Szegény Nav-os nem menni Amerika :(

2014 október 17 3:42 du.33 hozzászólás

Ó…meg mekkora buli van mámegin itten!

Ezek a mocsadék usákok szopatni akarják a mi sikeres, összefogott nemzetünket.

Mégazajó, hogy mértékadó sajtónk, meg a frissen kinevezett külügyminiszterünk éberen vigyáz a hon érdekeire és nem engedik, hogy az amerikai karvajtőke elsárgult fogaival rágja fájó és szenvedő nemzettestünket.

Denemám!

Merhogy az történt a minap, hogy az USA Külügyminisztériuma megtagadta a belépést az Egyesült Államok területére történő néhány magyar állampolgártól.

Ez lehet, hogy mindennapos eset, de most valahogy ráindultak a fiúk.

Először a Napi Gazdaság nevű… izéorgánum plankolta fel a témát a maga sajátos felfogásában.

Szerintük az történt, hogy a NAV több amerikai érdekeltségbe tartozó intézménynél és cégnél vizsgálódik, ezen berágtak az amcsik és válaszul nem engedik be az usába a NAV vezetőit.

A fogalmazványban aztán kifejtik, hogy az amerikai érdekeltségű cég a norvég pénzeket osztó, jelenleg felfüggesztett adószámú Ökotárs Alapítvány.
Jól össze is boronálták őket egyfüst alatt az Obamával meg a Clintonnal. Sőt ezutóbbi bénejével is.
Akit érdekel, itten elolvashassa.

Itt a történet szépen véget is érhetett volna.

Nyomják krahácsot megvót, mocskos rothadó nyugat, meg amerika megvót, külföldről pénzelt civilszervezet megvót, a trollok, munkáslevelezők, bérbloggerek és a társadalom egyéb heréinek kielégítése meggvót.

A téma lezárva, lehet oszolni, nincs itt semmi látnivaló.

Csakhogyezekwazze, nem nyugszanak.

Ezekitten közleményeket adnak ki.

Háholénekezek?!

„Az amerikai nagykövetségnek nincs tudomása semmilyen Magyarországon működő amerikai cég vagy intézmény ellen folytatott NAV-vizsgálatról, és semmilyen amerikai lépésre nem került sor ilyen vizsgálat következményeként. Bizonyos magyar magánszemélyekről úgy találták, hogy nem jogosultak az Egyesült Államokba történő belépésre, ugyanis hiteles információ áll rendelkezésre, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak. Ezt a döntést az amerikai külügyminisztérium hozta meg.”

Akkómostmiaf…van?

Van olyan NAV vezető, akiről az USA Külügyminisztériumának hiteles információja van, hogy korrupt?
Nemá!

A magyar populáció naív, még a mesében hívő része egy kis ideig azt hihette, hogy ezek most ráb..tak.

Ezt már nem lehet megúszni.
Pedigde.

Az amcsik a közleményükben kihangsúlyozták ezt is:

„A büntetőeljárás lefolytatása kérdésében az illető ország dönt. A magánélet védelmét célzó amerikai törvények megtiltják számunkra, hogy kiadjuk az illető személyek nevét.”

Hátakkó az a haza meg van mentve!

A zselés cövek nevű külügyminiszter legott berendeltette az ami ügyvivőt és a törvényi tiltás biztos tudatában követelte tőle a neveket, amit ő persze nem adhatott ki.

Neeem… nem az vót a reakció, hogy kivizsgáljuk, esetleg kinyomozzuk.
Még véletlenül sem.

Bár ezek amennyire profik a nemvizsgálódásban, én má semminse csodákozok.

Mosmá csak az a kérdésem, hogy osztán mébajaz, ha néhány kistaffírungolt oligarcha, meg navfőnök nem mehet miamiba fürcsizni, meg napcsizni.
Mennyenek Szocsiba, hamá keleti nyitás van.

Vagymi.

Vagyakár aztis kérdezhetném, hogy mér avatkozik bele Magyarország egy szuverén állam belügyeibe? Azt tiltanak ki akit akarnak.

