Napi szösszeneteimből – euobserver: Romanians elect first ethnic German president

2014 november 17 10:00 de.60 hozzászólás

Egy számunkra szinte érthetetlen mondatVasárnap este lemondott Miguel Macedo portugál belügyminiszter

 Már maga az a korrupciós botrány is érdekes felhanggal értelmezhető kicsiny hazánkban, hiszen arról van szó, hogy: „A nehéz gazdasági helyzetben lévő ország azoknak a külföldi befektetőknek kínál aranyvízumot, akik hajlandóak ott 500 ezer eurónyi érték feletti ingatlant vásárolni.”. S nagyon úgy találják, hogy nem volt minden gömbölyű, Tudod Wazze nálunk bezzeg minden rendben van, mind a letelepedési befektetők, mind a kedvezményes állampolgárság körül: még a gyanú árnyéka sem merül fel! =))

Azonban az igazi poén a miniszter szavai: „aki elmondta, hogy személyesen semmi köze a vízumok odaítéléséhez, de politikai befolyását rontja a botrány. Lemondásával a kormány és az állami intézmények szavahihetőségét kívánja védelmezni. Pedro Passos Coelho miniszterelnök elfogadta a lemondást”!

Na ja, nagyon más kultúra!

Honni soit qui mal y pense! – GDF Suez újabb érdekeltségéről mondott le

Mottó: „Hogy kicsoda Pom Pom? Hogy nem ismertek? Hohó! Igazán senki sem ismer, mert hol ilyen vagyok, hol olyan. Bámulatosan tudom változtatni az alakomat: ….ülök az ágon, egy szép hosszú ágon, föl-he-he-he, le-he-he-he, mivel egy szellő hintáztatja az ágat…”

A hétvége hírei között kissé megbújva áll a hír arról, hogy a Dunamenti Erőmű után, most GDF Suez Energia Holding Hungary Zrt. villamosenergia-kiskereskedelemmel foglalkozó portfólióját is eladja. A dolog érdekessége, hogy a vevő ismét a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt.

Hogy kicsoda ez a MET? „A MET Csoport 40 százalékban a Mol Nyrt. tulajdonában van, 50 százalékát a ciprusi székhelyű WISD Holding Ltd, 10 százalékát pedig a svájci bejegyzésű MET ManCo AG birtokolja”.

Mityuka nincs magánál, vagy csak ennyire pofátlan – A nem-pénzügyérünk volt Mészáros Antónia vendége

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vasárnap este az ATV Szabad szemmel című műsorában elképesztő arroganciáról tett tanúságot. Úgyis mint az egykulcsos adó egyik legfőbb propagátora, volt képe ilyen mondatokat kijelenteni:

Ad újabb sávos dohány-sarcok: „Ha a dohányadó módosítása a piac nagyobb szereplőit nagyobb mértékben érinti, akkor én ezt el tudom fogadni, mert a nagyobb bevételű cégeknek, nagyobb mértékben kell részt venniük a közös teherviselésben”!

Ad sávos reklám-sarcok: „hiszen ha valaki uralja ezt a piacot, és az ott képződő bevételek döntő többségét profitként realizálja, akkor azt mondom, hogy ebben az ügyben helyesen döntöttünk, vagyis nem a kicsiket kell újabb adókkal terhelni, hanem a nagyoknak kell jobban kivenniük részüket a közös teherviselésből.”!

S hogy nem viccel arra a legjellemzőbb a Vida ügy kapcsán elkövetett agymenése:

„Vida Ildikó most egy különösen érzékeny időszakban vezeti a NAV-ot, amely külső és belső támadások alatt áll”,

majd

„a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV) támadók valójában nem a NAV-ot támadják, hanem a magyar állam intézményrendszerét, a költségvetést, és azokat az ellátásokat veszélyeztetik, amelyeket az egészségügyben, az oktatásban, a közbiztonságban a magyar államnak ki kell fizetnie.”

