Ahol maffia van, ott vér is van!

2014 november 28 2:30 de.24 hozzászólás

Magyar György nem hagyja annyiban Váradi András halálának ügyét, megy utána, mint a pitbull – és jól teszi.
Váradi András halála – minden sajnálatossága dacára nem lenne gyanús, ha nem működne az elhallgatás.
De működik, méghozzá az első perctől kezdve, és ha nincs Magyar György, akkor működne mindaddig, mígcsak az ügy szép csendben el nem szunnyad.

Márpedig elszunnyadna, mert a magyar sajtó sajnos képtelen tenni a dolgát, képviselői szépen befekszenek a hatalomnak és csábosan pucsítanak egy-egy odavetett falat reményében.
Azt mondhatják sokan, hogy hülyeség lenne ezzel foglalkozniuk, hiszen leesett a létra, arra jött egy idős vezető, a kocsi döccent egyet, miért nem vett fel az áldozat láthatósági mellényt, oszt jónapot.

Én meg azt mondom, hogy bizony, foglalkozni kellene minden olyan üggyel, melyről feltételezhető, hogy a hatalom el akarja tusolni.

A tömeggyilkosságok sem azzal kezdődtek, hogy Kamenyec-Podolszkban kiirtottak tízenötezer embert, hanem azzal, mikor az Ébredő Magyarok fokosaikkal bementek az egyetemekre, kirángatták a zsidó hallgatót és összevissza verték.

Németországban sem a Kristallnacht volt az első eset, előtte már sokakat ért atrocitás kommunista vagy szociáldemokrata múltjuk miatt.

Ha pedig egy olyan államban, ahol a maffia vette át a hatalmat tisztázatlan körülmények között meghal valaki, aki az érdekeiket sérti, és a hatóságok kerülik a nyilvánosságot, akkor azt az ügyet nem szabad hagyni, mígcsak független szakértők pontot nem tesznek az ügy végére.
Nagyon szomorú állapot már az, amikor az állam hivatalos szerveiben sem bízik a nép, amikor – akárcsak fikcióként is – egyáltalán felmerülhet a bizonyítékok manipulálásának lehetősége.
Márpedig a mai magyar állam eljutott erre a pontra, és nem véletlenül.

A „Ne mi nyerjük a legtöbbet” bűncselekményének bírósági ítélete mindenkitől elvette a reményt, aki itt a jogállamban bízott, tisztán látható volt, hogy a bűnszervezet képes megvenni a hatalmi ágak prominenseit, és ez azóta már többször beigazolódott.

A mi hazánk olyan ország lett, ahol a libatolvaj felelősségre vonja a gazdát, mert csak egy lakatott tett a libaólra, megvádolja Julcsa nénit az állattartás szabályainak megszegésével és másnap is elindul a zsákkal, csak most három libára méretezi, hogy beleférjen az is, amit eddig kénytelen volt otthagyni.

A maffia nem követ pártpolitikai törésvonalakat, erre a legszebb példa Simon Gábor ügye, aki köszöni szépen, jól elvan.

A legnagyobb ellenzéki párt elnökének volt helyettese minimálisan is pénzmosási ügybe keveredett, nem kis összeg az, aminek eredete és sorsa zavaros.

Hogy közérthető legyen a nagyságrend, húsz-harminc Nokiás-dobozról van ez esetben szó.
Minap százharminc milliót fizetett be zsebből adóhátralékként úgy, hogy számláit zárolták, túl van néhány házkutatáson, elvileg egy fillérje sincs, mégsem kérdezte meg tőle senki: Jóember, honnan van a lóvé?

Hogy a szocik mélyen kussolnak, az rendben is van, de a Fidesz, sőt, még a Jobbik is kussol, de a DK sem túl aktív az ügyben, Semjén is csak csendben fohászkodik.

Pedig ehhez az ügyhöz kapcsolódóan is volt gyanús haláleset, Welsz Tamás halála rendőrségi asszisztálás mellett – már, ha rendőrök voltak egyáltalán, akik kísérték…

Welsz meghalt, a halál oka bármi lehetett kígyóméregtől atomrakétáig, de leginkább csak találgatások hangzottak el, a halottat állítólag kiadták a családnak, az illetékesek leporolták a szájukat és az élet ment tovább.

Ahol maffia van, ott halál is van, miért pont a magyar maffia lenne kivétel?
Nem egy, nem két eset van, ahol a halál oka szinte megmagyarázhatatlan – érdekes közlekedési balesetek, merényletek, robbantások maradnak homályban.

