Orbán és bandája

2014 december 6 3:52 de.7 hozzászólás

A pszichiátereknek igazi csemege Orbán Viktor legújabb tébolymutatványa. A miniszterelnök egészen súlyosan dekompenzált szkizoid és paranoid pszichopátiáját ragyogóan alátámasztó legújabb őrültségeinek egyikét már az Indextől a 444-ig hirdeti a Világháló.

A vezető médiumok híradásai szerint – már az ellenzéki politikusok is ebben gyönyörködnek és osztogatják egymás között és az Interneten – a Miniszterelnökség telefonos közvélemény-kutatást végeztet házi botránycégével, a korrupt és világszerte hírhedt Századvéggel és a Kód nevű közvélemény-kutatóval, közpénzből. Három kérdés azok közül, amit feltesznek:

– Elképzelhetőnek tartod, hogy Gyurcsány Ferenc külföldi érdekekkel szövetkezve árthat Magyarország érdekeinek?

– Ki kell tiltani Gyurcsányt a Parlamentből?

– Mit gondolsz André Goodfriendről?

Nos: ezek jogos kérdések, amennyiben mi meg közpénzből finanszírozhatunk olyan kérdéseket, mint pl.:

– Elképzelhetőnek tartja, hogy Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár pedofil, aki Pintér Sándor alvilági köreivel közös gyerekszexpartikon tobzódik?

– Ki kell tiltani a Fidesz összes vezetőjét és képviselőjét – mint a hajléktalanokat – Budapest összes tereiről, Budapest és az ország teljes területéről?

– Mit gondol Orbán Viktorról, aki illiberális államot hirdet, aminek angol-magyar szótári jelentése a következő: „szabad emberhez nem méltó, szolgai, szervilis; közönséges, műveletlen, ordenáré; szűk látókörű, korlátolt gondolkodású, bigott, nem szabadelvű, antiliberális; szűkmarkú, kicsinyes, fukar.”

– Ön szerint Orbán Viktor illiberális programja inkább börtönre vagy zárt elmegyógyintézeti kezelésre hajaz?

Nosza, máris legalitást nyertünk arra, hogy kormányváltás után egy életre rászálljunk ilyen és minden más Orbántól tanult módszerrel minden lassan adekvát igényességgel idiótára és retardált szociopatára, akinek bármi pártos köze volt Orbán Viktor 2010-ben kezdődött ámokfutásához, ami által Magyarország lett az Európai Unió 28 országának demokratikus és emberjogi legutolsója, és legalább az egész kontinens és a fél Föld bolygó udvari bolondja.

Orbán Viktor ausztriai pszichiátriai kezelései miatt az osztrák nagykövetnek írt levelet több népszerű médiavezető.

Halmazati nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egy 10 kérdésből álló levelet írtak Wolfgang Waldner osztrák nagykövetnek a HírAréna és a Hírháttér vezetői, Molnár F. Árpád és Domján Tibor, valamint az állami koncepciós perek további áldozataként nevessé vált emberjogvédő és állatvédő újságíró, Kovács Adrienn Nikoletta. Hozzá kell tenni: az ilyen leveleket – függetlenül attól, hogy az adott nagykövetség mit reagál – a világ összes nagykövetsége esetében maga a nagykövetség továbbítja és külön jelentést írnak róla az adott állam kormánya és nemzetbiztonsági szervei számára. Magyarul ilyen ügyekben a csend is sugárhajtóműként robajlik és tesz tanúbizonyságot jóról és gonoszról. Jóról és gonoszról.

Molnár F. Árpád

7 hozzászólás

  • Molnár F. Árpád.
    …………….
    Ezt a közismert elmebeteget itt népszerűsíteni nem biztos hogy jó ötlet. Munkásságát ismerők már nevetni sem tudnak rajta, akiknek nem ismerős itt egy kis bemutató:
    …………….
    https://www.youtube.com/watch?v=Sbzu9iD_KkE#t=29
    …………….
    Vagy már itt tart a baloldali értelmiség?
    Jöjjön akkor egy elemzéssel Kiszel Tünde is!

  • apuwader: amíg nem tud felmutatni minősítésre jogosító végzettséget, ha javasolhatom, ne írjon le elmeorvosi tünetet, ha csak nem akarja, hogy magát is kiröhögjék.
    a baloldal értelmiségét illetően pedig, lássa be, nincsenek mérvadó információi. habár, mér ne lenne vadó?
    az utóbbi időben meg mintha hasadna. korábban nem kelt ennek a seggfejnek a védelmére. mi van, van annyi pénz, amiért korpásodik a haja?
    esetleg, ha egyetlen tézist is cáfolna a cikkből?
    vagy túlterhelem vele?

  • @Ille
    Sokadszorra írom, Orbán nem érdekel, nem védem, nincs annyi pénz stb.
    ………
    De, hogy ide ki írhat cikket, az minősíti a többieket is, márpedig van egy elért szint, amit nem kéne lerombolni.

  • apuwader: melyik szót nem értette?

  • Ha Kiszel Tünde valami véletlen folytán okosat írna, akkor el kell fogadni a véleményét. Az nem kizáró ok, hogy Kiszel Tünde.

  • – Elképzelhetőnek tartod, hogy Gyurcsány Ferenc külföldi érdekekkel szövetkezve árthat Magyarország érdekeinek?

    Nem, külföldi érdekekkel Orbán Viktor szövetkezik, amikor a béltraktusig mászik Putyin ánuszába.

    – Ki kell tiltani Gyurcsányt a Parlamentből?

    Nem, sőt kéne még ilyen típusú politikusból vagy két tucat oda, mert ahogy tőle fosik a jobboldal, két tucattól két tucatszor ennyire fosna.

    – Mit gondolsz André Goodfriendről?

    A név kötelez: Magyarország jóbarátja, aki pár nap alatt többet tett a magyar demokráciáért, mint az EU négy év alatt.