Lemondott az egész fideszes kormánypárti média vezetése

2015 február 6 7:18 de.47 hozzászólás

Szinte az egész fideszes kormánypárti média vezetése lemondott ma reggel „lelkiismereti okokra” hivatkozva. A Magyar Nemzet, a HírTV, az mno.hu és a Lánchíd Rádió vezetése egyszerre távozott és ráadásul úgy, hogy nem szóltak munkaadójuknak, aki nem más mint az Orbán Viktorral éppen háboruzó Simicska Lajos. Főnökük is ugyanazt a nyilvános közleményt olvasta az mno.hu honlapján, mint amit mindenki más.

„Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt”–mondta az Index.hu kérdésére válaszolva Simicska. „Orbán Viktornak csak a lojális média kell, a kritikai hangut és az ellenségest ezért ellehetetleníti”–tette hozzá Simicska Magyarország autoriter kormányfőjéről, aki mellesleg egyszer még legközelebbi barátja és kollégiumi szobatársa volt.

Lemondott a Magyar Nemzet főszerkesztője, illetve a HírTV elnöke, Liszkay Gábor valamint az mno.hu főszerkesztője és a lap két főszerkesztő helyettese. A Lánchíd Rádió főszerkesztője is felmondott.

Lemondott a Magyar Nemzet főszerkesztője, illetve a HírTV elnöke, Liszkay Gábor valamint az mno.hu főszerkesztője és a lap két főszerkesztő helyettese. A Lánchíd Rádió főszerkesztője is felmondott.

Az új reklámadó szerint az ötszörösére emelkedhet az az összeg, amit a Simicska médiabirodalom fizethetne a kormánynak, de a fideszes oligarcha azt állítja, hogy itt elsősorban nem a pénzről van szó, hanem a demokráciáról.

„Mi lesz akkor, ha Orbán Viktor egyszer csak megvakarja a fejét, és kitalálja, hogy a duplájára emeli a kulcsot?”–kérdezte Simicska az Index újságíróitól.

Mint ismert: miután Orbán Viktor hosszú háborúzás után leült és kiegyezett az RTL Klubbal – mely hónapokon keresztül támadta eléggé konzekvensen az Orbán kormányt az ország legnézettebb hiradójában – a kormányfő úgy döntött, hogy más cégekre hárítja az adót, köztük Simicska vállalataira.

A lemondott vezetők között található:

Liszkay Gábor, a Magyar Nemzet főszerkesztője, a Hír Televízió elnöke,

Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió főszerkesztője,

Élő Gábor, az MNO főszerkesztője,

Szikszai Péter, a Hír Televízió vezérigazgató-helyettese,

Csermely Péter, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese,

Szerető Szabolcs, a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese.

A kormánypárti lemondásai hullám nem érinti Széles Gábor fideszes oligarcha médiabirodalmát, ami magába foglalja a Magyar Hírlapot és az Echo TV-t.

47 hozzászólás

  • Nem azért, mintha ők korrektek lennének. Lemondtak, mert ők a Simicska birodalomban is . c s a k . O r b á n . v e z é r t . szolgálták. Eddig legalábbis úgy gondolták…
    Két úr szolgája egyszerre két se@et nyal, azt pedig még az ilyen kretén alakoknak is nehéz kivitelezni…
    – Aztán meg az is lehet, hogy a csuti kanász leszótt nekijük telefonon… Óh, micsoda hősies önfeláldozás!

  • ˙

    PRAGMATIKA FRAKCIÓ

    Életünket és vérünket a Vezérünkért, a felcsúti Ramszeszért !!!

    ))) 😀 (((

    .

  • DonGolo: bocs, de az egykori Ramszeszt a papi rend juttatta hatalomra, és az is taszította le. Ezt a majmot legfeljebb az ápolója.

  • hé, hol marad Bayer pucu, a megélhetési seggnyalonc?
    Ja, hogy ő Acsar Hírlapos? Az más.
    Valamiért, ha a „seggfej” címszóra keresek rá, mindig őt hozza első helyen a kereső.

