Féktelenül

2014 december 17 6:30 de.56 hozzászólás
Ismét túl vagyunk egy tüntetésen, vagy kettőn?

A fene tudja, újabban a menetrend az, hogy a tüntetők két csoportra bomlanak, a tömeg elmegy szónokokat hallgatni, míg a kisebbség elmegy a rendőrökkel huzakodni, úgy téve, mintha be szeretnének jutni a Parlamentbe.

Hogy aztán ott mi a fenét akarnak csinálni, az titok, gyanítom, ők is éppoly tanácstalanok lennének, mint 2006-ban azok voltak, akik bejutottak a tv székházába, de ott legalább meg lehetett a tv-macit keresni, és felelősségre vonni az árulásért, hiszen az egész átkos korban mást sem csinált, csak köpött.

De hogy a Parlamentben…

A Beszari már régen hazahúzta a csíkot páncélozott alsógatyájában, a büfé nem árul túrórudit, a köpéshez is hiányzik a motiváció, hiszen már a képviselők is hazaballagtak.

Legfeljebb a népfelség elvét lehetett volna gyakorolni, sorbaáll a nép és egyenként a fejére teszi Szent István koronáját, mely soha nem volt az övé, de ez lényegtelen is.

A korona ki van tömve Magyar Nemzettel, mert amikor Viktor a fejére tette, akkor a fülének egy idő után fárasztó volt tartani a felségjelvényt, de ígérete van rá, hogy mire a koronázásra kerül a sor, addigra bele lesz applikálva egy bukósisak-bélés.

A cirkusz jól sikerült, az ATV riporterét lefújták paprikasprayvel, ő ezen kissé felpaprikázódott, de aztán kiöblögette a szemét.

Hogy mi értelme van a rendőröket nyektetni, azt senki sem tudja, szerintem ez csak arra jó, hogy akiknek ez érdekében áll, azok elmondhassák, hogy az egész tüntetés csak a csőcselék erődemonstrációja – más haszna nincs.

A tüntetés maga kissé eklektikus volt, valakinek az a fixa ideája, hogy menetelni kell, még szerencse, hogy brekegni nem kell hozzá.

Így aztán a nép masírozott és jelszavakat skandált, azokat is már ismertük a régebbi akciókról, lehetne újabbakat is óbégatni, például „Orbán Mihály – majomkirály!”, vagy „Orbán majma mind ártó, legártóbb a Szíjjártó!”, és így tovább.

A szónoklatok színvonala is vegyes volt, volt közöttük megható, volt közöttük okos, de volt közöttük olyan beszéd is, mely azt tanúsította, hogy lehet veretes névvel is égbekiáltó ostobaságokat mondani.

Aztán jött a Milla-záradék, legyetek jók, menjetek haza, találkozunk másodikán, mikor majd megint elmondjuk ugyanezt.

Valaki mondja már el a szervezőknek, hogy szép dolog az egyéni ambíció, de azért egy ilyen rendezvényt meg kell szervezni, rendezni, a szónokokat kordába kell szorítani, a témák számát be kell határolni csakúgy, mint a beszédek időtartamát.

Nagy tisztelője vagyok Iványi Gábor lelkésznek, de beszéde kissé hosszúra sikeredett, ez egy ilyen rendezvényen hiba, bármennyire is értékes minden szava.

Szóval a résztvevők sokan voltak, mindenfélét akartak, de itt csak akkor lesz továbblépés, ha egy ilyen tüntetésen egy, vagy két követelést fogalmaznak meg, és a tömeg ezeket támogatja, mert aki sokat markol, keveset fog, mondja a népi bölcsesség, feltehetőleg nem a lányok fenekére gondolván.

Meghallgathattunk húszféle unalomig ismert, megvalósíthatatlan életvezetési tanácsot.
Például az összes képviselő vonuljon ki a Parlamentből, meg, hogy nem kellenek a pártok, továbbá rendszerváltást is követelt a saját érdemeit kihangsúlyozni nem hezitáló szónok.
Ez a követelése még kielégítést nyerhet, hiszen a parlamentáris demokrácia már éppen megszűnt és csak percek vannak hátra a Magyar Királyság megérkeztéig.

Már szórópisztollyal fényezik a lovat fehérre, melyen majd Őfelsége I. Viktor Miháj, Isten kegyelméből Magyarország uralkodója felvágtat a koronázási dombra, majd egy arany tolvajkulccsal az ország négy égtája felé suhint, fején a korona, csingilingiznek rajta a fityegők, de gyönyörű is lesz…

Valaki azt is elmondhatná a szervezőknek, hogy nem kellene ezeket a tüntetéseket mindig ilyen Tesco-gazdaságos módon megoldani, hazafelé beugrunk tüntetni egyet – lehet esetleg nappal is tüntetni, továbbá ahelyett, hogy három egymást követő napon hármat tüntetnénk, lehetne egy nagy tüntetést szervezni, hadd örüljön Nagyurunk, mikor az ablaka alatt zeng az Orbántakaroggy!
 A miniszterelnök egyébként régen járhatott Grazban, mert válogatott hülyeségeket beszél, miszerint itt nincs szükség semmiféle ellensúlyra, mert az csak egy imperialista trükk, amerikai találmány. Annyiban igaza van, hogy ellensúly csak annak kell, aminek súlya van, neki meg a nemzetközi politikában olyanja nincs.
Belpolitikailag meg már mindegy, ami neki hátravan, azt a kis időt építkezésre kellene felhasználni, de ennek jelét se látom, sajnos.

