrség annyit mondott a hvg.hu-nak, hogy Alcsút külterületén gázolt el egy férfit egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgár egy osztrák rendszámú autóval.

Nos, mivel olyan nincs, hogy osztrák-magyar állampolgárság – ezt az osztrák törvények nem engedik – kérdés, hogy a rendőrség tudatlan, avagy csak hazudik. A rendszámtábla érdektelen. Ha nem cserbenhagyásos gázolásról van szó, akkor tán megvárta a helyszínen a gázoló, amíg kiér a rendőrség, akiket ki is értesített? Alcsútdoboznak egyetlen főútja van, a Pannonia Golf & Country Clubon túl Hatvabpuszta felé csak egy nyúljárta földút vezet, mit keres ott egy élemedett korú autós, a nagy semmi közepén? Mindegy is. Ettől a maffiától még több is kitelik.

Váradi András többször szervezett tüntetést a felcsúti polgármester ellen, miután Mészáros Lőrinc ki akarta tiltani azokról a földekről, ahol a birkáit tartotta. Mészáros ugyanis megvette azt a birtokközpontot, amelynek egy kisebb részét Váradi is használta, ott tartotta a birkáit. Orbán Viktor barátjával hosszú ideje háborúztak, idén májusban első fokon pert is nyert ellene. Váradi azért perelte be a Mészáros tulajdonába tartozó Búzakalász 66 Felcsút Kft-t, mert állítása szerint a felcsúti polgármester két embere ellopta a trágyáját, amit aztán beledolgoztak a milliárdos főnökük földjébe.

De nemcsak ezért pereskedett, hanem azért is, mert magának követelte azt a területet Mészárostól, ahol korábban a birkáit tartotta. Csakhogy ez a per megakasztotta a hirtelen gazdaggá vált polgármester nagy terveit: így nem tudta megvenni az újabb földeket, ahhoz ugyanis hitelre lett volna szüksége. A banknak viszont a per miatt várnia kellett a sorára.

Az Együtt júliusban jelentette be, hogy támogatják Váradi jelöltségét, másnapra viszont maradék földjét is letarolták.

Váradi András földjeit Mészáros Lőrincék vették el. Ő azonban nem hunyászkodott meg, hanem keményen küzdött az igazáért. Amikor Mészáros Lőrinc ellopta a trágyáját, a bíróságon megnyerte a pert. Most az Együtt polgármester-jelöltjeként kampányolt. Ma este egy keskeny út szélén plakátolt, amikor egy 84 éves osztrák-magyar állampolgár elgázolta. Váradi pedig a kórházban meghalt.

Tavasszal egy  videóban beszélt a küzdelméről:

„A 20 éve két kezemmel művelt földemet elvették, és egy messziről jött fideszes pártkatona kapta meg. Most a földem parlagon hever, csak a támogatást veszik fel rá, hektáronként százezer forintot. Azt mondták, visszajöhetek dolgozni. De nem megyek, mert nem leszek a cselédjük. Ez itt az én földem. Ez itt az én hazám.”
(Egy hete nyilatkozott. Tetterős volt és természetes szerénységgel arról beszélt, hogy nem olyan nagy dolog, amit csinál. Nehéz ezt most felfogni.) A kép előterében az a juhász, Váradi András látható Felcsúton, akitől Orbánék elvették a földjét, és ezzel kisemmizték. Mögötte az ordibáló viktorozók.

Váradi András viktorozók körében

Váradi András viktorozók körében

De nem ez a lényeg. Nézzék meg a kislányt, hogy kapaszkodik félelmében az apjába.
Őket semmizték ki, az igazság az ő oldalukon áll, miközben csak a szemellenzős tömeg ordibálása hallatszik.

Ez a kislány, ez a jelenet ma Magyarország szimbóluma. Apaként is azt mondom, hogy véget kell vetni ennek a világnak!
Csak erre a jelentre gondoljanak, amikor belépnek a szavazófülkékbe!