  • Mindenesetre érdekes harc lesz.
    Igaz, hogy néhány teljesen eszement ötlete miatt már finoman bírálták, de összességében elég jól kiszolgálták a kormányt.
    Ha kicsit összeszedi magát Simicska, a csuti paraszt megint törököt foghat mint az RTL-lel. Mivel ha már nem csak egy média nyomja a visszás ügyeket, nagyon sok emberhez eljuthat a valóság tudata. Most az a kérdés, hogy tudja Simicska áthidalni a támadást.

    A lemondások számomra nem a lelkiismeretről szólnak, hanem fideszes nyomásról. Van az a pénz, amiért korpásodik a hajuk. Ugyanakkor nagyon jól jellemzi a jelenlegi magyar viszonyokat, és egy újabb példája a diktatúrának, a fidesz módszereinek.

  • Lehet, hogy rosszul látom, de ott maradt még erősen aktívan a Magyar Hírlap és a többi vadfideszes nyomtatott és internetes megmondók, mind Bayer „CÖf” Zsolt, és csatolt részei?

  • Göllner András

    Nem tudom szóhoz lehet e itt jutni valakinek aki nem különféle állatfajtákra és anatómiai testrészekre hívatkozva póbálja mérlegelni a hazai közügyeket ezeken az oldalakon – de megpróbálom. Rettentő érdekes számomra, hogy mennyire párhuzamos Orbán hatalmi játszmája Putinéval. Putin Khodorkovsky-t nyúlta le anno – most úgy tünik, Orbán Simicskán végzi el ugyan ezt a műveletet. A magyar mafia-államot orosz mintára működteti Orbán. Ez a számára járatos, illiberális, siker-pálya. Az ma már nyílvános (tessék elolvasni Karen Dawisha’s könyvét – Putin’s Kleptocracy) hogy Putin magánvagyona, amelyet az egykori KGB ögynök, majd FSB főnök a karhatalmi kollegák segítségével felhalmozott Oroszországban nagyobb mint Magyarország idei GDP-je, vagy az az összeg amelyet Magyarországnak több évre befizetett az EU (34 milliárd Euró. Az utóbbit köztudottan, alaposan megfeji a hazai oligarchia). Orbán személyes vagyonát még senki sem világította át – csak azt, hogy belső körébe tartozók, érthetetlen és villámgyorsan milliárdosok lettek. Orbán titkoszszolgálata – a TEK – szintén a korábbi kommunista titkosszolgálat vezetői által lett kiépítve, első emberei mind Kádár pribékjei voltak. Ők már Orbán előtt is tudták, hogy Magyarországon honnan fúj a szél.

  • Ille István

    Óhajod parancs, a seggnyaló már meg is nyilatkozott, hogy miért is nem csodálkozom az valszeg nem kérdés

    http://magyarhirlap.hu/cikk/16646/Bayer_Zsolt_Tenyleg

  • Eddig szentül meg voltam győződve arról, hogy a Simicska Orbán viszály pusztán vihar a biliben és arra jó az egész, hogy elterelje a figyelmet más fontosabb témáról, de ha csak a fele igaz az alábbi riportnak, akkor biza tévedtem, és lesz még itt hadd el hadd.

    http://index.hu/belfold/2015/02/06/simicska_lajos_orban_egy_geci/

  • Kiss Eszter
    2015 február 6
    9:50 de.
    Simicska szerint Zsótika sok-sok millióval tartozik neki. Ha most megpattan, egybe kellene fizetnie. Bár, most hogy ezzel a cikkel hátba támadta hitelezőjét, és kenyéradó gazdáját, lehet hogy a szándéka ellenére mégis szárnyalni fog.