Vagy például egyetlen csenevész gyertyától leég a Budapest Sportcsarnok, a tűzvizsgálati jegyzőkönyveket titkosítják nyolcvan évre, aztán hipp-hopp – van másik sportcsarnok.

Érdemes lenne listát készíteni ezekről az ügyekről és ha eljön az ideje, egytől egyig felülvizsgálni mindet.

Vancsik Zoltán halálától a Nógrádi fivérek állításaiig, a lelőtt zsoké ügyétől a Gripen-sztoriig, pártpolitikai oldaltól függetlenül.

Van egy kész vádirat is, Ferenczy Krisztinának hívják, aki elvégezte Polt Péter munkáját, majd belefáradva a visszhangtalanságba és a következmények nélküli ország mocsarában való gázolásba, feladta a harcot.

Szégyen ez a magyar bűnüldözésre, a magyar közéletre.

Akkor lesz itt rendszerváltozás, akkor lesz vége a maffia uralmának, ha egy ügyész előveszi ezeket a régi aktákat, egy igazságügyminiszter pedig benyújt egy törvényjavaslatot a rendszerváltozás óta elkövetett bűncselekmények elévülhetetlenségéről.

Akkor ki lehet vizsgálni majd a szervezett bűnözés elleni harc során megöngyilkolt rendőr alezredes ügyét, a Tasnádi-ügyet, a Klodo-ügyet és a többi disznóságot.

Az csak a baj, hogy nem lesz, aki megszavazza…

24 hozzászólás

  • ˙
    Tévedni tetszik azzal az arra tévedt 83 éves [osztrák] autóval…
    Egy másik autó volt az, amely este tízkor dél felől éppen arra tévedt. Mégpedig egy gázszerelő mester kocsija, amelyből mitadisten, egy gázcső lógott ki ezzel a felirattal: déli áramlat…

    .

  • ˙
    Az a cső került érintkezésbe szegény Váradi András fejével.
    .

  • T. Cikkíró !

    Csak remélhetjük, hogy az USA illetékes szervei nagyon is tisztában vannak az ilyen és hasonló általuk csak korrupciónak aposztrofált, ám jogilag még annál jóval súlyosabbnak minősülő ügyekkel…

    Borzasztó látni, ahogy a fidSS politikusok és szervek tágra nyílt szemmel megjátsszák az ártatlan báránykát: báncccsák Magyarországot !
    .

  • Megrendítő, amint az az ártatlan drága gyermek a két kezével görcsösen kapaszkodik az édesapjába. Borzasztó ! Szinte már váteszi ereje van ennek a fényképnek… 🙁

  • Bocs Pupu, de ez – nem is kicsit – mellément:

    Die Novemberpogrome 1938 – bezogen auf die Nacht vom 9. auf den 10. November 1938 auch (Reichs-)Kristallnacht oder Reichspogromnacht genannt – waren vom nationalsozialistischen Regime organisierte und gelenkte Gewaltmaßnahmen gegen Juden im gesamten Deutschen Reich.

  • „Ha pedig egy olyan államban, ahol a maffia vette át a hatalmat,……”
    Attól, hogy valaki mit minek nevez:

    Kohn bemegy egy húsboltba, meglát egy gyönyörű, gusztusos sonkát, szól az eladónak:
    – Kérek abból a halból fél kilót szeletelve!
    – De kedves uram, az nem hal hanem sonka!
    – Nem azt kérdeztem, hogy maga minek nevezi, hanem azt kértem, hogy adjon belőle fél kilót szeletelve!

    „A mi hazánk olyan ország lett, ahol a libatolvaj felelősségre vonja a gazdát, mert ….”
    – A demokrácia hazája már rég ilyen!
    „Terrence Dickson esete is hihetetlennek tűnik. A férfi félmillió dolláros kártérítést kapott, pedig betört egy házba. Az akcióba azonban hiba csúszott, mert amikor távozni akart, a garázs távirányítású ajtaja elromlott, így nem tudott kijutni. Mivel a háziak nyolc napra elutaztak, ezt az időt a garázsba zárva töltötte el, és csak üdítőitalt és száraz kutyatápot talált, így ezen kellett élnie. Az elszenvedett lelki megpróbáltatás miatt indított pert állítólag a férfi.”

    Az összeesküvés elméletek hálás témák unatkozó ……. számára!

  • lelszi: el fogom keseríteni. fényes istván nem szokott a kommentekkel foglalkozni. bármennyire is viszket magának, a magáéval se fog.