40 hozzászólás

  • az első reakciók…

    • Zsigmond Gábor Kérdések: A 84 éves kettős állampolgárságú gázoló, az adott időben vajon honnan és hova ment? Halála az ellenségeinek, vagy annak időzítéséből adódóan a „barátainak” okoz nagyobb károkat …..? / Mocsokban élünk!
    58 perce • Tetszik • 1

    Szabó Kálmán Nem kell szépíteni agyonverték és megrendezték a balesetét ,a bíróság kimondja a 84éves gázoló nem tudta elkerülni a balesetet oszt jónapot
    47 perce • Tetszik

    Gizella Nagy Miért kap jogosítványt egy 84 éves ember ??????????? És valóban hova a jó fenébe megy este ???????
    45 perce • Tetszik

    Székelyné Margó nem biztos az h 84éves illető volt!!!!!!!!!!sőt! az sem h baleset volt !!
    41 perce • Tetszik

    Szüllőné Hajma Judit Egy 84 éves ember korán este lefekszik és alszik.
    41 perce • Tetszik

  • Kezd feldobni az itt (lassan) megismert újszerű stilus. Ille úr most pl. felvázolt egy összeesküvés elméletet. Ha ez igaz, akkor egy 84 éves ex-magyart béreltek fel, hogy elgázolja az úttesten a (kampány-létráját) matató szerencsétlen juhászt. Ez így ahogy van legalább 15 év fegyházat jelenthet a szomszédos polgármesternek!!!

  • zsuzsa kiss: örülök, hogy van valami, ami feldobja. elég sivár lehet az élete, amin nem nagyon csodálkozom, ha már arról sincs halovány segédfogalma se, hogy mit is jelent a „stílus” szó 😀
    egyet áruljon már el: honnan a francból következtet a szomszédos polgármesterre?
    valamint milyen btk paragrafus szerint ítélné el?
    zsuzsa, zsuzsa, nem kellene olyan dolgokkal foglalkoznia, amihez hozzá se tud ugatni!
    kész már az ebéd? volt már szavazni? meggyónt már? na, ezzel kellene törődnie, ez a magának való világ!

  • Zsuzsa Kiss: A történtek után, egy pici kétely sincs magában? Egy ilyen baleset tanuk nélkül, sima felmentés. Még csak jó ügyvéd sem kell oda. Nem tudom mi történt, éppen ezért SEMMI sem zárható ki.
    De rögtön kizárni a magának kényelmetlent, nem korrekt.

  • Ebert Terézia

    Kedves Zsuzsa Kiss!
    Az Ön reakciója igen „furcsa”!
    Ön szerint igazság, demokrácia van Magyarországon?
    Ön vagy FIDESZ elkötelezett, vagy nem tudja miről van szó!
    Egyébként ez már a 3. furcsa eset….!
    A rendőrség a mindenkori kormányok kiszolgáló szervezete, de itt már az igazságszolgáltatás is egy-az egyben az, sőt a bankok, sőt minden…Azt csinál a FIDESZ a kétharmaddal, amit akar!

  • A helyi földesúr véletlenül megölette. Vótt már ilyen ebben az országban, nem is egy… Ja !
    „Oszt (annak) annyi”, ahogy a szomszéd-felcsúti Vezér mondaná – Sárazsadányban. Ja !
    Mögosztán,két juhász egy csárdába különben se fér mög…

  • Szegény ember !
    Bátor, igazságszerető harcos természet volt.
    Nyugodjék békében !!!
    Részvétem a családjának, különösen annak a kislánynak.
    Mindig legyen büszke az apjára. Mert lehet is…

  • „Látjátok feleim szümtükvel”
    Felcsút figyelmeztetését Alcsútnak.

    ˙
    Régi, Sziciliában játszódó fekete-fehér olasz fildrámákra emlékeztető, szörnyű keresztapa történet…
    .

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    DonGolo !

    Csak nem Don Vittorio-ra és Don Lorenzo-ra gondoltál ?
    .

  • kordon blued: és még én gyártok összeesküvés elméletet!
    amúgy, ha megnézed a google térképen a helyet, ahol a gázolás történt – a golfklubon túl, hatvanipusztán innen -, ugyancsak kint van a …csában. arra nemhogy 84 éves osztrák, de telivér magyar se nagyon jár. váradi hazafelé tartott, a tanyájára. hát a sógor? arrafelé egyetlen értelmes úticél nincs egy külföldinek!
    amúgy nem gondolnám, hogy mészáros ennyire messzire ment volna. aljasul játszik, de nem gyilkos. nem is lenne miért. ugyan, mit számít EZEKNEK egy életterétől megfosztott gazdálkodó?
    majd lezárják az ügyet, oszt annyi.