  • Nem hiszem, hogy Simicskánál éppen az 5% miatt telt be a pohár. Feccölt ő már többet is az Orbán-üzletbe, és képes volt várni a megtérülésre akár 8 évet is. Inkább azt gyanítom, hogy a jelenlegi miniszterelnökkel annál is nagyobb baj van, mint amit kívülállóként látni. Nem a mentális állapotára értem, az nagyjából 25 éve ugyanaz (már amennyit a nyilvánosság érzékelt belőle). Egyre pusztábban kiviláglik a személyi kultuszra épített párt, kormány, állam fenntarthatatlansága. (Hatalomban Rákosi is csak 11 évig bírta, pedig mögötte ott állt az akkori világ legerősebb hadserege.) Inkább az állhat a háttérben, hogy Simicska félti a hatalmát – meg a szabadságát, és látja az egy ember által működésképtelenné rángatott párt és állami bürokráciát, aminek elöbb-utóbb rossz vége szokott lenni. Egy biztos: nem lefutott még a meccs, hosszú agóniára készülhetünk. Aminek lehet még egy olyan szakasza is, hogy OV népszerűsége az egekre csap, mert imádói „betyárbecsületüknek” vélik, hogy kiálljanak idoljuk mellett. A személyi kultuszt ugyanis nem egy ember teremti, hanem egy tömeg. A kézcsókos kép sem azért készült szerintem, mert OV akarta, dehát mégsem csaphatta szájon szegény nénit. Ő ugyanígy csókolt volna kezet bárki hatalmasnak. Ő az, aki zokog Sztálin és Kim Dzsong Il temetésén, aki hálatelt szívvel gajdol kínrímektől hemzsegő csasztuskákat a face-n stb.

  • Pörög ma elég tisztességesen a sajtó és a politika:, lehet szemezgetni:

    http://index.hu/belfold/2015/02/06/viktor_hatradol_egy_kicsit_es_ker_egy_kavet/

  • Don Ovuz

    Tudod lehet, hogy szárnyalni fog, de qrva nagyot koppanhat, azért én egy feldühödött Simicskával, a kenyéradó gazda előtt nem rángatnám a vörös posztót. Sokat tudhat róla is, nem csak a kenyeres pajtásáról, akivel kitörpölték a sok szemétséget.

  • „Elárulta, hogy milyen hozzáállása lesz Orbán kormányához az általa vezetett médiacsoportnak:
    Kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar. Ha ilyen értelemben kérdezi, kormánykritikus lesz, igen.
    Simicska azt mondta, komolyan veszi a demokráciát és a média szerepét a világban. Simicska szerint úgy látszik, a menedzsmentnek „lelkiismereti problémái” voltak ezzel, ezért ragaszkodik ahhoz, hogy olyan menedzsmentek és főszerkesztők legyenek, akik ezt komolyan veszik.
    Független lesz a média. Nagyon független lesz
    – mondta Simicska.” forrás: Index

    Csak azt „nem értem”, hogy eddig miért nem így gondolkodott? (Jelzem a kérdés költői)

  • Érdekes lenne , ha az USA-ban és Kanadában lemondana minden szerkesztő, ha 5%-al emelik az adóját lapuknak.

  • Azt gondolom, kissé túlbonyolítjátok ezt az egészet. Ami valójában történik, az nem más, mint hogy a gyengülő maffiavezér és egyik legfontosabb alvezére leszámolnak egymással.
    .
    Pontosan ez szokott történni a szervezett bűnözői csoportokban: ha a Fővezér gyengül, vagy valamiféle gyengeség jelét mutatja, és/ vagy nem ad eleget- túl sokat vesz el bűntársaitól, akkor azok nekimennek.
    .
    Klasszikus maffia- belharc ez, nem más.

  • @lieberty

    – Viktor?! Halló?
    – Árpikám, mi van szépségem?

    – hallottad a Simicska….?
    – igen, Angela itt volt.

    – Nem az, hanem a …
    – Micsoda, Árpikám?

    – Azt mondta a Lajos, hogy…
    – Árpi, menj má a gecibe. Mit mondott a Lajos?

    – geci…
    – Jó van má.. ne sértödj meg, azt csak úgy mondtam.

    – De Viktor, a Lajos mondta…
    – Mit mondott a Lajos?

    – Azt mondta, hogy geci.
    – Most mit mondjon a libsibolsikra? Azok nem?

    – Viktor.. eh… rád mondta…
    – Mit mondott rám?

    – Hogy geci .
    – …. És te mit mondtál neki? Tudom, hogy téged utál.

    – Nem rám mondta, Viktor. Rád!
    – Ne röhögtess,Árpi. Meg különben is kit érdekel mit morog az a barom maga elé. Megszopta a reklámadóval, Angela meg ki lett elégítve oszt jó napot.

    – Viktor… eddíg három újságnak mondta. Tele vele a média.
    – Azt mondta az újsagíróknak, hogy gecik? Kit érdekel?