Ágnes asszony a Hangony-patak partján – Hogy mit keres a budapesti főnök Ózdon az semmi a dolog blődlijében

„Nem az MSZP rasszista szavazói miatt lett Ózdnak jobbikos polgármestere- mondta az Origónak Kunhalmi Ágnes az MSZP budapesti elnöke.  Szerinte az történhetett, hogy a Fideszt elutasító szavazók akkora pofont akartak adni a Fidesznek, hogy az újra szavaztatott településen inkább a Jobbikra adták voksukat, pártállástól függetlenül.”! =))

Ez annyira …., hogy már körberöhögni is ciki!

A romániai választások egyik meghatározó tanulsága – amit mind az erdélyi, mind a hazai hangoskodóknak át kellene gondolni

A legfrissebb hírek szerint – Ponta sportszerűen és gyorsan elismerte vereségét. „A népnek mindig igaza van. Fölhívtam Iohannist, és gratuláltam a győzelméhez” -: „A jobbközép nagyszebeni polgármester, Klaus Iohannis győzelme a balos miniszterelnök, Victor Ponta fölött meglepte a román közéletet. Az exit pollok Ponta győzelmét jósolták, viszont több mint 300 000 román szavazott külföldön, ők nem szerepeltek az exit pollok eredményeiben, és nagyon nagy többségben az erdélyi szász, 55 éves fizikatanárra, Iohannisra szavaztak.”.

Hogy mi ebben az igazán átgondolni való? Hogy „egy erdélyi politikus is lehet Románia elnöke, ráadásul egy kisebbségi” az már magában is hír az ezerrel matyarkodók számára, azonban az, hogy ezt egy alig 1%-os szász (német) kisebbség érhette el és nem a majd 10%-os magyar, azon lenne mit elmélkedni!

Karakán kiállás – Méretes bakival körítve

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/30/47/71/cikk_2304771/koszorus-lemondas.jpg

(„Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a PT E/BL oklevelemet, az intézményükben a szakmai mentorommal – dr. Kis Attila korábbi tanszékvezető főiskolai tanár – történt méltatlan szakmai és emberi eljárások miatt ezúton visszaküldöm, és a jövőben azt használni nem kívánom„)

A mellékelt fotó a blikk.hu-ból való, ahogy a hír is arról, hogy: „Koszorús László június 10-én a fogyasztóvédelmi szakirányú diplomájáról mondott le, amelyet az Eszterházy Károly Főiskolán szerzett még 2009-ben…. A sors furcsa fintora révén azonban alig pár hét múlva fogyasztóvédelmi helyettes államtitkárnak nevezte ki Koszorús Lászlót Orbán Viktor miniszterelnök.”.

Aminek egy érdekes vonása, hogy ennek a gesztusnak megfelelően nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Ennél csak egy pikánsabb dolog van: azon túl, hogy a sérelmet elszenvedő tanár és barát nem tarja akkora katasztrófának, hogy „a főiskoláról egy kutatóintézet vezérigazgatói székébe száműzték.”, ezt a derék tanárt Kiss Attilának hívják!

Zéró tolerancia – mit is rejt ennek a fogalomnak fityesz-matyar változata

Az igazi unortodoxia – nem konvencionális és nem tankönyv-ízű – jelző leginkább a fogalmak sajátos (gyakran a pillanatnyi vélt és/vagy valódi érdekekhez igazított, de ezt most hagyjuk) fityesz-matyar fogalom-értelmezésre dukál. Nép, haza, ország, etc.-től, a konzervativizmuson át, a profit, kamat, etc. közgazdasági fogalmakig, mind-mind sajátos értelmet kaptak/kapnak ártunk és qurmányunk potentátjai szúk kis agyában.