  • István!
    Miért ne lehetne gyilkos? Vagy a gazdája? Az olajszőkítős ügyeknél is volt pár baleset. Túl nagy a tét.

  • Ki nem állhatom az összeesküvés-elméleteket, de ez az osztrák nekem is marha gyanús, kivizsgáltatnám, mert lehet hogy Jörg Haider halálakor is a közelben ólálkodott.
    Ott se derült ki semmi.

  • Kedves Ille István és a többiek, akik itt hozászólnak!

    „Új hús” vagyok ezen a fórumon, eddig csak amolyan kívülálló kukkolóként olvastam a cikkeket, hozzászólásokat., bár sok mindenben egyetértek az itt előforduló témák felvezetésével, a hozzájuk fűzött – olykor eléggé karcos – véleményekkel.

    Magamról csak annyit, hogy megrögzött liberálisnak tartom magam, ennek a most regnáló NER-nek egyáltalán nem vagyok híve, sőt … Egyetlen lépésükkel nem tudok egyetérteni, nem tudnám egyetlen , a politikai „elithez,” a gazdasági holdudvarhoz tartozó tagját, az őket kiszolgáló rendőrséget. ügyészséget védelmembe venni, mellettük szólni. Így aztán a fenti cikkhez fűzendő gondolataim sem ezzel a szándékkal íródnak, hanem a felesleges összeesküvés elméletek gyártása ellen szólnak.

    Kezdjük az elején. István a cikkében írja:

    „…mivel olyan nincs, hogy osztrák-magyar állampolgárság – ezt az osztrák törvények nem engedik – kérdés, hogy a rendőrség tudatlan, avagy csak hazudik.”

    Ez általában igaz is, csak egy a bökkenő. Igenis vannak osztrák-magyar kettős állampolgárok. Mint azt az MTI 2006-os közleményében olvashatjuk:

    „Azoknak, akik osztrák állampolgárságot igényeltek, le kellett mondaniuk a magyarról – tette hozzá az Ausztriai Magyar Szervezetek és Egyesületek Központi Szövetségének képviselője. Ez alól kivételt képeztek az 1956-os menekültek, egy nemzetközi egyezmény és az akkor rendezetlen osztrák-magyar államközi kapcsolatok folytán.”

    Ennek fényében engedjük meg a rendőrségnek a fent idézett „tudatlanságot,” vagy „hazugságot.” A gázoló 84 éves ember 1956-ban 26 éves volt, épp eléggé érett ahhoz, hogy (ha magyar származású és mondjuk tevékenyen részt is vett az 56-os eseményekben, vagy csak élve a lehetőségekkel, pusztán kalandvágyból) elmeneküljön Magyarországról és Ausztriában telepedjen le, felvéve az osztrák állampolgárságot, megtartva (mert az akkori osztrák törvények, nemzetközi egyezmények értelmében megtarthatta)a magyart is.

    De menjünk tovább, idézet a cikkből:

    „Alcsútdoboznak egyetlen főútja van, a Pannonia Golf & Country Clubon túl Hatvabpuszta felé csak egy nyúljárta földút vezet, mit keres ott egy élemedett korú autós, a nagy semmi közepén?

    Valóban, Alcsútdoboznak egyetlen főútja van, de arról a falu közepén rendesen kitáblázva ágazik el az Etyekre vezető út, ami elmegy a golfklub, Hatvanpuszta, Göböljárás mellett is. Márpedig egy kitáblázott betonutat „nyúljárta földútnak” nevezni – ahogy mondani szokták – barokkos túlzás. Hangulati elemnek elmegy, de azért … (most és itt tekintsünk el attól a ténytől, hogy a világ más tájain ezt a förmedvényt – mármint az utat – nem merné senki útnak nevezni, de szegény ember szar aszfalton autózik. Ez van).

