Kabaré

2014 november 11 8:00 de.15 hozzászólás

Igaza van a 444.hu-nak: a szeretett emlékű Benny Hill akkor sem tudott volna olyan kabaréjelenetet összehozni, mint amit Vida Ildikó, a NAV “érintett” elnöke produkált tegnap délelőtt a Hír Tv stábjának közreműködésével, ha vért izzad is! … Folytatódik a Korrupciós Kitiltási Botrány egyre abszurdabb, kormányzati kabaréja.

Tegnap délelőtt Vida Ildikó, a NAV “érintett” elnöke, kikelt ágyából (és magából), majd mint egy (anya)Tigris tank, elindult az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége felé. Egyik hóna alá bevágta a sértett önérzetével és egy meglehetősen ostoba kommunikációs akciótervvel kitömött ridiküljét. A másik alá a Hír Tv stábját, a harmadik alá pedig Futó Barnabás ügyvédet. (Megjegyzem, ez a Barnabás az a “sötét futó”, akit rendszerint akkor szoktak a bíróságra, meg a kamerák elé szalajtani, ha valamelyik Kiemelt Maffianertárs, avagy maga az Állammaffia alaposan pöcsétes –Váradi András és Rózsa Milán után pedig minimum vérfoltos! – mundérját köll jogi mellébeszélésekkel kitisztítani!).

Mit tesz Isten, (illetve hogy, hogy nem, Nertársak) a Követség elé legelébb a simicskás stáb érkezett meg, majd rövid ideig tartó lesállás elfoglalása után, nyakon is csípték a képviselet épületéből éppen kimenekülni(?) akaró “ideiglenes ügyvivőt”, André Goodfriendet. Az ügyvivő elébb látható értetlenséggel fogadta, hogy kamerát és mikrofont dugnak az orra alá. Ámde  (a Hírtévé riportere) rögvest megmagyarázta a helyzetet, eme magáról már hetek óta megfeledkezett jenkinek, s jobbra intve (naná, hogy jobbra és nem pedig a Bukott Balra, ahol Mr. Goodfriend áll/t) közölte vele: itt van aNemzeti Adó- és Vámhivatal elnökasszonya. … És tényleg!

Vida Ildikó, az “érintett” Nertársnő, mintegy végszóra, be is érkezett (jobbról!). Arcán azzal az öntudatos sértettséggel, mellyel a megcsalt asszonyok szokták rajtakapni csalfa férjeiket egy kikapós menyecskével. Lendülete és sebessége pedig oly’ nagy volt, amely már tényleg felidézte a legendás “Tigris” tankot, s amellyel szegény Barnabás (a “Sötét Futó”) sem bírt lépést tartani (amennyi pénzt kapott már évtizedek óta a FideSS-Maffiától, hát költhetett volna pár fillért egy kis edzésre is!).

Rövid kézfogás után, az elképedt de udvariasságából ki nem zökkent Ügyvivő arrébb tessékelte a Nertársnőt annak érdekében, hogy kamerák és mikrofonok jelenléte nélkül kérdezze meg tőle: kihez jött és van-e megbeszélt időpontja. Ámde a Kameramikrofon nemkegyelmezett, szagot fogott kopóként üldözte a Barnabással (a “Sötét Futó”) kiegészült párost. Ennek meg az lett a “hozománya”, hogy az Ügyvivő (angolul) feltett kérdését volt ott helyben valaki, aki rögvest le is fordítsa (nermagyarra) a Nertársnőnek. (Az általa kért tolmács pedig nem volt más, mint a Riporter, azaz A Magyar Elektronikus Újságírás Eme Sokkolóan Szembesítő, Tényfeltáró Ikonja!). Ő pedig erre egy határozott “nemigen”-nel válaszolt.

Az Ügyvivő még ekkor sem esett ki a határozottan udvarias magatartásából (bár a video szerint majdnem elröhögte magát), s annak ellenére hogy akkor éppen más dolga lett volna, hajlandó volt hivatalában fogadni a Barnabással és a “kommunikációsan” ostobán megszerkesztett, sértett önérzetével felszerelt Nertársőt. (Aki nem hisz, az kattintson ide és mindazt megnézheti, amit én ebből láttam!)