Viszont a mi pávatáncosuk ismét belelendült a táncba, most éppen hátrafelé akar sasszézni egyet – nemzetközi felügyelet alá akarja helyezni a paksi beruházást, értsen ezen bárki bármit.

Egy biztos, hogy ettől te még nem fogod megtudni, hogy ez az attrakció mennyibe fog fájni neked.
De hát nem is kell neked mindent tudnod, – nem igaz?

56 hozzászólás

  • Én sem nagyon látom ennek az egésznek a koncepcióját. Gondolom, nem csak nekem tűnt fel, hogy használható gazdasági- politikai programmal senki nem lépett még fel. Még jelszavak szintjén sem, bár az meg amúgy is kevés lenne.
    .
    Itt az kellene, hogy
    .
    1, Folyamatos, használható koncepcióval rendelkező, jól szervezett tüntetések legyenek, ÉS
    .
    2, Nemzetközi fórumokon folyamatosan ÉS SZAKSZERŰEN rámutatni az orKbán- banda bűneire.
    .
    Gondolom, akik ezt HATÉKONYAN megtehetnék, azok főleg azért nem teszik meg, mert maguk is nyakig benne vannak, vagy korábban benne voltak eben az egész koszvadékságban. Ha nem is olyan szinten, mint a fő- fitymesz- maffiózók, de alig kevésbé.
    .
    Elég sok minden mutat erre. Mikor évekig Hajdú- Biharban éltem, rengeteg jelét láttam már akkor is az efféle kooperációnak. Nem csodálkozok eképp’ azon sem, hogy a fent említett két pontból egy sem valósul meg, és nem is fog.

  • Fenyvesi Glória

    Az egyik szónok,a fiatal doktornő pedig elröhögte magát a szövegelés közben.Gondolom, csak heccből volt kinn a téren…Vagy lefizették valakik…

  • Fenyvesi Glória: ahogy magát is. csak tudnám, mennyit fizetnek azokért a baromságokért, amiket ide irkál? ha eleget, lehet, hogy átállok…de, ha önkéntes alapon ilyen, akkor inkább maradok ezen az oldalon. ide mégiscsak besüt a nap.

  • Sokminden miatt lehet most tüntetni-Genfben is tüntettek-,csak ne àrusitcsàk ki az orszàgot,mint a „kiàrusitok” a szàjakrobatàk,hanem tovàbb vàsàroljanak vissza,mert amink van fiadzhat,amit elkotyavetéltek nem nekünk fiadzhat és ne kelljen vészkölcsönt a csöd elkerülése miatt felvenniük,mint a ti Harmadotoknak,hanem az orszàgunk tovàbbi gyarapodàsàra.
    Figyeljétek meg elöbb-utobb-ujbol lesz”Békemenet”,ami megmutatja megint,hogy csak harmad vagytok.

  • Te glória, te…
    .
    „…Vagy lefizették valakik…..”
    .
    – Lehet. Neked pl. mennyi az óradíjad? Vagy felesben nyomod? Mi van benne az árban? Mélytorok, 69, valami?
    .
    🙂

  • Te dénes, te fogyatékos bérkretén…
    .
    „…hanem az orszàgunk tovàbbi gyarapodàsàra…”
    .
    – Melyik országé? A tied? Az ugyan nem gyarapszik, hiszen ultra- korrupt maffiavezérei éppen most lopják szét utolsó darabjait is. Ahol négy év alatt a HIVATALOSAN is szegény emberek száma megduplázódik, ahol leállnak a beruházások, mindezt az állami szintre emelt rablás, maffiatevékenység és semmihez nem értés miatt, ott nekem senki ne ugasson gyarapodásról.
    .
    AZ „én országom”, azaz, ahol én élek, na, az gyarapszik. Tudod, miért? Mert nem a magad fajta hitvány …szfejek vannak hatalmon, hanem szakemberek, jól szervezett gazdasága van, és az egész világra kiterjedő gazdasági (nem politikai, vagy katonai) birodalma.
    .
    Nálatok meg kakastarajos hülyegyereket nevez ki „külügyminiszternek” a drogos, alkesz „miniszterelnökötök”, aki egyre elborultabb félkegyelműekkel veszi magát körül, és már orosz prostituáltak se jó.
    .
    Na, ez a TE országod, papám.