    No meg a másik kérdés, mit keresett ott az „élemedett korú” osztrák. Hát… Mondjuk henye (és feltehetően jómódú, hiszen Mercedes-e van) nyuggerként hazafelé tartott a golfklubból egy jó vacsora után és éppen Etyeken keresztül (vagy ott lakik). Hiszen szabad ország szabad polgáraként (Ausztriára gondoltam) oda megy és akkor, amikor és ahova akar.

    Azután ismét egy kérdés, ismét idézve:

    „Ha nem cserbenhagyásos gázolásról van szó, akkor tán megvárta a helyszínen a gázoló, amíg kiér a rendőrség, akiket ki is értesített?”

    Valóban, ez szinte elképzelhetetlen. Persze csak akkor, ha elfelejtjük, hogy egy „osztrákról” van szó, akiben talán elhalványult a „magyaros reflex,” a mindent megúszás kényszere és esetleg választott második hazája erkölcsiségének szellemében hívta a rendőröket, ott maradt, vállalta a következményeket. Bolond ember.

    És végül a konklúzió, ismét idézve:

    „Ettől a maffiától még több is kitelik.”

    István nem mondja, de kiérthető belőle (legalábbis nekem), hogy itt bizony előre megszervezett, politikai okokból „elkövetett baleset” történt. Egy 84 éves ember bevonásával? A létra által a jó előre egyeztetett helyszínen történő leeséssel? És ha a létra az istennek sem akart volna leesni? Ha Váradi András nem veszi észre? Dől a terv a dugába befele? Ám ha mégis igaz a sugallat – a merénylet – a CIA beírathatja hozzánk néhány ügynökét.

    Összefoglalva, történt egy baleset. Borzasztó, mert meghalt egy ember, aki szerencsétlenségére ebben a mai politikai posványban – bizonyosan kényszerűségből, belesodródva a „politikába” – szerzett nevet magának bátorságával, igazságérzetével. Nem tudjuk, mire lett volna képes, mi állt még előtte. Vége.

    Már csak röviden a hozzászólásokhoz, a pontosság kedvéért:

    KORDON BLUED „kolléga” emlékszik, miszerint “Oszt (annak) annyi”, ahogy a szomszéd-felcsúti Vezér mondaná – Sárazsadányban. Ja ! „

    Kedves KORDON BLUED! Sárazsadány az a „taggyűlés-nem taggyűlés” és a „ne mi nyerjük a legtöbbet” volt. Az elhíresült (és itt rosszul is idézett) „oszt” jónapot” egy, a 2006-os választás előtt tartott tatai zártkörű FIDESZ eligazításon hangzott el, egész pontosan így:

    „Úgyhogy én is biztatok [telefonon] szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben az én [Orbán] hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot.”

    Bocs’ ha okvetetlenkedésemmel valaki lelkébe tapostam.

  • Kiszely Anna Mária

    Véletlenek, pedig nincsenek, legföljebb ha én pofára esek a küszöbben. Azért már az olajügyek óta láthatjuk, hogy véletlenül fiatalemberek „öngyilkosok” lesznek, a börtönben véletlenül meghal a rendőrgyilkos, ugyanaznap véletlenül „elütik” Váradi Andrást,elkommunizálják a választási szoftvert és a tulajdonos másnap véletlenül meghal, aki a rendőrautóba véletlenül meghal??????? Na ennyi véletlen???? Jó lesz ha a nav-ot feljelentő úr is vigyáz magára mert a „véletlenek” furcsa dolgokat tudnak produkálni.

  • Konteó mindig volt, mindig lesz. Bennem is ébredtek bizonyos gondolatok. A konteó is bizonyulhat igaznak, akárcsak, ahogy a paranoid embert is üldözhetik.
    Nyugodjék békében Váradi úr!

    Hallotta-e valaki megszólalni a versenytársakat vagy lőrincet?

  • Mármint részvétet nyilvánítani?