Ennek értelem-torzulásnak egyik manapság sokat hangoztatott áldozata a „zéró tolerancia”. Kezdve attól, hogy az antiszemitizmus ellenei zéró tolerancia jegyében Őfenesége még szalon-zsidózásként is csak nagyon nagy jó-indulattal tekinthető gesztusokat és mondatokat enged meg magának, ahogy hasonlóan Tömjény Sonyi és/vagy Balog-páter rasszizmushoz való viszonya is elég véleményes.

A napi mintapélda „a korrupcióval kapcsolatos zéró tolerancia”! =))

A jobbikosok kedvenc komcsija jól indított – Kereszt-papiék legfrissebb Álláspontja ismét Bogár elvtárs jegyzi

„Unalmas és zavaros szappanoperák szintjére kezd süllyedni az a valami, amit kitiltási botrányként emleget a köztudat vagy inkább talán a köztudatlanság” – így kezdi Bogár László – „KI kit tílt ki? –  2014.11.17. 01:58”ikodmányát, majd így folytatja: „Már legalábbis a felszínen. A történet valóságos, igazi mozgatórugóit feltehetőleg soha nem ismerjük meg, de a tanulságok levonása érdekében mégis kísérletet kellene tenni annak a mélyebb, tektonikai szintnek a megértésére, amely a lejátszás­technikai felszín alatt húzódik.”.

Mielőtt az az őrült ötleted támadna Wazze, hogy arról fog elmélkedni, hogy miért is kellett ártunk és qurmányunk potentátjainak és propagandistáinak ebből a magán-ügyből ekkora szart kavarniuk, meg kell nyugtassalak. Szó sincs megvilágosodásról, csak egy újabb mocsok áradatról: „A világot irányító „birodalom” most korrupcióval vádolja a magyar adóhatóság vezetőjét és rajta keresztül valójában az egész magyar kormányzati rendszert”

60 hozzászólás

  • azért kunhalmi nem jár messze az igazságtól.
    volt mszp-s vezetés, nem jött be. volt fideszes vezetés, nem jött be.
    most adtak egy esélyt a jobbiknak. nem hiszem, hogy be fog jönni, de ezzel küzdjenek meg az ózdi jobbikosok.
    ózdon nem a jobbik nyert, hanem a fidesz vesztett.
    kár százalékos arányokon vetyengeni, nem volt más lehetőség.

  • Ille István

    2014 november 17
    11:13 de.

    Én sem azt mondtam, hogy az igazságtól járt messze, hanem a fővárostól! =))
    No de félre a viccel a párfőnöknő, akit a hokedli széle megsapott, néhány apróságról megfelejtkezett, bizony – bár Heltai csőcseléket mondott – a nép az istenadta nép is csak egy van!

  • Csiszer Lóránt

    „egy erdélyi politikus is lehet Románia elnöke, ráadásul egy kisebbségi”

    … egy kisebbségi aki megtagadta a származását …

  • Csiszer Lóránt

    „ózdon nem a jobbik nyert, hanem a fidesz vesztett”

    Hofi jutott eszembe: „nem vesztettünk, csak nem kaptunk elég szavazatot”

  • Csiszer Loránt: Vannak származások, amiket érdemes megtagadni, de ez egyáltalán nem vonatkozik Klaus Iohannis-ra.

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 17
    11:38 de.

    erre van bizonyítékod is, vagy csak szokás szerint mocskolódsz?

  • csiszer lóránt: biztos voltam benne, hogy nem értette meg az ózdi helyzetet…

  • Csiszer Lóránt

    Gyula Bognar: Pedig megtette.

    RonaGyuri: Igen, van.

    Ille: Lehet hülye példa volt, de megértettem amit mondani akart, viszont ha annyira nincs alternatíva, akkor az emberek otthon is ülhetnek, nem feltétlenül muszály a Jobbikra szavazniuk, ezért nem érzem úgy, hogy a Fidesz segítette volna polgámesteri székhez a Jobbikot Ózdon, különben is van már pár helyen működő modell, miért ne menne pont Ózdon?