Ennyi.

P.s.:

Lapzártakor kiszivárgott, hogy a Kitiltottak között van Habony Árpád és a századvéges Heim Péter és Vida Ildikó NAV elnök és még két vezető navos. Deszarlehetnekik 🙂

Neonbagoly

33 hozzászólás

  • …”Hisz kiderült, hogy Habonyt, valamint Vida Ildikót, a NAV elnökét, Heim Pétert, a Századvég vezetőjét és még kábé 10, a kormányhoz igen közel álló embert tiltólistára tett az USA. Mi fel tudnánk sorolni úgy száz jó okot is erre, de hogy Amerika konkrétan miért döntött úgy, hogy ezeket a figurákat nem engedi országa területére lépni, már kicsit homályosabb ügy – volt, még a hír kirobbanásakor. Azóta az USA budapesti nagykövetsége megerősítette azt a verziót, amelyet a 444 vázolt először: eszerint a most seggbe rúgott, teljesen gátlástalan és brutálisan ostoba emberek amerikai cégekből próbáltak súlyos kenőpénzeket kizsarolni azért, hogy aztán ezeket a cégeket bevonják az állami megrendelések bűvkörébe. Valakinek aztán feltehetően elege lett Amerikában a sötét tahók sötét tahó módszereiből, és felemelte a telefont. Tovább csinosítja az ügyet, hogy a NAV amerikai cégek ellen indított vizsgálatot, és jó oka van mindenkinek azt hinnie, hogy ezek, hogy, hogy nem, éppen azok a cégek voltak, amelyek nemet mondtak a magyar fél által vágyott korrupt ügymenetre. Mindenki készüljön fel a magyar kormány kommunikációjára az ügyben: igen sokat fogunk nevetni ezen az elkövetkező napokban, néha pedig kicsit sírni. Barack Obama pedig retteghet, hisz most már elkerülhetetlenül jön majd az Andrássy útra Bayer Zsolt, Bencsik András és az újabb, dúlt keblű békemenet, hogy tiszteletet követeljenek a világhíres magyar korrupciónak.”…..
    magyarnarancs.hu/hirnarancs/almainkban-amerika-korrupt-magyarok-habony-92193

  • Na ez is egy hiteles,megalapozott cikk…..mint több más!
    ha igaz is lenne,csak túlélik az érintettek!!!

  • no meg, majd kerülnek ekkicsit – ahogy azt a baromarcú bayer korábban beígérte- a szabadság tér felé. csak egy kis kanyar, ugyebár.
    komolyan érdeklődöm: ennyi barmot hogy’ tud elviselni a közigazgatás?

  • A dolog vicces oldalához:
    Az igazi móka André Goodfriend, az Egyesült Államok magyarországi ideiglenes ügyvivőjétől származik, aki kijelentette, hogy vannak olyan magyar személyek akik: „nem jogosultak az Egyesült Államokba való belépésre, ugyanis hiteles információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak.”!
    Nos, ha azokat, akik hasznot húznak/húztak korrupcióból kitiltanák, hát ártunk és qurmányunk tagjai és csapataik nem igazán járhatnának arra, de kicsit jobban megpiszkálva a dolgokat nem akadna beengedhető magyar politikus. S, ha szigorúan vesszük a korrupció fogalmát magyar sem nagyon! =))
    A hab a tortán a mondat azon kitétele, hogy „hiteles információ áll rendelkezésre”! Na már most az ügyvivő vagy nem kellően tájékozott a közelmúlt magyar történelmében, vagy igen jó humora van! =))
    Mint tudjuk – bár nincs kicsukva sokak számára nem szabad, vagy önként nagyon szeretné feledni – a daliás 2/3isten, akkor még csak félistenként 98nyarán kijelentette, hogy neki hitelt érdemlő dokumentumai vannak a megfigyelés-cécóként elhíresült ügyben.

