MegjötTEK: mostantól rendőrállam!

2015 február 2 6:06 de.27 hozzászólás

Éjfél előtt néhány perccel a TEK elrendelte a Kossuth téri táborunk elbontását, melynek végrehajtását a BRFK azonnal meg is kezdte. A mobilomat ugyanakkor a hálózatról lekapcsolták, alternatív útvonalon értesültem a történésekről, és azonnal a Térre mentem. Most értem haza.

TEK2

Eddig bírta a Felcsúti Führer idegekkel. Angela Merkel látogatását a Parlamentnél már nem bírta úgy elfogadni, hogy álljon a demokrácia őrlángja a Téren: magánhadseregének, a TEK-nek adott parancsot a zavaró momentum eltüntetésére, amit Hajdú Vezérőrnagy, Viktor korábbi és mostani személyes testőre – Ő bandukolt mögötte Párizsban is – jó sameszként végre is hajtott. Éjfél óta tart a bontás, seregnyi rendőr, az utcák a Parlamenttől 500 méterre már lezárva, három kamion a Téren és 10 munkás szedi szét a Sátrainkat. És mint mondtam, a TEK utasítását mikor kiadták, ugyanabban a pillanatban kiütötték a mobiltelefonomat is, az Erődből felém küldött vészhívások azt jelezték: ilyen szám a hálózatban nem található. Más módon persze elértek, most értem haza, a bontás is most fejeződik be. A végrehajtásra utasított BRFK zsarui normálisak voltak, ismertették a jogalapot, mert ez kötelességük, én meg ismertettem, hogy mit fogok tenni, és ezzel a kötelező kör meg is volt, nem Ők az ellenség. A TEK Góréjának parancsa éjféltől ma este 6-ig, tehát a Merkel látogatás egész időtartamára szól, utána persze visszaszállítják a Sátrainkat – alkatrész formájában.

Ennyire átlátszó történet igen nagy kapkodásra utal: éjfélkor mobil kiüt, utasítás kiad, azonnali végrehajtás megindul, és az egész környék lezár: a világ legsunyibb akciója, méltó Orbánhoz, és a Rendszeréhez. Mérlegelnem kellett, hogy megindítsunk-e egy riadóláncot, hogy mindenki a helyszínre, de éjfélkor ilyet elindítani nem lett volna értelme, ráadásul mire kellő méretű tömeg összejöhetett volna, addigra már lebontják, fölöslegesen meg nem kockáztatjuk demokraták épségét. El akartak tüntetni a látómezőből, és az éjszaka csendjében, nehogy esetleg az a diplomáciai baleset megtörténjen, hogy Merkel odajön és esetleg megkérdezi, hogy vagyunk. Mert azt egy olyan megalázó gesztus után, mint amit Juncker Európai Bizottsái Elnök tett a Felcsútival – a kézenfogva kivezetjük a hülyegyerket a sajtóteremből aktusra gondolok -, még egy ilyet idegösszeomlás nélkül a Führer nem bírna ki. Egy Merkel szintű vezető különleges védelme persze indokolt, ám az, hogy nyilvánvalóan Európapárti fél éve tüntetők bármilyen kockázatot jelentenének Merkelre, az ugye a rossz vicc kategória. De ám legyen, de hogy a sátrak milyen veszélyt bírnak jelenteni üresen, agyonátvizsgálva, arra semmiféle racionális válasz nem adható.

A darabont aláírása

A darabont aláírása

Persze megvan erre is a válasz: csináltak az OGYM aktivistái egy remek fogadótáblát Merkelnek, és persze ott van a híres táblánk is közszemlén: a Delete Viktor. Szóval nem elég minket személyünkben eltávolítani, még a Tábort magát is el kell törölni, mert bántja a Führer egóját. És mikor a Führer egója már mindennél magasabb szempont, és magánhadserege minden racionalitáson és jogszabályon túlmenve bármit megtehet, akkor az onnantól már rendőrállam. Hogy a Felcsúti lelki egyensúlyának maradékát fönntartsák, ezért fölszámolták ma éjjel a demokrácia látszatát is. Holnap reggel 8-ra persze visszahozzák a Sátrainkat, azokat fölépíthetjük újra, köszi, csak épp a kritikus időszakban nem szeretnék, ha a közvetítő tévécsatornák egy Orbánellenes tüntetést mutatnának. Természetesen a szükséges jogi lépéseket megteszem a Bíróság felé, de itt az kevés lesz. Most a Demokraták eldönthetik, kit utálnak jobban: Tuareget vagy Orbánt.

Tuareg

27 hozzászólás

  • Lehet sok mindennel érvelni – mármint felcsutiék részéről – hogy biztonsági intézkedés, meg hogy a német biztonságiak kérték, bla-bla-bla, csakhogy, ez nem tegnap este derült ki a csuti elmeháborodott számára sem! Ráadásul ha a TEK a nyüzüge, akkor miért a BRFK a végrehajtó?
    Egy magánhasználatú mobiltelefon szolgáltató általi üzemen kívül helyeztetése meg nem törvényellenes egy cseppet? Vagy ekkora rohadt nagy nemzetbiztonsági kockázatot jelent egy db. előfizetés?
    Avagy a TEK-nek már minden megengedett?