  • Steve Roby. Kedves Steve. Hat az jo lenne, ha nem honosodna meg a nyugdijasokat lenezo es gyalazo gunyszo, a „nyugger”. Tobbet erdemelnek. Ezt a ” nyelvujito” szleng szot arra talaltak ki. A tobbi rendben.
    Tisztelettel. Llanfair

  • @Steve
    „Bocs’ ha okvetetlenkedésemmel valaki lelkébe tapostam.”
    Sajnos nekem igen.
    „Megrögzött liberálistól” ilyen korrekt hozzászólás ritkán olvasható, eddigi meggyőződésem az volt, hogy háti trágyapermetezővel összefröcskölnek ők mindent, ami az életben jószagú.
    Most szét esett a világképem, tuti hogy nálad ez a diagnózis?
    Egy jobbikossal azért alaposan megnézetném magam, lehet hogy van gyógyulás :).

  • Rapcsák Zoltán

    Szebb napokat kívánok!

    Ez a szemét banda harmadjára is a fejünkön maradt.
    Ez a bárgyú nép akinek a hátán akár fát is hasogathanak, megint 2/3 adott a kezükbe. köszönhetően annak hogy nem mentek el szavazni, csak alig 40%.

    Szomórúan látom, hogy arról a juhászról van szó aki a „Narancsbőr” cimű nagysikerű könynek is szereplője volt.

    Tényleg. Ki lesz a következő áldozat?

    Aki ki meri nyitni a száját Mészáros Lőrinc Felcsút polgámestere ellen és Orbán viktor miniszter elnők úrnak be mer szólni? És kéri tőle is vissza azt ami az övé.

    Ez nem baleset volt. Ez a maffia módszer:aki az igazságot ki meri mondani és követeli azt ami az ővé, eltenni az embert a láb alól.

    Sajnos a kislány már már nem fog többé az apja karjába kapaszkodni félelmében.

    Hát nem tudom mi lesz itt 23.-án?
    De, hogy nyugodt nap nem az biztos.
    A teljes TEK gárda készelétben lesz.

    Rapcsák Zoltán

  • Rapcsák Zoltán

    Részvétem egy igazsászerető embernek. Váradi ÚR nyugodj békében!

    Azért irtam nagy betűkkel az Úr szót mert analfabéta létére is nagyobb úr volt, mint akitől kérte vissza azt, ami az övé.
    FIDESZES urak! Vegyenek példát VÁRADI ÚRTÓL!

  • Rapcsák,
    mit akarsz te 23-án. Hozol még egy billencs kavicsot a Szabadság térre?
    Vagy összebilincselitek magatokat a norvégpénzes LMBT-sekkel? Vagy hangosan eléneklitek az Internacionálét?
    Jelezd már hol rendezel performanszot, mert pont ráérek.

  • Georgina Bojana

    Kedves István,
    köszönöm, hogy felemelted a szavadat az elhunyt miatt.
    Meghalt szegény, mert „meg kellett halnia”. Túl sokat nyüzsgött, meg akarta védeni az igazát, a saját tulajdonát.
    *
    Magánvéleményem erről, amit a közvetlen barátaim is osztanak, hogy lestek rá, hogy követték, azt a vénembert pedig akár az utolsó percben ültették a volán mögé.
    *
    Régen is, most is vannak és lesznek is mocskos dolgok.
    A politikában mindig is voltak.

    Itt és most megemlíteném Széchenyi öngyilkosságát. Azt is megrendezték, erre vonatkozóan különböző tanulmány, írás is megjelent.
    *
    Vannak, akit el kell „takarítani”.
    Útban volt.
    Ez most sikerült, a jó fenébe!
    *
    Tiszta elmével, józanul átgondolva, képtelen vagyok balesetre gondolni. Mi a rossz-bánatot furizázott pontosan ott és arra az az idős ember?! Ok és indok nélkül. Úgy tudom, még ingatlana sem volt/nincs azon a környéken.
    Vádaskodhatom, írhatom, mondhatom, bizonyíték nincs sem az én, sem az elhunyt, Váradi András családjának a kezében.
    Egy életet kioltottak.
    Személyesen nem ismertem, mégis nagyon, de nagyon szomorú vagyok. A család felé, mélységes együttérzésemet „postáznám”, megbocsáthatatlan vétek volt, amit ott megesett, amit megtettek egy életerős EMBERREL szemben.
    Nehéz ilyenkor megszólalni, de írni is békét és nyugalmat kívánni egy olyan embernek, Akit igaztalanul tettek el az útból. Félek, hogy nem leli még a másvilágon sem az örök nyugodalmát. Hiszen igaztalanul és folyamatosan vegzálták, bántották, sőt kisemmizték.
    (( 🙁 ))
    Ezek után furcsa balesetekre, véletlenekre számíthatunk(?)
    Biztonságot a békét kívánom. Nem a félelmet és gyászt.
    (Zárójelben jegyzem meg, de HANGOSAN: ez és így nem ismételhető, az embereknek van eszük és általában használják. Sőt többen /igaz, még mindig nem elegen/, de tudunk következtetni)!
    G.B.