  • AMúgy ez már szinte kedvencem, 🙂
    .
    Idejön valami idióta, és elmagyarázza, hogy a bukás az siker. A csőd az prosperálás. A fogyatékos vulgáridiotizmus az hozzáértés. A tahó bunkóság az tökös érdekképviselet. A társadalmi- gazdasági totális leépülés az páratlan sikertörténet. Hogy Európa egyik szégyenországa az valójában egy irigylésre méltó csodavilág. A munkaerőpiac megsemmisülése- megsemmisítése az munkahelyteremtés. Hogy siker, siker, és csakis siker.
    .
    Ha mégsem, az csakis a Zelmúttnyócév, a bolsevik egyharmad vagy mia…szom, az álliberális fizetett ügynökök (WTF???), az Zusákok, a Gúdfrend, a Multik, a Bankok, a Tőke, meg a Külföldön Dolgozó Hazaáruló Magyarok miatt van (OK, elnézést, srácok, hogy ez utóbbit mindig beírom, de ez nagy kedvencem, mióta az ilyen dédes- marcsi- fityelő- stb. féle retardáltak ezt a csoportot is felvették a listájukra, mint elsővonalas Népellenséget, és Felelőst a Bajokért 🙂 ).
    .
    Jól van te dénes, hallucináld akkor te is a Tündérmesét, a Dübörgő Csatahajót, vagy mi a nyavalyát, meg az irigységtől sárguló, de amúgy hanyatló, tönkremenő „nyugatot” (ammegmi???), meg a mittudoménhányharmadot.
    .
    Meg a Bér- álliberális- hazaáruló- rémhírterjesztő- pufajkás- he۸¤¸¸iewv’++!ÖĐ˙´}íí(Öewh237e67tgfc3gf akárkiket.
    .
    Ki a ló…szt érdekeltek ti már. Egyétek meg azt a …rt, amit magatokra borítottatok, és még boldogok is vagytok tőle.

  • Az ukrajnai képlet applikációját látjuk Magyarországon is.
    De a rendőrséget most nem Gyurcsány és bandája irányítja.
    Provokálják őket, de egyéni azonosítóval rendelkeznek, s van felelősség érzetük, tudatuk, a közrendőröknek is, vezetőiknek is, és a politikusoknak is.
    A társadalom is tudja, van vesztenivalója.
    Ugyanis eljutott már valahová. Egy élhető szintre, ahonnan lehet előre lépni, és fognak is.
    Még akkor is, ha ez egy maroknyi kisebbségnek nem tetszik, nem tetszik, hogy nem ők mondják, merre van az előre (valójában hátra). Mondhatták évtizedeken át, lejárt a mandátumok.
    Európának a saját útját kell járnia. Az USA-val szövetségben, de nem csicskaként.

  • Kedves Gyengécskék!
    Ki adta el a DUNAI VASMÜVET,a MOL részvényeket,a MALÉV teherszàllitàsàt…,ki adta évtizedekre bérbe a repülöteret 2006-ban-ennek ellenére 9,7%-os tulköltekezést produkàltak,egyik évben sem tudtäk a gazditok az EU 3 %-os deficit elöiràsàt tartani,hanem 6-7 %-ot,igy jutottak a 2008-as vészkölcsönig-?
    2007-ben Svàjbol figyelmeztették a kormànyt,a svàjcifrankban
    -devizàban-valo eladosodàsra,mert amig 1980-ban 11 Ft-ért lehetett svàjcifrankot venni,1995 màr 67-68 Ft-ért lehetett CHF-ot kapni.
    Ezeken ràgodjatok,ne a gazditok leràgott csontjain!
    Szijjàrto gyorsan reagàlt az amerikai vàdakra és Orbàn Viktor kb.1 hete vilàgossà tette,ha Vida nem tudja tisztàzni magàt,le lesz vàltva.

  • Te dénes gyerek, ne terelj. Bősz hülyeségeket firkáltál be, kaptad rá a reakciót, erre teljesen másról kezdel el rotyogni.
    .
    Mindegy, hát te, meg az a másik féleszű is, az az entersprize, hitessétek el magatokkal, hogy ti vagytok a 2/3, az Ultra Menő Igazságlátók, ahol Minden Bajért Más a Felelős.
    .
    Aztán eridjetek a pokolba. Az egész civilizált világ rajtatok röhög, a civilizálatlanabbak úgy szintén, hiszen maffiavezéretek, az orKbán, meg a kakastarajos hülyegyerek, és a többi kitartott már orosz prostituáltnak sem jó. Max. egymást tudjátok zúzni. Legyen is így.