  • elgazoltatlak mint egy buzi ferget a rahel orbannal

  • Ez nem újkeletű dolog. A Gyurcsány-kormány idején is betiltottak nem egy, korábban jóváhagyott tüntetést. Lehet majd perelni a TEK-et, meg a BRFK-t, és majd két-három év múlva valószínűleg megnyerik a pert, és majd fizetnek az adófizetők pénzéből, mint ahogy fizettek Budaházyéknak is.

  • Tuareg, még mindig jobban jártatok, mintha a Bundeswehr (átmenetileg idetelepült)kommandósai pucolták volna el sátoraitokat, a robbanásveszélyes gázpalackjaitokat és a szagmentes toi-toi-aitokat. (A magyar rendőrség legalább szervilisen visszaállít mindent…)

  • Christopher Adam

    Elég nagy naivitás Tuareg részéről azt gondolni, hogy Merkel esetleg odament volna hozzájuk és azt kérdezte, volna: hogy vannak vagy bármiről érdeklődött volna. Merkelt nem érdekli a magyarországi jogállam és a demokrácia helyzete. Nem ezért jött 5 órára Pestre.

    Ráadásul ha netán Tuaregék véletlenül „belebotlanak” Merkelbe Budapesten és tudnak vele pár szót váltani – és ez a pár szó abból áll, hogy Orbánt führernek nevezik, akkor egy pillanat alatt teljesen komolytalanná válnak.

  • Szépség hibája az egésznek, hogy vasárnap egyeztetés volt arról, hogy milyen körülmények között maradnak ott a sátrak a látogatás ideje alatt.
    Ezek után éjjel lecsapott a TEK……
    No comment!

  • Tuareg,

    nem únják még a felesleges hőbörgést, lufi fújást, görögtüzet?
    Nem kár virtuális papírért,a feleslegesen dróton ide-oda rángatott elektronokért?
    (Rossz a név választás, a tuaregek komoly emberek és magukat is komolyan veszik, és csak valós dolgokkal foglalkoznak, műproblémákkal nem)

  • enterprise: akit itt unnak, az, olajbogyó, maga. Menjen ki a térre, és mondja ugyanezt Tuareg szemébe.
    Amúgy fingja nincs, polisztirolkám, kik is azok a tuaregek. Nem valós dolgokkal foglalkoznak, hanem a túléléssel.
    Na, fusson neki +1x 😀

  • Ille,
    a maguk Tuaregje, lehet, hogy a túléléssel foglalkozik, az igazi tuaregek tojnak a maguk hagymázos képzelgéseire, valódi dolgokkal foglalkoznak (saját életükel, tevéikkel, s más állataikkal), keménytöküek, valóban szabadok, s maguk urai, fényév távol állnak a libero-larizmustól…

  • enterprise: maga reménytelen. Nem kellene mindenhez értenie, akkor higgye el, könnyebb lenne a környezetének. Jelen esetben is beleragadt a személyeskedésbe, egyetlen érvet sem hozott fel a TEK aljassága mellett. Megértem, még nem kapta meg a központi állásfoglalást, saját véleményét meg ódzkodik előadni, hátha nem passzol 😀
    Ja, és nem az én Tuaregem.

    Ő az én tuaregem.
    Nomeg a szállásuk.
    http://fanaticus.org/DBA/armies/III69/tuaregtent.jpg
    Ismerős?

  • Probálna itt, Ottawaban sátorozni bárki, ha külföldi országvezető érkezik.
    Nevetséges, hogy erről még írnak is…

  • István:
    .
    – Vágd már ki ezt az állatot, ezt a kretén enrtrerspricc gyereket… nem hiszem el, hogy még mindig tűritek folyamatos szemétkedését, trollkodását, mocskos pofáját…
    .
    Komolyan, ahol meglátom azt a szennyfoltot, hogy enterspricce, már magát a cikket sincs kedvem elolvasni…

  • Figyelő: ugye, megint nem értett semmit az egészből? Kérelem benyújtva, letárgyalva, engedélyezve. Azután jön a TEK, ami nem tudom, milyen jogosítvány szerint felülírja a BRFK engedélyét. Maga tudja?

  • Eldrad: kérlek, nézd el nekünk, amiért megtartjuk. Amolyan egyfajta evolúciós köztesként prezentáljuk: ecce homo, aki mosott aggyal is képes létezni 😀

  • Semmiféle engedély nem lehetséges a parlament előtti táborozásra, ha egy külföldi országelnök érkezik.
    Lehet, hogy az engedélyt sokkal előbb kapták, mielőtt bármi is, a parlamentben történik.

  • Figyelő: ha szabadna javasolnom, ne avatkozzon bele a hazai jogrendbe, főleg, ne értelmezze. Fölöttébb kevés hozzá a tudása.

  • Figyelő
    2015 február 2
    2:09 du.

    Kivéve, ha az úgynevezett jobboldal akarja beszennyezni az 56-os évfordulót. Miközben nem egy külföldi méltóság érkezett.
    Igaz, engedélyt nem hiányoltak, csak a hajuk lerepült a visítástól, hogy csorbul a joguk.