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 17
    12:51 du.

    ha van ki vele! =))

  • Csiszer Lóránt

    RonaGyuri: A jelöltek közti vitában és jóval azelőtt is kijelentette, hogy ő román.

  • csiszer lóránt: mert ózd alapvetően más mind szociális, mind etnikai téren, mind népességi számosságban, mint az eddigi jobbikos irányítású települések.
    nem mondja senki, hogy a fidesz segítette volna győzelemhez. azon felül olyan fenenagy győzelem nem volt ez, mivel a polgármester csak egyetlen szavazatot jelent a testületi ülésen, rajta kívül 4 jobbikos képviselő van, szemben a 8 fideszes és 1 mszp-s képviselővel.
    ezt a számot ajánlom apuwader figyelmébe.

  • Csiszer Lóránt Az, hogy kijelentette, hogy Ő román, az nem a származása megtagadása. Az azt jelenti, hogy MOST MÁR románnak érzi magát. Nem mindegy.

  • Csiszer Lóránt

    llanfair: MOST MÁR … mikor van az? Én hogy nem érzem magam románnak? A legtöbb idevalósi magyar és székely ember miért haragszik ha a határon átmenve lerománozzák … Megkérem ezt a témát inkább hagyjuk ennyiben … mert egyet sosem fogunk benne érteni és vitát nem szeretnék kezdeményezni sem folytatni ebben a témában.

  • Csiszer Lóránt Nem is vitaindítónak szántam. Véleményt közöltem.
    Horthy és Wass háborús bűnösségét sem vitára bocsájtottam, maga gondolta úgy. Én kinyilatkoztattam.
    Vitázni esetleg azon, hogy Haydn vagy Beethoven tett nagyobb hatást a zenére. Azon érdemes vitatkozni. Tényeken nem.

  • Csiszer Lóránt

    Ille: Én a két polgármesterjelölt közti verseny szintjén beszélgettem, valóban a testületi üléseken nincs többség, de a város javát kell(ene) majd nézze mindenki, nem azt, hogyan tegyünk majd keresztbe, mint ahogyan a FIDESZ előrejelezte, hogy tenni fog …

  • csiszer lóránt: lásd, veszprém. valami mást várt bárki is a fidesztől? hatalmi harcról van szó, és a jobbiknak nincs fegyvere – pénze meg mégkevésbé.

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 17
    1:10 du.

    Te tényleg ilyen egyszerű vagy?
    Mit mondott? Nem szerinted (amit véltél érteni!!!), hanem valójában: Ő egy román, aki a szász kisebbséghez tartozik!
    A Magyar közéletben (Sólyom, Havas, Bayer, s derék Jobbikos társaidban is vannak bőven) nagyon sok sváb egyértelműen magyarnak tartja magát, s felettébb meg lenne sértve, ha ezt kisebbségi voltuk tagadásának minősítenéd!

  • Csiszer Lóránt

    Ille: majd az utókor eldönti 😉

  • csiszer lóránt: már maga is az utókorhoz tartozik, a többi jobbikossal és fideszessel egyetemben.
    csak tudnám, mit akarnak elérni horthy rehabilitálásával?

  • Csiszer Lóránt

    llanfair: Itt van nagyjából amiről beszéltem: http://tortenelemportal.hu/2012/02/horthy-miklos-es-a-zsidok/

  • csiszer lóránt: érdekes értelmezése a horthy-éra viselt dolgainak. de a magyar hírlaptól mi mást lehet várni?
    a kiadó meg a kárpátia…aha. végül is sokat mond a gondolatvilágukról.