  • „Van egy kész vádirat is, Ferenczy Krisztinának hívják, aki elvégezte Polt Péter munkáját, majd belefáradva a visszhangtalanságba és a következmények nélküli ország mocsarában való gázolásba, feladta a harcot.”

    Így van. Ferenczy Krisztina döbbenetes könyvei teljességgel visszhangtalanok maradtak mind a médiában, mind a néplélekben. De az a ballib média, amelyik nagy ívben belekakilt a Ferenczy által feltárt disznóságokba, amelyik a bíróság említett gyalázatos ítélete után azonnal ejtette a témát – mondván, hogy a független (hahaha) bíróság döntését el kell fogadni – a napokban minősíthetetlen cikkekben esett neki Mihancsik Zsófiának, mert le merte írni, hogy az ifjú tüntetésvezéreknek kicsit még fejlődniük kéne amúgy szellemileg.

    Ha jönne egy demokrata kormány mostanság, a legnagyobb ellenségei nem a jobboldali médiában lennének, hanem a karaktergyilkosságban jelesre vizsgázott ballib megmondóemberek környékén. Mert ez a társaság mindenkit legyaláz, aki nem a szerintük egyedül üdvözítő úton akarna kormányozni.

    Tessék mondani: melyik orgánum foglalkozik Szíjjártó vagyonával? Hát Rogánéval? Hát Orbánéval?

    Egyik sem. Helyette megy a Gyurcsányozás és Mihancsik gyalázása.

  • Nos Váradi András juhász pályázó polgármester halálát egy osztrák rendszámú Mercedes okozta,amikor plakát ragasztásból tartott hazafelé!
    Véletlen baleset volt,ennyi…..semmi maffia,vagy mellékzönge!

  • Hát az nagyon helytelen és sajnálatos,hogy a kommentekre nem a cikkíró (ő lenne az illetékes!!!)hanem hozzá nem értő,illetve kötözködő öntelt alakok válaszolnak!

  • Marcsi
    2014 november 29
    5:45 du.

    Marcsi utánanézett a dolgoknak, hogy ki a sofőr és, hogy miképpen történt az eset? Dehogy nézett, azt eszi és fújja tovább amit maga elé tesznek, ha az fekália, akkor is jóízűen falatozza, mert kedves gazdái teszik maga elé. Jó étvágyat.

  • Hogy lehat az, hogy Váradit egy több éve halott osztrák gázolta el? Legalább is a sofőr egy ilyen okmánnyal „igazolta” magát. Hogy lehet az, hogy a műszaki és az orvosi szakértői vizsgálatok súlyos ellentmondásban állnak egymással? Miért akarja a rendőrség gyorsan lezárni az ügyet, ráadásul úgy, hogy arra törekszik, hogy Váradi legyen a hibás?? Miért ismeretlen tettes ellen kezdett el nyomozni a rendőrség?

    Marcsi, magában még a kételkedés sem merül fel ilyen vizsgálati adatok és tények után, hogy itt akár szándékosság is lehetett? Cseppet sem gyanús körülmények ezek összességében?

  • HunCanada: azért ismeretlen tettesről van szó, mert ez a szabványos megfogalmazás. ha elkapnak egy gyilkost füstölgő pisztollyal a hulla felett állva, akkor is csak feltételezett tettesnek minősül az eljárás lezártáig.
    bodánál meg soha, semmi nem kérdőjeleződik meg, ha az narancsos forrású.

  • Marcsi: a kezdet kezdetén tájékoztattunk mindenkit, hogy Fényes István nem foglalkozik a cikkéhez szóló kommentekkel.
    javaslom, a jelzőkkel takarékoskodjon, teljesen felesleges, ismerjük magát, nincs szükségünk a bemutatkozására 😀

  • Marcsi
    2014 november 29
    5:45 du. Ezt ugye csak az tudhatja, aki ott volt. Tett már tanúvallomást az ügyben, vagy megint csak egy narancsos okoskodást olvastunk?

  • Persze az is lehet,hogy véletlen baleset történt amikor Váradi a kocsijáról az úttestre lecsúszott létra miatt kiszállt a kocsijából és a forgalmas úton szabályosan közlekedő sofőr már nem tudott fékezni…
    Hát majd kiderül!

  • Marcsi Ne vicceljen. Vezetett már autót? Lecsúszik egy létra. Az autó megáll. Motor le, kézifék és kiszállás. Hátrasétál, közben nem hiszem, hogy leoltotta a lámpát. De ha igen, macskaszem akkor is van. Egy repülővel meg lehet állni ennyi idő alatt. Ha akarok.

  • Ille István
    2014 november 30
    5:33 de.