Ezt követően eltelt 1 óra és 20 perc. Azt, hogy ezalatt mi is történt Mr. Goodfriend hivatalában, pontosan nem tudhatjuk. Az “érintett” Nertársnő szerint gyakorlatilag semmi, lévén az Ügyvivő nem tolt az orra alá egyetlen bizonyítékot sem arról, hogy a korrupciós érintettség miatti kitiltása milyen konkrétumokon alapul. Erre meg Barnabás (a maffia sötét Futója) rögvest rá is kontrázott, miszerint “rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt” feljelentést tesznek, s komolyan gondolkodnak azon is, hogy e perbe bevonják az Ügyvivőt is. Nemsokkal később pedig Rogán Antal, a Zezerharmad frakcióvezetője, az Országgyűlés Üléstermében a hátsó lábaira ágaskodva kijelentette: az Egyesült Államoknak semmiféle bizonyítéka nincs a korrupciós vádakra, ezért osztán elvárja (Ő!), hogy a “szavahihetetlen ügyvivő helyett” egy kompetensebb nagykövetet küldjenek Magyarországra. (Mondja ezt az a “szavahiteles politikus”, aki össze-vissza hazudozott hónapokon át a “hőre táguló” Pasa parki “szerény” hajlékáról! … No el lehetne mán menni … ODA!)

Hát ez tényleg egy Kabaré! Egy olyan elképesztően mocskos játék, melyet NEKÜNK adnak elő ŐK, akik már annyira “szagosak”, hogy például Ózdon inkább egy elmebeteg nyikhajból csináltak az ottani “pógárok” (még a “balosok” is!) pémestert, mint a vereségébe beletörődni nem hajlandó fideszes (tehát korrupt) eddig volt városfőnökből (kétharmaddal! – bazkikáim!). Egy olyan Paródia, amit a “jogállamiság” címszava alatt adnak elő nekünk a Jogállamiság (bűnszövetségben elkövető) nettó felszámolói, akik egy Valódi Jogállamtól kérik számon a saját bűneikre vonatkozó bizonyítékokat úgy, hogy közben pontosan tudják: az ottani törvények ezt nem teszik lehetővé (“felvilágosító irodalom” erről itt!). Majd pont az Ők kedvükért fogja az Egyesült Államok kormányzata áthágni a saját előírásait!

Amit az USA azonban meg fog tenni, azt ezek a Korrupt Gazemberek, ezek a szegények zsírján felhízlalt Állammaffiózók nem fogják megköszönni! Az Államoknak ugyanis nem csak pontos értesülései vannak ezen maffiaállampárti hölgyek/urak viselt dolgairól, de kidolgozott forgatókönyve is a lenullázásukra. Lehet, hogy nem pont ez (bár miért ne?!), de az biztos, hogy valami hasonló! Leállni pedig akkor sem fognak (ugye?!), ha a Vida/Futó maffiapáros hamarost netán az találná ki: Goodfriend ügyvivő nem csak megrágalmazta, de “nem kívánt (jó)barátkozásra” is kényszerítette a NAV “érintett” Nertársnőjét! … Visszaélve fizikai fölényével és nyolcvan percen át! (Hihető lenne ez is, nemde?!)

De mindegy is … már! Kapni fogják, amit kapni fognak. Amit megérdemelnek. Az internet meme-gyárosaitól csak ezt és csak ők. Amerikától és az EU-tól pedig mindnyájan! … Kivéve, ha végre fellázadunk!

 Szendam

15 hozzászólás

  • hehehe
    “rágalmazás és jó hírnév megsértése miat feljelentést tesznek, s komolyan gondolkodnak azon is, hogy e perbe bevonják az Ügyvivőt is. ”
    rogán meg elvárja, „hogy a “szavahihetetlen ügyvivő helyett” egy kompetensebb nagykövetet küldjenek Magyarországra.
    ide idézem bognár gyula kommetjének vonatkozó részét:
    „… André Goodfriend munkakörében egyenlő az USA-val, amikor hivatalosan beszél. Tehát amikor beperelik (…), akkor az USA State Department-et, rajtuk keresztül az USA Elnökét perelnék, ha tudnák.

    kérdezem: orvos látta már őket? bohócok.csak az a baj, hogy nem személyükben, hanem orbanisztán kormányának és diplomáciájának egészében teszik nevetségessé magukat!

  • Ez már nem is röhejes, hanem egyenesen szánalmas, amit művelnek.
    Az országban már senkit nem győznek meg ezzel nem is tudom minek nevezhető látszathisztivel. Már a fidesz birkák is csak elvhűségből védik őket. Már annak is csak a legelvakultabb rétege.

