Nem vagyunk kommunisták

2014 november 1 7:38 de.4 hozzászólás

Mondta a miniszterelnök, miután hazatért legutóbbi svájci magánlátogatásáról, melyeknek természetesen semmi közük sincs ahhoz, hogy Svájc a jövő évtől kiadhatja a bankszámlák adatait.

„Több dúsgazdag magyar levelet kapott a svájci bankjától – állítja a napi.hu – melyben az eddig maximális diszkrécióról és titoktartásról híres magánbankok, mint amilyen a UBS vagy a Credit Suisse, arra figyelmezteti a címzetteket, hogy a magyar hatóságok megkeresésére kiadhatják az adataikat.

Mindennek következtében megindult, és az elmúlt hetekben felerősödött a svájci bankokban tárolt több száz milliárd forintra becsült magánvagyonok kiáramlása.”

Ami igaz – igaz, kommunistáknak ezek az erkölcsileg-politikailag lepukkantak semmiképpen nem mondhatók, elég csak összehasonlítani azt a vagyont, melyet a most elhunyt Lázár György (nyugodjék békében)- aki tizenhét évig volt miniszterelnök – halmozott fel Lázár János (csak a látható) vagyonával, aki természetesen csak saját személyes értékéhez igazította felhalmozásait…

Így a kijelentés masszívan megállja a helyét, különösen akkor, ha eszünkbe jut, hogy az amerikai Cosa Nostra alapításánál Don Corleone szó szerint ezekkel a szavakkal fordult a többi maffiózóhoz.

Csapataink harcban állnak, lerövidítjük a frontvonalat, gondolta, hiszen még a szomszéd kórterem lakója, Napóleon sem bírt el egyszerre több ellenséggel, úgyhogy itt volt az ideje a tehermentesítésnek.

Már csak egy biztonsági intézkedés van hátra, a futball-ultrák lecsendesítése.
Nem kétséges, hamar ki fog derülni, hogy a véna-szkenner alkalmazása nem fér össze az egyenes magyar néplélekkel, ezért azokat gyóntatófülkékkel fogják helyettesíteni, melyben a vétkes szurkoló megvallhatja s egyben meg is bánhatja bűneit.

Mea klumpa, mea klumpa, ugye, majd a hangszóróból felhangzik Kubatov baritonja: ego te absolvo in nomine Viktor et Gáspár et spiritus sancti – feloldozlak fiam, mondj el három mocskos zsidót meg énekeld el az indul a vonat Auschwitzba című szent zsoltárt…
Megoldjuk a problémákat, azért vagyunk, nem igaz?

Persze nem kell azt hinni, hogy ezzel az ügy le lesz zárva, majd kettészedjük a problémát és amit nem tudtunk egyben lenyomni a társadalom torkán, azt majd letuszkoljuk apránként.
Merthogy a pénz igennagyon kellene, ugyanis el kellene kezdeni kicsit félretenni is, vészterhesebb időkre, ha esetleg béütne a szentkuti búcsú, oszt megvadulna az Unió is.
Merthogy a saját teljesítményből fakadó pénzforrásokkal adott esetben hordhatnák ki a leveleket a kormány tagjai, a kisműtéteket az államtitkárok végezhetnék halkéssel és cukorspárgával, míg a nyitott szívműtéteknél Lázár Jankó asszisztálhatna a Vezérnek – majd kérnek kölcsön lovassági kardot a koronát őrző délceg vitézektől.

Egyébként is, ez csak egy apró félreértés volt, merthogy az emberek ugye hülyék, hiszen internetadót látnak, miközben a kormány egy technikai módosítással a távközlési adót akarta kiterjeszteni – mert “a távközlés áthúzódik az internetre” -, ráadásul ezt is a szolgáltatóknak kellett volna fizetniük, fogalmazta meg a Vezér.