    István, én azt értem és tudom, de nem erre gondoltam. Ismeretlen személy ellen kezdtek el nyomozni, holott a mese szerint a helyszínelést is végigszenvedte az osztrák ember.. Tehát két külön dologról beszélünk.

  • Marcsi
    2014 november 30
    4:05 du.

    Látja Marcsi, semmit nem tud a baleset körülményeiről, ha amit írt így is gondolja, hogy így történt. Olvassa el a jegyzőkönyvet, nézzen utána a szakvéleményeknek aztán írjon hülyeséget. (Bár ez esetben nem írna, hacsak nem igazoltan zizzent). De, kérdezem: Egyébként honnan tudja, hogy volt egyáltalán létra, hogy Váradi az úton halt meg és nem egy teljesen más körülmények között??

  • HunCanada: akkor bocsánat. nálam alapvetően ott bukott meg a dolog, amikor a gázolót osztrák-magyar kettős állampolgárként azonosították, ráadásul simán tovább engedték.
    az előbbi azért hazugság, mert az osztrák törvények nem engedik a kettős állampolgárságot, a másik, ha igaz, komoly eljárási hiba, amilyet még a porosfalvi őrsről Kovács 112. Jánosnak se szabad elkövetni!
    mind1. tele van kamuval az egész. a nyomszakértők szerint a gázoló kb. 70 km-es sebességgel haladt – hol is? egy ócska mellékúton. Váradi teste az ütközés következtében 26m-t repült. elég testes ember volt. ha így ütközik egy autó és 95-100kg idegen test, az az autó onnan saját kerekén nem gurul el, annyira megsérül. egy 40kg-os őz tropára tud tenni egy autót!
    a műszaki szakértő és az orvosszakértő ellentmondásosan állapította meg, hogy’ is történhetett a gázolás.
    nem kell ide összeesküvés elmélet, bűzlik ez az egész a nélkül is!
    nem állítható, hogy politikai megrendelésre elkövetett szándékos gyilok volt, de, hogy valami nem tiszta, az nem vitás!

  • Ille István
    2014 november 30
    4:57 du.

    István, no problem 🙂 Ez a lényege a diskurzusnak, hogy ha félreértés történik, akkor megbeszélik az emberek. Marcsi meg tanulhatna, hogy miképpen kell egy párbeszédben viselkedni.

    Na de így igaz, sajnos az egész történet büdös és ezt még a hülye is látja, hát akkor vajon Marcsi ettől lejjebb milyen szinten tanyázhat?

  • HunCanada: marcsi nem párbeszél, hanem pártbeszél 😀 amúgy ő kinyilatkoztat, vita nincs, ő tudja, amit tud (hát, éppen ez az: nem sok mindent).
    a szintjéről – mind az értelmiről, mind a fizikailag elfoglaltról – úgy vélem, már mindent elmondtunk, nem látok különösebb elmozdulást nála.
    javaslom, hagyjuk is békén szegényt. Göllner Andrisnak van igaza: egy teljesen jelentéktelen valakiből- vele foglalkozván – majdhogynem jelentékeny valakit csinálunk.
    az meg, lássuk be, öreg hiba lenne…

  • Strong Ez jó kis szójáték: PÁRTbeszél :)) Göllner Andrásnak pedig igaza van. Én lojális vagyok a végsőkig és próbálok a másik nézőpontja mögé nézni és megérteni dolgokat onnan, de Marcsi erre képtelen, hogy eszmét cseréljen bárkivel is és álláspontját értelmes ember módjára felszínre hozza. Pedig igazán kíváncsi vagyok a véleményére, ha hangot adna neki a vitatott kérdésekben.

    Marcsi tőlem több tiszteletet és türelmet kapott mint itt valaha bárkitől is, de ami a lényeg, hogy fényévekkel többet mint amit valójában érdemelt volna.

  • haladjunk:
    boda mindent tud, csakhogy:
    „A FECO-1 egyedi, osztrák rendszámú járművet M. Ferenc 84 éves osztrák–magyar kettős állampolgár vezette, akinek a közeli Felcsúton, illetve Bécsben is van lakása.” ezt a pasast – komoly eljárási hibaként – elengedték, ráadásul, mint már írtam, olyan a sógoroknál nincs, hogy kettős állampolgárság.
    az eljárás során többet nem is esik róla szó, még a család ügyvédje se említi.

    bővebbet itt: http://www.origo.hu/itthon/20141201-varadit-balrol-utottek-el-de-jobb-oldalan-serult.html

    csak nekem van hiányérzetem?