  • Csiszer Lóránt Ezt hívják szerecsenmosdatásnak? Jópofa dolog a 19-es forradalmat valami kezdetének tartani. Pedig az csak lépés volt a jobboldali elnyomás ellen. Sok zsidó volt köztük? Hát igen, már a Rómaiak elnyomását sem viselték könnyen.
    Még egy szót wassról. Nem olvastam teljes könyvét. Kevés időm van minden közepes mű elolvasására. Zenében szólva. Ha egy kicsit is ért a zenéhez, mennyi idő alatt ismeri fel Beethoven után Ákosban a semmit? Öt másodperc? Könyvben miért tartana tovább?
    De képzelje, elolvastam a mein Kampf-ot. Véleményemet nem közlöm, mert fehér szőnyegünk van, és spagetti volt vacsorára.
    Wassból is elég volt egy kevés, hogy ne keverjem Arany Jánossal.
    Tudja az arra hajlamos a pornót is imádja. Pedig semmi köze a művészethez, csak az érdeklődési köréhez tartozik.

  • Csiszer Lóránt

    RonaGyuri: Nekünk kicsit más kisebbséginek lenni … az erdélyben élő magyarok többsége nem kíván román lenni …

    Ille: 1) a hatalmi harc kimenetelére értettem …
    2) mutassa meg a másik oldal véleményét (értelemezését) is … szívesen elolvasom

  • csiszer lóránt: nem ártana, ha egyértelműbben fogalmazna.
    jómagam hat részben taglaltam horthy és a német megszállás összefüggésében.
    nem, nem olvassa el szívesen, ahhoz túlságosan elfogult.

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 17
    2:27 du.

    Inkább úgy fogalmaznék, hogy TE és TI szartok mások jogaira! =))

  • Csiszer Lóránt

    llanfair: Mindegy … hagyjuk, 2 külön naprendszerben létezünk, a történelem bizonyos személyiségeit teljesen ellentétesen ítéljük meg … Wass Albert írta az egyik legszebb leíró regényt a románokról, pontosabban egy román lányról … és nem volt benne semmi románellenesség … Zenében szólva: Beethoven és Ákos zenéje semmiben nem hasonlítható egymásra, nincs viszonyítási közös pont. Különben is Ákos zenéjét szeretem nagyon …

    Ille: elolvasom és olvastam már … legyen szíves ne maga döntse el helyettem, hogy mit olvasok szívesen és mit nem …

  • csiszer lóránt: eszem ágában sincs. még csak tanácsot se adok magának. teljesen értelmetlen lenne.
    wass albert után 🙂

  • Ille, a Funtinelli boszorkányt én is ajánlom magának, megmutatja hol lakik az Úristen. A legszebb magyarul írt könyv.

  • Csiszer Lóránt

    llanfair: Megtudhatnám, hogy pontosan milyen jobboldali elnyomás ellen volt lépés a Tanácsköztársaság? És milyen forradalomról beszél?

  • Csiszar Ebbe nem megyek bele. Azt kerte hagyjuk abba. Hagyjuk. Ket vilagban elunk. De az enyem jobban tetszik.

  • „aláírta,de magán beszélgetésben elítélte”
    .
    Ez olyan „aranyos”.
    .
    De tényleg.
    Mármint tényleg nagy az Isten állatkertje, és tényleg alacsony a kerítés!

  • Csiszer Lóránt

    „De az enyem jobban tetszik.” – Ebben legalább tökéletesen egyetértünk … Isten áldja!

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 17
    3:00 du.

    Hogy miért is nem csodálkozom? =))

  • Csiszer Lóránt Minden gúny nélkül. Zene helyett Ákos, irodalom helyett wass, és még a Horthy rend koronának.
    Magának a pokol megváltás lesz. 🙂

  • llanfair

    2014 november 18
    7:14 de.
    És ebben az a legszebb, hogy ezek a derék rögmagyarok azt az Ákost istenítik (arra azért kíváncsi lennék, hogy éreznének irányában, ha nem lenne Orbán-kegyenc?), aki egy meglehetősen gagyi internacionális stílus gyenge magyar „fordítása”! =))