    – Nem Viktor. Rólad mondta az újságíróknak, hogy te vagy geci.
    – … Mondd mégegyszer, Árpi!

    – Geci.
    – Ne sértegess, Árpi!.. Amit nekem lehet azt neked nem, világos?

    – De a Lajos mondta!…. Nem én!
    – Azt mondta a Lajos rám, hogy geci vagyok? Nyilvánosság elött? Ùjságíróknak? Ne hülyíts, nincs április elseje.

    – De, Viktor, azt mondta.
    – A kurva anyját gecizzen az a geci. Milyen kulturált ez a faszfej geci? Hozzunk
    törvényt, hogy csak az RTL gecizhessen. Holnap megszavazza a parlament oszt jól van. A NAV már volt Simicskánál? És a TEK? Meg különben is bepreletem már a gecit a gecizésért?

    – Még nem, de nem is lenne olyan jó ötlet. Röhög az ország a gecin.
    – Akkor jó….

    – Viktor… rajtad röhögnek..

  • jön a válasz!

  • Áruló, mindig akadt a magyar polikában és történelemben.

    Nem jelenti azt, hogy Viktor ereje gyengülne az országban.
    A lényeg, hogy senki más nincs jelenleg helyette!

  • Figyelő
    2015 február 6
    11:31 de.

    Kedves Figyelő! Nem azért mondtak le ezek a személyek, mert emelkedett 5%-ot az adó.. A magyar belpolitikának nagyon csak a felszínét kapargatja, ha ezt komolyan is gondolja.

    „Érdekes lenne , ha az USA-ban és Kanadában lemondana minden szerkesztő, ha 5%-al emelik az adóját lapuknak.”

  • Figyelő: mije van? ereje? derelye, az van 😛
    de küzdjön csak, mire jut vele ?
    max felpuffad.
    az meg a maga korában káros.

  • Figyelő
    2015 február 6
    2:09 du.
    😉

  • Ille, én nem küzdök senkiért. Magyarorszgot 58 éve elhagytam. Véleményt meg tehetek bárhol a témárol.

  • HunCanada: ne strapáld magad. Figyelő nem érti. Mi több, nem is akarja. Gyökös.

  • HunCanada
    2015 február 6
    2:28 du.
    Ezek az újságszerksztők miért nem mondtak le EDDIG?
    Miért éppen akkor, mikor az 5%-os adót létrehozták?

  • fityelő:
    .
    „…Áruló, mindig akadt a magyar polikában és történelemben.- Nem jelenti azt, hogy Viktor ereje gyengülne az országban…”
    .
    – Seggfej.

  • De értitek, a főmaffiózó orKbán és mocskos bandája egyik fele éppen most készül leszámolni a másik felével. Klasszikus maffia- leszámolás jön. Hogy ki győz, az most nem is érdekes. Maga orKbán már rég egy testi- szellemi roncs. Elmeállapota gyorsan romlik, bár az alapvető, ultrabrutál kisebbségi komplexusa és ebből adódó összes defektje végig megvolt, mióta színre lépett. Most jön ki, hogy ha semmirevaló sz…csimbókokkal veszi magát körül egy maffiafőnök, akkor borítékolható az ilyesmi.
    .
    De az elmebeteg fitymelő nem érti. Nem. Ez semmit nem ért. A narancs takony teljesen elöntötte az agyát.
    .
    A 2/3- ot sem érti. Na most majd meglátja.

  • Don Ovuz
    2015 február 6
    2:39 du.
    Jó lett volna, ha Hitler ilyesmiért orditott volna!
    Sajnos, én átéltem azt a kort!
    Amíg nem értékelitek ami otthon demokrácia és igenis, szólásszabadság van, addig kussoljatok!