Amit aztán majd ráterheltek volna a fogyasztóra, ami teljesen logikus lépés, hiszen ha például a magyar társadalom szaporítani akarja a jól képzett hotel-menedzserek számát, akkor is a szülők fizetik Orbán Ráhel tizenötmilliós képzésének számláját, de ők előrelátóbbak, mint az internet-szolgáltatók, és már jó előre áthárították ezt a költséget a magyar fogyasztóra – te is fizetsz belőle másfél forintot.

Ne legyenek illúzióink, az internet keresztény-nemzeti alapon szabályozva lesz, visszaállítjuk az internet 1944. március 19. előtti állapotát, az internetadó helyett bevezetjük az egér-adót, úgyis sok kárt tettek idén a termésben, elették a libák elől a kukoricát, megérdemlik!
Akinek egere van, az fizetni fog, mint a katonatiszt.

Eleinte csak havidíjat, majd később napidíjat, ami azért lesz humánus, mert míg az egérért havonta akár hatezret is kell fizetni, addig a napidíj csak négyszáz forint lesz annak, akinek lesz egértartási engedélye.

Kétféle egér lesz, az egyik cincog, ha a fenekét nyomkodják, míg a másik nem csinál semmit, ez kicsit többe kerül majd, mert nem idegesíti a felhasználót.

Az internetre anyagot feltölteni pedig az eddigi anarchisztikus állapotoktól eltérően csak egy helyen, a Gyorskocsi utcában lehet majd, ezzel az eljárások egyszerűsítésének és a bürokrácia csökkentésének követelményét is teljesítjük.

A Vezér tudatta népével azt is – és itt van az eb elhantolva – hogy január közepén nemzeti konzultációt kell indítani az internetről, benne az internet szabályozásáról és a pénzügyi kérdésekről, mert “választ kell kapnunk arra a kérdésre, hogy az interneten keletkező hatalmas extra profit hova lesz, és nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe”.

A konzultáció vége 2015 első negyedévének, félévének végére várható – fűzte hozzá.
Hogy mitől extra az a profit, azt nem tudom, másrészt meg ez a szép fogalmazás bizony-bizony azt takarja, hogy csak meg akarják adóztatni az internetet, merthogy a „nem lehetne-e annak egy részét itt tartani Magyarországon, és bevonni a költségvetésbe” – bizony ez adóztatást jelent.

Pofátlanság, kér magának háromnegyed év egérutat, addigra az amerikaiak csak elkussolnak, aztán verheti a nyálát a sok geek, vagy gyík, vagy ki is, – úgy a nyakába csördítjük az adót, hogy még a nagymamája is zokogni fog!

És már megint ki fog szopni: hát a csóringer, mert a gazdagnak fussa, ugye, majd kicsit mélyebben merít a közpénzből, oszt jónapot, de a nagymama, aki azért fizeti a netet, hogy lássa a gyerekét meg az unokáit legalább a képernyőn, az bizony nagyokat fog cuppantani vénségére, főleg, ha megadóztatják a nyugdíját, vagy elveszik, amit szegény papa után kapott idáig.

Szegény, szegény hülye népem, megint hasba akaszt téged ez a gátlástalan maffiózó.
Majd azért menjél tapsolni neki, meg ordítsd, hogy Vik-tor, Vik-tor, most meg ússzál egyet diadalmámorban, hiszen győztél, mint a Márton napi lúd a szépségversenyen.
De már neked is serceg a zsír a serpenyőben, párolódik a káposzta – lila, nem vörös, hiszen nem vagyunk mi kommunisták, megmondta Don Viktor Corleone is!

Azért, mielőtt nekiállsz békamenetelni, olvasd el figyelmesen a jövő évi adójogszabályok tervezetét is, és ha nyugdíjas vagy, számold ki az 1.8 százalékos nyugdíjemelésedet, aztán hidd el, hogy ez fedezi az inflációt.
A hit, az nagyon fontos.

Tulajdonképpen miért jó az neked, ha látsz, ha nem vakon botorkálsz a világban?
Nézni is rossz ezt a sok szemétséget, nemde?

Hinni kell.
Vagy inni…

4 hozzászólás

  • nos, kétségtelen, hogy nem kommunisták – ugyanis a vagyonról (mármint a sajátjukról) egy csöppet más nézeteket vallanak.
    DE! hogy virtigli bolsevikok, az nem kérdés!