  • OrKbánisztánban, az idióták szerint, nagyjából ezek a tényezők hibáztathatóak MINDEN mostani problémáért (amelyek nem is léteznek, ez is csak álliberális- hazaáruló- stb. propaganda):
    .
    1, Elmúttnyócév, és a Zutóbbi 25 év összesen, leszámítva természetesen az orKbáni regnálást)
    .
    2, Bankok (figyelem, hülyegyerekek, ez nem azonos „Bangokkal”!
    .
    3, Tőke, ami lehetőleg karvaj is
    .
    4, Zusákok, meg a Gúdfrend (ezeknek a Víz meg a Zolaj kell csak, meg útálják a Sikert és a Magyartot is)
    .
    5, Kommunisták, akik aknamunkát folytatnak kívül- belül (ez amúgy igaz: orKbán és bandája megfekteti Mákosi Ratyit is, ami a sztalinista társadalom- és gazdaságszervezés alapelveit illeti)
    .
    6, Szélső- álliberális fizetett ügynökök (ez az egyébként a teljesen veszélytelen, befolyás, szervezettség és program nélküli tüntető tízezrek kódneve ezeknél)
    .
    7, Külföldön Dolgozó Magyarok (ezek szerint, az is áruló mind, mer’ mér’ nem a nem létező magyar munkaerőpiacot termékenyítik munkájukkal, meg amúgy is, gyáva menekült az mind)
    .
    Na, kérem.
    .
    Míg mindezt a hatalmat birtokló f..szfejek, bűnözők, és ezek köpőcsészéi, küblijei (kormánypropagandisták, vagy mint ezek a kretén dénes- félék itt) szándékosan terjesztik, és építik be az átlagZember és a lúzerek köztudatába, addig a Zország esélye kb. annyi bármire is, mint fingnak a tornádóban.
    .
    De nem baj, ha „ebsorsot akarnak, hát akarják”.
    .
    Na honnan az idézet?

  • Dénes ERÖS

    2014 december 18
    6:16 de.
    Kár erősködnöd, mert nem mondasz igazat. Inkább olvass utána:
    csak pédaként; ad Dunai Vasmű!
    Egyfelől nem az volt a neve,
    kettő: köszönte jól volt, még Orbán nem kezdett személyes bosszúhadjáratot
    három: Orbánék 2002-re már lényegében elpasszolták, az tény hohy Megyó felbonthatta volna!

  • Eldrad !

    Gazdasági programot szervezetten csak pártok tudnának előterjeszteni, azonban már annyira agyoncivilezték ezeket a tüntetéseket, hogy nincs az párt, amely oda merné tolni a képét. Félő éppen ettől fogja erejét veszíteni ez a népmozgalomszerűség…
    Persze tegyük hozzá azt is, hogy ha csak annyi lenne a cél, hogy „Orbán takaroggy” és ez célt érhetne, akkor a megmozdulások máris megtették a magukét.., de az említett diktátor a lényéből fakadóan, csak az erőből ért, az meg egyelőre sehol sincs.
    A provokációk a bezárt rácsok előtt túl átlátszóak… A hatalom játéka…

  • Eldrad: Erős nemzettárs Svájcból, Bernből védi a hazát. nem tudom, honnan jut propagandaanyaghoz, de abból idéz, önálló gondolata soh’se volt. de legalább sikerült valami idióta code page-t találnia. előző állomáshelyén még volt normális. mármint, karakterkészlet.

  • Kedves gyengéi a Harmad(t) gyengéknek!
    Ha màr haragudtok a tényekre,legalàbb ràgodjatok rajta és miért nem
    figyelmeztettétek,vàltottàtok le a szerencse hagyott gazdàitokat idöben?
    Vagy csak iràsig,olvasàsig és behodolàsig jutottatok? Gondolkodàsig,
    mérlegelésig màr nem? Làtjàtok feleim,a gyengéknél is ti vagytok a gyengébbek.
    A”szakértöi kormàny”adta el 2004-ben a Vasmüvet.A többi megakadt a torkotokon?
    Különben 2000 tüntettek Genfben: pedagogusok,rendörök és màs àllami alkalmazottak a jövöévi költségvetés miatt.

  • Dénes ERŐS: maga úgy látszik úgyszintén eljutott az olvasásig, a behódolásról nem is beszélve. az írással ugyan hadilábon áll, de egy narancsagyú fideszesnek ez nem is követelmény, ahogy a gondolkodás sem. árulja már el, hogy van az, hogy még évekkel ezelőtti brosórákból ollóz? nem kapott frisseket? 😀

  • Kedves gyengék és feledékenyek!
    Ezért vagytok gyengék,mert feledékenyek és gondolkodàs mentesek vagytok,igy értékelni,következtetéseket levonni màr sok is lenne.
    A gyengéknek:az egyik eladta-valaki hazavitte-,a màsik vissza szerzi,mert màr a Kobi bàcsi is tudta-ha van valamid,az fiadzhat,ha
    màsnàl van az egykori valamid,az annak fiadzhat és ott fizetnek adot
    utàna és persze az ottani kasszàba-.

  • Dénes ERŐS: adja már meg a dealere elérhetőségét, kurva jó lehet az a cucc, amit tol!

  • dényes:
    .
    – Kedves idióta! Kedves senkiházi retardált!
    .
    Anyukád hogy van? Jól?

