Új internetes rádió indult!

2015 február 5 10:56 de.1 comment

MINDEN PÉNTEKEN 18-20-IG:
Szabadság, Szerelem!
(galkó balázs
)

Galkó Balázs

Galkó Balázs

Rádió Bézs néven új internet rádió indult 2015. február 2.-án.

A Bézs elsősorban a Nőknek szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatni fogják. A felnőtt, érett, érző és gondolkodó nőket szeretnénk elsősorban megszólítani.

Aki a Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat.

Ha minket hallgat, tapasztalni fogja, hogy a zene-szöveg aránya 60-40 százalék. A Rádió Bézsben direkt politikával nem foglalkozunk. Vagyis napi és pártpolitika itt nincs. Még hírek sem. Szeretnénk, ha legalább a Bézsben béke lenne.

Az üres fecsegést is kerüljük. A Rádió Bézsben nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek Önhöz is. A műsorkészítők menüpont alatt megtalálja, kik.

A Rádió Bézs tulajdonképpen egy olyan rádió, ami nem rádió. Már nem gyullad ki a varázsszem, a digitális világban a műsor készítői mégis a boldog békeidőket szeretnék idézni.

A Rádió Bézs napi 24 órában szól!

Nincs gond a témaválasztással. A szerkesztők, műsorvezetők is élnek, fájnak, szeretnek, dolgoznak, nevelnek, gondolkodnak, tanácsot kapnak és adnak, s ők is szórakoznak. Tudják hát, miről szóljon a Rádió Bézs.

Van interjú, tanácsadó, rendelő, divatkreátor, nevelő, lesz recept és könyvajánló, lesz szépség és szex, van ránc és kor, határtalanul! A Rádió Bézsben lehet pletyka és recept, seprűn lovagolva repülhet akár az ezotéria. Egy a lényeg, gagyi ne legyen! Mert érték és mérték fontos nekünk!

Szóval, Rádió Bézs, a finom, lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! Higgadt és mégis szenvedélyes hangok!

1 Comment

  • Gergely Beatrix

    A fotó én készítettem, a szöveges ismertetőt Galkó Balázstól kaptam, csak közreadtam!