  • Most már mindent értek.
    Simicska Lajos lett a a Hír TV elnőke

  • Göllner András

    Figyelő: Valóban szólásszabadság van odahaza – szabadon és félelemnélkül lehet dicsérni a kormányt, szabadon lehet hazudozni a köztelevízióban, szabadon lehet zsidózni, buzizni, szabadon lehet szétlopni a közvagyont azoknak akik Orbán belső köréhez tartoznak, szabadon lehet kitörölni az adóhivatal számítógépeiből a hatalom kedvencei által elkövetett fosztogatások nyomait. Szabadon lehet gereblyéztetni a cigányt havi 20-30 ezerért, szabad Horthy szobrot avatni, Prohászkát és Wass Albertet isteníteni, nyilasokat újratemmettetni a Parlament elnökének közbenjárásával, szabadon lehet a nácik oldalán küzdő hadseregünket dicsőíteni, és szabadon meg lehet feledkezni a milliókról akiket a nácikkal karöltve lemészároltunk a második világháború alatt. Szabadon lehet alkalmazni a Kádár rendszer verőlegényeit, titkos-szolgálati pribékjeit az Orbán kormány fosztogatásának védelmében, szabadon lehet a Putin-fajta kleptokráciát építgetni, haverokat milliárdokhoz juttatni egy csókért, egy talpnyalásért. Szabad Fideszes rablógazdaságot működtetése, EU fejlesztési forrásokat szétlopni. Mindent szabad mondani, csak azt nem hogy derék magyarjaink egy ágyban kéjjelegtek a népírtókkal, vagy azt, hogy a magyarok némán tűrik amikor mindenükből kiforgatják, ha a tolvaj nemzeti szinekbe öltözve, a haza nevében és egy keresztel a kezében követi el ezt a rablást. Ilyeneket nem szabad mondani, és azt se, hogy a vezérük meztelen. Az utóbbi kijelentésekért kirekesztés, közmegvetés, munkahelyvesztés, pénzbírság, adóhivatali zaklatás, utcai lökdösés, különféle rágalmazások és meghurcoltatások járnak. Ha az utóbbiakat egy zsidó ember mondja, és netán Kossúth díjjas, akkor elveszik a Kossúth díjját és összes korábbi kitűntetését, majd rasszista hazaárulónak nevezik a parlamentben és számüzetésbe kergetik Kanadába.

  • De értitek, a főmaffiózó orKbán és mocskos bandája egyik fele éppen most készül leszámolni a másik felével. Klasszikus maffia- leszámolás jön. Hogy ki győz, az most nem is érdekes. Maga orKbán már rég egy testi- szellemi roncs. Elmeállapota gyorsan romlik, bár az alapvető, ultrabrutál kisebbségi komplexusa és ebből adódó összes defektje végig megvolt, mióta színre lépett. Most jön ki, hogy ha semmirevaló sz…csimbókokkal veszi magát körül egy maffiafőnök, akkor borítékolható az ilyesmi.
    .
    De a fitymelő nem érti. Nem. Ez semmit nem ért.
    A 2/3- ot sem érti. Na most majd meglátja.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Figyelő: Örömmel olvastam, hogy mindent megértett. Szerintem akkor érdemes volna honfitársait is felvilágosítani mindenről, amit megértett, a Simicska média birodalom most segíthet ebben és az ország nagy hasznát venné, ha polgárai és megértenék mindazt, ami körülöttük és velük történik.
    Számomra és sokaknak, akik olvassák a KMH cikkeit, szintén nagyon hasznos volna, ha megérthehetnénk mindent, mert én például értetlenül állok sok minden iránt, ami manapság Magyarországon történik.

  • Gyula Bognar, Jr.

    András: Mindnyájan tudjuk, hogy az általad leírtak, csak töredékei annak, ami kritikát és átalakítást követel és érdemel, de semmi nem fog jobbra fordulni, amíg a polgárok értékrendje, gondolkodása és viselkedése jobbra nem fordul.
    Gondolod, hogy a Honfoglalás óta a Nyugati Civilizációba (már amilyen civilizált vagy civilizálatlan volt az időnként) való asszimilálódás ami sikertelen volt idáig az Simicska pálfordulásával kezdődhet?
    No majd Putin hamarosan eziránt is adhat utasítást a kis rezsiharcos utánzójának, ami Simicska miatt kissé gázosabb lesz most.

  • Figyelő
    2015 február 6
    4:09 du.

    Semmitnemértesz.. Simicska az említett médiumok tulajdonosa..

  • Biztos forrásból tudom, hogy az egész botrány mögött Kerekes Sándor több éves sikeres aknamunkája áll.