  • Szerző: Nagypál Anikó

  • Independent: privát levél ment

  • Fenyvesi Glória

    Eldrad!
    Elhangzott egy magas rangú amerikaitól, hogy a Közép Európai országokban direkt feszültségeket kelt Amerika,a civil szervezetek támogatásával, hogy tüntessenek…
    Ehhez mit szól?

  • Fenyvesi Glória

    Ez beavatkozás az országok szuverenitásába….

  • Fenyvesi Glória

    A Dénes is mondjon olyat,hogy „idióta, retardált”,mert másnak más a véleménye?

  • Fenyvesi Glória: mondjon. csakhogy, egy propaganda szócső esetében, mint ő, teljesen hiteltelen.
    miért lenne sértő a turul-táptenyésztő? van turulmadár?
    a Kanadai Magyar Rádió függetlensége kb. olyan, mint a kurva áhitatossága. fejtsem ki jobban?
    mondja, magát hol képezték ki, hogy megítélje, miben rejlik országunk szuverinitása? egyáltalán, érti a szót?

  • glória:
    .
    „…A Dénes is mondjon olyat,hogy “idióta, retardált”,mert másnak más a véleménye?…”
    .
    – Te szerencsétlen, ebből is látszik, hogy semmit soha el nem olvasol. Nem baj, azok kedvéért, akik viszont olvasnak, és meg is értik:
    .
    AZ ilyen dénes- glória- csiszár- stb. alakok nem azért retardáltak, mert „más a véleményük”.
    .
    Hanem, mert:
    .
    1, VÉLEMÉNYÜK semmiről nincs, mivel ezerszer cáfolt, eszeveszett, alaptalan baromságok, a legpofátlanabb hazudozás, eszeveszett őrültségek folyamatos berondítása, szőnyegre sz…rás, trolltevékenység, az nem „vélemény”.
    .
    2, Élvezettel tesznek tönkre topikokat, netes fórumokat. Ez pedig szellemi inaszakadtságra utal.
    .
    3, Folyamatosan tesznek tanúbizonyságot olyan félelmetes szintű vulgáridiotizmusról, hogy ilyen egyedekre nyugodtan lehet mondani, hogy „evolúciós zsákutca”. Ahogy azt az előbb írtam egy másik megnyilvánulásukkal kapcsolatban.
    .
    Igen, te glória, te is ebbe a kreatúra- csoportba tartozol. Egy mentális pestis vagytok, egy szellemi fertő.

  • glória:
    .
    „…Elhangzott egy magas rangú amerikaitól, hogy a Közép Európai országokban direkt feszültségeket kelt Amerika,a civil szervezetek támogatásával, hogy tüntessenek……”
    .
    – Ki mondta ezt? Mikor? Milyen alkalommal? Milyen összefüggésben? Hol az eredeti szöveg?
    .
    Hol a link, mely MÉRVADÓ módon idéz, esetleg videót mutat?
    .
    Ne ugass már, te szerencsétlen, hanem előbb támogasd meg az ilyen befarcintást, mielőtt még elalélnál önnön zsenialitásodtól, hogy most de megmodtad a Tutit…

  • Kedves Gyengécskéink!
    Elismerem irni és olvasni tudtok,tovàbb nemis kellett a gyenge harma(t)d mellett jutnotok,mert lefutottàtok volna öket.Kérlek benneteket az én àltalam benyujtott csontocskàkon is ràgodjatok,vagy elég a gazdié!?
    A Duna teletext-ben olvastam”az USA nyomàs alà akarja helyezni a Középkeleti orszàgokat”erre pénzforràsokat különitettek el.
    A magyar Külgazdasàgi és Külügyminisztérium kérdéssel fordult az
    USA -hoz ebben az ügyben is,mint a 6-ok Visa ügyében-màr régebben.A Visa ügyben
    dr.Schiffer Andràs is vàlaszt kért,a vàlaszt hezek multàn, a napokban megkapta,
    kb.:”Nem büntetöjogi eljàràs miatt,hanem adminisztrativ okok miatt tagadtàk meg a Visàt A 6 személytöl”,nyilatkozta a DUNA TV-ben.

  • Dénes ERŐS (gondolom, vezetékneve kiabálóra hangosítása kompenzálás. árulja már el: fel volt mentve tornából?): kérdeztem korábban valamit. fizetett ügynök, vagy önkéntes propagandista? nem képes rá válaszolni, vagy nem mer rá válaszolni, vagy meg van tiltva magának, hogy válaszoljon? mind1.
    a Duna-tv-t, ha javasolhatom, ne tekintse autentikus hírforrásnak.
    a Visa, picinyem,egy bankkártya-típus. 😀
    ki is az a Schiffer András? nem emlékszem, hogy kompetens személy lenne.
    beszerezte már az általam javasolt trilógiát?
    csak azért kérdezem, mert tudni szeretném, mennyire jutott szellemi horizontja tágításával 😀 ezt minden hozzászólásánál meg fogom kérdezni.
    ezt a debil kommentkezdést meg igazán elhagyhatná. minket nem zavar, de magát eléggé homokozóban játszadozó durcás óvodásnak tünteti fel. mondja, meg van még a piros vödröcskéje?