  • „…Lendülete és sebessége pedig oly’ nagy volt, amely már tényleg felidézte a legendás “Tigris” tankot…”
    .
    – Ennek a nősténytahó- majomnak elsőként a megjelenése idézi az említett tankot, vagy bármilyen, behemót, idomtalan gépet.
    .
    André Goodfriend pedig (aki láthatóan végig jól szórakozott), miután kb. 1 másodperc alatt levágta, mit akarnak tőle ezek a kretének, szerintem szándékosan alázta porig a két idiótát. Akik nyilván azt hitték, ezúttal is valamelyik hivatali beosztottjukat fenyegethetik, ahogy akarják.
    .
    De most nagyon ráq…rtak, és alighanem a Fehér Házban öntik az ott dolgozók a spontán „magyar- vicceket”.
    .
    Orbánisztán hűbéruraival, despotáival, és egyéb bérkreténjeivel kizárólag így lehet, és így is kell bánni.

  • Mivel a cikkben szereplő link nem elérhető már (el lett távolítva, jaj de meglepő), itt egy másik:
    .
    http://www.atv.hu/videok/video-20141110-ugy-tunik-vida-ildiko-nem-tud-angolul
    .
    02.05 perctől érdekes a dolog, addig semmi, csak a nőstény tankmajom és maffia- ügyvédje zavart hőbörgése. Azután megjelenik André Goodfriend, és – komolyan mondom, ezt lessétek meg – konkrétan végig röhögi az egész időt. Főleg annál a résznél, amikor a tankmajomnak válaszolnia kellene, hogy van – é időpont egyeztetve. Az meg elkezd zavartan topogni, meg orra alatt makogni „nemértemmitmond”. Porig lett alázva, szét lett bombázva, ezen röhög az egész nagykövetség azóta, szerintem.
    .
    Apám, ilyet még nem lestem…

  • Hahaha… ezt sokszor érdemes megnézni, 🙂
    .
    2.33- tól 2,37- ig pl. az ügyvivő éppen hogy hangosan fel nem nyerít, 🙂
    .
    2,20- tól meg, a szennyhírtévé munkatársának aztat mondotta, egy bősz vigyorral az arcán, hogy „láttam őket de nem számítottam rájuk”. Így aztán elsétált mellettük, vigyorogva, mivel – tisztán látszott – tudta, hogy egy ideje ott áll már a két idióta, és az is nyilvánvaló volt neki, hogy balhét keresni jöttek.
    .
    Megkapták, bár nem teljesen úgy, ahogy azt akarták, 🙂
    .
    André Googfriend for President, ha- ha!

  • Le a kalapot, a cikk minden sorát élveztem. Az én ízlésem és humorérzékem is pontosan ilyen!! Nagyon köszönöm.
    P.S. Egy-két komolyabb sor csak, ez az én jóslatoml
    Időhúzásra megy szerintem most a játék, addig, amig nincs alternativa a Stadionos viktor maffia rablóbandája helyett.
    Ukrajna/ISIS?EBOLA/Iraq/Szíria fontosabb probléma, amíg oda kell az energia, elég játszadozni a viktorral, mint macska a félhalott egérrel és bohócot csinálni az egész koszos bagázsból, hogy túl sok kárt ne tudjanak okozni nekünk és másnak, csak maguknak.

  • Vida Ildikó ügyvédje segítségével vízumkérelmet nyújt be az USA-ba.. Valaki elárulhatná nekik, hogy az általuk is elátkozott elmútnyócév egyik diplomáciai sikere volt, hogy már nem kell vízum az Amerikai Egyesült Államokba. Egyre röhejesebbek.

  • Biztosan megint nem volt tolmács, mikor mondták neki ott a követségen, hogy Miss.Vida, You don’t need visa.

  • Gyula Bognar
    2014 november 11
    9:39 du.
    Egy apró gondolatot vitatok.
    Nem időhúzást látok a dologban. Vida szimplán felrúgta a protokollt. A követség nem a sarki fűszeres, hogy bárki csak úgy ki-be járkáljon benne. Szerintem arra játszottak, hogy szimplán elhajtják mint a nem várt magzatot. Akkor habzó szájjal hisztiznek, hogy az USA nem néz szembe a megvádoltakkal. Hiszen szimplán megtehették volna, hogy azt mondják, kérjen időpontot.