  • Csiszer Lóránt

    RonaGyuri: Össze tetszik téveszteni Ákost a Bonanza Banzáj zenekarral, amely a magyar Depeche Mode nevet is viselhette volna … Ákos stílusa egészen más. Különben a Bonanza Banzáj zenéjét is szeretem … ha Ille lennék azt kérdezném: „Köze?” Azok a „derék rögmagyarok” én lennék egyedül pillanatnyilag és nem vagyok egyáltalán Orbán párti, de azért Ákost szerethetem … vagy maga csak azt szereti akinek politikai nézetei egybevágnak az Önével? És maguk papolnak liberalizmusról? Még a saját agyuk sem tudják felszabadítani(liberalizálni)? Mit akarnak egyáltalán … úgy érzem magam néha, mint amikor egy kútban ülő békának próbálnék az óceánről mesélni … 🙂 Isten áldja!

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 18
    9:37 de.

    Azért te igazi Orbáb-fun vagy, vagy legalább is majmolod. Okadatolod a fergeteges műveletlenségedet, majd egyértelművé teszed, hogy egyszerűen nem érted amit olvasol, majd pofátlankdoni kezdesz! MIntha a te jó Viktorodat hallanám! =))

  • RonaGyuri Ákos akkor lett nagyon vallásos, mikor politikai haszna lett belőle. Nem akarom a „művészetét” kritikával illetni, mert jön Ille Pisti a konyhakéssel(vagy az a Pipacs bácsi volt?), és megszid elfogultságomért. Megérte neki, mert dőlnek hozzá a milliók. Még Kossuth díjat is kapott a gazditól. Nekem itt már a zene szó is „bántcsa” a fülemet. De miután nincs közöm hozzá, nem szólhatok bele. Szerencsére itt ha akarom sem tudom hallgatni. Őt sem, és az Eddát sem.
    Csiszár úr téved. Az óceánt én látom minden nap, mert az óceán Haydn, Beethoven és Bartók. Ákos és a szintje, jó ha patakocskának nevezhető (nem Bachnak). Ő a békák lakhelye. Szerintem is nagyon futtatott zenész.

  • llanfair: nebassz…ennyire nem lehetek kegyetlen?!

  • Csiszer Lóránt Ha már. Képzelje, Karajan hatalmas karmester. Von Matacic is elég nagy volt. Nem hallgatom őket mert nácik voltak.
    Ez nekem nagyon egyszerű.
    Ha egy könnyű zenész velem ellentétes politikai nézeteket vall, ez megmutatkozik szövegében is. Miért hallgatnám? Ha játssza a vallásost, akkor hazudik a zenéje. Miért hallgatnám?
    Ha vallásos zenét akarok hallgatni, akkor van milliónyi gyöngyszem a világon, miért hallgassak hamis gyöngyöt?
    Kútban meg nem hallgatok zenét, mert rossz az akusztika.
    Az óceánt pedig a valóságban is minden nap látom. Nem kell nekem elmesélni.
    Ákost szeretheti. Mindenki kapott néhány keresztet. 🙂

  • Ille István De igen. ;(

  • Csiszer Lóránt

    A teljes tájékozatlanságáról ad tanúbizonyságot:
    Bonanza banzai tagok: Kovács Ákos, Menczel Gábor, Hauber Zsolt

    Az már más kérdés, hogy amikor szétváltak a zenei stílusa, és a szövegeinek tartalma is megváltozott

  • Csiszer Lóránt

    Kiss Eszter: Nem mondja komolyan … lehídalok …

    llanfair: Na látja, én hallgatok zsidókat … az óceán pedig messze van magától … tőlem is …

    RonaGyuri: Majd ha felnő, válaszolok …

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 18
    4:23 du.