    nem tudom, észre vette-e, hogy egyedül én méltatom válaszra? annyira nem érdekel senkit a maga poros fideszes propaganda dumája – még, ha véletlenül, valami csoda folytán némi önálló gondolatot is hozzá fűzne, de érzékelhetően ehhez nincs meg az esze – hogy én is csak azért foglalkozom magával, nehogy magányosnak, észrevehetetlennek (pedig egy szürke kis egér), vagy a fórumon értelmetlenül létezőnek (pedig az) érezze magát. megsimogatom a kis buksiját: most jobb?
    látja, milyen jó szívem van? mindezen szívjóságért cserébe, tegyen meg egy szívességet: cseréljen code page-t! ha már ennyire a szívén viseli pártja sorsát, akkor ne égjen már be egy ősidőkből való – asszem, ez még az XP idejében volt aktív – karakterkészlettel! ennek használata nagyon piti egy ekkora géniusz esetében, mint maga 😀
    avagy Zürichtől Bernig visszaminősítették, és csak ez jutott magának? óh, be sajnálom!

  • Ille!
    Irjon a csontokrol!

  • Dénes kiafranc:
    .
    – Kedves Idióta!
    .
    Elismerem, hogy hülye vagy.
    .
    Oszt’ jónapot.

  • Te dénes, kedves Hülyegyerek! Kedves Retardált Nyikhaj!
    .
    Ugyan, gyere már el arrafelé, amerre sok magyar munkás van Északnyugat- Európában bárhol, valamelyik ipar- vagy kereskedelmi városba! És amiket itt összerecskázol, mondd már el egy előre nem kiválogatott, helyi magyar közönségnek.
    .
    Amit garantálok, BÁRHOL IS tennéd meg ezt:
    .
    Ha jó napjuk van, megúsznád hangos ordítozással, hogy a …rva anyádba is elhajtanának. Ha kevésbé van jó napjuk, na, azt inkább nem jósolnám meg, akkor mi lenne. De neked gyorsan kellene futnod, az biztos.
    .
    De érdekes, amikor hasonlót említettem a többi, ilyen itteni dénes – klón- aljadéknak, egyből mély kuss volt a „válasz”… gyáva, szemét, nagypofájú banda.
    .
    Érted, Kedves 2/3 Véglény?
    .
    (azért 2/3, mert ez a dénes, vagy ki a fene 2/3 részben poloska, 1/3 részben pedig valami egyéb kreatúra – gondolom, ezért van megáldva ezzel a kétharmad- hülyeséggel…)

  • Dénes! Kedves Bérkretén! Kedves 2/3 kreatúra! Kedves Agyamputált

    „…Ille! Irjon a csontokrol!…” – mondod intellektuális kihívásaid egyikét. Amúgy kétharmadosan, he- he…
    .
    – OK, István helyett is írok neked a csontokról:
    .
    CSONTHÜLYE VAGY, 🙂

  • glória, még egyszer, mert látom, erre rondítottál megint, de nem sikeredett megérteni a kérésem.
    .
    “…Elhangzott egy magas rangú amerikaitól, hogy a Közép Európai országokban direkt feszültségeket kelt Amerika,a civil szervezetek támogatásával, hogy tüntessenek……” – rottyintottad be korábban. Kérdéseim, újra:
    .
    – Ki mondta ezt? Mikor? Milyen alkalommal? Milyen összefüggésben? Hol az eredeti szöveg?
    .
    Hol a link, mely MÉRVADÓ módon idéz, esetleg videót mutat?
    .
    Na mi van? Hol vagy, most legyen nagy a pofád.

  • Dénes ERŐS: a magáéról szívesen. persze, csak az után, ha a hiénák lerágták róla a húst – a fene a gusztusukat.

  • Fenyvesi Glória

    És itt miért képzelik egyesek, hogy felsőbbrendűek másoktól, akik az igazságot képviselik,és érvelnek amellett?
    Hogy ocsmány jelzőkkel halmozzanak el másokat.
    Pedig éppen ők,akik a másság tiszteletét hirdetik.

  • Fenyvesi Glória

    Ille István…Engem senki nem képezett ki, csak követem a politikát, egyszerű dolgozónő létemre.
    És féltem Magyarország szuverenitását.