  • Georgina Bojana

    Kedves István és Hozzászólók!
    Fogadjátok el tőlem igaz és tiszta szívvel, ismeretlenül is mély gyásszal VÁRADI ANDRÁS emlékére és miatta ezt a dalt. Dühös és vigasztalhatatlan vagyok, hogy ez itt, Magyarországon megeshetett, – napjainkban.
    Hallgassátok és bízzatok ebben, hogy Kell ott fenn egy ország…
    *
    http://youtu.be/wvJkViW00kI
    *
    G.B.

  • A KÖVETKEZŐ ?

    – A néni lesz, a kivágott akácos tulajdonosa – persze csak akkor, ha nem tartja a száját…
    – A fakivágó traktor tulajdonos maga a Vezér Veje, hát ne ugrájjon, mert még elüti egy traktor…!
    – Ja… Vagy egy gázcső…

  • ApuFater !

    Nem, mi majd a „Szép vagy gyönyörű vagy Magyrország-ot énekeljük el”, akinek a két szerzője Auscwitzban végezte. Nem festették elég szépre a képet.
    Nekik ki visz kavicsot a nem létező sírjukra ?

    Minden esetre 12,52-kor a jobbikos igazolványodat megújítottad…
    .

  • „….az eset kapcsán az EGYÜTT-PM alcsuti listavezetője kijelentette, hogy nincs szó szándékosságról sem cserbenhagyásról…” (Sajtóhír) Bizony, a világon bárhol megeshet hasonló buta, tragikus eset, Kaliforniában, Szödön vagy akár Ottawában is..

  • Kiszely Anna Mária

    Ja, meg a halálfaxán, a legelhagyatottab, legporosabb pusztai úton. Jó, rendben, mert az mondta, meg sajtóhír, ugye nem baj ha nem hiszem el? Ez az idióta, meg honnan tudja, hogy: „nincs szó szándékosságról sem cserbenhagyásról” ? Tán csak nem ott volt és szemtanú???? Ezért tartunk itt, mert a felcsuti élőistennek is elhisznek az emberek mindent.

  • Zsuzsa Kiss: A szándékosság bizonyítása szinte lehetetlen. Ezért cáfolni sem lehet. Ezt még egy szakértő sem tudja biztonsággal megmondani. Ezért jó a közlekedési baleset sok probléma megoldására.
    De mivel nem voltam ott, nem foglalok állást. Maga se tegye.

  • Georgina Bojana

    Félelmetes és borzalmas! Remélem és bízom, nem „varázsolják” vissza az ötvenes éveket? Szomszéd – a szomszédtól, barát a baráttól rettegett.
    Pláne a sötétségtől, akkor érkezett a fekete autó…
    Csak az az idő be ne következzék!
    *
    Többek „meg-, kiváltották a világunkat” + 4 és fél évre.
    Mi lesz?
    Mi következhet be, ezek után?
    *
    A Remény hal meg utoljára, így reménykedem egy jobb, szebb világban. Nem a visszalépésben, az erőszakban és a „fogd be a szád, kussolj, különben – no ide már nem kívánok semmit írni. Mindenkinek a fantáziájára bíznám. A tény, hogy nem szeretnék a különben után – semmi borzalmat megtapasztalni!
    (( 🙁 ))
    N E E E E M !!!!!!

    G.B.

  • zsuzsa kiss: meg, bizony. csak az a fránya hazugság ne lenne ott: osztrák. magyar kettős állampolgár…amúgy maga szerint az alcsuti listavezető esetleg bűnügyi helyszínelő?