    A személyének támadása, noha ez ügy kapcsán történik, nem erről szól. Két ország kapcsolatában egy nagyköveti szint, az egy más kategória.

  • Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
    .
    Már régen élveztem írást ennyire, ezeknek az antropoform barmoknak a ténykedéséről!
    .
    Nyelvvizsgával, vagy angol-szász nyelvterületen folytatott ügyvédi gyakorlattal, ennyire nem tudni angolul, ez már a hülyeség művészetének egy új szintje.
    .
    A NER-társnő még azt sem tudja, hogy még a magyar okmányirodákban is(!) előzetesen időpontot kell kérni?
    .
    A „hátsó lábaira ágaskodó” „hőre-táguló Pasa-réti ingatlan” gazdájaként említett Rogánon – talán, mert vizuális típus vagyok,- könnyesre röhögtem magam.
    .
    És, ha már Rogánnál tartunk. A parlamentben említett valami ilyesmit: „Magyarország nem Guantanamo!”.
    .
    Milyen igaza van! Guantanamo-n, ennyi gazemberségnek a „morzsáiért”, egyből a rácsok másik oldalán találhatná magát akárki!
    Tényleg nem Guantamo!

  • Kiszely Anna Mária

    Azt hiszem erre mondják, hogy helybe ment a lófaxért…remélem jól esett neki.

  • DON OVUZ: AZ időhúzást nem a Vida Ildikó ügyre értettem, hanem az USA és EU politikájára, miszerint MOST nem érdemes megdönteni a Stadionos viktor kormányát, mert nincs kivel, mivel helyettesíteni. Eljön ennek is az ideje.
    Egyébként is vannak sokkal fontosabb dolgok számunkra.
    A gesztenyét sem nekünk kell kikaparni a magyarok számára, akik hat éve ülnek a fenekükön, az ellenzék öngyilkos lett, az emberek néha tüntetnek, amit a kormány elken, kivár, kezel, de se fókusz, se kitartás nincs. E.P. #7750 adott egy kis segítséget, a magyaroknak kell folytatni a munkát. Időről, időre, adhatunk még kisebb-nagyobb segítséget.
    A magyar embereknek, a saját életükért, gyermekeikért, a jövőjükért is, végre kellene már sokkal több felelősséget vállalni és főleg sokkal többet tenni – szervezetten és értelmesen!

  • FRANK: Ezt a Kálmán Olga interview után írtam néhány barátomnak, a Vida Ildikó ügyvédjének nevezett bérbe vett bohócról.

    Futó Barnabás, magyar ügyvéd habogása Kálmán Ildikó műsorán elképesztő tájékozatlanságról, butaságról és a valódi jogi tudás hiányáról árulkodik. Megáll az ész!!! Ennek az embernek az intelligenciája nulla, egy vásári szemfényvesztő.
    Szerinte, Magyarországon a korrupció csak az, ha egy állami alkalmazott jogtalanul kap kenőpénzt, mert kérhet azt jogosan.
    Paraphrasing: Az adóellenőr jogosan kérhet fizetésemelést cserébe egy feltárt adócsalásért.
    Hogyan kérhetne egy állami dolgozó jogosan kenőpénzt, fizetéséért nyújtott munkájáért egy amerikai vállalattól, cserébe, hogy a konkurenciáját megbünteti az adó hatóság, ha pedig nem ad akkor a konkurencia kap adó csökkentést????
    (Itt van az „orvosi hálapénz nem korrupció” magyar szindróma újra)
    Jogi tudásom minimális, de szerintem a Futó Barnabás még kontárnak is hülye, beszélni nem tud, csak hibeg-habog és dideg-dadog! Valószínüleg vásárolhatta a doktorátusát, ami jogos Magyarországon, még Köztársasági Elnök is lehet vele bárki!
    Idézem a Stadionos viktor tekintélyes úrat: „A FIDESZ VISSZAÁLLÍTJA MAGYARORSZÁG MEGTÉPÁZOTT TEKINTÉLYÉT! (2010 Feb. 5 – Millennáris Park)
    Másképpen hangzott, mint 2014-es EU Választások szövege: „Üzenjük Brüsszelnek: TISZTELETET A MAGYAROKNAK!”
    Milyen sokat jelent négy év!