  • István:
    .
    – Elnézni, elnézni… 🙁
    .
    „…evolúciós köztes…” – ki, az enterscpripcc?
    .
    Az evolúciós zsákutca, nem köztes, 🙂 Tudod, az ilyenekre mondják:
    .
    – Ezt sem az evolúció hozta le a fáról 2millió éve, hanem a gravitáció.
    .
    .. de látom, fitymelő is itt van még, ez rá is igaz.

  • cigany ille:
    na, kérem, fentebb olvasható „Burkus László” nemzettárs kaliforniai Kissimmee-ből küldött üzenete. Azon felül, hogy nevezett nemzettárs ellen mostanában a helyi hatóság részéről nyomozás folyik – basszus, arrafelé komolyan veszik az életveszélyes fenyegetéseket – kinéz a szerencsétlennek egy kényszergyógykezelés is.
    Persze, az is meglehet, hogy Mr. Popp, a rávezényelt helybeli internetes zsaru nem ér a nyomába – ezek a kaliforniai zsaruk nekem innen elég bénáknak tűnnek – de hát, akad még magasabb szint.
    Alig várom, hogy áprilisban hazajöjjön. Fenyegetése szerint attól kezdve itthonról fogja folytatni hasonló, elmeroggyantra valló tevékenységét. Szeretettel várjuk. Mihelyt az első mocska megjelenik hazai IP címről, már indul is ellene az eljárás. Sajnos, nincs szerencséje. A hazai rendőrség kb. két hét alatt beazonosítja,pedig elég bénák 🙂

  • Eldrad: na látod, az ilyen megszólalásai miatt nem töröljük ezt a tudatosan buta hozzászólót. Bizonyíték a jövő generációinak, mennyire képes elbutítani jelen rendszerünk bárkit.

  • István:
    .
    – Aha, szóval ez AZ a „burkus”.
    .
    Szerintem ennek nem csak a narancs takony öntötte el az agyát, nem csak hogy egy retardált kretén, de alighanem nincs tévedés, ha azt mondom, komoly nőhiánya is lehet.
    .
    A bezsongás ilyen szintje gyakran ide vezethető vissza.
    .
    Biztos nagyon elfoglaltak lehetnek a kezei, 🙂

  • Eldrad: igen, ez az. A cseriff – ahogy ez az ostoba paraszt írja – erősen a nyomában van, csak hát, az USA-ban meglehetősen lassan őrölnek a malmok, mivel még egy ilyen idiótának is jogai vannak. Viszont itthon már előkészített feljelentés várja, amint hazai IP-címről ír, rámozdulnak.
    Áprilistól októberig itt rontja a levegőt. A rendőrség – az előzmények ismeretében, amiről én gondoskodom – egy hét alatt felkéri a szolgáltatót a beazonosításra, a szolgáltató egy hét alatt lejátssza, egy hét alatt megszületik az ügyészségi megkeresés, sutty, májusban már idézhető is a kis köcsög bíróságilag. Nem igazán érdekel, hogy megcsípik-e Floridában.
    Majd itthon. Persze, ha pár hónapig kussban van – mármint itthon – akkor megússza. De odaát is csak idő kérdése, hogy megcsípjék. Az sem segít rajta, hogy a közkönyvtárból, vagy a mekiből írogat.

  • Ugyanmár Adam !

    Amit itt Tuaregnek címezve írsz az az igazi naivság. Márpedig, amennyiben ott van az a bizonyos sátor, akkor amikor Pocakgyőző Führer éppen fogadja a kancellár asszonyt, akkor Merkelnek csak egy pillanatra is – mert körülnézett – igenis megragadja a tekintetét ez a hevenyészett nemzeti zászlós kunyhó… Ez pedig egy fid-SS nevű, a tek-SS-t fenntartó katonás hatalmi szervezet részére igenis kellemetlen jelenség…
    Különösen annak tükrében, hogy néhány éve még ők tartottak fenn ilyen és hasonló építményeket ugyanott, ahol ugyanakkor
    fid-SS-jobbik politikusok aktív részvételével még jelképes akasztófákat és az akasztásra általuk kijelölt (zsidó)személyek névsorait tartalmazó tacepaókat bocsátottak szemlére többek közt a kettes villamoson arra közlekedő ártatlan pesti polgárok megrökönyödésére is, állandó, erősítővel bömböltetett szónoklatok kíséretében.
    – Most meg a módszereiben az övékénél jóval finomabb, a (liberális)demokráciáért folyamatos tüntető jelenlét zavarja a orbanisztáni diktatúra olyannyira érzékeny szemét…

    .

  • István!

    A nácik szép csendben mindig visszaszivárognak a KMH territóriumára az undorító, sőt botrányos bejegyzéseikkel. 🙁

  • Dubois:

    Valóban.Szivárognak.
    Ha nem begyógyuló seb van a társadalom testén , akkor szép lassan szivárogni kezd belőle a genny.

  • Ille István
    2015 február 2
    6:37 du.

    Kenyeres.. Kissimee Floridában van..