Napi szösszeneteimből – Az ember már azt sem válogathatja meg, hogy kit hív meg?

2014 december 5 2:36 de. Napi szösszeneteimből – Az ember már azt sem válogathatja meg, hogy kit hív meg? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nicsak mit Plihál ma – Nettó fenyegetés a Fityesz-KB mai vezércikke

„Még övék az utca” címmel és „De csak addig, amíg övék az utca.” véggondolattal mondja el eléggé talányos mondókáját a derék Plihál Tamás szándéka szerint az utcai tüntetésekről. Az már csak hab a tortán, hogy valahogy úgy sikeredett mintha mindenkit a gaz usákok által beképzelt korrupció vitt volna utcára.

„Az elmúlt hetek történéseit figyelve mintha a szemünk előtt elevenednének meg ennek a „felforgatókönyvnek” a sorai. „Amit valóságnak észlelnek, az azzá válik.” Így van ez a korrupcióval is: annyit emlegetik, hogy a végén mindenki „valóságnak észleli”, és elhiszi, soha nem volt ilyen súlyos a helyzet” – kezdi a mondókáját.

„Mindeközben 2010 óta egyetlen valamirevaló kormányzati politikust, tisztségviselőt sem sikerült korrupció közepette nyakon csípni, gyanúsítás, vádemelés sem történt, …. azt is – és ez überel minden más összeesküvés-elméletet –, hogy a rendőrség, az ügyészség, a bíróság és az összes többi hatóság összehangoltan, szánt szándékkal, a miniszterelnök által kézi vezérelve minden kormányzati ügyet eltussol.”.

Mindezt tetézi azzal, hogy azon siránkozik a zemberek kezdik elfelejteni az átkos emút-nyócévet, sőt: „sokan már a külföldön ’bankoló’ Simon Gábor esetét sem bírják fölidézni.”. Ez utóbbiban a legszebb, hogy a héten az egyik reggel a királyiTV majd negyedórás emlékeztetőt tartott a témáról!

Azaz igazság, hogy valós állítása is van: „Aki az érzelmekre akar hatni, annak szükségtelenek az észérvek.”

Érdeksértő munka? – S ráadásul vonzza is a bajt

Hogy nem volt teljesen magánál – ha és amennyiben valaha is számon kérik, nyugodtan hivatkozhat az obligát tudatmódosító cukorkára – vagy legalább is ezt remélte az őt hallgatóktól az egyértelmű. Mármint a daliás 2/3isten földi helytartója az egyre nagyobb hatalmú főminiszter.
Már az sem volt semmi mikor az őt kérdező újságírók – ha nem is teljességgel, de – hosszasan sorolták a fácánvadászatot, a Rolex órát, az új lakást és a többit, rákérdeztek: „Ön szereti a luxust?”. Amire ki tudta fejteni, hogy: „Nem, nem, nem, ez még messze van attól, és nem is szeretem”. Amire azon a pikírt megjegyzésen túl, hogy „képzeld Wazze, még ha szeretné is!” meg kell jegyezzem, hogy elég fenyegetően hangzik. Legalább is arra vonatkozóan, hogy ebben lát még lehetőséget az önmegvalósítása útján!
Azonban a legérdekesebb kétség kívül az a kijelentés volt, hogy: „ellentmondásos a megítélésem, és vonzom a bajt, hiszen rengeteg érdeksértő munkát végzek”.

Nos ami azt illeti ebben így megfogalmazva lehet valami:

Egyfelől; ha az ő tevékenységét tekintik munkának, akkor kezd világosodni mit kell munka-alapú társadalomnak tekinteni!

Másrészt; az valóban tény, hogy egyre többek szeméről hullik le a fátyol és érti meg az amit a Fiuk művelnek az az ő érdekeit is sérti!

Vesszen a gaz és galád – A Gergő gyerők is beszállt

McCain amerikai republikánus szenátoron élezi a nyelvét manapság minden hazafi. Az új állam-párt országgyűlési alelnöke sem maradhatott ki a sorból. Ahogy arról az index.hu beszámol: Gulyás Gergely Facebook-oldalán közölt képeket McCain szenátorról, ahol egy ukrán újfasiszta és antiszemita politikus oldalán integet.

Nos a dologgal kapcsolatban meg kell jegyeznem, hogy
egyfelől; – csak a rend kedvéért – még egy kis montírozásra sem futotta, hisz egymás mellé tett két képet.

másfelől; ez így nem csökkenti, hanem erősíti a minősítő jelző relevanciáját, mondván: a derék szenátor kikkel is szokott fényképezkedni! =))

Képrejtvény – Bocsika

McCain

Hallgatólagos bele NEM egyezés!

Az ember már azt sem válogathatja meg, hogy kit hív meg? – Ezek a gaz újságírók mindenbe beleütik az orrukat

Én csak csodálni tudom ennek a derék honpolgárnak a hallatlan türelmét, hogy nem csap szét a gaz médiákusok között. Mindig csak báncsák ezt a derék jó embört.

Itt van mindjárt példaként a gaz Népszabadság „Bomba üzlet L. Simon barátjának lenni” fellengzős címmel vájkálnak az ő saját magán-ügyeibe.

Odáig szemtelenedtek, hogy azt veszik górcső alá, hogy a Nemzeti Kulturális Alap korábbi derék alelnöke kiket is hív(at) meg!

Mi közük hozzá? S képzeld Wazze olyanokra hivatkoznak, hogy a Nemzeti Kulturális Alap kollégiumai által kiírt meghívásos pályázatokról van szó.

Comments are closed