  • Fenyvesi Glória: szóval, követi a politikát. na, itt hibázott, de nagyot. nem magának való. Zsuzsa asszonnyal pedig rossz lóra tett. utána nézett, honnan importálta azokat a jószágokat? mert biza, nem a hazai tenyésztői udvarokból, pedig az mégiscsak a magyar gazdaság támogatása lett volna!
    azután ez a szent Zsuzsa asszony, ugyan utána nézett-e, hogy ahova beajándékozza azokat a szerencsétlen állatokat, ott meg van-e a tartás körülménye? mert biza, egy csirkeólat – már, ha van – fertőtleníteni kell az új állomány betelepítése előtt, a hidat is ki kell meszelni (egyáltalán, tudja, mi az a hidas, maga nagyon egyszerű dolgozó nő?), azután meg enni is kellene adni annak a jószágnak, szóval, Zsuzsa asszony jó nagyot blöffölt, de ez legyen az ő baja.
    az elosztogatott állomány meg egy héten belül vagy elpusztult, vagy a fazékban végezte. Zsusza asszony bankszámlája meg szépen hízott. Hiába, ezeknél az Orbán-közeli alapítványoknál ez már csak így megy.
    Magyarország szuverenitását félti? mégis, kiktől? amúgy a maga dolga? semmi nem fog változni maga körül, bárki uralja Magyarországot, úgyhogy ne aggódjon, habár szép, hangzatos jobbikos duma volt 🙂

  • Fenyvesi Glória: itt miért képzelik mások – naná, hogy a maguk oldalán – hogy az igazságot képviselik? főleg, hogy a mellett érvelnek?
    hogy jön az igazsághoz a másság?
    Glória, ha korán reggel ennyire zavaros, akkor mi lesz később?

  • glória, akkor megint.
    .
    1, Ocsmány jelzőkkel illetlek, mert egy ocsmány féreg vagy. Olyan igazi 2/3 -os. Ennyi az IQ- d. 2/3.
    .
    2, Igazságot képviseled? Anyukád hogy van? A magadfajta IGAZSÁGA a gyerekéheztetés, a lakosság felének szegénysége, a vezérbikák szabadrablása, De nem baj, majd eljön egyszer valahogy a tisztítótűz, és akkor nektek annyi.
    .
    Meg ez is a ti igazságotok:
    .
    http://nepszava.com/2014/12/velemeny/tollhegy-rahel-sajat-laban.html
    .
    3, Újra, mert látom, ezt nem sikeredett levágni:
    .
    “…Elhangzott egy magas rangú amerikaitól, hogy a Közép Európai országokban direkt feszültségeket kelt Amerika,a civil szervezetek támogatásával, hogy tüntessenek……” – rottyintottad be korábban. Kérdéseim, újra:
    .
    – Ki mondta ezt? Mikor? Milyen alkalommal? Milyen összefüggésben? Hol az eredeti szöveg?
    .
    Hol a link, mely MÉRVADÓ módon idéz, esetleg videót mutat?
    .
    Na mi van, kétharmados tahókám?

  • glória, megint:
    .
    „…Engem senki nem képezett ki, csak követem a politikát, egyszerű dolgozónő létemre…”
    .
    – Dehogynem „képeztek ki”. OrKbán- prostituált vagy. Az is egyfajta képzés.
    .
    „…féltem Magyarország szuverenitását….”
    .
    – Igen? Remek, mert akkor mondd meg a trágyazabáló, mocskos, tolvaj vezérednek, meg a bandájának, hogy ne tegyék ki szétrablott országukat totális orosz függésnek.
    .
    2/3, meg függetlenség neked, a s…gem, az, te szerencsétlen…

  • Fenyvesi Glória

    A elhangzott szavai minősítik az embert…

  • Fenyvesi Glória: nyugi, magát is.

  • Fenyvesi Glória

    Eldrad!
    Dec. 16.22 órai Echo Tv Hiradó.Orbán Viktor véleménye.
    De megkeresem a kedvéért azt az amerikai nőt is, aki kijelentette:A Közép Európai országok politikájába beavatkozik Amerika, úgy hogy civil szervezeteket pénzel, hogy bomlasszák az országot, és leváltsák a nem tetsző kormányokat.

  • Fenyvesi Glória

    Ille István4
    Én senkinek nem mondtam bántó szavakat…
    Ez a különbség…

  • Fenyvesi Glória: nem is kell. már a létezése is bántó.

  • Eldrad, vigyázz, komoly, autentikus hírforrással állsz szemben! népünk vezetője hallatta véleményét! ráadásul van még ott egy amerikai nő is! jujjuj, ez már komoly!

  • Fenyvesi Glória

    Gyurcsányék támogatják az akciótervet
    Goodfriend szerint ez nem beavatkozás
    KK, KaG
    Forrás: Hír TV
    2014. december 18., csütörtök 17:10
    Nyomtatás
    A magyar külügyminiszter szerint a kitiltási ügy nyitott kérdéseit hiába akarja lezárni Magyarország, ha ebben Amerika nem partner. Szijjártó Péter azt mondta, a külföldről pénzelt civil szervezetek nyomásgyakorlása veszélyezteti Magyarország függetlenségét. Az amerikai külügyminisztérium államtitkára nemrégen jelentette be, az Egyesült Államok Közép- és Kelet-Európában akcióterveket készít a korrupció elleni harchoz.