  • Ille István

    2014 november 1
    9:20 de.

    Értelmezés kérdése:
    Mint a Kommunista Ifjúmunkás Szövetség aktivistája és, potentátja azért némi stich ráragadhatott (hogy a szólamoktól megcsupaszított marxista ihletésű „elvei”-ről ne is beszéljünk)!
    Ha viszont arra a néhány emberre gondolok, akik lenyűgöző szakmai puvoire-ja mellett ilyetén vallomásokat tettek – példaként Fekete János, Sütő Dezső vagy Krausz Tamás – tényleg nmagyon más kategória! =))

  • Az a nagy helyzet, hogy értelmes ember számára ez a nemzeti inzultáció eddig is közröhej volt – a januári is az lesz.

    A Fidesz-hívek most kicsit elbizonytalanodtak, mert már ők sem bírták követni a Vezér cikk-cakkjait. Először meghirdeti az internetadót – birkamenetes szülők gyerekeiben felhorgad az antiorbánizmus, és kimennek tüntetni. Apukát-anyukát meg ezt látván mardossa a kétség, amihez az orbáni seggmelegben nem szoktak hozzá. Ott ugyanis minden biztos, minden stabil, minden egyértelmű.

    De megnyugszanak, mert a Vezér hazaüzen, hogy tartsatok ki – malacfejű némethszilárd üstöllést harcias külsőt ölt, és a birkamenet népe rögtön elhiszi, hogy az internetadó igazi népnemzeti keresztény dolog, öröm lészen annak fizetése rogyásig.

    Aztán a Vezér hazaér, és azonmód verbalice visszakozik, totálhülyét csinálva amúgy sem IQ-gazdag híveiből. A hívek leverten pislognak, hát valamivel vissza kell adni nekik a harci vágyat, a tettrekészséget, a hitet.

    Ha rossz a kedved, állj neki megmosni az ablakokat – tartja az ősi dakota mondás.

    Ha hülyét csinált belőled a Vezéred, majd ád az neked munkát, hogy legyen sikerélményed. A siker garantált, mert a nép imádja a konzultációkat. Legalábbis egy kisebbsége, de nálunk a kisebbség-többség kérdése nem mennyiségi, hanem politikai. Orbánnak mindig többsége van, oszt jónapot.

    Pszichológia az egész.

    Szóval visszatérve az elejére: ha a ballib sajtó olyan lenne, amilyennek lennie kellene, kéjjel s örömmel cincálná szét az egész marhaságot, humorbombákkal szórná be a konzultáció idején a lapok oldalait, és valóban közröhejt csinálna a hülye kérdőívből.

    Félek, nem ezt fogja csinálni, hanem az ATV behívja Mráz Ágoston Sámuelt és Kiszelly Zoltánt a stúdióba, akik megmagyarázzák, micsoda valós kérdések feszülnek azon a lapon. Kálmán Olga csendesen bólogat, Török Gábor pedig brilliáns elemzéssel bizonyítja, hogy Orbánnak mindig igaza van.

  • Fenyvesi Glória

    Hát, azért nem árt, ha napvilágra kerülnek a hatalmas magán vagyonok. Mert vajon honnan is nőttek azok oly nagyra?
    Csak nem a néptől vették el, anno? Mint ahogy a mostani hatalomnál ez kifogásolva van…
    Nem védem ezeket sem, de minden politikust, visszamenőleg, el kéne számoltatni!És nemcsak politikust…
    Hanem, aki gyanúsan magas összegű bankszámlával rendelkezik.
    Más:Én nem hinném, hogy Orbán Viktor és Kormánya ilyeneket skandálna, feloldozásként ,hogy—idézek a cikkből,:

    ” feloldozlak fiam, mondj el három mocskos zsidót meg énekeld el az indul a vonat Auschwitzba című szent zsoltárt… ”

    Ugyanis, akkor nem lennének zsidó tanácsadói O.V:-nak…