  • Figyelő
    2015 február 6
    3:20 du.
    Bár még mindig nem ittunk pertut, de igazodjunk a netes szokásokhoz.
    Mivel itt élek és dolgozom, látom mi van itt. Pontosabban részben átélem. Úgyhogy öreganyám nem nekem kellene kussolni, hanem neked.
    Nem véletlen hasonlítgatják orbánt mindenféle diktátorokhoz, és nem csak a magyarok. Simicska egy mélyinterjúban azt nyilatkozta, hogy a tervei miatt nem beszélnek egy éve a csutival, amit az országgal tervez. Ha már a jobboldali barátai is elfordulnak tőle, az elgondolkoztató minimum. A nemzetközi életben is egyre inkább diktátorként jellemzik. Noha a nemzetközi politika ebben a kérdésben nehezen szokott állást foglalni, vele szemben mégis megteszi.

    Úgyhogy nyanya örülj, hogy luk van a hátsódon, és neked nem kell átélned az imádatod tárgyának ámokfutását. Vagy költözz át, és testközelből élvezd azt, ami mellett harcolsz! Ha nem teszed, akkor meg kussoljál Te!

  • Hogy mi a különbség a két keresztapa között?

    Hát az, hogy Simi mögött – bár hipergazdag – nem áll ott az egész magyar költségvetés és emenbé-nemzeti tartalék anyagi ereje, nameg az egész magyar fegyveres erő a TEK-kel az élén, amely viszont Vikinek teljességében megadatott.

    .

  • Tisztelt Gyula Bognár Junior! Emlékszem, Ön talán jobban utálta Simicskát mint Orbánt! Most hogy Simicska 180 fokos fordulatot csinált, ezután szalonképessé válik-e majd az Ön szemében? Esetleg dícsérni is fogja?

  • A politika bonyolult dolog.
    Egy rosszul működő, komoly gazdasági hatalomal is bíró hatalmat (ez volt a maszop-szadesz vérszerződés) kétszer egymás után csak komoly apparátussal legyőzni. Ebben a Fideszt komolyan segítette Simicska(kinek kitűnő gazdasági tehetsége van) és az általa felépített gazdasági erő és média hálózat. Simicska nem politikus és ezt tudja is, és szürke eminenciásként tette a dolgát eddig. Disztingválni nem tud, karaktere szangvínikus (ezt láthattuk 1999-ben, mikor a baloldali médi ocsmányul kezdte ki). Simicska rühelli a maszop-szadesz konglomerátumot, s ezért nehezen viselte, hogy az egyensúlyozás közben, a FIDESZ-KDNP engedményt tett a valóban elég ócska magyarországi RTL-nek. S úgy érezte, ráadásul annak a médiának a rovására, mely konzekvensen kiállt a polgári értékek mellett.
    Mivel S nem politikus, szangvinikus és disztingválni sem tud, elragadtatta magát. Ráadásul belenyúlt a politikába, melyet nem kellett volna.
    De volt már ilyen, hogy egy nagy rendszerben egy szervomotor vezérléssel együtt begerjedt. Ilyenkor a rendszert javítani kell, az alkatrészeket kicserélni.
    A libero oldalon ilyen nagyobb teljesítményű szervo alrendszer Soros (és bandája), azzal a különbséggel, hogy a szája fegyelmezettebb, de nem bírja ki szürke eminenciásként, szeret direketben, folyamatosan beleugatni a dolgokba (ezt simicska sosem tette), éppen ezért sokszor levegőnek nézik.
    De a politikát – szerencsére – nem ők csnálják.

  • Göllner András
    2015 február 6
    4:44 du
    Valóban, szabad Simicskának a magyar médiát tönkretenni és semmi baja nem lesz.
    Utolsó mondatára csak annyit, hogy a zsidó Kossuth díjas , külföldön cikkeket írt a magyar kormány ellen, amitől a Kossutj díjat kapta.

  • Értitek, a főmaffiózó orKbán és mocskos bandája egyik fele éppen most készül leszámolni a másik felével. Klasszikus maffia- leszámolás jön. Hogy ki győz, az most nem is érdekes. Maga orKbán már rég egy testi- szellemi roncs. Elmeállapota gyorsan romlik, bár az alapvető, ultrabrutál kisebbségi komplexusa és ebből adódó összes defektje végig megvolt, mióta színre lépett. Most jön ki, hogy ha semmirevaló sz…csimbókokkal veszi magát körül egy maffiafőnök, akkor borítékolható az ilyesmi.
    .
    De a fitymelő nem érti. Nem. Ez semmit nem ért.
    A 2/3- ot sem érti. Na most majd meglátja.