  • marcsi: érzékelem, feléledt poraiból. igaz, továbbra se rázta magáról le, bár mostanra már elég poshadt lehet a szaga.
    na most, picinyem, mint azelőtt, kérem, cáfolja meg, melyik sora is hiteltelen a cikknek?
    ha nem megy, továbbra is beletaposom a betonba. tudja, oda, ahol értéktelen szarként a helye van. rozsos iván anno csak a késhegyről lecseppent vajnak cipőtalp általi körkörös mozdulatú mozgással a perzsa szőnyegbe történő, feltűnés nélküli bedolgozásáról beszélt – na, ez amolyan úri helyen történő pernahajderség volt (basszus, megint egy olyan szó, amit nem ismerhet, megfejelve az úri hellyel, bocsika, cselédkém) – de a maga esetében szívesen vállalom a sprődséget.
    komolyan mondom, hiányzott: nem volt kit ostobasága miatt lealáznom 😀
    na, veszi az adást?
    érvel, vagy elmegy a francba?

  • gyuri: gondolod, ez a hp – és itt most nem a nyomtatóra gondolok – egyetlen szót is felfog ebből? bár válaszodat nem céloztad neki, de, ha néven is nevezed, annyi esze sincs, hogy felismerje a tükörben magát!
    „csak túlélik az érintettek”
    ilyen segghülyét nőben is ritkán hord a föld magán 😀
    fingja nincs, hogy ez diplomáciai szinten mit jelent – mint ahogy a tudatlan dunakeszi tarajossül jövendő diplomáciai taplóságától is mentsen meg minket a jóisten!

  • Szijjártó meg felfordította a bilit, aláállt és ráült. Mert ő egyilyen karakan se..fej

  • Puchert János

    Csak kérdem ha a békemenet nem tudja gatyába rázni Obamáékat akkor következik a hadüzenet

  • Göllner András

    Puchert János: Ha Horthy hadat tudott üzenni, akkor miért is ne Orbán ?? Hagyománytisztelő fiú…Hajrá Magyarok ?

  • nem találom a személyek közti összefüggést, egyáltalán mit akartak ezek Amerikában? pl. a NAV-os tonnadonnának mi dóga lett vóna ott az amerikánusok országában? van még egy pár kérdőjel ebben a történetben, de kance kancov ezek most emberükre akadtak, rákapáltak a sompolygásra.

  • Fenyvesi Glória

    Magyarország is tiltson ki bárkit,aki magyarellenes szándékkal jön ide!Oszt annyi…

  • fenyvesi glória: oszt hogy’ derülne ki a magyarellenes szándék? és ki minősítené annak?

  • Ille István: Természetesen Orbánék döntenék el. Láttál már padlócirkálót, mikor neki ugrik egy bernáthegyinek? Vérmérséklet szerint szánalmas vagy humoros.

  • llanfair: akárcsak az én fifimről szóltál volna 🙂 rendesen kordában tartja rumlit, pedig ő 45 kg-os 🙂

  • Ille István: De ez csak addig megy, míg a rumli jóindulatú. Azután már csak egy harapás. Láttam egyszer. Két másodperc sem volt, és a kiskutya átadta magát az enyészetnek. Na most, itt nem Orbánék játsszák a rumli szerepét.

  • llanfair: rumli okos kutya. kivonja magát a tűzvonalból, félre fordítja a fejét, és visszavonul a házába.
    fifi meg azt hiszi, hogy győzött. mi meg összekacsintunk rumlival 🙂

  • Ille Istvan. Ez nem fog mukodni, mert az Orban kormany tenyleg elhiszi, hogy legyozik Amerikat. Igy is vagy negyszer nagyobb a mellenyuk.

  • llanfair: hadd higgye. amíg ez a tarajossül nem fog érteni a diplomácia nyelvén – és nem fogja tudni, hol a helye -, addig maradnak ezek az apró bürokratikus húzások. ahogy orbánt is mindig a tabló szélére állítják.
    lemarad a csoportképről? pech.
    kicsi volt a blendenyílás 🙂

  • Ille Istvan. Ezen az erolkodesen Magyarorszag csak veszithet.De majd gyozelemnek allitjak be. Szomoru ez nagyon.