  • apuwader: a nélkül, hogy ismerné rapcsák felekezeti hovatartozását, aljasul és ocsmányul gúnyolódva belegázolt egy nemzet vallási szokásába. tudja, kicsiny antiszemitám, több magafajta (?) árját is megtiszteltek ezzel. egyiküket úgy hívták: schindler.
    ha nincs ellene kifogása – de, ha van is, leszarom – ezért a szemétségéért egy heti szilenciumra ítélem.
    megjelenésekor említette, hogy igyekszik viselkedni, hiszen maga itt csak vendég.
    egyre kevésbé tud, és most oda köpött az asztalra. nem jól tűröm az ilyen bunkókat, mint maga.

  • majd teszek rola hogy valaki elgazolja a cigany illet , hiaba ul suzukuban , ki fog gyulladni es benne fog egni a koszos cigany ille

  • burkus: ha megtennéd, hogy mindezt angolul is leírod, nagy szívességet tennél vele! vagy már nem kedvelsz?

  • burkus: szóval, csak egy gyáva szar vagy, nem írod le angolul, hogy el akarsz gázolni…semmi baj, majd a fordítóiroda. az hiteles lesz. jól fog jönni az osceolai sheriffnek.

  • Christopher Adam

    Hogy minden olvasó értse, hogy miről van szó: egy Burkus és sok más álnéven kommentelő floridai lakós (pontosabban Kissimmee-ből, Osceola county-ból) többtucat alkalommal halálos fenyegetéseket küldött Ille Istvánnak és jómagamnak is. Ezeket, illetve valamennyi döbbenetesen ocsmány hozzószólását rendszeresen töröljük (és bizonyitékként tároljuk), tehát Önök ezeket nem olvassák. Pedig naponta érkezik belőlük vagy 20-30 darab. Az illető először egy kissimmee-i motelből küldte fenyegetéseit, aztán közintézmények rendszereit használta erre a célra. Amikor Magyarországon tartozkodik, a T-Mobil internetkapcsolatát használja.

    Viszont innen is jelzem Burkusnak, hogy Sheriff Bob Hansell és Chief Deputy Dave Sklarek hivatala vizsgálatot indít ellene. A halálos fenyegetéseket mindenhol komolyan veszik és ezt telefonon meg is erősítették.

    Floridában 2010 óta second degree felonynek számít amit Burkus tesz. Erről itt lehet többet olvasni: http://www.freerepublic.com/focus/news/2519885/posts

  • megvan a magyarországi T-Mobilos IP címe is. azon keresztül a rendőrség eljut annak előfizetőjéhez, ő pedig szépen beazonosítja ezt a gyökeret. csak idő kérdése a dolog. utána a hivatalos rendőri információ átmegy az osceolai sheriffhez, és „burkusnak” annyi.ilyen esetben nincs olyan, hogy az előfizető azt mondja: nem tudja, ki használta a számítógépét. még csak az sem játszik, hogy közvetlen hozzátartozójára nem köteles vallani, mert ez nem bírósági eljárás, csak sima beazonosítás.
    ez a szerencsétlen azt hiszi magáról, hogy fene okos. hát, nem az.

  • azt szeretem „burkusban”, hogy teljesen magától egyre több és több részletet árul el magáról, miközben ezerrel buzizik, zsidózik és cigányozik. csak azért nem tudom, hogy habzik-e közben a szája, mert ez nem jön át az üzeneteiből, de azért sejthető, hogy habzik. hogy a szemei is kifordulnak-e, abban már nem vagyok biztos, mert az mégiscsak feltűnő lenne egy közkönyvtárban.
    mondd, kedvenc ápoltam, arrafelé is van könyvtárjegy? vagy csak bemész, leülsz egy gép elé, és ontod magadból a mocskot, minden azonosítás nélkül?
    csak rajta. tudod, olajbogyó, az apró részletek összerakva kiadják a profilodat. na, nem azt, amit a bűnügyi nyilvántartóban lévő kartonodon van 🙂

  • Laci úr Mr. Bartus már kettő éve megjósolta hogy be fognak következni ilyen események.
    Semmi meglepő nincsen tehát benne.
    Nem értem azokat , akik nem értik ezeket ( a dolgokat ) .

  • István te vonzod az ilyeneket! =))

  • ronagyuri: a személyes varázsom teszi 🙂