    A pofátlanságod és a gátlástalanságod az már messze túlnőtt rajtad! =))
    Ha nem tudnám, hogy reménytelen javasolnám, hogy tájékozódj, s próbáld meg is érteni, amit összezagyválsz! =))

  • Csiszar. Az ilyen riposztok tobbet mutatnak magabol, mint gondolna. Parhuzamot huzni a tomeggyilkosok es aldozatok kozott, az bizony kimutatja gondolkodasat.
    De igaza van, nekem konnyebb. Keves nagy muvesz allt ki a nacizmus mellett. Karajan is csak kihasznalta oket. A hatukon maszott fel a sikerhez. Richard Strauss mikor meglatta mirol szol hitler hatalma, hatat forditott neki. Maradt a masodik vonal. Mint most. Az ertekesebb elmenekult eloluk. Bartok Bela ugy itt hagyta kedvenc horthyjat, csak ugy porzott. Maganak nehezebb. Ha valaki nem akar Akos es az Edda szintjen megragadni, az nem tudja kikerulni a zsido muveszeket. Sz@r ugy, igaz?
    Nem ulok az Ocean partjan? Higyje csak azt. Ha maganak ugy konnyebb.

  • Csiszer Lóránt

    llanfair: Én Önt értelmes embernek tartom, ne rombolja ezt a képet … Az olyan riposztok tükörbe állítják egyes emberek bunkóságát … vegyük Kiss Esztert, aki megpróbált kioktatni a BB tagjairől, mintha azt nem tudtam volna … Vajon miért pont azt a zenekart említettem fel Ákossal kapcsolatban? Továbbá RonaGyuri, egyfolytában Orbánhoz kötne, pedig egyáltalán nem az én emberem … harmadiknak meg ott van Ön, egyfolytában nyomja, hogy a komoly művészetet akaró, nem tudja elkerülni a zsidókat … ezt nem tartom igaznak, de legyen ahogy akarja … na de ki akarja elkerülni a zsidókat? Az én antiszemitizmusom az Ön fejében létezik, nem az enyémben … mint mondtam rengeteg olyan művészt hallgatok aki bizonyítottan zsidó származású és ha hiszi, ha nem, élvezem a zenéjüket …

  • csiszer lóránt: édes istenem, hogy maga milyen sötét! „…rengeteg olyan művészt hallgatok aki bizonyítottan zsidó származású…”
    gondolja, hogy ez bármit is számít?
    amúgy kiss eszter jó nyomon járt.
    maga nemhogy a BB-ről, de sok minden másról se tud.

  • Csiszer Lóránt

    Ille: Magának nincs más dolga? Ennyire balfasz nem lehet … llanfair mellett magát tartom értelmesnek ezen az oldalon, de néha igazi bunkó (tapló) tud lenni … Vagy teszteli a béketűrésem határát?

  • csiszer lóránt: mábocs, de mióta tartja magát bárki értékének maghatározására alkalmasnak?
    a maga béketűrésének határa teljesen érdektelen.
    tudja, ha akkora balfasz lesz, hogy agresszíven beszól, csak okot szolgáltat arra, hogy kivágjam a francba.

  • Csiszer Lóránt

    🙂

  • István:
    .
    – Ez a retardált csiszár már ezer okot adott, hogy kivágjátok. Az pedig nem feltétlenül egy agresszív beírástól függ. Amit ez az állat itt művel, úgy vélem, nem csak nekem tűrhetetlen.

  • Csiszer Lóránt

    2014 november 19
    4:51 de.

    Próbál a fene; Te okadatolod szinte minden mondatodban, hogy egy arrogáns seggfej műveletlen paraszt-suttyó vagy! Pont mint Orbán Viktor! =))
    Talán ha kevesebb eggyezőt mondanál, még el is hinném, hogy nem csak az irigység okán nem vagy elég lelkes uralkodása mentén! =))

  • eldrad: nem határozhatok egyedül. ha kizárom, az összes agyonmagyar itt fog hőbörögni, hogy diktatúra, meg cenzúra.
    lépd át. ha nem akarod eltakarítani, a kutyaszarral is ugyanaz a helyzet.

  • Csiszer Lóránt

    RonaGyuri: Minden jót magának is …

  • Eldrad

    2014 november 19
    6:21 de.