  • Mr. Roosevelt, az Ovális Irodában :
    -Mi ez a papír itten kérem?
    Ez egy hadüzenet, most érkezett…
    -Ki küldte ?
    Magyarország
    -Az miféle ország?
    Egy királyság Középeurópában
    -Ki a királya ?
    Az nincs neki
    -Akkor mije van neki ?
    Kormányzója van neki Mr. President
    -De ki a kormányzója neki ?
    Egy ellentengernagy !
    Miért ? Hány tengere van neki ?
    Tengere az nincs neki…

  • A cikkhez egy komment:

    Lehetséges, hogy az említett úrakat jól bemozerolták az USA-ban, ellenzéki honfitársaink! Van és volt ilyen a magyar történelemben!

  • Bizonyték fenti állitásomhoz: (Köszönöm Gyuri!)

    személyek akik: „nem jogosultak az Egyesült Államokba való belépésre, ugyanis hiteles információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak.”!

  • TICOTIME: Azt hiszem felületesen olvas és fogalma sincs mit.
    Az ügy megértéséhez évek óta figyelnie és megérteni kellett volna a korrupcióval és a Fideszhez kötődő „üzleti érdekek”, „üzleti személyek” piszkos ügyeit. Itt most nem említem meg az érdekellentétes üzleti rendszert, ami nálunk büntetendő bűntény, és a politikában emellett karriert beszüntető tevékenység. Magyarországon pedig szinte csak az egyetlen meggazdagodási lehetőség és a politikusok, uralmon levő pártok így harácsolnak milliárdokat maguknak. Korrupt rablóbanda tagja minden magyar politikus, aki még nem kapott pénzt, vagy állást, szívességet, az pedig bűnpártoló, mert nem jelenti fel bűntársait! Igaz nincs hol! Magyarország mélyen az erkölcsöt teljesen mellőző, gazemberség, bűnözés mocsarában fetreng, egyre mélyebbre süllyedt a rendszerváltás óta.
    ————
    Az USA-ban van egy szlogen: Mi békés, türelmes emberek vagyunk, de, ha felmérgesítesz bennünket, lebombázzuk városaidat.”
    A bombákat nem csak repülővel tudjuk kézbesíteni, köztük pedig vannak időzített bombák is.
    (A Szijj Ártó kinevezése és több mint 100 milliós ház vétele, Kósa eltitkolt lakása, a választások utáni híre.)
    ++++++++
    Szerintem az sem érte meg a Stadionos viktornak és a koszos bagázs, maffia rablóbandájának, hogy Bill Clinton Global Reach jótékonysági egyletét megvádolták, légből kapott baromsággal és politikai aktivitással a Norvég Alaphoz kötve, avagy egy korrupt, hazug, seggnyaló Szijj Ártó kijelentése, hogy Obama félre van tájékoztatva és a felcsúti seggdugó kijelentése, hogy Obama állítása tény nélküli. Ilyen aljas hazugságokat csak a Magyar fideszgyíkok, a 2/3 hiszi el, de a sértés, mint látjuk nem marad válasz nélkül.
    Mi sokáig türelmesen tűrtük a pofátlanság határát magasan meghaladó kijelentéseket, tetteket a kis focibuzi rablóvezértől, és megannyi szolgalelkű seggnyalójától. Magyarország semmit sem számít nekünk, addig, amíg a fiúk ellenünk nem tesznek, szövetkeznek és szervezkedéseik az Oroszokkal veszélyt jelentene a NATO és az EU céljainak megvalósítása. Mindennek van határa. Az adóhivatal pedig lett értesítve – folyamatosan – de ahelyett, hogy a korrupt bűnözőket fülelték volna le, mivel maguk is részt vesznek és sarcot követelnek a mutyiból szintén bűnözők, egészen a legmagasabb szintig. Így lehetett a Stadionos viktor és a koszos bagázs pillanatok alatt mérhetetlenül gazdag.
    A Szijj Ártó, ha ide akar pofátlankodni és a State Dept. portása talán szóba állna vele, azt csak úgy kellene megengedni, ha hozza magával a kereseti kimutatásait és spórolt száz millióinak forrását. Ugyanis csak kétféleképpen lehet a keresetnél sokkal több pénzt spórolnia a megélhetési költségek mellett, hat év alatt, korrupcióval, vagy hamis pénz nyomással. Mindkettő kapitális bűntény, és mint tudjuk, a Fidesz fiúk eleve kapitálisak, kapitális barmok!