    Nem beavatkozás, hanem közös harc a korrupció ellen. André Goodfriend szerint így lehetne összefoglalni az amerikai kormány készülő akciótervét. A héten az amerikai külügyminisztérium emberi jogokért felelős államtitkára egy előadáson arról beszélt: Washington két tucat közép- és kelet-európai országba készít akciótervet a korrupció elleni harchoz. Független civil szervezetek támogatásával akarnak nyomást gyakorolni a kormányokra. A programra több száz millió dollárt költenek, ám az amerikai ideiglenes ügyvivő azt nem tudta megmondani, a magyar akciótervre mennyit áldoznak

  • Fenyvesi Glória

    A magyar miniszterelnök Sarah Sewallnak, az amerikai külügyminisztérium egyik államtitkárának december 9-én, a korrupcióellenes világnapon tett nyilatkozatára reagált. Sewall a felszólalásában ugyanis azt hangoztatta, hogy a korrupció sebezhetővé teszi az országokat és a népeket a közvetlen belső veszélyekkel, illetve a külső manipulációkkal szemben a Balkántól a Fekete-tengeren át a Bengáli-öbölig. Mint mondta, „érzékeljük ezeket a veszélyeket, és nagykövetségeink kéttucatnyi kelet- vagy közép-európai országban éppen azon dolgoznak, hogy akciótervet állítsanak össze az illető fogadó ország számára az ottani korrupcióellenes reform támogatására és az ebben az ügyben való együttműködésre”. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/12591/Orban_Nem_kell_minket_nyomas_ala_helyezni#sthash.f4DCK6x5.dpuf

  • Fenyvesi Glória

    A „demokraták”nem kirekesztőek, ugye?

  • Fenyvesi Glória

    Eldrad!
    Na, ez a Sarah Sewall mondta fenti mondatokat.
    Valamelyik Hiradóban hangzott el…

  • Fenyvesi Glória: ehhez magának mi köze van?

  • Fenyvesi Glória: See more at? maga, mint egyszerű munkás asszony, hol tanult angolul?
    magyarhirlap, mint kompetens hírforrás? 😛
    na, ne komolytalankodjon 😛

  • Te kétharmados retardált idióta, te glória, te.
    .
    Figyelje már ezt mindenki:
    .

    Aszongya a glória, hogy:
    „……Elhangzott egy magas rangú amerikaitól, hogy a Közép Európai országokban direkt feszültségeket kelt Amerika,a civil szervezetek támogatásával, hogy tüntessenek……”
    .
    Erre kérdem én, ki mondotta ezt, hol a forrás. Erre ez az idióta:
    .
    „…Dec. 16.22 órai Echo Tv Hiradó.Orbán Viktor véleménye…”
    .
    Apám, ezt nem hiszem el. Most eltekintve, hogy minden idők egyik legszemetebb, legyávább, legnagyobb pofájú tolvaj hazudozója, az orKbán mit mond a neki fenntartott nyilas tévében, az semmire nem jó, szóval ettől eltekintve:
    .
    Mióta forrás valakinek a megnyilvánulásáról az, HOGY VALAKI MÁS MIT MOND RÓLA?
    .
    Bakker, ez a glória tényleg egy kretén. Egy igazi hülye ökörállat. És hogy még idiótább legyen ennél is, ide löki, mit mondott az a bizonyos USA tisztviselő, szóval:
    .
    „…Sewall a felszólalásában ugyanis azt hangoztatta, hogy a korrupció sebezhetővé teszi az országokat és a népeket a közvetlen belső veszélyekkel, illetve a külső manipulációkkal szemben a Balkántól a Fekete-tengeren át a Bengáli-öbölig. Mint mondta, „érzékeljük ezeket a veszélyeket, és nagykövetségeink kéttucatnyi kelet- vagy közép-európai országban éppen azon dolgoznak, hogy akciótervet állítsanak össze az illető fogadó ország számára az ottani korrupcióellenes reform támogatására és az ebben az ügyben való együttműködésre”…”
    .
    – OK, az Idióta szerint ez azt jelenti, hogy
    „…Elhangzott egy magas rangú amerikaitól, hogy a Közép Európai országokban direkt feszültségeket kelt Amerika,a civil szervezetek támogatásával, hogy tüntessenek……”
    .
    – Hú, wazeg, ennél a glóriánál nagyon elgurult az elemes szerkezet. Ez totál kész, Sötétség Királynője, ultra- balfék, akármi.
    .
    Fatal error. Opesnyaveguti hépaklaes. Reboot. Minden.
    .
    Jól van glória, hülyébb vagy annál is, mint ahogy eddig előadtad magad. 2/3 a s…gem, az, ez a 2/3 legfeljebb a te IQ-d.

  • Meg ez:
    .
    Ugye, mondom neki, forrás az hol van? Erre a másodlagos válasz:
    .
    „…Valamelyik Hiradóban hangzott el…”
    .
    Pffff. azzztaqúúúrva. Ez ám a forrásmegjelölés, áááh. See more, glória:
    .
    HÜLYE VAGY.
    .
    Jumala Tahden, hehe… komolyan, te glória, akkora kretén vagy, hogy most komolyan röhögök, 🙂