    Kivágni? Minek?
    Ismered a klasszikus viccet a zimbizimbiről, annak a poénja (egy olyan emberi-szervről van szó, aminek a neve egyből eszedbe rémlik ettől a f.., f…, akarom mondani fickóról): levágni? Már miért kellene levágni, lerohad az magától is! =))

  • Gyuri:
    .
    – Azért kell kivágni ezt a „szervet”, mert amíg magától lerohad, csak fekélyesedik, és irtózatos bűzt áraszt.

  • Csiszer Lóránt Nem igazán hiszem, hogy állandóan, mert ritkán beszélünk itt a művészetről. Igaz én próbálkozom vele, de sajnos a magyar viszonyok elnyomják ezt a próbálkozást. Ha háborúban nem is, most hallgatnak a múzsák Magyarországon.
    Nem tartja igaznak? Cáfolni azért nem tudja. Nem is várom, mert nem lehet. Tudja egy magyar szimfonikus zenekar Orbán hívő tagjával beszélgettem. Többször elmondta, hogy a világ legjobb zenészei a zsidó-cigány keverék zenészek. A második és harmadik pedig ugyan Ők külön-külön. Már az undorítóan rasszista Bécsi Filharmonikusok is tudják, és több magyar cigány fiút alkalmaznak, még szólamvezetőként is.
    Szándékosan mellébeszél? Nem a zsidókat kell kerülni, hanem a nácikat. Tényleg nem akarja érteni a különbséget?
    Mióta a zsidók kiszabadultak a keresztények béklyójából Európában, azóta a komoly zeneszerzők majd fele zsidó származású. Az előadó művészek közül is számtalan van, sokkal több, mit összlétszámuk indokolná. Nézzen már szét, a magyar könnyűzenében. Az igazán sikereseket nézze. A tényt el kell fogadni. Örüljön, hogy hallgathatja Őket, mert példaképei nem végeztek tökéletes munkát.
    Én elhiszem, hogy maga nem rasszista. De akkor miért ír úgy?
    Ne fenyegessen, hogy lerombolok bármit. Nem célom itt senkinek megfelelni. Egyszerűen nem akarok. Nem változtatok a véleményemen azért, hogy valakiben jó benyomást keltsek. Sosem volt célom.
    Öntelt egy alak vagyok. Vagy jó vagyok így, vagy nem.
    De készségesen elismerem, hogy BB-t, R-GO-t, Eddát és Ákost stb nem hallgatok. Engem velük vallatni lehetne. Tankcsapdában kérem képben vagyok, leányom mindig azt hallgatta az autóban (őket még elviseltem). Nem mondom, hogy hiányzik, de legalább a szövegük mondott valamit.
    Kiss Eszter félreértette magát. Engem is számos esetben félreértenek. Ettől nem dől össze a világ. Kijavítja és kész.
    Róna Gyuri szerintem téved. Maga inkább köthető Vonához, mint a Fideszhez.
    De ha megfigyeljük a két párt összekapcsolódását, amit sok ponton észlelni, akkor nem is olyan nagy tévedés ez.

  • llanfair

    2014 november 19
    7:04 de.

    Ha tévedek, hát tévedek, majd lekászálódok a súrolókeféről! =))
    De az én olvasatomban Orbán és Vona hites – társak (egy brancsból valók) és csak stílusban különböznek egymástól. pl. Putyin Orbán oboázik, Vona nyal neki ezerrel. Persze hogy nem ugyanaz!
    Ha nem lenne undorító azt is mondhatnám, hogy csak szókimondóbbak, ők pl. nyíltan antiszemiták, még a Fiuk (na nem mindenki, mert pl. Bayer nem teszi)ebben is pávatánciznak! =))

  • RonaGyuri A végkicsengés szándékom szerint az lett volna, hogy nem is tévedsz.

  • RonaGyuri Csak jelzem, hátha nem tudod. A súrolókefének folytatása is van. Mert a szerelem mindent legyőz, ezért visszamászik.