  • figyelő: noch dazu, van egy olyan idióta külügyérünk, aki olyasvalamit követel, amit az USA jogrendszere nem engedélyez. nos, seggfej-e a pubi, vagy seggfej?

  • gyula bognar: ez a zselézett hajú seggfej még nem tanulta meg, hogy’ is szól a diplomácia nyelvezete. ez a kitiltás jelzés értékű. meglehetősen elég vastag sérvet fog kapni a pubi, ha továbbra is erőlködik.

  • Nem értem a külügyért, milyen listát követel még? Egyértelmű a dolog, el kell olvasni a kitiltottak listáját.
    A legjobb hír a témában, amikor azt olvastam, hogy az amerikai cégnek tanulmányt kellett volna íratni egy céggel jó pénzért, de az visszaszólt, hogy mégiscsak az amik írják meg, és majd ő csatolja, de azért fizessenek.
    Már nem csak korruptak, hanem lusták is a magyarok?

  • Figyi Figyelőke :
    Már megint rosszul tájékozott az USA.
    ( Biztos nemolvasták a hazai esti lapokat. Mert azokból minden kiderül , nemn kell hozzá CIA )

  • Fenyvesi Glória: Maga sötétebb, mint a vakond túrás alatti luk a Hold nélküli éjj közepén.
    Mondjuk, hogy igaza van: Logikusan ebből az következik, hogy aki a Magyar korrupt rabló bandát nevén nevezi és elítéli az Magyar ellenes – mert – a Magyarok korrupt emberek és Magyarországon nem tekintik bűnnek a korrupciót.
    Azt is jelenti amit írt, hogy csak a korrupt, rablóbanda kormány tagjai képezik Magyarországot ellenük szólni Magyar ellenes, és a 9.5 millió ember nem számít semmit.

  • Ille: A kitiltás diplomáciai lövés a hajó orra elé. (Shot across the bow). Attól függ, hogy mit tesz válaszul a rossz felé haladó hajó, a következő lövéseket a vízvonal alá szokás célozni.

  • ˙
    Micsoda ?

    HABONY A TORTÁN ?
    .

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    ˙
    Azért, már nagyon kíváncsi lennék Kumin Ferenc, udvari békekövetünk tett e mán valamit e balhé kioltásáért is ? És milyen lépéseket ? Vagy már őt is kitiltották ?…
    Na csak azért, mert ha ő nem mehet be, hát arra a zobamára bizony ráuszíccsuk a Vezér Kovácsótány nevű vérebét, oszt azok az usákok megnézhetik majd magukat…
    .

  • "tisztelthölgyeimésuraim"

    Fiúk, Lányok !

    Ne ugorjatok Fenyvesi Glóriára ! Ő nem hülye, csak úgy csinál, mintha az lenne. Mert ennyire hülye már nem lehet senki…
    Amikor feldobja a poént, oly tökéletesen játszik a kezünk alá, hogy az már csak magas labdának minősíthető és nem lehet nem leütni.
    Glórikánk hivatást teljesít, mint műnyúl az agárversenyen. 😀
    .

  • tisztelthölgyeimésuraim
    Szerintem sem kell ráugrani Fenyvesi glóriára, ő csak egy drón akit a NER esetleg a CÖf irányított ide, már ha van különbség, a helye amúgy a kurucinfón lenne…