  • Valóban nem értek valamit. ilyen ember min Simicska, hogyan jutott el addig ahová elért?!
    Pl. beszéd stílusa obszcén, ami viszont már olyan jel, ami egy embert jellemez. Nem pozítívul.

  • Most már simicska főmaffiózót se érti.
    .
    Értitek, a főmaffiózó orKbán és mocskos bandája egyik fele éppen most készül leszámolni a másik felével. Klasszikus maffia- leszámolás jön. Hogy ki győz, az most nem is érdekes. Maga orKbán már rég egy testi- szellemi roncs. Elmeállapota gyorsan romlik, bár az alapvető, ultrabrutál kisebbségi komplexusa és ebből adódó összes defektje végig megvolt, mióta színre lépett. Most jön ki, hogy ha semmirevaló sz…csimbókokkal veszi magát körül egy maffiafőnök, akkor borítékolható az ilyesmi.
    .
    De a fitymelő nem érti. Nem. Ez semmit nem ért.
    A 2/3- ot sem érti. Na most majd meglátja.

  • Ha Figyelő nem volna, ki kéne találni. Mert az emberi butaság olyan mélységeit tárja föl, ami igen tanulságos. És megérthetjük, hogy miért van még mindig milliónyi támogatója a hamis közhelyeket és hazug szentenciákat pufogtató jelenlegi miniszterelnöknek. Ebben a gondolkodásban a Kossuth-díjat ADJÁK, ráadásul A KORMÁNY ADJA, még véletlenül sem valamilyen teljesítmény elismerése. És ezért a kitüntetettnek HÁLÁSNAK KELL LENNIE. Simicskának meg nem az a baja, hogy milliárdokat szívott le a közös pénzből, hanem az, hogy rondán beszél…

  • Figyelő
    2015 február 7
    10:46 du.

    Kedves Figyelő! Úgy jutott el odáig, ahogy Mészáros Lőrinc és a többi, államot lehúzó, az emberek pénzén élősködő oligarcha, vagy éppen kormánytisztviselő. Najó, Simicskának azért van egy kis tehetsége is de, hogy a Közgép milliárdos állami megrendeléseket kapott az utóbbi 5 évben az tény. Cserébe a médiabirodalma lojális volt a vezérhez, vagyis nem független híreket közölt, hanem parttalan, kiegyensúlyozatlan csúsztatásokat. Simicska ígérete szerint mostantól FÜGGETLEN médiát ígér az ő birodalmában. Hát ez a minimális elvárás is, hogy független legyen, mert már attól felnyílnának százezrek szemei, ahogy az RTL klub híradójának hatására is százezrek pártoltak el a Fidesztől.

    Ami az obszcénságát illeti. Ilyen az amikor a „keresztény-demokrata” Fidesz egyik embere nem tudja tartani magát és lehullik az álság leple. Gondolja, hogy a többiek nem így kommunikálnak maguk közt, de pl Bayer egész nyíltan szokott ilyen ordenáré lenni. Szóval nem árt néha az, ha a magyar emberek emberek látják, hogy a legősibb Fideszesek, az alapítók, a pénzelőik milyen emberek is valójában és mit várhatunk akkor a többiektől? Hát ilyenek ezek mind. Sajnos.

  • HunCanada: immár közismertté vált – amit jómagam régóta mondok – hogy Simicska volt az egyik, aki pénzével víz felett tartotta a fuldokló Fideszt, ezért kapta cserébe a megbízásokat. DE! Kétség ne essék, bőven jattolt belőle vissza a pártkasszába! Tekintsük csak át a Simay Bandi cikkében a Hir TV „elméletként” kezelt gründolását!
    Joggal lehet hát dühös. A vulgarizmust illetően: ugyan, nézzék már meg, kikből áll a Fidesz és a 2/3 vezető rétege? Kikupálódott sültparasztokból – és most nem a föld tisztes művelőire gondolok!